MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1984

    Niet te koel, niet te zwoel, niet te nat en niet te droog, Juni vult de schuren hoog

    *

    Zondag 8 juni

    Hoogfeest van Pinksteren

    Vaderdag

    *

    H Medardus, patroon van de meteorologie en de parapluverkopers

    *

    7-8 Juni 1975: Resolutie van Straatsburg: Olie in ruil voor de Islam. Hoera!!! Weg met He Zwarte Goud! Dank zij Allah is Europa gered voor de volgende 1.00 jaar…..

    Hier leest U over de oorsprong van het grootste Judas-verhaal aller tijden, die ons allemaal binnenkort duur zal komen te staan. Het Oostblok was toen nog een gesloten vijandige gemeenschap, die al decennia-lang zuchtte onder de dwingelandij van het aanbeden communisme en van de zegeningen van het Arbeidersparadijs, dat eerst jaren later zou bezwijken na de van de Berlijnse Muur (1979).

    Wegens een groot kunstmatig tekort aan natuurlijke brandstoffen-energie, waardoor de industrie dreigde stil te vallen, werd er door onze toenmalige Grote Geesten groot alarm geslagen. Ze waren radeloos, want nieand mocht weten dat ze in de Arabische val gelokt waren. Na de autoloze zondagen van 1973-1974 om die schaarste op de oliemarkt te helpen oplossen, zonder het besef van de chantage van de Arabische pietrolboeren, werd de oplossing gevonden, dank zij vooral de o zo Christelijke CVP en haar Euro-zusters. U weet toch dat proletariërs aller landen zich moesten verenigen! Die AVW-soort stond toen op het hoogtepunt van hun macht. Zo vonden de toenmalige EU-Nationaal Socialisten de oplossing, door toe te geven om de grenzen open te stellen voor allerlei ‘aselzoekers’ die vooral in hun bagage de Islam meedroegen. Eureka! Zouden ze daar in Broeksèl gedacht hebben: op die manier kweken er zich vanzelf als konijnen een kunstmatige Europeaan, die zo dicht mogelijk de echte Amerikaan benadert, want die hebben ook geen eigen vaderland aan die mik-mak van kunstmatig in elkaar geflanste ‘Staten’…. En waarom zouden we zelfs hun taal niet overnemen, dat schept een band, en vernietigt op termijn al die andere taaltoestanden. Daar mee onder de mom van de vooruitgang, zetten we trouwens de nationalisten van elk afzonderlijk land een pad in de korf…

    Zo gezegd, zo gedaan. Een van de voorwaarden was wel, dat aan deze volksverhuizers, buiten een comfortabel leven, niets in de weg mocht worden gelegd. Integendeel, dat de ‘neutrale’ Overheid, het onmogelijke zou doen, om de Islam op gelijke voet te stellen als de eigen traditionele godsdienst, die ons zowel de Beschaving als de Wetenschap had gebracht. Dat dit gelijk zou staan met gif mengen, mocht niet geweten worden wegens ‘Scheiding van Kerk en Staat’. Precies of de Gezagdragers niet wisten, dat waar zich de Islam bevindt, de Islam de Staat zelf wordt, en omgekeerd. Wie daaraan twijfelt, wordt gewoon een kopje kleiner gemaakt. Zie YouTube, afdeling koppensnellerij.

    Maar ach, zo werd ons opgedrongen, het gebeurde allemaal om qua moderne technologie, weer op gelijke hoogte te komen met de USA. Want toen geloofde iedereen nog altijd in ‘de rijke oom uit Amerika’…

    In mijn blog van 20/9/2013 N° 1524, Getiteld ‘Klaren Taal over het Joods Verhaal Deel 2’ schreef ik daarover:

    “Sinds de oliecrisis van 1973 is Europa in “verdragen en vergaderingen op het hoogste “niveau steeds meer verplichtingen jegens de “Arabische landen aangegaan. In het kader “daarvan heeft Europa in het Verdrag van “Straatsburg in 1975 beloofd een anti-Israël beleid “te zullen voeren. De media zijn daarin “meegegaan.

    De actuele crisis in Oekraïne kadert precies in dit geheel, namelijk via de EU-voorspiegeling van lidmaatschap, dit land los te weken uit de invloedssfeer van Poetin, de machtige nieuwe vijand en… Moslim-hater. Met tijd en boterhammen zou de Islam, maar ook de Amerikaanse atoom-raketten, dan ook voet aan de grond kunnen krijgen in het overwegend Christelijk Oekraïne, palend aan het overwegend Christelijk gebleven Moedertje Rusland..

    JaJa, eenmaal men de vele machinaties van de VsA en de VSEU doorziet, kan iedereen inderdaad een beetje in de nabije toekomst kijken. Als niemand van de traditionele media dat doet, dan moet een arm klein blog-scjrijverke wel de kat de bel aanbinden. Ik ben alleen bevreesd met grote vreze zoals dat heet, dat wie A gezegd heeft, ook B zal zeggen als de tijd gekomen is. Dat is, natuurlijk uitsluitend en alleen om erger te voorkomen. We maalten het reeds mee: om de spreekwoordelijke ‘fitst strike’ te kunnen uitdelen. Naar .goede militaire gewoonte, reeds bij de knechtejongens bekend van tijdens de Bewaarschool, is het immers zaak de vijand te verrassen. Hem op zijn nest vastpinnen, heet dat. Woestijnrovers als de Zwarte Amerikaanse Jumbi moeten we geen oren aannaaien!

    *.

     

     

    *

    *

     

    Mijn titel hier helemaal bovenaan suggereert de actieve maar ook de passieve variant van dat touw-gedoe. Doen of ondergaan. Is vooral een kwesie van Uw plaats te kennen.

    De arlequino danst, omdat er aan het touwtje wordt gesnukt, meisjongens springen touwtje, omdat anderen het touwtje draaien. In beide uitdrukkingen staat, net zoals in de Europese samenleving, het touwtje centraal. Het touwtje wordt gedraaid door Flapoor Mohbama en wij allemaal, wij dansen als ‘puppets on a string’. We zijn zelfs zo slim geweest, om in onze meest gevoelige sectoren (banken, economie, bestuur & politiek), de taal van onze Mesters in te voeren, zodat daar het kleinste kind meteen toegang heeft tot onze meest delicate gegevens. Het volstond zelfs niet, om al deze zaken op dezelfde golflengte te brengen als de Amerikaanse. We mochten zelfs, uiteraard tegen vergoeding, hun satellieten gebruiken voor onze verbindingen! En stel U voor: dat dat allemaal gebeurde in naam der vooruitgang!

    Voor sommigen onder ons in de bonke-boke neger muziek zelfs een vorm van exaltatie, net alsof ze in die gedrogeerde of ontspoorde huilebalken een bovenaardse verschijning zien. Vroeger was het Lourdes, Banneux of Scherpenheuvel, nu is het To Morrow Land, Pukkelpop of Rock Werchter. Dezelfde vervoering, maar heem wat kostelijker! De jeugd schudt zelfs hun spaarvarkentje leeg, om die wereldvreemde pop-zottekes een prinselijk leven te betalen.

    En ondertussen,(zie hieronder) slingert het touwtje zich meer en meer rond onze nek. Het hoeft alleen een beetje te worden aangetrokken, en we hangen. Willoos in de draden van het web, klaar om als gevangen vliegen door de spinnekop te worden leeggezogen.

    Een opgedrongen vriendschap is een vriendschap met verkeerde bedoelingen. Een vluchtige blik op de wankele Amerikaanse economie en op de duizelingwekkende staatsschild is daarvoor het beste bewijs. Of, vanuit Europees standpunt gezien: zich gedwee laten leiden door een Staat zelf op de rand van het failliet, is gewoon misdadig.

    Maar wat wilt U?! Precies door onze onderlinge oorlogen, hebben wij deze valse vriend de Europese ‘Wunderwaffe’ uit Peenemunde in handen gegoven. Nu moeten we op de blaren zitten!

    Dank U wel, Churchill, Nonkel Dolf en al de rest….

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    Obama: Onafhankelijkheid van Schotland is in strijd met Amerikaanse belangen

    *

    De Amerikaanse president vreest dat de onafhankelijkheid van Schotland de belangen van de VS bedreigt. De alliantie met Groot-Brittannië onder David Cameron zal daardoor moeilijker worden.

    De Amerikaanse president wil niet dat Schotland onafhankelijk wordt. Hij eist bovendien dat de Britten in de EU blijven. Alleen zo kunnen de Amerikaanse belangen in Europa effectief worden vertegenwoordigd.

    Barack Obama heeft bij de G7-ontmoeting in Brussel zijn ideeën over de toekomst van Groot-Brittannië geuit. Drie maanden voor het referendum in Schotland benadrukte de Amerikaanse president dat een afsplitsing van Schotland in strijd is met Amerikaanse belangen.

    “Wij zijn er duidelijk in geïnteresseerd dat een van de trouwste bondgenoten die wij hebben, verenigd, robuust en effectief blijft”, aldus Obama.

     

    Volgens de “Guardian” riep de Amerikaanse president bovendien de Britten er toe op om in de EU te blijven. Ook als minister-president David Cameron in 2017 zijn volk over het verblijf in de EU laat stemmen. Het is voor Obama moeilijk voor te stellen dat het Europese project zonder Groot-Brittannië goed kan gaan.

     

    “Ik weet zeker dat het Britse volk de juiste beslissing zal nemen”, aldus de Amerikaanse president op de topontmoeting.

     

    De Britse minister van Financiën Osborne had de Schotten enkele dagen geleden nog voorspeld dat het land in geval van onafhankelijkheid op toenemende armoede dient te rekenen (meer hier)..

    *

    UITLEIDING

    U heeft hierboven over de nieuwste vorm van neo-kolonialisme kunnen lezen. Onder bedrieglijke voorwendselen van ‘bondgenootschap’ zich andermans eigendomsrechten (zelfbeschikkingsrecht der volkeren) toe-eigenen. Deed men vroeger ook: met blinkende kralen het Opperhoofd uitkopen om dan de natuurlijke rijkdommen van het land leeg te roven.

    *

    Wat zou er bijvoorbeeld verkeerd aan zijn, dat er èchte vriendschapsbanden tussen de USA en Schotland, buiten het Verenigd Koninkrijk, werden gesmeed, lees zelfs met beide tegelijk, met of zonder de Europese Unie? Waarom moet weer alles gelijkgeschakeld worden in het voordeel van de Nieuwe Nazi-staat, naar de grootste gemene deler?

    Of vreest het ooit o zo machtige Amerika dat de Schotten, de Catalanen, de Vlamingen, enz, hen misschien de oorlog zullen verklaren?! Persoonlijk had ik ook liever vele vriendjes, in plaats van één enkele grote. Gewoon uit gezond verstand, want als ik maar één vriend heb, zit ik er zonder zo gauw ik die ene kwijt speel…..

    Vraag dat aan de eerste de beste middenstander over zijn klantenbestand, en U zult de stupiditeit van die zwarte Amerikaanse Flapoor zonder meer begrijpen…

    *

    Ach Amerika! Zing met ons mee, dat ‘nach jedem Dezember, kommt wieder ein Mai’, en hoop dat onze planeet tegen dan nog altijd ongeschonden rond de zon draait, tegen dat we 2 jaar verder zijn. Dan moet deze ‘Zwarte Parel’ zijn schup noodgedwongen afkuisen. En zet dan die mini-Jumbo bij de verfpotten en de borstels, in het kolenkot. Waar hij niet eens zal opvallen tussen het overige vuil…

    EINDE

    *

    08-06-2014, 18:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    07-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1983

    Mistsluiers in de vroege nacht

    geven junidagen in volle pracht

    *

    Zaterdag 7 juni

    H Robertus

    *

     

    *

    Het half dozijn Franscouillonse regeringen is gevormd

    .

