MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    25-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1469 - DE OVERSTEEK VAN DE GIFGAS RUBICON IN DAMASCUS IS BEZIG TERWIJL U DIT LEEST

    .

    In WO I was de aanleiding de moord op Aartshertog Ferdinand van Oostenrijk iin Serajewo. Dat hij de zoon was van Keizerin Sissi en van Frans Jozef van Oostenrijk deed er even niet toe. Het moorden van miljoenen jonge levens kon beginnen, waaronder zovele Vlamingen, die in het vuur gejaagd werden, voor een vaderland die hen toen, net als nu, minachtt.

    Vandaag werden ze in Steenstraete herdacht, door de kruim van de Vlaamse jeugd, aangevoerd door Ouderen die niet wijken voor chantage en hebzucht. De vlaggen zullen geklapperd hebben in de zeewind, tussen de regenvlagen door. Maar de media zullen er met geen woord over reppen. Idealisme is, zo lang het niet opbrfengt, niet aan hen besteed.

    Zouden zij echt niet beseffen, dat elke schreeuw om rechtvaardigheid des te luider klinkt als de omgeving stil blijft?

    We zijn vandaag weer een dag dichter bij de Vlaamse zelfstandigheid. Die komt er alleen als woorden omgezet worden in daden. Weet U nog, dat we zongen : ’Eens komt het uur, gloeiend als vuur’….

    Mozes mocht ook maar uit de verte het Beloofde Land zien, dat overliep van melk en honing. Maar wij weten dat zijn Volk daar veilig en wel aankwam…Meer zijn of meer hebben dan deze Aartsvader kan toch niemand verlangen? Wij van het Belang staan dus vuist en voet de vane omtrent, want wij hebben de God van de Waarheid, getrouw in Zijn beloften, eeuwig aan onze zijde.

     .

    Gifgas aan het front ’14-’18

     

    Aan de helmen te zien, ook geen Duitsers alhoewel zij geboekstaaafd staan als de daders

    .

    I) INLEIDING

    Dat van die overbekende Romeinse veldheer die, net voor hij zijn eigen hoofdstad (Rome) zou binnenvallen, liet optekenen dat hij die nacht de overkant van het water had bereikt, was heel wat meer dan een boutade. Hij bedoelde dan ook, dat hij in gedachten de onzichtbare lijn was overschreden, die elk leger verbood binnen de muren en dus veel te dicht bij de Hoge Pieten van de Senaat te komen.

    Nu overschrijdt men vreemde grenzen met het gemak waarmee ook een blikje Cola Light wordt opengetrokken. Er moet alleen de schijn worden opgehouden, zelfs al wordt het maar een spiegelgevecht.

    Wat opvalt, is dat het deze keer opnieuw gaat over namen van Bijbelse steden, net alsof de Bijbel aan een Nieuwe Druk  aan toe is. Jeruzalem, Damascus, om maar die twee te vermelden. Want de rest zit onder Nieuwe Wereld-benamingen. Zoals de ‘Westbank’, om de oevers van de Jordaan waar Christus in pootje baadde aan te duiden

    .

    II MIDDEN

    Hagel: "VS zijn klaar om militair in te grijpen in Syrië"

    *

    De Verenigde Staten zijn klaar voor een militair ingrijpen in Syrië als president Barack Obama daartoe opdracht geeft. Dat heeft de Amerikaanse minister van Defensie Chuck Hagel gezegd. Een hoge Iraanse militair waarschuwt dat "buitenlands ingrijpen zeer ernstige gevolgen heeft". .

    Tijdens zijn reis naar Maleisië zei Hagel tegen meereizende journalisten: ''President Obama heeft het ministerie van Defensie gevraagd alle mogelijke scenario's voor te bereiden. Dat hebben we gedaan en we zijn klaar voor welke optie dan ook, als hij ervoor kiest een ervan uit te oefenen.''

    Volgens Hagel is de regering nog steeds bezig af te wegen of militair ingrijpen in Syrië wenselijk is. De roep daarom is luider geworden sinds de vermeende gifgasaanval die woensdag in Damascus mogelijk honderden burgers het leven kostte. Volgens Syrische rebellen zijn meer dan 1.700 mensen omgekomen, Artsen zonder Grenzen heeft het over 355 mensen.

     

    Hagel zegt dat op dit moment nog informatie wordt verzameld over de toedracht van de aanval. Ook wordt het juridisch kader van een eventueel militair ingrijpen tegen het licht gehouden en kijkt de Amerikaanse regering naar het internationale draagvlak voor zo'n reactie.

    Topoverleg

    Obama heeft gisteren ook telefonisch overleg gepleegd met de Britse premier David Cameron. Een woordvoerder van Cameron zei na afloop dat ze beiden hun bezorgdheid uitspraken over de toenemende tekenen dat het hier ging om een significante aanval met chemische wapens, uitgevoerd door het Syrische regime tegen zijn eigen volk. Ze benadrukten volgens de woordvoerder dat een dergelijke aanval een serieuze reactie van de internationale gemeenschap mogelijk maakt. Op dit moment laten ze alle opties daarvoor onderzoeken.

    VN-onderzoek

    Intussen gaf de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken te kennen dat VN-inspecteurs zullen worden toegelaten tot de wijk in Damascus waar de aanval zou zijn uitgevoerd. Minister Mohammed-Javad Zarif zei volgens het Iraanse staatspersbureau IRNA dat zijn Syrische collega hem dat heeft gegarandeerd.

    Syrië blijft volgens hem de verantwoordelijkheid voor een gifgasaanval van de hand wijzen. "Ze hebben ons verzekerd nooit dergelijke inhumane wapens te hebben gebruikt en te zullen samenwerken met de experts van de VN." Zarif zegt het gebruik van chemische wapens sterk te veroordelen.

    *

    III SLOT

    Door het gebruik van die New World-benamingen, wist men in het collectief Christelijk geweten wel het verband uit met het Joodse Volk, dat daar sinds mensengeheugenis hun vaderland had. Is een groot gerief voor de nieuwe vriendjes die zich in dat land als onbeschaamde rovers gedragen die graag pronken met de gestolen schatten.

    Damascus ontbreekt nog in hun collectie. Net als de miljoenen maagdenvliezen die daar nog kunnen geplukt worden.

    Dat het nu precies het ‘goddeloze Rusland’ moet zijn, die de verdediging opneemt, is een schande voor het Westen dat liever doodvalt dan te bekennen dat het Nieuwe Rusland minstens even katholiek is als de Paus zelf. Al zullen militaire en nog meer economische motieven wel meer gewicht in de schaal werpen.

    *

    Wat er ook van zij : het Twee Stromen-land, waar volgens de Bijbel ooit Het Aards Paradijs was gelegen tussen Tigris en Eufraat, werd al overhoop gehaald en Bagdad is ondertussen tot bijhuis van de Hel hersmeed. Een gezamenlijk succes van de Angelsaksische wereld, die toen, net als nu, de massavernietigingswapens … uit de wereld heeft willen helpen.

    Eenzelfde hel was er ook, zo’n kleine 100 jaar geleden aan de IJzer, en het was dezelfde Angelsaksische Wereld die als scheidsrechter de situatie in z’n eigen voordeel wist te draaien. Dat heette toen, net als nu, dat ze ons zijn komen redden…. al zou koloniseren een betere omschrijving zijn.

    In Steenstraete, waar ooit de kanonnen dreunden,  dansen vandaag de Leeuwen, terwijl in Damascus de gewone mensen geplet worden in de kaken van de Oorlogsgod.

    O mijn God, wat hebben de wilde dieren toch voor op de mensen?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    25-08-2013, 18:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1468 - ZOU OBAMA WETEN DAT WIE MET VUUR SPEELT, ER DOOR VERGAAT?

    .

    Zondag 25 augustus

    Zon 6u46-20u43

    IJZERWAKE, BEDEVAART NAAR HET IJZER SLAGVELD.

    .

    1468 - ZOU OBAMA WETEN DAT WIE MET VUUR SPEELT, ER DOOR VERGAAT?

    .

    VRT-foto zonder de minste vooringenomenheid

     

    Als de verdenking maar niet op ‘de rebellen’ valt…

    .

    I) INLEIDING

    Obama speelt met vuur…. Deze keer is het zelfs niet eens meer met vuur, dat er gespeeld wordt. Vuur, dat is veel te beperkt in omvang. Vuur, dat is voor achterlijke oude zakken die denken nog altijd in het Stenen Tijdperk te leven, waar er gevochten wordt met de blote vuist, of hoogstens met knuppels.

    Nu komt de dood als op engelen-wolkjes druppelsgewijs uit de lucht. Hetzij met ‘dromes’ waarbij geen mensenhand nog aanwezig, hetzij met SARIN-gas. De naam van dat gas zal waarschijnlijk voor dit jaar 2013 ‘Het Woord van het Jaar’ worden.

    .

    II MIDDEN

    Soldaten vinden chemische stoffen in tunnels rebellen’

    door Claartje Vogel    24 aug 2013 Elsevier

    *

    De Syrische staatstelevisie meldt zaterdag dat militairen in een buitenwijk op chemische substanties zijn gestuit. Sommige militairen zouden nauwelijks kunnen ademhalen. De stof ligt in tunnels die opstandelingen tegen president Bashar al-Assad hebben gegraven in Jobar, aan de oostrand van de stad.

    *

    Chemische aanval Syrië: Amerikaans-Saudische oorlogspropaganda?

    *

    Als de berichten over de chemische aanval in Damascus, waarbij 1000 tot 1300 mensen zouden zijn omgekomen, definitief worden bevestigd, dan zou dit de 'rode lijn' kunnen zijn die president Barack Obama kan aangrijpen om het bevel te geven tot militair ingrijpen in Syrië. De nog beperkte 'rebelleninvasie' vanuit Jordanië dreigt vervolgens, gekoppeld aan een vliegverbod en luchtaanvallen op het Syrische leger, een grotere oorlog te veroorzaken waarbij niet alleen Israël betrokken kan raken, maar die ook een rechtstreekse confrontatie tussen het Westerse-Arabische blok bestaande uit Amerika, Groot Brittannië, Saudi Arabië, Turkije en Qatar, en het Oosterse blok met Rusland, China en Iran kan veroorzaken. Kortom: alle ingrediënten voor een nieuwe wereldoorlog.

    Zoals we deze week al schreven springen in het officiële verhaal over de chemische aanval onmiddellijk een aantal verdachte zaken in het oog. Neem bijvoorbeeld de krant die met het nieuws naar buiten kwam: Al Arabyia, in 2002 in Dubai opgericht door de Saudische koninklijke familie en grotendeels in het bezit van de Saudische TV-zender MBC (Middle East Broadcasting Center). Deze media zijn beslist niet neutraal. Saudi Arabië is één van de grootste sponsors van de islamistische rebellen in Syrië. Hun negatieve berichten over de Syrische president Assad moeten dus met de nodige scepsis worden gelezen.

    'Activisten' en 'Opperste Raad Revolutie' niet neutraal

    Als we kijken naar de bron van het verhaal neemt de twijfel alleen maar toe. 'Activisten van de Syrische Revolutionaire Commando Raad' meldden dat Syrische gevechtsvliegtuigen de chemische wapens op een wijk in Damascus hadden afgeworpen. Ook deze activisten zijn bepaald niet neutraal in het conflict, zeker niet als bedacht wordt dat er nooit zoiets als een 'Revolutionaire Commando Raad' heeft bestaan.

    Er bestaat weliswaar een 'Opperste Raad van de Syrische Revolutie', maar die wordt openlijk gesteund en gefinancierd door Saudi Arabië, Qatar en Turkije. Het oorspronkelijke nieuws van de schokkende gifgasaanval komt dus van een organisatie die door de Saudi's wordt gefinancierd en die als doel heeft Assad met alle mogelijke middelen ten val te brengen - meer dan genoeg reden om het officiële verhaal te wantrouwen.

    Syrische OHR 'betrouwbare' bron?

