MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    02-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2078

    +

    We doen voor een poosje even gewoon. Gewoon omdat afwisseling de eetlust aanscherpt. Het zal misschien wat moeite kosten om rommelig te doen, want heel mijn (lang) leven stond in het motto

    “Ordnung muss sein”.

    Wel bekomen het U, zoals TV-vedetten-met-kookboek zo dikwijls uitkramen.

    *

     

    *

    Klasfoto….

    .

    En neen, dit zijn geen Nonnen!

    *

    Vandaag schrijft een manmoedige Italiaanse pers in niet al te vleiende bewoordingen over weer een van de 1.0011 redenen waarvoor het Arabisch woord ‘Islam’ (Onderwerping) eigenlijk staat. ’t Is maar dat U dat weet.

    Het is dus goed dat we dit even in het Westen kunnen belichten. Onze vrouwen hebben nu toch al de reputatie dat ze niet kunnen parkeren met de auto van hun Heer en Meester, komt daar straks ook nog de beschuldiging bij van koppig als steenezels te zijn. Als Plechtige Communicant (O sorry, als Lente Fees Varkentje) kruipen ze niet zo maar met de eerste de beste ‘Nonkel’ tussen de lakens, neen! Eenmaal min of meer uitgegroeid en vol gewassen, willen ze de dans leiden (dwz ze laten zich verkiezen), tot eenmaal man-lief is binnengehaald. En ik moet zeggen: ik voel me daar niet slecht bij.

    We mogen toch nog eens lachen, hé.

    Wel, als we straks, bij aanhoudende opwarming van de aarde, op zekere dag vaststellen, dat de Bevrijding der Jihadisten het heeft overgenomen, zal het lachen ons vergaan. We zullen ons van vandaag op morgen moeten schikken naar de Dictatuur der Mannenwereld. Het zal dàt zijn, of Uw kop erbij verliezen. Letterlijk dan. Op de knieën op het podium, geboeid aan handen en voeten onder dat gele doodskleed, kin achterwaarts omhoog getrokken om de beweging van het mes niet al te veel te hindeneren voor de beul achter u. Waarna Uw ontzield lichaam wegzinkt in dat plooien van gezegd doodskleed, dat daarna gewassen en gestreken wordt om opnieuw te gebruiken, kunt U met Uw dode ogen van uit de hoogte Uw gezellig toekijkend auditorium aanschouwen. De Vrouwen zullen daarna voetvegen worden van 13 in een dozijn . Willen of niet. Met vanwege de Bevrijders een lichte voorkeur van de mooisten onder hen.

    Maar zo leutig als met de Tommies in ’44 was, zal dat deze keer wel niet wezen…..

    In Donker Afrika (Nigeria) heeft ‘De Gewapnde Arm der Islam’ – bij de Islam bestaan er geen andere armen – Boko Haram dus, de aanzet gegeven. In April 2014 roofden ze bij één enkele operatie, bij nacht en ontij, zo maar eventjes 219 pensionaatmeisjes tussen 6 en 20 jaar uit hun bed. Ze namen die gewoon mee naar de bossen. Alle volwassenen hadden ze natuurlijk voordien ‘over de kling gejaagd’, naar goede Afrikaanse gewoonte dus, met machetes afgemaakt.

    Nu hebben ondertussen al die vrouwelijke wezentjes, jong en oud, stage gelopen, zodat ze nu eindelijk hun lang verwachte ‘dienst’ kunnen opnamen. Neen, een diploma hebben die niet gekregen, maar ze zijn allemaal min of meer geslaagd in de praktische proeven. Ze kunnen, naar Moslimmerij gewoonte, aan een echtgenoot toegewezen worden. Zodat die vanaf die dag als echtgenoot, echt kan genieten van zijn koopje..

    Of de familie van die bruidjes gelukkig zou zijn met deze afloop? Komt niet in vraag! Maar de Pers hier betoont wel haar medeleven.

    *

    O, die koppeltjes zullen wel verder lang en gelukkig leve, en we zullen er nooit nog iets over horen. Zien wel. Geloof me, het zullen per koppel wel een stuk met meer dan ‘10 Kleine Negertjes’ worden. Voor tegen de dag dat Nigeria zijn zonen moet uitzenden….

    Wel. Zo ver staan we dus. Die meisjes hebben zich allemaal vrijwillig ‘bekeerd’ tot de Islam. Ze zijn gehersenspoeld en doordrongen van Het Systeem van de Wrede. Zij dienen dus ook als voorbeeld voor wat het Westen te wachten staat. Daar zal het’ niet-kunnen parkeren‘ klein bier tegenover zijn! Al zou ik niet durven zweren, dat bij ons die dingen zo geweldloos zouden verlopen als in de Moslimmerij-wereld..

    Het zou best kunnen, dat onze vrouwen vanaf een bepaald ogenblik met hun keukengerief een soort Kruistocht van het Nieuwe Millennium ondernemen. Geen ‘treurende moeders’ aan de deuren van het parlement, maar een heksendans met de hoofden der Brvrijders en hun medeplichtigen van bij ons.

     

    Voor mij niet gelaten!

    .

     








    02-11-2014, 18:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    01-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2077

    *

     

    *

    Sfeerbeeld van de dag

    *

    INLEIDING

     

    Collega Roeland is al langer op de wereld dan vandaag. Ik bedoel: hij is niet van gisteren, maar van eergisteren. Zo herinnert hij zich piekfijn hoe we in dit Zonder Stromen-land verzeild zijn geraakt. Hij schetst het hieronder van naadje tot draadje. Met één duidelijk constante: de klare kijk en in tempore on-suspecto - de duidelijke signalen van het Vlaams Belang. Waarnaar, als naar gewoonte, niet naar werd geluisterd. Tom Van Grieken, de nieuwe jonge Voorzitter, weet weeral wat doen.

    Daarom is de doodskop hierboven mijn wens voor de Hoogdag van Allerzielen voor alle hieronder vermelde misdadigers. Wel bekome het hen en dat ze bij deze mogen verdrinken in hun eigen speeksel.

    Ik begrijp het verhaal voor mezelf als volgt: heb van in den beginne geen geloof gehecht aan de sprookjes van de zonnepanelen bij mijn overbuur, die het teveel aan stroom kon verkopen aan de ‘netbeheerders’ en zijn eigen verbruik er gratis bij kreeg. Nu blijkt dat ik voor de rest van mijn leven mag meebetalen om die put vol leugens te helpen dempen?

    Want iets dat in deze bananenrepubliek ooit duurder werd, weer zien afslaan?! Maak dat de ganzen wijs!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.bloggen.be/roeland/

    *

    Pure schande !

    Elektriciteitsprijs +30%. Met dank aan…

    *

    Uw elektriciteit dreigt vanaf volgend jaar maar liefst een derde duurder te worden. Behalve het Vlaams Belang zijn alle Vlaamse partijen – van SP.A tot N-VA ­– hier collectief verantwoordelijk voor.

     

    De oorzaak? Netbeheerders Eandis en Infrax werden verplicht tegen een vastgelegde prijs subsidies uit te betalen voor zonnepanelen en andere initiatieven voor groene stroom. Het ondersteuningssysteem kon in principe doorgerekend worden aan de energieconsumenten. Maar dat gebeurde niet, omdat de federale regering op initiatief van SP.A-minister Johan Van de Lanotte de distributienettarieven bevroor voor 2013 en 2014. De netbeheerders bleven daardoor zitten met een schuldenput van 1,7 miljard euro.

     

    Verantwoordelijken

     

    Partijen van de zogenaamd ‘centrumrechtse’ Vlaamse regering wijzen nu met een beschuldigende vinger naar voormalig energieminister Freya Van den Bossche. Het is echter onjuist dat enkel SP.A verantwoordelijk kan gesteld worden voor de huidige schuldenput. Het was onder de regering van Patrick Dewael (VLD-SP-Agalev-VU) dat het systeem van de groenestroomcertificaten in 2002 werd ingevoerd. Voordat Freya Van den Bossche minister van Energie werd zaten er twee christendemocratische ministers – Peeters (2004-2007) en Crevits (2007-2009) – op die post, die het subsidiesysteem verderzetten. Sinds 2002 werd de Vlaamse regering opeenvolgend geleid door liberalen (Dewael en Somers) en christendemocratische (Leterme en Peeters) minister-presidenten. Sinds 2004 maakt de N-VA bijna onafgebroken deel uit van de Vlaamse regering. Stellen dat de ‘centrumrechtse’ regeringspartijen niet evenzeer schuld hebben aan de tariefstijgingen voor de energiegebruikers, is klinkklare onzin.

     

    Waarschuwingen

     

    Het Vlaams Belang waarschuwt al veel jaren voor de gevolgen van het uit de hand gelopen systeem van de groenestroomcertificaten voor de stroomfactuur van de gewone Vlaming. Op 5 mei 2010 stelde toenmalig Vlaams volksvertegenwoordiger Jan Penris (Vlaams Belang) in het Vlaams Parlement: “Het zijn die bedrijven die met dergelijke projecten niet alleen hun imago oppoetsen, maar ook nog eens extra winsten genereren. Het is de man in de straat, die het al moeilijk heeft, die op het einde van de rit de rekening van dit mooie verhaal moet betalen.”

     

    Tijdens diezelfde zitting van het Vlaams Parlement bleek het uitgerekend de N-VA te zijn die het systeem van de groenestroomcertificaten vurig verdedigde. N-VA-parlementslid (en huidig Vlaams minister) Liesbeth Homans zei toen over het subsidiesysteem: “Het blijft natuurlijk wel een feit dat wij tegen 2020 bepaalde doelstellingen inzake hernieuwbare energie moeten halen. Initiatieven die ons helpen bij het behalen van deze doelstellingen kunnen wij alleen maar aanmoedigen.” Haar N-VA-partijgenoot Wilfried Vandaele verzette zich in dezelfde zitting zelfs vurig tegen de versnelde afbouw van de groenestroomsubsidies.

     

    Onrechtvaardig

     

    Voor het Vlaams Belang is het fundamenteel onrechtvaardig en ronduit onaanvaardbaar dat de gewone Vlaming - die reeds getroffen wordt door een hele reeks andere verkapte belastingverhogingen van de Vlaamse regering - nu geheel zou moeten opdraaien voor de schuldenput van 1,7 miljard en geconfronteerd zou worden met onbetaalbare tariefstijgingen. Vlaams Parlementslid Stefaan Sintobin diende alvast een interpellatieverzoek in om de Vlaamse regering hierover aan de tand te voelen.

    *

    UITLEIDING

     

    En dn gaan we nog voorbij aan de uitverkoop in de solden van de elektriciteitsmaatschappijen aan ‘Parijs’. Want het is dààr dat de basis-prijs voor de stroom bepaald wordt. “Parijs’ heeft de energisector èn de geldmarkt in handen tegen een zacht prijsje in handen gekregen. En wie zijn de schuldigen hiervoor? Dat is vragen naar de bekende weg. Daar wordt nu niet meer over ‘gecommuniceerd’…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     






    01-11-2014, 17:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2076

    ***

    Zaterdag 1 november 2014

    Slachtmaand

    Zon 7u34-17u18

    Hoogdag van Allerheiligen

    H Floribert

    Is het met Allerheiligen vochtig weer, dan volgen sneeuwbuien keer op keer

     

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Als U deze keer echt over een Halloween-clown wilt griezelen, ga dan samen met mij op de koffie bij Xander: U maakt er kennis met de vernietiging van alle menselijk & dierlijk leven op deze planeet. Echt iets voor de Islam, de Beschaving van de Dood! Drink dus de koffie, die vroeg of laat Uw galgenmaal zal zijn….. Zelfs al is er maar 10% waar van wat wij op onze blogs doorgeven, het past 100% bij deze tijd van het jaar. Als daar zijn:

    Overal ter wereld zien we beelden van gemaskerde koppensnellers bezig met hun luguber werk, de soldatenkerkhoven in de Westhoek zijn weer wereldnieuws, alleen de buitentemperaturen (18°) willen niet meedoen. Wat dan op een ander vlak weer minder goed nieuws is, want het ijs van de Noordpool smelt. Het is, zegt de weerman, geleden van 1943. waar in datzelfde voorjaar onze Pa sterf. Die dag staat in mijn kop gegrift alsof het gisteren was.

     

    Bij http://www.golfbrekers.be/category/vrijheid-van-meningsuiting/ leende ik de afbeelding hierboven, die U zal helpen om in de juiste kerkhofstemming te komen. Alleen moet U er heel wat andere maskers bij voorstellen. Zoals deze bij voorbeeld, die in de Middeleeuwen de slachtoffers van de pest ten grave droegen of voerden. Om hen te dumpen in massagraven.

