MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.952 DE ONDERWERPING VAN DE ISLAM

    A.D. zondag 16 september 2012

    952 DE ONDERWERPING VAN DE ISLAM

     

    De Kampioen 2012

     




    Zonhoven

    ***

    (Geen poot willen vragen? Met de man kunt U nog ruzie zoeken. Niet met de hond….)

    .

     

    Niet te geloven : onderstaand artikel is al zeven lange jaren oud! De tijd vliegt snel, gebruik hem wel. Maar of onze ‘Grote Geesten’ dat ondertussen gedaan hebben, de tijd goed gebruikt? De beroering in Borgerhout verleden nacht, dat was slechts een ‘generale repetitie’ voor wat nog komen moet. Nu hebben de opstandelingen (moordenaars en verkrachters?) zich met een paar honderd nog laten inrekenen, wat van hen helden heeft gemaakt bij de Broedes v/d Wrede. Ze droegen geen (zichtbare) wapens, maar het system van mobiliseren per SMS heeft perfect gewerkt. Hun namen zijn ingevoerd in het data-systeem van de flikken en daarmee is het incident gesloten. Wrede zij met ons!

    Volgende keer beter. Alhoewel de omstandigheden gunstig waren voor meer : de hele wereld bijna in de fik! Allah zal daarboven in zijn handen zitten wrijven, omwille van miljoenen doden die in aantocht zijn.

     

    ***

     

    Ter zake :

    De onderwerping van de islam

    Posted on 14 september 2012 by E.J. Bron

    (Door: Dr. Jack Wheeler)

    ***

     

    (De originele versie hiervan verscheen in 2005)

     

    Op 11 september 2012 herdachten we de elfde verjaardag van een dag van de islamitische schande. Een dag die een onuitwisbare morele vlek blijft op de islamitische religie en een acute morele schande voor de hele wereld van de moslims. De gruwelijkheid van 9/11 werd uitgevoerd in hun naam en opgeëist door de daders als zijnde gerechtvaardigd door Allah.

     

    Stel je voor dat een groep van terroristische christenen zich een afschuwelijke wreedheid van soortgelijke omvang op een moslim bevolking  in de naam van Jezus Christus zou hebben gepleegd . De christelijke gemeenschap over de hele wereld zou een explosie van afkeer beleven. Er zou niemand dansen in de christelijke straten, er zouden geen pogingen tot verontschuldigen of rechtvaardigen worden ondernomen, maar er zou niets anders dan een totale afwijzing worden getoond voor de walgelijke claim dat Jezus een dergelijke handeling zou rechtvaardigen.

     

    Christenen over de hele wereld zouden mee doen aan de jacht op zoek naar de verantwoordelijke christelijke terroristen en alles doen wat in hun macht lag om hen voor het gerecht te brengen.

     

    De wereld moslimgemeenschap heeft zoiets niet gedaan met betrekking tot Al Qaida. Er zijn individuele moslims die dit hebben gedaan en er zijn moslim groepen die deden alsof. Maar er gebeurde in de islamitische wereld niets dat vergeleken kan worden met wat er zou gebeuren in de christelijke wereld.

     

    Ja, er zijn tal van “gematigde” moslims. De vragen die zij aan zichzelf zouden moeten stellen zijn: Waarom zou ik deelnemen aan een geloof dat aan zijn volgelingen, zoals Osama Bin Laden, toelaat het tot schande te zijn, het te beledigen en te vernederen? Is dit een geloof van een machteloze verliezer of gewoon eentje die geen zorgt draagt voor haar aanbidders? Hoe kan de islam vandaag nog een geloof zijn dat waardig is tot aanbidding?

     

    Het moet duidelijk worden gemaakt dat zoals die thans is, de islam niet langer een toekomst heeft. Hij is uitgewerkt als een wereld die in staat is het Westen uit te dagen. Dat is de reden waarom de meeste moslims dromen van de oude islamitische glorie eeuwen geleden…

    ***

    Van de reacties bij E.J. Blog neem ik de twee pâkkendste over, om met aandrang te vragen de link met de reddingshonden op Ground Zero te openen. 

     

    G.Deckzeijl zegt: 14 september 2012 om 21:37

    Niemand reageert maar ik kan ze niet vergeten en ik weet verdomd goed waar ik het over heb!!

    http://www.barenakedislam.com/2012/09/11/911-the-canine-first-responders/

     

     E.J. Bron zegt: 14 september 2012 om 21:40

    Heb het gelezen GD. Ik snap je donders goed. Had zelf een Mechelse herder…Tanja

    ***

    Diagonaal doorlezen : waren de Verkiezingen in de USA al maar achter de rug. Dan hadden ‘de wapens’ misschien al gesproken, en lag Iran & C° ondertussen terug gecatapulteerd naar het Stenen Tijdperk, waar het trouwens thuis hoort. Het zal dat zijn, of de aangekondigde wereldbrand, of misschien wel allebei. Men weet waar elke oorlog begint, maar niet waar hij eindigt…..

    Klinkt oorlogszuchtig, zegt U? En onmenselijk wreed voor de gewone Iranees die mee het gelach (!) zal betalen? Kijk, iets moet er gebeuren, anders zitten straks alle ‘brave’ Iraniërs in Europa en loopt het ginder leeg. Iedereen zou toch moeten weten : het is zij, of wij. Pompen of verzuipen. De Islammerij wil de wereld overheersen binnen niet zo heel lange tijd meer. En wij willen zelf blijven overheersen in onze eigen landen. Het zal dus hard tegen onzacht worden, of onzacht tegen hard.

    Geen militarist zijnde, weet ik alleen uit de lessen ‘Vaderlandswche Geschiedenis’ dat de aanval de beste verdediging is. De Islammerij neemt sedert Mohammed, de Wrede zij met hem, altijd maar uitbreiding door, waar ze ook komen, te vuur en te zwaard hun ‘Geloof’ op te dringen. Gaat het niet direct met bommen en granaten, dan wordt de ‘list’ uitgeprobeerd, zoals voorgeschreven door de Koran.

    Het zal dat zijn, of leven in de goot!

    ***

    Ik hoop dat U het YouTube-filmpje met de Reddingshonden heeft gezien. Ik wil geen onheils-profeet zijn, maar van dergelijke ervaring kan eenieders leven op zeker ogenblik afhangen….

    Ik maak van de gelegenheid gebruik om de “Hondenschool’ in Uw eigen buurt aan te raden voor een bezoekje, of, beter misschien, achteraf bij de flikken  navraag te doen of en waar U eens een training of een wedstrijd met de flikken-honden kunt beleven. Veel ‘Nieuwe Belgen’ zult U daar niet vinden!  Vraag direct naar de Commissaris, dan ziet die dat het U, als vrije burger, menens is.

    Nog eenvoudiger is langs gaan bij http://www.vvdh.be/  waar U de VVDH (Vereniging voor Duitse Herders) in l haar glorie ontmoet. Sorry voor het onverwacht opduiken van een reclame-driekleur. Dat is nu eenmaal voorlopig nog altijd de prijs om zich ‘Koninklijk’ te mogen noemen….

    Een echte hérder is geen hond, maar een vriend….Of, anders gezegd : waren alle vrienden maar lijk herdershonden!

     





    16-09-2012, 14:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.951 ZE WILLEN ZIJN INGEWANDEN VOOR HUN HONDEN

    A.D. zondag 16 september 2012

    951 ZE WILLEN ZIJN INGEWANDEN VOOR HUN HONDEN

     

    Opgepakt maar weer vrij : de man heeft niets misdaan…

     




    © reuters. Een ongeïdentificeerde persoon wordt uit het huis van Nakoula Bassily Nakoula geleid.(*)

    ***

    Er klopt iets niet in heel het verhaal! 1° die man kan om het even wie zijn, en 2° Mo-Simerds hebben geen honden, want dat zijn voor hen, even hun eigen hygiëne terzijde gelaten onreine dieren..

    Wat ze dan wel zinnens zijn met de man, moesten ze hem in handen krijgen, laat zich gemakkelijk raden. In reepjes trekken, zoals de oude vrouw in die trailer van ‘Innocense of Muslims’ op YouTube : elk been met een lange koord aan elk een poot van twee kamels die opgepord worden om te lopen. Echt enig hoe amusant dat is!

     

    ***

     

    Ter zake : eigenlijk zijn de meeste Mo Slimmerds lijk wilde roofdieren, als daar zijn leeuwen, panters, tijgers lynxen en hyena’s. De materie om er normale dieren van te maken is aanwezig, maar Darwin is nog niet zover gekomen dat er iets deftigs mee kan gebeuren. De meesten leven in hun oer-staat in on-ontwikkelde gebieden, terwijl er ettelijke miljoenen over het Vasteland zijn uitgezwermd als voorhoede voor een invasie-leger. Die hebben zich enkele jaren gedeisd gehouden, maar nu wordt de druk door hun aantal, stilaan opgevoerd. Meestal zijn het prachtige schepsels, elk individu apart, en op afstand. Er een huisdier en mensenvriend van maken, gaat niet vanwege hun vooraf geprogrammeerd zijn. Het doden, zelfs nutteloos, zit hen nu eenmaal in de genen. Natuurlijk niet bij ieder exemplaar : er zijn ook dieren die een bepaalde graad van intelligentie laten zien. Denk aan de circus-dieren, die in doorsnee niet vijandig staan tegenover de mensen. Waarmee meteen bewezen is, dat er sedert het Aards Paradijs tot nu, nog een hele weg is te gaan. Al zijn er altijd uitzonderingen die de regel bevestigen. Het heeft inderdaad wat minder lang geduurd dan met de overige roofdieren, om van wolven herdershonden te maken. ….JaJa, Darwin wist het al : de wetten van de Evolutie-leer zijn niet zo simpel als twee plus twee….

     

    ***

    Amerikaanse politie verhoort maker anti-islamfilm

    Bewerkt door: redactie − 15/09/12, 11u38  − Bron: rtr

    ***

    De man die achter de geruchtmakende anti-islamfilm 'Innocence of Muslims' zou zitten, is in Los Angeles door agenten meegenomen voor verhoor. De 55-jarige Egyptenaar Nakoula Bassily Nakoula werd door federale agenten begeleid naar een politiebureau. Hij heeft mogelijk de voorwaarden geschonden van een eerdere voorwaardelijke vrijlating. .

    Nakoula Bassily Nakoula werd in 2009 veroordeeld voor oplichting van banken. Bij zijn vervroegde vrijlating was bepaald dat hij vijf jaar geen computer of internet mocht gebruiken. Dat heeft hij mogelijk toch gedaan, door de film op YouTube te zetten.

    De Egyptische Kopt Nakoula werkt voor de religieuze groep Media for Christ. Sinds de onrust over zijn film bivakkeerde hij in zijn woning in Cerrito bij Los Angeles. Hij gaf alleen een interview aan Radio Sawa, een Arabische zender van de Amerikaanse regering. "Ik ben degene die de veertien minuten film op internet heeft gezet en ik denk erover de hele film uit te geven'', zei Nakoula, die zich eerder voordeed als de Israëlisch-Amerikaanse Jood Sam Bacile.

    De tamelijk amateuristische film is geregisseerd door Alan Roberts (65), die eerder softpornofilms regisseerde. De film leidt wereldwijd tot grote betogingen door islamieten, omdat hun profeet Mohammed erin wordt bespot. .

