MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    28-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1611 - FLANDERS LANGUAGE VALLEY VOOR DE ELFENDERTIGSTE KEER LEEG GEROOFD

    .

    1611 - FLANDERS LANGUAGE VALLEY VOOR DE ELFENDERTIGSTE KEER LEEG GEROOFD

    .

    Dit is het plekje dat gemaakt was om ooit wereldberoemd te worden

     

    Thans alleen nog goed om er op bedevaart te gaan.

    .

    De menselijke stem digitaliseren en op die manier de gehele wereld als één grote familie dezelfde taal doen spreken : daar was in de Geschiedenis maar een voorbeeld van, en die was dan nog glans rijk mislukt, als we het verhaal van de Toren van Babel mogen geloven.

    Hier, op dit klein stukje Vlaanderen, werd de start gegeven…Bekijk goed de afbeelding hierboven : het geschonden landschap is voor altijd een levend verwijt oor het heden. Op deze plaats stond in mijn kinderjaren een prachtig boerenhof waar ik met de vriendjes opgroeide en speelde. Of was het eerder dat ik er speelde en tussendoor ook opgroeide?  Waant de dagen waren eer trager….

    *

    Moest, ten tijde van Christoffel Colombus die in 1492 Amerika ontdekte, de NSA-spionage bestaan hebben, dan zouden we nu in een wereld leven, waarin Amerika toen Europa had ontdekt.

    Dat idee is niet meer belachelijk, als dat Amerika de spraak-technologie zou ontdekt hebben. Een God die ‘Veritas’ zou heten bestaat niet, maar moest die bestaan hebben, hij zich als een  kip aan ’t spit, liggen keren in zijn graf.

    *

    Het is bijna erger dan het einde der wereld.

    Aan de rand van de stad Ieper, op de weg naar Langemark en de loopgraven van ’14-’18 waar de bloedigste veldslagen plaats grepen tussen de Engels-Franse en de Duitse legers, aan gevleid tegen de ‘Pilkem Ridge (een strategisch belangrijke heuvelrug), ligt de vroegere site van Lernauit & Hauspie, thans, voor een klein gedeelte, sedert het Faillissement van de Eeuw, het hoofdkwartier van NV Picanol Weefautomaten, die tweede pijler waarop de welstand van de streek teert.

    Daar heeft U, in één en dezelfde alinea, twee slagvelden voor de prijs van één. Rondom in de velden ’t allenkante de ‘war graves’ met de wereldbekende witte zerkjes, en in het centrum daarvan een nieuweerwetse constructie, die ene grote begraafplaats waar Vlaanderens opstanding en toekomst begraven liggen. Niks technologie, alles weg geroofd met hulp van vele medeplichtigen, waaronder in de eerste plaats, de Belgische Staat. De tijd dat de jonge Coburger daar te speuren viel, of de Diikke DeHaene van Diksia, ligt nog niet zo ver achter ons. Ze kwamen gewoon door het beeld lopen, om te delen in de gloriol. En in de centjes. Nog even, en Dexia, maar ook Coburg zouden de wereld afrossen om de eer op hun hoed te steken.

    *

    Zelfs 20 jaar na datum, en nadat het schandaal van de Amerikaanse NSA-spionage is uitgelekt : geen woord van niemand over deze gestolen dromen van de vele duizenden plaatselijke ‘investeerders’, de bakkers, de beenhouwers, de leraars, de kleien zelfstandigen, die tot hun laatste spaarcent in L&H hadden belegd. En die hun laatste dagen, arm en berooid, in een OCVM-gesticht zijn moeten doorbrengen, in plaats van ergens aan een Spaanse Costa del Sol. Zoals beloofd door Diksia…..

    Er hangt een vreemde reuk boven Flanders Language Valley. Een lijkengeur. Die van de 3 nooit opgeknoopte rechters, die de valse aanklagers vrij lieten, en de helden veroordeelden om iets waarvoor men in de USA zo gezegd te stom voor was om te begrijpen en daar ‘creatief boekhouden’ werd genoemd. Maar nog voor de woorden van de Rechter koud waren, waren al de internationale patenten en brevetten reeds in Amerikaanse handen of in de handen van medeplichtigen.

    Hoe ze bij Google of Samsung zijn geraakt, is een verhaal waarvoor men in Brussel nooit tijd zal hebben. De waarheid zou wel eens te pijnlijk kunnen zijn voor het grootkapitaal…..

    O ja, dat ‘creatief boekhouden’ is zo een van de vele slimme Tsjeven-streken die gaat over toekomstige zekere maar nog niet gerealiseerde omzet die in de balns-toelichtingen aan de aandeelhouders VERPLICHT moet verstrekt worden. KPMG, de collega-accountants van wereldformaat, waren tenslotte ook geen kerstekindjes, hé. Volgens de Boekhoudwet zijn dat order-rekeningen met alleen een informatieve rol. Maar dat is iets dat in het Angelsaksisch boekhoudsysteem niet bestaat…. Daar is men nog altijd niet vertrouwd met het tiendelig stelsel…. Maar rekent men in ‘mijlen’ om naar de maan te vliegen…

    .

    Ter zake :

    Spreek Chinees met Google-telefoon

    27/07/13, 12u56  − Bron: ANP Bron DM

    *

    Chinees spreken wordt steeds makkelijker. Google werkt aan een nieuwe technologie waarmee je in je eigen taal een telefoongesprek kunt voeren, terwijl de persoon aan de andere kant van de lijn een andere taal hoort. .

    "Dat is waar we naartoe werken", zegt vicepresident van Android, Hugo Barra, tegen The Times.

    Volgens Barra zijn er al meerdere prototypes en wordt er wekelijks vooruitgang geboekt. Bepaalde talen zijn al bijna perfect, uitgaande van een stille omgeving.

    Samsung kwam onlangs al met de S Translate app, waarmee een gesproken tekst vertaald kan worden. En Microsoft presenteerde in november een vertaaltechnologie waarmee je zelfs een vertaling in je eigen stem kunt afspelen. Maar met een vertaalmachine die direct tijdens een telefoongesprek kan functioneren lijkt Google met weer iets nieuws te komen. .

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    28-07-2013, 15:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1610 - WAAROM JONGE GODEN UIT HET ZWERK MOETEN GESCHOTEN WORDEN

    .

    1610 - WAAROM JONGE GODEN UIT HET ZWERK MOETEN GESCHOTEN WORDEN

    .

    Ze vragen er om

     

    .

    Dit stukje zal gaan over de nieuwste ‘denktank’ der Tsjeven, de INNESTO. De voortrekkers daarvan, de twee jonge goden waarvan sprake in de titel van dit stukje, zijn Eric De Natte Dweil Senior, en een zekere Bothuyne, beiden als kometen uit het niets opgedoken.

    De naam Innesto verwijst overigens overduidelijk naar…het in nesten zitten bij de Tsjeen…. En dat is juist waar Hugo Camps hieronder de aftrap voor geeft in een rondje kont-trappen.

    *

    Het is een vast gegeven in de criminologie : het selectief geheugen van betrapte misdadigers en bij uitbreiding in de volksmond, van alle Inlandse Rode Vaandeldragers. Hugo (Concentratie)Camps is op die vaste regel geen uitzondering, vandaar dat hij in de De Morgen van gisteren tweede viool mocht komen spelen, naast die andere grootheid, de verrezen Steve Stunt, die op het hoogste schavotje met EthiasCo weer met veel toeters en bellen de politieke arena intrekt. De Staatsbank & Staatsveerzekeringen Ethias, de vroegere Rode Staatskerk, heeft er een dus een flinke zoon bijgekregen : de Co. Vandaar EthiasCo, om te rijmen met…fiasco.

    De Steve is, zoals we allemaal weten, vriend en vijand, niet van gisteren en heeft bij de Dikke van Diksia de mogelijkheden ontdekt om met het geld van de ‘cooperanten’ én met Staatssteun, net als een goochelaar, geld uit de zakken van de achterban te ritsen. Het wijst er zelfs op, dat de ARCO-copperanten weer mogen ademen : Steve heeft gegarandeerd voorkennis van de uitspraak inzake de door Leterme ge-arrangeerde Staatswaarborg, die stelt dat ‘copperanten’ van de failliete ACW-tak Arco geen aandeelhouders, maar in feite gewone ‘spaarders’ waren. Er zal dus veel volk komen naar kijken, want de Staat waarborgt ‘spaargeld’ tot 100.000 Euro.

    Dat opent onverwachte perspectieven voor de ondernemers-wereld. De familiale NV (met durf-kapitaal) wordt coöperatieve, de aandeelhouders met hun inbreng van het familie-fortuin worden bij notaris-akte omgetoverd van aandeelhouders naar ‘coöperanten’ en als het tegenslaat zodat de zaak op de fles gaat, betaalt de Staat het verloren familie-fortuin terug.

    Hogo Campo kan dus nog heel wat meer aan de kaak stellen dan de maiden-trip van 2 opkomende jonge CVP-Godheidjes.

    *

    Natuurlijk trekt hij de kaart van de werkman : hij is er zelf ene, alhoewel hij misschien wetens en willens, het belangrijkste over het hoofd ziet. Het maandelijks pensioengeld is immers geen soort aalmoes of overlevingspremie door de Samenleving uitbetaald aan de almaar door groeiende groep gelukkigen. Het pensioen is de gespreide terugbetaling in de tijd van de afgehouden bijdragen, individuele en patronale, verhoogd met de intrest, die door de Staat als goed huisvader beheerd hadden moeten worden. In die zin is ‘de vergrijzing’ en de daardoor stijgende pensioen-last één grote leugen, want hoe groter de hoop, hoe groter de bijdragen moeten zijn geweest. Maar zoals altijd als er door politiekers geld van anderen moet beheerd worden, staat dat gelijk met de kat bij de melk zetten. Het systeem is verworden tot een druk-ketel tot de rand gevuld met adder-gebroed, waar die kat haar jongen niet meer in terugvindt, eenmaal het geld weg is.

    Zeer juist, Campske! En weet U nog wie de ‘Portefeuille’ Pensioenen al die jaren beheerd (begeerd?) heeft. Vooral die éne is vermeldingswaard, die op de spreek-tribune van het Parlement iets kwam broebelen over  ‘witboek’ gevolgd door ‘n ‘groenboek’. De man zit nu gelukkig d’aerd’in, zodat er hem verder niets meer kan ten laste gelegd worden.

    *

    Over het werk van de Regeringen Verhofstadt : ook daar vindt U, Heer Campo, veel aanwijzingen  voor creatief omgaan met pensioenkassen, waarbij in de Gouden Jaren het geld door deuren en vensters werd vergooid. Door o.a. de ‘politie-hervorming’ van Linke Lewie uit Leuven, waar na 20jaar is gebleken dat er bij dat korps bijna meer ‘directeurs-generaal’ waren dan manschappen.

    Maar ik wil het vooral hebben over de weggemoffelde kostprijs-berekeningen van de massa-immigratie die maar niet uitgeklaard geraken.

    Ook weer zeer typisch voor de Roodhuiden : elke ondernemer die ‘draait’, goed of slecht, moet volgens een vast schema, per 12 maand een balans openbaar maken. Is vooral zeer leerzaam voor de kleur-syndicaten, die echter angstvallig de eigen schaamdelen blijven bedekt houden.

    Maar de Verlies & Winstrekening van de immigratie moet ondertussen het best bewaarde staatsgeheim ter wereld blijven. De mensen zouden eens kunnen zien, waar het geld dat ze zelf bijeen gespaard hebben voor hun pensioentje, naartoe is gevlogen….

    .

    Ter zake :

    Vhsdt Van Rompuy en Bothuyne herleiden pensioendebat tot een provocatie

    *

    Twee nieuwlichters van CD&V lanceren het voorstel om de pensioenleeftijd aan de levensverwachting te koppelen. Wie vandaag jonger dan 40 is, zal zich tot zijn 70ste krom moeten leggen. Naar de loopbaan wordt niet gekeken. Naar het soort werk en het opleidingsniveau ook niet.

    De parlementsleden Van Rompuy en Bothuyne herleiden het pensioendebat tot een provocatie. Geen mens wist tot nu toe van hun bestaan, maar de trap onder de kont van zestigplussers moet daar verandering in brengen. Hun honger naar naamsbekendheid was groter dan de afschuw voor de belediging van bouwvakkers en klerken. Ook nog intellectueel broddelwerk. Gooi- en smijtwerk.

    De vraag is of de jonge wolven gemandateerd zijn door hun partij. Met hun voorstel trekken ze lelijke krassen door het sociale profiel van CD&V. Net nu de partij weer een meer ideologische bocht leek te hebben genomen. Niet alleen maar machtspartij.

    Het pensioendebat wordt steeds vaker opgeluisterd door onfrisse klanken. Er wordt gespeculeerd op gevoelens van schuld en gêne. Zie toch eens wat gij de gemeenschap kost!

    Elke normale mens weet dat de status quo niet te handhaven is. Maar moet er daarom zo lichtzinnig worden gedaan over het arbeidzame leven van mensen boven de vijftig?

    Alsof het alleen maar een pretje was.

    Hugo Camps

    .

    Wat de politiek heel wat doorzichtiger zou maken, is op elk niveau, na elke verkiezing, de ‘gebuisde’ exemplaren voor de Rechtbank te brengen, waar onafhankelijke experts een boekje over hen kunnen opendoen. En waar het Hof/Le Palais geen zaken mee heeft.

    Deze Rechtbank zou ook geen beroeps-rechters mogen hebben, want dan zou men kunnen voortboeren lijk men nu bezig is : elkaars rug krabben. Er zou een volksjury moeten komen en de eerste vraag zou telkens moeten gaan over het invullen van de voorbeeldfunctie voor een Openbaar Ambt. En hiermee is niet de dienstwagen of het kostuum van de gebuisde bedoeld.

    De strafmaat zou daarom zo simpel mogelijk moeten gehouden worden : opknoping of, voor de lichtere gevallen, eeuwigdurende verbanning. Vrijspraak of beroep is uitgesloten. Elk vonnis zou, zoals ten tijde van de repressie, standrechterlijk moeten uitgevoerd worden.

    Wedden dat er nooit meer genoeg volk voor de kieslijsten zou gevonden worden, behoudens bij het Vlaams Belang, waar men staat te popelen om op zekere dag de Augius-stallen te kunnen uitmesten.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    28-07-2013, 11:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1609 – WIL NEDERLANDSE RECHTER WIJZIGEN LATEN AANBRENGEN AAN HET WOORD VAN ALLAH

    .

    Zondag 28 juli

    Zon 6u03-21u34

    H Ada

    .

    1609 – WIL NEDERLANDSE RECHTER WIJZIGEN LATEN AANBRENGEN AAN HET WOORD VAN ALLAH ?

    .

    Marc Dutroux denkt er aan, dank zij deze advocaat,



    Zich te bekeren tot de Islam, op voorwaarde dat hij ‘het’ (het onnoembare) op een briefje heeft, zodat hij geen 2de keer levenslang den bak in gaat.

    .

    http://youtu.be/-J7_TKgw1To

    In dezelfde rechtszaal waar Geert Wilders ooit als gemene misdadiger voor de Rechter stond waar hij werd vrijgesproken, en de PVV thans de grootste partij van Nederlandf is, komt  dus een nieuwe zaak voor die het ‘zaaien van haat’ wil aan banden leggen. Ik heb de dagvaarding niet gelezen, maar vind dat durven! Ziehier de misdaad. Een zekere Mr De Jonge vertelt voor waar en  echt op T.V. letterlijk wat in de Koran staat (pedofilie als na te volgen voorbeeld), en wordt daarvoor voor de Vierschaar gesleurd. Omdat zoiets de tere zieltjes van de overtalrijke  Moslims beledigt. Nou Moe, nou breekt m’n klomp, moet die Hollandse Meneer gedacht hebben. Hij weet wel dat er gezocht wordt naar ‘Jurisprudentie’ om de mensen de mond te snoeren, maar dat het nu precies om zoiets stoms zou gaan, daar kan hij even niet bij.

