MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2671

    *

    Zondag 7 juni

    Zon 5u31-21u52

    H Godewald

    *

    7-8 juni 1975 Resolutie van Strastsburg : migranten voor olie. In Molenbeek is de Gemeente zo goed als failliet, onder de deskundige Rode Partij ideoloog, record die nu in Oostende op het punt staat glansrijk te worden verbroken door een nog hogere partij ideoloog. Achter hem ligt dan ook een oerwoud van machtsmisbruik en geldklopperij.

    Welke gedrochten ons nog staan te wachten in al die andere grote steden in Vlaanderen, waar er ‘maar gewone socialisten’ burgemeester zijn geweest, is ook een zorg, maar daarover gaan e het pas hebben als het zover is.

    Het is dan ook en kleine stap, om van deze ‘kleine’ verantwoordelijkheden bij de meest absolute grotere te komen. De ‘Resolutie’ van Straatsburg bijvoorbeeld. Een typische combinatie van hebberigheid, onbekwaamheid en tweezakkerigheid, gebaseerd op ‘compomissen’ om de onmacht een naam te geven. Als het over deze materie ooit tot een wereldwijde Rechtszaak komt, dan zal het huidige Fifa-schandaal daar tegenover klein bier zijn. De geheimzinnigheid rond deze zaak is daar het sluitend bewijs voor.

    Om over na te denken: wie had er voordeel bij deze misdaad? Wie heeft die mogelijk gemaakt, ja zelfs gemanipuleerd? Toch curieus dat we weer terecht komen bij dezelfde graaipolitiekers die verband zijn met het gewezen Duitse Nationaal Socialisme…. Een der hoogste ‘vaders’ van deze geslaagde resolutie, was die immers niet een opgeviste theoreticus van het Nazisme? Lezers van mijn blog zullen met dit personage bekend zijn….

    *

    .

     

    *

    In Berlare ziet men dat anders

    .

    *

    INLEIDING

    Ons is altijd geleerd, van vader op zoon, dat de mens een ‘redelijk’ Schepsel Gods is. Maar dat blijkt niet zo te zijn, want tot het besef gekomen, dat er geen God is. In Berlate (Oost Vlaanderen) heeft men daar de bewijzen van. Zegt men.

    Dat meteen het begrip ‘iets (!) met rede begaafd’, redelijk en levend dus, op de helling zou komen te staan, tja, daar is men eigenlijk niet aan uit. Want de stommiteiten zijn niet te loochenen.

    Begrijpe wie kan; er bestaat geen God, maar onze Grote Verstanden lopen wepel als bezeten katers (!) van godsdienstvrijheid. Let op, die is geen tweezakkerigheid, maar Hogere Politiek.

    De bedoeling is dus duidelijk: met het oog op hun eigenbelang, wordt er gezocht om de illusie levendig te houden. Het Christendom hebben ze uitgehold en terzelfdertijd geïmiteerd onder de naam ‘de verzorgingsstaat’, want onder die hemelkoepel is de hele wereld een welkome ‘verrijking voor onze eigen samenleving. Zelfs al staat dat gelijk met een totale humanitaire ramp.

    Maar daarmee is het ‘met rede begaafd zijn, met gezond verstand dus, nog niet terug. Dat laat zich het sterkst voelen bij de ‘progressieven’, die nooit tevreden zijn met wat ze reeds voor iedereen ‘achter zich hebben gelaten’. De Kerk is niet alleen vernietigd (denken ze), ze moet vervangen worden door iets nieuws, iets gematigds, dat ze naar hun hand hebben kunnen zetten. Denken ze. Maar ze bouwen losse eindjes op andere losse eindjes.

    De Keizer van Berlate, die U hieronder aan het woord vindt, verwoordt het op zijn manier: Toeback of Tjombé, het is lood om oud ijzer. Woorden waarmee hij een open deur instampt. Waarbij hij angstvallig vermeldt, dat liberalen zoals hij, veel meer zijn dan ‘Rechts’, wat hen dus automatisch bij Links doet belanden. Want wie niet vòòr is, is tegen….

    Riberalen, vrijmetselaars: ze zijn de aanstokers, de filosofen, die God en Zijn Gebod niet naar hun zin vinden. Zonder daarbij hoogmoedig te worden, hoor!

    Tja, als ‘ze’ willen in vrede leven, moeten ze wel compromissen sluiten. En we weten waar hun sympathie of het gebrek aan sympathie naar uit gaat. Dat is immers een natuurwet, dat waar de redelijkheid (het gezond verstand, het ‘boerenverstand’) samen met het badwater (het besef van een Hogere Macht en van onze menselijke nietigheid) weggegooid wordt, de hygiëne van de hele familie zoek is.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Karel De Gucht hard voor sp.a: "Heeft socialisme een toekomst?"

    *

    In zijn wekelijkse column in Het Laatste Nieuws fileert de liberaal Karel De Gucht de socialisten. "Het socialisme heeft een groot verleden, maar heeft het ook een toekomst?", vraagt hij zich af. Want, stelt hij vast, "dat is het drama van de sp.a: niemand weet welke richting het uit moet."

    "De socioloog Luc Huyse zei dat wat je nodig hebt als politieke partij een goed politicus is en enkele goede ideeën. Op dit ogenblik heeft de sp.a geen van beide", schrijft Karel De Gucht, "en dat zal na de voorzittersverkiezingen van volgende week niet anders zijn." Ook niet als de opvolger van Bruno Tobback John Crombez heet.

    "Durven is het stopwoord van Crombez, the one and only. Maar wat precies durven? Dat komt er niet uit." Met de oppositie van sp.a en PS loopt De Gucht niet hoog op. "Elk voorstel dat ze doen kost geld en is steevast niet te betalen. De koe is leeggemolken, ze staat droog. Maar Bruno, John et les autres willen of kunnen dat niet vatten."

    *

    *

    UITLEIDING

    De grootste humanitaire ramp aller tijden, deze volksverhuizing, die net als alle andere rampen, gewoon vanzelf is gekomen…. Eerst werd die verkocht als een grote goede zaak voor de Arabische wereld die zou meebrengen, dat inderdaad alle mensen als broeders zouden kunnen leven, de natte droom van elke Europeër, dei zichzelf al als bewerker van een nieuw Aards Paradijs zag.

    Tussen droom en daad zou geen verschil meer bestaan.

    En toen werd het stilaan algemeen bekend, dat overal waar de Islammerij veld won, geen vrijheid, maar dictatuur heerste. Men had gedacht, dat deze Oosterse God, samen met het geld van de pietrol, borg zou staan voor een goed draaiende wereld zonder God.

    De schaduw van wat ons zeer concreet te wachten staat, krijgt vandaag gestalte in Istanbul, ooit de overwonnen Hoofdstad van het Oost Romeinse Rijk. Tot voor kort hoopte Bruxellabad zelfs de aansluiting van dat land bij Europa. Men hoopte het niet alleen, men kroop er zelfs voor in het stof.

    Maar het spreekwoord ‘De mens wikt, maar God beschikt’, bleek opeens door de wil van slechts één man, taaier te zijn dan gewenst. Erdogan wil wel fungeren als onderdeel van Continent, maar dan op zijn voorwaarden.

    En zijn voorwaarden zullen de onze worden, gewoon omdat onze Leiders, eerst de Grote G8,en na wat geruzie, nu nog de G7 ervan uitgaan, dat er nog maar eens ‘compromissen’ zullen moeten gesloten worden.

    O, maar we kennen dat al een beetje. Hun besluiteloosheid en de zorg voor het eigen hachje zullen ons verkocht worden als ‘met de dood in het hart( - ‘voor de allerlaatste keer’; enz. Want zo is ‘Het Westen’ met de dubieuze hulp van de Amerikaanse koewachters (cowboys) wereldwij bekend als… lafaards. Zo ver wil de Keizer van Berlare echter niet gaan, want door dat te stellen, zou hij zijn eigen neus schenden. En wie zijn liberale neus schendt, schendt zijn liberale aangezicht.

    Maar allez, d’er zal voor hem veel gebeden worden in de mosketen….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    07-06-2015, 15:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2670

    *

    .

    *

    Onze politici weten van niets anders…..

    .

    Ze zijn zo geboren…..

    *

    INLEIDING

    Ze doen maar. Het zou onze straten en pleinen alleen wat meer kleur geven. En dat ze daarna eisen om onopvallend in het verkeer links te rijden omdat hun ‘godsdienst’ niets moet hebben van ons, ‘rechtsen’: ze doen maar. Want zo zullen de mensen eindelijk ondervinden, dat als overwonnenen we in eigen huis al lang ons meesterschap aan hun Allah hebben afgestaan.

    Hieronder serveer ik U nog maar eens De Schandaard, waar ‘begrip’ voor onverdoofd slachten, zò afdruipt. Echt hàrteloos van dat stuk Minister, om eindelijk de Wet die geldt voor iedereen, toegepast te willen zien. Islammerds zijn toch de toekomstige Meesters, en mogen in geen geval niet tegenin de haren gestreeld worden! Ze vertellen nu al, ‘dat ze zich niet zullen laten doen’…..

    Wat ze dan wèl zullen doen, is duidelijk in Syrië.

    Het is maar een loslopend klein ideetje van mij: schrijf in de Grondwet bij hoogdringendheid in, dat schapen, net als eksters, in ons land een beschermde diersoort zijn en 2° dat voor alle andere slachthandelingen het verboden is, om oneigenlijke daden te stellen. ‘Oneigenlijk’ is inderdaad een containerbegrip waarmee men alle richting uit kan.

    Het zou trouwens voor iedereen geen kwaad kunnen wat meer vegetarisch te leven. In de woestijnlanden moete men trouwens zien te overleven, door het eten van… sprinkhanen.

    Zo zou het ‘Offerfeest’ best wel kunnen opgevrolijkt worden, door kilo’s zelf gevangen rupsen aan de familie uit te delen, in plaats van lamskoteletjes. De vraag of ze ‘halal’ zijn stelt zich zelfs niet, want die komen zò uit de handen van Allah. En het zou nog goed zijn voor het milieu ook.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Onrust na verbod op onverdoofd slachten op tijdelijke slachtvloeren

     

    Vlaamse slachthuizen beschikken vandaag niet over voldoende capaciteit om het verbod op onverdoofd slachten op tijdelijke slachtvloeren op te vangen. Dat valt bij verschillende stemmen uit de moslimgemeenschap te horen.

    ‘Wij zijn niet tegen een overstap naar erkende slachthuizen, maar drie maanden is veel te kort om die voor te bereiden’, zegt Habib El Ouakili (SP.A), schepen in Hasselt en vertegenwoordiger van de lokale moslimgemeenschap. Hij verwacht ook niet veel hulp van minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) die op 29 mei het verbod op onverdoofd slachten op tijdelijke slachtvloeren invoerde. ‘Hij zegt “Je m’en fous. Ik pas de wet toe” en laat ons aan ons lot over. Dit komt echt niet goed.’

    De inschakeling van erkende slachthuizen, die vandaag nog geen vergunning hebben om schapen te slachten, ligt het meest voor de hand. Maar het is allesbehalve vanzelfsprekend dat die private instellingen bereid zullen zijn om mee te werken. ‘Zo’n vergunning aanvragen betekent een enorme administratieve rompslomp’, klinkt het in het slachthuis van Sint-Truiden. ‘Ik weet niet of we dat er voor over hebben.’ Bovendien kan een slachthuis voor kippen of runderen niet zomaar overschakelen op schapen.

    Er zijn ook alternatieven. Zo leeft in Antwerpen het idee om het slachten over drie dagen te spreiden, waardoor de capaciteit van het stedelijke slachthuis volstaat. In Genk onderzoekt het stadsbestuur of het mogelijk is om zelf een erkend slachthuis op te richten in een oude loods. Ook het slachten van één rund in plaats van zeven schapen wordt naar voren geschoven.

    Volgens minister van Dierenwelzijn Ben Weyts is het alternatief duidelijk. ‘Waarom kunnen moslims niet gewoon verdoofd slachten’, vraagt hij zich af. De Belgische Moslimexecutieve, maar ook de Europese Hoge Raad van Islamitische Theologen beslisten eerder al unaniem dat verdoofd slachten voor moslims onaanvaardbaar is.

