MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    29-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HEET VAN DE NAALD

    bREAKING nEWS88888




    29-06-2014, 18:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1905

    *

     

    *

    (L) Jan Kloot Junkler, een beetje zattekes (?)

    .

    Hoera voor de nieuwe Volkscommissaris….

    *

     

    INLEIDING

    Voor mensen zoals ondergetekende, die al een heel tijdje geleden “tot de jaren van verstand” zijn gekomen (of dart zouden meten zijn), valt het op dat steeds meer geluiden uit de Nazi-tijd terugkeren, zij het enigszins gewijzigd en aangepast aan de tijd. Toen sprak iedereen over de ‘Asmogendheden’ Rome-Berlijn, en nu is het de As Parijs-Berlijn. Fundamenteel echter waren dat ‘de slechten’, wan t samen met de wreedaardige Jappen, waren zij de oorlogsstokers. Hoe zouden ze nu de ‘vredesstokers’ kunnen zijn?

    Misschien zelfs dat dezelfde droom als die van de FPuhrer aller Gerlanen gekoesterd wordt, heel Frankrijk om te vormen tot één grote landbouwstaat, die zou bestaan bij de gratie van het gelukzalig massa-toerisme voor de Duitse arbeider.. Na lezing van onderstaand artikel, zult U kunnen vaststellen, dat men al aardig onderweg is in die richting….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Een zuipschuit is de nieuwe voorzitter van de Europese Commissie

    *

    Ondanks zijn omstreden levensloop als drinkebroer werd Jean-Claude Juncker vrijdag tot nieuwe voorzitter van de Europese Commissie benoemd. De nadruk ligt op “benoemd”, want de EU-burgers konden hem niet kiezen. Daaraan herkent men hoe democratisch gelegitimeerd deze functie en deze constructie genaamd Europese Unie is, namelijk überhaupt niet. Hoe de Europese Commissie samengesteld en diens voorzitter “gekozen” wordt, is minder transparant dan destijds de verkiezing van de leden van het Politbureau van de USSR en van de voorzitter van het Centraal comité van de Communistische Partij van de Sovjet-Unie. Juncker staat al langer bekend om zijn “cognac bij het ontbijt” en overmatige alcoholconsumptie. Zelfs tijdens de vergaderingen van de Eurogroep, die hij voorzat, zou hij gedronken hebben, wat twijfel deed rijzen betreffende zijn leiderskwaliteiten. En hij is ook nog een kettingroker.

     

    Best wel grappig eigenlijk. De Europese Commissie heeft de afgelopen tien jaar het roken in de hele EU verboden en het drinken enorm beperkt, maar heeft nu iemand aan het hoofd die exact deze twee zaken met graagte doet. De opvolger van Juncker als president van de Eurogroep, Jeroen Dijsselbloem, heeft in januari openlijk in een Nederlandse talkshow beweerd dat Juncker een “overmatige roker en drinker” is, die de regels over onthouding tijdens vergadering graag heeft overtreden. Juncker heeft echter categorisch betwist een alcoholprobleem te hebben. Deze zogenaamde “gezondheidspolitiek” heeft de EU overigens overgenomen van de nazi´s, net als veel andere dingen, want Hitler en de NSDAP waren in het Derde Rijk de eerste grote voorvechters van niet roken en de beperking van de alcoholconsumptie.

     

    Nou ja, liever een zuipschuit en een roker dan een pedofiel, wat immers bijna al normaal is in de hoge kringen in Brussel. De dwang om in de EU-leiding iedere dag de mensen voor te liegen en de bevelen van de NWO te moeten uitvoeren, kan men waarschijnlijk alleen nog in een roes verdragen om het geweten, mits men dat nog heeft, gerust te stellen. De Britse minister-president David Cameron heeft de benoeming van Juncker tot nieuwe voorzitter van de Europese Commissie een “slechte dag voor Europa” genoemd en hij denkt dat de EU een “grote stap achteruit” heeft gezet. De benoeming maakt het moeilijker de EU te hervormen en de Britten ervan te overtuigen in de EU te blijven, zei de minister-president na de topontmoeting.

     

    In Groot-Brittannië is men van mening dat Merkel een vuil spelletje met Cameron heeft gespeeld. De bondskanselier heeft hem lange tijd in de waan gelaten aan zijn kant te staan, wordt er in Britse regeringskringen gezegd. Daarna is ze door de openbare druk in Duitsland van mening veranderd en is ze achter Juncker gaan staan. Toen hebben ook andere critici van Juncker, zoals de Zweedse minister-president Fredrik Reinfeldt en de Nederlandse minister-president Mark Rutte, zich aan gesloten bij de meerderheid. Cameron heeft de fout begaan de “zwarte weduwe” Merkel te vertrouwen, schreef de conservatieve “Daily Telegraph”. Dat was naïef geweest. Uiteindelijk waren het alleen nog maar de Britten en de Hongaren die tegen Juncker waren.

     

    De voormalige regeringschef van het kleine Luxemburg neemt de verantwoordelijkheid voor de enorme EU met gigantische problemen over. Eet smakelijk, kun je dan alleen maar zeggen. Frankrijk heeft zich inmiddels ontwikkeld tot het grootste zorgenkind van de EU. Volgens de nieuwste werkloosheidscijfers zijn 10,5% of 3,4 miljoen Fransen werkloos. Ondanks de belofte van president Hollande om de stijging van de werkloosheid te stoppen, neemt het aantal werklozen sinds het voorjaar van 2011 onophoudelijk toe en heeft deze een recordniveau bereikt. De economische vooruitzichten zien er echt somber uit. Als het kleine Griekenland de EU al in moeilijkheden heeft gebracht, wat zal er dan gebeuren als de op één na grootste economie van de eurozone instort?

     

    In Bulgarije ziet het er ook niet goed uit. Een week geleden kwam het tot een bankrun. De mensen stonden in een lange rij op straat om hun geld in veiligheid te brengen. De “Corporate Commercial Bank” moest de loketten sluiten en de deuren dichtdoen, omdat zij geen geld meer had. De Centrale Bank van Bulgarije sprong in, zette het bestuur van de bank af en benoemde twee administrateurs als nieuwe leiding. De chef van de Centrale Bank, Ivan Iskrov, zei tijdens een persconferentie in Sofia dat de bank een “enorme afvoer aan geldmiddelen” had, maar niet failliet was. “De Centrale Bank reageerde onmiddellijk en vastbesloten om het bankroet te vermijden”, zei Iskrov. “De bank is gesloten. We willen de bank opruimen, het kapitaal reduceren en een potentiële koper vinden.”

     

    Maar vrijdag kwam het in Bulgarije tot een tweede run op een bank. Deze keer stonden de bezorgde klanten in lange rijen voor de “First Investment Bank” en wilden hun geld. De Bulgaarse regering en de Centrale Bank sloegen alarm en beweerden dat het om een aanval op het bankensysteem van het land ging. “De afgelopen dagen hebben er pogingen plaatsgevonden om de staat door een georganiseerde aanval op Bulgaarse banken zonder reden te destabiliseren”, verklaarde de Centrale Bank vrijdag. Wie kan dat zijn? Opnieuw de gebruikelijke verdachten, die, zoals zo vaak, gewed hebben op een bankroet? Daar hebben we mogelijk de volgende kandidaat in de EU die gered moet worden.

     

    Omdat de situatie in de EU zo “rooskleurig” is en het “opwaarts” gaat in de lidstaten, ik lach me slap, zullen de EU-staatschefs zich meer schulden permitteren, hogere tekorten van de EU-begrotingen besluiten en ertoe besluiten het Europese Stabiliteitspact “flexibeler” te handhaven. Ook Merkel houdt niet meer vast aan de strenge interpretatie van het stabiliteitspact en heeft op aandringen van de zuidelijke eurolanden toegegeven. Een zelfbedrog over de hele linie. Zo gaat de schuldeneconomie eindeloos door, de problemen worden niet opgelost, de ECB moet nog meer geld uit lucht produceren en het tegen 0% rente weggeven, zodat de eurozone überhaupt op de een of andere manier blijft draaien.

