MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1651 - NA BERLUSCONI: ONRUST OF OPSTAND: HET ITALIAANSE VOLK WIL HET HOOI KEREN.

    *

    Zondag 15 december

    Zon 8u38-16u37

    Hadewijch, mystieke dichteres

    .

    1651 - NA BERLUSCONI: ONRUST OF OPSTAND: HET ITALIAANSE VOLK WIL HET HOOI KEREN.

    .

     

    I) INLEIDING

    What’s in a name?

    De Italiaanse ‘Forconi’ (*) geven openlijk op een uitdagende manier, toe, dat ze het zullen volhouden, en er niet mee ophouden tot na ‘Natale’ (Kerstmis).

    U moet weten, dat ‘Natale’ voor elke Italiaan heilger is dan dan de ‘Heiligennacht’ van ‘Weihnachten’ voor een IJzeren Pruis. Als de demonstranten dàt er voor over hebben, zit het wel zeerdiep. De warmbloedige Siciliaan zowel als de koelere Noorderlingen (Milano, Parma) zijn de Euro-bonobo’s meer dan moe. Ze willen hun eigen land terug, Ze weten zeer goed wat ze willen, maar wachten, zo denk ik, op versterking, en misschien wel op de juiste man om hun xoede in banen te leiden.

    De geboren Meester-Manipulator heeft vandaag in Rome victorie gekraaid, op een manier die een beetje doet terugdenken aan die andere grote Italiaan, Benito Mussolini, voor wie zelfs, vòòt de oorlog, de Führer aller Germanen bijna in katzwijm viel. Nee, natuurlijk was het niet Benito Mussolini die ten tonele werd gevoerd, maar Benito Craxi.

    Wie is dat nu weer, zie ik U denken. Voor deze figuur, die decennialang de afgod was van het na-oorlogse Italië (en de rest van Europa), verwijs ik naar Google/Wikiedia. Hier volstaat het te vermelden, dar hij vanaf de jaren ’70 de leider was van de toenmalige Forza Italia, en dat de man in 2000 in Tunesië, ‘in ballingshap’ overleed, gevlucht voor de 9½ jaar prison waarmee de Milanese Rechters hem hadden bedacht. Aanklacht : fiscale fraude/zakkenvullerij. Nee, seks met minderjarigen was er toen nog niet bij. De man was decennia lang een legendarische figuur in heel Europa, lang voor er sprake was van de Euro Unie.

    Hij was, alhoeel socialistisch van obidiëntie, in zekere zin, de Godfather voor de jonge Berlusconi. Ik kan er alleen aan toevoegen, dat Il Cavaliere niet zinnens is te vluchten. Integendeel, hij gaat als uit zijn eigen as herrezen, met de nieuwe Forza Italia, een stralende toekomst tegemoet.

    Niemand zegt het, maar iedereen denkt het: die ‘Forconi’ (*) hebben zowat hetzelfde voor ogen, als Berlusconi : wèg met deze Neur Unie, weg met die zware belastingen, wèg met die vreemde Meesters in ’t land; weg met die verstikkende immigratie van almaar meer Muzelmannen, wèg met die hoge werkloosheid, wèg met de muilkorving van Italië. Alles wordt nog erger, gezien in het licht, dat een paar dagen gelden de Regering Letta niet is, gevallen maar het vertrouwen kreeg, nadat de Berlusconi-fractie de samenwerking had opgezegd. Integendeel, Letta kwam ongeschonden met een nipte meerderheid uit dat debat in Kamer en Senaat. En juist dàt maakt het volk nog opstandiger, omdat Rome de koers blijft varen waar het volk vanaf wil.

    Italië was onder Benito Craxi, zo zegt Wikipedia, het 6de grootste industrieland ter wereld. en voor Il Cavaliere is het niet moeilijk die gouden jaren in herinnering te brengen. De industrie is er klaar voor, de kaders zijn er klaar voor, de man op de werkvloer is er klaar voor, er wordt alleen uitgekeken naar de èchte Leiders. Qua brains, qua aanpak en qua gevoel voor schoonheid, moet Italië zeker niet onderdoen voor de rest van Euriopa. Het land bleef lange tijd, na de ramp van WO II, verhangen naar het Marxisme, maar het heeft ondertussen de les wel begrepen. Is het daarom misschien dat Angela Merkel, samen met Graaf Sarkozy absoluut Berlusconi wilden vernederen bij de laatste Europese Top, vòòr hij door Europa werd gewipt? Kenden zij op voorhand de combine van de uitspraak van de Rechters in Milaan die Berlusconi later zouden halsrechten?

    Het ziet er dus al-bij-al naar uit, dat Dwight Eisenhower een klare kijk had om de ‘Festung Europa’ van Dolf met de Bles op de juiste plaats aan te vallen : in de zachte onderbuik van Italië, op Sicilië. Zouden de gebeurtenissen van deze Italiaanse Lente een veeg voorteken kunnen zijn voor Fort Europa van De Natte ACW-?Dweil

    De Geschiedenis is zich klaarblijkelijk nog maar eens aan het herhalen….

    Ach Barbarosso, ween van spijt, en werp Uw kroon naar… Silvio.

    .

    II MIDDEN

    Italië wordt bezaaid met onlusten door de hele bevolking

    *

    Na de opstand van de “Bonnets Rouges” in Frankrijk wordt nu Italië getroffen door een opstand van de bevolking. Men noemt deze de “mestvorkrevolutie”. Linksen, rechtsen, boeren, studenten, zij allemaal gaan in groten getale de straat op om uiting te geven aan hun onvrede over de regering, tegen de globalisering en tegen Brussel:

    Sinds maandag demonstreren de verliezers van de crisis in Italië. Ze noemen zichzelf “Forconi”, “mestvorken”, blokkeren spoorlijnen en straten. Hun woede is gericht tegen de politici van het land. Boeren, vrachtwagenchauffeurs, werkelozen en studenten – het spectrum van de protestbeweging is breed. In Rome behoren hiertoe ook leden van de rechts-extreme “Casa Pound”.

     

    ARD – een doofpotzender, die vergeten heeft te noemen dat ook de linkse extremisten meedoen, zij aan zij met de “leden van de rechts-extremen”. Dan komen we te weten bij Indymedia:

    Eerst de boeren, daarna de studenten: In heel Italië komt het tot demonstraties. De woede richt zich tegen de fiscus, het Brusselse bezuinigingsdictaat en de gevestigde politici.

    Bron: http://www.kybeline.com/2013Auteur: Kybeline

    Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron (www.ejbron.wordpress

     

     

    III SLOT

    Dat het goed gaat et België, zowel als met Europa, bewijst de veldslag tussen brandweer en politie in Brussel van gisteren, zaterdag. We zagen zelfs op de VRT een Rechter die openlijk in volle rechtszaal zijn werkgever, Justitie, door het slijk trok.

    We zagen Temont (SP a) in Gent staan liegen als de eerste de beste kwakzalver, dat de intocht der Roma’s (Roemenen en Bulgaren) een zegen zou zijn voor ’t Stad. Zijn argumenten waren typisch voor een Bourgondische Rode Marxist : naast de kwestie dat het belachelijk was. Door de nieuwe tsunami zou de illegaliteit van wat er nu al leeft, gewoon verdwijnen, en zou iedereen in het normale arbeidscircuit terecht kunnen. Dat die sukkelaars uit landen komen, waar het minimumloon 1€ bedraagt, verzweeg hij tegen zijn toehoorders, die het moeten stellen met maar slechts 8.5€ als minimumloon.

    Oc, ‘tout va tr!s bien, Madame la Marquise : de Kerstverlichting met het met wat minder doen, voor daklozen is er in alle steden voldoende warme opvang voorzien en de Burgemeester van Antwerpen ‘duwt’ de Lijst voor de Kamer.

    Kerstmis nadert. Vrede aan alle mensen van goede wil. Dat zal zo wat de korte inhoud zijn van ’s Konings Speech op de vooravond van Kerstmis. De kerst-shopping zal achter de rug zijn, en de vele pakjes zullen netjes gestapeld onder de Kerstboom liggen. Nog negen dagen, en crisis of niet, de feesttenten en de restaurants zullen weer vollopen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

    (*) Forconi, mv van forcone, hooivorl. In het huidig tijdsgevoel spreekt men eerder van een riek, dat twee tandig gerief met houten steel van de boeren, meestal gebruikt om in het koren of in het hooi te werken. ‘Hooi keren’ in de overdrachtelijke zin wil dan ook zeggen dat de boel grondig binnenste buiten dient te worden gekeerd. Naar mijn gevoel was ‘mestvork’ beter geweest, maar ik weet niet goed of dat woord bestaat in het Italiaans. Want na alles zijn Italianen toch heel anders dan Vlamingen. Weet U bvb, dat men hier geen ‘beuling’ ofte bloedworst kent? Zelfs geen karnemelk? En ossentong in de soep al helemaal niet!

     

    *

     

    *

     

     





     

    15-12-2013, 12:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    14-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1650 - WAT IS DAT NU, DE BLOGGERSWERELD?

          

    Zaterdag 14 december

    Zon 8u37-16u37

    H Johannes van het Kruis

    Decembermist: goud in de kist

    .

    1650 - WAT IS DAT NU, DE BLOGGERSWERELD?

    .

    Hebt gij nog gelustert, naar de merlaar,

    ’s avonds als het dustert,

          

    Galm op wedergalm, ’t zijn lijk Davids Psalmen,

    ’t is lijk orgeltaal….

    .

    I) INLEIDING

    Bij de collega’s van http://www.golfbrekers.be/ stond gisteren een opmerkzame bijdrage van de hand van Johan Sanctorum. Ik weet niet wie het meest lof verdient : de schrijver of de brenger van de boodschap.

    Ondergetekende is maar een klein achterlopertke in de grote voortrekkerswereld van de grote bloggers-culomnisten met allemaal slimme mensen. Zo wou ik 1% van de talenten van Johan. En toch wringt er iets in zijn relaas. Omdat we allemaal naast elkaar onze eigen privacy zoveel mogelijk cultiveren, wat neerkomt op allemaal dooreen kronkelende privacy’s. Een krabbenmand vol scherpe scharen!

    Privacy heeft men ook in een drukke winkelstraat als men de vitrines loopt af te dweilen : alles en iedereen kan in je ogen, ja zelfs als je dat wil, in je ziel kijken. Al kijken de meeste mannen liever doorheen de kleedjes der dames…. Geen verschil met het Internet. Er overkomt je maar wat je zelf wil, want in de cyberwereld staat met een muisklik je privacy weer overeind.

    Het grote verschil met de straat is wel, dat het Internet een beetje aan Gd doet denken : het ziet alles, hoort alles, en vooral : het onthoudt alles. Tot in der eeuwigheid. Tenzij het boeltje vroeg laat ontploft. Zoals bij een ezelsdracht!

    De vraag is alleen : wie bekijkt die door spionnen opgeslagen gegevens nog, en voor hoe lang heeft het nog belang? De ene golf op het strand is toch een halve minuut later opgevolgd door weer andere aanrollende golven? Misschien dat Grote Geesten daar nog het meest bang moeten voor zijn. Want iemand die waarheid – a thing of beauty - heeft geschreven of gesproken: dat is toch a joy for ever!

    Het grote punt dat Johan ivm de blogwereld over het hoofd ziet, is de goesting, de jeunste, zoals wij dat in plat West Vlaams zeggen. Wij schrijven omdat wij er plezier in hebben, en niet omdat andere mensen daarop zitten te wachten. Dat komt mettertijd wel, als de lezers zich geamuseerd of geïnteresseerd voelen. Op die manier ontstaat er een andere dimensie, die van de verbeelding. Heeft iemand zich al ooit afgevraagd, of de merel van de afbeelding hierboven op een zomeravond zich zou bekommeren om zijn verre onbekende toehoorders, buiten zijn eigen Geliefde? Hij beseft waarschijnlijk niet eens hoeveel hij de mensen plezier bezorgt.

