MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    09-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1421 - GEBROKEN NIEUWS : ALLES KAPUTSKI

    ***

    Zondag 9 juni

    Zon 5u33-21u49

    .

    1421 GEBROKEN NIEUWS : ALLES KAPUTSKI

    °°°

    Houssein Barack Obama,

     

    Islam will rule the world…

    °°°

    Beste Mensen,

    Ik ben een beetje in de war, en warrigheid slaat bij mij altijd op de stembanden waarmee ik op het klavier tokkel. Kan ik niks aan doen. Is het gevolg van een kinderziekte die heel mijn fysionomie onderste boven gooit.

    Eigenlijk moest mijn titel geweest zijn ‘Breaking News’, Tine Tanghe van de VRT zal er kapot van zijn. Ik zie het al voor mij : dat mens zal in tranen uitbarsten, als dat nieuws over Mohbama op haar autocue verschijnt. Haar Zwarte Messias een gewetenloze lozer!

    Allez! Toe, haast U! Rap naar de kopij van het Xander-artikel hieronder.

    °°°

    Ter zake :

    Amerikaanse volkspetitie eist aftreden president Obama

     

    witte Huis geeft toe dat emails van buitenlanders systematisch worden gecontroleerd

    Jarenlang leek Obama onaantastbaar, maar nu begint zijn positie toch te wankelen. Of zal hij ook dit schandaal overleven?

    In een nieuwe volkspetitie die werd gelanceerd op whitehouse.gov wordt het onmiddellijke aftreden van president Obama geëist vanwege de ontelbare ongrondwettelijke acties die hij heeft ondernomen. Het recente afluisterschandaal, waaruit bleek dat de NSA de telefoongesprekken van alle Amerikanen opneemt, volgde pal op de al even ontluisterende onthulling dat Obama de telefoongegevens en persoonlijke emails van journalisten die kritisch over zijn beleid schrijven heeft laten opvragen en controleren.

     'President Nixon trad af na het afluisteren van een handjevol journalisten en spaarde het land daarmee een afzettingsprocedure,' luidt de tekst van de petitie. 'Wij roepen Obama op hetzelfde te doen. Zijn regering heeft de NSA miljoenen Amerikanen laten controleren en heeft het Vierde Amendement ernstig geschonden. Hij heeft de persoonlijke gegevens van verslaggevers in beslag laten nemen en daarmee het Eerste Amendement overtreden. De IRS (belastingdienst) heeft onder zijn toezicht politieke organisaties die tegen zijn beleid zijn lastig gevallen.'

     'Bovendien heeft zijn regering onder ede gelogen tegen het Congres. Als aanvulling op het schenden van Artikel I, Sectie 8 van de Grondwet door de invasie in Libië*, heeft zijn regering martelingen uitgevoerd en een verborgen drone-oorlog gevoerd. Vanwege de ernst van deze misdaden roepen wij op tot het onmiddellijke aftreden van Barack Obama.'

    Ongrondwettelijke oorlog tegen Libië

    *Obama wachtte in 2010 niet op toestemming van het Congres om Libië aan te vallen. Volgens Artikel I, Sectie 8 van de Amerikaanse Grondwet kan alleen de oorlog worden verklaard als het Congres daarmee instemt. In juni 2011 zette Obama op arrogante wijze het Congres buitenspel door openlijk te zeggen dat hij hen niet nodig had om militair op te treden tegen Libië.

    In juli 2011 verwierp het Congres het verzoek van de regering Obama om alsnog toestemming voor de oorlog te krijgen. Desondanks ging het Witte Huis gewoon door en werd het NAVO ingrijpen omgelabeld in een 'kinetische actie'. Later poogde Obama zijn optreden te rechtvaardigen door in een brief aan de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, John Boehner, te verklaren dat de militaire aanval 'geautoriseerd was door de VN Veiligheidsraad.'

     

    De petitie moet voor 7 juli minimaal 100.000 handtekeningen krijgen om het Witte Huis te verplichten een officiële reactie te geven. (1)

     Onaantastbare positie Obama wankelt

    Obama probeert zich er op zijn gebruikelijke leugenachtige wijze uit te redden, maar deze keer gaat dat een stuk minder eenvoudig als in de afgelopen jaren, toen zijn schier oneindige krediet in de reguliere media onaantastbaar leek. Gisteren leek hij zowaar eventjes te beseffen dat zijn presidentschap de vele schandalen mogelijk niet gaat overleven en zei hij dat hij 'ergens in de komende 3 1/2 jaar zal terugtreden.'

    Buitenlanders in ogen van VS rechteloos

    Nadat duidelijk werd dat de VS het hele internet controleert probeerde Obama zich er uit te redden met de leugen dat het alleen om de emails van buitenlanders gaat. Dat toont eens te meer aan hoe rechteloos buitenlanders in de ogen van deze Amerikaanse regering zijn.

    In het jaar 2007 werd het Prism project gestart, waarmee de NSA directe toegang kreeg tot de gegevens op de servers van onder andere Google, Facebook, YouTube, Skype, Apple, Microsoft en Yahoo. Onder Obama 'is dit project exponentieel gegroeid', gaf een Democratische afgevaardigde toe. Alle zoekopdrachten, emails, chats en andere documenten van alle internetgebruikers ter wereld worden gecontroleerd en permanent opgeslagen in Utah ('project Stellar Wind'). 

    De VS geeft jaarlijks $ 80 miljard uit aan zijn inlichtingendiensten, die in totaal 854.000 werknemers tellen. Bij de NSA werken ongeveer 55.000 mensen. (2)

    Xander

    °°°

     

    De einddatum voor de petitie was 7 juni : het goede nieuws moet nu dus al wereldwijd bekend zijn.

    Bij Nixon was er ook niks on. Alleen een heel klein beetje afluisteren in het hol van de Linxkse leeuw. Mohbama is nu n’ Linxkse rat die alles en iedereen in ’t groot afluisterde. You see the picture? Nixon was ’n Rechtse Zak, en die verdiende de schande van het aftreden. Linkx heeft al genoeg geofferd, met de Brote Baas van de Navo die is moeten aftreden wegens fraude, en die nu aan de kost moet komen als piano-tokkelaar in de Volkshuizen.

    *

    Gisteren zat ik uren lang te teeuwelen achter mijn  bord Amerikaanse Moslimpap, zijnde een voorgaand artikel van Xander. En ik dacht : als ik dàt op het Internet zwier, staat de Staatsvuligheid in de kortste keren aan mijn deur belletje-trek te doen. Over ijs van één nacht lopen is inderdaad altijd gevaarlijk, dus wachten op een tweede en zelfs een derde klook. Maar na dit tweede artikel over de mislukte ‘eindtermen’ van de Zwarte Messias, kan de 11-Stedentocht zonder gevaar worden vrijgegeven. Het ijs ‘draagt’… Binnen afzienbare tijd zult U hier dus kunnen lezen, waarom het Vrije Westen deBruine Pest (Hitler) moest afstoten, om in de Amerikaans-Islamitische cholera terecht te komen….

    Tine Tanghe zal het misschien niet overleven, maar ze kan gerust zijn : ik zal op d’uitvaart zijn! Misschien een invitatie sturen, om hier in ’t Zuiden te komen bekomen? Er kruipen nog andere slangen in ’t hoge gras dit jaar, op eentje komt het niet.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    09-06-2013, 18:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    08-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1419 - VAN 1894 TOT 2013 MEER DAN TIJD VOOR HERBRONNING VOOR DE RODEN

    ***

    Zaterdag 8 juni

    Zon 5u33-21u49

    .

    1419 - VAN 1894 TOT 2013 MEER DAN TIJD VOOR HERBRONNING VOOR DE RODEN

    °°°

     

    °°°

    Het Charter van Quaregnon 1894. Rerum Novarum 1891 ; allemaal rijkelijk lang geleden, daar niet van. Voor de Roden was het wel meer dan 120 jaar luisteren en zich onderdanig gedragen naar de bevelen van de unitaire Belgische Socialistische Partij, de BSP/PSB.  Als bekentenis kan dat tellen! Al die jaren niks zelfstandig kunnen zijn, altijd maar in ’t gelid en onder commando van de Franscouillons, la Cour/Het Hof op kop. Iets bereikt in het voordeel van de hardwerkende Vlaamse wroeer van toen? Ja hoor, maar altijd pas lichtjaren nà het voordeel van het Waalse ‘Haantjesvolk’…

    Om nu niet helemaal te worden meegesleurd in de ondergang,  veroorzaakt door decennia zonder de minste eiigen overtuiging, en met de bedoeling om vooral beter in ’t gevlei der Allahzonen te komen, heeft  ’t Cleen Tobbackske nu zijn wagonnetje ontkoppeld van de Waalse ongelukstrein. Waardoor ze nu zonder remmen verder de helling afdonderen. Erg is dat niet : hun passagiers zijn al lang op een andere trein overgestapt, en bij de clash zullen alleen de kaviaar-loftsocialisten zich te pletter rijden.

    *

    Het wordt dus ‘Het Vlaanderen van Morgen’, waarvan hieronder alleen in algemene bewoordingen, de bedoeling wordt weergegeven, geen teksten. U weet wel : enerzijds & anderzijds, de standaard-houding van alle Linkx Hoofdigen en/of Rechts Handigen die zich aan de macht vastklampen.

    Een voorgerechtje dus. Waarnaar altijd overvloedig kan teruggegrepen worden. Praktisch, niet? Het is zelfs de formule waarop de doodzieke horeca dringend zat op te wachten : koken zonder ingrediënten, om alleen Niet-Dingetjes op te dienen, oversausd met ronkende volzinnen. En vergezeld van een gepeperde rekening. De Onderwijs Hervorming van Pascal Smet-Smeet-Gesmeten is daar een mooi voorbeeld van.

    De rest is te vinden in de onderlinge afmaak-artikels die ze in de Pers laten schrijven.

    Heerlijk schouwspel, hoe inspiratielozen, zichzelf in de vernieling rijden.

    °°°

    Ter zake :

     

    Sp.a stelt nieuwe beginselverklaring voor

    Het sp.a-congres heeft zaterdag in Leuven de nieuwe beginselverklaring unaniem goedgekeurd. Die beginselverklaring ‘Het Vlaanderen van Morgen’ moet een opvolger worden van het Charter van Quaregnon, het socialistische basismanifest uit 1894. De nieuwe tekst vertrekt vanuit de principes vrijheid, gelijkheid en verbondenheid, lichtte voorzitter Bruno Tobback toe.

    De nieuwe beginselverklaring moet de toetssteen vormen om uit te leggen waarom een bepaald standpunt ingenomen of een bepaalde maatregel genomen wordt, zei de voorzitter.

    Een eerste streven is het realiseren van vrijheid. Vrijheid bestaat niet in de natuur, maar moet door de samenleving gerealiseerd en bewaakt worden. Er is geen vrijheid voor iemand die met 450 euro in de maand moet rondkomen, vond Tobback. Niemand is gelijk, maar iedereen heeft een gelijk recht op vrijheid, respect en het waarmaken van de eigen talenten. Die vrijheid en gelijkheid kunnen best gerealiseerd worden in verbondenheid. Dat omvat zowel rechten als plichten, in een samenleving waar een diversiteit bestaat inzake cultuur, religie, afkomst, geaardheid, ..., klonk het. "Ik heb geen probleem dat iemand succes heeft, maar wel als die niet bereid is in verbondheid bij te dragen aan de samenleving", stelde Bruno Tobback.

     De Gentse burgemeester Daniel Termont sprak van een "historisch congres". De tekst maakt duidelijk "waar wij als socialisten voor staan".

    "Duidelijkheid en een links profiel hebben we nodig", aldus Termont. Nestor Willy Claes noemde de nieuwe beginselverklaring "een formidabele tekst, die een leidraad is om onze visie te vertolken tegen het mondiaal casinokapitalisme".

     

    °°°

    Ik begrijp niet goed, hoe de principes van de Franse Revolutie, tussen haakjes uit 1789, dus nog ouder, de basis kunen vormen voor iets nieuws. Die principes smaken naar koude pap en zijn trouwens al eeuwenlang alleen nog dode letter. Tenzij bedoeld wordt de Broederschap en de Gelijkheid van de Jihadisten, die hun Vrijheid vieren door elkaar als Goede Moslims de kop af te snijden. Abattoir der Spa-drinkers : ook een vernieuwing.

    Maar dat is misschien de bedoeling. De stiel gaan leren bij de Moslims, om later in eigen land de roversbenden te kunnen leiden die het land onder de rode knoet moeten houden. Van de Sossen is immers geweten dat ze er graag op los kloppen. Want iedereen die iets bezit dat zij niet hebben, is ne baos, en alle b oazen zijn smeerlappen.

    O juist : ’t Tobbacksken zal de Vrijheid organiseren door iedereen te bombarderen met welstand, of de welstand er in te schieten door middel van S-300 raketten. Maar eerst moet de vroegere werkgelegenheid kapot gemaakt worden, of uitgevoerd naar de Ontwikkelinfgslanden. Om op de puinen van het oude, iets nieuws te kunnen vormen. Waarschijnlijk iets naar het voorbeeld van de vroegere USSR.

    De échte sociaal-voelende mens schuilt al lang in de rangen van het Volksnationalisme : eerst Oompje, en dan Oompjes kinderen. Om een boterham te kunnen delen, moet men er zelf eerst een hebben. En dat de Roden ons geen boterham kunnen geven,  nooit gekund hebben en nooit zullen kunnen, ligt besloten in hun honderdjarige geschiedenis. Het zijn de ondernemers die werk verschaffen, en niet de syndicaten. En tot zolang die laatsten hun plaats niet kennen, zal de trein der welvaart verder de helling afdonderen.

    Ik ken niet één onderneming, zelfs geen enkel Staatsbedrijf, dat op termijn overleeft onder de leiding van een Roodhuid, Belgacom uitgezonderd. Maar dat heeft zo zijn historische redenen.Ik ken er wel duizenden die door dat soort lieden is om zeep geholpen.

    Een toontje lager zingen, o.a. door pianisten met een strafblad, is beter aangewezen. En wie weet, zou nog beter zijn : den boel ontbinden en in handen geven van anderen en beteren.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    08-06-2013, 18:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1418 - OSAMA BIN LADEN : WE MOETE ‘NS KLAPPE….

