MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    12-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1699 - DEZE KEER GAAT HET OM VEEL MEER DAN OM DANTZIG

    *

    Is dat nu Barbarosso of Benito Mussolini?

     

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Wie iets meer wet over WO II, weet dat Hitler, in voorbereiding op zijn agressie-oorlog tegen Polen, de Vrijstad Dantzig (Gdansk) alsmede een “corridor’ daar naartoe, opeiste, zo niet zouden de Mogendheden eens zien wat ze later ongevraagd toch zouden zien. “Danztig” was toen voor de Duitse Nationaal Socialisten als een verre fata morgana met daarin het Eeuwig Leven en de Opperste Zielezaligheid. De Führer aller Germanen schuimbekte erbij en toen hij voor de radio zijn beleid verdedigde: deed hij er immers niet alles aan om de oorlog te vermijden? Om das Deutsche Volk zur Willen zi sein? Krek hetzelfde beeld als Barbarosso bespeelt om ons te waarschuwen, dat hij ons de vrede waarborgt     als wij zijn dictatuur aanvaarden…

    Wie hierin enige gelijkenis ziet met gezegde Barbarosso, die daarbij erger te keer gaat dan wijlen Mussolini die met de ogen rollend als een voodo-priester, beriemde borst en buik bijna even ver vooruit als de martiale kin, mag het zeggen. Enig verschil: wijlen de Duce sprak met de kracht van zij diepste overtuiging, Barbaroso bralt bedreigingen die vooral gebaseerd zij op de vrees om dat lucratief postje te verliezen…..

    Ach, en Mamzel Reding! Die droomt luidop hoe ze later best poseert als levend model voor een bronzen standbeeld in het midden van het Europees Machtscentrum. De armen achter het hoofd, zodat de buste zo voordelig mogelijk tot haar recht komt? Met misschien die speciale gaine van de TV-aanbiedingen met push up cups? Allemaal problemen waar de Heren van de EU-Schepping geen last van hebben. Want over bijvoorbeeld peniskokers en Viagra wordt, tot na de Verkiezingen zedig gezwegen.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Barroso: “Alleen Brussel kan de barbarij in de wereld verminderen”

    Eurocommissaris Viviane Reding dringt aan op een snelle invoering van de politieke unie. De Europese Commissie dient daarbij de rol van regering op zich te nemen. De voorzitter van de Europese Commissie, Barroso, zegt dat geen enkele andere politieke constructie de barbarij beter kan bestrijden dan de EU.

    De kiezers dienen zich bij de Europese verkiezingen in mei voor of tegen de Verenigde Staten van Europa uit te spreken, zegt Viviane Reding, de vicevoorzitter van de Europese Commissie. Reding wil een echte “politieke unie” en ziet daarin “het beste wapen tegen eurocritici”, zoals “The Telegraph” bericht.

    “We moeten de Verenigde Staten van Europa oprichten, met de Europese Commissie als regering en twee parlementskamers – het Europees Parlement en een ´Senaat´ van de lidstaten”, aldus Reding.

    Met haar eis is Reding niet alleen. Ook de Franse president Hollande en de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Bonino hadden al luidkeels om een politieke unie geroepen (meer hier). Dit zal de EU in een superstaat veranderen, waarin de nationale staten tot een minimale politieke rol zullen worden gereduceerd.

     

    Reding hoopt dat de discussie in de verkiezingsstrijd niet zal gaan over de Europese bezuinigingspolitiek, maar meer over een grotere visie van Europa.

    “De discussie bevindt zich nu in de beslissende fase. Over iets meer dan vier maanden kunnen de Europese burgers het Europa kiezen waarin ze willen leven. Er staat veel op het spel. Het resultaat van deze verkiezingen zal jarenlang van invloed zijn op Europa. (…) Dat zal ons wapen tegen de eurosceptici zijn: aan de burgers uitleggen dat hun keuze beslissend is”, zei Reding.

    Barroso waarschuwde de kiezers nadrukkelijk voor de eurokritische partijen. Deze zouden de vrede in Europa kunnen bedreigen.

    “Geen enkele andere politieke constructie heeft tot nu toe bewezen dat zij het leven beter organiseert en de barbarij in de wereld kan verminderen [dan de EU]. Het is bijzonder belangrijk eraan te herinneren dat wij dit jaar het begin van de Eerste Wereldoorlog herdenken. We mogen vrede, democratie en vrijheid niet als vanzelfsprekend accepteren. Het is ook daarom bijzonder belangrijk er aan te herinneren dat de mensen in mei aan de Europese verkiezingen deelnemen”, zei Barroso.

    Ook Angela Merkel waarschuwde onlangs voor fatale gevolgen voor de eurozone en herinnerde daarbij aan de Eerste Wereldoorlog. Als er geen betere integratie komt, zal de gezamenlijke munt “vroeger of later exploderen.” (meer hier).

    Nigel Farage, voorzitter van de Britse UKIP, hoopt dat de Europese kiezers een politieke unie duidelijk zullen afkeuren. “De politici in Brussel zien slechts één keuzemogelijkheid: geen hervormingen, maar de Verenigde Staten van Europa”, zei Farage. “Ik weet zeker dat de mensen ’Nee’ tegen dit centralistische fanatisme zullen zeggen”, aldus Farage.

    Bron:
    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Voor al die Hoge Heren, die graag jongleren met verjaardagen, ook deze niet vergeten AUB. In 1944 moet Nazi Duitsland tot de vaststelling gekomen zijn, dat alles verloren was. Precies 70 jaar later, in 2014, mag de Europese Unie net hetzelfde denken. Het duurde nog tot 8 Mei 1945 eer Hitler zich er met een loodje in het hoofd bij neerlegde.

    De Natte Opneemvod voelt zich in zijn Roestige Vastheid ingehaald. door de gebeurtenissen. Na zijn pensioen ambieerde hij immers de post van Auslandminister der Europäischer Union, de nieuwe en dus betere von Ribbentrop als U wilt. Dat de man aan de galg eindigde, mag voor deze Germanus een aansporing zijn om het beter te doen….

    Wie de rol van de dappere Woestijnvos krijgt, van Veldmaarschalk Erwin Rommel, is voorlopig alleen in de inner circle rond Crembo bekend. Het heeft hem steekpenningen & pintjes genoeg gekost om daar te geraken!

    Net als de golven op het strand , volgen de gebeurtenissen elkaar op, waarbij de ene golf de voorgaande overspoelt. Zouden de Eurocraten nog nooit met hun kinderen op een strand geweest zijn, dat ze dat niet weten? Want om zoiets te zien, moet men “s morgens vroeg met jonge eigen kinderen spelen op om het even welk strand van Gods wijde wereld.

    Politiekers zien immers geen watergolven rollen, maar geldgolven.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    12-01-2014, 16:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1698 - KLARE TAAL VAN GEERT WILDERS OVER DE VERENIGDE STATEN VAN EUROPA *

    *

    Zondag 12 januari

    Zon 8u41-17u01

    H Caesaria van Arles

    Het zwart gat van de eigen vlaggen….

     

    Of, hoe ze verdwijnen….

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Kijk, goede vriend Wilders, U waart tot vandaag een zeer goede vriend voor mijn medestrijders en mij. Maar na onderstaande boodschap bent U bevorderd tot een van mijn allerbeste vrienden, niet alleen door Uw inhoudelijke boodschap, maar deze keer voor Uw woordgebruik. Toch niet al te toevallig, niet? Naast Het Vlaams Belang, spreekt U nu ook over Het Nederlands Belang. Dat schept zonder meer een band, beste Geert, waarover ieder strijder voor het Vlaams Belang fier over is.

    Uw oproep om Uw boodschap te helpen verspreiden, is de seconde nadien al beantwoord. Onder het woord van mannen uit één stuk en met maar één woord, goedendaggen wij schertsfiguren als ons eigenste Gents Liegbeest met één slag tegen de vlakte. Kan hij vertroosting zoeken tegen de onweerstaanbare weelderige boezem van de Blauwe Maandoline. En aan die Mamzel Rediing vegen wij zeer demonstratief onze kl*ten aan, want blijkbaar mist dat mens die dingen. Al is ze, na De Natte Opneemvod, de tweede in bevel van het Brusselse circus.

    U in Nederland, beste Geert, wij van het Vlaams Belang in Vlaanderen, samen in de frontlinie. Blijven nog te gaan, respectievelijk in het b e l a n g van elk hun eigen land: het Front National, the English Defense Legie, de Basken, de Caralanen, de Schotten, de Bretoenen, enz. We mogen over geheel Europa de Nieuwe Nazi’s uit de ACW-hofdstad geen schijn van kans laten. Niet over ons dooie lijk!

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Beste vrienden,

    Vanavond plaatste ik een eerste videoboodschap online. In het kader van de Europese verkiezingen wil ik vanaf nu regelmatig dergelijke videoboodschappen brengen. Klik op de foto om het eerste filmpje te bekijken.

    Video boodschap Geert Wilders - 10 jan 2014 via deze link.

    Geert Wilders videoboodschap 10 januari 2014

     

    Deze week heb ik het over de gevaarlijke uitspraken van EU-commissaris Viviane Reding die van de EU een Verenigde Staten van Europa wil maken. De Europese verkiezingen van 22 mei bieden een unieke kans om nee te zeggen tegen deze wilde plannen en Brussel te laten weten dat Nederland van ons is.

    Ik reken op u om samen met ons van 2014 het jaar van de bevrijding te maken. U kan ons helpen door de video verder te verspreiden onder familieleden, vrienden en kennissen.

    Vriendelijke groet,

    Geert Wilders

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Even Uw aandacht, beste Geert. U zegt dat Nederland nooit van Brussel zal zijn maar van de Nederlanders. Dat is krek hetzelfde als wij zeggen over Vlaanderen. Vlaanderen is van

    òns en daar moet het waterhoofd Brussel met zijn poten van af blijven. Tot daar vechten wij dezelfde strijd. Maar bij de Vlamingen gaat het om veel meer!

    Brussel is ook de Vlaamse Hoofdstad, en die werd ons beetje bij beetje ontstolen. Tot na de laatste oorlog was Brussel een Vlaamse stad met over ons hoofd heen, alleen Frans in de hogere regeringskringen. Nu zijn de Vlamingen daar zo goed als weggepest en wil men haar als een onderdeel van Franstalig België annexeren. Eigenlijk een klein onderdeel van het Frans imperialisme waarmee Wallonië doorheen de jaren besmet is geraakt. Maar net als Vlaanderen, blijft Brusselse grond, Vlaams grondgebied en moeten we het uit de klauwen van de oorlogsstokers bevrijden.

    Verder is het belangrijk te weten, dat dat mens Reding een Groot Hertogdommelijke Liseburgse is met Christelijk Sociaal-Democratische roots. Een adepte dus van de EVP van Wilfried de Evidente, en sprekend met dezelfde gespleten tong. Waarmee weer eens bewezen is dat de cirkel rond is: de Tsjeven willen ons ongezien verkopen als een mand tamme duiven. Hier te lande blaast vooral Het Liegebeest van de toren over de Verenigde Staten van Europa, en volgen de Tsjeven op veilige afstand, bang dat het zaakje in hun gezicht zou ontploffen. Ook al omdat ze weten, dat deze haring niet braadt bij de meerderheid der Vlamingen. Enerzijds willen ze wel die Verenigde Staten voor de postjes, maar anderzijds willen ze alle mogelijkheden open houden… Want in ieder geval willen ze tegen beter weten in, mee de overwinning claimen…. van welke kant die ook komt aanwaaien.

    Kawouter Beke is er nog niet aan uit, waar er meest te verdienen valt.

    Mijn gedacht? Die Reding is een omhooggevallen nitwit uitgebonjourd in eigen land uit de eigen politiek (zoals alle Europese bonobo’s, zie Vhfsdt), die in Brussel op zoek is naar een dikke portefeuille met daar achter een dikke sigaar in de bek van een slijmerige oude vent die ze vervolgens kan dood kietelen.