    *

    *

    UITLEIDING

    De waarheid is even simpel als bij het onredelijk aantal “schoolverlaters” zonder diploma: men heeft het veel te ver laten komen. Moslimkindjes moeten eerder de Koran uit het hoofd kennen, dan onze taal verstaan, waarmee ze leren lezen, rekenen en schrijven….

    Had men bij de eerste ‘gastarbeiders’ simpelweg gezegd, dat in ons land ónze wetten gelden, te nemen of te laten, dan waren er al lang geen problemen eer. En gelukkig maar, ook geen Moslims meer.

    Het zou een goede vraag voor Erdogan zijn. Niet zozeer vanwege de vraag, maar om zijn antwoord te kennen. En dat ondergaan we niet alleen gewillig, onze Grote Verstanden moedigen het zelf nog aan!

    En nu het boven ons hoofd is gegroeid, zetten we hier en daar levende schietschijven op wacht voor de toegangen van onze Paleizen van Justitie. En worden onze Leidertjes iedere minuut van de dag of de nacht begeleid door (op onze kosten) James Bond spelende figuren. Dit tot groot jolijt van onze kwelgeesten, die met pretlichtjes in de ogen, de overzetboten uit Afrika met nieuwe soldaten van Allah gadeslaan.

    Och, schijnen ze te denken: de moeite om al die koppen er af te kerven kunnen we ons besparen. Die bleekneuzen gedragen zich nu al als struisvogels, en zonder kop kunnen ze niet worden ingezet om ons te onderhouden….

    Die aangespoelden hebben verdorie meer doorzicht dan onze eigen politici….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

    06-06-2015, 17:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2669

    *

    .

    *

    .

    Belachelijke wijsheid van de Vlaamse Primitieven

    *

    INLEIDING

    Breughel Den Ouden heeft het zo mooi in beeld gebracht. Veel mooier dan het bekwaamste politiek talent van bij ons het ooi zal kunnen. Een reproductie, hoe bescheiden ook, zou verplicht moeten gesteld worden in elke ‘Raadszaal’ waar politici beslissingen moeten nemen. Want….

    Ons land, Coburgia, werd de laatste 70 jaar en meer, geregeerd door m’a tu vu’s en voyou’s à la Fluppe Moustache in Molenbeek en à la Van de Lalaliere in Oostende. Om nog maar te zwijgen van de Tsjeefse slijmkwijlers waar de evidentie van af droop. De rest van mijn gal heeft collega Guvaal voor mij vandaag op een beschaafde manier op zijn blog gespuwd. Warm aanbevolen en bijna noodzakelijk om mij verder te kunnen volgen en begrijpen. Zie

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    De grootste schuldigen echter zijn de Tsjeven geweest, en nog altijd in het voortgezet bestuur van het ras der Nieuwe Super Tsjeven, de komedianten van BDWërs

    Als op stapstenen van het beleid werd en wordt van compromis tot compromis voort gesukkeld. De hoogste ‘taxen’ op arbeid? Die zijn vanzelf gekomen. Dichtgeslibd wegennet? Is vanzelf gekomen. Hoogste belastingen ter wereld? Vanzelf gekomen. Zicihzelf willoos overgeleverd aan de Verenigde Nazies? Is vanzelf gekomen. De grootste corruptie na de Fifa? Was er vanzelf op een mooie zaterdagmorgen, precies toen het Vrije Weekeind begon. De meeste fietsdoden ter wereld? Is vanzelf gekomen. Heus, niemand begrijpt het. Fietspaden gaan vanzelf kapot, als ze er al liggen…

    In Coburgia is alles vanzelf gekomen, want er nooit iets anders aan gedaan dan… niets. Want precies dat niets doen, was het resultaat van al die compromissen. Het land is kapot geregeerd, en roeren ze hun muil. De Sossen bij monde van trosjes viswijven op straat, en de Tsjeven bij monde van hun als ‘Premier’ gebuisde clown die van het scherm niet is weg te branden, omdat hij de regering (eindelijk) zonder de Sossen, waarvan hij de vice-premier is, gestaag aanvalt. Dat is geen ‘populisme’, maar vulgaire zieltjeswinnerij.De Pastoors zouden dat vroeger ‘aflaten’ genoemd hebben, zoveel eeuwen minder lang moeten doorbrengen in het vagevuur…..voor de pap met gouden lepeltjes….

    Maar over de fietspaden beperk ik mij tot Laag Coburgia, want in het heuvelachtig Hoog Coburgia rijden door de oneindige bossen, alleen sportieve tijdverdrijvers met de fiets. In Vlaanderen, altijd een beetje achterop bij Nederland, wordt er gefietst o den brode.

    En daar wringt het schoentje. Aandacht voor fietspaden is communautair veel te ‘geladen’….. Mocht Vlaanderen federaal belastinggeld gebruiken voor fietspaden, da   n wil Wallonia daar stante pede compensatie voor. Misschien wel een 2de (nutteloze) scheepslift zoals in Strépy, of een verbeterde maar al even nutteloze ‘Métro Léger’ in Scharrelroi. Of een nieuw treintempelcomplex in Luik, een in Mons en een in Namur. U zegt het maar, terwijl ondertussen onze eigen kleinkinderen onderweg naar school; tussen de dodelijke camionwielen door, naar school moeten zeilen.

    Is allemaal, net als de Staatsschuld, vanzelf gekomen, en zal dus op zekere dag ook weer vanzelf verdwijnen. De compromissen hiervoor zijn trouwens al in de maak…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Fietsen nergens zo dodelijk: 66 doden en 7.000 gewonden in 1 jaar

    Met jaarlijks liefst 66 doden en ruim 7.000 gewonden is Vlaanderen de gevaarlijkste fiets regio van Europa. Investeringen in nieuwe, veiligere paden zijn dringend nodig. "Maar van de 500 voorziene projecten, raakt de helft niet gerealiseerd", luidt het scherp bij Groen.

     

    De verontrustende cijfers staan te lezen in een nieuw rapport van de Europese Raad voor Transportveiligheid (ETSC). Die berekent dat in 2013 liefst 9,5 fietsdoden per miljoen inwoners vielen te betreuren in Vlaanderen. In de twee andere grote fietsregio's- Nederland en Denemarken - ligt de kans op een dodelijk ongeval een stuk lager.

     

    Van een toevallige momentopname is geen sprake. De voorlopige cijfers voor 2014 voorspellen dan ook weinig beterschap: ruim 7.800 gewondenen minstens 53 doden ter plaatse. Dat is dus nog zonder slachtoffers gerekend die in een ziekenhuis overleden.

     

    "Er is duidelijk nog veel werk", geeft Vlaams mobiliteitsminister Ben Weyts van N-VA toe. Bij Groen vinden ze de inspanningen van de regering te pover.

     

    *

    UITLEIDING

    Onze Deel(tjes) Regering zou, net als in Nederland, dictatoriaal de ene burgemeester per stad of gemeente moeten benomen. Maar zuiniger dan bij de zuinige Kaaskoppen, zou dat mandaat onbezoldigd moeten zijn. Waardoor de kandidaten dus met een vergrootglas zouden moeten gezocht worden. Iets wat op zich al een goede selectie is. Deze aanpak kan zelfs verkocht worden onder de slogan ‘Taschenfüller unerwünscht’, omdat Duits nog altijd onheilspellender werkt.

    Zesmaandelijks zou het Gemeentebestuur dan geëvalueerd moeten worden door een commissie samengesteld door de grootste regerende partij, wat als resultaat zou hebben, dat er een doe-gemeenteraad zou zijn, in plaats van een gemeenteraad van ‘zullers’. Dat heet dan ‘besturen tegen het uurwerk’. In zes maand tijd geen zichtbare vooruitgang? Vooruit! Ander en beter!

    Schaf daarbij het eeuwigdurend stempelgeld af, en vorder de werklozen op, m/v om het eigen gemeente materiaal voor aanleg en onderhoud van fietspaden bij te staan. Incasseer het verloop van de vele ineens werkwillig geworden leeglopers als een voorschot op het eindresultaat. Onder de leuze: niet werken = niet eten. Beloon kwistig de beste ploegen met veel bekers en met gelukwensen van de Jury, door die uit te sparen bij de onnutte sportmanifestaties. Voorzie zelfs de mogelijkheid om tegen betaling in onderaanneming met dat materieel en die werkploeg de luie buurgemeente te helpen.

    Resultaat: binnen de 2 keer 6 maand ligt Vlaanderen vol met beveiligde en perfect onderhouden fietspaden. De Moslim Executieve zal wat minder moeten toegestopt worden, maar dat kan terugverdiend worden op de uitgespaarde steekpenningen, nu er met ‘Schone Handen’ gewerkt wordt. En weet U, pas dàn zullen de politici elkaar verdringen om de pluimen op hun eigen hoed te steken. Indachtig het spreekwoord, dat niemand de schuld op zich wil nemen voor de nederlagen, maar dat de Overwinning altijd vele vaders heeft.

    Bij de volgende verkiezing worden dan geen mandaten meer verdeeld, maar cash geld. Iets wat tenminste voor iedereen duidelijk zou zijn….

    Gewoon Uw job gedaan? Maak plaats. Goede resultaten? Mag blijven. Fantastische resultaten? Beloning en werkzekerheid navenant….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

    06-06-2015, 16:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2668

    *

    Zaterdag 6 juni

    Zon 5u32-21u51

    H Norbert

    Norbert werpt een warme blik op d’erd

    *

    6 Juni: Vroeg in de morgen op deze dag in 1944 begon de ‘Langste Dag’, de landing der ‘Geallieerden’ op de Nomadische Stranden.71 jaar later moeten wij ons afvragen of dat wel zo’n goed idee is geweest, want we zijn sedertdien van de regen in de drop geraakt. Of moet ik eerder schrijven ‘van de regen in de storm’. Bevrijd van toch nog altijd een mildere vorm van tirannie, zitten we nu inderdaad midden in het oog van de storm van de absolute tirannie, die van Het Beest. Alleen worden we nog altijd wijsgemaakt, dat zulks een ‘verrijking’ is….. en dat de Islamitische Staat in volle opmars uit het Oosten en het Zuiden, niets te zien heeft met de Islamitische doelstellingen.

    De les uit het verleden, dat het Duitse Nationaal Socialisme niets zou te zien gehad hebben met de ware aard van het beestje, lag nog altijd niet gezegd worden….

    Och, over die collectieve verdwazing zullen we maar zeggen: ‘Zoek de zon in het leven, de schaduw komt vanzelf’….

    .

    *

    VERGIFT

    .

    Made in the USA

    *

    INLEIDING

    Geslepener dan de geslepenste als vrouw verklede pietrol-verkoper, zijn de kauwgom kauwende Yankees om ‘zaken’ mede te doen. Amerika is immers het Land van de Onbegrensde Mogelijkheden. En in Bruxellabad is men blij met de grote eer met die soort halve en hele gansters ‘zaken’ te kunnen doen. In Bruxellabad is men dan ook rap met alles content: ze drinken een glas, ze pssss’n een plas, en laten alles lijk het was……Met even op in het onderstaand overgenomen artikel, waar de EVP van wijlen de liefhebbende 3de echtgenoot en echtbreker van Miet Smet en van Haiku Herman ter sprake komt. Het gaat daar weer van ‘enerzijds’ en van ‘anderzijds’, en onderwijl heeft men de Burger weer bij zijn pietje….Zodat de Verkochte Media weer lamment kunnen geven over de ‘bereikte compromissen’. Nadat op die manier het Land kapot geregeerd is, gebeurt nu hetzelfde met heel de Europese Unie. Machtige weekdieren, zijn het!

    Ik ken dank-zij-Goed niets van al die chemische brol, zoals de meeste mensen, en daarom houden de ‘technocraten’ die het ook niet weten, de onderhandelingen dan ook zo lang mogelijk geheim. Het doet me denken aan de Borgia’s, die bij elke maaltijd een ‘voorproever’ nodig hadden. Die prikte rechtstaand achter de rug van de Hooggeplaatste, met een lange vork zeer ceremonieel, een stuk van de schotel, at het op, en als die binnen de eerste 5 minuten doodviel, was het eten niet goed en werd de kok na het dessert gevierendeeld.