     

    Maar geen paniek op de Eurotanic, de nieuwe kapitein Juncker heeft het roer stevig in handen. Ja, hij houdt zich er heel goed aan vast, zodat hij niet omvalt! Proost!

    ttp://alles-schallundrauch.blogspot.nl
    Auteur: Freeman

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    UITLEIDING

    Het moet gezegd, dat Hitler een geheelonthouder was, die, als hij het glas hief, dat glas gevuld was met zwaar gesuikerde thé. Hij duldde trouwens ook niet dat er in zij nabijheid gerookt werd, en zelfs Eva Braun, een verstokte mode-rookster kon alleen haar passie botvieren, als Nonkel Dolf niet in de buurt was. Deze was, vegetariër zijnde, trouwens de wanhoop van elke gastvrouw waar hij kwam. Dat hij een gevierd causeur was en bij de vrouwen op een goed blaadje stond, deed daar niets aan toe. Hitler was een sadistische smeerlap, en daarmee doef.

    De nieuwe Volkscommissaris van de EU, Jean Claude Junker, voor ons Jan Kloot Junker, van de familie van de vliegtuigbouwer die de JU, het Sturz Kamfflugzeug, de Stuka leverde aan Hitlers Luftwaffe, is daarvan niet veel te merken. Kon Nonkel Dolf de massa begeesteren, Jan Kloot is daar precies het tegenovergestelde van.

    Het wordt wel niet zo nadrukkelijk gezegd, maar een dampende drinkebroer heeft meestal ook losse handjes. En vermits dat verzwegen wordt, is daar meestal iets ‘loos” mee. Het za toch nooit geen ‘vereerde’ zijn, ene van ‘den andere kant’?

    Allez, ik wil maar zeggen, dat de dag dat de Euro-tanic ondergaat in een of ander kalifaat-constructie, dat Jan Kloot met zijn dinges, kop eerst, van de hoogste bol van het Atomium zal gekeild worden. Tot de dood er op volgt.

    Die dag zal er dus, midden de grote miserie, toch ook een beetje reden tot blijdschap zijn….

    EINDE

    *

    29-06-2014, 17:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    28-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1904

    *

     

    *

    *

    INLEIDING

    Ondergetekende voelt zich een beetje schuldig, door zo te denken als de Noorse denker en schrijver Fjördman, maar over onvoldoende talent te beschikken om het zoals hij, het uit te bazuinen. En aanvaard te worden….

    De Leer van de Wrede is een misdaad op zich, miljarden keer groter dan de moordpartij van Breivik op ‘jongeren’ die nog niet de tijd hadden gehad om het Kwaad van hun ouders verder te zetten. Ze werden uit het leven weggemaaid, zonder de mogelijkheid tot inzicht te komen. Wat niet eerlijk is.

    *

    Net zoals er geen 2 soorten Islammerij bestaan, bestonden er ook geen 2 soorten Duitse Nazi’s. D.w.z. tenminste niet zo lang de Wehrmacht, de Luuftwafe en de Kriegsmarine aan de winnende hand waren. Er bestonden toen gewoonweg geen ‘goede’ Duitsers: dat duurde tot lang na Neurenberg en de dé-nazificatie van beide Duitslanden, en later de Val van de Berlijnse Muur. Pas toen was de kwade droom voorbij.

    Met het Europa van ‘President’ Van Rampaai valt Europa echter terug in handen van de nieuwe Hitlerianen. Alleen mogen we dat voorlopig niet weten. Want dat zou onze keuze voor ofwel de cholera (de Islammerij) of de pest (het nieuwe Inter Nationaal Socialisme) kunnen vertroebelen….Het zou ons zelf misschien wel eindelijk opstandig maken…..

    Maar wie weet, staan die Grote Verstanden niet op het punt om een nieuwe, nooit gekende ziekte te ontwikkelen: de kruising tussen Isalm- en Socialisme: de ziekte van Junker, verzinnebeeld in de… Stuka.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Mikael Jalving interviewt Fjordman

    Geplaatst op 27 juni 2014      door E.J. Bron

    (Interview: Mikael Jalving – Vertaling: Vederso)

    De Noorse schrijver en blogger Fjordman, die ervan beschuldigd werd de terrorist Anders Behring Breivik te hebben geïnspireerd, antwoordt met een nieuw boek. Hij werd ervan beschuldigd Breivik geïnspireerd te hebben tot de afschuwelijke terroristische aanval op Utøya. Maar de Noorse publicist en auteur Fjordman, die blogt voor het Amerikaanse FrontPage Magazine, heeft alle associaties en beschuldiging verworpen en schreef dit jaar een boek getiteld “Vitne to vanvidd” (Getuige van Waanzin). Het is in Noorwegen gepubliceerd in de Danish Free Press Library, omdat niemand het in zijn land durfde uitgeven omdat het gaat over de terroristisch daden van Breivik en het antwoord daar op. Evenals over de grote immigratie in Noorwegen.

     

    Fjordman, wat is deze waanzin waar je naar verwijst?

     

    “Ik doel op beide, op Breivik’s misdaad en het immigratiebeleid zoals dat in West-Europa plaatsvindt. Breivik’s handelingen waren krankzinnig. Sommigen geloven dat Breivik geheel of gedeeltelijk krankzinnig is. Het vonnis van 2012 is op veel punten niet zo overtuigend.

     

    De politie, de pers en de autoriteiten hebben gedurende een aantal jaren overal gekeken naar Breivik’s vermeende achtergrond. Ze hebben niets gevonden. Zijn zgn. terroristische organisatie Knights Templar schijnt nergens te bestaan, behalve misschien in het krankzinnige hoofd van Breivik.

     

    Daarbij komt dat nog een andere Noorse staatsburger bij een massamoord betrokken was. De moslim Abdi Dhuhulow nam deel aan de islamitische aanval op het winkelcentrum Westgate in Nairobi, Kenia. Het verschil is dat de aanslag in Kenia door een groep mensen werd uitgevoerd, niet door een enkel persoon. Dhuhulow kwam zelf uit een islamitische milieu, waar onze autoriteiten liever niet over praten”.

     

    Je vindt dat ook het West-Europese immigratiebeleid krankzinnig is?

     

    “Ja, Terwijl we grote spanningen ervaren, zijn de gewone mensen in het algemeen steeds meer negatief over massa-immigratie en immigratie van moslims in het bijzonder. Dit zal op een zeker punt de legitimiteit van het gehele politieke systeem aan de orde stellen. We zien aan de ene kant een groeiende kloof tussen gewone burgers die hun natie en cultuur willen behouden en aan de andere kant westerse elites die blind open grenzen en een beëindiging van nationale culturen voorstaan. Als de westerse elites in de EU en elders hun beleid niet spoedig veranderen, zal deze kloof uitgroeien tot een afgrond die de stabiliteit van onze samenlevingen bedreigt”.

     

    Hoe schat je het belang in van de onthullingen van Ahmed Akkari en de arrestatie van de vermeende aanvaller van Lars Hedegaard?