    De Koran is het woord van Allah zelf, en daar verhaalt de Allerhoogste in eigen woorden, hoe de Profeet naar een gewoonte van die tijd, die helaas nog altijd navolging vindt in sommige landen, zich een kind van 6 jaar moest uitkiezen, om ermee gemeenschap te hebben. Iets wat dat kind, dat daarvoor haar spel met de poppen moest onderbreken, de volgende morgen spontaan aan haar moeke vertelt. Dat, zegt de Rechter, mag niet : want volgens de aanklacht voelt de ware Moslsimmer zich de dag van vandaag, door de achterliggende gedachte, beledigd. Volgens he, zou op belediging van Moslims, de doodstraf moeten staan. Christenen daarentegen, mogen zoveel mogelijk ‘beledigd’ worden, want met de grofste godslasteringen wordt het modernste toneel gemaakt. Daar is niets meer heilig, iets wat zelfs door de Bisschop van Antwerpen naar waarde geschat wordt : Mgr Bony had zelfs lovende woorden voor acteurs die met rotte tomaten en ander vuil op de scène naar het Kruisbeeld gooiden. Men is tenslotte geëmancipeerd, of men is het niet.

    Zo trekt ‘To Morrow-land’ in Boom honderdduizenden festival-gangers om te feesten als varkens, terwijl in Libramont op de landbouwbeurs wereld-resultaten neergezet worden met het werk van naarstige boeren. JaJa, men is geëmancipeerd of men is het niet! Agge mo leut êt!

    Het ‘haat zaaien bestrijden  : zeer goed gevonden van de arbiter. Maar voelt men zich nu beledigd omdat dat daar zo staat in de Koran, of omdat men dat op een niet door eerbied doordrenkte manier citeert? Kleine nuance, maar zeer belangrijk voor geëmancipeerde mensen!

    Maar het zou ook anders kunnen. Volgens mij verdient Mr de Jugepee door deze rechtszaak de doodstraf door onthoofding tot de dood er op volgt, omdat hij kritiek heeft op het woord van Allah.

    Tja, hoe zit het nu : als de Koran eerbiedwaardig is, moet hij opgevolgd worden. Anders is het gewoon een stuk Arabische sub-cultuur, met de waarde van een straf maar onzedelijk mannetjesblad.

    Geef mij dan maar de Bijbel : die is wel aan de straffe kant, maar hij is overal Kinderen Toegelaten.

    Benieuwd hoe de Vrije Meningsuiting zich hier zal uit de slag trekken. Komt er nu een ‘Koran Revisted’ speciaal voor Nederland, of zal het gezond verstand zegevieren? Lastige zaak : gezond verstand verzoenen met Koran-lovers.

    Als ik denk aan die oer-echte Hollandse Marokkaan-Advcaat (zie afbeelding hierboven-) raad ik alle moeke’s aan hun kindjes weg te houden van het TV-scherm.

    *

    Al iets gehoord over aanranding van de eerbaarheid, tijdens de voorbije hittegolf door jonge monitrices op de zomerkampen? Voor het slapengaan de kindjes M/V tot op het been inspecteren op teken-beten, ook in de jeugdige liesjes :is dat geen kinder-misbruik zoals in de Blokkendoos?  Als daar maar geen vodden van komen!

    .

    Ter zake :

    Volgende week staat het vrije woord voor de rechter

    Robert de Jonge noemde Arabieren pedofielen. Donderdag zit hij in het verdachtenbankje.

    Robert de Jonge, verblijvend in het buitenland, ontving onlangs post van het Arrondissementsparket in Amsterdam. Een 'Oproeping van verdachte.' De Nederlandse rechter wil dat nu eindelijk die zaak tegen hem gevoerd gaat worden. Robert de Jonge heeft namelijk op de Nederlandse tv gezegd, wat we onlangs weer in de krant konden lezen: Arabieren hebben in het voorbeeld van Mohammed een vergunning om seks te hebben met kinderen.

    Zo was dezer dagen dit door merg en been gaande filmpje te zien van een elfjarig meisje in Jemen dat zegt nog liever te sterven dan te moeten trouwen. In Jemen is het aantal kindhuwelijken zelfs toegenomen. Ook in een moslimland als Pakistan worden kinderen voor seks misbruikt. Zie http://youtu.be/-J7_TKgw1To

    Wij vinden dit een schande. Ook de Nederlandse politiek heeft grote moeite met een imam die het huwelijk met een negenjarige goedkeurt. In Nederland noemen we zoiets pedofilie.

    Robert de Jonge maakte zich daar ook boos over. Hij noemde Arabieren daarom 'kontenbonkers', daarmee ook refererend aan stiekeme homoseksuele praktijken, en hij noemde Mohammed een 'kleuterneuker'.

    En dat mag niet, vindt het OM, want dat is beledigend voor een groep mensen, "te weten Arabieren wegens hun ras althans Moslims wegens hun godsdienst."

    En daarom staat Robert de Jonge, gewoon een jongen die zich boos maakte, op aanstaande donderdag, 1 augustus negen uur 's ochtends voor de rechter in de Rechtbank Amsterdam, Parnassusweg 220.

    Precies diezelfde betonbunker, waar ook Geert Wilders zich moest verantwoorden omdat hij zich kritisch had uitgelaten over de islam en over moslims. Alleen toen was er veel aandacht voor. Wilders kon zich een dure advocaat veroorloven. Robert de Jonge kent niemand. Hij heeft een pro deo-advocaat. Hij moet midden in de zomer voor de rechter staan, en dan ook nog eens lekker vroeg. De rechtbank heeft kennelijk helemaal geen zin in al die publiciteit. Het OM zou daarentegen veel voordeel hebben in een veroordeling van Robert de Jonge. Want met dat in de hand kan eindelijk de mond gesnoerd worden van andere islamcritici.

    Er staat dus veel op het spel. Maar de media negeren de zaak. De Nederlandse bevolking blijft ontwetend.

    Robert de Jonge werd al eerder voor dezelfde rechter gedaagd. Ik was erbij. Ook de arabist Hans Jansen zat op de publieke tribune. Dat vond de rechter kennelijk vervelend, en die maakte er dan ook zomaar een opmerking over. Hij had waarschijnlijk liever dat er helemaal niemand op de publieke tribune zat.

    Hier een interview dat ik met Robert de Jonge had. Hier een eerder stuk dat ik over de zaak schreef.

    Dat kritiek op de islam en pedofilie de mond gesnoerd wordt is al erg genoeg. Dat de rechterlijke repressie in stilte plaatsvindt, vind ik eigenlijk al helemaal onverdraaglijk.

    Zo snoert het vrije Nederland heel stilletjes zichzelf de mond omdat we de moslimmigranten niet voor het hoofd willen stoten. Bang, bang, bang. Wie er werkelijk onder lijden, dat zijn dus kinderen als dit meisje.

    Joost Niemöller

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    28-07-2013, 08:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    27-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1608 - OPSPORING VERZOCHT : DE DADER IS GEVAT

    .

    Zaterdag 27 juli

    Zon 6u02-21u35

    H Christiana

    Wie wil hebben goede rapen, moet met Christiana zaaien de zaden

    .

    1608 - OPSPORING VERZOCHT : DE DADER IS GEVAT

    .

    Nouredine Abouallal, in beter dagen

     

    Laat ons de groeten doen. Moge Allah hem een lang en stevig geslacht geven, hij zal het nodig hebben.

    .

    Dat melden U zijn aardse weduwe, Mevrouw Tatiana Wielandt, volbloed Vlaamse prachtmeid voor ze bezweek voor de donkere ogen van Abou-de-Sharist met zijn borende blik tot in het diepste van haar zieltje. Hun zoontje is nog veel te jong om te begrijpen wat er is gebeurd maar dat belet niet dat ie niet doet zoals elk kind van die leeftijd : veel bleiten. Want zijn naam is ‘Mujahid’, dat is Arabisch voor ‘Strijder’. En strijders wreken altijd hun vaders met stromen Walenbloed, zoals we weten van dat dapper Kerelskind, dat met de stukken van vaders goede zweert in zijn schabbe door de bossen naar de smid liep. Met de vraag ‘Toe Smidje van den woude, hersmeed mij vaders goede zweerd, want t is ’t  hersmeden weerd,

    Hopelijk kan Mama Tatiana later de kleine duidelijk maken, dat hij zijn roeping wel mag volgen, maar dat die niet bij ons ligt, maar bij de debaters die zijn vader ‘gepakt’ hebben. Hij mag het ‘oog voor oog en tand voor tand’ (en zelfs veel meer) daar gaan toepassen zoveel hij wil. Het staat alleen niet vast, vanaf welke leeftijd er ook seksuele strapatsen voor jongeren zijn voorzien. Goed uit de doppen kijken, hé zeuneke, en liefst nu al gaan oefenen om te leren tussen de kogels door te lopen.

    Zeer tussen haakjes : het VB moet toch altijd overdrijven, hé! Bij Allah is iedereen, naar goede socialistische traditie, gelijk voor de Wet : geen 76, maar 72 maagden zijn er voorzien. Al is er wel niets bekend over de kwaliteit noch de leeftijd van het aanbod. Als je zo ziet hoe kaviaar-socialisten kunnen leven op kap van hun achterban, mag er redelijker wijze ook aanvaard worden dat er bij Allah ook achterpoortjes zijn. Daar zal er ook wel een ‘snel-kassa’ bestaan, die recht geeft om bovenaan de wachtlijst te komen…

    Verder mag iemand omdat hij of zij voor het VB schrijft, dat graag doet en er nog voor betaald wordt ook, net meer taalfouten maken dan een ander.

    Op een persconferentie zweerde hij dat…. Of zou dat een mij onbekende werkwoordvorm zijn van het werkwoord zwoeren’? Wij, we zijn maar Blog-VB-ërs maar we hebben gezweerd altijd en overal en zo correct mogelijk de waarheid te schrijven.

    .

    Ter zake :

    Sharia-kopstuk gesneuveld

    www.vlaamsbelang.org

    *

    Noureddine Abouallal, kopstuk van Sharia4Belgium, is in Syrië gesneuveld. Daarmee verwerft hij de status van ‘martelaar’ en mag hij zich verheugen op 76 maagden in het islamitische paradijs.

     Begin dit jaar trok Abouallal, die steeds meer problemen kreeg met het Belgische gerecht, naar het front. Daar kreeg hij wellicht het gezelschap van zijn vrouw en hun 2-jarig zoontje. Hun levensverhaal is wellicht nog tragischer dan de zelfgekozen dood van Abouallal en haalde al meermaals de pers.

    Geboortekaartje met machinegeweer

     De beloftevolle studente Tatiana Wielandt bekeerde zich op 18-jarige leeftijd tot de islam. Ze was bevriend met de zus van Abouallal en trok met haar familie elke zomer op vakantie naar Marokko. En van het een kwam het ander. Tatiana en Noureddine werden verliefd en zouden al snel trouwen. Sindsdien ging Abouallal zich anders kleden en gedragen. Hij wierp zijn jeans over de haag, trok een lang gewaad aan en liet zijn baard staan. Ook bij hem waren het de symbolen van een groeiend moslimextremisme. Dat zette hij nog een extra in de verf door zijn zoontje de naam ‘Mujahid’ te geven, Arabisch voor ‘strijder’. Op het geboortekaartje stond trouwens zo’n strijder afgebeeld met een machinegeweer. De buitenwereld reageerde geschokt.

    ‘Soldiers of Allah’

    Abouallal kwam de laatste jaren vaak in de schijnwerpers als voorman van Sharia4Belgium. Nadat hun leider Fouad Belkacem achter de tralies belandde, nam hij de touwtjes over. Op een persconferentie zweerde hij dat België nog niet van hen af was. “Wij zullen de ruggengraat van de Belgische democratie breken,” klonk het dreigend. Toen Belkacem op zijn proces verscheen in een trainingspak met de uitdagende slogan ‘Soldiers of Allah’, werd hij geflankeerd door twee adjudanten. Een van hen was Abouallal.

    Hij is nu gesneuveld als soldaat van Allah. We gaan ons niet vrolijk maken over de dood van een mens, maar ellende kan hij in dit land al niet meer aanrichten. Hopelijk loopt het verhaal voor zijn vrouw en zoontje beter af.

    .

    Bericht aan de ontroostbare weduwe.

    Ondergetekende heeft met U te doen : als ik denk aan Uw weduwenpensioen voor dat soort Oud-Strijders. Zal wel ene vette zijn. Maar misschien vergis ik mij, in de zin dat er een fonds (wellicht gesteund door de Unesco), bestaat, speciaal goed voorzien voor weduwen van martelaars. Waarschijnlijk het tegengewicht van die 7.200 kgr maagden die HIJ nu geniet en ZIJ niet. Let maar op dat de Fiscus U niet bij de lurven vat met al dat zwart geld… Ge gaat Di Jeanetto toch niet vergeten?!

    ’t Is maar dat  gij, Tatiana, waarschijnlijk de burka draagt (Groot of Klein model?), maar ik zou zeggen vergeet dat Marokkaans avontuur, en zoek U ne jongen van dees kanten die voor U door het vuur zou lopen, maar een die slimmer is dan die eerste, niet en dan nog voor ’n ander, door een vuur van gloeiend staal. Ge hebt nu kennis gemaakt met de Marokkaanse sub-cultuur en zo zit ge met de gebakken peren.

    Ik mag toch niet aannemen, dat gij Uwen halven trouwboek zult proberen te wreken?! Zijt ge daar wel zo zeker van?

    Allez Allez, ’t is bij ons toch zo slecht nog niet? Een beetje geduld, meiske, en het leven lacht U weer toe, net als bij Alma met de Vlassen Haren…

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    27-07-2013, 14:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    26-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1506 - WERELDJONGERENDAG OF PUKKEL POP

    .

    Vrijdag 26 juli

    Zon 6u01-21u37

    H Joachim en H Anna, patrones van de huismoeders , patroons van de bejaarden

    Bouwt op Sint-Anna de mier grote hopen, de winter zal niet zacht verlopen

    .

    1506 - WERELDJONGERENDAG OF PUKKEL POP

    .

    Feestdag van St Anna Ten Drieën, een oude geplogenheid uit de jaren 1500

     

    Toen niemand het nodig vond van wilde festivals of andere Gouden Kalveren.

    .

    Voor nadere informatie omtrent deze triptiek :

    http://www.musicksmonument.nl/TRINUBIUM/HET_TRINUBIUM_EN_DE_HEILIGE_MAAGSCHAP.html

    Te horen aan  het overdonderend lawijt, de negermuziek en de bonkende tam-tams, mitsgaders  het stijgend aantal hardhorenden, zonder te letten op n te meten aan de hoeveelheid gebruikte drugs (want de flikken in burger kijken de andere kant op), is Pukkel Pop veruit de populairste, ver te verkiezen boven die dwepende ‘Wereljdongerendag’. Trouwens, wie loopt er nu helemaal naar Zuid Amerika, om tijdens de Mis handje-houden te mogen oefenen met het gelegenheids-lief? Komt nog daarbij, dat samen tussen de lakens duiken er ook niet in zit, want die jongeren overnachten bij Braziliaanse families die op dat punt nog ouderwetser zijn dan papa & mama thuis.

    Al zou het natuurlijk kunnen, dat die Brazilië-lopers er zeker van zijn, in een ander leven hun deel van de taart die ze hier zijn mislopen, later vervangen te zien door een dubbele portie gratis rijstpap met gouden lepeltjes…. Wat nogal iets anders is, dan dagelijks 72 maagden te moeten verwerken, zonder dat daar ooit een einde aan komt.

    Wat er ook van zij, de jeugd die samenkomt om te bidden en te zingen, draagt geen bomgordel, of gooit niet met granaten of vuurt geen raketten af op Israël. Wat meebrengt dat onze media ze niet mogen en er dus ook geen goed woord voor over hebben. Zeg nu zelf : we zijn toch allemaal veel te intellectueel, te bijdehands, te modern, te vooruitstrevend geworden, om ons die fabeltjes te laten wijsmaken! Weg met die rijstpap als menu voor de Eeuwigheid : we smijten met z’n allen het kind weg met het badwater! Als het maar onze tijd duurt….

    Dat ze ‘het zout der aarde’ genoemd worden in oude geschriften, dat doet er eventjes niet toe….

    *

    De ‘Dagelijkse Standaard’ (zie artikel hieronder) pakt de stier bij de horens. Toch erg, dat op die manier he volk zichzelf moet verdedigen, en dat de Leiders glansrijk achterwege blijven, of achterna hinken. En dan is men verwonderd dat de kerken, op een stuk of 10 oudjes na, zijn leeggelopen. De Kerkleiders doen wat de Grote Baas hen heeft voorzegd : ze plaatsen het licht onder de korenmaat. In plaats van om het even hoe of met welke middelen ook, de media bom-vol gezet worden met om het even wat, als het onderwerp maar de ‘Wereldjongerendag’ blijft. Met reporters onderweg en ter plaatse, en met een nog speciale delegatie dicht bij de Nieuwe Franciscus.