     

    ***

     

    Diagonaal doorlezen : eigenlijk had mijn titel moeten zijn : rap een stok gevonden om de hond te slaan, maar als honden-liefhebber (**) mag ik er niet aan denken, dat m’n trouwe vrienden zouden geslagen worden met in de gauwte bijeen geraapte stokken! De reden van hun honden-haat is volgens mij dezelfde al die waarvoor de Tempeliers op de brandstapel werden gezet : waar de KAT klant is aan huis (om ongedierte buiten te houden) is de hond niet gewenst. Ratten en muizen zijn dragers van de pest-bacil, en dat wisten de Tempeliers langs voor Marie Curie dat in de karen 1800 ook ontdekte. Bedenking : in de harems de horden katten steriliseren is gelijk aan de pest binnenbrengen. Ik wil niemand op slechte gedachten brengen, maar er zit stof in voor een nieuwe best-seller : De Wraak va de Laatste Tempelridder. Op het proces tegen de Tempeliers in Parijs (1307) stond o.a. de beschuldiging dat ze, net als de Egyptenaren, de kat als afgod aanbaden. Onderhand weten we waarvoor ze zo’n katten-vereerders zijn geweest. Filips de Schone, hun aanklager, had er dan ook geen flauw benul van als hun laatste Abt, net voor zijn dood op de brandstapel op l’Isle de France in Parijs, de pest over Europa afriep, en dat zowel de Koning als de Paus binnen het jaar zouden sterven….Een belofte die hij dan ook is nagekomen….

    Wat had de wereld helemaal anders kunnen zijn, moest Mo de Barmharige, Wrede zij met hem, de Bijbel natuurgetrouw hebben overgenomen? Niet à la Marc Dutroux of de Bende van Nijvel er op los te moorden. Nu is hij, naast roverhoofdman, vrouwenversierder en serie kinder-verkrachter, ook nog ’n vulgaire achterdoender. Een wieltjes-zuiger. Allemaal met permissie gezegd, want het is de historische waarheid en hij heeft het zelf laten neerschrijven in de Koran.. Dat boek dus toch maar verbieden?

    Eenvoudig voorgesteld : de Zachtmoeige heeft, als engel, een duivel aan het achterwiel gekregen.

     

    ***

    Natuurlijk is het anderzijds goed dat het Leven van de Profeet, Wrede zij met hem, zoveel mogelijk bekend raakt. Dab hebben de mensen tenminste iets waarover ze kunnen oordelen. Iedere eredienst zou op dezelfde manier moeten kunnen doorgelicht worden, zodat de beste moge winnen.

    Spijtig dat Artikel Één van de meest verbeide godsdiensten immer en altijd stipuleert dat er maar één God is, en dat is de hunne. Precies alsof de zoekende mens, die iets of wat geciviliseerd is, niet altijd als vanzelf bij de Zachtmoedige uitkomt…

     

    ***

    (*) op volgende Blog N° 952 (De Onderwerping v/d Islam) gaat het over de Reddingshonden van 9/11 op ‘Ground Zero” overgenomen van de onmisbare E.J. Blog. Alvast een voorsmaakje van de 3 Duitse Herders die hier bij ons liefdevol instaan voor de beveiliging…

    Hun beloop is ½ Ha, netjes van de buitenwereld afgesloten siertuin, met moestuin-hoekje, kippen-ren en een waterpartij waar de baasjes kunnen zwemmen. Niet de hondjes : ze werden dat nooit gewend gemaakt en kijken zelfs met een beetje minachting naar die heerlijke koelte. Liever helpen ze met de beregening of met de tuinslang. U vindt ze vaakst ergens in de koele lommer, of bij aanhoudende hittegolf lijk deze zomer, in de relatieve koelte van de huiskamer.

    De kleinste, Obi (helemaal onderaan), hoort alles, ziet alles, en wat hij zelf niet direct verstaat, wil alles uitgelegd krijgen, niet zo maar, maar tot hij er de logica van inziet. Handelt dan daar ook naar. Elk bezoek bekijkt hij van op afstand en neemt daar alle tijd voor. Wil zijn menu bediend worden in huis, buiten het zicht van de concurrentie….

    De liefste, het grote knuffelbeest, de Julio Cesare, bekijkt met kennis van zaken het bewakings-werk van zijn twee broers voor hem in onder-aanneming instaan voor de bewaking. Houdt zich altijd liefst een beetje gedeisd, om ergens, liefst van op een muurtje, een goed overzicht te hebben. Een echte veldheer!

    De felste, Nerone houdt zich liefst op in de onmiddellijke nabijheid van de Baasjes, zelfs ’s nachts. Is wel de bedrijvigste en wil altijd autootjes van op de straat bijeensprokkelen, mocht hij ze te pakken krijgen.

    Buiten olijf-gaarden en wijngaarden, hebben wij  ergens verloren in de velden enkele buren, en het is hier vaste gewoonte om serieuze waakhonden rond het huis te hebben. En anti-diefstal alarm, dat, louter toevallig, hé, regelmatig weerklinkt als…oefening. Camera-bewaking (echt of fake, wie zal het zeggen?) wordt overal goed zichtbaar aangeplakt….Van die mechanische concurrentie moeten de hondjes echter niet veel weten! Zijn ze veel te fijn-gehorig voor!

    Elk bezoek hebben ze binnen de 5 mini-seconden getaxeerd en meestal ook goedgekeurd. Bezoek die te dicht bij baasje naar hetzelfde scherm komt kijken, de technieker of zo, die moet minstens één gezonde honden-snuit tussen hem en het baasje verdragen. Die 2 intelligente ogen volgen dan voortdurend elke beweging, van de vingers naar de gezichten, zogezegd uit interesse voor de conversatie, maar het hondenverstand wil alleen zeker zijn, elke eventueel verkeerde beweging in de kiem te kunnen smoren.

    Is Nerone toevallig elders belet, dan neemt een van de broers spontaan die taak over : we hebben hen dat nooit aangeleerd : ze moeten dat (die beurt-rol) bij hun moeder geleerd hebben!

    Iedereen die hier ooit geweest is, staat gebrand op hun vaste schijf : van elk een of twee welkomst-blafjes, wat gewriemel om de eerste te zijn, een vluchtige snuit tegen een hand : de vriendschap is bezegeld. De gekrulde staarten als vlaggen in de lucht, gaan ze verder spelen. Van leurders en deur-aan-deur verkopers of bedelaars hebben wij weinig last : drie leeuwen-muilen met blinkende dolken bedreigen het geheel, van zo’n 2 meter boven de toegangs-poort beneden op straat-niveau. Ze blijven spontaan op veilige afstand, de drie koppen naast elkaar, met de voorpoten op het muurtje. Tot aa de poort komen ze alleen mee als de baasjes bvb de briefdrager moet zien of spreken. Is het aangekondigd bezoek (’n stielman of zo) dan volstaat ’n kort bevel en de poort kan open zwaaien : het ontvangst-comité begeleidt hem of haar met alle égards tot aan de voordeur en moet ook mee binnen….. Als ’t wat lang duurt, wil de een na de andere buiten en weer binnen : ze kennen hun job en “oortjes’ hebben ze niet nodig!

    Wat wij voor hen doen? Ze graag zien. En hoe meer genegenheid wij ze geven, hoe meer genegenheid we terugkrijgen…

    Er is maar één fout aan heel de zaak : dat ze zoveel minder lang leven dan de mens…..

    De 3 Broers





     

    Aangenaam. Ben Julio Cesare, de liefste



    *** 






    Aangenaam. Ben Nerone, de grootste





    .

    Aangenaam. Ben Obi, de slimste.



    ***

     

    Psssst : wijlen Theo Van Gogh had mar één moordenaar. Deze man zal er veel hebben, waar ook ter wereld waar hij onderduikt. Want het ‘Geloof van de Wrede’ kent geen spot : wie over de Profeet, (Wrede zij met hem), ook maar één woord verkeerd durft te denken, verdient de dood. Neen, niet als straf, maar om hem te beschermen tegen de woede van de overige Wrfede-brengers. Heil Allah!

    ***

    16-09-2012, 12:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.950 DE ARABISCHE LENTE BEGINT VRUCHTEN TE DRAGEN

    A.D. zaterdag 15 september 2012

    950 DE ARABISCHE LENTE BEGINT VRUCHTEN TE DRAGEN

     

    Hun buit, de dode Amerikaanse Ambassadeur Chris Stevens 





    Triomfantelijk meegesleept in de straten van Benghazi

    ***

    Och! Altijd die spreekwoorden! Maar ze zijn meestal veel duidelijker dan bladzijden uitleg. Zo begrijpt iedereen gemakkelijk wat het wil zeggen :”Aan de vruchten herkent men de boom”.Wacht, toch nog even verduidelijken voor zij die ‘dur’ zijn ‘de comprenur’ : van een giftige struik plukt men geen zoete errbezen. Een beetke ingewikkeld, vindt U? Ziehier dan mijn laatste poging : een doornstruik in woestijn-zand moet zo vlug mogelijk het vuur in.

     

    ***

    Kroniekje over :

    Nuttige idioten voor een islamitische revolutie

    Het beeld van het levenloze lichaam van de Amerikaanse ambassadeur Chris Stevens in de straten van Benghazi, Libië, moet het nieuwe logo worden van de zogenaamde “Arabische Lente,” een multi-state politieke ramp die Stevens’ bazen in het Witte Huis financieel hebben gesteund en aangemoedigd. De “Arabische Lente” brengt de landen in het Midden-Oosten in een nieuwe Middeleeuwen van islamitische tirannie die naar ik verwacht zal eindigen in oorlog met Israël.

    In mei zei president Obama over de “Arabische Lente”, dat “na decennia van het aanvaarden van de wereld zoals hij is in de regio, we een kans hebben om een wereld na te streven zoals hij zou moeten zijn” en het zal “het beleid van de Verenigde Staten zijn om hervormingen te stimuleren in de hele regio.”

    “Hervorming” betekent het vervangen van wat sommigen zouden noemen brutale, maar relatief goedaardige seculiere dictaturen door instabiele, gevaarlijke toestanden onder de heerschappij van de radicale islam.

    Tijdens de Koude Oorlog werden linkse mensen die het Sovjet Imperium bewonderden of verontschuldigden “nuttige idioten” voor de Kremlin-propaganda genoemd. Helaas lijkt het erop dat de misleide ‘linksen’, net zoals de armen, altijd bij ons zullen zijn. De regering Obama en de leden van het Congres zijn nuttige idioten geworden voor een gevaarlijke islamitische revolutie.

    En gooi ook de voormalige president George W. Bush in de bak met deze groep. Bush prees de Arabische lente in mei en zei dat de VS geen angst zouden moeten hebben voor de verspreiding van “vrijheid.” Bush heeft kostbare levens en schatten verspild aan oorlogen op basis van zijn Wilsoniaanse dwaasheid dat “alle mensen in vrijheid willen leven.”

    Ze willen zeer zeker niet allemaal vrijheid. Sommigen willen gewoon een betere levensstandaard en een flatscreen-tv. Sommigen willen dat hun vijanden sterven. In het Midden-Oosten willen velen een islamitische theocratie, die nooit democratisch kan zijn.

    Ik zat begin dit jaar in een halal restaurant in een groezelig deel van Antwerpen, België en wordt gedoceerd door de islamitische radicale Fouad Belkacem (Belkacem is inmiddels veroordeeld voor haat zaaien en veroordeeld tot gevangenisstraf). Belkacem predikte datgene waarvoor veel critici van de islam het label “islamofoob” opgeplakt krijgen door te zeggen dat de koran en democratie volstrekt onverenigbaar zijn en dat gematigde moslims, die geloven in democratie en door het Westen worden gevierd als een prachtige nieuwe vorm van moslim, volgens de koran geen “ware moslims” zijn.

    Het zou een hoop Amerikaanse levens sparen als we een regering zouden hebben die begreep dat de koran en democratie onverenigbaar zijn. Maar in deze tijd van waanzin, waarin ´s werelds supermacht excuses tweet naar de islamitische wereld voor onze vrijheid van meningsuiting, is dat waarschijnlijk te veel om op te hopen.

