MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4389

    IEDER VOLGELTJE

    ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS

    *

    In de Galerij der Groten komen aldoor nieuwe namen bij. Laa-tsji Pie Tsang is er wel nog niet bij, maar met ene

    Xi Jinping

    zijn we al lang goed aan de gang. De man Xi is bovendien goed bevriend met zowel de Poet als met den Donald. Het wordt dus een deal tussen vrienden-kapitalisten…

    Wij, als taalvaardige Vlamingen, zullen ons wel rap bekwamen in het Chinees praten, net zoals onze grootouders en onze ouders deden met het Duits, het Engels en het Fransoos. Iemand is zo dikwijls man, als die talen spreken kan. Dus lijk alle Chinezen, ook met den dezen.

    Tot 7 Februari, nieuwjaarsdag van de Chinezen, kunnen we nog genieten van Het Jaar v/h Varken. Daarna komt het Jaar v/d Rat.

    *

    Chinese president Xi waarschuwt leger klaar te zijn voor oorlog

    *

    Xi’s persoonlijke inspectie van vele duizenden troepen was volgens de media uniek, en zou erop kunnen wijzen dat de president mogelijk al in de tweede helft van 2018 een oorlog verwacht.

    In een zeldzame toespraak voor duizenden soldaten heeft de Chinese president Xi Jinping gewaarschuwd dat het leger klaar moet zijn voor oorlog, en ‘niet bang moet zijn voor ontberingen, noch de dood’. De spanningen in de regio, met name rond China, Noord Korea, Zuid Korea en Japan lopen almaar verder op, zeker gezien de recente kernwapen dreigementen over en weer tussen de Noord Koreaanse leider Kim Jong-un en president Donald Trump. Positief is dat Noord Korea een uitnodiging van Zuid Korea om weer te gaan praten heeft geaccepteerd, en dat de VS en Zuid Korea besloten hebben om gezamenlijke militaire oefeningen uit te stellen tot na

    de Olympische Winterspelen in februari (3)(4).

    *

    President Xi voerde woensdag een inspectie uit van duizenden troepen van het Centrale Front Commando van het Volks Bevrijdingsleger in de noordelijke provincie Hebei. Hij riep de soldaten op om constant te oefenen op echte gevechten, hun tactieken, materieel en technologie steeds te verbeteren, en ‘een krachtige elitemacht te creëren, die altijd klaar is om te vechten en te overwinnen, zodat de taken van de Partij en het volk in het nieuwe tijdperk worden uitgevoerd.’

     

    China wil VS in 2050 passeren

    China wil de dikste zijn…

    *

    De afgelopen jaren heeft China vaart gezet achter de modernisering van het leger, dat qua manschappen betreft het grootste ter wereld is. Eén van de veranderingen is dat het 2 miljoen man sterke leger met enkele honderdduizenden soldaten wordt verkleind. Tegelijkertijd wordt er fors geïnvesteerd in allerlei vormen van modern wapentuig, zodat het land in 2050 een ‘macht van wereldklasse’ is. Vermoedelijk mikt China erop om rond dat jaar de Verenigde Staten als militaire supermacht te kunnen passeren.

    Groot aantal conflicthaarden

    Chinese media berichtten dat Xi’s persoonlijk overgebrachte ‘mobilisatie’ van de gewapende strijdkrachten uniek is. Analisten gaan er echter vanuit dat de kans dat de president het leger nu al in een oorlog stort, klein is. Desondanks zijn er een groot aantal potentiële conflicthaarden rond de Zuid Chinese Zee, zoals op het Koreaanse schiereiland, de Japanse gebieden, de vele ruzies rond een aantal eilandengroepen, de regio’s Xinjiang en (nog steeds) Tibet, en de regelmatige, vooralsnog kleinschalige grensconflicten met India in het Himalaya gebergte.

     

    Het komt erop neer dat Xi’s zeldzame toespraak een duidelijke waarschuwing is dat de regio op oorlog afstevent. Gezien het tijdstip zo vroeg in het nieuwe jaar vragen velen zich af of die al in de tweede helft van 2018 kan losbarsten. De enige vraag is dan nog welk kruitvat als eerste ontploft.