    Hoe ik dat weet? Gewoon door effe te chatten met de kuisvrouw die de privé-vertrekken van dat soort Dames en Heren moet onderhouden in dat Brussels Euro Paleis. Of vindt U dat normaal, dat regeringsleiders die vergaderen in achterkamertjes, altijd ‘n privé moeten hebben, met alles er op en er aan? Als indertijd Marie Arena van de Ps, de zuster van ‘de vriend’ van di Poepo, als minsteres van, geloof ik landbouw in Brussel, als een privé badkamer ad 400.000 Euro heeft besteld en gekregen, in welke prijscategorie vallen de hoogste Eurocraten dan niet! En waarom denkt U, dat hun ‘Parlement’ zo immens groot moet zijn? In onze moderne tijd hadden ze de video-conferantie kunnen bedenken, zodat niemand zich nog diende te verplaatsen. Hebben ze nooit aan gedacht, want was ook veel en veel te goedkoop, want beneden hun stand!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    12-01-2014, 16:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1697 - EEN LAND 6.5 + 3.5 HEEFT TWEE SNELHEDEN EN VAART ZICHZELF DUS STUKKEN VANEEN

    *

    Zondag 12 januari

    Zon 8u41-17u01

    H Caesaria van Arles

    *

    Nog “n Belgica: ook met 2 snelheden gevaren

     

    En ook grandioos mislukt!

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Het kon wel uit de koker van de Franse satiricus fabeldichter Jean Delafontaine komen, met het fabeltje van de schildpad en de haas. Maar stel U eens voor, dat er helemaal geen competitie nodig was, dan was ieder toch baas geweest van zijn eigen parcours?

    Perfesser De Grauwe schrijft nu over dat onderwerp geleerde boeken, waarin hij alleen maar bewijst, dat Vlaanderen, door de schildpad Wallonië te moeten voorttrekken, zelf ook vertraagt. Zodat niet Wallonië Vlaanderen, heeft bijgebeend, maar dat Vlaanderen door de Belgische herverdelingsstructuren teruggebracht wordt tot de slakkengang van wat leeft van de werklozensteun beneden de armoe-grens.

    Het besluit is dan ook (ongewild) een schot in de roos ten voordele van de onafhankelijkheidsgedachte die leeft bij de V-partijen. Waarbij nogmaals kan herhaald worden, dat de BDW-ers rekenen met de kalender van Sint Juttemis, en het Vlaams Belang houdt van heiligen die per subiet mirakels doen. Zij weten dus wel beter, over kersen eten met Hoge Heren, enz….

    Dergelijke doctrine hoeft niet eens een naam te hebben: met het Vlaams Belang wordt eindelijk genomen, niet gevraagd, wat ons recht is, en wat ons 184 jaar lang werd onthouden. België is nooit ons vaderland geweest, omdat het de Vlaamse meerderheid tot op de dag van vandaag louter als wingewest heeft behandeld.

    Zelfs in onze taal zijn we altijd als tweederangss burgers behandeld, terwijl onze artistieke hoogtepunten met wereldfaam, meteen herdoopt werden tot Belgische kunst. Wij worden geregeerd door louche individuen van dubieuze moraliteit wier taaltje we ternauwernood kunnen begrijpen. Zo dat wij beschaamd het hoofd afwenden, als men ons in het buitenland voor Belgen neemt. Zelfs de Italiaanse Caritas Catolica trekt zijn handen terug van boetvaardige Belgische zondaressen zoals Michèle Martin, het monster dat haar honden kwam voederen, maar de opgesloten kinderen in haar kelder liet verhongeren…

    De 6de Staatsmisvorming valt, hoe men ook probeert het anders te bewijzen, volledig uit in ons nadeel, en kwam tot stand op z’n Belgisch, namelijk zonder dat ook maar één Vlaming bij de onderhandelingen betrokken werd, abstractie gemaakt van de naam-Vlamingen, collaborateurs van de Francofonen.

    Al-bij-al bezit het grauwgrijze boek van De Grauwe een scheepslading munitie voor de komende kiesstrijd. Heer vergeef het hem, want hij weet niet wat hij doet….

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Wallonië dat Vlaanderen afremt, dat is een fabeltje"

    "De staatshervormingen hebben Vlaanderen economisch niets opgeleverd". Tot die conclusie komt professor Economie Paul De Grauwe. Het beeld van Vlaanderen als welvarendste regio van België die afgeremd wordt door het armlastige Wallonië wordt door De Grauwe onderuitgehaald in zijn boek 'Een beter België, een federale toekomst voor ons land'. Dat boek wordt morgen officieel voorgesteld, maar De Tijd en De Morgen schrijven er vandaag al over.

    De Grauwe vergelijkt de relatieve sterkte van de Vlaamse en de Waalse economie aan de hand van het groeiverschil. Daaruit blijkt dat de opeenvolgende staatshervormingen de voorbije dertig jaar niet tot een grotere economische dynamiek hebben geleid. "De Vlaamse economie is niet sneller gaan groeien in vergelijking met Wallonië. De groei in Vlaanderen stagneerde de voorbije decennia en boerde de laatste jaren zelfs achteruit. Het verschil tussen de Vlaamse en de Waalse economie wordt steeds kleiner".

    "De Vlaams-nationalisten beweren dat het allemaal beter wordt als we nog meer bevoegdheden naar Vlaanderen overhevelen, dat de Vlaamse economie dan vleugels krijgt", zegt De Grauwe. "Maar het is een akte van geloof. Ik heb dat zelf ook lange tijd gedacht, maar de cijfers liegen niet. Er is geen enkel bewijs voor". Met zijn studie wil De Grauwe het fabeltje doorprikken dat Vlaanderen beter doet, wat het zelf doet. "Mensen geloven dat graag, maar het klopt niet".

    N-VA-econoom Johan Van Overtveldt puurt uit dezelfde studie net argumenten om de staat nog meer te hervormen. "De vorige hervormingen hebben geleid tot een lappendeken van incoherente bevoegdheidspakketten. Loonvorming en concurrentiebeleid zijn nog steeds federaal geregeld. Ik trap een open deur in als ik zeg dat Vlaanderen en Wallonië daarover totaal tegengestelde visies hebben. Bovendien kan Vlaanderen wel uitgaven doen, maar hebben we nog steeds geen greep op de inkomsten", aldus Van Overtveldt in De Tijd.

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Johan van Overtvelt is een intelligente jongen die spreekt met omfloerste stem. His masters voice! Van de BDW-ers.

    Vlaanderen moet niet méér bevoegdheden krijgen, en dus met een kluitje in her riet wandelen gestuurd worden. Vlaanderen moet alle mogelijke, huidige en toekomende bevoegdheden gewoon zelf nemen en daarna BASTA…. En dat kan nooit door onderhandelingen. Francofonen moeten voor de voldongen feiten gesteld worden, zoals bij de Brugse Metten in 1302= uitgerookt en op de vlucht gedreven. Zo gauw een Vlaming aan de onderhandelingstafel komt, is hij verloren door de geslepen sluwheid van de Franstaligen. Die eisen bijvoorbeeld om te beginnen, altijd dat wij hun taal spreken, want zij zijn intellectueel niet in staat om een andere taal te hanteren. Dat zijn niet mijn woorden, maar de woorden van Il Terminatire, het Iepers Groot Achterlicht.

    Zodra er moet onderhandeld worden, ligt Vlaanderen aan handen en voeten gebonden aan de oude structuren. Denk alleen nog maar aan de arbeidswetgeving/sociale wetgeving, die altijd op maat van Wallonië dient te blijven onder één en dezelfde noemer: zakkelorum.

    Door de federale politiek van het geld door deuren en vensters te gooien voor de hangmatgebruikers uit roeping, is de Staatsschuld gegroeid zodanig dat de arbeid van zeven maal zeventig generaties niet zal volstaan om die te delgen.

    Een land besturen onder het motto’ ‘zolang het maar onze tijd duurt’, dat is typisch Belgisch! En dat, Mijne Dierbaren, kost Vlaanderen in de wereld de plaats die het verdient.

    Alleen wie voor het Vlaams Belang kiest, koopt geen katten in zakken! Het Vlaams Belang zegt wat U denkt, en doet wat het zegt!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    12-01-2014, 10:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I N T E R L U D I U M *

    Met de Vlaams Nationalisten: weg met de uiterlijkheden!

     

    Antwerpen heeft zijn ware schoonheid teruggevonden!








    12-01-2014, 10:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    11-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1696 - DE DERDE WERELDOORLOG OF DE BUILENPEST: BARBAOSSO LAAT ONS KIEZEN *

    Kiezen voor dit Europa,

     

    Is kiezen voor zowel de pest als de cholera…..

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Uiteraard is Xander een stem van bij de Noorderburen. De vogeltjes zingen daar enigszins anders, maar ze zingen zoals ze gebekt zijn. Net als wij. Zijn bijdragen zijn perfect te genieten, want wat geldt voor Nederland, geldt des te meer voor Vlaanderen en de rest van de Lage Landen.

    Vergeten wij daarbij AUB nooit, dat Vlaanderen een verdrukte meerderheid is in eigen staatsverband. Uniek in de hele wereld en daarom des te schrijnender.

    Dat Barbarosso altijd al een Marxist was en is, moge blijken uit zijn niet mis te verstane bedreigingen.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Vice-president EU: Verkiezingen mei gaan om Verenigde Staten van Europa

    *

    Als u ook vindt dat de Nederlandse burgers hun democratie, zelfbeschikkingsrecht en vrijheid definitief moeten opgeven ten gunste van een ongekozen clubje technocraten in Brussel, stem in mei dan op de socialisten, christendemocraten of liberalen.

    Viviane Reding, de vice-president van de Europese Commissie, heeft gezegd dat de Europese verkiezingen in mei feitelijk draaien om een 'ja' of 'nee' tegen de Verenigde Staten van Europa. Zij vindt dat een 'echte politieke unie', waarin de Europese Commissie de scepter zwaait, 'het beste wapen is tegen de Eurosceptici'. Commissiepresident Barroso dreigde de kiezers zelfs impliciet met een nieuwe wereldoorlog als zij niet vóór verdere Europese integratie kiezen.

    'We moeten de Verenigde Staten van Europa oprichten, met de Commissie als regering en twee kamers - het Europese parlement en een 'senaat' van de lidstaten,' aldus Reding. Haar oproep een Europese Superstaat te vormen, waarin de nationale parlementen slechts een figurantenrol zullen vervullen, wordt gesteund door de Franse president Francois Hollande en de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Bonino.

    Vicepresident Reding hoopt dat het debat tijdens de verkiezingsstrijd niet meer over de bezuinigingen gaat, maar over een grote visie op de toekomst van de Europese Unie. 'Over ongeveer vier maanden kunnen de Europese burgers het Europa kiezen waarin ze willen leven. Er staat veel op het spel. De uitkomst van deze verkiezingen zal jarenlang bepalend zijn voor Europa... Dat wordt ons wapen tegen de Eurosceptici: tegen de burgers zeggen, dat hun stem bepalend is.'

    Dreigen met oorlog bij tegenstem

    Commissiepresident Barroso dreigde de kiezers maar weer eens dat de vrede in gevaar komt als ze stemmen op de eurokritische partijen. 'Tot nu toe heeft geen enkele andere politieke constructie bewezen het leven beter te kunnen organiseren, en de barbaarsheid in de wereld te verminderen (dan de EU). Het is zeer belangrijk te bedenken, dat we dit jaar het begin van de Eerste Wereldoorlog gedenken. Wij mogen vrede, democratie en vrijheid nooit als vanzelfsprekend accepteren. Het is daarom zeer belangrijk de mensen eraan te herinneren dat ze in mei aan de Europese verkiezingen deelnemen.'

    Ook bondskanselier Angela Merkel waarschuwde onlangs voor de fatale gevolgen voor de Eurozone door op de Eerste Wereldoorlog te wijzen. Als er geen nauwere integratie komt, dan zal de gemeenschappelijke munt 'vroeger of later uit elkaar spatten'.

    'Zeg NEE tegen centralistisch fanatisme'

    Nigel Farage, de voorzitter van de Britse Onafhankelijkheidspartij (UKIP), hoopt dat de kiezers in mei een politieke unie duidelijk zullen afwijzen. 'De politici in Brussel zien maar één keuzemogelijkheid: geen hervormingen, maar enkel de Verenigde Staten van Europa. Ik ben er zeker van dat de mensen 'nee' tegen dit centralistische fanatisme zullen zeggen.' (1)

    Niet eurosceptici, maar eurofielen zijn gevaar voor Europa

    Voor de enigszins nadenkende burger zal de keus in mei niet moeilijk zijn. Europa bevindt zich juist dankzij de euro en Brussel in een diepe economische en financiële crisis, de werkloosheid is in veel landen nog nooit zó hoog geweest, en in landen zoals Nederland moet extreem worden bezuinigd om de zuidelijke lidstaten, die zelf weigeren structureel te hervormen, op de been te houden. Gezien de vele massale protesten in de lidstaten is het glashelder dat niet de eurosceptici, maar de eurofielen de vrede en de welvaart op ons continent in groot gevaar hebben gebracht.

