MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    30-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1469 - INTEELT MAG NIET IN DE DIERENWERELD WEL IN DE POLITIEK

    30 juni

    Zon 5u33-21u59

    H Adilia

     

    Deel III

    .

    1469 - INTEELT MAG NIET IN DE DIERENWERELD WEL IN DE POLITIEK

    °°°




    °°°

    Ik val niet graag in herhaling, maar na een paar dagen is opnieuw verpozen in de directe omgeving van een genie, geen herhaling, maar een verademing.

    Als er dan daarbij een tweede licht komt schijnen, zelfs al is het een bleu-blanc-rouge zwaaier, dan voelt men de neiging in zich opkomen om zichzelf stoer op de borst te kloppen. You Jane! Me Tarzan!

    *

    De politieke kaste leeft inderdaad van vader op zoon op een andere planeet, maar leidt daar wel zeer comfortabel en vooral bedrijfszeker leven. Tot geel die wereld, net als de Titanic, tegen een scherpe ijsschots vaar die niet in het scenario voorzien was.

    De Titanic is, bij nader toezien, geen goed voorbeeld, omdat de meeste passagiers uitzichtloze werklozen waren. Beter voorbeeld zou de Costa Concordia zijn geweest : groot, log, luxueus, vol rijke lui, onder water ongelukkiglijk op een rotsplateau gelopen toen de lui aan boord nog meer spektakel wilden maken. En de commandant? Die was op dat ogenblik de grote Jan aan het uithangen, en nadien ineens vroegtijdig verdwenen….

    Nog waar ook : eigenlijk zijn noch Titanic, noch Costa Concordia nodig in dit verhaal. De Belgica, dat kramakkel kramikkel kraam is de meest geschikte beeldspraak in elk verhaal van elke ondergang.

    °°°

    Ter zake :

    Jan De Nul krijgt navolging

    www.vlaamsbelang.org Tijdens de uitreiking van de HR-manager van het Jaar-prijs begon Jan De Nul, CEO van het gelijknamige baggerbedrijf, zijn toespraak met de woorden “Er moet mij toch van het hart dat onze politici niet van de slimsten zijn.” De Nul haalde niet alleen scherp uit naar het immigratiebeleid, hij hekelde ook ons

     sociaal zekerheidssysteem: “We zien dat er van de 11 miljoen Belgen 6,1 miljoen de leeftijd hebben om te werken. Wel, er werken er 3,1 miljoen. (…) We hebben zoveel systemen opgebouwd om betaald te worden zonder te werken. Maar we mogen niet vergeten dat die 3,1 miljoen mensen die wel werken, 8 miljoen anderen die niet werken, moeten onderhouden. Politici mogen doen wat ze willen, maar die 3 miljoen zullen nooit tevreden zijn.”

    Euro

    En ook in Frankrijk zwelt de kritiek aan. Zo verwijt Pierre-Emmanuel Taittinger, de voorzitter van het gelijknamige champagnehuis, de traditionele politieke klasse zonder kennis van zaken grote economische beslissingen te nemen: “Ze weten niet wat een bedrijf is, ze weten niet hoe een vrije markt werkt en ze weten niet hoe een economie draait. Ze weten niet eens wat een factuur is.” Zo werd volgens hem ook de euro ingevoerd zonder te beseffen wat de economische gevolgen ervan zouden zijn. De Nul kreeg na afloop van zijn redevoering op de tweede editie van de Trends Summer University een oorverdovend applaus van de aanwezigen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    30-06-2013, 18:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1468 - WIJ EN ZELFS ONZE KOEIEN MOGEN WEER VRIJ ADEMEN

    Zondag 30 juni

    Zon 5u33-21u59

    H Adilia

     

    Deel II

    .

    1468 - WIJ EN ZELFS ONZE KOEIEN MOGEN WEER VRIJ ADEMEN

    °°°

     

    °°°

    Het Media Huis van O Dierbaar België, zal dus juist op tijd gekomen zijn, om een nieuwe Lente en een Nieuw geluid te laten horen, want van het liedje over de ‘Opwarming van de Aarde’ is zelfs het refreintje uit en leeg gezongen.

    Er is volgens mij, een gelijkenis tussen het Marxisme en de CO² in de atmosfeer.

    Dat CO² is, verre van schadelijk, zelfs levensnoodzakelijk voor het leven op aarde. Het Marxisme, dat als levensnoodzakelijk wordt verkondigd, is dan weer schadelijk voor het leven op aarde. Zo ziet U maar hoe gemakkelijk wij ons door de Media laten inpakken.

    *

    Hoe ze zich daar, bewijzen op tafel, uit zullen redden? Tja, dat zal niet zo eenvoudig zijn. Tenzij zij kiezen voor de gulden middenweg, en er het zwijgen toe doen. In de hoop dat Allah dat wel zal oplossen…

    °°°

    Ter zake :

    NASA: Co2 veroorzaakt geen opwarming, maar afkoeling

    *

    IPCC geeft toe dat er al 17 jaar geen opwarming is - Over 7 jaar is Nederlands huishouden maandelijks € 90 kwijt aan energiebelasting vanwege Co2

    Roestende en extreem snel versleten windmolenparken in de VS en Groot Brittannië moeten nu al worden afgeschreven. Desondanks geeft het kabinet Rutte € 6 miljard subsidie voor nieuwe, totaal onrendabele windmolens - precies het bedrag dat extra op de samenleving wordt bezuinigd. (3)

    Uit een nieuw onderzoek van de NASA blijkt dat onafhankelijke wetenschappers al jaren gelijk hebben met hun stelling dat de theorie dat Co2 een 'broeikasgas' is waardoor de Aarde zou worden opgewarmd complete onzin is. Het prestigieuze Langley Research Center van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie concludeert nu dat Co2 en andere zogenaamde 'broeikasgassen' juist 95% van de schadelijke stralen van de zon blokkeren, waardoor de hitte impact van de zon wordt gereduceerd.

    Co2 en NO weerkaatsen schadelijke zonnestraling

    Het voor veel milieufanaten in de politiek en samenleving ongetwijfeld schokkende rapport is gebaseerd op Sounding of the Atmosphere using Broadband Emission Radiometry (SABER), dat in infrarood de emissies van met name Co2 en NO (stikstofmonoxide) in de bovenste atmosfeer van onze planeet registreert. De instrumenten van de NASA laten zien dat deze twee stoffen in de bovenste thermosfeer, die tijdens een recente zonne-uitbarsting maar liefst 26 miljard kilowattuur aan energie te verwerken kreeg -voldoende om New York 2 jaar lang van stroom te voorzien-, 95% van deze straling terugkaatsten naar de ruimte.

    IPCC geeft toe: al 17 jaar geen opwarming

     

    SABER heeft aangetoond dat de zogenaamde Co2/broeikastheorie, die beweert dat de menselijke Co2-uitstoot de oorzaak is van de opwarming van onze planeet en het smelten van gletsjers en poolijs, niet klopt. Het Internationale Panel voor Klimaat Verandering (IPCC), jarenlang één van de belangrijkste verspreiders van deze Co2/opwarmingtheorie, heeft inmiddels moeten toegeven dat er al 17 jaar geen opwarming meer is, ondanks het feit dat er in enkele tientallen jaren tijd 40% meer Co2 in de atmosfeer terecht is gekomen.

    Al in 1951 bekend dat broeikastheorie niet klopt

    Volgens Marin Mlynczak, één van de hoofdresearchers van SABER, blijkt uit de gegevens hoe belangrijk de invloed van de Zon op het klimaat van de Aarde is. Honderden onafhankelijke wetenschappers hebben zich inmiddels aangesloten bij Principia Scientific International (PSI) broeikascriticus Alan Siddons en zijn collega's, die de afgelopen 7 jaar keer op keer hebben aangetoond dat de in het Westen gebruikte klimaatmodellen gebaseerd zijn op foutieve wetenschappelijke gegevens en lukrake aannames. PSI ontdekte onlangs bewijs dat de Vereniging van Amerikaanse Meteorologen (AMS) al vóór 1951 wist dat de broeikastheorie niet klopt.

    Politieke redenen achter klimaatagenda

    In het deze maand verschenen boek 'The Age of Global Warming: A History' van Rupert Darwall staat dan ook tot in de details beschreven hoe James Hansen en consorten in de jaren '80 de foutieve Co2/broeikastheorie opnieuw tot leven wekten om de in de maak zijnde wereldwijde VN-klimaatagenda, waar onder andere torenhoge milieubelastingen en miljardensubsidies voor de nog altijd volstrekt onrendabele windmolens op zijn gebaseerd, te ondersteunen.

    Co2 is natuurlijke thermostaat

    De NASA is het nu met de PSI-wetenschappers eens: 'Co2 en NO zijn natuurlijke thermostaten,' aldus SABER-hoofdresearcher James Russell van de Hampton Universiteit. 'Als de bovenste atmosfeer (thermosfeer) opwarmt, doen deze moleculen hun uiterste best om deze hitte terug in de ruimte te kaatsen.' Naarmate zonne-energie dieper in onze atmosfeer penetreert, wordt er dus meer energie rechtstreeks naar de ruimte gereflecteerd.

    Geen opwarming en geen klimaatverandering door Co2

    Dat Co2 geen broeikasgas is maar een natuurlijke thermostaat is al veel langer bekend bij het PSI en andere onafhankelijke wetenschappers. Vanwege deze opmerkelijke eigenschappen wordt Co2 niet voor niets toegepast door de fabrikanten van koelkasten en airconditioningsystemen. De serieuze, volwassen wetenschappelijke wereld heeft dan ook herhaaldelijk aangetoond dat Co2 in de atmosfeer geen opwarming veroorzaakt en niet de oorzaak is van klimaatverandering.

     

    Honderden miljarden belastinggeld weggegooid

    Sommige verstokte Global-Warming alarmisten zullen ongetwijfeld volhouden dat het effect van Co2 in de lagere atmosfeer wordt omgekeerd, maar daar is nul komma nul wetenschappelijk bewijs voor. Bovendien bevat 99% van onze atmosfeer (in de eerste ca. 20 kilometer) slechts 0,00035% Co2. De totale menselijke uitstoot van Co2 is dermate gering, dat zelfs alle menselijke uitstoot over een periode van 200 jaar geen meetbare gevolgen voor de samenstelling van de atmosfeer heeft.

    Daarom, en nogmaals: echt wetenschappelijk bewijs heeft van meet af aan volledig ontbroken toen de wereldelite in het begin van de jaren '90 besloot dat de mensheid moest worden wijsgemaakt dat wij verantwoordelijk zouden zijn voor de zogenaamde opwarming van de Aarde en in deze eeuw de klimaatverandering, zodat er honderden miljarden belastinggeld, die anders in de samenleving hadden kunnen worden gestoken, rechtstreeks in de zakken van overheden, banken en multinationals konden vloeien.

    Nederlander over 7 jaar € 90 per maand kwijt aan energiebelasting

    De Nederlandse Groene Rekenkamer heeft onlangs berekend dat in 2020 een gemiddeld huishouden € 63 per maand extra kwijt is aan energiebelasting, en als daar nog een aantal te verwachten maatregelen uit het Nationaal Energieakkoord bij worden opgeteld, zelfs € 90. Daarmee krijgen wij de hoogste energierekening in heel Europa - en dat voor het volstrekt zinloze, zelfs contraproductieve terugdringen van Co2 en de aanleg van al even nutteloze en horizonverziekende windmolenparken. (2)

    Xander

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    30-06-2013, 12:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1466 - EEN MENSBRUGGHE ALS STRAATBLOGGER IN VERVOERIG TEN HEMEL

    Zondag 30 juni

    Zon 5u33-21u59

    H Adilia

    .

    1466 - EEN MENSBRUGGHE ALS STRAATBLOGGER IN VERVOERIG TEN HEMEL

    °°°

     

    © Tim F. Van der Mensbrugghe.

    °°°

    Ach, die artiesten toch! Altijd met hun kop in de wolken. Zelfs bij regen en stromweer. In tegenstelling tot Theo Van Gogh heeft de man hierboven waarschijnlijk nog beide oren, al verbergt hij dat vakkundig voor de camera onder zijn weelderige haar- en baardgewas.

    De man schrijft over Mekka, de socialisten-stand Gent met hetzelfde talent als hij had kunnen schrijven over weiden als wiegende zeeën die groenen langs stroom en rivier. Zijn werkstuk is ongetwijfeld het verheven resultaat van de buiten-lift, het bisschoppelijk paars naast hem en wie weet, van een paar jointjes voor privé-gebruik. Dus helemaal volgens het boekje, en bijgevolg ‘Nihil Obstat’ voor publicatie in De Morgen.

    Moest er een schilderijtje kunnen van gemaakt worden, men zou er de engelen-vleugeltjes horen in ruisen. Het zou als titel kunnen gekregen hebben : ‘De Torens van Gent’, wijl op de achtergrond, als een scherp verwijt uit vroeger tijden, Klokke Roeland had kunnen klinken uit ‘t oude Belfort, dat rijst, eenzaam en grijsd, zinnebeeld van ’t verleden. Maar soms hij rilt en eensklaps trilt  zijn bronzen stemme door de stede. Geen Turk die het begrijpt, en geen Gentenaar die het nog weet…. Daarom ligt die bronzen stemme (Klokke Reoland) dan ook gewonnen verloren op het Emile Braun-plein, gewoon tegen de straatstenen, gemakshalve binnen het bereik der straathonden, die er op hun dagelijks wandelingetje, hun pispaaltje van gemaakt hebben

    *

    Der Oud‘ren fierheid : tja, waar zou die nu precies gevaren zijn? Als zelfs de Torens van Gent gemaakt blijken te zijn  van zandsteen?

    Mogen, volgens de Koran, minaretten gemaakt zijn van zandsteen?

    °°°

    Ter zake :

    De weg naar de hemel is een gammele lift

    dm Straatblog Journalist Tim F. Van der Mensbrugghe schrijft op regelmatige basis over wat hij hoort, ziet en meemaakt in 'zijn' Gent. Omdat de Sint-Baafstoren voor vijf jaar uit het zicht verdwijnt, klom hij nog eens helemaal tot boven met bisschop Luc Van Looy.

     “Zo kalm, er zijn nog maar weinig toeristen", merkte de bisschop zopas op toen we door de kathedraal naar de toren wandelden. In mijn eigen dacht ik: zoudt u zich niet beter zorgen maken over het aantal gelovigen in uw kerken?

    © Tim F. Van der Mensbrugghe. En dan nu het evangelie volgens Karel van de Woestijne: "Bazuinen schallen van de hoogten van de Sint-Baafstoren. Men ziet, tien meters hoog, de arm zwaaien van een kapelmeester. Naast mij staat een Hollander, als verbijsterd door zoveel grootsheid. Wij, Vlamingen, wij blijven gemoedelijk, aan grootsheid gewoon."

    De Gentse dichter-journalist schreef het in 1911 en ook vandaag is-ie nog groots, de Sint-Baafstoren. Maar bovenal is hij verweerd. De blokken kalkzandsteen kunnen de moderne tijd van zure regen en uitlaatgassen niet aan. Net zoals ook de katholieke kerk zich maar moeilijk kan aanpassen aan de 21ste eeuw.

    Luc Van Looy wordt in september 72, maar ondanks zijn eerbiedwaardige leeftijd wil de Gentse bisschop de toren van zijn kathedraal nog eens beklimmen. "Ik hoop dat ik nog tot boven geraak", wijst de monseigneur naar zijn tegenstribbelend heupgewricht. Hij heeft geluk: we mogen mee in de lift van de bouwvakkers.

    Schietgebedje

    Onderweg naar de top wekt het gekreun van de minimalistische kooi weinig vertrouwen. Het ding is niet meer dan een metalen frame dat langs de buitenkant van de stelling omhoog klimt. De bodem waarop we staan, is een houten plaat. Een devoot schietgebedje is hier geen overbodige luxe.

    Wanneer de lift schokkend en krakend tot stilstand komt, klautert monseigneur Van Looy met enige moeite over de borstwering van de toren. "Het is nog maar de tweede keer dat ik hier sta", erkent de bisschop, die al bijna tien jaar de scepter zwaai over het bisdom Gent.

    Het uitzicht is goddelijk. Gent is tegelijk zeer klein en zeer groot. Bij helder weer kun je Antwerpen zien liggen, wist des bisschops woordvoerder mij vooraf te vertellen, maar dat zicht wordt ons bespaard. Gent van horizon tot horizon: veel te schoon, zelfs met donkere wolken erboven. De weg naar de hemel is een gammele lift, veel dichter bij het paradijs zal ik vandaag niet komen.