    Vrijdag 7 juni

    Zon 5u33-21u49

     

    Deel III.

    .

    1418 - OSAMA BIN LADEN : WE MOETE ‘NS KLAPPE….

     

    °°°

    Bij deze man was dat klappeke altijd het begin van de climax….

     

    Er worden weer lijken gevonden zonder hoofd : iets aan doen, of op de blaren zitten?

    °°°

    Filip Claeys, Vlaams Belang Euro Parlementslid, probeerde een paar dagen geleden in he EU-halfrond te verkrijgen dat in de resolutie tegen homofobie, speciaal de Moslim Jongeren als daders zouden vermeld worden, omdat 95% en meer van de aanvallen op homo’s door hen gepleegd werden. Hij kreeg repliek van 2 troela’s die vonden dat Filip daarmee noch min noch meer de Moslims wilde demoniseren, wat dus indruiste (met veel handgeklap) tegen de mensenrechten.

    Einde verhaal. Ben benieuwd naar de eigenlijke inhoud van die resolutie. Zal waarschijnlijk iets zijn in de zin van dat jomo’s gelijke rechten hebben en dat jegens hen de mensenrechten zekerlijk in geen enkel geval mogen gedwarsboomd worden.  Liefst in zo algemeen als mogelijk omschreven bewoordingen, om niemand voor het hoofd te stoten….

    Zie http://www.youtube.com/watch?v=BtymQcySw_M&feature=player_embedded voor wie het niet gelooft.

    °°°

    Ter zake :

    Al-Qaeda leider Zawahiri roept moslims op tot heilige oorlog tegen Israël

    *

    'Palestina moet Sharia staat worden' - Delegatie Hamas naar Teheran voor sluiten militair pact - Assad met hulp van Rusland, Iran, Irak en Hezbollah aan winnende hand

     Het Syrische leger trekt Qusayr binnen. Assad behaalde hier met steun van Hezbollah een cruciale overwinning.

    In een 22 minuten durende videoboodschap heeft Al-Qaeda leider Ayman Zawahiri de moslims wereldwijd opgeroepen tot een heilige oorlog tegen Israël. Tevens drong hij er bij de Syriërs op aan zich te verenigen en Assad af te zetten en zo te voorkomen dat de VS een marionettenregering in Damascus installeert die als bescherming voor Israël gaat dienen.

    Zawahiri's boodschap was in het kader van het 65 jarige bestaan van Israël. De Al-Qaeda leider zei dat het Palestijnse probleem alleen op te lossen is door de jihad (heilige oorlog). 'Leeuwen van de Levant (landen aan de Oostkust van de Middellandse Zee), verenig u onder dit eerzame doel en stijg uit boven sektarische banden. Amerika, zijn agenten en bondgenoten willen dat jullie je bloed en dat van jullie kinderen en vrouwen vergieten om het criminele Baathistische regime af te zetten, en daarna een regering te installeren die loyaal is aan hen en die de veiligheid van Israël garandeert.'

    'Palestina moet Shariastaat worden'

    'Iedere vrije moslim in Palestina zou zich met zijn moslimbroeders moeten verenigen om de Sharia in te voeren, hierdoor te heersen en het boven alles te stellen. Palestina moet worden bevrijd zodat er een islamitische staat kan komen, ook als het Westen dat haat en dit terrorisme en extremisme noemt,' aldus Zawahiri. (1)

     De opname werd één dag nadat het Syrische leger, daarin gesteund door Hezbollah strijders, de grensstad Qusayr op de rebellen heroverde, op de Mujahideen al-Ansar website gepubliceerd. Zawahiri, een in Egypte geboren imam die na Osama bin-Ladens (veronderstelde) dood in 2011 de nieuwe nummer één van Al-Qaeda werd, bekritiseerde ook Iran voor het steunen van Assad. 'Het conflict in Syrië heeft het kwaadaardige gezicht van Iran onthuld.' Hij waarschuwde dat het Westen de Syrische jihad wil gebruiken als wapen tegen Iran.

    Alliantie Rusland-Iran-Syrië-Irak-Hezbollah aan winnende hand

    Nadat Hezbollahleider Hassan Nasrallah op TV had toegegeven dat zijn strijders Assad helpen, riep de invloedrijke moslimsheikh Youssef al-Qaradawi afgelopen week ook al op tot de jihad tegen Assad. De rebellen zijn echter aan de verliezende hand; vandaag heroverde het Syrische leger de Quneitra grensovergang met Israël, nadat deze gisteren door de rebellen werd bezet (2). Ook de laatste rebellen in Qusayr werden vandaag definitief verslagen. De rebellen worden op hun vlucht gebombardeerd door de Syrische luchtmacht (6).

     De pro-Syrische alliantie tussen Rusland, Iran, Irak en Hezbollah lijkt er dan ook in te gaan slagen Assad aan de macht te houden. Irak heeft inmiddels 20.000 soldaten aan de grens met Syrië gelegerd om te voorkomen dat Al-Qaeda en andere Soennitische groepen de grens oversteken om de Syrische ebellen te helpen. Irakese commando's bereiden zich voor op acties in het oosten van Syrië.

    Ultimatum aan Druzen, Hamas naar Teheran

     Hezbollah heeft de half miljoen Druzen in Syrië, die zich tot nu toe afzijdig hebben gehouden, een ultimatum gegeven om zich achter Assad op te stellen. Doen ze dit niet dan zullen ze worden aangevallen. De Palestijnse terreurbeweging Hamas lijkt ondertussen eieren voor zijn geld te kiezen en heeft een delegatie naar Teheran gestuurd om een nieuw militair samenwerkingsverdrag te sluiten. Dat betekent dat Hamas de banden met Turkije en Qatar lijkt te gaan verbreken. Gisteren verklaarden de Ezz a-din al-Qassam Brigades, de militaire tak van Hamas, zich al solidair met Iran en Hezbollah.

    Dat is slecht nieuws voor Israël en ook voor Obama, die via minister van Buitenlandse Zaken John Kerry wanhopig probeert het vastgelopen vredesproces weer op gang te krijgen. Nu de Golan en Gaza echter pro-Iraanse oorlogsfronten dreigen te worden, zal PA-leider Mahmoud Abbas het risico niet willen nemen door juist nu met Israël te gaan onderhandelen.

    Westers debacle, oorlog dreigt tegen Israël

    De Westerse steun voor de islamistische rebellen in Syrië is op een enorm debacle uitgelopen. De eerste 1000 mariniers die Amerika deze week naar grens tussen Jordanië en Syrië heeft gestuurd kunnen daar niets aan veranderen (4). Het Syrische leger en Hezbollah zullen zich na hun beslissende overwinning in Qusayr gaan richten op Aleppo en het zuiden van Syrië. Vervolgens wordt gevreesd dat ze de Golan gaan gebruiken voor een nieuwe oorlog tegen Israël. (3) Vandaag explodeerden er opnieuw twee Syrische granaten op de Israëlische Golanhoogte. Ze veroorzaakten geen slachtoffers of schade (7).

     Het Pentagon meldt dat er drie Russische amfibische oorlogsschepen met waarschijnlijk nieuwe wapens voor Assad onderweg zijn naar Syrië. Hier zouden mogelijk (onder)delen van de beloofde S-300 luchtafweersystemen bij kunnen zitten (5).

    Xander

    °°°

    Je houdt het niet voor mogelijk! Twee Vilvoordenaren (Hallo burgemeester Hans Bonte : nu al piepke duik aan ’t spelen?) die carrière maken in de filmwereld der Jihadisten! Op oefening en  buitenlandse missie voor rekening van de Sharia4Belgium?

    Zo is het zeer goed mogelijk, dat we, als we, de Rechtlijnigen de verkiezingen van 2014 niet met glans winnen, er kort daarna in al onze stadsparken standbeelden zullen opgericht worden tere van de Redder der Islam, Osama Bin Laden. Best mogelijk opschrift : hij leerde het overwonnen volk de terreur.

    Misschien dat er vanaf nu al een petitie kan gestart worden , om onderaan dit opschrift een liefst zeer grote collecte-bus te bevestigen waarin ‘n mekanieker die het hoofd ‘Danketje’ in ’t Arabisch dan, laat zeggen? Opschrift : ’11.11-Actie voor de Hemelvaart van 72 nieuwe dagverse Maagden’. – ‘Fiscaal Attest vanaf € 500,00

    O Ja! Er wordt aangeraden een namenlijst aan te leggen van de door Xander vermelde personaliteiten. Iets wat veel mensen ook zullen gedaan hebben met Goering, Goebbels, Kaltenbruner, enz, helemaal aan het begin van WO II. We moeten ons inderdaad een beetje beginnen wennen aan die heerschappen met hun moeilijke namen. Een geheugensteuntje kan best – tot op zekere hoogte - heilzaam werken. Voor mij persoonlijk is Achman Dien is zat de eerste van vele. Al kan Alwa Hieri er ook mee door….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    08-06-2013, 18:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1417 - HET SPOOK VAN BIN LADEN ZWEEFT OVER EUROPA

    ***

    Vrijdag 7 juni

    Zon 5u33-21u49

     

    Deel II.

    1417 - HET SPOOK VAN BIN LADEN ZWEEFT OVER EUROPA

    °°°

     

    °°°

    De Heren E.J. Bron & Xander zijn ‘volksgenoten’ van boven de Moerdijk, zoals men dat zo afgrijselijk mooi doch zonder enige betekenis terzake, kan zeggen. Ze zijn als de felle zoeklichten achter de roterende spiegels van een vuurtoren : iedereen op zee weet  zonder precies te beseffen hoe dat komt, dat dààr in die richting de veilige haven ligt. Iedereen weet trouwens ook, dat die vuurtoren geen bordpapieren onding is, maar een reus die serieus gegrondvest is, zodat die zelfs bij de ergste stormen niet omver geblazen wordt. Kennis, weet U wel, is op een bescheiden wijze, macht. En veel kennis, staat gelijk met grote macht.

    Mij volstaat het, om op een uiterst bescheiden wijze, af en toe een soort ‘relais-zender’ te kunnen spelen, om zeker te zijn dat nog andere geïnteresseerden hun voordeel kunnen doen, gewoon door ingelicht te zijn. Net als de briefdrager niet verantwoordelijk is, dat de brief die hij zojuist in de brievenbus gedopt heeft, gelezen wordt, zo ben ook ik niet zeker dat de boodschap aankomt. Vandaar het toegevoegd sarcasme en/of de galgenhumor, omdat dat het kleefmiddeltje is, die de materie beter doet ‘pakken’.

    *

    De Oriënt Express hieronder van vandaag is gewoon een soort koortsthermometer, die de waanzin van de elkaar bevechtende Jihadisten in de Oriënt aanwijst en op meet. En daarbij telkens de rol belicht die de haat voor het Joodse Volk aanricht.

    Wij zijn dus gewaarschuwd. Alles wat zich daar afspeelt, kan binnen een paar maanden, lees weken, naar onze gewesten overslaan. De ordewoorden kunnen op hetzelfde ogenblik ontvangen worden kruiselings en diagonaal over gans Europa, van Portugal tot IJsland, en van aan de Oeral tot in Rome. Waar wij vandaag ‘Damascus’ lezen, staat voor de mensen in Amerika morgen Colmar, of de Limburgse Hoogvlakte, waar de raketten uit de Elzas inslaan.

    Vooral van én ding zullen we morgen zeker zijn : de aanvalstroepen zullen niet die der Christenen zijn….

    *

    Ter zake :

    'Op Arabische lente volgt de zomer van al-Qaeda'

     De vreugde over de marginalisering van al-Qaeda is voorbarig gebleken: in het kielzog van de Arabische Lente maakt ze op veel plaatsen een comeback. Dat schrijft Arabist Martin Janssen.

    'al-Qaeda 1.0' blijkt de afgelopen twee decennia echter een aantal buitengewoon gevaarlijke kinderen te hebben gebaard

    Nadat Osama bin Laden in mei 2011 was gedood in het Pakistaanse Abbottabad voorspelde de Amerikaanse president Obama dat al-Qaeda bezig was met haar zwanezang en dat de War on Terror zijn voltooiing naderde. Deze visie werd nog versterkt door het feit dat de dood van Bin Laden plaatsvond tijdens de eerste maanden van de Arabische Revolutie, die vooral werd gezien als een volksbeweging die, in naam van de idealen van de Franse Revolutie, Arabische despoten ten val bracht. Terwijl de Verenigde Staten bezig waren kopstukken van al-Qaeda met hun drones te elimineren, hadden Arabische volkeren met hun - aanvankelijk - geweldloze revolutie het failliet van de gewelddadige ideologie van al-Qaeda aangetoond.

    Of de Arabische Lente inderdaad een gevoelige klap betekende voor al-Qaeda hangt samen met de vraag hoe we deze terreurorganisatie definiëren. Toen in de 20ste eeuw overal in de islamitische wereld moderne natiestaten ontstonden, leek er in hun meer seculier georiënteerde wetgevingen geen plaats meer voor het oude islamitische concept van de jihad. Het idee van de jihad is echter een integraal onderdeel van de islamitische theologie en werd daarom door islamitische geleerden nooit geannuleerd of inhoudelijk gewijzigd.

     

    Icoon nieuwe wereld

    In de nasleep van de Afghaanse oorlog tegen de voormalige Sovjet-Unie werd al-Qaeda geboren als icoon van een nieuwe wereld omspannende jihadistische beweging. Dat al-Qaeda van het eerste uur was vooral een monolitische organisatie met een duidelijke piramide-achtige gezagsstructuur. Westerse experts op het gebied van contraterrorisme duiden deze organisatie wel aan als 'al-Qaeda 1.0' of 'de moederorganisatie'. Deze moeder blijkt de afgelopen twee decennia echter een aantal buitengewoon gevaarlijke kinderen te hebben gebaard.

     

    De tweede generatie van al-Qaeda zag het licht na de Amerikaanse inval in 2003 in Irak en voegde als nieuwe ideologische dimensie vooral een dodelijke haat toe tegen sjiitische moslims. al-Qaeda richtte in deze jaren in de soennitische provincies van Irak de 'Islamic State of Iraq' (ISI) op wat sindsdien de naam zou blijven van de al-Qaeda-tak in het Tweestromenland. In tegenstelling tot wat de Amerikaanse generaal Petraeus beweerde, werd al-Qaeda in Irak na 2008 niet zozeer verslagen, maar trok zij zich eerder om tactische redenen terug in afwachting van het geschikte moment om opnieuw toe te slaan.

