MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    22-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.154 - HET DAGELIJKS BROOD KATTEN, HINDEN, PEST EN CHIKERA, OORLOG EN VREDE BBEKROOND DOOR ONZE CORONA VIROGELOGEN

    154 - HET DAGELIJKS BROOD

     *

    VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN

    *

    Vrijdag 22 mei 2020


    *

    *DE MORGENSTOND

    HEEFT GOUD IN DE MOND

       *

    Over naar ’t échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/ .

    *

    Catwoman£

     

    … In deze tijden van corona gebeurt er ook nog iets anders dan het bijna dagelijks gezeur over mondmaskers, afstand houden en tweede verblijven…./…

     


    Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie van de hand van de Meester. Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan…

    *

    SPEAKERS CORNER

    *

    Het verhaal van deze kattenhistorie laat ik volledig aan vriend Guvaal. Maar ik bewonder wel zijn moed en doorzettingsvermoen om onze Media in nietszeggende verhalen te overtroeven. Als (bijna) Iereperling denk ik daarbij terug aan de Tempeliers die hun Jeruzalems geheime remedie tegen de Saracijnse builenpsst mazar niet wilden verraden aan de Franse Koning. Liever de brandstapel wegens katten-afgoderij dan hun sprookjesachtige geldschatten aan hem uit te leveren.

    Wie katten zegt, zegt Ieper, waar die (namaak) diertjes al eeuwenlang van de Halletroen tuissen het kermisvolk geoworpen worden. Met daar wat verder op, de Catsbeerg, even over ‘De Schreve’ met Frans Vlaanderen.

    Ach, weer die jeugdherinneringen. Katten, Engelse soldaten- ‘kerkhoven, koper, lood en dodelijk oud ijzer overal in de grond: de Ieperse ‘salient’ in WO I….

    Tot de eerste fusiegolf in 1969 was mijjn geboortedorpje (St Jan Hoge Zieken, nu deelgemeente van de Kattenstad Ieper) één grote verzamelplaats van soldatenkerkhoven uit Den Groten Oorlog van ‘14-18.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/La_Brique_Military_Cemetery_No.2

    *

    Zo kan er op Tintrnet… tot op de meter wereldwijd ons huis weergegeven worden Wat aan weinige mensen op deze wereld gegeven is….

    Zie (x)

    Op die ene begraafplaats…. Het terrein heeft een onregelmatig grondplan met een oppervlakte van 3.270 m². Row on row dezelfde witte zerkjes onder de beschermende armen van een heldenkruis dat in de wijde omgeving oprijst waar ook men maar kijken kan.

    Totaal aantal slachtoffers      840. Waarvan maar liefst

    386 naamloos.

    *

    Zie (x) Dit ‘kerkhof’ was voor osn, als kind geen eigelijk KERKhof, want overal ontbrak die en derhalve was deze plaats, tijdens de oorlogsjaren 40-45, door verwaarlozing, de goed beschutte omheiningen de gewaagde uitwijkplaats om ongestraft allerlei kattekwaad uit te halen. We hielden er wedstrijden in het afstand lopen bpven op de stenen zerkjes, voor zover die toen nog rechtstonden. Al due kerhoven-plantsoentjes deden ons ook dienst als atlas van zowat de halve wereld, KNOWN UNTO TO GOD, maar afkomstig uit Indië, New Zeeland, Australië, Canada, Zuid Afrika en natuurlijk ook het VK. Waaronder vel minderjarigen en ‘aliassen’ waarvan de jongste ‘held’ pas 17 jaar was. Uieraard veranderde de situatie drastisch na WO II, toen de Grave Commission haar taak terug kon hervatten na die volle     5 jaar van slechts oppervlakkige instandhouding onder de Bezetting. Deze Cimetri II was voor ons Het Groot Kerkhof, om het onderscheid te maken met Het Klein Kerkhof aan de overkant der straat.

    Aan ‘Engelse’ kerkhoven was er in de ruime omgeving inderdaad geen gebrek. Later werden ze een voor een de geliefkoosde omgeving om in d stille uren daar lange wandelingen te maken met weer eens een of ander aantrekkelijk dorpsgenootje….die ook ‘ns wart frisse licht nodig had. Daar veel inderdaad, buiten al dat natuurschoon, voor iedereen veel aanscouwelijks te leren over volkskunde, vreemde talen, helderdom, verre werelddelen, geschieddenis, enz. En zoals U weet, is de jeugd altijd nieuwsgierig naar van alles wat er in het leven zoal te koop is..