     

    "Een gemeenschap, geen gebouw"

    "Over God zwijg ik, want hij schiep mijn stad Gent boven alles", hoorde ik een oude schilder ooit zeggen. Ook ik zwijg over God, want ik sta tenslotte op het dak van Zijn huis. De Heilige Vader heeft het niet slecht gedaan in de vastgoedsector: de stad staat vol met Zijn huizen, dat zie je van op de Sint-Baafstoren heel goed. Het zijn allemaal oude gebouwen, weliswaar mooi in hun statigheid. Moet de kerk van Jezus Christus niet eens iets moderns neerpoten, kwestie van een nieuw, jeugdig publiek aan te trekken?

    "Neen, de kerk moet geen kerkgebouw voor de 21ste eeuw neerzetten", tikt de bisschop mij salesiaans op de vingers. "Dan zouden we toch weer binnen blijven zitten. We moeten net naar buiten komen, de sacristie verlaten. De kerk is een gemeenschap, geen gebouw. De kerk moet zich bezighouden met oorlog en vrede, met de armoede in de steden. Wij moeten eenzame mensen opvangen. Het is aan ons om de armen en de zwakkeren te steunen."

    Van Looy overschouwt zijn mistige bisdom. Sinds kort domineren twee nieuwe torens het landschap: de Lovelingtoren aan Gent-Sint-Pieters en de KBC-Arteveldetoren aan Flanders Expo. Tekenend voor deze tijd dat de hoogste gebouwen van Gent kantoortorens zijn. "Ach, en er zullen nog hogere torens komen. Daar maak ik mij geen zorgen over", sust Van Looy.

    "We zullen nu wel onze rekeningen schrappen bij KBC, dat zal ze leren", grapt rector Ludo Collin.

    Missie

    "Zo kalm, er zijn nog maar weinig toeristen", merkte de bisschop zopas op toen we door de kathedraal naar de toren wandelden. In mijn eigen dacht ik: zoudt u zich niet beter zorgen maken over het aantal gelovigen in uw kerken? Het Sint-Baafs is stilaan meer een museum dan een gebedsgebouw, een chique tentoonstellingsruimte voor eeuwenoude kunstwerken. Een bewaarplaats voor fossielen en relicten.

    Bovenop zijn toren spreekt de bisschop mij tegen. "Zelfs bij groepen toeristen merk je dat ze ontvankelijk zijn voor de gebedssfeer. Daarin verschilt een kathedraal nog altijd van een museum. Het religieuze gevoel, dat iedereen heeft, wordt aangesproken, zonder dat je daarom christelijk of zelfs maar gelovig bent. Je ziet dat mensen nood hebben aan bezinning als ze een kerk binnenkomen. We moeten ons niet te veel zorgen maken over het aantal mensen dat in de kerk zit. Zorgen voor mensen, dat moet onze missie zijn.

    En jawel, Vlaanderen ís missiegebied. "Dat wil zeggen dat de meeste mensen hier niet leven vanuit hun geloof. Ze zijn onwetend of weten niet meer wat geloven betekent. We moeten contact leggen met die mensen", spreekt Van Looy herderlijk.

    Een tweede keer in de liftbak klauteren zou mogelijk nare gevolgen hebben voor ons sterfelijk lichaam, dus hobbelen we alle 450 de treden van de toren naar beneden. Vlak voor we weer op straat staan, draait de bisschop zich om en buigt hij zich licht voorover. "Ik wil één ding zeggen", kondigt monseigneur Luc Van Looy sacraal aan. "Ik was wel eerst."

    Een knipoog, een handdruk en weg is hij, zich een weg banend tussen de vroom zwijgende toeristen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    30-06-2013, 11:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    29-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1467 - HET GEWONE NIEUWS UIT DE DIRECTE OMGEVING VAN ELIO DI JEANETTO

    .Zaterdag 29 juni

    Zon 5u32-22u00

    Apostelen Petrus en Paulus

    Als het Pieter en Pauwel is, zorg dat de hooitijd ten einde is, want pissen doet hij zonder gena, ofwel ervoor ofwel erna

    Deel II

    1467 - HET GEWONE NIEUWS UIT DE DIRECTE OMGEVING VAN ELIO DI JEANETTO

    °°°

    Rode leefte en rode leute :



     onze Premier!

    °°°

    Wat U niet las noch zag….

    Een heerlijke volbloed dame van PS-stempel heeft haar stempel gedrukt op de PS, en mag voortaan gaan stempelen.

    Daarom rap-zing ik met Heert Goste, richting deze Grote Staatsman : ‘Schand va ’t Land. Trek op de broek. Sprekt Vloms en trekt de deure toe’.

    °°°

    Ter zake :

    Edmée De Groeve (67), gewezen topvrouw van de NMBS, de Nationale Loterij en de luchthaven van Charleroi, is veroordeeld tot 15 maanden voorwaardelijk voor het misbruik van publieke goederen, valsheid in geschrifte, verduistering en fraude!

     

    De Groeve, die in Berlare werd geboren maar carrière maakte bij verfproducent Sigma Coatings in Manage vlak bij Bergen, stond ooit geboekstaafd als een vertrouwelinge van eerste minister Elio Di Rupo (PS). Die stelde haar in 2007 aan na een reeks politieke schandalen in Charleroi met de bedoeling schoon schip te maken. Dat draaide al snel heel anders uit. In 2009 werd De Groeve zelf in verdenking gesteld wegens gesjoemel met haar onkosten. Uit het onderzoek bleek dat ze onkosten die ze maakte met de Visakaart die de luchthaven van Charleroi haar verstrekte, ook nog eens liet terugbetalen door de NMBS. De Groeve beschikte daarnaast over een wagen met chauffeur op kosten van de NMBS, maar ze rekende aan de luchthaven ook nog eens voor duizenden euro’s aan brandstofkosten aan. Een reis naar Tenerife, waar ook de broers van Elio Di Rupo en Paul Magnette aan deelnamen, mocht tienduizend euro kosten. (...) Met de veroordeling is de kous nog niet af. Er loopt ook nog een onderzoek naar de verkoop van een gebouw door Belgacom-filiaal Connectimmo aan De Groeve en haar dochter.Die verkoop zou zijn gebeurd tegen een prijs die ver beneden de werkelijke waarde was. In die zaak is Didier Bellens, ceo van Belgacom en eveneens met een PS-stempel, in verdenking gesteld wegens passieve corruptie, Edmée De Groeve wegens actieve corruptie. (...) Premier Di Rupo blijft in al die affaires buiten beeld, maar dat uitgerekend Edmée De Groeve, de figuur die mee symbool moest staan voor een PS die een einde wou maken aan de schandalen uit het verleden, ten val komt wegens net dezelfde praktijken, is zwaar aangekomen

    °°°

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°





    29-06-2013, 16:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1465 - EEN MEDIA HUIS, EEN SLAKKENHUIS OF EEN SLANGENKUIL ?

    .Zaterdag 29 juni

    Zon 5u32-22u00

    Apostelen Petrus en Paulus

    Als het Pieter en Pauwel is, zorg dat de hooitijd ten einde is, want pissen doet hij zonder gena, ofwel ervoor ofwel erna

     

    1465 - EEN MEDIA HUIS, EEN SLAKKENHUIS OF EEN SLANGENKUIL ?

    °°°

     

    °°°

    O, van XL, worden ze binnenkort medium : de kwaliteitspers wordt Het Medium Huis. Geen brede XXL-maat van en voor Grote Geesten, maar gewoon een ‘medium’-formaat voor mediocre mensen, die graag voorgelogen worden wat ze moeten denken en voelen Een vaderlandse XXL-Pers, moest dat bestaan, zou een pers zijn met de weergave van de feiten, van de waarheden, waar ‘duiding’ het werk, ja het wek zou zijn van de koper, van de lezer dus, en niet van het straat-jopurnaille. Het zou een pers zijn met correcte titels, waarvan de meeste bladzijden niet zouden gevuld zijn met foto’s, maar met teksten. Het zou een Pers zijn die de Leiders op de vingers kijkt, en die hen niet naar de mond praat. Een Pers met een monkellach in de stralende ogen. Een Pers die schrijft dat ze, de politiekers, lichtjaren boven hun stand leven. Zij, niet wij. Een Pers die schrijft dat zij, de politiekers aan ‘Ontwikkelingshulp’ doen net zo lang tot wijzelf onderontwikkeld zullen zijn. Niet zij. Het is trouwens nu al een paar jaar zo, dat ze dank zij  de hulp (de gulp?) van ‘onderontwikkelden’ krijgen om verkozen te blijven.

    Het zou een Pers zijn, die dagelijks de spiegel voorhoudt, hoe dat soort politiekers al wie anders denkt dan zij en daar durft voor uitkomen, in een schutkring plaatst, alsof ze pestlijders waren. Het zou een Pers zijn, die juist door de Waarheid, geheel de Waarheid en niets dan de Waarheid te schrijven, zou verkopen als zoete broodjes.

    Maar nee : we worden, boven op een sociaal slachtveld, voor jaren weer in de doeken gedraaid, net zolang tot uiteindelijk de subsidies waarvan ze leven, als vanzelf zullen opdrogen, zelfs al zijn de gazetten al een tijdreke alleen nog gedrukt in Arabische spaghetti-slierten.

    *

    Slangen, dat is algemeen bekend in  de dierenwereld, zijn solitair levende dieren. Als ze al eens op een zeldzame keer bij elkaar komen, dan is dat ook volgens een strenge natuurwet, namelijk de Wet van de Procreatie, wat een geleerd woord is voor de voortplanting.

    Zoiets gebeurt o.a. ook bij het Koninklijk echt(brekers)paar van Laeken : aan het moederschap van Laurent Coburrg, noch aan het vaderschap van dochter Delphine valt te tornen. Koning Albert Second, dezelfde die ons een paar keer per jaar de les komt lezen, heeft dat openlijk toegegeven in ‘TSCHELDT van vandaag : aan het vaderschap van beide koningskinderen valt niet te twijfelen. Anders zouden hun respectievelijke moeders gelijk zijn aan een soort Onbevlekte Ontvangenis, wat een heiligschennende gedachte is. Ooit werd men voor zo iets gegeseld tot de dood er op volgde, nu maakt men daar toneelstukken over.

    *

    Hoe komt dat toch, dat via de slangenwereld en de daar aangekleefde voortplatings-dwang, ik automatisch terecht kwam bij Het Paleis? Dat is bijna paranormaal, want ik wilde het hebben over ‘voorbeeldfuncties’ en ‘leidinggevend gedrag in de media-wereld. Ik had er namelijk geen flauw vermoeden van, dat deze twee werelden bijna naadloos in elkaar overgingen : ze doen dat via de gemakkelijke weg die naar de hel leidt, namelijk de leugen.

    Maar nu dreigt de tussenliggende macht tussen de Wetgevende en de Uitvoerende, de hoernalistenwereld, dwars te liggen, want zij vrezen voor de poen. Ze zijn Vlaams, zeggen ze, ze zijn Verenigd zeggen ze, en ze beweren ook journalisten te zijn, wat 3 keer gelogen is. De Vlaamse Vereniging voor Journalisten is de vermomde belgicistische boksring voor broodschrijvers zonder een greintje zelfrespect. Want moesten ze Vlaamse Journalisten-Voortrekkers zijn (VJV), dan zouden ze dagelijks niet schrijven  wat en hoe de bazen willen, maar wat de waarheid is.

    *

    Mohbama bij Mandela in het uur van diens dood : dat is geen PR voor beiden, maar lijkenpikkerij in dienst van de Marxistische wereldverovering. Dat is ‘Weg met ons’, want we ruimen de weg voor de Jihad, zodat Islam de wereld regeert, en zij daarvan kunnen mee profiteren. Helemaal in de lijn van het gedachtengoed van de Familie Leysen, die grootgebracht is aan de boezem van de Duitse Nationaal Socialistische PvdA van Dolf-met-de-Snor.

    *

    Alles wat in voorgaande aliane’s neergeschreven staat, had in feite door één enkel woord kunnen vervangen worden :

    diversiteit.

    Dat woord is de Grote Bedrieger van deze tijd, want het staat voor zoveel mogelijk nieuwigheden, die zoveel mogelijk van de vroegere eigenheid overklassen.

    Vroeger had men over zoiets filosofisch gereageerd met de bedenking : ’Ons Heer moet van elk zijn getal hebben’ – maar dat kan nu ook al niet meer, want dat zouden de Islammers zich beledigd kunnen voelen. 

    Leysen, leysde, geleysd :ziedaar de werkwoord-vorm van … by den bok gezet sijn….

    °°°

    Ter zake :

    Journalistenbond: "Bezorgd om fusieplan"

    *

    27/06 Media & Cultuur "Wij zijn heel ongerust en bezorgd om het plan tot samenwerking dat Concentra en Corelio donderdag aankondigden", zegt Pol Deltour, secretaris van de Vlaamse Vereniging van Journalisten (VVJ). De VVJ vreest eventuele effecten op de werkgelegenheid voor journalisten en de diversiteit in het medialandschap.

    "We zullen, als journalistenvereniging, hier heel goed moeten opletten en we gaan er alvast alles aan doen om eventueel banenverlies tegen te houden. Hopelijk wordt het niet opnieuw een bloedbad. De voorbije vijf jaar hebben we immers al 400 beroepsjournalisten verloren, en dat waren vooral freelancers."

    Diversiteit waarborgen

    Deltour ziet ook problemen met de diversiteit van het Vlaamse medialandschap. "Ze beloven dan wel dat de diversiteit en de eigenheid van de verschillende titels behouden zou worden. Maar dat zeiden ze ook bij Het Volk. En we weten allemaal dat die krant na verloop van tijd is opgeslokt door grote broer Het Nieuwsblad."

    Corelio heeft duidelijk het overwicht bij het vormen van een eventuele joint venture: 62 tegen 38 procent. Volgens Deltour is het echter geen walkover voor de uitgever van De Standaard en Het Nieuwsblad. "Concentra wordt niet weggeveegd, zeker nu niet. Daar moet natuurlijk bij opgemerkt worden dat binnen de familie Baert, eigenaar van Concentra, opvolgingsproblemen zijn."

    Lokaal verankerd

    Net als verschillende andere stemmen is Deltour wel positief over de Vlaamse verankering die Het Mediahuis zal krijgen. "Daar is veel voor te zeggen, maar zelfs binnen die context moet er niet al te bruusk gehandeld worden."

     

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    29-06-2013, 11:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1464 - WIJ WILLEN WILDERS : EEN NIEUWE HEEL-NEDERLANDSE VOLKSPARTIJ : DE W.W.W.

    Vrijdag 28 juni

    Zon 5u32-22u00

    H Ireneus van Lyon

    Met Sint-Ireneus kwaad of goed, de lelie steevast bloeien moet

    .

    1464 - WIJ WILLEN WILDERS : EEN NIEUWE HEEL-NEDERLANDSE VOLKSPARTIJ : DE W.W.W.

    °°°

    Mocht deze beweging nog niet bestaan,


     

    Dan wordt ze bij deze hieronder uitgevonden als plaatselijk Wereld Wijde Web…

    °°°

    De recente toenadering tussen  de Nederlandse PVV en het Vlaams Belang, bracht mij grensoverschrijdend op een schitterend idee. Zie titel & afbeelding hierboven…..

    Bespreking : Wever & Annemans komen overeen als water en vuur. Stel dat Geert Wilders nu ook wild wordt van de Heel Nederlandse Gedachte : Annemans wil dat graag maar mag niet, en Wever wil wel maar durft niet. Met een kopman als Wilders, wordt de zaakt op één been binner gehaald. En wie weet, kunnen, nu Mandela in het gezelschap van Mohbama, als 2de Negro Sôtiyial, daar toevallig op doorreis, onderweg is naar het Walhalla der Helden, de banden met het Land van My Sarie Mareis niet weer beter aangehaald worden….

    *

    Ach, dromen zijn bedrog. Daarom worden ze dan ook nergens ter wereld verboden. Op voorwaarde dat ze stil worden gehouden….

    Maar zeg eens : als we met honderdduizenden zijn, die hetzelfde dromen, dan houdt die kunstmatige staatsgrens van 1830 toch niet lang stand? En voor hen die ze willen behouden : beneden de Armoedegrens is er plaats genoeg, om zich aan te vleien tegen de Linxkse boezem van de Franse schoonmoeder. En wetewa? In ruil voor de overname van de gehele Staatsschuld, krijgen ze le Très Grand Brüksèl mee, van op tot neer. Zijn we meteen verlost van die melomane geld verslindende Euro-caroussel.

    *

    Ik wil niemand langer in spanning laten en schakel nu meteen over naar de bron-heldere frisse taal van Geert Wilders voornoemd.

    Allez! Daar smijt ik zelfs een Weverke tegen : ‘per astrum ad astra’.