    Xander

    (1) (o.a.) Zero Hedge
    (2) Afbeelding: Zero Hedge
    (3) NOS
    (4) NOS

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/01/Chinese-president-Xi-waarschuwt-leger-klaar-te-zijn-voor-oorlog

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DE BOOM

    *

    Wat wordt het: langs weerskanten moedwillig miljoenen plaatselijke jonge mannen en burgers de dood injagen, of zowel Amerika als Europa in maanlandschappen veranderen.

    Misschien wel de twee, want Het Westen zal dat niet lijdzaam ondergaan. ‘Zij’ vernieitgen ons, en ‘wij’ vernietigen hen. Elk krijgt zijn rol en speelt zijn deel.

    Tenzij het gezond verstand langs beide zijden de bovenhand haalt. Af en toe stoere taal wordt dan het zout op de patatjes.

    *

    Naast het zout in de keuken, is er ook dat strooizout op onze besneeuwde winterse wegen. Zonder dat zout belanden wij allemaal ofwel in het decor of in he dodenhuisje. Tenzij wij doen als De Vrouw van Lot die om keek acjter zich naar de afstraffing van Sodoma en Gomorha, en als straf daarop in ’n zoutpilaar veranderde.

    *

     

     

     

     







    07-01-2018, 10:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    06-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4388

     

    IEDER VOLGELTJE ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS

    bestaan mensen op deze wereld die het doen met alleen maar zeggende woorden, en er zijn mensen die het doen zonder woorden. De eerste venijnige soort schrijven daar zelfs boeken over. Die worden dan, ofschoon als ‘welingelichte bron’ die gewoon steunen op het speeksel uit de eigen (linker) duim, opgeklopt tot multicultureel schuim.

    Boeken met daarin de eigen mening van die éne man die verkocht worden als Het Laatste Evangelie die op voorhand de aanslagpleger vrijpleit.

    Auteur Michael Wolff en zijn veelbesproken boek

    http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180105_03281142

    *

    Er is echter ook de tweede soort. Zij die ‘stille voortdoen’ om de politiek te sturen zoals zij hun eigen fortuin hebben opgebouwd. Met doorzicht en volharding…

    De eerste uit het niets gekomen soort gebruikt de politiek om Slinx, Schots en Scheef fortuin te maken. De tweede soort gebruik hun fortuin om recht door zee de politiek te maken zoals zij dat zien. Met maar één pijl, recht in de roos. Zij dromen niet, maar doen. Net als Maarten Luther, de échte, die daar stond omdat hij niet anders kon…

     

    U leest er hieronder alles over. Meteen springt het verschil tussen nep-nieuws en écht nieuws er zò uit. Dat boek zegt meer over de eerste soort (leugens en bedrog) dan over het slachtoffer die daar ver boven staat.

    *

    Benieuwd over wat Trump bedoelde met

    “Kijk naar het verleden van deze kerel en kijk wat er met hem en

    Sloppy Steve

    gebeurt!” schrijft Trump op Twitter…

    Dat verhaal blijft voorlopig verborgen in de ‘clouds’, en zal dus maar in het Nieuws komen eenmaal de kopstukken zullen ontmaskerd zijn.

    *

    Making America Great Again!

    Deel I

    Op 21 december 2017 tekende Donald Trump een ‘executive order’ (presidentieel decreet) waarin hij zichzelf INTERNATIONALE zogeheten RICO-bevoegdheden (Racketeer Influence and Corrupt Organizations Act) verschaft op verdenking van ‘ernstige mensenrechtenschendingen’ en ‘corruptie’.

    Waar dit op neerkomt is dat Trump beslag mag laten leggen op de tegoeden en bezittingen van Amerikaanse personen en organisaties die internationaal actief zijn, zoals…The Clinton Foundation en de organisaties van…George Soros, om er maar enkele te noemen.

     

    Dit geeft Trump de exclusieve autoriteit om de geldkraan dicht te kunnen draaien van organisaties die zich bezighouden met landverraad, ondermijning van het Amerikaanse landsbelang en nationale en internationale mensenhandel.

    Bovendien maakt Trump gebruik van bestaande anti-terreurwetten die na 9/11 zijn ingevoerd, die hem de mogelijkheid geven om deze personen voor onbepaalde tijd gevangen te zetten zonder proces.