     

    IK PROBEER AAN VOLKSVERHEFFING TE DOEN. NIET AAN VULGAIR CHAUVINISME

    ALS ER AL IETS MELDENSWAARD ZOU ZIJN , ZIT HET ONDERGESNEEUWD ONDER DE PROPAGANDISCHSHE LEUGENTAAL

    *

    DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Of de kat van Guvaal nu al dan niet de doodstraf zal krijgen, staat op vandaag nog niet vast. Ben Weyts lost dat wel op. Of huist niet. Om het even, de man is is, zonder de Partij op kosten te jagen, in ’t Nieuws geweest.

    Wat wel vaststaat, is dart na de Eerste Kruistocht (1096) de opeenvolgende Middeleeuwse pestillenties allemaal door ratten werden verspreid, die via de scheepvaart uit Arabische Landen naar onze streken al-dan-niet intentiononeel werden overgesmokkeld. De Tempelridders echter wisten hiervan, en beschermden hun omgeving daartegen door het telen van reusachtige huiskatten.

    Waarheid, legende of een mixte van de twee?

    Dat is eerder een vraag voor virologen, maar die hebben voor het ogenblik, andere zorgen aan het hoofd. Niet zozeer de op- en afgag van bacteriële of virologe besmettingen, maar hun dagindeling om tijdig volgens afspraak de TV-schermen te vullen.

    *

    PS

    Waar de VRT de euvele moed vandaan heeft gehaald, om de BBC na re praten over hoe Zuid Korea reeds van begin Januari deze Covid-19 wist te bedwingen, mag Joost weten. De nodige voorzieningen waren aanwezig, er kwam geen lockdown en de economie leed om zo te eggen geen merkbare schde op.

    Hallo, Zusrer Ursyka? Hallo Sjieke Sjarel?

    -

    De moraal van dit verhaal? Die hebben we als kiezer zelf in de hand. Liefst de rechterhand.

    Want als Linxs het helemaal voor het zeggen krijgt, dan wordt heel De Westelijke Beschaving het kweekbed voor RTBF-kijkers.

    TVG met sprookjes stropdas

    *

    Maar daarover meer in een volfgend rubriekje…

    **

     

     

     

     

    22-05-2020, 16:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    21-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.153 - HET DAGELIJKS BROOD4 OVER MENSELIJKE INTELLIGENTIE EN SAMENHORIGHEID OF EERDER OVCER HET GEBREK ER AAN VAN PEST NAAR COVI-19

    153 - HET DAGELIJKS BROOD4

    *

    VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN

    *

    Donderdag 21 mei 2020

    *

    *DE MORGENSTOND

    HEEFT GOUD IN DE MOND

       *

    Over naar ’t échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/ .

    *

    DE FRANS-DUITSE PUTSCH

    … Wie het zich kan veroorloven zomaar 40 miljoen euro weg te geven, zoals Crootje dat vorig jaar deed in Zuid-Afrika, zal het een zorg wezen nog enkele extra miljarden over de haag te smijten zonder enige tegenprestatie.

     

    Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie van de hand van de Meester. Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan…

    *

    SPEAKERS CORNER

    *

    Guvaal slaagt met zijn betoog er wonderwel in om een een ingewikkelde en duistere monetaire zaak in bevattelijke termen uit te leggen. Maar vermits al die konkelfoezelarijen uit de warhoofden Merkel/Macron komen, weeet iedereen vanaf het eerste woord dat er voor de kleintjes eens te meer stront aan de knikker is.

    Vandaar het slot met Croo-teke, dat wrange slot aan zijn betoog.

    -

    Bij DOORBRAAK stond er gisteren een heel ander soort berichten, namelijk dat de ECB door de Opperste Rechtbanken tot tweemaal toe wegens machtsmisbruik inzake dat soort financieringen werd teruggefloten. Ets dat zelfs het einde van gans deze EUSSR zou kunnen betekenen.

    Het is dus uitkijken naar een andere en betere generatie Europese Topfigueren die niet eeuwig el altijd leven met een Linxe paareenbril op.

    In een volgende bijdrage kom ik uitgebreid terug op deze Strijd om de Macht.

    IK PROBER AAN VOLKSVERHEFFING TE DOEN. NIET AAN VULGAIR CHAVINISME

    ALS ER AL IETS IETS MELDENSWAARD ZOU ZIJN , ZIT HET ONDERGESNEEUWD ONDER DE PROPAGANDISCHSHE LEUGENTAAL

    *

     

    DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL

    *t van Meden en Perzen dat het Mensdom voortdurend zichzelf schaakmat zet door onderlinge tweedracht. Het Christelijk Geloof verwijst daarvoor zelfs naar Adam en Eva, het eerste mensenpaar, en dus naar het wezen van de Mens zelf.

    Als er al, na miljarden jaren een lichtpuntje zou zijn, is dat de gestage opgang van de menselijke intelligentie. Die zou zelfs, mits doelmatig gebruik, fantastisch zijn vooruitgekomen via het digitaal universum.