    °°°

    Ter zake :

    Spreektekst Geert Wilders bij debat 6 miljard bezuinigingen, 26 juni 2013

    *

     Voorzitter, dit kabinet heeft ons mooie land kapot gemaakt. Daar kun je alleen maar boos van worden. En dat ben ik dan ook, boos. Alles wat moet groeien, krimpt. Onze economie, de export, het consumentenvertrouwen, de investeringen. En alles wat moet krimpen, groeit bij dit kabinet. De belastingen, het aantal werklozen, de faillissementen.

     Premier Rutte voert op bevel van Brussel een vernietigend beleid van belastingen verhogen en dom bezuinigen. Het resultaat zien we. Nederland verarmt iedere dag. De premier zei in het jeugdjournaal tegen kinderen dat hij zelf niet hoeft te bezuinigen, maar thuis staat de ouders van veel van deze kinderen het huilen nader dan het lachen. De gewone man is de klos. De hardwerkende Nederlander is de klos, de ondernemer is de klos, onze ouderen zijn de klos, zij betalen het gelag, zij worden ongenadig hard gepakt.

     Vz, vijftig faillissementen en duizend werklozen erbij per werkdag. Dat is de sombere balans van 2013 tot dusver. Ook vandaag, as we speak: duizend banen foetsie, vijftig ondernemingen failliet! Het is een economisch drama, het is een sociaal bloedbad, het is een lijdensweg voor zoveel mensen en ondernemingen – voor zoveel gezinnen die zoveel beter verdienen!

     Nederland verzuipt. En de grote schuldige zit dáár. Dáár in vak K. De premier graait de portemonnee van de mensen helemaal leeg. Het enige wat hij te bieden heeft, is wereldvreemde dronkenmanspraat. Koop een auto, koop een huis, dat is zijn advies aan wie geen geld meer heeft. De hypotheken van meer dan 1 miljoen gezinnen staan onder water. Maar kom op, koop een groter huis, zegt de premier. Natuurlijk heeft die onzin niet geholpen. Hoe kan je nou een huis kopen als je geen geld meer hebt?

     En alsof het allemaal niet genoeg is, wil de premier nu opnieuw 6 miljard euro bezuinigen, opnieuw de belastingen verhogen. Ziet hij dan niet dat hij op deze manier de economie helemaal de nekslag geeft, onze welvaart helemaal sloopt. Het lijkt erop dat de premier zijn economie-diploma heeft gehaald op het Ibn Ghaldoun college.

     Vz, driekwart van de Nederlanders is tegen 6 miljard extra aan domme bezuinigen en lastenverzwaringen. Zelfs een meerderheid van de VVD-kiezers is tegen die 6 miljard. Een meerderheid van de PvdA-kiezers wijst alle nieuwe bezuinigingen af. De voorzitter van MKB-Nederland – ook een VVD-er, althans nog wel – zegt: Ik ben erin geluisd, ik doe het niet nog een keer.

     Vz, al die woede is begrijpelijk; al die woede in Nederland is terecht. Zo behandel je Nederland niet. Het kabinet leert niet van zijn fouten. Misschien is dat nog het ergste. Het slaat elke dag een nieuwe nagel in de doodskist van onze economie en het wordt alleen maar erger. Ik zei het al Dhr. Rutte gaat op bevel van Brussel opnieuw 6 miljard bezuinigen,  inclusief forse lastenverzwaringen. In augustus krijgen we dus opnieuw te maken met miljarden aan belastingverhogingen.

     Intussen rijden elke dag vrachttreinen vol Nederlands belastinggeld naar Brussel, Griekenland en Cyprus. En laten de Brusselse zakkenvullers Nederland een half miljard extra van ons zuurverdiende geld bijbetalen, bovenop de miljarden die we al betalen. Inderdaad, meneer Rutte, inderdaad Mr Samsom, het geld moet rollen, maar het rolt naar het buitenland. Want het hart van uw kabinet klopt niet voor Nederland.

     Vz, er is maar 1 manier om er bovenop te komen. En dat is door de belastingen te verlagen – niet te verhogen, maar te verlagen – zodat de economie weer kan groeien, zodat de ondernemers weer lucht krijgen, zodat mensen weer wat kunnen kopen. En dat kan door te snijden op die miljarden uitgaven aan de EU, op ontwikkelingshulp, op subsidies, op die malle windmolens, op massa-immigratie en andere dure linkse hobby’s.

     

     Maar het kabinet doet precies het tegenovergestelde. Mijn partij, de PVV,  zal daar nooit mee instemmen. Nederland zal daar nooit mee instemmen. En de Nederlanders zullen -  laat dit mijn boodschap zijn aan Dhr Rutte - hard afrekenen met dit afbraakkabinet.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    28-06-2013, 07:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    27-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1463 HERVORMING v/h ONDERWIJS VOLGENS DE SMALLE D”ANVERS

    ***

    Donderdag 27 juni

    Zon 5u31-22u00

    H Cyriel van Alexandrië

    Regent het op de Zevenbroederdag dat het dan nog zeven weken  regenen mag

     

    Deel II

     

    1463 HERVORMING v/h ONDERWIJS VOLGENS DE SMALLE D”ANVERS

    °°°

    De Smalle d’Anvers,

     

    Na onderstaand artikel in Knack.

    °°°

    Eugenlijk is het niet ‘met de billen bloot(, maar ‘omwille van de ziel van het kind.

    De ziel van het kind! Het gaat om de ziel van het kind. Maar luister toch, lieve mensen : het gaat om niets anders dan de ziel van het kind! Ook deze keer. Maar dat wordt sedert de Islamisering is ingezet, niet meer op die manier gezegd. Want zielen, net als geloven, dat is iets voor Pastoors. Moslims hebben misschien ook wel een ziel, maar een andere, misschien zelfs iets van een lagere orde. Iets met een Arabische of Turkse naam, die wij niet begrijpen, zolang wij zelf niet geïntegreerd zijn. Die hebben een ziel, net als  godloochenaars, atheïsten en Loge-broeders, maar die willen dat ook niet zo geweten hebben. Integendeel, moesten ze een ziel hebben, zoals de Rooms Katholieken, dan is dat een onverdragelijke gedachte die ze liefst zo hard mogelijk afschudden.

    Eigenlijk feitelijk zijn zij gemaakt en in elkaar geflanst zoals alle andere mensen, maar zij noemen dat hun geweten. Als het kind maar ne naam heeft, hé!

    *

    BDW van de RVA NVA, hier zeer vriendschappelijk aangeduid als De Smalle d’Anvers, mag dan al een politiek lichtgewicht zijn, in de bla-bla-bla is hij een hoogvlieger. Een hoogvliegend lichtgewicht, daar waar hij, voor zijn verkiezing tot Burgemeester, een laagvliegend zwaargewicht was. De man is een kei in het uitleggen voordien. Hij is de coach die de match haarfijn kan uitleggen voor dat die gespeeld is. Wat hij teveel heeft aan uitleg-kracht, mankeert hij wel in uitvoer-kracht.

    *

    Bart is de gedroomde tegenvoeter voor elke onderhandelaar van elke tegenpartij. Hij geeft namelijk altijd zijn sterkste argumenten zo maar weg, nog voor de onderhandelingen zij  begonnen. Remember de laatste regerings-onderhandelingen, die uiteindelijk uitdraaiden tot de langste ooit. De man had glansrijk de verkiezingen gewonnen, en toen de kleurpartijen nog ademloos in de touwen hingen, verkwanselde hij zijn kansen voor een bord linzensoep. Had hij het been stijf gehouden, wat niet alleen zijn volste recht was, maar ook zijn grootste plicht, dan hadden de kleurpartijen de een na de ander verplicht moeten bijdraaien, anders was hun speeltje, den belziek-à-papa, er voor altijd geweest.

    Maar dat is al lang een afgezaagde schlager. Straks, in mei volgend jaar, krijgt de man zijn herkansing. Het is maar de vraag of hij deze verdient. Want weeral heeft hij zijn sterkste argument, een Vlaams Front, op voorhand weg gegooid, in ruil voor een mossel noch vis oplossing die door vriend en vijand wordt weggehoond.

    Het is zoals in het onderwijs-debat : hij doet zeer geleerd, maar kan het niet. Met BDW gaan we naar een propere catastrofe, maar het blijft een catastrofe.

    °°°

    Ter zake :

    'Hoe ik het onderwijs van de toekomst zie' 26-06-2013 - Bart De Wever - knack

    De problemen van ons onderwijs zijn genoegzaam bekend. Eerder dan grote structuurhervormingen, stelt Bart De Wever, hebben we een maatpakket van gerichte ingrepen nodig die de onderwijskwaliteit verbeteren.

    Hoe ik het onderwijs van de toekomst zie, is vrij duidelijk. Althans toch voor een aantal mensen dat meende mijn visie beter te kunnen uitleggen dan ikzelf. Het komt er in het kort op neer dat ik droom van etnisch homogene – uiteraard blanke – scholen rond de kerktoren waar ‘sterke leerlingen’ 13 uur Latijn en Grieks krijgen tot ze de volledige Bátrachoi van Aristophanes van buiten kennen en nooit zullen vergeten dat een antieke kikker ‘brekèkèkèks koaks koaks’ kwaakt. ‘Zwakke leerlingen’ worden dan weer het best verbannen naar gettoscholen waar ze leren putjes te graven om vervolgens amper voorbereid de arbeidsmarkt te worden opgejaagd.

    Ik heb mij aan die beeldvorming enorm gestoord. Die totaal misplaatste dichotomie tussen ‘sterke’ en ‘zwakke’ leerlingen. Alsof er zoiets zou bestaan. Als ik iets van mijn Latijn heb opgestoken, dan is het wel ‘suum cuique’: ieder het zijne. Iedereen kan in iets uitblinken, het komt erop aan dat ook te realiseren. En toch werd die ‘sterk – zwak’ als een niet te ontkennen realiteit gepresenteerd. En de enige manier om dat onderscheid op te heffen, was door de onderwijsstructuren te veranderen. Door alle leerlingen – met welke gaven en talenten ook – exact hetzelfde te geven in exact dezelfde richtingen.

    Ik ontwaarde in dit debat een van de meest fundamentele denkfouten die sinds de geschriften van Jean-Jacques Rousseau verweven raakten met de West-Europese cultuur. Met name de illusie dat structuren mensen maken. In zijn Discours sur l'origine et les fondements de l'inégalité parmi les hommes ontwikkelde Rousseau de gedachte dat de mens als een intrinsiek goed en moreel hoogstaand wezen wordt geboren maar door de maatschappelijke structuren gecorrumpeerd raakt. Als je dus de structuren verandert, dan keert de mens vanzelf terug naar zijn ‘goede natuurstaat’.

     

    Rousseau betrok die gedachte nadrukkelijk op het onderwijs. Zijn romans in de reeks Émile, ou de l’éducation kunnen niet echt als opvoedingsgidsen worden beschouwd en de methodes die de leraar – die geheel toevallig Jean-Jacques heet – hanteert, zijn allerminst aan te prijzen. Maar de boeken beïnvloedden wel de eerste generaties van pedagogen en verschillende ideeën eruit vonden zo hun weg naar de kern van de opvoedingsleer. Het beperken van gezag tot het uiterste minimum, het uitvlakken van verschillen en de leerling – onder het mom van vrijheid – het allemaal voor zichzelf laten uitzoeken, het is allemaal al terug te vinden in Émile.

     

    Ik vertrek vanuit een ander denkkader. Met name de idee dat instituties (zoals ons onderwijs) het resultaat zijn van jarenlang opgebouwde menselijke ervaring die via structuren wordt doorgegeven aan steeds nieuwe generaties. En natuurlijk moeten dergelijke structuren aangepast worden aan de steeds veranderende tijden. En uiteraard zijn dergelijke structuren niet zaligmakend – ervaring is uiteindelijk enkel de optelsom van onze eigen stommiteiten. Maar wie bestaande structuren overboord wil gooien en vervangen door een model dat door geleerden werd uitgedokterd in de beslotenheid van de studiekamer, wordt door de realiteit afgestraft.

     

     

    Als we aan het Vlaams onderwijs sleutelen, is de grootste omzichtigheid geboden. We moeten optreden met subtiliteit, precisie en zorg. Want ons onderwijs behoort nog altijd tot de Europese en wereldtop. Er was een sfeertje ontstaan waarin ons onderwijs werd afgeschreven als ronduit rampzalig. Dat is nadrukkelijk niet het geval. Onze uitdaging is aan de top te blijven. Er staat immers veel op het spel. Wij zijn een land zonder natuurlijke grondstoffen of grote landbouwoppervlakte. Een hoogopgeleide, innovatieve en technisch vaardige bevolking is het enige wat wij kunnen aanbieden in een zeer competitieve wereld. Zonder kwalitatief hoogstaand onderwijs zijn wij zo goed als verloren. Het detecteren en aanpakken van de knelpunten in ons onderwijs, is een noodzaak. En die knelpunten zijn ondertussen genoegzaam bekend. Wetenschap en techniek krijgen onvoldoende aandacht en leerlingen kiezen te weinig voor die richtingen. Leerlingen kiezen wel voor studierichtingen die niet aansluiten bij hun capaciteiten, competenties en interesses of die geen uitzicht bieden op een job. En veel leerlingen lopen een schoolse achterstand of vertraging op.

     

    De oorzaken van die problemen zijn echter niet te wijten aan de structuren. De gebrekkige kennis van de onderwijstaal speelt een veel grotere rol. Door migratie wordt onze leerlingenpopulatie steeds heterogener, dat is een onvermijdelijke realiteit. Maar leerlingen met voldoende intellectuele capaciteiten krijgen geen vat op de leerstof omdat hun Nederlands ontoereikend is. En daardoor wordt hen elke kans tot sociale mobiliteit ontzegd. Ook sociale omgevingsfactoren beïnvloeden de schoolprestaties. Uit onderzoek van de KU Leuven blijkt dat kinderen van gescheiden ouders 45 procent minder kans hebben om een diploma hoger onderwijs te behalen. Als men scheidt voordat het kind twaalf jaar is, is er meer kans dan het kind in het bso terecht komt dan in het aso. Daarvoor moet omkadering voorzien worden. Daarnaast hebben wetenschap en techniek niet hetzelfde statuut als wiskunde of Frans, waardoor ze ondergewaardeerd worden. En de oriëntering gebeurt te weinig op basis van de competenties van de leerlingen.

    Dat zijn de problemen van ons onderwijs. En eerder dan grote structuurhervormingen, vraagt dit een maatpakket van gerichte ingrepen die de onderwijskwaliteit verbeteren. De onderwijshervorming komt daaraan tegemoet. Zo versterken wij de taalkennis door screening van alle leerlingen bij de overgangen, taaltrajecten in de scholen, taalbaden, verplicht Nederlands na de uren, taalcursussen voor de ouders, ... Wetenschap en techniek wordt een apart vak in het basisonderwijs, gegeven door vakleerkrachten, zodat leerlingen een positieve keuze kunnen maken bij de overgang naar het secundair. Een groot aantal richtingen wordt geheroriënteerd of geschrapt als die geen aansluiting vinden op de arbeidsmarkt of het hoger onderwijs. Er komt een oriënteringsproef op het einde van het secundair, zodat ouders én leerlingen weten welke toekomstige studiemogelijkheden realistisch zijn. En tot slot wordt de rol van de CLB’s herbekeken, want het is duidelijk dat er bij de studie-oriëntering een en ander misloopt.

    Ons onderwijs moet op dat traject doorgaan. Niet door op de structuren te focussen, maar door de mensen te versterken. Onderwijs is het werk van mensen, niet van structuren. Het is een hardwerkend en gemotiveerd lerarenkorps dat ons onderwijs sterk en kwaliteitsvol maakt. Leerlingen moeten uitgedaagd worden om in hun competenties en talenten boven zichzelf uit te stijgen. Dat doet men niet door het niveau te verlagen opdat iedereen toch maar mee zou kunnen of door leerlingen te isoleren in bepaalde vakgebieden. En dat doet men ook niet door de keuzevrijheid van de scholen in te perken. Het is naïef om te geloven dat nieuwe structuren geen nieuwe barrières opwerpen en leerlingen niet opnieuw in vakjes stoppen.

     

    En dan dat Latijn van mij. ‘Latijn is zo saai, meneer pastoor’, krijgt Daens in de gelijknamige film voor de voeten geworpen. Maar in plaats van zijn leerling als een aapje de naamvallen te laten verbuigen, bouwt Daens een toneel voor zijn jonge pupil. Hij sleurt hem mee naar de late republiek, om hem te plaatsen in de senaatszetel van Cicero, waar hij op de eerste rij getuige is van het Catalinarische complot. Met volle overtuiging declameert de studax ‘Quousque tandem abutere, Catilina, patientia nostra?’ om van daaruit naadloos over te gaan in de verbuiging van rosa, rosae, rosae, rosarum, ... Dat is de essentie van ons onderwijs. En dat gaat niet over Latijn. Dat gaat niet over wiskunde en wetenschappen. Dat gaat niet over hout, bouw of metaal. Dat gaat over leerkrachten en directies die het beste uit zichzelf halen om het beste uit hun leerlingen te halen. Plus est en nous.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    27-06-2013, 17:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1462 - DE VLAAMSE PERS, MARXIST TOT IN DE KIST, LIGT OP APEGAPEN. BLOEMEN NOCH KRONEN

    ***

    Donderdag 27 juni

    Zon 5u31-22u00

    H Cyriel van Alexandrië

    Regent het op de Zevenbroederdag dat het dan nog zeven weken  regenen mag

    .