     

    Syrische conflict

    Deze kans deed zich voor na het uitbreken, in maart 2011, van het Syrische conflict, dat zich zou ontwikkelen tot een totale sektarische oorlog - de specialiteit van de ISI. Abu Bakr al-Bagdadi, de huidige leider van de ISI veranderde deze naam in de 'Islamic State of Iraq and Sham (Syrië)' en verklaarde 'dat de strijd tegen het regime in Damascus en de regering in Bagdad dezelfde is omdat we vechten tegen de Safavidische dominantie' oftewel tegen Iran en de shia islam.

     

    Een kenmerk van al-Qaeda is haar flexibiliteit qua methodologie en haar vermogen in te spelen op onverwachte ontwikkelingen, zoals de Arabische Lente. Alhoewel ze hier aanvankelijk door werd verrast, ontdekte al-Qaeda al snel de ongekende mogelijkheden die de Arabische Revolutie bood. Allereerst werden in landen als Tunesië, Egypte en Libië presidenten ten val gebracht die radicale islamisten altijd actief hadden vervolgd. De islamitische partijen die vervolgens overal aan de macht kwamen, schiepen een nieuw politiek klimaat dat gunstig uitpakte voor radicale salafisten, van wier verhoogd activisme de regerende partijen van de politieke islam op hun beurt weer profiteerden. De voormalige Egyptisch president Mbarak had altijd de dreiging van politieke islamisten gebruikt om westerse steun te verwerven. Zijn opvolger Morsi bewandelt dezelfde weg door de activiteiten van gewelddadige salafisten te instrumentaliseren om de Moslimbroeders voor te stellen als het gematigde alternatief dat de westerse steun verdient.

     

    Amnestie islamisten

    Een neveneffect van de politieke omwentelingen in de Arabische wereld was de amnestie en vervolgens de vrijlating van duizenden radicale islamisten uit gevangenissen. In de meeste gevallen keerden die onmiddellijk terug in hun oude professie. Op die manier kreeg al-Qaeda plotseling een enorm potentieel aan nieuwe leiders tot haar beschikking, die nieuwe organisaties oprichtten waarbij de naam al-Qaeda echter zorgvuldig werd gemeden. Hiermee werd voorkomen dat de nieuw gevormde islamitische regeringen door het Westen onder druk gezet zouden worden om deze Al-Qaeda-takken te bestrijden. Naar het voorbeeld van Jemen kozen de nieuwe leiders bijvoorbeeld voor de naam 'Ansar al-sharia', wat bovendien aansloot bij de nieuwe politieke situatie waarin partijen van de politieke islam de invoering van de sharia nastreven.

     

    Ahmad Ashush, die na de Februari Revolutie van 2011 vrijkwam, is de leider van de Egyptische Ansar al-sharia. Tijdens televisie-interviews prijst en verdedigt hij al-Qaeda, maar waakt hij ervoor zich onderdeel van al-Qaeda te noemen. In de formulering van Ashush 'maken de Ansar al-sharia bewegingen deel uit van de jihadistisch-salafistische beweging die op haar beurt weer een extensie vormt van al-Qaeda'. Hiermee bevestigend dat de War on Terror gericht is tegen een theologisch gefundeerde ideologie die zich niet uitsluitend onder de naam van al-Qaeda manifesteert.

     

    Veiligheidsdiensten

    Westerse landen waren in hun strijd tegen het terrorisme trouwens vooral afhankelijk van de informatie en medewerking van Arabische inlichtingendiensten. In een aantal Arabische staten blijken deze veiligheidsdiensten als gevolg van de algemene politieke malaise nauwelijks nog te functioneren, wat het herboren al-Qaeda slechts in de kaart speelt.

     

    De leiders van dat nieuwe al-Qaeda hebben bovendien lessen getrokken uit de in het verleden begane fouten en zijn begonnen zich te identificeren met lokale problemen en grieven. In Jemen sloot al-Qaeda zich aan bij de zuidelijke afscheidingsbeweging, net zoals in Azawad bij de politieke frustraties van de Toearegs. In de Sinaï maakte al-Qaeda zich de grieven van de plaatselijke bedoeïenen eigen.

    Hiermee wist al-Qaeda haar basis in belangrijke mate te verbreden. Daarvan heeft ze baat bij het huidige pr- offensief in Syrië. Daar heeft de door de vrijwel voltallige Syrische oppositie geprezen Jabhat al-Nusra zich bijna salonfähig gemaakt.

     

    °°°

    Uit onze ogen kijken zal dus niet voldoende zijn. Waarschuwen tegen de inval der Boedhisten of der Brahmakücken ook niet. Zoeloes of Hottentotten vormen trouwens ook geen bedreiging. Een mens moet zijn regenscherm alleen richten langs de kant waar het druppelt… Al is dat natuurlijk niet naar de zin van het CGKR…

    *

    Zelf iets doen is de boodschap. En dat kan best door van meet af aan, de kiesstrijd aan te binden met de Linkx-Hoofdigen en de Rechts Gehanden, die bij ons te lande dansen naar de pijpen van de raddraaiers van bezuiden de Armoegrens. Alleen een vrij welvarend Vlaanderen kan het tij keren. Het is van op de barricaden, dat de strijd wordt gestreden, niet van uit de schuilkelders.

    Daarom laten wij hier op deze blog de lichtstraal door van twee goed ingelichte vrienden, onder toevoeging van dat streepje Flamingantisme dat wonderen kan verrichten.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    07-06-2013, 15:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1416 – ‘T CLEEN TOEBACKSKE VLIEGT IN DEN HOEK VAN DE MEESTER.

    ***

    Vrijdag 7 juni

    Zon 5u33-21u49

    .

    1416 – ‘T CLEEN TOEBACKSKE VLIEGT IN DEN HOEK VAN DE MEESTER.

    °°°

     

    °°°

    JaJa, den Groten Baas van de kleine Sossen-partij vliegt vanwege die hoofddoeken en zijn vuile verse pamper, in den hoek. Lijk het eerste het beste straatjong van de Lagere School. Armen boven het hoofd en met ezelsoren op de kop.

    Maar die twee zijn erger dan klein jong! Dat ruziemaken onder elkaar bij een verzameling bandieten, die dreigt ten onder te gaan, is wereldbekend. Enfin, ze doen maar. Patrick heeft het goede voorbeeld gegeven : verdwijnen in  de anonimiteit om daar eindelijk nuttiger werk te doen in het huishouden.

    Nog meegeven aan den Hoog Geleerden Perfesser, dat hij totaal verkeerd zit met het Vlaams Belang (Vlaams Blok is al een tijdeke ad patres, Perfesser!) het licht van de zon niet te gunnen. Wie een graf delft voor een ander, valt er dikwijls zelf in!

    Maar verre van beide Hoge Heren in het graf te wensen, wens ik ze beiden nog een lang en ongelukkig leven toe.

    °°°

    Ter zake :

    Etienne Vermeersch: "Alles wat Bruno Tobback over mij zegt is met de waarheid in strijd"

    Bron De Morgen

    *

    WAT VOORAFGING: Aan de vooravond van het congres van sp.a verdedigt Bruno Tobback in een interview het gewijzigde partijstandpunt over diversiteit en de hoofddoek. Daarin moet met name Etienne Vermeersch het ontgelden, eminent verdediger van het hoofddoekenverbod. Tobback, deze week in Knack: "Wat voor zin heeft het om uit een zogenaamde 'neutraliteit' eigenlijk één godsdienst te viseren? Vaak gaat het om vermomd racisme. De pogingen van Vermeersch om te bewijzen dat de moslims achterlijk zijn, die zijn toch pijnlijk gênant. Ik snap niet waar een man die zich beroemt op zijn open visie de drive haalt om per se te willen aantonen dat de islam inferieur is aan het christendom of het boeddhisme." Volgens Tobback vergist Vermeersch zich ook in het concept vrijheid. Kortom: "De mening van Etienne zal me worst wezen."

    Een etalageraam in Brussel. "Mag een lerares met een hoofddoek de evolutietheorie doceren? Ik heb geen antwoord gevonden", schrijft Vermeersch.

     Iedere congresganger zal in geweten moeten toegeven dat na een mooie overwinning van Patrick hier over hoofddoeken niet zou gesproken zijn. Want niet ik ben van mening veranderd

    In Knack van 5 juni is een interview met Bruno Tobback verschenen dat me verwondert. Naar aanleiding van de Agustazaak had de SP het zeer moeilijk. Hoewel daar weinig eer bij te halen viel, heb ik me toen ten volle ingezet voor de actie "de SP moet blijven". Een zekere Louis Tobback heeft toen gezegd: "In de nood leert men zijn vrienden kennen."

    Hij heeft me zelfs gevraagd in Gent de lijst voor de Kamer te trekken. Al jaren sta ik bekend als een tegenstander van het Vlaams Blok. Bij een van hun overwinningen heb ik, als enige, tijdens de verkiezingsuitzending gewezen op het racistische en neonazi-verleden van enkele topfiguren. Mag ik dan verwonderd zijn dat Bruno Tobback mij nu verdenkt van 'vermomd racisme'? Ik zou volgens hem willen bewijzen dat moslims achterlijk zijn.

    In het debat met Bert Anciaux heb ik vijfmaal gezegd dat het niet over individuele moslims ging, maar over de islam als systeem, officieel vertegenwoordigd door de Organisation of Islamic Cooperation (56 landen), waarvan het charter de mensenrechten ondergeschikt maakt aan de sharia. In latere teksten heb ik dat duidelijk herhaald.

    Ik heb ook beklemtoond dat de fameuze resolutie tegen 'islamofobie' in essentie door hen geïnspireerd is en daarmee de eerste aanval van een Belgische partij op de persvrijheid betekent. Dat is meer dan 'gênant', dat is schandelijk. Volgens Bruno Tobback zou ik zeggen dat de islam inferieur is aan het christendom; hij suggereert ook dat ik christenen en moslims hun geloof niet zou gunnen. Dat kan hij alleen via cafépraat vernomen hebben, en dan nog met een hoog tsjevengehalte.

    Stropop

    Hij schrijft mij de bewering toe dat de godsdienst een middel is om de vrouw te onderdrukken. In mijn belangrijkste artikel hierover, dat al maanden op mijn website staat, kan men lezen dat dit een ongenuanceerde opinie is. Maar het kan hem 'worst wezen' wat ik schrijf. Het is immers gemakkelijk een stropop te maken van je tegenstrever en die dan in brand te steken. Ik bevestig formeel dat alles wat hij over mij zegt met de waarheid in strijd is. Geen enkel van mijn argumenten heeft hij gelezen, laat staan weerlegd. Ik heb bij de VRT gesmeekt om een debat met hem; maar hij laat liever Bert de kooltjes uit het vuur halen. Hij heeft immers geen been om op te staan.

    Iedere congresganger zal in geweten moeten toegeven dat na een mooie overwinning van Patrick hier over hoofddoeken niet zou gesproken zijn. Want niet ik ben van mening veranderd. Ik heb Patrick met mijn argumenten ondersteund en om electorale redenen kan ik die niet veranderen. Zo zit ik niet in mekaar.

    Spijtig genoeg kan ik hier niet het hele verhaal van Bruno Tobback uitbenen. Zijn machtig argument voor de hoofddoek is dat iemand met een hoofddoek ook een correcte bouwvergunning kan afleveren. Een skinhead met enkele 'white power'-symbolen kan dat ook; maar dat belet niet dat mijn maag zou keren.

    Overdreven voorbeeld? En dit dan. Ik kan niet aantonen dat alle moslima's met een hoofddoek de koran wensen te volgen. Overigens staat daar alleen duidelijk dat men de schaamstreek en de borsten moet bedekken. Maar er staat wel tot viermaal toe ondubbelzinnig dat homoseksualiteit een gruwel is. Mag ik dan vermoeden dat er toch een paar zijn die ook hierin de koran volgen? Als ik homo was zou ik dat niet prettig vinden, ook al is de bouwvergunning correct. De meeste moslima's leggen met hun hoofddoek getuigenis af van hun geloof. Mag een atheïst dan ook met een trui rondlopen waarop staat 'Allah bestaat niet'? Waarom krijg ik daar nooit een zinnig antwoord op? Terloops, mag een lerares met een hoofddoek de evolutietheorie doceren? Ik heb geen antwoord gevonden.

    Gestapo

    En dan de 'vrijheid'. Meer dan 40 procent van de moslimmannen is voorstander van de verplichte hoofddoek. Als vader, broer of echtgenoot kunnen die dus meer dan de helft van de moslima's onder druk zetten. Sommigen onder hen dragen inderdaad vrijwillig de hidjab, maar wil BT mij nu eindelijk eens uitleggen hoe hij zal beletten dat ouders, echtgenoten en broers op die anderen druk uitoefenen? Zal hij een gestapo oprichten om ze op te sporen? En weet hij niet dat bij de minderjarigen op school de druk van de peergroep zo groot kan zijn dat de echte vrijheid verdwijnt? Je moet geen groot licht zijn om te weten dat, ondanks alle vooruitgang, de dochters, de zusters en de echtgenoten in die cultuur veelal de zwakkeren zijn.

    Over die zwakkeren, die niet door de 'vrijheid' maar alleen door de wet kunnen beschermd worden (Lacordaire), heb ik onze 'sociaaldemocraat' nog niet gehoord. Maar ik kies, als echte socialist, in de eerste plaats voor die zwaksten. Sommigen van hen zullen wellicht ook eens in de nood 'hun vrienden' leren kennen.

     

    °°°

    Laten we bij de feiten blijven. Moslims worden onwel bij het zien van een kruisbeeld in onze samenleving? Eskimo’s zouden onwel worden naast onze open haarden? Wil dat dan zeggen dat wij ook in igloo’s moeten gaan wonen?

    Wij worden onwel (en meer dan dat), bij het zien van hoofddoeken, omdat die dingen ons doen denken aan de onvrijheid die heerst in landen waar dat soort kledij kan of moet. Hoofddoeken zijn een zwijgende maar welsprekende verwittiging en bedreiging over wat ons te wachten staat als we ze verder laten betijen. Korte tijd geleden konden hun moskeeën hen nog bevatten : nu verlammen ze het openbaar leven door de straten in te palmen als gebedsruimte. Onschuldig, zegt U? Integendeel : het is de bevestiging van de bedreiging. Onder het etaleren van hun macht.