    Zelfs de stomste wereldwijjde indictrinatie-poging zoals we vandaag reeds de hele dag op de radio horen, is ogenblikkelijk doorzien. Meer dan 38 mio werklozen in de VS, Trump doet er niets aan en de Rode Kameraden zijn gedoemd om toe te zien want niet aan de Macht. All hans aan dek dus….

    -

    Samenhorigheid maar vooral de noodzakelijke Intelligentie ontbreken nu eenmaal aan alle aanstormende wereldverbeteraars.

    Dat zijn weliswaar grote woorden, maar ze passen perfect in het Rode Kamp, vn de hoogste kleurpartijj-toppen tot de kleinste gemeenteraad. Via de schouders van vriend en viand, naar de top!

    Als er al eens tijdelijk wat intelligentie zou zijn, dan is deze bij definitie tegendraads.

    -

    De lezer vindt deze ontboezemingen iet of wat hoogdravend?

    *

    Tja, dat komt ervan, als iemand al een paar etmalen nogmaals (xx) verdiept is in eeuwig groene De Camerone van Giovanni Boccacio.

    Moet U ook eens proberen. Een uitzonderlijk pandemie-verhaal uit 1348 dat zich afspeelt in de landelijke omgeving van Foirentina, Florence, Fitenze. En wie ben ik, om op dat meesterwerk commentaar te geven? Dante, Boccacio, MichelAngelo: onze toekomstige Europese geniën zouden minstens voor een paar jaar ‘op retraire’ en in afzondering dienen te gaan bij hen.

    *

    (xx) … een ppar etmalen…. Nogmaals. Wil eigenlijk zeggen, dat dit werk in vroeger jaren slechts bij uittreksel kon gelezen worden, wegens erger dan bij Tijl Uilenspiegel, een heldere weerkaatsing van het eigenlijke spiegelbeeld van de maatschappij, die in die eeuwenlange evolutie voor geen zier s veranderd is.

     

     

     

     

    21-05-2020, 19:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    20-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.245 – DOORBRAAK DE RODE KWA AARDIGHEID VAN ONZE MEDIA NOGMAALS BEWEZEN

    245 - DOORBRAAK

                               

              

    *

    Woensdag 20 mei 2020

    *

    VOOR GESCHRIJFSEL

    •  

     In voorgaande ruriekjes had ik het al terdege over de vele gelijkenisen tussen al wat Linx is, en de oorspronkellijke totaliteitre versies ervan, het Bolsjevisme en het Nationaal Socialisme. Na ongeveer 70 jaarr hadden de Russen er genoeg van en braken helemaal met het sovjet-idee. Niet zo het Socialsime na Hitler. Tot op de dag van vandaag doken er altijd weer nieuwere zogezegd softere versies op. Tot het er op aan kwam. Zie Magniette.

    Dat de media in dit apenland als spuug gelijk zijn als die van Het Derde Rijk, bewees de VRT ibndertijd met het uitgebreid veeldverslag van deurwaarders aan de deur bij Theo Franncken. Maar over de uiteindegelijke afloop? Geen woord..

    En juist daarom dut uitgebreid interview met Francken. Geen juichkreten geen hoera-geroep van betrokkene en daarom doe ik het in zijn laats.

    HEB OVER DE HELE LIJN GELIJK GEKREGEN’

    *

    Theo Francken op de publiekstribune in het Vlaams Parlement

    foto: ©Belga

    https://doorbraak.be/radio/theo-francken-ik-heb-over-de-hele-lijn-gelijk-gekregen/?utm_source=newsletter-2342&utm_medium=email&utm_campaign=Dagelijkse+Dosis+Doorbraak

    *

    18/05/2020 David Geens - Leestijd 5 minuten

    *

    In 2016 vraagt een Syrisch gezin uit Aleppo een visum kort verblijf aan in de Belgische ambassade van Beiroet. Zijn bedoeling is helemaal niet om gedurende korte tijd naar ons land te komen en weer te vertrekken, maar wel om eenmaal hier asiel aan te vragen. De man reisde immers blijkbaar nogal rond. In Istanboel in Turkije had hij kennis gemaakt met een adellijke jongedame uit Wallonië. Haar ouders waren blijkbaar bereid de man en zijn gezin onderdak te bieden.

     

    Theo Francken, op dat moment nog staatssecretaris voor asiel en migratie, vertelt ons de geschiedenis. ‘Op dat moment werd de aanvraag overgemaakt aan de dienst vreemdelingenzaken, die het visum weigerde, omdat je anders zegt dat je overal te wereld asiel kan aanvragen voor België.’ Asiel aanvragen gebeurt nu eenmaal in het land waar je naar toe vlucht. Asielrecht is daar duidelijk over: Je moet eerst ergens zijn voor je asiel kan aanvragen.