    Zo’n leger van ‘voorproevers’ zou inderdaad een goede oplossing kunnen zijn, zowel voor de werkloosheid, als voor de overbevolking. Best dus niet teveel kritiek op het ‘Vrijhandelsakkoord’ dat ons binnen een paar dagen door de strot wordt geramd.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    EU moet zwaar giftige chemicaliën toelaten door vrijhandelsakkoord met VS

    In veel Europese landen werd tegen het TTIP geprotesteerd, dat bedrijven vrijwel onbeperkte macht zal geven. De ervaring leert dat de technocraten in Brussel zich niets gelegen zullen laten liggen aan de bezwaren van de gewone man.

    De Britse vakbond GMB waarschuwt dat de Europese Unie na het sluiten van het TTIP vrijhandelsverdrag met de VS overspoeld zal worden met tot nu toe verboden zwaar giftige chemicaliën die erom bekend staan kanker, geboorteafwijkingen en ontwikkelingsstoornissen te veroorzaken. Ook hieruit blijkt dat Brussel zoals we inmiddels gewend zijn niet de belangen van de burgers, maar van grote internationale concerns behartigt. Dat is dan ook de reden dat de EU de inhoud van de onderhandelingen met de VS nog steeds angstvallig geheim houdt.

    Ruim half miljoen banen in Europa verloren door TTIP

    Het TTIP verdrag, dat volgende week gesloten zou moeten worden, is zeer omstreden. Eerder bleek uit een onafhankelijk onderzoek van het Global Development & Environment Institute dat van de beloofde stimulatie van de werkgelegenheid in Europa niets terecht zal komen, en er de komende 10 jaar juist 583.000 banen verloren zullen gaan – en dat terwijl de werkloosheid in tal van EU lidstaten nu al het ene na het andere record breekt. Ook zullen de gemiddelde lonen in Noord Europa jaarlijks met maar liefst € 4848,- dalen.

    De hoogste official van de GMB die belast is met de afdeling gezondheid zegt dat het TTIP een ‘neerwaartse harmonisatie van standaarden’ betekent voor chemicaliën die tot op heden zijn verboden in de EU. Tevens roept de GMB de Britse regering op om ervoor te zorgen dat de Nationale Gezondheid Dienst (NHS) beschermd wordt voor de invloed van private bedrijven nadat het TTIP van kracht is geworden.

    Socialisten & Democraten willen geen private bemiddelaar

    Het Europese Parlement nam vorige maand een niet bindende resolutie aan waarmee werd ingestemd met het TTIP. Officiële instemming op 10 juni is echter onzeker geworden nu de Socialisten & Democraten fractie afziet van een eerder gemaakte deal met de Europese Volkspartij.

    De S&D groep houdt vast aan het schrappen van de door de Amerikanen geëiste mogelijkheid van bedrijven om overheden buiten de reguliere rechtbanken om aan te klagen bij een private ‘bemiddelaar’, die zo wordt gevreesd niet onpartijdig zal zijn en automatisch in het voordeel van bedrijven zal oordelen.

    De verwachting is echter dat de Socialisten & Democraten –zoals het complete Europarlement vrijwel altijd doet- zijn zogenaamde ‘verzet’ zal opgeven, en uiteindelijk toch zal instemmen met het vrijhandelsverdrag.

    ‘Veiligheid en gezondheid burgers op het spel’

    De Europese Commissie beweert dat het TTIP de Europese economie een impuls van € 120 miljard kan geven, maar critici houden vol dat alleen al het feit dat de onderhandelingen achter gesloten deuren worden gehouden bewijst dat de veiligheid en de gezondheid van de Europese burgers doelbewust op het spel worden gezet. Tevens wijze ze erop dat bedrijven onder het TTIP enorm veel macht krijgen om overheden die hen beperkingen opleggen aan te klagen.

    Gevaarlijke stof EDC naar Europa

    ‘Wij kiezen Europarlementariërs om ons te beschermen, niet om de EU markt te openen voor chemicaliën die hier zijn verboden,’ gaf GMB-gezondheidsofficial John McClean als commentaar. Eén van de gevaarlijke chemicaliën die straks in Europa worden toegelaten is EDC, dat in bepaalde doses schadelijk is voor het hormoonsysteem van zowel mens als dier.

    ‘Deze verstoringen kunnen kankertumoren, geboortedefecten en ontwikkelingsstoornissen veroorzaken,’ legde McClean uit . ‘Ze komen in veel huishoudelijke en industriële producten voor, zoals in medicijnen, bestrijdingsmiddelen en plastic producten.’

    VS weigert EU regels te respecteren

    De VS heeft de EU al duidelijk gemaakt dat ze de strengere EU regels voor het gebruik van chemicaliën niet zullen navolgen. ‘Dat is inclusief een hele serie regels voor verf, kleurstoffen, sprays, schoonmaakmiddelen en tuin- en landbouwproducten,’ vervolgde McClean. ‘Daarnaast gaat het ook om cosmetica. Deze regels zijn er om werknemers, consumenten, het milieu en dieren te beschermen.’

    Xander

     

    *

    UITLEIDING

    Aandacht AUB. Deze zaak heeft niets te zien noch met de ECB, het IMF of hoe die dingen verder ook mogen jeten. Zelfs de Grieken, die toch aan de basis liggen van onze moderne geschiedenis, hebben er niets mee te zien. Het zijn gewoon de Amerikaanse chemische fabrieken die hun brol EDC aan de straatstenen niet meer kwijt raken De pummels in Bruxellabad zullen denken, dat de Federal Reserve gewoon de ECB ter hulp schiet. Een zoveelste Marshall Plan, als U wilt, want Olio di Poepo zit er weer eens zonder….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

    06-06-2015, 08:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    05-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2667

    *

    .

    *

    *

    INLEIDING

    Liz-a-Bed, als bij mirakel, wéét het. Ze is een Homans: net als die Frase filosoof: je pense, donc je suis. Ze denkt, dus ISIS ze. Met Arafatsjaal en al. Net zoals alle Bobo’s van de Weg-met-Ons partij. Als het maar opbrengt en we salonfähig blijven.

    Als we Het Neest maar flink blijven steunen, zal het verder fel blijven vriezen. Zodat het ijs van de speelvijver waarvan het in de sterren staat geschreven, dat we er alen zullen in verdrinken, ‘houdt’. Hierna, straks kunnen we schaatsen! Turkey’s zijn inderdaad nog van de slechtsten niet, er zijn er veel en veel slechter. Maar Sssst! Geen namen noemen, want dat zou racistisch zijn….

    Als kind heb ik zo een vriendje door het ijs weten zakken, en toen, in die dagen, het verdriet meegemaakt van iedereen die het niet had kunnen voorkomen. De stoere bink wilde uithangen en tegenover het knappe buurmeisje zijn stoerheid willen bewijzen, door te bewijzen dat het ijs wèl hield’. En waarachtig! Het lukte. Hij was al een heel eind ver naar het midden, en net toen hij triomfantelijk wilde keren, begaf het. Het bad was ijskoud en hij kon niet zwemmen want hij was geen vis. Telkens hij zich probeerde vast te klampen aan de scherpe rand, brak die weer af. En neen, het duurde echt niet lang voor we hem niet meer zagen…

    Het is een beetje contradictorisch, om in een bloedhete zomerdag, te schrijven over door het ijs zakken. Maar het subsidiëren van de Islam in de mening iets, al is het ook maar één enkele letter, aan de Koran te kunnen ver-vlaamsen, is al even contradictorisch. Dat staat inderdaad gelijk aan het zich op dun is wagen, met de stellige zekerheid dat men bij de BDWërs gebakken lucht verkoopt. Men kan zelfs niet zeggen ‘Hier scheert men gratis’, want men gebruikt er het geld voor dat we zelf broodnodig hebben.

    U zult op de video tot Uw grote verwondering vernemen, dat er vandaag in ons land reeds meer dan driehonderd (300) mosketen bestaan. En in geen enkele ervan weet niemand precies wat daar gebeurt. Stel U even voor, dat in de jaren ’40-’45 de Overheid 300 Nazi-vergaderzaken had gedoog of gedeeltelijk betoelaagd, waar de Nationaal Socialistische Leer werd onderwezen: hoe zou U deze houding aanvaard hebben? Nzisme is even gevaarlijk als Islamisme, ja zelfs 1.000 keer gevaarlijker want 1.000 keer totalitairder… Nazi’s wilden ook niemand ‘bekeren’. Hen overheersen volstond. Islammerds willen de twee! Of de kop gaat er af.

    Stoerdoenderij bij de vijver, die de ogen deed sluiten. Eerst, gedurende korte tijd voor de lol, maar toen het ijs begaf, voor eeuwig.

    Juist, Ma, waar hebben wij dàt verdiend?! En met spîjt in het hart moet ik toegeven, dat rond ons kerkje de grafmonumenten zienderogen opgeruimd worden. Er komt ook geen volk meer. Want de meeste mensen sterven nu in de nabije stad. Want ons piepklein dorpje is ingepalmd door de lintwormen van de stad. Wie daar sterft doet daar al jaren gouden zaken met de vele begrafenisondernemers daar. Veel beter zo, wordt ons voorgezegd, want de milieuvergunning schijnt al goedgekeurd te zijn, om rond ons kerkje een ruime parking aan te leggen. Met skare-baan, bankjes om op te zitten en veel groen. Allemaal dank zij de BDWërs en hun doorgedreven dienstijver voor de kadaver-discipline van de veel kleuren wereld…. Zo zal die bende bonte kraaien, eindeloos kunnen palaveren boven het gebeente van mijn ouders, voor weie we daar vele jaren geleden een ‘Eeuwige Vergunning’ betaald hebben…

    Verder zal het er ook heel stil worden. Want de automatisatie van de klokken is stuk, en er is geen geld voor de reparatie. Dit tot groot jolijt van het nabije vergaderlokaaltje voor de Volgelingen van de Wassende Maan. En neen, vroeger was het niet zoveel beter, maar alles wat we zagen was het ònze!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    1,5 miljoen euro extra voor moskeeën

    Terwijl de Vlaamse regering bespaart op ouderenzorg en tevens onderwijs, kinderopvang en energie fors duurder maakt, wil minister Homans (N-VA) wél 40 nieuwe moskeeën laten subsidiëren. Kostprijs: 1,5 miljoen euro.

     

    In de pers had Homans reeds laten weten dat er “40 nieuwe aanvragen van moskeeën in de pijplijn zitten voor erkenning”. Eens erkend heeft een moskee recht op een bijpassing van haar werkingstekorten. Uit de cijfers van de voorbije jaren – die angstvallig stil worden gehouden, maar telkens door het Vlaams Belang worden opgevraagd – blijkt dat die tekorten jaar na jaar toenemen, alsook dus de subsidies. Van de huidige 28 erkende moskeeën ontvangen er inmiddels 24 een subsidie. Gemiddeld ontvingen ze vorig jaar 37.500 € belastinggeld. Homans wil nu dus 40 extra moskeeën laten erkennen. Een snelle rekensom leert dat deze vrijgevigheid van Homans de belastingbetaler ongeveer 1,5 miljoen euro per jaar zal kosten.

    Islamisering

    Andere partijen zwijgen liefst zoveel mogelijk over de moskeesubsidiëring, zeker in tijden waarin de Vlaamse regering het leven voor de Vlaamse gezinnen fors duurder maakt en zelfs geen middelen meer heeft om betaalbare zorg voor onze Vlaamse rusthuisbewoners te waarborgen. De enige partij die protesteert, is uiteraard het Vlaams Belang. Vlaams Belang-fractievoorzitter Chris Janssens pakte Homans gisteren hard aan in het Vlaams Parlement: “De essentie is dat voor mijn partij Vlaams belastinggeld niet gebruikt mag worden voor de verdere islamisering van Vlaanderen, want dat is wat u doet met de subsidiëring van moskeeën. U creëert geen Vlaamse islam, maar wel de islamisering van Vlaanderen.”