    Dat wantrouwen wordt nog eens versterkt doordat het Syrische Observatory for Human Rights (SOHR) als tweede bron wordt gebruikt. Dit 'waarnemingscentrum' is sinds 2011 actief met het uitsluitend verstrekken van negatieve en zeer gekleurde berichtgeving over de regering Assad. Onafhankelijke onderzoeksjournalisten ontdekten al snel dat het in Londen gevestigde SOHR uit welgeteld één Syrische vluchteling bestaat die al 13 jaar in de Britse hoofdstad woont. Zijn naam is Rami Abdul Rahman, een Soennitische moslim en eigenaar van een kledingzaak, die vanuit zijn woning een anti-Assad Twitter-site onderhoudt. Niettemin wordt zijn SOHR door de Westerse media als 'betrouwbare' bron geciteerd.

    VN: Rebellen gebruikten chemische wapens

    Enkele dagen geleden schreven we reeds dat specialisten, onder andere van het gerenommeerde IHS Jane's, er sterk aan twijfelen dat Assad juist tijdens het bezoek van een VN-team chemische wapens heeft ingezet. De president heeft daar alles bij te verliezen, terwijl het juist een enorme steun in de rug van de rebellen is. Bovendien constateerde een onafhankelijke VN-commissie onder leiding van Carla Del Ponte al in mei dat niet het leger, maar de rebellen in minstens drie plaatsen chemische wapens -waaronder sparings- hebben gebruikt.

    Rusland: Doelbewust provocatie om Westers ingrijpen te rechtvaardigen

    Dat nieuws kwam echter bijzonder slecht uit in de VS, waar het Pentagon op bevel van oorlogspresident Obama werkte aan plannen om militair in te grijpen in Syrië. Niet voor niets uit Rusland kritiek op de 'vooringenomen regionale media', die onmiddellijk Assad de schuld gaven van de chemische aanval. Volgens het Kremlin zou dit wel eens een 'doelbewuste provocatie' geweest kunnen zijn -met andere woorden: een false-flag operatie- om Amerikaans-Arabisch ingrijpen te rechtvaardigen.

    De Russen wijzen bijvoorbeeld op het feit dat de raket met chemische lading een zelfbouwexemplaar was, dat al op 19 mei door de rebellen werd ingezet bij de door de VN bevestigde chemische aanval op de plaats Khan al-Assal. Moskou eist daarom dat onafhankelijke experts gaan onderzoeken wie de werkelijke daders van de gruwelijke chemische aanval in Damascus zijn, voordat Obama besluit om net als in Libië de VN-Veiligheidsraad te misbruiken of te omzeilen om weer een nieuwe oorlog te beginnen (2).

    Op 's werelds bekendste alternatieve nieuwssite Infowars wordt ook gediscussieerd over de vraag of de filmpjes van de slachtoffers van de chemische aanval mogelijk al vóór de aanval zelf op YouTube zijn gezet. Vooralsnog lijkt het echter om een loos gerucht te gaan (3).

    Xander

    .

    III SLOT

    Nog over dat zenuwgas SARIN. Het wordt misschien wel het woord van het jaar 2013, maar blijkt volgens Wikipedia door IG Farben te zijn ontwikkeld in…1936. Daar werd dus blijkbaar ook gewerkt aan het Zyclon B, voor de uitroeiïongskampen, en dat mocht gerust uitgebazuind worden. Over het Sarin echter viel de stilte van de dood. De Wehrmacht heeft er zo’n 500 Kgr van in bezit gehad, maar nooit gebruikt. Zo’n onmensen waren die dus niet. Hadden ze in ’14-’18 misschien voldoende ervaring opgedaan met het ‘Ypêriet’ in de IJzervlakte? Wie zal het zeggen, maar na 8 Mei 1945, o.a. door Operatie Paperclip werd de Duitse oorlogsindustrie voor 99% geroofd voor eigen gebruik, door de USA. Zo ook de allerlaatste atoom-geheimen die de Yankees reeds in Augustus 1945 toelieten Japan op de knieën te dwingen met 2 welgerichte atoombommetjes. Ook de straalmotoren die in Duitsland net op punt stonden, werden mee geroofd, net als het SARIN en wie weet hoeveel geheime wapens nog. Europa had immers zichzelf uitgemoord en de overlevenden keken nu handenklappend toe hoe de Yankees de wereld beheersten.

    De vliegtuigcrash van 1992 in de Bijlmer van het El Al-vrachtvliegtuig werd ons altijd voorgehouden als een dramatisch toeval. Nu staat open en bloot op Wikipedia dat daar voor rekening van de de Mossad hopen Sarin-gas aan boord was. Onder begeleiding waarschijnlijk van hun specialisten terzake.

    *

    Zo ziet U maar, dat we nu, net als toen, gewoon aan het lijntje gehouden worden met leugens die andere leugens moeten dekken….

    Ik kan hier alleen maar aan toevoegen, dat het Kwaad blijkbaar van kamp is veranderd….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    25-08-2013, 17:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    24-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1467 - WAAROM BLIJVEN WIJ KRANTEN KOPEN OM ZODOENDE ONZE EIGEN VERDOEMEIS OVER ONZE KOP TE TREKKEN

    Zaterdag 24 augustus

    Zon 6u44-20u45

    H Bartholomeus, apostel, patroon der leerlooiers en handschoenmakers

    Gelijk Sint-Barthel, zo ook het najaar

    .

    1467 - WAAROM BLIJVEN WIJ KRANTEN KOPEN OM ZODOENDE ONZE EIGEN VERDOEMEIS OVER ONZE KOP TE TREKKEN

    .

    Wat niet al lachende kan gezegd worden is de waarheid niet….

     

    Net als deze afbeelding, een waarheid als een koe uit ’t Pallieterke.

    I) INLEIDING

    Nergens beter dan in ’t Pallieterke vindt U klare boodschappen in een duidelijke niet mis te verstane taal. Dat blad, veel beter dan geboren uit zonnegloren en een zucht van de ziedende zee’ is het zout op de patatjes van iedere Vlaming. Wat Rudy Demotte in De Tijd ook zegt over ‘venijn’ en zo, door groter te willen zijn door op de rug van de Vlaams Nationalisten te gaan staan.

    De media, de Ryerslaan op kop, doen hun uiterste best om de samenleving naar hun hand te zetten, d.i. Linkx, verblind door het avontuur van de moderne tolerante islam en er alles aan doend om de eigen volksaard te verloochenen. Het is de basis van de Leer van Marx. Omdat ze weten dat een volk zonder Geschiedenis, ook een volk zonder toekomst is.

    Het venijn Mottige Meneer, zit in de tong van het beest dat bijt. Niet in het lichaam van de gebetene. En daar zullen nog 10 Marshall-plannen, betaald met Vlaams geld, niets aan veranderen. Verandering voor de getormenteerde verarmde Waals burger komt maar, als de afromers van de PS daar van de macht zullen verdreven zijn.

    .

    II MIDDEN

    Moderne mediawetten

    *

    Stellen dat “onze” media voor de leef- en denkwereld van de originele Vlamingen nog amper interesse tonen, is een open deur intrappen. Die Vlamingen, tot nader order nog altijd de meerderheid, ontberen blijkbaar de voorwaarden volgens ongeschreven “moderne” mediawetten nodig om aan “progressieve” nieuwsgaring te kunnen doen. Door die meerderheid meewarig het etiket “aftands” op te kleven, schuift haar rol in de samenleving steeds verder van de voorgrond weg. Zo wordt ruimte gecreëerd om almaar intenser propaganda te voeren voor rollen gespeeld door minderheden.

    Overdreven als stelling? Niet echt, te oordelen naar wat die originele Vlamingen opgedist krijgen als “belangrijke nieuwsitems”. Ik laat het dagelijkse pakket kleine en grote criminaliteit even onbesproken.

    Hoe diep ik ook graaf in mijn door een aantal decennia geschraagde verleden, ik kan me niet herinneren dat de vroegere BRT of huidige VRT ooit een kwartier nodig had om het einde van de vastentijd en het aansluitende paasfeest te duiden, nochtans deel van de leef- en denk-wereld van de originele Vlamingen. Al heeft die door geboorte en leefomgeving niks met ramadan en Suikerfeest te maken, slaagde de VRT erin dat Suikerfeest in Het Journaal, in de zomerse “1.000 zonnen” en in TerZake tot een nationaal en internationaal nieuwsfeit te verheffen, ter waarde van ruim een kwartier zendtijd. Zelf vastgesteld. Kan ermee door voor een staatszender die het even regelmatig als leugenachtig heeft over “objec-tieve berichtgeving” als hoogte prioriteit.

    Prioritair zijn eerder de herhaalde pogingen van die zender tot doelbewuste indoctrinatie. De door verenigde linkse politieke krachten én linkse culturo’s gepredikte tolerante gedragscode tegenover moslims, wordt ongeacht de bestaande aversie in de westerse wereld de kijkers door de strot geramd.

    “Wanneer durft een minister de staatszender daarvoor op de vingers tikken?”, vroeg Jef de Bock uit Schoten in een verontwaardigde lezersbrief. Mijn vrees is gegrond als ik de brave ziel antwoord: op sint-juttemis, zolang de partij van kameraden (m/v) aan de Reyerslaan de lakens mag blijven uitdelen. Jef mag zich, zoals elke Vlaming, nog gelukkig prijzen dat de VRT naliet om prompt te pleiten voor de haalbaarheid van de jongste eis van de moslimgemeen-schap: voor één of twee in haar gastland geldende feestdagen andere data kunnen kiezen. Theorie en praktijk

     De gestaag vorderende islamisering van onze Vlaamse contreien, door alle politiek correcte krachten uiteraard unisono ontkend, is een gevolg van een jarenlange ongecontroleerde immigratie.

     

    Een ander gevolg is de toename van kinderen opgevoed in door de multiculturele illusie ingevoerde talen, van Arabisch, Turks, Koerdisch en Berbers via Russisch, Roemeens, Hongaars tot Pools en Bulgaars. Die kinderen treft geen schuld, wel de (te) vele ouders die weigeren de taal van hun gastland aan te leren, laat staan aan hun nageslacht door te geven.

    Waag het echter niet om over “ontvlaamsen” te spreken. Het klinkt een stuk politiek correcter om misleidend over een Vlaanderen te spreken dat “zich onomkeerbaar mondialiseert”, zoals Jan Segers in Het Laatste Nieuws.

    Om die “mondialisering” in een wat herkenbaar Vlaams spoor te houden, pleit Segers ervoor de taalachterstand van allochtone kleuters te bestrijden door voor hen vanaf vierjarige leeftijd schoolplicht in te voeren. Zodat ze in de klas en op het speelplein Nederlands kunnen horen en spreken. De theorie kan ermee door, maar de praktijk oogt anders, zoals blijkt uit het schooltje “Iqra” – Arabisch voor “leren” – dat in Borgerhout opengaat en plaats biedt aan een zestigtal Marokkaanse kinderen.

    Kan tellen, als bewijs dat een door de Vlaamse media gesteunde capitulatie aan alles wat onder de noemer “minderheden” valt niet veraf kan zijn.

    Juichen en jubelen

    Onderdeel van de door ieders strot geramde samenlevingsorde is het prediken van onverdeeld begrip, zeg maar uitgesproken liefde, voor de holebigemeenschap.

    Die gemeenschap zonder gemopper aanvaarden voor wat ze is, zoals de zich immer gedeisd houdende Jan Modaal al jaar en dag doet, volstaat duidelijk niet langer. Juichen en jubelen is nooit ver telkens holebi’s hun zelf-verklaarde gelijkheid met hun medemensen zelf flagrant tegenspreken, door in manifestaties hun “anders-zijn” te demonstreren.

     

    In Antwerpen weet de (al dan niet toevallig) “live” aanwezige en verbaasd toekijkende sinjoor daar al veel, zo niet alles van. De media dragen er zorg voor dat wie verzuimt van het uitgestalde “moois” “live” mee te genieten, ruimschoots aan zijn trekken komt via bericht-geving en duiding zonder grenzen.

    De demonstraties om tegelijk “gelijkheid” en “anders-zijn” te onderstrepen, scheren nochtans niet de hoogste toppen van stijl en klasse. Ze wekken, eufemistisch gesteld, natuurlijkerwijs wenkbrauwengefrons.