     

    “Ahmed Akkari bevestigt slechts wat zgn. ´islamofoben´ al lange tijd hebben beweerd, namelijk dat veel moslims met twee stemmen spreken, terwijl ze geleidelijk onze landen infiltreren en islamiseren. De arrestatie valt toe te juichen, maar er zijn daar buiten nog andere aanvallers. Hedegaard overleefde deze keer. Dat deden ook Kurt Westergaard en de Noorse uitgever van Salman Rushdie, William Nygaard, die in i993 door drie schoten in Oslo getroffen werd. Moslims zijn echter volgens de koran en Mohammed’s voorbeeld (soenna) verplicht jihad te voeren tegen mensen die de islam bekritiseren. Zolang de immigratie van moslims doorgaat, is het alleen maar een kwestie van tijd voordat de eerste islamitische politieke moord in Scandinavië zal plaatsvinden. Islam kan niet samengaan met vrijheid van meningsuiting. Islam en vrijheid zijn als water en vuur”.

     

    En hoe zit het met de gematigde moslims?

     

    “Ik zeg net zoals de ex-moslim Ibn Warraq: Er kunnen gematigde moslims bestaan, maar er is geen gematigde islam”.

     

    Kunnen we de islam verwerpen zonder moslims te beledigen?

     

    “We kunnen moslims er op wijzen dat het onderdrukkende karakter van de islam een voorname oorzaak is van enkele problemen waaronder veel islamitische landen lijden. Op een bepaalde manier zijn moslims de eerste slachtoffers van de islam, zelfs als de islam vele slachtoffers die geen moslim zijn, blijft vragen”.

    Bron:

    www.jyllandsposten.dk
    Interview door: Mikael Jalving

    Vertaald uit het Deens door:
    Vederso
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

     

     

    UITLEIDING

    Krankzinnige waanzin, of duivelachtige misleiding: het komt bijna op hetzelfde neer. De ‘Europeaan’ als eenheidswort is in de maak, en die moet er net zo uitzien als de Amerikaanse eenheidsworst. Iedereen is daar in de eerste plaats Amerikaan, zeer rijk maar meestal straatarm, die slechts nog in een verre herinnering weet dat zijn voorouders ooit Afrikaanders, Aziaten of Duitsers, Fransen, enz zijn geweest. Amerika is the only big apple waarin iedereen moet bijten. Want een lappendeken van talen en volkeren valt moeilijk onder één hoedje te vangen…. Vooral niet als er één overwegende godsdienst de volkeren inspîreert.

    In afwachting van de meer drastische Hileriaanse ingrepen en ‘Endlösungen’, heeft men die godsdienst, onder de mom van ‘humanise’, er proberen onder te krijgen, zodat de Leer van de Wrede als ersatz kon geïmporteerd worden, en voorgesteld als een culturele ‘verrijking’ van de hoogste orde.

    Net als de States, moeten de grenzen opengehouden worden, zodat door versmelting elk nationaliteitsgevoel verdwijnt. De taal wordt het koeter-Engels, dat we als voorbeeld uit de mond van het Europees vogelkoppeke mochten aanhoren, in zijn vredes-speech van onder de Ieperse Meenpoort. Fier als tien gieters stond die pion van het dievende ‘Beweging.net’, voorheen ACW, medelijden te hebben met de frontsoldaten die in opdracht van de voorgangers van al wie daar stond te glarieogen, de dood werden ingestuurd. Waarbij men zich kon afvragen, waarom Frau Merkel voor de gelegenheid geen pinhelm droeg. Of een lederen gordel, met daarop de woorden ‘Gott mit uns’. Want eindelijk, na 100 jaar, waren de Duitsers binnen deze stad, waarvoor ze zo hard hadden gevochten, geraakt.

    Mij heeft het verwonderd, dat daar geen Hoge Geestelijke bij was, omringd door Syrië-strijders, die de Leer van de Wrede vertegenwoordigde, als voorsmaakje van wat nog komen moet.

    EINDE

    *

    28-06-2014, 17:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1903

    *

    Zaterdag 28 juni

    H Ireneus van Lyon

    *

     

    *

    De Rammadam: hangt af van de maanstand, en van

    .

    de stand va het grondwater.

    *

     

    INLEIDING

    Neen, meer dan wat in bovenstaande titel verwerkt zit, zeg ik daar niet over. Vriend Lucky9 (zie zijn artikel hieronder) is al expliciet genoeg over die arme Is-lammeetjes die alleen als de konijnen mogen wippen na zonsondergang. Met volle magen & dito blazen dan nog!

    *

    Wie inzake ‘vasten’ de (slechte) imitator is, wordt voldoende bewezen door de achterstand in de jaartelling: de onze begint in het jaar NUL, en de Krijgsheer Mohammed, de uitvinder van de Religie van de Wrede, hoorde zijn stemmen slechts in het Jaar 631 nà Christus. Tja, en dan wil de Islammerij origineel doen…..

    In de Religie van de Wrede maakt het Rammen van Madammen onafscheidelijk deel uit van hun ononderbroken oorlogsinspanningen, door verkrachtingen en zo. Maar Meneren Rammen, mag niet. Gesetslich Verboten! Wordt bestreden met, hoofd omlaag, het afgooien vanaf de hoogste daken. Kindermisbruik daarentegen is in de Islammerij het voorrecht van oude mannen, op voorwaarde daarvoor rijk genoeg te zijn. De Profeet was 52 toen hij Aïsha, 9 jaar oud, als echtgenootje ‘bekende’. Dat vertelt het kind zelf, dat nog met de poppen speelde, in de H. Koran… Evqngelie-waar dus! en een duidelijke hint voor navolging.

    Enne, mocht het voor die ene Madam om te Rammen, teveel worden, dan is er nog altijd de toegelaten bigamie. Kwestie van het wippen te kunnen optimaliseren…..

    *

    Wedden dat Marc Dutroux een goede Islammer zou geweest zijn? Had hij zich voor de Rechtbank beroepen op dat Geloof, hij zou niet eens gestraft, maar beloond geworden zijn! Desnoods met een volledig uitgeruste harem tot aan de rand gevuld met Eerste Communiekantjes.

    Ja, ’t is waar. De Islammerij is een rare zaak, die hier niet thuishoort. Maar de teerlingen zijn geworpen: door ‘de Resolutie van Straatsburg (1975) stonden onze Grote Verstanden zogezegd voor de keuze ‘Oil for Islam’, maar dat de Rus een veel beter handelspartner was, wilden ze toen ook al niet van horen.

    En wij zitten er maar mee!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://nageltjes.be/wp/?p=12399#more-12399

    *

     

    Ramadan komt er aan …. plaats maken!

    Geplaatst op 26/06/2014 door Lucky 9

     

    De ramadan is gepland volgens de maan-kalender en daardoor komt het dat deze maand kan vallen van in onze maand maart tot in onze maand juli.

    Nu overmorgen deze negende maand in de islamitische kalender begint, past het om een bedrieglijke vertaling toe te lichten. Het overdag vasten tijdens Ramadan is een van de vijf zuilen van de islam en dus verplicht als daad van onderwerping aan Allah in navolging van de krijgsheer Mohammed. Door de gemakkelijk beïnvloedbare geesten van westerse “gelovigen” die zich in hoofdzaak christenen noemen, wordt deze maand ten onrechte de islamitische vastenmaand genoemd.

    Door leugenachtige islamofiele idolatrie – ook op Wikipedia – vol verontschuldigingen, verdraaiingen en uitvluchten lijkt het alsof er een gelijkenis of congruentie zou bestaan tussen het Islamitische vasten en het Christelijke vasten. Die is er niet. Beide gebruiken zijn onvergelijkbaar maar bovendien heeft de Mohammedaanse vasten een donkere keerzijde.

    De moslim vast immers alleen overdag maar schranst elke nacht dermate dat deze periode niet alleen helemaal geen vastenmaand kan worden genoemd maar wel eerder een geweldmaand. De feiten spreken voor zich. Sinds 11 september 2001 worden statistieken over moord, verkrachting en geweld gepleegd tijdens de ramadan bijgehouden en daaruit blijkt dat uitgerekend deze periode onafgebroken in de loop der jaren een steeds weerkerende piek aan zulke misdrijven laat noteren.