    Erdogan

    Wat bezielt Homans om zoveel belastinggeld weg te geven aan moskeeën? Homans beweert dat door moskeeën te erkennen en te financieren, er een soort van ‘Vlaamse islam’ zal ontstaan, die niet radicaal is. Chris Janssens maakte in het Vlaams Parlement brandhout van deze strategie: “Minister, blijkbaar gaat het er bij u om dat we zo veel mogelijk moskeeën erkennen en er Vlaams belastinggeld aan spenderen zodat de overheid er enige vat op zou kunnen hebben. Mag ik daarbij enigszins mijn twijfels hebben? Van de huidige 28 erkende moskeeën zijn er 13 Diyanet-moskeeën, die eigendom zijn van en beheerd worden door de Turkse staat, die er zelfs de imam aanstelt. In Humo van deze week wordt door Turken getuigd hoe die moskeeën AKP-bastions zijn, bastions van de partij van de Turkse fundamentalistische leider Erdogan. Hij was onlangs nog te gast in ons land om zo veel mogelijk Vlaamse Turken te zeggen dat ze toch maar niet te veel moeten integreren en het best Turk blijven. ”

    Fundamentalistisch

    Vorige week toonde een Turkse krant overigens bewijzen dat het Erdogan-regime extremistische rebellen in Syrië en Irak bewapent, waaronder Islamitische Staat. Drie andere door de Vlaamse regering erkende Turkse moskeeën zijn dan weer eigendom van de internationale fundamentalistische organisatie Milli Görüs, die net als IS de ambitie heeft een islamitische staat te vestigen. Ook andere erkende moskeeën zijn verre van gematigd te noemen. Het is dus een leugen dat de Vlaamse regering meer invloed zal verwerven in moskeeën door die te betoelagen. Alsof Erdogan en de fundamentalistische organisaties die deze moskeeën controleren nu plots gematigder zullen worden wanneer ze Vlaams belastinggeld krijgen.

    Hier vindt u het verslag, alsook de beelden, van het debat.

    *

     

    *

    UITLEIDING

    Binnen een paar dagen is het precies 30 jaar geleden, dat ‘De Resolutie van Straatsburg’ werd overeengekomen tussen Europa en de Pietrol Bazen. Eerst hadden die het Wersten met de gemeenste commerçantentruc ter wereld ‘droog gezet’, om daarna breed glimlachend in hun witte gewaden, als engelen uit de Hemel de bezin kraan (op hun voorwaarden) weer wilden opendraaien. Op voorwaarde dat wij de on-gelimiteerde immigratie van hun bevolkingsoverschot zouden opvangen.

    En aldus geschiedde, want over de rest van Europa lag er 40 jaar na het einde van WO II, nog een communistisch IJzeren Gordijn. Veel uitleg erd er niet gegeven? Niemand vroeg er ook naar, want ze waren voorgoed voorbij, die jarenlange ‘Autoloze Zondagen’ en die stilvallende economie wegens penurie van de pietrol.

    En dat er stilaan meer en meer ‘gastarbeiders’ overwaaiden met in hun voetspoor eindeloze ‘familieherenigingen’, God-nog-aan-toe: niemand zag daar kwaad in, en zelfs de Pastoor donderde van op de preekstoel dat die sukkelaars ook ‘kinderen Gods’ waren.

    Dat het eerder ‘Kinderen van de Duivel’ waren, hef ik niemand te vertellen. Iedereen die ogen in zijn kop heeft, bruine of blauwe, weet het. En iedereen weet, dat het van kwaad naar erger gaat.

    Onmenselijk om zeggen: maar de sleutel van onze problemen ligt op die plaats, waar net Amerika (met onze hulp) oorlog aan het stoken is. Diep in het Europese achterland prikt men de Russische Beer, tot die zich woedend zal oprichten om terug te slaan.

    Dan zal men opeens rap-rap inzien, dat de Islammerij die we zo gekoesterd hebben, in feite een soort dodelijke kanker is van de pancreas is geweest. Wèg dus het gedoogbeleid, wèg dus de woestijn-pietrol en leve de aardolie uit de Russische steppen….. Daar vriest het dat het kraakt, en heeft men geleerd niet door het ijs te zakken.

    Denkt U ook niet, dat het beterkoop is een ijspiste in Moermask tegen de Poolcirkel te helpen financieren, dan dat te doen in Qatar, aan de rand van de bloedhete woestijn? Maar ja, Lis-a-Bed heeft het voorlopig voor het zeggen!

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

    05-06-2015, 15:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2666

    *

    Vrijdag 5 juni

    Zon 5u32-21u50

    H Bonifatius

    *

    .

    *

    *

    INLEIDING

    O (buiging) die Mailbox! Zeker niet de schuld van de afzender, maar van de inhoud van weer eens een overweldigende boodschap. En weer kijk ik, als kind op de vlucht in Mei ’40, angstig achterom. Neen, daar hoog in de lucht, zijn dat geen gierzwaluwen, maar de meest gesofistikeerde ‘drones’, zoals die speelgoed vliegdingen thans heten. Neen, op hun buik geen Kruis van Lotharingen deze keer, maar duidelijk zichtbaar op al die buiken, de bloedrode Halve Maan…. Heilige Moeder Maria, prevelt mijn al lang overleden Moeder, duidelijk ontdaan: deze keer zal vluchten niet helpen. Laten we allemaal daar in die droge gracht kruipen, in de hoop dat niemand ons ooit levend zal terugvinden….

    En toen werd ik door een klop op de deur gewekt. Hé, dacht ik, het land van Mussolini is nog zo slecht niet. Pas 8 uur in de morgen, en al 30°….

    Mijn postbus IN begint dus rare kuren te krijgen. En dit zeker niet door de warmte. Bij het lezen van onderstaand bericht moest ik wel 20 keer mijn ogen uitvegen: maar op TV Limburg, ja ja de ‘Gewestelijke’, zag ik net op dat moment een paar bloeddorstige inwijkelingen-schapendoders aan het woord, en toen wist ik dat het geen droom was. Hun ‘godsdienst’ wilde een Offerfeest met veel dode op een verschrikkelijke manier afgemaakte dieren, en daar moesten stromen bloed bij bijkomen, anders was het geen feest. Ook moest de verheven kennis van het doden om te doden aan de jeugd worden voor getoond, en dat wilden ze vooral: het genot om te zien doorgeven hoe ogen breken, en hoe het bloed uit de overgesneden keel gutst. De doodsangst leren ruiken. Echte mannen Moslims weten waarom!

    De Djihad in gans het Westen is dus voorbij. De rest is ‘moitoring’ van de nederlaag van onze Joods-Christelijke Beschaving. Zoalas inze Minister-President Boer Swa doet met het probleem van de ‘transfers’: hij ‘monitort’ dat. Het Socialisme heeft het Christendom er onder gekregen, de Pastoors zetten zich niet meer voort, en nu denkt iedereen daarmee de vriendschap van de pietrolboeren te hebben verworven. Derde keer, goede keer wordt gedacht. Het Communisme heeft Rusland aan de afgrond gebracht, het Socialisme deed hetzelfde met Duitsland, en nu zal dat socialisme, dank zij Het Beest eindelijk zegevieren….

    Het Christelijk geïnspireerde ‘Naastenliefde’ heet nu ‘verboden te discrimineren’ en in die twee synoniemen huist een wereld van verschil.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Om eens over na te denken in het licht van de recente gebeurtenissen.

    De Shoe Bomber was een moslim. De Beltway Snipers waren moslims. De Fort Hood schutter was een moslim. De   ondergoed Bomber was een moslim. De US.S. Cole Bombers waren moslims. De Madrid Trein Bombers waren moslims. De Bali Nightclub Bombers waren moslims De Londense metro Bombers waren moslims. The Moscow Theater Aanvallers waren moslims. De marathon van Boston Bombers waren moslims. De Pan-Am vlucht # 93 Bombers waren moslims. De Air France Entebbe Kapers waren Moslims. De Iraanse ambassade Takeover, was het werk van moslims. De Beiroet Amerikaanse ambassade bommenwerpers waren moslims. De Libische Amerikaanse ambassade aanval werd uitgevoerd door Mosiims. De Buenos Aires zelfmoordterroristen waren moslims. De Israëlische Olympisch Team Aanvallers waren moslims. De Keniaanse VS ambassade Bombers waren moslims. De Saoedische, Khobar torens Bombers waren moslims. De Beiroet Marine Kazerne bommenwerpers waren moslims. De Besian Russische School Aanvallers waren moslims. De eerste World Trade Center Bombers waren moslims. The Bombay en Mumbai India aanvallers waren moslims. De Achille Lauro Cruiseschip Kapers waren moslims. De 11 september 2001 airline Kapers waren moslims. De Oklahoma City beheader was moslim. Moordenaars van de Parijse cartoonisten waren moslim.  (En waarschijnlijk miste ik er nog een paar).

    Bedenk eens:

    boeddhisten leven met hindoes = No Problem. hindoes leven met christenen = No Problem. hindoes leven met Joden = No Problem. christenen die leven met Shintos = No Problem. Shintos leven met Confucianisten = No Problem. Confusians leven met bahá'ís = No Problem. Baha ' woont bij Joden = No Problem. Joden die leven met Atheïsten = No Problem. Atheïsten leven met boeddhisten = No Problem. boeddhisten die leven met Sikhs = No Problem. Sikhs leven met hindoes = No Problem. hindoes leven met bahá'ís = No Problem. bahá'ís leven met christenen = No Problem. Christenen die leven met joden = No Problem. Joden die leven met boeddhisten = No Problem. boeddhisten die leven met Shintos = No Problem

    Shintos leven met Atheïsten = No Problem. Atheïsten leven met Confucianisten = No Problem. Confusians leven met hindoes = No Problem

    moslims leven met hindoes = Probleem. moslims die leven met boeddhisten = Probleem. moslims die leven met christenen = Probleem. moslims die leven met joden = Probleem. moslims die leven met Sikhs = Probleem. moslims die leven met bahá'ís = Probleem. moslims die leven met Shintos = Probleem. moslims die leven met Atheïsten = Probleem

    MOSLIMS LEVEN MET MOSLIMS = BIG probleem, dus dit leidt tot…

    Ze zijn niet gelukkig in Gaza. Ze zijn niet gelukkig in Egypte. Ze zijn niet gelukkig in Libië. Ze zijn niet gelukkig in Marokko. Ze zijn niet gelukkig in Iran. Ze zijn niet gelukkig in Irak

    Ze zijn niet gelukkig in Jemen. Ze zijn niet gelukkig in Afghanistan. Ze zijn niet gelukkig in Pakistan. Ze zijn niet gelukkig in Syrië. Ze zijn niet gelukkig in Libanon. Ze zijn niet gelukkig in Nigeria. Ze zijn niet gelukkig in Kenia. Ze zijn niet gelukkig in Soedan.

    Dus, waar zijn ze gelukkig? Ze zijn gelukkig in Australië. Ze zijn gelukkig in Engeland. Ze zijn gelukkig in België. Ze zijn gelukkig in Frankrijk. Ze zijn gelukkig in Italië. Ze zijn gelukkig in Duitsland. Ze zijn gelukkig in Zweden. Ze zijn gelukkig in de USA & Canada. Ze zijn gelukkig in Noorwegen en India. Ze zijn gelukkig in Nederland.

    Ze zijn gelukkig in bijna elk land dat geen islamitische staat is. En wie nemen ze kwalijk?

    Ze verwijten de landen waar gelukkig zijn!! En ze willen de landen waar ze gelukkig zijn veranderen in landen waar ze niet gelukkig zijn.

    Islamitische Jihad: een islamitische terreurorganisatie. ISIS: een islamitische terreurorganisatie. Al-Qaeda: een islamitische terreurorganisatie. Taliban: een islamitische terreurorganisatie. Hamas: een islamitische terreurorganisatie. Hezbollah: een islamitische terreurorganisatie. Boko Haram: een islamitische terreurorganisatie. Al-Nusra: Een islamitische terreurorganisatie. Abu Sayyaf: een islamitische terreurorganisatie. Al-Badr: een islamitische terreurorganisatie. Moslim Broederschap: een islamitische terreurorganisatie. Lashkar-e-Taiba: een islamitische terreurorganisatie. Palestine Liberation Front: een islamitische terreurorganisatie. Ansaru: een islamitische terreurorganisatie. Jemaah Islamiyah: een islamitische terreurorganisatie.Abdullah Azzam Brigades: een islamitische terreurorganisatie

    EN een heleboel meer !!!!!!!