    1462 - DE VLAAMSE PERS, MARXIST TOT IN DE KIST, LIGT OP APEGAPEN. BLOEMEN NOCH KRONEN

    °°°

    …en de Sef zal voor ons geen commissies nie mê doen

     Ip sien kleen velôoje….

    °°°

    Het gaat niet goed met de Vaderlandsche Pers. Integendeel. Het gaat slecht met de Vaderlandsche Pers. Men is nu bijeen gekropen in de respectievelijke sterfhuizen om, net zoals Elio Di Jeanetto in de Wetstraat 16  (?), te zoeken naar verse poen.  Net trouwens als in Zuid Afrika de erfgenamen van Nelson andela : niet wachten tot er lijkstijfheid is opgetreden, de poen grijpen nu het ijzer nog warm is.

    De helft van mijn stoutste dromen staan op uitkomen : de Linkx Progressieve snertgazetten beleven Griekse toestanden.

    Ze willen wel, maar ze kunnen niet. Hun ‘product’ slaat niet meer aan en ze beginnen dat eindelijk door te hebben. Misschien dat er overgeschakeld wordt naar dagbladen uitsluitend in het Arabisch en/of Turks? Om te verkopen, zou men zelfs bij de Duivel te biecht gaan.  Men is letterlijk tot alles bereid, als het Eigen Volk maar Laatst komt.

    Ik zie in mijn verbeelding weer die Griekse politie-man, die ruw de deur toesloeg op de neus van die reporter. Hij was gepensioneerd, ja, dat zag je toch. En ja, hij was razend op de Grote Lichten in Brussel, want zijn Staatspensioen van 1500 Euro was van  de ene dag op de andere herleid tot 650 Euro, en men had hem niet eens verwittigd….. De man verstond niet dat de bomen echt niet tot in de hemel groeiden.

    *

    Hoeveel ontslagen er zullen vallen bij Si-Corelio & No-Corelio? Moeilijk om zeggen, maar het zullen er veel zijn. Ja, ook brug-pensioenen, dat is al afgesproken met de politieke vriendjes, want er is geen geld meer… En dat juist voor hen die zo hard gestreden hebben voor anderen!

    Noch de Leysens noch de Baerts zullen er een kreeftje minder om eten. En aan de inhoud van hun gazet zal er ook niets wezenlijks veranderen : zij gaan door, want het Vaderland vraagt hun krachten en moed. Ze zullen roem als een held gaan verwerven! Moeder, kom, omhels me nog eens. Misschien ga ik ginder sterven. Maar als ik bij U nog wederkeer, prijkt op mijn borst het kruis van eer! JaJa, als gewezen ‘Hitler Junge’ kan het leven hard zijn voor Andr& Leysen! Het heeft hen nadien goed geholpen, thuis in de salle à manger Frans te spreken met de vrienden. Die vonden al dat Hitler-gedoe achteraf ook maar niets, want het bracht toen niets meer op.

    Of de Baerts Frans spreken, weet ik niet, en het interesseert mij ook niet. Op voorwaarde dat het niet meer lang duurt voor de deurwaarder ook bij hen langs komt om de laatste kopspeld in beslag te nemen.

    Volksverraders horen thuis tegen het muurtje van de pissijn tegen de kerkmuur, waar de voorbijganger tegen kan plassen, in plaats van bloemen neer te leggen.

    *

    De  DM zit al lang in slechte rode papieren, maar van dat volk kon men niet beter verwachten. Als het gemeenschapsgeld op is, is de leute gedaan…. Persoonlijk had/heb ik ze graag, wegens hun doorzichtigheid. Bij de overigen ligt het Tsjeven-gehalte veel hoger. DM doet niet aan ‘duiding’ zoals de VRT en de overige media. DM is de directe verbinding met Stalin in de hel.

    *

    Maar hoe moet de Koning zich voelen! Mijn vaderlands hart bloedt (bijna) als ik denk aan de stijf gestreken dagbladen-bladzijden die straks bij Het Hof/La Cour zullen gemist worden. Voortaan zullen ze daar nog meer Franskiljons denken en handelen, wat alleen maar toegejuicht kan worden. Hoe minder die luyden weten over ons, Vlamingen, hoe beter ze slapen.

    *

    Vandaag weer een heugelijke dag, die voor onze vrienden, de belgicisten, door merg en been moet snijden. De spoorstaking, waarvoor de VRT zo hard zijn best heeft gedaan, wordt alleen opgevolgd beneden de Armoedegrens. Bij ons, in Vlaanderen, een ander land dus, niet. Weer een grote scheur in de Vaderlandsche driekleur! En wat erger is : de gewone man in de straat begint het ook te dagen, en zal er zich stilaan beginnen in schikken.

    Als het straks ook nog wat meer bekend geraakt, dat 25% van de nieuwgeborenen Arabisch of Turks spreken, zullen onze mensen dan tot handelen bereid zijn? De sociale kassen zijn  zo goed als leeg. De Groen-Rode Vlinderregering zoekt vruchteloos naar geld maar zit gevangen tussen de nu al veel hoge belastingen, en de roep om nog meer onverantwoorde uitgaven door de Linkxe achterban en door de honderdduizenden “aangespoelden” die hun rechten opeisen. Het land wordt verlamd door uitzichtloze stakingen en de sociale onderhandelingen zitten muurvast. Mar buiten dat, is alles OK, Madame la Marquise….

    Alleen de voetbal, straks ook nog de Ronde van Frankrijk en een beetje Delphine Boël houden het land nog bijeen.  

    Koningin Paola dreigt het land en haar man te verlaten, samen met haar zoon Laurent en zijn gezin, nu aan het licht is gekomen dat zijn wettelijke vader nooit meer is geweest dan een voedstervader-hoorndrager. Het kluwen daar in Laeken wordt zo goed als on-ontwarbaar : wie zijn Philippe en Astrid : van waar komen ze, naar waar gaan ze naartoe? Waarvan zullen ze leven? Ze zijn niets en kunnen niets. Misschien dat ze aangenomen worden door de stervende Mandela, om op die manier verder door het leven te kunnen, zonder werken?

    *

    Hoernalist Bart Stinckman van De Schahndard :  zou die nog te redden zijn? Of wordt die gewoon op sterk water gezet, zodat het venijn dat binnen-in hem zit, vloeibaar blijft, en niet versteent?

    Zou het kloppen dat er iets bloeit tussen hem en Goedele Lieten? Of wordt die in dienst genomen door Meneerke Kris Peeters, als privé-secretaris en geestelijke Leidsman?  

    Ach jong! Wat moeten wij toch doen zonder al die heerlijke Linxkse herauten? Zijn al die jaren van indoctrinatie dan nutteloos geweest?

    Ach Moeder, waarom leven wij?

    °°°

    Ter zake :

    Grote mediadeal in de maak tussen Corelio en Concentra"

    *

    Het Vlaamse medialandschap wordt opnieuw grondig hertekend. Corelio, de uitgever van Het Nieuwsblad en De Standaard, legt de laatste hand aan een grote deal waarbij ook uitgever Concentra (Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen) betrokken is. Dat meldt De Tijd op zijn website.

    Volgens De Tijd komt de raad van bestuur van Corelio later vandaag bijeen en wordt een transactie donderdag bekendgemaakt. Bij Concentra en Corelio wilde of kon niemand van de directie de zaak bevestigen of ontkennen.

    Nog volgens De Tijd lijken er twee pistes mogelijk: een verregaande samenwerking of fusie tussen Corelio en Concentra. Een gedeeltelijke of volledige fusie zou voor beide bedrijven heel wat voordelen bieden. Allebei hebben ze een overwegend familiaal aandeelhouderschap - de familie Leysen bij Corelio en de familie Baert bij Concentra - maar missen ze de nodige schaal om rendabel te blijven in een snel veranderend medialandschap.

    De tweede piste is een rol voor het Limburgse mediabedrijf in de kapitaalversterking bij De Vijver Media, de moederholding van de televisiezenders VIER en VIJF, het productiehuis Woestijnvis en het weekblad Humo. Corelio bezit 33 procent van De Vijver, dat op zoek is naar vers geld. Een deal rond De Vijver Media zou het kapitaalprobleem van de mediagroep helpen oplossen, schrijft De Tijd. De Vijver Media zit in slechte papieren en zijn drie aandeelhouders (Corelio, Sanoma en het duo Wouter Vandenhaute/Erik Watté) beraden zich al een tijdje over een kapitaalverhoging. Er is sprake van een kapitaalronde van meer dan 20 miljoen euro bij De Vijver.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    27-06-2013, 15:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1461 - OVER DESINFORMATIE : BENT U AL BEDIEND, MEVROUW, MENEER? INFORMATIE OF DESINFORMATIE : WAT HAD U GEWILD?

    ***

    Woensdag 26 juni

    Zon 5u31-22u00

    H Vigilius

    Deel III.

    .

    1461 - OVER DESINFORMATIE : BENT U AL BEDIEND, MEVROUW, MENEER? INFORMATIE OF DESINFORMATIE : WAT HAD U GEWILD?

     

    °°°

    Is Meneer nu op zijn wenken bediend?

     

    °°°

    Kijk, het zal wel, net als voor Nicole Ceaucescu, de Roemeense dictator,  te laat zijn om er ons hoofd over te breken, maar sedert het Linkx Progressief Oorlogs Monster na Wereldoorlog II het Nazi-oorlogsmonster de kop heeft afgebeten, heeft het o zo Christelijk Europa zichzelf niet meer terug gevonden. De ziel werd er uit gebombardeerd door de Amerikaanse B52 bommenwerpers.

    Is deze vaststelling nu een informatie, of een desinformatie, ik zou het Begot niet weten. Maar in ieder geval kan het kleinste kind zelfs van uit zijn wieg zien dat de boel hier verkloot is en er helemaal scheef bij ligt. Het Avondland ligt te wachten op zijn Bevrijding door een of andere woestijncultaaur.

    Mensen gaan werken en sleuren hun gehele leven, in de zalige overtuiging met daarvan ooit de vruchten te kunnen plukken. Maar stilaan realiseren ze, dat de vruchten van hun spaarzaam leven met veel te veel lotgenoten moeten gedeeld worden, zodat er alleen de steeltjes zullen overblijven.

    Ze zullen dan meer dan ‘solidair’ geweest zijn, heel hun leven lang, om te moeten vaststellen, dat zij van verticale bezige bijen die ze altijd geweest zijn, zich zullen dienen te laten om-switchen tot horizontale levende geraamten, klaar om als een broodje in de oven te worden geschoven. Uiteraard zonder dat er sprake is van een ‘tot ziens’. Als er dan toch geen God bestaat, moet er ook geen eeuwig leven zijn en verdwijnt iedereen in de leegte van waaruit hij is voort gekomen. Het ultieme moment van alleen zijn met zichzelf.

    Leven zonder hoop is leven zonder liefde. Met precies evenveel gevoelens als een dood stuk hout dat meedeint op de golven. Er steekt geen zier leven in, maar het is progressief!

    Samen met het weg redeneren van het Hogere, is dan de Grote Leegte gekomen. Gevoelige zielen als Nicole Ceaucescu weet er alles van.

    *

    De uitvinders van die Grote Leegte, dat zijn de desinformatoren, de Linkxe Progressieve kleine Voltaires, die elk van op hun nietig plekje, verkondigen dat er mag gelogen worden, zoveel mogelijk gelogen. Want dat er altijd wel iets van overblijft. Zie de bloemenmassa op de zerk van Nicole Ceaucescu….

    *

    Wat zegt U daar van de Verlichting, van de Franse Revolutie? Dat Darwin, met zijn Leer van de Evolutie, alle hocus pocus ontrafeld heeft, zodat de mensheid nu eindelijk klaar ziet? De man heeft alleen de Bijbel alleen maar heruitgevonden, waar al sinds onheuglijke tijden geboekstaafd staat, dat de Schepping een werk is geweest van lange adem…. Zodat de Schepper zelf, na 6 dagen, op zijn adem zat, en de zondag-rustdag uitvond. Kijk, daar was Darwin nog niet aan toe gekomen, aan de uitvinding van de 7de Dag, als rustdag. Vanzelf gekomen, zegt U?

    Kijk, de Bijbel is geschreven door slimme mensen, voor domme mensen. Maar zelfs die vereenvoudigde kinderlijke omschrijvingen zijn nog te moeilijk voor geleerden als Darwin. Zij hadden er namelijk nog de chemische formules bij gewild, waarna zij konden klagen dat het allemaal veel te moeilijk was. Denk aan de ‘deeltjes-versneller in Genève waarmee men na duizenden en duizenden jaren een oer-knalletje van niemandal heeft kunnen nabootsen. In plaats van een gekregen paard nooit in de muil te willen kijken.

    °°°

    Ter zake :

    Ex-leider spionagedienst Oostblok: Obama meester in verspreiden

    *

    Obama volgt tot op de letter nauwkeurig het boek 'Rules for Radicals', geschreven door zijn grote voorbeeld, de Marxistische satanist Saul Alinsky.

    De hoogste Oostblokofficial die ooit naar het Westen overliep was luitenant-generaal Ion Mihai Pacepa, onder de beruchte dictator Nicole Ceaucescu leider van de Roemeense inlichtingendienst. In zijn nieuwe boek 'Desinformatie', dat hij samen schreef met historicus en professor Ronald Rychlak, onthult hij niet alleen tot in de details hoe de Sovjets enorme successen boekten met het verspreiden van valse informatie in het Westen, maar stelt hij tevens vast dat de Amerikaanse president Barack Obama een ware meester is in het toepassen van deze misleidende tactieken.

    De man die door de CIA de 'enige in het Westen levende persoon die in zijn eentje een complete spionagedienst omver wierp' werd genoemd leeft nog altijd undercover in de VS. Zijn eerste boek, 'Red Horizons', werd een internationale bestseller en bracht zijn voormalige baas Ceaucescu ertoe om moordcommando's op hem af te sturen. Uiteindelijk was het de dictator zelf die in 1989 werd afgezet en door zijn eigen mensen werd geëxecuteerd.

    Desinformatie, leugens, infiltratie, herschrijven geschiedenis

    Pacepa voorzag Amerika van een schat aan informatie over de werkwijze van de Sovjets. President Ronald Reagan noemde 'Red Horizons', dat in 27 landen werd uitgebracht, zelfs 'mijn bijbel voor het omgaan met dictators'. In zijn nieuwe, met historicus Rychlak geschreven boek 'Desinformatie: Voormalige spionnenleiders onthullen geheime strategieën voor het ondermijnen van de vrijheid', legt Pacepa uit dat de Sovjet Unie zich in tegenstelling tot andere landen niet hoofdzakelijk toelegde op het bespioneren van de vijand, maar op het verspreiden van leugens en desinformatie door bijvoorbeeld te infiltreren in de politiek en invloedrijke organisaties en instellingen.

    Daarnaast concentreerden de inlichtingendiensten van het Sovjetblok zich op het tegen elkaar opzetten van religies, het zwartmaken van de meest nobele personen en juist het vereren van de grootste schoften, het herschrijven van de geschiedenis en het leveren van een oneindige stroom valse, perverse anti-Amerikaanse desinformatie aan met name de linkse Westerse media. Ook na de val van de muur werd deze tactiek tot op de dag van vandaag onverminderd voortgezet.

    Westerse media geloofde Sovjetleugens

    Uit Pacepa's boek blijkt dat de Sovjets doelbewust de Westerse media en maatschappij tegen het Christendom hebben opgezet, de radicale islam, jihad en terrorisme hebben ondersteund en aangemoedigd, en met succes Marxistische denkbeelden hebben weten over te brengen in Washington, Brussel en veel NAVO-landen.

    De Russische desinformatiecampagne slaagde omdat de aan de buitenkant 'onafhankelijke' Westerse pers doelbewust gecreëerde leugens accepteerde en aan het publiek als de waarheid presenteerde. Door de aanhoudende infiltratie werden de Westerse media stap voor stap overgenomen door 'links' en 'progressief', waardoor onze samenleving en cultuur steeds kwetsbaarder werden voor door de Sovjets bedachte ondermijnende ideeën, principes en doelstellingen.