    En zelfs al hebben die mensen geen gelijk : ze doen toch niemand kwaad?

    .

    Ter zake :

    Wereldjongerendagen: 400.000 geestelijk gestoorden

    *

    Geplaatst door Willem Jan Hilderink op 24 juli, 2013 -

    De achtentwintigste Wereldjongerendagen zijn begonnen.

    <--break->Vierhonderdduizend katholieke jongeren van over de hele wereld verzamelen zich deze dagen in Rio de Janeiro. Ze komen daarmee uit voor hun geloof en zoeken er inspiratie in. Het enige wat een toenemend deel van Nederland daarvan kan vinden, is dat alle deelnemers aan een geestelijk defect lijden.

    Europa is al enige tijd een kersteningsgebied voor Christenen uit andere werelddelen. Eerst raakten we hier namelijk ontkerkelijkt, vervolgens atheïstisch en nu zijn we bezig onverdraagzame antitheïsten te worden. Religie is voor de dommen en de staat is er om weldenkende mensen te beschermen tegen al die achterlijke doctrines. In de context van de mazelenhype, waarbij een ziekte een vehikel werd om weer ouderwets te ranten tegen het religie en geloof, schreven Bart Jan Spruijt en Arnold Huijgen daar scherpzinnig over:

    Religie is altijd een makkelijk doelwit. Onder het mom van al dat getheologiseer is de overheid bezig opnieuw zijn bevoegdheden op te rekken en die van de burger te verminderen.

    In dit verband is het goed nog eens te herinneren aan de scheiding tussen kerk en staat. Die houdt in dat de kerk niet over de staat mag heersen en de staat niet over de kerk.

    Tegenwoordig wordt deze scheiding echter steeds meer uitgelegd als de absolute scheiding van religie en het publieke domein (en allerlei aantastingen van klassieke grondrechten worden ermee gerechtvaardigd). Wie deze onjuiste definitie van de scheiding van kerk en staat hanteert - en Rutte doet dat - moet consequent zijn en zich als politicus onthouden van elk commentaar op het geloof van burgers. Immers: 'Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof', zoals het voorbeeldige eerste amendement op de Amerikaanse Constitutie luidt.

    Of betekent de scheiding van kerk en staat in Nederland inmiddels dat de staat zich wel mag uitlaten over geloofszaken, maar dat uitspraken vanuit het geloof in het publieke domein irrelevant, of ongewenst, of zelfs ongrondwettig zijn?

    We zijn niet alleen bezig geloof te verbannen uit het register van acceptabele opvattingen; we zien het uitdragen van geloof meer en meer als een diskwalificatie. Het komt ons zo onvoorstelbaar voor dat iemand wil leven naar Gods woord, dat we dat alleen maar kunnen ridiculiseren. Dit is geen gezonde spot meer.

     

    Zo kan het gebeuren dat de meeste Nederlanders maar één verklaring hebben voor een congregatie van vierhonderdduizend gelovige jongeren: ze zijn hartstikke gek. Dat is ontzettend lui en minstens zo gek als wij die jongeren noemen. Het doet me denken aan een van de elf lessen die Robert McNamara in 'The fog of war' uit zijn leven trok. 'Be prepared to re-examine your reasoning.' Als we op het punt zijn gekomen dat we het gedrag van zo'n immense massa andersdenken alleen maar vol dédain tot 'gestoord' kunnen bombarderen, lijkt het me dat wij zelf ergens een steek hebben laten vallen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    26-07-2013, 13:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    25-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1505 - EN WAT ALS MORGEN DE HEMEL INVALT?

    .

    1505 - EN WAT ALS MORGEN DE HEMEL INVALT?

    .

     

    .

    Ik ben er echt niet gerust in, weet U. Van de Jos verneem ik dat ons kersvers koningspaar voornamelijk gepaard heeft om lijk op de kindermolen, de truis te pakken te krijgen, waardoor de vrome Mattil dus in een bootje-van-staat samen zit met het Mietje Kukuleku van haar nachtmerries. Waardoor ze dank zij Nonkel, nu ook haar hemel verdient, zodat de zware zonde van die in vitro-kindjes haar niet te zwaar zullen aangerekend worden.

    Het koppel zou zich ergens in het Land der Franken bevinden, waar ze eindelijk op hun plaats zijn. De ene in de homo-bars op Place Pigalle, de andere misschien zelfs in Verre Lourdes?

    De Guido dan weer, verklapt dat het ‘kernkabinet’ zo wat ‘in vrac’ het land zou verlaten hebben. Waarbij hij spijtig genoeg laat uitschijnen dat het maar tijdelijk zou zijn.

    *

    Na deze twee vaststellingen, meen ik te moeten besluiten dat we in de pruimentijd zijn aanbeland, al ontsporen er volgens mij wel een beetje teveel treinen.  Maar daar heeft de Islam toch niets mee te zien, hé….

    Mij niet gelaten, die zomerse kalmte, want nu is er tenminste tijd voor belangrijker zaken. Het ‘Eenheidsstatuut’ bijvoorbeeld. Ik kan het niet ontkennen : in de aak van arbeiders en bedienden zit ik met een ei. Het Ei van Moeder Harmonica als U wilt.

    Voorheen, vroeger dus, bijna in de tijd dat de dieren nog konden spreken, had een werkgever (AUB SVP hier GEEF ik U zomaar WERK op een zilveren schaaltje) een resem arbeiders in dienst, met daarenboven een paar bureau-mannetjes voor het papier-werk. Zo is het altijd geweest, en zo had het moeten blijven.

    Maar HALT, hoor. Eerst moest er duidelijk M of V bij staan, want de tijd van discriminatie was ineens voorbij. Ineens was er wat en hoe er in de onderbroek stak, belangrijker dan de rest. En als kers op de taart, kwam de Sociale Inspectie dan controleren of ‘de sanitaire voorzieningen’ wel in duplo bestonden. Kwestie van de morele kwaliteiten van eenieder te behoeden. Dat er vanaf dan nog alleen in het velo-kiot kon gevreeën worden, was de prijs van de vooruitgang. De seksuele emancipatie vond, dank zij de pil, haar weg tot op de werkvloer.

    Maar eenmaal al dat nieuwe eenmaal bezonken was, en herleid tot een dag-dagelijkse sleur, was daar nog altijd dat mensonterend onderscheid tussen handenwerk en geesteswerk. Vooral rond het computer-gebeuren was de grens niet zo duidelijk. Op een klavier tokkelen, was nu een lichamelijke prestatie of niet.

    En zo is het gekomen, dat het Ei van Zr Harmonica kon uitgebroed worden : om geen discussie meer te hebben, stoppen we beiden in dezelfde zak : mannen, vrouwen, bedienden, arbeiders. Uiteraard : op kosten van de patron, naar goede rode gewoonte.

    Niets dan lof, ’t allenkante, en dat overstemde luidkeels het tandengeknars van zij die de rekening op hun bord kregen.

    Probleempje! De eerste Sociale Revolutie has men besloten door de verplichting overal de letters M/V te gebruiken, tot in het belachelijke toe. Gevraagd : huishoudster M/V. Gevraagd : wevers M/V. Gevraagd : stiksters M/V. Zelfs Heert Goste vond het te min om daarover lollig te doen.

    De naam voor de nieuwbakken ‘werknemer’ (= de persoon M/V die een job van dat schaaltje met aanbiedingen heeft aangenomen)? Tja, dat is detail voor de talenknobbels. Niemand kan immers van een goede socialist verlangen dat hij het schoteltje volledig proper likt. Weglopen met de vette brokjes, en de rest aan anderen overlaten….

    Vandaar onderhavige voorstellen, waar het werkwoord ‘werken’ in al zijn geledingen zoveel mogelijk is weg gelaten. Die woordenkramerij rond ‘werken’ werkt immers alleen maar ontradend, want aan ‘werken’ heeft iedereen van nu voort in de welvaartstaat een broertje dood.

    Als ‘Patroon’, d.i. diegene die in alle omstandigheden BETAALT kan men beschikken over ofwel ‘Arbed’s, ofwel Bedarb’s, daar ben ik nog niet aan uit. Omdat beiden een verborgen pejoratieve bijklank hebben. Arbed is een multinational (geweest?) en een ‘Bedarb’ doet denken aan bederf en dus aan syndicaal depotisme

    Vandaar onderstaande revolutionaire hint, omdat er in ieder geval ook een oplossing moet komen aan de communautaire geplogendheden. Ook de patroons beneden de armoegrens hebben in een tweetalig land recht op duidelijkheid.

    Alles draait in dit computer-tijdperk om ‘bytes’ en ‘bits’ in onze gecompueriseerde wereld. Daaruit vloeit voort dat de twee partners in het systeem, perfect kunnen aangeduid worden met Mr Byte² (Byte Kwadraat) voor diegene die betaalt, en met ‘Bit²’ (Bit Kwadraat) voor diegene die ontvangt.

    Heeft U er trouwens niet op gelet, dat op die manier onze vrienden, de allochtonen, op de werkvloer niet eer kunnen gediscrimineerd worden omdat ze Ahmed of Kazar  heten? Iedereen  wordt automatisch een nummer, Bit²/36, zodat ook dat belachelijk M/V wegvalt. Dat nummer, Bit Kwadraat 36 is immers meteen ook uniek in het bedrijf, waar het dan ook de anciënniteit van de persoon in kwestie bewijst.

    Te anoniem, dekt U? Wacht maar tot die Bit²/36 voor U staat, dan zult U pas zien hoe geniaal deze oplossing is.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    25-07-2013, 17:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1503 - IS DAT NU DE PALLIATIEVE SEDATIE VAN ONS SYSTEEM?

    .

    Donderdag 25 juli

    Zon 5u59-21u38

    H Jacob de Meerdere, apostel

    Sint-Jacob brengt brood of hongersnood

    .

    1503 - IS DAT NU DE PALLIATIEVE SEDATIE VAN ONS SYSTEEM?

    .

     

    .

    De mensen en de dieren uit hun lijden verlossen : is er iets menslievender in de ‘Geneeskunde’? Iemand doen sterven kost in deze moderne tijden minder pijn dan een tand laten trekken. Probleem is vooral het crematorium tijdig te bespreken, want ziet eens dat er geen plaats meer is!

    Kijk, kijk, ontdek ik daar op mijn één been een fameus gat in de markt! Om de capaciteit van die dingen op te drijven : laat ons de tweeling-over uitvinden. Niet naast elkaar, zoals het grote voorbeeld in Auschwitz, maar boven elkaar, kwestie van de ‘restwarmte’ nuttig te gebruiken….

    De werkwijze van die palliatieve sedatie werd voor het eerst wetenschappelijk uitgetest op mensen die beschouwd werden als ‘nutteloze eters’, dementerenden, oudere zieke grootmoedertjes, kortom de eigen burgers die in hun eigen vaderland de sociale kassen die ze eerst door hard werken hadden rijk gemaakt, nu leegvreten door veel te lang te blijven leven. Men zegt dat wel met heel andere woorden, maar daar komt het wel op neer. Straks begit men met de jonge werklozen en de drugverslaafden. U moet weten : er dreigt namelijk centuur voor de aangespoelde dievenbendes die naar een  land van melk en honing naartoe gelokt werden om met hun buiken het land van de diversiteit bijeen te foefelen. Een fantastische onderneming, die net zo flink op een ramp zal uitdraaien, als de ‘Ruimtelijke Ordening’ die sinds de jaren ’60 van ons land het lelijkste land ter wereld heeft gemaakt. Dank zij vooral de Tsjeven, met medeplichtigheid van de Socialisten. Zijn die plannen jammerlijk mislukt, ze zijn er toch heel wat beter door geworden in hun portemonnee.

    De palliatieve sedatie moet het niet hebben van bloedvergieten : gewoon wat morfine, en alles laten uitbollen zoals het bolt, maar zorgen dat de erfenis veilig is, en vooral niks doen dat de mensen aan het denken zou kunnen zetten. Veel koers en voetbal, met in de zomer het ene wild-festival na het andere. Met vaste ramp-scenario’s om de mensen bag te maken voor de klimaat-catastrofe…. Door 3.500 medewerkers nietszeggende Nieuwsuitzendingen te laten maken van ¾ uur, waar 5x hetzelfde gezegd wordt van wat in het buitenland 5 minuten duurt. En vorstelijke koekendozen romantiek, die de volgende dag ruimschoots overklast worden door de Londense belleman die in traditie-volle klederdracht het hart der mensen komt verblijden met de aankondiging van een flinke zoon, de nieuwe King George.

    *

    Zeg mij waar en hoe, mocht U van Tsjeef Van Rampaai, van Napoleon De Gucht of van Maoïst Barbarosso andere signalen hebben opgevangen. Zo lang mogelijk zelf poen scheppen en poen laten scheppen door de vele vriendjes. De zieke man Europa? Ach man, de Sharia lost dat wel op. Wij, de Vlamingen vooral, zijn toch maar ongelovige honden en vuile varkens.

    En van varkentjes wassen weet  de Islam alles!

    .

    Ter zake :

    Groeiend wantrouwen in EU

    24 juli 2013 • 13.20u

    *

    Meer dan de helft (51 procent) van de inwoners in ons land vertrouwt de Europese Unie niet. En ook de regering Di Rupo moet bij een meerderheid het onderspit delven. Dat blijkt de voorjaarsbarometer 2013 van de Europese Commissie.

    De peiling werd afgenomen bij een groep van 1013 respondenten en geeft een ontluisterend beeld van de vertrouwensbreuk tussen de burgers en zijn politieke instellingen. Zo denkt minder dan een derde (32 procent) dat de Europese Unie de financieel-economische crisis de baas zal kunnen. Voor de federale regering smelt dat vertrouwen weg tot een luttele 21 procent.

    Ook wat het toekomstperspectief betreft, geeft de barometer een weinig rooskleurig beeld. Meer dan twee derde (67 procent) beschrijft de huidige economische situatie als ronduit slecht en bijna de helft (45 procent) vreest voor de werkgelegenheid in het komende jaar.

    Juiste lijn

    Gevraagd naar de belangrijkste uitdagingen, blijkt de bevolking in de eerste plaats wakker te liggen van de enorme staatsschuld, immigratie, criminaliteit, belastingen en de betaalbaarheid van de pensioenen.

    De eurobarometer toont nog eens aan dat het Vlaams Belang die thema’s bespeelt die er wel degelijk toe doen. Zowel met onze standpunten inzake de steeds verder om zich heen grijpende EU, de Belgische onbestuurbaarheid, als inzake massa-immigratie en toenemende criminaliteit zit het Vlaams Belang op de juiste lijn: op die van de bevolking.

    .

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    25-07-2013, 11:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    24-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1502 - OVER DE EERSTE WET IN DE ECONOMIE (VRAAG EN AANBOD) EN DE ZINDERENDE HITTE VAN TROPISCHE NACHTEN

    .

    1502 - OVER DE EERSTE WET IN DE ECONOMIE (VRAAG EN AANBOD) EN DE ZINDERENDE HITTE VAN TROPISCHE NACHTEN

     

    .

    Over keuterboerkes zonder verstand

     

    Maar in Bruxellabad met reuzen-weddes

    .

    Het ligt mij al een hele tijd op het hart, hoe de EU-zottekes, die wel gaarne ‘naar de zon’ in verlof komen liggen braden op de stranden van de Mare Nostrum, er nog nooit aan gedacht hebben, dat het quasi onmogelijk is om in deze woestijn-hitte eenzelfde ‘rendement’ van de arbeid te hebben als in de frissere heimat-landen. U moet het maar eens doen, weken, ja maandenlang te gaan slapen met +30° en wakker te worden bij +30° om dan de hele dag op het veld of aan de machines hetzelfde rendement te halen als in het koele buitenland. En toch hadden de Eu-bonzen dat verhoopt : ze hebben er al ons geld en onze welvaart voor over gehad om dat te bereiken. Maar de natuur, en zeker niet de menselijke natuur, laten zich niet dwingen. Liever met wat minder maar met een koel glas vino bianco in de schaduw op een bankje wat keuvelen, dan de zware Diksia-leningen te moeten ophoesten die allemaal in de zakken van de politieke vriendjes uit Bruxellabad zijn terecht gekomen.