    De Vlamingen komen weer op de 2de Plaats…

    Tout va bien, Madame la Marquise

    *

     

    INLEIDING

    Mijn goede vriend Jos van http://blog.seniorennet.be/polkun/ schreef vandaag in een becijferd blogje, dat hij over de laatste zetelverdeling echt een punthoofd krijgt. Waarbij we hem inderdaad volmondig gelijk moeten geven, maar ook dàt is… belgisch. Want waarom gemakkelijk maken, als het moeilijk ook kan….

    Hieronder geef ik, om onze hersentjes te sparen, slechts één alinea, maar die is dan ook de niet uit te leggen bloemboekee van het verhaal. De verdienste hiervoor? Alle ‘Regeringen’ van de laatste 184 jaar, waar een bepaalde soort Vlamingen, om persoonlijk te mogen mee profiteren van de driekleurige speklaag, hun eigen volk jaar na jaar na jaar verkocht hebben aan de Franscouillons. Wat dezen niet belet hebben, zodanig achteruit te boeren, dat ze verworden zijn tot de armste regio van Europa en omliggende continenten.

    Onnodig te zeggen, dat de Tsjeven, heel in het bijzonder het ACW, de hoofdschuldigen zijn. Waarbij een deel van de schuld voor rekening van het Episcopaat komt, die in bepaalde cruciale jaren van de preekstoel liet afroepen, dat niet stemmen voor de CVP een zware doodzonde was.

    Neen, wat allemaal gebeurd is sedert 25 Mei 2014 heeft mij persoonlijk niet veel geraakt. Het raakte zelf mijn koudste kleren niet. Want een beetje groggy door de barslechte resultaten van mijn eigen doordrijverspartij, die blijkbaar door haar gestroomlijnde rechtlijnigheid, (voorlopig) niet meer gegeerd is door de brede massa. Vlaanderen kleurt immers zo al geel-zwart genoeg, zonder dat daar het gebrul van de leeuw nog bij nodig is. Allez, dat verhoop ik toch, want toegegeven, BDW is een crack!

    Op TV hoorde ik dat met de Pinksterdage en het goede weer, het verkeer van en aar de kust weer formidabel (of zo iets) zou zijn. Van en naar de kust, daar waar het eigenlijk naar en van de kust zou moeten zijn, want niemand kan terugkeren, die er niet eerst geweest is. Maar in Belgie valt deze anomalie nu eenmaal niet eer op. Omdat alles nu eenmaal kontekeeraafs draait…

    De zaken op hun kop zetten, voilà wat ten overvloede van bewijs, belgisch is. Al 184 jaar bemeesterd worden door een Waalse minderheid: dat is belgische democratie en de normaalste zaak van de wereld in Vlaanderen.

    Naar het schijnt zouden de BDW-ers 43 zetels, en de Tsjeven nog 20 zetels hebben in de Vlaamse Parochieraad. Allez, ik heb dat zo onthouden van op de TV, waar men inzake correcte rekensommetjes, niet veel kaas heeft gegeten. Tenzij als het gaat over die Wevelgemse diaken, die in 20jaar tijd 35 , 45 of meer moorden heeft gepleegd. Door zwaar zieke bejaarden uit hun lijden te verlossen. Wat geïllustreerd werd door een welopgevoed fijn verzorgd individu, die na al die jaren tot de vaststelling kwam, dat ook hij (via zijn oude vader) wel eens (U weet maar nooit wat dat opbrengt) slachtoffer zou zijn.

    Een diaken die moorden pleegt?

    Ach ja, want voor hij diaken was, werkte die man als verpleger. En als verpleger hielp hij die mensen naar de Hemel. Maar voor de TV de gedroomde gelegenheid om nogmaals uit te pakken met de Processie van Echternach, om de feiten achterste voor te presenteren. Net zoals zij het normaal vinden van en naar de kust te rijden….

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    *

    …/…

    Om 1 zetel te verwerven in Vlaanderen hebben de partijen gemiddeld 46106 stemmen nodig, In Wallonië gemiddeld 34.419 stemmen.

    …/…

    *

    UITLEIDING

    Bij de TV heeft men de mooiste en perfectste stem van Vlaanderen in eigen huis: Martine Tanghe, hier op deze blog steevast de BRT Tang genoemd wegens haar vooringenomenheid, ja zelfs haar overduidelijke viscerale afkeer tegen al wat Vlaams is. Door haar loepzuivere uitspraak is het mens zelfs de gekroonde koningin van Noord & Zuid in spraakkunst spelletjes. Maar wat zien we in haar kielzog op de TV? De meest onwaarschijnlijke spraakgebreken in het radbraken van onze moedertaal. De vele Euhs! en Humms!, het binnensmonds opeten van woorduitgangen, de rrrr-rollende Franse letter R die zorgt voor blijvende gehoorstoornissen: het klassieke belgistische willen maar niet kunnen. Of is het eerder de hang naar de taal van Marianne? ‘Goed zijn Frans kennen was immers jarenlang het credo van de meeste Vlaamse vaders en moeders voor hun opgroeiende jeugd….

    *

    Andere tijden, andere zeden, laten we maar zeggen. Nu nog de WK-voetbal gekte overleven, nu het triomfgehuil van voordien zal opgehouden hebben wegens met redenen omkleed, niet langer van toepassing, een ‘fedraal’ marionetten-spektakel, gevolgd door ‘business as joezoewel’. En voor we het zullen beseffen, zullen we aan de najaarsklassiekers bezig zijn..

    Enne, o ja, voor ik het vergeet: de Laekense soap met o.a. 3 vetbetaalde koninginnen, 2 nog vetter betaalde vorsten, een dozijn of 2 rijk betaalde koningskinderen, mitsgader een terugschreven met 20% van onze pensioenen en het optrekken van het ‘leefloon’ voor al de aangespoelden van over geheel de wereld.

    EINDE

    *



    07-06-2014, 11:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1982

    *

    Vrijdag 6 juni

    H Norbert van Gennep

    Sint-Norbert werpt een warme blik op d’erd

    *

    6 juni 1944: de landing van het 8ste (5de?) Amerikaans Leger, de vroedere verslagen Engelsen en al het bijeengeschraapt ‘vaderlandslievend’ overschot van de overige door Hitler bezette landen, om ‘Festung Europa’ te bestormen. Die aanval op Hitler-Duitsland ging door onder de codenaam ‘Overlord’, vrij te vertalen als ‘Sterker dan God, de Heer’ (!). De overmoed lukte, dank zij een hele serie al te toevallige omstandigheden, waarin Generaal Has Speidel, de rechterhand van de Woestijnvos, Veldmaarschalk Erwin Rommel, de sleutel, naar het schijnt, moet in zijn bezit hebben gehad. Feit is, dat deze Nazi-Generaal Speidel, die zich tot haar dood heeft bekommerd om de weduwe van Rommel, zich achteraf tot Opperbevelhebber van de Navo heeft kunnen laten benoemen. Hij overleed, als Grote Vriend van de Amerikanen, op hoge ouderdom pas in… 1984. Zie Wikipedia.

    Er is (als voorbeeld) nog nooit iets gerept waarom de zo beduchte Luftwaffe in het voorjaar ’44 zogezegd niets had ontdekt van de vlootvoorbereidingen aan de overkant van het Kanaal, noch dat er op D-dag zelf alleen maar twee (2) kleine jachtvliegtuigjes voor korte tijd in de lucht waren. Rommel zelf, de Opperbevelhebber was, weer zeer toevallig, op aanraden van Speidel, die dag op verlof bij zijn vrouw in Duitsland. De zo gevreesde Pantzers, die de geallieerde opmars terug in de zee hadden kunnen drijven, zaten, weer als bij toeval, ergens onderweg tussen Zuid Frankrijk en de Nomadische stranden…. Twee dagen later was de invasie afgerond, en stonden er 600.000 man met het modernste oorlogsmateriaal, veilig en wel aan land. Het Feest van de Haat kon beginnen…..

    Ja, beste mensen, aan elke medaille is er een achterkant en die is niet altijd even mooi als ons wordt voorgezegd. Hitler was toen wel verslagen, maar heden ten dage wordt zijn directe plaatsvervanger, Mohammed, met alle égards, binnen gehaald. Veel reden tot ‘viering’ is er dus niet.

    Anders gezegd: ook over ‘Normandië’ mag het publiek al die jaren, slechts de gekuiste leugens vernemen. De grote realiteit, deze van de honderdduizenden langs weerszij gesneuvelde militairen en de tienduizenden gedode burgers, mogen we wel weten, de ex-geallieerde Hoge Pieten van vandaag, verzameld op Ohama Beach, ter ere.

    *

    Bovenstaande wrange bedenkingen zijn geïnspireerd door de woede van de plaatselijke bevolking, bij de invasie van vandaag op hun gemartelde stranden, door de media-geile huidige potentaten van beide zijden van het front. Vooral het machtsvertoon, zogezegd om veiligheidsredenen van vooral Amerikaanse zijde (Mohbama), bewijst dat 6 Juni 1944 een maat voor niets is geweest. De moordzucht is terug van nooit weg geweest. Naar mijn idee hadden de 2 partijen het best kunnen verschijnen, elk in een schietensklare tank van eigen makelij.

    Is het trouwens niet zo, dat Hitler tot net voor het fatale schot van zijn zelfmoord in April ’45, de overtuiging was toegedaan, dat zijn vijanden, Amerika en Rusland, elkaar bij het eerste contact in het haar zouden gevlogen hebben. En dat hij, als derde hond, met het been zou kunnen gaan lopen? Op die manier zou de man dan tòch nu nog, zoveel jaren later, gelijk kunnen hebben, want 70 jaar na de feiten, is Poetin weer Vijand Numero Uno geworden…..

    *



    .

    *

     

    INLEIDING

    Wanneer gaan de Vlamingen het eens in hun oren knopen? Onderhandelen met de Franscouillons staat gelijk met het proberen van een nest adders te domesticeren tot huiskatten….

    Simpelweg de legitieme zelfstandigheid zonder meer uitroepen, uitroepen en zien wat er van komt. De wereld, zo weten we immers, hoort toe aan de durvers!

    Net zo met de gehersenspoelde versie van De Landing in Normandië in ’44. Gewoon even durven luidop denken, zo lang het nog kan en mag.

    Als Operatie ‘Bevrijding’ iets zou kunnen beteken, is het wel het streven naar zelfstandigheid van de Europese volkeren, die sinds het Koloniaal Tijdperk gevangen zitten in de hen opgedrongen kunstmatige natie-staten.

    Het wachten is op de Schotse Onafhankelijkheid als voortrekker van de rest van Europa. Ierland, het buurland, is hen voorgegaan, maar daar was de Sinn Fein, de Vrijheidsstrijd al 100 jaar geleden ingezet. Hernemen we gewoon het Lijdensverhaal van de Vlaamse IJzersoldaat, die onder het Ierse KHelden-zerkje van Joe Englich in de Vlaamse velden begraven ligt.

    Dat de Vlaamse Jeugd dat niet is vergeten, mogen blijken uit de website van de VB-Jongeren, met o.a. de leuze ‘Geef het Zuiden een kans. – Wallonië onafhankelijk’……

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://vbj.org/blog/category/nieuws/

    *

    Vrijheid lonkt voor Schotland

     

    De voorstanders van Schotse onafhankelijkheid hebben de wind in de zeilen. In de peilingen liggen ze nek aan nek met de tegenstanders.