    En precies om die magie gaat het. Je weet zelfs niet of je gelezen wordt, en door wie. Dat telwerk van die ‘unieke bezoekers’ op je website registreert evengoed de muisklik van een liefhebber als van een ongeïnteresseerde toevallige bezoeker va de andere kant van de wereld. De muisklik kan zelfs van je vijand zijn. Maar als de lezer zich ook jeunt, of minstens aan Uw boodschap even aandacht besteedt, dan zit de wereld meteen weer goed-beter-best in mekaar.

    Het streelt je eigendunk als er van ergens een aanmoediging zou komen, en naar kritiek luister je niet; anders vervalt alles tot cafépraat. Blogschrijvers hebben inderdaad iets weg van tooghangers die poseren voor een nieuw meesterwerk van Rubens, aan de praat tegen een rondborstige café-dame die niet luistert, maar toch regelmatig instemmend knikt. O! Dat ging even niet over Club Brugghe, mar ’t is mooi gezegd!

    Dat heet dan zingen tegen het leven zoals voorgedaan door wijlen Toon Hermans. Zingen zonder antwoord af te wachten. Dat doet de merel ook niet. Zelfs mussen zien om van ’t gestilp van andere musen. Bij Facebook is dat geen gestilp,, maar getwitter. Ach, wat zou onze samenleving zijn zonder dat woordje Engels….. In ‘t Engels zingen of kwelen is trouwens de redding van onze entertainers: op die manier hoeven ze niet begrepen te worden, als ze al zelf verstaan wat ze zingen….’t Hoeft eigenlijk ook niet, hé, het daarbij geproduceerde lawaai, dat thans ‘muziek’ blijkt te zijn, overstemt toch het gekweel. Maar dat ’t vroeger beter was, die wijsheid geraak je niet meer kwijt aan de jeugd tussen 5 en 65. Onze Pa, zeggen ze dan, die is kinds aan het worden.

    Ik jeune mij daarin, als ik een liedeke kan dichten.

    Ik jeune mij daaran, als ik dat liedeke kan.

    Onsterfelijke woorden van Meester G. Gezelle, die ik dagelijks tot de mijne wil maken.

    En ja, elk vogeltje zingt zoals het gebekt is. Hier is dan ook geen genie aan het werk, maar een romatische wereldverbeteraar in het aanschijn van een nooit eindigende opdracht: zingen om de schoonheid van het leven.

    *

    Kijk, er wordt gezegd dat Keize Nero de lier bespeelde, terwijl aan zijn voeten zo ver hij kon kijken, de stad Rome brandde.

    Als je zo zie wat Geert Bourgeois (NV-A) allemaal doet om de Muzelmannen die maar blijven komen, het leven zo aangenaam mogelijk te maken door hen moskeeën te geven zoveel ze willen….

    Als je ziet hoe de Euro-bonobo’s de grenzen steeds wijder open zetten om zo maar iedereen zonder controle binnen te roepen…

    Als je ziet hoe der Tjeven-tweearmige bandiet, die Geens, op onze spaarcenten zit te azen…

    Als je ziet hoe je land, net als in de Middeleeuwen, elke dag meer en meer het wingewest wordt van Parijs… De knoppen van onze welvaart : de banken, de stroomvoorziening, de levensaders van onze industrie, staan bij Louis 14, in het Élysée in Versailles. En de Leliaarts, net als 700 jaar geeden dragen elke dag spoorslags nog meer water naar Parijs, in ruil voor een glaasje champagne….

    Als je ziet hoe onze 3 Vlaamse ‘staatsdragende kleurpartijen’ zo goed als uitgeteld in de touwen hangen,

    Dan zie je in je verbeelding de lier van Keizer Nero…. Maar als die brand van hem uitgewoed geraakte (want aan blussen viel niet te denken), dan kon hij Rome beter en mooier heropbouwen. Zo ook deze tijden : na de Moeder Aller Verkiezingen op 25 Mei 2014 zullen wij ons land, Vlaanderen, beter en mooier kunnen heropbouwen.

    Zo spelen de blogschrijvers die uit het goede hout gesneden zijn, de lier van het Vlaams Belang.

    For old days sake, knipoogt de Rubens-madam in haar toog : de moed niet opgeven man, maar nu ga ik sluiten…

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    PS Vanaf Sinterklaasdag 2013 (Blog 1639) betaalt deze blog tot nader order de Franstaligen met gelijke racistische munt in het discrimineren en het haatzaaien. Met hun Vlaamse waterdragers zijn het een achterlijke reactionaire neomarxistische extremistische bende profiteurs die al 183 jaar het Land onmogelijk maken.. Reef MISE AU POINT/RTBF

    *

     

    *

     

    14-12-2013, 18:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    13-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1649 SYRIË ANDERS BEKEKEN

     Vrijdag 13 december

    Zon 8u37-16u37

    H Lucia, maagd en martelares, patrones van oogartsen en opticiens

    Sinte Lucia met haar kroon zet de winter op zijn troon

    *.

    1649 SYRIË ANDERS BEKEKEN

    .

    .

    I) INLEIDING

    Feiten zijn feiten en geen meningen. In Syrië en Libanon zijnde der eerste Christelijke laden uiy fr onmiddellijke tijd na Jezus Christus, is er een onmenselijke burgeroorlog aan de gang, waarover wij uiteraard geen stelling kunnen innemen. De Media lichten ons zeer eenzijdig of zelfs verkeerd in, net zoals het Regime onderduims de kant van de opstandelingen kiest. Omdat dat Muzelmannen zijn?

    Wat als dat soort fanatiekelingen ook bij ons hun duivels beginnen te ontbinden? Zullen die voor rede, en voor de o zo geroemde compromissen vatbaar zijn?

    Xander geeft ons feiten, geen meningen.

    .

    II MIDDEN

    Orthodoxe bisschop roept christenen op tot kruistocht tegen jihadisten

    Syrische christenen pakken de wapens op in 'oorlog tegen de duivel'

    Libanon, jaren '70 en '80. Christenen verdedigden zich tegen de terreuroorlog van de Palestijnse moslims. Tanks werden voorzien van kruisvaarderkruizen, als teken dat het toen ook al om een religieuze oorlog tussen de islam en het christendom ging.

    De Orthodoxe bisschop Luca al-Khoury roept christenen in Syrië op om zich actief en met wapens te gaan verzetten tegen moslimjihadisten, die dagelijks nieuwe bloedbaden aanrichten onder onschuldige mannen, vrouwen en kinderen.

    'Wij hebben veel jonge mannen die ons vragen om onmiddellijk actie te ondernemen. Ik roep iedere jongeman die een wapen kan dragen om naar voren te komen... Onze jongeren zijn gereed, hun vingers zijn om de trekker, en ze zijn klaar om te vechten voor Syrië en om zichzelf te verdedigen.'

    Kritiek op eenzijdige Westerse berichtgeving

    De dramatische oproep van de bisschop was een reactie op de verovering van het christelijke dorp Maloula door jihadisten. De moslimstrijders ontvoerden er 12 nonnen en medewerkers van een weeshuis. In de afgelopen tijd werden 40 kerken aangevallen door moslims.

    Al-Khoury had felle kritiek op de (met name Westerse) bronnen die automatisch de kant van de rebellen kiezen, en beweren dat het regime Assad verantwoordelijk is voor alle slachtpartijen. 'Zij kijken maar met één oog naar de situatie.'

    Christelijke milities gaan zich verzetten

    Maloula is ondanks zijn geringe afmetingen een belangrijk christelijk centrum, reden waarom de moslims de plaats koste wat het kost wilden veroveren. Theodore Shoebat: 'De krachtige discipelen van nu zullen niet falen in de oorlog tussen het christendom en de islam, die al begon sinds Mohammed in de grot van Hira door de duivel werd bezeten.'

    'De christelijke milities van onze tijd zullen de moslimvijanden vanwege hun geweld angst aanjagen, net zoals de Joodse farizeeën uit angst voor de menigte Jezus niet durfden te arresteren (Matt.21:46).'

    Tanks met kruisvaarderkruizen

    Shoebat wijst onder andere op de wrede oorlog in de jaren '70, '80 en 90 tussen de Maronitische katholieken en Palestijnse moslims in Libanon. 'Dat was echt een religieuze oorlog, een kruistocht... Kijk maar naar deze beelden van een tank met een groot kruisvaarderkruis erop.'

    'Toen Christus aan het heilige Kruis leed, was dat niet een gewone executie, maar een oorlog tegen de duivel, waarin de Leider van alle onoverwinnelijke heiligen en iedere loyale engel de overwinning behaalde, en de kop van de oude slang vermorzelde.'

    'Christus leerde strijdlust'

    Volgens Shoebat leerde Jezus nergens dat zijn volgelingen naar wereldvrede moeten streven. Integendeel, hij onderwees dat de gelovigen deel uitmaken van een felle strijd tussen goed en kwaad, die zich zowel in de onzichtbare als in de zichtbare wereld afspeelt. 'Christus leerde strijdlust, en ieder Woord dat uit Zijn mond kwam is als een zwaard dat de wereld in tweeën splijt, en is bedoeld voor de ideale strijder van God.'

    'Oorlog tegen de duivel'

    'Er is geen grotere liefde dan je leven te geven voor je vrienden,' zei Jezus (Joh.15:13). Letterlijk. In Syrië, waar de volgelingen van Jezus voor het eerst christenen werden genoemd (Hand.11:26), gaan zij nu de strijd aan met de ketterse jihadisten, die een uitroeiingsoorlog voeren tegen de 'burgers van de hemel', aldus Shoebat. Hoogste tijd dat iedere christen de onwetendheid van zich afwerpt, 'zo dat we standvastig zullen zijn in onze oorlog tegen de duivel.'

    Op eerdere artikelen reageerden sommige christenen afwijzend op de oproep aan christenen zich met wapens te verdedigen, omdat Jezus leerde 'je andere wang toe te keren'. Shoebat wijst dan vaak op Paulus, die de Romeinen om een militaire escorte (van in totaal 470 soldaten) vroeg, omdat er een samenzwering was ontdekt om hem te vermoorden (Handelingen 23). Het is dan ook duidelijk dat Jezus niet bedoelde dat je jezelf niet met militaire middelen mag verdedigen, als anderen jou, je gezin en je familie willen uitmoorden.

    'Meent niet dat ik gekomen ben om vrede te brengen op de aarde; Ik ben niet gekomen om vrede te brengen, maar het zwaard.' (Mat.10:34)

    Xander

    (1) Shoebat

     

    III SLOT

    De kern van de zaak is natuurlijk het Bestuur in die laden.

    ‘Ontwikkelingshulp’ zo daarom met fluwelen handen in ijzeren handschoenen worden gebracht. Want het zal nog honderden jaren duren, vooraleer de Grote Geesten daar in staat zullen zijn hu, eigen mensen in vrede te laten leven.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    PS Vanaf Sinterklaasdag 2013 (Blog 1639) betaalt deze blog tot nader order de Franstaligen met gelijke racistische munt in het discrimineren en het haatzaaien. Met hun Vlaamse waterdragers zijn het een achterlijke reactionaire neomarxistische extremistische bende profiteurs die al 183 jaar het Land onmogelijk maken.. Reef MISE AU POINT/RTBF

    *

     

    *

     

    13-12-2013, 18:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    12-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1648 - DE EU MISBRUIKT ONS GELD GEWWON TÈGEN ONS TEN VOORDELE VAN DE ISLAMMERIJ

    .

    L'Italia delle rivolte, dai Forconi agli student

    (Italië onder de revolted der ‘Hooivorken’ en der studenten)

     

    1648 - DE EU MISBRUIKT ONS GELD GEWWON TÈGEN ONS TEN VOORDELE VAN DE ISLAMMERIJ

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    Opgepast : het decreet over het eigen Vlaams CGKR is goedgekeurd. Door alle partijen, met uitzondering van het Vlaams Belang en LDD. Ook de NV-A stelde oor.. Nu nog rap de kaders opvullen met politieke vriendjes en de honden kunnen losgelaten worden. Wat U hier verder leest, is subversieve café-praat, want als vrij man kan in Vlaanderen, erger dan in alle omringende landen, niet meer gesproken worden ‘zonder vaar of vrees’.