     

    Het oorzakelijk verband tussen het verplicht een halve dag vasten gevolgd door een ganse nacht uitspattingen (in tegenstelling met wat vrome moslims graag beweren vaak gepaard gaande met overmatig alcoholgebruik en geslachtsgemeenschap) met een ware lawine van geweldpleging heeft vele logische verklaringen waaronder enkele psychosomatische.

    Zo wordt het geweld meer en meer in verband gebracht met de overconsumptie van halal geslacht vlees waardoor abnormaal veel stresshormoon cortisol in het halal-vlees het menselijk metabolisme zo ontregelt dat de productie van testosteron simultaan wordt aangewakkerd met oncontroleerbare of ongecontroleerde agressiviteit tot gevolg.

     

    Op 23 april brachten we reeds een krachtige waarheidsgetrouwe boodschap van Pat Condell.

     

    UITLEIDING

    Was onderliggende bijdrage eens te meer een uiting van ‘racisme’? Of was het pure islamfobie, het onredelijk verachten van een ‘verrijkende’ nieuwigheid? Daar valt wat voor te zeggen, maar niet dat het een slaptitude zou zijn van een bange wezel.

    Ik geef toe dat mijn woordkeuze als Ongelovige Christen Hond en Varken, zoveel mogelijk de hunne probeert te counteren. Stel U voor de lol gewoon eens voor, dat wij in een Islamitisch land openlijk zouden verklaren, dat Islammers ongeovige apen en varkens zijn. Ogenblikkelijk stonden we daar te kijken, met ons bloedend hoofd als een bloemkool in andermans handen…..

    Maar ja, onze Grote Verstanden zeggen ‘Après nous les mouches’ waarbij zij opzettelijk lastige vliegen verwarren met stekende Is-lammetjes.

    EINDE

    *

     








    28-06-2014, 16:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    27-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1902

    *

    Vrijdag 27 juni

    H Cyriel

    *

     

    *

    Geen rode klauwen, geen rode tong

    .

    …zijn kracht zit hem normaal meer in de hersenen

    *

     

    INLEIDING

    Tussen het betoog van de Jos (zie hieronder) valt geen speld tussen te krijgen. Daarom juist wordt het hieronder, met felicitaties van de Jury, integraal overgenomen. Zodat niemand onwetend kan blijven, of over deze zaken kan uit de lucht vallen.

    Zelfs daartoe opgeleide historici, zoals BDW, kunnen een punt zuigen aan zijn stelling: na 184 jaar belse bezetting staat Vlaanderen aan de rand van de ondergang. D.i. waar het ooit allemaal begon en er dus plaats genoeg is om ooit groter en sterker en in volle vrijheid, met ongebonden handen, als herboren, terug te komen. Liefst zonder de manipulatoren van ‘beweging.net!’, waar de ‘vakbonden nu al in staking gaan tegen…’ zichzelf.

    Dus is de vraag: wat moet er gebeuren om het tij te doen keren?

    Om te beginnen moeten wij voor onszelf af zien te komen van de term ‘extreem-rechts’ waar de extreem-valse tegenspelers ons proberen terug te dringen achter de prikkeldraad van een ‘cordon sanitaire’. Dat hiervoor een Franstalige term wordt ingespannen, spreekt trouwens boekdelen. Beter is het, op de plaats waar we staan, ons als gewone Vlaming te gedragen, als Vlaming die God ons Vlaming schiep. Net zoals een Engelsman, een Duitser of een Fransman het recht hebben om zich onderling met elkaar verbonden te voelen, zonder dat ze daarbij elkaar de kop moeten afschieten …..

    Als 6.5 miljoen Vlamingen, te verminderen met de paar duizend valsspelers, zich consequent gedragen, kunnen wij terug het Volk worden dat ooit, in 1096, vooraan stond tussen de Groten der Aarde, bij de Bevrijding van het H. Land. Dat is trouwens de tijd waar onze heraldische Leeuw van af stamt, een beest die onze voorouders niet eens kenden, maar waarover de troubadours van toen de moed en de kracht bezongen. De liedjeszangers uit onze dagen zingen liever in ’t Engels, en taal die ze maar van ver beheersen.

    Die Leeuw is zo logisch als het Heelal met de Mens als eerstgeboren zoon, begaafd met een Onsterfelijke Geest.

    Als U deze laatste zin herleest, en laat bezinken, dan heeft U de oorsprong van ons Christelijk Geloof gesnopen.

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    *

    De IJzerwake, de Vlaamse Beweging en de anderen....    

     

    "De anderen" ! ..daar wil ik even op ingaan. De vlaams-radicale groeperingen binnen de vlaamse beweging worden schaars. Jammer, maar het is niet anders. De vraag stelt zich ; ' hoe is dat gekomen' ? In de eerste plaats , maar dat is een eigen mening, de mentaliteitswijziging. De ouderen onder ons zullen het zich wel herinneren. Op school werden de vlaamse strijdliederen aangeleerd. Een sprong naar vandaag leert ons dat onze kleinkinderen daar nooit over gehoord hebben. Al begrijpen ze er geen yota van , maar de laatste "songs" van weet ik welke "zanger" zingen ze moeiteloos mee. Waar ze al helemààl niets willen over horen is " strijden". Er valt of viel voor deze generatie niet te strijden, ze kregen het in de schoot geworpen. Een grote fout van onze generatie en die van onze kinderen. Onverschilligheid troef bij een groot deel van de jeugd. Dan heb ik het over eigen jeugd. Onverschillig in die zin dat ze voor 'de vlaamse zaak' niet warm lopen. Maar niet onverschillig wat hun toekomst betreft. De allochtone jongeren laten we even buiten beschouwing. Die staan uiteraard niet met vlaamse leuw te zwaaien om het zo maar eens te zeggen. Integendeel die blijven generaties ver aan hun eigen 'vlag' gehecht. Eens turk, altijd turk ! De mengeling van tal van nationaliteiten (de immigratie) heeft ook 'het vlaams-zijn" niet bevorderd. Dat zijn enkele gevolgen van een desastreus bestuur , hetwelke erop gericht was en steeds meer is om het fiere vlaamse volk in de belgische pas te doen lopen. En dan komen we tot de laatste jaren. Dan hoeven we maar te kijken hoe en door wie bijvoorbeeld de ijzerbedevaart in de grond werd geboord. Wat wij zelf doen , doen we vlugger en grondiger was het motto van toen nog de schiltzen en later de anciaux's. Dat is slechts één van de voorbeelden . En als we vandaag merken dat een partij als nva , ontstaan uit de VU, zich inspant om salonfähig te worden, dan moet men niet verwonderd zijn dat Vlaanderen erop achteruit gaat. De belgicisten hebben het scherp gezien. Ze lieten/laten de ' zogenaamde vlamingen' andere vlamingen bekampen. Hun doel: belgië terug versterken. Ze lukken daar momenteel aardig in, dank zij nva. De wever verstaat de kunst om de vele vlaamsvoelenden met de wortel voor de neus achter de geel/zwarte vlag met vurige tong te doen lopen. Hij vermijdt vooral het woord 'onafhankelijkheid' in zijn discours. Hij houdt het vaag bij 'meer en meer macht voor vlaanderen'. De vlaming is dan wel die transferts naar wallonië beu maar plots afschaffen ..? En dat heeft de wever zonder scrupules uitgebuit. Zonder scrupules, want intussen gaat Vlaandren zonder pardon de afgrond in samen met den belziek. En dat weet de wever beter dan wie ook. Maar intussen mag hij de postjes uitdelen. En zo komen we vandaag tot de vaststelling dat er nog héél veel Vlamingen hopen op meer vlaanderen maar zich achter de verkeerde partij scharen. Nog nooit sprak Vlaandren zich 'vlaamser ' uit ! Maar zij zullen het moeten ondervinden dat er met nva ( al dan niet in de regering) helemaal niets zal verbeteren, integendeel ! Laat het Vlaams Belang dan vandaag een veldslag verloren hebben, nog lang de oorlog niet. Hébben ze vandaag gelijk, morgen krijgen ze gelijk.