    Herauten van de progressieve nieuwsgaring doen dat af als nog altijd aanwezige onverdraagzaamheid bij de zich verlevende verzuurden in een steeds verder in de goede richting schrijdende progressieve maatschappij. Als de media met dezelfde intensiteit op de geijkte holebipaden blijven huppelen, nadert het moment dat hetero’s zich als een minderheid in de verdrukking zullen voelen. Het goede nieuws is dat hetero’s in dat geval allicht meer media-aandacht zullen krijgen.

    .

    III SLOT

    Van de lalala spartelt in De Schandaard nu al als een vis op het droge. Hij roept al voor het zeer doet. De Sossen zijn er nodig! Waarom? Daarom! Die slogan heeft al eens gewerkt voor den Ouden Toebackzak, maar nu, met (3 jaar geleden!) nog een schamele 15% en, in tegenstelling met het Vlaams Belang, in een neerwaartse spiraal, ziet het er toch niet al te best uit. Dus bashen maar, die ene tegenspeler van ‘allen tegen één’….

    Dan kan ons land even lamentabel blijven voortboeren als Sabena II, Brussels Airlines, die op z’n Belgisch publiciteit ronselt bij onze rijsagentschappen voor vulchten per vliegmachien… Je ziet zò de barstjes  van metaalmoeheid in hun draagvleugels. Waar zit Vervotje om Sabena II voor een 2de keer te redden?

    De Vlaams Belangers zijn daarbij de grote onnozelaars, omdat ze niet ophouden te wijzen naar de rotte plekken. Zo helpt men, wordt gezegd, een land niet vooruit. Ja, natuurlijk is het veel vlotter in de conversatie te doen alsof iemand alles weet en begrijpt, maar veel te veel bij de rest wil horen die denkt  dat er wel consensus moet gevonden worden. Nogal evident, zelfs, praten ze de Evidente na.! We leven immers in een ‘concensus-democratie’ waar de concensussen onze neus uitkomen.

    Het is m.a.w. de vaste werkwijze van den Bart : zijn partij is wel separatist, maar hij zal zich ten volle inzetten, (Voor Vorst en Vaderland) om na de verkiezingen alzo vlug mogelijk de federale én de Vlaamse regering in één en dezelfde moeite te helpen samenstellen.

    Allez, we weten weer dadde.

    *

    Benieuwd wat hier in Italia straks uit de bus komt. De Natte Dweil in Bruxellabad eist het vel van de regelmatig verkozen Italiaan Berlusconi om op zijn zolder te hangen. Zijn slippe,dragers in de Senaat zullen hem daarbij helpen en bijstaan, om er zoveel mogelijk profijt uit te trekken. Eerst moet zijn parlementaire onschendbaarheid worden opgeheven, en daarna kan Vrouwe Justitia hem begin September voor 5 jaar zijn ‘burgerrechten’ afpakken. Dat zijn dingen die ons zeer bekend klinken van uit de repressie-periode. Zonder die rechten, is men een levende dode en is derhalve een misdaad tegen de menselijkheid. Een serie-moordenaar wordt zelfs niet zo erg aangepakt. Hierdoor bewijst Linkx dus dat die zogezegde ‘fiscale fraude’ van Berlusconi slechts het voorwendsel is geweest, om tegen hem een politiek proces te kunnen voeren.

    Of ze daarmee Il Cavaliere voor goed hebben aan de kant geschoven, en onschadelijk gemaakt? Dat geloven ze toch zelf niet! De ‘Huizentaks’ ten bedrage van 6 miljard opbrengst moet weg, als ‘netto-betaler’ aan de EU voor 6 miljard, stopt Italië daarmee (Bye Bye Bruxellabad. Bye Bye Eurp-munt). Het zotte Grilloo’tje wordt gehuisvest waar de man thuishoort, namelijk in een Tehuis voor Zwaar Zieke Ongeneeslijke Geestes Gestoorden en heel de Linxe falangistische, om niet te zeggen fascistische oppositie, wordt schaakmat gezet. Liefst op water en droog brood.

    Is Berlusconi dan een heilige? Heb ik dat al ergens gezegd of geschreven? Hij is niet beter dan de rest. Maar hij hoeft de Italiaanse samenleving niet meer te bestelen om er zelfs beter van te worden, zoals de rest, want het is eerder omgekeerd : hij is veel rijker dan de Italiaanse Staat, want die is al vele jaren failliet voor Berlusconi aan de macht kwam. Dat hij de vrouwtjes graag ziet en zich veel kan permitteren : die brave zieltjes worden er immers zelf heel wat beter van, en trouwens, welke Italiaan zou ineens tegen de ‘amore’ zijn?

    JaJa, de macht van de media! Ook hier is dat een brute kracht. Met dat verschil, dat Berlusconi zelf grotendeels de toon opgeeft…

    Begrijpt U nu dat wij tot elke prijs af moeten geraken van eigen papier-marchands?

    Trouwens, bij ons thuis worden zelfs geen patatten meer geschild op krantenpapier. We durven dat die onschuldige schillen niet aandoen, om eenmaal gewassen en gekuist, begraven te worden tussen leugens en bedrog.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    24-08-2013, 16:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    23-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1466 - 11de GEBOD GE ZULT U LATEN DISCRIMINEREN MAAR ZELF DISCRMINEERT GE NIEMAND

    Vrijdag 23 augustus

    Zon 6u42-20u47

    H Rosa van Lima, patrones van de rozenkwekers

    .

    1466 - 11de GEBOD GE ZULT U LATEN DISCRIMINEREN MAAR ZELF DISCRMINEERT GE NIEMAND

    .

    De eerste 10  Geboden krijgen er een broertje bij

     

    Jullie Westerlingen zullen niet discrimineren

    Maar lijdzaam aanvaarden wat de EU-Sovhet voor jullie heeft beslist.

    .

     

    Als overtuigd Vlaming is iedereen in dit land slechts een 2de Rangsburger, die om den brode, nog altijd verplicht is de taal van de Meesters machtig te zijn. Dat is zo sedert 1830 en het is zelfs zo erg, dat het Gestapo Centrum voor Racismebestrijding openlijk  verklaart dat discriminatie, racisme  en ‘groepsbelediging’ tegenover Vlamingen ‘niet tot hun bevoegdheid’ behoort. Als Vlaming weten we dus ongeveer alles over discriminatie en racisme in de lijdende vorm, niet in de meewerkende vorm. Dat is een benadering van het  begrip discriminatie die op taalkundig gebied eerder toebehoort tot Hoog-Geleerde Perfessers van de A’pense Unief, o.a. een zekere vreemde ? snuiter, genaamd Kevin Absillisis. De man is daar docent moderne Nederlandse letterkunde en hij beschrijft in een opstelletje dat verscheen in DM wat naar zijn modern gevoel inzake discriminatie echt van de schop loopt.

    Het stuk is veel te lang en veel te eentonig om hier te worden overgenomen en dus geef ik dik tegen mijn goesting iedereen de pap in de mond om het daar te gaan lezen, met het risico dat U het Gazetje van Smetje (Yves Desmedt) begint sympathiek te vinden. Niet dus.

    Zijn betoog is de elfendertigste Linxe uithaal naar de Nieuwe Vlaamse Alliantie (Niet te verwarren met de Noord Atlantische Alliantie), de Nv-A dus en niet verkeerdelijk de NA”-A. Liz-a-Bed is opnieuw de gebeten hond en BDW wordt, lijk een katje dat in huis gedaan heeft, met zijn neus in de eigen uitwerpselen van zijn vroegere uitspraken gewreven.  Er staat in DM :

    “Op ronduit pijnlijke wijze brengen de uitspraken van Homans oude beloften van haar partijvoorzitter in herinnering. Precies tien jaar geleden sprong Bart De Wever eloquent in de bres voor ons 'kostbare weefsel' “.

    …/…

    “Met een doorwrocht essay over de erfenis van deze achttiende-eeuwse Ierse denker en politicus beleefde De Wever in de hete zomer van 2003 zijn doorbraak als opiniemaker. Ook wie weinig met Burke of de Vlaamse Beweging op had, kon zijn betoog herkennen als een verrijking van het politieke en intellectuele debat.

    Waardevolle tegenstemmen zijn er nooit genoeg en, zoals De Wever destijds zelf constateerde, heerste "ter rechterzijde" in Vlaanderen vooral "intellectuele armoede". Van zulke armoede bleek De Wever geen last te hebben, belezen, oprecht, tegendraad en retorisch vernuftig als hij was”.

    *

    Voilà, zo staat het daar in zijn volle glorie, zoals het bedoeld is : als een rode lap or een woedende stier. Gans het artikel, op zijn geheel is als een uitroepteken over die ‘intellectuele armoede ter rechterzijde’.

    Moest dat gezegd of geschreven geweest zijn door serieuze en/of sportieve mensen, zou iedere Vlaams Belanger dat als een belediging opvatten waarvoor alleen een tweegevecht met de blanke sabel de oplossing kan brengen. Maar dat schoentje past ons niet, dus laten we het aantrekken ervan voor de gelukkige eigenaar van dat schoentje. BDW dus. We leggen er zelfs een kinderversje bovenop met veel blauwe bloempjes : ‘Al wat ge van mij zegt, zijde zelf’.

    En, Mr de Perfesser in de kwal-letterkunde van geniën zoals Grote Piet Lanoye of Kak & Pies Brusselmans, ten Uwen behoeve doen wil er gratis nog een spreekwoordeke bij uit onverdachte bron.

    W. Churchill zei, bij het begin van WO II “Zij kozen voor de on-eer ipv van de strijd. Maar ze kregen ze allebei’.

    *

    Maar gelijk hebben ze, al die anti-discrminatoren. Ik ben het volmondig met ze eens :discrimineren is een uiting van onmacht en van lafheid t.o.v. de andere. We moeten die andere gewoon bestrijden met dezelfde wapens. We kunnen dat door alleen maar de bestaande wetten streng maar met een beetje creativiteit daarbij, toe te passen. Bvb door streng de hand te houden aan het begrip ‘ongewenste vreemdeling’. Wie dealt, steelt en saccochen trekt, of zijn kinderen als wilde beesten opvoedt, is er zo ene. Wie hier ‘illegaal’ is, eveneens. Wie door woord of daad ‘de veiligheid’ bedreigt : die hoort hier niet thuis. Wie hier door list en bedrog komt parasiteren, die moet de laan en zelfs veel verder, worden uitgestuurd. Als afschrikwekkend voorbeeld zou halsrechten beter zijn, maar voorlopig zou dat kunnen volstaan om in de Prachtladen de exacte werkelijkheid weer te geven, en niet de droomwereld die zelfs wij in eigen land niet hebben.

    Misschien dat, na      uitzuivering, de discriminatie wel vanzelf uitdooft?! Als de eigen bevolking weer in haar rechten wordt hersteld. Als de geld-klopperij om het daarna door deuren en vensters weg te gooien, ophoudt. Als graaiende ‘mandatarissen’ van allerlei nep-oprganisaties worden opgepakt. Als het ophoudt manna te regenen om vreemdelingen hier een vals thuisgevoel te geven.

    Och, heb het al gezegd : racisme bestaat eigenlijk niet. Tenzij als antwoord op de dreigingen die ons omringen. IEn dan is dat geen racisme meer, maar zelfverdediging. Wie houdt nu van de Marokkanen, of moslims in het algemeen, omdat er van veel onder hen een onbepaalde dreiging uitgaat  en men in het ongewisse moet blijven wie zal aangeduid worden om mij, als eenmaal de dag zal komen, om mij figuurlijk maar ook letterlstraks ijk, een koppeke kleiner te maken.

    Het zijn bedriegers (zoals die van het ACW) die ons wijsmaken dat, ‘als we braaf zijn, en wel leren’, bij ons een gematigde en brave islam zal bestaan. Een samenleving waar er 3 soorten  burgers zijn : de hele slimme, dat zijn de godloochenaars, en 2 minder slimme, die evenwaardig en allebei even braaf zijn : de Chhristelijken en de islammers.