    ***

    Diagonaal herlezen : samengeteld en gedeeld door twee : het ziet er naar uit, dat  Amerika, waarschijnlijk onder de leiding van de concurrente van Monica Lewynski (U kent haar wel, dame Hilary Clinton, de hoorndraagster), maar op bevel van de stamboek Muzelman Barack Houssein M-Obama, de film met de poëtische weergave van het bandieten-leven van de ‘Profeet’ zou willen verbieden. Nou Moe : Fitna van Geert Wilders was een stuk braver, en de Hollandse Muzel-Griezels wilden die toch ook verbieden, en de maler er van aan de galg. In feite kan men wereldwijd geen poot meer verzetten, zonder de goedkeuring van de Leergang van de Wrede. JaJa, laten we het vooral niet vergeten : Islam will dominate the World, werd er gerzegd, en we lachten eens!

    ***

     

    Witte Huis contacteert YouTube over anti-moslimfilm

    YouTube: "Film valt binnen de regels en blijft online"

    Het Witte Huis heeft gisteren contact opgenomen met YouTube over de anti-islamfilm 'Innocence of Muslims'. De film is sinds begin juli op de videowebsite te zien en leidde de afgelopen dagen tot rellen in verschillende islamitische landen.

    De Amerikaanse regering heeft YouTube "gewezen op de video en gevraagd te kijken of die in strijd is met de regels van de site". Zo verklaarde een woordvoerder van het Witte Huis.

    Google, eigenaar van YouTube, heeft de aansporing afgewezen. "We hebben de toegang tot het filmpje beperkt in landen waar het illegaal is, zoals India en Indonesië, en ook in Libië en Egypte, gezien de gespannen situatie in die twee landen." Eerder verklaarde het bedrijf dat de film binnen de regels van de site valt en daarom online blijft.

    Pakistan en Afghanistan hebben YouTube geblokkeerd om te voorkomen dat burgers de film over Mohammed kunnen bekijken. De Amerikaanse regering noemde de film eerder "walgelijk" en "verwerpelijk".

     

    ***

    Als het Vrije Westen niet drastisch optreedt, lopen wij straks in eigen land in de goot en mogen wij niet meer op de tram, de trein, de bus, de cinema of op restaurant. Ik denk dat de bordjes ‘Only Muslims’ in de magazijnen reeds kant en klaar liggen, met daaronder, in spageti–slierten, hetzelfde in de taal der kemels : het Arabisch,. En onze ‘Leiders’ maar ‘leiden’, altijd rechtdoor, de dieperik in. Geeft niet voor hen, denken ze. Want zij zullen na de Overwinning tot de Vrienden v/d Islam gerekend worden, met ook voor hen, elk 72 kakelverse maagden als dagrantsoen in alle eeuwen der eeuwen. Amen.

     Ach ik wenste dat ik met verf en penseel zo handig was als de grote P.P. Rubens!. Dan ‘lichtdruk-maalde’ ik het tafereel met Tsjeven Vanacre, mals in het vlees en vlezig omarmd door 144 malse armen die hem tegen hun meest malse lichaamsdelen trekken, als wilden zij hem daar begraven….Heerlijk!

    Da Vinci borstelde op die manier ‘Het Laatste Avondmaal’ en verwierf eeuwig roem met  het uitbeelden van 12 + 1 magere filosofen. Wat zhad het dan niet kunnen worden, als rond elk van 72 Rubensiaanse maagdekes op roze wolkjes zweefden!

     

    ***

    15-09-2012, 15:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.949 DE NIEUWSTE TIJDEN DIENEN ZICH NU AL AAN

    A.D. zaterdag 15 september 2012

    949 DE NIEUWSTE TIJDEN DIENEN ZICH NU AL AAN

     

    The Drol of the Euro Union is nog warm

     



    Of daar begint het al….

    ***

    The Drol of the Union van Barbarosso is, ik weet het, een flut- vertaling, maar een schitterende vertolking van de gevoelens van de meeste burgers. Zo dacht ik. Tot ik de kop van de nieuwe Mussolini van de Pee v/d A zag.  Neen, zo dacht ik : de reïncarnatie van het Kwaad, dat kan niet! De meeste burgers hebben dus gekozen voor ‘het zal nog wel onze tijd meegaan’, en ‘laten wij mar de kop in het woestijnzand steken”. En zie : Vlaanderens schande is daar al als eerste met de Nieuwste Tijden : de Islammerij als warme choco tussen de boterham.

     

    ***

    Ere wie ere toekomst, die Diederik Samsom is inderdaad geen uil. Want wie had dat gedacht, dat de partij die Job Cohen aan de grond had gebracht, zo rap zou herpakken. Eens zien wat het wordt, nu er moet geregeerd worden. De man is jong, en hij wil wat. Maar ik vrees met grote vrese dat naast Rutte in de pas lopen, er voor deze Ex-Greepieser niet in zit.

     

    Die typische Duce-kop :

    De carrière van Mussolini startte ook als een trein….

    ***

    Kroniekje over :

    Eerste presentatrice met hoofddoek op de Vlaamse televisie

    vrijdag 14 september 2012, 13u52B Bron De Schandaard

    ***

    .De digitale zender Life! tv introduceert op 17 september een presentatrice met een hoofddoek op de Vlaamse televisie. De presentatrice, Farah, zal drie programma’s van de zender dagelijks aankondigen, zo werd vrijdag vernomen van Gert Van Mol, de CEO van Life! tv Broadcasting Company.

    ‘Life! tv start met een aantal nieuwe initiatieven. Zo zullen programma’s onder meer aangekondigd worden door presentatrices’, aldus Van Mol. ‘Farah is de eerste.’

    Concreet zal de nieuwe presentatrice ‘generieke’ aankondigingen voor drie programma’s voor haar rekening nemen. Dat betekent dat bij elke aflevering van een programma dezelfde aankondiging te zien zal zijn. Omdat de programma’s regelmatig opnieuw uitgezonden zijn, zal Farah vijf tot zes keer per dag te zien zijn, luidt het.

    Life! tv is een ‘breed georiënteerde zender die mikt op een mannelijk publiek’, omschrijft Van Mol de zender. Life! tv werd in 2005 opgericht door Wim Weetjes en Stefan Ackermans en is te bekijken via Telenet of op internet. (www.lifetv.eu)

    Missie

    Het is een zender waarvan niet meteen verwacht wordt dat hij een lans breekt voor integratie. Maar het is wel wat Gert Van Mol voor ogen heeft.

    Hij zegt: 'Iedereen weet dat op 17 september de zogenaamde TV oorlog losbarst. Op die dag lanceert een spin-off van de VRT twee concurrerende kanalen. Er zal geen beter TV najaar zijn dan het TV najaar van 2012, maar eigenlijk doet dat er niet toe. Hoe goed het entertainment ook zal zijn, hoe groot het aantal nieuwe tv series en formaten, er ontwikkelen zich momenteel zeer belangrijke stromingen in onze maatschappij die niet uit het oog mogen verloren worden.'

    Meer nog: 'Het is nu het moment om als grote TV zenders de maatschappij in de eerste plaats ten dienste te zijn en mede te analyseren welke stromingen zich in onze maatschappij ontwikkelen. Het is aan de grote TV zenders om de kijkers te helpen begrijpen wat er zich in onze buurten afspeelt, en het is aan de grote TV zenders om ons te helpen beslissen waar we met deze maatschappij naar toe moeten. Entertainment maken, hoe briljant ook, is eenvoudig weg niet meer genoeg.'

    En daarom vindt hij dat het tijd is om een presentatrice met hoofddoek op een Vlaamse zender te introduceren.

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : ik hoop dat hun wensen onvervuld blijven! Het is al erg genoeg dat we op de kop van Tine Tanghe moeten kijken, zonder dat daar nu nog haar wasvrouw bij komt.      We kunnen met de jongens en meisjes van TAK altijd een gerichte commando-raid utvoeren op de set, maar in de sprookjes is dat ook zo : voor iedere  slechterik die de kop wordt afgekapt, komen er twee in de plaats.

     

    ***

    Een paar dagen geleden bracht ik op deze blog ded foto van een (zeer mooie) Egyptische nieuwslezerers, voor en na de Arabishe Lente : ze was veranderd van lief snoetje naar een appel-blozende nonnenkop, voor wie zelfs de man met de meeste testosteron in het blod, al gauw een blokje zou omlopen. Vandaar m’n vraag : kan die Egyptische troela niet ingehuurd worden met een contract van onbepaalde duur? ’t Mens is de moeite van het bekijken waard, en is warschijnlijk die kopvodden al lang beu. Ze zou hier ter plaatse les kunnen geven over de voordelen van gezonde haardracht voor normale mensen. Misschien ka ze zelfs wisselen met Tine Tanghe?

     

    ***

    15-09-2012, 15:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.948 EEN STOM ONGEVAL GELUKKIG ZONDER BROKKEN

    .D.zaterdag 15 september 2012

    948 EEN STOM ONGEVAL GELUKKIG ZONDER BROKKEN

     

    De P1 van Kabouter Peulemans






    Dacht onderdoor de tram te rijden…

     

    ***

     

    Het kan met iedereen gebeuren, met de stomsten eerst en met de slimsten meest. Nu weet ik niet bij welke categorie ’t Kabouterventje-met-de-grote-mond geklasseerd moet worden, feit is dat deze leasing-wagen (?!) geen eigendom is en dat het hem dus allemaal niet vel kan bommen. Naturellement, buiten de majesteits-schennis voor het dooreen schudden van Zijne Excellentie. De man (zonder chauffeur) kan dus gerust daar bij die onverwachte halte zijn overgestapt : het was de tram voor De Panne/ La Panne, waar veel Walenkoppen samen komen. Dat zijn, zoals U weet, de vrienden des Kabouters. Die tijden, net zoals Kaboutermans zelf, gratis met de kusttram.

     

    ***

     

    Kroniekje over :

    Wagen Jan Peumans (N-VA) aangereden door kusttram in Oostende

    donderdag 13 september 2012 om 15u13 Krant van W Vlaanderen

    ***

     

    Oostende - In Oostende is de wagen van Jan Peumans donderdag aangereden door de kusttram. De voorzitter van het Vlaamse parlement was onderweg van de doop van het onderzoeksschip Simon Stevin in Oostende naar een andere afspraak. Er vielen gelukkig geen gewonden.

    Het ongeval deed zich voor om 13.30 uur. Peumans kwam van de doop van het nieuwe onderzoeksschip Simon Stevin in de Oostendse haven en had nog afspraak in Fort Napoleon. Zijn chauffeur reed van Oostende naar Bredene toen hij plots zag dat hij links moest afslaan. Op dat moment was het groen om rechtdoor te rijden, maar rood op af te slaan. De chauffeur zag de lichten niet meer, sloeg links af over de tramsporen en merkte de tram niet op. De auto werd linksachteraan gegrepen door de tram. Jan Peumans en zijn chauffeur kwamen er met de schrik vanaf. De wagen maakte wel een draai van 360°. Het tramverkeer verliep een tijdlang op een spoor.

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : de vraag is maar, of iedereen zo maar met een P1-plaat mag rijden, als die kleiner is dan 1,50 m. Die wagen past gewoon niet bij dat figuurtje. Waarom stelt de man zich niet tevreden met een Fiatje 500, zoals Paola dat al jaar en dag doet? In zo’n bolhoedje  zou men het Parlements-Voorzitterke tenminste zien zitten, nu komt zijn koppeke met moeite tot de onderkant van het raam. Neen, van zo’n bolhoedje niets dan goed. Het zou de man helemaal typeren : klein en vin ig. Het leent zich trouwens wonderwel om geschilderd te worden in de Vlaamse kleuren : goudgeel rondom, met een zwart dak en zwarte kussens. Als er dan nog op de voorste spatborden aan weerskanten een Leeuwenvlaggetje zou prijken, dan krijgt het geheel, wagentje-met-inhoud, de allures ven de presidentiële ceremonie-wagen in Plopsa-land.