    Bij http://www.bloggen.be/roeland/ vindt U er alles over, evenals de lijst van de Ja-stemmers, waaronder   ook Karel Van Overmeire, gewezen Blpkker, thans BDW-er. We zullen dus best zwijgen over de 2 hoofdstandpunten van het Vlaams Belang : vrijheid voor de Vlamingen - de eigen haard beschermen tegen de Islam. Zoals de zaken er thans voorstaan, heeft Di Jeanetto & C° de gelegenheid om deze Partij gewoon te verbieden.

    Dat is dus wel het werk van politiekers, die volgens Fientje Moerman steen en been klagen dat ze zo onheus xorden behandeld door het Volk….

    Hieronder gaat het niet over racisme-bestrijding, maar over fraude-bestrijding

    *

    Ik weet niet of er in de EU een commissaris zou zijn voor fraude-bestrijding, lijk wij onze de John Crombez rijk zijn. Die is van socialistischen huize en is derhalve alleen bevoegd voor fraude ‘naar beneden’, niet ‘naar boven’, en al zeker niet naar zijns gelijken.

    Bij de EU bestaat er een soort ‘Rekenkamer’, net als bij ons, die de Overheid op de vingers kijkt en jaarlijks daarover een lijvig rapport bijeenschrijft en publiceert, dat vervolgens niemand leest. En die in ieder geval zonder gevolg geklasseerd wordt.

    Om het even al het geweeklaag van Fientje Moerman;

     

     

     

     

     

     

    over de ondankbare hondenstiel de politiek wel is.

    Wat er in beide gevallen ontbreekt, is een Openbare Aanklager, die de inbreuken rechterlijk vervolgt. Het is namelijk wat met de fraudeurs ‘van beneden’ wèl gebeurt, met alle gevolgen vandien.

    Geen truuken van Luie Charel, hé. Geen sprake dat de ‘cabinetards’ van de Minister op het bankje moeten komen : ook in het gewone leven is de Baas verantwoordelijk voor de fraude van zijn aangestelden! Wedden dat er maar één ding meer zou gebeuren?

    Van zodra er niet meer met geld zou kunnen gesmost worden, zouden wij de uittocht der Gladiatoren meemak, en zou er voor de ‘openstaande betrekkingen’ beroep moeten gedaan worden via Suzanne van Interlabor.

    De afbeelding hierboven : deze is ‘zonderwoorden’.

    .

    II MIDDEN

    De Europese belastingbetaler betaalt de lonen van duizenden Palestijnse ambtenaren die al zes jaar lang niet werkenDe Europese belastingbetaler betaalt de lonen van duizenden Palestijnse ambtenaren die al zes jaar lang niet werken. Tot die conclusie komt de Europese Rekenkamer in een rapport dat woensdag wordt voorgesteld en dat door de Financial Times kon worden ingekeken. Het Pegase-hulpprogramma van de EU is de grootste externe inkomstenbron van de Palestijnse Autoriteit.

     

    Hoewel de Europese Commissie de betalingen altijd heeft verdedigd als ‘een politiek instrument’ om tot een tweestatenoplossing te komen, zal het rapport ongetwijfeld op gemengde gevoelens worden onthaald nu miljoenen Europese burgers zelf slachtoffer zijn van de besparingspolitiek van de EU.

     

    Sinds 2007 heeft de EU 2,9 miljard euro aan Palestijnse projecten uitgegeven, goed voor zowat een vijfde van alle externe hulp die de Palestijnse Autoriteit ontvangt. Pegase moest de Palestijnse bevolking steunen terwijl tegelijkertijd steun aan Hamas werd voorkomen. Deze beweging wordt door de EU als een terroristische organisatie beschouwd.

     

    Sinds 2007 is 1,7 miljard euro van het geld rechtstreeks aan de uitbetaling van lonen uitgegeven, maar uit de audit van de Europese Rekenkamer blijkt nu dat de ambtenaren die het geld ontvingen niet werken. De Europese Rekenkamer roept de EC op 'het hulpprogramma aan een grondige heroriëntering te onderwerpen en te stoppen met het betalen van ambtenaren die niet werken.' Tijdens het onderzoek bleek dat de EC vastberaden was ‘de Palestijnse Autoriteit te blijven steunen en daarom alle ambtenaren op de Westbank en de Gazastrook te blijven betalen, ongeacht of ze al dan niet werken.’ Europees Parlementslid Ingeborg Grässle (CDU) noemde de beslissing om ambtenaren die niet werken toch te betalen in een eerste reactie 'ondraaglijk'.

     

    In juni kwam aan het licht dat zich ook bij de financiering van hulp aan Egypte grote onregelmatigheden hadden voorgedaan. De EU gaf de voorbije zeven jaar 1 miljard euro financiële steun aan dat land, geld dat moest dienen om landen in de regio te steunen die de democratie en de mensenrechten zouden verbeteren. Maar volgens Karel Pinxten, die in de Europese Rekenkamer zetelt, wist niemand wat er met het geld gebeurd is. 60% van het geld is zelfs in zijn geheel niet meer terug te vinden. Pinxten sprak zelfs van 'een zwart gat.'

    Geplaatst door:

    E.J. Bron

    (h/t Martin Bosma)

    *

    III SLOT

    De gehangene levert zelf de eigen koord waarmee hij wordt gehangen: het zou de lugubere omschrijving van de werking van deze Europese Unie kunnen zijn.

    *

    Wat we hier konden lezen, is zowat ook meteen hett laatste kamikaze-werkstuk van Karel Pinxten (CVP). Met deze onthulling schiet hij immers in de rug van De Natte Dweil, en Tjeven zijn nu niet precies bekend om hun vergevingsgezindheid. Zie Fientje Moerman….

     

    Nog ietske meer dan 5 ½   maand slapen, en we kunnen met zijn allen deze profiteurs naar huis sturen. Zij het deze keer nog … ongestraft.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    PS Vanaf Sinterklaasdag 2013 (Blog 1639) betaalt deze blog tot nader order de Franstaligen met gelijke racistische munt in het discrimineren en het haatzaaien. Met hun Vlaamse waterdragers zijn het een achterlijke reactionaire neomarxistische extremistische bende profiteurs die al 183 jaar het Land onmogelijk maken.. Reef MISE AU POINT/RTBF

    *

     

    *

     





     

    12-12-2013, 17:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    11-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1647 - VOOE BRUSSEL KOMT DE ITALIAANSE LENTE WEL HEEL VROEG

    .

    1647 - VOOE BRUSSEL KOMT DE ITALIAANSE LENTE WEL HEEL VROEG

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    De kalender naast mij, met weldra de kortste dag van het jaar, weerspreekt het, maar buiten is het lente in dit land. Al zijn er wel geen zwaluwen in de lucht, maar benden spreeuwen. En toch schijnt de zon overvloedig in een staalblauwe wolkenloze lucht. Een landschap achter glas, waarvan de mens alleen maar kan van dromen, ware daar niet die andere werkelijkheid, die door dezelfde mens geschapen miserie in de steden.

    Die miserie die luistert naar de naam: politiek.

    D’er roert entwat, zo dichtte ooit Meester Guido Gezelle, en wat er op TV getoond wordt over Kiev in Oekraïne, doet zich meer en meer voor ook hier in Italië. Het volk komt mort. Het komt op straat, zelfs in Rome.

    Daar jubelt, datzelfde volk, omdat hùn Papa Franciscus gekozen werd tot Figuur van het Jaar door Time Magazine, het prestigieus weekblad van wereldformaat.

    Het ziet dat de Europese Unie, zo goed gestart, gekidnapt geworden is door Leiders met totaal andere bedoelingen. Het volk, de mensen, stellen vast da zij overal in eigen land als tweederangsburgers worden behandeld die te gehoorzamen hebben aan een vreemd Super Slim Staatsgezag in Brussel.

    *

    Het werd in alle stilte, zo tussen de soep en de patatten, door ‘Brussel’ gearrangeerd, dat de GoldmansSachs-bankier Mario Monti in de plaats kwam van de charismatische Silvio Berlusconi. Die was wel de wettelijk in vrije verkiezingen door het Italiaanse volk verkozen Premier, maar wie maalt daar nu om. Italië moest en zou in het gareel blijven lopen.

    Bij de eerstvolgende verkiezingen kreeg Monti volle 2% van de stemmen, en door de opkomst van de 5 Sterren-beweging, uit het niets opgedoken met 25% ontstonden bij de regeringsvorming bijna Belgische toestanden. Die grillige Beppe Grillo wilde noch met ‘Rechts’ (de Pdl van Berlusconi) noch met de Linkse Pd (Sociaal-Democraten) in een regering en dus werd er een minderheidsregering in elkaar geflanst onder Letta, met steun van…Monti.

    Precies vandaag trok de Forza Italia zich terug, en dient Letta opnieuw het vertrouwen van de Kamer te vragen, waarbij hij nogmaals Grillo aan de kaak stelt. Wordt vervolgd.

    Berlusconi werd inmiddels bedolven onder een regen van tegen hem opgezette rechtszaken. Hij werd zelfs in de nasleep daarvan geschrapt als senator. Alle aanklachten stierven na verloop van tijd een stille dood, buien de beschuldiging van fiscale fraude. Zelfs het geruchtmakende proces wegens seks met minderjarigen bleek een maar voor niets.

    Maar de 77-jarige Berlusconi werkt dezer dagen hard aan zijn terugkeer, want de meeste Italianen willen hem wel terug. Ze begrijpen niet hoe hij fiscale fraude zou hebben gepleegd, want zeggen ze, hij is toch rijker dan de Italiaanse Staat. Ik stond er natuurlijk niet bij, maar ik begrijpt toch niet goed, hoe een succesrijk en gevierd zakenman niet de nodige hoog-gekwalificeerde adviseurs naast zich zou hebben genomen. Het zal dus wel zò zijn dat er rap een stok diende te worden gevonden om de hond te slaan. Al zou ’Belangenvermenging’ veel eenvoudiger geweest zijn, want op dat niveau lopen zaken en politiek wel eens dooreen. Zie Diksia..

    .

    II MIDDEN

    Italiaanse rellenpolitie sluit zich aan bij anti-EU demonstranten

    *

    Economie Italië in puin: 40% jeugdwerkloosheid, dagelijks sluiten 134 winkels hun deuren

    Politieagenten die zich aansluiten bij demonstranten, zoals hier in Turijn, is historisch gezien een signaal van een aanstaande grote maatschappelijke ommekeer.

    In een opmerkelijke video is te zien hoe Italiaanse agenten van de rellenpolitie in Turijn hun helmen afzetten en zich uit solidariteit aansluiten bij anti-EU demonstranten. Het is een bemoedigend signaal dat ook bij de overheid mensen het niet meer pikken dat hun landen worden uitgekleed en leeggeroofd door de EU-technocraten in Brussel.

    Sinds de invoering van de euro kan Italië niet meer devalueren, waardoor het land in een steeds grotere chaos terecht komt. We zagen al eerder grote demonstraties en rellen in Italiaanse steden, maar nog niet eerder dat politieagenten zich hierbij aansluiten.

    In Italië is een landelijke protestbeweging ontstaan tegen de banken, de hoge belastingen, de Europese Unie en de door de socialisten gesteunde minderheidsregering, die van plan is het hoger onderwijs te privatiseren.

    'Criminelen aan de macht moeten weg'

    Giorgio Bissoli, woordvoerder van een boerenprotestgroep uit de regio Veneto, zei dat 'wij boeren de straat op gaan om 'genoeg!' tegen de staat, de regering en de vakbonden te zeggen. Wij trekken het gewoon niet meer.'

    Op een flyer die tijdens de demonstratie werd uitgedeeld stond te lezen dat de 'werklozen, de gewone werknemers, de gepensioneerden, de arbeiders in iedere sector, de studenten, de moeders en vaders het als hun plicht zien om de criminelen die aan macht zijn eruit te gooien.'

    Sterke opkomst anti-EU partijen

    De massale ontevredenheid over de hoge brandstofprijzen, de globalisering en de draconische bezuinigingsmaatregelen die door de EU worden geëist, zullen naar verwachting worden vertaald in een sterke opkomst van anti-EU partijen bij de Europese parlementaire verkiezingen in 2014.

