MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    19-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1720 - PRECIES DE DAG DAT DE SCHANDAARD DE BERENVEl-VERKOPERS OPVOERT, VERZAMELT OP DE SCHELDE HET VLAAMSE BEVRIJDSLEGER

    **

    Zondag 19 januari

    Zon 8u35-17u12

    H Marius

     

    *

    Als niemand er nog door geraakt

     

    Is de ijsbreker een levensreddend werktuig….

    *

    WAAROVER HET GAAT

    De regime kwal-krant, het vroegere AVV-VVK pronkstuk, bracht dit weekeind heel samenzweerderig samen met haar zusterkrant Le Soir, een dubbel-interview van twee radeloze partijbonzen, Michel Jr van de MR (Blauw/Rood) en Marckske uit FC De Kampioenen van de enerzijds/anderzijdse Tsjevenpartij, twee partijen die worstelen met de kiesdrempel die ze enkele jaren voordien, in al hun hoogmoed, ingesteld hebben. Voor anderen, dachten ze.. Terzelfdertijd was het felicitatiedag bij de Roden van de Diep Roden, die net als het orkest op de Titanic, blijven spelen met het water aan de lippen. Onderwijl mocht het ventje van de MR alles nog eens in het kouterwaals komen overdoen in de 7de Dag, tot hij weg gezapt werd. Zegt hen dat werkelijk nooit niemand dat zij (de de Vloms taterende Franscoullions) alleen maar zorgen voor blijvende gehoorschade en ergernis bij de modale Vlaming?

    Wie precies op hetzelfde ogenblik de omgekeerde partituur stond te spelen van ‘Dichter bij U, mijn God’, waren de Leden en de sympathiesanten van het Vlaams Belang, voor haar eigen Nieuwjaarsfeest 2014. Daar werd, heel toepasselijk, getriomfeerd over de herwonnen groei die elders doodgezwegen wordt. Onze doodbrave Voorzitter (beter zou zijn onze levend-brave Voorzitter, want de pretlichtjes schitterden in zijn ogen) zei het weer zoals hij alleen dat kan. Hij sprak niet van schaapjes die naar de ware stal konden/moesten terugkeren, maar hij stelde hen voor de keuze: kiezen voor nog méér immigratie en nog hogere belastingen, of kiezen voor de eigen welstand. Klare taal, meer dan genoeg om in deze kiesstrijd een kat een kat te noemen

    Neen, zoiets zeggen over ijsbrekers in deze milde winterdagen, is niet vriendelijk noch voor de Belgische noch voor de Europese Potentaten. Een sterke ijsbreker (de metafoor die Annemans gebruikte) zien die nie graag aanrukken nie. Misschien als we braaf zijn en wel leren, volgend jaar misschien, een speelgoed-bootje, die ze denken zò weg te kunnen duwen.

    Alle Staatsmedia hadden het allemaal unisono over hoe geweldig dat over de taal & armoe-grens overlappend dubbelinterview wel was, en hoe opbouwend voor het Land, allen al omdat het de BDW-ers gewoon ontmaskerd had. Dat ze er niet goed zouden van zijn. Goed geweten, echt niet goed! En voor de rest: ‘Vive le Roi et son Femme’! Want Frans kennen ze daar goed, in Wallonië! Het is het trouwens ene Frans sprekende Macaroni die het Land gered heeft uit de klauwen van de Vlaamse Leeuw, en oorlogsburgemeester van Antwerpen.

    Ik dacht al: waarom schiet die Rode artillerie zoveel te kort, dat ze de eigen coalitie-partneers in de Vlaamse Parochiezaal onder vuur neemt? Waaromkomt het geschut niet midden in hun échte vijand terecht, een vijand die wars is van eerloze compromissen en vriendjespolitiek, recht af gaat op zijn doel Waarom is het Blauwe Fabriekje daar niet bij, die zoveel muitje klaar houdt om alle ijsbrekers die Vlaams spreken voor altijd de grond in te boren?

    O die strategen van het 17de knoopsgat! Ze hebben het land kapot geregeerd en weten van geen ophouden. Ze zien de aflossing niet, al zit die hen vlak op de hielen. En wat meer is: achter die aflossing duikt steeds meer de Partij der Rechtlijnigen op, die al 35 jaar ‘Eigen Volk Eerst’ in het vaandel voert.

    Komt vrienden, sluit aan, de overwinning wenkt!

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Mensenmassa op Nieuwjaarsfeest

    Met meer dan 1500 leden en sympathisanten zette het Vlaams Belang 2014 strijdvaardig in. In zijn nieuwjaarstoespraak richtte Gerolf Annemans zich tot de 1 miljoen kiezers die reeds voor het Vlaams Belang stemden. Ook kondigde hij de komst van Geert Wilders aan op een verkiezingscongres in maart.

    Niet minder dan twee reuzenschepen waren nodig om de aanwezige Vlaams Belangers te verwelkomen op de Antwerpse Oostkaai. Een inschrijvingstop was dan ook genoodzaakt. In zijn onnavolgbare stijl zette Filip Dewinter de puntjes op de i van het faliekante immigratiebeleid. Verwijzend naar de vele feestelijkheden omtrent 50 jaar immigratie wees Dewinter droog op de harde feiten. “50 jaar immigratie is geen feest maar een ramp. Rampen worden niet gevierd maar herdacht. 50 jaar immigratie betekent voor de Vlamingen meer armoede, meer onveiligheid, meer werkloosheid en meer belastingen. De immigratie van ondertussen meer dan 1.800.000 vreemdelingen naar dit land op 50 jaar tijd, betekent minder jobs, minder sociale woningen, minder zorg en minder kwaliteit in het onderwijs voor onze eigen bevolking.”

    “Wie heb ik aan de lijn?”

    Met een ongeziene strijdvaardigheid reikte Gerolf Annemans de hand naar de 1 miljoen kiezers die reeds voor het Vlaams Belang stemden. Uitgaand van de eigen kracht en vaststellend dat onze tegenstanders met gespleten tong spreken, vroeg hij hen zich te bezinnen over hun keuze op 25 mei.

    Annemans somde hierbij een ellenlange lijst op van feiten die de huichelarij van die andere (zelfverklaarde) Vlaams-nationale partij naadloos illustreerde. “Wie heb ik aan de lijn? De N-VA die in Vlaanderen en in Antwerpen stoere taal uitkraamt inzake immigratie? Of de N-VA die in het Europees Parlement in Straatsburg alle immigratiekranen opendraait? Wie heb ik aan de lijn? De N-VA in de Kamer die oppositie voert tegen de zesde staatshervorming? Of de N-VA in het Vlaams Parlement en in de Vlaamse regering braafjes de staatshervorming uitvoert en zich verzet tegen de door ons ingeroepen belangenconflicten? Wie heb ik in godsnaam aan de lijn?”

    Stok achter de deur

    Met enige trots wees Annemans op de duidelijke en eerlijke lijn die het Vlaams Belang reeds 35 jaar volgt. “Een partij die als zweeppartij, als motor, als stok achter de deur de taboes kan doorbreken, de richting kan aangeven. En die de nieuwe ideeën en de nieuwe tijd zal blijven doordrukken bij de hardhorige partijen van het Belgische regime.”

    Hierbij vroeg hij alle oprechte Vlamingen zich te bezinnen. “Ik heb maar één boodschap: bezint eer ge nog eens begint. Vraag u af, áls u dat kieshokje betreedt en voor de komende vijf jaar alles gaat beslissen; vraag u één ding af als u de verleiding voelt opkomen om opnieuw niet op het Vlaams Belang te stemmen; vraag u één ding dan af, stel uzelf één vraag: “Hallo, hallo? Wie heb ik aan de lijn?”

    Tot slot en onder een oorverdovend applaus kondigde Gerolf Annemans de komst aan van Geert Wilders op het verkiezingscongres van 23 maart in de Antwerpse Stadsschouwburg.

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    De toespraken zelf van Annemans en DeWinter zoals ze werden uitgesproken, zijn in voorbereiding. Ik heb ook maar twee handen, hé. En ’t is zondagmiddag, weet U!

    Het weer is hier uitzonderlijk zacht ‘voor de tijd van het jaar’, en onze vriend en klusjesman is bezig met de haag scheren achter het huis, die de meeste gure wind moet weghouden. Hij kan dringend wat kijkers gebruiken..

    *

    Bedankt Jos, dat U over dat Vlaams Belang feest schreef, anders zou ik er begot nog over hebben gekeken!

    PS

    Echt waar? Dat Geert Wilders naar Antwerpen komt, op 23 Maart, precies dezelfde dag als de Zwarte Ongelukskater uit Amerika naar Brussel komt? Er zouden weddenschappen moeten kunnen uitgeschreven worden, wie meest volk zal trekken. De sympathisanten voor Geert Wilders, of het bewakingspersoneel voor Obama…..

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     







    19-01-2014, 15:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1719 - MET EEN MOLENSTEEN OM DE HALS IN HET DIEPSTE VAN DE ZEE: WIE NOG?

    *

    Zondag 19 januari

    Zon 8u35-17u12

    H Marius

     

    *

     

    http://pers.rkk.nl/programmas/rkk_echo_van_eeuwigheid

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Deze bijdrage gaat over losse handjes en losse zeden, die de enen wèl mogen, en de anderen niet. Voor de eerste soort is dat zeer progressief en modern, voor de andere soort is dat de reden waarom ze met een molensteen om de hals, enz.

    Maar wat de meeste mensen blijken te zijn ‘vergeten’, is dat Gewijde Handen gewijd zijn voor de Eeuwigheid. In Latino zou BDW daarover begrijpend knikken, en zeggen: ’Tu es sacerdos in aeternum’ – Bij gebrek aan geluiden die zouden moeten komen uit de hoek waaruit ze zouden moeten komen, moet een illustere onbekende, ik dus, het dan maar doen. Want als er geen of weinig reactie komt, is dat weeral in het voordeel van de Ideologie van de Wrede. En het betekent meteen dat er weer moskeeën zullen bijkomen, en dat er kerken zullen leeg en leger staan te verkommeren….

    Kan ik het helpen dat de gewijde stilte van een schemerig kerkgebouw, waar sierlijke gotische spitsbogen Uw blik naar omhoog trekken, en gevuld met orgelmuziek, als balsem is voor mijn ziel?

    Het zal nog jàààren duren, voor de Staatsmedia verslag durven uitbrengen over wat Associated Press en Elsevier hierover schrijven. Al jaren zien ze immers de splinter in andermans oog, maar niet de vele baken in hun eigen ogen. Wat denkt gij, Walter? Zou Jos Gheysen nog te bed of niet te bed zijn? De media houden zich liever aan de Consignes van Hogerhand om altijd voort weer nieuwe losse flodders af te vuren die de Moslimmers grijnslachend registreren.

    Jaren geleden werd ik door progressieve geesten uitgescholden, omdat ik op deze blog durfde te schrijven, dat 1% rotte appels op de 400.000 inderdaad niet goed te keuren viel, maar alle omstandigheden en hedendaagse verlokkingen in acht genomen, nog meeviel. De Rooms Katholieke Kerk komt er in die zin nog goedkoop van af. Maar over andere Christelijke Kerken wordt door het Establishment niet de minste ophef gemaakt. Wat m.i. zeer duidelijk bewijst dat het om opzettelijke en moedwillige beschadiging gaat van de Rooms Katholieke Eredienst. Wat dus geen kritiek meer is, maar regelrechte openlijke vijandschap.

    Voel ik me nu geroepen om de R.K. te verdedigen?

    Het zou al ver gekomen zijn, moest dat nodig zijn. Het is alleen met een vreemd gevoel van opluchting dat ik vandaag dit alles registreer. En ik wens dat gevoel op deze Zondag voormiddag gaarne mee te delen met andere eerlijke mensen, gelovig of niet.

    Op deze blog wordt dus helemaal niet aan zieltjes-winnerij gedaan. Ieder moet voor zichzelf oordelen. Maar het belet niet dat hier altijd met open kaarten gespeeld wordt.

    Al die kleine particulieren (zoals ik er ook maar ene ben) zouden volgens mij best ook de barricaden van het Christendom gebruiken om er zichzelf achter in veiligheid te weten. Nu de finale aanval op Europa is ingezet, rest er niet veel tijd meer. De Jihad-moordenaars zijn al onder ons.

    Het is natuurlijk een open deur intrappen, maar waar zou, zonder het Christelijk Geloof, het Oude Avondland in al die eeuwen de weerstand hebben gehaald om de Islam te weerstaan? Als U ziet wie heden ten dage de islam in bescherming neemt, dan heeft U twee vliegen in één slag. Moest de Overheid de Islam niet, of minder genegen zijn, dan zouden de aanvallen op de Kerk ook niet meer nodig zijn….

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Paus Benedictus 'ontsloeg 400 pedopriesters'

    Geplaatst door Michael van der Galien op 18 januari, 2014

    Maakt de kerk dan toch grote schoonmaak?

    Overgenomen bij De Dagelijkse Standaard.

    *

    Volgens de Associated Press heeft de voorganger van Paus Franciscus, Benedictus, meer dan 400 priesters ontslagen omdat ze verdacht werden van pedoseksuele handelingen.

    De reeks ontslagen vonden plaats in 2011 en 2012.

    De AP baseert zich op documenten uit het Vaticaan én op de verklaring van aartsbisschop Charles Scicluna, die de ontslagen heeft bevestigd. Scicluna is de man die over kindermisbruikzaken ging.

     

    Elsevier legt uit:

     

       AP baseert het getal op statistieken uit het jaarverslag van het Vaticaan, dat weliswaar openbaar is, maar alleen in Rome en op katholieke universiteitsbibliotheken te vinden zou zijn. Daaruit is sinds het begin van deze eeuw een opmerkelijke stijging van gemelde misbruikzaken te zien.

    Je zou denken dat de kerk dit soort berichtgeving zou aangrijpen om aan te tonen dat ze wel degelijk iets aan pedofilie doet. Dat zou erg goed zijn voor haar imago, aangezien ze er van al jaren van beschuldigd wordt pedopriesters achter de schermen (en ervoor trouwens ook) te beschermen.

    Helaas is niets minder waar. De kerk ontkent het verhaal: de 400 zaken zouden "slaan op het aantal geopende zaken, en niet op de uitkomsten ervan." Aangezien aartsbisschop Scicluna de ontslagen echter heeft bevestigd is dat een wat merkwaardig verweer.

     

    Aangenomen dat het de AP het bij het rechte eind moeten we ons afvragen waarom de kerk hier mogelijk over zou liegen? Zou het niet in haar belang zijn om hier open en eerlijk over te zijn? Het zou wonderen doen voor haar imago.

    Misschien wel inderdaad... maar misschien ook niet. Toegeven dat er zoveel pedopriesters rondliepen in een katholiek gewaad is potentieel namelijk ook behoorlijk risicovol. 400 individuen: je hebt dan over een systematisch probleem. Natuurlijk weet iedereen al dat dit het geval is, maar dat betekent niet dat de kerk dat ook wil of durft toe te geven.

    En dat is eigenlijk best wel jammer - niet alleen voor mensen die de waarheid boven tafel willen hebben, maar ook voor de kerk zelf. Door nu eindelijk eens openheid van zaken te geven over deze materie kan de kerk haar geschonden imago - langzaam, maar zeker - herstellen. Geheimzinnigheid maakt in dit geval meer kapot dan de kerk lief is.

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Wie Europa zegt, zegt Europese Beschaving, of beter gezegd, een lappendeken van beschavingen en culturen die allemaal, zonder één uitzondering, gedragen zijn door het Christelijk Geloof. Nu proberen de zogezegd vooruitstrevende geesten om de klok achteruit te draaien en om zo de wortels van onze kennis te verloochenen. Dat onze wereld zo ver vooruit is op de woestijn-barbaren, is niet te daken aan de Franse Revolutie, niet aan de Verlichting noch aan het Marxisme, maar aan het werk van de vele kloosters en abdijen in de duistere Middeleeuwen. Laat de heropflakkering van de lepra in Congo daar een voorbeeld van zijn: pas zijn de Paters en de Nonnkes daar weg, of de lekenstaat hervalt in zijn vroegere primitieve achterlijkheid. Lepra, TBC, Aids, schurft, het is daar allemaal terug, en wordt zelfs met bekwame spoed overgebracht naar onze streken….

    Och, het is een beetje zoals overal tussen ouders en kinderen. Eenmaal de kinderen volwassen, is de bewondering voor de ouders grotendeels verdwenen, de kinderen denken veel slimmer en behendiger te zijn dan vader of moeder ooit waren… Onze volkswijsheid heeft daar mooie spreuken genoeg over, die het Goddelijk Gebod ‘Vader, moeder zult gij eren’ in de verf zetten.

    Maar moeten die o zo moderne kinderen dan persé zorgen voor nieuwe ouders, en dan nog van de soort die hen zullen behandelen als ‘ongelovige honden’, of als onmondige werkslaven om vooral veel te zwijgen en te werken om veel belastingen te kunnen betalen?

    Ook in deze vraagstelling, ligt weeral het antwoord besloten!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     







    19-01-2014, 12:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    18-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1718 - U BENT HIER OP EEN ESOTERISCHE WEBSIDE BELAND EN DIE WORDEN BINNENKORT UIT DE ETHER GEHAALD. *

    ***

    Zaterdag 18 januari

    on 8u36-17u10

    H Sulpicius van Tongeren

    Geeft Sint-Sulpicius schoon ijs, dan is de lente goed en wijs

     

    Wat koopte nu met iemand met zo’n denkbeelden in zijn verstand?

     

    Voor ’n Sossiae van de Nieuwe Wereldorde

    zijn dat ‘nutteloze eters’. Tout court.

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Eerst dacht ik aan esoterische oliën, maar dat blijkt niet te kloppen. Esoterisch… Wie weet het? Weet gij het, Walter? Ja? En waarom vraagde’t dan?

    Wel; esoterisch is gewoon esoterisch, da’s duidelijk toch? Maar OK! Voor de aanhouders onder de lezers, heb ik dat bij de Wiki opgezocht: U vindt het helemaal onderaan, aber in die Deutsche Sprache. Wat bewijst dat het iets is voor Nobelpreis-winnaars….

    Persoonlijk zou ik het bij benadering vertalen als ‘van lotje getikt’ en het is ook zo bedoeld, voortgaande op wat er gaande is.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Einde vrij internet: EU en VS gaan grote concerns alle macht geven

    Britten kunnen kritische websites nu al blokkeren

    *

    Het einde van het vrije internet is nabij. In de VS, en binnenkort ook in de EU, kunnen de grote en machtige concerns binnenkort meer bandbreedte reserveren. Dat betekent dat ondernemingen die producten willen verkopen en organisaties die mensen een bepaalde mening willen opdringen, voorrang krijgen boven onafhankelijke - lees: kritische - blogs en websites, die het niet van hun inkomsten moeten hebben. Kortom: het internet wordt de komende jaren omgevormd tot één groot propagandakanaal voor de globalisten in Brussel en Washington.

    Providers krijgen binnenkort de mogelijkheid grote (internet)ondernemingen te bevoordelen. Feitelijk wordt het internet gewoon verkocht aan de hoogste bieder. Hoe meer geld, hoe meer bandbreedte, hoe vaker en sneller je boodschap bij de mensen aankomt. Kleine, onafhankelijke websites zullen worden gemarginaliseerd en weggedrukt.

    Geld = toegang

    Telecombedrijven vinden deze ontwikkeling fantastisch, want naast de inkomsten van de gebruikers en uit reclame, mag men nu ook geld gaan vragen voor 'voorrang' op het internet. Natuurlijk zullen overheden en regeringen vooraan staan bij het kopen van snellere websites. Dat dit niet als verhulde subsidie wordt gezien komt omdat alle grote landen eraan mee zullen doen.

    In Groot Brittannië gaat men zelfs nog een stap verder bij het uitbannen van alle niet gewenste berichten en meningen, door providers de mogelijkheid te geven om kritische websites als 'esoterie' te bestempelen, en vervolgens te blokkeren.

    Hou de burger dom en ongeïnformeerd

    De voorrang die de Amerikaanse dataconcerns krijgen zorgt ervoor, dat de persoonlijke gegevens van de doorgaans nog steeds zeer naïeve internetter en sociale netwerker vrij beschikbaar komen en kunnen worden misbruikt door zowel bedrijven als overheden.

     

    Het internet wordt daarmee omgevormd tot wat de TV al jaren is, namelijk een middel om de gewone man dom en ongeïnformeerd te maken en te houden. Onafhankelijke, kritische stemmen, die niet alles wat de elite de wereld in spuugt voor zoete koek aannemen, zullen langzaam maar zeker verdwijnen, mede omdat overheden steeds meer actie ondernemen om hen zwart en belachelijk te maken.

     

    Censuur i.p.v. netneutraliteit

     

    Censuur in optima forma, dus. De EU Commissie staat er volledig achter. Brussel heeft dan ook talrijke 'denktanks' gevormd die niets anders doen dan positieve europropaganda verspreiden. Daarnaast hebben lobbyisten van grote concerns zoals Monsanto steeds meer macht en invloed op het EU-beleid gekregen.

     

    De petitie 'Save The Internet' wil dat de netneutraliteit gegarandeerd blijft, dus dat al het internetverkeer gelijk wordt behandeld, en niet bepaalde boodschappen voorrang krijgen boven anderen. De EU-Commissie beloofde aanvankelijk dat dit oorspronkelijke principe van het internet overeind zou blijven, maar een voorstel hiertoe werd afgewezen. Het internet wordt nu een soort kabel-TV, waarvan de inhoud wordt gecontroleerd door een handjevol aanbieders.

     

    Eerste slag in VS tegen vrij internet een feit

     

    Gespecialiseerde diensten -of ze nu voor bedrijven of overheden werken- brengen zo het neutrale en vrije internet in gevaar, en houden innovatie tegen. Afgelopen week werd in de VS het vrije internet de eerste slag toegediend, toen een hogere rechtbank regels die gelijke behandeling op het internet moeten waarborgen, afwees. De argumentatie was dat de overheid breedbandaanbieders als informatie-, en niet als telecomproviders ziet.

     

    De grote provider Verizon was eind 2010 tegen de nieuwe opzet in beroep gegaan, omdat deze tegen het recht op vrije meningsuiting in zou gaan, en de grote concerns de controle geeft over welke gegevens en boodschappen op wat voor wijze op het internet verschijnen.

     

    Geen uitleg over blokkade

     

    Critici vrezen dat providers in de VS en de EU hun bandbreedte gaan verkopen aan de hoogste bieder. Vanzelfsprekend zullen ze hier geen inzage over hoeven geven, omdat het om 'vertrouwelijke zakelijke contracten' zal gaan. Kritische websites die plotseling niet of nauwelijks meer bereikbaar zijn, zullen dan ook geen enkele uitleg daarover krijgen, behalve mogelijk een nietszeggende verklaring over 'data overbelasting'.