     

    Ook in Schotland worden de voorstanders van onafhankelijkheid om de oren geslagen met economische doemscenario’s. Fictieve scenario’s die de kiezers bang moeten maken, maar dat lijkt niet goed te lukken. Over vijf maanden mogen de Schotten zich in een referendum uitspreken over onafhankelijkheid en voor het eerst zijn de ‘independentisten’ de tegenstanders tot op de hielen genaderd. 40 procent zegt ‘ja’, tegen 45 procent ‘nee’. 15 procent van de kiezers is nog ‘onbeslist’. De Schotse onafhankelijkheidsbeweging en de Scottish National Party (SNP) zetten nu alles op alles om die onbesliste kiezers over de streep te trekken. En ze hebben stevige argumenten.

     

    Goed bestuur

     

    Alex Salmond, Schots minister-president en boegbeeld van de SNP, legt in de ‘Yes’-campagne voor onafhankelijkheid de klemtoon op goed bestuur. Op de mogelijkheid voor Schotland om zelf te beslissen over zijn eigen toekomst. Over het maatschappijmodel, over de sociaal-economische koers, over hun plaats in de Europese Unie. Schotland heeft genoeg troeven in handen om op eigen benen te staan: het toerisme, de Schotse whisky en vooral olie en gas. Grondwettelijk kunnen de Schotten niet op eigen houtje beslissen om zich af te scheiden van het Verenigd Koninkrijk. Het ligt dus voor de hand dat ze bij winst (voor het ja-kamp) met Londen zullen moeten onderhandelen over de modaliteiten, maar dat mag hen niet afschrikken. Salmond heeft overigens al laten verstaan dat hij ook de andere partijen in Schotland bij die onderhandelingen wil betrekken.

     

    Schotland en Catalonië tonen de weg

    x

    Op 30 maart trokken duizenden Catalanen, Schotten en Vlamingen door Brussel om hun zelfbeschikkingsrecht op te eisen. Voor Schotten en Catalanen is dat geen vaag ‘confederalisme’ maar een resolute keuze voor onafhankelijkheid. Op Jan Jambon en wat verdwaalde N-VA’ers na, demonstreerden de daar opgekomen Vlamingen ook niet voor een beetje vrijheid, maar voor echte onafhankelijkheid. Schotten en Catalanen wijzen de weg. Al hoeft Vlaanderen het natuurlijk niet noodzakelijk via een referendum te doen. Het Vlaams Parlement is een legitiem parlement, en wat ons betreft het énige legitieme parlement. Het is aan hen om de Vlaamse onafhankelijkheid voor te bereiden én uit te roepen.

    *

    UITLEIDING

    De Vlaams Bokkers/Belangers krijgen net zoals de Joden, de Zigeuners en De Getuigen van Jehova onder Het Duizendjarig Reich van Nonkel Dolf, achter dezelfde prikkeldraad van het ‘cordon sanitaire et médiatique’ het gezelschap van de BDW-ers van de Nieuwe Vlaamse Alliantie. Niemand van hen realiseert zich dat, wat de situatie alleen maar ergerlijker maakt.

    Bart zal dus weeral geklopt worden op de meet, en de Tsjeven zullen, met de dood in het hart, maar uitsluitend in ’s Lands belang, weer meespelen met de Meesters uit het Zuiden van beneden de armoe-grens.

    Ze zullen het dus nooit leren. Zelfs al zijn ze tot barstens toe geïnfiltreerd door overlopers en postjesmelkers.

    Neen, het zal voor Vlaanderen ook deze keer op niets uitdraaien.

    Misschien dat na 18/9 (Schotland) of 9/11 (Catalonië) het referendum daar de gedroomde kentering zal brengen, en dat de vrijheidsklokken ook bij ons kunnen luiden. Dat daarenboven, op alle transen, de Leewuen dansen!

    Al kan ondertussen overal in Europa, na 70 jaar en meer muilentrekken, de Swastika vervangen zijn door de Halve Maan….

    EINDE

    *



    06-06-2014, 17:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    05-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1981

    *

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    Divertiento heet dat in Italiano.

    Dat woord moet zowat het midden houden tussen ontspanning en bezighouding voor de lol. Typisch dus voor Terzake, ware het niet zo kwaadaardig.

    Ik verhoop alleen dat het weer vele ogen opent, over hoe belangrijk dat volkje zichzelf wel vindt.

    Wie deelt er mijn vrees niet, dat schoolkrijtjes straks onbetamelijk duur zullen worden?

    Noteer deze oproep AUB

    We dagvaardt Agatha Christie voor haan 10-voudige belediging van de zwarte medemens uit Donker Afrika? De schrijfster moet voor de Rechter verschijnen, waar ze zich ook bevindt en al haar boeken en/of films moeten verboden worden.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://rechtsactueel.com/2014/06/05/oproep-bezorg-ons-uw-fotos-van-beschadigde-gevels-autos-en-borden/

    *

    Oproep: bezorg ons uw foto’s van beschadigde gevels, auto’s en borden

    Door RechtsActueel • 5 juni 2014

    *

     

    Zoals u weet hebben de klassieke rood-groene media een hele week stampei gemaakt over een kwajongen die ocharme met een krijtje het woord ‘negers’ op de gevel van een VRT-journalist zou geschreven hebben. Voor het bekladden van de gevel van het VNJ-verbondshuis met het woord ‘nazis’ is er geen aandacht. Bovendien hebben wij de voorbije weken op Facebook héél veel foto’s gezien van Vlaamsnationalisten van VB en N-VA waarvan gevels besmeurd zijn, verkiezingsborden beschadigd en vernield zijn, affiches overschilderd en beklad zijn, auto’s beschadigd zijn, en zelfs een campagnewagen die in brand gestoken werd. Om één en ander eens in beeld te brengen deze oproep: mail ons uw foto’s van beschadigingen, en vermeld erbij WAAR de feiten gebeurd zijn, WANNEER het gebeurd is, en HOE GROOT DE SCHADE is.

     

    Wij vermelden in de regel geen namen van mensen bij wie de schade aangericht is; indien uw naam wél mag vermeld worden, zet dat er dan aub duidelijk bij.

    Aarzel dus niet en stuur meteen uw foto’s naar: info@rechtsactueel.eu

     

    Wanneer we dan ons overzicht brengen twijfelen we er niet aan of er zal meteen een uitzending van Terzake aan gewijd worden. U toch ook niet?

     

    UITLEIDING

    Zouden die Heren Blaaskoppen iets afweten van het bestaan van een werktuig, boemerang genaamd? Of hebben ze, net als hun oud-collega Bracke, goesting op een politieke carrière? BDW weze bij deze gewaarschuwd.

    Als midlife-crisis (?) de lakens delen met een zwarte madam, is inderdaad opmerkelijk maar echt vooruitstrevend, zelfs voor en VRT-hoeralist. Door dat kladwerk – krijt op de buitengevel - dreigde hun 5-jarig zoontje door het lezen van dat kladwerk, tot de ontstellende ontdekking te komen, dat hij… negroïde was, wat een ondragelijke vaststelling voor hem zou zijn geweest, was vader niet bij de pinken geweest.

    EINDE

    *



    05-06-2014, 18:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1980

    *

    *

     

    Deze hoeven niet eens te komen of te landen op verre stranden,

    .

    Ze zijn er al, zelfs met vele duizenden….

    *

     

    INLEIDING

    Pompeji: zegt die naam U wat? Bij Wikipedia vindt U vlug het Hoe? en het Waarom? Hier volstaat het in de context naar de Isam-dreiging, te wijzen, op dat wat U dààr ziet, de duizenden jaren gesolde herinnering is aan wat eens een bloeiende en vrolijke stad was, voor die in een paar seconden versmacht, bedolven werd onder een metersdikke laag as van de nabij gelegen Vesuvius in de baai van Napels.

    Maar, waren de mensen dan niet gewaarschuwd? Heel zeker, maar het toenmalig CGKR voor de seismologie had gemeend (uit politieke noodzaak) die dreiging te moeten wegwuiven. Meer zelfs, het had de realisten van het open oog en het vrij-spreken monddood gemaakt, door hen het spreken te beletten, en integendeel te wijzen op de liefelijkheid van de groene berghellingen. Het ondergronds gerommel bestond, zei dat CGKR, alleen in de verbeelding van gefrustreerde vomlsisleiders die tegen de vooruitgang waren.

    De nacht van de uitbarsting overleefde niemand….

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Wendt waarschuwt voor 2000 radicale islamieten die bereid zijn geweld te gebruiken

    Rainer Wendt, de voorzitter van de Duitse politievakbond

     

    De voorzitter van de Duitse politievakbond, Rainer Wendt (foto), waarschuwt voor een snel toenemend aantal radicale islamieten die bereid zijn geweld te gebruiken en voor te verwachten overvallen in Duitsland. Tegelijkertijd stelt hij vast dat een doelgerichte bewaking van potentiële daders nauwelijks mogelijk is:

    Het “Handelsblatt”berichtte gisteren in zijn online editie:

     

    Na de aanslag op het Joods Museum in Brussel waarschuwt de Duitse politievakbond voor een toenemend aantal tot geweld bereide radicale islamieten in Duitsland. “Hun aantal stijgt snel, wat niet in de laatste plaats te zien is aan de scene van de zogenaamde salafisten, bijvoorbeeld in het Rijnland”, zegt de voorzitter van de vakbond Rainer Wendt tegen Handelsblatt Online. “Bij ettelijke gelegenheden hebben deze extremisten laten zien dat geweld een vast onderdeel uitmaakt van hun strategie om hun doelen te bereiken en ook en juist voor staatsinstellingen en staatsvertegenwoordigers geen halt maakt. Er hebben spectaculaire aanvallen op politieagenten in dienst plaatsgevonden. En ook in de toekomst moeten we daar rekening mee houden.”

     

    Volgens de informatie van Wendt bevinden zich op dit moment enkele honderden extremisten uit het milieu van de salafisten in Syrië om daar te leren doden. “In Duitsland moet rekening worden gehouden met meer dan 2000 radicale islamieten die breid zijn geweld te gebruiken”, zei de voorzitter van de politievakbond. Een doelgerichte bewaking van deze potentiële daders beschouwt Wendt echter als “tamelijk onwaarschijnlijk”, zoals hij zei. “Alleen al de permanente observatie van één enkel individu is ontzettend intensief en verbonden aan strenge juridische voorwaarden.” Desalniettemin is Wendt er van overtuigd dat de Duitse veiligheidsautoriteiten een scenario zoals in België, waar joodse instellingen doelgericht worden aangevallen, met “omvangrijke beschermingsmaatregelen” tegenwerken. (…)

     

    Gezien het aantal zich in Duitsland bevindende aanhangers van de dooscultus islam lijkt het door Wendt geschatte aantal een understatement. M aar zelfs als zijn schatting klopt, kan de vraag gesteld worden hoe het dan mogelijk is dat in de jaren-70 een klein groepje geestelijk verwarde RAF-terroristen inclusief hun onoverzichtelijke aantal sympathisanten bijna in staat waren om te zorgen voor een noodtoestand. Deze leidde tot tot dan toe ongekende opsporings- en bewakingsmaatregelen. Terwijl de predikers van de haatreligie, zelfs als ze bekend zijn bij de veiligheidsorganen, een uitkering krijgen, huursubsidie en andere aangenaamheden van de welvaartsstaat. En eveneens kan de vraag gesteld worden hoe het kan dat, in plaats van opvallende aanhangers van de islam onmiddellijk het land uit te zetten, er steeds meer van deze soort naar Duitsland worden uitgenodigd om zich aan de hier opgestelde voedertroggen te laven.

     

    Het is goed en juist dat Wend wijst op bestaande gevaren. Het zou echter beter zijn dat deze aanwijzingen ook zouden leiden tot politieke koerswijziging en handelen. Maar daarop hoeven we waarschijnlijk onder de op dit moment regerende coalitie niet te rekenen.