    Het lijkt alsof Trump zichzelf dictatoriale machten toedicht en op deze manier elke politieke tegenstander vleugellam kan maken buiten de rechtsstaat om, maar dit is niet waar. De aanleiding moet een VERDENKING zijn die uiteindelijk ook leidt tot een AANKLACHT in een GERECHTSHOF.

     

    Momenteel wordt er door zijn procureur-generaal Jeff Sessions hard gewerkt aan diverse aanklachten tegen diverse personen, waaronder Hillary Clinton en Barack Obama. Daarnaast zijn er verdacht veel vluchten naar Guantanamo Bay sinds 21 december en zijn er maar liefst 1400 reservesoldaten ingezet op Guantamo Bay.

     

    Op de dag dat Trump deze executive order tekende trad ook Eric Schmidt, de grote baas van Google, plotseling af. Schmidt is een vertrouweling van Obama en Clinton en heeft hen openlijk gesteund in de loop der jaren. Vermoed wordt dat in ruil daarvoor Schmidt zich ongestoord te buiten kon gaan aan zieke pedopraktijken, dus waarschijnlijk ziet hij de bui al hangen. Te verwachten valt dat er meer steenrijke progressieve ondernemers plotseling zullen aftreden, het land ontvluchten of zelfmoord plegen.

     

    Een andere belangrijke ontwikkeling die voor de kerst plaatsvond was het opheffen van Obama’s ‘Net Neutrality’-wet op 14 december 2017. Deze socialistische wet is in 2015 aangenomen en had als doel om het internet te reguleren via de federale overheid en niet via concurrerende vrijemarktwerking, ogenschijnlijk om te voorkomen dat er door internetproviders misbruik wordt gemaakt van hun macht, waardoor de neutraliteit en de vrijheid van toegang tot het volledige internet van hun klanten kan worden beperkt of aangetast door bijvoorbeeld bepaalde sites te ‘knijpen’ (deze laden dan uiterst traag) of juist niet, de zogeheten ‘slow lanes’ en ‘fast lanes’.

     

    Grote tech-bedrijven als Google, Facebook, Twitter e.a. worden echter uitgezonderd van deze overheidsregels. Sinds 2015 zien we dan ook juist via deze platforms alsmaar meer censuur en dus minder neutraliteit!

     

    Hier is sinds half december ook effectief een eind aan gemaakt en het vrijemarkprincipe is hersteld, waarbij juist kleinere bedrijven die veel beter kunnen inspelen op de wensen van klanten weer de kans krijgen om zonder overheidsbemoeienis en de daarbij behorende kostbare bureaucratie zich op de markt kunnen begeven.

     

    Hetzelfde beoogt Trump ook met het opheffen van ‘Obamacare’, de collectieve zorgverzekeringswet van Obama, die officieel ‘Affordable Care Act’ heet maar in werkelijkheid allesbehalve ‘affordable’ is voor de doorsnee Amerikaan.

     

    Helaas is het Trump, door sabotage vanuit zijn eigen partij (John McCain!), nog niet gelukt om Obamacare op te heffen en te vervangen door ‘single payer healthcare’ (kleinere bedrijven in een vrije markt zonder staatsmonopolie en overregulering) maar dat zal dit jaar wel goed gaan komen.

     

    Wat Trump wel voor elkaar wist te boksen nog voor de kerst was belastinghervorming, en wel op 16 december 2017. Dit levert vanaf 1 januari 2018 een flinke belastingvrije voet op voor huishoudens van 1 of meer personen en aanzienlijk belastingvoordeel voor opnieuw kleine bedrijven. De resultaten waren meteen merkbaar: voor het eerst sinds jaren flinke kerstbonussen voor Amerikaanse werknemers en de Dow Jones die opnieuw een record brak – boven de 25.000 op 5 januari 2018!

     

    Trump wil in 2018 het peperdure uitkeringsstelsel gaan herzien. Eerst creëert hij economische voorspoed, waardoor er talloze banen beschikbaar zijn. Daarna snijdt hij in de uitkeringen, waardoor mensen gedwongen zullen worden om werk te gaan vinden – wat er dan ook is.