    Met die ISIS-schurken zijn we inderdaad nog niet aal onze nief patatjes. En het zal ook wel geen toeval zijn, dat de twee golven van de builenpest die toen Europa overspoelden (1346-1351) en in de 18DE Eeuw, uit Azië via het Midden Oosten afkomstig waren….De Zwarte Dood heette dat toen….Cureus; de Joden bleven meestal gespaard, maar dat kwam omdat die veel hygiënischer leefden.

    *

    Of onze Potentaten Grote Verstanden eindelijk in gang zullen schieten, om te doen waarvoor ze gekozen werden is maar de vraag. Waarschijnlijk denken die, dat al de Hemel invalt, zij wel uit hoofde van hun belangrijkheid, zullen gespaard blijven.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Spaanse regering bevestigt dat ISIS ebola als wapen tegen Westen wil gebruiken

    *

    Eerder dit jaar werden plannen van IS ontdekt om miljoenen Europeanen te vermoorden door het verspreiden van de builenpest.

    De Spaanse staatssecretaris van Veiligheid Francisco Martinez heeft de geruchten van enkele weken geleden dat de islamitische terreurgroep IS(IS) ebola als wapen tegen het Westen wil gebruiken, bevestigd. Op diverse internetforums discussiëren moslims over hoe met het virus de Westerse bevolking kan worden besmet.

    In een toespraak voor het parlementaire comité Binnenlandse Zaken voerde de bewindsman deze conversaties aan als bewijs dat de dreiging van de jihadisten zich uitstrekt tot het internet, dat een ‘uitbreiding van het slagveld’ is. Recent berichtten we dat ook de Duitse overheid het internet als één van de belangrijkste bronnen van radicalisering van moslimjongeren beschouwt.

    Minister Martinez legde uit dat de verschillende terreurgroepen zes kenmerkende online activiteiten vertonen: het bedreigen van hun vijanden door propaganda, het voorbereiden van (terreur)operaties, het uitwisselen van informatie, ideologische training, het rekruteren van nieuwe leden en het werven van fondsen.

    Nieuw terreuroffensief met gif en biowapens

    Volgens de staatssecretaris zijn er ‘veel voorbeelden’ van dreigementen om het ebola virus en andere giftige stoffen te gebruiken in een nieuw terreuroffensief tegen het Westen. Zo kon in september een gesprek in een chatroom van jihadisten over het inzetten van ebola tegen de VS worden gelinkt aan ISIS. In juli werden er tweets onderschept waarin de terreurgroep Ansar al-Islam het gebruik van ‘dodelijke chemische producten uit laboratoria’ onderzocht.

    Tevens verwees Martinez naar de openlijke oproepen op het internet van ISIS aan moslims om op alle mogelijke manieren – inclusief ‘giftige injecties’- zoveel mogelijk Westerlingen te vermoorden, inclusief burgers.

    Begin oktober wees de Amerikaanse minister van Homeland Security Jeh Johnson de suggestie dat ISIS biologische wapens –inclusief ebola- tegen de VS zou willen inzetten nog van de hand, omdat er ‘geen specifieke dreiging’ werd geconstateerd.

     

    IS wil miljoenen Europeanen vermoorden door verspreiden van de pest

     

    In september waarschuwde De Saudische koning Abdullah dat leden van de islamitische terreurbeweging IS mogelijk al in Europa en Amerika zijn en aanslagen voorbereiden.

     

    Op een in Syrië buitgemaakte laptop, behorende tot een jihadist uit Tunesië, werden plannen gevonden voor het gebruik van biologische massavernietigingswapens tegen de Europese en Amerikaanse bevolking. Zo zou IS de kennis en technologie hebben om de builenpest te verspreiden.

     

    Slachtpartijen gaan door

     

    Ondertussen gaan de slachtpartijen door ISIS onverminderd verder. Gisteren werd bekend dat de jihadisten zo’n 600 gevangenen –voornamelijk Shi’itische moslims, maar ook Koerden en Yeziden- in een gevangenis in Mosul hebben vermoord door hen op de rand van een ravijn te zetten en vervolgens neer te schieten. (2)

     

    Inmiddels heeft ISIS meer land, strijders en geld dan Al-Qaeda tijdens 9/11. (3)

    Xander

    (1) The Local via Shoebat
    (2) Human Rights Watch
    (3) Breitbart

    *

     

    UITLEIDING

     

    Tolbarelen aan de grens die gestaag de stroom uitgewezen gewapenerhand een handje toesteken, dat zou pas echte cinema zijn. Bijna iedereen denkt dat, maar niemand durft het luidop te zeggen. Wij zullen dus onvermijdelijk loeten wachten op wat komen zal. In de overtuiging dat niemand immuun is voor dat soort rampen. Wij weten dat, maar weten die onnozelaars van ISIS-criminelen dat ook?

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

     








    01-11-2014, 09:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    31-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2075

    ***

    Vrijdag 31 oktober

    Zon 7u32-17u19

    H Quintinus

    Met Quintinus regen, belooft een jaar vol zegen

    *

    *

     

    *

    Allerheiligen. In de huidige tijd….

    .

    Mevrouw wil weten welk weer het daar is….

    *

    INLEIDING

     

    Daags voor Allerheiligen/Allerzielen ga ik bij deze iet of wat de filosofische toert op. De gebeurtenissen zijn er naar, en niemand kan er naast kijken. Op die manier kunnen we over serieuze zaken nog eens rustig ‘klappen’…..

    Ik moet zeggen, ook niet goed te begrijpen wat Het Bisdom Brugge bezielt om deze ‘kerk-leraar’, waar toch ’n reukje rond hangt, als Priester op die manier voor de leeuwen, in casu, het Linxe plebs te gooien. Och, geen rook zonder vuur, zullen we maar zeggen, net zoals bij Jos Gheysen en Walter Capiau, waar het ook nooit gebrand heeft. Jammer dat de nieuwe wind over ‘Seks binnen de Kerk’ in Rome door het Concilie weer werd bezworen. Op die manier zijn die dingen weer niet bespreekbaar geworden. Zie de Antwerpse Bisschop Bony, die blijkbaar zijn hand heeft overspeeld. Het gaat tenslotte om menselijke gevoelens waar niemand vrij van is, ook Pastoors niet. De man uit Assisi wist er in zijn tijd ook van mee te spreken! En Hadewuijch, die van der minnen niet en kost zwiegen. Of Hildegard van Bingen, de mystica die bijna verschrompelde als zij niet kon zingen over de Liefde. Maar dit verhaal uit Middelkerke zal wel koelen zonder blazen. En zo is er weer een dag voorbij, waar de Jihadisten rustig hun gang zijn kunnen gaan. En is onze Beschaving weer een voetje achteruit gezet.

    Want wie zijn neus schendt, schendt zijn aangezicht.

    Misschien is dit wel het moment om de lezer er aan te herinneren dat het Celibaat in de Katholieke Kerk pas sedert A.D. 990 is ingevoerd, en dat de eerste 1.000 jaar iedereen die priester wou worden, kon huwen als die zich tot de ‘huwelijkse staat’ geroepen voelde. In de Lutherse Kerk zijn de Dominees gehuwd (of gescheiden?), en geen kat die daarbij aan seks denkt…

     

    JaJa, ‘Rome’ heeft het altijd wat speciaal gebakken, maar dat heeft op zich niets te maken met Geloven. Sta mij toe de aandacht te trekken op het aantal ‘huwelijken va de tweede kans’, zoals echtscheidingen nu kunnen genoemd worden. Het is nog niet zo lang geleden, dat ‘uit elkaar’ gaan een schande was. Ondertussen is ‘samen blijven’ dat geworden! Net als bij ‘geloven’ blijft men samen uit liefde voor elkaar. Men heeft dat, of men heeft dat niet. Men zou zuich trouwens kunnen afvragen of ‘De Liefde’ eigenlijk wel bestaat, want niemand heet die ooit gezien of wetenschappelijk kunnen waarnemen..

    Het ene manifesteert zich op een heel andere dimensie dan het andere.

    In ieder geval moet ik de persoon in kwestie die morgen 1 November zijn kruis opneemt, bewonderen voor de moed om zich te herpakken en om, voor de rest van zijn leven, spitsroeden te moeten lopen voor al die witgekalkte graven waaronder de stinkende geraamten liggen.

    *

    Vandaag lees ik dan in de media zaken uit het Gerechtelijk Dossier die normaal behoren tot het geheim van het onderzoek, en geheim moeten blijven voor onbevoegden. Die dat o zo graag tot op het bot uitspitten, dat er toen door de GP 195 getuigenissen zijn opgetekend, over het taalgebruik van hun leraar. Ja, ik moet zeggen dat die sluikharige slungelende Advocaat die overal opduikt in vooral vuile zaakjes, dat gerechtelijk dossier goed heeft kunnen inkijken…. Als tam-tam kan dat tellen en de Orde van Advocaten zal wel niet durven reageren. Van klassejustitie gesproken!

    *

    Maar als U het mij toestaat, spring ik bij deze even van de ossel op de ezel, om zodoende collega http://blog.seniorennet.be/koolstof/ hieronder woordelijk te citeren.

    Die brengt die andere rare kwibus, naast Mter Van Steendinges, die Zwarte Piet uit (zeer toepasselijk!) Sinterklaas op het voorplan. Die collega komt niet vaak/veel aan het woord, maar Garde-è-Vous als hij het doet.

    Leest U gerust eerst wat volgt. Onderaan kom ik er even op terug.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://blog.seniorennet.be/koolstof/

    *

     

    Wouter Van Bellingen in Knack.be van 29 oktober 2014. Wat moeten we doen met een strip als Kuifje in Congo?

    Van Bellingen: Ik heb dat album ook gelezen als kind. Maar vandaag zeggen mijn kinderen: 'Wat een ouderwets gedoe is dat?' Die lezen Kuifje niet meer, die kijken naar YouTube. De échte vraag is: in welke mate heeft Vlaanderen het kolonialisme ooit verwerkt?

    Uw kinderen lezen Kuifje niet meer maar kijken naar YouTube. Ik heb Kuifje ook nooit gelezen en wij keken niet naar YouTube want dat bestond nog niet. Uw kinderen hebben blijkbaar geen probleem met Kuifje, waarom wilt u dan van zo'n oud en ouderwets iets een probleem maken? En dat zo'n dingen nu ouderwets overkomen is toch niet abnormaal. Het is oud en de tijdsgeest is sterk geëvolueerd. Wij leven in een dynamische wereld en in een dynamische maatschappij.

    Vlaanderen heeft geen trauma aan het kolonialisme en hoeft dus ook niets te verwerken op dat gebied. Want de Vlamingen waren nauwelijks of niet betrokken bij het koloniale regime van België in Congo. Het Belgisch kolonialisme was praktisch zuiver een franstalige aangelegenheid en een zaak van het Koningshuis.

    Vlaanderen zond zijn zonen uit over de hele wereld en dus ook naar de kolonie Congo, maar hun opdracht, hun doel was het Katholieke geloof te verspreiden. De Vlaamse mensen die naar de kolonie trokken waren hoofdzakelijk paters, broeders en zusters. Het waren echte missionarissen die zich bezig hielden met kerken en scholen bouwen en alzo het Christelijk geloof uit te dragen en de Congolezen te onderwijzen.

    En hoeveel van onze Vlaamse mensen hebben daar in het verre Congo hun leven verloren door allerlei ziekten of door moorden?

    Ik heb me al vaak de vraag gesteld waren die Vlaamse zonen en dochters niet beter hier gebleven. Hier in Vlaanderen was in die koloniale periode ellende en leed genoeg dat moest gelenigd worden.

    Meneer Van Bellingen wij Vlamingen hebben geen trauma aan de Belgische tijd in Congo overgehouden en hebben dus ook niets te verwerken op dat gebied en hebben helemaal geen psycholoog nodig.

    Met Vlaamse groeten. Gos.

    *

    UITLEIDING

     

    Ja, die Missionarissen: dat was ook een soort van doenders, die het woord dien alleen kenden in de Tegenwoordige Tijd, en nooit zoals onze politiekers, in de Toekomende Veel Belovende Tijd. Ze gingen en deden in die verre exotische landen wat van hen verwacht werd: ze onderwezen en brachten er de Beschaving.. Ook al was er een deel zucht naar het avontuur hen waarschijnlijk niet vreemd. Waarbij ik bij deze eer wens te brengen aan mijn goede vriend, Djos Uytendaele, Pater Declercq, op pensioenleeftijd Pastoor geweest in Haringe bij Veurne. Die zei: een goede vriend is lijk stekkerdraad: je geraakt er nooit meer van los.