    Waarlijk, zo’n wit-grijs minuscuul Vlaams Leeuwke in zo’n grote wagen, da’s geen zicht!

    ***

    Wat ik aan mijn 3 Duitse herders niet uitgelegd krijg (en het zijn nochtans zeer snuggere beesten) is dat een notoir Sasnculotten-vriendje zo maar een hoge positie met eer en aanzien en vooral veel geld kan krijgen en behouden in de Vlaamse Parochieraad. Schijnen ze met hun drieën eensgezind te zeggen : in onze honden-wereld zou dat gene waar zijn! Als ze de uitleg krijgen, dat zulks het zuiverste bewijs is van een doorstoken kaart, zie ik in hun ogen dat ze het beginnen begrijpen : de Vlaamse Parochieraad is gewoon een onderafdeling van de Brusselse moederkoek waar Grijp en Graai de crème au beurre van mogen proeven. “Ach so”, zegt de snuggerste (laat het alarm slaan ook altijd over aan de 2 andere : hij kijkt alleen telkens goedkeurend toe): “Habe verstanden!” knipoogt hij met beide ogen : “so clötet man den Frederik”….

    JaJa, hun Deutsche Grammatik kennen ze wel!

     

    ***

    15-09-2012, 14:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.947 ALS DE ROOK UIT HUN HOOFD IS VERDWENEN

    A.D. zaterdag 15 september 2012

    947 ALS DE ROOK UIT HUN HOOFD IS VERDWENEN

     

    Een wervelend Bijbelverhaal vol liefde en vol passie

     



    Uit de Leefwereld v/d Wrede

    ***

     

    Tja, eenmaal zo ver dat de rook uit hun hoofd is verdwenen, kan er inderdaad van alles met die vrijgekomen leegte gebeuren. Opvullen met zagemeel, bijvoorbeeld. Dat zal wel de meest logische oplossing zijn, zolang de Broederschap der Rode Kameraden de dans leidt. Bij de gewelddadige Sovjets heeft het geduurd van de Oktober Revolutie (1917) tot de Val van de Berlijnse Muur (1991) : inbegrepen twee Wereldoorlogen van telkens 4 jaar, zegge en schrijve…nog geen 75 jaar. En na honderden miljoenen doden als ‘colateral damage’.

    Hun Goelags bestonden al na enkele dagen, en geloof me : het waren echt geen virtuele. De Euro-burgers kunnen dus mar beter een vaste horizon voor ogen houden. Als ze maar niet vergeten af en toe over hun schouder te kijken.

     

    ***

    Kroniekje over :

    De echte betekenis van de verkiezingsuitslag

    Posted on 13 september 2012 by E.J. Bron

    (Door: Martien Pennings)

    ***

    Nigel Farage heeft Barosso’s “State of the Union” besproken. Op deze site staat de video:  Farage brengt slecht nieuws voor degenen die hoopten dat de Euro en de EU ineen zouden  storten vóór dat de schade vergelijkbaar zou zijn met wat de Sovjet-Unie in Rusland tot 1991 aanrichtte. Maar Farage ziet het somber in en als de Nederlandse verkiezingsuitslag een graadmeter is, dan vindt de Europese bevolking blijkbaar ook dat er méér EUSSR moet komen. Als  Wilders van de verkiezingen  een referendum over de EU en de islamisering wilde maken, dan is dat mislukt.  Althans: de Nederlandse  bevolking heeft gestemd vóór EU en islamisering. Maar dat heeft die bevolking niet bewust gedaan: ze hebben geen idee van wat er op het spel staat.

    Farage zegt in boven gelinkte video:

    “I have to accept that you [Barosso c.s.] now have the whip hand over the citizens of Europe and I now think that this Euro-crisis will go on for a whole miserable decade. In the end you have to face the reality that even France and Germany cannot survive together in the same economic and monetary Union.” [mijn hoofdletters]

    Hij legt uit dat Barosso’s maatregelen om de democratie van natiestaten kapot te maken en de macht bij de Euro-Sovjet te leggen waarschijnlijk gaan slagen. Barosso, zegt Farage, heeft duidelijk gemaakt  “that he will fight till the last German tax-payer” om de zuidelijke landen in de Euro-Sovjet te houden. Om tenslotte, wellicht pas over tien jaar, erachter te komen dat zelfs Frankrijk en Duitsland té verschillende economieën hebben om één munt te voeren.

    Ik ben bang dat we het van de jeugd ook niet moeten hebben. Een kikker moet je langzaam koken, dan springt-ie niet uit de pan. Dat geldt voor de ouderen. Maar de jeugd wordt in die verhoogde temperatuur geboren. Ze weten niet anders, dan dat het op straat in West-Europa vergeven is van de hoofddoeken en dat er een verre macht in Brussel is die zorgt dat die hoofddoeken zich nog zullen vermenigvuldigen, de bijbehorende mentaliteit propageert en die hen niet alleen cultureel, maar ook materieel steeds armer maakt zonder dat ze het merken. Een boerka wordt heel gewoon gevonden: met zo’n ding kan je gewoon stemmen in Amsterdam. Waarom niet? Femke Halsema en Jolande Sap vinden een boerka ook héél gewoon. Waar maak je je druk over?

    Een relatief jeugdige Europarlementariër spreekt Farage na afloop van zijn Barosso-speech belerend toe. Deze Oostenrijkse socialist ziet het allemaal helemaal niet zo somber in als Farage. “Sommige van de oudere mensen geloven u misschien, maar ik niet!”, roept-ie tegen Farage.  Je moet eens leren luisteren, beveelt-ie Farage aan. “Zeg eens iets nieuws”, roept-ie tegen hem. En hij bedoelt: aanvaard deze realiteit van EU en islam toch als een prachtig nieuw gegeven waarmee we idealistisch verder kunnen. Farage antwoordt hem dat juist deze Leichtfried – zo heet de narcist – had moeten luisteren naar de Franse, de Nederlandse en de Ierse bevolkingen die meermalen hebben laten weten géén EU te blieven.

    De verkiezingsuitslag in Nederland wijst er echter op dat de EU-propaganda inmiddels  zijn werk heeft gedaan. Net als de Israël-demonisering en de islam-mooi-praat van de mainstream-media-mono-cultuur de bevolking hebben gehersenspoeld. Het bewustzijn van de Nederlandse bevolking is blijkbaar: EU goed, islam kan best, Israël slecht. Dat is in overeenstemming met de Eurabië-agenda, die sinds de oliecrisis van 1973 bewust gevoerd wordt door onze nep-elite: een krachtig tegenwicht tegen “Amerika” (want stiekem zijn ze “anti-kapitalistisch”), vrije toevloed van olie (tegen 2 euro per liter aan de pomp), vrijwaring van Arabisch-islamitisch-Palestijnse terreur (Madrid!? Londen!?), ruim baan voor Jodenhaat in de vorm van Israëlhaat, socialistische maakbaarheids-tirannie en privileges voor de Europese “nomenklatoera”.

    Het is natuurlijk niet toevallig dat onze onvolprezen webmaster E. J. Bron op deze site vlak onder de speech van Nigel Farage een waarschuwing heeft geplaatst van Vladimir Boekovski, die zeven jaar in Sovjet-strafkampen heeft doorgebracht.

    Boekovski legt uit dat de EU verontrustende parallellen heeft met de voormalige Sovjet Unie. Het Europese parlement lijkt dezelfde machteloze functie te hebben als vroeger de “Opperste Sovjet”, namelijk om af te stempelen wat er in het “Politburo” in casu de “Europese Commissie” wordt besloten. Een dozijn ongekozen functionarissen maakt uit wat voor wetten er komen, zonder ook maar de geringste volksinvloed. Daar omheen zit een enorme bureaucratische bovenlaag, een “nomenklatoera” die, als ze al niet corrupt is in de eng juridische zin, in elk geval uitzinnige salarissen  en zeer veel privileges geniet en dus met hand en tand het instituut zal verdedigen wat hen dat mooie leventje bezorgt: de Europese Unie.

    De vernietiging van de natiestaat en de creatie van een “nieuwe mens”, zegt Boekovski, was het doel van de Sovjet-Unie en ook van de Europese Unie. De propaganda van zowel SU als EU luidde dat er een eind moest komen aan de natiestaat om oorlog te voorkomen. Net als de SU kan de EU alleen maar implodering voorkomen door voortdurend te expanderen, dus door natiestaten op te vreten.

    Een verschil is dat de EU nóg  geen echte strafkampen kent, maar  . . . . virtuele strafkampen wel degelijk! Wie buiten de politiek correcte monocultuur valt en bijvoorbeeld islamkritisch is, kan een carrière wel vergeten. Het “cordon sanitaire” is de omheining van een virtueel strafkamp, van, zegt Boekovski “een intellectuele Goelag”. En ik voorspel: als de islamisering over een jaar of tien nog verder is voortgeschreden, zal “links”, samen met de vertegenwoordigers van het Geloof van de Tolerantie en de Vrede ook echte, materiële strafkampen hebben gebouwd. “Links” en de islamitsche “cultuur” komen  alvast overeen in één noodzakelijke eigenschap voor dit soort dictaturen: het liegen komt van nature. Wist u dat de term “politiek correct” uit het Stalinistische jargon komt?

    Als Farage het goed ziet, dan heeft de islamofiele nep-elite met haar Eurabië-agenda de catastrofe met een aantal jaren uitgesteld. Boekovski voorspelt een enorme chaos als de EU ineenstort en met dit uitstel-van-ineenstorting zal de chaos alleen nog maar groter worden.  “Ik heb in uw toekomst geleefd”, zegt Boekovski, “en het werkte niet.”

    Althans de Nederlanders hebben met deze verkiezingen duidelijk gemaakt dat ze de kelk tot op de bodem willen leegdrinken, de totale chaos willen zien uitbreken op een moment -  over een paar jaar –  dat de verrotting nog veel verder zal zijn voortgeschreden. Ik zag dat de overheersende duiding van deze verkiezingen in de mainstream-media luidt: de Nederlander wilde rust en stabiliteit. Dat zal wel kloppen, dat “de Nederlander” denkt daarvoor gekozen te hebben. En ze denken dat dankzij diezelfde mainstream-media.  Maar ik heb nieuws voor “de Nederlander” en zijn media : ze hebben gekozen voor voortgaande islamofilie, Israëlhaat, verarming, tirannie en tenslotte de totale chaos en misschien de burgeroorlog.

    Zal ik eens niet té somber eindigen? Ik weet dat Mark Rutte veel meer een normaal denkende vent is dan een idiot savant als Diederik Samsom. Geen ideologisch bevlogen halve gek, deze Mark Rutte. En intelligent genoeg om serieus genomen te worden door een buitenlands staatshoofd met  een MAVO-diploma. Maar het voornaamste is dit: ik weet dat Mark Rutte als privépersoon een groot fan is van Israël. En dan kan iemand nooit zo’n totale baviaan zijn als het gros van onze nep-elite

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : een zo gezegde bevoorrechte levende getuige die de Sovjet-tijd heeft overleefd : is het wel politiek-correct die man te citeren, want dat is zowat gelijk aan urineren tegen de spiegelruiten van het Systeem. Vergeten we AUB nooit, dat de technocraten van de Euro-Unie de Nieuwe ‘Hofmeiers’ zijn, de knappe verstanden die ongevraagd diep in de vette kaas zijn gedrongen, omdat de verkozen leiders met teveel andere dingen bezig zijn. Met de 2 laatste van de 3 G’s bijvoorbeeld, die ik hier niet nogmaals wil opnoemen, om deze blog proper te houden.