     

    Bron:

     

     

    UITLEIDING

    Het loopt uit de hand. Het is maar het topje van de ijsberg. Er is geen geld. Er bestaan teveel juridische problemen. Ze leven onder os. Ze spreken onze taal. We groeten elkaar op straat…

    Tot een elektronisch fluitsignaal op hetzelfde ogenblik afgaat over geheel Europa en de wereld vergaat. De volgende weken zal de wereld zonder ons ook wel door draaien, met al onze uitvindingen en bezittingen in handen van de moordenaars. En er zal niemand meer zijn, om de mensheid daaraan te herinneren….

    Net als op en rond de Vesuvius, zal zelfs de herinnering aan onze beschaving vervagen e later helemaal onder het stof van vele eeuwen verdwijnen.

    *

    Iedereen ziet de verbruining van onze steden en dorpen, maar dit ter sprake brengen, is racistisch. Niet de ongevraagde en ongewenste verbruining zelf is racistisch, wel dat aanklagen er van…. Weer iets dat typisch Linkx-Progressief is: criminaliteit o.a. oude vrouwtjes overvallen, moet gedoogd, want ‘n soort herverdeling van de sociale rijkdommen. Die zaken aankaarten is… racistisch.

    Wat aan de lezers kan aangeraden worden, gezien niemand meer hetzelfde kan doen als Boerke Naes, U weet wel, dat boerke dat 2 runders was gaan verkopen naar de stad. Freule Cruella Onkelynxk van de Parti Scadale heeft immers, in het vooruitzicht van de islam-overheersing, de verkoop van zevenscoten zoals bij Gezellee, verboden. Zodat struikrovers en ander geboefte vrij spel hebben.

    Zich tegen een inbreker teweer stellen, is zelfs racistisch. Alles wordt racistisch genoemd, wat de Grote Geesten niet zint…..

    De vraag is dus niet of dat onweer wel losbarst of niet, maar wanneer het losbarst. Zelfs de Hemel die ons dan spreekwoordelijk zou moeten bijstaan, is ons afgenomen, en vervangen door de godloochenarij en de festival-mentaliteit; waarvan we alleen zeker zijn, dat ze… tot niets leiden.

    We weten het nochtans allemaal: zij die de Goden willen vernietigen, vernozelen ze eerst voordien….

    EINDE

    *

    05-06-2014, 17:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1979

    *

    Renzi furioso: "Più poteri all'anticorruzione"

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    Dat kleine zinnetje IN Italiano helemaal bovenaan mijn opschrift is zowat de hoofdtoon van de Italiaanse paparazzi van vandaag. Renzi is de Soc-Dem. Laatste nieuwe Premier van Italië en Burgemeester van Firenze. Zoals U wellicht weet is dit zijn eerste deelname aan de Top der Machtigen, de ‘G8 mius een’. Voor zover U het Italiaans, de taal van Dante Allighieri niet begrepen hebt: hij is furios, parceque plus de pouvoir voor de anti-corruptione. Hij zou dus machteloos staan tegenover de EU-corruptie. Potere is Italiaas ook een beetje voor ‘pot-aarde’, maar vooral voor macht.

    Zo hoort U het eens van een ander. Maar vooral: vergeet U niet dat de vlag der Sociaal Democraten hier een andere lading dekt dan die vlag van Van de La La, of van, de Hemel sta-mij-bij, van de Italiaanse Belg Olio di Jeanetto. Want die is een schande voor het bergdorpje in de Abruzzen, waar de familie vandaan komt. Firenze is, qua wereldfaam inderdaad wat anders dan Scharrelroi of Oostende en zijn Vis-traptje..

    Op de afbeelding hierboven, de Franse ondermaatse dwerg tussen de 2 Europese tirannen. Hollande legt, om subsidies scheef te slaan, de gevolgde werkwijze uit en de 2 anderen luisteren geamuseerd toe. Hun volgend gezamenlijk bezoek aan de Place Pigalle belooft memorabel te zullen worden!

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Misbruik van subsidie: EU eist miljarden van Frankrijk terug

    *

    François Hollande kan, hoe graag hij ook wil, met geen mogelijkheid uitleggen waar 1,8 miljard euro landbouwsubsidies gebleven zijn.

    Frankrijk heeft blijkbaar in grote stijl EU-subsidies omgeleid. Belastinggeld, dat voor de landbouw is bedoeld, is niet daar terechtgekomen waar zou moeten. De Europese Commissie wil het geld nu terug en zegt de belastingbetalers te moeten beschermen.

    Alsof François Hollande al niet genoeg problemen heeft: Nu moet Frankrijk nog veel meer dan de tot nu toe bediscussieerde 400 miljoen euro aan ten onrechte gekregen landbouwsubsidies aan de Europese Unie terugbetalen. Documenten van de Europese Commissie staan de conclusie toe dat dit 1,8 miljard euro meer kan worden.

     

    Tot nu toe heeft de Europese Commissie als terugbetalingen van 406 miljoen euro ontvangen over de periode december tot maart. De woordvoerder van de Europese Commissie, Roger Waite, zei woensdag tegen het persbureau Reuters met het oog op verder onderzoek: “Als we alle procedures bij elkaar nemen, zullen we vermoedelijk uitkomen op een bedrag ver boven de 406 miljoen.”

    De terugbetalingen kwamen voort uit foutieve interpretaties van informatie van een systeem, dat vastlegt welke landbouwgrond op subsidies kunnen rekenen. De Europese Commissie wil Frankrijk helpen om deze fouten in de toekomst te vermijden, zei de woordvoerder. De Europese commissie verklaarde onterecht ontvangen subsidies te moeten terugeisen om de belastingbetalers te beschermen.

     

    Frankrijk is de grootste ontvanger van landbouwsubsidies in de EU. Het land krijgt ongeveer 8 miljard euro per jaar.

    Bron:

    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    Dat de Latijnse Zuiderburen, buiten La Pen, warm lopen voor de EU en dus voor 8 miljard per jaar landbouwsteun, mag misschien als een verrassing overkomen, maar daar is ook de zoete streling van hun eigenwaan, door van Straatsburg de tweeling-hoofdstad van de EU te maken. Kost handenvol geld, is onomkeerbaar zonder Tweede Franse Revolutie, en last but not least, de dag dat Merkel als opvolger voor Barbarosso, niet Juncker kiest, maar de Fransman Michel Barnier, is niet meer zo ver af. De susidie-kraan kan daardoor alleen maar meer open gaan…

    Eenmaal zo ver, zullen de schepraderen in de geldstromen draaien, opperwaarts, niet naar de zee, maar naar Parijs. Voor os, Vlamingen, zit daar onze historische kans in, om de Francofonie definitief aan Frankrijk over te laten. Of het geld van hun infuus nu van Brussel komt, of van Parijs: geld heeft geen kleur.

    Op die manier gezien, moeten wij voor een korte wijle onze anti-Europese gevoelens in bedwang zien te houden. Omdat wij via de EU, eenmaal de Francofonie elders onder dak is, naar de Onafhankelijkheid letterlijk zullen meegezogen worden.

    En Broeksèl, hoor ik U vragen? Wal, net als de Washing Ton in de USA, wordt dit de verbruinde smeltkroes voor het Nieuwe Super Ras der Übermenschen. Als verkoopprijs houden wij het voorlopig op eenzelfde bedrag als de Openstaande Staatsschuld van dat ogenblik. De Koninklijke Paleizen en de Kruidentuin van Meise krijgen ze toe. Op voorwaarde, net als de Walen voor ‘Leuven Buiten’ (!) Louvain-la-Neuve kregen, moeten wij ergens in Waals Brabant, op de grens, een ‘Nieuw Brussel’ krijgen, het New Broeksèl, net als de Amerikanen voor het oog van de wereld New York hebben.

    Halo, BDW, zijde gij nog aan de lijn?

    EINDE

    *

    05-06-2014, 15:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1978

        

    Is juni koud en nat, de boer zijn zak is plat.

    Bron: Het kalen-der weerspreukenboek Uitg. Davidsfonds

    *

    Donderdag 5 juni

    H Bonifatius

    *

     

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Mohbama in Broeksèl. Hoera! Voor de 2de keer in amper 2 maand tijd. Kan toch geen goed voorteken zijn. Hoogdagen voor de plaatselijke Hovaaridigheidsbekleders, de sullige Koning der Belgen op kop, met in zijn voetspoor als een rasechte slippendrager, Olio di Jeanetto, klaar om op ieder ogenblik als twee Jeanetten, het kadukke klokkenspel tussen de knieën van Zijne Majesteit te soigneren….. Echt waar, eindelijk iets om als Belg fier over te zijn tot in Amerika! Want het zijn hectische tijden! Vooral als de Kroon zichzelf ontbloot doordat Bertje Bibber zichzelf op het potje te kijk heeft gezet.

    In Spanje kookt de koninklijke soap bijna over en in Vlaanderen loopt het storm om de rangen van BDW te versterken, 900 nieuwe inschrijvingen per week, wordt gezegd. Het kan dus nog even duen, vooraleer iedere VB-er daar is ingeschreven! Zelfs het travaillistische ACW wil van hèm zo goed als de Graaf van Vlaanderen maken…..

    Om het even, zegt mijn rechterteen. Want de kortste afstand tussen 2 punten is de rechte lijn. Tussen de Republiek en het Koninkrijk staan alleen het Duitse gastgezin der Coburgers in de weg. Benevens de megalomanie van een duizendtal Franscouillons, wier lied straks ist ausgezongen!

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10761

    *

    Koninklijke soap in Laken

    Met een publiek interview zet koning Albert zijn zoon nog eens voor schut. De intriges in Laken overtreffen stilaan het soapgehalte van ‘Familie’, ‘Thuis’ of ‘Dallas.’

     

    Het uitvoerige en naar verluidt openhartige interview dat RTL en VTM mochten afnemen van de gewezen koning en zijn echtgenote valt in Laken als een donderslag bij heldere hemel. Nou ja, zo helder is die hemel nu ook weer niet, want er zit al heel lang een haar in de boter en koning Filip staat voor de zwaarste en belangrijkste week uit zijn prille carrière. Er zijn niet alleen de gesprekken over de regeringsvorming, maar Filip krijgt ook de Amerikaanse president Obama op bezoek. Dat de koning droogjes per brief (!) op de hoogte werd gesteld dat het interview al was ingeblikt en volgende week ook zou worden uitgezonden, tekent andermaal de ijzige relaties aan het hof.

     

    Monarchie davert op grondvesten

     

    Het is bekend dat Albert en Paola niet gelukkig zijn met hun verminderde dotatie en na de open brief van Paola over de gezondheidstoestand van prins Laurent zou er in het paleis al een koninklijk servies gesneuveld zijn. Maar dit tv-interview is ongezien en zal de al broze monarchie geen goed doen. “Hij kan het niet laten zichzelf in het voetlicht te stellen,” zegt ‘royaltywatcher’ Mark Van den Wijngaert. Ook als dat ten koste gaat van de instelling zelf. Mensen die geen afscheid kunnen nemen, het is altijd pijnlijk en het leidt vaak tot genante uitschuivers. Dat het – ééntalig Franse – interview volgende week hét kijkcijferkanon van het jaar wordt, staat nu al vast. Afwachten of het inhoudelijk ook voor vuurwerk zorgt…

     

    Opdoeken

     

    Bij het ontslag van de Spaanse koning Juan Carlos, kwamen duizenden Spanjaarden op straat om het einde van de monarchie te eisen. Dat zou ook voor ons het beste zijn. De monarchie is een fundamenteel ondemocratische instelling. De Belgische monarchie is een francofiele, geldverslindende poppenkast die het best zo snel mogelijk opgedoekt zou worden. Het onafhankelijke Vlaanderen van morgen moet een republiek zijn.