    Xander

    (1)  Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Ik moet dringend eens mijn eigen bibliotheek(je) overgaan, om dat boek te herlezen. ‘Opgang en ondergang van Het Derde Rijk’. Maar door mijn slechtziendheid, moet ik voortgaan op mij geheugen.

    Hoe een kleine onbeduidende korporaal van de Duitse Keizer, in Wytschate (!) in WO I, 4 jaar frontervaring mocht opdoen, om zich dan te verpoppen tot de toenmalige grootste politieke leider ter wereld. Zelfs Winston Churchill sprak toen respectvol over Herr Hitler! Een genie, waarvan John Kennedy begin de jaren ’50 liet optekenen, dat eenmaal de haat jegens hem bekoeld, hij tot het grootste genie aller tijden zou gekroond worden.

    En precies zo’n man heeft men tot zelfmoord gebracht! Spijtig voor ons, leven tussen ons nog veel erfgenamen van zijn denkwereld. Ook geniën dus. Waaronder de bekeerde Marxist, Barbarosso, die beter dan de onsterfelijk gewaande Karel De Gucht, als een vertoornde Godheid, uit de wolken zijn zweep la    at knallen over onze ruggen.

    Het zou een klein mirakel zijn, moesten dezelfde Eurocommissarissen na de verkiezing nog hun sjerp mogen behouden. Is in ieder geval niet wenselijk. Maar dan stelt zich de vraag over hun opvolgers. Wat in ieder geval vast staat, is dat ze ‘Commissar’ zullen moeten genoemd worden, naar analogie met de Volkscommissarissen bij Stalin zowel als bij Hitler. De naam alleen al komt uit de koker van die Dr. Walter Galsteen, een van de belangrijkste ‘founding fathers’ van de nieuwste Nieuwe Orde.

    Kijk, en precies tot dat woord, die naam van ‘Nieuwe Orde’, wilde ik komen. Gedurende de bezetting ’40-’44 waren er bij ons ook aanhangers van diezelfde Nieuwe Orde. Die vonden dat we ons niet mochten blind staren op de fouten van Hitlers Dritte Reich, maar dat we moesten kijken naar de goede kanten er van. Er waren geen syndicaten, dus geen stakingen meer. Na de oorlog (!) zou alles peis en vree zijn, er zouden geen bazen meer zijn, en geen werkvolk, maar we zouden allen samen één rijk en welvarend volk zijn. Europa zou niet langer als een Festung’ moeten verdedigd worden, want Europa zou, onder leiding van het Herrenvolk, de wereld domineren.

    Die Nieuwe Orde-aanhangers waren nog erger dan de meelopers uit materieel geldgewin. En met dat Janhagel werd na de oorlog, de Vlaamse Beweging, zelfs de Davidsfondsers, over dezelfde kam geschoren… Idealisme om onderuit de Belgische dwingelandij te komen, werd gelijk gesteld met het aanbidden van De Nieuwe Orde. Omdat men met de hulp van Beëlzebub de Duivel had willen uitdrijven.

    De Vlaamse Beweging werd daar zwaar voor gestraft, want mislukt in haar streven. Die fout mogen we geen tweede keer maken. We steunen deze keer allen op de eigen macht, en daarom zijn deze verkiezingen zo belangrijk. We wijzen zowel dit land als dit Europa deze keer definitief af. Nu is ’t genoeg geweest! BASTA!!!

    Eenmaal de ketens verbroken, ijveren wij met andere Europese volkeren voor een Europa der Volkeren, zoals bedoeld door August Vermeylen :’Vlaming zijn om Europeeër te worden’. Wij zijn geen volk van heersers over andere volkeren, zoals de meeste 19de Eeuwe Natiestaten die door de toenmalige Grootmachten op popten werden gesteld, zonder rekening te houden met volkenrechterlijke of taalkundige eigenheden.

    Eigen haard is goud waard : dat is gewoon de brave versie van ‘Eigen Volk Eerst’ en wie het anders zegt, liegt. Of is lid van de Nieuwe Orde, App 2014!!!!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    11-01-2014, 12:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1695 - DE NAZI KOPSTUKKEN ACHTER DE EUROPESE UNIE ZOALS DEZE IS VOORTGEKOMEN UIT WO II

    *

    Zaterdag 11 januari

    Zon 8u41-17u00

    Z Dankaard van Veurne

    *

     

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Schrik niet! Deze Europese Unie is gewoon de verderzetting van de Tweede Wereldoorlog, maar met andere middelen. Hitler en zijn bende Socialisten mochten de kanonnen laten bulderen, in de overtuiging dat ZIJ de oorlog in handen hadden, achter de schermen handelden de eigenlijke zetbazen. Retoriek verkopen, Heil! hier en Heil! ginder, en ondertussen de wereld ‘bevrijden’ van enkele tientallen miljoenen nutteloze eters: als het tegenslaat de kopstukken aan een eindje touw laten bengelen, maar er zelf uiterst voordelig van tussen-uit kruipen….. om jaren later als evenveel duiveltjes uit evenveel doosjes, terug de macht te grijpen.

    Wel wel wel! Wie had dat gedacht van die grootkapitalisten zonder geweten, waar de ‘Bildenbergers’ kleine dwergen bij zijn! Zeer tussen haakjes: Volkswagen, die naam kwam toch uit de koker van de Führer hemzelf?! En was Volkswagen, de wagen voor het Duitse volk, in 2013 niet de meest verkochte auto ter wereld?

    Ondergetekende loopt al een tijdeke rond op deze aardkloot, en is in normale omstandigheden van geen kleintje vervaard, in woord en daad, maar hij stond toch perplex na kennismaling met onderstaand artikel ewaarin die Dr. Galsteen een belangrijke rol speelt..

    *

    Ja, er was vroeger al sprake geweest van de EU als opvolger van de Nazi-dictatuur, maar dat was eerder bij manier van spreken. Zo dacht ik. Maar ik dacht verkeerd. De Europese Unie IS gewoon de verderzetting van het Hitler-regime, omdat de ‘geniën’ die de EU gestalte hebben gegeven, dezelfde kwade geesten zijn geweest als zij die Hitler en zijn trawanten in het zadel hebben geholpen.

    Waar ik het ook verkeerd voorhad, was de idee dat het hele gedoe van WO II echt droei om het verderfelijk gedachtengoed der Nationaal Socialisten, die om te groeien, hoogst verwonderlijk, dat wel, de industrie-baronnen achter zich had gekregen, Krupp Stahlwerke en zo. IG Farben had alleen een handje toegestoken voor de fabricatie van het Zyclon B voor de gaskamer-industrie. Maar zie, weer sloeg ik de bal mis. Zij waren het die Hitler als een puppet on a string lieten dansen, terwijl zij de wereld wijs maakten dat zij er door hem ingeluisd waren.

    Ongelofelijk hoe stom een mens kan zijn, door onvoldoende op kleine details te letten. Enfin, hieronder leest U in ieder geval al iets over de ware toedracht. En beleefd groeten, als U de kleinzoon van wijlen von Ribbentrop ontmoet: deze ‘Auslandminster’ lag aan de basis van de opgang van Hitler in de Hogere Stand, en was tot op het eindde, veel meer dan Hitlers generaals, diens kwade genius

    Ik ben er nog niet goed van!

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    De Nazi wortels van de Europese Unie

    Recentelijk publiceerde de Dr. Rath Health Foundation een boek waarvan ze zelf zeggen dat het gaat over “alles wat u altijd al over de Brusselse EU wilde weten, maar dat niemand u durfde te vertellen”. Na het lezen van dit boek werd mij erg duidelijk dat ik eigenlijk altijd te weinig heb willen weten over de EU, want ik had namelijk geen idee hoeveel er over te rapporteren is. Met het Verdrag van Lissabon al getekend lijkt dit boek misschien een beetje als mosterd na de maaltijd te komen, maar als het een galgenmaal lijkt te zijn dan kan mosterd nooit te laat komen! Het boek is in het Engels geschreven, en is in zes PDF delen gratis te downloaden. Onderstaand mijn Nederlandstalige samenvatting van het eerste deel:

    Het bewijsmateriaal samengevat

    Hoe een democratie wordt omgezet in een dictatuur en hoe de EU onder de controle staat van bedrijfsbelang. De EU portretteert zichzelf graag als een parlementaire democratie, waarin het EU parlement een beslissende rol speelt. Echter, alle topbesluiten die genomen worden en alle wetten die geschreven worden, worden uitgevoerd door de Europese Commissie en haar staf die bestaat uit meer dan 54,000 ambtenaren. Het 754-leden tellend EU parlement dat bestaat uit vertegenwoordigers van de 27 landen hebben geen enkele controle over dit leger van ambtenaren. Het EU parlement functioneert enkel als een etalage met het doel om de inwoners van Europa het gevoel te geven dat het een ‘parlementaire democratie’ is.

    Voor bijna driekwart van een eeuw heeft men de wereld proberen wijs te maken, dat het meesterbrein achter WWII de psychopaat Adolf Hitler en zijn entourage van racistische hooligans, de Nazi’s, waren. Feit is echter dat WWII een veroveringsoorlog was, gevoerd namens een chemisch, farmaceutisch en olie Kartel, met als doel controle te krijgen over de multi-miljarden markt van een nieuw verschijnsel; de gepatenteerde chemische producten. De Neurenberg processen hebben bewezen dat de Tweede Wereldoorlog niet had plaatsgevonden zonder het Kartel van IG Farben, bestaande uit Bayer, BASF, Hoechst en enkele andere chemische bedrijven.

    Verder in dit boek wordt uiteengezet dat ook WW II, de tweede grootste tragedie van de 20ste eeuw, eigenlijk een eerste poging van dit kartel was om de wereld te veroveren, enkel en alleen om het bedrijfsbelang te dienen. Na deze twee mislukte pogingen om Europa en de rest van de wereld ondergeschikt te maken aan het kartel, begon het met het investeren in haar derde poging: de economische en politieke verovering van Europa door middel van de Brusselse EU.

    Prof. Dr. Jur. Walter Hallstein, beschermer van de Nazi wetten

    Hebt u ooit gehoord van Walter Hallstein (1901-1982)? Niemand anders dan Walter Hallstein heeft meer invloed gehad op de vorming van de EU zoals we die vandaag kennen.

    Onderstaand enkele feiten over de meester architect van de EU;

    1936-1945, Hallstein was een lid van de omstreden Nazi vereniging “Rechts Wahrer” (wet beschermer), in het leven geroepen om de legale pijler te worden van het Europa onder controle van het Nazi/Kartel verbond. Het swastika kruis siert natuurlijk het logo van deze club.

    21-25 Juni 1938, Hallstein maakt deel uit van de officiële onderhandelingen tussen Nazi Duitsland en het fascistische Italië.

    Januari 1939, Hallstein geeft zijn historische speech, waarin hij in detail uitleg geeft over de legale structuur van het nieuwe Europa onder Nazi/IG Farben bewind.

    1941-1945, Hallstein is Decaan van de economische en juridische faculteit aan de Universiteit in Frankfurt. Toevallig ook de stad waar het hoofdkwartier gevestigd was van IG Farben, het grootste chemisch bedrijf in de wereld en belangrijkste financier van het Nazi bewind.

    1945, Hallstein wordt door de Geallieerden ondervraagd over zijn Nazi connecties. In een officiële verklaring in zijn eigen handschrift ontkent Hallstein botweg enige andere banden met de Nazi’s en hun bewind gehad te hebben dan die van een toeschouwer. In volstrekte tegenstelling tot officieel geregistreerde documenten – inclusief een in 1936 gezworen eed van trouw aan de Nazi’s – ontkent hij ooit lid te zijn geweest van een Nazi organisatie noch een voorstander te zijn geweest van de Nazi ideologie. Desalniettemin accepteerden de geallieerden deze verklaring als de waarheid.

    1950, Omdat de geallieerden de leugens over zijn Nazi verleden geloofden, kon Hallstein in 1950 adviseur worden van de Duitse Bondskanselier Adenauer, waarbij hij ook een leidinggevende adviserende rol kreeg toebedeeld in het buitenlandse beleid.