     

    'Onwetendheid is Kracht'

     

    Conclusie: als er niets gebeurt om het te stoppen, zal het internet verworden tot een propagandakanaal van de machtige globalistische elite. Dan zal het definitief gedaan zijn met de waarheid, en zal, geheel volgens George Orwells '1984', de consument feitelijk worden volgepompt met 'Oorlog is Vrede' - 'Vrijheid is Slavernij'

    - 'Onwetendheid is Kracht'

    Xander

    (1)  Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Een mooie combinatie in het gefoefel, moet ik zeggen Zo op hun eentje, en half in ’t geniep, tussen Broekzele en Wassing Ton. Kan al eens gebeuren, hé! Het komt voor in de beste families, en wie niet in de drek van die vuile broek wilt blijven zitten, moet in Moeders wastobbe.

    Kunnen we misschien, als de Zwarte Ongelukskater op 23 Maart naar Broekzele komt, daar zijn eigen washing ton niet klaar zetten? Met veel straf zeepsop en met nog veel straffer bleekwater in. Maar tot dat het vlees van de beentjes valt, is wel wat lang….. Goed schrobben, en schudden na gebruik!

    Het valt weer niet op, dat de remedie om het Internet aan banden te leggen, er ene is van Nazi-origine. Toen, in de gloriedagen van die lieverdjes, werden wie ’van lotje getikt’ was, eerst nutteloze eters genoemd, maar later werden die gecollectionneerd in speciale inrichtingen. Waarna de familie reeds na enkele dagen de mededeling kreeg, dat hun dierbare … spijtig genoeg aan een hartziekte gestorven, reeds begraven was op Staatskosten. Wat soms klopte, maar meestal leefden die wrakjes nog lang en zeer ongelukkig, in de staats-laboratoria waar ze dienden als proefkonijnen. Vandaar de uitleg over eso-dingesn op Wiki nur auf Deutsch…..

    *

    De maskers vallen, vindt U ook niet? Hoog tijd dat we er met z’n allen een voetje voor zetten. Niet wachten tot het te laat is. Het is de Roestige Vastheid van de smoel van de Natte Opneemvod die we lijk een oude kater die niet meer zindelijk is, het huis uitjagen. Als de hoogste koppen vallen, zullen de kleintjes wel volgen? Of met hun ziel onder de arm, de Pijp aan Maarten geven.

    De objectieven op 25 Mei zijn dus duidelijk. Het is zij, of wij. Zij gaan er uit, of ze worden er uit getrapt. Gebeurt dat niet, dan zijn we dapper onderweg, om op een goede morgen als ’onnutte eters’ te worden afgevoerd, en worden onze bezittingen gewoon ‘beschlagnamt’ als schadevergoeding. Een ‘fait divers’ of een voetnota in de Geschiedenis

    De directieven daartoe zijn misschien in proefdruk al goedgekeurd en liggen te wachten om nar de Drukkerij te worden gebracht..

    Esoterik (von griechisch ἐσωτερικός esōterikós ‚innerlich‘, ‚dem inneren Bereich zugehörig‘) ist in der ursprünglichen Bedeutung des Begriffs eine philosophische Lehre, die nur für einen begrenzten „inneren“ Personenkreis zugänglich ist, im Gegensatz zu Exoterik als allgemein zugänglichem Wissen. Andere traditionelle Wortbedeutungen beziehen sich auf einen inneren, spirituellen Erkenntnisweg, etwa synonym mit Mystik, oder auf ein „höheres“, „absolutes“ Wissen. Daneben wird der Begriff in freier Weise für ein breites Spektrum verschiedenartiger spiritueller und okkulter Lehren und Praktiken gebrauc

     

     

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     







    18-01-2014, 18:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1717 - ZUSTER HARMONICA VAN DE SOSSSIALEN DRAAIT DE STROP TOE. WAT DOEN WE ERMEE?

    **

    Zaterdag 18 januari

    Zon 8u36-17u10

    H Sulpicius van Tongeren

    Geeft Sint-Sulpicius schoon ijs, dan is de lente goed en wijs

     

    *

    Zuster Gertrutta van de Waffen SS der Sossialen

     

    In beter dagen….

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Voor wat de Sossialen nu weer uit hun frak schudden (werkgevertje pesten) hebben wij in West Vlaanderen een algemeen in de 4 windrichtingen verspreide uitdrukking, die zeer plastisch zegt wat we deken. We spreken dan van ‘iets schamoteren’. Meestal is dat wègschamioteren, maar soms is het lijk in deftig gezelschap ’n varkenskop midden op de tafel schamoteren.

    Niks in de handen, niets in de mouwen, niks in het hoofd, en verlà, daar is het! Een mens mag soms nog van geluk spreken, als ’t maar ’n varkenskop is met een citroen in zijn bek. Het kan ook een pestvarken of ’n perstwet zijn.

    Ze, de Sossialen bedoel ik, hadden de laatste dagen verschrikkelijk veel last van loslopende gedachten over werk-seks (wat al genoeg belachelijk is) maar ondertussen werd toch maar stilletjes de laatste hand gelegd aan een Wet die perfect past op het potje van de kleursyndicaten, als het scheelje op de confituur-pot waarmee men vliegen vangt..

    Enfin, ikzelf weet nog van niets (ben ook al lang weg uit het gild der werkgever(tje)s, en op ’t eerste zicht blijven de staatsmedia ook Oost Indisch stoof en dom. Maar via de link onderaan ga ik gewoon in op wat Karel Van Eetvelt daarover weet. Dat is toch niet de eerste de beste, ook al is hij onlangs een ‘Stille Verdamper’ geworden, door zich aan te sluiten bij de BDW-ers. Die schieten maar in gang, als al wat hen niet aanstaat, verdampt zal zijn. Wat wij met ons goed hart graag en veel vergeven. Alle beetjes helpen zei de muis, en ze plaste in de zee.

    Opgepast, Dames en Heren Vlaamse Ondernemers! Deze Wet is geen kattenpis. Uw I.Q. moet al van en hoger niveau zijn, om zelfs maar het woord

    psychosociale gezondheid’

    te snappen. Ik versta daar door, dat U als werkgever verantwoordelijk bent, als de Lewie of de Jules op een gewone werkdag, ’s morgens vroeg onder de werkzoldering op de werkvloer verschijnt met een vies bakkes, omdat hij dezelfde morgen niet heeft mogen mogen. Of dat de WC-madam met een nors gezicht verschijnt wegens weeral die chronische constipatie. Als die aanminnige WC-madam, door U uit menslievendheid in dienst genomen, dan daarenboven nog de bedgenote blijkt te zijn van Lewie of Jlues voornoemd (of van beide) dan moet U het werk onmiddellijk onderbreken, de machines stil leggen, en in conferentie gaan met de Délégués van de 3 kleur-syndicaten van Uw psychosociaal gestoorde werknemers. Komt er een oplossing uit de bus: geen vuiltje aan de lucht. Doorsjassen en alles is OK. Komt U er echter niet aan uit, omdat de constipatie erger is dan gevreesd, dan dient U een expert (nieuw beroep, armband met Swastika verplicht) terzake te raadplegen. Op Uw kosten uiteraard, op wiens anders?

    O Ja, al op gelet dat zo’n oorlogsverklaringen van de Sossialen, verpakt als ‘Wet’, , altijd tijdens het weekeind op het publiek losgelaten worden? Dat is een kwalijke gewoonte uit échte Nazi tijden. Hitler liet zijn troepen ook altijd aanvallen als de vijand zijn gedachten al op plezier maken stonden. Dat moet, denk, ik ’n psycho-analitische afwijking van de man geweest zijn. Of ’n post natale depessie, kan ook. Ik laat dat over aan specialisten in deze ingewikkelde materie….

    JaJa, aan kleine fabricagefouten achterhaalt men veelal het DNA van de herkomst…

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Nieuwe pestwet pest werkgevers

    *

    “De aanpassingen aan de pestwet die vandaag zijn gestemd, gaan meer dan één brug te ver”, reageert UNIZO-topman Karel Van Eetvelt. Volgens dat voorstel is het uitsluitend de taak van de werkgever om te zorgen dat zijn werknemers altijd gelukkig zijn op het werk. UNIZO noemt dit voorstel onrealistisch en contraproductief. “Elke werkgever wil dat zijn werknemers gelukkig zijn, maar geen enkele werkgever heeft 100% vat op wat op de werkvloer gebeurt. Er is niemand die gelooft dat deze procedurele en formele aanpak resultaat zal hebben.” Volgens UNIZO is de ‘psychosociale gezondheid’ een zaak van werkgevers én werknemers. “Eerder dan werkgevers met nieuwe regels te pesten, moeten we bedrijven positief ondersteunen bij het voeren van een degelijk personeelsbeleid en het maken van goede afspraken tussen al wie in een onderneming werkt”.

     

    Procedureslag vermijden door omzendbrief omtrent interpretatie

    De werkgevers moeten de komende jaren nieuwe procedureregels uitwerken om zich in regel te stellen met het uitgebreide procedureapparaat dat deze pestwet hen oplegt. Voor echte preventie en samenwerking zal geen ruimte meer zijn. Als de minister van Werk, Monica De Coninck, dit tegenspreekt moet zij de werkgevers gerust stellen door de inspectie op te leggen niet zomaar boetes uit te schrijven. De ondernemersorganisatie roept de minister op om haar interpretatie minstens in een omzendbrief te gieten en de sociale inspectie te waarschuwen dat het niet de bedoeling kan zijn om bonafide werkgevers die geen papierbundels vol analyses kunnen voorleggen, te beboeten.

     

    Eén werknemer kan ht bedrijf op zijn kop zetten

    Om het geluk van werknemers te garanderen, moet de werkgever voortaan jaarlijks een uitgebreide risicoanalyse voor alle werknemers laten uitvoeren. Zo moet hij de hele arbeidsorganisatie, de arbeidsinhoud, de arbeidsvoorwaarden en de persoonlijke relaties op het werk laten screenen op een mogelijk risico op psychosociale belasting. Is dat het geval, dan moet de werkgever meteen maatregelen nemen. Gaat de werknemer niet akkoord met de werkwijze of met het standpunt van de werkgever, dan kan hij op eigen houtje en zonder overleg met de werkgever of met de werknemersafgevaardigden een preventieadviseur inschakelen. Die evalueert dan de arbeidssituatie van de werknemer op kosten van de werkgever en stelt vervolgens maatregelen voor. Als die daar niet op wil ingaan, moet dat weer uitgebreid gemotiveerd worden. “Eén werknemer die er een totaal andere mening op nahoudt dan de rest, kan zo het hele bedrijf op zijn kop zetten met grote schade voor de werkgever en de sfeer op de werkvloer als gevolg”, aldus UNIZO.

    *

    Bron: zie mailadres info@henkreports.nl

    PERSOONLIJKE BENADERING

    En wij maar geloven dat er inderdaad ‘iets’ zou gedaan worden aan de loonlasten! ‘Laten lijk het was’ is zelfs teveel gevraagd: de werkgelegenheid in Vlaanderen moet kapot. Voor de bedrijven onder de taal en armoe grens is dat niet zo erg: die zullen, als compensatie, alleen wat zwaarder moeten gesubsidieerd worden, want kapot zijn ze al langere tijd.

    Als het zo voortgaat, moeten wij er straks aan denken of we überhaupt nog wel 25 Mei halen…. Het zou best kunnen, dat héél het land tegen dan één groot gekkenhuis is.

    Ooit was er lang geleden op het Witte Doek een verschrikkelijke film over ‘Gertrutta, de Gelaarsde SS-Wolvin’, de nachtzuster die eigenhandig de lastige patiënten de strop rond de nek aanhaalde tot ze niet meer ademden. Dat was haar manier van doen, om de Führer, op wie ze dodelijk verliefd was, te plezieren. Zodra de Hoofdverpleger uit het zicht was (wegens het onderspit gedolven in de voorgaande verkiezingsstrijd) werd Gertrutta werkelijk totaal ongenietbaar. Zij eiste van iedereen hetzelfde, zo niet, zei ze, zouden de on-rendabelen binnenkort de rendabelen domineren. Waarbij ze grandioos (U heeft het al begrepen) zichzelf bij de rendabelen rekende. Die SS-Wolvin pleegde zelfmoord op het einde van de rit, door uit het leven te stappen,, kort voor er in het land weer vrije verkiezingen waren.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     







    18-01-2014, 16:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1716 - EN MAAR BLIJVEN KLAGEN EN ZAEN DAT DE MEDIA TE LINKS ZIJN *

    *

    Zaterdag 18 januari

    Zon 8u36-17u10

    H Sulpicius van Tongeren

    Geeft Sint-Sulpicius schoon ijs, dan is de lente goed en wijs

     

    We zingen en schrijven het vaneen!

     

    Op 16 Maart e.k. méér dan een gewone

    Maartse Bui…

    *

    WAAROVER HET GAAT

    De Dagelijkse Standaard: oer-Hollands maar evengoed genietbaar voor een open mind Vlaming. Misschien dat daar (om te beginnen) ‘De Stem uit Vlaanderen’ ontbreekt? Later zou er dan een soort Voix du Nord’ kunnen bijkomen, met de Stem van onze volksgenoten van ‘over de Schreve’….. Dat zou een mooi begin zijn voor de Herenigde Vrije Republiek der Lage Landen, zegge en schrive ‘Heel Nederland’…. Later meer daarover. Want de Mietjes en de Pietjes van de Staatsvuiligheid lezen mee…. Hallo! Comment allez-Vous?

    Als een boer vaststelt dat al zijn beesten langs de linkerkant mank lopen, dan krabt die (net las wij nu doen) in zijn haar, hij schuift zijn klak naar achteren (wat vooral de bloggers doen), en hij roept de paardemeester. Voor ons zijn dat de Verkiezingen van Mei 2014. Zoals wij opgewekt en in koor kameraadschappelijk zingen:

    Es geht alles vorüber,

    Es geht alles vorbei.

    Nach jedem Dezembr

    Kommt wieder ein Mai….

     

    Ze zullen van alle duivels huilen in de hel: zo goed geprobeerd, jaren aan een stuk, en dat stom kiesvee doet tòch zijn goesting! Vlaanderen kleurde de vorige keer al gedurfd geel boven de zwarte lijn van de taal & armoe grens (tot afgrijzen van het Establishment), maar dat was nog maar de tere aanzet, een lichte streling van het penseel voor het meesterwerk dat straks van De Panne tot Opgrimbie in heftig geel & zwart zal geschilderd worden.   Dat Establishment zal razend genoeg zijn om in hun tapijten te bijten, en bitter wenen om hun vergane macht. Maar nadien komen ze wel terug om pootjes te geven!

    Hieronder komt een Nederlandse geestesgenoot aan het word. U hoeft alleen wat namen anders te lezen, en daar ligt perfect open en bloot alles wat in Vlaanderen is mislopen.

    Al moet hieraan worden toegevoegd, dat de Noorderburen toch blijkbaar een hogere graad van beschaving bezitten dan onze eigen Elite van Bosjesmannen, die koelbloedig en zonder verpozen andere meningen achter traliehekken vastzetten in een reusachtig cordon sanitaire. Waarbij ze hen opleggen, vooral niemand te discrimineren…..

    De Pastoor sprak vroeger altijd over ‘witgekalkte graven’, maar dit is thans eerder de kwalificatie toepasselijk op de kleurpartijen, iedereen inbegrepen. En dan ben ik nog vriendelijk, want voortgaande op de reuk die ze verspreiden, en op de schandalen die boven komen, had ik eerder moeten denken, niet aan witgekalkte graven, maar aan open liggende graven.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    PvdA'ers lopen de deur plat bij talkshows

    Geplaatst door Frank Verhoef op 16 januari, 2014 –

    *

    Opnieuw keihard bewijs dat de media links zijn.

    Dat de media bevooroordeeld zijn en links van het midden opereren, is al heel vaak beschreven in de afgelopen jaren, wat zeg ik, decennia. En wie De Dagelijkse Standaard de afgelopen jaren heeft gevolgd, heeft met eigen ogen kunnen zien hoe de media te werk gaan. Journalisten leven in een andere wereld, een wereld waarin het heel gewoon is om D66 of PvdA te stemmen. Dat zie je terug in de nieuwsselectie, in de invulling van onderwerpen en in de selectieve verontwaardiging. En ja, ook in de keuze van studiogasten.

    Thomas Boeschoten heeft een zeer interessante analyse gemaakt van de talkshowgasten tussen 1999 en 2013, waarbij hij heeft gekeken naar het partijlidmaatschap van de gasten. Wat blijkt? Het resultaat is niet bepaald verrassend. Ik citeer uit de analyse van Boeschoten: "Nederlandse talkshows bieden veel vaker een podium aan PvdA’ers dan leden van andere partijen, ongeveer twee keer zoveel als VVD en CDA." Kijk maar naar de statistiek in dit plaatje.

       Leden van de PvdA schoven vaker aan in talkshows (782 keer) dan alle leden van de VVD (395) en het CDA (341) samen. Van andere partijen kwam het aantal keer dat een lid aanschoof in een praatprogramma niet boven de 150. Met name Felix Rottenberg (105), Wouter Bos (54), Job Cohen (53), Ronald Plasterk (52) en Maarten van Rossem (49) droegen bij aan de dominantie van de PvdA.

     

    Vooral bij De Wereld Draait Door zitten immens veel PvdA'ers (50 procent). Nieuws is het niet, maar het is goed dat er weer een uitgebreide analyse is die bewijst wat door critici al jaren wordt beweerd: de media zijn verschrikkelijk links. Overigens gaat de analyse van Boeschoten alleen maar over een handvol talkshows. Kun je nagaan als al die andere programma's van de NPO (ik noem een Nieuwsuur, een NOS Journaal, etc) eens grondig worden onderzocht op hun linkse bevooroordeeldheid. Of kranten als de Volkskrant, Trouw en NRC.

    Hoewel, is het echt nodig dat er nog meer onderzoeken komen? Wie kritisch kijkt, kan zelf ook wel zien dat er bijna geen rechtse media zijn in Nederland, op De Telegraaf, Elsevier en DDS na. That's it. De linkse media doen toch niets met de kritiek die zij krijgen naar aanleiding van onderzoeken als die van Boeschoten. Ze wuiven de kritiek weg onder het mom dat PvdA'ers gewoon makkelijker ja zeggen op verzoeken van redacties om langs te komen. Hilarisch.

    Zelfkritiek is nog altijd ver te zoeken bij de journalistieke beroepsgroep. De media blijven ook in de toekomst stug doorgaan met het promoten van de agenda van de PvdA. U bent gewaarschuwd.

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Ach en Och! Ik voel me zo dikwijls als ‘ee roepende in de woestijn’. Men luistert (een klein beetje) naar mij en gaat dan over tot de orde van de elke dag. Men ziet de herauten van de partij der ‘Ik zal – Wij zulen’ en vindt dat ze dat weer mooi gezegd gekregen hebben. Altijd in de Toekomende Tijd, en met veel haperingen, ahums, keelgeschraap en gezoek naar woorden die maar niet willen komen. De stuntelende Kris Peeters i daar het schoolvoorbeeld van. Want hij weet dat hij als handelsreiziger van zijn Regering, zijn waar moet aan de man brengen in de Toekomende Tijd. Want in de regeringskabinetten is men in de Tegenwoordige Tijd druk bezig met de dingen te onderhandelen, die al lang verleden tijd hadden moeten zijn.

    In Italië klinkt dat als ‘Sono occupato’, of als de loodgieter weer eens zijn afspraak niet nakomt, hij dan door de telefoon zegt: ’Sono arrivando’. In deftig Vlaams is dat ‘Ik ben bezig’, en’Ik kom er aan’. Maar in ’t West Vlaams is dat simpel en goed: ‘ge kunt de pot op’.

    Al de mooie “zaller’s en ‘zullers’ hangen in de lucht als kleurige lampionnen boven een Vlaamse kermis/ Maar ze maken geen deel uit van het spektakel, ze ZIJN het spektakel, want om ter kleurigst in elkaar geflanst, verborgen voor het zonlicht in donkere achterkamertjes.

    De media, opgefokt in dezelfde kweekbakken als de raddraaiers zelf, juichen dat spektakel toe. Ze bejubelen de kleurenpracht, de combinatie van al die lampionnen die ze notabene grotendeels zelf opgeblazen hebben, terwijl ze, allemaal met de van Hogerhand voorgeschreven volzinnen, hun lezers appels voor citroenen verkopen. En daar bovendien goed voor betaald willen zijn, omdat ze met hun subsidies niet meer toekomen….

    Ja, het is nu eenmaal zo: wiens brood met eet, diens woord men spreekt. De waarheid schrijven, niemand naar de mond praten, zou beter verkopen, maar het probleem is, dat de media dat ook weten, maar het niet durven. Omdat het ruggengraatloze broekschijters zijn die zienderogen mee in de afgrond drijven, omdat ze zich niet durven vast klampen aan de eeuwige en onveranderlijke eigenheden van het eigen volk die hen in leven houdt. En trouwens, mateloos en zonder normen noch moraliteit, de decadentie achterna lopen, is toch veel plezanter! Als het hunne tijd aar duurt!

    De remedie voor beide kwalen (de ‘zallers’ en hun slippedragers) is nochtans zeer eenvoudig : afhaken, elders klant worden, ze raken waar het pijn doet: in hun portemonnee…

    De Vlaming wordt toch gezegd, is een polyglot. Buitenlandse media kosten ook niets (ze sluiten zich trouwens ook niet af voor lezersbrieven…). Blogschrijvers in alle maten en gewichten zijn er de echo’s van. Die media zijn 100 keer beknopter, ze herhalen geen 10 keer hetzelfde, ze zijn betrouwvoller en in het half uurtje dat men daar spendeert, is men meer wijzer geworden dan door al die slippendragers te blijven op een piedestal zetten.

    Als we alleen eens besloten, om voortaan voor de eigen deur te vegen? Dan is straks de hele straat schoon geveegd….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     




    18-01-2014, 13:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    17-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1715 - IN PARIJS LIGT ALES ER SPEKGLAD BIJ ZELFS HOLLANDE LIGT ER BINA VOORGOED BIJ

    ***

    Vrijdag 17 januari

    Zon 8u37-17u09

    H Antonius, abt

    Sint-Antonius met zijn verken, vader abt van Kouderkerken,

    is er een die steeds verkiest dat het op zijn feestdag vriest

    (L) HIJ, daarnaast ZIJ

     

    Het verschil ziet U best als U hen omdraait.