    UITLEIDING

    De ‘G8 minus eins’ over de Russean Bear eindigt dus zoals hij is begonnen: in mineur. Als vriend Poetin braaf is, mag hij straks weer meedoen. Zeg dat Hay Koe-Herman het gezegd heeft! Morgen 6 juni, zien we wel verder, daar op de Nomadische stranden, waar 70 jaar geleden het Rijk van Nonkel Dolf-met-de-Snor op de klippen liep… en waar men dus, ook al in mineur, zal kunnen vaststellen, dat het allemaal tevergeefs is geweest.

    Wat niet mneur, wel majeur is, zelfs force majeure, is de explosie aan dadendrang van de arme bloedjes van Jihadisten. Waarmee bedoeld wordt, dat het Moslim fanatisme van de Leer der Wrede, ietwat te hard van stapel begint te lopen. Dat moet in toom worden gehouden, is de mening van de Hoge Vergadering, zodat er geen potten gebroken worden en het blind fanatisme terug ondergronds en ongezien naar een climax kan groeien. Net zoals een tijdbom, eenmaal ontstoken, niet lang kan liggen vunzen, zonder haar vernielingskracht als een vulkaanuitbarsting te verliezen.

    Enin, zo lang als onze armen en benen nog nergens tegen de muur plakken, kunnen we maatregelen nemen om de vijand voor te zijn. Al wordt zoiets door onze Grote Geesten steevast uitgelegd als… racisme. Met donder en bliksem, maar vooral met broodroof tot gevolg.

    Ach Gerolf Egidius, wo bist du blieben?!

    *

    Ps

    Jos Ghyssen, het grote voorbeeld van velen voor het plegen van korte stukjes, ligt dus vanaf vandaag in alle eeuwen der eeuwen, te bed, en ja, zelfs goed onder gestopt Zijn drama is geweest, dat hij ruimschoots teveel heeft graag gezien, maar geen beslissingen durfde te nemen. JaJa, men kan geen 2 heren dienen: de Mammon en de Liefde. Hij rustte in Vrede. En met een beetje meeval, rustte hij, door engelen begleid, in de Vrede des Heren….. Verder was hij gewon een zoon van zijn tijd, die jammer genoeg principes inruilde voor het slijk der aarde. Vaarwel Jos! Het ga U goed.

    EINDE

    *

    05-06-2014, 11:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    04-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1977

    *


     

    *

    Ali Baba, tot daar toe!

    .

    Maar die 40 rovers zijn er teveel aan…

    *

     

    INLEIDING

    Hoe kunnen ‘onze jongens’ het hen verschuldigde respect het best betoond worden? Toch niet door aan den dop te moeten gaan staan?

    De hieronder besproken bevraging is, zoals U zult lezen, niet volledig. Nergens lezen we over de vraag of helden hu wapens niet blijvend zouden moeten dragen als bewijs van hun moed en zelfopoffering. En bij voorkeur terzelfdertijd een voorschotje op de hen toegezegde 72 dagverse maagden.

    Op die manier zouden wijn ongelovige honden en varkens, voortdurend geconfronteerd worden met de kordate kant van de Leer van de Wrede. Terwijl de helden op elk ogenblik van elke dag of van elke nacht hun beroepservaring zouden kunnen toepassen, de plaatselijke Kalief ter ere.

    Als kind heb ik zo in de jaren ’40 nog Wehrmachtsoldaen per twee zien patrouilleren in de straten van ons klein landelijk gemeentje. Ze liepen daar, op ferme stiefels, met Sthalhelm en met het geweer aan de schouder, als hoorden ze bij het landschap. Die Jihadstrijders zullen toch niet erger zijn?! Het grote verschil zal waarschijnlijk bestaan voor de vrouwelijke jeugd, tussen 8 en 80 jaar, want voor de Fedgrauen stond het lastig vallen van vrouwspersonen gelijk aan de kogel. En, toen er personeelsgebrek begon te dreigen naar het einde toe, aan detachering naar eeen strafcompagie aan het Ostfront. Wat op hetzelfde neerkwam.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10760 *

     

    Driekwart Nederlandse moslims vindt Syriëgangers helden

    *

    Door een overgrote meerderheid (73%) van de moslims in Nederland worden de Syriëgangers gezien als helden. Van de autochtone Nederlanders is ongeveer hetzelfde aandeel (70%) het daar niet mee eens.

     

    Dat schrijft de Volkskrant naar aanleiding van een onderzoek dat het studiebureau Motivaction in opdracht van het NCRV-televisieprogramma ‘Altijd Wat’ heeft uitgevoerd.

     

    ‘Geen strobreed in de weg leggen’

     

    De meeste moslims in Nederland vinden bovendien dat potentiële Syriëgangers geen strobreed in de weg moet worden gelegd. Zij willen niet dat ze preventief worden opgepakt en vervolgd. Zij vinden dat hun Nederlandse nationaliteit niet mag niet worden afgepakt en dat de strijders bij terugkeer weer moeten worden opgenomen in de Nederlandse samenleving. Tot slot is bijna de helft (49 procent) van de Nederlandse moslims voor de levering van wapens aan Syrische jihadisten, tegenover slecht 6 procent van de autochtonen. Er is weinig reden om aan te nemen dat moslims in Vlaanderen of in de rest van Europa er fundamenteel anders over denken.

     

    ‘Gematigde’ meerderheid?

     

    Wanneer men onder ‘gematigd’ verstaat dat de meerderheid van de moslims in Europa geen jihadistische aanslagen pleegt, dan klopt dat natuurlijk - en gelukkig maar. Maar is het beschouwen van Syrië-jihadisten als helden die bij terugkeer moeten worden gepamperd, evenals het goedkeuren van wapenleveringen aan deze ‘helden’, een teken van gematigdheid? De vraag stellen, is ze beantwoorden.

     

    Ongemakkelijke waarheid

     

    De ongemakkelijke waarheid is dan ook dat voor de zoveelste keer een onderzoek de fabel doorprikt dat de meerderheid van de moslims ‘gematigd’ is. De meerderheid van de moslims in Europa vormt dan misschien geen direct gevaar, maar indirect en op langere termijn vormt ze wel degelijk een gevaar omdat ze al dan niet stilzwijgend mee de voedingsbodem in stand houdt van jihadisme en sharia-denken. Dat hoeft op zich ook niet te verwonderen, want de islamitische leer is onverbiddelijk voor moslims die openlijk fundamentele leerstellingen afwijzen. Zolang men niet erkent dat er een probleem is met de fundamenten van de islam, zal met de aanhoudende immigratie van moslims de islamisering toenemen en zullen de problemen in Europa verergeren.

     

    Joods Museum

     

    De recente antisemitische aanslag op het Joods Museum, met drie doden en één zwaargewonde tot gevolg, is wederom een triest bewijs van de islamisering van Europa. Dat het antisemitisme toeneemt, is een direct gevolg van massa-immigratie en islamisering, zo stelt ook Lawrence Urbain vandaag in een opiniestuk op Doorbraak. Hij citeert de Nederlandse judaïst Pieter Van der Horst, die het heeft over ‘de islamisering van het antisemitisme’. Wij vragen ons in elk geval weer maar eens af waar de massademonstraties blijven van de moslimgemeenschappen in Europa om zich expliciet af te zetten tegen de dader, de jonge Syrië-jihadist Mehdi Nemmouche, en zijn ideeën.

    *

    UITLEIDING

    Het PS-wapenverbod voor elke Belg, criminelen uitgezonderd, past natuurlijk wonderwel in deze context. Want de Jihad-helden zullen zo goed als nergens een wederwoord krijgen. Daarin moeten we ons Cruella Onkelinx gelijk geven, want als er kogels in beide richtingen fluiten, is het gevaar juist dubbbel zo groot.

    Politie of para’s inzetten is ook al niet meer mogelijk, daar zelfs de kaders daar opgevuld zijn door dubbel parpoorten.

    Ja, waarlijk, de Jihad-helden zijn de Nieuwe Meesters in Europa. Voorlopig nog een beetje bedekt weliswaar.

    Vooral wij, Vlamingen zullen het moeten ontgelden, want langst en hardt trouw gebleven aan Eigen Haard.

    PS

    De komende oorlog tegen ons zal in eigen land waarschijnlijk de Geschiedenis ingaan als die der ‘Patatenmesjes’, want die steekwapens merk ‘t Molentje zijn voorlopig nog vrij in de handel te krijgen…Allen daarheen dus, voor we een nieuwe Regering krijgen.

    EINDE

    *

    04-06-2014, 18:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1976

    *

     

     

    *

    Gebombardeerd door eigen Regering

    .

    Mooi na te volgen voorbeeld voor Broeksèl zelf, tegen de weerspannige Flamins.

    *

     

    INLEIDING

    Net als bij Dolf-de-Verschrikkelijke, begint de dwingelandij eerst een beetje ongezien, in een verre uithoek van het in te lijven Rijk. Toen was dat (in onze ogen) in het verre Polen, dat sindsdien echter getemd en gemuilbekt tot het eigen kamp is toegetreden. Dus is het nu de beurt aan het daar aanpalende land, Oekraïne, zodat de Russische Beer gemakkelijker naar de keel kan gevlogen worden, als het straks zover is.

    Laten wij ons dus goed in de oren knopen, dat dit oorlogstaal is, tot stand gekomen op aanstoken en benadering van wat wij erkennen ‘Het Vrije Westen’ te zijn.

    Sha  me on us.

    Of liever: shame over de koppen van onze dronken van macht, bedorven en bezeten Leiders, daartoe aangespoord door de Amerikaanse Superstaat-op-lemen-voeten, die wereldwij oorlogen voert om de schijn van macht op te houden.

    Het ergste is wel, dat niemand iets zou vermoeden, zonder het Internet. Want de media zwijgen als vermoord of erger, ze verspreiden misleidende geruchten, want de eigen terreur mag niet uitkomen….

    Eerst de barelen open zetten tussen ons en het Vrije Christelijk Land Oekraïne, zodat na korte tijd de Islammerij ook daar kan binnendringen.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Kiev bombardeert eigen bevolking van Loehansk

    Posted on 3 juni 2014      door E.J. Bron

    (Door: Freeman – Vertaling: E.J. Bron)

    *

     

    Waarover de westerse media opnieuw niet berichten, zijn de misdaden die het Oekraïense fascistische regime begaat. Dit bombardeerde maandag de bevolking van Loehansk met gevechtsvliegtuigen en heeft daarbij minstens vijf mensen gedood. Het is niet verwonderlijk dat de westerse verslaggeving er volledig het zwijgen toedoet, of, als ze al iets vertelt, niet de waarheid zegt. Een feit is: er sterven Oekraïense burgers door clusterbommen die vanuit de lucht worden afgegooid, iets dat volgens internationaal recht absoluut verboden is. Maar dat weten we immers, als het Westen of door het Westen ondersteunde regimes een massamoord begaan, dan is dat oké, dan wordt deze of als “strijd tegen de terreur” gerechtvaardigd of verzwegen.

     

    Bovenstaande foto laat zien hoe een vliegtuig van de Oekraïense luchtmacht de clusterbommen boven Loehansk afgooit. De straat en het park voor het districtskantoor werden getroffen, wat leidde tot talrijke doden en gewonden.

     

    Kiev heeft het inzetten van de luchtmacht tegen de eigen bevolking onmiddellijk betwist en in plaats daarvan beweerd dat de explosie veroorzaakt zou zijn door de defensiekrachten bij de poging om het vliegtuig neer te halen.

    …/…

    De volgende foto´s zijn niet geschikt voor mensen met zwakke zenuwen. Ik laat ze desondanks zien, zodat mensen iedereen kan zien welke criminele misdaden het regime begaat. Deze foto´s moet men aan iedereen laten zien die nog steeds beweert dat de ondersteuning van het regime in Kiev door het Westen juist is en dat Rusland de boosdoener is.