    Dit is de wereld waarin we leven .... Dit moeten we allemaal tolereren in het kader van “vrijheid van godsdienst”, vrijheid van mening enz....

     

    *

    UITLEIDING

    Het ene heeft wel niets te zien met andere, en toch blinkt door de gloriol dezelfde vergissing door: niets is nog groot genoeg. Vroeger had elke stad een spelersploegje waar kon geshot worden, met uitsluitend, laten we zeggen, Bruggelingen tegen Gentsen Stroppen, en Maneblussers tegen Luikenaars, enz. Ze vochten iedere zondagnamiddag als leeuwen, dronken een goede pint, en waren de maandag allemaal van de eerste tot de laatste gewoon op het werk. Nu is er vier of vijf keer in de week een match die niemand wil missen. Het kost hopen geld en voor de rest is het de buikriem. Nu draait de hele wereld rondjes in de spelers van elke ‘club’. Men ziet er al de kleuren van de regenboog. En geld. Veel geld. Vooral veel geld. Niets anders meer dan geld. Sport? Als dàt nog ‘sport’ is, als de spelers, hoe jonger hoe liever, doodvallen op de grasmat. En dan blijkt er vooral op en rond die grasmat corruptie te bestaan. Van hoog tot laag. Interpol kan de vloedgolf niet meer aan. Zelfs de Paus van de grasmat is afgeblatterd en ontdaan van al zijn lagen roem, en zal die eindigen als een ordinaire crimineel.

    Idem dito met de tweewiel-fanaten. Het is nooit genoeg. Niet in uitrusting, niet in kilometers, niet in ‘premies’.

    Men heeft het voorvaderlijk Geloof tot in de grond afgebroken, om het te vervangen door een Gouden Kalf vastgevezen met vuistdikke bouten op een metersdikke laag van wensdromen. Ons volk is week en gesloten geworden als een vangst verse mosselen opgevist uit de het water van de zee. Zo sluit zich de lege schelp, met wat overblijft van onze ‘Beschaving’ noodgedwongen aan bij de muil van Het Beest om er vermalen te worden.

    En al wie het anders denkt of zegt, is een vuile harteloze racist die zich moedwillig afsluitvoor de ‘verrijking’ uit de lege woestijn. In onze scholen heeft men zelfs ontdekt, dat er mensen zijn met blauwe of bruine ogen, en dat mag niet.

    De simpele waarheid is echter, dat ogen dienen om te kijken, en niet om bekeken te worden…

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    05-06-2015, 13:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    04-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2665

    *

    .

    *

    .

    De Vlaamse Leeuw,

    wel Slinx, noch half noch heel.

    *

    INLEIDING

    Om het verschil van de differentie te kennen, moet nog even gewacht worden op het eerste ‘schietincident’. Tenzij als naast de gestyleerde halve leeuwenllmanen, het officieel kenteken van de Vlaams ‘Deeltjesregering’ ook een gestyleerde halve Halve Maan wordt vertoond. Blijft alleen nog het probleem van de taal: gewoon de eigen taal, of van achter naar voor spreken in glibberige spaghettislierten. Een paar rare krullen op het PV, en voor je het weet sta je met een oranje tabbaard, de handen op de rug gebonden, op de Graanmarkt, klaar om de kop erbij te verliezen.

    BDW, die tot hiertoe met succes zijn hekken naar de wind heeft kunnen hangen, kwam het zelfs expliceren op de TV: en, zei die, bijna wenend, ‘ze willen niet’….

    Nog maar goed ook. Ziet U al de TV-reportage van ‘De Politie, Uw Vriend’, op de Meir: ’n halve Vlaamse Leeuw (gestyleerd) en een halve Halve Maan,(ook gestyleerd: het zal nog jaren duren voor dar beide ontwerpen afbetaald geraken). Plots gaat de GSM van de Halve Maan over. Zonder halt te houden spreidt die zijn bidmatje op het voetpad, ontdoet zich van zijn schoenen, buigt het hoofd tegen de grond en de kont naar de hemel. De Halve Leeuw houdt de nieuwsgierigen op afstand, en als zijn collega uiteindelijk recht komt, helt hij die met zijn schoenveters….

    Ja, de A van Antwerpen is inderdaad indertijd goed gekozen. De Stad van A…., hetzelfde Beest dat de hele wereld in zijn klauwen heeft….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Antwerpen wil meer allochtone agenten

    De stad Antwerpen wil zelf de toelatingsproeven voor de politie gaan opstellen. Op die manier hoopt burgemeester Bart De Wever (N-VA) meer allochtone agenten in het korps te krijgen.

    Amper drie op de honderd agenten in Antwerpen is nu van allochtone origine. Een jaar geleden vroeg het Centrum voor Gelijke Kansen de stad om een actieplan. De opleiding diversiteit werd uitgebreid, maar tot meer kleur onder de agenten heeft dat niet geleid.

    *

    *

    UITLEIDING

    Hoe het afloopt, wilt U weten? Wel, eerlijk gezegd, het loopt niet op en het loopt niet af. Met ‘Le Nouveau Cévépé qui est arrivé’ blijft alles bij het oude. Anders, maar toch hetzelfde….

    Vandaar dat van de Vlaamse Leeuw alleen de linkerhelft van de halve manen zijn overgebleven. En met zo’n soldaat moeten we naar de oorlog!

     

    Pssst

    Hoe Bartje dat soort Dhihad Fik uit de Joodse buurten zal weghouden, is een probleem dat hij zal oplossen als het probleem zich stelt. Hoe weet hij voordien dat een Soemniet het wapen niet zal trekken om een Sjiïet af te knallen, en omgekeerd? Wat is de houding van een Djihadist Flik tegenover een gewapende Djihadist niet-flik? En vooruit en vooral; wat doet de gewone flik in een van bovenstaande situaties?

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    04-06-2015, 17:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2664

    *

    Donderdag 4 juni

    Zon 5u33-21u49

    H Krista

    *

    4/6/1941 Dood Kaiser Wilhelm II in Huize Doorn (Nederland).

    Deze herdenking alleen maar als illustratie hoe een dubbeltje rollen kan. De man, ook een soort Coburger uit Gotha enz, zette door zijn hoogmoed in ’14-’18 de ganse wereld in brand, uitgenomen Nederland, en werd daar na zijn nederlaag liefdevol asiel verleend §tegen betaling) tot het einde zijner dagen. Die kwamen er pas, nadat hij de nieuwe maar deze keer zegevierede” opmars van zijn landgenoten had meegemaakt in Mei ’40.

    Achtyeraf werd bekend gemaakt, dat Keizer Willem II zich in Nederland verder altijd onledig had gehouden met… landarbeid. Daar bestaan prachtige foto’s van, hoe de man, een onovertroffen oorlogsmisdadiger, in het hooi werkt, herleid tot zin ware gestalte= klein van postuur en met een gebrekkige linkerarm.

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Het misbaar is niet van de poes! Het kan zelfs uitgelegd worden als een der best geslaagde cynische grappen van wijlen Dr. Joseph Goebbels, Hitlers Minister van Propaganda. Wat zou de man zich verkneukeld hebben!

    Het is volgens mij, noch min noch meer een geraffineerd spel van onze ‘nomenclatura om bij de Islammerij in het gevlei te komen. Waar gebeurd verhaal op niet: de politiefoto’s waren deel van een ultra geheim gerechtelijk onderzoek en werden dus door een noble onbekende ‘gelekt’. Dus is de ‘lekker’ de sleutel tot het niet vanzelf gekomen vraagstuk.

    Puur Hogere Wiskunde als U het mij vraagt.

    Sedert gisteren moet de lucht zwanger geweest zijn van de diplomatieke berichten over en weer naar de Pietrol Landen: hoe baten wij deze gebeurtenis maximaal uit, want dit is hoe het decadente Wersten spot met onze heiligste gevoelens. Er werd alcohol gebruikt, door de politie zelf, bij de ontwijding en de lijkschennis van twee Strijders van Allah die hun leven hebben gegeven voor onze Heilige Godsdienst.

    Onderverzwegen: niet alleen voor onze ‘Godsdienst’, maar vooral voor onze ambitie om de ganse wereld aan ons te onderwerpen.

    Gevolg: terugtrekking van alle diplomaten, uitwijzing van de onze en een golf van terreur als wraakneming.

    Geen opgezet spel, zegt U? Goebbels zou het niet beter hebben gekund! De cartoon hierboven, overgenomen van bok E.J. Bron bezit een onpeilbaar diep waarheidsgehalte die al onze Grote Verstanden in een rij naast elkaar op het potje zet…

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Champagne bij autopsie op terroristen uit Verviers

    *

    Bij de politie zijn foto's opgedoken waarop champagne te zien is bij de autopsie op de twee terroristen die bij de antiterreuroperatie in Verviers werden gedood. Dat schrijft La Dernière Heure en werd intussen bevestigd door het gerecht, dat een onderzoek heeft geopend. Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) en politiebaas Catherine De Bolle benadrukken dat er geen politiemensen op de foto te zien zijn.

    De foto's circuleerden al even op de interne politiewebsite van de Brusselse antiterrorismecel. Christian De Valkeneer, procureur-generaal van Luik, kreeg de twee foto's vanochtend ook te zien. Details over wat er precies te zien is op de foto's, wilde hij nog niet geven omdat het onderzoek ernaar nog maar net is geopend.

    De procureur-generaal kon wel al bevestigen dat er inderdaad alcoholische dranken in de autopsiezaal aanwezig waren, maar niet dat er ook van gedronken is. Tegelijk ontkende hij dat er een feestje bovenop de lichamen werd gevierd, zoals La Dernière Heure schreef.

    Hoe het ook zij, “zulk gedrag is deontologische totaal onaanvaardbaar tijdens een autopsie”, veroordeelde De Valkeneer de feiten, “want in die omstandigheden moet er waardigheid en respect zijn”.

    Wie dan wel op de foto te zien is, kan het kabinet-Jambon niet kwijt. Een nieuw onderzoek naar "de betrokkenheid van niet-politiemensen" dringt zich wel op, luidt het.

    De Algemene Inspectie van de politie zal nog verder onderzoeken of er toch politiemensen betrokken waren bij de feiten. Eerst worden de mensen op de foto’s en vervolgens wordt onderzocht wat er precies is gebeurd, "want bij een autopsie zijn veel mensen aanwezig: wetsdokters, onderzoekers, deskundigen…", legt procureur-generaal De Valkeneer uit.

    "De aanwezigen zullen gehoord worden over wat er die dag precies gebeurd is. We moeten hun versies van het verhaal horen, want “een foto is een momentopname van een milliseconde”, blijft de procureur voorzichtig. “Misschien waren er toen net mensen buiten de zaal, maar dat weten we nog niet.”

    Sancties

    Het gerecht en de politie hebben al aangekondigd dat er sancties genomen worden als uit het onderzoek vast komt te staan dat er overtredingen gebeurd zijn. Wat die sancties zullen zijn, hangt af van de functie van de betrokkenen.

    Als het politieagenten waren geweest, zouden die een tuchtstraf kunnen krijgen, in het ergste geval ontslag. De aanwezige medici hebben dan weer een deontologische code te volgen die hen opgelegd wordt door de Orde van Geneesheren. De onafhankelijke experts kunnen niet meteen bestraft worden, maar bij hen kan wel beslist worden om hen niet langer in te huren.

    *

    *

    UITLEIDING

    Meer en meer begint de toestand tegenover de overweldigende wereld der ‘Verrijkers’ het bewijs te zijn van de collectieve waanzin die we allemaal samen als vrije burgers vrijwillig over ons hoofd hebben laten komen.. Verre van uit onszelf uit die roes te kunnen ontwaken, verhogen de Media telkens de dosis bedwelming. Inderdaad, ieder redelijk schepsel Gods betoont eerbied voor de dood van vriend of vijand. Gewoon omdat de Dood de onbekende Eeuwigheid raakt.