    Duidelijkheid waar onze grens ligt

     

    ‘Er moet duidelijkheid zijn waar je grens ligt: je eigen grens, misschien de Schengenzone, maar zeker niet op de diplomatieke posten’, verklaart Francken. ‘Anders kan eender wie waar ook ter wereld asiel aanvragen in een Europees land naar keuze. Waar je grens ligt, is een principekwestie.’ Zwitserland heeft het ooit wel zo ingevoerd, maar is daar snel op teruggekomen, want zo krijg je miljoenen mensen die asiel aanvragen op die buitenlandse posten.

     

    omdat de rechter volgens hem zijn boekje te buiten ging

     

    Dit gezin heeft zich daar niet bij neergelegd. Via Progress Lawyers Network, een progressief netwerk van linkse advocaten die gelieerd zijn aan de Pvda, spant het een rechtszaak aan tegen de Belgische staat. ‘Daar heb ik me uiteraard tegen verzet’, verklaart Francken, ‘net omdat het om een principekwestie ging.’ Het komt zelfs zo ver dat een gerechtsdeurwaarder de meubelen op het kabinet van Francken komt opschrijven. Francken weigert te betalen omdat de rechter volgens hem zijn boekje te buiten ging. ‘Een rechter kan wel een besluit van de Raad voor Vreemdelingenbetwistingen schorsen, maar niet in de plaats treden van de uitvoerende macht.’ Een tweede principekwestie dus volgens Francken.

     

    de communistische, activistische advocaten zijn zwaar op hun bek gegaan

     

    Op dat moment ontstaat er een enorme hetze. Francken zou zelfs medeschuldig zijn aan de moord op dat gezin. Hem wordt verweten de rechtsstaat niet te respecteren, ‘zelfs door de lieve collega’s van de meerderheid in het parlement.’ Francken krijgt echter uiteindelijk gelijk. Want via een procedure bij het Europees Hof van Justitie, komt men terecht bij het Hof van de Mensenrechten, die beiden oordelen dat er geen verplichting bestond om dat visum te verlenen. ‘Ik heb dus over de volledige lijn gelijk gekregen en de communistische, activistische advocaten zijn zwaar op hun bek gegaan. Meer kan ik daar niet aan toevoegen’, zegt Francken niet zonder enige trots.

    Grondige evaluatie van de Raad voor Vreemdelingenbetwistingen

     

    Francken hoopt dat rechters de Raad voor Vreemdelingenbetwistingen nu toch eens grondig evalueren, iets waarvoor hij nu zelfs een wetsvoorstel heeft ingediend. ‘Ik twijfel er niet aan dat er nog activistische rechters zijn, maar ik hoop dat ze eens grondig nadenken na deze terechtwijzing door de hoven in Luxemburg en Straatsburg.’

     

    We moeten als N-VA ons leiderschap tonen

     

    Op de vraag of Francken in een nieuwe regering eventueel zelf graag terug het departement asiel en migratie gaat leiden, antwoordt hij ontwijkend. ‘Er zijn nu eerst grote economische uitdagingen die we moeten aanpakken en als grootste partij moeten wij mee voor oplossingen zorgen. We moeten als N-VA ons leiderschap tonen. Dat verwacht de Vlaming ook van ons, zoals deze week nog uit het boek Het DNA van Vlaanderen van Ivan De Vadder en Jan Callebaut bleek’, antwoordt Theo Francken.

     

    Francken reageert ook op de scherpe pen van Joël De Ceulaer, die deze week Maggie De Block aanpakt. ‘Ik heb inderdaad nooit goed geïntegreerde jongeren het land uitgezet. Ik was streng voor uitgeprocedeerden en criminelen. Maar vorige week was ik nog het slachtoffer van de vitrioolpen van De Ceulaer en vermeldde hij niks over mijn gelijk in de Aleppozaak.’

     

    Hopelijk heeft de PS nog voldoende gezond verstand

     

    Qua regeringsvorming hoopt Francken dat N-VA en PS elkaar kunnen terugvinden ondanks wat er midden maart gebeurd is: ‘We waren er heel dichtbij, maar de PS heeft toen finaal de kar gekeerd. Ik hoop dat de PS inziet dat dat niet voor herhaling vatbaar is.’ Als de PS blijft dwarsliggen, zal er gekeken moeten worden wat er gebeurt. De druk op de PS én de N-VA ligt heel hoog omdat de economie het zo moeilijk heeft. ‘Daarom moeten we onze verantwoordelijkheid nemen. Hopelijk heeft de PS nog voldoende gezond verstand over om, desnoods met de neus dichtgeknepen, toch deze regering temaken

    NA GESCHRIJFSEL

    *

    Als terloops heeft U ook kunnen lezen over de Staatsgreep van Wilmès II en van de PS in die ongrondwettelijke zaak. Waar Francken mijns inziens, wat àl te ‘vergevevingsgezind’ is t.o.v. de PS.