    De persoon in de rode trui die wordt weggedragen, is een vrouw die beide benen verloren heeft, maar nog leefde. Of zij het overleefd heeft, is niet bekend. In onderstaande video spreekt de dochter over haar moeder die het slachtoffer was. Vanaf 2:22 zie je dat de moeder nog leeft, maar beide benen mist:

     

    Het Russische ministerie van buitenlandse Zaken veroordeelde Kiev en zei: “Op 2 juni heeft Kiev nog een misdaad op de eigen bevolking begaan. Als resultaat van het bombardement van het districtskantoor van Loehansk door de Oekraïense luchtmacht werden Oekraïense burgers gedood. Wat er gebeurd is, toont aan dat Kiev überhaupt niet de wil heeft om de weg van een landelijke verzoening te bewandelen. Nogmaals heeft Kiev de afspraken van Genève zwaar geschonden.”

     

    Hier kun je de persmededeling van het fascistische regime over het incident lezen. De woordvoerder zegt dat er geen gevechtsvliegtuigen over Loehansk vlogen (het bewijs staat op de video boven!) en dat de militanten zelf de explosie hebben veroorzaakt. Leugens, niets anders dan leugens!

     

    Iedereen die het fascistische regime van Kiev ondersteunt en een legitieme regering noemt, maakt zich medeschuldig aan de hierboven vastgelegde oorlogsmisdaden. Dat wil zeggen, de regeringen van Washington, Londen, Parijs, Berlijn, de Europese Commissie, de NAVO evenals alle media doen mee aan de massamoord.

     

    Je zou de leugenachtige muil van de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Steinmeier met deze foto´s moeten volproppen wegens: “Je hoeft de sociaaldemocratie niet te vertellen waarom we voor de vrede vechten.” Deze verdomde oorlogshitser was op 21 februari in Kiev en is medeschuldig aan de gewelddadige putsch en heeft meegeholpen de fascisten in de Oekraïne aan de macht te brengen.

    Bron:http://alles-schallundrauch.blogspot.nl
    Auteur: Freeman

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    Naarmate de Islam-dwingelandij driester wordt, wint de volksverlakkerij aan intensiteit. Gisteren publiceerde Elsevier een artikel uit De Volkskrant, dat de Jihad-aanslag in het Joods Museum in Brussel puur toeval is geweest. Ook zagen we op de VRT een herdenking gezamenlijk geleid door een Rabbijn, een Roomse Aartsbisschop en een Arabisch Predikant als verheerlijking van de tolerantie bedoeld?

    Slagersmessen (Brugge), Kalasjnikovs (Btussel): nooit op letten, het zijn, zoals Beulemans het ooit zei, ‘faits divers’ waarop we zelf op de goede afloop, nog een flinke pint pakken. En vooral zorgen, zoals in Schoten, dat onze straat bevl0lgd wordt met driekleuren, ter ondersteuning van de Rode Duivels in Brazilië.

    We leven mee met de slachtoffers van alle aanslagen, en stellen vast die die voor 99.9999% vallen waar de Leer van de Wrede probeert de zaken naar hun hand te zetten. Dat de Leiders van het Vrije Westen dat niet willen inzien, zal uiteindelijk niet alleen tot hun vernietiging, maar meteen ook tot de onze leiden.

    Als ik deze laatste zinnen herlees, komt mij de bepaling te binnen van … een selfie-gencide met-voorbedachten rade… Lemmingen gelijk.

    EINDE

    *

    04-06-2014, 16:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1275

    4/6/1941 Dood Kaiser Wilhelm II in Huize Doorn (Nederland).

    Het gaat wel degelijk om dezelfde man, die verantwoordelijk is voor 4 jaar bloedige strijd aan de IJzer. Nederland viel toen buiten de prijzen (!) maar wij, arme Vlamingen, via “Broekzèl, als aanhangwagentje van de erfvijand Parijs, werden mee de vernieling ingezogen. Onlangs was er die documentaire op de NOS, over het verder leven van de man, tussen 11 November 1918 en zijn sterfdatum in 1941, waar de Duitse legers toen op het toppunt van hun macht stonden. Het was het leven van een succesvolle hereboer van 13 in een dozijn. Zelfs zijn ene arm-stompje hinderde hem daarbij niet.

    En wat als in 1914 de Belgische kepiedragers eens dezelfde keuze als de Nederlanders hadden gemaakt, en ook ‘neutraal’ waren gebleven? Dan had noch Willem II, noch Nonkel Dolf 20 jaar alter een reden gehad om bij ons oorlogje te komen spelen!

    Weet U, dat ten jare 2014 nog altijd hetzelfde zou gebeuren? Namelijk dat wij, Vlamingen, via Broekzèl, zouden meegezogen worden in de ondergang van Frankrijk. Het volstaat te denken aan de energie-en bankensector.

    Waarvoor dank aan vooral de Tsjeven die ons land al zoveel jaren doorlopend en dapper verkwanselen aan Parijs….

    Ach Bart, jongen, ge hebt nog zoveel te doen!

    *

    *

     

    *

    Pest & colera kwamen doorheen de eeuwen altijd uit het Oosten

    .

    Waarom zou het deze keer anders zijn?

    *

     

    INLEIDING

    Toch curieus hoe het mensdom altijd weer in dezelfde fouten hervalt….Lees hieronder de verzuchtingen van een geleerd iemand uit Cambridge die dit ook al wist in 1834

    En mijn Moeder indertijd, jaren geleden, maar uitleggen, dat ik vooral moest leren uit mijn fouten. Dat was, zei ze altijd, de ervaring als het zout op onze patatjes…. Waarbij steevast het spreekwoord volgde van die ezel die geen twee keer over dezelfde steen viel.

    Was ons Ma dan zoveel slimmer dan de Moeder van al die politiekers? Ik zou het bijna gaan geloven!

    Ach die overbevolking! Nonkel Dolf zei het ooit op zijn eigen flinke manier: op tijd en stond ‘ein frisscher froölicher Krieg’ was als het wieden van onkruid in een korenveld. Stalin deed het in rekenkundige begrippen: één dode was een drama, een miljoen doden was een statistiek, peroreerde die.

    Het ziet er dus naar uit, dat we binnenkort over goede frisse statistieken zullen kunnen beschikken. Als voorproefje reeds de uitdrukking van die inheemse Taliban-strijder, dat ook in Vlaanderen binnenkort onze ledematen aan de muren zullen plakken.

    Gezellige jongens toch, die Moslim-jongeren….

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    Overbevolking en de stelling van Thomas Malthus (1766-1834)

    Thomas Malthus was een Brits demograaf, econoom en predikant, die in 1805 hoogleraar economie werd aan de Universiteit van Cambridge. Malthus werd beroemd doordat hij wees op de potentiële gevaren van bevolkingsgroei.

    In 1798 publiceerde Malthus het pamflet met de titel “An Essay on the Principle of Population”, waarin hij stelde dat de bevolkingsgroei de economische groei voor zou blijven; hij voorspelde op basis van een eenvoudig model hongersnood op grote schaal.

    De bevolkingsgroei zou exponentieel zijn, die van de voedselproductie lineair. Dit is bekend geworden als het Malthusiaans plafond; voor de maximale omvang die de bevolking kan bereiken in verhouding tot de beschikbare grond, en Malthusiaanse catastrofe voor de situatie waarin een overbevolkte samenleving zichzelf weer in evenwicht brengt door middel van een verhoogde mortaliteit.

     

    Malthus dacht aan positieve checks, “de natuurlijke zaken”, waardoor de menselijke stapel in toom wordt gehouden, zoals epidemieën en oorlog, onvoldoende waren om de exponentiële groei van de bevolking ten opzichte van de lineaire groei van de voedselproductie te corrigeren.

     

    Daarom zag Malthus als enige oplossing voor de overbevolking “moral restraint”. Arme mensen die wisten dat zij geen gezin konden ondersteunen, moesten volgens hem ook geen gezin stichten.

    Bron: Wikipedia

    *

    UITLEIDING

    Naast oorlogen, Heilige en andere, is er ook nog zo iets als epidemieën. Ook voor dat soort zaken staan de Europese buitengrenzen wagenwijd open, met zelfs een enorme aanzuigkracht op volle toeren. Waarbij ons muntstelsel net als van kasplantjes absoluut niet bestaand is tegen de vele vreemdsoortige exotische besmettingen van boven of onder de evenaar.

    Maar volgens het CGKR is zoiets zwaar racistisch, ja zelfs onwaar. Precies alsof we in het Westen het AUDS-virus zouden binnen gekregen hebben via de Eskimo’s..

    Maar ach en och! Wat slecht is voor de volksgezondheid, is misschien goed voor de geneesmiddelen-industrie en het grootkapitaal.

    En daar zijn we dan weer terug bij het begin, want grootkapitaal en zakkenvullers zijn zeer sterk verwant met elkaar. Hoe meer zieken, hoe meer vreugd!

    EINDE

    *

    04-06-2014, 12:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    03-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1974

    Juniregen is Gods zegen,

    komt zon er ook nog bij,

    dan zijn boeren maar ook stadslui blij.

    *

    Dinsdag 3 juni 2014

    Rozenmaand

    Zon 5u33-21u49

    H Chlotilde

    *

    Volgens de Heemkundige Kring Desselgem (Waregem), was Clothildis (de echtgenote van Clovis, de Eerste Frankische Koning, afkomstig van het Munckhof, de nog altijd bestaande herenboerderij annex kasteel en Kasselarij (met de beruchte schandpaal aast de ingang) in een bocht van de Oude Leie-meande aldaar.

    Clovis de Merovinger overwon zijn vijanden in een beroemde veldslag, nadat hij beloofd had zich te bekeren tot de God van Clothildis, indien Deze hem de overwinning schonk. Desselgem, diep in Hart- Vlaanderen, was dus al Christelijk voor later Frankrijk ‘La Fille Ainée de l’ Eglise kon worden genoemd

    Das één.

    Vele honderden jaren later, is Desselgem verworden tot een der eerste landelijke Gemeenten van Vlaanderen, waar vele horden Muzelmannen samendrommen in en rond hun eigen moskee, betaald en onderhouden met Vlaams geld. Iedereen is er tegen, maar Geert Burger blijft het boeltje betelen als ware het zijn eigen schoonthuis.

    Das twee.

    *

    De Welriekende Leer van de Wrede

    .

    O zo geliefd in Ver. Staten van Amerika én Europa.

    *

     

    INLEIDING

    Al onze eigen Politieke & Geestelijke Leiders, gesteund door de hen verkochte media, alle twee van de kleinste tot de grootste, brothers in crime, blijven ons wijsmaken, dat de Islam en de vele vreemdelingen, een geweldige verrijking zijn voor onze bevolking. ‘Toevallige’ gruweldaden, die niemand bevallen, worden afgedaan als zijnde het werk van ‘extremisten’ en ‘Einzelgängers’ die uitsluitend op eigen houtje handelen. Nooit wordt hun échte drijfveer vermeld, namelijk het gewelddadig verspreiden van die primitieve Woestijn-samenleving onder gezag en leiding van de Arabische pietrol-boeren. Die stinkende en tikkende tijdbommen moeten we dus verplicht begrijpen, en vertroetelen tot ze weer bijdraaien…. Want de grote massa zou zò niet bestaan. Wat ’n bewering zonder bewijzen is, want dagelijks overal anders in de praktijk.

    Dat soort ‘samenleving’ is echter iets dat zou kunnen gelden voor alle andere wereldburgers, maar toch niet voor de overweldigende massa van aanhangers van de Leer van de Wrede…. Want overal waar die voorkomt, wordt de klok in zweet, bloed en tranen met minstens 1400 jaar teruggedraaid.