    Verspreiding 'Protocollen Oudsten van Zion'

    Het vernietigen van de reputaties van goede leiders in het Westen was door Moskou tot kunst verheven. Paus Pius XII werd door desinformatie getransformeerd in een Nazi-sympathisant en zowel het Joden- als christendom werden constant gedenigreerd en zwartgemaakt. De Sovjets plantten 4000 geheime agenten in de islamitische wereld en verspreidden honderdduizenden exemplaren van het valse antisemitische propagandawerk 'De Protocollen van de Oudsten van Zion', om zo de haat van de moslims tegen Israël en Amerika aan te wakkeren, wat zich al snel uitte in anti-Westers en anti-Israëlisch geweld en terreur.

    Infiltratie in Wereldraad van Kerken

    Pacepa laat zien hoe belangrijke Westerse instituten zoals de Wereldraad van Kerken werden geïnfiltreerd en uiteindelijk totaal gecontroleerd door de Russische inlichtingendiensten. Later is gebleken dat hetzelfde gold voor onder andere het Nederlandse IKV (Inter Kerkelijk Vredesberaad), dat zich fel verzette tegen de NAVO en het plaatsen van Amerikaanse kernwapens in Europa, en de Britse Labourpartij. Ook de Palestijnse terreurorganisatie PLO van Yasser Arafat werd rechtstreeks gesteund, gefinancierd en getraind door de Sovjets.

    'De geheime strategie om het Westen te vernietigen'

    De voormalige leider van de Roemeense spionagedienst schrijft tevens hoe de Sovjet-desinformatie tactieken anno 2013 nog steeds massaal worden toegepast, niet alleen door het Kremlin maar ook en zelfs met name door de Amerikaanse president Obama. Het belangrijkste doel is de transformatie van het vrije Westen in een Marxistisch-socialistisch systeem. Een groot aantal bekende en gezaghebbende personen, waaronder voormalig CIA-chef James Woolsey, auteur David Horrowitz, journalist Arnaud de Borchgrave, Sovjetdissident Yuri Yarim-Agaev en de achterkleindochter van Sovjetleider Chroetsjov, bevestigen dit in de nieuwe, 2 uur durende documentaire 'Disinformation: The Secret Strategy to Destroy the West.'

    Obama volgt boek Marxist Saul Alinsky

    De afgelopen jaren bespraken we regelmatig een enorme lading bewijs van Obama's vroegere banden met radicale communisten, zoals Weather Underground terrorist Bill Ayers en zijn jarenlange geestelijke begeleider, de antisemitische dominee Jeremiah Wright. Het boek 'Rules for Radicals' van zijn grote voorbeeld, de Marxistische satanist Saul Alinsky, lijkt Obama zelfs tot op de letter nauwkeurig uit te voeren.

    Xander

     

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     

     





    27-06-2013, 10:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    26-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1460 – CATALONIË EN BASKENLAND ONAFHANKELIJK EN DE REST TERUG NAAR DE MOREN?

    ***

    Woensdag 26 juni

    Zon 5u31-22u00

    H Vigilius

    Deel II.

    1460 – CATALONIË EN BASKENLAND ONAFHANKELIJK EN DE REST TERUG NAAR DE MOREN?

    °°°

    Madrid (en lager) is het Socialistisch opstapje voor Mohammed

     

    Ten Noorden vechten de Catalanen en de Basken terug : o.a. de ETA weet ook een en ander over springstoffen

    Hard tegen onzacht!

    °°°

    Stel dat zoiets lukt in Spanje : in het Noorden 2 nieuwe Onafhankelijke Vrije Staten – Catamië en Baskenland – en het Zuiden noodgedwongen terecht gekomen in handen van de Ideologie van de Wrede (Granada en Cordoba), dan moeten er toch ook meteen mogelijkheden zijn voor Vlaanderen, om de Vrijheid te grijpen, waarbij het zuiden des lands dan eveneens noodgedwongen ge-isllamiseerd kan worden. Islam en socialistisch progressief : dat zijn toch de twee basis bestanddelen van ee, soort Arabische Lente! Wat meer is : de Islam-landen zelf zwemmen in de olie dollars, zodat het broodje van onze franssprekende landgenoten toch gebakken zou zijn? Wie weet, is daar zelfs geen lucratief kaliefenkroontje te versieren voor het ambteloos geworden Geslacht der Coburger Afzetters. …

    *

    Als U zich de landkaart van Europa voorstelt als een veelkleurige lap stof hangend aan een koord gespannen tussen twee telescopische uitgeschoven hoogtewerkers, dan moet U zich die hijstoestellen voorstellen als voet aan de grond hebbend

    -Rechts : op Turkije, dat straks onder impuls van Keizer Nero Verhofstadt, bij de EU komt als bondgenoot om mede-moslim Obama te plezieren, en

    -Links : ergens in het Zuiden van Spanje (zie afbeelding), aan de voet van de rots van Gibraltar, waar tot 1492 de Islam heeft gewoekerd. Dat jaar (1492) was toen ook al een scharnier-jaar voor Europa. Spanje werd toen heroverd op de Moren, en Christoffel Colombus ontdekte Amerika.  De wereld kreeg dus een opfris-beurt.

    Anders gezegd : het weeral uitgeleefde Europa is als een droog blad dat op ieder moment als een vlag met de Rode Halve Maan, van de kootf kan vallen, als de hoogtewerkers terug ineenschuiven. Amerika heeft al een zwarte moslim als president, nu nog ’n olie-sjeik of ‘n pietrol-sultan als Kalief in Gross Brüssel. En we zijn vertrokken naar de maan.

    Dan is het Islam als ijsvlakte of als woestijn, van IJsland tot de Sahara, en van Azië tot in Amerika. Het zal dan een kleine stap zijn voor de mensheid, om terug het slavendom in te voeren. Zodat de wit-geklede lang-gerokte Meesters met hun tulband de nodige tijd vrij krijgen, om vijf maal daags hun harems te verlaten, om kont omhoog, plat tegen de grond te gaan, om Allah te loven en te danken, zodat ze er zelf beter van worden.

    De overgebleven Ongelovige Christenen, aangevoerd door de helemaal Ongelovige Honden, diep in  hun catacomben, zullen de oude psalmen mogen opzoeken van ‘exaudi oratio meo : de profundis clamavi ad te Domine’ : uit de diepten roep ik tot U, O Heer : vernietig onze eigen regerings-dikkoppen die dit allemaal hebben mogelijk gemaakt, en geef ons Leiders van het formaat als de mensen van het Vlaams Belang, die vuist en voet de vane omtrent, in de eerste plaats Eerst voor het Eigen olk zorgen.

    Allez, laat ons dan afspreken. U weet wat ik bedoel : geen geweeklaag meer als Jeremias of de Heilige Man Job op zijn mestvaalt, want wij zorgen er voor dat straks weer op de transen, de leeuwen dansen!

    Deo gratias. Mercie GodtenHere!

    °°°

    Ter zake :

    Spanje: “Binnenkort zullen de moslims de heersers over de wereld zijn”

    *

    Terwijl de Spaanse moslims druk bezig zijn om Spanje te islamiseren, houden de Spaanse politici zich bezig met het verwijderen van alle verwijzingen naar het christendom uit het maatschappelijk denken … De verplichting, die in het wetboek van Spanje zal worden vastgelegd, geeft een ongekende overschrijding van de islamitische shariawetgeving in Spaanse jurisprudentie weer.

    Op 12 juni heeft de politie in Barcelona vijf Tunesische Jihadisten gearresteerd voor ‘het aanzetten tot islamistisch terrorisme’, nadat ze meer dan 400 video’s hadden gedeeld op sociale netwerken met toespraken van de Al Qaida leiders Osama bin Laden en Abu Musab al-Zarqawi, evenals beeldmateriaal van standrechtelijk uitgevoerde executies, terreuraanslagen en handleidingen voor het maken van bommen. Het Spaanse ministerie van Binnenlandse Zaken zei dat de individuen ‘sterke processen van zelfradicalisering’ hadden ondergaan, “die ertoe hebben geleid dat zij het standpunt van de salafistische jihad hebben omarmd”.

    De arrestaties waren onderdeel van Operatie Carthago (Operación Kartago), een landelijke inspanning gedurende een jaar, om zogenaamde ‘lone-wolf’ Jihadisten zowel als islamisten met gevechtservaring, die terugkeerden uit conflictgebieden in Syrië, Jemen en Somalië, ‘te neutraliseren’.

    Kort na de arrestaties kondigde de Spaanse minister van Binnenlandse Zaken, Jorge Fernández Díaz, aan dat de regering zou proberen het Wetboek van Strafrecht te verbeteren om 1) het geven of het ontvangen van ‘passieve training’ door middel van ‘bekeringen in gevangenissen’ aan degenen die in de gevangenis een straf uitzitten voor misdaden van jihadistisch terrorisme, en 2) voor imams die in moskeeën of op het internet ‘indoctrineren’ of die naar islamitische trainingskampen in het buitenland reizen [dit] tot een terroristische misdaad te maken. Díaz zei dat de juridische verandering noodzakelijk is, omdat, hoewel de Spaanse wet ‘indoctrineren’ al als een terroristische misdaad beschouwt, aanklagers het moeilijk vonden om te bewijzen dat degenen die betrokken zijn bij aan terrorisme gerelateerde opleidingen persoonlijk betrokken zijn bij het uitvoeren van daadwerkelijke aanvallen.

    Op 5 juni heeft de politie in Barcelona een Pakistaanse immigrant gearresteerd, nadat hij de bodyguard van een lokale politicus met een metalen staaf had aangevallen. De politicus in kwestie was Alberto Fernández Díaz, de leider van de centrum-rechtse Partido Popular in Barcelona, die toevallig ook de broer van de Spaanse minister van Binnenlandse Zaken Jorge Fernández Díaz is. De Pakistaan, die door de politie werd omschreven als een ’radicale islamist’, schreeuwde kreten als “voor Allah!” terwijl hij de aanval uitvoerde.

    De Spaanse rechters worden al lange tijd beschuldigd van het gebruik van een dubbelzinnig wettelijk kader om de mildere behandeling van vermoedelijke terroristen te rechtvaardigen. Vier van de vijf personen die in Barcelona waren gearresteerd werden bijvoorbeeld op 14 juni vrijgelaten uit de gevangenis, nadat een rechter had beslist dat hen in preventieve detentie houden een ‘buitensporige’ straf was.

    Op 24 mei arresteerde de politie in de Baskische stad Bilbao een 44-jarige moslimimmigrant uit Noord-Afrika, nadat hij een 25-jarige maatschappelijk werkster had verkracht en haar teen had afgesneden. Volgens de lokale politiebond had de man de vrouw op een stoel vastgebonden en haar met een gordijn de mond gesnoerd [gekneveld], nadat ze hem had verteld dat hij uit een appartementsgebouw zou worden gezet omdat hij de huisregels had overtreden.

     

    Op 10 mei heeft de politie in Gibraltar een Turks lid van Al Qaida, die het Britse grondgebied illegaal was binnengekomen, naar Spanje gedeporteerd. Cengiz Yalcin was in augustus 2012 samen met twee Tsjetsjenen in Spanje gearresteerd voor een samenzwering om tijdens de 2012 Olympische Spelen in Londen explosieven te laten vallen op een winkelcentrum in Gibraltar vanuit op afstand bestuurde vliegtuigen. Een politie-inval in het appartement Yalcin in 2012 leverde genoeg explosieven op om ‘een bus op te blazen’. De overval leverde ook drie gemotoriseerde paragliders op en een video waarin Yalcin wordt gefilmd terwijl hij op grote afstand bestuurbare modelvliegtuigen laat vliegen. Spaanse onderzoekers zeiden dat ze vermoedden dat de cel een op afstand bestuurbaar vliegtuig als een potentiële bommenwerper aan het testen was. De videobeelden toonden hoe het vliegtuig – ongeveer drie meter, of negen voet, lang – in een afdaling wordt gemanoeuvreerd, waarbij twee pakketten van beide vleugels werden gegooid. De drie verdachten werden echter in maart 2013 stilletjes op borgtocht vrijgelaten, nadat een rechter in Madrid oordeelde dat er onvoldoende bewijs was om hen in verzekerde bewaring te houden.

    In april werd bekend dat tot 60% van de Marokkaanse immigranten in Spanje werkloos is en dat zij leven van de Spaanse sociale welvaartsstaat. Volgens de in Barcelona gevestigde Vrienden van Marokko Association (Itran) kennen veel Marokkanen in Spanje de taal niet “ondanks het feit dat ze hier al vele jaren wonen … ze zijn ongeschoold en alleen gekwalificeerd om te werken in de bouw, de landbouw en in restaurants. De getto’s worden steeds groter, de diverse overheidsadministraties maken zich schuldig aan een opmerkelijke verwaarlozing en nu is het excuus is dat er onvoldoende financiële middelen zijn”.

    Ook in april heeft een islamitische groep, die bekend staat als de Marokkaanse Ghosts [fantasmas marroquíes], een website van de lokale overheid in Huelva, een stad in de Zuid-Spaanse regio Andalusië, gekraakt. De krakers hebben een apocalyptisch beeld geüpload dat de Spaanse vlag brandend laat zien met de woorden: “Door jullie websites aan te vallen gaan we jullie economie vernietigen”.  De tekst vervolgt: “Jullie hebben altijd geloofd dat ons zwijgen in relatie tot jullie voortdurende dodelijke fouten in de richting van het koninkrijk Marokko en de geweldige Marokkaanse mensen te wijten is aan angst.” De boodschap deed vervolgens een oproep tot islamitisch terrorisme en waarschuwde Europa en Spanje dat zij het doel zullen zijn van een reeks aanvallen die zullen veranderen in hun ‘ergste nachtmerrie’.

    Het bericht bevatte ook ontelbare verwijzingen naar Al-Andalus, de Arabische naam gegeven aan die delen van Spanje, Portugal en Frankrijk, die werden bezet door islamitische veroveraars (ook bekend als de Moren) van 711 tot 1492. Veel moslims vinden dat de gebieden die ze tijdens de christelijke Reconquista aan Spanje hebben verloren nog steeds bij hen horen, en dat ze alle recht hebben om terug te keren en hun heerschappij daar te vestigen.

    Terwijl radicale moslims druk bezig zijn om Spanje te islamiseren, zijn Spaanse politici bezig met het verwijderen van alle verwijzingen naar het christendom uit het maatschappelijk denken. In mei liet de socialistische regering, die over de Noord-Spaanse regio Asturië regeert, een nieuwe wet passeren die de scholen bij de verwijzing naar de kerst- en de paasvakantie het gebruik van ‘religieuze termen’ verbiedt. In een poging om ‘de gevoeligheden’ van islamitische studenten ‘niet te beledigen’ zullen docenten en leerlingen in de klaslokalen van Asturië nu moeten verwijzen naar Kerstmis als de ‘wintervakantie’ en naar Pasen als de ‘tweede termijn vakantie’.

    In februari kwam de Spaanse regering aan de eisen van de moslimregering in Marokko tegemoet door met haar af te spreken dat kinderen die door Spaanse families zijn geadopteerd cultureel en religieus moslim moeten blijven. De overeenkomst verplicht de Spaanse regering om een ‘controlemechanisme’ in te stellen dat Marokkaanse religieuze autoriteiten in staat stelt om de kinderen te controleren totdat zij de leeftijd van 18 bereiken, om ervoor te zorgen dat ze zich niet hebben bekeerd tot het christendom. De verplichting, die in het wetboek van Spanje zal worden vastgelegd, geeft een ongekende overschrijding van de islamitische shariawetgeving in Spaanse jurisprudentie weer. De  stap betekent ook een frontale aanval op de vrijheid van godsdienst of overtuiging, die wordt beschermd door artikel 16 van de Spaanse grondwet. De beslissing van de Spaanse minister van Justitie Alberto Ruiz-Gallardón om de Spaanse wet te laten voldoen aan de islamitische sharia heeft voor veel ophef gezorgd. Maar het valt nog te bezien of er eventueel rechtszaken uit voort zullen komen om, wat sommigen de ‘islamisering’ van Spaanse jurisprudentie noemen, aan te vechten.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    26-06-2013, 15:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1459 - MET DE VREDE-MIEREN IN HET BOS SAMEN MET FREDERIK VAN EDEN

    ***

    Woensdag 26 juni

    Zon 5u31-22u00

    H Vigilius

    .