    -

    Mazr wat de toekomst ons ook moge brengen; met BA is de teerling geworpen.

    *

    Als Zaventem maar niet het been wordt, waar uiteindelijk een derde mee heen loopt…In extreemis, het mes op de keel in de hand van Magniette.

    Denk daarbij aan die Solwaakse boer die zijn buur het verlies van beide ogen toewenste, met als voorwaarde daarbij meteen zelf één oog te verliezen.

       








    20-05-2020, 17:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.153 - HET DAGELIJKS BROOD ONS LOT HANGT IN DE LUCHT EN IS DUS LETTRTLIKK IN HANDEN VAN DE PILOTEN

    153 - HET DAGELIJKS BROOD

     

    *

    VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN

    *

    Woensdag 20 mei 2020
    *

    *

    DE MORGENSTOND

    HEEFT GOUD IN DE MOND

    *

    Over naar ’t échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/ .

    *

    CRISIS? WELKE CRISIS?

     … Etienne Davignon die iets daarvoor misschien wat te openlijk had toegegeven dat Brussels Airlines met een kwart zou moeten krimpen…./… De regio Zaventem is de tweede grootste werkverschaffer in Vlaanderen, na de haven van Antwerpen.

     

    Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie van de hand van de Meester. Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan…

    *

    SPEAKERS CORNER

     Het wordt steeds maar duidelijker: achter de teleurgang van de vlieghaven van Zavenem staat eens de meer de Tsjeven in hun meest natuurlijke habitat. Luister naar hun woorden, maar kijk niet naar hun daden. Lees daarover Guvaal, want aan hel komt de eer toe het dekseltje van dat potje te heben gelicht.

    De Tsjven dus, met; groksmacje,d op de achtergrond, het Gentse Liegebeest en Kareltje de Klucht.

    Gosselies dus.

    -

    Het biedt mij de kans, om de lezer in naam van wijlen Léon Degrelle, ‘Heil Magnjet’ re roepen. Doet dat, voor het te laat is. Want zijn tijd is haast op.

    -

    Lees daarover volgend stukje, dat handelt over een losse babbel van Francken Theo.

    Magniette met een neusknijper aan de volgende onderhandelingstafel…

     

    IK PROBER AAN VOLKSVERHEFFING TE DOEN. NIET AAN VULGAIR CHAVINISME

    ALS ER AL IETS IETS MELDENSWAARD ZOU ZIJN , ZIT HET ONDERGESNEEUWD ONDER DE PROPAGANDISCHSHE LEUGENTAAL

    *

    DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL

    *

     Ik zeg het niet graag, maar er is zo goed als niet één milligram verschil tussen de N.S.D.A.P van Adolf Hitler en de PS van Paul Magnjette. Abslotutisme. Heerszucht. Bij de PS zelfs overtroefd door hebzucht die overgaat in diefte.

    *

    Een neuknijper is dan ook absoluut onvoldoende. Liever handboeien en twee dompers zoals op de afbeelding hierboven. Een voor in de keel en een, tegen de stank, voor U weet wel waar.

    *

    Maar wat, mochten de twee V-Partijen, met als bewijs van levensverbetering, het gezelschap van de Tsjeven, Nieuwe Versie? Dan is de 2/3de bereikt en doet de volgende Regering wat zij ‘(n de +6 mio Vlamingen) willen….

     

     

     

    20-05-2020, 16:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    19-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.244 - VERGETEN VRAGEN VAN MINI STERREN, NIETS OF GEEN EN ANDER GIFGROEN KRUID

    244 - VERGETEN VRAGEN

                              

              

    *

    Dinsdag 19 mei 2020

    *

    VOOR GESCHRIJFSEL

    •  

     Vooraleer de lectuur aan te vatten van wat volgt, eerst iets over de daarbij horende afbeelding van Mini Ster GEENS, waarvan de naam alleen al alles zegt over… niets. Mini ster NIETS dus.

    Anders gezegd: een voetenloze kous met geen been er aan….

    Die afbeelding zou in ons collectief geheugen meten worden opgeslagen als onuitwisbare herinnering aan wat die Christen Democ Rats ons Volk de laatste 70 jaar hebben aangedaan. Miserie, miserie en nog eens miserie. Die Geens zou voor veel minder zijn kale schedel dienen kapot te krabben.