    Onze nationale Leiders worden namelijk daartoe door de Nazi-technocraten van de VSEU aangespoord en verplicht, op straffe van uitgesloten te worden van het Europees manna, zijnde het totaal waardeloos bedrukt papier dat 24/24 en 7/7 wordt bijgedrukt.

    In feite wordt met dat geld, de globalisatie van de lat gelijk voor iedereen, ttz, iedereen even arm, afgekocht, zodat er na korte tijd een nieuw kunstmatig Europees volk ontstaat, die als slaven leven en beven voor hun Meesters in Broeksèl.

    Dat er horden jonge Muzelmannen na een training in moorden en verkrachten in Syrië, hier vrij mogen rondlopen, in afwachting dat overal gelijktijdig het vuur in de pan slaat, wordt afgedaan als paniekzaaierij.

    Morgen woensdag komt de Vliegende Olifant met de Grote Oren, Jumbo the Muslimbroter, naar Broeksèl om het bondgenootschap tussen de VSA en de VSEU te controleren. Misschien zelfs dat ze elkaar wederzijds weer elkaars Staatsleningen kopen en verkopen, met geleend waardeloos want virtueel geld…

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.gva.be/nieuws/binnenland/aid1594406/al-70-syriestrijders-terug-in-belgie.aspx

    *

    Al 70 Syriëstrijders terug in België

    09:01 Binnenland Zeventig Syriëstrijders zijn op dit momenteel al teruggekeerd naar België, onder wie er vijftig intensief opgevolgd moeten worden wegens gerechtelijke antecedenten of omdat ze op zijn minst gekend zijn bij de veiligheidsdiensten. Dat schrijft De Tijd dinsdag.

     

    De cijfers werden maandag achter gesloten deuren door de veiligheidsdiensten gecommuniceerd aan de ministers van Binnenlandse Zaken en Justitie, zo vernam de zakenkrant. De 29-jarige Franse verdachte voor de aanslag op het Joods museum in Brussel, Mehdi Nemmouche, is een teruggekeerde Syriëstrijder.

    "Geen lone wolf"

     

    Volgens topman André Vandoren van het Coördinatieorgaan voor de Dreigingsanalyse (OCAD) is de man niet gekend bij de Belgische veiligheidsdiensten, althans niet onder de identiteit die hij had bij zijn aanhouding. "Onze speurders hebben wel altijd gewerkt op de hypothese dat de dader een Syriëstrijder kon zijn."

     

    "We moeten het gerechtelijk onderzoek afwachten, maar dit was in mijn ogen niet het werk van een 'lone wolf': een terrorist die alles op z'n eentje doet. Hij reisde naar Syrië en andere landen. Het onderzoek moet zijn volledig parcours in kaart brengen. Hoe is hij opgeleid? Hoe kon hij na de aanslag nog dagenlang onder de radar blijven?", zegt Vandoren.

    *

    UITLEIDING

    Gewoon even de verbeelding laten werken.

    Tone na 8 Mei ’45 de vrede was uitgebroken, en de Vlaamse oorlogsvrijwilligers die in Rusland het ‘goddeloos communisme’ hadden bevochten, thuis kwamen, werden de eersten gewoon tegen de muur gezet, en de overigen later tot levenslange hechtenis of tot levenslange broodroof veroordeeld. Zij hadden niet gemoord, iet verkracht, alleen met open vizier en op eerlijke manier dapper een dappere vijand bevochten. Één nadeel: ze waren Vlamingen. Geen fanatiekelingen, maar misleide idealisten die in eigen land altijd (en nog) als tweederangsburgers werden behandeld.

    Tweede scenario.

    Al Quada, de internationale Islamitische terreurbeweging, rondselt voor haar buitenlandse trainingen jonge extremisten met dubbel paspoort (!) om in oorlogstoestanden vertrouwd te geraken met moord, verkrachting en plundering. Als die dan achteraf terugkomen, na afgelost te zijn door nieuwe ‘Jihadisten’, worden ze in de watten gelegd, met de verzekering dat die geen vlieg meer kwaad zullen doen…

    Bedenking: het zijn vijanden van de Vlamingen…..dus genieten ze een voorkeurbehandeling.

    EINDE

    *

    03-06-2014, 13:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    02-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1973

    *

    *

    Het had ook U of mij kunnen overkomen….

    .

    In een van onze steden

    *

     

    INLEIDING

    Vaststelling: Europa wordt dag na dag via infiltratie van ‘asielzoekers’ voorzien van een nieuwe bevolkingsonderlaag, zodat de pré historische oude Vlaamse, Duitse, Engelse, Franse, enz, nationaliteitsgevoelens en volkenrechtelijke identiteiten verwateren. Zo dat de nieuwe kunstmatige bevolking zonder de tijd te krijgen zich aan te passen in hun nieuwe ‘draai’, zich beter voegen in het gestroomlijnde eenheids-Europa van de toekomst. Dat hierbij de Joods-Christelijke Beschaving vervangen wordt door de barbaarse pré-moddelseeeuwse Ideologie van de Wrede, is daarbij zelfs een welkome toegift voor de nieuwe Nazi-leiders. Waarbij zij gemakshalve vergeten, dat de Islam, zo gauw deze zich machtig genoeg voelt, niemand naast zich duldt….

    Openen wij dus onze ogen, voor de Islam ze sluit…..

    *

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Tsjechische president: Niet extremisten, maar islam als geheel is gewelddadig

    *

    ‘Xenofobie, racisme en antisemitisme deel van ware aard van anti-beschavingsbeweging islam’ - Opgepakte 29 jarige moslim eist in video aanslag op Joods Museum Brussel op.

    *De Franse moslim Mehdi Nemmouche (inzet) heeft de moord op onder andere het Israëlische stel Miriam en Emanuel Riva (foto) opgeëist.

     

    De Tsjechische president Milos Zeman is de eerste Westerse leider die erkent dat niet slechts kleine jihadgroepen of individuele fundamentalisten, maar de complete islam als religieuze ideologie de oorzaak is van gewelddaden zoals de terreuraanslag in het Joodse Museum in Brussel, waarbij vier mensen om het leven kwamen.

     

    In een toespraak veroordeelde Zeman, die onlangs deelnam aan de festiviteiten ter gelegenheid van het 66-jarig bestaan van Israël, de ‘afschuwelijke aanval’ in Brussel. ‘Ik laat me niet kalmeren door verklaringen dat het enkel om kleine marginale groepen gaat. Integendeel, ik geloof dat deze xenofobie en racisme of antisemitisme voortkomen uit de ware aard van de ideologie waar deze fanatici op vertrouwen.’

     

    Zeman wees daar bij op de heilige teksten uit de islamitische Hadith waarin de moslims worden opgeroepen de Joden te vermoorden. Overigens zei hij dat hij ook extremisten die Arabieren willen doden zou veroordelen.

     

    ‘Maar ik ken echter geen enkele beweging die oproept tot de massamoord op Arabieren. Ik ken echter wel een anti-beschavingsbeweging (de islam) die oproept tot de massamoord op Joden,’ vervolgde de president.

     

    ‘Moorddadige haat tegen Israël en Joden’

     

    Ook de Tsjechische kardinaal Dominik Duka veroordeelde de aanslag in Brussel, en zei dat het antisemitisme niet alleen gevaarlijk is voor Joden, maar ook voor christenen en alle mensen die voor tolerantie en wederzijdse vriendschap zijn.

     

    De Israëlische ambassadeur in Tsjechië, Gary Koren, zei na een gesprek met Duka dat de aanslag in Brussel een verschrikkelijke waarschuwing is voor hoe ver de moorddadige haat tegen Israël en het Joodse volk kan gaan. (1)

     

    ‘Allah is groot’

     

    De vanwege de aanslag opgepakte 29 jarige Franse moslim Mehdi Nemmouche, een teruggekeerde ‘Syriëganger’, zou volgens het Franse openbare ministerie in een video de verantwoordelijkheid voor de terreuraanslag in Brussel hebben opgeëist.

     

    Nemmouche vocht meer dan een jaar lang aan de kant van de Syrische jihadisten. Volgens de Belgische openbare aanklager Frederic Van Leeuw droeg de moslim zijn wapen in een witte sjaal met daarop de Arabische woorden ‘Allah is groot’ en een verwijzing naar de in Syrië en Irak actieve islamitische terreurgroep ISIS.

     

    Gisteren opende de schutter in het Joodse museum in Brussel het dodelijke vuur op het Israëlische stel Miriam en Emanuel Riva. Daarnaast kwamen ook een Franse vrouw en een 24 jaar oude Belgische man om het leven. Toen Nemmouche werd opgepakt was hij in het bezit van een Kalasjnikov, het wapen waarmee de moorden werden gepleegd (2).

     

    Grotere kans op aanslagen in Europa

     

    In Nederland zouden twee teruggekeerde Syriëgangers van 20 en 21 jaar oud zijn vastgezet omdat ze een aanslag op PVV-leider Geert Wilders zouden hebben beraamd. (3)

     

    Alleen al uit Frankrijk zijn honderden moslims naar Syrië vertrokken om daar te vechten aan de kant van terreurgroepen zoals ISIS en Al-Nusra/Al-Qaeda, die Assad omver willen werpen en van het land een Sharia-staat willen maken. De kans dat zij, als ze eenmaal zijn teruggekeerd, ook in Europa aanslagen gaan plegen, groeit met de dag.

    Xander

    ) Prague Post (via Shoebat)
    (2) Arutz 7
    (3) NU

    *

    UITLEIDING

    Als we niet eerst en dringend handelend optreden, kijken we vroeg of laat in de mond van een of ander pistool die met een luide kal onze hersenen doet uiteenspatten, of krijgen we een slagersmes in onze hals. Al kan het natuurlijk altijd, dat onze lichamen als menselijk kip-kap tegen de muren kleeft van onze eigen bussen of eigen openbare gebouwen.

    Het is dan ook de hoogste tijd, dat de code voor ‘SyruPe-strijders’, Taliban, Bogo Haram, terroristen, ezn, wordt doorbroken: het zijn gewoon in de meest algemene betekenis, gewone Moslims die op verovering van onze bezittingen uit zijn.

    Neen, natuurlijk zijn niet alle cobra’s gifslangen, zolang ze niet bijten.

    O Ja! Nu de moordenaar in Marseille gevat is, zal zijn brfehtiging nog veel in kt doen vloeien. Wat koren op de molen is van zijn vriendjes. Daarom zou het goed zijn, datg de Mossad hem uit de handen van politie haalt, om hem in handen te geven van de naaste familie van zijn slachtoffers. Misschien kan er zelfs, samen met de door hem gebruikte schiettuigen, een volbloed camera bijgeleverd worden, zodat de wereld lang en breed kan mee genieten als er gerechtigheid geschiedt.

    Of ik dan ineens zo bloeddorstig ben geworden? Helemaal niet. Het is een bericht gewoon in de taal die dat soort mensen het best begrijpt. Al moet ik toegeven dat het inderdaad bijlage niet meer zo tolerant is als die moordenaars van ons gewoon zijn. Wan t het alternatief zou zijn hen nog levenslang op onze kosten in leven te houden in een van onze luxe-hotels…..

    EINDE

    *

     








    02-06-2014, 16:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1972

    *

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    Hieronder zult U lezen, hoe ongemakkelijk het is voor de Eurocraten om Europa te besturen, met al die oude volledig achterhaalde nationaliteitsgevoelens die tegen alle rationaliteit ingaan. Eerst bij consensus, willen ze dàt (Juncker), maar La Pen steigert, en als die gekalmeerd geraakt, herbegint het fiere Albion.

    Dus: weg met al dat geschipper. De her samengestelde Europeaan van morgen met onderdelen van zowat de gehele wereld, moet vlot kunnen plooien naar de wensen van Broeksèl. Zie maar naar de USA: daar is ook maar één vaderlands gevoel, en dat is de Star and Stripes. Al de rest is eenheidsworst, larie en apekool.