    1950-1957, Hallstein was het politieke meesterbrein tijdens de onderhandelingen die uiteindelijk leidden tot het Verdrag van Rome en vervolgens tot de oprichting van de EU. De volgende verdragen zijn hierbij van belang, en voor elk verdrag geldt dat Hallstein en zijn team de leidinggevende advocaten waren:

    1)     1951         Parijs     Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal

    2)     1954         Parijs     Europese Defensie Gemeenschap

    3)     1957         Rome   Europese Economische Gemeenschap

    4)     1957          Rome   Europees Atoom Energie Gemeenschap Euratom

     

    25 maart 1957, Oprichting van de Brusselse EU met Hallstein zijn handtekening als een van de twaalf.

    1958-1967, Hallstein is de eerste voorzitter van de nieuw opgerichte Europese Commissie. In deze tien jaar heerst hij over Europa en kan hij zijn plannen verder tot uitvoering brengen met de hulp van duizenden hulptroepen en alles ten dienste van het bedrijfskartel.

    De patent expert van het kartel. Carl Friedrich Ophuels

    Natuurlijk was het niet alleen Hallstein die de plannen voor de oprichting van de EU bedacht. Hij voorzag zich van een team van legale deskundigen die hun waarde hadden bewezen gedurende de Nazi hoogtijjaren. Omdat het belangrijkste middel van het kartel om controle over Europa te krijgen het verwerven van patenten is, dan is het geen verrassing dat Hallstein als zijn rechterhand een man koos die een expert was in patent wetgeving; C.F. Ophuels. Gedurende het Nazi bewind was hij de leidende rechtbank deskundige in Frankfurt. In deze functie kreeg Ophuels kennis van alle patentdisputen met chemische industrieën in bezette gebieden, die uiteindelijk natuurlijk altijd leidden tot een uitspraak in het voordeel van IG Farben. Dit maakte hem een zeer gekwalificeerd man voor de verovering van Europa door het kartel.

    Ophuels was lid van de Nazi Partij, de NSDAP, van 1933 tot 1945 met als lid nummer 2 399061. Desalniettemin werd hij door Hallstein – in samenwerking met Gerhard Schiedemair, een van de leden van de notoire Schiedemair Nazi-advocaten clan – in 1949 binnen 1 jaar gepromoveerd tot ‘Doctor’ en ‘Professor’ aan de Universiteit van Frankfurt. Een jaar later, in 1950, werd Ophuels aangesteld als ‘ambassadeur’ in Brussel en zal later een van de belangrijkste grondleggers van de EU worden.

    Hoewel de militaire en politieke sleutelfiguren van het kartel gedurende WW II verantwoordelijk zijn gehouden voor dood en vernietiging die zij hebben veroorzaakt, hun economische meesters zijn amper ter verantwoording geroepen en kunnen daardoor ongehinderd doorgaan totdat zij hun ultieme doel bereikt hebben.

    middels is door hen dus een nieuwe generatie sleutelfiguren gefinancierd en daardoor tot bewindsposities in de meest belangrijke landen gebracht.

    Helmut Kohl, een voormalig medewerker van BASF, werd bevorderd om uiteindelijk Duits Bondskanselier te worden, een positie die hij 16 jaar lang heeft weten te behouden. Gedurende die periode heeft hij miljarden aan belastinggelden uitgegeven om de constructie van de EU te financieren. Angela Merkel was zijn protegé en vervult nu deze functie. In Frankrijk werd Nicolas Sarkozy tot zijn machtspositie gepromoveerd. Deze twee sleutelfiguren hebben nauw samengewerkt om de andere Europese staatshoofden te bewegen het Verdrag van Lissabon te tekenen.

    Geschiedenis leert ons dat er aan twee voorwaarden voldaan dient te zijn om een poging te kunnen ondernemen om de wereld te veroveren:

    1)     De oprichting van een dictatuur in het gebied van waaruit de verovering gelanceerd zal worden. Het Lissabon Verdrag biedt hiervoor een legale basis.

    2)     Een systematische planning van militaire acties, inclusief een nieuwe wereldoorlog.

    De vorming van een Europees leger, in combinatie met openlijke dreigingen door sleutelfiguren van het kartel tot het gebruik van kernwapens, is een onmiskenbare stap in deze richting.

    Daarom is de historische parallel tussen het grijpen van de macht door het olie en farmaceutische kartel door middel van de EU en de machtsovername in Duitsland door deze zelfde groep driekwart eeuw geleden.

    Het jaar 1933 is een parallel jaar met 2009, toen dit kartel het Lissabon Verdrag er wist door te drukken.

    Het jaar 1934 is een parallel jaar met 2010, wanneer de dictatuur zijn ware gezicht laat zien door de meest belangrijke sectoren in de Gemeenschap onder haar absolute gezag te brengen.

    Het zwaar door Sarkozy ondersteunde plan voor een centraal gereguleerde Europese economie is slechts een begin.

    In het licht van deze feiten moeten de inwoners van Europa en de rest van de wereld actie ondernemen. Het succes van deze acties zal afhangen van:

    1.De juiste politieke analyses. Reden waarom dit boek is geschreven

    2. Effectieve ontleding van deze informatie voor alle mensen in de wereld.

     

    3. Het organiseren van een beweging bestaande uit mensen toegewijd om de democratie en vrede in Europa en de rest van de wereld te beschermen.

    Voor degenen onder u die misschien het argument hebben dat de huidige hedendaagse situatie niet vergeleken kan worden met de verschrikkingen van het verleden, het volgende:

    De huidige minister van Defensie in Duitsland, Karl-Theodor zu Guttenberg, is vanaf zijn 14e jaar opgevoed door zijn stiefvader, die de zoon was van Joachim von Ribbentrop. Von Ribbentrop was Hitler’s minister van Buitenlandse Zaken van 1933 tot 1945 en coördineerde de militaire macht gedurende WW II. In 1947 werd hij hiervoor in de Neurenberg processen ter dood veroordeeld. Natuurlijk kan men aanvoeren dat enkel een familierelatie niet vanzelfsprekend leidt tot bepaalde politieke strategieën. In dit geval echter spreken de feiten voor zich. Minister van Defensie Guttenberg is een fervent voorstander van een militarisering van Europa en de oprichting van een Europees leger. Onder druk om af te treden nadat hij publiekelijk de moord op onschuldige burgers in Afghanistan door Duitse troepen verdedigde, reageerde Guttenberg tijdens een Duitse tv- uitzending: “Ik zal zeer zeker niet aftreden, al raast er een storm. Dat is hoe ik ben opgevoed – en dat is wie ik ben”. Dit laat duidelijk zien dat de donkere schaduw van de Von Ribbentrop traditie de wereld wederom bedreigen.

    De laatste twee wereldoorlogen zijn gestart door het kartel tijdens het ochtendgloren van een nieuw nucleair tijdperk. De situatie van vandaag is fundamenteel anders. Het arsenaal van kernwapens in Frankrijk en Engeland, gecombineerd met de politieke macht in Brussel, geeft het kartel direct toegang tot deze wapens. Het enige moment om dit te voorkomen is nu.

     

    In de volgende hoofdstukken wordt dieper ingegaan op:

     

    -   Vooraanstaand Nazi advocaat en grondlegger van de EU, Walter Hallstein

     

    -   Wat u niet van het olie en farmaceutische kartel en zijn sleutelfiguren mag weten.

     

    - De macht van de EU kan een einde maken aan de eeuwenoude vrijheid en onafhankelijkheid van Groot-Brittannië.

    - Wie is wie in de Brusselse EU

    - Relay of Life – Een oproep tot actie.

    De volledige (Engelstalige) tekst van het E-book “The Nazi Roots of the Brussels EU”  is hier te downloaden:

    Website of the Dr. Rath Health Foundation

     

    Bron:
    http://www.vrijspreker.nl
    (h/t Martha

    Overgenomen van E.J. Bron

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Intuïtief, net als zoveel bezorgde burgers, voelde ik altijd al dat er iets loos was, iets aan het verkeerd lopen was in Brussel rond dat Verdrag van Lissabon. Dat was eerst in Frankrijk en in Nederland bij referendum afgewezen, maar werd later dwangmatig door hun regeringen toch goedgekeurd. Remember? Vooral het debacle van Dexia en de Arco-constructie zette mij aan het nadenken. Geld en invloed waren namelijk de pantzers der genietroepen die Zuid Europa moesten op de knieën dwingen, zonder ook maar één schot te lossen. De Europese burgers zouden de factuur hiervoor wel betalen…..

    De EU was inderdaad geen Unie der Volkeren geworden, waar oude en nieuwe vriendschapsbanden zouden hersmeed worden, maar een mastodont die ons allemaal, over de hoofden van de nationale regeringen, door middel van pest-reglementjes, zou koeioneren, zowel bij nacht als overdag. Kwestie dus om de Hoge Pipo’s een vetbetaalde bezigheid te bezorgen. Allemaal oogverblinding.

    Het is dus even anders uitgelopen, voor de gewone man in de straat net als onder Hitler, in Duitsland. Die brave Duitsers, die op een mooie septemberdag in 1939 moesten vaststellen, dat men in oorlog was met de hele wereld, en zij daar niets meer kon aan veranderen. In deze worsteling der titanen, zou het eeuwige Duitsland als resultaat bekomen, dat het tot op de grond platgebombardeerd zou worden. Duitsland zou dan, na het offeren van ontelbare mensenlevens, als een sfinx uit zijn as kunnen herrijzen. Later zou het gemeengoed worden, dat zij inderdaad ov eral waren buiten gehouden, en ‘Nichts gewusst haben’ : ook de Holocaust gebeurde inderdaad onder hun neus en zonder hun medeweten. Hun vader en zonen sneuvelden in de Russische steppen, net zoals onze ‘Task Force’ in naam van wie? in Afghanistan ten strijde trekt.

    Tot hiertoe konden we lollig doen over de Natte Opneemvod, en zelfs geboeid luisteren naar Nigel Farage, zonder te weten dat van die kant, precies zoals in 1940, de redding zou kunnen komen…. Nu zien we, dat het geen spel meer is, maar bittere werkelijkheid. En dat het ‘cordon sanitaire’ tegen het Vlaams Belang misschien wel een voorsmaakje is, net zoals ‘Kauf nicht bei Juden’ een voorsmaakje was van de Holocaust.

    Vandaar de vaststelling: om onze vernietiging te voorkomen, eerst de onze van zij die durven spreken, later die van de zwijgende meerderheid, moeten wij zelf met het kiespotlood onze vernietigers vernietigen. Onze hand mag niet beven, die 25ste Mei maar toestoten met dodelijke precisie, recht in het hart van de Nazi-herborenen die nooit ver weg zijn geweest na hun nederlaag in 1945. Let U maar even op de chronologie in bovenstaand resumé… Ook gezien dat alle Nazi-genieën advocaten waren? Zoals die Koen Geens van het ACW…..waarmee ik helemaal niets wil zeggen….

    Nadien zullen we wel een Ersatz-product moeten zien te vinden voor het aspirientje, moest Bayer in Leverküsen moeten worden ontmanteld… Misschien dat Kameraad Poetin onze koppijn bij het wakker worden dan kan depanneren?

    O, en dan nog iets. Herinnert U zich de foto’s van het platgebombardeerde Berlijn, in Mei 19945? Zo zou Brussel de EU Hoofdstad er ook uitzien, na een gewapend conflict om de EU hetzelfde lot als Hitlers Dritte Reich te doen delen. Ook ’n manier om Brussel later opnieuw vanaf de funderingen te kunnen heropbouen tot het boerengat dat het altijd geweest is….

    Dat de Islam en de pietrolboeren ondertussen zowat iedereen voor de voeten lopen, is een niet-gewild nevenverschijnsel. Maar indien nodig, wordt dat tussen Ryad en Berlijn wel opgelost. Misschien dat er dan verzamelen geblazen wordt in Lampedusa dat dan volgebouwd zal zijn met gaskamers en crematoria, ver uit het zicht van de argeloze Europese burgers. Voor de oliesjeiks misschien de tol voor het behoud van hun rijkdom en meteen het gedroomde middel om hun aanhang onder controle te houden.

    Wie maakt er straks een verfilmde parodie van de Natte Opneemvod aan de wasdraad, nadat het aangebrachte leed en het vergoten bloed uit zijn vel werd gewrongen? Neemt die man uit hoogmoed de rol van de nieuwe Hitler op zich, om anderen achter de schermen te dekken?