    Maar waren ze met z’n allen niet beter in eigen land gebleven? Want overal is hun werk grotendeels weer verdwenen onder vele lagen dikke eeuwige oerwoudbladeren. Terwijl in Vlaanderen datzelfde Geloof samen met de Beschaving ondertussen vernietigd zijn, en er op gebied van ‘Onderwijs’ het niveau zo goed als gedaald is tot zelfs onder het niveau van Kuifje in Amerika.

    ‘Blokken’ van Ben Crabé strooit dat zou bijna dagelijks uit in onze huiskamers. Van Diva’s of van vreemde liedjeskweelers weten ze alles. En hier en daar ook al eens iemand die van wanten weet over sportvedetten. Maar wie de grootvader was van Fluppe de Sire? Nooit van gehoord. Het Gentse Gravensteen? Is dat om op te knabbelen misschien?

    *

    De tijd dat we moesten ‘geloven’ in geesten, in duivels uit de hel, en engelen in de hemel, is gelukkig voorbij, en zal waarschijnlijk ook nooit meer terugkomen. Maar meteen is, met het badwater, ook de boreling over boord gegaan.

    Als kind heb ik ook geloofd in Roodkapje en de Boze Wolf, zonder te snappen dat die dingen symbolisch van onschatbare waarde waren. Het is niet omdat ik later wel beter ben gaan weten, dat de boodschap van het verhaal daarom minder waar zou zijn. Want heden ten dage lopen onze parken, lanen en straten vol van ‘Boze Wolven’ die jonge kinderen als loslopend wild zien.

    Zo ook de ‘transsubstantiatie’ als die ontdaan wordt van alle tierlantijntjes: we eren er (op een speciale manier, dat wel) het brood en de wijn, als eerste levensnoodzakelijke middelen die de Mens symbolisch n leven moeten houden. . Christenen zien daarin, als ze daarbij het Kruisteken maken, de Eeuwigheid, die ze ‘Vader’ noemen, de natuur die ons mensen, allemaal voedt en die ons als Mensenkinderen dankbaar doet zijn en voor de Geest die ons allemaal met elkaar verbindt en ons onze nietigheid doet inzien.

    Want uit onszelf zijn we van stof en as, en tot stof en as zullen we allemaal terugkeren. Maar de menselijke Geest, ook wel eens ‘de ziel’ genoemd, is eeuwig. Want die wordt eeuwigdurend (naar onze maatstaven) weer in andere mensen herboren.

    Volgens mij, is dat een soort van ‘weten‘, wat niet hetzelfde is als ‘geloven’…..

    .

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    31-10-2014, 16:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    30-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2074

    *

     

    *

    Zou dit misschien een heilige zijn?

    .

    Met die krans van licht omheen zijn hoofd….

    Het moet dan de Heilige zijn van de bommenregen….

    *

     

    INLEIDING

     

    ‘Ge zult niet doden’ is een van de 10 Goddelijke Geboden die in ieders hart geschreven staan, maar blijkbaar juist niet bij kontopstekers/luchtvervuilers van Islammers. En dat is iets wat ons fundamenteel onderscheidt. De Islam is de Beschaving van de Dood, en onze Beschaving, vooral de Christelijke, is deze van Het Leven. Van onbezorgd spelende kinderen in de wei, waar er met wilde biezen een snoer gevlochten wordt met allemaal madeliefjes in verwerkt, waarmee we elkaar konden kronen. Dat (een persoonlijke herinnering) was halfweg de jaren ’40, toen ineens de kanonnen zwegen en er alleen nog buurlui bij nacht en ontij ‘afgehaald’ werden om voor jaren te verdwijnen achter de prikkeldraad van de vele ‘Hechteniskampen’, zeg maar concentratiekampen onder de terreur van de Witte Brigade. Als kind hoorden we in bedekte termen over het lot van die opgroeiende meisjes, en de vrouwen spreken die druppelsgewijze terug kwamen, om mensenschuw achter hun voordeur te verdwijnen. Men zei dat ae geen tranen meer hadden, maar uit Vaderlandsliefde geschonden waren voor de rest van hun leven.

    Fysieke eliminatie? Was dat het woord voor die sukkelaar die maanden nadat de Bevrijding had toegeslagen, de kogel kreeg op de binnenkoer van de Rijkswachtkazerne? De toegelaten nieuwsgierigen hadden hem boven het salvo nog horen roepen ‘Leve Dietsland’, wat aan de toog achteraf al rap verworden was tot ‘Leve Duitsland’….. Als kind verstonden wij toen niet waarom onze Moeders weeral weenden in de hoek van hun voorschoot. En waarom we überhaupt tegen donker niet binnengeroepen werden om te eten, maar mochten doorspelen tot we het zelf moe werden.

    Fysiele eliminatie….. In 2014 lezen we dat woord weer bij Elsevier, en weer duikt dat bevreemdend gevoel op, dat we daarvoor zullen moeten kiezen, willen we zelf niet ondergaan.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Politiek/achtergrond/2014/10/Voor-IS-terroristen-is-maar-een-remedie-zonder-pardon-uitschakelen-1632007W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2014-10-30|Nederlandse_officier:_IS-terroristen_zonder_pardon_uitschakelen

    *

    Nederlandse officier: IS-terroristen zonder pardon uitschakelen

    *

    Nederland heeft de afgelopen week tientallen IS-doelen gebombardeerd

    Het Ministerie van Defensie verstrekt slechts met mondjesmaat informatie over de inzet van F-16's in Irak. Ingewijden vertellen in weekblad Elsevier meer over de strijd tegen terreurbeweging IS.

    Vanwege de veiligheid van militairen in Nederland is Defensie terughoudend wat betreft het delen van informatie.

    Waarschuwen

    Het is gebruikelijk dat media om veiligheidsreden alleen de rang en voornaam van uitgezonden militairen vermelden. Van de commandant te velden wordt wel de volledige naam vrijgegeven. Dit keer gebeurt dat niet, wegens het gevaar van represailles van moslimfanaten in Nederland.

    De strijd van de luchtmacht tegen IS, is volgens ingewijden totaal anders dan die tegen de Taliban in Afghanistan. In Afghanistan voerden grondpatrouilles verkenningen of humanitaire opdrachten uit en kregen zij steun vanuit de lucht als dat nodig was.

    Bombarderen was soms niet altijd nodig, omdat de opstandelingen door laag overvliegen al op de vlucht sloegen. 'Ditmaal waarschuwen we niet,' zegt een militaire bron. De Taliban dwongen veel lokale jongelui om mee te vechten. Dit soort strijders slaan snel op de vlucht.

     

    'Maar nu hebben we te maken met strijders die de dood als beloning zien,' zegt een officier tegen Elsevier. 'Het zijn zelfmoordterroristen en die kun je maar op één manier aangrijpen: zonder pardon uitschakelen.'

    Aanvallen

    Het Ministerie van Defensie meldde dinsdag dat Nederlandse F-16's de afgelopen week tientallen bommen op doelen van IS in Irak hebben gegooid. Het ging om opslagplaatsen voor munitie, wapens en bermbommen, hoofdkwartieren van IS en extremisten van de terreurgroep.

    De F-16's gingen meer dan veertig keer in de lucht om meer dan dertig succesvolle aanvallen uit te voeren. Hoeveel doden daarbij zijn gevallen, is niet bekend.

     

    Nederlandse gevechtsvliegtuigen zijn gestationeerd op een luchtmachtbasis in Jordanië. Door de loslippigheid van de Belgen lekte eerder uit vanaf welke basis de Nederlandse en Belgische vliegers opereren: Muwaffaq Salti. Dat is een basis in Azraq, een woestijnstadje met vijftienduizend inwoners.

    *

    UITLEIDING

     

    Ach, waar is de tijd dat Bush Jr, samen met zijn Engelse kompaan Tony Blair, in Irak gewapenderhand op zoek gingen naar Sadam Houssein en zijn massavernetigingswapens. Die vonden ze natuurlijk niet, want die waren er niet eens, maar ze vonden wel de man zelf. They got him (door verraad) in zijn ondergrondse schuilplaats en net als wijlen Tom Dooley moest hij het hoofd buigen, toen hij hangen moest.

    Jamaar, dat was geen zich mengen in andermans binnenlandse politiek. Nee hoor, dat was gewoon de sympathieke Iraakse burger bij de arm leiden naar de Westerse democratie.

    Nu blijkt dat diezelfde burger, die democratie verfoeit, zodat ze nu in naam van de Almachtige Allah de Grootste elkaar de kop inslaan. Zodat de overlevenden, aan de hand van de opgedane kennis inzake moord en doodslag, goed gelanceerd zijn, m ook Europa ‘over te nemen’.

    Irak en syrië, ooit de eerste en de beste der Christenlanden, dan via Islamisering tot een hel verworden, zullen we misschien totaal moeten vernietigen, willen we zelf niet vernietigd worden.

    Misschien dat Merkel en Poetin zich bemoeien met deze zaak? Zodat de Zwarte Ongelukskater in zijn Washing Tobbe jankend van de pijn wegduikt. Straatbengels als we vroeger waren zouden we hem met een serie blikken dozen aan zijn staart, de straat opjagen.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *








    30-10-2014, 17:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2073

     

    *

     

    *

    Ook hier was de bedoeling goed

    .

    Maar ze ‘zullen’ het nog wel eens over doen….

    *

    INLEIDING

     

    Mevrouw Homans, of moet ik eerder zeggen Mevrouw Ho! Mans? weet veel over armoede, nadat ze een paar maanden OCMW-Voorzitter van de Koekestad is geweest. Ze weet dus of die ‘koekjes’ goed smaken. Maar zou ze ook weten of er boeren in de Boerentoren wonen?

    Het mens geeft nu van katoen als kersvers Vlaams Minister van Gedane en nog Te Doene Werken. Ze spreekt als een echte kakelverse Coburg-landse minister die van alles iets weet, maar niets grondig. Ze is dus toegetreden tot het Gild der ‘Zullers’, zij die oooit wel iets zullen verwezenlijken… Ach, ieder vogeltje zint zoals het gebekt is, zelfs al heeft het korte pootjes…

    Maar over de nieuwe tijdsgeest gesproken, waar van iets ‘trekken’ belangrijker is dan duwen aan de kar, werken dus, moet het mij eerst en vooral van het hart, dat dat nieuwe modewoord ‘klinder-armoede’ een eufemisme is voor import-gezinnen en/of voor ander inlands werkschuw tuig. ‘Kinder-armoede is gestolen van dat ander woord: ‘kinderweelde’, alleen al omdat het associaties oprept met ompassie voor die arme maar o zo schattige alochtoibtjes..…..

    Overal lees ik dat openstaande betrekkingen niet ingevuld geraken, dat duizenden sociale woningen ongebruikt blijven staan te verkommeren, maar dat de ‘wachtlijsten’ blijven aangroeien. ‘Kinderen onder de aroegrens’ zijn kinderen van ouders die de nieuwste computer-nieuwugheidjes moeten hebben, die 3 keer per jaar naar de festivals willen, die voetbalfans willen worden, die maandenlang de grote Jan gaan uithangen in de thuislanden en er zelfs met z’n allen eigenaars zijn van ganse stadswijken, en dit allemaal bekostigen met geld van de Ondersteuning, van de Ziekenkas, van het kiendjesgeld. Vrijwillige gehoorschade door te luide decibels: terugbetaald door de ziekenkans. Verminking (FGM= Femal Genital Mutulation) door godsdienst fanatisme: terugbetaald door de ziekenkas. Die met Porches rondrijden gekocht met drugsgeld. Buitenlandse criminelen die jarenlang een luilekker leventje in de Staats Vijf Sterren Hotel mogen slijten: Honoré Gepluimd zal wel afdokken. Zelfs al staan er honderden cellen leeg zopas in Beveren, omdat de 300 openstaande betrekkingen van cipier niet ingevuld geraken….

    Er zal dus iets aan gedaan worden, aan die armoede, in de Veel Belovende Toekomende Tijd. Vroeger werden we van in de wieg geleerd, dat wie niet werkte, ook niet moest eten. Als oorligswees ben ik (en trouwens mijn hele familie) daarmee opgegroeid en groot geworden. Nu wordt er gezorgd, dat kinderen vooral de wieg niet mogen ontgroeien. Er zal altijd wel iemand zijn, die voor ze zorgt. Uiteraard, niet et eigen middelen, maar alleen zolang de voorraad strekt bij anderen. Als die koe ooit droog komt te staan, zal er geleend worden. Daarvoor dienen toch de banken?! En eenmaal uit de pampers gegroeid, kunnen ze altijd nog zorgen voor hun eigen weelde, door uit stelen en moorden te gaan.