     *

    VERGETEN VRAGEN VAN DE VOORBIJE WEEK (98)

    https://doorbraak.be/vergeten-vragen-van-de-voorbije-week-98/?utm_medium=push&utm_source=meldingen

    Koen Geens, krabt in de haren en denkt na hoe de geschiedenis Wouter Beke zal vrijpleiten.

    foto: ©Reporters / QUINET

    18/05/2020 Dominique Laridon - Leestijd 13 minuten

    *

    Ook de voorbije week werden veel vragen gesteld – en waren er ook vragen die te weinig of helemaal niet gesteld werden. Aan het begin van de nieuwe week kunnen er misschien nog enkele vragen opgeworpen worden. Zoals:

     

    Hoeveel bejaarden zijn nodeloos gestorven?

     

    (Aan Wouter Beke, die er prat op gaat dat 1.344 coronapatiënten vanuit woonzorgcentra zijn overgebracht naar ziekenhuizen. Het gaat om amper 7% van de besmette rusthuisbewoners. Deze uiterst kwetsbare doelgroep is pijnlijk in de steek gelaten. In een echt beschaafd land zou dit een groot schandaal zijn. Waar blijft die onderzoekscommissie?)

     

    Welke hallucinogene middelen neemt u?

     

    (Aan Koen Geens, die de wereld ziet door een veel te roze bril. Zo meent deze vicepremier dat Wouter Beke vrijgesproken zal worden door de geschiedenis en dat we straks allemaal zonder kleerscheuren door deze crisis raken. Onduidelijk welke inschatting het meest op de lachspieren werkt.)

     

    Wie heeft de kroonjuwelen van de Belgische economie verpatst?

     

    (Aan Etienne Davignon, die in Het Laatse Nieuws wordt opgevoerd als ‘levende legende’ (sic). De oude graaf mag zijn licht laten schijnen over de troebelen van Brussels Airlines, thans de speelbal van buitenlandse eigenaars. Op geen enkel moment wordt benoemd dat Davignon zowat de hoofdverantwoordelijke was van de uitverkoop van Belgische topbedrijven aan Frankrijk. Sommige journalisten zwijmelen duidelijk nog een beetje voor de vergane en valse glorie van la Belgique à papa.)

     

    Waar gaat deze idolatrie eindigen?

     

    (Aan de journalisten die blijven bijdragen aan de afgoderij van Marc Van Ranst. Telkens wanneer je denkt dat de grens wel bereikt is, dan gaat het nog een paar stapjes verder. Is er nu niemand op zo’n redactie die aanvoelt dat het (al een tijdje) welletjes is?

     

    Wanneer sneuvelt jullie inkomenslimiet voor mandatarissen?

     

    (Aan PVDA, de geliefkoosde partij van Marc Van Ranst. Met bijvoorbeeld zijn mediabezoek aan een iftar-bedeling voedt Van Ranst de geruchten dat hij zich in volle crisis warmloopt voor een politieke carrière. Er wordt gefluisterd dat er nog maar één ding in de weg staat: verkozenen van PVDA moeten een gelofte van armoede afleggen. Er zijn misschien toch grenzen aan het idealisme van een goed betaalde prof.)

     

    Hoe heet de wisselbeker diversiteit bij onze openbare omroep?

     

    (Aan de VRT, nu uitgelekt is dat de Nederlandse openbare omroep intern een wisselbeker had voor de meest “diverse” productie. Elke kritische kijker van de VRT weet: zo’n wedstrijdje moet ook aan de Reyerslaan bestaan. Dat is de enige mogelijke verklaring voor de obsessie om toch maar zoveel mogelijk hoofddoekjes in beeld te brengen.)

     

    Mag de vrouw van de burgemeester voor een schepen werken?

     

    (Aan Sarah Schotte, echtgenote van de Oostendse burgemeester Bart Tommelein en kabinetsmedewerker van Oostendse schepen Kurt Claeys. Die combinatie wordt in een lang interview over de kruising van politiek en privé niet één keer in vraag gesteld. Overigens zelden zo’n goed getimed promotie-interview gezien. Blijkbaar supportert journalist Paul Cobbaert in de VLD-voorzittersrace nogal voor Tommelein.)

     

    Sinds wanneer zijn er taboes voor satire?

     

    (Aan recensent Rudy Vandendaele, die niet kan lachen met de Nederlandse satiricus Arjen Lubach: ‘Zijn satire zou ter rechterzijde van rechts dienst kunnen doen als propaganda-materiaal’. Het is ridicuul om Lubach in het rechtse hoekje te duwen, maar de komiek heeft een doodzonde begaan: hij heeft in een snedig stukje over België voorgesteld om ons land op te splitsen. Daarmee schond hij een onuitgesproken gebod: satire mag alleen links en politiek-correct zijn.)

     

    Waar hing de regenboogvlag níet uit?

     

    (Aan de 300 Vlaamse gemeenten die de regenboogvlag uithingen voor de internationale dag tegen homofobie. Geen enkele burgemeester durft het nog te vergeten en je ziet de homovlag ook op steeds meer kerktorens. Maar nooit eens zie je zo’n regenboog boven een moskee. Uitgerekend waar de strijd tegen homofobie het meest gevoerd moet worden, wordt er het meest over gezwegen.)