    40% jongeren werkloos, dagelijks 134 winkels op de fles

    De beweging lijkt geen politieke kleur te hebben en verenigt iedereen die genoeg heeft van het beleid dat de Italiaanse economie in puin heeft achterlaten en in een diepe recessie heeft gestort. De jeugdwerkloosheid bedraagt inmiddels meer dan 40%; dagelijks sluiten gemiddeld 134 winkels hun deuren. Alleen al sinds vorig jaar is het aantal faillissementen met 10% toegenomen.

    Signalen van aanstaande grote ommekeer

    De Italiaanse politieagenten die hun helmen afdeden volgden het recente voorbeeld van hun collega's in Thailand, die het bevel om op demonstranten in te slaan negeerden, en in plaats daarvan hun helmen en schilden afdeden.

    Historisch gezien zijn dit signalen van een aanstaande grote ommekeer, zoals de val van de Berlijnse Muur en het afzetten van de Roemeense dictator Nicolae Ceuasescu. Voor de vrijheidslievende Europese burger is het te hopen dat de EU-dictatuur in Brussel op dezelfde wijze tot permanent aftreden kan worden gedwongen.

    Xander

     

    III SLOT

    De TV en/of de ‘Ge-concentreeerde’ media bij ons volgen natuurlijk hun eigen mening, want ze zijn schatplichtig aan het systeem dat Il Cavaliere wèg wil. Al moet het hen toch stilaan beginnen te dagen.

    Een veeg teken aan de wand is de aantrekkingskracht van de BDW-ers, want ze zien daar terecht het beeld in van ratten die het zinkend schip, de ‘Belgica’ verlaten.

    *

    Morrend volk!

    Holala! Daar moet vlug wat voetbal tegenaan gegooid worden. Of misschien wel doen zoals de Romeinse Keizers het hen voordeden : een groep ‘Untermenschen’ als volksvermaak voor de leeuwen gooien. En wie zijn daarvoor de geschikte personen?

    Twe keer raden! Dat zijn de Vlaams Belangers, de mensen van de PVV, van De Gouden Dageraad, van de Lega Nord, van de FPÖ, enz. Die moeten hard worden aangepakt. Maar bovenal moeten de afwijkende meningen worden aan banden gelegd.

    Want wat met de Berlijnse Muur, of Ceuasescu in Roemenië is gebeurd, dat ikunnen we de Eurocraten toch niet toewensen!.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    PS Vanaf Sinterklaasdag 2013 (Blog 1639) betaalt deze blog tot nader order de Franstaligen met gelijke racistische munt in het discrimineren en het haatzaaien. Met hun Vlaamse waterdragers zijn het een achterlijke reactionaire neomarxistische extremistische bende profiteurs die al 183 jaar het Land onmogelijk maken.. Reef MISE AU POINT/RTBF

    *

     

    *

     

    11-12-2013, 16:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1646 - DE SPRINT DER EURO KNARREN WORDT VOORBEREID

    *

    Woensdag 11 december

    Zon 8u35-16u37

    H Gentiaan

    .

    1646 - DE SPRINT DER EURO KNARREN WORDT VOORBEREID

    .

    Begeesterd door het Heilig Vuur, de wedloop der oude Zeikerds

     

    Naar Eeuwige Roem op de Europese Slachtvelden.

    .

    INLEIDING

     

    RTL NIEUWS.NL is geen kinderkak, dat is toch de bedoeling. Ik ben dan ook nog geen klein beetje content hen bij E.J. Bron de te ontdekken, en daar te lezen over de achtergrond van wat het Gentse Liegebeest drijft om binnenkort de plaats van Barbarosso te kunnen te claimen. Of, God-beware-ons, zelfs de plaats van de Natte Dweil.

    Dat alles natuurlijk in de veronderstelling dat de Eu-verkiezingen deze paringsdans der Groten niet verstoort, wat meer dan waarschijnlijk is, dank zij de tenoren van de PVV (Nl), het FN (Frankrijk) en nog vele andere steunpilaren uit andere landen, waaronder het VB van bij ons.

    Hieronder leest U de standpunten van RTL, die vanzelfsprekend geen rekening houden met deze nationalistische bovenstroom. Ook RTL is rotsvast overtuigd van Het Duizendjarig Rijk van de postnazistische sociaqal-democratie, gestoeld op de principes van zowel Marx en Lenin als van de Koran. Ziet U, ook de progressieven zijn tot de ontdekking gekomen dat er maar één God is, als het maar de God der Christenen niet is.

    U heeft dus rustig de tijd om de gebeurtenissen zelf in Uw eigen glazen bol te volgen. Ergens in Maart kiest de EVP een waardige opvolger voor de diepbetreurde Wilfriede die van ergens tussen de sterren glimlachend toekijkt op het aards gewriemel hier beneden. U wilt toch niet dat De Natte Dweil opgevolgd wordt door Miet Smet, zijn ontroostbare weduwe, of door Marianne Thyssen, op meer da een gebied een lichtgewicht….

    Enfin, de Sossen en de Riberalen zullen kort daarna bijna aan de kiesdrempel van 5% zitten, de Tjeven zullen hopelijk zelfs geen 10% meer halen, zodat de EU voor ons land zal moeten uitkijken naar vertegenwoordigers van de V-partijen.

    Maar zolang de EU de vluchthaven blijft van Opa’s op pensioenleeftijd, zal het Bestuur navenant blijven. Compromissen, altijd mar compromissen want deze Europese Unie is niet meer dan een kaartenhuisje dat ze nastreven. Een kostelijk en duur betaald gewrocjt, maar toch nog altijd een kaartenhuisje….

    .

    II MIDDEN

    Geraffineerd spel om Europese macht

    Politiek verslaggever Jos Heymans over wat hem opvalt in de Nederlandse en Europese politiek.

    *

    Zoals we van hem gewend zijn, twittert Geert Wilders meteen en onverbloemd over actuele gebeurtenissen. Als Mark Rutte deze week meedeelt dat hij de Belg Guy Verhofstadt steunt in zijn poging om voorzitter van de Europese Commissie te worden, spreekt Wilders van 'de grootste eurofiel op aarde' en zegt hij dat de VVD gek geworden is.

    Het lijkt op het eerste oog inderdaad wat raar dat de politiek leider van de VVD steun geeft aan Verhofstadt, wiens Europese standpunten ver af staan van die van Rutte en van de hele VVD. Mark Verheijen, de EU-woordvoerder van de fractie, vindt Verhofstadt zelfs gevaarlijker dan Le Pen, hoewel hij die woorden na wat commotie als 'ongelukkig gekozen' heeft teruggenomen. Een slimmigheidje, ongelukkig gekozen betekent dat je je wat handiger had moeten uitdrukken; niet dat je afstand neemt van de inhoud van je woorden.

    Voor de VVD is Europa uitsluitend een geldmachine; dankzij de vrije handel kunnen we in Nederland goud geld verdienen

    De VVD vindt Verhofstadt helemaal niets; de man stevent af op opheffing van de natiestaten, wil in Brussel een eigen regering van de Verenigde Staten van Europa vestigen. Voor de VVD is Europa uitsluitend een geldmachine; dankzij de vrije handel kunnen we in Nederland goud geld verdienen. Voor het overige hoeft de hele Unie niet, al was het maar om eurosceptische VVD’ers niet nog verder in de richting van Wilders te duwen.

     

    Het blijft dus de vraag wat Rutte heeft bedoeld met de steun aan Verhofstadt. De kans dat de oud-premier van België inderdaad voorzitter van de Europese Commissie wordt, is niet groot. Na de verkiezingen van volgend jaar heeft de grootste fractie in het Europees Parlement het recht de nieuwe voorzitter voor te dragen. Het zal gaan tussen de EVP (christen-democraten) en de S&D (sociaal-democraten); de liberalen (ALDE) maken geen schijn van kans de grootste te worden. Verhofstadt kan het schudden, ook al omdat de regeringsleiders het eens moeten zijn met de voordracht. En onder de 28 Europese regeringsleiders zitten maar twee liberalen.

    Daarmee is nog geen antwoord gegeven op de vraag waarom Rutte Verhofstadt steunt. Is het om een verdeeldheid binnen de Benelux te voorkomen? Als straks een nieuwe Commissie moet worden benoemd, hoopt Nederland een zware post binnen te halen. Steun van de Beneluxpartners is dan essentieel om een kans te maken.

     

    Ook heeft Rutte de steun van de liberalen in het Europarlement nodig voor een stevige post in de Commissie. ALDE is het derde grote blok in het parlement en heeft daardoor ook een stem in de samenstelling van de Commissie. Als Verhofstadt geen voorzitter van de Europese Commissie wordt, blijft hij aan als voorzitter van de ALDE-groep. Ook in die situatie kun je beter bevriend blijven met Verhofstadt.

     

     

    "Grote kanshebber bij de EVP is de Luxemburger Juncker, die in eigen land niet is teruggekeerd als regeringsleider"

     

    En Rutte moet ook Martin Schulz te vriend houden, de voorzitter van het Europees Parlement en namens de sociaal-democraten kandidaat voor de opvolging van EC-voorzitter Barroso. Ook is het slim warme banden te onderhouden met de EVP, mogelijk straks opnieuw de grootste fractie in het parlement. Probleem is dat de EVP nog geen uitgesproken kandidaat heeft. Die zou afgelopen maand gekozen worden, maar dat is vanwege het overlijden van Wilfried Martens uitgesteld tot maart. Grote kanshebber bij de EVP is de Luxemburger Juncker, die in eigen land niet is teruggekeerd als regeringsleider; alle tijd voor een vaste Europese baan.

     

    Het lijkt er op dat Rutte een geraffineerd spel speelt om straks de steun te krijgen van welke EC-voorzitter dan ook. Schulz werd deze week met alle egards in Nederland ontvangen, Verhofstadt mag rekenen op de liberale solidariteit van Rutte en Luxemburg is voorlopig tevreden met de eensgezindheid van de Benelux, die Juncker straks weer ten goede kan komen.

    Bron E.J. Bron bij

    http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/column/jos-heymans/geraffineerd-spel-om-europese-macht

    *

     

     

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    PS Vanaf Sinterklaasdag 2013 (Blog 1639) betaalt deze blog tot nader order de Franstaligen met gelijke racistische munt in het discrimineren en het haatzaaien. Met hun Vlaamse waterdragers zijn het een achterlijke reactionaire neomarxistische extremistische bende profiteurs die al 183 jaar het Land onmogelijk maken.. Reef MISE AU POINT/RTBF

    *

     

    *

     

    11-12-2013, 08:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    10-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1645 - DE BELGENMOPPEN : ER KOMT GEEN EINDE AAN

    .

    1645 - DE BELGENMOPPEN : ER KOMT GEEN EINDE AAN

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    Over ‘Ruimtelijke Ordening’ zo poco geleid door Grote Geesten, even ‘Verlicht’ als de rest, in het landje aan de Noordzee is bijlange nog niet alles gezegd. ‘Stedenbouw’ staat in voor de landschappelijke bescherming van onze Gewesten. Wat wil zeggen :

    van bestaande toestanden te lande trekken die zich helemaal niets aan : ze kleuren lukraak de perceeltjes op hun geheime mappen tegen de wand, waarna ze, net als kleuters in de bewaarschool, mogen spelen met hun kleurstiften. Af en toe vorderen ze heli’s van de Burgerbescherming om zich van bepaalde details te vergewissen. Voornaamste bekommernis : zorgen dat hun budget opgebruikt wordt, anders verminderen hun ‘dotaties’.

    Zij handelen als goden, onder de auspiciën nochtans van hun broodheren, de politiekers. Altijd kan er wel een kleine wijziging aan het ‘Gewestplan’ geritseld worden, in hoofdzaak afhankelijk van bepaalde politieke druk.

    Dat hun tekeningetje er somtijds kilometers naast zit, zodat er verkeerde beslissingen werden afgedwongen, dringt niet eens door. Er kan toch in de verste verte geen KB gemaakt worden waarin zoiets moet worden rechtgezet! Dat is het verhaal van ondergetekende, straks 20 jaar geleden. Ze hebben mij ijna geruïneerd, maar zand daarover.