    He doet er mij aan denken, en het is een geheugensteuntje moest U het vergeten zijn : de stelregel van BDW (de Smalle d’Anvers), is altijd geweest dat België zal verdampen in Europa. Wat dus wil zeggen, dat hij de Belgische structuren ziet blijven bestaan, inclusief alle voordelen en prebenden voor de Elite (6 regeringen, 6 parlementen, 6 keer een hoop ministers en 6 keren de overtalrijke kabinet-medewerkers), maar daar boven-op, een Super Staat, met nog meer van dat alles. Kortom, de bovenlaag van Europa, de 25% on-productieven, moeten de mond open gehouden worden door de overige 25% die nog werkbekwaam zijn. De overige 50% zijn zuigelingen of ouderen…..

    Ja, kijk, U hebt gelijk : het is een beetje “n tendentieuze uitleg, maar heeft U BDW in zijn discours één keer de Vlaamse Onafhankelijkheid horen vernoemen, dat nochtnas nog altijd Artikel 1 is van de Statuten van de Niveanen! 

    ***

    De middenste van die 3 G’s wordt toevallig vandaag op een propere manier uit de doeken gedaan (!) door onze vriend Guido, op http://blog.seniorennet.be/guvaal/   Moet U toch eens gaan zien : werkt zeer verhelderend. Een dodelijke torpedo midscheeps het ACW-vlagggenschip van de Tsjeven! Nog één of twee zo’n voltreffers, en de CD & V zakt nog dieper weg dan hun Hollandse collega’s van de CDA : in 2003 nog 44 zetels, in 2012 nog… 13

     

    ***

    15-09-2012, 13:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.946 DE SPELREGELS VAN DE DEMOCRATIE

     

    A.D. zaterdag 15 september 2012

    946 DE SPELREGELS VAN DE DEMOCRATIE

     

    De Neus d’Anvers, bijgenaamd De Scherpe

     



    Met zijn Algerijnse leeuwentemster


    ***

     

     

    O ja : eerst iets buiten categorie, namelijk over “lichaamstaal’

    Als leek in de symboliek van de beeldende kunsten, waar de opbouw van de figuren een wezenlijk onderdeel schijnt te zijn van de boodschap (zie de afbeelding) : let op de afwerende arm van Kherbache. Als ‘Gelovige’ moslima moet het een echte foltering zijn geweest te moeten poseren zo close bij deze beruchte mannetjes spuiter en vrouwenverleider.  Er zelf zo on-appetijtelijk mogelijk uitzien (wat in haar geval helemaal niet zo moeilijk is), is dan ook de eerste reactie geweest.

     

    ***

     

    Een zekere Stradi (ik mag die man graag) schruwelt op een mooie morgen op een ingezonden blog zijn afkeer uit voor onze ‘Entartete’ samenleving. Correctie : voor de Antwerpse samenleving in het bijzonder. Zeg nu zelf : die man is toch een pure populist, om zich zomaar te veroorloven te zeggen wat hij denkt. Wie denkt hij wel dat hij is! Het is enerzijds wel waar, enfin, voorlopig toch : “Die Gedanken sind frei”, maar daar wordt aan gewerkt. Een keurslijf van Euro-snoeren, een scheut Marx, een snuifje Islammerij, en we spreken er niet meer over.

    Stradi, man, wat houdt er U tegen om te doen lijk velen, en, meer bijzonder, lijk ondergetekende? Verbrand (*) wat ge achterlaat, en zoek de zon!

     

     

    Kroniekje over :

    Joyeuse entrée du Parti Socialiste in het Antwerps Stadhuis

    Yasmine Karbache bewoont een gerenoveerd optrekje op het De Coninckplein;

    De dame heeft zich nooit ingelaten met de problemen van Antwerpen, zij is het typevoorbeeld van de linkse carrièrevrouw die via positieve discriminatie en ellebogenwerk op korte tijd naar de partijtop geklommen is.

    Een tiental jaar geleden werd ze door Vandenbroucke (SP) gevraagd zijn kabinet te versterken. Later ging ze aan de slag bij de kabinetten van Ingrid Lieten (SP.A) en vandaar naar eerste minister Elio Di Rupo (PS), waar ze nu nog aan het hoofd van de socio-economische cel staat.

    Met de hulp van Janssens, de literatuurexpert, heeft Di Rupo haar als een paard van Troje binnen geloodst in het Antwerps stadhuis. Dankzij de stemmen van de islamaanhangers moet moet zij rechtstreeks verslag uitbrengen aan de Waalse Parti Socialiste. Wat een meesterzet om te weten hoe ver de Vlaamse citroen kan uitgewrongen worden. 

    Ik word omringd op straat, in de media, in de politiek, in het onderwijs, overal door een cultuur die mij in de laatste dertig jaar geestelijk totaal vijandig is geworden. Ik voel mij een vreemde in eigen land, in eigen stad.  Ik ben zelfs niet meer in staat de omvang en diepte van mijn  afkeer in al zijn aspecten onder woorden te brengen.

    Stradi

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : na een Amerikaans stukje film over een roverhoofdman die al moordend, stelend en verkrachtend door zijn woestin-leven trok, is het weer van dadde. Als het ware de zoveelste wereld-mobilisatie voor de Grotr Verovering : de orde-woorden vliegen de contin enten door : met de Leefwereld v/d Wrede wordt niet gelachen. Dat hun kopmannen zich ondertussen vrolijk maken over de Man van Nazareth, de Zachtmoedige, die “als een gestroopte geit tegen een stuk hout is genageld”, moeten wij gewoon laten gebeuren. De ene heiligschennis is de andere niet. En wat meer is : de anti-christelijken in eigen land kunnen hun pret niet op voor deze leuke typering. Wat meer is : wij sturen onze Grote Witte man naar de Libanon, om de Koptische Christenen daar hun tweede wang in herinnering te brengen.

     

    ***

    Wat wij hieruit te onthouden hebben? Dat we voortaan onze vrijdagavond moeten reserveren voor de Moslimmerij. Liefst binnenblijven, heel het week-eind, om ze niet op stang te jagen. De maandag-morgen is de coast dan weer clear, want dan moet er gewerkt worden om de vele open monden te voeden.

     

    ***

     

    (*) Een rijhuis, of een appartementje te gelde maken, is voldoende om hier te komen leven als God in..Italia. Want om er daar nog iets van te maken : veel en veel te laat. Hier (niet te ver naar het Zuiden, niet te ver naar het Noorden) wordt men nog ondergedompeld in de leefwereld van onze jeugd. Uiteraard moet men er wel bijnemen, dat het hier bulkt van…de Italianen. De taal, zegt U? Ach man! Elke Vlaming is toch een polyglot- in- het-vierkant op z’n eigen!

    ***


    15-09-2012, 10:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    13-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.945 WERELDOORLOG II IN GRIEKENLAND NOG ALTIJD NIET GEDAAN

    A.D. donderdag 13 september 2012

    945 WERELDOORLOG II IN GRIEKENLAND NOG ALTIJD NIET GEDAAN

     

    De kanonnen van Navarone

     



    Locatie heden ten dage : herbruik is mogelijk op ieder moment

    ***

    Natuurlijk geeft elke mens met het hart op de rechte plaats op zeker ogenblik het Griekse volk gelijk! Alleen is het godgeklaagd dat het, net als wij, met zulke triestige leiders zit opgescheept. Eerst werden de Grieken, van hoog tot laag, om niets te doen, decennia lang hopen geld toegestopt : make love not war, weet U wel. Als het spel later ineens uit was, en de EU-burger al ontelbaar vele miljarden ‘noodhulp’ armer was geworden, werd het fiere Griekse volk ten aanzien van de hele wereld… op het potje gezet. Griekenland was ineens de vaste stek van alleen maar bedelaars geworden. Tot  louter uit ‘populisme’ het verzet groeide. Eerst de Grieks Orthodoxe Kerk, met ‘Winterhulp’, ttz voedsel-hulp om de ergste nood te lenigen. Dan De Gulden Dageraad, een soort plaatselijk harder-dan hard Vlaams Belang, die, naast materiële hulp, het verzet met stalen vuist op gang trok. Tot bepaalde Regeringsleden, zich plotsklaps WO II en de enorme schade herinnerden, waaraan de ‘Krautzen’ zich hadden schuldig gemaakt. Voorwaar : het Ei van Colombus om de Staatskas te spijzen! Maar als de nood het hoogst is, is de redding nabij onder de vorm van een communistische Spring Voorwarts, naar het voorbeeld van de Grote Mao….De clou is dan ook dat door Europa geëist wordt, dat de Grieken echte werkslaven worden in de 12-uren werkdag voor hetzelfde loon, 6/7….Veel meer is niet nodig om de vlam in de pan te doen slaan!

    Persoonlijke noot. Halvelings Italiaan geworden, kan ik ze best begrijpen (maar geen gelijk geven!) : in het Zuiden heeft men genoeg aan de blauwe lucht en de zon, die er alle dagen schijnt. Eenmaal gewend geraakt aan het rijkemans-leventje van het ‘dolce fare niente’ valt het niet mee, terug in het gareel te moeten lopen…..

     

    ***

     

    Kroniekje over :

    Trojka wil Griekse werkweek van 13 uur per dag

    en 6 dagen per week

    ***

    Deskundigen van de missie die in Athene moet toezien op het Griekse financiële beleid, de trojka van Europese Unie, de Europese Centrale Bank en het IMF, willen dat de Grieken die een baan hebben, meer kunnen werken.

    Daarbij denken ze aan 6 dagen per week en 13 uur per dag. Ze dringen aan op liberalisering van de arbeidsmarkt, onder meer met de mogelijkheid 78 uur per week te werken in plaats van 40 uur in de huidige officiële werkweek.

    De website van de Griekse krant Kathimerini meldde dat de trojka gisteren en vandaag overlegt met de Griekse minister van Arbeid, Yiannis Vroutsis. Het maximaal aantal uren werk moet door de week heen wel worden onderbroken voor rustperiodes van 11 uren. Aangenomen dat de grieks-orthodoxe Grieken de zondag als rustdag behouden, kan een werkweek dan zes heel lange dagen duren.

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : waarom geeft men die mensen hun ‘drahme’s’ niet terug, met felicitaties van de jury. Laat ze hun eigen leven leiden, op hun eigen tempo. Als de doorsee-Griek nu gelukkig en tevreden is met een stuk brood gedoopt in olijf-olie met een teentje look, een glaasje ouzo met wat gepekelde sardientjes : hij heeft toch nog altijd het mooiste land ter wereld!

    Als de rijke hardwerkende Duitsers (en wij) dan daar een beetje centjes gaat verteren als toerist : nou, Moe, dan blijft de wereld toch draaien!

    De Grieken hebben, denk ik, hun bekomst van dat Linxe gedoe : eerst de hemel op aarde beloven, en dan alles ‘verduitsen’ tot ze erbij vallen. De EU heeft niets te zoeken in een ander land, niet in Griekenland, niet in Nederland, niet bij ons in de Vlaanders. We zijn oud en wijs genoeg om, op onze manier, onze eigen boontjes te doppen.

    Nee, van ‘Festung Europa’ lusten wij geen tikkeneitjes meer. De EI moet zijn plan trekken met de tafelschuimers en de leeflopers die onze landen hebben overspoeld en die ze zelf met miljoenen hebben binnen gelaten  : ze lopen erbij voor spek en bonen. Europa kan best zorgen voor een nieuw (Moslim) vaderland : ergens diep in de regenwouden van Centraal Zuid Afrika, waar de bananen aan de bomen groeien.

    ***

    Het is natuurlijk een beladen vergelijking, maar dat handboek van de Nationaal Socialisten toendertijd in Duitsland, over de rassenleer : zou dat nog ergens te krijgen zijn? Toen diende dat om te bepalen wie er wel en niet ‘Arisch’ was. Te gek voor woorden. Maar de uitgangspunten zouden bruikbaar kunnen zijn : komt als ‘ongewenste leefloner’ in beeld, eenieder die minstens 5 generaties ver niet kan bewijzen ‘origineel’ te zijn, langs beide kanten, vader en moeder.