    Maar is die eerbied nog wel va onze tijd? Lijkverbranding, altijd al een barbaarse en exotische bezigheid geweest, werd ‘genormaliseerd’, ‘gemonitord’ met de meest gesofistikeerde middelen, zodat … de as van de Geliefde binnen de twee uur netjes aan de familie kan afgeleverd worden. Weeral een nutteloze eter minder, maar dat wordt er nog juist niet bij gezegd. Het is een boodschap van de Regering, die alleen tussen de lijntjes valt te lezen. En in de rekening van de Begrafenisondernemer…. Asse in een kostelijke ‘urne’, om, niet langer meer beperkt door de hoge gewelven van een of andere parochiekerk (en de Gebeden van een toevallig opgesnorde Pastoor), maar onder de wijde hemelkoepel te worden uitgestrooid. Een hemel die, hoe men het draait of keert, terug aan de Eeuwigheid doet denken.

    Anders gezegd: hoe meer die wordt vergooid, hoe rapper die terugkomt. Vroeger zongen we met onze ouders dat de Kerk dat de muren dreunden want allen Leden van de H. Hartebond, ‘ De zee is diep, de zee is wijd Veel dieper nog, d’Oneindigheid’… Maar als ik, in gedachten, dat vergelijk met de Commedia del’ Arte die men heden ten dage tentoonspreidt in de vergaderruimte anex crematorium, dan slaat mij de schrik om het hart, dat we stilaan de rituelen zullen moeten overnemen, die we quasi dagelijks zien in de thuislanden van onze ‘verrijkers’….

    *

    ls eenmaals Islammerds, met van haat verwrongen gezichten, de lijken van hun dode vijanden achter hun voertuigen aanslepen tot die vanzelf in losse onderdelen afgescheurd langs de straten blijven liggen… Tja, dan is dat de wil van Allah, waaraan geen mens iets kan doen. Ze zijn nu eenmaal zo: bloed is Feest. Offerfeest heet dan.

    *

    Niemand is perfect. Ook wijzelf en onze Beschaving niet. Maar als onze Beschaving die der Islammerds wil en kan optillen om er samen beter van te worden, dan is de cartoonfiguur die schreeuwt om toch eindelijk zijn handen te tekenen, zodat hij de tekenaar kan vermoorden, wel veelbetekenend… Wel, het zij zo. Ieder zijn wereld aar wat komen de Islammerds dan bij ons zoeken, als ze alles willen wijzigen zoals in hun thuislanden?!

    Daarvoor zou het een goed idee zijn, deze cartoon binnen alle gekende mosketen eer intensief en op korte termijn zoveel mogelijk te verspreiden. Dan zouden de ‘verrijkers’ misschien eindelijk begrijpen waarom wij liever hun hielen dan hun tenen zien….

    En dat zij en passant maar rap hun beschermheren meenemen. Anders komen er nog ongelukken van.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *








    04-06-2015, 15:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    03-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2663

    *

    .

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    De afbeelding hierboven is totaal ongepast. Stel U even voor, dat wij de veerdienst naar Noord Afria ook omgekeerd voorzien van de nodige passagiers. Op onze stranden staan geen mensenhandelaars om ze een handje te helpen, maar vastberaden en schietgrage jonge Vlamingen. Als de Navo even drastisch ingrijpt als bij de ‘asielzoekers’ zijn we rap een paar jaar verder en is de klus in die tijd geklaard.

    Allez, ik wil maar zeggen, nu de Jos blijkbaar niet thuis is uit reden van afwezigheid, dat we hem missen. Een straf gezegde zoals hierboven zou hem echter er weer bovenop moeten brengen. Weet hij trouwens, wel, dat hij vanaf vandaag in de ‘ranking’ geklopt wordt door een spook? Ray van Angeltjes is al een flink eind naar de Eeuwige Jachtvelden, en toch lukt het hem de Jos over het hoofd te springen….. Rare ‘ranking’ daar bij de Senioren.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Jackpot voor islamitische terrorist

    *

    6.500 euro. Dat is de som die de voor terrorisme veroordeelde Abdallah O. krijgt van de Belgische staat na een arrest van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens.

    Abdallah werd in 2007 veroordeeld vanwege zijn betrokkenheid bij de grote terrorismezaak tegen Groupe Islamique Combattant Marocain (GICM). De man was één van de spilfiguren van de terreurgroep, die onder meer verantwoordelijk was voor de bloedige aanslagen in Madrid en Casablanca. De terreurgroep ontstond in 1990 en heeft nog steeds sterke banden met Al Qaida.

    Naar aanleiding van de aanslag in Cassablanca vroeg Marokko om de uitlevering van Abdallah O. Maar zijn advocaten hebben dat jarenlang aangevochten en tegengehouden met het argument dat de veroordeelde in Marokko onderworpen zou worden aan ‘onmenselijke of onterende behandelingen’.

    Schadevergoeding

    Uiteindelijk belandde de zaak voor het Europees Hof dat gisteren Abdallah O. gelijk gaf. Het Hof erkent dat België een uitleveringsverdrag heeft met Marokko, maar volgens het Hof bestaat er wel degelijk een risico dat de man in Marokko mishandeld zal worden. De man kan dus vrijkomen en de Belgische staat moet hem 6.500 euro schadevergoeding betalen.

    Een betere illustratie van de wraakroepende attitude van de Europese instellingen is nauwelijks denkbaar. Terwijl meer dan 120 miljoen Europeanen in armoede leven, deelt het Europees Hof duizenden euro's belastinggeld uit aan veroordeelde terroristen.

    *

    *

    UITLEIDING

    En ik die dacht dat doorheen de Geschiedenis terroristen vogelvrij waren! Bij gevangenneming gewoon tegen de muur zetten. Maar net als bij de Senioren, is er voor Islammerds een rare ‘ranking’. Door de gevaren die ze verondersteld doorstaan hebben, bestaat er een soort voorkeurbehandeling. Want in de Islammerij heest er een omgekeerde wereld. Wie meest moordt, brandt, verkracht en steelt, krijgt bij Allah de mooiste meiden. Het maakt nier uit of de slachtoffers gelovige of ongelovige honden, varkens en ze-zwijnen waren, als ze maar flink bloeden. Daarvoor de jaarlijkse oefen slachtingen op onschuldige schapen. Zelfs de naam hiervoor is perfect in stijl: het Offer FEEST.

    En zie, de EU voegt zich niet alleen, ze betaalt er zelfs voor. Zij het als echte Socialisten, met andermans geld.

    Psssst

    Zie http://blog.seniorennet.be/rechts/ De dagen na maandag laatst, en de korte boodschap van de Jos dat hij er even tussenuit moest naar een of ander bedlegerigheid, noem ik kapstokdagen. Gewoon omdat ze me doen denken aan een lege kapstok. Die is nochtans bestemd om in normale omstandigheden bomvol te hangen.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

    03-06-2015, 17:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2662

    *

    Woensdag 3 juni

    Zon 5u33-21u48

    H Chlotilde

    *

    .

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    U leest hieronder de zaken zoals die zich voordoen bij de Noorderburen, maar U weet uit ervaring dat over die dingen in Coburgia niet wordt gecommuniceerd. Staat niets van in, in het Regeringsakkoord. We kunnen dus alleen veronderstellen dat het nog veel en veel erger is. Tegen het licht van de ‘vergrijzing’ begin ik stilletjes te verstaan, waarom er zoveel reclame gemaakt voor euthanasie. Er is gewoon geen geld meer om zoveel mensen nog langer te laten leven tot ze vanzelf sterven. Ons sociaal stelsel is kaal en leeg gevreten om de horden Niefaniers zoveel mogelijk een zalig leven te geven. Moet zo van de EU-Nomenclatura. U zult hen nooit meer vergeten, als U deze link tot het einde toe hebt gezien. Pas op: buiten het bereik van kinderen houden!

    https://youtu.be/k0rnLmajkGw

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    https://ejbron.wordpress.com/2015/06/02/vorig-jaar-bijna-e-870-miljoen-uitgegeven-aan-asielzoekers-waanzin-zegt-wilders/#more-90294

    *

    Vorig jaar bijna € 870 miljoen uitgegeven aan asielzoekers; “Waanzin!”, zegt Wilders

    *

    Nederland heeft vorig jaar € 868.000.000,- besteed voor dienstverlening aan ongeveer 24.000 asielzoekers, volgens cijfers die de staatssecretaris voor Veiligheid en Justitie, Klaas Dijkhoff, heeft verstrekt aan de anti-islam partij, de PVV. De partijleider, Geert Wilders, leverde openlijk kritiek op het bedrag, en zei dat dit omgerekend ongeveer € 36.000,- per asielzoeker is. “Waanzin!” verklaarde Wilders op Twitter, in een oproep om de Nederlandse grenzen te sluiten.

    De overheid besteedde € 485.000.000,- aan het COA [centraal orgaan opvang asielzoekers], de Nederlandse instantie die verantwoordelijk is voor de opvang en de plaatsing van vluchtelingen. Nog 200 miljoen ging naar de Immigratie- en Naturalisatiedienst, waar alle immigranten die Nederland binnenkomen en daar woonachtig zijn, verplicht contact mee moeten opnemen. Meer dan 70 miljoen ging naar de Dienst Terugkeer en Vertrek, die ook zorgt voor de uitlevering van criminelen aan andere staten.

    Het was niet meteen duidelijk of de bedragen die aan deze instanties worden verstrekt alleen wordt besteed voor hun werk dat direct gerelateerd is aan asielzoekers, of dat ze voor een ruimer budget worden aangewend.

    Ook werd, terwijl er ongeveer 56 miljoen naar allerlei onderzoeksprojecten ging, ongeveer 26 miljoen uitgetrokken voor gratis juridische bijstand aan asielzoekers.

    De Nederlandse NGO Nidos kreeg ook € 24.000,- voor het verstrekken van dienstverlening betreffende onderwijs, welzijn en voogdij aan jeugdige vluchtelingen. Een andere NGO, Vluchtelingenwerk, ontving € 6.300.000,- voor hulpverstrekking in verband met integratie, [gezins]hereniging en asielaanvraag. Andere organisaties ontvingen een bedrag van € 700.000.-

    Bron:
    www.nltimes.nl
    Auteur: Zack Newmark

    Vertaald uit het  Engels door:
    “Wachteres” en “Henk V.”
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    UITLEIDING

    Echter ere wie ere toekomst: het YouTube filmpje is gewoon afgekeken bij de collega’s van Golfbrekers. Het is, in weerwil van alle spitsvondige uitleg, de ruwe werkelijkheid. Alleen de Swastika ontbreekt voorlopig. Maar mensen die de oorlogsjaren achter de kiezen hebben, zien zò de Feldwebel weer voor zich, die het woord richt tot de ‘Schweibhunde’ voor zich.

    Deze verschrikkelijke Nationaal Socialistische periode duurde amper 12 jaar (19333-1945), was alles bij elkaar genomen nog min of meer ‘beschaafd te noemen, en gin per slot van rekening uit van slechts één enkel land: Duitsland. Maar als men nu ziet in hoeveel landen de Islammerij hoogtij viert, overal uit zijn voegen barst en bij ons zelfs al vele jaren ‘binnen de poorten’ staat, dan weet men aan wat men zich kan verwachten. Ze bevolken hele stadswijken waar ze hun eigen samenleving leven met complete minachting voor onze wetten, onze gewoonten, onze normen en onze waarden. Het zijn eilanden die langzaam maar zeker met elkaar aansluiten tot één geheel, onderdeel van een of ander vreemde Moslimstaat.

    Onze Grote Verstanden gebruiken daarvoor de term ‘verrijking’…. Waarmee perfect wordt ingespeeld op de ‘Taqiyya’ of de door de Koran voorgeschreven ‘verdraai- en verloochenplicht’ als het de Islam maar indirect ten goede komt.