    Ik ben geen Griek, geen Spanjaard, geen Portugees, zelfs geen Italiaan. Maar ik, leef hier, met open ogen en open oren. Ik hoop dus, nu het eigen land al een tijdje zucht onder eenzelfde tropische hitte, dat het voor iedereen duidelijk mag wezen. De gelijkschakeling van Noord en Zuid in Europa is een kwade droom, die liefst zo vlug mogelijk opgegeven wordt. Misschien zelfs dat de Islam dan ook wat afkoelt….

    De o zo geleerde Brusselse dikkoppen hebben namelijk eens te meer niet willen zien, wat het domste keuterboerke op bescheiden schaal automatisch op zijn keuter-boerderijtje toepast : de wet van vraag en aanbod. Nooit zal hij het aanbod forceren, wegens contra-productief. De vraag moet o.a. meestal door de kwaliteit op te drijven, aangewakkerd worden. Als dat boerke veel kiekens wil verkopen, zal hij in de eerste plaats goede kiekens moeten kunnen aanbieden. Maar dat zijn de socialisten al lang vergeten! Zij willen gewoon ‘jobs’ in om het even welk kiekenkot, in om het even welke ‘branche’, als er maar ‘n 13de maand, 2 maand betaald verlof en een gemakkelijk jobke aan vast zit.

    De Fransen hebben die vergane wijsheid (die ze al lang zelf niet meer toepassen!) in een spreekwoord gegoten :’A bon vin, pas d‘insigne’….

    JaJa, de maatschappij moet, volgens Marx en Lenin, maakbaar zijn. Een witte neger, en een nakomelingschap uit de proefbuis : zelfs dàt behoort tot de toekomst. Daarvoor kan de mens voort zelfs zonder God, want hij, de mens, gedraagt zich als God.

    Zo komt eens de tijd, dat de hiel van de Laars van Italië, terecht komt in het achterwerk van Het Kattegat, de landengte helemaal aan de bovenkant van de kaart van Europa.

    De gang van de Joods-Romeins-Christelijke beschaving was van Zuid naar Noord. Omgekeerd zal dus nooit werken.

    *

    Angeliekske, ’t is aan U….

    .

    Ter zake :

    Nieuwe les economie voor De Morgen

    *

    Nog maar eens buigt een schrijvelaar van De Morgen zich over een prangend economisch probleem: het grote concurrentieverschil tussen Duitsland en de rest van Europa. Volgens “senior writer” Bart Eeckhout is het Duitse loonmatigingsbeleid de oorzaak van de economische crisis. Hij slaat de bal volledig mis.

    “Er zit een olifant in de kamer van het slabakkende Europese herstelbeleid, en die olifant spreekt Duits. De Duitse nijverheid is door import lange tijd een motor geweest van economische groei in Europa. Vandaag draagt het Duitse succes bij tot de vernietiging van jobs en welvaart in de rest van Europa.” 

    Deze analyse maakt “senior writer” Bart Eeckhout in De Morgen van 17 juli. Eeckhout probeert al een hele tijd ‘his master’s voice’ te imiteren, namelijk Yves Desmet. Misprijzen voor de Vlamingen, aanvallen op de N-VA, bewondering voor het beleid van Elio di Rupo, kritiek op wie negatief is over het regeringsbeleid... Zijn standpunten zijn voorspelbaar.

    Af en toe buigt Eeckhout zich over een economisch thema, maar net als Yves Desmet heeft de man daar geen kaas van gegeten. Zijn analyse van Duitsland als oorzaak van de economische malaise zit volledig fout. De stelling van Eeckhout is weliswaar helder als pompwater: door een flexibele arbeidsmarkt en loonmatiging kunnen de Duitse bedrijven hun Europese concurrenten uit de markt prijzen. De Duitse producten worden massaal geëxporteerd en dat ondersteunt de groei bij onze oosterburen (Eeckhout verwart in bovengenoemd citaat overigens export en import, maar dit terzijde). De andere Europese economieën worden uit het wiel gefietst. Eeckhout vreest nu qua sociaaleconomisch beleid een zogenaamde ‘race naar de bodem’ waardoor de Europese sociale welvaartsstaat wordt afgebroken. Iedereen probeert Duitsland te imiteren.

    Eeckhout maakt op verschillende punten fouten. Ten eerste is de zwakke positie van Zuid-Europese landen als Griekenland en Portu-gal niet de schuld van Duitsland maar van henzelf. Ze hebben hun concurrentiekracht zelf aanzienlijk verzwakt, onder meer door een te sterke stijging van de loonkosten in verhouding tot de productiviteit. De loonkosten stegen sterk terwijl de productiviteit veel trager toenam. Zo prijs je jezelf uit de markt. Met als gevolg dat Griekenland een invoerder in plaats van een uitvoerder van landbouwproducten is geworden. Dat is absurd.

    De journalist van De Morgen gaat ervan uit dat een wijziging van het Duitse economiebeleid tot een herstel van de Zuid-Europese economieën zal leiden. Het is een bekende oplossing: de Duitsers moeten maar meer consumeren, hun loonkosten sterker laten stijgen en daardoor zullen Zuid-Europese landen opnieuw op gelijke voet staan. Nu is het zo dat Duitsland al een paar jaar zijn beleid van loonmatiging heeft afgezwakt. In tal van sectoren worden royale loonstijgingen toegekend. Maar dat wil nog niet zeggen dat de Duitsers massaal Zuid-Europese producten gaan kopen. Vooral producten uit groei-landen als China en Brazilië zullen hun weg naar Duitsland vinden.

    Concurrentiekracht is immers meer dan zuiver loonkosten. De journalisten van De Morgen die constant kappen op de werkgevers zouden dat moeten weten. Je moet ook kwaliteitsvolle producten hebben om aan de man te brengen. Dat is vaak het probleem in Zuid-Europa: die producten zijn er niet.

    Tegelijk maakt dat ook het succes van Duitsland, los van het loonmatigingsbeleid. Als men denkt dat een stijging van de loonkosten, en bijgevolg een stijging van de productiekosten, de Duitse producten minder aantrekkelijk zal maken, dan dwaalt men. Veel Duitse producten (denk aan wat de automobielsector voortbrengt) zijn zeer prijsinelastisch. Dat wil zeggen: zelfs als ze duurder worden, blijven de mensen ze kopen. Want kwaliteit is bij wijze van spreken onbetaalbaar.

    Ten slotte moeten we het even over het verguisde systeem van laagbetaalde minijobs hebben. Het is inderdaad zo dat meer dan een miljoen Duitsers in dit systeem werken en voor een halftijdse job 450 euro per maand verdienen. Maar niemand heeft zo’n laag inkomen. Daarnaast komen er nog subsidies voor huur, kinderopvang en energie bij. Bovendien woont 70 procent van de mini-job-bers in een gezin waar één van de twee partners een gewone job heeft aan 2.000 euro bruto. Het Duitse sociaaleconomische model is dus minder hardvochtig dan Eeckhout, Desmet en consorten ons willen doen geloven.

     

    Angélique VAnderstrAeten

    .

    Mijn (tot zijn eenvoudigste vorm herleide oplossing) situeert de beschaving van Zuid naar Noord. Een beetje simplistisch, akkoord, maar in deze zomerse dagen ontvlucht iedereen, zijn spiermassa mits zijn intellectuele bagage toch gaarne de overdreven hitte!? En het zijn niet de Galliërs die de Romeinen zijn gaan beschaven, maar omgekeerd!

    *

    Tot zowat half de Laars van Italië, leeft er een ander volk dan in het Zuiden, beneden Rome. De roep van de Lego Nord naar een onafhankelijk ‘Padania’ is derhalve helemaal normaal, want Milaan, Mòdena (Lombardije, Piemonte)), Turijn, Venetië hebben met Napels evenveel gemeen als Vlaanderen met Wallonia. Doorheen Italië loopt dezelfde armoegrens als de laatste 50 jaar door Belgenland is gegroeid, maar in Italië is dat het werk van de natuur zelf.

    En het ergste is, dat onze mensen dat tussen pot en pint, of in de gezelligheid van de huiskamer dat inzien, maar in het stemhokje de stap niet durven zetten. Het is dezelfde vrees als in al die zomerse hitte niet durven een voetbadje nemen in een teil fris pompwater…. Zelfs als men tot over de oren in het water springt, zal niemand verdrinken, want we hebben elkaar.

    Neurie maar eens bij Uzelf de woorden die U nog kent van de Vlaamse Leeuw : ze staan bol van de vechtlust voor het leven! Tronen kunnen beven, maar een volk zal nooit vergaan.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    24-07-2013, 18:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1502 - OVER DE EERSTE WET IN DE ECONOMIE (VRAAG EN AANBOD) EN DE ZINDERENDE HITTE VAN TROPISCHE NACHTEN

    .

    1502 - OVER DE EERSTE WET IN DE ECONOMIE (VRAAG EN AANBOD) EN DE ZINDERENDE HITTE VAN TROPISCHE NACHTEN

     

    .

    Over keuterboerkes zonder verstand

     

    Maar in Bruxellabad met reuzen-weddes

    .

    Het ligt mij al een hele tijd op het hart, hoe de EU-zottekes, die wel gaarne ‘naar de zon’ in verlof komen liggen braden op de stranden van de Mare Nostrum, er nog nooit aan gedacht hebben, dat het quasi onmogelijk is om in deze woestijn-hitte eenzelfde ‘rendement’ van de arbeid te hebben als in de frissere heimat-landen. U moet het maar eens doen, weken, ja maandenlang te gaan slapen met +30° en wakker te worden bij +30° om dan de hele dag op het veld of aan de machines hetzelfde rendement te halen als in het koele buitenland. En toch hadden de Eu-bonzen dat verhoopt : ze hebben er al ons geld en onze welvaart voor over gehad om dat te bereiken. Maar de natuur, en zeker niet de menselijke natuur, laten zich niet dwingen. Liever met wat minder maar met een koel glas vino bianco in de schaduw op een bankje wat keuvelen, dan de zware Diksia-leningen te moeten ophoesten die allemaal in de zakken van de politieke vriendjes uit Bruxellabad zijn terecht gekomen.

    Ik ben geen Griek, geen Spanjaard, geen Portugees, zelfs geen Italiaan. Maar ik, leef hier, met open ogen en open oren. Ik hoop dus, nu het eigen land al een tijdje zucht onder eenzelfde tropische hitte, dat het voor iedereen duidelijk mag wezen. De gelijkschakeling van Noord en Zuid in Europa is een kwade droom, die liefst zo vlug mogelijk opgegeven wordt. Misschien zelfs dat de Islam dan ook wat afkoelt….

    De o zo geleerde Brusselse dikkoppen hebben namelijk eens te meer niet willen zien, wat het domste keuterboerke op bescheiden schaal automatisch op zijn keuter-boerderijtje toepast : de wet van vraag en aanbod. Nooit zal hij het aanbod forceren, wegens contra-productief. De vraag moet o.a. meestal door de kwaliteit op te drijven, aangewakkerd worden. Als dat boerke veel kiekens wil verkopen, zal hij in de eerste plaats goede kiekens moeten kunnen aanbieden. Maar dat zijn de socialisten al lang vergeten! Zij willen gewoon ‘jobs’ in om het even welk kiekenkot, in om het even welke ‘branche’, als er maar ‘n 13de maand, 2 maand betaald verlof en een gemakkelijk jobke aan vast zit.

    De Fransen hebben die vergane wijsheid (die ze al lang zelf niet meer toepassen!) in een spreekwoord gegoten :’A bon vin, pas d‘insigne’….

    JaJa, de maatschappij moet, volgens Marx en Lenin, maakbaar zijn. Een witte neger, en een nakomelingschap uit de proefbuis : zelfs dàt behoort tot de toekomst. Daarvoor kan de mens voort zelfs zonder God, want hij, de mens, gedraagt zich als God.

    Zo komt eens de tijd, dat de hiel van de Laars van Italië, terecht komt in het achterwerk van Het Kattegat, de landengte helemaal aan de bovenkant van de kaart van Europa.

    De gang van de Joods-Romeins-Christelijke beschaving was van Zuid naar Noord. Omgekeerd zal dus nooit werken.

    *

    Angeliekske, ’t is aan U….

    .

    Ter zake :

    Nieuwe les economie voor De Morgen

    *

    Nog maar eens buigt een schrijvelaar van De Morgen zich over een prangend economisch probleem: het grote concurrentieverschil tussen Duitsland en de rest van Europa. Volgens “senior writer” Bart Eeckhout is het Duitse loonmatigingsbeleid de oorzaak van de economische crisis. Hij slaat de bal volledig mis.

    “Er zit een olifant in de kamer van het slabakkende Europese herstelbeleid, en die olifant spreekt Duits. De Duitse nijverheid is door import lange tijd een motor geweest van economische groei in Europa. Vandaag draagt het Duitse succes bij tot de vernietiging van jobs en welvaart in de rest van Europa.” 

    Deze analyse maakt “senior writer” Bart Eeckhout in De Morgen van 17 juli. Eeckhout probeert al een hele tijd ‘his master’s voice’ te imiteren, namelijk Yves Desmet. Misprijzen voor de Vlamingen, aanvallen op de N-VA, bewondering voor het beleid van Elio di Rupo, kritiek op wie negatief is over het regeringsbeleid... Zijn standpunten zijn voorspelbaar.

    Af en toe buigt Eeckhout zich over een economisch thema, maar net als Yves Desmet heeft de man daar geen kaas van gegeten. Zijn analyse van Duitsland als oorzaak van de economische malaise zit volledig fout. De stelling van Eeckhout is weliswaar helder als pompwater: door een flexibele arbeidsmarkt en loonmatiging kunnen de Duitse bedrijven hun Europese concurrenten uit de markt prijzen. De Duitse producten worden massaal geëxporteerd en dat ondersteunt de groei bij onze oosterburen (Eeckhout verwart in bovengenoemd citaat overigens export en import, maar dit terzijde). De andere Europese economieën worden uit het wiel gefietst. Eeckhout vreest nu qua sociaaleconomisch beleid een zogenaamde ‘race naar de bodem’ waardoor de Europese sociale welvaartsstaat wordt afgebroken. Iedereen probeert Duitsland te imiteren.

    Eeckhout maakt op verschillende punten fouten. Ten eerste is de zwakke positie van Zuid-Europese landen als Griekenland en Portu-gal niet de schuld van Duitsland maar van henzelf. Ze hebben hun concurrentiekracht zelf aanzienlijk verzwakt, onder meer door een te sterke stijging van de loonkosten in verhouding tot de productiviteit. De loonkosten stegen sterk terwijl de productiviteit veel trager toenam. Zo prijs je jezelf uit de markt. Met als gevolg dat Griekenland een invoerder in plaats van een uitvoerder van landbouwproducten is geworden. Dat is absurd.

    De journalist van De Morgen gaat ervan uit dat een wijziging van het Duitse economiebeleid tot een herstel van de Zuid-Europese economieën zal leiden. Het is een bekende oplossing: de Duitsers moeten maar meer consumeren, hun loonkosten sterker laten stijgen en daardoor zullen Zuid-Europese landen opnieuw op gelijke voet staan. Nu is het zo dat Duitsland al een paar jaar zijn beleid van loonmatiging heeft afgezwakt. In tal van sectoren worden royale loonstijgingen toegekend. Maar dat wil nog niet zeggen dat de Duitsers massaal Zuid-Europese producten gaan kopen. Vooral producten uit groei-landen als China en Brazilië zullen hun weg naar Duitsland vinden.

    Concurrentiekracht is immers meer dan zuiver loonkosten. De journalisten van De Morgen die constant kappen op de werkgevers zouden dat moeten weten. Je moet ook kwaliteitsvolle producten hebben om aan de man te brengen. Dat is vaak het probleem in Zuid-Europa: die producten zijn er niet.

    Tegelijk maakt dat ook het succes van Duitsland, los van het loonmatigingsbeleid. Als men denkt dat een stijging van de loonkosten, en bijgevolg een stijging van de productiekosten, de Duitse producten minder aantrekkelijk zal maken, dan dwaalt men. Veel Duitse producten (denk aan wat de automobielsector voortbrengt) zijn zeer prijsinelastisch. Dat wil zeggen: zelfs als ze duurder worden, blijven de mensen ze kopen. Want kwaliteit is bij wijze van spreken onbetaalbaar.