    Op slag zijn onze Gemeenteraden, ons Parlement, en zelfs de hele regering, tot 50% van hun capaciteit herleid Er gaan ginder op de duur nog banenbomen moeten bij geplant worden!

    Pssst : Ik meen dat allemaal niet zo erg, hoor! Maar een mens zou er van alles aan doen, om die Almaci kwijt te raken! Moesten Wij de Moslims zijn, die troela zou al lang haar kop zijn kwijtgeraakt!

     

    ***

    Aai Amaai! Ben ik even met het verkeerde been uit bed gestapt! Blauwbaard Barbarosso heeft gisteren in het EU-parlement de strop rond onze nek aangehaald en, daardoor een beetje van slag geraakt zijnde, hebben de Nederlanders gekozen voor de Pee v/d Aa en ook een beetje voor Rutte en de status quo. Geert Wilders vliegt voorlopig (tot meerder nood komt) in het borstelkot, zonder dank voor bewezen diensten. Ze doen een beetje lijk moeders kindjes doen : onder de rokken kruipen in de mening daar veilig te zijn.

    Och, denken ze, misschien zit er wel wat in en zal het onze tijd wel duren

    Dat niemand ondertussen denkt aan de voortwoekerende kanker van de Islammerij : ach, laat m’n kop gerust! Het is onafwendbaar geworden : Europa behoort al lang niet meer tot de Europeanen (want die hebben nooit bestaan), maar tot de Islam, die andere strop rond onze nek, die altijd maar harder en harder wordt aangehaald.

    Ja, ik heb slecht geslapen, en zal maar toegeven : Barbarosso heeft een slag gewonnen, maar bijlange nog niet de hele oorlog. En voor rekening van dat Duitse Grondwettelijk hof : “In Namen des Volkes” (Freisler had het niet beter kunnen zeggen) : wat zijn die armzalige 190 miljard die Duitslad aan belastingsged mag besteden om, boven Frankrijk uit, aan de leding te staan in ‘Festung Europa’.. Wij, arme uitgemloken Vlamingen, betalen al jarenlang veel meer aan de Sansculotten, niet om zelf de leiding te kunnen nemen, maar om hen in de leding van het land te bevestigen.

    Hun eigen universiteiten bevestigen dat, en zelf Di Jeanetto (in intieme kring) geeft het toe : 6 à 7 miljard directe steun, met daar bofvenop nog evenveel als hun aandeel in de Staatsschuld, in totaal 12 à 13 miljard per jaar. Dat wordt 16 tot 20 miljard, als deze regering haar zin kan doorzetten….

    Al iemand gelezen van de regeime-media die het daarover durft hebben? Die miljarden-transfers, samen met de islammerij, zijn taboe voor politiek correct. Het zou de mensen maar aan het denken kunnen zetten…. Enne… mensen die zelf nadenken, dat zijn populisten! Dat is koren op de molen van het Vlaams Belang!

    Maar ja… we zijn allemaal samen een beetje Lage Landers ondereen, hé! “Het zal onze tijd we duren”….

    Weet U : het doet mij denken aan dat homo-kopplel, die dat ook zei ‘het zal onze tijd wel duren’. Het waren twee-verdieners, en zij leerfden goed en comfortabel. Tot op zekere dag…dat ze uitgesorven waren. Daar stonden ze dan! Inderdaad, moesten onze voorouders dat ook gezegd hebben, dan waren wij er doodeenvouding niet geweest.

    “Het zal onze tijd wel duren” : waar hebben onze kleinkinderen dàt verdiend?

    Die Grieken zijn nog niet zo dom geweest, om alle bunkers mèt geschut na de oorlog te willen  opkuisen zoals wij. “Kan altijd nog eens van pas komen”, zoals dat andere antieke spul, moeten ze gedacht hebben. Al was het maar om zonder kosten alles te kunnen verhuren om oorlogsfilms op te nemen…

    Werken!? Waarom zouden ze, als ’t anders ook kan!

    ***

    13-09-2012, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    11-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.944 WITTE ROOK UIT DE GRIEKSE VULKAAN

    A.D. dinsdag 11 september 2012

    944 WITTE ROOK UIT DE GRIEKSE VULKAAN

     

     



    ***

    Die vulkaan (in mijn titel) is maar bij manier van spreken. Boven de Acropolis kan geen rookpluim, voorbode van de naderende uitbarsting, hangen. Witte roook komt maar het schouwpijpje van de Sixtijnse Kapel, als de Kardinalen binnenkort weer een nieuwe Paus zullen gekozen hebben. Die rookpluim hangt er wel, maar men kan die niet zien. Alleen voelen aan de vibratie in de lucht. Ze hangt overal, over berg en dal en net zoals de orkanen in Midden-Amerika en elders heden ten dage een doopnaam krijgen, zo zal het Establishment binnenkort de orkaan boven heel riekenland, een naam geven. En die zal zijn : burger-oorlog. Het zal niet zijn : de Grieken willen  de EU niet, maar de xenofobe Grieken aanvaarden de zegeningen van de multicultuur niet langer….Het zijn extremisten die we, de Goeden, in een schutkring naast het Vlaams Belang moeten opsluiten.

     

    ***

    Kroniekje over : hoe de dingen weer verdraaid zullen worden. Het zullen niet de Griekse burgers onderling zijn die aan het vechten slaan (abstractie gemaakt van de collaborateurs) maar het zullen de Griekse burgers zijn die de toevloed van invoer-vreemdelingen zullen aanpakken. Resultaat : de UNO zal een troepenmacht afvaardigen, want het kan toch niet dat hier het vuur aan de lont wordt gestoken, die heel het Europese vasteland in vuur en vlam zou kunnen zetten. De migranten hebben ‘mensenrechten’, en een van die mensenrechten is … te doen zoals alle socialisten ter wereld altijd doen : het geld halen waar het zit, namelijk bij de rijke blanke Europeanen…..Ho maar, zal de Smalle d’Anvers nu uitroepen : dat is typisch de oorlogstaal van het Vlaams Belang. En hij heeft gelijk!

    Want het is inderdaad zò, dat als de volksverhuizing van hele volksstammen met ons de facto in oorlog is (opstand tegen de politie) geleid en gericht door de ‘godsdienst’ van de Wrede, het misdadig is om werkeloos te blijven toezien. Of, God-sta-mij-bij, te doen zoals de NV-Averechtsen, om samen met het Establishment, de voorhoede van het Moslim-leger te vertroetelen als kostbare gastarbeiders die naar hier gekomen zijn..om op onze kosten, uit te rusten. Waarmee ik niet wil gezegd hebben dat wij er meteen moeten op los gaan. Harde taal ipv zeemzoet gevlei is inderdaad een duidelijker signaal naar de tegenpartij die uitsluitend de taal van het geweld verstaat. Want die zit ingebakken in hun genen! We nemen als leidraad de 1400 jaar durende veroveringstocht der Muzelmannen, waarbij het Establishment de pretentie heeft een softere versie (zonder terrorisme en bommengordels) te kunnen losweken van de moederkoek. Op die manier koestert men de ijdele hoop een Nieuwe Islam te kweken, waarmee in vrede kan samengeleefd worden. Dat de Leer (de Ladder?) van de islam voorschrijft, om iedere afvallige de kop af te kappen, is dan waarschijnlijk een folkloristische uitloper van een totaal onbelangrijk detail!

    “Ze zijn er nodig”, schruwelt de  Smalle d’Anvers, “dus mogen we hen niet afschrikken”…

    Ik hoop dat de woorden van De 7de Dag van zondag laatst (debat DeWinter/DeWever) voor het nageslacht bewaard zullen blijven. Inzonderheid de sneer over het compromissen maken, dat eigen schijnt te zijn aan democratie (mooie theorie), en aan DeWinter toegewenst wordt daar ook vroeg of laat te kunnen van meespreken. We hoorden trouwens een mooie uitleg van de Smalle d’Anvers voor het ‘cordon sanitaire’ : geen probleem om “in debat te gaan”, maar totale weigering voor om het even welke samenwerking.

    Hoe zegt men dat in de papschool? Al wat ge zegt van mij, zijde zelf….

    Ik verhoop vurig dat er nog een paar honderdduizend Vlamingen hetzelfde al ik zullen gedacht hebben : die NV-Averechts is nog erger dan Le Nouvel CVP est arrivé.

    ***

     

    Griekse politie weigert neonazi's nog te bewaken

    Omdat ze betrokken zijn geweest bij het vernielen van marktkraampjes van immigranten, krijgen parlementariërs van de Griekse neonazipartij Gouden Dageraad geen politiebewaking meer. De politie heeft dat verklaard nadat de partij had laten weten in de toekomst ook niet voor dergelijke aanvallen terug te deinzen. .

    Het vernielen van kraampjes had vrijdag plaats in de kustplaats Rafina bij Athene. Militanten in uniform en met Griekse vlaggen controleerden de papieren van buitenlandse straatverkopers, om vervolgens hun kraampjes en hun spullen om te schoppen. Op videobeelden was te zien dat politie en voorbijgangers niet ingrepen.

    Aanvallen

    Gouden Dageraad won bij de verkiezingen in juni 18 van de 300 zetels in het Griekse parlement. De partij, die openlijk antisemitische en xenofobe retoriek bezigt, wordt verdacht van betrokkenheid bij aanvallen op immigranten en vluchtelingen.

    De Commissaris voor de Mensenrechten van de Raad van Europa, Nils Muiznieks, riep Griekenland onlangs op de rechtmatigheid van Gouden Dageraad te onderzoeken. Hij riep ook op tot een gedegen onderzoek naar vermeende banden tussen de partij en de politie. .

     

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : is het U nog niet opgevallen, hoe de twee V-partijen in de media tegn elkaar worden opgevoerd? Van de kant van het Establishment : altijd prijs. Wint de Smalle d’Anvers, dan wordt het vermaledijde Blok nog meer in de hoek geduwd, en wint de Rechtlijnigheid van DeWinter, dan verliest de NV-A, in ieder geval de collabo-oartien van Di Jeanetto en dus di Jeanetto zelf, hebben er alle belang bij….

    En zeggen dat in Nederland precies vandaag met de teerlingen wordt geworpen. Ze houden hun hart vast bij ons : die Wilders zal toch wel klop gekregen hebben?

    ***

    Wat ruist er daar in ’t struikgewas? Ach ja, dit sukje had helemaal over Griekenland en de Gouden Dageraad moeten gaan, waarbij ik mij de bedenking maak, dat het toch net gaat over hetzelfde Gouden Veld van onze Leeuwenvlag…. Elders las ik (maar het bericht bleef niet lang staan) dat de Grieken zinnens zijn om Duitsland voor het Internationaal Vredeshof te dagen voor oorlogsschade…. Inderdaad, alle beetjes helpen.

    Trouwens : hebben de Duitsers ergens in de jaren ’40-’45 niet geprobeerd om heel Europa te verstoppen achter een versterking, die liep van Noorwegen tot Spanje? Dat ding heette toen de ‘Atlantikwall’ van ‘Festung Europa’. Zou Merkel er nog niet gedacht hebben, de restanten van die muur op te kalefateren en door te trekken tot voorbij Gibraltar? Daar de oversteek maken tot Marokko en verder, over gans de kop van Noord Afrika, tot en met de Bosforus, tot aan de Kaspische Zee, en zo tot de grens met Rusland. De Middellandse Zee wordt terug, zoals in de Oudheid, de Mare Nostrum, en alles wat beneden de muur in Noord Afrika ligt, mag gerust verwilderen tot jungle en thuisland voor alle ongewenste vreemdelingen : Europa is veilig. Bijkomend voordeel : net zoals bij Hitler is de werkloosheid voor jàààaren opgelost!