    We moeten zelfs niet meer spreken dat het ooit zal verkeerd lopen: het is dat al. En jet wordt met de dag erger.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

    03-06-2015, 15:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    02-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2661

    *

    De INLEIDING bovenaan, zowel als de UITLEIDING onderaan zijn van de hand van ab.digitalia.it.

    Zoek niet, ik ben een illustere onbekende en zou dat graag, ook uit lijfsbehoud, zo houden. Het elders overgenomen MIDDENSTUK staar er dan weer integraal, omdat ik ‘links’ zo link vind en vooral onbetrouwbaar inzake het archiveren. En juist archiveren ten persoonlijke titel voor de toekomst is zo leuk aan het commentariëren van de politieke actualiteit. Het is zo een beetje als ‘Making Memories’

    Ik jeune mij daarin,

    als ik een liedeke kan dichten

    Ik jeune mij daaran

    als ik dat liedeke kan.  

    *

     

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Men is er dus aan uit in Parijs: ISIS moet gestopt worden, maar niemand weet hoe.

    Straks staan ze voor onze huizen met de meest wreedaardige moordneigingen, en niemand weet he ze daar weg te houden. Want het Westen, inclusief de Amerikaanse ‘zwijnen’, zijn 100ù of meer voor godsdienstvrijheid.

    Onze Grote Verstanden hebben er alles voor over, om te bewizen dat alleen tolerantie de wereld kan redden. Al weten ze, dat waar er gehakt wordt, dat er spaanders vallen.

    Moh Bama, de Zwarte Ongelukskater in het Pentagon, beziet zijn verken, en ziet dat het àl vel is. Met de dag is hij zekerder van een bevoorrecht plekje in Allahs schoot. Liefst niet met z’n Michèle, wegens er op uit gekeken, maar met 72 van de alle flinkste dagverse maagden waar elke Strijder recht op heeft.

    Geen rijstpap met gouden lepeltjes, maar tastbare goed van poten en oren voorziene wulpse teven. Net zoals in de oertijden, voor de grote Big Bang.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

     

    Mocht U er nog aan twijfelen: U staat op het punt om weeral tussen de lijnen een nieuwe oproep voor de nieuwste Kruistocht gelezen.

     

    *

     

    Eerste ISIS terroristen bereiken grens Gaza met Israël

    *

    Vandaag stonden aan ISIS verbonden terroristen in Gaza voor het eerst aan de grens met Israël, kort voordat ze in een vuurgevecht met Hamas belandden, waaraan ze 48 uur eerder een ultimatum hadden gesteld. Eerder deze week dreigden ze de haven van Eilat aan te vallen. Ondertussen rukt ISIS in Syrië op richting de Turkse grensplaats Azaz. Als die valt, dan krijgen de jihadisten virtueel de controle over de strategisch zeer belangrijke stad Aleppo.

    Nadat de groep ‘Ansar al Dawa al-Islamia’ zijn naam had veranderd in ‘Supporters van de Islamitische Staat van Jeruzalem’ en Hamas een ultimatum had gesteld om tientallen gearresteerde leden vrij te laten, ontstond er vanochtend een vuurgevecht tussen leden van beide terreurbewegingen toen Hamas hen wilde arresteren. Eén tot enkele ISIS terroristen kwamen daarbij om het leven, waaronder de 27 jarige Youssef al-Hatar, plaatselijke ISIS leider (5).

    Al langer zijn er berichten over de aanwezigheid van ISIS/ISIL strijders in Gaza, maar die werden pas deze week bevestigd. Afgelopen zaterdag werd een hoge veiligheidsofficier van Hamas, Sabah Siam, door vijf schutters met ISIS-insignes vermoord. Na de komst van ISIS richtte Hamas in Gaza wegblokkades op.

    Gazastrook binnenkort ‘provincie van ISIS’?

    Op sociale netwerken roept Ansar al Dawa al-Islamia alle bewoners van Gaza op om het ‘ketterse regime van Hamas’ de rug toe te keren, en niet langer met hen samen te werken. Ook zou de groep al op korte termijn de Gazastrook tot een provincie van ISIS willen uitroepen. Tevens werd de verantwoordelijkheid opgeëist voor een serie bomaanslagen die in mei bij het hoofdkwartier van Hamas werden gepleegd.

    ISIS in de Sinaï dreigde op 28 mei om in samenwerking met ISIS-Gaza de Israëlische havenstad Eilat aan te vallen en de Gazastrook over te nemen. Ondertussen startte het Israëlische leger de grootschalige oefening ‘Keerpunt 2015’, gericht op het tegengaan van islamistische invallen vanuit de Gazastrook. (1)

    ISIS in Syrië aan winnende hand

    In Syrië lijdt het regeringsleger van president Assad de afgelopen tijd zware verliezen. ISIS opende een nieuw front dat de terroristen dicht bij de Turkse grensstad Azaz heeft gebracht. De grensovergang hier is de belangrijkste levensader voor de rebellen in Aleppo; als deze valt, dan krijgen de jihadisten feitelijk de controle over het strategisch zeer belangrijke –en deels in puin geschoten- Aleppo.

     

    Frankrijk: ‘Arabische landen moeten zelf troepen inzetten’

    In Parijs komen vandaag zo’n 20 ministers uit het Westen en het Midden Oosten bij elkaar om te overleggen hoe het Iraakse leger, dat onlangs Palmyra en Ramadi aan ISIS verloor, kan worden geholpen. Luchtaanvallen blijken ISIS niet te hebben gestopt, maar het Westen denkt met uitzondering van de Britten nog niet aan de inzet van grondtroepen. De Franse minister van Buitenlandse Zaken Laurent Fabius wil dat de Soenitische Arabische landen zelf soldaten inzetten om ISIS te bestrijden.

    In VS getrainde ISIS commandant dreigt Amerika aan te vallen

    Kolonel Gulmurod Khalimov, een voormalige politiecommandant uit Tadzjikistan die naar ISIS is overgelopen, zegt in een video in de VS te zijn getraind in anti-terreuroperaties, een feit dat door de overheid werd bevestigd. ‘Luister, Amerikaanse zwijnen: Ik ben drie keer in Amerika geweest. Ik zag hoe jullie soldaten trainden op het doden van moslims, op het omsingelen en aanvallen, om de islam en moslims uit te roeien.’

    Daar voegde hij dreigend aan toe: ‘Als Allah het wil zullen wij jullie steden vinden, in jullie huizen komen en jullie vermoorden.’ (4)

    ‘ISIS beging in 5 maanden minstens 5 miljoen misdaden tegen mensen’

    De Iraakse mensenrechtenorganisatie IHCHR schat dat ISIS in slecht 5 maanden tijd minstens 5 miljoen misdaden tegen de mensenrechten heeft begaan, inclusief het massaal vermoorden van vrouwen, kinderen en gehandicapten. Sommige misdaden worden als ‘genocide’ gekenmerkt. ISIS zou zo’n 22.000 mensen geprobeerd hebben te vermoorden. Minimaal 8000 kwamen daadwerkelijk om het leven, nog eens 15000 raakten gewond. De jihadisten richten zich speciaal op christenen, Yazedi’s en andere religieuze minderheden. (6)


    Xander

    (1) DEBKA
    (2) DEBKA
    (3) DEBKA
    (4) YouTube / CNN (via Shoebat)
    (5) Ynet News
    (6) Shoebat

    *

    *

    UITLEIDING

    Ja, ’t zijn droeve tijden als het oorlog wordt

    Als men mensen slacht lijk dieren,

    Als het mensenbloed bij beken stroomt….

    *

    Het moeten zo wat de eerste dagen na Mei ’40 zijn geweest toen ondergetekende als peuter alle moeders tranen met tuiten deed schreien toen hij dat gedicht (zie Jantje en de Pruimenboom) mocht voordragen op het podium in de meisjesschool. Mijn eerste openbaar optreden, omdat, volgens Meester, ik als enige het gedicht helemaal van buiten ken de. De beste van de klas van vier, stel U voor!

    Dat ‘bloed dat bij beken stroomde’, dat wisten de moeders maar al te goed, want daar in de Frontstreek, hadden de moeders de verschrikkingen van Den Groten Oorlog nog allemaal fris in de geest.

    Op leeftijd gekomen, is dat alles een bijna vergeten herinnering, buiten de regels van een kinderversje. En nu is het weer zover.

    Nu is het inderdaad geen oorlog meer tussen buurlanden, maar oorlog over gans de wereld. Gewoon omdat men de Tekenen des Tijds niet heeft willen zien. Toen het Beest nog een onaanzienlijk klein diertje was, heeft men het overal binnen gelaten. Men heeft het gevoed en aan zijn hart gedrukt, in de mening dat beesten ook een hart hadden.

    In Bruxellabad wil een criminele drugdealster uit ‘Rechtbakfobie’ niet voor de Rechter komen. Ze krijgt ‘een 2de kans in September’…. Tekenend voor de pamperpolitiek in dit apenland. Het mens is waarschijnlijk een Niefanier’ en dus moet de Rechter verduldig zijn….

    Tot al die Niefaniers op een bepaalde dag zich zullen kenbaar maken, op een niet verkeerd te begrijpen manier, als Deelnemers aan de Heilige Oorlog, de Djihad ten voordele v an hun ‘godsdienst’.

    Het is al 1600 jaar op dezelfde manier gegaan: er is maar één Islam en die is deze uit het kinderversje hier bovenaan. Al de rest is kinderpraat. Of liever: praat tegen de vaak, omdat wij op tijd zouden willoos zijn.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

    02-06-2015, 17:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2660

    *

    .

     

    *

    .

    .

    *

    INLEIDING

    Het klinkt een beetje bekend in de oren: ‘ Meester! Meester! Hij doet het weer.

    En inderdaad, de Meester ziet op de speelkoer een gespierde belhamel die vuisten maakt naar een moederskindje, die even voordien, achter Meesters rug, die belhamel voor de zoveelste keer voetje gelicht heeft.

    Dàt is heden ten dage de Amerikaanse internationale poltiek.

    Stel U even voor, dat voor de Oostkust van de VS een tot de tanden gewapend oorlogsschip van de Russen zou patrouilleren. Het kot zou tien keer te klein zijn!

    Zo geraakt iedereen wellicht overtuigd, dat we met de verkeerde partner … in de verkeerde zee zin geraakt.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Rusland stuurt straaljagers naar Amerikaans oorlogsschip in Zwarte Zee

    *

    Russische gevechtsvliegtuigen zijn de voorbije dagen verscheidene keren dicht langs een Amerikaans oorlogsschip in de Zwarte Zee gevlogen. Dat heeft het Pentagon gemeld. Volgens Russische media zou de USS Ross zich "agressief" hebben gedragen, maar de VS stellen dat het schip zich in internationale wateren bevond.

    "De crew van het schip gedroeg zich provocerend en agressief, wat de operatoren van observatiestations en schepen van de Zwarte Zeevloot zorgen baarde", zei een Russische militaire bron aan Russische media. "Het Su-24-gevechtsvliegtuig demonstreerde aan de Amerikaanse bemanning zijn paraatheid om een schending van de grens te voorkomen en de belangen van het land te verdedigen."

    Volgens het Pentagon was het gevechtsvliegtuig niet bewapend en bleef de USS Ross op koers. Het Pentagon benadrukte dat het schip zich te allen tijde in internationale wateren bevond en er routineoperaties uitvoerde. Bovendien was de operatie in de Zwarte Zee publiekelijk aangekondigd, aldus het Amerikaanse defensieministerie.

     

    De Amerikaanse marine gaf een video vrij van het voorval. Daarop is te zien hoe een Russisch vliegtuig op 500 meter van de USS Ross voorbij scheert.

     

    De spanningen tussen Rusland en het westen lopen al langer op, sinds de crisis in het oosten van Oekraïne. Vorige maand stuurden Groot-Brittannië en Zweden al gevechtsvliegtuigen de lucht in om te voorkomen dat Russische bommenwerpers hun luchtruim zouden betreden.

     

    *

    UITLEIDING

    Kleine politiek, zoals in Coburgland, heeft kleine maar scherpe kantjes. Grote politiek heeft dat ook, maar in ’t groot. Kleine politiek doet de tongen rollen, grote politiek doet de kanonnen grollen.