     

    Wat houdt artiesten tegen om een interim te aanvaarden?

     

    (Aan de gebroeders Dardenne en co, die in een zeldzaam hautaine brief allerlei gunststatuten eisen voor de culturele sector. Het is bijzonder pijnlijk als nicheartiesten zoals Anne Teresa De Keersmaeker en Milo Rau ernstig beweren dat ze ‘miljoenen mensen door de lockdown geholpen hebben’. Maar het is nog veel pijnlijker dat onze kunstenaars zich blijkbaar te goed voelen om in tijden van crisis even in een callcenter te gaan werken. Wat gaan deze mensen doen als het ooit weer echt oorlog wordt?)

     

    Hoeveel werknemers hebben zelf gevraagd om technische werkloosheid?

     

    (Aan HR-dienstengroep Acerta, die de arbeidsmarkt analyseert: ‘Meer dan een op de drie werkenden is in april minstens één dag tijdelijk werkloos geweest, een toename van 50% in vergelijking met eind maart’. Olifant in de kamer: er waren grote voordelen verbonden aan zelfs minieme technische werkloosheid. Zo kon je vanaf 1 dag technische werkloosheid meer dan 200 euro krijgen voor je water- en energiefactuur. Hoeveel van de ‘technisch werklozen’ hebben in april eigenlijk beter verdiend dan anders?)

     

    Welke officiële feestdag willen jullie schrappen?

     

    (Aan Jos Geysels, die het einde van Wereldoorlog II wil herdenken met een officiële feestdag op 8 mei. Dat pleidooi haalt dan de krant bij het begin van de grootste economische crisis in decennia. Hallucineren mensen zoals Geysels net nu over een 11de betaalde verlofdag? Of willen ze een bestaande feestdag schrappen om 8 mei te kunnen vieren? En in dat laatste geval: welke huidige feestdag moet sneuvelen? Wij gokken dat het niet de dichtstbijzijnde, 1 mei, zal zijn.)

     

    Zit u zelf ook nog met vragen? Blijf er niet mee zitten. Stel ze hardop in een reactie op dit stuk.

    NA GESCHRIJFSEL

    *

    Het wordt zo stilaan afgezaagd. Altijd maar vragen waarop nooit een antwoord komt. Dan steek ikzelf maar van wal met Jos Gheysels els als kop van Jut.

    Maar eerst moet dienst kop zijwaarts op het aambeeld leggen en moet ik de nodige uithaalruimte krijgen om met voldoende kracht te kunnen toeslaan met mijn strikt persoonlijke eigen sanitaire gordel.

    Want net als Mini Ster Niets model kan staan voor die ene verdoemenis-partij, kan Joske Dikke Nek model staan voor alles en iedereen die fungeert als zeegroen-appelblauw onkruid. Due man moet niet A Ga Leef, maar A Gan Doodgeknepen worden.

    -

    Of zie ik dat verkeer? Joske blijft leven en Niets wordt doodgeknepen. Of andersom?

     

     

    19-05-2020, 21:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. µ152 - HET DAGELIJKS BROOD D TOEKOMST IS GEWOON EEN HERHALING VAN HET VERLEDEN EN DUS ZAL HET INTERNATIONAAL SOCIALISME VERDWIJEN NET ALS HET NATIONAAL SOCIALISME

    152 - HET DAGELIJKS BROOD


     

    *

    VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN

    *

    Dinsdag 19 mei 2020

    *

    Kop één week uit circulatie geweest. Heb hiervoor niet één maar twee redenen. Ze luiden telkens Victor Klemperer ((1881-1960) met echtgenote Eva..

    *

    Die man beschrijft WO Één aan het Westelijk Front – Armenteiers – precies alsof hij erbij is geweest. Wat hij ook kort was. Het boek telt 131blz en geldt hoofdzakelijk als tijdsdocument voor een algemeen beeld van die ja   ren.

             Curriculum Vitae

    Herinneringen 1881-1918

    Uitgever: Atlas-Contact

    Nederlands Paperback: ISBN 978 90 450 1041 0 Druk: 1 juni 2009 1136 pagina's

    *

    Het accent ligt evenwel op het tweede boek (1332 Blz), waar we van dag tot dag, bijna van uur tot uur, het bestaan meebeleven van een erudite Joodse geleerde onder het verdierlijkende Hitlerisme. Noodgedwongen ontstaat er een soort van zielsverwantschap tussen auteur en lezer als men de huidige opnieuw weer verlinxte samenleving als identiek ervaart aan wat er in die periode 1933-1945 in het Nationaal Socialistische Duitsland bestond. Enig verschil: in onze huidige samenleving moet het bittere einde nog komen.