    JaJa, we zullen dat zelfs op een briefje krijgen : de Christenen zullen geen ‘ongelovige honden’ meer zijn. Dat zal in de korans bestemd voor onze streken geschrapt worden en vervangen door het begrip uit de Mechelse Catechismus : ‘Bemin Uw evennaaste om God evenzeer als Uzelf’. We zullen een zoveelste aanpassing aan de Grondwet krijgen : 1° kerken zijn even onschendbaar als mosketen en 2° de vrouw is de gelijke van de man, en om dat niet te vergeten, zal vooraan in iedere moskeet het beeld van de Maagd Maria, Moeder Gods, vooraan op een verhoog staan om vereerd te worden, versierd met dagelijks vese bloemen.

    Echt waar, lieve mensen, ik zie dat nog gebeuren. Dat onze beschavingen, bijna wereldwijd elkaar meer een meer gaan gelijken. Binnen zo’n kleine 1.000 jaar. Als ’t God belieft.

    Eerwaarde Pater Seppe Weiss van het Gestapo Hoofdkawartier : dat artikel ten onzen laste over discriminatie staat nu bij U bovenaan. Dat is het gemakkelijkst. Maar draai de rollen eens om! Vreemdelingen moeten zich gedragen, zodat ze door niemand meer met de nek moeten aangekeken worden. En gaat die donkere vreemdeling mij voortaan geen schrik meer aanjagen op de bank voor mij in de bus?

    Durft ge dat? Zijde zeker? Indien niet, hou dan Uw bek!

    .

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    23-08-2013, 11:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    22-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1465 - ALS DE ZOMER WEER VOORBIJ ZAL ZIJN…..

    Donderdag 22 augustus

    Zon 6u41-20u49

    Maria, koningin van de hemel

    .

    1465 - ALS DE ZOMER WEER VOORBIJ ZAL ZIJN…..

    .

     

    ohttp://www.dagelijksestandaard.nl/opinie

    .

    I) INLEIDING

    Onderstaand artikel is koffie-dik kijken. Al moet gezegd worden, dat de verkiezingen op 21 September 2013 in Duitsland wel eens de doorbraak eens of anders voor de EU zouden kunnen zijn.

    Duitsland is inderdaad, of men het nu gaarne hoort of niet, na al die jaren van zware vernederingen door de schild van de Nationaal Socialisten, de onbetwiste leider in Europa. De aartsvijand, Frankrijk, is weliswaar de overwinnaar geweest in twee bloedige wereldoorlogen, maar het hangt nu als een versleten overgordijn kapot geslagen tegen de grensafsluiting van zijn vergane glorie. La Pen weet dat maar al te goed, en wil daarom best terugplooien op haar eigen beperkte mogelijkheden, de enige weg om er ooit terug bovenop te geraken. Dat is door Frankrijk terug te geven aan de Fransen.

    Europa, euforisch als altijd, is er zeker van de dans te kunnen blijven leiden….Gesteld dat het orkest in de juiste maat blijft spelen.

    .

    II MIDDEN

     

    Zwarte september

    Geplaatst door Hans Roodenburg op 20 augustus, 2013 In De Dagelijkse Standaard.

    Joachim Starbatty

    *

    De Nederlandse media, met de publieke omroep voorop, besteden nauwelijks aandacht aan de Duitse verkiezingen op 22 september. Alsof er niks op het spel zou staan, ook voor Nederland. Een gunstige uitzondering op de Nederlandse mediastilte rond dit onderwerp vormt een ingezonden stuk van Patrick van Schie, gisteren in Trouw. Van Schie is directeur van de Teldersstichting, een wetenschappelijk bureau gelieerd aan de VVD. Hij fungeert als een soort luis in de pels van de lieden die in deze partij momenteel de dienst uitmaken.

     

    Onderstaand citaat geeft de essentie van het stuk van Van Schie weer:

    Indien de combinatie rood-groen (sociaal-democraten plus Bündnis/Die Grünen) wint komt Nederland meer geïsoleerd te staan in het verzet tegen de vorming van eurobonds. Invoering van eurobonds zou betekenen dat de kosten van overheidsschulden over de hele eurozone worden uitgesmeerd: landen die hun overheidsfinanciën relatief enigszins op orde hebben, zoals Nederland en Duitsland, moeten dan een veel hogere rente op leningen betalen opdat de probleemlanden leningen tegen lagere rente kunnen afsluiten. Met een rood-groene meerderheid in de Bondsdag gaat dus niet alleen de Duitse maar ook de Nederlandse belastingbetaler van een koude kermis thuiskomen.

    Of de huidige coalitie van christen-democraten en liberalen echter kan doorregeren, hangt vooral af van de vraag of de liberale FDP boven de kiesdrempel van 5% weet te komen. De afgelopen jaren heeft de FDP in de peilingen steeds onder die 5% gesudderd. Met de verkiezingen in zicht lijkt de partij het misschien toch net wel te gaan halen. Als die partij het echter niet haalt en er zou een grote coalitie, zwart-rood, komen dan is het de vraag of Merkel niet door de knieën gaat en alsnog met eurobonds instemt.

     

    Zo, nu bent u ook weer bijgepraat. Wat Van Schie schrijft over de hogere rente voor Nederland als gevolg van die eurobonds is op zich juist, maar dat is niet het hele verhaal. Het is namelijk nog erger. Door die eurobonds gaan wij ook garant staan voor de nieuwe schulden van de probleemlanden in de eurozone. We gaan dus ook nog een gigantisch extra risico lopen. En omdat die landen hun risico bij ons over de schutting kunnen gooien hebben ze nauwelijks nog een prikkel om hun overheidsfinanciën onder controle te houden, respectievelijk te krijgen. Eurobonds lokken dus onverantwoordelijk gedrag uit, zij binden de kat op het spek.

     

    De boodschap is duidelijk: als rood-groen in Duitsland aan de macht komt dan zijn de rapen gaar, dan kunnen we in Nederland onze toekomst wel vergeten. Het gevaar komt overigens ook van binnenuit. Onze eigen Diederik Samsom - als je het mij vraagt momenteel de machtigste politicus in Den Haag - is immers een verklaard voorstander van eurobonds.

     

    Maar wat als Angela Merkel haar huidige coalitie kan voortzetten? Zijn we dan zoveel beter af? Dat is nog maar de vraag. Momenteel, tijdens de verkiezingscampagne, houden de Duitse mainstream partijen de euro zoveel mogelijk buiten beeld. De Europese besluitvorming over eurozaken ligt niet voor niets compleet stil tot na de Duitse verkiezingen. Maar na 22 september zal het los gehen. En wat dat betekent staat te lezen in een interview met Joachim Starbatty, gisteren in Die Welt. Starbatty is emeritus hoogleraar economie en betrokken bij de nieuwe partij Alternative für Deutschland.

     

    Als de verkiezingen achter de rug zijn komt er een gedeeltelijke kwijtschelding van de Griekse en Portugese schulden, aldus Starbatty. Voor Nederland betekent dit dat Jeroen Dijsselbloem op onze vorderingen moet afboeken, respectievelijk moet bijlenen om de afgegeven garanties gestand te doen. De Nederlandse staatschuld zal met evenveel miljarden omhoog schieten. We verliezen dus op het geld dat we volgens Jan Kees de Jager met rente terug zouden krijgen, weet u nog?.

     

    Op Italië en Spanje gaat Starbatty niet in, maar over Frankrijk heeft hij wel wat te melden. Dat land is aan het eind van zijn latijn:

     

    Starbatty: Beobachter sagen auch, Frankreich sei mit einem AA bei der Kreditwürdigkeit völlig überbewertet. Sobald das klar wird, muss das Land bei der Refinanzierung höhere Zinsen zahlen. Und das wird es nicht durchstehen.
    Die Welt: Was bedeutet die Entwicklung in Frankreich für die drohende Belastung durch die von Ihnen prognostizierten Schuldenschnitte?
    Starbatty: Wenn Frankreich sagt: Wir können unseren Anteil nicht mehr tragen, ist es zu Ende. Dann bricht die Währungsunion in sich zusammen. Dann bekommen wir Zustände, die man sich gar nicht vorstellen mag.

    Samengevat in het Nederlands:
    De kredietwaardigheid van Frankrijk wordt met de huidige rating zwaar overgewaardeerd. Als het op het nakomen van de garantstellingen aankomt zal het land niet thuis moeten geven. Dan krijgen we, aldus Starbatty, toestanden die ons voorstellingsvermogen ver te boven gaan

     

    Samengevat in het Nederlands:

    De kredietwaardigheid van Frankrijk wordt met de huidige rating zwaar overgewaardeerd. Als het op het nakomen van de garantstellingen aankomt zal het land niet thuis moeten geven. Dan krijgen we, aldus Starbatty, toestanden die ons voorstellingsvermogen ver te boven gaan.

     

    Er is alleen nog hoop als het roer radicaal omgaat:

     

    Starbatty: Wir müssen Europa vor diesem totalen Zusammenbruch bewahren.
    Die Welt: Das sagen Angela Merkel und Wolfgang Schäuble auch.
    Starbatty: Die sagen aber auch, Europa breche zusammen, wenn einzelne Länder aus der Euro-Zone ausscheiden. Das ist Unsinn. Nur mit einer eigenen Währung können sie sich ein tragfähiges Geschäftsmodell erarbeiten und international wieder konkurrenzfähig werden. Experten im Finanzministerium und in der Europäischen Zentralbank behaupten: Wenn die Griechen aus der Währungsunion ausschieden, müssten sie auch aus der Europäischen Union ausscheiden. Das steht nirgendwo geschrieben. Die Regierungen in den notleidenden Schuldnerstaaten können nicht dauerhaft Politik gegen ihre Bevölkerungen machen. Weder in Griechenland, Portugal oder Spanien. Die Menschen werden aufbegehren und damit den letzten Beweis dafür liefern, dass Angela Merkels Politik gescheitert ist.

    Samengevat in het Nederlands:
    Bondskanselier Merkel en minister van financiën Schäuble beweren dat Europa ineen zal storten als een paar landen de eurozone verlaten. Dat is onzin. Anders dan vaak wordt beweerd hoeven die landen dan niet uit de Europese Unie. De huidige aanpak van de eurocrisis leidt in de probleemlanden tot een uitzichtlioze situatie. Alleen met een eigen valuta kunnen die landen weer concurrerend worden.

     

    Samengevat in het Nederlands:

    Bondskanselier Merkel en minister van financiën Schäuble beweren dat Europa ineen zal storten als een paar landen de eurozone verlaten. Dat is onzin. Anders dan vaak wordt beweerd hoeven die landen dan niet uit de Europese Unie. De huidige aanpak van de eurocrisis leidt in de probleemlanden tot een uitzichtlioze situatie. Alleen met een eigen valuta kunnen die landen weer concurrerend worden.

    *

    De enige hoop die we kunnen koesteren is dat Merkel - als zij tenminste aan de macht blijft - bij zinnen komt, eieren voor haar geld kiest en de eurozone openbreekt. Vooralsnog zijn er geen tekenen die in deze richting wijzen. Het is weinig, moet ik toegeven, maar mooier kunnen we het niet maken.

     

    III SLOT

    Anno 2013 zou de nazomer wel eens zeer heet kunnen worden. Of die als “Zwarte September’ de Geschiedenisboeken zal halen weet ik niet Ik zou eerder de nadruk willen leggen dat voor ons, de nakomelingen van de Christenen van het Avondland, de maand September eerder de maand moet zijn waar er met blijdschap herdacht wordt, dat het van 1683, 330 jaar geleden is dat de islam-gangs versagen en vernederd werden voor de poorten van Wenen.

    Op http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/08/de-belegering-van-wenen?utm_source=Dagelijkse+Standaard+List&utm_campaign=79a882feab-nb&utm_medium=email&utm_term=0_ec416e99c9-79a882feab-296400645

    vindt U vandaag een quasi ooggetuigenverslag daarvan. U vindt daar de toen verslagen pretentie vuistdik terug in de ogen van die Erdogan die heden ten dage onze TV-schermen teistert in voorbereiding dat Turkije lid wordt van de EU. De kopman van de verslagen Turken in 1683 had bij de belegering de nodige tenten opgezet, om zijn harem van 1.200 vrouwen in onder te brengen. Gemak voor alles, zou ik zo zeggen. Of onze media datzelfde zouden durven uitbrengen over Erdogan, betwijfel ik. Heden ten dage zijn de Turken immers de vriendjes vanonze Leidende Klasse….