    Onze ‘Be-Stierders’ denken meer en meer dat wij een kudde muilezels zijn. Ze denken : ’Als we iets maar lang genoeg kunnen laten duren, zal niemand merken dat het ooit anders is geweest.” In de herrie over de hervorming van het onderwijs passen ze zelfs die truc openlijk toe : ‘geen erg mensen, het is iets voor later’.

    Later zullen ze dan pleiten, ‘jamaar, dat was al overeen gekomen in 2013”.

    Dezelfde truc dus als waarmee de Islam werd binnen gesmokkeld : ongevraagd, en qua hoeveelheid te verwaarlozen. Om nadien te argumenteren : ’Ze zijn er nu eenmaal. We kunnen ze toch niet zo maar terugsturen of vergassen’…

    Wat wij hiertegen kunnen en moeten doen?

    Dat is doen lijk zij : ze zonder veel kabaal te maken, wegsturen. Hun onkunde is bewezen en zelf modderen ze maar aan, in de mening dat het ‘hun tijd wel zal duren’.

    Welnu : hun tijd zal opgebruikt zijn, de avond van 25 Mei 2014, als de Koninklijke Dotaties in één klap helemaal zullen wegvallen, omdat er geen koninklijken meer zullen zijn. De transfusies naar de levende lijken beneden de armoe-grens zullen opgedroogd zijn, zodat men daar opnieuw de handen uit de mouwen zal dienen te steken. Met een beetje geluk zullen de Eurocraten zichzelf ontbinden, en Brussel zal weer een vrolijke stad kunnen worden.

    We leven dus naar die feestdagen toe, waar uit alle kerktorens en alle belforten de klokken zullen jubelen voor de eindelijk herwonnen vrijheid. Langer dan één jaar mag het niet meer duren, want er zouden dan wel eens geen kerkklokken meer kunnen zijn.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     







    07-06-2013, 11:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1415 - NET ALS BIJ DE RAZZIA’S TEEN JODEN, HELPT DE POLITIE MEE

    ***

    Donderdag 6 juni

    Zon 5u33-21u49

    Deel II

    .

    1415 - NET ALS BIJ DE RAZZIA’S TEEN JODEN, HELPT DE POLITIE MEE

    °°°

    Hierop staat binnenkort de doodstraf

     

    Ook op elke braderie in onze steden….

    °°°

     

    Braderie in de straat? Alleen thé is toegelaten. Bereid er U op voor, ook in onze steden. De kebab mag. Moet zelfs. Maar Uw broodje met kaas of broodje met hesp? Verboten. Een fris en zelfs zeer duur betaald puntje vrolijk schuimend bier op een terrasje? Verboten. Uw lief of Uw vrouw met blote armen in een fris zomerkleedje? Verboten!

    Wordt gepropageerd : saccochen-trekken, christen-hoeren knijpen en verkrachten, messentrekken e.a. in Arabische landen geliefd volksvermaak.

    De vrijdag-namiddag is iedereen die geen Moslim is, verplicht zich niet alleen gedeisd te houden, maar ook de straten vrij te geven voor hun gebedsdienst met bijhorende preek waarin hun haat jegens het gastland wordt aangescherpt.

    U gelooft het niet?

    Maar beste mensen, heeft U E.J. Bron ooit als eens betrapt op een leugen ?

    °°°

    Ter zake :

    Parijs: straatfeest met bier en worstjes verboden

     

    Terwijl overal de kebab-tenten als paddenstoelen uit de grond schieten en een heel stadsdeel van Parijs iedere vrijdag in een openlucht moskee wordt veranderd, mag men geen straatfeesten meer organiseren met alcohol en varkensvlees:

    De politie van Parijs heeft een straatfeest in een overwegend door moslims bewoonde wijk verboden, waarbij worstjes van varkensvlees en bier geserveerd zou worden.

     

    Varkensvlees en alcohol zijn taboe in de islam. De politie motiveerde het verbod ermee dat het feest als provocatie opgevat zou kunnen worden. In de wijk Goutte-d´Or bidden veel moslims op straat, omdat er niet genoeg moskeeën zijn.

     

    20 Minuten.ch

     

    Wat interesseert ons het wat er in de islam taboe is? Dat is de zaak van de moslims. Als ze er problemen mee hebben, moeten ze gewoon hun ramen maar dichtdoen.

     

    Bron:

     

    http://www.kybeline.com/2013/06/06/paris-strasenfest-mit-bier-und-schweinswurstchen-verboten/#more-45749

     Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

    °°°

    In mijn voorgaand opstelletje trok ik wat erg van leer, door er “das Judenblut dass vom Messer spritzt’ erbij te slepen, en het lied dat we daarbij indertijd dienden te verwerken over iets dat hen nu al  ‘erhörde, und Morgen die ganze Welt’. Tarara Boelm! Weet U nog?

    Die Nazi-melodiën vindt U vlot e ongestoord met klank en al, op Wikipedia, maar ik vrees voor binnenkort een Arabische ‘remake’ op basis van de aangevraagde subsidies, die reeds moet in de maak zijn. Alleen dat over ‘gegen Engeland fahren’ moet nieuwe woorden krijgen, want Engeland is nu een van hun uitvalsbasissen. Daar behoort men reeds tot de gevorderden, die met het blanke kapmes op straat mogen oefenen.

    *

    Binnen minder dan één jaar kunnen wij met ons allen, een einde beginnen te maken aan deze dreiging. De immigratie stoppen en ieder importfamilie die niet wezenlijk bijdraagt tot het productie-proces als ongewenste vreemdeling het land uitwijzen. Te beginnen met onze eigen verantwoordelijken voor deze verloedering, Europa of geen Europa.

    Als de vrouw baas mag zijn over de eigen buik, dan  wij ook over het eigen land.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    06-06-2013, 18:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1414 - NA HET ONDERWIJS OOK DE LEERKRACHTEN HERVORMEN?

    ***

    Donderdag 6 juni

    Zon 5u33-21u49

    .

    1414 - NA HET ONDERWIJS OOK DE LEERKRACHTEN HERVORMEN?

    °°°

    De pedagogische tik….

     

    °°°

    Wie de roede spaart, haat zijn kind!

    Dat ligt inderdaad tamelijk brutaal in de woorden, maar de essentie ervan, tucht, is inderdaad samen met de roede, verdwenen uit de opvoeding. Die begint thuis van in de wieg, en wordt verder gezet buitenshuis tijdens de schooluren. Zodat de jonge volwassene later, ieder volgens godsvrucht en vermogen, als volwaardig lid van de Gemeenschap kan functioneren.

    *

    Dat aan een zuurpruimboompje zoete kersen kunnen groeien, is een fabeltje uit een of ander modern sprookjesboek. Het komt uit de koker van Linkx-hoofdige of Rechts-handige handpoppen aan de strengetjes van de malloten van ten Zuiden van de armoegrens die het land in twee werelden verdeelt. Maar het wordt wel met grote woorden in vele debatten geknauwd en herkauwd, tot er met voor ‘Elck wat wils’ kan gepocht worden. Voor de enen verandert dus niets aan de essentie, maar de klemtonen zullen verlegd worden. Voor de anderen blijven de klemtonen, maar verandert de essentie, wat de bedoeling was. Voilà, weer een staaltje van ‘Staat dragende Politiek’ uit de fabriek van Enerzijds & Anderzijds. Made in Belgium.

     Hieronder vindt U een pareltje van die zeldzame soort, die ik slechts in sourdine wil bejubelen, want ‘Jeugd leest mee’.

    Mijn betoog komt er op neer, dat het onderwijs hopeloos is vastgereden in de eigen rozerode dwalingen huns weegs en dat onze ‘Be-Stierders’ van het niveau van Pascal Smet, dat ook weten, maar dat er, met het oog op het bevoordeligen van de nieuwkomers, hervormd wordt om te hervormen. Zo dat iedereen op een veilige manier ‘uit de kast’ kan komen. Dat is duidelijk naar ieders tand, want iedereen verklaart gewonnen te hebben.

    Hoe dat te verklaren is?

    Wel, daar is het verhaal van die Baas van ‘Story’ van hieronder en er zijn de eigen vaststellingen. Curieus toch dat dat soort wegen altijd leiden naar Rome…

    Als het niveau van het onderwijs al is gedaald, wat dan te zeggen van het niveau van de leerkrachten en de ‘vormers’ van die leerkrachten? Hun probleem is, dat ze nooit met beide voeten in het werkelijke leven hebben gestaan. Ze werden klaar gestoomd tussen 4 muren, met hun neus in de boeken waaruit ze de voorgekauwde waarheden mochten opslurpen, en groot gebracht in de overtuiging dat ze allemaal Che Guevara moesten overtreffen. Make love, not war.

    Er zijn leraren die tot hun 85ste op straat begroet worden met een joviaal maar respectvol ‘Dag Meester’, maar het zijn uitzonderingen. Een moderne leerkracht is kind tussen de kinderen, en op die basis is trouwens zijn verloning gebaseerd. Zelfs respecteert hij niets of niemand, dus waarom zou hij dat van anderen verlangen? Zijn kennis is beperkt tot de vroegere leerstof die hij zelf te verwerken kreeg, want afwijken van wat voorgeschreven wordt, kan niet.

    Is het dan te verwonderen dat we allemaal de beste herinneringen hebben aan onze meest strenge leerkracht? Hij of zij die ergens in een of ander vak, het licht heeft aangemaakt?

    °°°

    Ter zake :

    De zoete wraak van een gebuisde lastpost

    ® De Morgen

    Naar aanleiding van de onderwijshervormingen wil ik graag ook iets zeggen. Ik heb een deel van mijn onmetelijke geluk vandaag te danken aan mensen die ik verafschuw. Het gaat over enkele leraren en de directeur van het Atheneum van Diksmuide, jaar 1981.

    Hun waardeoordeel heeft me zo mateloos gefrustreerd dat mijn woede mij nog altijd brandstof geeft. Ik bedank hen daarvoor. Zonder hun geklungel was ik misschien nooit zo ver geraakt.

    Ik was een goede leerling, bij de beste van de klas. Oké, het wilde minder goed lukken met wetenschappen. Ik was daar geen krak in. Tegen het eind van mijn humaniora werd het soms wat moeilijk om over de sloot te geraken. Maar ik was er voor elk vak altijd door. En tegen dat ik klaar was om verder te studeren, wist het hele lerarenkorps al lang dat ik geen chemicus of mathematicus wilde worden.

    In die tijd kon ik het al goed uitleggen. Ik argumenteerde leerkrachten de gordijnen in. Je kunt ook zeggen dat ik soms een vervelende etter was. Ja, dat ook zo. Niet dat ik brand stichtte, één iemand gepest heb of ook maar één keer baldadig was. Ik rookte zelfs niet in de toiletten. Maar door die grote mond van me kreeg ik wel veel straf. Dan moest ik in het kantoor van de directeur de dag doorbrengen. Ik bracht uren op de gang door. Zulke zaken.

     

    Maar goed. Prima punten. Altijd gehad. Terwijl het eigenlijk niet over punten mocht gaan, want ik zat in het pilootjaar Vernieuwd Secundair Onderwijs - een hervorming die helemaal de mist is ingegaan. Punten telden niet (maar werden wel stiekem uitgedeeld). Het ging over De Mens.

     

    Toen ons laatste schooljaar erop zat was ik er gerust in. Ik had enkele mindere examens afgelegd, had zelfs een buis voor wiskunde, maar over het hele jaar gerekend was ik mooi voor elk vak geslaagd. 73 procent op mijn laatste rapport, of zo.

     

    Enkele minuten na de proclamatie zat ik op de schooltrappen te huilen. De directeur passeerde. En hij zei, letterlijk: "Siffer ventje, ik heb je gezocht en ik heb je gevonden."

     

    Ik had een C-attest gekregen.

     

    Dankzij het VSO-systeem, waar punten niet telden, kon die directeur en een deel van zijn lerarenkorps beslissen dat ik niet verder mocht studeren. Klasgenoten die amper hun naam konden spellen kregen intussen wel hun diploma.

     

    Tegen mijn verbijsterde ouders zei dezelfde directeur: "Hij heeft vier jaar met onze voeten gespeeld. Nu spelen wij één keer met de zijne." Er was een onbesliste deliberatie geweest. De directeur had het eindoordeel gekregen: buizen, die lastpost.

     

    Ik ben een jaar naar de States gegaan als uitwisselingsstudent, waar ik een highschool-diploma haalde. Omdat ik niet op de homologatie ervan wilde wachten, heb ik het jaar daarop - zonder hulp - alle examens van de laatste twee jaar Latijn-wetenschappen bij de Centrale Examencommissie afgelegd. In één poging was ik geslaagd. Ik ben met twee jaar vertraging aan de universiteit begonnen. Ik was bij de eerste van mijn jaar die een licentiaatsdiploma behaalden.

     

    Ik had wraak genomen. En ik ben niet meer gestopt.

     

    Daarom wil ik de mensen bedanken die mij toen hebben willen kraken. Vele jaren heb ik alles gedaan om mijn gelijk te halen. Vele jaren wilde ik bewijzen dat ik hun waardeoordeel niet nodig had. Zonder hen zou ik misschien nooit zo gelukkig zijn geworden.

     

    Want bekijk mij nu. Bijna elke dag sinds ik huilend op die trappen zat is mijn leven een feest geweest. En elke dag was een gestrekte middelvinger naar de directeur van het atheneum: "Fuck you, sukkel."

     

    Ik weet dat ik niet de enige ben. Ik ben bang dat er velen als ik zijn geweest. Nog steeds worden waardevolle, talentrijke en gedreven jonge mensen op verkeerde dingen beoordeeld, geblokkeerd en afgemaakt.

     

    Ik heb in mijn carrière veel mensen een job gegeven. Nooit heb ik naar hun diploma gevraagd. Nooit. Wat kan een diploma mij in hemelsnaam schelen? .

     

     

    Als eerste op de hoogte van nieuws en leuke aanbiedingen? Meld u aan voor de nieuwsbrieven van De Morgen

     

    °°°

    ‘Tene quod bene’.