    Ten slotte moeten we het even over het verguisde systeem van laagbetaalde minijobs hebben. Het is inderdaad zo dat meer dan een miljoen Duitsers in dit systeem werken en voor een halftijdse job 450 euro per maand verdienen. Maar niemand heeft zo’n laag inkomen. Daarnaast komen er nog subsidies voor huur, kinderopvang en energie bij. Bovendien woont 70 procent van de mini-job-bers in een gezin waar één van de twee partners een gewone job heeft aan 2.000 euro bruto. Het Duitse sociaaleconomische model is dus minder hardvochtig dan Eeckhout, Desmet en consorten ons willen doen geloven.

     

    Angélique VAnderstrAeten

    .

    Mijn (tot zijn eenvoudigste vorm herleide oplossing) situeert de beschaving van Zuid naar Noord. Een beetje simplistisch, akkoord, maar in deze zomerse dagen ontvlucht iedereen, zijn spiermassa mits zijn intellectuele bagage toch gaarne de overdreven hitte!? En het zijn niet de Galliërs die de Romeinen zijn gaan beschaven, maar omgekeerd!

    *

    Tot zowat half de Laars van Italië, leeft er een ander volk dan in het Zuiden, beneden Rome. De roep van de Lego Nord naar een onafhankelijk ‘Padania’ is derhalve helemaal normaal, want Milaan, Mòdena (Lombardije, Piemonte)), Turijn, Venetië hebben met Napels evenveel gemeen als Vlaanderen met Wallonia. Doorheen Italië loopt dezelfde armoegrens als de laatste 50 jaar door Belgenland is gegroeid, maar in Italië is dat het werk van de natuur zelf.

    En het ergste is, dat onze mensen dat tussen pot en pint, of in de gezelligheid van de huiskamer dat inzien, maar in het stemhokje de stap niet durven zetten. Het is dezelfde vrees als in al die zomerse hitte niet durven een voetbadje nemen in een teil fris pompwater…. Zelfs als men tot over de oren in het water springt, zal niemand verdrinken, want we hebben elkaar.

    Neurie maar eens bij Uzelf de woorden die U nog kent van de Vlaamse Leeuw : ze staan bol van de vechtlust voor het leven! Tronen kunnen beven, maar een volk zal nooit vergaan.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    24-07-2013, 18:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1501 - WAT BEZIELT ROME ?

     

     

    1501 - WAT BEZIELT ROME ?
    Deel II

    .

    China, Het Rijk van de Hemelse Vrede, met een beschaving die minstens 3 keer zo oud is als de onze…..

     

    Zou dat geen betere optie zijn dan Mohammed? Zelfs voor de Roodhuiden onder ons zou daar muziek in zitten, want de Heiligen Marx en Lenin staan daar voor altijd in Eeuwige Aanbidding.

    .

    DEEL II

     

    De blinde vlek in de kennis van beide grote kerken tegenover een fascistische ideologie is geen nieuw fenomeen in onze tijd. Niet alleen tegenover de fascistoïde politieke religie islam, maar evenzeer verblind spraken de christelijke bisschoppen zich precies tachtig jaar geleden uit met betrekking tot het nationaalsocialisme. Het is een angstaanjagende parallel en een verbazingwekkende herhaling van wat zich in de kerken van toen en van nu afspeelde en weer afspeelt:

     

    “Mei 1933 (sic) vermaanden de Beierse bisschoppen, dat men niet naar het scheidende en het verleden moest kijken, maar ‘naar wat ons verbindt’” (te vinden bij de jurist Gerhard Czermak). “Zoals het grootste deel van de katholieke en protestantse kerken in het Derde Rijk tot aan de catastrofale ‘Eindzege´ blind en star bleven, zo schijnt het nu ook weer te zijn. Voortdurend wordt over islamitische broeders, over monotheïsme, over dialoog en tolerantie geschreven en gepraat” (Marius Baar: “Zeitbomben der Weltgeschichte”, p, 124 en 103).

     

    Als de satanisch kwade geest een bruin hemd aantrekt, of zich in het manteltje van een wereldreligie hult, wordt er blijkbaar van het kenvermogen van beide grote kerken en van de gehele Westelijke wereld teveel geëist.

     

    Ook de opvolger van paus Johannes Paulus II schaart zich in het koor van onwetenden, zij die de islam niet begrepen hebben.

     

    Nog voordat hij tot paus benoemd werd, zei kardinaal Joseph Aloisius Ratzinger in een uitvoerig gesprek met de journalist Peter Seewald, dat in 1996 als boek met de titel “Het Zout der aarde – christendom en katholieke kerk bij de millenniumwisseling” gepubliceerd werd, het volgende:

     

    “De bommenterreur van extremistische moslims geeft heden de islam een steeds slechtere naam, en ook in Europa groeit de angst voor deze moordzuchtige fanatici.”

     

    En vervolgens:

     

    “Er bestaat een ´edele´ islam, zoals deze bijvoorbeeld door de koning van Marokko wordt belichaamd, en er is nu eenmaal de extremistische, terroristische islam, die men echter ook niet weer met de islam in zijn geheel mag identificeren, dan zou men deze in ieder geval onrecht doen.”

     

    De latere paus Benedictus XVI onderscheidt dus de “edele islam” van het “islamisme”, respectievelijk “terrorisme”. Hij heeft dus net zoals zijn voorganger Johannes Paulus II, die na de terreurdaad in New York en Washington op 11 september 2001 tot “Respect voor de ‘authentieke’ (en dat betekent de vreedzame) islam” maande, niet begrepen. Er is blijkbaar geen sprake van gebrek aan kennis, maar van inzicht.

     

    Het vaak gebruikte onderscheid tussen islam en islamisme, respectievelijk terrorisme, zoals dit ook door enige islamcritici wordt gebruikt en die mogelijk heel bewust door moslims zelf uitgevonden is, is onzin en een gevaarlijk bedrog. Ze is een politiek gewilde misleiding om ons de vreedzaamheid en vredelievendheid van de islam aan te kunnen praten. Met raffinement probeert men de “authentieke”, en dat betekent dan de eigenlijke en vreedzame islam, te scheiden van de gewelddadige, de vermeend politiek misbruikte islam, die men dan ook anders aanduidt en islamisme of terrorisme noemt.

     

    De in 1946 in India geboren en islam afvallige islamcriticus, die onder het pseudoniem Ibn Warraq in de openbaarheid treedt, heeft de ware kennis en instelling, die de pausen ontbreekt, als hij schrijft:

     

    “De islam is een totalitaire ideologie, die erop gericht is het religieuze, het sociale en het politieke leven van de mensheid in al zijn aspecten te beheersen … Ik accepteer niet de enigszins onechte onderscheiding tussen islam en ´islamistisch fundamentalisme´ of ´islamistisch terrorisme´.”

     

    En de Turkse minister-president Erdoğan heeft zoals bekend kort en bondig het volgende gezegd:

     

    “Er bestaat geen gematigde of niet-gematigde islam. Islam is islam en dat is ‘t.”

     

    Het feit dat Mohammed, het voorbeeld voor alle moslims, de eerste terrorist in de islam was, kan paus Benedictus, die toch algemeen als geleerd geldt, duidelijk niet inzien, en dat iedere gelovige moslim een potentiële terrorist is, wil hij niet toegeven.

     

    Verontschuldigend wordt vaak geargumenteerd dat paus Benedictus XVI de islam heel goed kent en begrijpt, maar dat hij met het oog op bloedige reacties de waarheid niet kan uitspreken.  Deze argumentatie was niet van toepassing toen hij kardinaal was, en als paus mag hij geenszins, en dat geldt onbeperkt, de waarheid, als hij het ware inzicht heeft, niet verloochenen en zijn kerk zo schandelijk verraden.

     

    Wie geen kennis bezit is in ieder geval dom, wie haar weigert, handelt in hoge mate onverantwoordelijk, wie de waarheid echter kent en haar loochent, is een misdadiger.

     

    Als Benedictus XVI in zijn Regensburger voordracht op 12 september 2006 de Byzantijnse keizer Manuel II Paleologos niet slechts geciteerd, maar eraan toegevoegd zou hebben dat deze uitspraak over Mohammed overeenkomt met de historische feiten en dat dit ook zijn mening was, dan was dat een moedige stap op de weg naar de waarheid geweest.

     

    Deze moedige stap heeft hij echter niet gezet, maar integendeel in opmerkingen bij zijn Regensburger rede onder andere het volgende geformuleerd en gepubliceerd:

     

    “Dit citaat is in de islamitische wereld helaas als uitdrukking van mijn eigen positie opgevat en heeft zo begrijpelijkerwijs opwinding veroorzaakt. Ik hoop dat de lezer van mijn tekst dadelijk kan zien, dat deze zin niet mijn eigen houding uitdrukt tegenover de koran, waarvoor ik de eerbied voel die het heilige boek van een grote religie toekomt.”

     

    Als hij de koran gekend en de islam begrepen had, dan had hij uit het “Heilige Boek” kunnen halen en ervaren dat de moslims de permanente strijd tegen de ongelovigen, waartoe ook de christenen behoren, door Allah opgedragen wordt, zowel de strijd met het wapen in de hand, dat door het Arabische woord “qital” uitgedrukt wordt, alsook de strijd met een totale inzet van tijd, kracht, geld en leven voor de zaak van Allah, wat door de Arabische term “Jihad” wordt uitgedrukt.

     

    “De strijd met het wapen (qital) is voor u (moslims) voorgeschreven, ook al staat deze u tegen”, zo lezen we in soera 2, vers 216.

     

    Ongetwijfeld zijn deze uitspraken in de koran, die paus Benedictus XVI moet kennen,  tenslotte de reden en oorzaak van de radicale verschijningen van de islam en van de islamitische terreur van onze dagen. Ook de aanspraak op wereldmacht, zoals deze tegenwoordig weer bijzonder luid wordt, berust op de uitspraak van Mohammed, dat hij van Allah, en met hem alle moslims die hem opvolgen, aangewezen werd de mensen te bestrijden totdat ze allen moslims zouden zijn geworden, of zich aan de islam onderworpen zouden hebben.

     

    Het is juist en in feite zo, zoals een ons bekende islamgeleerde, met de diepste kennis en bevestiging van zijn geloof, meedeelt:

     

    “De islam is geen normale religie zoals de andere religies in de wereld, en islamitische naties zijn ook geen normale naties, islamitische naties zijn iets heel bijzonders, daar zij een bevel van Allah hebben gekregen om over de gehele wereld te heersen en boven elke andere natie in de wereld te staan.”

     

    Dat zegt in ieder geval Mawlana Abu I-Ala Mawdudi (1903-1979), een van de bekendste islamgeleerden, die door de “gehele islamitische wereld als een leider wordt beschouwd, die men zich in de gehele geschiedenis door nog zal herinneren”, zoals professor Mark A. Gabriel in zijn boek “Islam en Terrorisme” op p. 105 schrijft.

     

    Tegenwoordige bedrijven de pausen, en met hen de katholieke kerk, hetzelfde verraad van het christendom en zijn gelovigen zoals ze toentertijd in het Derde Rijk hebben gedaan. Werkelijkheidsresistent en kennisblind verbinden ze zich zoals toen met hun doodsvijand en voeren hun gelovigen op een dwaalweg en naar de ondergang.

     

    Voor zijn inspanningen en het tot stand komen van het Concordaat op 20 juli 1933 verkreeg Adolf Hitler de Christus Orde, de hoogste pauselijke onderscheiding voor staatslieden (Marius Baar: “Zeitbomben der Weltgeschichte”, p. 99).

     

    De God tot wie de paus bidt en die volgens de aanwijzingen van het Tweede Vaticaans Concilie aan Allah identiek is, heeft in soera 3 van de “heilige, eerbied eisende koran” zijn afgezant opgedragen het volgende te verkondigen:

     

    “Zeg de ongelovigen (waartoe ook de paus alsmede de katholieken behoren): Gij zult overwonnen en in de hel gestoten worden en daar een onzalige ligplaats hebben (soera 3, vers 13, vlgs. Ludwig Ullmann. EB, in mijn koran: “Zeg tot de ongelovigen: “Gij zult worden terneergeslagen en in de hel worden verzameld, dit is een kwade rustplaats”)

     

    Zou in het licht van dergelijke uitspraken in de koran een paus ook niet scherp horend worden en bereid zijn te luisteren naar wat vooraanstaande islamgeleerden zeggen en wat bijvoorbeeld de decaan voor koranstudies aan de Islamitische Universiteit van Gaza, Dr. Subhi Al-Yaziji in het interview zegt, dat op 25 mei 2012 door Al-Aqsa TV uitgezonden werd:

     

    “De verovering van Andalusië (Spanje) is een oude droom, iets waarop alle moslims met grote vurigheid hopen en ook verder in de toekomst zullen hopen. Onze verwachtingen gaan veel verder – wij willen de vlag van het kalifaat boven het Vaticaan laten wapperen, want dat is ‘Rome’ van de belofte waarover Mohammed spreekt: ‘Gij zult Constantinopel veroveren en daarna Rome’.”

     

    Als men de islamisering van Europa in een historisch kader plaatst, dan is te zien dat na de kleine golven, die in de vorm van het communisme en het nationaalsocialisme de wereld binnen drongen, nu een nog machtiger en gevaarlijker golf van barbaarse aard over Europa en de gehele wereld spoelt. Na de de mensheid omvattende heilsideeën van de “proletarische klasse” en het de mensheid veredelende “Arische ras” treedt nu het visioen van de “islamitische oemma” als het heil en doel van de mensheid op de voorgrond.

     

    Eens wilde Hitler de wereld beheersen en eerst het Jodendom en daarna het christendom uitwissen.

     

    Hij beschouwde het christendom als loot van het Jodendom en beweerde:

     

    “Dat alles is toch alleen maar dezelfde joodse zwendel.”

     

    De islam wordt tegenwoordig sterker en met de aan Hitler gelijke barbaarsheid moet nu in het kader van de islamisering eerst Israël en dan het christendom vernietigd en het Westen beheerst worden.

     

    Het einddoel is en blijft echter de mensheid Allahs wet, de sharia, op te dringen om ‘vrede’ voor alle mensen en voor alle tijden te bewerkstelligen en dat betekent, dat de mensheid tot de islamitische oemma met een kalief als plaatsvervanger van Allah op de aarde gevormd moet worden, zoals het in de kiem in het zogenaamde “Medina model” aanwezig is.

     

    Men zou toch van een paus kunnen verwachten, dat hij zich informeert en de eenvoudige waarheid over de islam, waarin de absoluutheideis van een fascistoïde almachtsideologie reeds in de kiem aanwezig is, zou kennen. Ook als die kennis de geestelijke horizon van de paus te boven gaat, is en blijft het een feit, dat zowel de geweldsdreiging alsook de toepassing van geweld in het wezen van de islam gegrond zijn en van Allah en zijn gewillige uitvoerder Mohammed afstammen. Terreur en geweld zijn gegrond in de koran, waarover de Franse filosoof en schrijver Voltaire met duidelijk inzicht zei:

     

    “De koran leert angst, haat, verachting voor anderen, moord als legitiem middel ter verbreiding en tot het behoud van deze satansleer, hij spreekt slecht over vrouwen, plaatst mensen in klassen, eist bloed en steeds weer bloed.”

     

    En de uit de islam getreden Berlijnse auteur Zafer Senocak, die in 1961 in Turkije werd geboren en sinds 1970 in Duitsland leeft, schrijft over de koran:

     

    “Ook als de meeste moslims en niet-moslims (toevoeging van de auteur van dit artikel) het niet willen erkennen, dat terreur uit het hart van de islam komt, komt deze toch direct uit de koran voort. Hij richt zich tegen allen die niet volgens de regels van de koran leven en handelen, dus tegen democraten, westers geïnspireerde denkers en wetenschappers, tegen agnosten en atheïsten. En hij richt zich vooral tegen vrouwen. Hij is het handwerk van het mannenverbond dat de islam is, dat met alle macht zou willen verhinderen, dat vrouwen gelijkberechtigd zouden worden en dat hun eeuwenlange onderdrukking zou eindigen.”

     

    Het is nauwelijks te geloven, maar hier is toch sprake van dezelfde koran, die paus Johannes Paulus II, die door Benedictus XVI zalig werd verklaard en binnenkort door de nieuwe paus Franciscus heilig zal worden verklaard, in deemoed zo innig kuste. Ook paus Benedictus XVI voelt tegenover de koran “de eerbied, die het heilige boek van een grote religie toekomt”, en hij dwong de publicatie van de “drie heilige boeken van de monotheïstische godsdiensten” af, waartoe natuurlijk ook de koran behoorde.