    1459 - MET DE VREDE-MIEREN IN HET BOS SAMEN MET FREDERIK VAN EDEN

    °°°

     

    °°°

    Het moet zowat een halve eeuw geleden zijn, zelfs meer, dat wij in one jonge jaren met veel ‘Sturm und Drang’-begeestering lazen en droomden over De Kleine Johannes en Windekind, of over de dikke krekel-schoolmeester die beweerde dat er zelfs geen leven mogelijk was in het nabije duin. Daar was ook  Kabouter Wistik, de wijsneus en daar was het verhaal van die Vrede-mieren die een kolonie Vecht-mieren aanviel, louter om het plezier hen de voelsprieten af te bijten voor hun collectie. De finesses van het verhaal zijn door het tijdverloop ietwat gepatineerd, en Ja, wie kent er nu nog die schrijvers van de ‘Taachtigers’ want dat zijn onderhand de grijsaards van vòòr de jaren 1900! Die zijn al jaren ondergespoten door geniën genre Tom Lanoye of Herman Brusselmans, die schrijven over wat volgens de media de mensen werkelijk bezig houdt : seks, pis en kak.

     Toen ik las over de in verre landen elkaar bevechtende Muzelmannen, dacht ik meteen aan trollen, of aardmannetjes, die de vele afgebeten voelsprieten van die Vecht-mieren, die door de Vrede-mieren met karrevrachten mee gesleept werden naar hun hol.

    Dat Frederik Van Eden deze muzelaars nooit heeft meegemaakt! Eigenlijk is dat een gat in onze cultuur, want dergelijke ‘verrijking’ zou de man heerlijk op papier beschreven hebben. Want eigenlijk was de man ook een sociaal bewogen medemens, een sociale democraat zoals men het nu formuleert.

    Alice in Wonderland! Het is maar een kleine stap voor de Meloenen, om bijvoorbeeld dat gouden sleuteltje van de Kleine Johannes af te nemen, het om te smeden tot een kromzwaard, om daarmee dan de poorten van de Grot van Alibaba en het multi culturele Paradijs te openen. Immers in de grond en op het kerkhof, zijn alle mensen gelijk.

    *

    Soemnieten, Sjiieten, Stalachmieten, Stalachtieten of Pierewieten : het leven is een schouwtoneel, elk speelt zijn rol en krijgt zijn deel. Wij, in het gemarteld en doorgroefd Avondland, hebben er het onze ruimschoots opzitten. Onze God heeft genoeg bloed zien vloeien, dat in Zijn naam vergoten werd. Nu mag de concurrentie ook wat afzien!

    °°°

    Ter zake :

    Is er een islamitische burgeroorlog uitgebroken?

    Een horde Egyptische soennieten heeft vier sjiieten gelyncht.

    *

    De Telegraaf bericht vandaag - net als vele andere kranten - dat er in Egypte vier sjiieten gelyncht zijn door fundamentalistische soennieten. Een groep mannen overviel zondag avond een huis waar de vier, een imam incluis, net een diner aan het nuttigen waren. Ze werden naar buiten gesleept op brute wijze vermoord.

    Dit soort berichten bereikten ons jaren geleden al (en nog steeds, trouwens) uit Irak, waar er ook zowel soennieten als sjiieten zijn. Daarnaast hebben de jihadisten dit soort sectarisch geweld ook geïntroduceerd in Syrië. Zo kwamen er onlangs nog berichten naar buiten van Vlaamse jihadisten die opschepten dat ze een stuk of dertig sjiitische vrouwen hadden verkracht en vermoord. Want, tja, sjjiieten zijn immers godslasteraars. En die mag je - nee, die moet je - afmaken. Toch?

    Ook gebeurt er al enige tijd het één en ander in Libanon. De in het noorden wonende soennieten van dat land willen dat hun overheid de rebellen in Syrië steunt. Niet heel verrassend denkt het zuidelijk deel van het land, waar vooral sjiieten wonen, daar net een beetje anders over. Zoals wel vaker in dit soort landen wordt er vervolgens niet rustig debateerd over de pros en cons van deze standpunten, maar wordt er gewoon weer zwaar gevochten.

    En dan, tenslotte, waarschuwt de Turkse premier Erdogan nu ook voor 'sectarische spanningen'. Dit omdat het Alevitische gedeelte van de Turkse bevolking hem zowaar durft te bekritiseren omdat zij het gevoel hebben dat hij zijn conservatieve soennitische denkbeelden wil opleggen aan de rest van het land. Zoals we onderhand gewend zijn van Erdogan lijkt zijn 'waarschuwing' verdacht veel op een dreigement.

    In veel landen zijn het sjiieten die worden aangevallen door soennieten, maar andersom gebeurt ook, hoewel minder. Heel raar is dat niet aangezien een magere 20 procent van de moslims sjiitisch is. De overige 80 procent is dus soennitisch.

    Aangezien de 'sectarische spanningen' (wel een schitterend eufemisme van premier Erdogan, trouwens) overal toenemen dient de vraag zich onderhand aan of er misschien sprake is van een 'islamitische burgeroorlog'? Iran en Syrië aan de ene kant, en Turkije en Saoedi-Arabië aan de andere voeren al enige tijd een koude oorlog tegen elkaar, maar is die koude oorlog nu - via proxies weliswaar, maar toch - heet geworden? Of gaat het binnenkort pas echt los als de spanningen nog verder zijn opgedreven en is dit nog maar het inleidende wapengekletter?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    26-06-2013, 11:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1458 - UITBREIDING ARABISCHE WOORDENSCHAT IN VOORBEREIDING VAN UW ONDERWERPING

    .

    Dinsdag 25 juni 2013

    Rozenmaand

    Zon 5u30-22u00

    H Adelbert van Egmond

    .

    1458 - UITBREIDING ARABISCHE WOORDENSCHAT IN VOORBEREIDING VAN UW ONDERWERPING

    °°°

     

    °°°

    TAKFIRI

    Als binnenkort een troep tierende “kansarme jongeren” met lange haatbaarden, in carnavalskledij en met vertrokken gezichten, roepend en tierend dat Allah de Dikste heeft, een mes tussen de tanden of zwaaiend   met een FN-repetitiegeweer in Uw buurt uit het niets opduiken, geloof dan nooit dat ze dat doen met goede bedoelingen. Ze zijn ook niet op safari, maar op takfiri. Ze zijn daar om gewapenderhand ‘respect’ af te dwingen door alles en iedereen die hen voor de voeten loopt, af te slachten als een kudde schapen op het Suikerfeest. Om dan vervolgens alles tussen0 en 99 jaar te verkrachten en te vernozelen.

    Want er moet orde en regelmaat heersen. Onbewust een beetje volgens de oude Romeinse traditie, worden de slachtoffers in de rij, ‘gedecimeerd’, d.w.z. dat iedere 10de man of vrouw afgezonderd wordt van de groep, om door hun ‘Geestelijke Leider’ of door de plaatselijke getulbande Sultan, eigenhandig de keel te worden afgesneden. Jongens worden onmiddellijk ‘over de kling gejaagd’, de meisjes ook, tenzij het gaat om beminnelijke exemplaartjes die, luchtig gekleed, goed genoeg bevonden worden om als kind-vrouwtje tijdelijke huwelijken mee af te sluiten. Die tijdelijke huwelijken zijn altijd van korte tot zeer korte duur, waarna de kinderen gedumpt worden, om de straten te dweilen van het bloed en de lijken te begraven. Want Islamisten houden, zoals U weet, van orde en netheid.

    *

    De praktijk van het takfiri wordt heden ten dage druk ingeoefend in de Prachtlanden, zo ver de voorraad strekt. Daar is namelijk nog niet iedereen overtuigd, dat Allah de dikste heeft.  Misschien wel de grootste, maar niet de dikste. De nodige arrangementen met de Westerse Leiders zijn al getroffen, om binnenkort deze activiteiten over te brengen naar de landen van de Ongelovigen en/of de landen van de Christene honden.

    *

    Wie zich in een van die twee categorieën denkt te herkennen, hij weze gewaarschuwd. Het tij kan nog worden gekeerd, ten laatste op 25 Mei 2014 door massaal ons vertrouwen te geven aan de Partij die internationaal samenwerkt met andere Rechtlijnigen zoals Geert Wilders, om die vreselijke dreiging terug te draaien.

    U wilt liever een duidelijke blik op de realiteit? Wel; tracht dan eens bij vrienden op bezoek te gaan, die 5 hoog op een appartement wonen, zo dicht mogelijk waar op vrijdag-namiddag de Moslims samen komen ‘om te bidden’. De straten beneden zijn dan zwart, letterlijk zwart van de dreigende gestalten. De rest lat ik aan Uw verbeelding over, want ik hou er niet van paniek te zaaien.

    °°°

    Ter zake :

    Dertig vrouwen verkracht en gedood door Belgische moslims in jihad: ze maken hun islamgeloof waar.

    Oorlogsmisdaden op grote schaal door Belgische jihadisten

    MEDIAWERKGROEP SYRIE – 9 juni 2013 – Afgeluisterde telefoongesprekken door de Belgische staatsveiligheid halen alle twijfels weg: de tientallen Belgische jihadisten die in Syrië actief zijn, maken zich op grote schaal schuldig aan oorlogsmisdaden.

    De Belgische takfiri – extremistische moslims – mochten allen ‘iemand de keel oversnijden’. Eén van de vele onthoofdingen verricht door Belgische jihadisten werd met videobeelden op YouTube getoond. Een veertigtal Belgische jihadisten met als leider de 22-jarige Houssien Elouassaki uit Vilvoorde begaan de gruwelijkste oorlogsmisdaden, die men zich maar kan inbeelden.

    Misbruik van ‘goedgelovige jongeren’

    De Vilvoordse burgemeester Hans Bonte (sp.a) maakte duidelijk dat de voormalige gehandicaptenverzorger Houssien Elouassaki misbruik maakte van ‘goedgelovige jongeren’ om hen voor de jihad in Syrië te ronselen: “Ik ken meerdere vaders die hebben getracht om hun meegelokte zonen terug te halen. Maar het is nog niemand gelukt.”

    “Onthoofding, verkrachting en moord zijn geen misdaad”

    De beelden van een oudere man, die met een bot mes werd onthoofd door Vlaams en Franssprekende Belgen van Arabische origine, vormen slechts het topje van de ijsberg. In de omgeving van de luxevilla in Aleppo, waar ze vertoeven, maakten Belgische rebellen zich schuldig aan de verkrachting en moord op dertig vrouwen. Onthoofding, verkrachting en moord zien deze takfiri niet als een misdaad indien het slachtoffer sjiiet, alawiet, christen of seculier is.

    Gruweldaden al langer bekend

    Inwoners van Aleppo vertelden onze Mediawerkgroep Syrië regelmatig over de beestigheden begaan door de Belgische takfiri, maar tot heden was er weinig animo in de massamedia om van deze gruweldaden ook verslag uit te brengen. Tot de publieke opinie zich ernstig vragen begon te stellen over de aanwezigheid van Belgische jihadisten in Syrië. Nu de luchtbel van ‘vreedzame betogers’ totaal doorprikt is, konden onze journalisten niet anders dan te berichten over deze geplande zware oorlogsmisdaden: doden en verkrachten op basis van etnische en religieuze kenmerken zoals destijds in Rwanda.

    De romantisering van de strijd

    Honderden burgers en militairen werden reeds onthoofd in Syrië door groeperingen zoals de Belgische takfiri. Hoe lang gaan onze media hen nog aanzien als ‘helden’ en ‘vrijheidsstrijders’?

    De romantisering van de strijd in Syrië wordt door rebellen keer na keer in de verf gezet: “Er zijn hier mooie huizen, er is een zwemplaats, eten, drinken, alles wat je wil. En als er een bom op je hoofd valt, sterf je tenminste als een martelaar. Wat kan beter zijn dan dat?” Desnoods gaan de takfiri zelf ‘een knopke doen’ of een zelfmoordaanslag plegen als ze daardoor martelaar worden blijkt uit de afgeluisterde telefoongesprekken.

    Een ‘knopke doen’ zien deze Belgische jihadisten eveneens als een ‘heldendaad’, ook al kwamen hierdoor al duizenden burgers om het leven. De volledig gehersenspoelde jihadisten staat niet alleen totaal los van de waarden van onze westerse samenleving, ze hebben ook niets gemeenschappelijk met de gewoonten en het samenlevingsmodel dat Syrië kende. Een Syrië met een verdraagzame islam en het vreedzaam samenleven van Syriërs met elk zijn eigen godsdienst en etnische achtergrond. Waarden van een seculiere staat die door de invoering van onthoofdingen, executies, moordpartijen en sharia-rechtbanken door rebellen en terroristen volledig op de helling worden gezet.

    Geweteloze takfiri

    Voor de publieke opinie is het duidelijk: het gaat niet op ‘vrijheidsstrijders’ of ‘helden’, maar om gewetenloze takfiri, die hun eigen extremistische ideeën met geweld en terreur opleggen aan een gematigd volk. De tegenstand tegen deze extremisten onder het Syrische volk is dan ook niet verwonderlijk.

    Rebellenleider Houssien Elouassaki zei tegen zijn broer in België aan de telefoon: “Ach, een kalasjnikov of een mes, wat maakt het uit. Dat zijn sjiieten en alawieten, die moeten dood.”

    Politiek moet actie ondernemen

    Er is geen enkele politicus in België of Nederland die vandaag de oorlogsmisdaden, op grote schaal begaan door westerse jihadisten, nog kan minimaliseren als ‘een strijd voor vrijheid en democratie’. Politici die dat nog wel beweren moet duidelijk worden gemaakt dat ze wereldvreemd zijn en andere belangen hebben dan deze van hun kiezers en de veiligheid en waarden in onze westerse samenleving.

    Shalom ,

    Ben Kok (joods-chr. pastor)

    .

    °°°

    U hebt nog iedere dag de kans om ‘mild’ te zijn voor bijvoorbeeld 12.12, om ‘onze vrijheidsstrijders’ die in Syrië hun leven offeren om het wettelijk gezag aldaar te kelderen, te steunen. Er zijn nu al zo ongeveer 11 miljoen Euro voor ‘humanitaire’ hulp bijeengebracht, waarbij het aandeel voor aankoop van nog meer wapens vanzelfsprekend geheim dient te worden gehouden.

    Turkije, zelf op de rand van de burgeroorlog, heeft echter de corridor voor de bevoorrading van de Syrisch ‘vrijheidsstrijders’ afgesloten, zodat redelijker wijze verondersteld mag worden, dat deze wapens (FN/Herstal) het land nooit zullen verlaten. Deze wapens vallen niet onder de Wapenwet van Onkelyncks, omdat ze de facto toebehoren aan een vreemde bevriende mogendheid, namelijk het Syrië van nà Al Assad. Deze stand van zaken is volledig in opdracht van Houssein Obama, in overeenstemming met de Europese Richtlijnen terzake.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    26-06-2013, 10:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1458 - UITBREIDING ARABISCHE WOORDENSCHAT IN VOORBEREIDING VAN UW ONDERWERPING

    .

    Dinsdag 25 juni 2013

    Rozenmaand

    Zon 5u30-22u00

    H Adelbert van Egmond

    .

    1458 - UITBREIDING ARABISCHE WOORDENSCHAT IN VOORBEREIDING VAN UW ONDERWERPING

    °°°

     

    °°°

    TAKFIRI

    Als binnenkort een troep tierende “kansarme jongeren” met lange haatbaarden, in carnavalskledij en met vertrokken gezichten, roepend en tierend dat Allah de Dikste heeft, een mes tussen de tanden of zwaaiend   met een FN-repetitiegeweer in Uw buurt uit het niets opduiken, geloof dan nooit dat ze dat doen met goede bedoelingen. Ze zijn ook niet op safari, maar op takfiri. Ze zijn daar om gewapenderhand ‘respect’ af te dwingen door alles en iedereen die hen voor de voeten loopt, af te slachten als een kudde schapen op het Suikerfeest. Om dan vervolgens alles tussen0 en 99 jaar te verkrachten en te vernozelen.

    Want er moet orde en regelmaat heersen. Onbewust een beetje volgens de oude Romeinse traditie, worden de slachtoffers in de rij, ‘gedecimeerd’, d.w.z. dat iedere 10de man of vrouw afgezonderd wordt van de groep, om door hun ‘Geestelijke Leider’ of door de plaatselijke getulbande Sultan, eigenhandig de keel te worden afgesneden. Jongens worden onmiddellijk ‘over de kling gejaagd’, de meisjes ook, tenzij het gaat om beminnelijke exemplaartjes die, luchtig gekleed, goed genoeg bevonden worden om als kind-vrouwtje tijdelijke huwelijken mee af te sluiten. Die tijdelijke huwelijken zijn altijd van korte tot zeer korte duur, waarna de kinderen gedumpt worden, om de straten te dweilen van het bloed en de lijken te begraven. Want Islamisten houden, zoals U weet, van orde en netheid.

    *

    De praktijk van het takfiri wordt heden ten dage druk ingeoefend in de Prachtlanden, zo ver de voorraad strekt. Daar is namelijk nog niet iedereen overtuigd, dat Allah de dikste heeft.  Misschien wel de grootste, maar niet de dikste. De nodige arrangementen met de Westerse Leiders zijn al getroffen, om binnenkort deze activiteiten over te brengen naar de landen van de Ongelovigen en/of de landen van de Christene honden.