    De Wever heeft voor de zoveelste keer  op rij gescoord, en Smetje van ’t Gazetje heeft veel gemeen met een Lap. Ja, ook een Lapzwans, dat wel, maar ik bedoelde meer een… smeer Lap,  een Lap om smerigheid mee op te blinken De Wever zou nog beter gescoord hebben, moest hij gesneerd hebben ‘Never change a winning team’. Is even accuraat als al dat Latijn en meer het resultaat van Aangepast Onderwijs in een wereldtaal.

    *

    Maar alle gekheid op (zie hierboven) Meesters Stokje. Persoonlijk zou ik aan al die hervormers willen zeggen : ‘Wat baten kaars en bril, als den uil niet zien en wil.

    Waarbij den uil in dit geval, de ‘jongeren’ zijn, die thuis opgevoed zijn met de idee dat hun tijd wel komt. Kort voor en tijdens WO II kwam er ook zo’n zin voor die de toenmalige jongeren vleugels gaf :

    Wir werden weiter marschieren

    Wenn alles in Scherben fällt,

    Denn heute erhört uns Deutschland

    Und morgen die ganze Welt.

    Dat van ‘die ganze Welt’ was maar om te lachen, ziet U, want ze kwamen niet eens droogvoets aan de Overkant van het Kanaal. Wat niet belet dat ze ondertussen een paar miljoen doden op hun kerfstok hadden. Het moeten niet altijd buschauffeurs zijn!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    06-06-2013, 17:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1413 - WEER EEN NIEUWE ZWAAR GESUBSIDIEERDE LINKXE ‘DENKANK’

    ***

    Woensdag 5 juni

    Zon 5u33-21u49

    Deel II.

    1413 - WEER EEN NIEUWE ZWAAR GESUBSIDIEERDE LINKXE ‘DENKANK’

    °°°

    Nieuwe wijn vergieten in oude zakken

     

    Of Oude Zakken verzuipen in Nieuwe Wijn?

    °°°

    Aansluitend op ‘De Dorpsgekken’ waarover Prof. Bob Smalhout het daar zoëven over had…. Hieronder de laatstgeborenen van het Gild der Loslopende Zotten, die zelfs nog niet droog achter de oren is. Bij mensen droogt dat gewoonlijk tamelijk snel. Niet zo bij nuchtere kalvers.

    °°°

    Ter zake :

    Nieuwe progressieve denktank, METIS

    ® De Wereld Morgen.be

    *

     

    Op vrijdag 31 mei bliezen het Vermeylenfonds en de Stichting Gerrit Kreveld verzamelen in het Stripmuseum te Brussel: een nieuwe progressieve denktank, Metis, zag er het licht.

    Het sociaaldemocratische gedachtegoed staat de laatste jaren in Vlaanderen zwaar onder druk. De verkiezingsuitslagen bevestigen die tendens: de sociaaleconomisch progressieve partijen sp.a en Groen haalden bij de laatste Vlaamse en federale verkiezingen samen iets meer dan 22 procent, amper een vijfde van het totaal aantal stemmen. Deze beweging naar rechts zien we bij uitbreiding in heel Europa de kop opsteken.

    Zelfs de financiële crisis en de daaropvolgende Europese malaise hebben de koers in het denken niet gewijzigd. Het liberaal-conservatieve discours beheerst nog steeds het debat. Technocratische oplossingen worden als wondermiddelen aangereikt om de economie nieuw leven in te blazen. Deze liggen in de lijn van wat het IMF en de Wereldbank al sinds de jaren 1980 verkondigen (de zgn. Washington Consensus) en neemt de Europese Commissie gretig over: begrotingsdiscipline, privatiseringen, afslanking van de overheid, liberalisering van de arbeidsmarkt… Ook politieke partijen, academici en denktanks scharen zich veelvuldig achter deze ‘ultieme reddingsoperatie’. Maar de praktijk blijkt minder rooskleurig. In een aantal landen resulteren deze neoliberale recepten in drama’s en sociale bloedbaden.

    Het August Vermeylenfonds en de Stichting Gerrit Kreveld konden deze ontwikkelingen niet langer negeren. Er was nood aan een nieuw initiatief dat alternatieve antwoorden biedt op de sociaaleconomische uitdagingen. De  huidige, Europese besparingspolitiek en verdere liberalisering zijn niet de enige weg. Daarom bundelden beide organisaties hun krachten en richtten samen een denktank op. Metis Institute werd geboren.

    Zeus' schrandere eega

    ‘Metis’ is afkomstig uit de Griekse mythologie. Ze behoort tot het oudere Griekse pantheon en was de eerste echtgenote van Zeus. Omdat zij zeer machtige nakomelingen ter wereld zou brengen, werd Zeus bang en slokte haar op. Maar ze was al zwanger, en zo werd Athena uit het hoofd van Zeus geboren.

    Metis staat voor schranderheid, zowel in de zin van wijsheid als van het praktische verstand, gericht op toepassingen. Nadenken en met het resultaat daarvan aan de slag gaan. Een geschikte naam voor de denktank omdat zij wil dromen en onbegrensd durven nadenken over een betere samenleving, maar ook haalbare voorstellen doen.

    Forum voor progressief denken

    Metis stelt solidariteit, gelijke kansen en duurzaamheid als uitgangspunten voorop en geeft deze doelstellingen vorm via goed onderbouwde analyses en beleidsadviezen. De denktank zal aanwezig zijn in de media en fora waar het maatschappelijk debat gevoerd wordt. Via scherpe analyses ontwikkelt ze innovatieve beleidsconcepten en krachtige argumentatiekaders voor een progressieve aanpak. Enkel door  overtuigingskracht kan het progressieve gedachtegoed opnieuw een brede consensus bewerkstelligen. Wat goed is voor iedereen, behoeft ook de zorg en de inzet van iedereen.

    De denktank wordt gecoördineerd door haar twee stichtende organisaties. De Stichting Gerrit Kreveld brengt de financiële middelen aan die nodig zijn om de denktank operationeel te maken. Metis steunt in eerste instantie op de inhoudelijke en logistieke werking van de twee stichtende verenigingen. Medewerkers van beide partners vormen samen de kern van de denktank. Metis opereert via een reeks werkgroepen rond inhoudelijke thema’s die ze tot haar kerntaak rekent: Europa, economie, fiscaliteit, sociale zekerheid, onderwijs, cultuur, media. In deze werkgroepen komen experten met diverse achtergronden (academici, specialisten uit studiediensten, beleidsexperten) samen om analyses uit te werken en in debat te gaan.

    Metis hoopt in de toekomst haar werkterrein te verruimen. Zij staat open voor samenwerking met mensen en organisaties waarmee zij waarden deelt en wiens visie aansluit bij de hare. Metis wil niet de stem vertolken van één specifieke ideologische stroming. Ze wil het debat voeden vanuit een progressieve, solidaire invalshoek, maar doet dit met een open geest en respect voor andere ideeën.

    Onafhankelijke denktank maar wel één met eigen smoel

    Metis wil meer welvaart, meer economische groei, maar ook de baten van die welvaart toegankelijk maken voor iedereen. Ze wil een solidaire maatschappij, waarin ongelijkheid bestreden wordt. Ze wil ook kwalitatieve en duurzame groei. Voorstellen voor onze sociaaleconomische huishouding zullen aan deze criteria getoetst worden. Economische groei is nodig om de solidariteit te bestendigen en om middelen te genereren voor een snellere omschakeling naar een groene economie. Toch staat economische groei niet steeds op de eerste plaats, maar is die verweven met alle andere doelstellingen.

    In die waardenhiërarchie ligt ook het verschil tussen Metis en andere denktanks. Zolang economische groei en winstmaximalisatie als de énige motor van de samenleving worden beschouwd, zullen alle investeringen, zelfs die in duurzame energie, slechts dat ene hogere doel dienen, namelijk het steeds exuberanter opdrijven van de winst en de groei van bedrijven. 

     

    Metis wil een overheid die marktregulerend optreedt. Metis meent dat een sociaal gecorrigeerde markteconomie niet de perfecte, maar wel de beste manier is om tot een samenleving met zoveel mogelijk welvaart, vrijheid en gelijkheid te komen. Een dergelijke samenleving is in ieders belang.

     

    Metis maakt ideologische keuzes, maar is niet doctrinair. Ideeën worden op hun verdiensten getoetst, taboes overboord gegooid. Als onafhankelijke denktank dient zij geen politieke evenwichten of machtsstructuren. Zo staat de rol van de overheid niet vast, evenmin als die van de markt. Er zijn beperkingen aan de vermarkting, maar evenzeer zijn er activiteiten die de markt efficiënter kan invullen dan de overheid.

     

    Metis toetst haar voorstellen aan het criterium van duurzaamheid en van solidariteit. Zoveel mogelijk welvaart en geluk voor iedereen, nu en in de toekomst. Daarom zal Metis een sterk Europees model voor meer welvaart helpen uittekenen en verdedigen.

     

    Dany Vandenbossche, Johan Notte, Caroline De Neve, Rudi Vander Vennet, Wim Vermeersch, Nico Pattyn

    Kerngroep Metis

    °°°

     

    Metis! Waar halen ze ’t uit! Het zijn gegarandeerd afgestudeerde primussen van het ASO, van ver voor de smet (Desmet?) van de Hervorming heeft kunnen toeslaan.

    Ze zijn, voortgaande op de voortbrengselen van hun gezamenlijke hersenpannen,  automatisch te klasseren als kaviaar-socialisten die het debat aangaan, gezellig rond goed voorziene tafels, het champagneglas in de hand, onbewust van het feit dat hu eigen grootvader en/of grootmoeder tijdens hun leven als afgejakkerde slaven aan het kookfornuis in de achterkeuken stonden. JaJa, de Partij der Belgische Werklieden heeft furore gemaakt en moet het dus nu komen uitleggen : 150.000 nieuwe jobs met het geld van de nog op te sporen fraude.

    In dit opiniestuk geen bedragen gezien, want er zijn er geen vermeld.. De gewone ‘vergetenheid’ bij de Linxkse Broederschap. Geld speelt gene rol. Zolang het maar het geld is van anderen….

    Wel, met enige ervaring in het organiseren van administratieve entiteiten kan ik stellen, dat de werking van zo’n organisatie mag vergeleken worden met de werking van een luxe-secretariaat van een multinational met veel geld, omdat ze, net als Metis, geen belastingen hoeven te betalen. Stel dat men zich voorlopig tevreden stelt met slechts 1 (één) secretaresse met standing. Dat kost rap aan netto-loon € 2.500 per maand, te vermeerderen met 100% loonlasten, incl. bevallingsverlof, 13de en 14de maand + ouderschapsverlof, stel nogmaals € 2.500. Jaarbasis = x 12, wat neerkomt op € 60.000, te vermeerderen met eenzelfde bedrag voor administratieve kosten, zoals huur, verwarming elektriciteit, verwarming = insgesammt € 120.000 per jaar, zonder ook mar één cent voor de verloning van de ‘initiatief-nemers, wat het eindcijfer als gemakkelijk tot € 200 à 250.000 brengt, of nog altijd 10.000.000 Bef per jaar. Inkomsten, buiten de subsidies : nada. Niente; Nikske.

    In mensentermen te herleiden  tot zegge en schrijve één goed betaalde job voor een ministers-zoontje.

    JaJa, Metis was een draak van een godenvrouw. Waarbij mij de persoon van Troela VanHecke voor de geest haal, U weet wel  de bazige bazin van de Guimardstraat.

    Noot voor de Belastingadministratie.

    De namen onderaan de stichtings-mededeling AUB goed door de mangel halen. 1° de boekhouding van Madam Metis, op zoek gaan naar verborgen vergoedingen en fictieve kosten 2° de aangifte van alle betrokkenen uitpluizen, naar nog andere maskerade-activiteiten.

    Dames en Heren Ambtenaren : U doet dit werk in de vaste overtuiging dat voor Roden, slechts de zon is die ‘verniet’ opkomt. Enfin : U besteedt de gewone zorg die U aan elke aangifte van elke zelfstandige doet…. Want het Land heeft geld nodig. Veel geld.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    05-06-2013, 16:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1412 - B+ IN DE BUURT? REN DAN VOOR UW LEVEN

    ***

    Woensdag 5 juni

    Zon 5u33-21u49

    .

    1412 - B+ IN DE BUURT? REN DAN VOOR UW LEVEN

    °°°

    Marine Le Pen : ze zag geen kromzwaard,

     

    Maar gaskamers à  la Hitler. Goed fout, hé!

    °°°

    “Kauf nicht bei Juden” : dat was ooit in Duitsland de hippe oproep van de Führer aller Germanen. Die vond zijn climax tijdens de “Kristallnacht”, op 10 november 1936, op Sint Maartens-avond. Dat was de maand waarin ons Moeder heel haar leven mijn eerste stapjes op eigen voeten in die grote wereld beschreef. Haar jongste telg kon lopen aan minder dan 10 maand. Wat verklaart zei ze later, dat die altijd zo ne rappe geweest was. Rap in de hand = rap in de tand. Ach Ma, met de tijd is er toch wat sleet op gekomen!

    Heden ten dag is het ook geen kristal dat blinkt, maar direct ‘dats Judenblut dass vom Messer spritzt’. Er is, om zo te zeggen, een stadium overgeslagen. Eerst schieten, dan praten. Ook in het on-land B, al 183 jaar overtijd om begraven te worden.

    Elders la ik ook dat de EU de Parlementaire Onschendbaarheid van Marine Le Pen had opgeheven, omdat ze zowat 3 jaar geleden ooit eens de Islam (of de Moslims : what’s the difference!) in Europa vergeleek met de Bezetting der Nationaal Socialisten van de PvdA in Duitsland (Nazi-parij). Even voordien had Belgacom of Telenet 2 Duitse zenders (ARD & WRD?) ook al vervangen door 2 Arabische, iets waarover Merkel zeer eenzijdig is gestruikeld. Anderzijds reglementeert de EU, op initiatief van datzelfde Duitsland, de invoer van Israëlisch fruit uit Judea en Samaria, de zogeheten ‘Westbank’ die Israël bezet heeft behouden, na de hen opgedrongen oorlog van 1967. Die 2 gebieden behoorden namelijk al tot Israël in de tijd van  Jezus Christus, waar de Samaritanen toen ook al niet in de bovenste schuif lagen. Denk aan het gezegde van ‘de Barmhartige Samaritaan’ uithangen.