     

    Dat pausen het gemakkelijk te doorziene maakwerk van een kamelenhandelaar uit de Arabische woestijn voor een ware Godsopenbaring houden, die de eeuwige en absolute waarheid zou bevatten en voor alle mensen tijdloos geldig zou zijn, is ronduit belachelijke waanzin. Al meer dan duizend jaar wordt de mensheid door een analfabeet uit de Arabische woestijn voor de gek gehouden, die zijn pathologische toestanden tot door god geïnspireerde openbaringen opblies en het daaraan vereiste geloof met het zwaard afdwong.

     

    Johan Gottfried Herder (1744-1803) is in ieder geval niet in deze zwendel getrapt en heeft wat de koran betreft reeds meer dan tweehonderd jaar geleden de ware toedracht duidelijk doorzien en in zijn geschrift uit 1786 “Ideen zur Philosophie der Geschichte der Menschheit” treffend geformuleerd:

     

     “Zijn (Mohammeds) Koran, dit merkwaardige mengsel van dichtkunst, welsprekendheid, onwetendheid, slimheid en aanmatiging, is een spiegel van zijn ziel, die zijn gaven en tekorten, zijn neigingen en fouten, het zelfbedrog en de noodhulp, waarmee hij zichzelf en anderen misleidde, helderder dan enig andere koran (EB: koran=recitering) van een profeet laat zien.”

     

    Tot een gelijke beoordeling kwam  meer dan duizend jaar geleden Al-Razi (ca. 865-925 n.Chr.), die als een van de grootste denkers van de islam geldt. Hij formuleerde zijn oordeel zelfs nog radicaler en vatte dat in de volgende woorden samen:

     

    “De koran is echter niets anders dan een bevreemdende mengelmoes van absurde en onsamenhangende fabels, die als te belachelijk voor onnavolgbaar wordt gehouden, waarbij in feite zijn taal, zijn stijl en zijn veelgeroemde ´welsprekendheid´ geheel en al niet correct zijn” (In: Ibn Warraq, “Warum ich kein Muslim bin”; p. 369).

     

    Het christelijke Avondland staat op het punt door een blinde vlek in de kennis en ideologische verblinding te gronde te gaan. De vraag is niet, in het licht van de geborneerdheid en naïviteit van de ongelovigen, waartoe naast de politici ook de kerkleiders gerekend moeten worden, of Europa islamitisch wordt, maar wanneer het zover is.

     

    Waarmee men te maken krijgt wat betreft de islam, werd door Dr. Hans-Peter Raddatz treffend geformuleerd:

     

    “In geen andere cultuur, laat staan in enige religie, is de codificatie van moord, roof, slavernij en schattingsafpersing (EB: jizya) religieuze plicht. In geen andere religie is de gesanctioneerde legitimatie van geweld als de wil van God tegenover anders gelovigen aan te treffen, zoals die door de islam als integraal bestanddeel van haar ideologie in de koran gecodificeerd en in de historische praktijk bevestigd is. Ten slotte is er geen enkele stichter van enige religie wiens voorbeeldwerking oorlogsvoering omvatte, noch het in opdracht liquideren van tegenstanders, zoals dat bij Mohammed daarentegen wel het geval was.

     

    (Dr. Hans-Peter Raddatz: “Von Allah zum Terror?”, p. 71).

    Bron:

    http://europenews.dk/de/node/70079

    .

    Mijn besluit?

    Dat woord en wederwoord het begin is va de Wijsheid. Zoiets us alleen mogelijk in een vrije wereld, tussen vrije mensen. Wat nog altijd niets wegneemt van de wezenlijke verschillen : de Joods-Christelijke Beschaving is doorheen de eeuwen het fundament (geweest) van onze welvaart.

    Maar ik kan mij vergissen….

    Ik voel me net als in een les caninologie, voor beginnelingen, waar duidelijk uitgelegd werd, dat een zachtaardige Labrador blinde-geleidehond en een woeste opgefokte Dobberman twee onder-rassen zijn van dezelfde gedomesticeerde wolfshond, die in niets van elkaar verschillen. U kunt gerust de hand uitsteken naar alle twee. De ene zal zich laten  strelen en U vriendelijk bezien met zijn trouwe honden-ogen. De andere zal U opvreten met huid en haar. Als het een lMoslim-Dobberbeest is, zal hij daarenboven al Uw eigendommen wegslepen en Uw vrouw toevoegen aan zijn harem. Maar gelijk hebben ze : het zijn alle twee vertegenwoordigers van het hondenras.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

     





    24-07-2013, 13:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1501 - WAT BEZIELT ROME ?

     

    1501 - WAT BEZIELT ROME ?

    .

    China, Het Rijk van de Hemelse Vrede, met een beschaving die minstens 3 keer zo oud is als de onze…..

     

    Zou dat geen betere optie zijn dan Mohammed? Zelfs voor de Roodhuiden onder ons zou daar muziek in zitten, want de Heiligen Marx en Lenin staan daar voor altijd in Eeuwige Aanbidding.

    .

    DEEL I

    Er zijn, buiten Cristina la Bella, geen zekerheden meer in een mensenleven. Tenzij misschien als uitzondering die de regel bevestigen, alles wat het eigen hart een mens ingeeft.

    Vandaag gaat deze lange tekst over ‘de zaakjes’ van de Kerk, waarvan wij in ons land dagelijks op kleineren schaal dezelfde ‘diplomatie’ zien tussen Overheid, Paleis en Mechelen. Dat de fascistische Mussolini op 11/2/1929 met het Verdrag van Lateranen na meer dan 60 jaar vrede sloot met de toenmalige Paus, was voor beide partijen niet alleen zeer eervol, maar vooral zeer praktisch. Door het tot stand komen van de eengemaakte Italiaanse Staat (1870) waardoor de Paus al zijn gebieden was kwijtgeraakt, werd de vete tussen  Kerk en Staat vergeten en kwijtgescholden. Iets wat in de grond Mussolini meest ten goede kwam, want de overwegend katholieke bevolking was namelijk nooit opgezet geweest met de vernedering dir ‘Rome’ had moeten ondergaan.  En in feite werd hierdoor de wereldvrede na Napoleon in Waterloo bezegeld. Maar dat Hitler in 1933 om thans onnaspeurbare redenen van datzelfde Rome met de hoogst mogelijk Pauselijke Onderscheiding, de Christus Orde vereerd werd, zoals we hieronder moeten lezen, is wel degelijk en brug te ver. Christus onderwees ons wel de leer van ‘bemint Uwe vijanden’ maar net als nu met de Islam, wedt de Kerk altijd op het verkeerde paard. Hitler werd een ramp voor de Kerk, net als het communisme, en wat de Islam wordt, laat zich gemakkelijk raden. Omdat het Goede altijd het Kwade overwint. Omdat het molentje van Hierboven traag, maar zeker werkt.

    *

    Wel, Ma, gij die ongetwijfeld de hemel meer dan verdiend hebt : wart zegt ge nu van die nieuwe God, Allah, die ineens dezelfde blijkt te zijn als de God onze Vaderen, Allah Akbar!, in  wiens naam altijd ergens ter wereld iedere dag honderden misdaden worden gepleegd? Dat is nog eens verschieten , hé!

    Een mens zou op den duur bij de Brahmapoutra te biechten gaan!

    .

    Ter zake :

    De houding van het Vaticaan ten opzichte van de islam

    Slechts op grond van een verbazingwekkende blinde vlek in de kennis, die onder andere hieruit bestaat, dat in het Tweede Vaticaans Concilie (1962-1965) de islamitische Allah als identiek met de drie-enige God van de christenheid werd verklaard (“Nostra aetate” en “Lumen gentium), werd de geestelijke voorwaarde geschapen en is het eerst mogelijk geworden dat de islam zich sluipenderwijs onder de dekmantel  van  vreedzaamheid en vredelievendheid in Europa kon vestigen en zich ondertussen ook verregaand politiek kon consolideren.

     

    Deze fatale vergissing van het Concilie en als gevolg daarvan de handelwijze van de pausen, zichtbaar geworden in de onderdanigheid bij het kussen van de koran door paus Johannes Paulus II (1920-2005) en in de voortzetting van deze lijn door paus Benedictus XVI (geboren 1927, paus van 2005 tot 28 februari 2013) en zijn opvolger, zal voortaan en uiteindelijk tot de dominantie van de islam in Europa en tot de ondergang van de kerk leiden.

    Paus Johannes XXIII (1881-1963), die het Tweede Vaticaans Concilie inspireerde en ertoe opriep, had met betrekking tot Israël kort voor zijn dood, de grote kerkleraar Augustinus daarbij tegensprekende, kennis en inzicht toen hij zei:

    “Wij erkennen nu dat vele, vele eeuwen de blindheid van onze ogen ervoor hebben gezorgd dat wij de schoonheid van uw uitverkoren volk niet konden zien en in zijn gezicht niet de trekken van onze eerstgeboren broeder konden herkennen … Vergeef ons de vervloeking, die wij in uw naam (: Jezus Christus) over de Joden uitspraken. Vergeef ons, dat wij u in uw vlees ten tweede male kruisigden. Want wij wisten niet, wat wij deden.”

     

    Het Tweede Vaticaanse Concilie had kerkhistorisch de historische opdracht en unieke kans gehad, deze erkenning van paus Johannes XXII op te pakken en tot de oorsprong van de kerk en haar wortels terug te keren, dat wil zeggen, de verloren innerlijke band met het Jodendom weer tot stand te brengen.

     

    In plaats daarvan verbond de katholieke kerk zich met de islam en knoopte zij bij de islamitische Allah aan, doordat ze de identiteit van Allah met de God van de christenheid tot verplichte leer verklaarde, wat men slechts als ontsporing, verblinding en dwaling van het millennium kan aanmerken.

     

    Deze gelijkstelling heeft een dogmatisch karakter gekregen, daar de katholieke kerk tegelijk vastlegde dat een niet meegaan met de uitspraken van het Concilie als afvalligheid van de leer van de kerk en van de kerk zou worden beschouwd. Ze heeft zich daarmee duurzaam met de machtsfactor “islam” verbonden en zal daardoor radicaal veranderen.

     

    Terecht spreekt Dr. Hans-Peter Raddatz van een nieuw ontstane “chrislam”. Ze wordt door deze fundamentele vergissing tot een stijgbeugel voor de machtsontplooiing van de islam, en ze zal in het kader van de machtsgreep van de islam tenslotte door deze verbinding en met haar het christelijke Avondland te gronde gaan. Ongetwijfeld staat dit laatste niet slechts op een tweesprong, maar aan de rand van de afgrond.

     

    Men moet bij deze kerkhistorische ontsporing met ernstige gevolgen niet vergeten dat in het verloop van het Concilie de toenmalige kardinaal Karol Wojtyla grote invloed heeft gehad op het accepteren van de betreffende formuleringen en dat hij later als paus in zijn christelijk-islamitische oecumene, die uiteindelijk op de identiteit van Allah en de God van de christenen berust, dit besluit van het Concilie consequent getransponeerd, gerealiseerd en uitgebreid heeft.

     

    “De heilswil omvat echter ook diegenen, die de schepper erkennen, onder hen in het bijzonder de moslims, die het geloof in Abraham belijden en met ons de ene God aanbidden, de barmhartige, die de mensen op de Jongste Dag zal oordelen.” (Hoofdstuk 16) Hoe paus Johannes Paulus II gedurende zijn zesentwintigjarige werkzaamheid als paus de besluiten van het Concilie heeft getransponeerd en hoe hij ook nog steeds in zijn openbare uitingen de uitspraken van het Concilie heeft bevestigd, blijkt bijvoorbeeld uit het volgende citaat (‘De dialoog is heden nodiger dan ooit!’ van Mattias Kopp):

     

    “Het was vooral de reis van de paus naar Marokko (van 19 tot 20 augustus 1985), met zijn rede voor meer dan 100.000 islamitische jongeren in het stadion van Casablanca, die een historische mijlpaal werd. Herinnerend aan het  erfgoed van de abrahamitische religies benadrukte de paus: “Wij geloven aan dezelfde God, de levende, die de werelden schept en die zijn schepselen naar de voleinding leidt … daarom kom ik vandaag als gelovige tot jullie.”

     

    In plaats van een noodzakelijke pauselijke waarschuwing aan alle mensen – ‘urbi et orbi’ – en van een voorlichtende verwijzing voor de christenheid naar het gevaar van de islam met zijn antichristelijke en antidemocratische, met zijn mensverachtende en de mensenrechten kwetsende machtsideologie, kuste Johannes Paulus II demonstratief een groene prachtuitgave van de koran (‘L’Orient et le jour” van 14 mei 1999), qua inhoud het handboek van het islamitische terrorisme van onze dagen, boog hij “in eerbied” voor de massamoordenaar Khomeini, omarmde hij in 1993 de massamoordenaar Turabi, smeekte hij in het “Heilige Jaar” 2000 Johannes de Doper “de islam (niet de moslims!) te behoeden” en spoorde hij na de terreurdaad van 11 september 2001 aan tot “respect voor de ‘authentieke’ (en dat zou moeten betekenen vreedzame) islam”.

     

    “Geen paus, geen kardinaal, geen politicus heeft het zo omvattend opgenomen voor de belangen van de islam, van het economisch liberalisme, van de maffia en van de vrijmetselarij als paus Johannes Paulus II, de ´esoterisch geschoolde´.” (Dr. Hans-Peter Raddatz:: “Von Allah zum Terror?”, p. 243).

    Het is in het licht van deze handelwijze in het geheel niet verwonderlijk dat ook professor Hüsein Hatemi op 29 december 2001 de volstrekt juiste opmerking maakte:

     

    “Er is geen mens in de Westerse wereld die de islam een grotere dienst heeft bewezen dan de paus!” (Johannes Paulus II).

     

    De keerzijde van deze onderhorigheid aan de islam toont zich in een andere tendens: “Reeds in 1974 noemde de VN de leider van de PLO “Hoofd van de Palestijnse natie”, en paus Johannes Paulus II ontving hem (Yasser Arafat, 1929-2004: “Voor ons betekent vrede de vernietiging van Israël”) vaker dan welk westers “staatshoofd” dan ook. Sinds de VN-conferentie in Durban spreekt men van de “terreurstaat   Israël” en komt de worsteling om zijn bestaan steeds dichter bij de Holocaust.

     

    Onder de indruk van het in Frankrijk bijzonder uitgesproken antisemitisme beschouwde de vroegere minister-president Rocard de stichting van de Jodenstaat als een ‘historische vergissing’” (Dr. Hans-Peter Raddatz)

     

    Tot wat voor een wereldbeschouwelijk-theologische verblinding Johannes Paulus II, die men binnenkort heilig zal verklaren, gestegen was, toont de verkeerde uitspraak aan, die hij reeds op 21 september 1986 bij het angelus gebed in Rome deed:

     

    “Iedere religie (dus ook de islam) leert de overwinning op het kwaad, het zich inzetten voor de gerechtigheid en de acceptatie van de ander. Deze gemeenschappelijke trouw aan de respectieve religieuze tradities is heden meer dan ooit een vereiste voor vrede.”

     

    De katholieke kerk bleef sinds het Tweede Vaticaans Concilie geestelijk met de islam verbonden en hield tot nu toe in de opeenvolging van alle pausen steeds de verkeerde koers aan.

     

    Op 1 mei 2011 werd Johannes Paulus II voor zijn misdaad tegen de christelijke geest door paus Benedictus XVI zalig verklaard. Ook werd hem door de huidige paus Franciscus binnenkort de heiligverklaring toegekend.

     

    In het licht van de uitspraken van het Concilie en de paus is het consequent en in het geheel niet verwonderlijk, dat men in de studiegids van de Duitse bisschopsconferentie “Christenen en moslims in Duitsland” van 2003 kan lezen:

     

    “Christendom en islam zijn twee verschillende toegangen tot dezelfde God.”

     

    Kort en raak stelt Dr. Raddatz: “Wie een bijna tweeduizendjarige Godsidee en de daaruit moeizaam ontwikkelde voorstelling van de mensenrechten op de afvalhoop van de (heils)geschiedenis werpt, staat wijd open voor het opnemen van manipulatieve begrippen die geschikt zijn om de ´traditie´ van Europese gewelddadige systemen voort te zetten.”