    Van ‘vriendjes’ gesproken. Bij Xander staat vandaag te lezen, dat Sadam Houssein Barack Obama een halfbroer zou hebben, die regelmatig op het Witte Huis komt en een van de leidende figuren zou zijn bij de Moslimbroederschap. Bewezen door tal van foto’s. Die halfbroer, Houssein Malik Obama, ziet het ook een beetje op z’n Turks : hij zou de gelukkige be(v)rijder zijn van maar liefst 12 vrouwen.

    JaJa, over die Mohbama hebben we bijlange nog het fijnste niet gehoord…. Er zal daar in de States nog veel Tea moeten gedronken worden, zodat de Tea Party groot en sterk kan groeien.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    22-08-2013, 15:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1464 - ER MEE LEREN LEVEN, ZEGT U ?

    Woensdag 21 augustus

    Zon 6u39-20u51

    H Pius X

    .

    1464 - ER MEE LEREN LEVEN, ZEGT U ?

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    De zogezegde lankmoedigheid van onze politici is veel meer dan dat, het is gewoon lafheid in alle gradaties, van ‘de andere kant opkijken’ tot misdadig schuldig verzuim. De 3 ‘Staatsdragende’ kleurpartijen hebben allemaal om ter meest boter op hun hoofd. De Tsjeven echter spannen de kroon, omdat ze door zo te doen, verraad plegen aan hun eigen Christelijke overtuiging. Ze zijn allen uit eigenbelang, schuldig in woord en daad aan de ergste misdaden tegen hun eigen volk.

    Ze hebben het inderdaad allemaal veel te druk met het invullen van hun ‘mandaten’, wat gewoon een eufemisme is voor het graaien naar vetbetaalde postjes. Duivels zak is nooit vol!!!!!

    51.000 mandaten voor 8.000 mandaatdragers : moet er nog zand zijn waarom de Staatsschuld jaar na jaar stijgt?

    Gewoon de rollen omdraaien : laat hen betalen om de job te mogen doen en om de eer te mogen genieten, de burgers zullen er wel bij varen en de idealisten zullen er hun hemel mee verdienen. Vergeten we vooral de grootste mandaatdragers aller tijden niet : de koninklijke armoezaaiers uit Laeken, een klein dozijn in totaal, waarvan er ene och God och arme, af en toe boven de hoofden van meerdere lagere ‘mandaat-dragers’, een paar lintjes moet doorknippen!         

    .

    II MIDDEN

    Brusselse imam dreigt met aanslagen op NMBS en MIVB

    www.vlaamsbelang.org

    Enkele dagen nadat in Brussel honderden radicale moslims luidruchtig hun steun betuigden aan de Egyptische Moslimbroeders, richtte de Brusselse imam Iliass Azaouaj ondubbelzinnige bedreigingen aan de inwoners van dit land. “Aan België en de Belgen. Bereid u voor, de strijd begint; de nachten zullen voor jullie heel lang zijn, en de angst heel groot.” Gevolgd door onmiddellijk een nieuw bericht, waar in niet mis te verstane woorden gedreigd wordt met aanslagen tegen het openbaar vervoer in Brussel: “De MIVB en de NMBS dreigen jullie leven te veranderen. Verwacht jullie aan verrassingen,” aldus de imam.

     

    Precedenten

     

     De Brusselse salafist Azaouaj haalde in april reeds het nieuws met zijn trip naar Syrië. Hij zakte naar het oorlogsgebied af om jonge Syriëstrijders te overtuigen terug te keren naar ons land. Die ijver was allicht niet ingegeven door zijn bezorgdheid om het lot van de jongemannen, noch het feit dat ze weinig democratische principes verdedigden. Azaouaj richtte in 2008 zelf de “Service islamique de la jeunesse” op. Dit is een uitgesproken fundamentalistische organisatie die in Molenbeek jarenlang werd gepamperd door voormalig PS-burgemeester Philippe Moureaux, de grote verdediger van de moslimbelangen in de hoofdstad.

     

    Vlaams Belang legt klacht neer

     

     Het is altijd uitkijken naar de manier waarop de gevestigde politiek en de bevoegde diensten op dergelijke dreigementen reageren. Binnenlandse zaken zwijgt naar goede gewoonte als vermoord. De reactie van de federale politie, die zich sterk maakt de uitlatingen te onderzoeken, is ronduit lauw. “Het is niet het eerste en niet het laatste dreigement. We moeten ermee leren leven.” We willen er even aan herinneren dat de extremisten van Sharia4Belgium eerder hun dreigingen wél in daden hebben omgezet, wat voor één politiecollega eindigde op de dienst intensieve zorgen. De agent in kwestie moet daar maar mee leren leven, nietwaar?

     

     Voor het Vlaams Belang kan het niet langer dat men gevaarlijke islamisten genre Azaouaj bestempelt als ongevaarlijke carnavalsgekken. Dit zoveelste dreigement zou een aanleiding moeten vormen om Azaouaj en zijn organisatie strafrechtelijk te vervolgen voor inbreuken op de terrorismewet. Brussels parlementslid Dominiek Lootens stapte alvast naar de Procureur Des Konings om klacht neer te leggen tegen Azaouaj.

     

    III SLOT

    Natuurlijk is Seppe Weiss van het CGKR-Gestapo Hoofdkwartier veel te druk bezig de discriminatie te bestrijden van ‘ons’ tegen ‘hen’, om nog tijd over te hebben voor hun doodsbedreigingen tegen alles en iedereen die niet ‘gelovig” is. Die zijn immers toch maar ‘om te lachen’, zeker!

    Net zoals de Staatsvuiligheid, die nadat aan de bewaking van de Vlaams Nationalisten voldaan is, noch tijd noch middelen overhoudt om de islam-gangs te bestrijden. Of zouden die misschien vrezen om daar binnenkort in die rangen hun Meesters te moeten vinden? Vlaams Nationalisten komen al meer dan 183 jaar op voor hun rechten, en die hebben, buiten de oorlogsomstandigheden, nog geen vlieg kwaad gedaan. Moslim-gangs echter zwemmen sinds 1400 jaar in het bloed van hun slachtoffers.

    Nie waar, zegt de Rode intellectuele Elite, wij gaan van “onze” islammers een beschaafd volk maken, waaraan wij nog veel kunnen leren. Hun Nazi-streken zullen we achteraf wel leren kennen. Men moet de problemen immers maar bestrijden als ze zich effectief voordoen.

    *

    Iedereen ziet toch dat de islamisten ons sparren!  We leven inderdaad al vele jaren onder de ’sharia’, zonder dat goed te beseffen. We overleven gewoon, zelfs als het lijntje iedere dag wat meer wordt ingehaald. Er zijn geen noemenswaardige aanslagen op ons grondgebied. Uit dankbaarheid omdat wij hun moskeeën betalen en ongehinderd hun koran-scholen toelaten en deze zelfs rijkelijk subsidiëren?

    Tot de vlam in de pan gejaagd wordt, door een of andere buitenlandse bietkwiet, die ervan uitgaat dat volgens hun ‘Geloof’ ieder vierkante meter van het aardoppervlak waar ooit ook maar één islammer gebeden heeft tot Allah, die grond voor altijd aan Allah toebehoort. Daarbij vergeleken, was Hitler maar een kleine schooljongen.

    HaHa, God bless America….

    Is vast en zeker waar. In ’t jaar nul, als de uilen preken….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    21-08-2013, 18:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    20-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1461 - WAS BREIVIK OP UTOYA DAN ZO VERKEERD? OF WAS HIJ ALLEEN MAAR EEN STUK VOOR TIJD?

    .

    Dinsdag 20 augustus

    Zon 6u38-20u53

    H Bernardus van Clervaux

    Sint-Bernardus lust geen knollen

    .Dagklapper overgenomen bij ® TSCHELDT

    .

    20/8/1968 Begin v/d Praagse Lente Inval Praag troepen Warchau Pact onder de naam : Operatie Donau. Begin van het einde van het Sovjet Imperium….. Dag van diepe rouw voor de VRT en voor 99,9999% va, alle hoernalisten-broodschrijvers. God hebben hunne godvruchtige zielen. R.I.P.

    .

    1461 - WAS BREIVIK OP UTOYA DAN ZO VERKEERD? OF WAS HIJ ALLEEN MAAR EEN STUK VOOR TIJD?

    .

    Ooit brachten deze snekken moord en doodslag

     

    En  nu is het weer bijna zo ver. Het Avondland zit als een walnoot geklemd in de tang tussen de Noordelijke en de Oosterse islam.

    .

    I) INLEIDING

    Het is in Europa heden ten dage àl Israël (pro of contra) dat de klok slaat. Precies alsof de horror-jaren van de Duitse Nationaal Socialisten, de Nazi’s, tergkeren. Hetzelfde fenomeen, dezelfde ideeën als de hetze tegen de Niiveanen in A’pen, de stad die zijn wereldfaam dankt aan … het wegwerpen van afgesneden handjes.

    Pas nu, meer dan 1 jaar na de feiten op Utoya, wordt de sluier een heel klein beetje opgelicht. De Nazi’s zijn dus inderdaad terug, al dragen ze lichtjes andere namen. U vindt die in het artikel hieronder. Tegenover de Liz-a-Bed van het Antwerpese OCMW ‘new style’ staan Camelia Kherrbache en Seppe Weiss van het CGKR : toch nooit geen verband zeker, met de moslimse New Hitler Wave?

    Ach Andres Breivik : waarom hebt U Uw ongeduld niet wat beter in toom kunnen houden. Had U wat meer tijd genomen, dan was U nu misschien een held in heel de Westerse Wereld, als voorganger in de Bevrijdings-strijd tegen het wereldomvattend Jihad Socialisme. Nu bent U gediskwalificeerd als massa-moordenaar, daar waar deze eer toekomt aan Uw en onze vijanden….

    .

    II MIDDEN

    Jodenhaat vandaag in Noorwegen op Utoya, het Eiland van de Massamoord

    Geplaatst door Brabosh.com

    OP http://brabosh.com/2013/08/19/pqpct-ri0/

    De Vlaamse Vrienden van Israël.

    *

    21 juli 2011, één dag vooraleer op het Noorse eiland Utøya Anders Breivik een ware slachting zal aanrichten onder de jeugdige deelnemers : De Noorse minister voor Buitenlandse Zaken Jonas Gahr Støre (links) en Eskil Pedersen (horizontaal gestreepte T-shirt), voorzitter van de Noorse socialistische partij AUF, poseren hier samen voor het boycot Israël spandoek op het eiland. Samen zullen zij de grote wereldproblemen aanpakken maar wel éérst Israël demoniseren en boycotten.

    Want tenslotte is het toch altijd weer bij Israël dat alles begint en eindigt voor deze wereldverbeteraars. “Vernietig eerst Israël en u zal merken dat ook de problemen in Noorwegen in één klap voor eens en voor altijd opgelost zullen zijn,” dreunt de optimistische strijdkreet over Utoya. Niemand die dan nog verbaasd opkijkt wanneer even later Noorse ‘deskundigen’ Breiviks massamoorden zullen toeschrijven aan de Joden en aan Israël, of was het net andersom?

    Twee jaar geleden, op 22 juli 2011, vermoordde Anders Behring Breivik 69 jongeren die deelnamen aan een vormingskamp van de Noorse socialistische partij die in de regering zetelt, een meerdaags kamp dat naar jaarlijks weerkerende gewoonte plaatsvond op het Noorse eiland Utoya.

    Het was toen dat men ontdekte dat de socialistische jongerenbeweging enkele vertegenwoordigers had uitgenodigd van het Palestijnse Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP) om deel te nemen in hun kamp op Utoya. De PFLP staat op de lijst van verboden terreurorganisaties van de Verenigde Staten, de Europese Unie, Canada en het Verenigd Koninkrijk.