     

    ppsstt: En wat de Vlaams Beweging betreft zou ik tegen Vlaams Belang zeggen: "doe wel en zie niet om " *

    UITLEIDING

    Eigenlijk zeggen de Jos en ik, naast zoveel anderen, hetzelfde, maar met andere woorden. Er zijn nu eenmaal Vlamingen en anderstaligen. Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is, maar een merel zal nooit fluiten zoals een lijster. En omgekeerd. Ze horen, zoals de Vlaming en de Waal, niet in hetzelfde nest te worden gestopt, want dan klinkt hun lied vals en – op z’n Bels – gewoon dissonant.

    Zo is het gewoon degoutant, dat de Europese labbekaks zich willen verheffen, op de graven de dode lichamen van zij die 100 jaar geleden, in opdracht van hun voorgangers, elkaar uitmoordden aan de Ijzer. Maar ’t is wel goed voor… de commerce. Voor Vorst en Vaderland, zoals dat nog altijd heet.

    *

    Beter ware het geweest de klaroenen voor het einde van alle oorlogen te steken op de IJzerweide, onder de 85 meter hoge kruiskop van de Vlamingen, in Kaaskerke-Diksmuide. Dat kon zelfs kostenbesparend, want woordeloos gebeuren, door op de 4 hoeken van de PAX-poort in 4 talen: ‘Nooit meer oorlog’ uit te vergroten. Beter dan klaprozen!

    In plaats van al dat protserig blauw met het almaar aangroeiend aantal gele sterren, had men voor de Europese vlag beter deze PAX-poort in beeld gebracht, met op de achtergrond de Toren die zijn zegende armen uitstrekt over het gemarteld slagveld.

    *

    Maar ja, dat zal wel nooit gaan, zo lang de Kukuleku kraait boven op de Belse mestvaalt.

    *

    Terug naar de barre werkelijkheid. Gedurende de afwezigheid van de laatste dagen, waren wij in de Heimat tijdens een uitgebreide receptie even terug ondergedompeld in de sfeer van allerlei neringen, ambachten en industrieën. De Jos kan dat niet geweten hebben, maar daar lag het verschil tussen ‘vroeger’ en ‘nu’ kamerbreed (!) op de tongen. Overal oningevulde arbeidsplaatsen: geen eigen volk beschikbaar, resultaat van teveel half kinderloze gezinnen, 3 keer ’s jaars buitenlands verlof, extreme luxe, extreem vertier. Gevolg: men schreeuwt daar om altijd meer immigratie, wel wetend dat 90% direct bij het ‘Klein Gevaarlijk afval’ hoort…

    Want, zo is het algemeen besluit: als de werkkrachten niet bij de machines komen, dan moeten de machines maar naar de werkkrachten gaan. Delocatie dus.

    *

    Dames en Heren Zakkenvullers & Grote Verstanden: waarmee zijn jullie feitelijk bezig? Het ontkerstend volk dwaalt in de woestijn, want van het welvarende en rijke Vlaanderen, hebben jullie straks een dorre woestijn gemaakt, waar alleen kamelen met dubbele bulten kunnen leven. Door, kont omhoog, vijf maal daags in het zand te vallen om in het stof te bijten. De sociale kassen raken leeg, maar de – rijkelijk gesubsidieerde - moskeeën barsten uit hun voegen.

    *

    BDW, er rest U niet veel tijd meer om Uw historische zending op te nemen. Spreek en welmenend Vlaanderen zal U volgen.

    EINDE

    *

    27-06-2014, 17:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1901
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    *

    Donderdag 26 juni

    H Vigilius

    *

    Prometeus stal het vuur bij de Goden

    .

    Om het naar de mensen te bregen…..

    *

     

    INLEIDING

    Het zit zo een beetje in alle gekende oude beschavingen ingebakken: het vuur werd op aarde gebracht door de Goden, als weldaad voor de mensheid. Daar kan ik inkomen, want er is niets gezelliger, dan op koude winteravonden knusjes bij de open haard te zitten.

    De Bijbel der Christenen integendeel is heel zuinig met vuur, waarschijnlijk omdat de Profeten bang waren daarmee hun vingers te verbranden. Vuur wordt dan ook steevast gebruikt om te verwijzen naar de hel vol met duivels en brandend pek. Het Brandende Braambos was daar een uitzondering op, maar het verhaal bleef, aangaande de gebruikte brandstof, eerder ietwat verward. Het bos brandde, zonder te verteren…. Misschien dat we in die richting moeten verder denken, om vuurtjes en alternatieve energie te hebben die zo maar zonder meer aan de gang blijven? Of zit dat gewoon in de lucht, zoals de Groenen denken?

    Gemalen lucht via bosjes hoogstammige draai-energie zou dus de oplossing zijn. Maar – zie hieronder – nu blijkt dat men veel te hoog en dus veel te duur heeft gegrepen. Er zat nochtans iets in, in die wentelende wieken waarvan het idee al van Cervantes en Don Quichotte stamde, en waardoor sindsdien onze Lage Landen wereldwijd bekend raakten door ondermeer de schlager over ‘Daar bij die molen, die mooie molen…’ Die molens vermaalden toen de wind op gezapige hoogte om graan tot meel te draaien (geleerd van de monniken) of om water uit de zompige polders op te pompen. De huidige stalen gedrochten werken juist andersom: ze vermalen geld tot lucht, even zo symbolisch als hun voorgangers die water bij hele stromen naar de zee draaiden…..

    Och! Ze doen maar. Als het resultaat maar is, dat de wereld blijft draaien……

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Internationale milieupionier: Groene stroom is een grote leugen

    *

    ‘Zonne-energie zwaarste belasting voor milieu - Schade aan natuur door hybride auto’s veel groter dan besparing door lagere emissies’

     

     

    Mensen die denken het milieu een plezier te doen door een elektrische- of hybride auto aan te schaffen, komen flink bedrogen uit. Een 20 jaar oud brik is zelfs minder schadelijk voor de natuur.

     

    Zonnepanelen zijn bijna 6 x zo schadelijk voor het milieu als een olie gestookte energiecentrale, en ook elektrische auto’s zijn contraproductief. De ‘Energiewende’, de omschakeling op ‘groene’ energie in Europa, is dan ook één grote leugen. Dat zegt niet een bobo uit de olie-industrie, maar de internationaal erkende milieupionier professor Friedrich Schmidt-Bleek, winnaar van de ‘Takeda World Environment Award’ en initiatiefnemer van het ‘World Resources Forum Davos’. Zijn nieuwe boek ‘De Groene Leugen’ is feitelijk één lange aanklacht tegen het milieubeleid van de politiek.

    ‘Ophouden met deze volksverlakkerij,’ en ‘dit is bedrog’ zijn zomaar enkele zinnen waarmee Schmidt-Bleeks in zijn nieuwe boek het groene klimaatbeleid in Europa omschrijft. ‘De ontwikkelingen in de politiek baren mij zorgen en maken mij daadwerkelijkheid woedend,’ zegt de professor in een interview met Wirtschafts Woche.