    De burger uit het verhaal hieronder moet op een mooie morgen wakker zijn geworden, om vast te stellen dat zijn woning die nacht plotsklaps in een ‘natuurgebied’ was komen te liggen. Wat een zware inbreuk moet zijn geweest tegen ‘Stedenbouw’, want hij had de geplande slaapplaats van hazen en konijnen stierlijk verstoord en jan zelfs persoonlijk ingenomen. Welke geitenwollensokkendrager zou daarvan niet gruwelen!

    Hoelang al stond die woning daar ? Misschien al honderden jaren, en had hij nu een nieuwe dakgoot of een nieuwe achterdeur moeten steken, en had hij dat gedaan zonder toelating….

    .

    II MIDDEN

    EIGENAAR MOET DERTIG JAAR NA VERBOUWING HUIS AFBREKEN

    Een dwangsom van 114.000 euro. Dat is wat de 77-jarige Roger Schraepen boven het hoofd hangt. De man moet zijn illegaal buitenverblijf langs de Vrunvijver in Bolderberg afbreken omdat hij in 1983 verbouwingen uitvoerde terwijl het huis in natuurgebied lag. De afbraak had al gebeurd moeten zijn op 21 april 2012. Maar de bejaarde man die in Zwitserland woont, weigert het bevel van de rechter te volgen. Ondertussen dikt de dwangsom elke dag aan met 125 euro.

     

     

     

    Omdat Schraepen weigert te betalen, heeft de Inspectie Ruimtelijke Ordening de woning ondertussen in beslag genomen. Begin volgend jaar wordt het huis openbaar verkocht. Ook een eventuele koper wordt verplicht om het huis volledig af te breken. Wellicht zal de verkoop dus enkel de interesse wekken van natuurverenigingen.

    Bron: vandaag.be

    *

    III SLOT

    Het huis moet worden verkocht, wat niet belet dat het moet worden afgebroken en dat de reuzenboete moet worden betaald. Neen, het is geen mop : het stond in de krant.

    Ha ja, want boeten door de Belgische Staat opgelegd aan de eigen burgers, blijven ten eeuwige dage bestaan. Niet als het om illegalen gaat, want die bestaan niet, volgens de Wet, en wie niet bestaat, kan niets verkeerds doen ze e kan dus niet beboet worde.

    En de kosten voor het wettelijk verplicht ‘bodemonderzoek’ zonder dewelke geen enkele Notaris een akte mag verlijden : wie zal die betalen?

    Samengevat : een unieke gelegenheid voor een bende illiegale criminelen om vlug-vlug over te gaan tot de aankoop. Die telt het geld neer, ‘Stedenbouw’ rekent de kosten af en herstart de afbraak-procedure, deze keer tegen illegalen.

    Wedden, dat de zaak dan doodbloedt, of dat de kaboutertjes daar komen wonen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    PS Vanaf Sinterklaasdag 2013 (Blog 1639) betaalt deze blog tot nader order de Franstaligen met gelijke racistische munt in het discrimineren en het haatzaaien. Met hun Vlaamse waterdragers zijn het een achterlijke reactionaire neomarxistische extremistische bende profiteurs die al 183 jaar het Land onmogelijk maken.. Reef MISE AU POINT/RTBF

    *

     

    *

     

    10-12-2013, 17:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1644 - OVER DE DUBBELE MORAAL VAN DE EU- HYPOCRITISCHE TECHNOCRATEN

    .

    1644 - OVER DE DUBBELE MORAAL VAN DE EU- HYPOCRITISCHE TECHNOCRATEN

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    De Islammerij is ondertussen veel machtiger geworden in Europa en in geheel de wereld, dan wij ons realiseren in de sleur van elke dag. Feit dat vakkundig door de media wordt verborgen gehouden. Integendeel zelfs, de Islam wordt in de poco-media bemoederd en bepamperd als een busselkind, zodat wij stilaan zijn gaan leven onder een stolp van Isslammerij.

    We kunnen alleen nog, voor we totaal verstikt geraken, vaststellen dat het woord ‘dhimitude’, onderwerping, op deze toestand van toepassing is. We zijn nu al, door de enorme prijzen die we voor de fossiele brandstoffen die we bij hen kopen, moeten betalen, aan hen schatplichtig zijn.

    *

    Twee zaken vallen daarover te zeggen : wij, als voorlopig nog altijd officieel vrije burgers, moeten deze verkiezingen van 25 Mei 2014aanwenden om overal in Europa onze verkochte Grote Geesten te wippen. Voor ons, Vlamingen, is de 100ste verjaardag van Den Grooten Oorlog de gedroomde gelegenheid om het Land te herinneren aan de gebroken belofte van Le Roi-Chevalier Albert I (gelijkheid in rechten en in feiten voor de Vlamingen). Om wat we niet krijgen, na 100 jaar nieuwe vernederingen, zelf te pakken.

    Op die manier kunnen we het gedaan maken, dat onze Hoge Pieten zakkenvullend platte broodjes blijven bakken bij de Arabieren en hun bondgenoten. Europa moet eindelijk een einde maken aan de postcommunistische vervelling uit het ene totalitair systeem (het Marxisme) tot het andere, de Islammerij.

    ‘Rome’ moet eindelijk ònze kant, de kant van het volk, kiezen, want onze Westerse Beschaving heeft ook al altijd, sedert de Moderne Geschiedenis, voor Rome gekozen. Laat deze gedachte (de Heilige Wijsheid) model staan om van Rome geen tweede Istambul te maken.

    .

    II MIDDEN

    EU: Voor de Joodse staat geldt een ander internationaal recht dan voor islamitische staten

    (Door: Likoed Nederland)

    *

    De Europese Unie heeft onlangs bevestigd dat er geen internationaal juridisch probleem is om een verdrag te sluiten met een bezettende macht, ook als dat verdrag betrekking heeft op dat bezette gebied of op zaken doen met dat bezette gebied. Dit bleek deze maand uit de voorlopige goedkeuring van een visserijovereenkomst met Marokko, dat ook betrekking heeft op het grondgebied van de bezette Westelijke Sahara.

    Marokko is de Westelijke Sahara in 1975 binnengevallen en houdt deze sindsdien bezet. De EU erkent – net als de rest van de wereld – de Westelijke Sahara niet als deel van Marokko.

    Desondanks heeft de juridische adviseur van het Europees Parlement in een officieel advies uitgesproken dat het verdrag met Marokko conform het internationale recht is.

    Overigens is dit standpunt ten aanzien van de Westelijke Sahara volgens de Amerikaanse professor in het internationaal recht Eugene Kontorovich in overeenstemming met eerdere standpunten van het internationale recht, zoals een advies in 2002 door de juridische adviseur van de VN-veiligheidsraad en een uitspraak van het Franse Hof van Beroep deze zomer. De EU heeft dus gelijk betreffende de Westelijke Sahara – wat betekent dat de EU juridisch automatisch fout zit met haar standpunt over Israël.

    Want volgens Kontorovich is het EU-verdrag met Marokko in tegenspraak met twee centrale elementen van de juridische behandeling van Israël:

    1. De EU zegt dat elke toepassing van verdragen die ook voor de Israëlische bezette gelden het internationaal recht zouden schenden, doordat dit impliceert dat de EU daarmee het bestuur van deze gebieden door Israël erkent. Bij de Westelijke Sahara blijkt dit geen enkel probleem.

    2. De EU zegt dat het geen cent wil besteden aan Israëlische activiteiten in betwiste gebieden, terwijl Europa – in het geval van de Westelijke Sahara – Marokko zelfs betaalt voor de exploitatie van de natuurlijke rijkdommen van dit bezette gebied.

    Dit terwijl er grote verschillen zijn in de situatie van de Westbank ten opzicht van de Westelijke Sahara, in het nadeel van die laatste:

    1. Bij de Westelijke Sahara worden de visgronden geplunderd, ten nadele van de lokale vissers. Bij de Westbank gaat het om economische activiteiten van Israël, die niet ten nadele gaan van de Palestijnen. Integendeel, die profiteren van de werkgelegenheid in de Israëlische industrie: een derde van de salarissen van de Palestijnen in autonoom Palestijns gebied komt van Israëlische werkgevers.

    2. Bij de Westbank gaat het om een betwist gebied waar slechts 4% Palestijnen van de Westbank wonen. De overige 96% leeft in autonoom Palestijns gebied, onder Palestijns zelfbestuur.

    3. Israël heeft sterke historische en juridische aanspraken op het betwiste gebied.

     

    (Zoals VN-veiligheidsraad resolutie 242, die stelt dat Israël recht heeft op veilige grenzen en of artikel 80 van het Handvest van de VN. Dat bekrachtigt het unanieme besluit van de wereldgemeenschap in 1922 om het gebied aan het Joodse volk toe te wijzen en in artikel 6 oproept om “nieuwe Joodse nederzettingen te bevorderen.” )

     

    In het geval van de bezetting van Noord-Cyprus door Turkije gaat de EU zelfs nog een stap verder: daar wordt de bezetting bewust gefinancierd. Er worden aan het bezette Noord-Cyprus subsidies – onder meer voor infrastructuur – verstrekt van momenteel 28 miljoen euro per jaar (bijna een procent van het bruto nationaal product van Noord-Cyprus).

     

    De conclusie kan niet anders zijn dat de EU bezwijkt onder de anti-Israëlische druk van de 57 islamitische staten van de wereld. De EU behandelt de Joodse staat anders dan islamitische landen. En probeert dat te verbloemen door zich te beroepen op tegenstrijdige verhalen over ‘internationaal recht’.

     

    Dat bij die islamitische groep landen zitten die zelf een bezetting handhaven, zoals Marokko en Turkije, vormt geen bezwaar. Die bezettende landen mogen wel ongeremd zaken doen met de EU

    Bron: e;j; bron, voor Likoed

     

    III SLOT

    Gewoon realist zijn, en durven voor onszelf opkomen. Wie in onze voorvaderlijke beschaving de Islammerij wil aanhangen, lmag dat gerust doen, maar dan in hun eigen landen. ‘Diversiteit’ is het codewoord voor collaboratie.

    Op 01/01/2014 gaan de Eu-grenzen open voor Bulgarije en Roemenië, en de voorgaande trend volgend, zal de criminaliteit en/pf de illegaliteit bij ons met sprongen omhoog gaan. Zoveel menselijke drama’s (langs beide zijden) die nooit meer zullen kunnen hersteld worden. Laten we hopen, dat dit de druppel zal zijn, die onze mensen, ons Vlaamse volk, de ogen zal openen, om vanwege de Euricraten onze eige soevereiniteit terug te eisen. Zoat de grenscontrole an her ingevoerd worden over gans Europa.

    Al die grensposten, al die zeehavens, al die luchthavens opnieuw bemannen met horden douaniers èn politie, zou niet alleen vooral de veiligheid ten goede komen, maar meteen een ernstig uitwijzingsbeleid mogelijk maken. Zodat elk land kan gezuiverd worden van ‘illegalen’. Ook zouden op Lampedusa geen illegale ‘bootvluchtelingen’ meer moeten verdrinken, omdat ze niet eens uit hun vluchtland zouden kunnen vertrekken, omdat ze zouden zeker weten ‘aan gesloten deuren’ te kloppen…..

    Pas op dàt moment zal het mogelijk zijn de immigratie en vooral de Islam, in toom te houden. Ja zelfs, waar nodig, en op vraag van het volk, de haarden van terrorisme, de moskeeën, niet alleen hun subsidies af te nemen, maar zelfs om de daar ‘functionerende’ Immams, wens subversieve activiteiten, het land uit te wijzen als ‘ongewenste vreemdeling’

    De Islammerij past, nets als het Nazisme, op onze Vlaamse samenleving als een hond in een kegelspel. Daar moeten we dus op 25 Mei 2014 dringend iets aan doen, en vooral onze verkochte politieke Grote Geesten (Sossen & Kaloten : de Riberalen zijn al uitgestorven) niet langer geloven!

    Alleen de V-Partijen zullen ons helpen. Met BDW als titelvoerend kopstuk die nu wel zijn lesje geleerd heeft, maar door het Vlaams Belang op de nek wordt gezeten.