    JaJa, enerzijds niet, en anderzijds: wat moeten we den ken over de kikker die zichzelf als sterke stier ziet?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    11-01-2014, 11:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    10-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1694 – KIESPIJN BIJ ARCO COOPERANTEN; GEEN GELD = GEEN STEM

    *

    Vrijdag 10 januari

    Zon 8u42-16u59

    H Guillaume


     

    De overgebleven laatste kopmannen bij de Tsjeven


    Met ondragelijke KIES-pijn

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Hoera! Muiterij op het wrak van de Tsjeven-boot! De laatste getrouwen willen van boord en Schipper Marrekske uit Leopoldsburg geeft niet thuis wegens ondragelijke KIES-pijn!

    Maar!

    Het vel van de beer nog nergens in de etalage hangen AUB: het genadeschot moet nog komen.

    Ja, de 800.000 Arco coöperanten spaarders zijn dus nu hun 5 miljard Euro kwijt, maar ze mogen het nog niet weten. Dat is iets voor nà de Moeder Aller Verkiezingen, ja misschien wel voor nà de val van de Euro. Want als de Tsjeven vallen, misschien wel tot helemaal onder de kiesdrempel, dan kan het niet anders of De Natte Opneemvod gaat vervroegd tegen de vlakte, en met hem heel het Brussels Nazi-circus.

    Nee, want de beer die nog moet geschoten worden, is tenslotte geen gewone beer. Ik zou eerder zeggen, dat het een voorhistorische Dinosaur is, of liever het wandelend geraamte van zo’n hersenloos monster dat immers al lang uitgestorven is.

    Nee, Ma, ik ben Uw braaf-Christelijke opvoeding niet vergeten, en Ja, Ma, ik weet dat het voor een Christenmens niet past zich te verkneukelen in andermans ongeluk, maar kijk, Ma, deze keer kàn ik werkelijk niet anders. Ik ga zelf meer zeggen, Ma, Uw zoontje zal zijn beste krachten aanwenden om hen zo diep als mogelijk met zijn bescheiden middelen in de miserie te helpen steken. Want ze zijn, met de jo-jo van hun dwaze milieuwetten, de nagels geweest van mijn doodskist, waardoor ze ook mij beroofd hebben van de vruchten van mijn jarenlange arbeid. Zet Uw leesbril op, Ma-ke, en lees hieronder wat de Tsjeven gedaan hebben om de zuurverdiende spaarcentjes van hun getrouwe onderdanen als ordinaire beurzensnijders te stelen.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Arco-gedupeerden: "CD&V, geen geld = geen stem"

    Lieven Desmet − 10/01/14, 06u44

    *

    © belga. Wouter Beke is kop van Jut. Arco-coöperanten willen morgen een nieuwjaarsbrief overhandigen bij diens woonst in Leopoldsburg. Maar de CD&V-voorzitter geeft niet thuis.

    De gedupeerde Arco-coöperanten starten een campagne onder de naam 'CD&V, geen geld = geen stem'. In de aanloop naar de verkiezingen viseren ze CD&V. Intussen zou CD&V hevig lobbyen opdat Europa haar definitieve negatieve advies over de waarborgregeling zou uitstellen.

    De val van Dexia en de vereffening van een groot deel van Arco die daarop volgde, heeft het spaargeld van de bijna 800.000 Arco-coöperanten op de helling gezet. Er geldt voorlopig nog wel een staatswaarborg, maar die is hoogst onzeker door procedures bij de Raad van State en het Grondwettelijk Hof.

    Ook de Europese Commissie heeft de beslissing van de Belgische regering om staatswaarborgen toe te kennen aan de Arco-coöperanten geschorst. Voor een definitief oordeel lijkt het erop dat er getalmd wordt met het onderzoek.

    "Omdat een definitieve schorsing de gemoederen te veel zou ophitsen zo vlak voor de verkiezingen", zeggen verschillende bronnen los van elkaar. "Er is een getouwtrek van jewelste aan de gang. Een advies was gepland voor 15 december, maar werd uitgesteld tot gisteren. Maar er is andermaal geen vergadering geweest. Herman Van Rompuy loopt daar ook nog rond, hé. Politique politicienne op zijn best. De politieke dimensie is dan ook groot."

    Dode mus

    Philippe De Backer, Europees Parlementslid voor Open Vld, reageert verbaasd. "Dit is een technisch-juridische afweging die de Commissie moet maken. Het lijkt me zeer onwaarschijnlijk dat de Commissie zich zou laten manipuleren omwille van interne gevoeligheden in een lidstaat."

    Dat die 'interne gevoeligheden' intussen hoog oplopen, blijkt uit een hernieuwde actiebereidheid van een aantal coöperanten. De vzw 'Arcopar Actieteam', dat voor de juridische kant van de zaak samenwerkt met het advieskantoor Deminor, voert de druk politiek op. Onder de vlag 'CD&V, geen geld = geen stem' richt de actiegroep haar pijlen exclusief op de CD&V. In een open nieuwjaarsbrief vraagt de vzw om nog voor de verkiezingen met een oplossing op de proppen te komen.

    Dirk Dejaeghere, voorzitter van de actiegroep, claimt zo'n 20.000 mensen te vertegenwoordigen. "Het lijkt er almaar sterker op dat de waarborgregeling een dode mus is. Dan rest ons enkel de vereffening van de gelieerde vennootschappen rond Arcopar, maar dat kan jaren duren. En de uitkomst is hoogst onzeker. Dat is ontoelaatbaar, en omdat de CD&V en het ACW historische banden hebben, willen we de druk opvoeren naar aanloop van de verkiezingen."

    Normaal had de actiegroep de nieuwjaarsbrief zaterdag willen overhandigen aan CD&V-voorzitter Wouter Beke in diens thuis in Leopoldsburg. "Maar Beke heeft laten weten dat hij niet thuis is."

    Kiespijn

    Een volgende actie is evenwel al gepland voor 25 januari, bij de nieuwjaarsreceptie van CD&V. De partij doet de actie af als partijpolitieke spelletjes. "Dat Dirk Dejaeghere actief is bij N-VA zal wel toevallig zijn, zeker?", klinkt het schamper bij CD&V. Meer ten gronde stelt CD&V dat ze niks kunnen doen. "Er lopen verschillende procedures, laat het gerecht zijn werk doen."

    Dat het Arco-dossier terug is van nooit weggeweest, kan CD&V echter missen als kiespijn. Daarom ook dat een delegatie van de actiegroep al een onderhoud had met minister van Financiën Koen Geens.

    Geert Lenssens, advocaat van SQ Law, die optreedt namens een andere groep gedupeerden, hekelt intussen het schrijnende gebrek aan transparantie. "Dat voedt de geruchtenmolen, en zorgt voor een groot ongenoegen."

    Dat Arco lijkt aan te sturen op het aanslepen van de vereffening noemen verschillende betrokkenen dan ook pervers. In dat geval is de kans groot dat heel wat spaarders hun geld nooit terugzien. Dejaeghere: "Velen van hen zijn hoogbejaard. We komen nu al situaties tegen waarbij de deelbewijzen worden overgedragen op kinderen en kleinkinderen die dan ook nog eens erfenisrechten moeten betalen op geld dat ze misschien nooit gaan zien."

    Bron De Morgen (helemaal & ten voeten uit)

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Natuurlijk hebben de Tsjeven nog andere luizensreken in petto, met hun advocaat van het ACW Koen Geens, die Minister van Financiën is gebombardeerd: de stroper die tot boswachter is gepromoveerd.

    De betichting van ‘fiscale fraude’ heeft het ACW     afgekocht met een minnelijke schikking, wat dus meebrengt, dat ze daardoor zo witgewassen zijn als een pasgeboren negerkind. Met geld koopt men de boter!

    Zaan Zaak De Gucht van de Blauwen heeft er gelegen. Hij ligt er en hij ligt er goed. Alexandre, Marhas en hij gaan nu als de Drij Musketiers, te paard sè, om bijtends te vierklauw nog de kiesdrempel te halen. Iets wat van Van de la la van de Roden, niet meer kan, want hij heeft een slag van de molen gekregen….

    Als dat zo nog lang duurt, zal ’t rap gedaan zijn.

    Met deze 3 ‘staatsdragende partijen’ , die samen in de peilingen nog lager staan dan de BDW-ers op hun eentje, wordt de Staat dis niet meer gedragen, zodat die eindelijk terecht komt waar die al jaren thuishoort: bij het Klein Giftig Afval.

    De wereld is aan de durvers, en dus gaat de strijd tussen de Vlamingen onderling…. Tussen hard en onzacht dus.

    Dat wordt spannend, en met de dag spannender, want het Vlaams Belang is de enige partij die tot hiertoe in deze kiesstrijd geen fouten in het parcours heeft gemaakt. Vlaams Belang is tegen de islammers, en die wetenschap hoeft nergens te worden opgefrist, zoals onlangs bij BDW…. die zoiets, pour les besoins de la cause, loouter en alleen verkondigt met het oog op de stembus uitslag. Om dat achteraf even vlug weer te vergeten.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    10-01-2014, 16:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1693 - OVER DE DICTATUUR VAN DE MACHT

    *

    Vrijdag 10 januari

    Zon 8u42-16u59

    H Guillaume

    *

     

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Er gaan steeds meer waarschuwende stemmen op voor het gevaar van de aan gang zijnde almacht van de Euro-potentanten. Mar het volk, in slaap gewiegd door ‘Brood en Spelen’, heeft geen aandacht. Als er maar genoeg festivals zijn in het jaar, en bij gemis daaraan, dan maar de nodige cyclo crossen.

    Men trekt zich de politiek niet aan, maar ze beseffen niet dat de politiek zich intussen wel degelijk van hen aantrekt. En hoe!

    Het is voor iets, dat ons onderwijssysteem bijna geen interesse vertoont voor het vak Geschiedenis. Hoe minder men weet daarover, hoe minder men gewaarschuwd wordt. Idem dito over ‘Geloof & Zeden’. Zonder een degelijke vorming in deze twee levensgrote domeinen, kan het niet moeilijk meer zijn, om ze beiden af te breken. Geen geloof, en gee zeden: we leven maar één keer, en ‘Morgennoen komt Mie katoen’, enz….

    Dictaturen maken liever hun eigen religie.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    CEO Deense Saxo Bank waarschuwt voor instorting en totalitaire EU-dictatuur

    *

    Forse kritiek op Europese Unie, die fouten op fouten stapelt, steeds meer macht wil en de burgers van hun vrijheid berooft

    De Saxobank-topman vreest dat de EU de komende totale instorting zal gebruiken om de absolute, totalitaire macht te grijpen.

    Lars Seier Christensen, CEO van de Deense investeringsbank Saxo, waarschuwt dat de toenemende regeldrift van de overheid en de EU, de almaar hoger wordende belastingen en de aanstaande economische instorting dreigen te leiden tot een openlijk totalitaire samenleving, waarin het definitief gedaan is met onze vrijheid en welvaart.

    Machtselite valt vrijheid markt en burgers aan

    Christensen plaatste op zijn blog een commentaar waarin hij verwees naar het in 1957 verschenen boek Atlas Shrugged van Ayn Rand, wier voorspellingen anno 2014 aan het uitkomen zijn. Het vrije markt kapitalisme en de vrijheid in het algemeen worden constant aangevallen door de elite, die voortdurend ingrijpen in de economie en in de persoonlijke levens van de burgers. Dat doen zij onder het mom van de zogenaamde 'noodzaak' om de macht te centraliseren (in met name Brussel).

    'De politici dichten zichzelf steeds meer macht toe, waarbij het ze lukt de burgers te overtuigen dat er nog meer bemoeiienissen nodig zijn, en dat terwijl de problemen juist hierdoor zijn veroorzaakt,' aldus de Saxo-topman. De Europese Unie is volgens hem hèt voorbeeld van 'hoe de ene fout onveranderlijk leidt tot de roep om nog meer macht, wat tot nóg meer fouten leidt.'

    Menselijk vernuft gesmoord; bedrijfsfascisme

    De politieke klasse ondermijnt en beperkt doelbewust de vrijheid en het vrije markt kapitalisme, waardoor het systeem niet efficiënt kan werken, stelt Christensen. De kracht van het menselijke vernuft en creatieve denken worden hierdoor gesmoord, en kunnen ons steeds minder goed uit het moeras trekken waar we worden ingezogen, schrijft hij. Maar ook het 'bedrijfsfascisme', een van de andere zaken waar Rand voor waarschuwde, is een feit geworden. Zakenmensen accepteren gunsten van de overheid, in ruil voor het opgeven van hun onafhankelijkheid, en andersom.