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Heb ik U al verteld over mijn goede vriend Pol D.? Waarschijnlijk niet, want de man is als mandaatdrager van de Sociaal Democraten, zeg maar de Marxisten, zeer gesteld op zijn privacy. Zijn vrouw weet waarom. Maar omdat hij er als fijnproever goed uitkomt, gaf hij zijn ‘Imprimatur, Kinderen Toegelaten’ aan deze zeer delicate bijdrage. Want er staan, zoals U zult lezen, Hogere Belangen op Pol zijn spel.

    Hij is er namelijk als expert terzake bij geroepen door Hollande, de Franse President, die er regelmatig ‘s nachts anoniem op een scooter op uit trok om de vrouw van zijn dromen goede nacht te gaan wensen in haar optrekje, niet zo ver van het Elysee. U moet weten, de Pol wordt in onze vriendenkring voor de grap altijd aangesproken met ‘François’, of als ‘Zoon van de Vader’ omdat hij als twee druppels water gelijkt op Hollande. Maar dat is een ander verhaal.

    Die gelijkenis is niet toevallig, want zijn Papaatje, in het naoorlogse Parijs van net bevrijd van onder de Duitse soldatenlaarzen, net als het mamaatje van Hollande, ook klein en dartel als een jong veilen van Arabische komaf, neiden aldaar aan het werk gesteld op het hoofdkwartier van de Franse Communistische Partij van uitsluitend gode weerstanders. Beiden hadden regelmatig samen nachtdienst, en zo kwam het ene van het andere, en toen dat uitkwam, kreeg ‘Le Petit Belge’ daar de ezelstamp voor en moest hij zijn Lidkaart weer inleveren. Het betrokken dametje echter steeg in eer en in aanzien, naarmate bleek dat zij, maagd blijvende, een wonderkind, de latere President van de Frase Republiek helemaal alleen ter wereld had gebracht.

    Want vader als een vredesduif gaan vliegen terug naar België.

    De Pol is dus per Twitterbericht ULTRA SECRET, gevraagd door zijn tweelingbroer, om daar het nachtelijk gebruik sedert jaar en dag van die scooter, aan de verzamelde pers uit te leggen. Alez, dat was de eerste bedoeling. Maar het draaide lichtjes anders uit, veel spectaculairder, zoals we dat van Socialisten mogen verwachten. Het ging tenslotte om de eer van gans Frankrijk, en dus indirect van gans de Superstaat Europa.

    Pols vrouw echter is ook niet van gisteren zoals U later zult lezen, en ze vroeg mij om als chaperon over en weer mee te vliegen (met de Air France N° Un, zei ze) omdat ze proefondervindelijk weet dat Pol, net als wijlen zijn vader, Le Petit Belge, losse handjes heeft, en nikke nie. We reizen dus incognito en zullen op Le Borget zeer discreet afgehaald worden door de in livrei geklede privé-chauffeur van Hollande. Om vervolgens onder politie-begeleiding met loeiende sirenes te worden weggevoerd. De verzamelde Pers moet dus IETS weten, mar bijlange niet alles!

    Ik begrijp jullie nieuwsgierigheid, maar de rest van het verhaal is staatsgeheim. Wat meer is, de Parijse Nuntius blijkt zijn medewerking aan de plannen slechts met grote tegenzin gegeven te hebben. Omdat, zei hij, er met het heil van Frankrijk noch met mirakels mag gespot worden!

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

     

    Hollande bezoekt Trierweiler in ziekenhuis

    PARIJS (ANP) - De Franse president François Hollande heeft zijn partner Valérie Trierweiler in het ziekenhuis bezocht. Dat is voor het eerst sinds er berichten naar buiten kwamen dat het staatshoofd een affaire heeft. Dat berichten Franse media vrijdag.

    Het Franse roddelblad Closer beweert dat de affaire met de actrice Julie Gayet al 2 jaar duurt. Closer kwam vorige week vrijdag met onthullingen over de vermeende relatie.

    De romance zou al zijn ontstaan voor de door Hollande gewonnen verkiezingen in 2012. De president zou vakanties met zijn partner Valérie Trierweiler hebben afgezegd om er met Gayet op uit te kunnen gaan.

    Aanklacht

    Trierweiler werd opgenomen in het ziekenhuis na de onthullingen. Ze zou ingestort zijn en moet rust houden. Hollande had haar nog niet bezocht, omdat dat volgens de artsen niet goed voor haar was.

    Gayet klaagt Closer aan voor het schenden van haar privacy. Ze eist een schadevergoeding van 50.000 euro. Daarnaast wil ze een vergoeding van 4000 euro van het roddelblad voor de juridische kosten.

     

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Binnen enkele dagen zult U dus in alle kranen hetzelfde kunnen lezen, waar ik schriftelijk gezworen heb over te zwijgen.

    Maar in die overeenkomst stond er niets over het schrijven van wat in uiterste discretie en op een eeuwig zwijgen, volgt.

    Hollande zal gespot worden, zowel bij Mamzel Gayet (cupmaat D), de jongere ‘goede kennis, als bij Troela Trierweiler (cupmaat A), het 11 jaar oudere en dus meer versleten sieraad aan diens zijde, nadat de hangborstige Ségoulène Royal op non-actief werd gezet. Tot daar, rien de neuf, maar nu komt het : beide afspraken zullen op precies dezelfde tijd doorgaan, alle twee op een andere plaatsn met de samengestroomde Pers als getuige.

    U raadt het al: er zal die nacht weer een Frans Mirakel gebeurd zijn, zoals met Bernadetje Soubirous of met Jeanne D’Arc, die in de persoon van François Hollande Frankrijk komt redden uit de klauwen van het Front National. De reporters zullen met eigen ogen hebben kunnen op videocassette vastleggen dat Hollande het bovenstuk van het ondergoed zeer intensief paste zowel bij d’een als bij d’ander. Hollande mag dan al wel de reputatie hebben van een heetgebakerd kabouter manneke te zijn, hetzelfde doen terzelfdertijd op twee verschillende plaatsen: zeg nu zelf, dat kan zelf De Coninck niet.

    *

    Pol heeft mij uitdrukkelijk gevraagd achteraf niet àl te sarcastisch te schrijven over zijn avontuur in De Lichtstad, die bij mij, sedert Leterme daar werkt, altijd verward wordt met de ‘De Lichtekooi Stad’. Want, zo werd hem verzekerd, de kosten zouden maar betaald worden als er niets uitlekte en als Hollande nadien tot Redder des Vaderlads’ zou bevorderd zijn, dan zou Pol, zonder dat zijn vrouw dat weet, mogen kiezen tussen al wat Hollande als afgedankte afval zou laten liggen….U egrijpt; Sossen onder elkaar, hé…. De deal kon doorgaan, mits Willy Claes, de vroegere Navo-baas, voorrang had gekregen in de keus van het beschikbaar materiaal. Voor Pol was dat een hele eer, want genoeg, wist Pol, om voor de rest van zij leven aan de Zure Kust in weelde en deftige aanhouderij te kunnen leven.

    Voor de belangstellenden kan ik afsluiten, zoals beloofd, met te zeggen, dat Pols vrouw, moest ze inderdaad gedumpt worden, er nog zeer pront en patent uitziet, alhoewel, net als ondergetekende, behept met een voorbij gestreefd ouderwets gevoel voor eer en trouw…. U moet namelijk weten, dat Pol, net als zijn vader Le Petit Belge, heel zijn leven gemandateerd heeft bij de Sosseno en daar zeer hoge toppen heeft geschoren.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

    17-01-2014, 17:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1714 - VOOR ZOVER U HET NOG NIET WIST: DE GETAANDE EN GEKLEURDE BARBABEN ZIJN ONDER ONS

    **

    Vrijdag 17 januari

    Zon 8u37-17u09

    H Antonius, abt

    Sint-Antonius met zijn verken, vader abt van Kouderkerken,

    is er een die steeds verkiest dat het op zijn feestdag vriest

    *

    De kerk van Neder-ovr-Heembeek

     

    Na verbouwing……

    *

    WAAROVER HET GAAT

    In mijn titel staat er eigenaardig genoeg, iets waarvan ik, net als Louis Michel met zijn 100 wetsvoorstellen waar hij, niets, maar dan ook niets over weet. Wat ik dan ook bij deze rechtzet. Het gaat in onderstaand artikel inderdaad zowel over inlandse dan aangespoelde hangjongeren, kwistenbiebels opgegroeid voor galg en rad. Maar wat wilt U! Net als bij e apen in de dierentuin, hebben die vlug mee al wat niet deugt, d’een van d’ander overgenomen. En daar hebben onze 4 centra voor ‘Racimse Bestrijding’ bij mijn weten nog niets aan gedaan. Integendeel, met onze woorden moeten we daarover zeer behoedzaam zijn. En vooral niets tegen doen. Want dat zou die lieverdjes kunnen kwetsen.

    Ik denk dat die E.H. Pastoor van Neder-Over-Hombeek bij Brussel met zijn plannen om een omheining te plaatsen rond zijn kerk, nog niet aan de nieuwe patatjes toe is. Want dat zou beledigend zijn voor alle Moslimmers van het dorp en de hele streek, die aldus hun frustraties niet meer kwijt zouden kunnen. Waar moeten die anders met hun pis en kak heen? Van hun ‘Geloof’ mogen ze niet innen in onze drankgelegenheden, om daar als beschaafde mensen te kunnen -tegen betaling – naar het toilet te gaan.

    Ik denk dat die Pastoor beter een vol bon-boekje zou bij zich hebben, met blanco GAS-boetes, die hij dan telkens aan de belanghebbenden kan toevertrouwen of gevalideerd en ‘Voor waar en echt verklaard’, laten afgeven op hun thuisadres. Het moet niet moeilijk zijn, om het met de betrokken Ambtenaar van de Gemeente op een akkoordje te gooien inzake die blanco’s , wat zekerlijk de Gemeentelijke Financiën zou ten goede komen. De Pastoor zou dan een bepaalde korting krijgen voor ‘groepsaankoop’….zodat op die manier Cesar krijgt wat aan Cesar toekomt.

    Persoonlijk zou ik liever met meer doortastende argumenten optreden. Vandaar het advies aan de Pastoor, om voor een paar Voorpost-militanten een prijs uit te loven, voor wie een of meerdere daders op een draagberrie, als op een soort presenteerblaadje, bij hem op de Pastorie komt aanbieden voor de Laatste Sacramenten. U weet maar nooit dat dezen, in extremis, tot inkeer gekomen, zich tot Het Ware Geloof willen bekeren uit schrik voor die 72 jongedochters die hen daarboven p.p. zijn toegewezen.

    Dames en Heren Racisme-Bestrijders: hadden jullie jullie werk gedaan, dan zou U hier hebben kunnen lezen dat wij het goed meenden. Dat we gewoon verder beter gewoon alert blijven, want dat alles verloopt volgens pan. Intussen bijvoorbeeld bouwen rond al onze landelijke kerken weer ommuurde begraafplaatsen, met ringsomher bewakingscamera’s met nummerplaatherkenning, ook voor b romfietsen en scooters.

    In Grootstedelijke Gebieden zouden dat ringmuren moeten zijn, met kantelen, en stadspoorten, die na zonsondergang toe gaan om geen vreemd gespuis meer binnen te laten, en voorzien van schietgaten. Voorbeelden van dergelijke constructies zijn heden ten dage nog altijd in iedere Italiaanse stad te zien. Hier moeten die dus niet herbouwd worden, gewoon bemand.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Vandalisme aan kerk loopt spuigaten uit

    vrijdag 17 januari 2014, 06u00

    Auteur: Robin De Becker in Het Nieuwsblad

    *

    NEDER-OVER-HEEMBEEK - In de wijk Mutsaard loopt het vandalisme, vooral in de omgeving van de kerk, de jongste dagen opnieuw uit de hand. Enkele vensters werden ingegooid en brievenbussen werden losgetrokken. ‘Er moet dringend een mentaliteitswijziging komen’, zegt de pastoor.

    In de Mutsaardwijk was het de voorbije maanden opnieuw wat rustiger nadat een vlaag van vandalisme vorig jaar vooral de kerkomgeving trof. Maar de jongste weken is het voor pastoor Yves Lebrun opnieuw dweilen met de kraan open. Elke dag moet hij er de mouwen uit de handen steken om smerige troep te ruimen.

    ‘Het was inderdaad lange tijd rustig, maar sinds twee weken zijn er opnieuw vandalen aan het werk’, zucht Lebrun. ‘Twee weken geleden stelde ik vast dat er opnieuw een ruit van het portaal werd stukgegooid. Ook het houtwerk werd ingetrapt en een tweede ruit, die al wat beschadigd was, werd nog verder beschadigd. Afgelopen weekend zag ik dan weer aan het parochiecentrum De Kring dat de brievenbus volledig losgetrokken was. En bijna dagelijks wemelt het er ook van de sigarettenpeuken, lege blikjes en ander afval. Het wordt er opnieuw een stal.’

     

    PERSOONLIJKE BENADERING

    De wijk Mutsaard is na vandaag bij deze dus wereldbekend, vooral door bovenstaand fantastisch artikel in Het Nieuwsblad door een hoernalist die m.i. dringend moet opgenomen worden in de Galerij der Geniën. Hij is een genie, die in aanmerking komt voor de Nobelpreis Letterkunde. Want hij is de uitvinder van de mouwen die uit de handen kunnen gestoken worden…. Echt iets waar ‘hangjongeren’ zaten op zitten te wachten.

    Och ja, bij Het Nieuwsblad ziet men de zaken, buiten de sport, altijd graag juist omgekeerd. In de overtuiging dat op die manier de brede massa als een laagje droge mest, ook zal kunnen omgekeerd worden….

    En zeggen, dat ondergetekende is opgevoed om nooit te spotten met het ongeluk van anderen. Al mag grimassen trekken daar als reactie niet worden bijgerekend.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     








    17-01-2014, 15:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1712 - DE EUROPESE UNIE ZWEMT IN HET GELD EN WEET NIET WT UITVINDEN OM ER VAN AF TE GERAKEN

    *

    Vrijdag 17 januari

    Zon 8u37-17u09

    H Antonius, abt

    Sint-Antonius met zijn verken, vader abt van Kouderkerken,

    *

    Vandaag ben ik waarschijnlijk de enige van heel de familie die terugdenkt aan wijlen Metje Elodie P. - God hebbe haar godvruchtige ziel - ik denk °17/01/1874 volgens haar vergeeld en bijna onleesbaar geworden bidprentje, teruggevonden in het beduimeld msboekje van ons Ma, toen die in 1981 stierf als gewezen oorlogsweduwe met 5 kinderen. Bij deze nog ne keer Mercie, Ma! Voor al wat ge voor ons gedaan hebt.

    In de oorlogsjaren, kort nadat onze Pa was gestorven

    (op zaterdag 20Maart 19943, een vroege lentedag toen de narcissen al open stonden, en – echt waar – “met wat late zon op Uwen baard”….)

    was ik voor lange tijd toevertrouwd aan Metje van E. bok Oostende, die helemaal alleen te lande met een ongehuwde Tante, woonde, en daar in ’t diepste geheim en weggestopt voor de ‘Ravitaillering’ van den Duits, voor zichzelf een zwijntje kweekte. In volle winter, het kan januari geweest zijn, moest ik mee naar ’t Dorp, een vol uur te voet, om ‘te gaan dienen’ bij St Antonius-met-zijn-zwijntje, want het beestje was ziek geworden. En gaan dienen of niet, het beestje begaf het een paar dagen nadien.

    Meer herinner ik me niet, tenzij dat ik me veilig voelde op mijn klompen onder haar wijde zwarte kapmantel. Het rook daar stijf naar Metje, maar ze klemde afwisselend mijn handen in haar kromgewerkte vingers, en met de andere hand droeg ik het pakje met de koe-biet die zou geofferd worden op zijn voetstuk in de kerk. Het was overal doodstil, wit gesneeuwd en er was geen kat op de baan….

    Haar huisje bestaat nog altijd, en werd intussen door een van de neven verbouwd tot een van die schreeuwlelijke fermetten waar de Vlaamse Polder zo rijk aan is…..

    *

    Gelooft U in reïncarnatie?

     

    Barbarosso wel!

     

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Natuurlijk is Barbarosso wel zo slim, om langs een sluikweg zijn doel te bereiken. Toegegeven, hij is minder direct dan Adolf Hitler, en juist daarom veel gevaarlijker. Net als Hitler spreekt hij nooit over geld. Geld staat niet in zijn vocabulaire, maar hij misbruikt het wel, al moet hij het daarvoor eerst, door besparingen op te leggen, uit de zakken van de burgers kloppen. Om daarmee mondiale volksverhuizingen op gang te brengen, die ‘zijn’ Europa moeten tot stand brengen. Niet het Europa van de Europese volkeren, maar het Nieuwe Nazi-Imperium dat bevolkt is met een nieuw samengesteld ras van Nieuwe Europeanen. Net als Hitler wil hij alleen maar Übermenschen in zijn wereld, liefst niet te slim, en dus gemaakt of gevormd naar zijn beeld en gelijkenis: de Ideale Marxist.

    Dus vindt hij op staande voet de ‘chauvinisten’ uit als tegenstrevers, mensen die opkomen voor hun door God gegeven eigenheid. Hij spreekt hen aan, net als Hitler sprak over ‘Niet Ariërs’, mensen met een afwijkende mening als de zijne. Het begrip ‘nationalistisch’ is voor hem ofwel te duidelijk, te eervol, ofwel te beladen. Chauvinisme dekt altijd pejoratieve lading. Het heeft nog nièt dezelfde draagkracht als ‘Jude’, maar het gaat al in dezelfde richting.

    *

    Barbarosso is dan nog niet eens de échte Führer, hij is er maar de waterdrager van. Net als de Natte Opneemvold van het ACW, zij, en andere, zijn er ar bij de gratie van ‘de Junta’ die werkt in het verborgene. Die de opdrachtgevers geweest zijn voor de leveringen van Sarin en, na het zogezegd gebruik, van de terugname ervan.

    Als de Europese burger deze marionetten niet wegstuurt op 25 Mei aanstaande, zullen we allemaal de ijzeren vuist in de fluwelen handschoen van de Junta voelen. Ons spaargeld zal in beslag genomen worden, misschien zelf tegen een flinke voorraad WC-papier geldend als ontvangstbewijs. Om die vele vreemdelingen te blijven voeden, zullen de belastingen omhoog moeten en de pensioenen naar omlaag. En de Socialen zullen zwijgen…

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Voorzitter José Manuel Barroso van de Europese Commissie heeft flink uitgehaald naar lidstaten die kritisch zijn over Europese immigratie. Barroso waarschuwt voor een 'bekrompen en chauvinistische' opstelling van lidstaten.

    Elsevier

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Deze keer geen lange besluiten, want een gunstige wind blies een Europees Tijdsdocument op mijn scherm. Niet een, maar feitelijk meerdere, waarvan hieronder toch het meest representatieve voor het democratisch stem-gehalte van het Euro-Parlement. Remember! Ieder lege zetel is goed voor per maand € 12.000 NETTO belastingvrij (+ terugbetaalde kosten) en 3 jaar uittredingsvergoeding. Zeg nu zelf wat U in hun plaats zou denken over deze Europese Unie….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     








    17-01-2014, 13:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1713 - HET WARE GELAAT VAN DE ISLAM: GELUKKIG NOG VER WEG IN DONKER AFRIKA

    **

    Vrijdag 17 januari

    Zon 8u37-17u09

    H Antonius, abt

    Sint-Antonius met zijn verken, vader abt van Kouderkerken,

    is er een die steeds verkiest dat het op zijn feestdag vriest

    *

     

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Ver weg in ‘Donker Afrika’…. Maar wat heet ‘ver weg’ in deze interstellaire reistijden, waar de satellieten de mamma’s van de kleinste busselkinderen hun kleintjes horen mekkeren van de andere kant van de wereld? Jules Verne (°1828) schreef boeken, omdat hij (!) in zijn verbeelding ‘In Tachtig dagen rond de wereld’ zou kunnen reizen, en de bruidjes die in 1945-1946 hun cowboy achterna reisden naar de States, deden daar 3 à 4 weren over. Met de familie naar De Panne mogen meerijden naar zee met een gebuur (1950) was dé gebeurtenis van het jaar. Vroeger kostte het de Islam honderden jaren, om terug op krachten te komen, na weer eens te zijn teruggeslagen. Na beide wereldoorlogen ging dat in steeds sneller tempo, en de laatste jaren is het bijna niet meer bij te houden. Gelijktijdig zitten die overal in heel Europa, en het wachten is alleen nog op de versterking van ‘Eigen Kweek’ van Strijders voor de Profeet ……

    Ja, ik weet het: we vallen met onze laaglitanie op deze blog in herhaling. Moet zo ongeveer dezelfde bedenking geweest zijn, als de mensen rond Graf Stauffenberg die jarenlang zuchtten onder het schrikbewind van de Nazi Democratische Socialen. En hun bekommernis bekochten met hun leven, want zij kwamen bij het handelen hopeloos te laat. Zij eindigden aan vleeshaken in de Berlijnse Spandau-gevangenis. Alleen Stauffenberg zelf kreeg de dag zelf dank zij zijn vrienden, de genadedood, door de dood met de kogel.

    Van het achterlijk Arabisch schiereiland is de Islam, als die niet nogmaals gestopt wordt, goed onderweg om zelf de Eurocraten in Brussel erbij te lappen. In het leger van Obama zijn ze, naar blijkt uit de publicaties van Republiekijs gezinde snuister-journalisten, zelfs al doorgedrongen tot in de hoogste militaire leiderskringen, iets wat in Europa dapper onder de mat geveegd wordt. Niet weet, niet deert!

    Ooit deed Le Roi Albert Premier zijn Vlaamse soldaten aan de IJzer sneuvelen, omdat ze het Frans van hun officieren niet verstonden. Als straks de kromzwaarden tegen ons worden bovengehaald, zal ook deze keer niemand de officieren verstaan, want Arabisch. De bevelen zelf trouwens zullen ze geen zijn om dapper verweer te bieden, maar om zich bij de overmacht neer te leggen. Om het hoofd te buigen, zodat de onthoofding vreedzaam en soepel kan verlopen.