    Hier en daar werd herdacht dat “Zwarte Zondag’ (24/11/1991), waar het Vlaams Belang bijna 24% haalde (een droomscore voor BDW?), weliswaar al 12 jaar geleden is, maar dat onder Gerolf Annemans en Barbara Pas al dapper aan de wederopstanding wordt gewerkt. De partij klimt langzaam maar zeker uit het dal, zodat de vele malcontenten van destijds, kunnen terugkeren. Omdat het origineel nog altijd beter is dan de kopij…..

     

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    PS Vanaf Sinterklaasdag 2013 (Blog 1639) betaalt deze blog tot nader order de Franstaligen met gelijke racistische munt in het discrimineren en het haatzaaien. Met hun Vlaamse waterdragers zijn het een achterlijke reactionaire neomarxistische extremistische bende profiteurs die al 183 jaar het Land onmogelijk maken.. Reef MISE AU POINT/RTBF

    *

     

    *

     

    10-12-2013, 13:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1643 - WE LATEN ONS OM DE BLKSEM NIET NEER DONDERDEN NOCH ’DROONEN’

    *

    Dinsdag 10 december 2013

    Donkere maand

    Zon 8u34-16u37

    H Witmar

    .

    1643 - WE LATEN ONS OM DE BLKSEM NIET NEER DONDERDEN NOCH ’DROONEN’

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    Voilà, weer een nieuw woord voor De Dikke Vandaele 2013 : dronen, droonden, gedroond, met 1 ‘droono’ of met verschillende (mv) ‘droono’s’ -. ® USA-Internationaal gebrevetteerd. De namaker wordt met dwangarbeid gestraft.

    De dromo, die als een razende reuzenhorzel boven Uw auto op de snelweg naar huis, blijft cirkelen; klaar om U, als persoonlijke vijand van de grote Houssein Barack Obama, de machtige Moslimbroeder, naar de Eeuwigheid te zenden. In massa-oriductie kost het ding minder dan een stofzuiger zonder zak en is even efficiënt. Het is geen fictie meer, maar afschrikwekkende werkelijkheid, die in alle stilte wereldwijd maar ook in het eigen land van de Grote Zwarte Ongeluks Kater, reeds duizenden slachtoffers (politieke tegenstanders, mensen met afwijkende mening) heeft gemaakt.

    Jörg Haider in Oostenrijk (FPO) heeft er, een paar hondersten va    n een milliseconde, kennis meegemaakt voor hij samen met de deur aan zijn kant, werd weggeslingerd door dat ding dat een rond gat achterliet in het dak van zijn wagen. Niemand hield dat voor mogelijk, dus werd de officiële lezing dat de man door vermoeidheid in slaap was gesukkeld en even verder tegen de rotsen werd gekatapulteerd.

    Laat het AUB een voldoende waarschuwing zijn voor Geert Wilders, Marine Le Pen, BDW of Filip DeWinter e.a. In vroeger tijden werd er vergift gebruikt of viel men van de rotsen, maar het resultaat was hetzelfde : wie de macht heeft, is alles toegelaten. En het uit de weg ruimen van tegenstanders is daarbij even oud als de mensheid. Bij gebrek aan beter, was het kaaksbeen van een ezel genoeg voor Kaïn om zijn broer Abel de schedel in te slaan, volgens de Bijbel bijna onder het oog van Adam en Eva, de ouders van die twee. En denkt U dat Moh-Bama beter van inborst was dan Kaïn?

    Zou het aldus kunnen, dat de machtigste Natie ter wereld daarbij het voortouw neemt? Zal er dan aan het moorden na 1789 en de tijd der guillotine, nooit een einde komen?

    .

    II MIDDEN

    Obama staat vermoorden onschuldige burgers met drones nu officieel toe

    *

    President Obama blijkt de regels voor aanvallen met drones -onbemande toestellen- te hebben versimpeld. Tot voor kort waren deze aanvallen alleen toegestaan als het leger zich er eerst van verzekerd had, dat er geen onschuldige burgers zouden omkomen. Onder de nieuwe regels hoeven burgerslachtoffers indien mogelijk slechts 'vermeden' te worden, en moet de luchtmacht er enkel op letten dat er bij de aanval niet een 'excessief aantal' burgers worden gedood.

    Volgens Amnesty International en Human Rights Watch hebben de Amerikanen alleen al in Pakistan en Jemen met drones 4700 mensen vermoord, waaronder minstens 1000 burgers. Het Bureau of Investigative Journalism meldt dat er in Pakistan minstens 100 kinderen zijn omgekomen.

    VS bekommert zich nog minder om burgerslachtoffers

    'Collateral damage', noemen de Amerikanen het. Bijkomende schade. Wereldwijd is er al jaren veel kritiek op dit beleid. Obama beloofde er in mei nog eens goed naar te kijken - en besloot vervolgens het vermoorden van onschuldige burgers nu ook officieel toe te staan.

    Bovendien paste Obama ook de definitie van wat de 'gevolgen' van een drone-aanval zijn aan. Voortaan tellen alleen mensen die direct door de drone worden omgebracht, als slachtoffer. Omstanders die het leven verliezen omdat er bijvoorbeeld een nabij staande auto ontploft als gevolg van de aanval, worden niet meer meegeteld.

    De nieuwe regels stonden enkele maanden geleden slechts kort te lezen op de officiële site van het Pentagon, waarna ze weer snel werden verwijderd. Het betekent dat de VS zich in de 'war on terror' voortaan nog minder zal bekommeren over burgerslachtoffers.

    8 x meer droneaanvallen dan Bush

    Burger- en mensenrechtenorganisaties bekritiseren Obama, omdat hij voor zijn verkiezing had beloofd het droneprogramma van zijn voorvanger Bush terug te draaien. Zoals met bijna alles wat Obama beloofde en belooft, deed hij exact het omgekeerde: hij voerde nu al ruim 8 x meer aanvallen uit met drones dan Bush, en zette hij het Amerikaanse leger in meer landen in dan ooit tevoren.

    Wie de regering Obama als 'terrorist' beschouwt, wordt uitsluitend in het Witte Huis bepaald. In de VS zelf staan zo'n 1 miljoen burgers op de lijst van 'terreurverdachten'. Ook zij zijn niet langer veilig, omdat Obama het al eerder mogelijk maakte dat de drones ook in eigen land kunnen worden ingezet.

    Geen transparantie, maar geheimhouding

    Naureen Shah, beleidsadviseur bij Amnesty International, zei dat 'de regering, ondanks Obama's belofte voor meer transparantie over drone-aanvallen, legitieme vragen en kritiek blijft beantwoorden met ' hier kunnen we echt niets over zeggen'.'

    Human Rights Watch official Letta Tayler wees erop dat hoge afgevaardigden van de regering Obama in oktober met mensenrechtenorganisaties in gesprek gingen, maar dat hen werd verboden hier ook maar iets over te onthullen. 'Dit is opnieuw een voorbeeld van de onredelijke geheimhouding rond dit programma.'

    Time journalist Mark Halperin en politiek analist John Arthur Heilemann schreven in hun onlangs gepubliceerde boek 'Double Down' dat Obama tijdens de verkiezingscampagne in 2012 tegen zijn medewerkers opschepte over 'hoe goed hij wel niet is in het vermoorden van mensen.'

    Xander

    ) Washington Times (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    Zie ook o.a.:

    03-11: Time journalist: Obama zei heel goed te zijn in moorden

     

    III SLOT

    Wie over wapens beschikt die niet seffens bekend zijn bij de vijand, beheerst de wereld. De toen vreemde legering van het zwaarden der Romeinen liet het ‘in de pan hakken’ beter toe dan bekend was. En César kon meteen komen, hij kon kijken en hij zonder meer overwinnen, zo simpel was dat toen om onsterfelijk te worden.

    Maar net zoals het staal van de Romeinen, de atoomkracht van de Yankees, zal de techniek de ‘drone’ snel worden nagemaakt en kan de wedloop herbeginnen. Misschien dat de dodelijke onzichtbare op afstand beienbare laserstraal nu al bestaat….

    Tot op zekere dag de truc van David tegen Goliath weer zal ontdekt worden : dapper genoeg zijn, om als kleine underdog op Uw eentje de reus Goliath te verslaan met een steen uit een slinger tegen het hoofd.

    We kennen die jonge knaap David als de latere Koning David uit de psalmen, waarvan de Zachtmoedige getuigde dat zelfs die, in al zijn heerlijkheid, diende een voorbeeld te nemen aan de vogelen des hemels, of aan de leliën des velds, die niet zaaiden en niet maaiden, maar toch beter gekleed waren dan hem.

    Een pracht van een achtergrond voor Kawouter Van Besien (Groen) voor zijn kiescampagne. Spijtig dat het verhaal komt uit de Bijbel der Christenen, en niet uit de Koran, of uit de Bijbel van Marx én Engels. Het verhaal trekt anders wel voldoende partij voor sukkelaars, voor ontwapening en voor ‘terug naar de natuur’, m.a.w. tegen de CO² uitstoot en tegen de opwarming van de aarde….

    Rood-Groen, (of is het Groen-Rood), ter stembus onder de Kruisbanier : te mooi om waar te zijn!.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    PS Vanaf Sinterklaasdag 2013 (Blog 1639) betaalt deze blog tot nader order de Franstaligen met gelijke racistische munt in het discrimineren en het haatzaaien. Met hun Vlaamse waterdragers zijn het een achterlijke reactionaire neomarxistische extremistische bende profiteurs die al 183 jaar het Land onmogelijk maken.. Reef MISE AU POINT/RTBF

    *

     

    *

     

    10-12-2013, 08:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    09-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1642 - BRIEF UIT SUID ADRIKA

    .

    1642 - BRIEF UIT SUID ADRIKA

    .

     

    ® Overgeomen uit ‘tSCHELDT, waarvan U iedere morgen hun dagklapper bovenaan mijn blog vindt.

    .

    I) INLEIDING

    In de eerstvolgende dagen verschijnt er voor de abonnees een speciaal nummer uit en over Zuid Afrika. Zie Google & http://www.eulalie.eu/eula_sch/index.php. Voor amper 5i € per maand (65+) wordt U een nieuwe trouwe abonnee. Goê geweten!

    Hier, als voorproefje, een overgenomen stukje over het onderwerp dat niet weg te branden is uit de publieke belangstelling. Laat het U smaken, al dat sappige Suid Afrikaans. Plofstof (dynamiet) is wel een vriendelijk klinkend woordje, maar dat is dan ook alles wat er vriendelijk aan is.

    Nog een woordje die iedere Nederlandstalige bezoeker daar een beetje verwonderd doet opkijken, danig komt het vertederend over. Een LIFT is daar een… HYSER en een computer is er een REKENAAR……

    Als U daar in JHB op de vlieghaven uit de lift stapt, aan de andere kant van de wereld, voelt U zich direct thuis, want U wordt ontvangen in een soort eigenaardig Vlaams dialect U vindt er wel geen huifkarren meer, maar voor Vlamingen zindert er wel nog altijd iets door de lucht, waar de Boeren, onze stamgenoten ooit de ‘Rooynek’ (de Britten) op de vlucht dreven om van dat weelderige land een land te maken dat overvloeide van elk en honing….

    Dat was vòòr de anarchisten van het ANC, onder leiding vazn een zekere Mandela, er de macht begonnen te grijpen.

    .

    II MIDDEN

    De ware ‘Nelson’ Mandela

    Nelson Rolihlahla Mandela is op 18 Julie 1918 in ‘n klein dorpie met die naam Qunu gebore. Qu-nu lê in die Transkeistreek van die provinsie Oos-Kaap. Hy was (van 1994 tot 1999) die eerste staatshoof van ‘n volledig demokratiese S-Afrika.

    In 1999 is hy as staatshoof deur Thabo Mbeki opgevolg. Op 7-jarige leeftyd het Mandela die eerste lid van sy familie geword om skool toe te gaan.

    In die Suid-Afrikaanse tradisie neem swartmense ‘n ‘Westerse’ naam as bykomstige naam aan. Omdat anderstaliges, veral blankes, soms nie die tradisionele name van die swartes kan lees en uitspreek nie, het dit die gewoonte geword om ‘n blanke naam as algemene gebruiksnaam aan te neem. Dit was in Qunu se skool wat Mandela sy Engelse noemnaam (Nelson) van sy onderwyseres ontvang het.