    In het werkstukje van Liz-a-Bed hieronder vind ik nergens iets over arbeidsethiek…. En al zeker niet over budget-beheersing inzake het pamperen van ongenode vreemdelingen…. Tja, en al die oudjes van eigen bodem dan! Samen met al die handicappers: we zeggen het niet zo graag, maar was de remedie van Nonkel Dolf voor al die nutteloze eters niet veel efficiënter?

    .

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://blog.seniorennet.be/rechts/

    *

    “Armoede voorkomen is niet alleen beter dan genezen, maar ook efficiënter”

    *

    Armoede moet op een meer structurele en minder op een projectmatige manier bestreden worden. De strijd tegen kinderarmoede en generatiearmoede krijgt daarbij prioriteit. Dat staat te lezen in de beleidsnota Armoedbestrijding van minister van Armoedebestrijding Liesbeth Homans. De N-VA-minister benadrukt daarin ook hoe belangrijk preventie is. “Voorkomen is immers niet alleen beter dan genezen, maar ook efficiënter”, zo staat er te lezen. Het armoedecijfer in Vlaanderen schommelt al tien jaar rond hetzelfde peil (10 à 11 procent van de bevolking onder de armoederisicodrempel). Maar sinds 2005 neemt de kinderarmoede in Vlaanderen toe. En als Vlaanderen de doelstelling wil halen om het aantal personen in armoede tegen 2020 met 30 procent te doen dalen, is er nog behoorlijk wat werk aan de winkel.

    Om die reden wil bevoegd minister het over een andere boeg gooien. “Meer structureel en minder projectmatig”, is daarbij het uitgangspunt. Bedoeling is het beleid meer toe te spitsen op de bestrijding van kinderarmoede en generatiearmoede. “Door kinderen in armoede te laten opgroeien, laat de samenleving immers enerzijds heel wat maatschappelijk potentieel verloren gaan. Anderzijds liggen de kosten voor de samenleving op lange termijn ook veel hoger als men nu deze investering niet doet”, luidt het.

    Homans wil ook werk maken van een betere preventie. “We moeten niet enkel armoede bestrijden, maar ook vermijden dat mensen in armoede terecht komen”. De N-VA-minister wil dat onder meer doen door ‘onderbescherming’ te vermijden, zeg maar situaties waarbij mensen niet de sociale tegemoetkomingen ontvangen waar ze recht op hebben. Concreet wil ze “waar mogelijk” mensen automatisch de steun of tegemoetkoming laten toekennen waar ze recht op hebben. Daarnaast wordt de armoedetoets – die de mogelijke impact van maatregelen op mensen in armoede meet – zal verder worden uitgebouwd.

    *

    UITLEIDING

     

    Liz-a-Bed is dus in hetzelfde beddeke ziek als Rudy De Leeuw van het ABVV: Vooral niet te hard werken, want daar worden ze zo moe van. De dag van de ‘cheminot’ begint immers pas als het werk er op zit. Verstade- nu waarom ze nooit genoeg verdienen?

    Om van ‘zullers’ die ‘gaan doen’ DOENDERS te maken, moet er een stok lijk het Vlaams Beang achter de deur staan. Van zodra ze de macht hebben, het budget voor ‘vreemdelingenhulp’ en ‘ontwikkelings samenwerking’ binnen het uur te halveren of zelfs helemaal te schrappen. Ergens schijnt daar een cijfer op te plakken van 50 miljoen Euro per jaar…

    *

    Menselijkerwijze dat zo’n maatregel zeer ontradend/ontmoedigend zou werken, zodat de volksverhuizingen als vanzelf zouden stilvakken. Daarover schrijven in de media zou meer resultaat geven dan schrijven over de vereende ‘opwaming der Aarde’, en vooral: het zou meer opbrengen. Geert Wilders in NL gebruikt daar sedert kort het vreselijk beladen woord ‘Bevrijding’ voor. De PVV strijdt, zegt hij, voor de Bevrijding van Nederland.

    Voor iemand die gelooft in de Vrije Herenigde Republiek der Lage Landen, dezelfde als De 17 rovincies die ons De Gouden Eeuw bezorgden, heb ik er geen bezwaar tegen, dat die Bevrijding doorgetrokken wordt tot en met Frans Vlaandnderen….

    Die 50 miljoen per jaar die nu besteed worden aan immigranten, zouden per direct kunnen herverdeeld worden bij de overige noodlijdende sectoren van het Eigen Volk. Dan zou meteen een regiment van zakkenvullers een andere lucratieve loopbaan moeten kiezen, om hun prinselijk bestaan verder te kunnen zetten. Wat gelijk staat met nog eens een paar uitgespaarde minsterweddes….

    Alles met mate, zei Cyriel de meestergast bij de Brugse Spiritusfabriek, en hij dronk zijn liters jenever per dag uit een maatbeker…

    Dat is nu eens precies de richting waarvoor Lis-a-Bed voor gaat! Er op los te leven, maar met mate….

    .

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    30-10-2014, 15:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2072

    ***

    Donderdag 30 oktober

    Zon 7u31-17u21

    Z Angelus Falcone

    *

     

    *

    TRITON, Half vis half mens, reed deze Godenzoon van Poseidon en Afrodite

    .

    over het water met paarden en zeemonsters en blies hij op de kinkhoorn om de golven te bedaren

    *

    INLEIDING

     

    In Bruxellabad kennen ze, net als BDW, de Bijna Slimste mens ter wereld, hun klassieken. Eerst was de code-naam voor de honderduizenden bootvluchtelingen MARE NOSTRUM, maar nu gaat men ineens verder in het verborgene: onder water… Het code-woord wordt TRITON, want nu worden one ‘verrijkers’ niet meer afgehaald door de hoogzeevloot der Italiaanse Marie, maar moeten ze zich, net als bij de Antieken, al zwemmend en watertrappend proberen zichzelf te peddelen.

    Zeg nu nog dat dit vanwege de Potentaten Grote Verstanden in Bruxellabad niet geniaal is gevonden!

    Ware het niet zo beangstigend, we zouden grinniken dat het ‘GRATIS’ van Stee Stunt ook overzee afgedaan heeft…. JaJa, ook op zee groeien de bomen niet tot in de hemel!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Groot-Brittannië wil niet langer meedoen aan het redden van “migranten” in de Middellandse Zee

    *

    Groot-Brittannië ondersteunt niet langer het redden van migranten op de Middellandse Zee. Het doet niet langer mee met de komende operaties op de Middellandse Zee om migranten op te sporen en te redden die Europa proberen te bereiken, zo verklaarde het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken gisteren. Deze aankondiging komt op een moment waarop de maritieme operatie “Mare Nostrum”, die meer dan 150.000 mensen heeft gered, deze week wordt afgerond.

     

    De afdeling “vreemdelingenzaken” van het ministerie had op een vraag die door Het Hogerhuis op 15 oktober werd gesteld, geantwoord: “We ondersteunen niet langer de pogingen tot redding en het opsporen van drenkelingen in de Middellandse Zee. We denken namelijk dat deze operaties een factor vormen die meer en meer migranten aanmoedigen om de gevaarlijke oversteek van deze zee te maken en zodoende mee te werken aan de nutteloze en tragische dood van hen”, zo heeft mevrouw Anelay verklaard.

     

    De houding van de Britse regering is er opgericht “zich te concentreren op de landen van oorsprong en die waar men doorheen reist en weerstand te bieden aan de mensensmokkelaars.”

     

    Het terugdringen van de immigratie is een eerste vereiste voor minister-president David Cameron, die zich eveneens ten doel heeft gesteld om opnieuw te onderhandelen over het lidmaatschap van Groot-Brittannië in de EU.

    Bij de naderen van de verkiezingen in mei 2015 staat hij erg onder druk door de groeiende populariteit van “UKIP”, een anti-immigratie en “eurofobe” partij.

     

    De EU bereidt zich voor op de start van operatie “Triton”, die bestemd is om hulp te bieden, maar niet zoals voordien door “Mare Nostrum”.

    Bron:
    www.leparisien.fr

    Vertaald uit het Frans door:
    delamontagne
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

     

    Ja, Bruxellabad zit met de kop vol kopzorgen. Teveel zwarte ‘verrijkers’ aan de ene kant, en aan de andere kant de blijvers die er vandoor willen gaan…. Op kop Dear Old England. De veel geroemde ‘Splendid Isolation’ staat voor de Groot Brittaniërs inderdaad op de drempel van de voordeur, waar het sedert WO II langs de achterdeur op de vuilnisbelt werd gekeild. Net zoals ze van het Europa van Berlijn onder Churchill niet moesten weten, willen ze nu ook niet in het gareel lopen van Bruxellabad.

    Zou dat soms komen, door de middelpuntvliedende kracht, dat van de Verenigde Nazeis de stukken er zo afvliegen? Churchill had het indertijd bij het rechte eind. Hopen nu maar dat de UKIP (UK Indeppendence Party) van Nigel Farage haar slag thuis haalt, al ware het maar door Cameron dermate op de hielen te zitten, dat die zichzelf overstijgt. Een beetje zoals het Vlaams Belang doet met de BDWërs….. Kuitenbijters zijn, in afwachting dat het Lot hen op een mooie dag gunstiger winden zendt.

    Enfin, als Sire Bébeir met zijn Italiaanse madam in de baai van Napels (Amalfi) godszalig ligt te dobberen, zou het wel een s kunnen, dat een dozijn grijpgrage handen hen onder water trekken om zich meester te maken van dat luxueuze yacht. Tritn op yacht-jacking!!!!!

    .

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    30-10-2014, 12:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    29-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2071

    *

     

    *

    Over een grasspriet, die geen stoere eik kon worden

    .

    En dan maar koos om als bonenstaak door jet leven te gaan….

    *

     

    INLEIDING

     

    Ach ja, dit stukje gaat over de middenvinger opstekende passionara van de Parii Scandale….U weet wel; zij die zich gaan vetvingeren groeten U……

    Via via rolde deze morgen onderstaande ‘Open Brief’ aan de duivelin van de Francofone Socialisten, de Parti Scandale, binnen. Bij zodanig dat ik niet weet wat te kiezen van wat vandaag niet in de media verscheen. De ‘filmploegen’ in zowat al de omriungende landen, die opdoken met gemaskerde Haloween-Clowns die op straat verschenen, tussen het volk, met halbijlen in de hand. Horror of terreur, wie zal het zeggen. Er was zelfs een jong gastje bij van 14 jaar, die een oude vrouw te lijf ging…. Om te lachen, vertelde hij nadien aan de Politie.

    Anderzijds is daar ok de uitspraak van Elio Di Jeanetto van dezelfde Parti Scandale, dat Coburg-land zou uiteenspatten, de dag dat de eerste Euro van Wallonië naar Vlaanderen zou gaan. Dat is volgens mij hetzelfde, als de gehangene die lacht met de kleur van de strop waaraan hij straks zal bengelen.

    Applaus dus, voor de Gevallen Grote Verstanden die de rechtmatige idealen van De Kleine Man in de vernieling hebben gereden. Algemeen en luid applaus, vooral als de koord waaraan ze zullen hangen, de hoogte in gaat.

     

    MIDDENSTUK

     

    Open brief aan Laurette Onckelinckx.

     

    Waarde Mevrouw Onckelinckx,

    Chère Laurette la mitraillette,

     

    Vergeef me dat ik u in het Nederlands aanschrijf. Indien u soms moeite zou hebben met de juiste betekenis van sommige uitdrukkingen, kunt u aan uw vader, die samen met Bob Maes in het parlement zat toen de PS en de VU samen in de regering zaten, de juiste interpretatie ervan vragen.

    Wanneer u teruggrijpt naar het verleden, mag ik u eraan herinneren dat de vooroorlogse voorzitter van de unitaire socialistische partij, Hendrik De Man, voor collaboratie veroordeeld is. En dat de hoofdredacteur van de socialistische “Volksgazet”, Jos Van Eynde, aan de Duitse bezetter zijn medewerking aanbood? Nu ja, dit waren Vlamingen. Alhoewel uit cijfers blijkt dat er meer Franstaligen door het gerecht voor collaboratie veroordeeld werden dan Vlamingen. Leon Degrelle, die de hand van Hitler drukte, met de Belgische driekleur op zijn mouw, was natuurlijk geen socialist.

    Ik voel me als Vlaming gekwetst door uw “cinéma”, uw uitlatingen, uw woordkeuze en uw hatelijkheid ten aanzien van mijn volksgemeenschap. Inderdaad, het volstaat om uw eigen woordgebruik uit het verleden te ontleden, waarbij u Vlamingen betitelde als kwallen en schimmels, alsmede deze van uw coalitiegenoot in de Brusselse regering, de heer Mangain, alsmede zijn voorgangers van het FDF, om te concluderen dat u met een mitrailliette op een mug schiet.