    *

    Wie zich in een van die twee categorieën denkt te herkennen, hij weze gewaarschuwd. Het tij kan nog worden gekeerd, ten laatste op 25 Mei 2014 door massaal ons vertrouwen te geven aan de Partij die internationaal samenwerkt met andere Rechtlijnigen zoals Geert Wilders, om die vreselijke dreiging terug te draaien.

    U wilt liever een duidelijke blik op de realiteit? Wel; tracht dan eens bij vrienden op bezoek te gaan, die 5 hoog op een appartement wonen, zo dicht mogelijk waar op vrijdag-namiddag de Moslims samen komen ‘om te bidden’. De straten beneden zijn dan zwart, letterlijk zwart van de dreigende gestalten. De rest lat ik aan Uw verbeelding over, want ik hou er niet van paniek te zaaien.

    °°°

    Ter zake :

    Dertig vrouwen verkracht en gedood door Belgische moslims in jihad: ze maken hun islamgeloof waar.

    Oorlogsmisdaden op grote schaal door Belgische jihadisten

    MEDIAWERKGROEP SYRIE – 9 juni 2013 – Afgeluisterde telefoongesprekken door de Belgische staatsveiligheid halen alle twijfels weg: de tientallen Belgische jihadisten die in Syrië actief zijn, maken zich op grote schaal schuldig aan oorlogsmisdaden.

    De Belgische takfiri – extremistische moslims – mochten allen ‘iemand de keel oversnijden’. Eén van de vele onthoofdingen verricht door Belgische jihadisten werd met videobeelden op YouTube getoond. Een veertigtal Belgische jihadisten met als leider de 22-jarige Houssien Elouassaki uit Vilvoorde begaan de gruwelijkste oorlogsmisdaden, die men zich maar kan inbeelden.

    Misbruik van ‘goedgelovige jongeren’

    De Vilvoordse burgemeester Hans Bonte (sp.a) maakte duidelijk dat de voormalige gehandicaptenverzorger Houssien Elouassaki misbruik maakte van ‘goedgelovige jongeren’ om hen voor de jihad in Syrië te ronselen: “Ik ken meerdere vaders die hebben getracht om hun meegelokte zonen terug te halen. Maar het is nog niemand gelukt.”

    “Onthoofding, verkrachting en moord zijn geen misdaad”

    De beelden van een oudere man, die met een bot mes werd onthoofd door Vlaams en Franssprekende Belgen van Arabische origine, vormen slechts het topje van de ijsberg. In de omgeving van de luxevilla in Aleppo, waar ze vertoeven, maakten Belgische rebellen zich schuldig aan de verkrachting en moord op dertig vrouwen. Onthoofding, verkrachting en moord zien deze takfiri niet als een misdaad indien het slachtoffer sjiiet, alawiet, christen of seculier is.

    Gruweldaden al langer bekend

    Inwoners van Aleppo vertelden onze Mediawerkgroep Syrië regelmatig over de beestigheden begaan door de Belgische takfiri, maar tot heden was er weinig animo in de massamedia om van deze gruweldaden ook verslag uit te brengen. Tot de publieke opinie zich ernstig vragen begon te stellen over de aanwezigheid van Belgische jihadisten in Syrië. Nu de luchtbel van ‘vreedzame betogers’ totaal doorprikt is, konden onze journalisten niet anders dan te berichten over deze geplande zware oorlogsmisdaden: doden en verkrachten op basis van etnische en religieuze kenmerken zoals destijds in Rwanda.

    De romantisering van de strijd

    Honderden burgers en militairen werden reeds onthoofd in Syrië door groeperingen zoals de Belgische takfiri. Hoe lang gaan onze media hen nog aanzien als ‘helden’ en ‘vrijheidsstrijders’?

    De romantisering van de strijd in Syrië wordt door rebellen keer na keer in de verf gezet: “Er zijn hier mooie huizen, er is een zwemplaats, eten, drinken, alles wat je wil. En als er een bom op je hoofd valt, sterf je tenminste als een martelaar. Wat kan beter zijn dan dat?” Desnoods gaan de takfiri zelf ‘een knopke doen’ of een zelfmoordaanslag plegen als ze daardoor martelaar worden blijkt uit de afgeluisterde telefoongesprekken.

    Een ‘knopke doen’ zien deze Belgische jihadisten eveneens als een ‘heldendaad’, ook al kwamen hierdoor al duizenden burgers om het leven. De volledig gehersenspoelde jihadisten staat niet alleen totaal los van de waarden van onze westerse samenleving, ze hebben ook niets gemeenschappelijk met de gewoonten en het samenlevingsmodel dat Syrië kende. Een Syrië met een verdraagzame islam en het vreedzaam samenleven van Syriërs met elk zijn eigen godsdienst en etnische achtergrond. Waarden van een seculiere staat die door de invoering van onthoofdingen, executies, moordpartijen en sharia-rechtbanken door rebellen en terroristen volledig op de helling worden gezet.

    Geweteloze takfiri

    Voor de publieke opinie is het duidelijk: het gaat niet op ‘vrijheidsstrijders’ of ‘helden’, maar om gewetenloze takfiri, die hun eigen extremistische ideeën met geweld en terreur opleggen aan een gematigd volk. De tegenstand tegen deze extremisten onder het Syrische volk is dan ook niet verwonderlijk.

    Rebellenleider Houssien Elouassaki zei tegen zijn broer in België aan de telefoon: “Ach, een kalasjnikov of een mes, wat maakt het uit. Dat zijn sjiieten en alawieten, die moeten dood.”

    Politiek moet actie ondernemen

    Er is geen enkele politicus in België of Nederland die vandaag de oorlogsmisdaden, op grote schaal begaan door westerse jihadisten, nog kan minimaliseren als ‘een strijd voor vrijheid en democratie’. Politici die dat nog wel beweren moet duidelijk worden gemaakt dat ze wereldvreemd zijn en andere belangen hebben dan deze van hun kiezers en de veiligheid en waarden in onze westerse samenleving.

    Shalom ,

    Ben Kok (joods-chr. pastor)

    .

    °°°

    U hebt nog iedere dag de kans om ‘mild’ te zijn voor bijvoorbeeld 12.12, om ‘onze vrijheidsstrijders’ die in Syrië hun leven offeren om het wettelijk gezag aldaar te kelderen, te steunen. Er zijn nu al zo ongeveer 11 miljoen Euro voor ‘humanitaire’ hulp bijeengebracht, waarbij het aandeel voor aankoop van nog meer wapens vanzelfsprekend geheim dient te worden gehouden.

    Turkije, zelf op de rand van de burgeroorlog, heeft echter de corridor voor de bevoorrading van de Syrisch ‘vrijheidsstrijders’ afgesloten, zodat redelijker wijze verondersteld mag worden, dat deze wapens (FN/Herstal) het land nooit zullen verlaten. Deze wapens vallen niet onder de Wapenwet van Onkelyncks, omdat ze de facto toebehoren aan een vreemde bevriende mogendheid, namelijk het Syrië van nà Al Assad. Deze stand van zaken is volledig in opdracht van Houssein Obama, in overeenstemming met de Europese Richtlijnen terzake.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    26-06-2013, 10:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1457 - IETS WILLEN VERANDEREN ZONDER ARGUMENTEN IS LINKXE BEZIGHEIDSTHERAPIE

     

    ***

    Maandag 24 juni

    Zon 5u30-22u00

    Geboorte van Sint-Jan de Doper. Patroon van de borstelmakers en messenslijpers

    .

    1457 - IETS WILLEN VERANDEREN ZONDER ARGUMENTEN IS LINKXE BEZIGHEIDSTHERAPIE

    °°°

    Postzegel uitgegeven ter ere van

     

    Jea Jacques De Gucht, kindermoordenaar

    °°°

    Op een NL-webstek stond vandaag een tekstje over bla-bla-bla bij de Kaviaar-Elite dat door merg en been ging. Daar hebben ze niet van terug, en ik dacht onmiddellijk aan de Aalsterse Jean Jacques Rousseau, die nu al drie jaar (zegt hij zelf) bezig is met verbetering van de zeer ethisch geformuleerde moord-wet, die omschreven wordt met ‘euthansie-wet’. Stel U voor : bij het tot stand komen van deze wet had men over het hoofd gezien dat bijlange niet alle belgen meerderjarig waren, en daar moest dus dringend werk gemaakt worden aan deze onrechtvaardigheid. Argumenten? Bla-Bla-Bla.

    Stuk Pretentie De Gucht, want dat is de werkelijke naam van deze J.J. Rousseau, had bijvoorbeeld een veel rationeler argument kunnen vinden, moest hij de wettenmaker van de eerste basiswet hebben kunnen/mogen uitmaken voor knoeiers die hun huiswerk maar half gemaakt hadden.

    *

    Zo. Dat is het dan. De man is dus zijn senator-wedde meer dan waard. Wat zeg ik? De man is zelfs een sieraad voor iedereen die hem namens het Papaatje aan zijn universitaire titel heeft geholpen. JaJa, Fiston zal het nog ver brengen, want hij is de slimste van de klas geweest. Hij had het seffens in  de mot gehad : de meerderjarigheid begon aan 18 en er waren dus sukkelaars ouder dan 14 die tussen wal en schip zouden vallen.

    En wat dacht het ventje? Dat er tussen die paar minderjarigen die toch al ouder dan 14 dienden te zijn, maar jonger dan 18, mogelijks sukkelaars kunnen zitten met mentale achterstand, maar die toch ‘wilsbekwaam’ kunnen zijn…. Dat zijn dus een soort witte negers.

    In Frankrijk, zoveel keer groter, maar het voorbeeld-land voor alles wat verkeerd moet draaien, schijnen er één (1) geval te zijn die men uit menselijke motieven heeft willen vermoorden…. Nee, niet met palliatieve sedatie, of me de guillotine, maar met de spuit.

    JaJa, de Linkxen leveren nuttig werk!

     

    *

    Kan het Zwans-Senateurke misschien even narekenen wat het grapje van woord en wederwoord tot hiertoe reeds gekost heeft aan de gemeenschap?

    Waarom in de toekomt geen PRO video-boodschap inspreken van bvb een 3-tal uren, met alleen maar bla-bla-bla in elle mogelijke toonaarden. Daarop kan de tegenpartij dan ook de CONTRA’S   ‘ op afstand antwoorden met bla-bla-bla, tot alles voor eens en voor goed uitgepraat is. Kostprijs : een miljoenste van het huidig budget voor hetzelfde resultaat.

    Nadeel : ’t Zwans Senateurke verliest zijn exorbitant maandsalaris, zijn “kabinet’ verschrompelt, zijn madam wordt werkloos en thuis wordt de kindermeid en de butler afgedankt. Misschien dat de wijnboer in Umbrië ook wordt afgedankt, want zoonlief van de Euro-Commissaris gaat voor de 1ste keer in zijn  leven de handen vuil maken. En deze keer niet symbolisch!

    *

    Voilà. Nu is de argeloze lezer ‘in the mood’ om zelf over te gaan tot serieuzer lectuur.

    °°°

    Ter zake :

    Het glibberige jargon van links

    Geplaatst door Sebastien Valkenberg op 22 juni, 2013 - 16:30

    Progressieve politici moeten en zullen onrecht vinden. En als ze het niet aantreffen vinden ze het gewoon uit.

    Altijd weer dat glazen plafond. Momenteel staat het in de belangstelling dankzij het gedram over een vrouwenquotum in het bedrijfsleven van EU-commissaris voor Justitie en mensenrechten Vivian Redding. Al jaren is zij bezig met haar kruistocht tegen bedrijven: meer vrouwen in de top of anders… Opvallend is de hardnekkigheid waarmee wordt vastgehouden aan het begrip. Waar is die toch op gebaseerd?

    Niet op argumenten in elk geval. Om te beginnen ontbreekt het aan empirisch bewijs voor zo’n plafond. Lees er het onvolprezen boek van journaliste Marike Stellinga maar op na. Daarnaast rammelt het concept aan alle kanten. Niemand kan aanwijzen wat het plafond precies inhoudt en waar we het moeten zoeken. Meestal blijft het bij opmerkingen in de trant van: misschien vindt er geen bewuste discriminatie plaats van vrouwen in het bedrijfsleven, maar dit gebeurt veel subtieler, op een onbewust niveau.  

    Ziehier hoe glibberig het concept van het glazen plafond is. Via zoiets vaags als onbewuste discriminatie kun je iedereen van alles in de schoenen schuiven.

    Het is een geijkte strategie van progressieve zielen. Ze mogen er graag mysterieuze krachten bijslepen om te verklaren waarom de realiteit achterblijft bij de verwachting. Zo was het al in de jaren zestig toen de neo-marxist Herbert Marcuse het had over ‘informeel’ en ‘latent fascisme’ aan de Amerikaanse universiteiten. Wat het betekende, geen idee. Maar dat het iets slechts was en bestreden moest worden, stond als een paal boven water.

     

    Van gelijke strekking waren opmerkingen van PvdA-er Frans Timmermans over ‘mentale hekken’ rond de kunst. Een paar jaar terug hield hij een wollig betoog dat erop neerkwam dat opera, musea, theatervoorstellingen elitair zouden zijn. Achterstandsjongeren uit onze krachtwijken zouden er dolgraag naartoe willen, maar helaas. Ze worden hiervan weerhouden door een duister afweermechanisme, waarvan Timmermans spijtig genoeg verzuimde te zeggen wat hij er onder verstaat.

    Wat is er mis met het deze verklaringsmodellen? In de kern komt het erop neer dat ze fungeren als een joker die je altijd kunt inzetten als de realiteit weerbarstiger blijkt dan je zou willen. De simpele gedachte dat niet iedereen een kunstliefhebber is, wil er bij Timmermans niet in. Er is gewoon nog niet genoeg geld tegenaan gegooid. Schepje erbovenop dus. Dezelfde reflex zien we bij Reding en haar vele bondgenoten. Als het aantal vrouwen in de top tegenvalt, moeten daar wel een boosaardige machinaties aan ten grondslag liggen. Ergo: aanpakken, desnoods via dwangmiddelen als een quotum.

    Het is echter onnodig om ons te wenden tot zulke vaagheden als een onzichtbaar plafond om de situatie in de bedrijfstop te begrijpen. In haar boek laat Stellinga zien dat veel vrouwen helemaal niet de ambitie koesteren om door te stoten naar de hogere bestuursfuncties. Het heilige getal voor Reding is veertig. Zoveel procent van topfuncties moet wat haar betreft uit vrouwen bestaan. Dat wordt alleen een beetje lastig als slechts 25 procent van de voltijds werkt, zoals Stellinga laat zien. En een driedaagse werkweek voor een CEO gaat nu eenmaal niet.

    Maar ja, aan deze feiten valt voor politici weinig eer te behalen, zeker voor het progressieve smaldeel. Alles liever dan toegeven dan dat gelijke kansen kunnen leiden tot ongelijke uitkomsten. Dat is zo ongeveer de ultieme nederlaag voor de wereldverbeteraar die zijn bestaansrecht ontleent aan het permanent reshuffelen van de samenleving. Een knieval voor de realiteit betekent voor hem werkeloosheid. Logisch dus dat het vrouwenquotum maar niet van de agenda wil verdwijnen.

    Meer lezen van Sebastien Valkenberg? Ga naar zijn website Ad fontes

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    25-06-2013, 14:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1456 - OVER DE OVERIGE NULLEN ROND JAN PIETER DE NUL

    Zondag 23 juni

    Zon 5u30-22u00

    H Lietbert van Brakel

    .

    1456 - OVER DE OVERIGE NULLEN ROND JAN PIETER DE NUL

    °°°

     

    °°°

    Hoge bomen vangen veel wind, dat is al zo sedert het Begin der Tijden, toen de winden uit hun opslagloodsen losgelaten werden, nadat het land van de wateren werd gescheiden.

    Of dat windeke die bomen schaadt, hoor ik U vragen?

    *

    j.P. De Nul is een welopgevoed en erudiet man met zelfs een meer dan vriendelijk karakter. Hij drukt zich gewoon bezorgd uit over de kwaliteit van onze politici. Ik ben ook goed opgevoed (Ja, hé, Ma?!) maar over de grote hoop politici zou ik eerder zeggen, dat we dringend op zoek moeten naar  hoge en sterke bomen, om ze daarin bij bodjes hangen te drogen. Daarbij denk ik in het bijzonder aan de verantwoordelijken voor de massa import van sukkelaars, die zelfs bij het interim-kantoor de wacht aangezegd krijgen, omdat ze namen dragen die thuishoren in de brousse, of in het Rif-Gebergte. Hij had kunnen antwoorden op die ‘alleenstaande moeder van 3’ maar beter had moeten uit haar doppen kijken bij het fabricatie-proces, om de H. Geest te ontlopen.. Partner opgepeuzeld? Nooit gehoord van geboorte-planning? Nooit gehoord van een deugdzaam leven? Nooit geen verhuis overwogen, dichter bij het aangeboden werk? O! Madam is opgegroeid in de overtuiging dat de gebraden kiekens verplicht zijn haar zo maar in de mond te vliegen!