    BASIS v/d INSPIRATIE

     

    In 1990 besloten 24 Afrikaanse landen de vernietiging van het christendom. Het besluit wordt al jarenlang in praktijk gebracht

    (Door: Michael Mannheimer)

    *

    De onderstaande tekst werd 24 jaar geleden gepubliceerd, toen de wereld nog geen idee had van de aanvallen op het World Trade Center of van de terreuraanvallen in Madrid, Frankrijk of Londen. Ook de VN-aanval op Irak was nog ver weg – en in Afghanistan kon de Taliban ongehinderd haar terreurheerschappij doordrukken, terwijl daar tegelijkertijd, onder bescherming van de Taliban, Osama bin Laden zich bezig kon houden met de opbouw van zijn terreurorganisatie Al Qaida. Dus allemaal punten waarvan geen sprake was, die huidige moslims aanvoeren als hun rechtvaardiging voor hun aanvallen op en vervolging van christenen in hun landen en tegen de landen van het Westen. Want de islam heeft zo´n rechtvaardiging helemaal niet nodig.

    Zijn religieuze intolerantie is systematisch: op 2000 plaatsen in de koran en de soenna worden moslims ertoe opgeroepen christenen, Joden en andere “ongelovigen” op te jagen en te doden, totdat op zekere dag de wereld volledig islamitisch is geworden. Dan bestaat datgene wat moslims Dar Al-Islam noemen: de “islamitische vrede”. Maar de zelfbenoemde “religie van de vrede” is in werkelijkheid een “religie van de terreur en de oorlog” tegen niet-moslims.

    September 1990: 24 Afrikaanse landen willen het christendom vernietigen

    In juli 1990 hebben 24 islamitische regeringen in Afrika besloten het christendom en alle niet-islamitische religies in alle vormen te vernietigen. Daartoe werd de “Islam-in-Africa-Organisation” (IAO) opgericht. Volgens het oprichtingsprotocol dienen er geen politieke topfuncties meer met christenen bezet te worden. Verder dient in deze landen het islamitische recht te worden ingevoerd. Men wil westerse rechtssystemen uitroeien.

     

    Achtergrond: Het nieuwe antichristelijke initiatief van de islamitische fundamentalisten is het meest radicale tot nu toe. De discriminatie van christenen en andere confessies beheerste de politiek van deze landen in de politieke praktijk, maar nu wordt deze tot “recht” verklaard. Daartoe behoort ook, dat bij verkiezingen in het vervolg alleen nog maar moslims mogen kandideren. Tot de 24 lidstaten behoren Soedan, dat zijn uitroeiingoorlog tegen de christenen en animisten in Zuid-Soedan voortzet, en Nigeria, met bijna 100 miljoen inwoners het meest bevolkte land, dat met 35 miljard Duitse Mark de uitbreiding van de islam financiert om zo “aan de hele wereld te laten zien dat Nigeria een echte islamitische natie is.” Ongeveer 49% van de Nigerianen is christen en slechts 36% is moslim.

     

    Over dit onderwerp schreef Helmut Matthies, de chef-redacteur van de informatiedienst van de Evangelische Alliantie (Idea) op 13-09-1990 in een commentaar:

     

    “Wat de 24 islamitische regeringen van Afrika in naam van hun religie besloten hebben, werd door de nationaalsocialisten in naam van een rassenideologie tegenover de Joden uitgevoerd. Sindsdien is er veel geklaagd over het zwijgen in Duitsland over deze misdaad, maar ook in veel andere landen. Nu hebben 24 landen de uitroeiing van een religie besloten, waartoe in deze landen tussen de 70 en 100 miljoen christenen behoren. En hoewel deze melding al in juli werd verspreid, zwijgt tot nu toe iedereen: de Wereldraad van Kerken, de Lutherse Wereldbond, het ministerie van Buitenlandse Zaken in Bonn evenals in andere landen, de VN.

     

    Daarover bestaat niet alleen maar één parallel met het Derde Rijk. Na 1945 heeft men de vervolging van christenen in de communistische landen niet waar willen hebben. De Wereldraad van Kerken ontkende deze vervolging jarenlang net zoals niet weinig West-Duitse en Oost-Duitse kerkleiders. Westerse christenen, die er desondanks steeds op wezen, werden bestempeld als onverbeterlijke anticommunisten. Nu weet men beter…

     

    Natuurlijk mag er geen haat tegenover moslims ontstaan. Maar het wereldwijde islamitische offensief moet zo snel mogelijk als een van de grootste uitdagingen worden opgepakt: het aantal moslims is sinds 1900 verzesvoudigd tot 1,2 miljard. Daarbij moeten vooral de fundamentele verschillen tussen christendom en islam niet langer genegeerd worden. De voortdurende poging van kerkelijke islamreferenten om deze verschillen weg te wissen, moet gestopt worde

    http://www.das-graue-tagebuch.de/html/1090138-24_staaten_afrikas_wol.html

    Bron:
    http://michael-mannheimer.info
    Auteur: Michael Mannheimer

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

     

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Over Afrika blijven onze media het maar hebben over ‘reelen’ en ‘opstandelinen’, zodat ze nergens of toch bijna nergens, de Isam dienen te vermelden. In Afrika en elders in de wereld speelt men met bomauto’s en bomgordels als op een kraam met bollo smitto in de Vlaamse kermissen van weleer. De verslaggeving over dat alles gebeeut trouwens in dezelfde stijl als het vroeger volksvermaak.

    Ondertussen helot en dapper mee, om de eigen stellingen zo goed mogelijk af te breken. De ‘Verenigde Naties’ dagvaarden nu Het Vaticaan wegens het vermeende kindermisbruik. Gewoon om daarover nogmaals te kunnen berichten. Geen kat die er aan denkt, dat de meeste van die zaken al lang verjaard zijn, of pas aan de oppervlakte gekomen zijn, als de vermeede dadrs al lang overleden zijn. E ‘de Prisen der Kerk’ van bij ons; hebben die boter op hun hoofd, of zijn ze hun tong verloren?

    Trouwens,; die ‘Verenigde Naties’: het is toch algemeen geweten dat die onder leiding en gezag staan van een Muzelmanse meerderheid?! Waarom verschijnen er dan nergens vlammende protesten tegen deze sfeervergiftiging?

    Ocj ja, natuurlijk! Net als die miljoenen brave Duitsers ook Hitler en zijn trawanten lieten begaan, bange hazen dat ze waren, en misschien lijk nu, ook wel grondig verslaafd waren aan en in slaap gewiegd door de voetbalcompetitie, de festivals en de cyclocross. Ze waren misschien half gehypnotiseerd of in slaap gewiegd door die Marlène Dietrich, die met zwoele stem onder een lantaarn voor de kazernepoort stond te sachten naar hare soldaat. Zonder te weten dat die al gesneuveld was ergens in de steppen van het onmetelijke Rusland. Later zou ze zingen, om zich af te vragen, ‘wo die Gräber sind’. Kunnen onze meisjes zich beter nu al beginnen afvragen….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     








    17-01-2014, 13:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    16-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1711 - HET LOSSE FLODDERGEVECHT OM IN DE LUCHT TE SCHIETEN MET NEP-MUNITIE

    Na de Arabische Lente daar,

     

    Nu met dezelfde wapens, de Rode Zomer bij ons.

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Als eenn trimof-bericht in       l de Verenigde Vlaamse Vijandpers eenzelfde kop: KBC, de ’Bank van Hier’ is in hun gedachten, vleugellam geschoten met ‘belastingparadijzen’ die in feite het speelterrein zijn van de Gents-Bruselse Elite. Wat denken die Vlaamse boerkens wel!

    De link naar het wassen van elkaars ruggen ligt niet ver :al wie schiet op Dexia, Arco, het ACW, enz., heeft direct of indirect banden met de BDW-ers, die als Vlaams Nationalisten de grootste sterkhouders zijn van de bederijfswereld van hier. Die bedrijfswereld van hier behandelt in hoofdzaak hun zaken met ‘De Bank van Hier’ en diezelfde Bank van Hier realiseert & publiceert publiekelijk miljoenenwinsten. Hemeltergend toch voor elke Belgicist…

    En dat terwijl de muzikale Belfius achteruit trappend, maar valse noten blijft spelen… Zelfs de Bank van Het Hof/Le Palais ziet er van af….

    Logisch gevolg: operatie ‘Beschadiging’ gaat van start, en meteen is de stand in de match van de verkiezingsstrijd bijgesteld. Door anderen te bekladden, is de eer van de ACW-top bijgesteld!

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    KBC versluisde 'cijfer met twaalf nullen' naar belastingparadijzen"

    *

    De Bijzondere Belastinginspectie (BBI) onderzoekt een miljardenstroom van de groep KBC naar verscheidene belastingparadijzen. Dat is maandag achter gesloten deuren meegedeeld aan de andere antifraudediensten in het college voor de strijd tegen de fiscale en sociale fraude, schrijft De Tijd vandaag. "KBC heeft niets te verbergen", reageert het bedrijf.

    De cel Belastingparadijzen van de BBI gaf tekst en uitleg. Daarbij was zelfs sprake van een "cijfer met twaalf nullen", dus meer dan duizend miljard euro, aan transacties die KBC via de belastingparadijzen zou hebben gedaan. Dat is volgens de fiscus veruit het hoogste bedrag van alle Belgische bedrijven die werken met fiscale "vluchtlanden".

    Tijdens de vergadering werd afgesproken dat de BBI het voortouw zal nemen in het onderzoek. Staatssecretaris voor Fraudebestrijding John Crombez (sp.a), die het antifraudecollege voorzit, wil niets zeggen over het dossier. "Ik heb wel gevraagd de kwestie zo snel en zo efficiënt mogelijk aan te pakken. Eén ding is duidelijk: de aankondiging dat we de fiscale paradijzen aanpakken, is realiteit."

    "Niets te verbergen"

    KBC-woordvoerster Viviane Huybrecht benadrukt dat KBC niets te verbergen heeft. "Enkele jaren geleden is in ons land een wet ingevoerd die alle Belgische bedrijven verplicht betalingsstromen met firma's in belastingparadijzen aan te geven. KBC Bank heeft dat volledig en correct gedaan. En wij hebben aan de belastinginspecteur naar aanleiding van de gewone controles uitvoerig en in alle transparantie uitleg gegeven over die transacties. We zijn evenwel nooit gecontacteerd door de BBI, en weten ook niet waar het geciteerde bedrag van 1.000 miljard wordt gehaald."

     

    Vandaag resten nog drie dergelijke vennootschappen. Die hebben nog contractuele verplichtingen. Van zodra die zijn afgehandeld, worden de vennootschappen geliquideerd, luidt het bij de bank. Er is ook steeds belasting betaald in de landen waar de hoofdzetel is gevestigd van de vennootschappen, onder meer in België.

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Hoe het verder verloopt? Dat is iets voor nà de Moeder Aller Verkiezingen. Maar in de Volkshuizen ligt er nu munitie voor de aanhang. ‘Het AW zeurpieten? Ja, en dan? Wat is de KBC misschien, hé’

    IN Leuven wrijft ’t Cleyn Toebackske over zijn zere voet, binst hij schouderklopjes krijgt van den John Crombez. Het dik bebrilde Kawouter ’t Bleekschijterke zit aan aan het Staatsbanket. Hij heft hoog het glas, en streelt ’s wils met de linkerhand onder tafel discreet de bovendij van zij tafeldame. Hij krijgt meteen een vette knipoog van ‘zin’ koene Minister van Geen Financiën. De afspraak is dus bevestigd: volgende week gaan ze op safari naar Andere Horizonten, om daar samen op bokken te schieten.

    Ach Man! Zwans nu nie! De Verkiezingen, dat is pas iets voor binnen vier maand en tegen dan is het kiesvee al lang deze zet vergeten! Wedden wie e intussen het eest bokken schiet?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     




    16-01-2014, 17:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1710 – HOERA! WE MOGEN DIE VERVELENDE 10 GEBODEN GODS GEWOON SCHRAPEN

    **

    Donderdag 16 januari

    Zon 8u38-17u07

    H Paulus, de Kluizenaar

    *

     

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Het 6de en 9de Gebod (tegen ’vuile manieren’) zijn al een tijdeke zo goed als bij wet vervallen verklaard, het 5de (elkaar niet vermoorden) is, sedert de jaren ’60 en de uitvinding van die ene pil, versoepeld tot op het aagename na), het 4de Gebod, over eerbied voor de eigen ouders, is meestal zonder voorwerp, want welk kind weet vandaag-de-dag nu nog wie zijn echte vader of moeder zijn.

    Gebod N r 1, 2 & 3 gaan over God en Godsdienst-beleving, en die zijn derhalve beledigend voor de Moslimmers onder ons. Ze zijn alle drie onder de controle gebracht van de 4 bestaande CGKR’s, de 3 Gewestelijke en ene overkoepelende Federale, daar ze vallen onder de wetten van de racisme-bestrijding.

    De overige geboden over niet liegen, niet vloeken, en niet afgunstig zijn, zijn voor zover nodig, hernomen in het Burgerlijk Wetboek, maar met een beetje Advocaat hoeft niemand daar last van te hebben.

    Vandaar de gelukzalige glimlach op ieders lippen, bij het lezen van onderstaand hoopgevend verslag. Het opent inderdaad vele opwekkende vooruitzichten, namelijk dat het menselijk ras zonder buitenaardse hulp, er in slaagt zichzelf uit te roeien. Naast deze verschrikkelijke maar legale moorden, is er trouwens de HOLEBI-wereld die de grote verdienste heeft zichzelf met het meeste genot ter wereld, uit te doven.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    1,3 miljard abortussen sinds 1980, dit jaar al ruim 1,5 miljoen

    *

    In de zichzelf beschaafd achtende wereld vindt sinds de jaren '80 een massaslachting onder de meest kwetsbare vorm van menselijk leven plaats, die door bijna alle politieke partijen als één van de grootste verworvenheden van de moderne samenleving wordt beschouwd. Wereldwijd werden de afgelopen 34 jaar bijna 1,3 miljard baby's geaborteerd, waarvan ruim 1,5 miljoen in het nog prille jaar 2014. Even opvallend als schrijnend: in de VS, waar dagelijks meer ongeboren baby's hun leven verliezen dan er slachtoffers vielen bij de aanslagen van 9/11, noemt de ruime meerderheid van de vrouwen die abortus laat plegen zichzelf christen.

    'Verbod op abortus misdaad tegen de menselijkheid'

    Zonder abortus had de wereldbevolking op dit moment 8,5 miljard zielen geteld, en hadden de Verenigde Staten 57 miljoen inwoners meer geteld dan de huidige 314 miljoen. De Chinezen zouden zelfs bijna 350 miljoen inwoners meer hebben dan nu. In ons eigen land zou de teller (sinds 1975) op circa 17,6 miljoen* staan, in plaats van de huidige 16,77 miljoen (* Abortussen van niet in Nederland woonachtige vrouwen niet meegerekend (3)).

    Fantastisch, zeggen velen, want er zouden 'toch al teveel mensen op de wereld' zijn. Dat zijn dezelfde mensen die -terecht- gruwelijke slachtpartijen tijdens oorlogen en conflicten zoals in Syrië fel veroordelen. De dubbele moraal ten aanzien van de waarde van een menselijk leven is echter al dermate gemeengoed geworden, dat er steeds meer stemmen opgaan -zoals in de VN- om voortaan het verbieden van abortus een 'marteling' en een misdaad tegen de menselijkheid te noemen.

    Meeste Amerikaanse vrouwen noemen zich christen

    Hoe u er ook over denkt, we leven in een wereld waarin het in de meeste landen doodnormaal is geworden om een groot aantal potentiële medeburgers het recht op het zien van het levenslicht te ontzeggen. Als we kijken naar de VS, ooit het christelijke land bij uitstek, zijn de cijfers onthutsend: iedere dag worden er meer dan 3000 abortussen (alle vormen bij elkaar opgeteld) gepleegd. In de stad New York eindigt maar liefst 41% van de zwangerschappen in een abortus.

    Echt ontluisterend is het gegeven dat de meeste Amerikaanse vrouwen die een abortus laten plegen, beweren christen te zijn: 42% is protestants, en 27% katholiek. Bijna de helft van alle betrokken vrouwen krijgt minstens 2 abortussen. Van alle Amerikaanse vrouwen van 45 heeft ongeveer één derde ooit een abortus gehad.

    Onder de zwarte bevolking is het abortuspercentage nog veel hoger: 52% van alle 'zwarte' zwangerschappen wordt voortijdig afgebroken. 86% van alle abortussen worden niet uit medische of andere noodzaak verricht, maar enkel omdat de komst van (nog) een kind niet goed uitkomt. Van de vrouwen die een abortus krijgen, is 18% nog een tiener.

    'Zuigeling vermoorden meest genadige daad'

    Margaret Sanger, de oprichter van de 'pro-choice' organisatie Planned Parenthood die sinds de komst van Obama jaarlijks met honderden miljoenen wordt gesubsidieerd, zei ooit letterlijk dat 'het meest genadige dat een gezin één van zijn zuigelingen kan aandoen, is hem te vermoorden.' In 1922 schreef ze in haar boek 'Woman, Morality en Birth Control' dat geboortecontrole uiteindelijk tot een 'zuiverder ras' moet leiden. Haar organisatie verricht in de VS inmiddels meer dan 300.000 abortussen per jaar. In 72% van de gevallen behoren de 'klanten' tot het armere deel van de bevolking.

    Gruwelmoorden op ongeborenen dagelijkse praktijk

    Vorig jaar besteedden we aandacht aan de rechtszaak tegen Kermit Gosnell, die op ongekend gruwelijke wijze nog levende geaborteerde baby's vermoordde. De media deden alsof hij een uitzondering was, maar diverse bronnen bevestigden dat zijn methoden, die Joseph Mengele jaloers zouden maken, dagelijkse praktijk zijn in de Amerikaanse abortusklinieken.

    Tegenstanders van abortus kunnen echter beter hun mond houden over deze gelegaliseerde Holocaust, want in januari 2012 kenmerkte het ministerie van Homeland Security hen als potentiële terroristen. Ook in andere overheidsrapporten worden anti-abortusactivisten een bedreiging voor de nationale veiligheid genoemd.

    Verkrachting en incest minder dan 1% van totaal

    Voorstanders noemen nogal eens het begrijpelijke argument van verkrachtingen en incest. Zwangerschappen die op zo'n afschuwelijke wijze ontstaan vormen echter een buitengewoon klein percentage van het totaal. Dit jaar werden er wereldwijd al 1,5 miljoen abortussen gepleegd, waarvan ruim 45.000 in de VS. In 439 gevallen ging het in Amerika om een verkrachting of incest, nog geen 1% van alle afgebroken zwangerschappen (2).

    Xander

     

    PERSOONLIJKE BENADERING

    In de fameuze ‘Eindtijd’ die in alle godsdiensten ter wereld, de beschaafde zowel als de andere, door de Profeten voorspeld wordt, is er altijd en overal sprake van buitenaardse tussenkomsten.

    Allemaal larie en apekool : de mensheid gelooft daar niet aan, en verkiest liever zelf de hand aan de ploeg te slaan. Door bijvoorbeeld te gaan leven zonder God noch Gebod. Og, beter gezegd, ‘Lijk God in Frankrijk’ met du vin, les mômes et de la danse. La Douce France wordt in de Geschiedenis niet voor niets ‘La Fille Ainée de l’Eglise’ genoemed.

    Moest dit niet rap genoeg gaan, dan is er nog altijd de directe methode, voor het eerst massaal in toepassing gebracht door de Duitse Socialen in de jaren ‘30-’40 van vorige eeuw.’Ein frischer fröhlicher Krieg’ en wat Zyclon B daar boven op: iedereen content. Zowel wapensmeden als Krupp (en Herstal), en chemie reuzen als Bayer, Höchst zn IG Farben. Die laate produceerde eerst het doordeweekse Zyclon B, maar gig alras over tot het gevreesde Sarin, waarvan de klanen meestal de pietrolboeren uit het Oosten waren. Zoals die Assad uit Syrië, die de verouderde stocjs van de Saoudi’s overkocht.

    En toen kwam in Syrië de burgeroolog, Moslimmers onder elkaar en allen samen tegen de Cristenen, en het Sarin deed zijn intrede op het wereldtoneel. Nergens werd over de herkomst (de wae schuldigen) gerept, alleen over de gebruikers. Allemaal Stoute Meneren!

    En toen kwam de Nonkel uit Amerika op het toneel. Zuiver uit menslievendheid zou die de knoeiboel oplossen. Einde verhaal.

    Niemand van de Belgische Verkochte Gazetten, noch de TV, repte er met één woord over. Maar de NOS wel. Want de NOS is NL, en NL is een dagreis verder verwijderd van het Hoofdkwartier van de EURO en de achterliggende aankomende wereldmacht van de Nieuwe Nazi-bazen in Broekzele.

    Op de Nos zagen we gisteren, 15 januari 2014, een reportage van dat Amerikaans oorlogsschip, geweldiger van afmetingen dan elke cruise-schip, die de eerste lading Sarin had opgenomen om te verwerken, d.i. de chemische bstanddelen ervan uit elkaar te filteren(?!). Die dan in vaten werden overgeladan op gewone schepen, die deze herwonnen grondstoffen afvoerden naar de kopers ervan, in Duitsland….

    Redenering; men kan niet voorzichtig genoeg omspringen met grondstoffen, en secondo: het is niet meer dan gewone handel drijven… om zodoende de tewerkstelling te behouden.

    *

    Wat ik hiermee probeer te bewijzen? Dat er wereldwijd een nieuw complot gesmeed wordt, dat deze eer veel accurater zal moeten werken dan het eerste, dat op posten gesteld werd door een geniale fantast die op het einde zelfmoord moest plegen.

    Doden hebben immers de goede gewoonte van niet meer te praten. Dat ondervond ook zijn maatje in Italië, geliquideerd op bevel van Stalin himself en dat ondervond de rest van de Nazi Staf in Neurenberg. Alleen der Stellvertreter van de Führer, de ‘krankzinnig geworden’ Rudolf Hess, die omdat hij bleef zwijgen, mocht blijven leven tot hij in de gevangenis bijna 100 jaar mocht worden.

    En deze keer zal De As van het Kwaad niet de As Rome-Berlijn zijn, maar de As Brussel-Berlijn.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     





    16-01-2014, 15:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1709 – Mr. ENERZIJDS WAST WEERAL DE RUG VAN Mr. ANDERZIJDS EN VICE VERSA

    **

    Donderdag 16 januari

    Zon 8u38-17u07

    H Paulus, de Kluizenaar

    *

    Tenzij zij samen de rug van Mevrouw wassen….

     

    Want bij de Christen Democraten zijn

    Mirakels nooit ver weg….

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Nu even goed opletten: de Arco-ërs die voor de deur van Kawouter Beke geld uit de muur eisten in ruil voor hun stem, hebben, wat niet de bedoeling kan geweest zijn, de link boot gelegd tussen enerzijds en anderzijds. Ze werden de volgende dag reeds op hun wenken bediend. D.w.z. ze werden door Just-is-Just met een nieuw kluitje in her riet gestuurd, met een duidelijk ‘morgen d.i. na de verkiezingen, dan worden jullie gratis geschoren.