    Ik ben zelf in het verleden slachtoffer geweest van hatelijkheden, in een periode dat er toen daar geen juridische verweermogelijkheden voor bestonden.

     

    Toen ik in de zestiger jaren van de vorige eeuw in Brussel tewerkgesteld was, kreeg ik, samen met mijn Vlaamse collega’s verbod om met elkaar Nederlands te praten, op straffe van onmiddellijk ontslag. Was dit discriminatie?

    Toen ik in de negentiger jaren in Anderlecht een groep Marrokaanse hangjongeren in het Nederlands beleefd vroeg om mij op het voetpad door te laten, kreeg ik in het Frans een hoop scheldtirades naar het hoofd geslingerd. Hatelijkheden? Waren dit kut-Marrokanen? Wellicht zoals er ook kut-Vlamingen, kut-madammen, mannelijke klootzakken, enz.. bestaan. Mogen de zaken echter niet meer bij naam genoemd worden op basis van feitelijke gegevens?

     

    Toen ik onlangs in Drogenbos in een supermarkt een vrouw met hoofddoek, die me aan de kassa wou voorsteken in het Nederlands verzocht om haar beurt af te wachten, werd ik ook hier in het Frans bedreigd, dat men mij zou vinden, zodra de islam aan de macht was.

    Moet ik hiervoor naar het Centrum van Gelijke Kansen en Mensenrechten stappen? Naar de politie? Kom aan, laat ons niet overdrijven.

    Ik heb wel een vraag, Mevrouw Onckelinkx.

    Wat vindt u van een minister, wiens gewezen echtgenoot veroordeeld werd voor drugshandel, en die ze nadien een plaats in haar administratie bezorgt? Vindt u dat deze minister zou moeten aftreden?

    Kunt u antwoorden met ja of neen en zeggen waarom?

    Bovendien heb ik nog enkele bedenkingen betreffende de overweldigende verantwoordelijkheid van de socialisten in het verleden (BSP, PSB, SP, SP-A en PS) inzake de huidige belabberde toestand van armoede, tekorten in sociale zekerheid, ontwrichting van het sociale weefsel en tekort aan energievoorzieningen. Bovendien is er het ontstaan van een mentaliteit die persoonlijke verantwoordelijkheid en solidariteit vervangt door collectieve en ondoorzichtige toelagen waar alleen de politiek nog controle over heeft. Laat me toe me even te verklaren.

    Wegens de ongebreidelde immigratie na WOII, in gang gezet door de socialist Achille Van Acker, die massaal Zuid-Europese mijnwerkers importeerde om zijn “Kolenslag” te winnen. En inderdaad deze vreemde werkkrachten hebben bijgedragen aan onze latere welvaart. De socialistische partijen zijn nadien echter verdergegaan met het bevorderen van economische immigratie, zonder aan de migranten een menswaardige toekomst te kunnen bieden. Resultaat hiervan? Een rekensommetje. 10% van de Belgische bevolking leeft onder de armoedegrens. Bij allochtonen bedraagt dit echter 50%. Aangezien deze groep echter ongeveer 10% van de bevolking uitmaakt, zou zonder hen de algemene armoede slechts 5% uitmaken. Conclusie: u hebt de armoede

    geïmporteerd.

    En inderdaad er zijn heel wat allochtonen die hier een toekomst opgebouwd hebben en bijdragen aan de maatschappelijke kost. Maar grosso modo kunnen we stellen dat ongeveer een 500.000 migranten niet bijdragen aan de sociale zekerheid maar er wel van genieten. En waarom zouden ze niet indien het hen op een plateau aangeboden wordt. Door wie, waarde socialisten. En wie betaalt dit in naam van de solidariteit?

     

    Maar in de organisatie- en gedragspsychologie bestaat een regel die zegt, dat wanneer aan een groep meer dan 10% nieuwe elementen toegevoegd worden, deze zich niet meer integreren en intern in de groep een tegengroep vormen die de strijd om de macht aangaat. Welnu, waarde socialisten, het ging u ook om de macht bij het bevorderen van ongebreidelde immigratie. Maar deze tactiek zal als een boomerang in uw eigen gelaat ontploffen. Nu reeds zijn er voldoende aanwijzingen dat migranten zich apart politiek organiseren.

     

    Ondertussen is de samenleving in ons land ontywricht geraakt, wat miljoenen kost aan bijstandsprogramma’s allerhande om onverzoenbare

    gemeenschappen aan elkaar te lijmen.

     

    Ook inzake energievoorziening moogt u zich op de borst kloppen. De zeggenschap over de energiebevoorrading werd tijdens de paarse regering Verhofstadt, waar socialisten deel van uitmaakten, aan de Fransen overgedragen. De Pax Electrica is sedertdien nooit gerespecteerd. België is met medewerking van de socialisten een wingewest van Frankrijk geworden, waardoor de energieprijzen bij ons hoger liggen dan in het buitenland en we voor de bevoorrading volledig afhankelijk zijn van de nucleaire productie in Frankrijk. Nu protesteren tegen de verlenging van de productie door kernenergie is hypocriet. Welke maatregelen hebt u tijdens de voorbije 25 jaar genomen om te voorzien in alternatieve energie?

     

    En tenslotte verwijt ik u de schepping van een algemene mentaliteit waardoor het individu geen verantwoordelijkheid meer moet opnemen voor zijn eigen lotsbestemming, maar dat alle problemen door de overheid, via gedwongen en ondoorzichtige solidariteitsinstellingen moeten opgelost worden. Het individu verdwijnt in de massa, die geleid wordt door een overheidsapparaat waar de socialisten de macht

    Ziedaar, Mevrouw Onckelincks, hoe ik erover denk.

    Ik ben een Vlaams Nationalist, geen fascist en geen racist, de nazaat van immigranten, die tijdens WOII gedurende 2 jaar onderdak aan een verzetsstrijder verschafte.

    U hebt stevig op mijn tenen getrapt.

    *

    UITLEIDING

     

    Deze Open Brief bevestigt, dat wat het Vlaams Belang ooit heeft aangezwengeld, wel degelijk de juiste spoorslag was die het Verzet in galop heeft gezet. Jaren geleden kwam de boodschap hard aan ‘Vlaanderen is niet de C.O.O. van de gele wereld’. Toen stonden die letters COO nog voor Commissie Openbare Onderstand en ze beduidden letterlijk waarvoor ze werkelijk voor stonden: helpen waar hulp noodzakelijk was. En dus niet aan een aanzwellend leger van vadsige meelopers een gelukzalig leven bieden zonder ervoor iets in de plaats te stellen.

    Klanten bij de COO waren vroeger ook verre van fier op hun ‘status’. Nu is aan het OCMW-zijn veeleer een voorrecht met VIP-kaart die quasi gelijk staat met een ticket voor de Orient Express naar Luilekkerland waar de gebraden kiekens U zo in de mind vliegen. Vooral als men als nieuw aangekomene z’n tong iet of wat roert in het Bargoens der Linxen….

    U gelooft toch ook dat de bomen tot in de hemel groeien?

    .

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    29-10-2014, 15:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2070

    ***

    Woensdag 29 oktober

    Zon 7u29-17u23

    H Narcissus

    *

     

    *

    Deze Halloween is van blijvende aard

    .

    Zelfs in Uw straat…

    *

    INLEIDING

     

    Ik vind het een beetje zielig, maar dit (Jihad-strijders met hun sympathisanten) is het publiek waaruit Liz-a-Bed van de NB-A wil rekruteren om 10% als Vlaamse Ambtenaar uit te kiezen. JaJa, de Kracht van de Verandering wordt ook gezocht in een klein pistool gaatje! Tien percent van de Vlaamse Ambtenaren tegen 2020, daar waar dit nog geen 2% is bij de doorsnee bevolking! Wat dus wil zeggen, dat er tegen 2020 voor de NB-A nog een paar miljoen vreemdelingen mogen bijkomen…..

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10900

    *

    8 op 10 minderjarige criminelen is vreemdeling

    Negen op de tien veroordeelde jongeren die zware feiten hebben gepleegd, hervallen na hun gevangenisstraf. 84 procent is vreemdeling. Dat blijkt uit een onderzoek van de VUB.

     

    De faculteit Criminologie van de VUB onderzocht alle dossiers van uithandengeving van 1999 tot 2001 in vijf arrondissementen. De procedure van uithandengeving wordt alleen gebruikt wanneer een minderjarige zware feiten heeft gepleegd, zodoende hem als een volwassene te kunnen berechten. En wat blijkt? Niet minder dan 84 procent van de jongeren die uit handen worden gegeven, beschikken niet over onze nationaliteit en het merendeel is van niet EU-origine. Wetende dat onder de ‘Belgen’ ook genaturaliseerde buitenlanders zitten, geeft aan dat het reële aandeel zelfs nóg hoger ligt. Marokkaanse jongeren komen volgens het onderzoek proportioneel het vaakst voor.

     

    “Escalatie in ernst van de feiten is zorgwekkend”

     

    Treffend is bovendien dat het Belgische rechtssysteem amper invloed heeft op de delinquenten. Zo hervalt niet minder dan 9 op de 10 daders in hun slechte gewoonten. Al even opvallend is dat jonge daders steeds driester te werk gaan. “We zien een escalatie in de ernst van de feiten,” aldus één van de onderzoeksters” (De Standaard, 27 oktober 2014). Zo maken moord, doodslag en verkrachting een tiende (!) uit van alle feiten.

     

    Laks rechtssysteem

     

    Voor het Vlaams Belang maakt dit onderzoek andermaal duidelijk dat het met de integratie van honderdduizenden niet-Europese vreemdelingen compleet fout is gelopen. De massale import van mensen wiens waarden- en normenpatroon haaks staat op de onze, is naast een aanslag op onze sociale zekerheid, ook een aanslag op onze veiligheid. Bovendien heeft ons laks rechtssysteem niet het afschrikkend effect dat het zou moeten hebben. De procedure van vervroegde vrijlating en het lakse ‘enkelbandbeleid’ maakt van België een paradijs voor criminelen.

     

    Les niet geleerd

     

    Het bericht dat vandaag de wereld werd ingestuurd door Justitie geeft alvast weinig hoop tot verbetering. Zo zullen gedetineerden in de nieuwe gevangenissen van onder meer Beveren en Marche-en-Famenne in de toekomst kunnen genieten van een eigen douche, internet en telefoon. Blijkbaar heeft men in de Wetstraat nog steeds niet begrepen dat een zachte aanpak alleen maar harde criminaliteit veroorzaakt.

     

    UITLEIDING

     

    Moest U als brave huisvader bij de Politie hulp gaan vragen, omdat dieven U ’s nachts àf overdag hebben leeg geplunderd, en U zegt dat U in navolging van de Overheid, alle deuren en alle vensters hebt laten openstaan, ik geloof dat U 3 tellen later zelf in de cel belandt. Daar kunt U dan blijven nadenken, waarom de Overheid dat mag, en U als gewone burger, niet. Maar hou in ieder geval Uw bedenkingen voor Uzelf. Anders heeft U nog een proces aan Uw broek voor racisme, haatzaaierij en discriminatie.

    Bij het Vlaams Belang is men trouwens nog altijd op zoek naar enig land, waar er in de Administratie ook 10% Vlamingen vast benoemd kunnen worden. Als dat zo moet bij ons, moeten wij dan ook mogen rekenen op wederkerigheid in de landen van herkomst. De ‘melting pot’ moet immers zo homogeen mogelijk worden!

    Ach Moeder-Lief, waarmee zijn we bezig! Wat overkomt ons nu! We zullen op den duur nog verlangen tot Homans vervangen wordt door bijvoorbeeld Caroline Genez! Die deed wel niets, maar ze deed tenminste ook niets verkeerds!

    Zelfs aan de Baert-doctrine, altijd de enige goede theorie inzake de Vlaamse Ontvoogding, wordt door de BDWërs een rare draai gegeven. Overdenk wat U meemaakt sedert de Verkiezingen van 25 Mei, in het licht van deze doctrine.

       het moet een aanzienlijke stap zijn in de richting van meer zelfstandigheid - het mag verdere stappen niet onmogelijk maken - er mag geen onredelijke prijs voor betaald worden.

    Noteer daarbij dat Professor Frans Baert (°1925) slechts als Flamingant maar een Volks Unionist was/is. Niet moeilijk, als het er op aan moest komen, om U deze persoon eerder als Vlaams Belanger voor te stellen.