    EU dreigt totalitaire machtsgreep te doen

    'Feitelijk zien we het ondemocratische, naar macht hunkerende, emotionele, populistische Washington, dat in Atlas Shrugged de maatschappij overneemt, in de echte wereld het meest terug in de EU en de Eurozone,' vervolgt de CEO. 'We zouden wel eens door een nog veel ergere economische instorting kunnen gaan, voordat veranderingen aan ons zullen worden opgelegd. Helaas zal die verandering natuurlijk totalitair van aard kunnen zijn. Dat is op korte termijn zelfs de meest waarschijnlijke uitkomst.'

    Politici creëren problemen om aan de macht te blijven

    Christensen wees er al vaker op dat de politici enkel kunnen overleven in een irrationele maatschappij, en daarom voortdurend nieuwe problemen moeten creëren, om vervolgens op de emoties van de burgers in te spelen en zichzelf als de redders van de door henzelf gecreëerde problemen op te werpen. Hiermee proberen ze niet alleen aan de macht te blijven, maar tevens steeds meer macht naar zich toe te trekken.

    'Politici weten dat er in een rationele wereld weinig behoefte aan hen is,' aldus Christensen. 'Alleen in een irrationeel, emotioneel universum, waar opportunisten toegang krijgen tot de media en zo zichtbaar hun 'gevoelens' kunnen uiten en proberen het morele overwicht te grijpen -ongeacht hoe ongefundeerd dit in werkelijkheid is-, kun je overleven zonder praktische, produktieve resultaten te produceren, en te profiteren van hol gepraat en derderangs prestaties.'

    De Saxobank topman wees op bijvoorbeeld Frankrijk, dat met torenhoge en krankzinnige belastingen zowel het bedrijfsleven als de werkgelegenheid kapot maakt, en ondernemers dwingt naar het buitenland te vluchten - zelfs naar landen als Rusland, waar men inmiddels veel minder regels en beperkingen kent dan in de EU.

    'Volgende generatie moet veranderen'

    'Als we er niet in slagen de waarden en richting van op zijn minst de volgende generatie te veranderen, dan vrees ik dat de complete voorspelling van Atlas Shrugged realiteit zal worden. Misschien is dat een belofte voor de verre toekomst, maar het is niet iets waar mensen van mijn leeftijd doorheen willen gaan, niet als we het kunnen vermijden.'

    Christensen verketterde al vaker de EU en 'Brussel', dat volgens hem het tegenovergestelde bewerkt van alles wat het beweert te willen, en de gewone man in Europa opzadelt met meer armoede en meer werkloosheid, en tegelijkertijd stap voor stap al zijn vrijheid en zelfbeschikkingsrecht afpakt.

    Xander

    1) Infowars

    Zie ook o.a.:

    05-01: IMF: Politici Europa in ontkenningsfase, dwangbijdrage komt snel
    01-01: Verenigde Staten van Europa al in 1948 in Duitse grondwet opgenomen

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    De verantwoordelijkheid van de zetbazen van de media is onmetelijk. Alle aandacht gaat naar hun dividenden, terwijl ze, stenen in plaats van brood aan hun lezers opdienen. Om het met de woorden van 2.000 jaar geleden van de Zachtmoedige te zeggen…

    De zeldzame waarheidsgetrouwe bronnen worden afgeknepen en weg gehoond. Ha Ja, vergeleken met ‘Kerk en Leven’ waarbij grandioos verzwegen wordt dat dit weekblad nog de grootste oplage heeft van allemaal.

    ‘Nacht und Nebel’ zijn in Nazi-Duitsland ook niet van de ene dag op de andere gekomen. Integendeel zelfs, daar was de moraal van het volk zodanig onderkomen, dat ze de eerste de beste volksmenner met 99.5% van de stemmen tot Reichskanzler verkozen. Een verkiezingsresultaat dat heden ten dage, onder het goedkeurend oog van Frau Merkel, de huidige Reichskanzler, met klank geëvenaard wordt bij de Tsjeven….

    Een teken aan de wand?

    Zij beheersen al jaren de publieke opinie in ons land. Zij beheersen, samen met de crypto communist Barbarosso, de Europese Unie. Kan iemand mij zeggen what’s next?

    Halo, is daar iemand?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     








    10-01-2014, 15:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    09-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1692 - OUDE TSJEVENLIEFDE ROEST NIET

    **

    Donderdag 9 januari

    Zon 8u42-16u57

    H Florimond

     

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Machiavelli is weer daar, terug van weg geweest. Het doel heiligt de middelen. Schijnt de nieuwe regel te zijn in de Abdij der Antwerpse Zwartvoet Paters.

    BDW is een gewiekst tacticus, dat heeft hij onderhand al voldoende bewezen. En echt, het neemt niets weg van mijn bewondering voor de man die, bij manier van spreken, Vlaanderen op de wereldkaart heeft gezet, door de poco Belziekenaren de daver op het lijf te zenden. Hoe meer potten hij breekt, hoe meer lijm het Vlaams Belang verkoopt. Want met de lijm koopt men toch de boter?

    Och, ik wil niemand tintsen en verklap dus maar rap dat deze bijdrage gaat over mijn intieme vijand, de Co-Ierperling van Hoezo?. Stel U voor; de man met de 800.000 voorkeurstemmen losweken uit het ACW waar hij is groot geworden! Zou nogal een BOEM! gegeven hebben, die misschien wel weer was gevolgd door een nieuwe portie Koninklijk rattenvergift.

    Maar dat zijn Oude Koeien, en nu lopen er veel jonge mutten (mutte =vrouwelijk kalf) in de wei. Wedden dat Leterminator daar als parochiestier meer kansen zou krijgen dan op de Parijse Place Pigalle?

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    De paringsdans van BDW

    Opmerkelijk bericht in de pers. Oud-premier Leterme kreeg van N-VA-voorman Bart De Wever een verkiesbare plaats aangeboden op de Europese lijst. De krabbenmand dient blijkbaar gevuld.

    Wie dacht dat het water tussen N-VA en CD&V te diep was geworden na het desastreuze Di Rupo-beleid en diens staatsmisvorming, is eraan voor de moeite. Het kartel krijgt achter de schermen weer stilaan vorm. In de wandelgangen van de VRT zou Antwerps burgemeester De Wever aan Yves Leterme een plaats hebben aangeboden op de Europese lijst. De man die na het Fortis en Dexia-debacle zijn heil ging zoeken bij de OESO, weigerde echter. Dat meldde het zakentijdschrift Le Vif.

    Façadepolitiek

    In een reactie stelt de N-VA gehaast dat het voorstel ‘gekscherend’ bedoeld was. Wat er ook van zij, het is reeds lang duidelijk dat de verscheurdheid van het oude kartel alles weg heeft van een schijnvertoning en beide partijen een objectief bondgenootschap nastreven richting 25 mei. Façadepolitiek dus.

    Voor het Vlaams Belang maakt de ‘gekscherende’ paringsdans van De Wever nogmaals duidelijk dat de N-VA niets meer is dan een Spaanse herberg. Een duiventil waar blauw, rood en oranje samenhokken met slechts één doel voor ogen: electoraal opportunisme.

     

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Welke doctrine is dat nu weer? Die van samen het smeer verdelen? Het valt weer niet op, dat Le Vif de kat de bel aanbindt in deze gewiekste operatie ‘casser le Front Flamand’.

    Dat door het Vlaams Belang van die twee schavuit-partijen gesproken wordt, als over twee nobeme koningskinderen weerskanten van dat water, hebben die twee te danken aan ons goed hart en nog veel beter karakter. Moest het gegaan hebben over BDW en Gerolf Annemans in een soort paringsdans, het kot zou te klein geweest zijn! Zelfs de Belgische poeslieve Moslimsbroederschap had er garen bij gesponnen!

    Om hun België te redden, hebben beide partijen, NV-A en de Tsjeven, elkaar nodig. Let op mijn woorden: men zal de PS van Di Pupo in de vernieling trachten te rijden, om er zelf beter van te worden. Wat dan zal gerekend zijn zonder de daadkracht van het herrezen Vlaams Belang. Zie de peilingen…..

    Tenminste, als men ondertussen met deze partij niet doet zoals met De Gouden Dageraad in Griekenland, de partij buiten de wet stellen, omdat haar succes niet meer te stuiten is…..

    Het spel van loven en bieden zit op de wagen. Broedermoorden zullen Dagelijkse Kost worden, zoals bij Jeroen Meus die per direct een nieuw gerechtje uit zijn ragebol kan toveren.

    In de hofkapel in al de Koninklijke Paleizen worden de plaveien uit de grond gebeden. Mattil moet warme melk met honing en koude compressen aansleuren bij het echtelijk bed, tegen dat de Sire van zijn nachtelijke esbattementen in de exquise homo-bars thuis komt. De koffers staan gepakt en de fortuinen zijn veilig gesteld in het buitenland. De Nacht der Lange Messen nadert onheilspellend, en zelfs de nachtuilen houden de adem in. De redding helikopters staan in stand by achter de Koninklijke serres in de hovingen en in de respectieve schiladressen staat de verwarming op volle bak. Want in Mei kunnen in de bergen de nachten nog koud zijn.

    Voor de regeringen, voor alle zes, staan luxe cars met draaiende motoren in de garages, klaar om bij het minste onraad met gdoofde lichten voor te rijden. De ondergrondse commando-bunkers van de Staatsvuiligheid zijn door de genietroepen van springladingen voorzien, zodat de vruchten van jarenlange spionage opdrachten niet in verkeerde handen zouden vallen. Daar ligt ook de laatste bestelling van de vele honderdduizenden nieuwe driekleuren, die na 25 Mei geen nut meer zulle hebben.

    Verder begrijpt niemand waarom kilometers rond de Hoofdrtad geen hoogstammen meer staan, want allemaal de laatste dagen in paniek gerooid, net als alle touw veilig opgeborgen blijkt te zijn.

    Probleem is dus hoe men de hoogste klasse der verraders van de Vlaamse zaak aan de kaak zal stellen. Of zou Germanus de Natte Opneemvod er de voorkeur aan geven, om in levende lijve deel te nemen aan de ‘Endlösung’ die hij blijkbaar zo goed kent?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    09-01-2014, 17:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1691 - NA DRIJ KONINGEN NOG WAT NADERE STRATEGISCCHE PRECIOSIES OVER HET MIDDEN OOSTEN

     

    Donderdag 9 januari

    Zon 8u42-16u57

    H Florimond

    *

    *

    Op dit kaartje kunt U aanduiden….

     

    Waar U de atoombom had gewild….

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Sorry beste lezers dat ik hier 2 dagen aan een stuk niet ben verschenen. Was niet thuis uit reden van afwezigheid, al lag de huissleutel als naar gewoonte onder de voordeurmat, bewaakt door 3 lieve hellemonsters van teddyberen. Ryanair vliegt met amper 2 Boeings 737 klokvaster van Scharrel Roi naar Rome, dan de hele NMBS-vloot samen. Ben voor een tweetal maanden even tandeloos als de Vlaamse Leeuw…. Maar die heeft nog klauwen om zich te verdedigen en nikke niet. In al die tijd zal ik het dus moeten doen met mijn scherpe tong alleen…. Maar terzake.

    *

    Sedert het begin van onze Jaartelling, het jaar NUL van de Geboorte van de Koning der Joden, die de Drij Koningen uit het Oosten waren komen geschenken brengen, is er daar toch een en ander veranderd. En geloof me, niet ten goede. Sedert de Stichter der Wree brengende Struikrovers is er daar in heel de streek geen einde meer gekomen aan het bloedvergieten. Eerst door het zwaard of het hakmes, later door bomgordels en autobommen om zoveel mogelijk onschuldige burgers te doden. Onlangs werd er zelfs een meisje van 8 betrapt (en gelukkig gered), die uitgestuurd was met de bomgordel op haar frêle buikje, die op het gepaste moment van op afstand had moeten tot ontploffing gebracht worden. Het Allahu Akbar! Spreekkoor was; Dedju, deze keer voor een andere keer!

    Ik sla zoals gezegd dit artikel van bij E.J. Bron op, om een straaltje licht te verspreiden op de heksenketel van elkaar uitmoordende soorten islammers, de ene al bloeddorstiger dan de andere, die anderzijds wonderwel op één punt opperbest overeenkomen, en dat is dat het piepkleine Israël moet vernietigd en verzwolgen worden. Israël als voorgerecht en het hele Westen als hoofdschotel. Tenzij daar ondertussen de volgende Kruistocht van start gaat, die dan de Laatste, de 7de , zal genoemd worden.