    Meisjes en jongens: dat is geen dagdromen, het wordt de Nieuwste Orde, veel beter dan Hitlers Nieuwe Orde, die maar een pruts-ordeke is geweest. En deze keer zal er geen Churchill zijn, om tegen te werken!

     

    ***

    Eerwaarde Biechtvader van het CGKR, ik weet dat bovenstaande zaken zwaar tegen Uw politeik-correcte kar rijden. Maar zeg nu eens eerlijk : ziet U een andere oplossing, zonder dat wij in eigen land onder de voet worden gelopen?

    O Juist! Uw antwoord is dat we gewoon de andere wang moeten aanbieden, en dat de Islammerij dan wel vanzelf zal inbinden. Dat gelooft U toch zelf niet?! Ik zou U en de Uwen, vriend Youssef, wel willen geloven, maar U kunt verdorie geen enkel land ter wereld opnoemen waar het na de ene wang, gestopt is. Mohammed heeft zodanig gewrongen, dat er naast zijn dik achterwerk geen millimeter plaats meer is op de bank. Trouwens, zegt Mohammed, waae halen jullie het lef vandaan, om te spreken van ‘de bank’ : weten jullie dan niet dat alle banken, waar ook ter wereld, eigendiom zijn van de islammers? Dat is zo, gewoon omdat ik het zeg, want ik schrijf gewoon neer wat Allah mij openbaart in mijn kop.Ik heb het 1400 jaar geleden in een dik heilig boek laten schrijven zodat niemand er nooit zal kunnen aan twijfelen (dat ik het gezegd heb). En al wie het anders zegt of zelfs maar anders denkt, moet de kop worden afgekapt. Dan valt het deken vanzelf stil.

     

    ***

    11-09-2012, 17:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.943 HET FEESTJE IS AL BESTELD TWEE JAAR OP VOORHAND

    A.D. dinsdag 11 september 2012

    943 HET FEESTJE IS AL BESTELD TWEE JAAR OP VOORHAND

     

    Na het feestje

     

    ,

    De ochtenddrol

    ***

     

    Bij De Morgen is men sinds gisteren bijna in een delirium : hun nieuwe vriend, de Smalle d’Anvers, zal binnenkort zegenend en wonderen verrichtend door heel Belgenland trekken, en zij zullen bij de 12 apostelen zijn, die Hem zullen mogen volgen. Als Sossen niet zo goed bekend zijnde met het lijdensverhaal, slaan ze dat gewoon over : de Messias zal, na een kort verblijf op aarde, het eeuwigdurend koninkrijk der Coburgers her-stichten, waar zij, desnoods elk met 72 maagden continu onder de hand, zullen mogen aanzitten aan de rechterhand des Vaders.

     

    ***

    Kroniekje over :

     

     

    De Wever herleidt in zijn eentje het Vlaamse partijlandschap tot een tweestromenland

    OPINIE − 10/09/12, 06u29

    ***

    Zowel Dewinter als De Croo zijn het boegbeeld van een schip met een gat in de romp: kiezers lopen met duizenden tegelijk weg, de grote meerderheid van hen naar de N-VA Vroeger had je op de kermis een kraam waar een prijsbokser stond te wachten op uitdagers in het publiek. Altijd was er wel een kerel die zich voor geliefde en gemeente wou bewijzen. Meestal eindigde die overmoed met een bloedneus of een blauw oog.

    Daaraan moesten we denken toen achtereenvolgens Alexander De Croo (Open Vld) en Filip Dewinter (Vlaams Belang) het tegen N-VA-voorzitter Bart De Wever opnamen in een tv-debat op de openbare omroep. Eerst De Croo: 's ochtends stoere praat verkopen, 's avonds op Terzake met gênant gemak opzijgezet door zijn concurrent. Dan Dewinter: overal roepen dat zijn anti-islamplan het origineel is, om vervolgens in De Zevende Dag definitief onderuitgehaald door diezelfde concurrent.

    Zowel Dewinter als De Croo zijn het boegbeeld van een schip met een gat in de romp: kiezers lopen met duizenden tegelijk weg, de grote meerderheid van hen naar de N-VA. In een poging het gat te dichten hadden de kopmannen een tegenaanval in gedachten, maar in werkelijkheid hebben ze de schade enkel groter gemaakt.

    Het resultaat valt af te leiden uit de opiniepeiling die deze krant vandaag publiceert. Het Vlaams Belang zit nog net boven de 10 procent, Open Vld zakt daar zelfs al onder. Het moet zowat voor het eerst in de geschiedenis van het moderne liberalisme zijn dat blauw het zo slecht doet in Vlaanderen. Bart De Wever komt de democratische verdienste toe dat hij het nationalisme gered heeft van de extreem rechtse bezoedeling, maar daar stopt het dus niet bij. Hij is goed op weg om in zijn eentje het Vlaamse partijlandschap tot een tweestromenland te herleiden, met hemzelf aan de ene kant en voorts enkel (centrum-)links. LDD is al weggevaagd, Open Vld schuurt over de bodem en zelfs CD&V let maar beter goed op. Als die Vlaams-federale richtingenstrijd nog lang blijft duren, zullen ook hun kiezers nog massaler weg-lopen.

    Wat opvalt is dat Dewinter en De Croo dezelfde strategie gehanteerd hebben tegen N-VA: back to basics. Nog meer wansmakelijke xenofobe stunts in het ene geval, terug naar het zielloze anti-taks-liberalisme in het andere geval. We kunnen nu wel veilig stellen dat die strategie een complete catastrofe is. In het geval van het VB is ons dat een feestje waard, maar bij Open Vld zou best iemand snel een ruk aan het roer geven.

    Dat Alexander De Croo zichzelf niets wijsmaakt: in tijden van koortsig kiesgedrag bestaat er niet meer zoiets als een sociologische ondergrens voor partijen, ook niet op godbetert 9,7 procent.

    Bart Eeckhout - Chef M .

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : hé hé moet dat andere Bartje Chef van de “M” zoals die zijn artikel hierboven ondertekent, gedacht hebben : heb ik dat even mooi gezegd! De bazen zullen content zijn, want dat is wat ze willen horen : achteraf moet het niet uitkomen, al dat gezwets, als het maar mooi gezegd is : in de politiek is een week gelijk aan de eeuwigheid. En tegen dan verzinnen we wel iets anders : ons papier moet iedere dag kunnen verkopen.

    De dramatisch slinkende verkoopcijfers? Maar manneke toch! Die zijn te wijten aan de slechte tijd! De recessie : iedereen bespaart in het huishouden op het niet allernoodzakelijkste! Om de patatten op te schillen, gebruikt men nu iets anders! Kijk maar naar de collega’s : ’t is overal van ’t zelfde : knokken om het hoofd boven water te houden. Seffens moeten we nog onze winkel sluiten, niet omdat de mensen ons niet meergeloven, neen, ze geloven ales wat we schrijven, zelfs de zotste onzinnigheden! Misschien moeten we als eersten heropstarten in ’t Arabisch! Doet de VRT ook, om de kijkcijfers ‘aufzicricken’….

    Ha zo! U beweert dat er stemmen opgaan, ja meer zelfs, dat er centjes bijeen gelegd worden om ‘n nieuw dagblad op te richten! Daar zal veel volk komen naar kijken! Ja, ik geloof U wel, vooral van dat ‘kijken’, want het ding zal alleen op het Net komen! “Kijken” dus, alleen maar kijken, en niet “aankomen” : dat is klap voor de vaak. Is juist : de distributie-kosten vallen helemaal weg, en potverkoffie : ook de kosten van de drukkerij, papier en inkt…. Laten wij eens rap een soort ‘voor-calculatie’ maken : hoeveel inschrijvingen moeten er zijn om uit de kosten te komen? De wedde van een paar kloeke journalisten, een 10-tal hoogbegaafde typistes  en 1 of 2 compiter-ffeaks? Met de ploegbaas erbij,, maakt 15 man. Geen ‘lokaal-kosten’, een file-riden, want iedereen werkt thuis…

    Voilà, Clair! Prijsberekening is OK. Nu de verkoop. Dat is simpel : eenieder die kan lezen en schrijven is verkoper, op een klein percentje, gewoon als bijverdienste, vrij van belastingen, wegens de toevalligheid.

    De lezers zullen bij bosjes tegelijk inschrijven op deze (beveiligde) PDF-uitgave wegens de degelijkheid van het gebodene : Oer-Vlaams, rechtlijnig (niet partij-gebonden), objectief, spreekbuis voor en tegen, kirt op de bal, kortom een soort mix van de vroegere Standaard en Pallieterke. Met veel cartoons, en weinig “prentjes”, want nu kopen de mensen geen gazet om ze te lezen, maar om naar de prentjes te kijken, die meestal meer dan ¾ beslaan per bladzijde ….

    De eigendom : deze is, net zoals Antwerpen-Stad, van iedereen. Of, zoals de Tsjeven het zeggen : van iedereen inbegrepen. Statutair kunnen die op geen enkel gebied tussenbeide komen in de redactionele vrijheid. Wie dat probeert wordt aan de deur gezet, met inbeslagname van zijn inbreng, en het dubele daarvan als boete. Dat zal ze leren!

    Het belang van de aandeelhouders zal uitsluitend bestaan in een soort ‘tantièmes’, die berekend worden op basis van de door hen geplaatste abonnees.

    Och ja, het is allemaal veel moeilijker om het uit te leggen, dan om het te doen. Net het omgekeerde dus van wat nu gebeurt. Elk schip dat van de werf rolt, is ook niet zeker dat er geen kinderziektes zullen zijn? Maar als de vaart er eenmaal in zit, en iedereen doet wat hij beloofd heeft : waar zijn dan de problemen?

    ***

     

    Pas op! Dit is geen misleidende reclame! Er zijn veel snuggerder mensen dan ondergetekende om de trein op de rails te zetten. Is niet in hun voordeel : ervaring in de gazetten-wereld. Wie neemt er nu graag de ramp-commandant van de Costa Concordia n dienst? Dat soort ervaring is alleen (bijna) voldoende om een eenmans-roeibootje te besturen

     

    ***

    11-09-2012, 17:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 942 “BLOOD FOR BLOOD” MAAR VOORAL HET BLOED VAN DE CHRISTENEN

    A.D. dinsdag 11 september 2012

     942 “BLOOD FOR BLOOD” MAAR VOORAL HET BLOED VAN DE CHRISTENEN



    Beeld van elke dag
     



    Ergens, waar ook ter wereld

    ***

    Hoe de dagelijkse situatie in Donker Afrika precies verloopt? Interesseert toch niemand, zelfs geen verzopen kat als Hugo Camps. Niet vergeten : nieuws van beneden de Middellandse Zee, komt immers neer op Moslimmers in een kwaad daglicht stellen. Dat is niet politiek-correct, want in het Westen moet immers de Jihad zoetjes-aan en niet met geweld door de strotten worden geduwd. Stel U voor dat de de V°RT-Tang in het Nieuws van 7 uur zou zeggen : het kerkje in Bachten-de-Kupe is een van de kerken uit de reeks van 6, die gelijktijdig tijdens de Mis werden binnen gevallen door kansarme hangjongeren. Er zijn meerdere onthoofdingen gebeurd en tientallen zwaar gekwetsten. We schakelen nu over naar onze correspondent ter plaats. Hallo, Mr Camps, hoort U mij? “Ja, Martine, ik hoor U zeer goed, en ja, het is waar, enz, enz.” - “Auto’s in de straten werden in de fik gezet en alle winkelpanden in de omliggende straten werden vernield en leeggeroofd. De opgezweepte jongeren verklaren aan onze de Gouverneur (camera zwenkt af) ter plaatse, dat ze handelden uit wraak, omdat de Geheime Staatsvuiligheid de Heer Abou RimRam van Saharia4Belgium in lange witte tabaard, enkele weken geleden heeft afgeknald aan het stuur van zijn wagen”. – “Nen, Martine, de politie is niet willen tussenbeide komen. Het gaat immers maar om een handvol achterlijke Christenen die zich altijd afgesloten hebben voor het zaligmakend oerheids-systeem van Di Jeanetto” -

    Ik zie zò de spotlichtjes twinkelen in de pret-oogjes van het mens. Maar of dat goed zou zijn voor de verdere promotie van de Islammerij? Men zal eerder heel het gebied van Bahten-de-Kupe tot een no go area verklaren, om toch maar geen negatieve berichten te moeten brengen over de Islammerij, de vriend des huizes….