    Of, in het geval van de BDWërs: die moeten roeien met de riemen die ze hebben en dus in de eerste plaats durven het Belgisch niveau te versterken. Dat is dus niet ‘Per astrum ad astra’, maar per astrum naar de verdoemenis! Voor verdere stappen is het wachten dus op…de eeuwigheid!

    Of heeft U al eens het hooi achter de vork zien lopen?

    .

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *








    29-10-2014, 09:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    28-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2069

     

    *

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    Tja, als U dat denkt over kut-Marokkaantjes of Anal Ataturken, dan, bent U, net als ik, een achterlijke verkeerd opgewonden kleinburgerlijke Anti-Criminalist. Die niet weet dat criminaliteit gewoon een speciale manier is van herverdeling der sociale rijkdommen. Maar met Marokko moet men oppassen. Nooit zeggen of schrijven dat het rasechte geboren en getogen criminelen zijn, want dan bent U een racist. En zal het Inter Diocesaan Centrum (!) U voor de Vierschaar brengen. Jaren geleden vroeg ooit ‘ns iemand een beetje plagerig, of Marokko dan geen andere inwoners had dan criminelen die ze konden uitzenden. Maar slecht bekwam het hem! Niet omdat zoiets vragen naar de bekende weg was, maar omdat dergelijke vraagstelling erg beledigend overkwam voor de Marokkaanse Elite. Naar aloude Islam-traditie houden die niet zozeer van de waarheid…

    Het is nu eenmaal zo, dat mensen met alleen maar 2 linkerhanden zelden recht vooruit grijpen, maar altijd scheefslagen. Iets wat in eigen land minder voorkomt. Hand èn op de lange duur ook voet kwijtspelen is geen lacheding. En de Staatshotels in dat achterlijk land zijn ook niet van je dade….

    Laten we dus zedig de ogen sluiten voor andere herkomsten. Er is nu eenmaal een zondenok, en die moeten we koesteren!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10900

    *

    8 op 10 minderjarige criminelen is vreemdeling

    Negen op de tien veroordeelde jongeren die zware feiten hebben gepleegd, hervallen na hun gevangenisstraf. 84 procent is vreemdeling. Dat blijkt uit een onderzoek van de VUB.

     

    De faculteit Criminologie van de VUB onderzocht alle dossiers van uithandengeving van 1999 tot 2001 in vijf arrondissementen. De procedure van uithandengeving wordt alleen gebruikt wanneer een minderjarige zware feiten heeft gepleegd, zodoende hem als een volwassene te kunnen berechten. En wat blijkt? Niet minder dan 84 procent van de jongeren die uit handen worden gegeven, beschikken niet over onze nationaliteit en het merendeel is van niet EU-origine. Wetende dat onder de ‘Belgen’ ook genaturaliseerde buitenlanders zitten, geeft aan dat het reële aandeel zelfs nóg hoger ligt. Marokkaanse jongeren komen volgens het onderzoek proportioneel het vaakst voor.

     

    “Escalatie in ernst van de feiten is zorgwekkend”

     

    Treffend is bovendien dat het Belgische rechtssysteem amper invloed heeft op de delinquenten. Zo hervalt niet minder dan 9 op de 10 daders in hun slechte gewoonten. Al even opvallend is dat jonge daders steeds driester te werk gaan. “We zien een escalatie in de ernst van de feiten,” aldus één van de onderzoeksters” (De Standaard, 27 oktober 2014). Zo maken moord, doodslag en verkrachting een tiende (!) uit van alle feiten.

     

    Laks rechtssysteem

     

    Voor het Vlaams Belang maakt dit onderzoek andermaal duidelijk dat het met de integratie van honderdduizenden niet-Europese vreemdelingen compleet fout is gelopen. De massale import van mensen wiens waarden- en normenpatroon haaks staat op de onze, is naast een aanslag op onze sociale zekerheid, ook een aanslag op onze veiligheid. Bovendien heeft ons laks rechtssysteem niet het afschrikkend effect dat het zou moeten hebben. De procedure van vervroegde vrijlating en het lakse ‘enkelbandbeleid’ maakt van België een paradijs voor criminelen.

     

    Les niet geleerd

     

    Het bericht dat vandaag de wereld werd ingestuurd door Justitie geeft alvast weinig hoop tot verbetering. Zo zullen gedetineerden in de nieuwe gevangenissen van onder meer Beveren en Marche-en-Famenne in de toekomst kunnen genieten van een eigen douche, internet en telefoon. Blijkbaar heeft men in de Wetstraat nog steeds niet begrepen dat een zachte aanpak alleen maar harde criminaliteit veroorzaakt.

     

    UITLEIDING

     

    Eigenlijk is die Marokkanen-plaag een beetje hetzelfde als die 30% duurdere stroom die we met z’n allen straks zullen moeten betalen. Ach, waren de Sossen nu nog maar baas in ’t land. Vande La La Liere gehoord, dat zoiets helemaal niet moet? Gewoon de put wat dieper graven, en wèg probleem. Terug alles naar ‘Morgen Alles Gratis’. Zelfs het inzepen en scheren!

    Net hetzelfde met de criminele vreemdelingen-handel. Laat de Sossen weer baas, en ze vallen niet eens meer op! Tante Laurette Mitrailette zorgt voor de wapens. Die heeft ze eerst ingevorderd bij de gewone mensen, weet U nog?….

    *

    Alle gekheid op een dikke stok: kennen jullie iemand die deze plaag uit de wereld kan helpen? Allemaal de kop afkappen is echt niet onze stijl. En ook: daar is geen beginnen meer aan. Wat zouden we moeten beginnen met al die koppen?!

    Maar als we hen, à la Steve Stunt, nu eens allemaal gratis Openbaar Vervoer aanboden helemaal tot aan de overkant van de Straat van Gibraltar?

    Wat wèl ’n probleem is en blijft, is dat wij nog jarenlang de speciale verkeersbordjes (zie afbeelding hierboven) zullen moeten laten staan, om de overige immigranten aan het lot der weggevoerde Marokkantjes te herinneren.

    Enne, als ik iet of wat theologisch mag eindigen: al die Isalmmers zijn dus van mening dat hun Allah er niks van kent. Want ze ontvluchten het land die Hij hen heeft gegeven. Dat is geen landverraad, maar vaandelvlucht in oorlogstijd!

    Door hen terug te sturen, vervullen wij in het Westen aldus de wens van hun eigen God. Vooruit, Miss Liz-a-Bed, omgord U met het Zwaard der Gerechtigheid en sla toe!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    28-10-2014, 16:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2078

     

    *

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    Met een zekere huiver heb ik onderstaande bijdrage gelezen. Van bij de eerste zinnen, wist ik bijna woordelijk wat er ging volgen. Precies of wij, mensen met gezonde hersenen, het zelf – zij het met heel wat minder talent – hadden geschreven. Het staat daar met de woorden recht de diepten van min ziel. Zo fris en zo diep als een fjörd in het Hoge Noorden. Zo volmaakt als een cirkel gescreven met Noorderlicht.

    Alleen ontbreekt m.i. de gave van een kinderlijk Geloof in de Christelijke waarden. Met die onderlaag had hij kunnen getuigen, dat hoe donker ook de toekomst, er altijd op het laatst een houvast overschiet. Hoe verdorven ook de realiteit, de spiritualiteit overwint altijd voor wie in de Eeuwige God gelooft. Omdat de menselijke Geest die ons allen verbindt, ondeelbaar en eeuwig is.

    Zijn betoog van Fjördman is helder en geheimzinnig lokkend als fjordwater waarin de bergen weerspiegeld staan. Daarom is eenieder van ons op zijn eigen plaats, verspreiding verschuldigd. Want mensen als Fjördman sterven niet in hun bed, maar aan het kruis.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Waarom schrijf ik?

    (Door: Fjordman)

    *

    Waarom schrijven? Wat is het nut van de voortzetting van mijn schrijfactiviteiten? Ik heb me die vraag al een paar keer gesteld. Er bestaat een theorie dat het de westerse heersende elites niets kan schelen zolang de enorme problemen van hun multicultureel sociaal experiment alleen maar het gewone volk pijn doen. Ze zullen niet reageren, totdat de problemen zich direct op hen richten. Op 22 oktober 2014 vond er een islamitische terreuraanslag in de Canadese hoofdstad Ottawa plaats. Een gewapende islamitische terrorist probeerde het parlement binnen te komen. Gelukkig werd hij doodgeschoten door de 58-jarige sergeant Kevin Vickers. Als het de terrorist was gelukt om binnen te komen, zou hij in staat zijn geweest om veel politici die in dialoog geloven, te doden. De islamitische terrorist werd op het allerlaatste moment gestopt. Echter, anderen zullen het ongetwijfeld opnieuw proberen.

     

    Toch hebben de regerende elites niet met kracht gereageerd. Ik keek tevergeefs naar vooraanstaande westerse politieke leiders dat ze zouden zeggen dat we nu moesten stoppen of op zijn minst de islamitische immigratie beperken. Ik zag er geen enkele. Het is waar dat we dan nog steeds geconfronteerd zouden worden met het probleem van de bekeerlingen tot de islam, maar in ieder geval zou het probleem kleiner en meer beheersbaar zijn.

    Nogmaals, de nutteloze Amerikaanse president Barack Hussein Obama weigerde deze islamitische aanval aan de islam te koppelen. Obama suggereerde alleen maar dat het “zinloos geweld” zou zijn. Zoals de in Canada geboren auteur Mark Steyn heeft gereageerd, was dit een gerichte islamitische terreuraanslag gericht op het hart van de staat. Het was helemaal niet zinloos.

    Als een poging tot een islamitische aanslag op een westers parlement niet genoeg is om de westerse leiders wakker te schudden, wat is er dan voor nodig? Er zijn meer moslims in Europa dan in Noord-Amerika. Geloven ze dat dit de laatste islamitische poging van een aanslag op één van de westerse parlementen zal zijn? De volgende aanslag kan de wetgevers in Londen, Parijs, Berlijn, Rome of Madrid treffen. Hoe zit het met de EU-instellingen in de steeds meer islamitische stad Brussel? Hoe lang zullen de veiligheidsdiensten in staat zijn om het snel groeiende aantal militante moslims op afstand te houden? Wanneer zullen we een aanval op het Europees Parlement, de Europese Commissie, of misschien het NAVO-hoofdkwartier in dezelfde stad zien?

    Ik geef toe dat ik ooit hoopte dat westerse leiders in staat zouden zijn om van koers te veranderen als zij maar voldoende waarschuwingen zouden ontvangen. Op dit moment zijn er overal rinkelende alarmbellen. Je hoeft niet eens te zoeken naar informatie. Het is praktisch onmogelijk om in een enkele week, of zelfs een enkele dag, de krant te lezen zonder iets over de ravage en de dood veroorzaakt door militante moslims over de hele wereld te zien. Je zou blind moeten zijn om het niet te zien.

    Blijkbaar zijn er nogal wat mensen in de massamedia en in machtsposities zo verblind door hun ideologische overtuigingen dat zij weigeren een bedreiging te zien die vlak voor hen is. De westerse heersende elites houden fanatiek vast aan hun agenda van open grenzen en de ontmanteling van de westerse natiestaten, ongeacht de kosten.

     

    Gegeven het niveau van misbruik dat kan ontstaan met het schrijven over dergelijke kwesties, en in mijn geval onvrijwillige ballingschap uit mijn vaderland, zou het leuk zijn om te zien dat de westerse heersende elites voor de verandering eens werkelijk luisterden. Tot dusver hebben ze dat nooit gedaan.

    Ik geef toe dat het een uitdaging voor mijn persoonlijke motivatie is dat de machthebbers nooit reageren op eventuele waarschuwingen. Dus waarom moet ik blijven schrijven? Ik veronderstel dat het gemakkelijker is voor hen die in een God en een hiernamaals geloven. Voor mij als niet-religieus persoon, die nooit bidt tot iets of iemand, kan het een uitdaging zijn.

     

    Ik sta op het handhaven van een erg zwakke hoop dat de regerende elites op zekere dag in de toekomst zullen luisteren. Ondertussen moeten we onze inspanningen concentreren op het onderwijzen van de massa’s. Op die manier worden de waardeloze heersers tenminste geconfronteerd met grote maatschappelijke weerstand tegen hun suïcidale domheid.

     

    Bovendien is het mogelijk om te schrijven in de hoop dat de wind in de toekomst uit een andere, gunstige richting zal gaan waaien. Dat kan zelfs waar zijn. Nu al is er een groeiend verzet onder de bevolking tegen de dogma’s die worden gepromoot door de mainstream media.