    In het kamp werd geld gecollecteerd om deze Arabische terroristen te steunen die van dezelfde organisatie waren die enkele maanden vóór de massacre op Utoya, op 11 maart 2011 in het holst van de nacht de Fogel familie in Itamar met messen afmaakte, waarvan twee kinderen en een baby van 2 ½ jaar oud.

    Utoya, enkele dagen voor het bloedbad: ‘Wir fahren gegen Israel!’

    In de vorige editie van 2010 werd op Utoya door de socialistische AUF ook “de staat Palestina” opgericht, die werd afgeschermd met een omheining en werd een “scheidingsmuur” opgericht die ‘bewaakt’ werd door “wreedaardige” Israëlische grenspolitie, rol die door andere jongeren werden uitgebeeld.

    Op Utoya kamp van 2011 werden de studenten ook aangemoedigd om de Joodse staat te boycotten (plaatje bovenaan.) De Noorse premier werd ook gefotografeerd terwijl deze een T-shirt droeg van de leider van de Al-Fatah jeugd, Hassan Faraj, met het opschrift”Bevrijdt Palestina” wat zoveel betekent als ‘dood aan Israël’.

    Een paar dagen geleden bezocht de premier van Noorwegen andermaal het eiland van het bloedbad en Jens Stoltenberg werd opnieuw gefotografeerd met een vlag van ‘Palestina’, een gebaar bedoeld om de jeugd aan te zetten tot haat jegens de Israëlische Joden.

    Utoya is de spiegel van Europa’s geweten. De enige Noorse Jood die in 1942 werd gedeporteerd die overleefde, Samuel Steinmann, protesteerde tegen het idee om de studenten op Utoya rond te leiden als in een nazi-concentratiekamp. “Ik voel dit aan alsof dit een degradatie is van de ernst van de Holocaust,” zei Steinmann in een interview met de Dagen krant.

    Dit is de gestage stroom van vijandigheid, zorgvuldig gecultiveerd en uitgevoerd in het afgelopen decennium door Europa’s elite en de overheersende teneur die de gemiddelde Palestijnse Arabier heeft geconditioneerd om Israël te bekijken vervuld met haat, waarmee het de conceptuele basis legt in de Palestijns-Arabische samenleving die wreedaardigdheden lanceert en rechtvaardigt tegen de Joodse staat.

    De leiders van Noorwegen verheerlijken Palestijnse terroristen die baby’s verpakken in buggy ‘s met leuzen van haat rondom hun voorhoofd, die zomerkampen noemen naar zelfmoordterroristen en die in muziekclips de wonderen van het ‘martelarenschap’ en moord verkondigen.

    Dit is precies wat Noorwegen en de rest van Europa zeggen aan Israël: Breivik’s terrorisme is het pure kwaad, het is racisme, terwijl het Joodse volk wordt geconfronteerd met ‘nationale’ terreur, een ander soort van terreur, in het gezicht van de Israëliërs die zich moeten terugtrekken in een reeks van ‘disengagements’.

    Utoya’s boodschap is duidelijk: de Fogels werden gedood als gevolg van ‘de bezetting’, terwijl de studenten in Noorwegen werden neergeschoten omdat ze moreel superieur waren aan Breivik.

    Dit is de wortel van Europa’s moordenaars mentaliteit: een continent dat mededogen toont voor alle soorten slachtoffers, behalve voor opgeblazen Joden. Een continent dat diegenen die in de heuvels van Samaria kinderen de kelen oversnijden, beschouwt als helden en “bevrijders.”

     

    door Giulio Meotti

     

    nor-terreurDe Noren maken op een wel erg aparte manier het onderscheid tussen ‘Goed’ en ‘Kwaad, tussen ‘Goede terreur’ en ‘Slechte terreur’. Links de Noorse massamoordenaar Anders Breivik, die op 22 juli 2011 op het Noorse eilandje Utoya dozijnen kinderen afslachtte van de Noorse socialistenjeugd. Dat vonden de Noren maar ‘slechte terreur’. Rechts, een Jihadist van Hamas uit Gaza met een raketlanceerder op de schouder die Israëlische Joodse kinderen vermoordt, dat vinden de Noren wel ‘goede terreur’ die zij als gerechtvaardigd zien.

    Bronnen:

    1. rutz-7: Jew-hatred Today in Norway’s Island of Massacre; door Giulio Meotti [lezen]
    2. Ynet News: Will Norway help Palestinian NGO destroy ICC? – ‘Human rights group’ using Oslo funds in pressing Int’l Criminal Court to target Israel; door Gerald M. Steinberg [lezen]

    Gerelateerd:

    • Palestijnse terreurgroep Fatah erkent nauwe banden met Noors socialistisch zomerkamp [lezen]
    • De maskers van het vredeskamp: Israëlbashen onder het mom van ijveren voor mensenrechten; door Manfred Gerstenfeld [lezen]
    • De jaarlijkse Haat Israël Dag in Noorwegen wordt traditioneel op 1 Mei gevierd; door Manfred Gerstenfeld [lezen]
    • Noorwegen: de normalen en de krankzinnigen; door Dr. Manfred Gerstenfeld [lezen]
    • Gekende Noorse ijveraar voor wereldvrede beschuldigt Joden voor Breivik ‘s massamoord; door Ofer Aderet [lezen]
    • Het heeft wat geduurd maar hier gaan we weer: Zweedse professor linkt Breiviks massamoorden aan Israël [lezen

     

    III SLOT

    Zolals het er begint uit te zien als we verder niets doen om de Linxe elite uit het zadel te lichten, zullen we allemaal eindigen zoals Andes Breivik, zelfs als we alleen maar woorden als geweerkogels gebruikten.

    Met het voorbeeld van de ontsporingen in de late jaren ‘30 voor ogen, zien we nu al hoe het zal aflopen. Gematigd blijven versterkt alleen maar de extremen. Het duurde tot Graaf von Stauffenberg op z’n eentje, net zoals Breivik dat deed op z’n eentje, het Kwaad te vernietigen. Breivik deed het te vroeg. Stauffenberg deed heet te laat. Van strategie hadden die twee geen kaas gegeten! Derde keer beter. Zijn er, buiten Nigel Frage, nog andere kandidaten?

    Ach! Er zijn er zoveel geroepen, maar o zo weinig uitverkoren!

    Daarom moet HIER en NU massaal door het volk zelf massaal worden opgetreden, in het stemlokaal. Zo lang het nog kan. Want met hetzelfde gemak als men van de democratie bij ons een ‘consensus-democratie’ heeft gemaakt, zou er op zekere dag wel eens opnieuw de Jodenster kunnen ingevoerd worden. Uitgebreid zelfs misschien met een kruis daar boven op. t Juden und Katholischen :  Unerwunscht. Endlich die definitive Endlösung der Judenfrage.

    *

    Ach wat moet het Albert Coburger spijten, terug de jaren ’30 te hebben opgeroepen om ze in de schoenen van de Separatisten te schuiven. Als U het mij vraagt : een goed gelukte boemerang-worp, die zijn socialistische aanhang in het hart heeft getroffen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     

     





    20-08-2013, 16:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1461 - WAS BREIVIK OP UTOYA DAN ZO VERKEERD? OF WAS HIJ ALLEEN MAAR EEN STUK VOOR TIJD?

    .

    Dinsdag 20 augustus

    Zon 6u38-20u53

    H Bernardus van Clervaux

    Sint-Bernardus lust geen knollen

    .Dagklapper overgenomen bij ® TSCHELDT

    .

    20/8/1968 Begin v/d Praagse Lente Inval Praag troepen Warchau Pact onder de naam : Operatie Donau. Begin van het einde van het Sovjet Imperium….. Dag van diepe rouw voor de VRT en voor 99,9999% va, alle hoernalisten-broodschrijvers. God hebben hunne godvruchtige zielen. R.I.P.

    .

    1461 - WAS BREIVIK OP UTOYA DAN ZO VERKEERD? OF WAS HIJ ALLEEN MAAR EEN STUK VOOR TIJD?

    .

    Ooit brachten deze snekken moord en doodslag

     

    En  nu is het weer bijna zo ver. Het Avondland zit als een walnoot geklemd in de tang tussen de Noordelijke en de Oosterse islam.

    .

    I) INLEIDING

    Het is in Europa heden ten dage àl Israël (pro of contra) dat de klok slaat. Precies alsof de horror-jaren van de Duitse Nationaal Socialisten, de Nazi’s, tergkeren. Hetzelfde fenomeen, dezelfde ideeën als de hetze tegen de Niiveanen in A’pen, de stad die zijn wereldfaam dankt aan … het wegwerpen van afgesneden handjes.

    Pas nu, meer dan 1 jaar na de feiten op Utoya, wordt de sluier een heel klein beetje opgelicht. De Nazi’s zijn dus inderdaad terug, al dragen ze lichtjes andere namen. U vindt die in het artikel hieronder. Tegenover de Liz-a-Bed van het Antwerpese OCMW ‘new style’ staan Camelia Kherrbache en Seppe Weiss van het CGKR : toch nooit geen verband zeker, met de moslimse New Hitler Wave?

    Ach Andres Breivik : waarom hebt U Uw ongeduld niet wat beter in toom kunnen houden. Had U wat meer tijd genomen, dan was U nu misschien een held in heel de Westerse Wereld, als voorganger in de Bevrijdings-strijd tegen het wereldomvattend Jihad Socialisme. Nu bent U gediskwalificeerd als massa-moordenaar, daar waar deze eer toekomt aan Uw en onze vijanden….

    .

    II MIDDEN

    Jodenhaat vandaag in Noorwegen op Utoya, het Eiland van de Massamoord

    Geplaatst door Brabosh.com

    OP http://brabosh.com/2013/08/19/pqpct-ri0/

    De Vlaamse Vrienden van Israël.

    *

    21 juli 2011, één dag vooraleer op het Noorse eiland Utøya Anders Breivik een ware slachting zal aanrichten onder de jeugdige deelnemers : De Noorse minister voor Buitenlandse Zaken Jonas Gahr Støre (links) en Eskil Pedersen (horizontaal gestreepte T-shirt), voorzitter van de Noorse socialistische partij AUF, poseren hier samen voor het boycot Israël spandoek op het eiland. Samen zullen zij de grote wereldproblemen aanpakken maar wel éérst Israël demoniseren en boycotten.

    Want tenslotte is het toch altijd weer bij Israël dat alles begint en eindigt voor deze wereldverbeteraars. “Vernietig eerst Israël en u zal merken dat ook de problemen in Noorwegen in één klap voor eens en voor altijd opgelost zullen zijn,” dreunt de optimistische strijdkreet over Utoya. Niemand die dan nog verbaasd opkijkt wanneer even later Noorse ‘deskundigen’ Breiviks massamoorden zullen toeschrijven aan de Joden en aan Israël, of was het net andersom?

    Twee jaar geleden, op 22 juli 2011, vermoordde Anders Behring Breivik 69 jongeren die deelnamen aan een vormingskamp van de Noorse socialistische partij die in de regering zetelt, een meerdaags kamp dat naar jaarlijks weerkerende gewoonte plaatsvond op het Noorse eiland Utoya.

    Het was toen dat men ontdekte dat de socialistische jongerenbeweging enkele vertegenwoordigers had uitgenodigd van het Palestijnse Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP) om deel te nemen in hun kamp op Utoya. De PFLP staat op de lijst van verboden terreurorganisaties van de Verenigde Staten, de Europese Unie, Canada en het Verenigd Koninkrijk.

    In het kamp werd geld gecollecteerd om deze Arabische terroristen te steunen die van dezelfde organisatie waren die enkele maanden vóór de massacre op Utoya, op 11 maart 2011 in het holst van de nacht de Fogel familie in Itamar met messen afmaakte, waarvan twee kinderen en een baby van 2 ½ jaar oud.

    Utoya, enkele dagen voor het bloedbad: ‘Wir fahren gegen Israel!’