     

    ***

     

    Kroniekje over :

    Moslims vallen kerk in Mombassa aan en vermoorden mensen

    Posted on 8 september 2012 by E.J. Bron

    ***

    Hoewel de islamlanden van de Maghreb zich zogenaamd bevrijd hebben van hun seculiere “dictaturen”, komen ze niet tot rust. En het resultaat hiervan is, dat de mensen uit deze moslimlanden – Egypte, Tunesië, Algerije, Marokko – naar Europa willen “vluchten”. Maar de islamitische gordel ten zuiden van de Sahara borrelt nog veel erger. Daar komen overal onlusten voor, van Kenia tot Mali en van Nigeria tot Ivoorkust. Overal langs de grenzen naar andere culturen zaaien de moslims geweld en oorlog. In Kenia vechten de Al-Shabaab-moslims uit het noordoosten van het land tegen de grote massa van de Kenianen, christenen of animisten. Er worden kerken overvallen, christenen vermoord en andere wreedheden begaan – terwijl de moslims beweren slechts hun godsdienstvrijheid uit te oefenen:

    Tijdens de jongste onlusten in Mombassa, die maandag uitbraken na de moord op een islamitische geestelijke, werden er zes kerken aangevallen. De gewelddadigheden zouden toenemen en leken goed gepland, opzettelijk en systematisch, zei de secretaris-generaal van de Raad, Peter Karanja, volgens een bericht in het dagblad “Daily Nation” van donderdag. Tot woensdagmiddag werden er bij de protesten vijf mensen gedood, onder wie drie politieagenten. De radicale prediker was maandag door onbekenden doodgeschoten.

    Jesus.de

    Geciviliseerde mensen zouden zulke zaken eigenlijk aan de politie moeten overlaten of de vermoorde moslim zijn dood verdiende of dat hij onschuldig was. Zo niet de moslims. Ze gedragen zich iedere keer als er een moslim werd aangevallen of zelfs gedood werd als een wilde, woeste horde zonder menselijke gedragsregels. Als men hen iedere aanval of zelfs iedere moord op anders denkenden op dezelfde manier betaald zou zetten, dan zou er geen moskee en geen moslim meer op deze wereld bestaan

    ***

    KENYA LATEST NEWS: RIOTS IN MOMBASA AFTER ‘RADICAL’ CLERIC ABOUD ROGO MOHAMMED SHOT DEAD

    By admin, on August 27th, 2012

    ***

    Was dat even raak, zeg!

    Executie waar de Christenen part noch deel aan hadden,

    Maar waarvoor ze wel zwaar zullen boeten.

    ***

    He died as we rushed him to hospital. Why have they killed my dear husband?” his widow added, before she and her children were taken to the hospital.

    Regional police chief Aggrey Adoli  said, “One person has been killed, he was slashed to death during the protests”.

    ‘CHAOS’ IN MOMBASA

    “There is chaos in town now, and our officers are on the ground dispersing the rioters to maintain peace,” added Mr Adoli.

    Witnesses said that Mohammed’s car was riddled with bullets, and a photograph released to the media by his supporters showed his body covered in blood and slumped behind the wheel of a car.

    MOHAMMED ON US AND UN SANCTIONS LISTS

    Mohammed was put on a US sanctions list in July for “engaging in acts that directly or indirectly threaten the peace, security or stability of Somalia”. It was alleged that he was a recruiter and fundraiser for Al-Shebaab. At the same time the UN Security Council placed a travel ban and asset freeze on Mohammed.

    The UN claimed that Mohammed was the, “main ideological leader” of Kenya’s Al Hijra group, also known as the Muslim Youth Centre”, a group believed to be closely allied to Al-Shebaab in Kenya. Mohammed “used the extremist group as a pathway for radicalisation and recruitment of principally Swahili-speaking Africans for carrying out violent militant activity in Somalia”, the UN said.

    “INFIDELS WILL PAY FOR HIS DEATH”

    MYC leader Sheikh Ahmad Iman Ali posted a message on Twitter which said: “We are on the right track when our leaders get shahadah (martyrdom).” The MYC added, “He will remain in

     

     

    Rogo's father holds the slumped and blood stained body of his son  our hearts forever”.

    Another message warned that the “kuffar (infidels) will pay” for his death.

    From AFP report:

    “The whole city is on fire, there are looters in the streets, cars have been damaged, some have been burnt,” said Francis Auma, from the local organisation Muslims for Human Rights.

    “An imam in the mosque shouted through the speaker ‘blood for blood’, and immediately youths started stoning cars,” said witness Dennis Odhiambo, whose car was damaged and who was forced to flee into a police station for safety.

    The local Muslim Human Rights Forum condemned Mohammed’s assassination, claiming it “mirrors” the recent killings or disappearance of others “on the country’s terrorism watch list”.

    Mohammed “repeatedly called for the violent rejection of the Somali peace process”, the US Treasury said, noting he had often advocated the use of violence against both the UN and the African Union force battling the Shebab in Somalia.

    He “urged his audiences to travel to Somalia to join Al-Shebab’s fight against the Kenyan government”, the Treasury added.

    Kenyan police arrested the preacher in January, seizing firearms, ammunition and detonators, but later released him on bail.

    He was previously acquitted of the 2002 bombing of an Israeli-owned hotel near Mombasa which killed 15 people – 12 Kenyans and three Israelis – as well as three suicide bombers.

    The cleric is also alleged to have introduced Fazul Abdullah Mohammed – the late head of Al-Qa’ida’s east Africa cell, shot dead last year in Somalia’s war-torn capital Mogadishu – to at least one of the men who helped him carry out the twin US embassy bombings in 1998.

    The bombings in Nairobi and Dar es Salaam killed killed 224 people.

    Mohammed, born on Kenya’s Lamu island, was aged between 43 and 52, according to different aliases.

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : in Vlaanderen hebeen de Kerkleidersf al sinds mensen-geheugenis, nl de Spaanse Bezetting, de kant gekozen tegen het volk. Ik weet het. Ik weet het. De Vlamingen moesten al veel vroeger gedaan hebben zoals het Noorden van de Nederlanden, en de ‘fine fleur’ van de Paarse Roomse rokkendragers eruit gezwierd hebben. Lees : in sterk water opgelegd, gemijterd en gestaafd, omhangen met hermelijn en edelstenen. De Vlaming echter wil tegenover ‘Rome’ altijd loyaal blijven, en trapt dus als een ezel altijd in dezelfde tredmolen, generatie na generatie. Rome zelf loopt lichtjaren achter op de realiteit, en, zoals elk wereldrijk, bouwt het voort op de stenen aangereikt door het Establishment. Als er eens na vele honderden jaren, een eenzaat het brengt als Kardinaal me wereldmacht, tot rechterhand van de Poolse paus (Jan Schotte, Harelbeke), dan slaat het noodlot toe. Had Mgr Schotte blijven leven, dan had Ratzinger geen kans gehad om Paus te worden….Nu ligt de man begraven, en niet binnen de muren van zijn titelkerk (de Kerk der Vlamingen in Rome) zoals onlangs nog gebeurde in Milaan, maar aan de achterdeur ervan. Moest Mgr Schotte Franssprekend geweest zijn, het Hof had op de ere-plaats een praalgraf geëist, met wereldschokkende  beelden. Nu volstond een dienst ‘van den arme’ in een anoniem graf, met bijzetting, even later, als het stof was gaan liggen en Ratsinger veilig en wel was ge*installeerd….

    ‘Rome’ heeft altijd de kant van langs war de Macht kwam gekozen, en die is sedert de Graven van Vlaanderen, nooit, ik herhaal, nooit in het voordeel van het volk geweest. Het waren de Franse koningen, die het land afschuimden, en, waren die voor een tijdje het land uitgejaagd, dan was het om plaats te ruimen voor de Spanjaarden, al even bedrijvig in de stroperij. Het duurde dan ook het niet lang of de Oostenrijkers namen de leiding over. Die deden het, net als de Hollanders die hen opvolgden, heel wat beter, ware het niet dat tussen-in de Fransen op eigen houtje af en toe de plundering kwamen hernamen. Zij brachten ons de guillotine, samen met de ‘Liberté’ en de sociale democratie (=Fraternité), met daar boven op : de égalité , dwz allemaal even gelijk, namelijk even arm.

    Als volk hebben we alles overleefd, dank zij de vele Pallieters, de Uilenspspiegls, en vooral, de vele ‘Petits Vicaires’, die naast de Oremus in de preekstoel, gedcihten en boeken schreven en die, sedert het ‘signum’ om verboden Vlaams te spreken was verdwenen, de jeugd opvoedde in de college’s om er strijdbare Vlamingen van te maken.

    ***

    In weerwil van de ver-belgiciseerde organisatie die instaat voor de katholieke eredienst, herleeft er in het volk een zekere modeerniteit, om de pen terug op te nemen, daar waar de voorlaatste en de laatste generatie die heeft lagen vallen. Een generatie die verwonderd aankijkt tegen ‘ontdoopten’, tegenmond-ongelovigen, tegen ‘atheisten’ die zelfverzekerd verklaren dat ze alleen geloven in wat ze zelf kunnen ervaren (is een bepaalde vorm van hoogmoed?) : hoe kan men toch zo progressief en modern wille zijn, en tezelfdertijd blijven plakken aan voorbijgestreefde ideeën?

    ***

    De grondtoon van onze beschaving is de Christelijke Lering, aangevuld met het humanisme van de Beschaafde Oudheid, en tot strijdbare proporties gedwongen door de gebeurtenissen rond 1492, die noch min noch meer een afrekening zin geweest met het Acien Regime. Wat er toen ws, is, gelouterd door Marx en Engels, klaar om in het oude Avondland uit de catacomben te komen.

    Er is ook geen andere keus : om het alles-opvretend Islamisme te counteren, moet de natuurlijke vijand ervan het voortouw nemen. De lauwen zullen volgen, eenmaal het schoentje begint te nijpen. Stelt zich de vraag, zullen voornoemde ‘vijanden’ van het Geloof zich aan onze zijde scharen, of aan de zijde van de Overweldigers? Ik heb zo mijn eigen mening, maar ik vrees om daar vrienden te vinden, zoals ik vrees dat die de bij de Islam een ‘Sonder Behandlung’ te wachten staat.

    ***

    Que sera, sera, wat zijn moet, dat zal zo zijn…. Ik heb in mijn leven het geluk gehad een paar speciale mensen te mogen leren kennen. Van een daarvan heb ik onthouden : het is beter één dag als Leeuw te leven, dan als bandhond geheel Uw leven aan de ketting te liggen. Ontdaan van de dcihterlijke overdrijving, zou ik zeggen : laten wij de merktekenen op onze zielen, dat wij als Christen mens gedoopt en gevormd d.i gesterkt zijn, en dat wij dat willen uitdragen, fier dat we als Vlaming geboren zijn, lid van een groot volk met een groots verleden. On-verfranst, on-verduitst, on-verengelst, trouw aan de voorouders die gevochten en gestorven zijn voor onze vrijheid. De inzinking van het ‘ongeloof’ en het ‘vermaak’ zijn we bija te boven gekomen : wie Christelijk is, neem Uw kruis en sta op : we zijn onze tijd ver voorop.

     

     

    ***

    11-09-2012, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!