     

    Een andere reden voor het schrijven, is het vastleggen van wat zich afspeelt. In dit geval kan het internet nuttig zijn. Het is geen magisch middel. Het kan worden gebruikt om de vrijheid van meningsuiting te vergroten, maar het wordt ook gebruikt voor grootschalige controle. Zo kan het mogelijk zijn om websites te sluiten en informatie van het internet te verwijderen. Echter, het is vandaag de dag moeilijker om zich van bewijs te ontdoen dan in het verleden toen je gewoon wat papieren moest verbranden.

     

    We moeten documenteren wat er nu gebeurt, zodat het moeilijker voor mensen in machtsposities zal zijn om in de toekomst te zeggen dat ze “het niet wisten”. Zij wisten het, of zij moeten het hebben geweten. Twintig jaar geleden was het misschien nog mogelijk geweest om te zeggen dat je de omvang van de dreiging niet begreep. Dit is niet langer geloofwaardig.

     

    Tenslotte is er ook het principe dat je iets gelooft, omdat het waar is. Gewoon, omdat het waar is. Als aan mensen die zijn opgegroeid in communistische samenlevingen wordt gevraagd wat zij het meest in hun situatie hebben gehaat, zullen velen van hen antwoorden: De leugens. De praktijk van het systematisch elke dag liegen, van het geen belang hechten aan de waarde van de waarheid en van het verachten van degenen die dom genoeg zijn om hun ware mening te vertellen, is het kenmerk van totalitaire samenlevingen. Deze cultuur van leugens uit het communistische Oosten verspreidt zich nu in het multiculturele Westen.

     

    “Politieke correctheid is communistische propaganda, maar dan klein geschreven”, heeft de Engelse schrijver Theodore Dalrymple scherp opgemerkt. In mijn studie van de communistische samenlevingen kwam ik tot de conclusie dat het doel van de communistische propaganda niet het overreden of het overtuigen was, niet om te informeren, maar om te vernederen; en derhalve hoe minder het overeenkwam met de werkelijkheid des te beter. Wanneer mensen worden gedwongen om te zwijgen als hen duidelijke leugens worden verteld, of, nog erger, als ze gedwongen worden om de leugens zelf te herhalen, verliezen ze voor eens en altijd hun gevoel van eerlijkheid. Om in te stemmen met duidelijke leugens is als samenwerken met het kwaad, en op een bepaalde manier wordt dit het kwaad zelf. Iemands wil om iets te weerstaan wordt dus uitgehold en zelfs vernietigd. Een samenleving van ontmande (gecastreerde) leugenaars is gemakkelijk te controleren. Ik denk dat als je de politieke correctheid bekijkt zij hetzelfde effect heeft en dat is ook zo bedoeld.

     

    In dit licht bezien kan het schrijven een vorm van protest zijn. Je weigert om de officiële propaganda te herhalen. Er wordt ons verteld dat de islam een religie van vrede is, dat de gematigde islam de ware en tolerante vorm van de islam is en dat die daden van jihadistisch terrorisme en wreedheid veroorzaakt worden door extremisten die de grote religie van de islam verkeerd begrijpen en misbruiken. Ik weiger om deze beweringen te herhalen, want ik geloof niet dat zij waar zijn.

     

    Tenslotte hoop ik door mijn artikelen een bescheiden bijdrage aan het behoud van mijn volk en mijn beschaving te leveren. Dagelijks richt ik me op het documenteren van wat ik zie en probeer ik mijn zelfrespect te behouden door te weigeren de leugens van onze tijd als een papegaai na te praten.

    Bron:
    http://gatesofvienna.net
    Auteur: Fjordman

    Vertaald uit het Engels door:
    Vederso
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

     

    Vooral de typering van het Sovjet-systeem dat nu breeduit van toepassing is in de EU-zone, beangstigt mij. Maar het is maar al te waar dat het de mensen willoos maakt als kuddedieren. Zekfs nu ‘blijkt’ in de hoofden der Volksmisleiders dat de strengere winters het gevolg zouden zijn van de opwarming der aarde.

    Wie zei daar ooit weer ‘Lieg en blijf maar liegen. Er zal altijd wat van overblijven’…

     

    Binnenkort zal het zelfs weer politiek correct worden, naar wat geloofd wordt in de originele Islammerij-landen, te geloven dat de zon rond de aarde draait. En dat de aarde een platte schijf is waar men best niet te dicht nadert bij de randen….. Zo iets zou de globalisatie toch veel eenvoudiger maken?! Zelfs grenzen zouden niet meer nodig zijn. Gewoon rondom een hek plaatsen, met 10.000 Volt stroom daarop, en Kees komt er nooit meer door!

    .

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    28-10-2014, 10:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2077

    ***

    Dinsdag 28 oktober 2014

    Zaaimaand

    Zon 7u27-17u25

    H Simon en Judas, apostelen

    Simon en Judas met twee brengen dikwijls sneeuw mee

     

    *

     

    *

    Wie moet er op de blaren zitten?

    .

    Ha, de gewone kleine man toch niet!

    *

    INLEIDING

     

    De politiek tot hiertoe schijnt wel een zeer lucratieve tak der Criminaliteit te zijn geweest, waar de daders in plaats van gestraft te worden, na een airtje fluitend en met de handen in de broekzakken, hun slachtoffers een ‘Tot ziens’ mogen wensen. Terwijl hun riante wedde nog voor maanden verder loopt en zij ondertussen in de burgerwereld vetbetaalde ‘mandaten’ mogen vervullen.…..

    Net als de eerste de beste straathond van onbestemd ras, draaien ze aan de lopende band zonder omkijken hun stinkende drolletjes op het voetpad. Soms deponeren ze, zoals Vande La La Liere, er zelfs nog een electra-windeke boven op.

    ‘Alternatieve energie’, net zoals de ‘opwarming van de aarde’ zijn trouwens gewoon een ander woord gebleken voor grootschalige oplichting van Overheidswege. Net zoals een ARCO-coöperant evengoed zijn goede geld in de wentelende wieken van die windmolens had kunnen mikken.

    Hallo, Snullen van Dienst bij de Nullen: Freya de Walküre nog niet durven op de praatstoel vragen? En de hoerenloper uit Hasselt geeft ook al niet thuis, zeker? En Johan, die alles altied van uit de diepte van zijn peilloos keelgat zeer ghhgoed kan uitleggen: zeg nu niet dat die weigerachtig staat om tot op andermans bot, zijn plannen te komen verdedigen..

    Misschien, heel misschien iemand bereid vinden, om namens de hele bevolking; klacht met Burgerlijke Partijstelling tegen die twee maffia-benden neer te leggen? Hun twee ‘syndicaten’ hebben geld genoeg om die paar tientallen miljarden terug te betalen. Beloof gewoon een flink percentje aan de door hen vastbenoemde Rechtvaardige Rechter die een eerlijk vonnis denkt te kunnen overleven, en we spreken er niet meer over.

    Potje breek, is potje betaal. Is altijd zo geweest en wij van het Vlaams Belang houden dat liever zo.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vandaag.be/binnenland/155432_elektriciteit-fors-duurder-door-subsidies-groene-stroom.html

    *

    Elektriciteit fors duurder door subsidies groene stroom

    *

    Volgend jaar wordt elektriciteit fors duurder. Experts houden rekening met een prijsstijging van 30 procent. De royale subsidies voor groene stroom hebben een put achtergelaten van 1,7 miljard euro. De consument krijgt die factuur vanaf volgend jaar gepresenteerd. Dat schrijft Het Laatste Nieuws maandag.

    Stilaan wordt duidelijk welke impact de maatregelen van Vlaamse minister van Energie Freya Van den Bossche (SP.A) hebben voor de stroomleveranciers. De subsidies voor zonnepanelen en andere initiatieven voor groene stroom worden immers niet uitbetaald door de Vlaamse overheid, maar door de distributienetbeheerders, die daartoe werden verplicht. In principe mogen zij de kosten daarvoor doorrekenen aan de consument, maar de vorige federale minister van Consumentenzaken, Johan Vande Lanotte, heeft de distributietarieven in 2013 en 2014 bevroren. Gevolg? De netbeheerders betalen alsmaar meer subsidies uit en kunnen de kosten niet verhalen. De totale factuur is intussen opgelopen tot 1,7 miljard, blijkt uit cijfers van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen.

    Als het systeem in zijn huidige vorm blijft bestaan, én als alle openstaande schuld afbetaald wordt tussen 2016 en 2019, dan zal de elektriciteitsfactuur van een gemiddeld gezin naar verwachting met 30 procent verhogen ten opzichte van 2013.

    *

    UITLEIDING

     

    Wie ook nalaat om op het podium te springen, is de Riberale stadsgenoot uit Oostende, de stad aan ’t Zèetje, als kakelverse Staatssecretaris voor Fraudebestrijding. Ver moet die niet zoeken, de fraude staat op 100 meter hoge palen rondjes te draaien boven zijn ‘bevoegsheid’, de Noordzee. Dezelfde fraude vervuilt om de 10 meter het straatbeeld met raar speelgoed als blikken dakbedekking, die binnenkort een fortuin gaan kosten om de daken terug in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Want die dingen zijn niets anders dan uit blik vervaardigd blinkend speelgoed, die geen 10 jaar meegaat laar stukken van mensen kost.

    Daarom denk ik, dat het van Staatsmanschap zou getuigen, moest men de ganse top van de Socialistische Partij preventief in hechtenis zou nemen om hen ten gepasten tijde naar de galeien te sturen.

    De Sossen roeien op die schepen aan de linkerkant, de Tsjeven aan de rechterkant en op die manier met een minimum aan hernieuwbare energie, laat Jan De Nul zijn schepen de wereldzeeën bevaren.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    28-10-2014, 08:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    27-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2076

    *

     

    *

    Over het Centrum der Gemiste Kansen

    .

    JaJa, traditie is ook een onderdeel van het Flamingantisme

    *

     

    INLEIDING

     

    Mijn ogen geraken niet uitgewreven!

    Ik voel mij zzedelijk en moreel verplicht om een monument als Professor Mathias Storme de zwaluw te noemen, die nog de Lente niet uitmaakt…..

    Bon. Goed. Maar eerst het heugelijk nieuws dat de oude nieuwe Joseph Goebbels DeWitte, alias Johan Deman, op de wip zit, louter en alleen omdat er Nieuwe Meesters zijn. Omdat, zegt de man Deman, zonder de Socialisten, het CGKR dreigt gepolitiseerd te worden….

    En dat ’n harde Flamingant as Mathias Storme in de Raad van Bestuur zou komen. Één (1) op de 17….

    Professor Storme, eenmaal (naar buiten uit) BDWër geworden, is eigenlijk iemand van het formaat Vlaams Belang. En dat weet het mannetje Deman ook. Vandaar dat U hieronder kunt lezen, dat hij liever dat Centrum gewoon ziet verdwijnen. JaJa, de zoveelste boemerang naar de kop der Vlaming-haters: dat is precies waarvoor DeMan beducht is. Want als ‘zij’ daar buitenvliegen, zal het Centrum alleen nog de belangen der Vlamingen dienen. Wat Marx verhoede!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/n-va-er-aangesteld-pure-sabotage-van-gelijkekansencentrum-a2102610/

    *

    N-VA'er aangesteld: "Pure sabotage van Gelijkekansencentrum"

    *

    Oud-directeur Johan Leman is niet te spreken over de aanstelling van Matthias Storme (N-VA) als bestuurder bij het Interfederaal Gelijkekansencentrum. "Misschien doeken we het beter op."

    "Ik vrees voor een sabotage-actie. En dat net op het moment dat er meer dan ooit nood is aan een goed werkend Gelijkekansencentrum." De beslissing om Matthias Storme (N-VA), zelfverklaard tegenstander van de antidiscriminatiewet, bestuurder te maken van het Interfederaal Gelijkekansencentrum baart oud-directeur Johan Leman zorgen. "Het is alsof je een fanatiek Club-supporter in de raad van bestuur van Anderlecht zou zetten. Dan kan je niet verwachten dat de ploeg alsnog kampioen zal spelen."

    Politisering van het centrum

    Plots mochten we ons niet meer uitspreken over bepaalde onderwerpen. De islam bijvoorbeeld of de problematiek van de mensen zonder papieren, omdat die thema's te nauw aanleunden bij de politiek.

       Johan Leman, oud-directeur van het Gelijkekansencentrum

     

    Tien jaar lang stond Leman aan het hoofd van wat toen nog het Centrum voor Gelijke Kansen en voor Racismebestrijding heette. In 2003 stapte hij op, de buik vol van de toenemende politieke bemoeienissen. "Jarenlang werkte ik heel goed samen met wijlen Jean-Luc Dehaene. Bij elke parlementaire vraag wees hij op de autonomie van het centrum. Daarna veranderde het snel. Plots mochten we ons niet meer uitspreken over bepaalde onderwerpen. De islam bijvoorbeeld of de problematiek van de mensen zonder papieren, omdat die thema's te nauw aanleunden bij de politiek."