    Voorlopig blijft het tussen die twee Groten bij losse flodders; d/i; tot de Is Lammerij er zich gaat mee bemoeien. Of de Macht van het Geld. Wat in dit geval op hetzelfde neerkomt.

    Maar allez!! Na een vol jaar de andere kant opkijken, is men vanaf vandaag in Parijs bezig met nadenken wat er tegen de Islammerij-aanvalsoorlog zou kunnen gedaan worden. Het slotcommuniqué ligt al klaar: zoiets mag niet meer gebeuren! De volgende keer maken wij ons echt kwaad, hoor!

    En voor wat betreft ‘Die Joekreen’: die luyden mogen leven als in Gods hand, onder de Hoge Bescherming van Het Gentse Liegebeest.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

    02-06-2015, 14:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2659

    *

    Dinsdag 2 juni 2015

    Rozenmaand

    Zon 5u34-21u47

    H Erasmus

    *

    .

    *

    .

     

    *

    ’t Staat in de vroegere AVV-VVK Krant

    .

    Islam rules the world

    *

    INLEIDING

    Hé Hé! Terug in mijn oude vertrouwde bedding. Voelt echt goed. Eerlijk gezegd: mijn vroegere college-leraren hebben gelijk, door met een innerlijke stemte wijzen op het eeuwenoude onverbeterlijke schema van een klassieke verhandeling: korte inleiding, midden, slot. Ben dus voor een tijdje genezen van alle ‘moderniteit’.

    *

    De Schandaard, altijd een beetje het keffertje van de Francofone pers, echoodt vandaag over de in Bruxellabad geschorste leraar, die weliswaar bij de duivel te biechte, de Islammerij een correcte analyse geeft. Die man kon het weten, want … Geschiedenisleraar.

    De Islammerij wil de man dus nu een voorbeeldige straf geven. Maar omdat in Coburgia voorlopig de onthoofding nog niet officieel mag toegepast worden, is het alleen de bedelstaf geworden.

    *

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150602_01709850

    *

    Brusselse leraar ontslagen voor islamofobe uitspraken op Facebook

    Een geschiedenisleraar van het Dachsbeck Lyceum in Brussel is ontslagen omdat hij op Facebook verklaringen had gedaan die als islamofoob worden beschouwd. Dat melden de kranten van Sudpresse en La Dernière Heure dinsdag.

    De moeder van een van de leerlingen had in december 2013 klacht ingediend bij de schooldirectie. Dat gebeurde nadat ze een Facebook-conversatie tussen haar dochter en de leraar had ontdekt. Het gesprek dateerde van februari 2012.

    Tijdens het gesprek stelt de leraar zich vragen bij de islamitische geloofsovertuiging van het meisje. ‘Waarom kiezen voor de religie die zich kenmerkt door de hoogste graad van analfabetisme en die de meeste onderontwikkelde en achtergestelde landen telt?’, stond er.

    De leraar, die al veertien jaar voor de klas staat, had tot nu toe geen enkele negatieve beoordeling gekregen. Hij gaat in beroep tegen de beslissing van de stad Brussel.

    *

    *

    UITLEIDING

    Zodra de eerste MO Slimme school open gaat, zal dagelijks voor elke les uit het Heilig Boek der Mo Slimmerds voorgelezen worden. Waarin o.a. staat, dat wij in het Westen honden en apen zijn, omdat wij hun ‘godsdienst’ niet aanvaarden. En zij dus het recht hebben om ons te doden.

    U zult begrijpen, dat wij hen moeten begrijpen, en op de meest tolerante manier moeten steunen over de ganse lijn. Tolerant is plesant, en nòg toleranter is nòg plesanter!

    Grote Dikke Moslimbrother is watchiing you, your digital money and even your most secret dreams. En spreek voortaan (voor zij die niet kunnen lezen) Arabisch, of (voor zij die niet kunnen schrijven) Engels, de enige twee talen van de toekomst.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

    02-06-2015, 11:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    01-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2658

    *

    .

    *

    *

    .

    *

    Niet alleen de Rozenmaand, maar ook Rosen Montag… Het toeval is gewillig, vandaag!

    En het zit er al van vroeg in de morgen bovenarms op. In de Veldllaan vol met Rozen in Bruxellabad, in de Rooseveltlaan, moest het vorstendom Quatar de trom slaan: de Islammerij is daar de baas, Islam is troef, of wilde Uwen kop kwijt zijn?

    Maar dat ‘De Burger’ waakt, werd deze morgen nogmaals bewezen in mijn bloedeigen Postvak IN. Een beetje in toepassing van iets dat niet mag geweten worden, maar dat de kraaien uitbrengen.

    Persoonlijk heb ik niet de minste affectie voor de Fr. Rooseveltlaan in Bruxellabad, tenzij wij op die plaats even zouden zijn mogen gaan oefenen met het Vlaamse slagwapen bij uitstek, de ‘Goeden Dag’ die in 1302 in Kortrijk zo succesrijk is geweest. Zodanig succesvol, dat de Paus daarna zelfs gevraagd werd, dat wapen in de Ban van Onze Moeder de Heilige Kerk te doen. Wegens te onmenselijk in zijn toepassing.

    Maar dat is het hem juist. Tegenover de onmenselijkheid van Het Beest, royaal gefinancierd door Quatar, stellen wij gewoon een wapen voor met dezelfde slagkracht. De Islammerij snijdt andersdenkenden de koppen af, en ‘als preventie’ slaan wij hun koppen in gruizelementen…

    Dezelfde spontane volkswoede zou bijvoorbeeld ook kunnen aangewend worden, ivm het eerstvolgend WK Voetbal in Quatar. Voetbal een Feest, zoals nog nooit gezien. De wereld zou verstomd staan over de efficiëntie van dat slagwapen! En wat meer is: het ij ook ecologisch verantwoord, want goed voor het milieu.

    En, (doordenktertje) willen wij ons als Vlamingen goed positioneren in de strijd tegen het Beest: het voortouw nemen om deze pietrolboeren een lesje te geven, mogen we toch niet laten ontsnappen?!

    PS

    Waar U zo’n ‘Goeden Dag’ kunt verkrijgen? Ddie is nergens te koop: die moet in Uw hart aanwezig zijn bij de geboorte.

    *

    En dus nu over naar mijn brievenbus @hotmail.com

     

    Qatar behoort tot de meest extremistisch islamitische landen ter wereld...

    Voor degenen die het nog niet wisten: de ambassade van Qatar, in aanbouw zijnde in één van onze mooiste lanen te Brussel, nl. de Franklin Rooseveltlaan, heeft daar echter ook een moskee met 600 plaatsen voorzien!

    Dit bericht hebben wij moeten vernemen via het internet. Ons ministerie van Buitenlandse Zaken heeft niet alleen geweigerd deze financiering goed te keuren, maar het heeft ook gereageerd op de Islamic Center Tawfiiq dat “het paradoxaal zou zijn en tegen de natuur, fondsen te accepteren     afkomstig uit een land dat zelf geen godsdienstvrijheid aanvaardt!!"

       Dit nieuws wordt nochtans door alle wereldpersbureaus verspreid, doch     waarschijnlijk op een frequentie die Europese audiovisuele diensten niet zelf ontvangen...

       Het volstaat echter dat U met slechts één verzending van deze e-mail aan slechts    vijf personen om tijdens de volgende 3 maanden 1 miljoen mensen te informeren! Dit aantal kan eventueel zelfs oplopen tot 48 miljoen in 6 maanden!!

    Dit zou helpen om onze ogen te openen en onze toekomst juist in te zien. De Noorse minister van Buitenlandse Zaken, dhr. Jonas Gahr Støre, stelde onlangs:     "We konden gewoon nee zeggen, dat het ministerie dit niet goedkeurt, maar we namen de gelegenheid te baat om uit te leggen dat de      goedkeuring paradoxaal zou zijn: zouden wijzelf een christelijke gemeenschap in Saoedi-Arabië tot     stand willen brengen, dan wordt zulks daar     beschouwd als een zware misdaad, barbaars bestraft met wrede onthoofding!

    OPMERKING : Een andere moskee is in aanbouw in Court-Saint-Etienne! Probeer maar eens een kerk of seculier centrum te bouwen in het Midden-Oosten   en het gehele islamitische Oosten: zij eigenen zich aldaar nl. het recht toe alles wat anders is dan de islam (christenen, kopten, boeddhisten, satanisten en/of seculiere kernen) in hun land onmiddellijk te vernietigen, maar eisen in alle westerse landen wél eigen moskeeën en minaretten op!!

    Ik reken er op dat U deze belangrijke mail doorstuurt, waarvoor dank.  

    Dus doen !!

    01-06-2015, 18:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2657

    *

    Maandag 1 juni 2015

    Rozenmaand

    Zon 5u35-21u46

    H Koenraad van Trier

    Niet te koel, niet te zwoel,

    niet te nat en niet te droog,

     juni vult de schuren hoog

    *

    .

    *

     

    *

    Catalonië niet, Vlaanderen wel

    .

    Een meerderheid in eigen land!

    *

    KAPSTOK v/d DAG

     

    http://nageltjes.be/wp/

    &

    https://vlaanderenidentitair.wordpress.com/

     

    Vlaanderen identitair

    Met genoegen kondigt de redactie aan een driejarige webstek te hebben toegevoegd aan de favorieten van Nageltjes, ofschoon hun oorspronkelijk solidaristisch- lees collectivistisch of communistisch- tintje ons helemaal niet bevalt.

    Diegenen die het behoud en de verdediging van onze identiteit én ons territorium willen verdedigen behoeven echter reeds lang een plek om onder een onverbloemde slagzin de boodschap van vrijheid en onafhankelijkheid uit te dragen en te ondersteunen. Als ze dat willen doen onder een gebalde vuist en de tonen van het lied ‘de internationale’ ons ook goed, zolang het ons territorium maar verdedigt tegen de francofone linkse fascisten die met zichzelf in een knoop liggen.

    Want, als je uw eigen identiteit tracht weg te moffelen of uw eigen territorium probeert te verpatsen ben je in feite niet waard dat je leeft. Op het territorium van de ‘religie van de vrede’ staat op zulk schandalig verraad overigens eenvoudigweg de doodstraf nota bene.

    Wij wensen de mensen achter dit initiatief bij deze bijzonder veel succes toe, zolang ze Vlamingen niet beschouwen en behandelen als tweederangsburgers zoals in een door links zo verfoeid apartheidsregime dat daadwerkelijk veel minder dodelijke slachtoffers maakte dan het communistische ANC van de crimineel Mandela.

    V-En o ja, hun stek is te vinden op https://vlaanderenidentitair.wordpress.com/

    **

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

    *

    In ‘t Fransoos bestaat er een mooi spreekwoord over de dagen, die elkaar opvolgen, en toch zo –veel verschillen. Helemaal geknipt op de maat van deze bijdrage.

    Maar het is niet omdat een goede vriend een goede tip geeft, dat die tip meteen ook goed moet zijn. Ben dus even gaan koekeloeren (‘pipen’ zou de VRT zeggen maar die zijn verlekkerd op piepshows) bij

    http://rechtsactueel.com/2014/12/01/catalonie-een-natie-op-weg-naar-volledige-onafhankelijkheid/

    en

    http://aff.skynetblogs.be/tag/vlaanderen+identitair

     

    Omdat de vijanden van mijn vijanden meteen ook mij vijanden zijn, en aangetrokken door ‘een Prinsenvlag’ die naast de eeuw op het logo van deze Beweging schijnt te staan, worden zowel ‘Nation’ als N-SA de hand gereikt, met de woorden (nous nous conons, n’est-ce pas?’ En avant la musique!  

    *

    Precies vandaag zijn er hier in Itaië plaatselijke verkiezingen. Voor de Lega Nord, de strijdmakkers van Het Vlaams Belang, ziet het er goed uit, al kruipt de partij thans zo’n beetje uit haar regionaal keurslijf, om tot in de punt van de Laars de mensen een geweten te schoppen.Net als bij ht VB, zijn de plooien glad gestreken, en staan er bekwame jonge mensen aan de top.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    01-06-2015, 17:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!