     

    Dit is goed nieuws, niet alleen omdat een verhoogde productiviteit meer welvaart oplevert maar vooral omdat hiermee eindelijk een eind wordt gemaakt aan de aanzuigende werking die het uitkeringenstelsel heeft voor illegale migranten, aan luie en gemakzuchtige linkse jongens en mannen en…aan alleenstaande moeders die zo nodig moesten scheiden van hun mannen (minimaal 70% van de echtscheidingen wordt geinitieerd door vrouwen, die vervolgens gaan leven van een uitkering die door minimaal 70% van de werkende mannen wordt opgebracht).

     

    Dit is wat je krijgt als je een zakenman aan het roer hebt die het land bestuurt als een onderneming. Alles wat meer geld kost dan het opbrengt wordt weggesneden. Trump draait de geldkraan dicht van alle collectieve, staatsondermijnende initiatieven: feminisme, linkse terreur, illegale migratie, satanische en pedofiele handel in kinderen, ‘klimaatverandering’, kortom: alles wat Obama en Clinton hadden opgebouwd en wat onder Hillary zou worden geperfectioneerd.

     

    Het eerste regeringsjaar van Trump was gericht op ‘salvage’ (redden van de Amerikaanse Republiek), 2018 wordt het jaar van ‘destroy’ (Drain the Swamp). Het moeras wordt daadwerkelijk drooggelegd en ze doen het in hun broek van angst! Hun grenzeloze arrogantie zorgde er namelijk voor dat ze hun sporen niet goed genoeg hebben uitgewist, zo zeker dachten ze te zijn van de verkiezingsoverwinning. Nu zullen deze sporen tot veroordelingen gaan leiden. LOCK HER UP!

     

    Let op de media. Deze zullen steeds meer gaan berichten dat Trump een levensgevaarlijke en knettergekke dictator is, die zichzelf oneigenlijke macht toeëigent. Het Rusland-verhaal is dood en nu zijn zelfs congresleden aan het onderzoeken of de FBI niet buiten hun boekje zijn gegaan. De voormalige campagneleider van Trump, Paul Manafort, wacht daar niet op en klaagt alvast speciale aanklager Mueller en zijn team aan voor ‘overreach’ (misbruik van bevoegdheden).

     

    Ze zullen gaan inzetten op plan B: afzetting op grond van ‘mentale ongechiktheid’ via het 25e Amendement van de Amerikaanse grondwet.

     

    Ondertussen doet Wikileaks ook een duit in het zakje met almaar meer bewijs dat Obama en Clinton daadwerkelijk achter de creatie van ISIS zaten en er is nu sprake van een gratieverklaring van Trump voor Julian Assange. Ook staat ‘ineens’ het huis van de Clintons in de fik (vernietiging van bewijs!).

     

    Wat een afsluiting van het eerste jaar en wat een begin van het tweede jaar, Make America Great Again!

    Bron:
    www.contra-magazin.com
    Auteur: Viribus Unitis

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    Deel II

    Trump tegen de Deep State: Nieuw onderzoek (met speciale onderzoeker?) tegen “Pay to Play” Hillary Clinton

    (Door: “Viribus Unitis” – Vertaling: E.J. Bron)

    *

    Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft nieuw onderzoek aangekondigd over de zaak Clinton Foundation. De Clinton foundation was in haar bloeiperiode het middelpunt van betalingen, ook uit Europa, ook uit Rusland, om politieke regelingen door Hillary Clinton te optimaliseren.

    Contra magazine

    Er zal een nieuw onderzoek komen, aldus het ministerie van Justitie. Jeff Sessions, de minister van Justitie, heeft zijn medewerkers opdracht gegeven om te onderzoeken of er geen speciale onderzoeker ingezet zou moeten worden met betrekking tot het thema Clinton Foundation, net zoals de speciale onderzoeker Mueller, die vanwege de zogenaamde Russische activiteiten werd ingezet. In Europa wordt hier bezorgd naar gekeken, want de Europese regeringsinstellingen hadden immers zelf schenkingen gedaan aan de Clinton Foundation.