    Kijk, mijn beste Arco-ërs, om jullie allemaal te plezieren, wenste ik dat ik een glazen bol had van hier tot ginder, die daarenboven zeer duidlelijk geprogrammeerd zou moeten zijn. Misschien dat er beroep kan gedan worden, op de computer-specialist (geen namen AUB) die enerzijds de Fiscus als klant heeft, en anderzijds bij de horeca en de apothekers jarenlang kass’s verkocht die de Fiscus even jarenlang in het ootje nam. Eten uit dezelfde borden als Hoge Pieten: diergelijke referenties kunnen niet anders dan leerzaam zijn. Of is dat eerder, met een zijdelingse blik naar het Gild der Pillendraaiers, een te duidelijke hint naar hun naïeviteit? Van de Horeca kan dat nog begrepen worden, maar weten die domkoppen dan niet dat de boer die één kieken mist, daar niet veel om geeft, totdat hij er op een mooie dag een hele toom mist, zodat hij meteen vliegensvlug het gat in de haag dicht maakt… Ach sukkelaars toch! Zodra men met tweeën een geheim deelt, is dat immers geen geheim meer! Zeg dat het gezegd is door een bekende van de zweep!

    *

    Maar ik wilde het hebben over de link tussen enerzijds Boer Beke en anderzijds de Hogere Regionen van den Belgischen Staat. Ee soort van ‘communicerende Vaten’ dus, en dat heeft helemaal niets te zien met ‘ter H. Tafel naderen’, want dat is namelijk niet meer van oze tijd. Al zal men achteraf waarschijnlijk wèl bij elkaar aan tafel gaan. Liefst in een discrete 4-sterrenzaak met vele knusse achterkamertjes. Want het oog wil ook wat.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Bewaren E-mailen Corrigeren Afdrukken Linken

    De staatswaarborg voor de Arco-coöperanten blijft voorlopig overeind. De Raad van State heeft woensdag opnieuw de beroepen tegen de waarborg verworpen, maar schuift het dossier wel deels door naar het Grondwettelijk Hof. Daardoor zal er waarschijnlijk pas meer duidelijkheid komen over de overheidsgarantie na de verkiezingen van mei. Dat vernam De Tijd.

     

    De staatswaarborg gaat terug tot 2008, toen Dexia een eerste keer in de problemen kwam en de vrees bestond dat die problemen zouden overslaan naar de toenmalige Dexia-grootaandeelhouder Arco. Maar pas eind 2011, toen Dexia effectief omviel en de Arco-vennootschappen Arcopar, Arcofin en Arcoplus meesleurde en tot vereffening dwong, werd de waarborg hard gemaakt.

     

    De garantie hield in dat de overheid de inleg van de Arco-coöperanten zou vergoeden, als bij het afsluiten van de vereffening zou blijken dat er onvoldoende geld is voor de vergoeding. Het gaat om zo'n 780.000 coöperanten, van wie 653.000 bij Arcopar, die alles samen 1,5 miljard euro inbrachten. Het staat vast dat de opbrengst van de vereffening niet zal volstaan.

    De waarborg werd echter aangevallen voor de Raad van State. Zo stapten de beleggersfederatie VFB en enkele individuele aandeelhouders van Dexia naar het rechtscollege omdat de garantie niet geldt voor de gewone Dexia-aandeelhouders. De auditeur gaf hen gelijk, maar de Raad zelf volgde dat standpunt niet in maart 2013 en verwierp de argumenten van de klagers. Voor een eindoordeel van de Raad is het wel nog wachten op het Grondwettelijk Hof dat moet oordelen of het gelijkheidsbeginsel uit de Grondwet geschonden is.

    Ook aan Franstalige kant was er een zaak, aangespannen door de gemeenten Schaarbeek en Sint-Agatha-Berchem en het pensioenfonds Ogeo Fund

    Bron FET

    PERSOONLIJKE BENADERING

    O Ja, ik zou het bijna nog vergeten. Vroeger meende ik onthouden te hebben, dat het ARCI-coöperanteen geld ging van om en bij de 4 à 5 miljard Euro. Mis Poes, zei vriend Guido van Guvaal op zijn blog, een paar dagen geleden, het was maar 1.5 miljard, een peulschil van verschil.

    Of wordt het een dikke bananenschil, voor de Arco-bazen o.l.v. Troela Francine Swiggers, de wijkmeesteres van het Gld van de Swigende Ede?

    O ja, mijn blazen bol. Bijna vergeten!

    Ik zie tussen, dit en de Verkiezingen (voor de taaisten onder hen kort daarna), een kleine 800.000 bedrogen ACCW-ers, blootvoets, in nachtgewaad en meteen strop om de hals, met bradende toorsten in elke had, in processie en onder begeleiding van een treurmars-fanfare, opstappen naar het Antwerps Stadhuis, om er hun BDW-lidgeld aan te bieden. De Swiggende Troela op een draagberrie meeslepend…..

    Niet wetende, dat ze op die manier enerzijds van de regen anderzijds in de drop komen, want daar heeft men het compromissen maken geleerd aan die van het ACW. Ergo, BDW-ers gaan (van ver voordien) plat op de buik, want zij willen per force het werk dat Schiltz begon, afmaken. Let op mijn woorden: met de driekleur rond de buik, staan ze straks te roepen ‘Leve België’ en ‘Vive le Roi’.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     




    16-01-2014, 11:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1708 - OVER POEPCHIEKE WERK- EN ANDERE SEX *

    *

    Donderdag 16 januari

    Zon 8u38-17u07

    H Paulus, de Kluizenaar

     

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Telkens ik Zuster Harmonica in beeld krijg, slaan bij mij mijn veiligheidsstoppen door. Dan slaat haar seks-appiel in die open gaten dan telkens stoppen in, waardoor alle checks uit haar verlicht brein, bij mij als seks geregistreerd worden. Voor Niet-West Vlamingen is dit misschien Hogere Toegepaste Spraakkunst, maar elke Westflûtenaar zal mij gelijk geven, met zo’n Dames (Gekrulde Haren, gekrulde Zinnen) is het opletten geblazen, als ze over ‘checks’ of seks’ beginnen. Iets dat in hun leefwereld nogal dikwijls synoniem van elkaar is…

    Kijk, dat is ons Sociaal-Democraties Moniekske ten voeten uit. Geleerd door aan het handje te lopen van Pètriek van die Stralende “A”…. De leerstelling was daar: als een sporter niet over de lat geraakt, leggen we gewoon de lat wat lager, en hopskee, weg ermee! Als een op kosten van de samenleving ‘afgestudeerde’ nog even achterlijk is op ’t einde als bij ’t begin, dan betaalt de bedrijfswereld gewoon verder tot het einde van diens dagen…..Want zoiets, dat is toch zuiver de schuld van de Vlaams Belagers! Alles wat verkeerd loopt, is immers hun schuld. Vlaams Belangers, dat zijn immers de sterkhouders van de bedrijfswereld. Er zouden volgens de Sossile Heilaskeer al lang geen bedrijven meer zijn, moesten die lelijke nationalisten weg zijn!

    De Sossen zitten inderdaad bijna op de bodem van hun historische terugval, en daar moet Zuster Harmonica met haar ‘werk-seks’ wat wasverzachter tegenaan gooien, om aldus door het verkregen schuim wat aandacht af te leiden van de Ajuiinenstad, waar de Sossialen daar elkaar uit de partij zwieren. Echt geen schot in de roos, maar een salvo in eigen voet.

    Al die ‘cheques’ zijn volgens mij het zuiverste bewijs dat ons geld, de Euro, niets meer waard is. Ooit was het zò, dat wie geld ‘namaakte’, door de Wet met dwangarbeid werd bestraft. Dat was in de tijd van de goudstandaard, waar ieder bankbiljet een bepaald aandeel aan goud vertegenwoordigde. Echt waar! Die goudvoorraad lag toen opgeslagen, voor wie dat geloofde, in de kelders van de Nationale Bank in Brussel. Maar sedert de USA heel Europa kwam ‘bevrijden’ van diene smerige Duits, ligt al dat goud van al die Europese landen, daar nu veilig en safe opgeslagen in de kelders van Fort Knox, ergens in Amerika. Dat is de pure waarheid, of toch dar zo omtrent, om De Witte van Zichem te parafraseren.

    Dus draaien sedertdien de persen voor de bankbiljetten op verhoogd toerental op commando van het kernkabinet.. En als zelfs dàt niet meer volstaat, of gelimiteerd wordt door de Eurocraten, dan gebruikt men maar, lijk de eerste de beste valsmunters, de lapmiddelen. Eerst waren er de ‘maaltijdcheques’ om de thesaurie te vervangen bij het aanschaffen van de zaken van eerste levensbehoefte, later volgden de ‘dienstencheques’ om diensten te kopen en de Staat te doen meebetalen, en nu straks dus de ‘werkcheques’ om, om het even waar en hoe, ‘werk’ aan te kopen.

    De nevenbedoeling is, dat de Overheid een graantje komt meepikken in het zwartwerk, en hiermee meteen het bedje spreidt voor een wereld van overkoepelend niet-officiële arbeid, waarin een kat haar jongen niet meer terugvindt.Het zoveelste lapmiddeltje om de krakkemakke Belgica in de vaart te houden!

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Werkcheque moet 15.000 jongeren aan job helpen

    dm UPDATE Werkgevers kunnen binnenkort laagopgeleide jongeren aannemen met een soort dienstencheques. Dat is het plan van minister van Werk Monica De Coninck (sp.a). Ze stelt voor de bestaande Activa-maatregel, waardoor een werkgever 1.000 euro korting per maand krijgt op de loonkostenfactuur voor een jonge en laaggeschoolde werknemer, om te vormen tot een werkcheque. Dat meldt de krant De Tijd.

    Doordat het systeem eenvoudiger wordt, zullen meer bedrijven er gebruik van maken.

    De hervorming moet 15.000 jongeren aan een baan helpen. Het doel van de huidige Activa-regeling is het indijken van de jeugdwerkloosheid. Door de korting komt het brutoloon van een jonge laaggeschoolde werknemer ongeveer gelijk te liggen met het nettoloon. Dat maakt het voor bedrijven interessant om hen aan te nemen.

    "Het is een goede maatregel, waarvan zowel de jongeren als de bedrijven profiteren. Maar hij is te complex", stelt De Coninck. "Bedrijven die de korting willen, moeten heel wat paperassen invullen."

    Minder paperassen

    De Coninck wil via de werkcheque de administratieve rompslomp de wereld uit krijgen. "Doordat het systeem eenvoudiger wordt, zullen meer bedrijven er gebruik van maken", meent ze.

    Momenteel zijn zo'n 30.000 jongeren met de regeling aan de slag. De cheque zal 10 euro kosten. Een werkgever kan daarmee een uur arbeid betalen. Hij moet wel enkele voorwaarden respecteren. De werknemer mag geen diploma middelbaar onderwijs hebben, moet jonger dan dertig zijn en moet minstens zes maanden ingeschreven zijn als werkzoekende.

    Kleine bedrijven

    De hervorming moet ook kleine bedrijven aansporen de Activa-maatregel te benutten. "Grote bedrijven laten door een sociaal secretariaat uitzoeken welke loonkostenkortingen ze kunnen krijgen", stelt De Coninck. "Kleine ondernemingen kunnen het zich echter niet permitteren om met zo'n secretariaat te werken en weten dus vaak niet dat ze recht hebben op de korting of passen omdat het hen allemaal te ingewikkeld is."

    Het is wel nog niet duidelijk wie de cheque moet uitbetalen of wie de achterliggende berekeningen doet. Als het voorstel groen licht krijgt op het kernkabinet, gaat De Coninck met de sociale partners bekijken hoe dat precies ingevuld moet worden.

    *

    Bron: alle 12 Vlaamse gazetten, met zo goed als woordelijk identieke uitleg, waar de hoera-stemming zo van af druipt.

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Het is waarschijnlijk bedoeld als verkiezingsstunt, maar het wordt wel de grap van de eeuw. Of anders gezegd; een systeem op de maat van samenlevingen zoals deze onder de arme-grens, waarin Vlaanderen beetje-bij-beetje wordt meegesleurd.

    In een normale gezonde economie zijn de zaken klaar als pompwater. Arbeid is gewoon een essentieel deel van de kostprijs, en die wordt vergoed volgens vraag en aanbod. Goede arbeid = goede verloning, en de politiek moet daar met zijn poten van af blijven.

    Maar gans ons productie-proces, elk minuscuul onderdeeltje ervan, is al decennia lang door de betuttelende Overheid ingepalmd via allerlei wetten, wetjes en voorschriften, waarvan het Grote Voorbeeld was, de ‘geleide economie’ van wijlen het Sovjetrijk U weet wel: ‘Eigendom is diefstal’, die onzin heeft nooit lang stand gehouden. Zie China, waar na De Grote Sprong Voorwaarts van Mao, privé-eigendom stilaan weer wordt toegelaten. Zelfs de ‘kinderplanning’ heeft men daar in dat ‘geleid systeem’ moeten loslaten….

    Waar ligt dus het begin van een oplossing om niet verder af te zakken naar het non-niveau van de Zuiderse hangmat-landen, maar om vuist en voet de vane omtrent, onze voet naast die van de Noordelijke Voorspoed-landen te zetten? ? In het ‘ontvetten’ van de Staat, zoals de BDW-ers zeggen? Daar is het hopeloos te laat voor, de kanker is te ver uitgezaaid. Zo lang Vlaanderen geen baas is in eigen huis, geen zeggingsmacht heeft over het Arbeidsbeleid, de Sociale Zekerheid en de Fiscaliteit, zonder stiefmoederlijke bemoeiingen van de Fransdolle potverteerders, is het pompen en toch verzuipen.

    De Nieuwe Tijd voor Vlaanderen moet zo vers en helder zijn als weeral… vers en helder pompwater. Aanzienlijk Hogere Netto Lonen (4 x hoofdletter) in elk huishoudzakje, en minder niet-te-betalen overheidsinmenging bij de patroons, met als resultaat een stabiel gegeven in de kostprijsberekening. Dàt, samen met de spreekwoordelijke intelligente aanpak van onze Bedrijfsleiders, groot en vooral klein, is de waarborg voor een welvarend Vlaanderen. Diezelfde klare taal van de kant van Het Vlaams Belang, wordt meer en meer beluisterd : de failliete boel ordelijk opdelen en herstarten met een nieuwe lei, dat is de inzet van de volgende verkiezingen.

    En dan voor hangmat-burgers, bedorven door het Belgisch systeem: een doorgedreven wederopvoeding uittekenen, desnoods in de leegstaande legerkazernes, onder militaire tucht.

    Voor wie dan nog uitvalt, misschien die dwangarbeid’ weer invoeren waarmee men vroeger de namaker van onze bankbiljetten bestrafte. Moest het (door de schuld van de Duitse Socialisten!) zo geen beladen term geworden zijn, ik zou zeggen: leidt ze binnen onder poorten met daar boven ‘Arbeit macht Frei’, en zorg dan dat die sukkelaars daar leren werken, zodat ze ooit inderdaad weer vrij kunnen komen.

    Kijk, en dat gezgde, ‘door arbeid bevrijd worden’, heb ik in het gezonde platteladsleven in mijn kinderenjaren anders belffd. Daar zeiden onze mensen gewoon ’Wie niet werkt, moet ook niet eten’….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *


    16-01-2014, 10:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    15-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1707 - EEN NIEUWJAARSTOESPRAAK UIT HET HOL VAN DE MOE GETERGDE LEEUW

     

    **

    Woensdag 15 januari

    Zon 8u39-17u06

    H Arnold Janssen

    De attributen van een Euro Commissaris

     

    Toegegeven: er bestaan nog grotere stelen…

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Wiite kaproenen (Gent), Rode kaproenen (Brugge), Baluwe Kaproenen (Ieper) in volgorde de 3 grootste steden van Vlaanderen in vroeger tijden: waarom zijn die 3 kleuren, liefst in horizontale banden voor het profijtige ervan, niet in de plaats gekomen va Het Beest?

    Mag ik het zeggen, Walter? Onze dappere Voorvaderen hebben voor de Zwarte Leeuw gekozen op een rijk Gouden Veld, omdat ze net als de Engelsen, niet wilden meelopen in de stoet met andere landen, die allemaal strepen hadden, niet ofwel 3 profijtige horizontale strepen die tot de laatste centimeter kunnen gebruikt worden, of, voor wie het breed had en het dus breed kon laten hangen, verticale strepen, waar zoals bij de zwart-geel-rode vlag, de laatste kleur bij intens gebruik er gemakkelijk kan afwaaien …

    Kijk, Walter, en zo werd het De Vlaamse Leeuw, zoals wij hem kennen, niet alleen omdat Vlamingen daarmee hun voorouders willen eren, maar ook en vooral omdat Vlamingen niet zijn zoals anderen, die graag in de pas gecommandeerd worden. Wie De Leeuw ziet, ziet de Vlaming zoals hij is: indrukwekkend maar braaf, recht voor vuist en zonder fransjes of tierlantijntjes.

    Ah Ja, en die ‘kaproenen’…. Die mogen op een zeldzame keer wel eens boven gehaald worden om d’een of d’ander te tuchtigen….. Want van alle kluchten, is de Keizer van Berlare om erbij te zuchten…

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

     

    NIEUWJAARSTOESPRAAK

    Door een gunstige wind konden wij de nieuwjaarstoespraak van de directeur van de BBI van Gent, Karel Anthonissen, op de kop tikken.

    *

    Overgenomen van ‘tSCHELDT, met vele groeten, met de beste Nieuwjaarswensen en met de vraag of U (65+) echt geen 5 € per maand kunt midden om rechtsreeks een abonnementje te nemen….. Nee, niet God zal ’t U lonen, maar wel Bert Muraht, de hoofdredacteur.

    *

    Nieuwjaar 2014

     

    Beste collega’s, goede vrienden,

    Wij hebben een berucht jaar achter de rug. Daarom ben ik toch wel opgelucht dat het voorbij is. Veel problemen en veel dossiers zijn opgelost, ook enkele die we spectaculair verloren hebben. Of schijnbaar verloren, want zo zou ik sommige verloren zaken een groot succes durven noemen. Wij blijven succesvolle visitaties doen.

    Eigenlijk is maar één klein probleempje niet opgelost geraakt. Dat is de vraag wanneer wij nu eindelijk eens een herkenningsteken gaan krijgen, een badge of een armband, voor bij deze vistaties. Het hoofdbestuur is daar niet voor.

    Berucht, opgelucht, … in het voorgaande hebben wij al enkele woorden die eindigen op -ucht gebruikt.

     

    Op het Duitse Sehnsucht na, kent blijkbaar alleen de Nederlandse taal zulke mooie woorden met -ucht, zoals belastingvlucht of vluchtland...

    Ik heb mij voor vandaag voorgenomen ze allemaal te gebruiken.

    Zoals ik al zei, het was een berucht jaar, een roemrucht jaar zelfs. Zoals alle jaren, doen we ook graag een stukje geschiedenis in onze nieuwjaarsboodschap.

    Iedereen heeft al gehoord van de slag bij Gavere in 1453?Zie:

    : https://nl.wikipedia.org/wiki/Gentse_Opstand_(1449-1453)

    Tussen 1449 en 1453 kenden we een grote Gentse opstand tegen de heerszucht en de bedilzucht van de Bourgondische hertog. Die heette toen ook al Filip(s), Filips de Goede, Philippe le Bon. Om meer greep te krijgen op het land nam hij zijn toevlucht tot een nieuwe belasting op zout en brood, eigenlijk op alle vruchten van de Gentse rijkdom. Tussen Gent en de Bourgondische hoofdzetel in Brussel werd heel wat afgezucht maar uiteindelijk kwam het tot een breuk. Filips stuurde een legertje om de Gentenaars op betere gedachten te brengen.

    Gent werd verdedigd door de Witte Kaproenen, de geduchte militie, die een witte muts, een kaproen (van het Frans chaperon), als herkenningsteken droegen. In 1379 had die militie, onder leiding van de beruchte Jan Hyoens, nog de Bruggelingen verslagen.

    Die van Brugge droegen rode kaproenen, die van Ieper, toen de derde van de drie grote Vlaamse steden, droegen blauwe kaproenen. Misschien moeten we die geschiedenis in ere herstellen; zie hierbij enkele moderne modellen.

    Terug naar de geschiedenis.

    In 1453 rukte er een legermacht op van Brussel naar Gent, die voor het eerst zwartkruit of buskruit gebruikte. Een tegenaanval van de Gentenaars via de Schelde op Oudenaarde en via de Dender op Geraardsbergen, mislukte, en de Gentenaars sloegen op de vlucht. Het Brussels-hertogelijke leger vierde zijn wraakzucht en vernielzucht bot op het kasteel van Poeke en alle gevangengenomen Gentenaars werden opgeknoopt of gewurgd. De geschiedenis heeft het gerucht bevestigd dat er binnen de stad tegenstanders van het oproer waren, die meenden dat de strijd niet te winnen was. Hun aanvoerder heette John Fox, van Engelse origine (Jan de Vos dus, niet te verwarren met John de Mol).

    Op 23 juli 1453 vond het grote treffen plaats bij Semmerzake, een gehucht van Gavere, in vogelvlucht ongeveer 20 km ten zuiden van Gent.

    Het Bourgondisch-Brusselse en het Vlaams-Gentse leger telden elk ongeveer 30 000 soldaten. Dat waren voor die tijd enorme aantallen, als je weet dat de stad Gent zelf minder inwoners had. De Vlamingen beten in het zand en ongeveer de helft sneuvelde.

    Filips de Goede liet de stad niet vernielen maar zijn krijgstucht bepaalde dat Gent terechtgewezen werd en de eerzuchtige Gentenaars moesten om vergiffenis smeken, in het Frans nog wel.

    Tot zover de geschiedenis. Die geschiedenis, dát is de reden waarom wij soms toch maar een botsing met Brussel uit de weg gaan. De verliezen zouden te groot kunnen zijn.

    Ik wens iedereen in ieder geval een gelukkig en succesvol 2014. De kans is in ieder geval groot dat het jaar 2014 minder berucht zal zijn. Maar we gaan er toch weer tegenaan.

    Karel Anthonissen

    PS. Al bij al heb ik nu nog twee courante woorden op -ucht niet kunnen gebruiken. Het eerste is ontucht. Als ongeluk het tegenovergestelde is van geluk, dan zal ontucht wel het tegenovergestelde zijn van tucht.