    Christenen geloven in het bestaan van Satan, stichter van alle mogelijk en onmogelijk Kwaad. Anderen dan weer niet. Al weet ik begot niet wie of wat ze dan verantwoordelijk houden voor de donkere wolken die op ons afkomen. Als het Satan niet is, dan misschien de Islam? What’s’the difference? Als er geen Eeuwig Leven bestaat, kan het ook Hitler niet zijn die weer de kop opsteekt. Misschien zijn trawanten, om het even de naam.

    In eigen land heeft het kwaad ook een naam.

    Hieronder leest U er alles oer.

    °°°

    Ter zake :

    Charles Michel en Daniël Termont krijgen prijs voor politieke moed

    *

    B Plus, de drukkingsgroep die zich verzet tegen separatisme en ijvert voor een waarachtig en evenwichtig federalisme, heeft maandag haar prijs voor politieke moed uitgereikt aan MR-voorzitter Charles Michel en de Gentse burgemeester Daniel Termont (sp.a). Beiden hebben er volgens B Plus het afgelopen jaar blijk van gegeven de communautaire problematiek te kunnen overstijgen.

     Michel wordt onder meer onderscheiden wegens de energie die hij gestoken heeft in de zesde staatshervorming op een ogenblik dat België geconfronteerd werd met de langste politieke crisis die het land gekend heeft. "Uw partij heeft de moed gehad om van de FDF te scheiden op een ogenblik dat ze elk compromis afwezen", zei de voorzitter van het directiecomité van B Plus, Bertrand Waucquez.

    Contactzoekende Michel

    B Plus is ook gecharmeerd door het gemak waarmee Michel Nederlands spreekt, zijn veelvuldige contacten aan beide zijden van de taalgrens en zijn eis voor een nationale kiesomschrijving.

    B Plus koos voor de zevende editie van de prijs voor het eerst een lokaal mandataris als laureaat, de Gentse burgemeester Daniël Termont, die de laatste jaren geen blad voor de mond gehouden heeft over de N-VA en de groeiende trend in Vlaanderen om zich op zichzelf terug te plooien. Hij staat model voor het schrikwekkende nationalisme dat in Vlaanderen de kop opsteekt, luidt het.

    Verzet tegen N-VA

     Volgens algemeen secretaris Willy Peerens is Termont één van de enigen die zich openlijk heeft uitgesproken tegen N-VA-voorzitter Bart De Wever en de N-VA-top en is hij erin geslaagd het discours van deze partij over de institutionele toekomst van het land te counteren.

     

    °°°

    Het is niet verkeerd dat de Niveanen even negatief in beeld worden gebracht, zij het op een oer-stomme manier.

    Tegen dat de mensen bekomen zijn van het lachen, zitten we volop in de kiesstrijd voor 2014, en kan het Vlaams Belang, de Sociale Volkspartij bij uitstek, van de luwte profiteren om de afval-stemmen der Niveanen in de juiste banen te leiden.

    *

    Stel U voor: Termont en Michel Jr, als sterkhouders van het Ene en Ondeelbare Vaderland der Gebelgden! Wat een schande voor de Artevelde-stede, Termont ooit gestandbeeld te zien met de arm om de schouder van Junior, elkaar als 2 zatlappen rechthoudend. Jan Breydel en Pieter DeConinck in Brugge zijn in staat om dezelfde nacht van hun voetstuk af te stappen, om voor altijd in de menigte te verdwijnen.

    Ben er nog niet aan uit : is dit de Belgische Ziekte overbrengen naar Europa, of is het eerder de Europese ziekte overbrengen naar België?

    Wat was er nu eerst : de kip of het ei?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    05-06-2013, 12:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1411 - DE VROEGERE ZOTTEN VAN GEEL HUIZEN NU IN BRUSSEL

    ***

    Dinsdag 4 juni

    Zon 5u33-21u49

    .

    1411 - DE VROEGERE ZOTTEN VAN GEEL HUIZEN NU IN BRUSSEL

    °°°

    Hansje & Grietje in de Kamer

     

    ‘tLanduyt in volle vorm!

    °°°

    Ik dacht : ”Te gek om los te lopen”, en kijk, daar opent ‘tSCHELDT, het satirisch weekbladje uit Antwerpen, een rubriekje waar de gekken werkelijk over elkaar dartelen.

    Dr Bob Smalhoutdezelfde die we een paar dagen geleden ontmoet hebben bij E.J. Bron, schrijft bij definitie over NL-toestanden, waarbij de man zich gelukkig mag prijzen alles wat waait te mogen laten waaien van wat ‘beneden de Moerdijk’ ligt. Wij dus.

    Is hij meteen ook gespaard van veel en lastig vertaalwerk. Want voor hen van beneden de armoe-grens moet men driedubbel opletten. Het zijn gevaarlijke zotten; niet alleen behept met het virus van de regelneverij, maar aangaande  de losse graaihandjes werel0lberoemd. Hun leider echter is verre van slonzig : hij komt altijd als uit een doosje. Een homo-doosje en precies door die dames-gebaartjes brengt hij de veiligste sociale vangnetten ter wereld onder de kontjes van zijn landgenoten. Als Vriend des Konings mag hij gezien worden, zodanig veel camera-lessen heeft achter de rug.

    *

    Eerst dacht ik de zienswijze van deze fijne man (Dr. Smalhout, niet Elio di Jeanetto) uit te breiden met een Vlaams Aanhangsel, vooral omdat mijn partij-bazen ten allen tijde fijn afgeborsteld voor de dag komen. Al maken de kleren nog altijd niet de man, wat bewezen wordt door bepaalde blauwe en oranje kwaliteits-graaiers. Maar de ingewikkelde oefening van het overzetten naar ons woongebied laat ik over aan de verbeelding van de lezer.

    °°°

    Ter zake :

    WAAR IS DE DORPSGEK?

    ® TSCHELDT

    **

     Er was eens een tijd in ons land dat allerlei zaken, met uitzondering van seks, nog vrijelijk in het openbaar genoemd mochten worden. Iemand die geestelijk gestoord was, werd door iedereen ‘gek’ verklaard. Daar deed ook de geneeskunde aan mee, en zulk een psychiatrisch patiënt kon dan opgenomen worden in een ‘gekkenhuis’, zoals vroeger klinieken voor geestelijk gestoorden werden genoemd.

    Het waren vaak vreselijke inrichtingen waar grove middelen werden gebruikt om lastige patiënten rustig of minder gevaarlijk te maken. In onze taal zijn daarvan onder meer nog de begrippen ‘dwangbuis’ en ‘spanlaken’ behouden gebleven.

    In kleine gemeenten, en vooral in plattelandsdorpen, was er lang geleden al zo veel menselijke compassie dat gestoorde inwoners konden rekenen op een soort collectieve sociale aandacht van de ‘normale’ burgers. Er werd naar de patiënten omgekeken, ze kregen te eten en te drinken, warme kleding in de winter en vaak ook werden ze gewoon bij een gezin in huis genomen. Ze waren de ‘dorpsgek’ en konden als zodanig rekenen op een soort collectieve bescherming. Dat systeem bestaat in sommige landen nog steeds. Maar naarmate onze samenleving zogenaamd beschaafder en meer ontwikkeld raakte, mocht het allemaal niet meer.

    De gek werd niet eens meer een psychiatrische patiënt maar ‘een cliënt met alternatieve mogelijkheden’, die door overheidsinstanties levenslang onder controle kwam te staan. Dat echter wil nog niet zeggen dat wij ze nooit meer te zien krijgen. Wij zien ze thans terug in een heel andere vorm, namelijk als politicus of als manager. En alleen aan hun kleding en optreden is nog te zien door wat voor soort partijdisciplinaire afwijking de vroegere dorpsgek eigenlijk getroffen is. Zo zijn er de ‘open overhemd gekken’, de ‘dasloze neuroten’, de ‘gymschoenmaniakken’ en de ‘microfoonspuwers’.

    De moderne psychiatrie is er niet in geslaagd het aantal geciviliseerde dorpsgekken te verminderen. Erger nog, hun aantal neemt toe, in de vorm van bestuurders en managers. Vaak van wie wij de functies niet dan met de grootste moeite kunnen onderscheiden. Meestal alleen op basis van hun woordgebruik. Dit alles speelt zich thans al enige jaren af op het gebied van de fusieplannen voor onze landelijke provincies.

    Napoleon

    Zoals bekend heeft de vroegere wetenschapper in de ontwikkelingsgenetica prof. dr. Ronald Plasterk zich als minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties geworpen op een reeds uit de tijd van Napoleon stammend plan, namelijk de fusie van onze huidige twaalf provincies tot vijf grote eenheden, die dan ‘landsdelen’ moeten worden genoemd. En waarom moet dat dan? Op dit soort vragen heeft onze nationale managementclub Nijenrode aan de Vecht uiteraard het nietszeggende antwoord al jarenlang klaarliggen, namelijk ‘omdat de omvang van onze provincies niet meer past bij het huidige takenpakket’.

    Maar ook ‘omdat de nieuw ontstane landsdelen dan beter kunnen excelleren op het gebied van hun kerntaken’

    Deze opgeblazen taal is tegenwoordig aan bijna iedere vergadertafel te horen. Het betekent helemaal niets, maar het schrikt gewone burgers geweldig af, want die denken dat je heel veel gestudeerd moet hebben om zulke uitzonderlijke zinnen te kunnen bedenken.

    Maar troost u en word niet zenuwachtig, want ook de managers, de politici en de bestuurders weten drommels goed dat dit alles alleen maar luchtballonnen zijn die spontaan barsten als ze hoog genoeg in de lucht opstijgen.

     

    Het is de moderne variant van het gebazel van de vroegere dorpsgek die tot honderd jaar geleden, sjofel gekleed door de kerkdiaconie, door de samenleving een beetje in bescherming werd genomen. Maar die thans, gekleed in een maatkostuum van Oger uit de P.C. Hooftstraat te Amsterdam, zijn nonsens op grote schaal ten gehore mag brengen.

    Plezieriger

    Iedere normale burger weet dat kleinschalige organisaties beter functioneren, betere en snellere besluiten nemen, geld uitsparen door te bezuinigen op managers en plezieriger zijn voor de mensen die er moeten werken. Dat geldt zowel voor het onderwijs als voor de gezondheidszorg, zowel voor de posterijen als voor de spoorwegen.

    Het klassieke voorbeeld is Zwitserland, met acht miljoen inwoners, een oppervlakte van ± 41 000 km², 23 kantons (provincies) en ± 2500 gemeenten. Nederland daarentegen heeft 17 miljoen (!) inwoners, een oppervlakte van slechts 37 000 km² en twaalf provincies met meer dan 400 gemeenten. Volgens Plasterk moeten die ook nog eens teruggebracht worden tot vijf zogenaamde ‘landsdelen’ met hoogstens 150 gemeenten. Het is duidelijk dat onder die omstandigheden de gewone burger geheel uit beeld verdwijnt en dat er een gigantische kapitaalvernietiging op gang komt (alle provinciehuizen zullen vermoedelijk worden afgebroken) en dat er een paradijs wordt geschapen voor alles wat hoofdzakelijk vergadert.

    De burger, om wie het tenslotte allemaal gaat, heeft allang in de gaten dat hij of zij geen enkele vorm van inspraak meer heeft en zal vermoedelijk niets meer van zich laten horen. Om dat gevaar voor te zijn is er het voorstel gedaan het plan-Plasterk via een volksreferendum te laten beoordelen. Maar nadat wij nu reeds tweemaal op vrijwel criminele wijze door onze politici via een referendumtoneelstuk zijn opgelicht (de laatste maal was in 2005 bij het referendum over de zogenaamde ‘Grondwet van de EU’), zal vermoedelijk geen enkele medeburger daar nog enig vertrouwen in hebben.

    De sigaar

    Iedereen weet thans waar het op uitdraait: alles wordt duurder, veel bureaucratischer, onmenselijker en slechter toegankelijk. En als het systeem ten slotte in elkaar stort, is de burger op ieder gebied de sigaar, terwijl de aanstichters van al die ellende reeds van een ruim pensioen genieten of een riante baan hebben gekregen bij het internationale asiel voor politici: de EU in Brussel.

     

    ***

     

    Wij danken Prof. dr. Bob Smalhout en de krant De Telegraaf voor hun toestemming tot overname van de column

     

     

    °°°

    Vrijetijdskledij waar het geen pas geeft, is het kenmerk van het wegvallen van alle normen, de wellevendheid op kop. Men gedraagt zich in de sjiekste salons als bandeloze straatjeugd, die als kwajongens van minder dan 14 jaar, alles mogen waar de ergste anomalieën thans wel ‘beloond’ kunnen worden met een GAS-boete. Het scheelt niet veel, of die gasten als ze bij hun Directeur op de koffie gevraagd worden, gaan op de leuning van hun stoel zitten, met de gymsletsen op de zitting waar de vrouw des huizes juist is opgestaan om de koekjes aan te reiken. Beleefdheid, ziet U, wordt noch in het ASO, noch in het BSO noch in het TSO onderwezen. Het beetje kennis dat daarover nog bestaat, komt uit de TV of is opgeraapt op straat….

    Bij ons, Meneer Smalhout, wordt thans het onmogelijke geprobeerd om ons onderwijs naar beneden te halen,  om het in het bereik van de ongeletterde import-jeugd te brengen, in de valse hoop daarmee het aantal bekwame en gediplomeerde afgestudeerden te verhogen. Zoals U dus samen met mij kunt vaststellen, is de degeneratie in de kledij van onze ‘Bestierders’ reeds doorgedrongen tot hun hersens.

    Met de dag moet ik bij mezelf vaststellen, meer en meer Italiaans te voelen. Die indruk heb ik iedere keer dat hier een uniform in beeld komt op straat. De politiemensen in eigen land open op straat als vogelverkopers, verloren in de massa. Hier ontmoet U een Guardia di Financa (Belastingsontroleur) of een Guardia Forestiere (Boswachter) en U voelt neiging om in de houding te springen. Zelfs de snit van een Italiaans herenkostuum dwingt respect af bij ons : men noemt het ‘Italiaanse design’. Waarbij men achteloos voorbijgaat aan de inhoud van dat kostuum : de galante cavaliere die altijd en overal de deur voor de dame openhoudt, en pas gaat zitten aan tafel, als de dame heeft plaats genomen.