     

    Niet alleen de financiële component speelt een rol in Europa, ook de emotionele. Hillary Clinton wordt in Europa bijna vereerd als heilige – naast Barack Obama, die min of meer de status van een heiland heeft. Dat dit Duo Infernale Europa alleen maar problemen en oorlogen bezorgde, wordt weggelaten. De onlusten en doden van de “Arabische Lente”, de Libië-oorlog, de Jemen-oorlog, de Syrië-oorlog, de opmars van de Taliban in Afghanistan gedurende de jaren van de regering van Obama – dat alles bejubelen Europese media, en hun gelovige massa´s, als goddelijke gaven van het heilige stel.

     

    Bijzonder pikant zijn schenkingen van Rusland aan de Clinton Foundation, die de “optimalisering” van een uraniumdeal zouden moeten veiligstellen. Rusland wilde destijds een Canadees uraniumbedrijf kopen, had daarvoor echter de toestemming van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken nodig. Na de betaling kwam de toestemming, en mocht Rusland kopen – wat natuurlijk toeval was.

     

    Zoals de laatste jaren hebben aangetoond, bestaan er in verband met de Clinton Foundation alleen maar toevallige toevalligheden, die toevallige resultaten, in het kader van toevallig optredende toevalligheden hebben opgeleverd – gewoon heel toevallig. Allemaal toeval!

     

    Volgens onbevestigde berichten heeft Hillary Clinton al een naamsverandering aangevraagd, van Hillary Rodham Clinton in Hillary Coincidence Clinton, dus Hillary Toevalligheid Clinton.

    Bron:
    www.contra-magazin.com
    Auteur: Viribus Unitis

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    AAB DE VRUCHTEN KENT MEN DE BOOM

    Veel commentaar is net nodig. Maar we kijken wel uit naar de komende aanklacht zelf en vooral naar de uitspraak van de Rechter.

    Tegen dan zal de C.C.C al lang ’het Landuyt zijn. Om het even. Opgekuist staat netjes en in de hel zullen ze wel vlug het gezelschap vinden van de eigen soort.

    *

     

    06-01-2018, 17:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    05-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4387

     

    IEDER VOLGELTJE ZINGT

    ZOALS HET GEBEKT IS

    *

    ‘Nutteloze eters’, het is een beladen begrip uit de Hitlrt-tijd, toen er met ‘Untermenschen’ niet gelachen werd. Na de gaskamer gewoon de oven in.

    Misschien dat die puur socialistische oplossing van toen, de Goegemeente, maar vooral die miljoenen ongewenste ‘verrijkers’ de ogen mag doen opengaan. Want zo kan het niet verder. Laten we hen de kans geven, om nog rapper te verdwijnen dan ze gekomen zijn. Oost West, Thuis Best, geldt ook voor hen.

    *

    De bokkenrijders van de klimaat hysterie die druk bezig zijn onze Blauwe Planeet in de vernieling te rijden met het doel hun eigen bedoelingen te verdoezelen: in jaren nog zo geen koude winter gehad en waarom krijgen we daar nu niet de nodige uitleg over¸

    Of is men nu al aan het broeden om binnenkort de schrik er te blijven inhouden, met de ‘Afkoeling der Aarde’ Zullen hun aanhangers ook dan blijven volgen? Zullen ze ook dat blijven schaffen!

    **

    En nu,

    Vooruit met de geit….

    *

    Het thema van dit ‘kolommetje’ N° 4387 sluit stevig aan bij het voorgaande N° 4386. Daarom dragen ze ook dat opeenvolgend volgnummer, van de zes naar de zeven. Daar valt, net zoals bij de voortschrijdende invasie der Mo Slimmerds, geen speld tussen te krijgen!

    La Märkalina van de Duitse CDU (Christelijk Democratische Unie) is ongeveer aan de laatste ‘Statie’ van haar hoogst persoonlijke Kruisweg naar de hel gekomen: de be-erdigung.

    Het herstel van de opgelopen schade daarentgen, isst nicht zu schatten.

    *

    Forse toename van geweld in Duitsland en steeds vaker zijn daders vluchtelingen

    In Nedersaksen was liefst 92,1 procent van de geweldplegers een asielzoeker

    *

    Slecht nieuws voor Angela Merkel en haar opendeurpolitiek. Uit onderzoek van het ministerie van Binnenlandse Zaken blijkt dat sinds de grote instroom van vluchtelingen in 2015 ook het aantal geweldmisdrijven in Duitsland fors is toegenomen. Vooral asielzoekers uit ‘veilige landen’ als Marokko, Tunesië en Algerije zijn opvallend vaak verdachte.