     

    Overmatig gebruik hulpbronnen grootste probleem

     

    Er bestaat volgens hem inderdaad een klimaatcrisis, maar die zou niet op te lossen zijn met zonnepanelen en elektrische auto’s. ‘Dat zijn recepten die het milieu nog zieker maken.’ Politiek en milieubeweging leggen de nadruk op CO2, maar er zijn volgens hem veel schadelijkere stoffen voor het milieu, zoals de methaanuitstoot door de meer dan 1 miljard koeien op onze planeet, of de lachgas-emissies van de landbouw.

     

    Grootste probleem is in zijn ogen niet zozeer CO2, maar het feit dat de oorzaak, namelijk het overmatige gebruik van hulpbronnen, niet wordt aangepakt. Voor ieder technisch product wordt 30 kilo natuur gebruikt. Voor elektronische apparaten is dat vaak het tienvoudige. Bij deze productie wordt ook nog eens vaak het tienvoudige aan water gebruikt. Deze uitputting leidt tot ontbossing, onvruchtbare landbouwgronden en steeds grotere woestijnen.

     

    ‘Zonne-energie is volksverlakkerij’

     

    Veel als ‘groen’ aangeprezen technologieën, zoals zonnepanelen, blijken juist extreem milieubelastend te zijn als gekeken wordt naar hun materiaalbelasting voor de natuur. ‘Door hun hulpbronnenintensiteit zijn zonnepanelen gif voor het milieu en in werkelijkheid alles behalve groen. Dat is waanzin!’

     

    Gekeken naar stroomopwekkers blijkt kernenergie met 0,27 kilo verbruik van hulpbronnen per kilowattuur het meest milieuvriendelijk. Olie gestookte centrales komen daar met 0,31 kilo vlak achter. Kolencentrales scoren al dubbel zo hoog (0,72 kilo), en bruinkolen nog veel hoger: 1,14 kilo. Toch is zelfs bruinkoolenergie veel minder schadelijk dan zonnepanelen, die maar liefst 1,8 kilo grondstoffen verbruiken per kilowattuur – ‘een treurig record’.

     

    Sinds dit onderzoek uit 1995 zijn zonnepanelen weliswaar 3 tot 4 x efficiënter geworden, maar zelfs de allerzuinigste nieuwe panelen verbruiken net zoveel hulpbronnen als kernenergie of gascentrales. Bovendien zijn veel oude panelen nog altijd in gebruik. ‘De vermeende ecostroom uit zonnepanelen is zelfs bij de actuele stand van de techniek alles behalve ‘groen’. Die term is oplichterij, of nog scherper geformuleerd: volksverlakkerij.’

     

    20 jaar oude auto’s milieuvriendelijker

     

    Hetzelfde geldt voor elektrische- en hybride auto’s. Die gebruiken bijzonder veel hulpbronnen zoals koper, lithium en neodymium. De winning van deze materialen pleegt een zware aanslag op de natuur in Zuid Amerika en China. ‘De natuurschade die in het bijzonder door hybride auto’s wordt veroorzaakt is veel groter dan de mindere belasting door lagere emissies.’

     

    Een 20 jaar oud brik is daarom milieuvriendelijker dan een hypermoderne elektrische- of hybride bolide. ‘Er worden miljarden subsidies gegeven aan technieken die de CO2-uitstoot van auto’s met 10% tot 20% verminderen. Hiervoor neemt men een verdubbeling van de hulpbronnenbelasting op de koop toe. Wat een flauwekul.’

     

    Daarnaast is het technisch mogelijk om de levensduur van auto’s te verdrie- of verviervoudigen. ‘Tenslotte gaan vliegtuigen ook honderd keer langer mee. Maar voor de economie is dat natuurlijk niet aantrekkelijk. Ondernemingen en reclame maken ons wijs dat het goed is om iedere twee jaar een nieuwe auto te kopen. Nee, dat is het niet! Ik begrijp dat de industrie zo handelt, maar niet dat de politiek dit leugenachtige spel meespeelt.’

     

    De professor heeft dan ook geen goed woord over voor de slooppremie voor oude auto’s, die ook in Nederland bestaat. ‘Dit is het schoolvoorbeeld van onzinnig beleid. De auto-industrie wordt met miljarden gepamperd. Ik denk niet dat Mercedes of BMW dat nodig hebben... Maar dit vervolgens in de pers als een ‘milieuwet’ verkopen, is driest. Het ondersteunen van het slopen van functionerende auto’s en het kopen van nieuwe auto’s, die misschien 15% zuiniger zijn, is gestoord, schizofreen en schandelijk! Excuus voor mijn woede-uitbarsting.’

     

    ‘Gebruik hoge winden, beperk grondstofgebruik tot 10%’

     

    Schmidt-Bleek denkt dat de oplossing voor het energie- en milieuprobleem gevonden kan worden in het gebruiken van de hoge winden die op een hoogte van 300 tot 400 meter rond de Aarde circuleren. ‘Daarmee kan een honderdvoudig betere ecobalans worden bereikt dan met een gascentrale. Dat zijn enorme verschillen.’

     

    Het is mogelijk en nodig om het gebruik van hulpbronnen fors in te perken, met zelfs 90%, maar dat kan niet binnen een half jaar, omdat dan de economie zou instorten, erkent Schmidt-Bleek. Hij denkt dat een overgangsperiode van 10 jaar dat kan voorkomen. ‘Als we niets doen, dan zal de Aarde over 20 of 30 jaar veel kariger zijn dan waar onze wereldeconomie en levensvreugde nu op gebaseerd is... We kunnen onze planeet niet oneindig uitwringen.’

     

    Vrijhandelsverdrag rampzalig

     

    Probleem is in zijn ogen dat de Amerikanen, Australiërs, Chinezen en Japanners aan economische groei de voorrang geven boven klimaatbeleid. Hij is er echter van overtuigd dat economische groei in Europa ook met ‘gedematerialiseerde techniek’ mogelijk is. Tevens is hij van mening dat door nieuwe kwaliteitsstandaarden landen zoals China gedwongen zullen worden om hun exportgoederen naar Europa anders te produceren.

     

    Het TTIP-vrijhandelsverdrag met de VS beschouwt hij als een ramp, omdat ‘de Amerikanen al 30 tot 40 jaar bewijzen enkel in hun eigen economie geïnteresseerd te zijn. Zij zullen zich niet aan de Europese sociale en milieustandaarden houden. Wie dat anders ziet, is naïef, hoe vaak de Amerikanen tijdens de onderhandelingen ook het tegendeel zullen beweren.’ De grenzen moeten juist niet opener, maar dichter, betoogt hij, omdat open grenzen voor nog meer handel en dus nog meer materiaalgebruik zorgen.

     

    Levensduur producten fors verlengen

     

    De benodigde omslag kan al bereikt worden door de levensduur van producten te verhogen, wat technisch allang haalbaar, maar commercieel niet interessant is. ‘We hebben niet iedere 2 jaar een nieuwe auto of nieuwe computer nodig, ook onze politieke leiders niet, ook al probeert de reclame ons dat wijs te maken. Zelfs onze opzettelijk kort meegaand gemaakte auto’s kunnen 250.000 kilometer rijden.’

     

    De professor zegt niet tegen een prettig en lux leven te zijn. ‘Ik hou van plezier, ik ben geen spelbreker. Er moet vrijheid zijn, en luxe mag – maar we hebben wel een enorme verantwoordelijkheid voor de kansen van onze kleinkinderen en hun kinderen. Nieuwe aankopen zijn alleen zinvol als repareren echt niet meer loont en als wij nieuwe dingen langer en met minder hulpbronnenverbruik kunnen leveren, uw hele leven lang. Ik hoop dat veel burgers slimmer zijn dan onze politici.’