    De Eerste Kruistocht was in 1096, en bracht een Vlaming op de Troon van Jeruzalem. De Laatste Kruistocht zal dus iets zijn voor eenn goede duizend jaar later. Met allemaal samen kunnen wij daar iets aan doen. Misschien iets dat past in de ambitie van BDW,

    *

    Israël is de klein schildwacht aan de achterdeur van Cyprus, waar Europa begint, zoals U weet. Bovenstaand kaartje is ook goed, om Uw mening aan te scheren op 25 Mei aanstaande, als we de Turkeys nu al dan niet als Buurman-Europeaan aan onze boezem moeten drukken.

    Gelukkig ligt tussen hen en ons nog het cultuurland der Oude Grieken; waar ieder busselkind geboren wordt als aartsvijand van de Turken. In Brussel weet men eigenlijk geen raad meer met de Grieken, zodat Kameraad Poetin daar misschien nog zaken kan doen. Geen slecht idee, als U het mij vraagt, om de Zwarte Ongeluks Duivelskater uit de Washing Ton een pad in de korf te zetten… Poetin redeneert als de motor van een Boeing 737, luid maar efficiënt.

    Kijk, die problematiek van het Midden Oosten heb ik in de vlieger hoog in de zuivere berglucht boven de Alpen, zitten overdenken. Had daar toch niets aders te doen wan t in de cockpit had men geen tijd voor een klappeke…..

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Het Midden-Oosten in het begin van 2014

    (Door: Barry Rubin)

    *

    “We staan aan het begin van een zeer lange en diepgaande transformatie”, zegt president Barack Obama. Dit is nergens meer waar dan in het Midden-Oosten. Egypte, het grootste en bevolkingsrijkste Arabische land lijkt terug in het soort militaire regime dat bestond sinds 1952, met uitzondering van 2011-2013, toen het een islamitische regering had. Toch hebben er een aantal belangrijke veranderingen in Egypte plaatsgevonden.

    Ten eerste blijft Egypte in het “islamistische” tijdperk op gespannen voet staan met de Moslimbroederschap. Ten tweede walgt Egypte wat betreft de internationale betrekkingen over het algemeen van de Amerikaanse regering –zoals een van mijn slimste, meest democratische Egyptische vrienden het zegt .– van het “cowboy”-gedrag. Sinds de regering-Obama in 2011-2012 de regering van de Moslimbroederschap steunde, heeft Egypte zich tot Rusland gewend, net als in 1955 toen de Verenigde Staten zich geconfronteerd zag met een radicaal Egypte.

    Het moet grappig zijn voor Egyptenaren dat terwijl de Amerikaanse hulp een geschenk is, ze moeten betalen voor de Russische hulp. Maar de Egyptenaren zijn meer achterdochtig over de Yankees dan over Griekenland wat geschenken betreft. Bovendien, omdat Hamas en Turkije – die de Moslimbroederschap en zelfs anti-Egyptische terroristen ondersteunen – revolutionaire islamisten tegen Egypte hebben ondersteund, zijn de twee in conflict met Egypte.

    Sinds Hamas in oorlog is met Egypte en Israël hebben Egypte en Israël gemeenschappelijke belangen in dit conflict. Zo kan het lijken dat de huidige situatie van Israël in de regio erger is, maar er zijn eigenlijk veel positieve aspecten.

    De situatie van Turkije is ook instabiel. Aan de ene kant is Turkije de belangrijkste verdediger van de rebellen geweest, dat is de soennitische zijde in de Syrische burgeroorlog. Turkse steun aan de Moslimbroederschap wordt beschouwd als vijandig voor Saoedi-Arabië en het militaire regime in Egypte. Hij brengt potentieel ook schade toe aan Turkse hoop op zakelijke plannen met Iran, aangezien steun ook vijandig is tegen het sjiietische blok. Dit heeft ernstige schade toegebracht aan de betrekkingen van Turkije met zowel de Arabische en Iraanse blokken. Turkije wil graag een brug tussen islamisten zijn, maar dat maakt het bij de Iraanse en de Saoedi-Egyptische blokken verdacht.

    Soennieten en sjiieten zijn in conflict en hoewel mensen kunnen denken dat de Arabische wereld geobsedeerd is door het Israëlisch-Palestijnse conflict, is dit niet het geval. De Arabische wereld (verdeeld als die is) is minder goed in staat om iets aan het conflict te doen en is er nu veel minder op gericht dan hij in de afgelopen decennia is geweest.

    De Saoedische ambassadeur in Groot-Brittannië, Mohammed bin Nawaf bin Abdulaziz al- Saoed, die de woordvoerder van het Saoedische regime lijkt te zijn, schreef in de New York Times dat ““Saoedi-Arabië Will Go It Alone

    Saoedi-Arabië is decennia bevriend met onze Westerse partners geweest … bijna een eeuw. Dit zijn strategische allianties die ons beiden ten goede zijn gekomen. Onlangs zijn deze relaties getest – voornamelijk vanwege meningsverschillen over Iran en Syrië. Wij zijn van mening dat veel van het beleid van het Westen in zake zowel Iran als Syrië een risico voor de stabiliteit en veiligheid van het Midden-Oosten beteken. Dit is een gevaarlijke gok waarover we niet kunnen zwijgen en niet werkeloos zullen toezien.

    En terwijl sommige van onze westerse partners de Syrische en Iraanse hebben uitgedaagd, weigeren ze om de broodnodige actie tegen hen te ondernemen.

    De Egyptische – Moslimbroederschap – Hamas conflicten, de Syrische burgeroorlog, het conflict tussen de sjiietische en soennitische blokken (de laatste inclusief Saoedi-Arabië) en de Turks – Arabische wrijving zijn er allemaal tekenen van. Als het Westen bereid is om Assad dictator van Syrië te laten zijn, zullen de soennitische rebellen dit nooit accepteren en de Syrische burgeroorlog zal er in het komende jaar alleen door worden geïntensiveerd.

    Ammar Abdulhamid, een gerespecteerd analist in de kwestie Syrië, heeft erop gewezen dat het ““herlegitimeren van het Assad-regime vandaag de dag, na alles wat het heeft gedaan, groen licht zal geven aan genocidale ondernemingen elders in de wereld.e“.” Natuurlijk, als de Verenigde Staten zouden helpen het Assad-regime in Syrië omver te werpen, zou er ook een risico zijn van genocide op de Alawieten en de christenen (die samen ongeveer 30 % van de bevolking uitmaken).

    Ik zeg het niet graag, maar het is bijna alsof de regering-Obama eenvoudig de zogenaamde “deal” in leven wil houden tot na de verkiezingen van 2016, dus dat het kan opscheppen over een grote diplomatieke triomf in het Midden-Oosten alsof alle problemen zijn opgelost – alleen om dan de deal te laten instorten.

    Dit zou kunnen verklaren waarom president Obama zei dat er slechts een 50-50 % kans zou zijn dat de deal door zou gaan. Meestal praten de president en de minister van Buitenlandse Zaken niet over de zekerheid van deals voordat ze veel dichter bij de voltooiing ervan zijn.

    Bron:

    Bron:
    http://pjmedia.com/barryrubin
    Auteur: Barry Rubin

    Vertaald uit het Engels door:
    Vederso
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    De Zwarte Ongelukskater uit Amerika is nu wel definitief toegetreden tot het kamp van de vijand. Erger dan Hitler die bij Charlie Chaplin als een dansende sater met de Blauwe Planeet jongleerde als was het een kinderballon, jongleert die Kater met onze veiligheid. Hij weet zich de trotse bezitter van Hitlers gestolen ‘Wunderwaffe’ en zelf Moslimbroeder zijnde, weet hij het Arabisch geld en de Arabische olie aan zich te binden.

    Dit overzicht is de gedroomde gelegenheid, om te herhalen dat Amerika voor de volgende 1.000 jaar de trein gemist heeft, door na de hen aangedane schande door Osama Bin Laden (The Twin Towers laffelijk neergehaald, erger dan Pearl Harbour), na te laten weerwraak te nemen op het land die verantwoordelijk was voor deze schande, en meteen op de gehele Islamitische oorlogsmachine, met middelpunt Mekka en Medina.

    Deze toestand verplicht de Europeanen voorzichtig om te springen met hun Laatste Kruistocht. De Saoudishe pietolboeren hebben, met steun van Amerika, ons lot in handen.

    Tenzij hier andere energiebronnen zouden aangeboord worden, waarbij het slechte avontuur van de alternatieve groene energie louter tijdverlies is geweest.

    Kunnen de Nieuwe Leiders die we verwachten na de verkiezingen, hier geen goede idee opdoen, om ‘ns een klappeke te gaan doen met Kameraad Poetin? Die is groot en sterk en de Zwarte Ongelukskater en zijn vrienden zullen wel moeten inbinden.

    Amerika is verleden tijd. Rusland i de toekomst.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    09-01-2014, 14:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    06-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1690 –OVER HET GROTE VERSCHIL TUSSEN DE R.A.F. VLIEGENIERS IN MEI 40 EN THE ENGLISCH DEFENSE LEGUE HEDEN TEN DAGE

    *

    Maandag 6 januari

    Zon 8u44-16u53

    Driekoningen

    HH Melchior, Caspar en Balthazar

    De dagen lengen op Driekoningen een hertensprong

    *

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Mijn titel hierboven is, denk ik, duidelijk genoeg om meteen het Engels luchtruim te verlaten en om dus de blikken naar het eigen land te richten.

    Bij de EDL, de English Defense Legue heeft men m.i., willen laten zien, hoe Engeland helemaal alleen in Mei ‘40n stand hield tegen de Duitsers, om dan even later meteen het verzet in heel Europa op gang te trekken. Hadden ze nu dis maar liefst meteen onder of boven hun slogans het wervende Tempelierskruis aangebracht, dan zou dit in gans Europa begrepen worden als een nieuwe Kruistocht. Net zoals die trostse eilandbewoners Hitler een voet durfden dwars zetten!

    Want de tijd voor het scanderen van slogans is voorbij. De vonnissen tegen de EDL, die U hieronder kunt lezen, zijn inderdaad evenveel rechte oorlogsverklaringen door een regime dat nu al verkocht is aan de sharia

    Een Kruistocht op gang trekken kan, louter door de symboolwaarde, meteen de Bevrijding van Europa op gang trekken. Moslims zijn als de dood voor dat teken, want zij weten uit ervaring dat de zoveelste poging om Europa te veroveren, alsdan dreigt om nogmaals en deze keer dan definitief faliekant af te lopen.

    Dit voorjaar gaat tegen 25 Mei, de strijd dus gelijktijdig op twee fronten, voorlopig uitsluitend in de kieshokjes. Eerst om noch min noch meer de eigen toekomst veilig te stellen, maar gelijktijdig voor de redding van het groter geheel: de Joods-Cristelijke Beschaving van ons continent.

    We moeten af van de verstikkende onleefbare en veel te dure staatconstructie waar Vlaanderen na 184 jaar nog altijd evenzeer wordt leeggemolken als vroeger. En als we daarenboven met andere medestanders in andere landen de onderdrukkingsmachiene die de EU geworden is, dan kunnen bij ons op alle transen, de leeuwen dansen!

    Want het staat in de sterren geschreven, net zoals Moedertje Rusland na 70 jaar mensonterend goddeloos communisme, terug in haar Oud-Christelijke plooi is gevallen, dat ooit het Europese continent door het voorvaderlijk Geloof zal bevrijd worden van de Islam. Al zal dat natuurlijk – onbegrijpelijk maar waar – ietwat gelouterd moeten worden door de veranderde moraliteit inzake de voorvaderlijke Goede Zeden.

    Ik hoop vurig dat iedereen, na deze inleiding, de onderliggende boodschap in navolgend artikel kan smaken.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    GB: Gevangenisstraffen voor EDL-leden

    De islamkritiek criminaliseren en tegelijkertijd een voorbeeld stellen, dat is de niet geheel nieuwe strategie die vooral in Groot-Brittannië veelvuldig wordt gebruikt. Kort voor Kerstmis afgelopen jaar werden 32 leden van de English Defence League (EDL) tot gevangenisstraffen van in totaal bijna 60 jaar veroordeeld. De vonnissen werden uitgesproken op grond van de botsingen tussen EDL-leden en de politie op de demonstratie in Walsall in september 2012. Britse media verspreidden foto´s van de veroordeelden, inclusief informatie over hun woonplaats en straatnaam.