    Binnenlandse Zaken in Duitsland baseerde zich op cijfers uit deelstaat Nedersaksen, in het noordwesten van het land. In 2015 en 2016 steeg het aantal misdrijven met geweld er met 10,4 procent. In liefst 92,1 procent van de gevallen was de verdachte een vluchteling. De regio, die ten opzichte van haar andere deelstaten niet bekend staat om ‘extremen’, zag het aantal asielzoekers in amper twee jaar tijd verdubbeld. Tussen 2014 en 2016 nam het aantal geweldsdelicten met een vluchteling als dader er met 241 procent toe. Anderzijds was een derde van de slachtoffers óók migrant.

     

    Niet helemaal verwonderlijk, zeggen de onderzoekers. Veel migranten die de laatste jaren in Duitsland aankwamen, zijn alleenstaande mannen tussen 14 en 30 jaar. Ongeacht hun nationaliteit of afkomst, plegen zij de meeste criminele feiten. Doordat ze zonder vrouw en kinderen in ‘het beloofde land’ belanden, zijn ze hun houvast, hun “vorm van beschaving” kwijt.

     

    Dat zegt ook Christian Pfeiffer, criminoloog en auteur van de studie. “Een belangrijk aspect van de problemen bij jonge migranten: het gebrek aan vrouwen. Ze wonen met mannen samen, zien zelfs tussen de vrijwilligers in opvangcentra nauwelijks vrouwen.” Het idee om hen opnieuw te herenigen met hun gezin om zo het geweld in te dijken, noemt hij “niet dom”. Ook taalcursussen, sport en stage zouden een oplossing kunnen zijn, zegt het rapport nog.

     

       Een belangrijk aspect van de problemen bij jonge migranten: het gebrek aan vrouwen. Gezinshereniging zou een oplossing kunnen zijn voor het geweld

    Auteur van de studie, Christian Pfeiffer

     

    Nauwelijks Syriërs

     

    Opvallend: migranten die weinig hoop hebben op een vaste verblijfplaats plegen veel vaker een misdrijf dan vluchtelingen uit oorlogsgebieden, zoals bijvoorbeeld Syrië. Uit de cijfers in Nedersaksen blijkt dat vooral Noord-Afrikanen er niet voor terugschrikken geweld te gebruiken. 17 procent van de daders kwam uit ‘veilige landen’ als Marokko, Tunesië en Algerije - verwezen wordt ook naar de massale aanrandingen op oudejaarsavond 2015 in Keulen en andere Duitse steden. Nochtans is in Nedersaksen slechts 1 procent van de vluchtelingen uit die landen afkomstig. Syriërs, Irakezen en Afghanen komen opvallend minder vaak voor in de statistieken. Allicht willen zij hun kans op asiel niet vergooien.

    Extreemrechts

     

    Voor Merkel en haar christendemocratische CDU komt het rapport wel op een heel slecht moment. Momenteel lopen immers coalitiegesprekken tussen haar partij en SPD. Beiden leden in september trouwens het slechtste verkiezingsresultaat in liefst 70 jaar. De partij van Merkel verloor een hoop kiezers aan het rechts-populistische AfD dat voor het eerst zetels wist te veroveren in het parlement en meteen de derde grootste partij van Duitsland werd.

    https://www.hln.be/nieuws/buitenland/forse-toename-van-geweld-in-duitsland-en-steeds-vaker-zijn-daders-vluchtelingen~a780d296/

    *

    AAB DE VRUCHTEN

    KENT MEN DE BOOM

    *

    De Linkx-Christelijke Unie van de CDU in Merkelland is bezig om, net als die der Tsjeven in Coburgaland, onderuit te verdwijnen onder de lawine van de haat die door henzelf geïmporteerd werd. Wij allen zijn daar bijna de oorlogsslachtoffers van.

    Zij en hun Linx-Groene spitsbroeders en spitszusters zullen binnenkort dan wel weggestemd zijn, maar wij, de samenleving, blijven zitten met de gebakken peren.