    Meneer Smalhout, dan is er nog iets. De taal! Ook daar moet het Onderwijs dringend aan werken! Neem nu Renaat ‘tLanduit van Brugghe. De man is advocaat, dus socialist. Hij is sedert kort Burgemeester van Brugghe en loopt gekleed als een dure straatloper zonder middelen van bestaan, en hij spreekt  als een stilgevallen pletwals die haperend probeert weer op gang te komen. Zelf is hij overtuigd daarbij Nederlands te praten, maar zelfs daarin moeten wij de man tegenspreken…..

    Hij is dan nog het product van een niet-hervormd Onderwijs. Ik hou mijn hart vast voor de soort ‘Bestierders’ die gaan worden afgeleverd nà de Hervorming!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    04-06-2013, 10:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1410 - HET VLAAMS BELANG BETAALT MET PAS GELD

    ***

    Maandag 3 juni

    Zon 5u33-21u49

    H Clotildis

    .

    Deel II.

     

    1410 - HET VLAAMS BELANG BETAALT MET PAS GELD

    °°°

    De kleindochter van Margareth Thatcher?

     

    Niet mogelijk! Want qua talent, kon ze haar moeder zijn!

    °°°

    Talent heeft ze, ons Barbaraatje! U krijgt hieronder, omdat de media dit nalaten, de integrale tekst van haar toespraak op het sociaal congres van het Vlaams Belang van gisteren.

    Natuurlijk doe ik dat uit overtuiging voor de goede zaak, maar ook een beetje (veel) wegens de welluidende klank van het  proza waarmee de kunstenares haar gedachtengoed inkleedt. Hiermee bewijst ze reeds van in haar jeugd recht te hebben op een Ereplaats in de Galerij der Groten.

    “Je bent jong, en je wil wat” : die woorden hebben voortaan een voornaam én een familienaam : Barbara Pas van het Vlaams Belang.

    °°°

    Ter zake :

    Congres: Sociale Volkspartij

    Toespraak Barbara Pas

    *

    Vrienden,

    Zoals in het educatieve filmpje werd duidelijk gemaakt werkt de Belgische sociale zekerheid als een magneet op gelukzoekers uit alle windstreken omwille van het lakse immigratiebeleid dat in dit land wordt gevoerd. Immigranten hebben het door het open-grenzen-beleid immers bijzonder gemakkelijk om zich in België te vestigen. Dat maakt dat alle voordelen van onze sociale zekerheid voor hen voor het grijpen liggen, zonder dat zij daar zelf ook maar ooit iets toe hebben bijgedragen.

    Mijn valies zou ook al klaar staan voor zulk land van melk en honing... Ook al wil de politieke elite van dit land ons blijven wijsmaken dat immigratie nodig is voor het tegengaan van de vergrijzing en de betaalbaarheid van onze pensioenen, De massale instroom aan buitenlanders is niet meer dan geïmporteerde werkloosheid. Het is sociaal, economisch en financieel onhoudbaar.

    Di Rupo en zijn kornuiten willen dat niet inzien. Begrijpelijk, zij hebben met het getouwtrek rond de politieke benoemingscarrousel dan ook belangrijker zaken om zich mee bezig te houden... Deze week heeft Di Rupo, naar aanleiding van het vernietigend rapport van de Europese Commissie alvast laten weten dat er in zijn beleid geen ommezwaai komt. Pensioenen, vergrijzing, ... dat moet niet voorbereid worden. De regering Di Rupo doet gewoon voort. Hij ‘saneert’ verder zijn begroting zoals hij dat met zijn belastingregering tot hier toe heeft gedaan: met knip-en plakwerk van eenmalige maatregelen en verdoken belastingverhogingen. Dat saneren van de begroting kan je best vergelijken met een badkamer dweilen: een badkamer waarvan weliswaar alle kranen overvloedig lopen, er een groot gat is geslagen in de badkuip, terwijl je niet verzekerd bent tegen waterschade en het watertarief om de haverklap wordt verhoogd... In die tsunami dweilt Di Rupo al fluitend met zijn tricolore dweiltje rustig voort. Maak u geen zorgen... “Alles gaat goed!”.

    Zelfs minister van Financiën Geens zei deze week dat hij al licht ziet aan het einde van de tunnel.

    Als zoiets uit de mond van een CD&V-er komt betekent dat meestal dat het ergste nog moet komen, maar Geens wil ik deze keer nog wel geloven. Alleen vrees ik dat hij aan het eind van die tunnel de koplampen gezien heeft van een aandonderende trein die op Wetterse wijze een ramp zal veroorzaken. De begrotingskrater is immers zo diep dat Di Rupo beter een vulcanoloog tot minister van Financiën had benoemd, dan een goedlachse professor in vennootschapsrecht.

    Alle gekheid op een stokje, de situatie is heel ernstig. In Vlaanderen leeft meer dan 10 procent van de bevolking onder de armoedegrens. Het aantal mensen dat de elektriciteitsrekening niet meer kan betalen, stijgt elk jaar spectaculair. Onze pensioenen behoren tot de laagste in Europa en werken verarming in de hand. Met doekjes voor het bloeden als een stookoliecheque of een cultuurcheque los je het probleem niet op. Er moet werk gemaakt worden van echte armoedebestrijding. En het moet daarbij gedaan zijn enkel te focussen op die zogenaamde sukkelaars van migranten of asielzoekers om zo bewust de sociale uitsluiting van de eigen mensen niet meer in beeld te brengen.

    Wij zijn allereerst verplicht tot solidariteit met de eigen gemeenschap.

    En dan bedoelen we geen “solidariteit” in de Belgische context, waar het een codewoord is geworden voor georganiseerde diefstal, voor miljardentransfers van Vlaanderen naar Wallonië zonder enige vorm van vrijwilligheid en transparantie. Het Vlaams Belang kiest voor een ander soort solidariteit, met de volksverbondenheid als cement. Wij staan voor een Vlaamse solidariteit tussen de generaties, tussen rijk en arm, tussen gezonden en zieken. Ieder lid van onzevolksgemeenschap die het nodig heeft, heeft recht op sociale bijstand.

    Als nationalisten zijn wij verplicht steeds de essentiële belangen van ons volk - zeker van de economisch en sociaal zwakkeren - te verdedigen. Maar de welvaart die Vlaanderen heeft opgebouwd, staat op losse schroeven. Met één op de zeven Vlamingen op de armoedegrens en bijna acht procent werkloosheid zijn armoedebestrijding, werkverschaffing, rechtvaardige lasten en echte sociale zekerheid meer dan ooit aan de orde van de dag. Het zijn stuk voor stuk te ernstige vraagstukken om ze over te laten aan partijen die vooral hun eigen enge belangen verdedigen.

    Vandaag stellen we u dan ook ons vernieuwde sociale programma voor. Met totaal nieuwe voorstellen zoals een voorstel tot hervorming van het huidige onrechtvaardige en veel te complexe systeem van kinderbijslag. Gezien de kosten voor de eerste kinderen het hoogst zijn, stelt het Vlaams Belang voor om voor de eerste drie kinderen een verhoogd bedrag uit te keren en het bedrag vanaf het vierde kind te laten dalen. Het Vlaams Belang is ook nog steeds voortrekker inzake het opvoedersloon: geen vrouw-aan-de haard-voorstel dat onze tegenstanders uitvinden om ons als vrouwonvriendelijk te proberen brandmerken, maar wel een pleidooi voor een opvoedersloon van 24 maanden per kind en een sociaal statuut voor de thuiswerkende ouder zodat men écht de vrije keuze heeft om thuis of buitenshuis te werken.

    We doen vandaag ook concrete voorstellen voor een echte zorgzekerheid en voor een gewaarborgd recht op zorg, voor een volwaardig werknemersstatuut voor onthaalouders. We doen voorstellen rond de broodnodige loonlastenverlaging, rond de gelijkschakeling van arbeiders en bedienden en nog vele zaken die mijn goede collega Bart Laeremans reeds aanhaalde en waarover ik zeker niet in herhaling wens te vallen.

    Vrienden, Over de zesde staatshervorming wordt beweerd dat daarmee grote delen van de sociale zekerheid naar de deelstaten worden overgeheveld. Dat zijn blaaskes. Dat moogt ge u niet laten wijsmaken. Of het nu gaat om gezondheidszorg, arbeidsmarktbeleid of kinderbijslag, slechts onderdelen worden overgedragen naar de deelstaten, maar de hefbomen en de financiering ervan blijft federaal. Bovendien wordt de versnippering van bevoegdheden groter en staan we verder af dan ooit tevoren van homogene bevoegdheidspakketten, waar men ten tijde van de 5 resoluties in 1999 nog allemaal zo’n luide voorstander van was.

    De essentie van de belangrijke sociale beleidsbevoegdheden en van alles wat met sociale zekerheid te maken heeft wordt tot op vandaag nog altijd angstvallig federaal gehouden. En dat is niet verwonderlijk. De sociale zekerheid was en is één van de grote kanalen waarlangs de welvaartsoverdracht van Vlaanderen naar Wallonië wordt georganiseerd en dat wil men koste wat het kost in stand blijven houden.

    Het is nochtans essentieel dat we onze eigen fiscale en sociale hefbomen in handen krijgen. Want wat Vlaanderen nodig heeft op het vlak van arbeidsmarktbeleid en sociaal-economisch beleid kan nooit in een Belgisch relanceplan of een Belgische begroting staan. Geen enkele staatshervorming zal Vlaanderen de broodnodige bevoegdheden geven die het nodig heeft om een sociaal beleid op maat te kunnen voeren. Bij de opeenvolgende staatshervormingen strompelde het Vlaamse volk van vernedering naar uitverkoop. Een Belgische staatshervorming blijft oplapwerk aan een ruïne. Kom dan ook niet af met stap-voor-stap-strategieën en confederalistisch gezwets. Wij verzetten ons tegen de idee dat men België zo traag mogelijk moet uitkleden, om toch nog ergens te eindigen onder een confederale koepel. Net zoals je niet “een beetje zwanger” kan zijn, kan je ook niet “een beetje onafhankelijk” zijn. Voor ons geen institutionele bricolage, geen confederalistische tussenstations of wachten tot België zogezegd verdampt wat alleen maar tot een ergere verlamming en kostbaar tijdverlies leidt. Over een ravijn geraken doe je niet met kleine sprongetjes. We moeten tabula rasa maken en ons volledig ontsmetten van die vieze, vuile Belgische ziekte. Desinfecteren! We moeten af van het Belgische regime én de monarchie, het België van de société générale, de politique politicienne, het cordon sanitaire en het colloque singulier. (Niet toevallig allemaal onvertaalbare francofone begrippen…). We moeten de harde schijf vol Belgische virussen wissen. Tot het allemaal alleen nog maar een kwade herinnering is. Wij gaan dan ook voor staatsvorming, Vlààmse staatsvorming, volwaardige en onverkorte onafhankelijkheid. Alleen in een Vlaamse republiek kunnen we de solidariteit waarborgen die de Vlamingen nodig hebben. En we hebben daarbij geen tijd te verliezen. We staan voor een spectaculair verval van de verzorgingsstaat, die binnen enkele jaren niet meer in staat zal zijn om bijvoorbeeld de ouderlingen een menswaardig pensioen uit te keren. In België dreigt ons sociaal systeem op korte termijn te bezwijken onder het gewicht van het Waalse PS-cliëntelisme en de talloze misbruiken die er bestaan in het kader van het teugelloze immigratiebeleid van dit land. Als het tij niet snel wordt gekeerd, dan komen onze huidige sociale verworvenheden onvermijdelijk op de helling te staan.

    Vlaanderen moet snel de sprong maken naar Vlaamse onafhankelijkheid als het niet zwaar wil inboeten op het sociaal welzijn van de Vlamingen.

    Vrienden,

    Het onafhankelijk en soeverein Vlaanderen waar wij naar streven, maakt deel uit van een prachtig continent: Europa, de bakermat van onze westerse cultuur. Laat mij - u verwacht het niet - in dat kader een oproep doen tot diversiteit. Niet voor de diversiteit van de eurocraten, die de massaimmigratie bepleiten en aanwenden om één grote Europese multikulti-eenheidscultuur te realiseren; wél voor de historisch gegroeide Europese diversiteit, die heeft geleid tot de typische Europese lappendeken met vrije, soevereine en goed samenwerkende naties. Van dat Europees lappendeken moet het onafhankelijke Vlaanderen waar wij naar streven deel uitmaken. Cultuurhistorisch gezien is Europa een zeer verscheiden continent: een Deen is geen Griek, een Vlaming is geen Waal. De verschillen zijn groot, niet in het minst wegens het ontbreken van één gemeenschappelijke taal. Verder zijn er grote Europese verschillen inzake demografie, geschiedenis, recht, politiek, economie, bureaucratie, pensioenstelsels, onderwijs, geopolitieke positie, sociale voorzieningen, energieafhankelijkheid, enzovoort, en dat is prima. Europa is juist sterk kunnen worden mede dankzij die unieke interne diversiteit: de Europese rijkdom aan culturen, tradities en volkeren. Los van het feit dat het onwenselijk is, is Europa dus absoluut niet eenvormig en niet homogeen genoeg om een Europese eenmaking te doen slagen: een Europese superstaat kàn simpelweg niet werken. De euro was gedoemd om te mislukken. En als de euro mislukt, dan mislukt ook deze EU, die door de euro wordt geschraagd en haar ondemocratisch machtsgreep legitimeert met de eurocrisis. Want om toch koste wat het kost te proberen de euro te redden, maakt de EU van Europa een transferunie naar Belgisch model, waarbij het Noorden financieel opdraait voor het Zuiden.

    En inconsequent als ze zijn speelt het voor de eurofiele draagvlaknationalisten blijkbaar geen rol dat de ondemocratische EU geen enkel publiek draagvlak heeft. Want wie denkt zoals de N-VA, dat méér EU goed is voor Vlaanderen, dwaalt: meer EU betekent minder Vlaanderen. Meer EU betekent dat Vlaanderen stelselmatig wordt gedegradeerd tot een provincie van Europa; meer EU betekent dat Vlaanderen naast de melkkoe van Wallonië, ook de melkkoe van Europa wordt.