    Het tweede waar ik geen raad mee weet, is klucht. Het rijmt op …-ucht, …uiteraard. Om dat rijm te vermijden heeft iemand het enkele weken geleden nog vertaald als… vaudeville. De vaudeville of de klucht is een theatervorm met heel veel toespelingen naar tucht en ontucht. En zo vallen die woorden toch nog in hun plooi, met dank aan kdg...ucht.

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    In Italiano zegt men over zo’n specch ‘ si non è vero, è ben trovato’…. Il zeg:’ Hoed af voor zo’n verliezer’, die uniek in ‘s mans carrière, voor zijn al te persoonlijke aanpak van de arrogante klootzak, een blaam kreeg toegewezen. Schielijke blamen komen in het dossier van de getuchtigde, en kunnen een serieuze hinderpaal zijn voor de verdere carrière. Maar dedjù; Kral Anthonisen staat al op de bijna-hoogste treden in zijn Administratie! ‘Brussel’ kon dus ‘Gent’ evengoed een mondelinge blaam gegeven hebben, die niet in het dossier komt. Zoals bij Gilbert Van Hee die zo’n mondelinge blaam kreeg van Directeur Tienpont lang geleden in De Collega’s.

    De klucht over De Gucht is maar ’n verzicht verwijderd van de ontknoping in 2015. Al ontsnapt het ventje aan de belastingen + boete op de winst van de verkoop met voorkennis van de aandelen die in feite niet de zijne, maar die van zijn schoonmamaatje waren…

    Als Djonneke Crombez van Fraudebestrijding nu eens Justitie inschakelde om àlle buitenlandse vastgoed vennootschappen door te lichten? Best te beginnen met die N.V’s die sedert Het Liegebeest, om de Begrotingen in evenwicht te houden, Staatseigendommen (goedkoop) konden kopen, om deze dan jarenlang (zeer duur) aan dezelfde Staat te verhuren…. Of, hoe men bergen zwart geld, zonder risico, met Staatssteun, als bloemkool doet groeien…. Met een beetje verbeeldingskracht en veel schriftvervalsing moet dat toch lukken?

    *

    Oei Oei, Edelachtbare, hen ik nu De Kroon ontbloot en alles wat daarrond hangt? Maar Edelachtbare toch, in dit land weet iedereen toch dat er 2 soorten stelen zijn, grote stelen en kleine stelen, maar grote stelen meest.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     








    15-01-2014, 13:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1706 - ALS HET IN PARIJS SYFILIS BACILLEN REGENT DRUPPELT HIJ OOK IN BRUSSEL

    *

    Woensdag 15 januari

    Zon 8u39-17u06

    H Arnold Janssen

    *

    Getekend door de ziekte…

     

    *

    WAAROVER HET GAAT

    In de tijd van de Gulden Sporenslag moesten de Vlamingen toen ook al niet weten van die Parijse mamoerkes en tierlantijntjes, en alleszins al niet omdat ze moesten mee opdraaien om die te bekostigen, via al maar torenhoge belastingen. Allez, zo speken toch de archieven….

    Er is dus niets veranderd bij toen. Ook nu zuchten wij onder de hoogste belastingen ter wereld, en weer is het om Franscouillonse grilletjes te voldoen. Een heetgebakerde Koele Kikker Koning als …vrieskoude Vorst, een Premier wereldwijd bekend om zijn tegennatuurlijke ‘geaardheid’, waarvan iedere Vlaming10keer per dag denkt ‘Vuile macaroni, trek joen broek up en spèkt Vloms’…

    *

    Hieronder leest U over de seksuele ontsporingen in het ‘samenwonen’ van een koppel dat nog niet eens getrouwd is geraakt, danig loopt de mannelijke helft wepel van de goesting om weer eens een ander vleeske in de kuip te krijgen. Van ‘voorbeeldfunctie’ nog nooit gehoord. Integendeel. Ze smeden het ijzer iedere keer dat hij heet staat! En als er jaren later Delhpinnekes van voortkomen, dan vraagt de overspelige vader ‘Et Alors’…. Of, in Brussel, draait die Coburger zich om en dreigt met klachten over laster en eerroof.

    À propos: onze Di Jeanetto schijnt President te zijn van de Socialistische Internationale. Kan die niet doen zoals den Cleynen Toeback in Aalst, en zijn vriend François uit de Partij zetten? Of lijk in de tijd in Congo, toen Kasavubu als President Patrice Lumumba, zijn Eerste Minister afzette (dezelfde die Coburger Boudewijn nadien liet vermoorden), waarna die op zijn beurt Kasavubu afzette? Dàt waren nog eens bewogen tijden!

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    rankrijk’s First Lady in het ziekenhuis opgenomen na affaire van president

    *

    Conservatieve Franse leiders trouwen en nemen een minnares. Socialisten den gewoon wat Hollande ook doet. De gewoon wat Hollande ook doet. De First Lady van Frankrijk, Valerie Trierweiler, is sinds vrijdag in het ziekenhuis opgenomen na beweringen dat president François Hollande een affaire heeft met een Franse actrice, aldus een topmedewerker van Trierweiler. Ik weet niet zeker in hoeverre zij de First Lady is, omdat ze nooit getrouwd waren. Misschien is ze Eerste Vriendin.

    Trierweiler en Hollande zijn niet getrouwd, maar leven samen en ze doet officiële staatsoptredens. Ze ontmoetten elkaar toen ze een verslaggeefster was voor Paris Match, een krant waar ze nog steeds voor werkt.

    Hollande, 59, verliet zijn vorige vrouw, Segolène Royal – de moeder van zijn vier kinderen – voor Trierweiler, 48, voor de presidentiële verkiezing van 2012.

     

    Royal deed voor hem hetzelfde werk. Hollandes populariteitscijfers zijn absoluut verschrikkelijk dus misschien heeft hij de hoop om het Franse volk terug te winnen met een andere affaire.

    En nu dit …

    Hollande was een sterke voorstander van het homohuwelijk en maakte dit tot wet. Dat is niet verwonderlijk, want hij lijkt niet te weten wat het huwelijk is.

    Dit gaat niet alleen over het nemen van foto’s van weer een andere corrupte linkse politicus, het gaat over wat er gebeurt als een samenleving het huwelijk achter zich laat en zo fundamentele waarden opgeeft. Een handvol elites kan wegkomen met het spelen van dat spelletje, maar als het verval van waarden naar beneden sijpelt, volgt een epidemie van vaderloosheid en gebroken gezinnen samen met een hoge criminaliteit en drugsmisbruik.

    Bron:

    Bron:
    www.frontpagemag.com
    Auteur: Daniel Greenfield

    Vertaald uit het Engels door:
    Vederso
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

     

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Eigenlijk is heel de geschiedenis niets meer dan een ‘non event’, in beeld gebracht door de roddelpers en opgefokt door de Media die wij op deze blog het licht in hun ogen niet gunnen. Waarbij men zich kan afvragen wat hiervoor de diepere gronden zijn. Want zeg nu zelf, een Socialist of een Tsjeef die niet vreemd gaat, dàt zou eerder wereldnieuws moeten zijn! Alhoewel; hun utleg is simpel, wat zij in het geniep doen, dat hoort in de privé-sfeer en niemand heeft het recht zich daarlmee te bemoeien. Zo een beetje de theorie van dieven, verkrachters en inbrekers, en dus een goede reden om te worden vrijgesproken…

    Ere wie ere toekomt. Dolf-met-de-Snor was als socialist misschien de enige uitzondering. Na een kortstondige verboden liefde voor zijn veel jonger nichtje Geli Raubal die zelfmoord pleegde omdat Nonkeltje elders teveel aandacht kreeg, vond hij op rijpere leeftijd maar in het verborgene, soelaas bij Eva Braun, met wie hij een paar uur voor zijn dood, trouwde in de Führerbunker diep onder de Reichskanzlarei in het verwoeste Berlijn.. Eindelijk nam hij er de tijd voor, want hij wilde waarschijnlijk met een propere lei bij de Schepper komen…. De man was vegetariër, hij rookte niet en heeft in heel zijn leven niet één druppel alcohol gedronken….. Eigenlijk een model-echtgenoot, ware daar niet zij passie om oorlogje te spelen terwijl niemand toen daar iets voor voelde. Had hij tenminste nog die oorlogen gewonnen, maar neen!

    En wat heeft die man nu precies verkeerd gedaan? Europa wordt weer klaar gestoomd om in opvolging van diens Dritte Reich, een nieuwe Nazi-Staat, geen Natie-Staat, te worden. Met die Angela aus der DDR auf die Brücke, de haren in de wind, en in de armen van een ingehuurde Di Caprio…..

    Lebe wohl, liebe Valérie aus Frankreich, en helpt nu Uwen chérie met een lichte overdosis barbituraten, want hij kan het hoereren en boeleren niet laten….

    O Ja, Niet vergeten! Valérie werkt voor Paris Match. Kan ze als journaliste best nog voordien een matchke spelen om haar François in het zand te doen bijten. Voor mij niet gelaten, beste meid. Knijp hem in zijn ballen tot die loslaten…. Dan kunt U die op Uw zolder hangen, want hij heeft die voortaan toch niet meer nodig. Eenmaal afgetreden of gebuisd, zal hij zelfs in geen enkel hoerenkeet nog binnen gelaten worden.

    *

    Ziet U : ook Uw dienaar geraakt verstrikt in zedeloze praat en toch heb ik maar van heel uit de verte gedacht aan de Place Pigalle, met Letermiator daar ‘an die Arbeit’…. Al vraag ik mezelf af, of dat rattenvergift wel goed heeft gedaan aan zijn reproductie capaciteiten…

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    15-01-2014, 11:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    14-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1705 KAREL DE GUCHT PAS MET DE BILLEN BLOOT VOOR DE FISCUS VANAF 2015

    *

    Kareltje moet bij de Meester komen:

     

    Kareltje is stout geweest en Kareltje zal hangen

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Het is maar dat U het weet : op Vlaams Nieuws Dot En nog Iets kwam ik onlangs en bij toeval terecht, om te denken: Wauw! Wat nu weer?!

    Kijk, U denkt ervan wat U wilt, maar voor iemand die door afhaken het lezersaantal van de gevestigde Media wil doen smelten als sneeuw voor de zon, die mensen bieden U gratis een overzicht aan van wat U moet weten, zonder dat U als lezer het telwerk van de on-line kranten doet oplopen. U betaalt hen a.h.w. met gelijke munt terug: bedrog voor bedrog.

    Wat U niet wilt lezen, slaat U gewoon over. Er is meer dan genoeg aan voorgeselecteerde onderwerpen….Voor elck wat wils….

    Ze maar hieronder….

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    BI-directeur Karel Anthonissen krijgt blaam in zaak-De Gucht

    10/01/14, 14u55 − Bron: De Tijd, belga.be

    *

    dm UPDATE Karel Anthonissen, de gewestelijke directeur van de Bijzondere Belastinginspectie, krijgt een zwaardere tuchtstraf voor zijn tussenkomst in de belastingzaak tegen Europees commissaris Karel De Gucht en zijn echtgenote Murielle Schreurs. Hij zou aanvankelijk slechts een lichte 'terechtwijzing' krijgen, schrijft De Tijd.

    De top van Financiën acht hem schuldig aan drie van de vijf verwijten aan het adres van Karel Anthonissen. Vooral de tussenkomst van Anthonissen in de belastingzaak tegen Europees Commissaris voor Handel Karel De Gucht (Open VLD) valt de top zwaar.

    Bovendien ging ook de manier waarop Anthonissen met de media omging er volgens de top van Financiën over. Zo zouden zijn uitspraken in een interview met de krant De Tijd volgens de top getuigen van een "gebrek aan loyaliteit." Anthonissen vroeg ook geen toestemming aan de persdienst van de fiscus om een interview te geven aan de tv-zender Actua-TV.

    Terugtrekken

    Het Gentse hof van beroep oordeelde eerder dat Anthonissen geen gebrek aan objectiviteit kan worden verweten in de zaak tegen De Gucht. Maar de top vindt toch dat hij zich had moeten terugtrekken uit de zaak.

    Anthonissen is een van de vijf gewestelijke BBI-directeurs, bevoegd voor Oost- en West-Vlaanderen. De top van Financiën liet de juridische dienst onderzoeken of Anthonissen met zijn 'rebelse' tussenkomst zijn boekje te buiten was gegaan. En dat is volgens de juridische experts van de fiscus het geval. Daarom heeft de top van Financiën éénparig besloten om Anthonissen een 'blaam' te geven. Dat is een zwaardere straf dan de 'terechtwijzing' die de baas van de BBI, Frank Philipsen, had voorgesteld", schrijft De Tijd.

    Onderzoek

    De fiscus startte een onderzoek naar De Gucht omdat de villa van het echtpaar in Toscane argwaan wekte. Doordat de fiscus uiteindelijk de rekeningen van het echtpaar kon inkijken, werd een betwiste aandelentransactie opgemerkt. De Gucht realiseerde in 2005 een winst van 1,2 miljoen euro met de verkoop van aandelen van een zinkbedrijf. Op die transactie eiste de fiscus 900.000 euro van het echtpaar.

    Belastingzaak De Gucht wordt pas in 2015 gepleit - 25/11/13

    *

      

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Tot daar deze bloemlezing. Geen groot nieuws, da’s zeker. Over ‘Belastingen’ in al haar infame vormen weet ondergetekende ambtshalve van mee te spreken. Het waren adembenemende tijden voor iemand die de mazen van het net een beetje kende…. Ook de vriendjes van de BBI waren regelmatig mijn speelkameraadjes, maar naar ik hoor van mijn opvolger(s) mogen die thans veel minder buiten spelen dan vroeger. En als ze al eens buiten komen hebben ze hun boterhammetjes en thermos mee….

    Grosso modo kan ik getuigen dat die mensen gewoon hun werk deden, en ik het mijne. Niet nodig dus om na te trappen. Zelfs voel ik heel goed mee met Dhr Anthonissen (ook ’n Karel, daar niet van!), want instinctmatig weet ik als opgejaagd wild (vroeger), dat deze jager op het juiste spoor zit. Oren intrekken, kareltje, of dat ander Kareltje schiet ze af!

    Mijn konijnen-instinct zegt mij, dat de BBI prijs heeft, maar dat men het konijntje moet laten lopen, omdat men als Belgische Ambtenaar, zonder Gerechterijk Vonnis en Interpol, niets over de grenzen mag gaan wijsneuzen.

    Wat elkendeen aan zijn elleboog kan voelen? De Gucht, ongenaakbaar als hij zich nog altijd waant, gedraagt zich tot op de huidige dag als eigenaar van dat landgoed in Toscane.

    Indiciair zeer verdacht dus voor de Fiscus (U weet wel: Tekenen in Indiciën van een Hogere Levensstandaard dan Aangegeven…), die zich consequent vol vuur op het dossier stort, in de mening op de persoonlijke bakrekening van Meneer wel wat te vinden die hem linkt aan Toscane.

    Maar daar blijkt men te grijpen in het luchtledige van de Toscaase luchten…. De eigendom in Toscane behoort aan een Vastgoed N.V. en daar geraakt de Fiscus, zonder medewerking van Justitie (rogatoire commissie) niet binnen….Dat mocht Deckerke ook ondervinden! De vriendjes van De Gucht, allemaal met boter op het hoofd van dezelfde boer (zo gis ik) blokkeren deze route, en de BBI zit vast…. Want het onderzoek van de privé-bakrekening was goedgekeurd door Justitie, precies vanwege die Toscaanse relatie. En die bleek dus op niets te berusten. Onderzoek naar af, en blaam voor Anthonissen….. Ach een succesvol ambtenaar laat daar toch zijn slaap niet voor!

    Juistr, Ma, weer eens hebt gij gelijk, lijk altijd. Uw spreekwoord komt weer uit: Gods molen maalt langzaam, maar zeker.

    Vervolg van het verhaal, ergens in 2015. Als Dhr Anthonissen onderwijl ietwat van een Sherlock Holmes kon demonstreren? Of stiekem eens gaan piepen, op een eeuwig zwijgen natuurlijk, bij zijn Italiaanse collega’s die wèl bevoegd zijn? Wie zijn toch die vennoten-aandeelhouders van die Italiaanse N.? Zijn dat geen bekenden, soms? Of is het weer de schoonlma van Kareltje, dezelfde voor wij hij bijna betrapt werd voor handel met voorkennis in de verkoop van die zink-aandelen. Het BBI-onderzoek bracht aan het lcuht dat Jareltje toen grtandioos gelogen heeft. Er is, met ‘schijn-vennnootschappen’ altijd wel ergens stront aan de knikker…. Maar Anthonissen kan niet taxeren, want zijn dossier is gebaseerd op… valse beschuldigingen….

    Mijn liefde voor de Fiscus gaat niet zover, dat ik spontaan mijn diensten wil aanbieden. Al heb ik er een en ander voor over om iemand iets betaald te zetten…. Al was het maar omdat hij het land heeft opgezadeld met zijn Zaan Zaak…. Och, ik ken een beetje de bovenkant van die Gentse onderwereld.

    De Gentse Riberalen met Rod korstje en een lichte verbrand-geur,, het Liegebeest op kop, zijn één stel zware rauwgetande haaien-oplichters. De kwestie is alleen dat te kunnen bewijzen. Maar eenmaal het hek van de dam, zullen de gevolgen voor het land niet te overzien zijn. En Kareltje De Gucht, in al zijn hebzucht, is er de zwakste schakel van….

    Ja, de Fiscus heeft een veldslag verloren, maar bijlange nog niet de ganse oorlog. Kareltje en zijn Mireille kunnen misschoen wel best verhuizen naar de achterkant van de maan….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    14-01-2014, 17:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1704 - VOORSTELLING VAN DE NIEUWE NATTE OPNEEMVOD: U KIEST TOCH OOK VOOR HEM?

     

    Roem, eer, geld, en vooral….

     

    Veel gewillige bloedmooie administratieve ‘medewerksters’….

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Voilà, hieronder vindt U de bijzonderste kandidaten op een rijtje, maar Führer Angela zegt allemaal larie en aprekool, zij wil dat het Lagarde, de Suikeronenstaak wordt, en zo zal geschieden. Führer Befehl, weet U wel!

    De Litsenburgse Junker, het vriendje van Wilfried de Evidente, speelt nu al het schoolmeestertje (de burger is een domme kloot) en die Schilze weet voordien dat zijn lot bezegeld is. Hij treedt dus op, alleen maar voor galerij en voor de eer van zijn nageslacht. Stel U voor, mijn Opa in de Galerij der Groten, zoals Lincoln in de USA een der ‘Founding Fathers’ van de Verenigde Staten van Europa!

    Het wort dus die Lagarde, de droogstopnaald en opvolgster als IMF-baas van Strauss Kah, de rijk getrouwde kamerbreed tapijtpoeper, de corrupte Frans politica die Bernard Tapie ettelijke illegale miljoenen  subsidie toespeelde en daarvoor nog altijd in verdenking gesteld is, die als een Helleteefhond de niet eens bestaande schat van het Internationaal Munt Fonds bewaakt. Een hele nette dame, hoog op haar poten, dus. Zij krijgt van haar sexe-genote, die Angela aus der DDR, de grote Nazi-popster, de voorkeur, omdat die waarschijnlijk niets geeft om Wein Web und Gesang, in tegensteling tot de andere mannelijke kandidaten.

    Ik wens U een aangenaam leeskwartiertje toe, goed nadenken inbegrepen….

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Juncker wil voorzitter van de Europese Commissie worden

    *

    Jean-Claude Juncker wil graag de opvolger worden van Barroso als voorzitter van de Europese Commissie. Bij de Europese verkiezingen in mei wil hij kandideren als topkandidaat van de Conservatieven. De Luxemburger verheugt zich op een “levendig debat” met de topkandidaat van de Socialisten, Martin Schulz.

     

    De voormalige minister-president van Luxemburg Jean-Claude Junckewil proberen voorzitter van de Europese Commissie te worden. Of hij officieel de kandidaat wordt van de Europese conservatieven, hangt af van interne beslissingsprocedures binnen de Europese Volkspartij, zei de langjarige chef van de Eurogroep afgelopen donderdag. Juncker voegde er echter aan toe: “Ik ben hiertoe principieel bereid als het programma en andere dingen kloppen.” Hij verheugt zich op een levendig debat met de voorzitter van het Europees Parlement, Martin Schulz, die als kandidaat van de Europese socialisten ook streeft naar de topfunctie in de Europese Commissie (meer hier).

    Juncker gaf toe dat de EU op dit moment veel uit te leggen heeft, “omdat de mensen heel vaak niet begrijpen welke beslissingen er in Brussel worden genomen.” Volgens hem bestaat er een kloof tussen de publieke opinie in Europa en de politiek in de EU. Ook de problemen in het kader van de euro-schuldencrisis zijn nog niet helemaal overwonnen: “Voor mij is de crisis dan pas voorbij wanneer wij de problematiek op de arbeidsmarkt positief veranderd hebben voor de jonge mensen.”

    De conservatieven van Europa willen in maart hun topkandidaat voor de verkiezingen in mei kiezen. Juncker geldt als een van de kandidaten. Daarvoor was hij de langst zittende minister-president van de EU. Hij zorgde 18 jaar lang voor stabiliteit in het bankenparadijs Luxemburg ((hier).

    Juncker´s vermoedelijke concurrent Schulz heeft onlangs opgeroepen tot een sterkere personificatie van de verkiezingsstrijd. Een wedstrijd om kiezersstemmen tussen hem en Juncker “zal mensen mobiliseren, die anders wellicht niet gaan stemmen”, had de sociaaldemocraat gezegd. Een democratisch inspraakrecht bij de benoeming van de kandidaten bestaat echter niet. Bondskanselier Angela Merkel had vorig jaar nogmaals bevestigd dat de opvolger van Barroso zonder medewerking van de Europarlementariërs en de burgers benoemd wordt ( (hier)). Haar voorkeur gaat echter uit naar de cheffin van het IMF, Christine Lagarde, als voorzitter van de Europese Commissie.

    Bron:

    ttp://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Het wordt dus, voor de schijn, met die Euro President, toch geen Duitse klinkende bedoening, daar in Brussel. Geen Juncker, geen Schultze, maar ee hupse stijfdeftige bonenstaak die (alleen letterlijk!) met kop en schouders boven de andere uitsteekt. Kan het mooier, de verzoening tussen twee aartsvijanden, die 100 jaar nadat ze elkaar voor de eerste maal naar de keel vlogen, hun lot onvoorwaardelijk neerleggen weerskanten de Sigfried Linie en de Maginot Linie, in twee paar lieftallige moederhanden? Neen, in de loopgraven en het slijk van den IJzer zullen die wee nooit geraken!