    Xander

    (1) Wirtschafts Woche


    Zie ook o.a.:

    31-05: Na Duitse blijkt ook Spaanse Energiewende onbetaalbaar
    31-03: Vermaarde klimaatactivist Lovelock: Milieubeweging is religie zonder feiten
    26-02: Oprichter Greenpeace: Geen wetenschappelijk bewijs voor opwarming door CO2 (/’Mensheid en bijna alle levensvormen juist gebaat bij veel meer CO2 in atmosfeer’)
    26-02: Duitsers kunnen energie niet meer betalen door omschakeling op groen
    21-01: Britse wetenschappers waarschuwen voor nieuwe kleine IJstijd
    18-01: Gezaghebbende MIT-klimaatprofessor hekelt klimaathysterie politiek (/ 'Extreem weer heeft niets te maken met Global Warming')
    06-01: Record kou VS en Al Gore's idiootste Global Warming uitspraken

    *

     

     

     

    UITLEIDING

    Grote en goede zaken zijn per definitie altijd simpel. Stromen en rivieren, de snelwegen van het verleden, zijn even natuurlijk als de vissen die daarin leven en die wij eten. Maar de moderne mens moet zo nodig asfalt onder zijn wielen voelen, om de natuur verwoestend, kris-kras zo snel mogelijk van A naar B te geraken. Waarmee ik alleen wil zeggen, dat 1 rivierlichter 100 camionladingen langs de weg vervangt voor 100 maal minder kosten.

    De Meneer van hierboven heeft gelijk, maar hij is een paar honderd jaar te vroeg geboren. Tegen 2514 zal men zich hem herinneren als het miskend genie, die een wereld had kunnen redden. Dan zal Al Gore en al die klimaatjongens en meisjes al lang vergeten zijn, want ontmaskerd als ordinaire domme bedriegers.

    De oplossing zit hem dus, zoals U hebt gelezen, in het oplaten van ballonnetjes aan lange kabels, die daar de onuitputtelijke felle winden omzetten in bruikbare energie. Zoiets doet mij ‘Eureka’ uitroepen, net zoals de Archimedes, de Oude Griek, die ontdekte dat evenveel volume aan water als zijn eigen volume, uit de badkuip wegliep, als hij zich daarin onderdompelde. Het was iets moeilijker, met volume en soortelijk gewicht en zo, maar eigenlijk zo eenvoudig als 2 +2 = 4 is.

    Simpel, maar ge moet er maar opkomen.

    *

    Post Factum (d.i. na de feiten) voel ik mij door deze Meneer in het zonnetje gezet, omdat ik met al mijn Zweedse auto’s soms wel de 400 à 500.000 Km haalde, voor ze als ‘veteran car’ op de markt kwamen…. Ze kostten 2 x zo duur, waren 10x veiliger en zuiniger en ze gingen 20 x langer mee. Eigenlijk dus zouden typetjes als Kawouter Va Besien nu mijn voeten mogen kussen…..

    *

    Erich von Däniken, een begenadigd science-fiction schrijver die alleen nog in de betere volksbibliotheken zal te vinden zijn, had het eens over oude Indische Beschavingen, die zich vrij in de lucht konden bewogen op een ‘Vimana’ die door het kleinste kind kon worden bestuurd. Na het opheffen van de zwaartekracht (!) zorgde een aan boord gebrachte soort kruik-met-inhoud voor een geruisloze vlucht. De antieke kroniekschrijver had zelfs volledigheidshalve de naam van dat product vermeld, dat toen bijna zo bekend moet zijn geweest als… pompwater. Maar zoals eigen aan alle Oude Verhalen, vergat hij de formule te vermelden, zo wel die tegen de zwaartekracht als van de voortbeweging.

    Zo is er ooit ook eens Iemand geweest, die blootvoets over het water van het Meer van Genezareth liep. Ook een betoverend verhaal, maar helaas, wegens gebrek aan verbeelding, on-uitvoerbaar in onze dagen….

    EINDE

    *

     

    27-06-2014, 13:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    25-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1900

    *

    Woensdag 25 juni

    H Adelbert van Egmond, diaken

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Overmorgen, vrijdag 27 Juni 2014 begint de Ram Madam voor de brede massa van kontheffers. Kwestie dat U dat tijdig weet, zodat niemand in elkaar geslagen wordt, of ergo, bij de gratie van de Profeet, een paar messteken of een paar dumdum-kogels uit een AK47 (Made onder licentie bij FN/Herstal) in zijn lijf krijgt. Mijd dus tussen zonsopgang en zonsondergang Uw snackbar en Uw gezellig terrasje. Jonge mensen gelieven zich te onthouden om handje in-handje te lopen, want seks is alleen toegelaten in den donker. Men mag die arme uitgedroogde, uitgehongerde en oversekste Is-lammertjes immers niet uitdagen. Hun dagelijkse zwelgzuippartijen en vermenigvuldigings-oefeningen, desgevallend groepsverkrachtingen zijn voor 30 lange dagen immers uitgesteld tot de dekking door de duisternis.

    De TV, de media, de politici Grote Verstanden, zullen weer, net als BDW ten tweede male voor de Francofonen, in aanbidding op de knieën vallen voor hun toekomstige Meesters. U bent het toch niet vergeten? Ils traiterons sur nous, chez nous, mais sans nous. Wij Vlamingen weten op de duur niets anders meer. Het eigen land hebben de Polletiekers immers al lang afgestaan aan Parijs en straks wordt het zelfs een soort Linxks Kalifaat onder de Koran.

    Ach, dichtte Berten Rodenbach al meer dan 100 jaar geleden: waar is der oud’ren fierheid nu gevaren!?

    *

    Bij onze goede vriend http://blog.seniorennet.be/polkun/ lees ik dat er sinds kort zelfs geen Leeuwenvlag meer wappert boven op de IJzertoren. De Jos roept op, om op nummer 051/50 02 86 te protesteren. De Jos is dan ook een brave vent. Moest de oproep van mij uitkomen, ik zou eerder spreken van een tweede dynamitering. Neen, deze keer niet van de toren zelf, gebouwd met het zweet van de kleine man, maar van de leden, stuk voor stuk, van het Secretariaat aldaar. Of denken die van het ACW, net als de moordenaar die vrij komt, dat zij door die naamsverandering naar ‘Beweging.net’ nu vrij zijn van zonden? Och, het waren maar 800.000 domme Arco-coöperanten, die na het lynchen van Lernaut & Hauspie in de Flanders Language Valley, door de Amerikaanse contra-spionage hun appeltje voor de dorst kwijt raakten.

    BDW mag al pochen dat hij wist, dat deelnemen aan de laatste Belse Regering hem de volgende verkiezingsoverwinning zou gekost hebben, het is een bewering die kant noch wal raakt. In ’t Latijn is dat zo iets als een redenering ‘ex absurdo’; moest U dat liever horen.

    De Vlamingen zijn een volk van wroeters, die als de avond valt, te vermoeid zijn om hun geld te bewaken. Ze slapen ongestoord in, om de volgende morgen in dezelfde tredmolen te treden….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

     

     

    UITLEIDING

    Die Benoît Lutgen, de big Lou Lou van de NON-partij CdH, is de Burgemeester van Bastogne, waar een Amerikaanse tank het marktplein ontsiert. Dat is stoeffen met andermans veren…. Een slechte eigenschap van alle Walen.

    Bastogne doet mij denken aan Het von Rundstedt Offensief op Kerstmis 1944, waarna korte tijd nadien de Bevrijding, de Vrede en de duivelse repressie tegen de Vlamingen uitbrak. Het zal toch niet weer van dadde zijn?

    Wat mij vooral verontrust, is dat die mensen beweren de zusterpartij te zijn van onze bloedeigen Tsjeven. Er is dus alle reden om te denken, dat het een afgesproken zet is geweest, om BDW bij zijn Pietje te pakken. Bij ons, om geen gezichtsverlies te lijden, zogezegd meespelen, maar net als in 1944-1945 de dolk in de rug steken. “Rome of Moscou’… weet U nog?