     

    En verder: “Zolang het nieuwe geloofsvoorschrift van de gemeenschappelijke God geldt, kan de convergentie van beide geloofsvormen zich voortzetten, waarbij het zeker om eenrichtingsverkeer gaat. De convergentie voltrekt zich onder geweldig grote veranderingen in de kerk bij een gelijkblijvende islam. In kerken worden korans uitgestald, maar in moskeeën liggen geen Bijbels. Het zijn christenen die de bouw van moskeeën in Europa eisen en er zijn geen moslims die de bouw van kerken in de Oriënt ondersteunen. Het zijn ´christenen´ die in Europese moskeeën ´bidden´ en moslims die in hun landen christenen doden.” (Dr. Hans-Peter Raddatz: “Von Allah zum Terror?”, p. 241 en 239).

    (wordt vervolgd)

     

     





    24-07-2013, 13:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    23-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1500 – DETROIT, DIKSIA EN DONKER AFRIKA

     

    .

    Dinsdag 23 juli 2013

    Zon 5u56-21u41

    H Birgitta van Zweden, co-patrones van Europa

    .

    Op deze dag in 1453, wat dus al een heel stuk terug is in de tijd, moesten de Gentse notabelen om hun Graaf, ook een Philips die men om onnaspeurbare redenen achteraf ‘de Goede’ is gaan noemen, te bevallen, op een podium voor hem verschijnen, in een lang nachtgewaad, met de handen op de rug geboden en met een strop rond de nek, met gebogen hoofd, klaar om te worden opgeknoopt. Ze hadden namelijk lange tijd voordien de weigering volgehouden, om de overdreven belastingen af te dokken….. Maar na hadden ze zich moeten overgeven, want verslagen in de strijd.

    Zoveel jaren later, zou Gent die vernederende vertoning met plezier herhalen voor Flippo de Taaie ’van België’. Daarbij zouden zij zelfs bereid zijn achterwaarts plat op de buik te kruipen als aardwormen, onderwijl zich oprichtend om te zwaaien met de tricolore handvlaggetjes hen door Het Hof/Le Palais ter beschikking gesteld.

    Waarna de Vorst, in groot ornaat van gevechtspiloot en op maat van de Brabançonne, samen met Elio di Jeanetto, de lichaamshouding zou aannemen die typisch is voor adellijke rug-ridders.

    .

    1500 – DETROIT, DIKSIA EN DONKER AFRIKA

    .

    Vlaanderen kleurt geel

     

     En W-Vlaanderen kan nu de doorslag geven, nu Leterminator rondhangt op de Place Pigalle….

    .

    Ze komen er niet aan uit, hoeveel miljoen het faillissement van de stad Detroit  in de VS ONS nog gaat kosten. Net zo min als ze zeggen wat het al gekost heeft. Wat ik anderzijds dan weer wèl weet, is dat hun reputatie als bankier èn als eerlijke mensen er voor altijd gelegen heeft. Juistn Iefke! Wie gelooft die mensen nog?!

    Van in mijn vroegste jeugd heb ik, zoals vele jonge bewuste Vlamingen, gedweept met o.a. “De Gazette van Detroit”, het grootste dagblad van toen, geschreven door en voor de vele Vlamingen die er leefden en werkten. Toen er enkele jaren terug een oproep kwam om steun, heb ik flink meegeholpen om te redden wat er nog te redden viel. Dat was blijkbaar niet veel meer, want sedertdien was er van het Westelijk front geen nieuws meer.

    *

    Het lot van deze ooit zo nijvere stad kan dus jammer genoeg model staan voor wat ons te wachten staat als de diversiteit ook bij ons helemaal doorbreekt. Jan-met-de-pet en zijn Lisa zijn zich daar bewust van, maar de elite regeert verder, de kop in het zand. Want samen met de ondergang van onze welvaart, krijgen we in dezelfde mate de invasie van de Islam. Arm en dom,  in eigen land, dat is hoe onze kleinkinderen door het leven zullen gaan.

    *

    Ach Dolfie-lief, waarom hebt gij de oorlog niet gewonnen? Veel slechter dan dat wat nu op ons afkomt, kon dat toch niet worden!

    .

    Ter zake :

    Hoe de zwarten Detroit naar het faillissement brachten

    Door RechtsActueel • 20 juli 2013

    detroitDe Amerikaanse stad Detroit is failliet. Met een schuld van 14 miljard dollar werd besloten de stekker eruit te trekken. In alle media kon u het klassieke politiek-correcte verhaal lezen: ‘Detroit werd groot en rijk door de auto-industrie, maar toen die achteruit boerde ging het ook met Detroit van kwaad naar erger’. Dat is zeker waar – maar slechts een stuk van het verhaal. Een heel ander stuk is dat de stad, die destijds vooral blank was, overspoeld werd door zwarten uit het zuiden – die vervolgens met rassenrellen, moorden op blanken en etnische zuivering zorgden voor de ondergang van de eens welvarende en goed bestuurde stad.

     

    Detroit werd gesticht rond 1700 door Europese emigranten en werd door opeenvolgende generaties Duitse, Poolse en Ierse blanken uitgebouwd tot een prachtige stad. Ze kreeg de bijnaam ‘het Parijs van het westen’ vanwege haar prachtige boulevards, architectuur en cultuur. In de eerste helft van de 20e eeuw kwam de automobielindustrie tot bloei, waarin vooral gewerkt werd door blanke arbeiders. De stad groeide daardoor en verkreeg vrij welvarende voorsteden; het aantal inwoners liep op tot 1,5 miljoen.

     

    De grote fout kwam er tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen het gebrek aan blanke arbeiders werd opgevuld door de import van massa’s zwarten uit het Zuiden. Van 4% zwarten in de arbeiders liep dat op naar 15% aan het einde van de oorlog.  Het mag niet gezegd en geschreven worden, maar ook in de VS werkt multiculturalisme niet. En dus werd ook Detroit een kruitvat van spanningen, waar de klassieke afgunst van veel zwarten op het blanke succes verpakt wordt als verwijten wegens vermeend ‘racisme’. Om die spanningen tegen te gaan werd een enorm federaal hulpprogramma opgezet, het ‘Model Cities Program’, dat fortuinen pompte in ‘stadsvernieuwing’. Detroit kreeg het meest, bijna 500 miljoen dollar. Maar het mocht allemaal niet baten: onder invloed van de zogenaamde linkse ‘burgerrechtenbeweging’, en een toespraak door Martin Luther King enkele jaren eerder, braken op 12 juli 1967 rellen uit die eerder het karakter aannamen van een zwarte oorlog tegen blanken. Blanken werden op straat met tafelpoten en baseballbats doodgeslagen, hun huizen platgebrand, hun winkels geplunderd, duizenden gebouwen verwoest.  Het leger moest met grof geschut en tanks tussenbeide komen om de zwarte razernij te stoppen.  Foto’s uit die tijd tonen al een oorlogslandschap.  Er vielen 43 doden, 467 gewonden, en er werden meer dan 2,000 gebouwen verwoest – waaronder veel blanke winkels.

    CHICAGO RIOTS De stad Detroit zou van het zwarte geweld nooit herstellen.  De blanken hadden de les begrepen en begrepen dat de zwarten een etnische zuivering wilden van het centrum van Detroit. Zoals dat wel vaker gebeurt besloten zij te verhuizen, en zij trokken naar de steden rond Detroit om opnieuw datgene te doen waar zij goed in zijn: welvaart en vooruitgang opbouwen. Detroit werd overgelaten aan de zwarten, zoals die wensten, zodat die nu eens konden bewijzen wat ze konden… De resultaten zien we vandaag. De stad Detroit telt nu meer dan 80% zwarten en slechts 10% blanken. De stad is één van de onveiligste van de VS, met een enorm hoge criminaliteitsgraad; geen enkele vorm van economie of industrie komt er van de grond; slecht en corrupt bestuur is een constante; en nu is de stad dus failliet.

     

    Eigenlijk is de circel daarmee rond. Van een welvarende, rijke en vooral blanke en Europese stad is Detroit nu veranderd in een desolate puinhoop, die erg lijkt op een stad in… Afrika.

     

    Het is louter toeval dat het faillissement van Detroit er komt net op het ogenblik dat de eerste zwarte president van de VS, Barack Hoessein Obama, zich op een onaanvaardbare wijze gemengd heeft in het proces waarbij de Latino George Zimmerman terecht werd vrijgesproken omdat hij uit wettige zelfverdediging de zwarte nietsnut Trayvon Martin doodschoot nadat die Zimmerman’s hoofd tegen het asfalt beukte.  Maar als symbool van het failliet van ‘multiraciaal’ Amerika kan het wel tellen.

    .

    U had het waarschijnlijk al door : U nam kennis van het beste stemadvies dat U ooit ergens kreeg. Als Vlaanderen massaal voor een van de traditionele kleurpartijen blijft kiezen, blijven we allen samen rapper en rapper naar de afgrond af te glijden. Stemt U nu voor BDW, in de hoop dat die man geen eendagsviegje is, dan is dat al een stap in de goede richting. Stemt U integendeel (wat ik hop) voor het Vlaams Belang, dan hebt U, de naam zegt het zef, voor Uw eigen belang gekozen.

    Het zit er dan zelf dik in, dat BDW geen andere keus zal hebben, dan de Geel-Zwarte kaart te spelen, ten einde de restanten van de overige partijtjes in de oppositie te spelen. Er moet daar ergens in de archieven nog een goed voorbeeld te vinden zijn, van hoe een volk, wij dus, de toenmalige Koning Philips II (van Spanje) de wacht aanzegde en dus verder van zijn diensten afzag. “Akte van Verlaetingjhe” heette dat ding. Zie Wikipedia.

    *

    Tja, bij de buren van onder de armoegrens zal er geween zijn, en tandengeknars. Misschien is het wel een troost, dat ze Bruxellabad, het Euro-circus en de monarchie mogen behouden. Kunnen ze mooi tussen hun boterhammetjes leggen.

    Enne o ja : de Bravezeun zal ook moeten herwerkt worden, want zingen over de andere kant van het strand zal er voor hen niet meer inzitten. Ze zullen het moeten doen met de Baraque Michel, Het Signal de Botrange en het Hellend Vlak van Ronqires.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    23-07-2013, 17:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    22-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1499 - EEN FLUT-CEREMONIE VOOR EEN FLUT-KONING

    .

    1499 - EEN FLUT-CEREMONIE VOOR EEN FLUT-KONING

    .

    Bonjour La Flandre….

     

    .

    Die Hollanders zijn rare karwaten, maar met woorden zijn ze wel echt goed. Geen enkele Vlaming had het in ieder geval beter kunnen zeggen (zie artikel hieroder)  : Hollanders gebruiken woorden als achteloos weggeworpen bananenschillen, waar een ander dan over valt.

    Ik merk vooral dat ze daar boven de Moerdijk eindelijk eens zijn opgehouden met te spreken over ‘Pelgen’ als ze daarmee ook Vlamingen bedoelen. Verder voor de rest krijgt men daar bij De Dagelijkse Standaard de zegen, met gelukwensen van de jury.

    *

    O ja, zou men daar echt niet weten dat Pa & Ma Coburg meer dan 16 jaar lang als kat en hond hebben samengeleefd? Dat Lorenzo (Laurent) geen Coburger is, maar slechts een halfbroer van de Flipper en van Astride? Heeft daar boven de Moerdijk niemand gezien, dat Lorenzo, na het vorstelijk Te Deum, na het portier voor zijn dulcinea te hebben opengehouden, aan zijn kant als een aap in de statie-wagen is gekropen, namelijk op handen en voeten! Zeg dan nog dat onze Koninklijken geen gevoel voor humòr hebben. En neen, de uitslag van het DNA-onderzoek op Pa Coburg, inzake het vaderschap van de charmante Delfine Boël, is misschien al bekend, maar werd voor de troonsafstand nog niet openbaar gegeven. Een beetje discretie mag wel, want het gaat tenslotte over aalvlugge koninklijke dikkopjes in de baarmoeder van een niet-koninklijke dame.

    *

    Wat deugd doet aan de ware Vaderlandse context van het geheel, is de vermelding (zie artikel) dat wij Vlamingen, het inderdaad nooit te boven zijn gekomen, dat wij bijna 200 jaar geleden tot onafhankelijkheid van Nederland werden gedwongen. Deze hartelijkheid beantwoord ik gaarne met een tegen-gebaar : de dag is nabij, dat wij, de Verenigde Provinciën indachtig, terug een natuurlijke eenheid zullen vormen, onder de naam (of daar zo omtrent) van De Vrije Herenigde Nederlanden.

    Die Willem van jullie mag zelfs blijven, wat mij betreft, vooral vanwege ons Maxima. Misschien is die zelfs breed van gedachten genoeg, om Mattil als vriendin en nanny in huis te nemen. Het is een aardige lieve vrouw, en meteen zou ze uit Laeken, dat homo-nest, weg zijn. Niks te zien met bigamie, het is gewoon een werk van  christelijke naastenliefde. En U zou er mij een groot plezier mee doen.

    Stel U voor, dat Mattil om 11 uur in de voormiddag wat op haar bed wil gaan liggen, en daar haar coco, de koning aantreft met zijn Eerste Minister, druk bezig met een ingewikkelde oefening! Tante Fabi, de Spaanse Heks, zou het besterven!

    .

    Ter zake :

     

    Koning van een land dat alleen in de atlas bestaat

    Geplaatst door Tim Engelbart op 21 juli, 2013 - 16:30

    *

    Een flut-ceremonie kondigt fantasieloze ambtstermijn aan als staatshoofd van een land dat alleen op papier bestaansrecht heeft.

    Vandaag is het dan gebeurd: kroonprins Filip heeft zijn vader Albert opgevolgd als Koning der Belgen en is nu het staatshoofd van onze zuiderburen. Als je het zo opschrijft klinkt dat allemaal vrij imposant, maar dat is het natuurlijk niet echt: het Koningshuis van België in onverminderd impopulair, Filip in het bijzonder heeft geen reputatie als het helderste licht in de kerstboom, en het land dat hij poogt te gaan regeren functioneert niet eens als een echte staat. Filip is vandaag dus eigenlijk een beetje koning van spek en bonen geworden.

    Niet voor niks refereert de Belgische pers zich een ongeluk naar onze eigen Koning Willem-Alexander en diens echtgenote Maxima, wanneer Filip en zijn Mathilde ter sprake komen. Onze majesteit heeft immers eigenlijk alles wat de Koning der Belgen mist; populariteit, uitstekende beheersing van het Nederlands, charme en charisma en wordt in internationale contreien voor vol aangezien in plaats van uitgelachen.

    Filip lijkt in alle opzichten eigenlijk een slap aftreksel van Willem-Alexander. Wat dan weer geestig is, omdat het zo ontzettend symbolisch is. Laten we eerlijk zijn: België is eigenlijk gewoon een slap aftreksel van Nederland. Het land is al bijna 200 jaar onafhankelijk van Nederland, maar is nog steeds geen echte natiestaat geworden.

    Toegegeven, België heeft een vlag, een volkslied en een grondwet. Het heeft een minister-president, een volksvertegenwoordiging en zelfs een fonkelnieuwe koning. Het had tot 2002 een eigen munt, en alomgerespecteerde buitengrenzen. Voor encyclopedieën en atlassen zal België dan ook onbetwist gelden als één van de 200 landen die de wereld rijk is.

    Maar België mist één ding waardoor het geen echt land is: één volk. België is een een staatsrechtelijk construct om de losse onderdelen Wallonië en Vlaanderen (en zelfs nog een piepklein Duitssprekend stukje) te verbinden. Ga je kijken naar wat alle Belgen gemeenschappelijk hebben, dan kom je op bitter weinig uit. De Walen en de Vlamingen hebben ieder hun eigen televisiestations, nieuwswebsites en kranten. Ze hebben hun eigen culturele grootheden en gevoel voor humor. De twee bevolkingsgroepen leven geheel gescheiden van elkaar en van interactie is alleen op het nationale politieke niveau sprake. Deze club mensen heeft dan weer niet veel in te brengen, want veel verregaande bevoegdheden zijn gedecentraliseerd naar lokale overheden.

    De enige twee zaken die in theorie echt 'van alle Belgen' zijn, zijn het nationale voetbalelftal en de Koning. Maar de eerste doet het al sinds eind jaren '90 bitter slecht in WK's en EK's, en de tweede wordt gezien als een schertsfiguur die nog niet in een projectie van de schaduw van de teen van Willem-Alexander kan staan.