    De fraude Mmazel Lagarde bedreef in het voordeel van haar vriendje, Bernard Tapie de faliete voorzitter van FC Marseille, zal dus nooit geen staartje meer krijgen. EU-politiek op z’n Fans, als U wilt…. Straus Kan kreeg een kinderstrafje, heeft beloofd van te zorgen om nooit eer betrapt te worden en werkt hard aan zijn eerherstel, respectievelijk come back. Met de Rode Partijkaart in de hand trekt zelfs Hollande oor het land! Hij verslijt vrouwen lijk een boer zijn kleine patatjes, en dat is gewoon het bewijs dat hij als President uit het goede hout is gesneden…. O Dat gezellige Rode Arbeidersparadijs van Parijs: dat moet dringend samen met wat schnaps, uitbreiden naar Brussel en de rest van Europa!

    Ha ja: Duitsland en Frannkrijk; de twee aartsvijanden die nu samen de Europese Statenbond zullen leiden. Vergeten wij nooit dat dit de voorwaarde was, om na de Val van de Berlijnse Muur, de twee Duitslanden weer verenigd te laten zijn. Met weer, en dat is uitzonderlijk, met Berlijn de hoofdstad. Bismarck; Keizer Wilhelm II of Hitler moest het nog meegemaakt hebben! Geen oorlog en het Herrenvolk tòch baas over Europa…. Moeten wij dan ons ongelijk toegeven, hen tot twee keer toe te hebben weg gejaagd? Anders gezegd… de Vlaamse SS-Waffers waren hun tijd dus veel te ver vooruit?

    *

    Europa was in de Klassieke Oudheid een godenkind, mooi en verleidelijk. Men heeft er een oude tang van gemaakt, die straks in ruil voor een beetje jeugdige vitaliteit, nog in een Arabische harem zal terecht komen.

    Terwijl voor de lichtekooi vlammende lettertekens op de muur verschenen: Mane Tekel, Fares: Geteld, Gewogen en Te Licht bevonden….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    14-01-2014, 16:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1703 - HET BEWIJS IS GELEVERD: BRUSSEL IS EEN VIJANDIGE VREEMDE STAD IN EEN VER VREEMD LAND. *

    *

    Dinsdag 14 januari 2014

    Vorstmaand

    Zon 8u39-17u04

    Z Petrus Donders, het heilig paterke van Hasselt

    *

    Neen, heel zeker is dat net Steve Stunt, dat Heilig Paterke van Hasselt, maar U mag er ‘donder’ op zeggen dat hij, de Hasseltse hoerenloper, nog veel Hasselnaren zal verslijten voor die in de hemel komt.

    Verder mijn excuses, Beste Lezer voor de maand vertraging, om na 6 maand opnieuw in de aanrollende golven van de kiesstrijd, de dichtheid te meten van de Vlaamse Bewustwording bij het kiesvee. Op Blog 1438 van 16/6/2013 veinsden de 3 kleurpartijen nog onverschilligheid voor wat noodzakelijkerwijs komen moest, nu 6 maand later, zien ze alle kleuren van de regenboog. Ze zijn in de peilingen, alle 3 samen niet eens zo groot meer (dus nog kleiner) dan de BDW-ers op hun eentje. De Vlaamse Gedachte is er dus onbetwistbaar op vooruit gegaan. Eindelijk, zullen we maar zeggen.

    Vandaag dus een nieuwe peiling met de densiometer, om in de heisa van elke dag, de naar adem snakkende Tsjeven, de Rood-Blauwe en de Blauw-Rode geldzakken, te zien verwasemen als morgenrijm op Uw gazon, onder de warme zonnestralen van een heerlijke dageraad.

    Als BDW nu maar niks ergs overkomt, want het is geweten, de Francofone Elite gaat over lijken, als jet er op aankomt aan het handje van ‘Parijs’ te kunnen verder lopen. Of realiseren ze zich, dat in geval van een platte band, het reserve-wiel nog veel scherper door de bochten trekt?

    De BDW-ers willen enerzijds en anderzijds op termijn dit bloedzuigerd België zien verdampen in de Europese Unie. Die partij met hardere standpunten wil zonder uitstel een ordelijke en vreedzame opdeling in een eigen Land, in een Europa der Volkeren dat democratisch door het volk geleid wordt, en niet door een bende omhoog gevallen crypto Marxistische despoten.

    Betreten Verboten

     

    Ansteckliche Krankheit…..

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Duitse woorden met rauwe keelklanken: het zijn woorden uit de doos vol vergeelde foto’s, die mij telkens te binnen schieten bij bovenstaande afbeelding. Ze komen mij o zo bekend voor van tijdens de bezetting toen de Gemeente Secretaris samen met Georges, de Veldwachter, dat plankje bij ons op de voordeur kwam timmeren, te midden van een opstootje van nieuwsgierige en compassieeuze buren. In opdracht van de Ieperse Feldkommandatur. Omdat ons oudste zusje geveld was door kroep en de dokter, bij gebrek aan medicatie, haar en indirect ook ons allemaal had opgegeven. Er zouden immers wel eens Wehrmachanhörigen kunnen besmet raken, moesten zij een kommeke warme melk met een geklutst ei daarin hebben willen brengen. Het waren verdomd de eerste Duitse woordjes na ‘Raus’ en een fikse stiefeltip onder de broek, die ik leerde onthouden….

    *

    Gelukkig dat er daar in Broekzele als bij toeval toch nog één politierechter met gezond verstand werd gevonden. Anders had men daar per subito presto de hoofdstedelijke ‘Force de Frappe’ kunnen te keer gaan met Goedendags en spuitwater uit de Vlaamse Ardennen. Het stond zelfs in de Knack!

    Bij deze riskeer ik dus mijn hals, om de ‘Nack’ van Patrick Janssens weer onder Uw aandacht te brengen. Blijkbaar heeft men daar de toekomst der supe-dividenden in het oog gekregen, want dat oog wordt meer en meer gekeerd naar het ‘Eigen Volk Eerst’. Er wordt zelfs al eens een Zwarte Leeuw op Geluw Veld vertoond. En het is zelfs een Nolf die onderstaand artikel pleegde! Zou er daar misschien een machtsovername komende zijn? ’t Zal toch nooit geen waar zijn, dat men als echte koningsgezinde Tsjeven, probeert om van twee walletjes te eten?

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    GAS-boete voor wie Vlaamse vlag ontplooit

    Jan Nolf

    *

    Misschien zullen nu zelfs de hevigste fans van de Gemeentelijke Administratieve Sancties overstag gaan. Want ook wie Vlaamse vlaggen aan een aankomstmeet ontplooit, komt ooit in gevaar. Vijf Vlaamse vlaggenzwaaiers ondervonden het.

    Enkel een onpartijdig rechter - jawel in Brussel - kon verhinderen dat vijf Vlamingen veroordeeld werden tot een GAS-boete. Dat soort van administratieve sanctie, enkel door een ambtenaar uitgesproken, waarvoor je dan niet voor een rechtbank gedagvaard wordt, maar waar je zelf tegen moet gaan procederen: 40€ rolrecht betalen en best nog een goede advocaat erbij want een juridisch wespennest. Dus de omgekeerde wereld van een normale justitie waar het initiatief bij het parket ligt om je te dagvaarden als je iets mispeuterd zou hebben.

    Op grond van de Brusselse GAS-reglementering werden op de nationale feestdag van 2012 vijf mensen al aangesproken bij hun aankomst in het Centraal Station: de spoorwegpolitie waarschuwde hen de over hun arm gedragen (gevouwen) Vlaamse vlag niet te ontvouwen op het traject van het laatste militair défilé van Albert II.

    Dat ontvouwen van die éne Vlaamse vlag gebeurde pas op de terugweg, om een groepsfoto te nemen op het Europakruispunt. Dat bleek voor politieagenten de gele lap voor de stier want het groepje werd kordaat ingerekend. Geboeid afgevoerd, de handen op de rug met pijnlijk aangespannen plastic strips. Ook een zeventigjarige dame. Aangekomen in het commissariaat dienden de dames zich te ontkleden tot op de slip na: bh en juwelen moesten afgegeven worden. Twee aangehoudenen werden twee uur lang in cellen opgesloten.

    Nu komt de kracht van de GAS-boete: 50 euro. Verleidelijk om te betalen en dus schuldig te pleiten, want de weg voor bezwaar en beroep is lang en onbekend.

    Die 50 euro wordt in Brussel - zoals in veel Vlaamse steden - uitgereikt door een zogenaamd onafhankelijk sanctionerend ambtenaar die daar niemand minder is dan de gemeentesecretaris. Een meer hallucinante definitie van de politieke afhankelijkheid van een neprechter kan je nauwelijks verzinnen. En een beter voorbeeld van hypocrisie over de 'scheiding der machten' evenmin. Een brief van burgemeester Thielemans van 8 augustus 2012 stelt dat betrokkenen "in het bezit waren van vlaggen en andere attributen met slogans met de bedoeling deze te openen".

    Een burgemeester met goede bedoelingen die mensen met slechte bedoelingen straft, tiens, waar hebben we dat nog gehoord.

     

    In Brussel ging de politierechter in dat verhaal echter niet mee.

    Wie de illusie heeft dat GAS-boetes tot een sneller lik-op-stuk-beleid leidt, moet ook dit voorbeeld teleurstellen. De boete voor "samenscholing" werd een half jaar later door de gemeentesecretaris van Brussel verstuurd aan de vijf "betogers" die binnen de maand beroep aantekenden voor de politierechtbank: op 21 februari van verleden jaar. Daarna stuurde de stad Brussel haar advocaat voor de daarbij horende procedureslag die nauwelijks iemand zonder advocaat aankan. Het vonnis van de Brusselse politierechter viel enkele dagen geleden, op 7 januari 2014, dus anderhalf jaar na de 'Vlaamse feiten op een Belgische dag'.  

    De politierechter maakt in haar vonnis brandhout van het Brusselse GAS-reglement dat - net als elders - niet eens definieert wat onder "samenscholing" verstaan dient te worden. Dat is nochtans het minimum van informatie opdat ook de brave burger minstens zou weten wanneer hij/zij "samenschoolt".

    In het vonnis verwijst de politierechter naar het in Knack op 29 augustus 2013 gepubliceerde vonnis van de Antwerpse jeugdrechtbank dat toen ook al de Antwerpse GAS-sanctieambtenaar terugfloot voor de "samenscholing" van een paar jongeren die voor de regen schuilden.

    Niet zonder humor noteert de Brusselse politierechter dat de Vlaamse vlag bij Ministerieel Besluit van (jawel) 11 juli .. 1985 al officieel erkend werd. Wie zich daarmee laat fotograferen op een Brussels kruispunt geeft blijk van "pro Vlaamse gevoelens" (sic) maar verstoort daarmee de openbare orde" niet".

    De politierechter buisde de Brusselse gemeentesecretaris - in bijberoep GAS-ambtenaar - dus met klank, maar hier eindigt het verhaal nog niet.

    Samen met de stad Brussel werd de Brusselse belastingbetaler voor dit machtsmisbruik veroordeeld tot het kostenplaatje van de procedure: 820 euro - een minimum overigens. Wel te begrijpen: bovenop de kosten van de eigen Brusselse stadsadvocaat en die van de papierfabriek van de eigen administratie onder het gezag van de stadssecretaris.

    De vijf Vlaamse betogers kregen in het vonnis elk 165 euro rechtsplegingsvergoeding terugbetaald om hun eigen advocaat mee te helpen vergoeden. Eigenlijk is dat de echte GAS-boete: per saldo nog moeten betalen om te weigeren het slachtoffer te worden van een ambtenaar. Vlaamse burgers die daarmee dus een tweede keer uitgekleed worden door het GAS-systeem.

    Moet er nog zand zijn ? GAS-tegenstanders zwaaien beter niet met een witte vlag.

    PERSOONLIJKE BENADERING

    D’er roert entwat, heeft U dat ook al opgemerkt? De Riberalen (Gent) zijn hopeloos verdeeld, de Sossen smijten elkaar uit de Partij (Aalst) en bij de Tsjeven betogen de 150.000 van trouwste leden, geen geld = geen stem.

    Ho maar! betreurt Meneerke Peeters dat laatste in De 7de Dag: dat is niet eerlijk. Wij precies hebben via het Parlement gezorgd dat de belastingbetaler dat verlies zou instaan, en daar waren de BDW-ers zo tegen. Het protest moest dus tegen hèn gericht zijn, en niet tegen ons.

    Zoude nu geen kind kopen van colère?

    Hey, Kwisenbiebel Peeters, en wie heeft onder valse voorwendsels dat geld uit de zaken van die overtuigden gejaagd? Dat was toch jullie eigen sanhedrin?! Als zij met dat geld, de spaarkous van de Kleine Man, de hele wereld mochten veroveren, zouden die mensen de hemel op aarde verdienen, toch!? Peeters, de ACW-men geeft dus impliciet toe achter de ARCO-oplichters te staan. Wat van hem, door te volharden in de diefte, een ordinaire recidivist maakt, en als dusdanig misschien wel geschikt is voor de politiek, maar dan onder de armoe-grens, in Di Poepo-land, waar stelen en bedriegen deel uitmaakt van het volksvermaak.

    Wij in Vlaanderen verkiezen mannen die vast in het zadel zitten en die niet om de haverklap in het zand bijten.

    BDW was anders gisteren in Gent wel in vorm. Heb niet gekeken, maar wel gehoord dat de one liners in het rond vlogen….. Wil die man echt als taal-virtuoos herinnerd worden, of als Volwaardig Eerste President van een schijn-zelfstandig Vlaanderen?

    Ik help het U vrezen…..

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    14-01-2014, 12:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1702 – ISLAMOLOGIE: VAN WAAR KOMT hET, WAAR GAAT HET HEEN?

    De Laatste Kruistocht gaat op twee fronten,

    tegen deze twee

     

    En begint met het vegen voor de eigen deur.

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Uit onderstaande beknopte cursus ‘Islamologie’ haalt de aandachtige lezer vee gelijkenissen met AIDS: het makt je kapot zodra het nog maar in de lucht hangt en zefs de modernste wetenshap kan je niet meer helpen.

    De ergst getroffenen zijn de Eurocraten In Brussel, die eenzelfde verdrukkingsmechanisme tot het hunne willen maken, waarbij zij verdwaasd en verblind, ons allemaal in de afgrond storten.

    Als wij in Europa de Islammerij willen stoppen en zelfs terugdraaien, dan moeten wij in de eerste plaats deze en volgende generatie Euro-Clowns zien kwijt te geraken. Goedschiks als ’t kan, kwaadschiks als ’t moet.

    Een mooie gelegenheid, om de tweezakkerij van BDW-voorman Geert Burger uit Izegem nogmaals te belichten. Mislukt als advocaat, zelfs wegens verduistering bijna geschorst, houdt de man zich nu onledig (wat wilt U, met een ledig hoofd) met zich door middel van belastinggeld in de gunst te kopen van de Islam-overheersers in spe. Hij verleent uit vrije wil de volle medewerking aan de bouw, de subsidiëring en het propageren van de werking van de mosketen in gans Vlaanderen. Dolenthousiast loopt hij hen zelfs achterna, in de mening zò in het gevlei te komen bij de Brusselse Elite. Geen spoor van ook maar de minste terughoudendheid, of van een Vlaams-culturele reflex: hij stelt, met het oog op stemmenwinst, vreemde eigenaardigheden boven eigen eigenheden. Hij doet me denken aan Louis Michel, die kort geleden in De Schandaard bekende, dat hij honderden wetsvoorstellen had ingediend zonder zijn medeweten….

    Dàt is dus de werkwijze van onze politiekers: als vadsige koningen laten zij hun job uitvoeren door hofmeiers. Dat is een verhaal waarmee onze generatie reeds in de Lagere School te maken kregen in de lessen ‘Vaderlandsche Geschiedenis’. Na zeer korte tijd werden al die Pepijnen, de Lange zowel als de Korte, geen bediende ‘hofmeiers’ meer, maar werden zij de Meesters, waaruit later de Karolingische Vorstenhuizen ontstonden.

    Een rol op het lijf geschreven van alle Euro Commissarissen en andere BeGeerders daar in Brussel, de Hoofdstad van het Kwaad, ‘alles en iedereen inbegrepen’….. zoals de Tsjeven zo graag zeggen.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

     

    Woestijngodsdienst

    02-11-2013 - Hans Jansen - Geen stijl – Via Iskander

    *

    In onze radiovolksuniversiteitscursus ‘populaire dwalingen omtrent de islam’ vanochtend een aflevering over het begrip ‘woestijngodsdienst’. De islam is geen woestijngodsdienst. De stichter van de beweging die wij de islam zijn gaan noemen, Mohammed, is een stedeling afkomstig uit Mekka. In die stad groeit hij op en tegen het jaar 612 presenteert hij zich daar als profeet. Tien jaar later, in 622, vertrekt hij naar Medina, een woord dat in het Arabisch ‘stad’ betekent. Vanuit Medina is hij tien jaar lang actief als krijgsheer. In 632 overlijdt hij. Voor een krijgsheer valt er aan een woestijn weinig eer te behalen. Nu en dan een karavaan overvallen zoals de moslims vanuit Medina plachten te doen, is strategisch nuttig want het levert respect op bij de stadsbewoners die op die karavaan zaten te wachten, maar het zet materieel, qua buit, weinig zoden aan de dijk. Te eenmalig. Na de dood van Mohammed richtten de islamitische legers zich op de wereld buiten het Arabische schiereiland. Ze veroverden en stichtten daar steden. Damascus, Jeruzalem, Antiochië, Alexandrië, Koefa, Basra, Bagdad, Cairo, Qayrouan, Cordoba, Constantinopel. Die steden en hun bewoners waren een bron van rijkdom voor hun moslimse meesters. De overwonnen inwoners van die steden konden geplunderd worden, als slaaf worden verkocht, of, beter nog, worden uitgezogen als belastingslaaf (Arabisch: dhimmie). De Arabische krijgslieden die een stad op het West- of Oost-Romeinse rijk veroverden, keken hun ogen uit bij het zien van de vele voorbeelden van vernuft die ze in zo’n stad aantroffen. Er werden muziekinstrumenten gebouwd! Er waren boeken. Rechtbanken. Er werd sterke drank gedistilleerd. Stof en leer geverfd. Parfum. Slotenmakers! Landmeters! Architecten! Scheepsbouwers! Chirurgijnen, paardendokters en apothekers! Wiskunde! Het was duidelijk dat die Grieks-Romeinse beschaving langs de Middellandse zee een voorsprong had op die van de islamitische Arabische legers. Nog steeds beroemen de Arabieren zich op de hoge cultuur van de door hen onderworpen volkeren, met de bedoeling zo te bewijzen dat op het gebied van de wetenschap en het vernuft de Arabieren hun partij in de wereldgeschiedenis volwaardig hebben meegespeeld. Alles waarvan ze door militaire expansie de eigenaar waren geworden, wordt aan het nageslacht gepresenteerd als voorbeeld van vroege islamitische en Arabische cultuur. Toen na vier-vijf eeuwen de oorspronkelijke bewoners van de veroverde gebieden zelf meestal ook tot de islam waren overgegaan, was het dan ook afgelopen met de bloei en groei van die ‘levendige rijke cultuur’. De moslims hadden wel, tot op zekere hoogte, belangstelling voor de voortbrengselen van die cultuur, maar het handwerk lieten ze toch liever over aan de volkeren die ze in hun nieuwe imperium hadden aangetroffen. Als zo’n volk er als volk niet meer is, zet het verval dan ook al snel in. De triomf van het islamitisch imperialisme wordt steeds gevierd door na de verovering van een stad het belangrijkste religieuze gebouw van de overwonnenen om te zetten in een moskee, of door op zijn minst een moskee te bouwen die de horizon van de stad definitief bepaalt. Denk aan de Mohammed Ali moskee op de citadel van Cairo; of aan de Aya Sofia in Istanbul, destijds de grootste kerk ooit gebouwd. Op de ruines van het tempelplein in Jeruzalem komt een moskee te staan, de Al-Aqsa; en in Damascus, Cordoba en elders wordt de plaatselijke kathedraal een moskee. Ook in Nederland kennen we iets dergelijks: er wordt wijd en zijd een voorschot op de triomf van de islam genomen door waar dat maar kan een zo groot mogelijke aanblikbepalende moskee neer te zetten. Glorie aan God die de triomf van zijn godsdienst zichtbaar maakt. De sharia is de duidelijkste bron over wat de islam nu precies beoogt. De sharia is een systeem dat past bij kleine steden, niet de woestijn. De sharia veronderstelt een stedelijke maatschappij waar plaatselijke moslimse machthebbers of krijgsheren de dienst uitmaken, uiteraard onder erkenning van het oppergezag van een kalief die ergens ver weg zijn mooie maar onduidelijke ambt bekleedt. De sharia veronderstelt de onbedreigde suprematie van de islam. De sharia gaat er van uit dat wie geen moslim is maar jood, christen of iets anders, desondanks de islamitische superioriteit erkent, en belasting opbrengt zodat de islamitische meesters verschoond kunnen blijven van de vernederingen van de dagelijkse arbeid. Weigeren de suprematie van de islam te erkennen is daarentegen vragen om moeilijkheden. Tot op de dag van vandaag vestigen moslims die migreren zich in de steden, niet alleen in Europa maar ook in de Verenigde Staten. Nee, lieve kijkbuiskinderen, de islam is geen woestijngodsdienst, maar een ideologie en godsdienst die bedoeld is voor stedelijk gebruik.

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Het staat dus nu al vast: onze achter kleinkinderen zullen, samen met de Islamisten-kinderen van de elfendertigste generatie, in de Koran-scholen straks onderwezen worden, dat zowel de computer-wereld als het Internet, Arabische uitvingen waren. Bewijs: tegen dan bezitten zij de fabrieken van die producten, die zelfs als eerbetoon voor Allah, als iconen vooraan staan in hun moskeeën. De wereld der verbindins-salieten en de ruimtereizen zullen als Arabische verwezenlijkingen beschreven worden, die ze uit de grijpgrage handen van de Westerlingen zullen gered hebben. Er zal tgen dan ook niemand meer in leven zijn die het tegendeel zou kunnen bewijzen, want zelfs alle geschreven bronnen zullen verbrand zijn. Een recent voorbeeld uit de praktijk zagen we op onze schermen, toen Moebarak verdreven was ui Egypte, en de Jihad-sgrijders de Bibliotheek van Caïro in de fik zetten en er de onschatbare antikwiteiten wegroofden.….

    Misschien dat de pîetrolboeren er nu reeds van dromen, dat op elk van de Zeven Heuvelen waarop Rome is gebouwd, de kathedralen, de koepelkerken en de basilieken te overbouwen onder het telen van de Halve Maan, zodat ook het silhouet van de Eeuwige Stad de grootsheid van de Islam uitstraalt.