     

    Na matriek (die 12de skooljaar) het Mandela aan die Universiteit Fort Hare (Oos-Kaap) studeer. Dit was hier waar hy sy latere boesemvriend, Oliver Tambo, ontmoet het. (Die Johannesburgse Internasionale Lughawe - O.R. Tambo - is na dié vriend van Mandela vernoem).

    Mandela het hom reeds as jeugdige, en as student, teen regeringsoptredes, wat dit ten doel gehad het om die swart bevolking van deelname aan die politieke, maatskaplike en ekonomiese bestel in Suid-Afrika te weerhou, verset. Hy het hom toe in 1942 by die ANC (African National Congess), wat in 1912 gestig is, aangesluit.

    Saam met Oliver Tambo, Walter Sisulu en ander ondersteuners, het hy in 1944 die ANC-Jeugliga gestig.

    Die Afrikaner-beheerde NP (Nasionale Party) het in 1948 die land se regering oorgeneem, waarna die ‘apartheidsbeleid’ verder ontwikkel is.

    Dit is onwaar dat Dr Verwoerd die vader en argitek van apartheid was, want toe dr Verwoerd in 1901 in Nederland gebore is, was daar alreeds apartheidswette in Suid-Afrika wat deur die Britte in Londen gemaak is. Mandela was aanvanklik teen geweldadige verset gekant, maar het ge-reeld protesoptogte gelei, wat dan later in geweld ontaard het.

    So ‘n massa-aksie deur die swartes het op 5 Desember 1956 daartoe gelei dat hy en 150 ander in hegtenis geneem is, en van hoogverraad aangekla is. Die verhoor het 5 jaar geduur, maar in 1961 is almal vrygespreek.

     

    In 1960, tydens die Sharpville-onluste naby Johannesburg, het die polisie op die oproeriges ge-skiet en verskeie swartes gedood. Die ANC is as politieke organisasie in Suid-Afrika verbied, en Mandela het toe besluit om tot gewapende verset oor te gaan.

     

    Mandela, en Ronnie Kaserils van die SA Kommunistiese Party, het aan optogte deelgeneem waarin hulle oop-en-bloot die gewraakte lied Kill the Boer, Kill the Farmer gesing het.

    In 1961 het Mandela die leier van die ANC se gewapende vleuel, Umkhonto we Sizwe, geword en openlik geweld gepropageer. Nadat hy vir 17 maande lank op die vlug was, is hy op 5 Augustus 1962 weer in hegtenis geneem en in die Johannesburgse Fort aangehou.

    Op 11 Junie 1964 is Mandela op aanklag van terrorisme skuldig bevind. Dit spruit ondermeer uit sy verbintenis met die Kerkstraatbom in Pretoria waarin tientalle blanke staatsamptenare ge-dood en ernstig gewond is.

    Oud-president P W Botha het Mandela kwytskel-ding van sy vonnis aangebied, in ruil dat hy geweld sal afsweer, maar hy het geweier. Hy is toe tot 27 jaar selstraf op Robbeneiland gevonnis.

    Mandela is in 1944 met Evelyn Ntoko Mase getroud, maar het in 1957 van haar geskei. In 1958 het hy met Winnie Madikizela getrou, en in 1996 is hy van haar geskei.

    Op sy 80ste verjaarsdag - 18 Julie 1998 - is Mandela met sy 3de vrou, Graca Machel, getroud. Graca was die weduwee van Samora Machel, voormalige president van Mosambiek.

    Die laaste wit president, F W de Klerk, het Mandela in 1991 vrygelaat en die twee het in 1993 die Nobelprys vir Vrede ontvang.

    In 2004 was Mandela lid van ‘n afvaardiging wat Suid-Afrika by FIFA verteenwoordig het, om die 2010 Wêreldbeker-voetbaltoernooi in Suid-Afrika aan te bied. Die ou man het op 1 Junie 2004 aangekondig dat hy ‘wil gaan rus’ en uit die openbare oog wil verdwyn.

    ‘Madiba’, soos wat hy deur sy vriende genoem is, is op 5 December 2013 in die ouderdom van 95 jaar oorlede. Hy laat sy vrou, sy kinders, sy kleinkinders en sy agterkleinkinders agter.

    Winnie Madikizela-Mandela

    Mandela se tweede vrou - Winnie Madikizela-Mandela - het bekend geword toe sy, tydens haar man se 27 jaar gevangenisstraf op Robbeneiland, op haar ou tuisdorp, Brandfort in die Vrystaat, onder huisarres geplaas is.

    Sy het veral wêreldwyd berug geword vir die wrede halssnoermoorde wat sy openlik ondersteun het. Sy het haar ondersteuners aangemoedig om alle teenstanders van die rewolusie met hierdie brandende autobande te dood.

    ‘Saam, hand aan hand met ons stokke en vuurhoudjies, met ons halssnoere, sal ons hierdie land bevry’, was haar berugte woorde. Winnie is in 1991 tot 6 jaar gevangenisstraf vir haar aandeel aan die ontvoering van, en moord op, die 14-jarige seun Stompie Seipei gevonnis. Hy is deur Winnie verdink dat hy ‘n beriggewer van die polisie was.

    Halssnoermoorde (in Engels: necklacing) was veral in die 1980’s (tydens die onluste in S-Afrika se swart woonwyke) ‘n metode van teregstelling van meelopers, politieke opponente, en polisie-informante. Die betrokke verdagte se hande is dan agter sy rug met draad vasgebind. Hy/sy is dan gedwing om brandstof te drink. Daarna is ‘n voertuigband om die nek gehang en aan die brand gesteek. Hierdie wrede en pynlike marteling kan tot 20 minute duur voordat die slagoffer dood is.

    In April 2003 is Winnie aan 43 klagte van bedrog en 25 van diefstal skuldig bevind. As gevolg van hierdie misdrywe moes sy as parlementslid en as voorsitter van die Vroueliga bedank.

    In Junie 2007 het die Kanadese regering, haar (as gevolg van haar lang lys van veroordelings) toegang tot hul land geweier. Mnr Nelson Mandela is ook destyds toegang tot die Verenigde State van Amerika geweier, ook as gevolg van sy terroristiese bedrywighede.

    Mandela die kommunis

    Elke jaar op 18 Julie, wanneer Mandela sy verjaarsdag vier, is die hele wêreld in verering oor hierdie reuse staatsman, oor sy geregverdigde en onselfsugtige stryd wat hy gevoer het om ‘sy’ mense van die ‘juk van apartheid’ te bevry.

    Maar wat is die feite oor hierdie wêreldikoon?

    Na die klopjag op 11 Julie 1963 op die plaas Lilliesleaf, naby Rivonia en sowat 16km noord van Johannesburg, is Mandela en 12 ander terroriste in hegtenis geneem. Tien van hulle het in die berugte Rivonia-hofsaak tereggestaan.

    Die ander 2 het ontsnap. Hulle was ene Goldreich, ‘n Jood wat na Israel gevlug het, en Wolpe, wat na Londen gevlug het. Die hoofaanklag was sabotasie, en die alternatiewe aanklag was hoogverraad.

    Vele vlugskrifte is in die huis op Lilliesleaf gevind. Daaronder was ‘n dokument ‘Operation Mayibuye’, waarin ‘n uitvoerige plan gegee is vir ‘n uitgebreide stryd en opstand teen die regering. Die nasionale bevel sou sorg vir 210 000 handgranate; 48 000 landmyne; en tonne plofstof!

    Volgens die Mandela-Plan sou ‘n sentrale gesag streekkomitees oor die hele land beheer, en ter-reurdade teen die regering bestuur en aanblaas.

    Advokaat Dr. Percy Yutar het namens die staat opgetree, en advokate Bram Fischer, George Bizos en Arthur Chaskalson namens die beskuldigdes.

    Mandela, wat die hoofverdagte in die saak was, is op alle aanklagte skuldig bevind en tot lewenslank gevonnis. Daar is bevind dat hy ‘n oortuigde kommunis is en dat hy die land met brute geweld omver wou werp. As hy (en sy makkers) op die alternatiewe aanklag - die een van hoogverraad - skuldig bevind sou word, kon hulle die doodstraf gekry het.

    ‘n Nota van Mandela - in sy eie handskrif - het gelui: ‘In ons land word die stryd van die verdruk-te mense deur die Suid-Afrikaanse Kommunistiese Party gelei, en deur sy beleid begeester. Ons, lede van die SAKP, is die verste gevorderde revolusionêre in die moderne geskiedenis!’

    Mandela het in al die jare nog nooit sy spyt uitgespreek oor die duisende onskuldige mense wat onder sy leiding gesterf het nie. In 1983 het tientalle Afrikaners (staatsamptenare) in die Kerkstraatbom in Pretoria gesterf.

    Daardie voorval, wat maar een van vele is, bly nog in die geheue van talle Afrikaners vassteek.

    *

    III SLOT

    Een rode draad in heel het Mandela-verhaal is… de hamer en sikkel van de terreur. Op en top het procedé dat de Islam toepast. Eerst – bij hen zelfs op voorschrift van de Koran – slaafs, onderdanig maar onderduims, dan morrend en protesterend (huidig stadium overal in Europa), om, als de tegenstanders als verlamd blijven toekijken – zoals de Boers in Zuid Afrika – over te gaan tot de machtsovername.

    Het beste bewijs van die theorie zijn de landen waar ‘De Arabische Lente’ heeft gewoed. Neem Irak en Syrië tot voorbeeld : het eerste land is verwoest, het tweede gaat nu snel diezelfde weg op, want het Westen en Amerika willen het zo.

    Anders gezegd : het VBC (Verkeerd Begrepen Communisme) leidt onverbiddelijk tot overheersing door de Islam. Zodat, net als met Mandela in Zuid Afrika, kan gezegd worden dat dit systeem leidt tot vrede. U weet wel : Islam = Wrede…..

    *

    Voorlopig is er wel genoeg aandacht besteed aan deze hoogst twijfelachtige figuur. Ik laat de man liever over aan die andere veroordeelde crimineel, de Heer Willy Claes, die met gestreken gepommadeerd haar op TV om te vertellen dat hij vereerd is hem 2 maal de hand te hebben mogen drukken. Weet die Claes dan niet, dat men wordt vereerd, met wie men verkeert?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    PS Vanaf Sinterklaasdag 2013 (Blog 1639) betaalt deze blog tot nader order de Franstaligen met gelijke racistische munt in het discrimineren en het haatzaaien. Met hun Vlaamse waterdragers zijn het een achterlijke reactionaire neomarxistische extremistische bende profiteurs die al 183 jaar het Land onmogelijk maken.. Reef MISE AU POINT/RTBF

    *

     

    *

     

    09-12-2013, 17:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1641 – STALIN, HITLER, MANDELA : ZOEK DE VERSCHILLEN

    Maandag 9 december

    Zon 8u33-16u37

    H Syrus van Pavia

    .

    1641 – STALIN, HITLER, MANDELA : ZOEK DE VERSCHILLEN

    .

    Hè Hè Hè, I got you all!

    And now the game is over!

    .

    I) INLEIDING

    Het is, wordt gezegd, in Zuid Afrika, dank zij Nelson Mandela, nooit tot een burgeroorlog gekomen.

    Ha Ho, niet te rap! Tot een bloedige algemene slachting tussen Wit- en Zwartmensen is het (gezien de onevenwichtige samenstelling van de bevolking), inderdaad niet gekomen, maar wel tot een ongewoon wrede oorlog van overwegend primair Zwart tegen minoritair rijk Blank. Lenin op z’n best! Met daar boven-op voor ons, het Vrije Westen, het feit dat de feitelijke toestand door de poco-media zoveel mogelijk verbloemd, verzwegen of goedgepraat werd. Om zo te zeggen, waren het allemaal maar de geoorte-weeën van een nieuwe, gelukkige Natie. Ha ja, want daar waren Groe Geesten aan het bewind die op dezelfde zogezegd ‘progressieve’ golflengte zaten als de Grote Geesten in het Vrije Westen die een groot gedacht van zichzelf hadden. Zoals Barbarosso en De Gucht, om slechts die twee te noemen.