    In de vorige editie van 2010 werd op Utoya door de socialistische AUF ook “de staat Palestina” opgericht, die werd afgeschermd met een omheining en werd een “scheidingsmuur” opgericht die ‘bewaakt’ werd door “wreedaardige” Israëlische grenspolitie, rol die door andere jongeren werden uitgebeeld.

    Op Utoya kamp van 2011 werden de studenten ook aangemoedigd om de Joodse staat te boycotten (plaatje bovenaan.) De Noorse premier werd ook gefotografeerd terwijl deze een T-shirt droeg van de leider van de Al-Fatah jeugd, Hassan Faraj, met het opschrift”Bevrijdt Palestina” wat zoveel betekent als ‘dood aan Israël’.

    Een paar dagen geleden bezocht de premier van Noorwegen andermaal het eiland van het bloedbad en Jens Stoltenberg werd opnieuw gefotografeerd met een vlag van ‘Palestina’, een gebaar bedoeld om de jeugd aan te zetten tot haat jegens de Israëlische Joden.

    Utoya is de spiegel van Europa’s geweten. De enige Noorse Jood die in 1942 werd gedeporteerd die overleefde, Samuel Steinmann, protesteerde tegen het idee om de studenten op Utoya rond te leiden als in een nazi-concentratiekamp. “Ik voel dit aan alsof dit een degradatie is van de ernst van de Holocaust,” zei Steinmann in een interview met de Dagen krant.

    Dit is de gestage stroom van vijandigheid, zorgvuldig gecultiveerd en uitgevoerd in het afgelopen decennium door Europa’s elite en de overheersende teneur die de gemiddelde Palestijnse Arabier heeft geconditioneerd om Israël te bekijken vervuld met haat, waarmee het de conceptuele basis legt in de Palestijns-Arabische samenleving die wreedaardigdheden lanceert en rechtvaardigt tegen de Joodse staat.

    De leiders van Noorwegen verheerlijken Palestijnse terroristen die baby’s verpakken in buggy ‘s met leuzen van haat rondom hun voorhoofd, die zomerkampen noemen naar zelfmoordterroristen en die in muziekclips de wonderen van het ‘martelarenschap’ en moord verkondigen.

    Dit is precies wat Noorwegen en de rest van Europa zeggen aan Israël: Breivik’s terrorisme is het pure kwaad, het is racisme, terwijl het Joodse volk wordt geconfronteerd met ‘nationale’ terreur, een ander soort van terreur, in het gezicht van de Israëliërs die zich moeten terugtrekken in een reeks van ‘disengagements’.

    Utoya’s boodschap is duidelijk: de Fogels werden gedood als gevolg van ‘de bezetting’, terwijl de studenten in Noorwegen werden neergeschoten omdat ze moreel superieur waren aan Breivik.

    Dit is de wortel van Europa’s moordenaars mentaliteit: een continent dat mededogen toont voor alle soorten slachtoffers, behalve voor opgeblazen Joden. Een continent dat diegenen die in de heuvels van Samaria kinderen de kelen oversnijden, beschouwt als helden en “bevrijders.”

     

    door Giulio Meotti

     

    nor-terreurDe Noren maken op een wel erg aparte manier het onderscheid tussen ‘Goed’ en ‘Kwaad, tussen ‘Goede terreur’ en ‘Slechte terreur’. Links de Noorse massamoordenaar Anders Breivik, die op 22 juli 2011 op het Noorse eilandje Utoya dozijnen kinderen afslachtte van de Noorse socialistenjeugd. Dat vonden de Noren maar ‘slechte terreur’. Rechts, een Jihadist van Hamas uit Gaza met een raketlanceerder op de schouder die Israëlische Joodse kinderen vermoordt, dat vinden de Noren wel ‘goede terreur’ die zij als gerechtvaardigd zien.

    Bronnen:

    1. rutz-7: Jew-hatred Today in Norway’s Island of Massacre; door Giulio Meotti [lezen]
    2. Ynet News: Will Norway help Palestinian NGO destroy ICC? – ‘Human rights group’ using Oslo funds in pressing Int’l Criminal Court to target Israel; door Gerald M. Steinberg [lezen]

    Gerelateerd:

    • Palestijnse terreurgroep Fatah erkent nauwe banden met Noors socialistisch zomerkamp [lezen]
    • De maskers van het vredeskamp: Israëlbashen onder het mom van ijveren voor mensenrechten; door Manfred Gerstenfeld [lezen]
    • De jaarlijkse Haat Israël Dag in Noorwegen wordt traditioneel op 1 Mei gevierd; door Manfred Gerstenfeld [lezen]
    • Noorwegen: de normalen en de krankzinnigen; door Dr. Manfred Gerstenfeld [lezen]
    • Gekende Noorse ijveraar voor wereldvrede beschuldigt Joden voor Breivik ‘s massamoord; door Ofer Aderet [lezen]
    • Het heeft wat geduurd maar hier gaan we weer: Zweedse professor linkt Breiviks massamoorden aan Israël [lezen

     

    III SLOT

    Zolals het er begint uit te zien als we verder niets doen om de Linxe elite uit het zadel te lichten, zullen we allemaal eindigen zoals Andes Breivik, zelfs als we alleen maar woorden als geweerkogels gebruikten.

    Met het voorbeeld van de ontsporingen in de late jaren ‘30 voor ogen, zien we nu al hoe het zal aflopen. Gematigd blijven versterkt alleen maar de extremen. Het duurde tot Graaf von Stauffenberg op z’n eentje, net zoals Breivik dat deed op z’n eentje, het Kwaad te vernietigen. Breivik deed het te vroeg. Stauffenberg deed heet te laat. Van strategie hadden die twee geen kaas gegeten! Derde keer beter. Zijn er, buiten Nigel Frage, nog andere kandidaten?

    Ach! Er zijn er zoveel geroepen, maar o zo weinig uitverkoren!

    Daarom moet HIER en NU massaal door het volk zelf massaal worden opgetreden, in het stemlokaal. Zo lang het nog kan. Want met hetzelfde gemak als men van de democratie bij ons een ‘consensus-democratie’ heeft gemaakt, zou er op zekere dag wel eens opnieuw de Jodenster kunnen ingevoerd worden. Uitgebreid zelfs misschien met een kruis daar boven op. t Juden und Katholischen :  Unerwunscht. Endlich die definitive Endlösung der Judenfrage.

    *

    Ach wat moet het Albert Coburger spijten, terug de jaren ’30 te hebben opgeroepen om ze in de schoenen van de Separatisten te schuiven. Als U het mij vraagt : een goed gelukte boemerang-worp, die zijn socialistische aanhang in het hart heeft getroffen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    20-08-2013, 16:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    19-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1460 - WATER EN VUUR, WAT ANDERS?

    .

    1460 - WATER EN VUUR, WAT ANDERS?

    .

    De Vesuvius en de Middellandse Zee :

     

    Wie was er het eerst, denkt U? De kip of het Ei?

    .

    I) INLEIDING

    Ondergetekende is een trouwe abonnee van Iskander, de denktank van Prof. Mathias Storme, die als erudiete en overtuigde Vlaming nu precies niet kan verdacht worden van naïviteit.

    Zeer af en toe schiet zijn pen eens uit als de ‘agnostici’ zich al te bont opstellen. Om bvb te pleiten dat OLV Heelvaart zou vervangen worden door…het Suikerfeest. Als iemand verlekkerd is op dat feest, moet hij/zij maar gaan wonen in landen waar alles suikerkoek en chocolade-ei is. Hieronder wordt een van die opdoffers uitgedeeld van de hand van Gerard Bodifée in Tertio. Wel bekome het U.

    .

    II MIDDEN

    ANTWER­PEN (RKnieuws.net) — Geen prob­leem pro­duceert zo veel ideeën en misverstanden als de onenigheid tussen religie en wetenschap. Het koele ver­stand staat altijd klaar om religieuze devoties te blussen. Water en vuur verdra­gen elkaar beter dan het verstand en het geloof. Dat kan verwonderen, want in het verleden leverden gelovigen vaak wetenschappelijk pionierswerk en veel eminente geleerden waren vrome gelovi­gen. Maar dat is alweer bijna een eeuw geleden.

    Van­daag is het wederzijdse onbe­grip te groot geworden. Er is geen bevruchting meer. De wegen gaan uiteen. Nu zijn bijna alle academici agnosten of atheïsten, ook aan universiteiten die zich nog katholiek noe­men. De oude discussie wordt nog voortgezet, maar meestal herleid tot de simpele vraag of de moderne wetenschap niet weerlegt wat het geloof sinds lang beweert. Wat de wetenschappers betreft, is de vraag zelfs overbodig; het antwoord spreekt voor zichzelf. Maar is dat zo? Wat betekent deze vraag? Zij sug­gereert dat wetenschap en geloof uitspraken doen die waar of onwaar zijn en alleen op die basis beoordeeld moeten worden. Maar volstaat een zo ongrijpbaar begrip als ‘waarheid’ om te bevat­ten wat het menselijke bestaan zo ingri­jpend bepaalt?

     

    Waarover spreekt de wetenschap? Dat lijkt duidelijk. Zij maakt zich een voorstelling van de wereld op basis van wat de waarnem­ing leert en de logica eist. Maar hoe ‘waar’ zijn dergelijke voorstellin­gen? Of om de vraag anders te stellen: in hoeverre stemmen ze bewijsbaar overeen met de objectieve werkelijkheid? Er was een filosoof als Karl Popper nodig om erop te wijzen dat niets van wat de weten­schap beweert kan wor­den bewezen en dat niet-bewijsbaarheid juist kenmerk­end is voor weten­schap­pelijke kennis. Wel moet een theorie weerlegbaar zijn. Zodra waarnemingen een feit aan het licht brengen dat een theorie tegenspreekt, sneuvelt ze. Zolang dat niet gebeurt, geldt die theorie. Maar is zij ooit ‘waar’? Zijn de wet­ten van Isaac New­ton waar? Ja, meenden de fysici na hem. Nee, leerde Ein­stein, al blijven ze tot op zekere hoogte bruik­baar. Is de evolutietheorie van Charles Darwin waar? Het lijdt geen twijfel dat het neo­darwinisme op dit ogen­blik de meest geschikte theorie is om de bek­ende feiten uit te leggen. Maar veel vragen bli­jven open. Hoe zal de mens in het jaar 2500 oordelen over de wetenschap anno 2013? Ongetwijfeld ongeveer zoals wij over de weten­schappelijke kennis van vijfhonderd jaar gele­den, toen de zon nog rond de aarde draaide. 

     

    En waarover spreekt het geloof? Over het mysterie van ons bestaan. Over een God die schept en liefheeft. Over de onsterfelijke ziel binnen het sterfelijke lichaam. Over heilige dingen in een profane wereld. Over vergiffenis. Over hoop. Niets daar­van kan met het verstand wor­den begrepen. Wel hebben religieuze beweringen een beteke­nis. Laat het verstand zich afvragen of we een zondaar zijn zonden kun­nen vergeven, maar dat het liefdevol is om te vergeven, staat vast. Religie spreekt niet over wat wordt begrepen, maar over wat wordt verlangd. Mensen verlangen naar liefde, zij willen liefde krij­gen en geven, ter­wijl ze hopen op de voltooiing van het leven in een oneindige liefde. Geloven is verlan­gen.

     

    Is religie dan ‘wishful thinking’? Onderschat niet de kracht en de betekenis van wishful thinking. Het is de defini­tie van scheppen. Mensen zijn scheppende wezens en als zodanig zijn ze beelden van de God waarin ze geloven. Wie handelt vanuit hoop en verlan­gen, of hij nu een mens of een God is, brengt tot stand wat goed en wat waar is. Het geloof van de gelovige is het vertrouwen waarmee hij tegemoet ziet dat het leven uitmondt in het vollere bestaan waar heel de schep­ping naar streeft. Nu al – ongetwijfeld voorbarig – wil de gelovige vieren, danken en loven. Het verstand zal later wel uitleg geven.

     

    De wetenschap bekijkt de wereld en noteert wat ze ziet. De gelovige gelooft dat dit alles nog maar een begin is. Waarom reageren de twee als water en vuur?