    Lees: toen was het ‘denken als zij’, of de Vernichtung. Nu is het een ‘cordon sanitaire’ en de broodroof, de Jodenster tot een bestaan als paria. Tot in detail gelijk aan dat van Victor Klemperer in dit bpek

    Tot het bittere einde,

    dagboek 1933-1945, Uitgeverij Olympus, ISBN 978 90 467 0390 8 (€ 29,95)

    *

    Bedenking

    Na dit boek kleeft er voor mij voortaan aan het begrip Vlaams Nationalist haast een kwalijke bijklank. ’Natinalist’ in de mond van een beschaafd volk die juist daardoor de halve wereld bloeddorstig wilde overheersen, werd voor eeuwig geschandvlekt. Nationalist zijn betekent eigenlijk het Eigen Volk Eerst. Wat an sich zeker ,iet gelijk staat aan de overheersing zowel in eigen land als elders.

    Niet alleen hebben dei Rode ‘Kameraden’ het oer-oude begrip ‘naastenliefde’ misbruikt , maar ook het begrip ‘Eogen Volk’ die ze in ee zelfde omhaal het ‘Nationaal Socialisme’ hebben genoemd. Duivelachtiger kon niet. Want noch sociaal, noch nationaal.

    -

    Dit is een doordenkertje, want in wezen is Linx na 1789 en na Marx en Lenin, weliswaar met de nodige variaties, altijd een negatieve interpretatie van de werkelijkheid. Linx steunt op leugens en is er zelfs het synoniem van geworden.

    Geen haar verschil tussen toen en nu. Zie de Media, zie de Overheid: dienaren van de Macht van het Verderf. Om er, op de rug van de medemens,, zelf beter van te worden.

    *

    DE MORGENSTOND

    HEEFT GOUD IN DE MOND

    *

    Over naar ’t échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/ .

    *

    DE POT EN DE KETEL

    *

    …. Wat een wereldje, die politiek. Men zou er een (sl)echte soap van kunnen maken.

    Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie van de hand van de Meester. Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan…

    *

    SPEAKERS CORNER

     Onmogelijk meer te detailleren zonder de essentie van het verhaal de das om te doen. Lees het daarom bij Guvaal zelf. En vooral; sla het op op Uw vaste schijf, want hert oul U in de eerste dagen goed van pas kunnen komen.

    -

    Er roert dus meer dan één ding. Zie de PS met die lege fles Spa Bruis achter zich aanslepend. Onderweg, zo denken ze, om, net als Hitler in 1933, het Land over te nemen.

    Waat dan zonder ons, Vlamingen, zal dienen te gebeuren. Het wordt wel zoveel mogelijk verzwegen, maar de twee Vlamse Paartijen samen staan klaar om een overgrote meerderheid te halen.

    Na de Brexit en de Corona,, nu de Vlexit.*

    IK PROBER AAN VOLKSVERHEFFING TE DOEN. NIET AAN VULGAIR CHAVINISME

    ALS ER AL IETS IETS MELDENSWAARD ZOU ZIJN , ZIT HET ONDERGESNEEUWD ONDER DE PROPAGANDISCHSHE LEUGENTAAL

    *

    DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Ten einde geen slapeloze nachten te riskeren, hebben we hier in huis al lang de deur slotvast gedaan zowel voor de Chinese Rode Pest als voor alle andere Rode Pesten van dezelfde soort. Ze komen allemaal uit dezelfde Marxistische bron en zijn dus allemaal des duivels. Het wachten is op betere tijden.

    -

    Ha ja, voor ik het vergeet. Met onze puppy Rex gaat alles naar wens. Is nu al 3 volle weken bij ons, precies alsof hij er altijd al is geweest.

     

    Waarom ik op dat beestje terugkom? Wel, omdat wijn hhem en ik, een weddenschap hebben afgesloten. Wie leeft er het langst? ’n Duitse Herder leeft gemiddeld 12 ,aar; dat is dus tot ongeveer midden 2032 en dan zou ik er 96 moeten zijn geworden. Een hele termijn, dat geef ik toe. Maar, eerlijk gezegd, is 96 in onze familie nog beestachtig jong…

    Mark my worfds.

    En daar precies passen de radertjes in elkaar. Ik kan niet eerder naar de Eewige Jachtvelden zonder het besef dat Mijn Land eindelijk eeuwig zal leven. Het kan alleen hoogstens nog één jaar duren.

    Waarom die tijd zo kort is, weet ik niet. Want, net als Victor Klemperer wil ik dit lied uitzingen tot het bittere einde. OPm; net als hij, ook een leven na het Internationaal Socialisme te kunnen genieten.

    Vergeet dus net dit boek in huis te halen, voor het verboden wordt.








    19-05-2020, 20:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!