    Gelukkig zijn er de onafhankelijke bronnen die schrijven over de ruwe realiteit van elke dag, waaronder ‘TSCHELDT, met een wekelijkse brief van daaruit van een zekere Boerskot. Vandaag verschijnt er trouwens een speciale uitgebreide bijdrage die door zijn openhartigheid veel kwaad bloed zal zetten bij de betrapte Élite.

    .

    II MIDDEN

    Nelson Mandela laat arm, verscheurd en gewelddadig Zuid Afrika na

    *

    Oud ANC-activist: Leven voor zwarten was beter onder Apartheidsregime - Racisme tegen Zuid Afrikaanse blanken dreigt te ontaarden in genocide

    *

    De belangrijkste les die Mandela zijn land en de wereld leerde, namelijk dat vergeving krachtiger is dan wraak, lijkt helaas niet te zijn overgekomen, vooral niet op zijn eigen ANC.

    'Over de doden niets dan goeds,' zeker niet als het iemand als Nelson Mandela betreft, die nog tijdens zijn leven als een heilige werd beschouwd. Obama noemde hem een 'buitengewoon voorbeeld van morele moed, vriendelijkheid en nederigheid.' Dat is zeker waar als gekeken wordt naar zijn indrukwekkende vergevingsgezindheid tegenover zijn voormalige vijanden, en dat nadat hij 27 jaar lang gevangen had gezeten. Die houding heeft Zuid Afrika zonder twijfel voor een bloedige burgeroorlog behoed. Als we kijken naar enkele andere historische feiten, doemt ook een andere Mandela op, namelijk de leider van Umkhonto we Sizwe, de terreurafdeling van het ANC, dat doelbewust burgers -inclusief kinderen- vermoordde.

    Oprichter van terreurorganisatie

    Op 20 mei 1983 bracht Umkhonto we Sizwe (de 'Speer van de Natie') een bom tot ontploffing bij het Nedbank Square gebouw in de Church Street in de hoofdstad Pretoria. De bom was zo afgesteld, dat deze precies tijdens spitsuur explodeerde. 19 mensen kwamen om het leven en 217 raakten er gewond. De BBC berichtte over een straat 'bezaaid met lichamen'. Van veel voorbijgangers waren ledematen geamputeerd door rondvliegende brokstukken. 'Anderen bloedden dood.'

    Overigens zat Mandela, die lid was van de Zuid Afrikaanse Communistische Partij, in 1983 al 22 jaar gevangen, dus was deze specifieke aanslag niet rechtstreeks aan hem toe te schrijven. Maar Mandela's eigen ANC martelde en vermoordde mensen die er enkel van werden verdacht voor de regering te spioneren. Steun voor het ANC en Mandela was daarom zeker niet in heel het Westen vanzelfsprekend, zoals wel in Nederland het geval was. Zo hing de huidige Britse premier David Cameron in die tijd posters op met de tekst 'Hang Mandela'. Nu noemt hij hem 'het helderste licht in de wereld' dat is uitgegaan.

    ANC blies supermarkten en restaurants op

    De NOS meldde weliswaar dat Mandela de militaire tak van het ANC had opgericht, maar 'vergat' vervolgens de terreurdaden tegen burgers te noemen, waarbij supermarkten en fastfoodrestaurants de belangrijkste doelwitten waren. En natuurlijk is ook iedereen even vergeten dat Mandela's toenmalige vrouw Winnie zelf toegaf dat het haar favoriete 'hobby' was om brandende autobanden om de halzen van kinderen heen te gooien.

    De ANC-voorman steunde -en kreeg op zijn beurt steun van- ook andere radicaal linkse leiders met een twijfelachtige reputatie, zoals Robert Mugabe, de dictator van Zimbabwe; de Cubaanse communistische president Fidel Castro; Muammar Gadaffi, het Sovjet regime en de Iraanse Ayatollah Khomeini.

    Wereld zwijgt over racisme en geweld tegen blanken

    Zoals we onlangs al schreven, is Zuid Afrika opnieuw ontaard in een poel van geweld - van zwart tegen blank, wel te verstaan. Alleen deze keer heeft het buitenland daar geen aandacht voor; geen speciale tv-acties, geen passionele pleidooien het geweld tegen burgers te beëindigen, geen boycotten, niets van dat alles.

    'Ek is moeg van veg en leef in vrees... As ek dit nie skuif na Europa, sal ek gaan na Mosambiek, dinge is beter daar vir die euro-Afrikaners,' was het commentaar van een blanke Zuid Afrikaan op Infowars. Mandela's erfenis lijkt anno 2013 welhaast een omgekeerde vorm van racisme en discriminatie te zijn. Dat zal hij ongetwijfeld nooit zo bedoeld hebben, laat dat duidelijk zijn. Het toont echter wel aan dat de invloed die hij kon uitoefenen, schromelijk wordt overschat. Miljoenen Afrikanen die nog altijd in sloppenwijken leven en niet eens over stromend water en electriciteit beschikken, kunnen daarvan meepraten.

    'Beter leven onder Apartheidsregime'

    Sommige zwarten geven inmiddels ruiterlijk toe dat het leven onder Apartheid weliswaar slecht was, maar dat ze er nu nóg slechter aan toe zijn. Hoewel Mandela nog altijd hun held is, klinkt er inmiddels ook kritiek, omdat hij van de goed draaiende Zuid Afrikaanse economie een socialistisch paradijs wilde maken, iets dat grandioos mislukte vanwege de astronomische kosten. Onder Mandela en het ANC verdubbelde het aantal zwarten dat van slechts $ 1 per dag moet rondkomen van 2 naar 4 miljoen. De werkloosheid bedraagt maar liefst 25,2%.

    Pal voor het WK 2010 vertelde voormalig ANC-activist 'Bricks' Mokolo de BBC dat kritiek op Mandela en het ANC echter nog steeds uit den boze was, en iedereen 'gedwongen wordt van hem te houden'. Mokolo, die gruwelijk werd gemarteld door het Apartheidsregime, zei dat de leefomstandigheden voor zwarten destijds beter waren dan nu. 'De ANC regering is simpel een verlenging van de Apartheidregering... Er zijn nog steeds townships, 20 jaar na de bevrijding... Ze hebben alleen het woord veranderd van 'zwart' in 'arm'.' (2) Tegenwoordig leven er ook veel blanken in deze armzalige omstandigheden, omdat de zwarte regering hen alles heeft afgepakt.

     

    Beloften niet waar kunnen maken

     

    'Rancune is als het drinken van gif, en dan hopen dat het je vijanden zal doden,' is één van Mandela's beroemde uitspraken die nooit zullen worden vergeten. En wie zal het niet met hem eens zijn? Des te wranger is het dat het Zuid Afrika dat hij achterlaat, niet eens in de buurt komt van wat hij zowel de zwarten als de blanken beloofde, en dat alsnog ten onder dreigt te gaan aan diepe verdeeldheid en een enorme golf keihard geweld. Zo worden er ieder uur 73 vrouwen in het land verkracht, en worden er jaarlijkse duizenden blanke boeren door zwarte bendes vermoord.

     

    Uitroeiing blanken in voorbereiding

     

    Daarom verhoogde de mensenrechtenorganisatie Genocide Watch eerder dit jaar de alarmstatus van Zuid Afrika van niveau 6 naar 8, wat inhoudt dat er een etnische 'uitroeiing in voorbereiding' is. Volgens Gregory Stanton, president van Genocide Watch en ooit zelf activist tegen het Apartheidsregime, steunt de huidige regering deze beginnende genocidecampagne tegen de blanken. President Zuma zingt zelfs regelmatig dezelfde racistische liedjes die ook Mandela tijdens zijn beginjaren zong, en waarin wordt opgeroepen alle blanken te vermoorden.

     

    Vergevingsgezindheid Mandela niet overgekomen

     

    De les die Mandela zijn land leerde, namelijk dat vergevingsgezindheid krachtiger is dan wraak, lijkt daarom triest genoeg niet te zijn overgekomen. Tot aan zijn dood was hij echter wel hét symbool dat Zuid Afrika nog enigszins bij elkaar hield. Door zijn overlijden dreigt het land ongehinderd op een inktzwarte sociale en humanitaire explosie af te stevenen. Zoals gewoonlijk zal het Westen daar pas op reageren als het veel en veel te laat is.

    Xander

    Infowars (2) BBC

     Zie ook o.a.:

    16-06: Genocide Watch: Blanke bevolking Zuid Afrika op rand van uitroeiing

    *

    III SLOT

    “Een inktzwarte sociale en humanitaire explosie”….

    Onze vriend Xander heeft deze zin niet afgemaakt. Ik doe het dan maar in zijn plaats, door te verwijzen naar de geneugten van het vroegere Sovjetrijk, waar ik met met mensen van ICTAM met eigen ogen (1994) in Moskou in de zijstraten van het Rode Plein, onttrokken aan het oog van de (ramp)toeristen, zowel het voetpad als de goot op enkele plaatsen vol dronken sukkelaars zag liggen, waarvan de helft de volgende morgen dood gevroren moet zijn geweest. Toen we daar met de ‘tram’ die morgen naar het andere einde van de stad wilden reizen, ging dat niet, want aan de stelplaats waren de wissels bevroren en een oud vrouwtje probeerde gejaagd en wanhopig de boel weer vlot te brengen, in de ene hand een kokende moor met dampend water, om in de andere hand, benevens een gammele steunstok, een andere moor met petrol te hanteren. Iedereen vloekte in het voertuig, dat het vrouwtje te lui was om haar werk aan te kunnen en omdat het zo vreselijk tochtte in die kadukke voertuigen.

    Ja, de zegeningen van het Arbeidersparadijs zouden wel voor een andere keer zijn gewest….

    *

    Overal waar de plaag van het communisme geluwd is, is er chaos zonder begin en zonder einde. We zien hetzelfde bij ons, op alle niveau’s waar de communisten-light, de socialisten dus, het veld moeten ruimen. Al spreekt het Cleen Toebakske wel enigszins anders, daar waar iedereen ziet dat de werkelijkheid anders is dan zijn breedsprakigheid. Kleine lantaarn, klein lichtje!

    Natuurlijk wens ik Zuid Afrika geen grotere chaos toe. En trouwens niemand, geen enkel volk ter wereld. Wij hebben persoonlijk inderdaad een massa vrienden die zaken doen met Zuid Afrika en ons daardoor af en toe (bij familie-gebeurtenissen) in contact brengen met Zwart- of Witmensen van daar. Stuk voor stuk fantastische mensen. Die net als evenveel Solshenitchins in de Goelag, de situatie stilzwijgend ondergaan. Omdat ze net als die schrijvende Rus, ook in een uitzichtloze gevangenschap leven.

    *

    De leer van Marx en Engels, heeft al lang afgedaan, maar de regimes die door dat systeem in het zadel werden geholpen, geven nog niet op. Iedereen blijft hangen tussen droom en daad, en zelfs het machtige China, de Volksrepubliek bij uitstek, kijkt achterom naar al lang vergeten gewaande ‘kapitalistische’ heerlijkheden. Waar ‘privaat bezit’, ‘vrije meningsuiting’ en ‘persoonlijke vrijheid’ wel de bijzonderste van zijn….

    Wie weet her-ontdekt men daar in Het Land der Madarijnen Pater SJ Ferdinand VerbiEst ((Pittem, 9 oktober 1623 – Peking, 28 januari 1688) niet, de astronoom en vriend des Keizers, zodat wij, Vlamingen, daar dan opnieuw een voetje vòòr krijgen. Wedden dat de circusclown, het Meneerke Peeters van de Vlaamse Parochieraad, niet eens weet wie Ferninand Verbiest is geweest? En dat is dan ambassadeur in zakenwereld voor Vlaanderen….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    PS Vanaf Sinterklaasdag 2013 (Blog 1639) betaalt deze blog tot nader order de Franstaligen met gelijke racistische munt in het discrimineren en het haatzaaien. Met hun Vlaamse waterdragers zijn het een achterlijke reactionaire neomarxistische extremistische bende profiteurs die al 183 jaar het Land onmogelijk maken.. Reef MISE AU POINT/RTBF

    *

     

    *3

     

    09-12-2013, 09:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!