    Inderdaad hadden de aanhangers van de EDL zich door antidemonstranten laten provoceren en gooiden ze met flessen en stenen. Van cafétafels werden de poten afgebroken en gebruikt als wapen. Maar in vergelijking met de linkradicale onlusten in Hamburg zijn de beelden uit Walsall veeleer onschuldig. Foto´s van gewonden laten uitsluitend mensen van de EDL zien. Terwijl de straffen voor de gearresteerden met een Oriëntaalse naam allemaal laag uitvielen en werden omgezet in voorwaardelijke straffen, worden de EDL-leden getroffen door de volle hardheid van de wet.

    Een detail met betrekking tot de eerste zeven veroordeelden is bijzonder belangrijk:

    “The judge was told none of the seven men were involved in fighting with police officers, but they were threatening and aggressive.”

    Dat betekent, dat er voor een EDL-lid 2 jaar gevangenisstraf dreigen voor het dragen van een T-shirt met de tekst “Never Surrender” of het meedoen in een spreekkoor. Want je kunt er immers nooit zeker van zijn of de man naast je niet met iets gooit en voldoet aan het strafbare feit “violence disorder” voor de hele groep; overigens een droom voor het doelgericht inzetten van politie-informanten.

     

    Het criminaliseren en vervolgen van islamcritici wordt in Engeland nu systematisch aangepakt: een emotioneel geladen posting met een nogal verkeerde woordkeuze op Twitter of Facebook over de Woolwich-moord op Lee Rigby kan nog diezelfde nacht tot een arrestatie leiden. Aan het eind van het jaar is ook het nieuwe “Islamophobia-Report” van de OIC verschenen om nog meer druk op westerse regeringen uit te oefenen islamkritiek wettelijk te verbieden.

    Bron:

    ww.pi-news.net

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Het kan toch nooit de bedoeling zijn van de huidige Engelse Regering, om te handelen zoals de Joodse bevolking, helemaal bij ’t begin van de Jodenvervolging in Duitsland? Ook zij hoopten dat het nog wel zou meevallen! Dat er gerust kon meegewerkt worden, want de eigen Overheid zou toch de eigen Burgers niet wegpesten…

    Het was pas, toen zij met goederenwagons (7 paarden/70 mensen) afgevoerd werden naar de uitroeiïngskampen, dat het verzet, eerder op persoonlijk vlak, op gang kwam. Zelfs zij die het hadden kunnen beletten, de Geallieerden, hadden wel iets anders te doen.

    Ook toen, als de oorlog op zijn einde begon te lopen, waren het slechts enkelen die gewapenderhand weerstand begonnen te bieden (Warschau) en zij de elite-troepen der Waffen-SS in de hoek konden drijven, dat zij begonnen te geloven in hun eigen macht.

    Wij, de Vlaams Nationalisten, dienen het voortouw te nemen in de bescherming van onze eigenheid. Binnenkort zal er misschien bij ons ook ’n Vlaams Aanvals Leger moeten komen, aangezien de aanval veel beter is dan de ‘defense’.

    BDW verdient een medaille door zijn uitspraak, gisteren op VTM, dat de islam het ergste is dat ons sedert Hitler is overkomen. Och neen, hij, de tacticus, bedoelde niet de meelopers, die maar uit hun kot zouden komen om te helpen als de fanatieken de macht gingen grijpen. Zij zullen, zo denkt deze Grote Staatsman, dat ze nu wel partij tegen hen zullen kiezen door zich te laten horen tegen de Syrië-Strijders… Even vergeten dat iemand Moslim is voor de eeuwigheid?!

    Zoals naar gewoonte, zal de stilte oorverdovend maar veelbetekenend zijn…

    *

    Het kan natuurlijk altijd, dat ook deze strijd in het nadeel van Vlaanderen uitdraait. Daarom is het goed te herinneren aan de dagen dat de ‘repressie’ hoogtij vierde. ‘No surrender’ is in dat geval, de beste drijfveer om stand te houden. De garde sterft, maar geeft zich niet over!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    06-01-2014, 15:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1689 - DE PORTEMONNEE OPEN HOUDEN VAN DE HALVE WERELD HEEFT ONZE WELVAART GEKOST EN TERUG BETAALD IN HALVE MAAN SCHIJVEN *

    *

    Maandag 6 januari

    Zon 8u44-16u53

    Driekoningen

    HH Melchior, Caspar en Balthazar

    De dagen lengen op Driekoningen een hertensprong

     

    *

     

     

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Curieus toch hoe men ons heden ten dage probeert wijs te maken, dat de Drie Koningen rijke Moslim-geleerden waren, helemaal op kamelen. uit het Verre Oosten gekomen. Het waren dus Mohammed-aanbidders die er al rond rondliepen, meer dan 630 jaar eerder dan Mohammed was uitgevonden, en wat meer is : ze waren zeer slim en ze dragen verdorie Christelijke namen, en Christus moest nog geboren worden toen ze hun haardsteden verlieten om de ster te volgen.

    Raar hé?

    In Italië heeft men aan 6 Januari een meer realistische invulling gegeven. Men heeft er ‘Befania’ van gemaakt, een feestdag voor grote en kleine kinderen, die die dag met geschenken en snoep overladen worden. Lezers die mijn bijdragen al een paar jaar volgen, weten dat Befania voorgesteld wordt als een vriendelijk oud vrouwtje, die vrienelijk zwaaiend, op een bezemsteel door de lucht vliegt en onderwijl al dat lekkers itstrooit.. Geen sprake van Wijzen uit het Oosten. Hier kennen ze de soort wel iets beter!

    Kijk, kijk, wij in de Vlaanders maken daar ene Sefa Bubbels uit Beeselare (Vlaanderen) van, die knappe jongelingen vernozelt omdat ze niet kan verdragen daar haar jeugd voorbij is….

    Die SefaBubbels staat een beetje moedel bij mij voor de Maagd Europa, en zo komt U pardoes terecht in onderstaand artikel. De remsporen met gele markeerstift zijn van mij hand, omdat ik daar recht ben gaan staan op mijn remmen….

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    MF: Politici Europa in ontkenningsfase, dwangbijdrage komt snel

    *

    'Europese politici hebben collectief amnesie voor 200-jarige recordschulden' - 'Periode welvaartsgroei in Europa is definitief voorbij'

    In een nieuw rapport heeft het IMF forse kritiek geuit op de politici in Europa, die 'zich in een toestand van ontkenning van de realiteit' zouden bevinden. De Europese staatsschuldencrisis zal namelijk nooit kunnen worden opgelost met enkel bezuinigingen, economische groei en het uitstellen van drastische maatregelen, zoals nu in alle EU-landen gebeurt. Het IMF voorziet dan ook dat er snel een dwangbijdrage zal komen, een onteigening van bijvoorbeeld 10% van alle spaar- en bankrekeningen, en daarnaast een aantal andere keiharde maatregelen die definitief een einde aan onze huidige welvaart zullen maken.

    Vorig jaar stelde het IMF al dat de enorme schuldenberg in Europa alleen met een verplichte bijdrage van 10% van iedereen kan worden verminderd. De gerenommeerde IMF-economen Carmen Reinhart en Kenneth Rogoff concluderen nu dat zelfs dat niet voldoende zal zijn om de crisis op te lossen.

    De grote denkfout die de politici in Europa maken is dat ze ervan uitgaan dat dramatische financiële 'repressie' zoals dwangbijdrages, welvaartsbelastingen en kapitaalcontroles enkel nodig zijn voor opkomende- en Derde Wereldlanden. De EU zal wel degelijk dezelfde schokmaatregelen moeten nemen, stellen Reinhart en Rogoff. Dat kan niet anders, want de Europese staatsschulden bevinden zich op een 200-jarig recordniveau.

    'Europese politici hebben collectief amnesie'

    In de hele geschiedenis waren schulden van deze omvang enkel met radicale maatregelen te verminderen. De IMF-economen verwijten de politici in Europa hier 'collectief amnesie' voor te hebben. De enige keus die ze nu nog hebben is of ze het verschrikkelijke einde nog wat langer proberen uit te stellen. De grote klap, die vroeg of laat gaat komen, is onvermijdelijk geworden, en hoe langer men nu op dezelfde voet doorgaat, des te groter wordt straks de ellende voor de gewone man.

    'De politiek van ontkenning van het probleem heeft er in enkele gevallen toe geleid, dat de uiteindelijke kosten van de schuldenafbouw worden verergerd,' stelt het rapport. Daarom dringt het IMF er bij de EU op aan om eindelijk de realiteit onder ogen te zien. Met de huidige cosmetische maatregelen -'bezuinigen, economische groei, uitstel'- is het probleem niet langer op te lossen.

    EU-reddingspakketten hebben schulden verder verhoogd

    De schuldencrisis kan enkel nog met schuldenkwijtscheldingen, hogere inflatie, kapitaalcontroles en andere vormen van financiële repressie, zoals een 'verhulde belasting op al het spaargeld', te lijf worden gegaan. Tegelijkertijd zal het bezuinigingsbeleid structureel moeten worden gemaakt. Dat is mede nodig omdat de werkelijke schulden véél hoger zijn dan in de officiële statistieken is te zien.

    De auteurs hebben dan ook geen goed woord over voor de maatregelen die de EU tot nu toe heeft genomen. De miljarden kostende 'reddingsmaatregelen' hebben namelijk niets gedaan aan de almaar oplopende werkloosheid, en hebben de schulden juist nog verder de hoogte in gedreven.

    Bittere waarheid: definitief einde aan welvaartsgroei

    Ontsnappen is niet meer mogelijk, stelt het IMF. Keiharde maatregelen zijn onontkoombaar. Ook de Boston Consulting Group schreef eerder in het rapport 'Terug naar Mesopotamië' wat Europa te wachten staat. De auteur van deze studie, Daniel Stelter, stelt in zijn nieuwe boek 'De biljoenen Schuldenbom' dat de spaartegoeden van de burgers dramatisch zullen worden gekort, en er drastisch zal worden gesneden in de sociale voorzieningen.

    Dit houdt in dat de premier Mark Rutte, of zijn opvolger, op zeker moment het Nederlandse volk de bittere waarheid zal moeten vertellen: de tijd van almaar hogere welvaart is voorbij. De illusie is uit elkaar gespat. Er komen moeilijke tijden aan.

    Xander

    Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Het IMF, dat is toch de kettinghond van de EU-politici?! Waarom vinden we dan dergelijke rapporten alleen verspreid, om het zo te zegge, in de illegaliteit, namelijk op de gewone blogs van de gewone burgers? Waarom neemt de Oeso de dirigeerstok niet over? Waarom schrruwelen onze media deze schanddaad niet uit in alle toonaarden? Waarom verkondigt de Natte Opneemvod in een soort Kerstboodschap precies het omgekeerde?

    Mag ik het zeggen, Walter?

    Zij doen dat omdat ze zichzelf schuldig weten. En omdat ze denken door hun kop in het zand te steken, de waarheid kan uitgesteld, en wie weet, misschien zelfs afgesteld worden. Als ergens een vlammetje te docht bij een bepaald lontje komt.

    Zij doen dat in de hoop, dat op zeker ogenblik hun eigen politie de kant van het volk zal liezen, en dat ze er vervolgens met hun tanks kunnen op los gaan…. Tanks en stoottroepen, dat is bekend, houden overal de waarheid op afstand Mis de juiste uitleg, zullen de bedriegers dan wel weer gehoor bij elkaar vinden om de massa in slaap te wiegen…

    Jamaar, volksraadplegingen, Walter, die zijn toch de fundamenten van elke democratie? HaHa, dat is het sprookje van het gratis scheren, uitgevonden door de Oude Grieken, maar die sindsdien alleen nog dient als schaamlapje waar aAlleen beroeps-politiekers gematigd zijn zo’n schaamlapjes opzij te schuiven om te profiteren van wat er onder zit.

    *

    De geldwereld is een papieren wereld, en zoals men weet, is alle papier zeer verduldig. De broers van Di Jeanetto hadden hiervoor zelfs op zeker ogenblik hun eigen drukpersen gehad. Een andere versie, als U wilt, van het West Vlaams succesverhaal ‘Eigen Kweek’ : in Wytschate viel op het einde alles in de juiste plooi, maar in Mons eindigde het in de amigo… Ziet U tot waar de ware PS-houding kan leiden? Als de Euro valt, zal men bij de PS noodgedwongen geld beginnen maken van Eigen Kweek…

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    06-01-2014, 14:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!