    Het is vandaag dag op dag 21 jaar geleden dat de Denen in een referendum tegen het verdrag van Maastricht stemden. Het Vlaams Blok hield toen al een persconferentie onder de noemer: “Europa ja, Maastricht neen!” om zich tegen het verdrag en het invoeren van de euro te verzetten. Ook vandaag vragen wij om terug te keren naar de Europese samenwerking van voor het Verdrag van Maastricht. Naast de ordelijke opdeling van België, pleiten wij dus ook - geheel consequent – voor een ordelijke ontmanteling van de grotere versie ervan: de EU en de eurozone.

    Om culturele redenen, vanuit een democratische reflex en om sociaal-economische redenen verzetten wij ons, als enige eurokritische partij in Vlaanderen, tegen een Europese superstaat. Het uitbouwen van een eigen doeltreffende sociale zekerheid kan enkel als wij ook hier grenzen stellen en autonome hefbomen kunnen hanteren, ondermeer inzake migratie en invoerpolitiek. Voor ons een onafhankelijke en soevereine Vlaamse staat in een vrije Europese confederatie. Vlaanderen kan een pioniersrol spelen in de her-democratisering van Europa. We kunnen eindelijk eens geschiedenis maken, in plaats van hem te ondergaan.

    Vrienden,

    Ik ben sociaal, maar ik hou niet van socialisten. Ik hou niet van socialisten omdat het geen socialisten zijn. Ze hebben geen ideologie meer, in het beste geval alleen nog strategieën om aan de macht te komen of te blijven. Ze hebben ook geen arbeiders meer, want die hebben ze ingeruild voor kaviaarsocialisten en allochtoon kiesvee. Niet de slaafse EU-schoothondjes van de SP.a, maar het Vlaams Belang heeft als sociale volkspartij altijd gekozen voor het recht van de gewone man en vrouw in de straat en zal dat in de toekomst ook blijven doen.

    Ik ben Vlaams nationalist, maar ik hou niet van de N-Va. Ik hou niet van N-Va-ers die het beginsel van de Vlaamse onafhankelijkheid hoog houden om er gemakkelijk onder door te komen. Niet de draagvlaknationalisten van de N-VA, maar het Vlaams Belang kiest als enige ondubbelzinnig voor een Vlaamse republiek.

    Ik ben een idealist zonder illusies en ik hou niet van illusionisten zonder idealen zoals de CD&V en de Open VLD die net als alle andere Vlaamse partijen een stuitend gebrek aan visie ten toon spreiden over waar Vlaanderen wil staan binnen pakweg tien jaar. Het oeverloze gezwets over halfslachtige compromissen en weinig inspirerende strategieën verraadt een inhoudelijke leegte.

    Alle Vlaamse partijen: CD&V, SPa en Open VLD in de federale regering; CD&V, SPa en N-VA in de Vlaamse regering, allemaal hebben ze tijdens hun parcours meer bochten genomen dan Eddy Merkx in al zijn deelnames aan de Ronde van Frankrijk samen. Gezwind worden elke keer opnieuw alle beloftes en principes overboord gegooid. Het zijn die Vlaamse partijen die hun eigen meerderheidspositie verkwanselen, elkaar via cordons uitsluiten en op cruciale momenten capituleren.

    Gelukkig heeft de Vlaming, die zich vandaag in zijn bestaanszekerheid bedreigd ziet, een betrouwbaar en rechtlijnig alternatief. Een partij die een tegenwicht vormt voor het Belgicistisch en door de PS gedicteerde staatssocialisme én de syndicale bovenbouw, maar ook tegen een ultraliberaal discours en de kritiekloze adoratie van het EU-model. Een partij die, in tegenstelling tot de zuilpartijen en hun coalitiegenoten, onafhankelijk spreekt van vakbond, ziekenkas, patroonsorganisatie of bank, en daarbij één belang voor ogen houdt: dat van degewone Vlaming.

    Het Vlaams Belang bevestigt zich vandaag eens temeer als een programmapartij, die ook op sociaal-economisch vlak het inhoudelijke verschil maakt met de traditionele partijen en hun voorbijgestreefde, slaapverwekkende ideeën. Men zegt graag dat het Vlaams Belang aan de kant staat. Wel ja, het Vlaams Belang staat graag aan de kant, aan de kant van het volk. Aan de kant van de man en de vrouw in de straat. Aan de kant van de gewone Vlaming die geen schuld heeft aan de huidige crisis, maar er vandaag wel voor moet opdraaien. Samen met gezinnen die met de armoedegrens worstelen, samen met onze jeugd die het niveau van het onderwijs ziet kelderen door een nefaste hervormingsdrang, samen met jongeren in problematische opvoedingssituaties, samen met alleenstaanden, samen met éénoudergezinnen die in de marginaliteit terecht komen, met ouderen die zich zorgen maken om hun pensioen, met hulpbehoevende bejaarden die in ongecontroleerde rusthuizen terecht komen en met zorgbehoevenden die het sociale vangnet zien afbrokkelen. Samen met al die Vlamingen staan wij aan de kant. Dat is de kant waar ik graag sta. Dat is de kant waar we moeten staan. Met het Vlaams Belang aan de kant!

    Ik dank u.

    °°°

    Heel zeker vindt U op de webstek van het Vlaams Belang nog meer inspiratie. Zie

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10115/

    Hierboven staat alleen de hoofdschotel van de dag, met de fijnste gerechten, bereid door een Meester Kok. Met de verschijning van Barbara Pas nog op het netvlies, zie ik ineens Marianne Thyssen voor mijn geestesoog. Probeer dat ook eens uit, dan weet U direct voor wie U moet stemmen!

    Ach Jong! Wat heb ik er spijt van niet meer va de jongsten te zijn; om met de aantredende jeugd het vendel verder te dragen. ‘Aan de kant staan’ s voor velen van ons zowat het enige waarin we goed klunen zijn. Met herauten als deze lieve kleine (!) in wie ik een Grote Dame zie, is  Vlaanderen op de goede weg om op korte tijd onafhankelijk te zijn.

    “Met kleine sprongetjes geraak je niet over een afgrond” : Hey Bart : ween van spijt en smijt Uw kroon naar Pas!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    03-06-2013, 15:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1409 - DE SOCIALE VOLKSPARTIJ ONDER DE ZWART- GELE LEEUWENVLAG

    ***

    Maandag 3 juni

    Zon 5u33-21u49

    H Clotildis (*)

    .

    (*) De Heemkundige Kring van Desselgem is fier om over dit personage, de echtgenote van een zekere Clovis, de Merovinger en Koning der Franken, te schrijven dat deze afkomstig was van de Munckhoeve, in de bocht van de Leie naast het Bos van Ooigem. Clovis was de vechtjas, die midden in de strijd uitriep : ‘God van Clothildis, indien Ge mij de overwinning schenkt, zal ik mij bekeren’. Dit verhaal stond hier reeds zo dikwijls, dat ik het zelf begin te geloven.

    1409 - DE SOCIALE VOLKSPARTIJ ONDER DE ZWART- GELE LEEUWENVLAG

    °°°

     

     

     

    °°°

    Op dit artikel stonden rond 19 uur 12 positieve tot lovenswaardige lezersreacties, maar de krant zelf gaf als quotering : grappig 99%. Wat ondergetekende grappig vind, is dat het artikel zelf tamelijk objectief is, en dat het mij geen cent gekost heeft om er kennis van te nemen. Doe zo verder Mr Vander Kelen, Uw gazetje moet nog een hele weg afleggen voor het aan de grond zit.

    Nu het signaal voor de kiesstrijd definitief gegeven is, van de zee tot de Maas, voor man en vrouw, gaan we er tegen aan. Van Annemans tot Zurkeltrut, maar dan meer gemeend en waarachtiger dan indertijd Leterlinator, die sprak van De Panne, tot Opgrimbie, bang als hij was om natte voeten te krijgen.

    Bij de CVP, de Christelijke Volks Partij moet men na gisteren kwaad genoeg zijn om een aap in zijn kl*ten te bijten. Echt Christelijk zijn ze daar nooit geweest, en nu is een ander weg met de rest van hun volks partij-zieltje…. Nog erger voor de Roden! Die worden het Heilig Ideaal ‘Sociaal’, samen met hun kiezers, van voor hun neus weggekaapt. Het ergst nog moeten de Blauwen lijden : de zingeving van het ‘burgermanifest’ van hun Grote Voorman, zit nu vervat in  de ondertitel van

    Het Vlaams Belang,

    de Sociale Volks Partij.

     

    De SVP : AUB, zelfs de Franstaligen gaan noodgedwongen op zoek moeten gaan naar nog meer apen om hun genitaliën met de tanden te bewerken. Is toch de Ziekenkas die betaalt!

    °°°

    Ter zake :

    Vlaams Belang staat aan de kant, maar dan wel aan die van de Vlaamse kleine man"

    ® Het Laatste Nieuws

    *

     UPDATE "Ja, het Vlaams Belang staat aan de kant, maar dan wel aan de kant van de Vlaamse kleine man." Zo vatten partijvoorzitter Gerolf Annemans en Kamerfractieleidster Barbara Pas de boodschap van het partijcongres in Antwerpen samen, waar de partij zich profileerde als de sociale volkspartij voor Vlaanderen.

    Het Vlaams Belang pleit voor het verlagen van de loonlasten met een kwart, zowel voor werkgever als werknemer. De pensioenen moeten drastisch opgetrokken, de wachtlijsten weggewerkt en de BTW op energie verlaagd tot 6 procent. Dat zijn enkele voorstellen waarmee het zich wil profileren als sociale volkspartij van Vlaanderen.

    Om deze maatregelen te betalen, moet er een eind komen aan de transfers in de sociale zekerheid door de ordelijke opdeling van België en moet het sociaal model voor immigranten beperkt worden. Met deze voorstellen profileerde het Vlaams Belang zich vandaag op het congres in Antwerpen als 'sociale volkspartij'.

    Loonlastverlaging

    Transfermechanismen op Belgisch of op Europees niveau zijn voor het Vlaams Belang heilloos: Vlaanderen kan pas een volwaardig duurzaam sociaal-economisch beleid en een doeltreffend tewerkstellingsbeleid voeren, indien het op alle domeinen over de volheid van bevoegdheden beschikt, en zowel de personen- als de vennootschapsbelasting zelf kan innen.

    De partij pleit voor een drastische loonlastverlaging met een kwart, zowel voor werkgevers als voor werknemers. Op die manier zou de loonkloof met de buurlanden gehalveerd worden en zouden de nettolonen met vier procent stijgen. Daarnaast moeten de pensioenen drastisch naar omhoog zodat de werknemers minstens 70 procent van hun laatste loon behouden. De minimumpensioenen moeten opgetrokken worden tot 1.150 euro voor een alleenstaande en 1.435 euro voor een gezin, en de verplichte solidariteitsbijdrage voor gepensioneerden dient afgeschaft te worden.

    Wachtlijsten wegwerken

    Het Vlaams Belang wil de wachtlijsten wegwerken op vijf jaar tijd, de duur van een legislatuur, een echte maximumfactuur in de thuis- en ouderenzorg. De BTW op energie - gas, stookolie en elektriciteit - moet dalen naar zes procent, terwijl er een sociale vrijstelling moet komen per gezinslid voor de zuiveringskosten van een basishoeveelheid water.

    Om deze sociale maatregelen te financieren, grijpt het Vlaams Belang naar twee klassieke instrumenten: het beperken van het sociaal model voor immigranten en de splitsing van België zodat een einde komt aan de transferten in de sociale zekerheid naar Franstalig België. Vreemdelingen zouden pas van sociale voorzieningen kunnen genieten na een legaal verblijf van 7 van de 8 voorgaande jaren, en mits ze zelf 3 jaar bijdragen hebben bepaald. Het zelfde principe geldt voor de inkomensgarantie voor ouderen (IGO).

    Termijngebonden

    Arbeidsmigratie is voor Vlaams Belang enkel nog mogelijk indien een meerwaarde voor de samenleving geboden worden zoals vorsers, hoog opgeleide wetenschappers of kaderleden van internationale firma's. Voor knelpuntberoepen of bij een vraaggestuurde inwijking moet gewerkt worden met termijngebonden migratiecontracten, waarin tegenover toegang tot zorg en sociale zekerheid bindende eisen staan op vlak van competenties, diploma's, werkbereidheid en taalbereidheid.

    Fractieleidster Pas lanceerde tijdens haar toespraak het voorstel voor een hervorming van de kinderbijslag, waarbij het bedrag voor de eerste drie kinderen verhoogd wordt en vanaf het vierde vermindert. Daarnaast moet er een opvoedersloon van 24 maanden per kind komen en een sociaal statuut voor de thuiswerkende ouder. Het Vlaams Belang is ook voorstander van een volwaardig werknermersstatuut voor onthaalouders.

    Laeremans verwees nog naar een oud wetsvoorstel van de partij om de ontslagvergoeding te beschouwen als een morele schadevergoeding waarop geen lasten verschuldigd zijn.

     

    °°°

    U heeft het al gemerkt; gazettenpraat, gelardeerd met reepjes venijn, en opgediend op een bedje van minachting. Nog altijd stukken beter dan het artikel in GVA, waar er toch minder geprutst werd aan het Belga-Berticht dat ze alle twee bewerkten.

    Enfin, we mogen niet klagen. Zwart op wit stonden er geen schimpscheuten en ze hadden de datum en de opschriften toch juist.Zelfs de steile opgang van het aantal stemmen werd zijdelings aangeraakt, niet te veel om zeker niet beschuldigd te worden van Vlaams Belang gezind te zijn.

    “Stille voortdoen”, de lijfspreuk van Boer Clerq van de (gewezen) tapijtgigant Beaulieu, heeft afgedaan. Er is, zegt Barbara Pas, geen tijd meer te verliezen. Een sneer naar de Niveanen? Bijlange niet! Geen sneer, maar een gerichte trap tegen de voorkant van hun achterwerk. Zodat Bartje duidelijk voelt van waar de wind komt bij zijn ‘Onderwijs-Herworming’. Één millimeter toegeven, en hij en zijn kroonjuwelen vallen van hun  troon.

    Al-bij-al een heugelijke dag om onze ‘splitsingsdrang’ aufzukricken en Ben Weyts het nakijken te geven.

    *

    O Suzanna, wat is het leven mooi voor een overtuigd Vlaming!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    03-06-2013, 13:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!