    *

    Wie niet huivert bij die gedachte, is rijp ofwel voor de psychiatrie…. Ofwel voor de ‘dhimitude’.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    13-01-2014, 15:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1701 - DAS IST ALSO DES PUDELS KERN

    *

    Alleen aandacht door de poedel AUB

     

    De Bulgaren en de Roemenen komen straks.

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Ik wil op deze blog de lezers niet in het ongewisse laten: ik moet deze EU niet. Laat daarover geen misverstand ontstaan.

    Ik geef toe: ook ik, net als zovele brave plichtbewuste burgers, ben er in geluisd door er in te lopen. Met de EU zou er nooit meer oorlog komen tussen de Europese volkeren. Wij, de brave burgers, zouden reizen van Pool tot Evenaar, zonder nog ooit door ook maar één Overheid te worden lastig gevallen. Hebben de criminelen en de landverhuizers rapper gesnopen dan wij. Te meer dat de wetten ter voorkoming daarvan, aldoor versoepeld werden. De EU kegde daar zelfs nog veel geld bovenop, als er maar beweging genoeg kwam. We zouden nooit meer last krijgen van wisselkoersen en vreemde devizen: met de Euro zou zelfs alles spotgoedkoop worden en onze export (naar elkaars buren)) zou stijgen met sneltreinvaart. En zie; telkens we dat niet meer geloofden wegens zienderogen onwaar, werden we wat anders wijsgemaakt. We zouden onze rijkdom veilig stellen door te besparen, door nog meer belastingen te betalen en door heel zeker nog meer aan ‘ontwikkelingssamenwerking’ te doen. Al die eerder primitieve snupper-culturen zouden een verrijking zijn voor ons, we zouden zelfs in alle (godsdienst)vrijheid van op de schoolbanken kunnen kiezen tussen onze Oud- en Nieuw Testamentische Jahwej/Jezeus Christus en de Allah der Islammers. Dat was toch dezelfde niet eens bestaand God! Maar weer bleek dat een leugen, want de Islammers dringen kort nadien aan de hand van bomgordels en ander springtuig, hun ‘Godsdienst’ van de Wrede aan Europa op. Eerst voorzichtig en op afstand, in andere verre landen, straks in onze eigen metro en treinstellen.

    En nu wordt gevraagd straks al die onzin te bekrachtigen, want anders zou er oorlog komen.

    *

    Hebben wij iets tegen Roemenen en Bulgaren? Ik weet alleen dat wij in West Europa beter af zijn met hen, dan met woestijnrovers. Volgens Wikipedia zijn ze ooit, net als wij, een wingewest geweest van de Romeinen. Allez, ze hebben, net als wij, weet van de Romeinse Beschaving. Zij zijn tenminste min of meer beschaafd, overwegend Christelijk Orthodox en zij hebben het langst geleden onder de zegeningen van het Sovjet Arbeidersparadijs. Zij bevolken van ouds het hart van het Oude Europa rond de Donau en ze hadden nauwe banden met het Hitler-regime, of minstens dat ze daar met hopen het vuile werk kwamen opknappen, in de KZ’s en zo. Die waren danig blij om vanonder de ijzeren vuist van Stalin te zijn ‘bevrijd’ door Hitler, dat ze zich bij hem in de hemel voelden en als SS Elite troepen dapper gingen meevechten op zijn slachtvelden…. Een beetje gelijk sommige Vlamingen, om onderuit de knoet der Franscouillons te komen…

    Al-bij-al begrijp ik niet waarom de Eurocraten hen -binnenhalen, en waarom pas nu. Wat is hun verborgen agenda? Onrust ruzie te krijgen tussen beide groepen, oude en vers aangekomenen, zo dat wij, de originelen tussen de twee geplet worden?

    Wat ik wèl weet, is dat we, om het even hoe dat alles verloopt, lang nadien de rekening zullen gepresenteerd krijgen. Dat hoe groter de mixte is, hoe meer geld en hoe meer wetten er moeten komen…. om al die ontheemde volkeren in nieuwe banen te leiden. Kijk, kijk, vandaar dus dat dreigen met oorlog, als we hen, de Eurocraten, niet hun zin zouden geven….

    Goed dat al die dingen uitkomen vòòr de verkiezingen, zodat niemand achteraf kan zeggen, ‘Das haben wir nicht gewusst’.

    Vandaar de bedenking: moet er geen interventiemacht klaar staan, tegen de dag na de verkiezingen? Want wie zal anders de verantwoordelijken ter verantwoording roepen? Als we niet oppassen, valt integendeel die dag de deur achter ons in het slot, en niet achter hen.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    EU eist uitkering voor alle Roemenen en Bulgaren, ook als ze niet willen werken

    Zelfs meer kans op uitkering als immigranten niet op zoek gaan naar werk

    Protest tegen 'Hartz-IV', de samengevoegde Duitse WW/Bijstandsuitkering, die slechts € 382,- per maand bedraagt (exclusief kinderbijslag en huurtoeslag).

    In Den Haag beweren 'onze' politici dat het met de invasie van Roemenen en Bulgaren wel meevalt, en dat ze sowieso niet onmiddellijk in aanmerking komen voor een uitkering. Mis, zegt Brussel. De Duitsers, die hadden geregeld dat werkloze immigranten uit Roemenië en Bulgarije niet vanzelfsprekend een uitkering krijgen, werden daarvoor door de EU op de vingers getikt. Dat betekent dat ook Nederland, altijd het braafste jongetje van de euroklas, verplicht is om uitkeringsaanvragen van alle Roemenen en Bulgaren serieus in behandeling te nemen, zelfs als ze helemaal niet willen werken.

    Juristen van de EU Commissie oordelen dat de bepaling in de Duitse wet over het beperken van het verstrekken van uitkeringen aan immigranten uit andere EU-landen strijdig is met het Europese recht. In Nederland kennen we soortgelijke wetgeving, die massaal uitkeringstoerisme uit Oost Europa moet voorkomen.

    Daar zetten de Brusselse juristen nu een streep door. Hun oordeel baseren ze op een klacht van een 24 jarige werkloze Roemeense vrouw, die sinds 2010 in Duitsland woont en zowel kinderbijslag als een levensonderhoudtoeslag ontving, maar geen 'Hartz-IV' WW/Bijstandsuitkering (in Duitsland samengevoegd). Na het oordeel van de EU-Commissie maken immigranten nu zelfs meer kans op een uitkering als ze niet op zoek gaan naar werk. (1)

    De stapsgewijze ondermijning, afbraak en uiteindelijke vernietiging van onze sociale zekerheid door Brussel gaat dus in onverminderd snel tempo door. Dat gebeurt met volledige medewerking van het VVD-PvdA kabinet Rutte, dat niets substantieels onderneemt om de stabiliteit en welvaart van de Nederlandse samenleving te beschermen tegen de antimaatschappelijke Brusselse demagogen. Eerlijk is eerlijk: het grootste deel van de oppositie steunt het kabinet hierin, om over de antidemocraten van D66 maar te zwijgen, want zij zien de Verenigde Staten van Europa liever vandaag dan morgen worden opgericht.

    Xander

    Xander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

     

    PERSOONLIJKE BENADERING

    De volksverhuizing ‘Versie 21ste Eeuw’, de grootste sedert de Hunnen uit het Oosten kwamen en onze verre voorouders bijeendreven op een stukje laagvlakte aangedrukt tegen de zee, draait op volle toeren. Deze keer niet door de druk van langs buiten, maar door de aanzuigkrachten van binnen in. Zo tegennatuurlijk als maar kan.

    Maar wat wilt U?! Vroeger bestond er geen Brusselse Elite die dergelijke mensenmassa kon manipuleren, het gebeurde allemaal los uit het vuistje. En wat was het resultaat? Een lappendeken van stammen en volkeren, van talen, tradities, folklore en zeden, met als gevolg de ene veroveringsoorlog van de enen tegen de anderen. Ariërs tegen niet-Ariërs, Roomsen tegen Luthersen of Calvinisten. Het Zuiden (Spanje) tegen het Noorden of het Noorden (De Vinkingen) tegen het Zuiden. Één kakofonie van op verovering beluste keizers, Koningen zn Hertogen.

    En dat is dus wat de Eurocraten willen: onder hun leiding en tegen royale betaling voor hun goede leventje, dergelijke chaos vermijden. Dank zij hen zal er een gestroomlijnde eenmaking ontstaan, waarbij alle neuzen verplicht zullen wijzen naar het Nieuwe Rome, waterhoofd Brussel. Daar zullen, in hoge wolkenkrabbrs, miljoenen technocraten aan de hendels zitten, om alles in goede banen te leiden. En laag bij de grond, verspreid over de Europese vlaken, zal een leger va nijvere hersenloze mieren de zaadjes aanslapen om hen te voeden. De Unie van Europese Geestesarbeiders zal zorgen voor het geestelijk en stoffelijk welzijn van de sociaal democratische Untermenschen.

    En, o Ja, als U dat niet wilt aanvaarden, kunt U nog altijd (voor Uw eigen welzijn) opgenomen worden in een van de vele over het hele land verspreide psychiatrieën waar U Uw eigen einde kunt plannen in stappen van drie : euthanasie, crematie en uitstrooing.

    Voornamelijk Vlaanderen zal herschapen worden in één grote onafzienbare strooiweide, in plaats van weiden als wiegende zeeën. Met daar midden-in, de memorial voor 25 Mei 2014, de dag dat wij allemaal zo lang we leven, nooit meer zullen vergeten….

    Omdat het de dag is, dat we bovenstaande nachtmerrie samen met het ACW en de Natte Droom van de Natte Opneemvol zullen begraven hebben.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    13-01-2014, 14:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1700 - LIESBETH HOMANS TREKT TEN STRIJDE OP EEN VEELKLEURIG GEBLINDDEKT HOBBELPAARD

    *

    Maandag 13 januari

    Zon 8u40-17u03

    Verloren Maandag (Vlaanderen) Koppermaandag (Nederland)

    H Hilarius

    Als het op Sint-Hilarius vriest, de boer zes weken niest

    *

    Verloren Maandag, in Zuid West Vlaanderen, in ht klopppend hart dus van de textielnijverheid, nu jammer genoeg voltooid verleden tijd, was dit

    ‘Weversmestdag’,

    ofte een ‘mestdag’, een soort heiligendag, voor al die werkzaam was in de textiel, of het nu de vlaswerkers m/v op het veld waren, of zij die het koninklijk damast weefde, of kamerbreed tapijt knoopten: die dag was er feest! Het was een betaalde dag, waar de syndicaten geen vat op kregen. De patroons trakteerden na de Mis in het dorpscafé en er werd door rijk en arm, door groot en klein, gefeest tot de hanen kraaiden e, de volgende werkdag in de lucht hing. Want na de teloorgang van het vlas, waren er de tapijten en de lakenstof, die heel de streek een onbezorgd bestaan garandeerden. Voor wie wilde werken… Dezelfde getouwen draaien nu aan de overkant van de wereld. De ‘globalisatie’ heeft de welstand weggezogen, zodat Vlaanderen, zonder de veerkracht van de Vlaamse keikop, stilaan zou beginnen te lijken op het verpauperd Wallonië. Voor de Vlaanders bestond de reconversie er in zichzelf te helpen, zo hielp hen God, maar niet de politiek. ‘Wolletje’ Declercq van Kortrijk was daartoe veel te veel bezig met carrière aken, en de Pacha uit Oostende zat met teveel wind in zijn kop.

    Om die verpaupering een halt toe te roepen, moet er op de wrakstukken van de zinkende Belgica , een nieuwe pantserkruiser op de werf gezet worden. Een stevig vaartuig die van Vlaanderen weer een welig huis maakt, waar het goed is om te wonen en te werken. Een huis zoals het huis mijns vaders, waar, zoals de dichter het zegt, de dagen trager waren….

    *

    Multiculti genoeg, maar stekeblind

     

    Een hobbelpaard om ter plaatse te wiebelen….

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Liz-a-Bed weet niet, of ze ontkent het, dat racisme een natuurwet is, waartegen inderdaad geen menselijke wetten kunnen gemaakt worden. Racismewetten zijn precies wetten die de mensen zouden willen verbieden zuurstof in te ademen, tenzij zij daarop zware belastingen betalen… Akkoord, racisme is geen grote deugd, en beschaafde mensen leren ermee te leven . Maar dat wil nog niet zeggen, dat wij er ons moeten laten uitzetten, iets dat vroeg of laat, bewezen, ook ons lot zou kunnen zijn.

    Liz-a-Bed vergeet dus ook de Wiskunde die ze als klein meisje op de peuterschool heeft geleerd: de kruik gaat zolang te water tot… ze overloopt.

    Ten derde negeert ze (uit berekening?) een oud Vlaams spreekwoord, namelijk, dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken. Voillà, dat is duidelijk, en gezegd door een klein politiek lichtje. Wat moet het dan niet donderen als een beroeps dat in de mond neemt!

    Is er dan volgens mij helemaal niets goeds aan ons Liesbetje? Jawel, hoor! Impliciet noemt ze een kat een kat met het vermelden van die vreemde achternamen. Wat ze er niet bijzegt, is dat deze toestand voortkomt precies door de schild van die achternamen….. Ze opent daarmee de deuren op een kier voor het toedraaien van de kraan, enz, maar klare taal? Nee hoor! Ze spaart de kool èn de geit. Enerzijds belicht ze het omgekeerd racisme tègen ons, maar anderzijds bestoeft ze vooral als politica haar eigen ‘inspanningen’ om de allochtonen tegen hun goesting naar omhoog te trekken. Tsjeefse roots onder een dun laagje vernis, als U het mij vraagt.

    En toch is er een groot verschil met het Antwerpen van vòòr de BDW machtsovername, en dat is maar goed ook. De BDers willen wel, maar ze durven niet goed. Net als de andere ‘staatsdragende partijen’ letten ze vooral om geen kiezers tegen het hoofd te stoten. Waarbij ze natuurlijk op een formidabele manier het Eigen Volk voor het hoofd stoten. Dat heeft lange tijd gewerkt, maar nu werkt het omgekeerd.

    Immigratie, en vooral massa-immigratie zonder maat of getal en vooral zonder voorwaarden, leidt in de’ kortste keren tot een algemene ontsporing, waartegen er nooit genoeg nieuwe wetten kunnen gemaakt worden. Ook is het zò, dat alhoewel Moslimmers niet het grootste percentage uitmaken van de nieuwelingen, er toch altijd de meeste problemen komen met dat soort kontheffers en haatbaarden.

    *

    Deze morgen op NOS gehoord: kleine Marokkaantjes die in Marokko leven moeten met terugwerkende kracht evenveel kindergeld krijgen als Nederlandse kindjes. Uitspraak van Het Hoogste Europese Gerechtsorgaan, dat geen discriminatie kan toestaan. De Nederlandse regering betaalde daar inderdaad 40% minder, omdat de levensduurte in Marokko zoveel lager zou zijn dan in Nederland. Mis Poes! De Superstaat zet de Deelstaat voor schut. Mooie aanzet om straks voor dàt Europa te kiezen, waar Nazi-rtechnocraten het voor het zeggen hebben! !

    Ik weet niet hoe het zit in ons land, maar veel verschil zal er wel niet zijn met Nederland. Maar hier zijn dat taboe-onderwerpen. En dat is wat er van komt, als men lijk de Tsjeefse BDW-ers en Liz-a-Bed in ’t bijzonder, redeneert als noch mossel noch vis. Klare taal is voor klare standpunten. Tsjeventaal is tweezakkerij-taal, en als het hen pas geeft (zie de ARCO-spaarders) ook dieventaal.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Er is geen wet ter wereld die racisme kan wegtoveren."

    11-01-2014 - Liesbeth Homans - gazet van antwerpen

    *

    Enkele dagen geleden schreef Riadh Bahri een open brief, waarna Samira Azabar van de interculturele beweging Kifkif hetzelfde deed over Antwerpen. Liesbeth Homans, Antwerps OCMW-voorzitster en schepen van Diversiteit dient Samira nu van antwoord.

     

    Met aandacht heb ik je open brief gelezen. De voorbeelden die je geeft van openlijk racisme raken me diep. Net als jij walg ik er van wanneer een jonge vrouw wordt uitgescholden omwille van haar geloof of huidskleur. Of wanneer idioten "Alle makakken moeten dood" zingen op de tram. Net zoals ik walg van het verhaal van het homokoppel uit Borgerhout dat de stad ontvlucht is uit angst voor de idioten die hen dagelijks omwille van hun seksuele geaardheid bedreigden en bespuwden. Of het blonde meisje dat dagelijks verweten wordt een "hoer" te zijn omdat ze een rokje draagt. Mijn hart breekt als dit soort taferelen zich afspeelt in de stad waar we beiden, Antwerpenaren, verliefd op geworden zijn en van houden. Een liefde die ik geërfd heb en jij je eigen gemaakt hebt. Maar veel belangrijker: een liefde die we delen. En daar gaat het om.

    Racisme, ongeacht of ze nu uitgaat van allochtonen of autochtonen, is een probleem in onze stad. Het verlamt ons allemaal. Als samenleving. Als mens. Net als jij word ik er soms moedeloos van als weer eens blijkt hoe onuitroeibaar racisme lijkt te zijn. Als schepen van diversiteit kan ik me die moedeloosheid echter niet veroorloven. Ik ben een politica. Eén van die mensen waar jij vandaag aan vraagt: geef mij mijn stad terug. Ik zal je moeten teleurstellen, Samira. En bij uitbreiding zal de hele politieke wereld dat moeten doen. Er is geen wet ter wereld die racisme kan wegtoveren.

    Het was er toen jij de stad nog als "de jouwe" ervoer. En het is er vandaag. Dat betekent niet dat we racisme als onvermijdelijk moeten beschouwen. Ik geloof oprecht dat niemand als racist wordt geboren. Het is een sluipend gif waar we allemaal aan blootgesteld worden en waar sommigen niet bestand tegen zijn. Het enige wat de politiek kan doen, is de doses beperken. Niet door de multiculturele samenleving te bejubelen en blind te zijn voor de problemen. Wel door die problemen te benoemen en ze aan de basis aan te pakken.

    Schoolverlaters zonder diploma en hoge werkloosheid bij allochtone mannen, is zo'n probleem. Net als nieuwkomers die het Nederlands niet machtig zijn en daardoor bij voorbaat kansloos zijn op de arbeidsmarkt. Ja, er zijn bazen die personeel weigeren omwille van hun achternaam. Dat valt niet goed te praten. Er zijn er echter veel meer die vruchteloos op zoek zijn naar gekwalificeerd personeel, maar het niet vinden. Laat staan dat ze zich zorgen maken om iemands afkomst.

    Racisme bestrijd je niet alleen door er naar te wijzen en "schande" te roepen. Op dat vlak moet justitie zijn werk doen. Er is echter zoveel meer dat we zelf in handen hebben. Vandaag is 87% van de leefloners bij het Antwerpse OCMW niet in staat om Nederlands te spreken. Ze vormen ook een overgrote vertegenwoordiging in sociale woningen. Vaak ten kosten van senioren die ondanks een leven lang te hebben bijgedragen, op ellenlange wachtlijsten belanden. In onze gevangenissen zijn sommige nationaliteiten disproportioneel aanwezig. Willen of niet. Rechtvaardig of niet. Dat zijn feiten die racisme in de hand werken. Daar kunnen we niet onderuit. We kunnen er gelukkig wel wat aan doen.

    Het beleid dat ik als schepen wil voeren, is er één dat de potgrond van het racisme wegneemt. Door mensen kansen te bieden om Nederlands te leren, de school af te maken, inburgeringstrajecten en jobopleidingen te volgen. Daar trekken we met dit college het grootste budget ooit voor uit. Maar het is een contract dat we met de burger aangaan. Het is de verdomde plicht van de politiek om kansen en tweede kansen te bieden. Maar mensen hebben ook de plicht om ze met twee handen vast te grijpen en zichzelf een beter leven te garanderen. Dat is de enige manier om racisme bij de wortel aan te pakken en het alle argumenten te ontnemen.

    Want belangrijker dan wat racisme is, is wat het niet is: een excuus om de eigen verantwoordelijkheid te ontlopen. Een schild waarachter mensen zich kunnen wentelen in een slachtofferrol. Pas wanneer wij opgeven, heeft het racisme gewonnen. Zo ver wil ik het niet laten komen. Uit liefde voor mijn stad en voor al zijn bewoners. Een liefde die ik met je wil blijven delen.

    Overgenomen bij Iskander

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Liz-a-Bed redeneert als iemand die op haar hobbelpaard verdwaald is in de woestijn, en niets anders meer ontwaart rond zich, onder en boven, dan zand.

    Er is bijvoorbeeld sedert kort een nul-tolerantie voor drugs in de Koekestad. Goed zo, Bartje! Maar wat brengt het op, buiten veel politiewerk en dus hogere politie-linen, onbetaalde boeten en nog overvollere gevangenissen? Werkonwilligen, steunmisbruikers, ‘kleine’ criminelen: onze mensen zouden U dankbaar zijn moest U deze rotte appels uit de mand kunnen kieperen. Geen woorden, maar daden! Maak er ‘ongewenste vreemdelingen’ van volgens de voorliggende wetgeving en Klaar is Kees! De uitwijsprocedures liggen als 184 jaar klaar!

    Wie ambulanciers of bandweermannen aanvalt: zelfde toepassing van deze bestaande wetgeving. Wie de poltie weerstaat of aanvalt: onmiddellijke uitwijzing. De agressor op de bus, de trein, de tram, die meestal ook nog zwartrijder is: voorbeelden stellen, Bartje! Heel Vlaanderen zal U toejuichen. Het kan zelfs de aanzet zijn om stemmen af te snoepen van het Vlaams Belang, die dat al lang zou gedaan hebben, ge moogt gerust zijn!

    Het wachten is dus op een generatie BDW-ers van de Harde Lijn? Of kunnen we ondertussen de klas laten klaren door een VB-Light-generatie? Met het risico natuurlijk dat zoiets smaakt naar de trog, om nog…..

    *

    Kortom, Liz-a-Bed, met deze open brief heeft U bij veel burgers de ogen geopend. Wat wel niet precies de bedoeling zal geweest zijn. Want U leeft en werkt als die eenzame kluizenaar in de woestijn, die leeft van sprinkhanen, en die denkt dat iedereen, net als U en de Uwen, alleen maar zand ziet, en veel bomen, maar geen bos.

    U leeft als op een andere planeet, vol vrees om iets te verkondigen dat niet poltiek-correct zou zijn. Uw strijdros is dus niet alleen geblinddoekt, het heeft ook alleen maar wiebelpootjes voor op en neer….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    13-01-2014, 09:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!