    Vlamingen en Walen, wees toch gewoon eens moedig en hef België gewoon op. Dat de troonswissel wordt gezien als genante vertoning, en niet als volksfeest, zegt eigenlijk alles.

    .

    In Porto Ercolo (Italia) de baai waar Herculus (Ercolo), de Romeinse Oppergod, ooit voet aan wal heeft gezet en waar de Alpâ IV, het slagschip van de voorlaatste koning der Belgen ook regelmatig komt bunkeren ‘noblesse oblige), liggen ook een paar royale jachtjes (100 x 25) die toebehoren aan zijn Italiaanse familie van het Huis van Savoye, de vroegere koningen van Italië gedurende maar liefst 999 jaar.. Ze werden, na de oorlog, in een referendum weggestemd, toen Italië een republiek werd. De nederlaag was nipt, al had koning Victor Emanuele III de dag voordien afstand van de troon gedaan ten voordele van zijn zoon Umberto, in een poging het tij te doen keren, omdat hij verantwoordelijk werd geacht voor het debâcle Mussolini en de verloren oorlog aan de zijde van Hitler Duitsland. De jonge Umberto van Savoye, samen met Marie José van Sex en Coburg, zijn halve trouwboek, de zuster van Leopold III werd, ingevolge dat referendum, voor altijd uit het land verbannen. Later werd niet meer zo nauw gekeken, maar de kleinzoon (& C°?) geraakte  volgens de boekskens stilaan aan lager wal. Wat het lot zou kunnen worden van Laurent…. Die is ook Italiaan, maar bij lange geen Savoye!

    Dat Prinses Marie José van België, zoals men haar hier noemt, een regelmatige gaste was op de Berghof in Berchtesgaden, en op even regelmatige tijdstippen toegelaten werd voor een robbertje vrijen in het bed van de viriele Mussolini, de Duce, doet er even niet toe. Feit is dat weggestuurd worden als koning é koningin voor een Coburger geen verrassing mag zijn. Het zit hen om zo te zeggen, in de familie. Marie José genoot gedurende 33 dagen (9 mei 1946 - 12 juni 1946) van de gloriol van het koningschap. Umberto van Savoye vergezeld van de nodige rug-ridders (ziet U, weer een familie-trek!) vonden onderdak in het Spanje van de Generalissimo Franco en de ongelukkige prinses met haar kinderen sleet de rest van haar dagen in het mondaine Zwitserland. Daar was niet eens een ‘dotatie’ voor nodig : haar deel van het Coburger-fortuinl bijeen gestolen sedert Leopold II, volstond.

    Allemaal de schuld van die Hitler. Die had maar de oorlog moeten winnen. Dan was Flipper de Kukuleku nu Koning van heel de Nederlanden, van aan het strand, tot aan den andere kant, zoals door de Führer beloofd aan zijn grootvader, Leopold III, die een dynastie had gewild, langer dan die der Savoye’s. Minstens 1.000 jaar!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    22-07-2013, 17:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1498 - AAN ALLEN DIE ZIJN OF DIE OOIT ZULLEN WEZEN

    .

    Maandag 22 juli

    Zon 5u55-21u42

    H Maria van Magdala

    Is het drie dagen voor Sint-Jacob goed, een korenoogst in overvloed

    .

    1498 - AAN ALLEN DIE ZIJN OF DIE OOIT ZULLEN WEZEN

    .

    De Flipper, als Koning Kukuleku

     

    21 juli 2013-25 mei 2014

    .

    Het is dus gisteren allemaal op z’n Belgisch verlopen : chaotisch en op z’n Coburgs. Vooral dat laatste, dat egoïsme, bleek uit de achterlopers-rol die de broedmachine van zijn 4 kinderen was toebedeeld,  zijnde de halve trouwboek van een homo-echtgenoot. Met Koning Kukuleku hebben we dus ongevraagd een kat in een zak ge…kregen. We weten dus dat we deze Flipper de Taaie op onze weg zullen vinden…..

    Dat de Coburgers de Koningen zijn van de Frascouillons, werd de dag door in beeld gebracht door voortdurend de Waalse Kukuleku naast de kop van 7de Kong der Belgen te tonen, zowel bij de eedaflegging, als nog veel explicieter bij de troepenshow. Dat is het beeld dat de wereld is rond gegaan. Er zijn geen woorden om daarvoor onze dank uit te spreken. Als de Vlamingen het nu allemaal, niemand uitgezonderd, nog niet door hebben, zijn ze het doodkloppen met een houten hamer niet meer waard.

    Mattil kreeg in de troonzaal een bescheiden plaatsje achter haar kinderen tussen het publiek, waar ze, raar om zeggen, later op de dag, bijna een warm plaatsje veroverde in het hart van vele gezworen vijanden van haar man. Hij had haar namelijk de hele dag bijna niet bezien, typisch de homo-houding van een viriele bok die tegen zijn gedacht dat vrouwelijk schoon moet meezeulen.

    Als spraakwonder mocht di Jeanetto er die dag ook uitdrukkelijk bij zijn, bijna als een 2de Brigitte Bardot in de film ‘Et Dieu crea la Femme’, maar dan ‘une femme’ met de mannelijk platte buik van de rug-ridder op z’n retour.. Er komen dus ongetwijfeld prachtige tijden in zicht voor de Brusselse homo-bars….. Wie daarvan de trofee als de beste wegkaapt, mag voortaan een kroontje boven de ingangsdeur laten plaatsen.

    .

    Ter zake :

    Om de schijn van communautaire neutraliteit van de nieuwe vorst hoog te houden, hebben de traditionele partijen beslist dat deze de wetten zowel met de naam “Philippe” als “Filip” zal moeten ondertekenen. Een beslissing die nog rap door het parlement moest worden gejaagd. Dat was aanleiding voor senator Bart Laeremans om deze partijen nog eens de mantel uit te vegen over zoveel leugenachtigheid. Het vorstenhuis is immers helemaal niet politiek en communautair neutraal. Een uiteenzetting over een thema die in het Belgisch halfrond uiteraard maar met één uitroep kon worden afgesloten: “Leve de Vlaamse republiek”.

     

    Lees hier de tussenkomst:

    Wetsontwerp tot wijziging van de wet van 31 mei 1961 betreffende het gebruik der talen in wetgevingszaken, het opmaken, bekendmaken en inwerkingtreden van wetten en verordeningen (Stuk 52227) (Evocatieprocedure)

     

    De heer Bart Laeremans (VB). – We hebben vanochtend al stevig gediscussieerd over dit wetsontwerp. De minister zei dat het een technisch ontwerp betreft, waarbij het niet op zijn plaats zou zijn om over de inhoud van de koninklijke functie te spreken. Collega Anciaux, die vroeger nog voorzitter was van de Volksunie, een partij die de functie van de Koning aan banden wou leggen, komt vandaag iets vertellen dat kant noch wal raakt. Het kwam mij bijna voor als vloeken in de kerk toen ik hem hoorde zeggen dat de Koning in de praktijk zijn functie protocollair is beginnen invullen. Die uitspraak is hilarisch, en compleet in strijd met de waarheid. De heer Anciaux weet immers dat de Koning de voorbije jaren zeker een zeer belangrijke politieke rol heeft gespeeld en nog altijd speelt. Ik denk bijvoorbeeld aan zijn kersttoespraak waarin hij iedereen die ook maar enige Vlaams-nationale opinie heeft, in de hoek heeft gezet als populisten van de jaren 1930. Dat is een politieke uitspraak bij uitstek. Ik denk ook aan de regeringsvorming waarbij hij zeker sinds 2010 een ongelooflijk zware rol heeft gespeeld. Er kunnen boeken worden geschreven over de rol die de Koning de voorbije jaren heeft gespeeld en die geleid heeft tot een unicum in jaren, namelijk dat we nu een regering hebben die niet gesteund wordt door de helft van de Vlaamse politici. De aftredende Koning heeft dus wel degelijk een belangrijke politieke rol gespeeld. Nu we spreken over de koninklijke handtekening, was het dus wel het ogenblik om ook de functies van de Koning te bespreken. Daarvoor is een dosis politieke moed nodig, en die heeft de heer Anciaux al een aantal jaren niet meer.

    De koninklijke handtekening is geen louter formalisme, het is een belangrijk deel van het politieke proces. Ik denk bijvoorbeeld aan de grote crisis die we in 1990 gekend hebben met de abortuswet. Zonet heeft de heer Mahoux nog gezegd dat het toen helemaal niet om een “crisette”, ging, maar om een “crise majeure”, omdat de Koning weigerde zijn handtekening te plaatsen. Zijn handtekening is dus, jammer genoeg, fundamenteel in het democratisch proces van het land.

    Vorig jaar rond deze tijd werden op het koninklijk paleis de regering en een aantal parlementsleden uitgenodigd, namelijk de leden van de Comori, dus de partijen die onder mekaar de staatshervorming bedisselen. Ze werden daar ontvangen voor de officiële plaatsing van de koninklijke handtekening. De andere parlementsleden kregen de zwartepiet doorgeschoven. Blijkbaar zijn er goede en slechte parlementsleden. Een echt staatshoofd die naam waardig, dat zichzelf en zijn volk respecteert, staat boven het politieke gewoel, niet middenin. Het was voor mij de grootste vernedering, de grootste krenking van mijn parlementaire waardigheid sinds ik sedert 1995 zitting heb in het parlement. Ik vind dat het niet kan dat een staatshoofd partij trekt, dat hij sommige politici met veel aplomb en luister op het paleis ontvangt vóór de camera’s, en dat hij niets te maken wil hebben met de anderen: de slechteriken, de dommeriken, de viezeriken.

    Zelfs voor zijn afscheidslunch op het paleis moesten we vaststellen dat, tenzij ik mij zou vergissen, dat de Koning bepaalde partijen niet heeft uitgenodigd, zeker de onze niet en ik denk ook de NVA niet. Dat is toch wel beneden alle peil! Het is gênant, het toont aan wie de vriendjes zijn, wie naar het diner mag komen.

     

    De heer Bert Anciaux (sp.a). – U mag zondag komen.

     

    De heer Bart Laeremans (VB). – Ik zal zondag met alle plezier thuis blijven. De Koning had evenwel de beleefdheid kunnen hebben om de confederalistische partij uit te nodigen.

     

    De heer Bert Anciaux (sp.a). – Laat de NVA dat dan zelf zeggen.

     

    De heer Bart Laeremans (VB). – Wij zouden inderdaad niet gegaan zijn, maar ik stel vast dat enkel de vriendjes van de Comori-partijen uitgenodigd zijn, maar dat de confederalisten die toch nog altijd een klein beetje in België geloven, ook niet uitgenodigd zijn.

     

    Daarnet in de commissie hebben we kritische opmerkingen aangevoerd, met name dat die handtekening van de koning zeer belangrijk is en dat het nu het goede moment is om die bevoegdheid te ontnemen of de koninklijk macht minstens in te perken, na jaren van palaveren over het evolueren naar een louter protocollaire functie. Daar is niets van terechtgekomen. Later zal het de Koning zijn die zelf de inperking van zijn eigen bevoegdheden zal moeten ondertekenen. Dat zal veel moed vergen van de politicus die dat hier moet voorstellen en daarmee naar het paleis moet trekken.

     

    Als antwoord kregen we van de minister een uitvoerige, bijna lyrische uiteenzetting over de etymologie van de naam Filip, die de naam was van de vader van Alexander de Grote, en waaraan een hele reeks kwaliteiten verbonden zouden zijn, die we evenwel niet kunnen associëren met de persoon van de nieuwe koning. We geloven niet dat hij zo plots die omslag kan maken.

     

    Als men dan toch Griekse woorden wil analyseren, laten we dan even kijken naar de betekenis van het woord democratie. In een democratie regeert het volk en bepaalt het volk wie in de regering zit en niet het koningshuis. Dat zou pas een opmerkelijk signaal zijn, dat we eindelijk de democratie in dit land zouden invoeren. Maar dat gebeurt niet, België is nooit een echte democratie geweest, want de Vlaamse meerderheid werd altijd aan banden gelegd. Voor ons kan een echte democratie enkel gepaard gaan met de verkiezing van het staatshoofd als vertegenwoordiger van het land. Daarom kiezen we voor de republiek als staatsvorm. Om die reden zijn we ook niet gehecht aan België. Zolang België bestaat zal het een koninkrijk blijven omdat langs Franstalige zijde niemand eraan denkt de koning te vervangen door een verkozen staatshoofd.

     

    Daarom besluit ik: leve de Vlaamse republiek!

     

    Wat verder nog opgevallen is?

    1° Dat alle ceremonie-wagens van Duitse makelij waren, met niet één Italiaans of Frans merk daartussen. De volgwagens waren BMW of Audi, terwijl de open Mercedes 600 met de kepie-kop op de achterbank meer weg had van een beeld uit de jaren ’30, van Hitler in de straten van Wenen. Al was daar toen telkens oneindig veel meer enthousiasme door oneindig veel meer volk. Er zijn veel lelijke dingen te zeggen over Hitler, maar niet dat hij homofiel was….

    2° Het schril contrast tussen de weelderige paleis-zalen waar de ‘Troonsafstand’ werd gevierd, en de bekrompenheid van de theaterzaal voor de eedaflegging. Een Koninklijk Paleis vol kristallen luchters, tegenover de praatbarak voor het plebs, waar al wie naam en faam had, bijeen geperst werd op houten zitbanken.  

    3° BDW heeft die dag zijn tweede succes geboekt. Het eerste was de dag dat hij de verkiezingen won en heel Vlaanderen geel deed kleuren. Iets dat hij trouwens  de volgende dag achteloos weg gooide. Gisteren zette hij dat gedeeltelijk recht, door ostentatief weg te blijven van het hele gebeuren. Als de man nu duidelijk A tegen de monarchie gezegd heeft, zou hij ook B duren zeggen, om voortaan samen op te trekken met het Vlaams Belang naar de Moeder aller Verkiezingen?

    4° Wat bovenal storend werkte, was dat verstikkend tricolore laken dat voortdurend over de hoofden van de Euro-bazen werd getrokken. Het was precies of Europa was een kolonie van België, en niet omgekeerd. Het Europees ‘Volkslied’ dat weerklonk direct na de Bravezeun, zal wel bij veel Eurocraten de wenkbrauwen hebben doen fronsen. Bruxellabad, de hoofdstad van Europa…..

    Bij de Coburgers echter gebeurt er niets ondoordacht. Zij zijn immers overtuigd, door bij de EU-bonzen in het gevlei te komen, een onoverwinnelijke vriend gekozen te hebben, die hen zal blijven bijstaan in het bijeenhouden van het land.

    *

    Ach, met veel sympathie voor de meisjes en jongens van Voorpost met hun ‘België barst’, ze lopen een beetje achter op de werkelijkheid : België IS al lang gebarsten en nu met deze debiel als 4-Sterren Generaal en Opperbevel van het Leger als koning vallen de scherven wel vanzelf uiteen. Wat er nu nodig is, zijn geen woorden, maar daden!

    Op 25 Mei 2014 doen de Vlamingen van NV-A en VB dan de rest samen : het voortouw nemen in de Ordelijke Opdeling van het Land. Als we nu dan kunnen afspreken, dat het feest niet zal ingeluid worden met een feestelijk Te Deum met kardinalen in Brussel. Wij verkiezen inderdaad een viering in elke stad en in elke gemeente, met een Dienst, geleid door de plaatselijke ‘petit vicaire’ die leeft door en voor het volk.

    PS Veel bevlagde huizen gezien in de straten van Bruxellabad?

    PS II Chaos onder de toeschouwers? Een tricolore handvlaggetje kon men krijgen, geen of bijna geen water. Ha ja, dat hadden de mensen niet meegebracht van thuis : er zou immers waterbedeling zijn, was voordien omgeroepen.

    Kortom : de velo-koers is gedaan, de renners zijn, gedrogeerd of niet, in Parijs aangekomen; de ezelkoers in Bruxellabad ook, de grote uittocht naar de zon is beginnen. Ons ziet ons terug in september…..

    Groeten van op het terras in Porto San Stefano (Italia) waar de ALPA IV – een bescheiden bootje tussen al die miljonairs-jachten - met de hoge gasten aan boord, zien uitvaren op de Middellandse Zee, zo blauw, zo blauw….. Bijna zo blauw als de blauwe pret-ogen van wijlen Toon Hermans.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    22-07-2013, 12:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!