    Niet te vergeten: beide machtsblokken en bondgenoten, de EUSA en de USA hebben al het Engels als eenheidstaal. Wat trouwens al een goede stap vooruit is, want kostendrukkend, in het bespioneren van elkaar.

    De ‘Speciale Behandeling’ naar Nazi-model van de tegenstribbelaars en zelfstandige denkers is een zorg voor later. Nu zou er nog teveel tumult ontstaan. Trouwens, de Islam zal ten gepasten tijde ook zijn deel willen doen in de “Endlösung” van hun traditionele vijanden, de Joden en de Christen honden- en apen. De grondigheid van de Nazi-werkwijze echter is voldoende gekend en staat garant met Duitse grondigheid voor het gewenste resultaat.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/nieuws/2014/6/Cameron-Groot-Brittannie-stapt-uit-EU-bij-benoeming-Juncker-1533458W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2014-06-01|Cameron:_Groot-Brittanni%EB_stapt_uit_EU_bij_benoeming_Juncker

    *

    Cameron: Groot-Brittannië stapt uit EU bij benoeming Juncker

    door Servaas van der Laan 1 jun 2014

    *

    Als Jean-Claude Juncker de nieuwe voorzitter van de Europese Commissie wordt, vertrekt Groot-Brittannië uit de Europese Unie (EU). Dit dreigement zou de Britse premier David Cameron afgelopen dinsdag hebben geuit in de richting van de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

    Dat meldt het Duitse weekblad Der Spiegel.

    destabilisatie

    Volgens Cameron kan het Britse verblijf binnen de EU niet langer meer worden gegarandeerd bij een benoeming van Juncker. Het zou de politiek in Groot-Brittannië dermate destabiliseren dat een referendum over een Britse EU-exit niet langer uit kan blijven.

    En het is volgens Cameron 'zeer waarschijnlijk' dat de Britten dan voor uittreding zullen stemmen. Volgens Der Spiegel zou Cameron over Juncker hebben gezegd: 'Een gezicht uit de jaren tachtig kan niet de problemen voor de komende vijf jaar oplossen'. Downing Street weigert in te gaan op de berichtgevingen in Der Spiegel, omdat het een privé-gesprek betreft. Maar volgens een andere persoon die bij het diner aanwezig was, heeft Cameron niet met een EU-exit gedreigd.

    Volgens Elsevier

    Carla Joosten: Europese leiders concluderen terecht dat er behoefte is aan nieuwe gezichten

    Merkel

    Het dreigement van Cameron verklaart wellicht waarom Merkel na de ontmoeting van begin afgelopen week opeens een draai leek te hebben gemaakt wat betreft Juncker.

    De Duitse bondskanselier zei dat het nog lang geen gedane zaak was dat Juncker zou worden gekozen en dat ook naar andere kandidaten zal worden gekeken. Premier Mark Rutte (VVD) sprak zich in vergelijkbare termen uit.

    *

    UITLEIDING

    Sarcasme, Mijne Damen und Herrn, is het beste middel om het hoofd koel te houden als er onheil dreigt. Vooral wanneer we ons daartegen machteloos weten.

    Het sprankeltje hoop dat ons rest, is de crash van dit EU-gedrocht, zodat er op de overgebleven funderingen iets nieuws kan ontwikkeld worden die een eenheid in de verscheidenheid garandeert. Voornamelijk het Bestuur van de EU-Nieuw zou in degelijke niet-politiek gebonden handen moeten zijn.

    Laat daarbij de vroegere Besturen van de Middeleeuwse Stad-Staten als voorbeeld dienen. In oude archieven is alles daarover terug te vinden. Zie Antwerpen, Brussel, Luik, Brugge, Kortrijk, Ieper, enz. Maar zie voornamelijk Venetië, Siena, Firenze. Waarbij Firenze kan aangestipt worden als schoolvoorbeeld voor goed bestuur. Hieronder wordt verstaan: de gezagsdrager, benoemd voor slechts één jaar, is onbezoldigd en mag met niemand van de buitenwereld in direct contact staan om niet beïnvloed te kunnen worden. Geen sprake van lintjes knippen of op dikbetaalde sporttribunes te gaan zitten, of om de boer op te trekken met misleidende reclame om spaarders te bedriegen. Ook Chinese panda-beren zijn op die manier uitgesloten.

    “De kracht van verandering” moet dus ook de vloer kunnen aanvegen met de postjespakkerij en de strijd om de mandaten louter voor de hoogste poen. Ieder Openbaar Ambt moet in de eerste plaats verantwoordelijkheid meebrengen, en niet de eer. Wie het Volk niet goed bestuurd heeft, wordt ter verantwoording geroepen en gevonnist. Ook dàt is democratie…

    *

    Kijk, ook dàt is iets van ‘de stok achter de deur’… d.w.z. iets dat iedereen denkt, maar niet luid-op durft uit te spreken. Maar, waar of niet? Die tweezakkerij hort bij de oude af te leggen gewaden.

    Vooruit, naamstem-kamioen BDW, stel U op kop van het trotse Volk van Vlaanderen, en samen marcheren we er op en er over! Geen Waals gezwets. Klinkt het niet, zo botse het! Bij de Vlaamse Jongeren staat een persoonlijke lijfwacht klaar om U op het juiste pad te houden. ’t Zij Tom of Barbara, zij worden op handen gedragen door de ouderen onder ons.

    EINDE

    *

    02-06-2014, 12:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1971

    *

    Maandag 2 juni

    H Erasmus

    *

    Bij deze uit de vergetelheid opgevist, de verjaardag van verleden week vrijdag, 29 Mei, de dag van de val van de hoofdstad van het Oostelijk Romeins Rijk van Keizer Constantijn de Grote, Constantinopel in 1453. De Christenheid was verdeeld door onderlinge twisten, , en de Turken zagen de kans schoon om het verzwakte Patriarchaat aan te vallen. Na een lange belegering werd de stad grondig verwoest door de Islamitische woestijnroers en de bewoners afgeslacht of als slaaf verhandeld in de bordelen van de ovrwinnaars. De Basiliek van de Heilige Wisheid, de Aya Sofia, werd ontheiligd, voorzien van 4 minaretten en omgevormd tot moskee. De wereldberoemde bibliotheek werd opgestookt en de stad werd voortaan als Istamboel voorzien van een nieuwe naam, die de grootsheid van de Islam moest weergeven…. Dat zoiets naar aloude Islam-gewoonte, pronken was met andermans veren, mag zelfs nu nog niet openlijk gezegd worden. Ook over de ooit aanrukkende ‘reconquista’ mag alleen ondergronds gedroomd worden, voor de dag dat de steden Mekka en Medina zullen herleid zijn tot verschroeide aarde. Zoalq trpiwens voorspeld in De Bijbel.

    Maar wat doen, nu blijkt dat Frau Merkel dat Aziatisch land absoluut als een onderdeel van het Oude Europa wil verklaren? Wie zal er uiteindelijk als overwinnaar uit de bus komen, La Merkel of de Bijbel?

    *

     

     

    *

    Elke tsunami, groot of klein

    Spoelt onze straten grondig rein.

    *

     

    INLEIDING

    Neen! Zelfs het afslachten op een openbare plaats van een (1) medemens, moet men positief durven evalueren. Is gefundenes Fressen voor de media! En waarom is het slachtoffer niet gaan lopen, maar met de rug omhoog, klaar om nog 4 strelingen van het slagersmes te ondergaan, plat op de buik gaan liggen op een openbare plaats? Dat is toch ‘uitlokking’ waardoor de feiten juridisch verschoonbaar zijn!

    Was ook het geval met de blanke Zuid Afrikaan die de dwaze zwarte clochard, die door diens n Landrover op het voetpad opgeschept werd en meters ver weg gekatapulteerd, na eerst door de voorruit te zijn beland. Op het proces werd zijn weduwe veroordeeld namens haar overleden man voor poging tot inbraak gevolgd door vluchtmisdrijf, en schuldig verzuim om geen eerste hulp te hebben verstrekt aan de in slaap gesukkelde bestuurder. Ook mocht zij en de overige familie opdraaien voor een nieuwe Landrover, want de oude was van onder tot boven helemaal vervuild door het vieze bloed van de dader.

    Vriendelijk verzoek aan iedereen die dit leest, om op straat aandacht te schenken aan de omgeving, en vooral aan alle volksvreemde elementen daar aanwezig. De Rechter die over Uw geval zal moeten oordelen is een pion van de Overheid. En die Overheid wil noch min noch meer Uw vel. Om het op hun multiculturele zolder te drogen te hangen

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/

    *

    Nieuwe stormloop

    De illegale immigratie naar Europa duurt onverminderd voort. Maatregelen blijven uit. Zelfs een debat is ongewenst.s

     

    Er gaat nauwelijks nog een week voorbij zonder dat de Europese buitengrenzen in de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla in de meest letterlijke betekenis van het woord worden bestormd. Midden deze week waagden opnieuw zo’n duizend Afrikanen hun kans om voet op Europese bodem te zetten; zowat de helft slaagde in zijn opzet.

     

    Geen alleenstaand feit

     

    Het gaat hier voor alle duidelijkheid niet om een alleenstaand feit. Ondertussen blijven immers volgepakte schepen koers zetten richting Italië. Sinds januari werden al 42.000 illegale immigranten onderschept; drie keer zoveel als in dezelfde tijdsspanne van vorig jaar, toen op 12.400 werd afgeklokt. Het Europese grensbewakingsagentschap Frontex waarschuwde er opnieuw voor dat de illegale immigratie tegen de zomer nog verder zal pieken.

     

    Doofpot

     

    Alhoewel de kwestie van de illegale immigratie naar Europa almaar urgenter wordt, werd het thema opvallend uit de verkiezingscampagnes en –debatten geweerd. Een EU-top over asiel en immigratie werd doelbewust opgeschoven tot na de verkiezingen. Het was niemand minder dan Europees ‘president’ Herman Van Rompuy die eind vorig jaar in Knack (18.12.2013) verklaarde: “We houden die top bewust nà de verkiezingen, om het thema niet in de campagne te brengen. Dat cadeau krijgen de populisten niet.”

     

    Failliet

     

    Ondertussen zwelt de illegale immigratiestroom naar Europa verder aan en het is nog maar de vraag of de Europese top die voorzien is voor volgende maand, zal leiden tot concrete maatregelen. Wat vandaag wél al met zekerheid kan worden gezegd, is dat het EU-beleid inzake asiel en immigratie compleet is mislukt.

    *

    UITLEIDING

    Het geeft hier ook pas, de zaak van de Amerikaanse Staat tegen de Bank Parisbas te onderstrepen. Ga daarom net als gisteren, naar http://blog.seniorennet.be/guvaal/, nadat U de woorden hierboven van Super Hay Koe Herman hebt herlezen over de afspraak tussen media en politiek, om de immigratie dood te zwijgen bij De Moeder aller Verkiezingen. Want, als dat zo verder gaat, is de kans groot, dat tegen de volgende verkiezingen, binnen 5 jaar, de vreemdelingen in de meerderheid zullen zijn. Met alle gevolgen vanden.

    Al kan het ondertussen goed zijn, dat de nieuwe Feldgrauen, in het uniform van het ondertussen opgerichte Europees Eenheids Leger, de vroegere Operatie Barbarosso herhalen en verbeteren. Operatie Barbarosso was het code-woord voor Hitlers pantsers die Stalin onverwacht bij de keel wilden grijpen….

    Maar als de nood het hoogst is, is de redding in de persoon van BDW nabij. Moet toch een fluitje van een cent zijn, nu het VB gekielhaald is en er geen stok achter de deur meer bestaat.

    Waarvan akte.

    EINDE

    *

     








    02-06-2014, 09:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!