     

    De benoeming van Matthias Storme, de advocaat die discrimantie als een fundamentele vrijheid omschrijft is een volgende, nefaste, stap in de politisering van het centrum vindt Leman. "Natuurlijk mag je als politicus vinden dat de antidiscriminatiewet niet deugt en dat het Gelijkekansencentrum niet naar behoren functioneert. Maar dan moet je daar in het parlement iets proberen aan te doen. Wat nu gebeurt, een tegenstander van het centrum benoemen in de raad van bestuur, is pure sabotage."

    Al houdt Leman nog een slag om de arm. "Misschien ziet Storme de komende maanden wel dat het Gelijkekansencentrum wel degelijk zijn nut heeft en worden zijn eigen vooroordelen doorprikt."

    Net nu broodnodig

     

    Gebeurt dat niet, dan vreest Leman het ergste. "Als directeur van het Gelijkekansencentrum krijg je constant tegenwind. Uit alle mogelijke hoeken. Overeind blijven in die omstandigheden lukt alleen met de volledige steun van je eigen raad van bestuur. Als de bestuurders niet meer achter het centrum of de leiding ervan staan dan doek je het beter op. Dan moeten de Belgische politici, als enige in Europa, maar zeggen dat zij zo'n Gelijkekansencentrum niet nodig vinden."

     

       Als de bestuurders niet meer achter het centrum of de leiding ervan staan, dan doek je het beter op

    Nochtans is net het tegengestelde waar, vindt Leman. In de problematiek van de radicaliserende moslimjongeren bijvoorbeeld kan zo'n Gelijkekansencentrum een belangrijke rol spelen. "De medewerkers van het centrum hebben een signaalfunctie. Ik had destijds een medewerkster die zich toegelegde op de moslimbroederschap. Van zodra zij vermoedde dat er zich problemen zouden voordoen, gingen wij ter plaatse. Ik zeg niet dat wij de huidige problemen met de moslimjongeren hadden kunnen voorkomen, maar ik ben er wel zeker van dat het probleem al veel eerder op de politieke agenda had gestaan."

     

    Alleen kan het centrum die signaalfunctie enkel vervullen met de steun van de raad van bestuur. "De medewerkers van het centrum moeten het recht krijgen zich ook eens te vergissen. Met een raad van bestuur die constant naar fouten zoekt en elke beslissing in een ideologisch kader ziet, kan dat niet. Dan hou je er beter mee op."

    "Geen probleem met aanstelling Storme, als hij zich aan spelregels houdt"

    Op Radio 1 verklaarde Leman vanmorgen dat hij Johan Leman op zich geen bezwaar heeft tegen de aanstelling van Matthias Storme tot bestuurder van het vernieuwde Centrum. Wel moet de N-VA'er, die in het verleden kritiek had op de antiracismewet, zich aan de spelregels houden: hij moet de klachten toetsen aan de bestaande wetgeving en de confidentialiteit respecteren, aldus Leman.

     

    "Mocht ik directeur of voorzitter zijn, dan zou ik op zichzelf geen probleem hebben met die aanstelling", reageerde Leman in 'De Ochtend'. Hij preciseerde daarbij dat Storme één van de zeventien leden van de raad van bestuur wordt. Bovendien zal hij niet oordelen of iets al dan niet racistisch of discriminerend is, maar wel of iets in aanmerking komt voor vervolging, dus ontvankelijk kan worden verklaard. "Ik heb er geen problemen mee dat hij mee klachten toetst aan de wet", aldus Leman.

     

    Wel waarschuwt Leman dat er spelregels zijn. De eerste regel is dat klachten moeten worden getoetst aan de bestaande wetgeving. "Als hij een wet of het statuut wil veranderen, dan moet hij de parlementaire weg volgen", luidt het. Ook moet een lid van de raad van bestuur de vertrouwelijkheid respecteren. "Dat zal misschien zijn grootste probleem worden. Na een intern debat is het niet de bedoeling dat hij achteraf een persconferentie belegt of op Facebook schrijft dat hij niet akkoord ging met die of die uitspraak."

     

    Wel relativeert Leman dat een beslissing om naar de rechter te stappen, in zijn periode als directeur nooit viel met een nipte meerderheid. Het ging integendeel om bijna unanimiteit, aldus nog Leman.

     

    *

    UITLEIDING

     

    Zelfs op Google vindt U bij de naam CGKR op de eerste plaats een ontroerend stukje, die het opneemt voor de echte Zwarte Piet en in de marge ook een beetje voor de Goede Sinterklaas. Maar wèg het verhaal van de échte Sint Nicolaas, die toch maar de mythe van die domme negerknecht heeft geschapen.

    Hoor ik daar nu protest va die vele Vlamingen, die zich gediscrimineerd voelen, omdat hun Goedheilig Man, Sint Maarten (Martinus), niet vermeld wordt? Mogen die kindjes de avond van 10 op11 november de Sint niet uitnodigen om zich binnen een beetje te komen warmen?! Want als Moeder koeken bakt, zitten ze zo gaarne omtrent. Dwaallichtjes in leeg gelepelde bieten, kinderstoeten met verkleumde voeten en ijskoude handjes, alles in het vooruitzicht van de ochtendvroege verrassingen feestelijk uitgestald op de keukentafel…. Ach, wisten wij veel dat de Goede Sint iets goed te maken had in het vlakke land van die kapotgeschoten Westhoek.

    *

    De Bocht der Verandering begint al met de nieuwe naam. Op en top federalistisch! Maar als het gaat om de werkelijkheid, weet ook dat nieuwe Centrum niet van waar die Goedheilig man en kindervriend komt. Een Bisschop uit Smyrrna? Een pietrol-marchand uit Mekka? Wie zal het zeggen! Best op zijn beloop laten, om op geen lange teentjes te trappen….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    27-10-2014, 14:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2075

    ***

    Maandag 27 oktober

    Zon 7u25-17u27

    H Frumentius

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Bij de 0000-omroep kreeg jet Vlaams Blok/Belang in de persoon van de nieuwe Voorzitter, voorwaar de eer om met een bepaalde (onderkoelde) soort egards te worden ontvangen. Bijna als een nieuwe toekomstige Grote der Aarde. Een nieuwe Lente en een nieuw geluid. Dat varkentje zou ‘Meneer’ Pauwels eens rap gaan wassen, sè. Het Vlaams Belazng mocht dus de dans openen. Wat ’n eer! Inderdaad. Maar op de manier waarop de vragen voor Tom Van Grieken geformuleerd werden, past meer voor de vaudeville in het Parlement van Coburg-land. Het varkentje echter bleek een gladde aal te zijn. ‘Meneer’ Pauwels zal de volgende keer dus moeten rekening houden met een paar graden hogere intelligentie meer dan de zijne. Je zag die arme man zò denken: dat is nu al de 2de Vlaams Nationalist die ons op het potje zet. Eerst die drommelse De Wever die we nooit hebben kunnen temmen, en nu dat droge Goden kind die nog veel en veel erger dreigt te worden!

    Of heeft ‘Meneer’ Pauwels nog niet nagedacht hoeveel geld 16 à 18 miljard Euro per jaar is, die wij Vlamingen met z’n allen verplicht afdokken aan het arrogante WallloBrux, zonder dat daar enige verbetering zichtbaar wordt?

    Enne, zouden wij niet gezelliger geweest zijn, en beter af zonder die ontelbare Mohammeds en Fatima’s? Waarom wil ‘Meneer’ Pauwels er dan nog altijd bij? Of – dat is een méchante opmerking – verwacht ‘Meneer’ Pauwels meer soulaas als ISIS ook hier in onze steden en dorpen aan koppensnellerij begint te doen? Die zullen dat namelijk doen, ‘Meneer’ Pauwels, op basis van hetzelfde ‘Geloof’ als dat van al die vele Mohammeds en Fatima’s.

    En ‘Meneer’ Pauwels is dus blijkbaar ook niet onderlegd in de recente Geschiedenis? Hij weet dus niet, dat de Katholieke Eredienst tot op het vel is beroofd door ‘De Staat’ in den nasleep van de Frase REvoluie, en dat er toen als compensatie een eeuwigdurend akkoord is gesloten, dat de Eredienst vanaf een bepaald moment door de Gemeenscha zou ‘onderhouden’ worden. Persoonlijk had ik liever gezien, dat alle gestolen eigendommen weerden teruggegeven, dan hoefde de Kerk niemand in de schone ogen te kijken…

    Wat er ook van zij, uit een soort van misplaatste gelijkstelling, kan deze schandalige diefstal niet gebruikt worden, om de Islammerij hier en nu geldelijk te steunen. Dat zou eerder het voorrecht moeten zijn van de rijke pietrol-landen, door wie deze 5de Colonne uitgezonden werd…..

    Nee, ‘Meneer’ Pauwels, U zult volgende keer vroeger moeten opstaan. Als U er misschien ook rekening wil mee houden, dat ons Tommeke gemakkelijker dan U de lachers op zijn kant kan krijgen?

    Globaal gezien wil het niet tot U doordringen, ‘Meneer’ Pauwels, dat jullie kliek meer dan 70 jaar het land in de afgrond geregeerd hebben. Wil nu eens eindelijk aanvaarden , dat iemand anders het beter kan.

    En neen, ‘Meneer’ Pauwels, de boodschap die het Vlaams Belang uitdraagt zal niet veranderen. Want straks zullen de BDW-kiezers verweesd achterblijven, de dag dat ze vaststellen, dat ‘Le Nouveau CVP est arrivé’.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10898

    *

    Tom Van Grieken in De Zevende Dag

    Zondag is kersvers voorzitter Tom Van Grieken te gast in De Zevende Dag.

    *

    Naar aanleiding van zijn verkiezing tot Vlaams Belang-voorzitter is Tom Van Grieken zondag de centrale gast in het debatprogramma De Zevende Dag. Hierin zal Van Grieken zijn visie geven op de politieke actualiteit en de toekomst van onze partij.

    De Zevende Dag, zondag 26 oktober om 11u op een.

     

    UITLEIDING

     

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/dezevendedag/EP_141026_DZD?video=1.2130018

    Als U deze link aantikt, kunt U de uitzending herbeleven.

    Tom deed het schitterend, niet bang om voor zijn Christelijk-Vlaamse roots uit te komen. Een nieuwigheid in de politiek! Hij deed het wat voorzichtig. Want hij weet instinctmatig dat hyena’s nooit te vertrouwen zijn. Hij moet dus de hoernalisten van de BRT inderdaad nog op hun werkelijke (geringe) waarde leren te schatten.

    Maar eigenlijk liggen de zaken nog veel eenvoudiger. Hoernalisten van dergelijk niveau weten maar al te goed, dat hun dagen geteld zijn, de dag dat Vlaams Nationalisten de teugels overnemen bij de Vlaamse Omroep. Zij zetten dus bijna in een natuurlijke afweerreactie, hun stekels op. De vraag is maar of dat helpt. Want het socialisme, de hemelhoge paraplu die hen altijd heeft beschermd, is tot op de draad uitgerafeld en versleten. Het Socialisme heeft afgedaan en loopt alleen nog als een zombie verder.. Hollande in Frankrijk is daar het meest miezerige voorbeeld van.

    Zelfs het Internationaal Socialisme van de EU Verenigde Nazies staat op het punt als een lege ballon in elkaar te klappen, die dreigt ons allemaal mee de lucht in te schieten. De dag nadert die Allah met de staart tussen de benen weer naar zijn duivelsgat terug gejaagd wordt, en met hem de massa van brave Mohammed’s met hun Fatima’s.

    Maar of men bij de Openbare Omroep de tekenen des Tijds begrijpt?

    PS

    De 7de Dag was goed maar niet goed genoeg… Dat wil zeggen, dat die pas voor mij goed genoeg zal zijn, als Nullemans van dienst net zo stom moet afsluiten, als Wamter Zinzen bij Wijlen Pim Fortuyn Nullemans had pas met het schaamrood op de wangen moeten toegeven, dat hij het standpunt van het Vlaams Belang over iets niet wist, ‘omdat zij niet spraken met die mensen’, waarop Pimmeke nog net kon antwoorden; ‘Mooie democratie is dat bij jullie’…..

    Dat heet ik pas een geslaagde 7de Dag, als de Nullemans van dienst afgaat als een gieter in zijn eigen nat….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    27-10-2014, 10:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!