    Die brutale vragen, die iemand als Mr. JP. De Nul nooit zou stellen, doet er mij aan denken, dat het hoog tijd is, dat men het Italiaans werklozen-systeem overneemt. Het is iets in de zin van ‘Harte Arbeit, karger Lohn’ : de werkloze biedt zich dagelijks op vaste uren aan bij de ‘stempel-controle’ en houdt zich vervolgens ter beschikking. Voor karweitjes en zo. Voordeel in de marge : zwartwerk is uitgesloten. De ‘verloning’ voor die karweitjes is mager, magerder en magerst : ze vermindert naarmate de tijd verstrijkt, om binnen het jaar weg te vallen. Nee, doppen is geen optie in Italië!

    Voor die troosteloze mama van maar liefst 3 vaderloze bloeikens van kindertjes is er een simpele oplossing, zelfs in het on-land B. Moet U horen! Zij begeve zich iedere schooldag, vergezeld van haar breiwerk, naar de plaatselijke ‘sporthal’ waar ze op afspraak de zorg overneemt van enkele buurkindjes, wier mamaatje dus meteen de handen vrij heeft om te gaan werken. Geen enkele formaliteit. Gewoon hulp voor wederhulp in een overeen te komen rolpatroon. Dàt is pas ‘solidariteit’…..

    *

    Even een pertinente opmerking ten gerieve van iedere vrije burger in een open democratie. Het eigenlijke principe waarmee de Heer J.P. De Nul het gemaakt heeft, is voor iedereen bereikbaar, al is ieder begin wel enigszins ingewikkeld. Hieronder een paar voorbeelden.

    Een afspraak maken met een of meer lotgenoten, om hun diensten gezamenlijk aan te bieden aan landeigenaren en/of Gemeentebesturen, voor het onderhoud van de grasbermen langs de openbare en/of private wegen. Grachten proper houden. Rioolputtkes proper houden. Zodat niet alles meteen onderstroomt bij de minste regenvlaag. Verkeerstekens langs de kant van de weg regelmatig verzorgen, afwassen en zorgen voor hun zichtbaarheid door het opruimen van struikgewas en lang gras. Werk in de open gezonde natuur. Iedere Groene! zou hierdoor in een delirium moeten geraken!  Geen speciale kennis noch werktuigen vereist. De ploeg zou wettelijk moeten beperkt blijven tot maximum 10 man, want daarboven zou er al vlug een syndicaal vrijgestelde van arbeid moeten benoemd worden om de werkers te beschermen tegen  uitbuiting vanwege de Leiding.. De Leider (de initiatiefnemer?) handelt in eigen naam, en is, volgens het belgisch goed doordacht systeem, met hebben en houden (tot in het 4de geslacht) persoonlijk verantwoordelijk voor alles wat kan mislopen. Ook voor eventuele bankkredieten, om bijvoorbeeld en camionette te kopen voor personeel en werktuigen om naar de ver verwijderde werven te gaan. Hij zal er wel moeten op gelet hebben, dat wie rijdt met de wagen, de nodige medische bekwaamheden vertoont, om ‘derden’ te vervoeren. De controles dienen tijdens de (betaalde) werkuren tweemaal per jaar te gebeuren, op kosten van de Leider. Hij zal zijn medestanders het gewaarborgd minimumloon dienen te betalen, incl. de ‘loonlasten’ daarop, die tot 100% kunnen belopen. Opgelet : bij de kostprijsberekening over de aan te rekenen prestaties bij de klant, moet hij ook rekening houden met ‘ouderschapsverlof’, 3 weken dubbel betaald verlof, klein verlet, arbeidsongevallen-verzekering, enz. Enfin : zich wenden tot een gespecialiseerd bureau. Die kan, mits een kleine meerkost, een vennootschap organiseren, ’n BVBA-atje of ’n N Veetje. Dit kan de initiatiefnemer meestal veel geld doen besparen voor zaken met een ‘toegevoegde waarde’ van minstens € 10.000.000n-, incl. de uitwijkmogelijkheid naar een of ander belasting-paradijs.

    Niet verschieten van de hoogte van de ‘Pensioenbijdragen voor Zelfstandigen’ die vanaf de eerste dag minimum € 1.000 per kwartaal bedragen. De Verplichte Vrije Ziekteverzekering kost ook, maar eenmaal U als “’zelfstandige’ in het leven staat, mag U aan die talrijke kleine pesterijtjes geen aandacht meer schenken. U heeft immers al Uw aandacht nodig voor Uw zwart geld.

    De clientèle dient zorgvuldig geselecteerd te worden, want slechte betalers en faillissementen kijken iedere dag om het hoekje, altijd  bereid U in hun ondergang mee te trekken. Maar als ‘Kleine Zelfstandige’ mag U zich daardoor niet laten weerhouden.

    Tegenslag in zaken, ziekte van de Leider? Alles voor eigen rekening. Staking van het personeel? De vaste kosten lopen door! Huur, financiering, adminstratiekosten BTW, belastingen, belastingen op outillering en op personeel, milieubelastingen : die lopen gewoon door. Net zoals trouwens de 13de en de 14de maand. Want nu bent u ook ’n baos, en zoals U weet, zijn alle baozen smeerlappen.

    Ha, en dan vergeet ik bijna het bijzonderste : de Leider moet beschikken over een Attest van Vakbekwaamheid, dat bewijst dat hij over de nodige beroepservaring + praktijkervaring beschikt. Een universitaire titel is niet voldoende.

    Dan is er nog de BTW en de Inkomstenbelasting, waar de Diensten gewoon zijn de omzet zelf te berekenen op forfaitaire basis. Zoveel werkuren per jaar voor de Leider, evenveel voor zijn meewerkende echtgenote,   en per werknemer : dat stellen zij, is de minimum omzet die U kon factureren, maar niet gedaan hebt. U factureerde maar circa de helft, dus U werkt in “’t zwart. Op die uit de duim gezogen omzet moet U 21% BTW + boete betalen, en  even nadien ook de verhoogde belastingen + boete. De Fiscus mag in cascade-jaren teruggaan tot 3 – 5 - 8 jaar, al naar gelang de ernst van de ‘overtreding’. De door hen berekende winst dient dan om 3 jaar later voor een herberekening van Uw Sociale Bijdragen als Zelfstandige, die gemakkelijk € 2.500 per kwartaal kunnen kosten.

    Jaja, Mr J.P. De Nul heeft overschot van gelijk : gaan doppen is veel eenvoudiger.

    *

    U kunt ook beroepsrenner worden, of sportvedette. Maar dan moet U (minstens) Uzelf in Monaco domiciliëren. Ook als tennis-ster is er voor U een mooie toekomst weggelegd, voor geval U het beneden Uw waardigheid acht om te gaan doppen.

    Het eenvoudigste echter is ‘in de polletiek gaan’. Liefst bij de Roden of de Groenen, want die mogen de grootste muil opzetten.

    *

    Al aan gedacht om marktkramer te worden? Is ook een roeping voor mensen met een grote muil. Doe het echter niet in ‘de voeding’, want dan bent U in de kortste keren weer werkloos. Probeer de textiel, liefst met Chinese namaak. Een aanradertje zou bijvoorbeeld zijn carnavals-kledij voor Islammers M/V met ingebouwde ontgeurders.

    Een artikel waar muziek in zit, is de handel in drugs. Geen boekhouding, geen BTW, geen controle.

    Waar nog meer muziek in zit, is in de koop-en verkoop van blanke wapens, steekmessen, kapmessen, kromzwaarden, springstoffen en Korans. In deze laatste branche zijn helemaal geen formaliteiten vereist, is de BTW of de Belastingen er onbekend en U kunt 24/24 gewapend rondlopen zonder dat de politie optreedt.

    Voor wie in betere verstandhouding leeft met de thuislanden, kan zich vestigen als moskee-bouwer. Dit is een beroep met ècht doorgroei-mogelijkheden.

    Vroeger, toen we allemaal nog veel armer waren, was er altijd nog dat éné beroep met uitzonderlijke vooruitzichten. Dat bestond er in, de treinsporen proper houd van menselijke fecaliën. Dat had een speciale naam, die ik om reden van welvoegelijkheid niet durf neer te schrijven op een deftig blog.

    *

    Neem nu dat ‘bagger-geval van Mr. De Nul. Dat is toch ook niets meer dan in het water spelen met zand!  Er moet alleen iemand aan boord zijn, die verder kijkt dan de neus van een politieker lang is.

    °°°

    Ter zake :

    Beste meneer De Nul

    Er moet mij toch van het hart dat onze politici niet van de slimsten zijn,’ zei Jan De Nul van het gelijknamige baggerbedrijf voor hij aan zijn speech begon ter gelegenheid van de uitreiking van de Trends HR-Manager van het Jaar. 

‘We zien dat er van de 11 miljoen Belgen 6,1 miljoen de leeftijd hebben om te werken. Wel, er werken er 3,1 miljoen. Er is gewoon geen goesting om te werken. Omdat het zonder werken ook kan. We hebben zoveel systemen opgebouwd om betaald te worden zonder te werken. Maar we mogen niet vergeten dat die 3,1 miljoen mensen die wel werken, 8 miljoen anderen die niet werken, moeten onderhouden. Politici mogen doen wat ze willen, maar die 3 miljoen zullen nooit tevreden zijn.’ 



    Beste meneer De Nul,

    Bovenstaande las ik in Trends vanochtend, nog voor ik goed en wel wakker was.

    Ik had net de Panorama-uitzending over armoede in Vlaanderen gezien terwijl u zich publiekelijk opwond over het gebrek aan inzicht van onze domme politici. Een toevalligheidje.

    Geen goesting om te werken dus. Laten we even ernstig ingaan op deze interessante bewering dat er geen goesting is om te werken. Heeft u daar cijfers van, van het reële aantal mensen dat werkloos is omdat ze niet willen werken? En zou u die cijfers dan eens willen toelichten? En wat verstaat u precies onder ‘niet willen werken’?

    Die alleenstaande moeder van 3 die een job als verkoopster weigert omdat ze geen opvang heeft of kan betalen voor haar kinderen en pas om 19u thuis zou zijn van haar werk, heeft die ‘geen goesting om te werken’? Een andere alleenstaande moeder die een job in een call center afslaat omdat ze zich voor de job drie uur moet verplaatsen, en dus in totaal 11 uur per dag van huis is, terwijl haar kinderen buiten de schooluren nergens terecht kunnen, heeft die ‘geen goesting om te werken’? Een arbeider van 53 jaar die nergens voor in aanmerking komt omdat hij z’n hele leven alleen maar auto-onderdelen heeft gefabriceerd en daar geen vraag meer naar is, heeft die ‘geen goesting om te werken’? Een Marokkaanse jongeman die in elk interimkantoor beleefd te horen krijgt dat hij niet in aanmerking komt voor de job, van zodra de klant zijn naam leest of hoort, heeft die ‘geen goesting om te werken’? Die duizenden ontdane mensen aan de poorten van Ford en Arcelor…waren die zo van slag en gebroken omdat ze ‘geen goesting hadden om te werken’? Die duizenden mensen die INBEV ‘moest laten afvloeien’, die waren ook vast te lui om te werken? Gelukkig kon er op deze eenvoudige en doordachte manier wel voldoende geld vrijgemaakt worden om de CEO van INBEV zijn zuurverdiende 135 miljoen Euro bonus uit te betalen. Wat een opluchting. Stel je immers voor dat een dergelijke onmisbare schakel in ons welvaartssysteem plots zou beslissen dat het gras elders groener was…nee, dat zou werkelijk rampzalig zijn. Zulks kan men niet laten gebeuren.

    Kunt u ook eens preciseren wat u meent te moeten doen met al die overtollige ambtenaars die volgens u nutteloos zitten te wezen – want het zijn niet enkel de werklozen die nutteloos zijn, neen ook onder de werkenden bevindt zich nodeloos veel ballast – en dus dringend ontslagen moeten worden? Wat voor concrete jobs hebt u precies voor hen in petto? Papiertjes rapen in het park? Uw tuin schoffelen?

    U maakt zich duidelijk zorgen over onze welvaart. Ontroerend, zoveel betrokkenheid. Maar was het niet zo dat die welvaart waar u zo tuk op bent al een paar jaar afbrokkelt, en dan druk ik het nog optimistisch uit? En ligt dat volgens heel wat vooraanstaande economen niet mede aan de overmoedige speculaties en de inhaligheid van de bedrijfswereld, met hun monsterwinsten en monsterbonussen? Nu heb ik nog nergens iemand horen beweren dat die hele legers werklozen verantwoordelijk zouden zijn voor de instorting van onze economie, dat zij het zijn die onze welvaart bedreigen. Maar het is uiteraard best mogelijk dat die economen er kilometers naast zitten. U bent tenslotte een man van de wereld en veel beter op de hoogte van die dingen.

    U verwijt onze overheid ook een gebrek aan inzicht. Ik wilde het woord domheid niet gebruiken, omdat u het vast zo niet bedoelde. Wilt u dan beweren dat de overheid nog enige macht, enige controle heeft over onze economie? Want dat zou dus betekenen dat de overheid werkelijk invloed heeft over het reilen en zeilen van de multinationals, over de beurs, het bankwezen, over alle facetten van ons economisch bestel, zowaar een hoopvolle gedachte. Maar nu had ik begrepen uit debacles alla Ford Genk en Arcelor-Mittal dat onze overheid machteloos staat wanneer een topbedrijf iets beslist. Dat men in deze geglobaliseerde economie gewoon z’n zin doet aan de top van een wereldbedrijf. Of heb ik dat ook verkeerd begrepen? Ik ben dan ook geen topeconoom of CEO, maar een bescheiden burger met  een gemiddeld inzicht in dergelijke complexe kwesties. Ik zie wereldwijd democratische overheden spartelen als vissen op het droge om een zweem van controle terug te winnen op een losgeslagen en onbeheersbaar geworden economie, maar misschien is dat maar schijn, of marxistische propaganda? Je weet het niet, met al dat linkse journaille. Misschien moeten we die openbare omroep ook maar afschaffen. Het kost handenvol geld en wat krijgt een mens ervoor terug? Als ze in Griekenland zonder kunnen, dan kan dat hier ook.

    Ik vermoed dat u veeleer bedoelt dat de overheid haar invloed moet aanwenden bij die lagen van de samenleving die een kordate hand nodig hebben: de werklozen. En dus niet bovenaan, bij het neusje van de zalm, de elite, de gulle gevers van deze uitgebalanceerde samenleving, zij die instaan voor onze welvaart: de bedrijven. Die tweede groep moet men uiteraard rustig z’n werk laten doen: winst creëren en met die welverdiende winst in alle vrijheid, blijheid doen wat men wil. Die eerste groep moet dus ‘geactiveerd’ worden om die tweede groep in stand te houden. Heb ik het zo goed? Corrigeer me vooral wanneer ik de bal hopeloos missla.

    Dus eigenlijk komt het erop neer dat u aan de overheid – die u wenst terug te schroeven – vraagt om zich vooral niet met u te bemoeien, maar wel met die onderste lagen van onze beschaving. Van hen bij de hand te nemen en hen te leiden waar u ze wil hebben. Alleen is het me niet helemaal duidelijk waar dat dan mag wezen? Ik neem aan dat u ze niet allemaal aan het werk wenst te zetten in uw baggerbedrijf? U had vast al een concrete invulling in gedachten voor het lege bestaan van deze nuttelozen der aarde? En een intelligent man als u heeft vast ook al een oplossing bedacht voor de triviale praktische bezwaren die zo nu en dan opduiken in de levens van deze mensen: obstakels in de vorm van kinderen, geen diploma'S, achterhaalde vaardigheden, handicaps, ziektes, … obstakels die hen verhinderen hun steentje bij te dragen als ‘geëngageerde burger’ (u neemt het me vast niet kwalijk dat ik er even mevrouw Rutten bijhaal).

     

    Ik begrijp dat u een drukbezet man bent met veel en loodzware verantwoordelijkheden, maar ik wil u toch met aandrang verzoeken ons deze plannen in detail uit de doeken te doen zodat wij, plichtsgetrouwe burgers die we wensen te zijn, u ter wille kunnen zijn en met u kunnen meedenken en waken over uw…excuseer, onze welvaart

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    25-06-2013, 14:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!