     

    (Gerard Bodifiée in Ter­tio)

    III SLOT

    Geloven of niet geloven, that’s the question? Ikzelf, als amateurke, probeer altijd de vraag of iemand al gevoelens als honger, pijn, liefde, haat, enz heeft kunnen waarnemen en/of meten. De val klapt altijd en overal dicht!

    PRIMO Maar die dingen VOELT iedereen toch en SECONDO de wetenschap kan die dingen meten en zelfs op computerscherm weergeven, tot de hersenactiviteiten toe van iemand in de coma.. Als die dan overlijdt, valt alles stil. Een ‘zielke’ is nog nooit kunnen waargenomen worde, of gemeten! En al zeker niet of het wit of zwart is.

    Voilà. En daar staat ge dan met Uw molentjes!

    Denkt U? Heeft men de liefde, de mooie romantische liefde tussen twee mensen ooit al kunnen meten, wegen, tellen? Neen, me dunkt, en dus zou ze niet bestaan? Toch bestaat ze. Gelukkig maar. Waarom dan het klein beestje zoeken in iets waar het menselijk verstand te beperkt voor is? Er zijn nu eenmaal dingen die ons pas later, misschien tegen het jaar 2500, zullen duidelijk worden. Misschien zelfs wel nooit. Net zo min als het te begrijpen valt, dat die ene persoon juist op die ene verliefd wordt, tussen zoveel andere…. Was het om Godswil maar mogelijk om de Liefde op een soort ‘Schaal van Rcihter’ in het licht van de ogen te meten! En niet, zoals verliefden doen, elkaar inzake verliefdheid, een cijfer te geven tussen 0 en 10 ….

    *

    O! U wilt nog een beter sluitend bewijs? Liefst een uit de werkelijkheid?

    Daar waar de schrijver spreekt over ‘water en vuur’, zou ik willen aan toevoegen : wie was er het eerst? De kip of het ei? Zelfs de antieke Grieken hebben ons geleerd dat het vuur door de mensen gestolen werd bij de Goden.

    Geen zwans, hé!, zelfs mijn kleine teen weet dat het water er eerst was. Waarmee zou men trouwens dat vuur hebben kunnen blussen?

    *

    Stof om eens diep over na te denken bij hert ziekbed (of erger) van een Geliefde.

    Geloof, Hoop, Liefde en Berouw, ziedaar de vroegere 4 Akten van ‘den Christenmens’ die geloofde wat de Pastoor zei.

    Geloven is inderdaad ook nog altijd voor waar aanvaarden op het gezag van een ander. Sint Franciscus en zijn  naamgenoot in Rome geven in ieder geval het goede voorbeeld.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    19-08-2013, 17:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1459 - WAAROM DE SAMENLEVING LIEVER BEPAALDE WEZENS KWIJT DAN RIJK IS

    .Maandag 19 augustus

    Zon 6u36-20u55

    H Lodewijk van Anjou (1339-1383)

    .

    Deze Lodewijk, sedert 1302 vijand van alle Vlamingen, was het Grote Voorbeeld voor Fabi om ook Boudewijn heilige te doen verklaren….

    1459 - WAAROM DE SAMENLEVING LIEVER BEPAALDE WEZENS KWIJT DAN RIJK IS

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    In de DE MORGEN stond deze morgen waar Abraham de mosterd haalt. Het werd er gesteld met de pretentie eigen aan al wat Linx is, en met maar één argument : het IS zo, omdat wij willen dat het zò zou zijn.

    Er wordt vertrokken vanuit het objectief, dat er geen onderscheid tussen niemand in de samenleving zou mogen bestaan. De samenleving is in hun ogen een gekleurde eenheidsworst zonder begin en zonder einde, waarin de proletariërs aller landen zich verenigd hebben.

    .

    II MIDDEN

    Racisme volgens Liesbeth Homans

    "Wat te denken van een beleids- verantwoordelijke die de problemen niet bij hun naam noemt, ze minimaliseert, en er geen oplossingen voor aandraagt?", schrijft Jozef De Witte, directeur van het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en voor Racismebestrijding. .

    Racisme is geen gruwel en geen misdaad tegen de menselijkheid, meent mevrouw Homans

    In een dubbelinterview in dS Weekblad van afgelopen zaterdag doet Liesbeth Homans enkele merkwaardige uitspraken over racisme. Minstens drie vallen op: dat er veel minder racisme is dan we zelf denken, dat racisme vandaag vooral wordt gebruikt als excuus voor persoonlijke mislukkingen, en dat we racisme voeden door erover te spreken.

    Is er veel minder racisme dan we zelf denken? Om die vraag te beantwoorden moeten we weten hoeveel racisme er echt is én hoeveel we denken dat er is. Rapper gezegd dan gedaan. Mevrouw Homans stelt zelf dat er nog altijd een grond van racisme is, maar voegt eraan toe dat racisme een relatief begrip is. Voor zijn 'Diversiteitsbarometer' liet het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en voor Racismebestrijding onderzoek uitvoeren vanuit een drievoudige benadering: wat denken mensen over racisme en diversiteit, wat doen mensen in concrete situaties, en ten slotte hoe participeren meerderheden en minderheden aan werk, onderwijs,... De resultaten zijn duidelijk: nog al te vaak worden mannen, vrouwen en kinderen louter afgerekend - en afgewezen - op grond van afkomst of huidskleur. Op de vraag of 'sommige rassen verstandiger zijn dan andere' antwoordt 32 procent van de Belgen bevestigend. Meer dan de helft van de Belgen erkent dat minderheden problemen hebben met toegang tot werk en tot discotheken, louter op grond van hun afkomst. Een directe chef uit een etnisch-culturele minderheid hebben, is voor 22 procent van de Belgen (zeer) storend. En zowat een derde van zowel de meerderheid als van de minderheden zou het (zeer) storend vinden mocht zijn zoon of dochter met een lief 'van de andere kant' thuiskomen. Dat laatste cijfer toont aan dat geen enkele bevolkingsgroep, louter op grond van zijn huidskleur of origine, per definitie vrij van racisme is - dat zou pas een behoorlijk racistische stelling zijn.

    Iedereen kan al sinds jaren kennis nemen van deze en andere cijfers. Is dat meer dan we 'zelf' denken of minder? Racisme is geen gruwel en geen misdaad tegen de menselijkheid, meent mevrouw Homans. Wel: racisme staat in elk geval haaks op de waarden en de normen van de verlichting en van de mensenrechten, waar onze samenleving zich zo graag op beroept en beroemt.

    Hypergevoelig

    Die waarden en normen willen namelijk dat men een mens, in een gegeven situatie, enkel beoordeelt op wat er écht toe doet, op zijn eigen merites dus, en niet a priori afschrijft op grond van huidskleur of afkomst, net zomin als op grond van leeftijd, seksuele geaardheid, handicap, geloof en levensbeschouwing. Onze samenleving pretendeert ten volle de rechten van minderheden te erkennen en te beschermen, en nooit van zijn meerderheid gebruik te maken om die rechten te beknotten.

     

    Wordt racisme gebruikt als excuus voor eigen falen? Natuurlijk is dat zo. Maar het woordje 'vooral' is er het interview met mevrouw Homans echt wel te veel aan. In datzelfde artikel zegt ze dat ze hypergevoelig is voor het pesten van kinderen met flaporen of ros haar: geldt voor hen dan ook dat ze oren en haar gebruiken als excuses voor eigen falen? Songül Koç, die de aanslag van Hans Van Themsche overleefde, en die man die afgewimpeld werd door een beveiligingsfirma in het Gentse: gevallen waar racisme vooral als een excuus voor eigen falen werd gebruikt?

    Goed, hoe zorgen we er dan voor dat we morgen minder racisme en discriminatie hebben dan vandaag? Als het over migratie en diversiteit gaat, pleit mevrouw Homans ervoor om de problemen bij hun naam te durven noemen én op te lossen, en niet te doen alsof alles peis en vree is - dat vindt ze hypocriet. Dat vind ik een perfecte aanpak. Maar als het enkele alinea's verder over racisme gaat, luidt het plots dat hoe meer we erover spreken, hoe meer we het voeden. Goed, we mogen nog wel spreken over discriminatie van allochtonen, maar we mogen vooral niet overdrijven. Wat ik me dan afvraag is: wie heeft er ooit gevraagd om racisme te overdrijven? Mevrouw Homans spreekt van het eeuwige happy verhaaltje alsof diversiteit alleen maar goede dingen heeft gebracht: behalve in dit en soortgelijke schrijfsels heb ik dat verhaaltje nog nergens gelezen. Kortom: een zelfverzonnen verhaaltje - waar men dan vervolgens 'echt niet aan mee doet'.

    Racisme komt natuurlijk van beide kanten, en sommigen gebruiken racisme weleens als excuus voor persoonlijk falen: geen zinnig mens is het daarmee oneens. Maar dat is in geen geval een excuus om als beleidsverantwoordelijke de problemen niet bij hun naam te noemen, ze te minimaliseren, en om er geen oplossingen voor aan te dragen. .

     

    III SLOT

    Het ligt in de aard van elk menselijk wezen, me dunkt (maar wie ben ik?) dat elk individu in de eerste plaats zijn eigen persoonlijke omgeving niet alleen beschermt, maar ook afschermt. Dat is bij definitie het eigen gezin, dat, tot zijn eenvoudigste vorm herleid,  bestaat uit een vader, een moeder en de kinderen. Daarnaast, maar even spontaan, wordt er een omgeving gecreëerd van een verzameling gezinnen, die een bepaalde welomlijnde leefwereld beheersen en beschermen. Die leefwereld maakt op zijn beurt deel uit van een groter of kleiner geheel, die dan een ‘vaderland’ wordt genoemd. Het woord is duidelijk genoeg op zichzelf : het land over geërfd van de vaderen.

    *

    Al die ‘diversiteit’ van die eenheidsworst waarover sprake in bovenstaand artikel werd ons van bovenop  over ons hofd uitgegoten en opgedrongen zonder maat of getal. Laat ze maar eens uitleggen met welke bijbedoelingen. ‘Arbeitseinsetz’ kan het niet meer zijn, want de werkloosheid is doorheen de moderne geschiedenis nog nooit zo hoog geweest als in onze dagen.

    *

    Wat is hun antwoord op de vraag of de kosten-baten rekening niet veel eenvoudiger ware geweest, moesten al die volkeren niet ‘bij hen thuis’ de weldaden gebracht geweest zijn die ze bij ons individueel komen zoeken?

    *

    Eigenlijk bestaat ‘racisme’ niet. Het is de  poging om een verzamelwoord te fabriceren voor al de onrust en de frustratie die de zondvloed aan vreemdelingen meebrengt. Het zijn al lang gen aangroeiende groep ‘meeuwen op een stort’ meer, maar erger dan de sprinkhanenplaag uit de 10  Plagen van Egypte. Niet toevallig datzelfde Egypte dat ook nu weer zo armlastig doet….

    *

    In die zin is de ontstaansgeschiedenis van de mensheid (gekleurd) samengevat in de Bijbel, eens te meer zeer illustratief. Is gedetailleerd na te gaan op Wikipedia. Buiten de regie-trucjes en/of de symboliek van wandelstokken die in slangen veranderen, is er het verhaal van de moord in alle gezinnen, waar de Engel des Doods die nacht een kruis op de voordeur had geschilderd. (Er waren toen nochtans geen teruggekeerde Syrie-strijders!). Als apotheose is er zelfs ‘De Vlucht uit Egypte’ dwarsdoor (weer!) die Rode Zee voor een tocht door de woestijn die 40 jaar zou - een symbolisch getal – zou duren.

    *

    De Egyptenaren van toen waren toch ook maar vuile racisten, hé! Hadn naast hun propagandazender van de VRT de ‘moslimbroederschap’ toen maar bestaan, de wereld zou er al 5.000 jaar lang anders hebben uitgezien. Judenfrei! Zelfs, al is Joden-haat nu precies geen racisme…. Dan zouden nu aan de stranden van De Rode Zee bij Sharm-el-Sheikh alleen maar badende dames te zien geweest zijn, verkleed als gemaskerde kloosterzusters…..

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.golfbrekers.be/

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    19-08-2013, 17:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!