    *

    Wat er nu moet gebeuren? Net hetzelfde als de Catalanen doen. En de Basken. Die zijn een minderheid in hun eigen land. Wij, we zijn de meerderheid! Wij hebben hier voor zoiets zelfs de oudste strijdleuzen ter wereld. In 1302 klonk het: “Wat Waals Is, vals is. Sla dood” – en het bracht ons de overwinning.

    EINDE

    *



    25-06-2014, 18:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    24-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1988

    *

    Dinsdag 24 juni 2014

    Rozenmaand

    Geboorte van Sint-Jan de Doper,

    patroon van de borstelmakers en de messenslijpers

    *

    Het berouwde nooit een man

    dat hij turfde vóór Sint-Jan

    *

    De INLEIDING bovenaan, zowel als de UITLEIDING onderaan zijn van de hand van ab.digitalia.it.

    Zoek niet, ik ben een illustere onbekende en zou dat graag, ook uit lijfsbehoud, zo houden. Het elders overgenomen MIDDENSTUK staat er dan weer integraal, omdat ik ‘links’ zo links vind en vooral onbetrouwbaar inzake het archiveren. En juist archiveren ten persoonlijke titel voor de toekomst is zo leuk aan het commentariëren van de politieke actualiteit. Het is zo een beetje als ‘Making Memories’

    Ik jeune mij daarin, als ik een liedeke kan dichten

    Ik jeune mij daaran als ik dat liedeke kan.

    *

     

    *

     

    *

    Le monde à l’envers.

    .

    Het Gouden Kalf van onze hoernalisten…..

    *

     

    INLEIDING

    Wat hebben die Zwitsers toch, buiten hun gezond verstand, dat wij niet zouden hebben? Me dunkt dat het, misschien een beetje àl te figuratief uitgedrukt, de ballen aan hun lijf zijn.

    Onze politici, Grote Verstanden, bestrijden met de mond de besnijdenis van vrouwen, maar de realiteit is anders. Zie “Xander” van vandaag http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/06/Islamisering-Complete-meisjesklassen-in-Zweden-genitaal-verminkt

    Mij komt het dus voor alsof ook bij de Euro-Aristocraten hun edele delen, zoals bij hun vrouwelijke slachtoffers, besneden zijn, zodat zij als mannen zonder ballen aan hun lijf in de Geschiedenisboekjes zullen verschijnen .

    *

    Gisteren, 23 Juni, herdachten wij, Vlamingen van vuist en voet de vane omtrent, het smadelijk Verdrag van Athis-sur-Orge, waar in 1305, na de slag bij de Pevelenberg (1304) een tweede na 1302 gewonnen veldslag tegen Philippe Le Bel, de Franse Koning-Dictator, een smadelijke onderhandelingsoorlog verloren. Zie ook mijn blog van 16/04/2014 N° 1903 over de voorjaarsklassieker Pariijs-Roubaix, met tussensprint in Mons-en-Pévèle…. Een verdrag als een soort van verre voorloper van wat BDW thans aan den lijve ondervindt. Twee glansrijke overwinningen op het Veld van Eer, gevolgd door evenveel nederlagen aan de onderhandelingstafel met de Francofonen.

    Verliezen tegen een Filips de Schone: tot daar nog aan toe. Maar verliezen tegen een Filips van louter Seks- en Coburger ham is ongezien en een Vlaming onwaardig!

    *

    Verder is het trouwens de Feestdag van Sint Jan-den-Doper en bijaldien van alle Sint Jannaren die ik bij deze van uit het zonnige Italië hartelijk groet. Vroeger was dat St. Jan-Hoge-Zieken wegens de leprozerie aldaar. Nu is het niet eens meer St. Jan, maar gewoon een voorgeborchte van ’t Stad Ieper. Leve de vooruitgang en wie het anders zegt, is een ordinair Iepers kiendje….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/

    *

    Zwitserland remt immigratie af

    Begin februari kozen de Zwitsers ervoor de immigratie drastisch in te perken. Vier maand later ligt een eerste voorstel op tafel.

     

    Eerder dit jaar beslisten de Zwitsers om paal en perk te stellen aan de massa-immigratie. Op 9 februari gaf een meerderheid van de kiezers in een referendum te kennen opnieuw zélf te willen bepalen wie onder welke voorwaarden toegang krijgt tot het land. Een uiterst democratische keuze, die in de EU heel wat stof deed opwaaien.

    We wezen er toen op dat een dergelijk referendum hier te lande ongetwijfeld een gelijkaardig resultaat zou opleveren. Het enige verschil is dat de Zwitsers de gelegenheid krijgen om zich vrijelijk over dit soort thema’s uit te spreken én dat de regering bovendien verplicht is rekening te houden met de wil van de kiezer.

     

    Eerste stap

     

    In die optiek werkte de Zwitserse regering – die een half jaar geleden kosten noch moeite spaarde om de kiezers van de zegeningen van ongebreidelde immigratie te overtuigen – een eerste voorstel uit dat de immigratie moet inperken. Zo wil Zwitserland vanaf 2017 de immigratie opnieuw laten verlopen volgens jaarlijks vast te leggen contingenten. Bij aanwervingen zouden Zwitsers in principe opnieuw voorrang krijgen op buitenlandse arbeidskrachten. Om het tekort aan arbeidskrachten in bepaalde sectoren op te vangen, verlangt de regering bovendien dat de werkgevers meer doen om het binnenlandse arbeidspotentieel aan te boren. Dat gebeurde tot op heden al te weinig, aldus de Zwitserse regering, die erop wijst dat honderdduizenden goed gekwalificeerde Zwitserse arbeidskrachten werkloos zijn of beneden hun niveau werken.

     

    Signaal

     

    De Zwitserse Volkspartij (SVP), die het initiatief nam tot het veelbesproken referendum, herinnert er ondertussen aan dat de kiezers zich ook duidelijk hebben uitgesproken voor een beperking van de gezinshereniging en de instroom van buitenlanders in het sociale zekerheidssysteem, en verlangt dan ook dat de regering daarnaar handelt. De SVP weet zich in ieder geval gesteund door een groeiend deel van de Zwitserse bevolking. Bij de opeenvolgende kantonnale verkiezingen kwam de partij dit jaar telkens als grote overwinnaar uit de bus. Een niet te miskennen signaal waarmee de regering beter rekening houdt…

    *

    UITLEIDING

    De media en het Hoernalisten hier laadt dagelijks een enorme verantwoordelijkheid op zich, door de gewelddadige Islam als een te verwaarlozen nevenverschijnsel te blijven aanhangen. Zij vergeten daarbij moedwillig dat men zich kan branden aan ook het kleinste vuurtje, dat eventueel brandt voor de gezelligheid.

    *

    Digitalia is dus terug van even weg geweest. Wij werden er in de familie aan herinnerd, dat we allemaal van stof en asse zijn, en dus tot stof en asse zullen terugkeren. Behoudens zij waar de wormen aan het gebeente zullen knagen…..

    Er komt dus ook voor ons eenmaal die dag. Maar ondertussen zitten er nog hele encyclopedieën in ons hoofd, die wachten op het zonlicht. Ondertussen moeten jullie het stellen met de vele sporthoernalisten uit het WK in Brazilië, die het aldoor hebben over Rode Duivels die achter de bal staan. Nogal wiedes dat ze er achter staan, en niet ervoor, zodat ze door die bal niet kunnen… ontbald worden….

    Leve ons Mattil, en ze mag er wezen. Leve ons Mattil, en ze mag er zijn.

    Franse vertaling op aanvraag.

    EINDE

    *

    24-06-2014, 11:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!