    Vandaag is het jaar nog jong. Er kan dus nog veel gebeuren Na de ‘klimaatwende’ heffen we het glas ZUM WOHL op de Toekomst zoals die wereldwijd 365 dagen lang, is ingezet door The Donald. Stijgende beurzen, dalende werkloosheid.

     

    Mein Liebschen, was wilst Du noch mehr…..

    *

     

     













    05-01-2018, 09:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    04-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4387

     

    IEDER VOLGELTJE ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS

    Mededeling v/d plaatselijke Redactie.

    Via ’n binnengewaaid bericht van de H. Geest (verscholen in de clouds) werd mij gesuggereerd om als Vlaams traditionalist beter die zwarte merel met dat gele scherpe vogelbekje te gebruiken om mijn schrijfsels in te leiden.

    Het moest mij zoals U ziet, geen tweemaal gezegd worden. Zo ziet U maar dat het stormweer van de voorbije nacht ook z’n goede klant enheeft gehad.

    Ook gelet op de symboliek?

    Zowel de leeuw als de merelaan hebben iets met Linx… De leeuw kijkt waardig, ja zelfs ’n beetje hautain, en de merel fluit er intussen rustig op los.

    Enne, o ja, voor ik het vergeet: ’t Palliererke van deze week met nog oneindig veel meer Vlaams échrt nieuws ligt al twee dagen op U te wachten bij de krantenboer…

    En nu, vooruiy met

    de geit

    *

    Ja, Vlaming wezen dien God Vlaming heeft geschapen. Met open oog voor de Grote Wereld rondom.

    Onnodig om U, net als ik ook een grote dierenliefhebber, op Vlaamsvoelend gebied, nog meer te overtuigen. Dat doet hetonderstaand artikel wel.

    Verspreidt het gerust zoveel mogelijk door, want de nood is groot. Wat in Merkelland telt, telt ipso facto nog mer voor ons eigen land, het broeinest van het Briekseks hellegat.

     

    Hallo Heer Minister van Landsverdediging, Uw Kerstverlof bijna voorbij? Er is dringend werk aan de winkel voor het repatriërino-probleem van de vele duizenden ogf-gevraagde gasten aan hus, die bij nader toezien, gewoon kamikazes zijn.

     

    *

    Steeds meer salafisten

    *

    Ondanks (dure) deradicaliserings programma’s, een zeer open en niet repressief migratiebeleid, véél middelen en een politiek correct woordgebruik stijgt het aantal salafisten, jaar na jaar. ‘Gutmenschen’ moeten stilaan moedeloos worden: “Zoveel moeite, en niks resultaat.”

     

    Cijfers uit Duitsland

     

    Het aantal salafisten in Duitsland is het afgelopen jaar tot een absoluut record gestegen. Volgens cijfers van het ‘Bundesamt für Verfassungsschutz’ leven er in Duitsland momenteel (einde 2017) 10.800 personen die tot de salafistische stroming behoren. In 2016 waren dat er 9.700, en in 2011 nog minder dan 4.000.

    De chef van het Bundesamt, Hans-Georg Maassen, heeft het over “een aanhoudende aantrekkingskracht van de salafistische ideologie”. Eveneens verontrustend in het bericht van het Bundesamt is dat het in toenemende mate gaat om een radicalisering die zich in de privésfeer afspeelt, en slechts in mindere mate tijdens moskeebezoek of het bijwonen van grote politiek-religieuze meetings. Het gaat dus steeds meer om kleine samenzweerders kringen, om radicalisering via het internet. Vrij vertaald: fenomenen waar de overheid weinig vat op heeft.

    Bijzonder alarmerend: Tsjetsjenen. Het Bundesamt ziet een bijzonder gevaar in de goedgeorganiseerde en zeer radicale Tsjetsjeense bevolkingsgroep in Duitsland.

    Heel concreet gaat het om ongeveer 500

    doorgewinterde strijders en hun achterban.

    “Ze waren er al bij in de Tsjetsjeense oorlog

    in Rusland, en vochten ook in Syrië en Irak”,

    aldus overste Maassen. Ze hebben “een uit

    gesproken voorkeur voor wapens, geweld en gevechtsporten”.  

    “Wir schaffen das” wordt elke dag een beetje meer in vraag gesteld. Hoeft het te verbazen dat steeds meer Duitsers van Angela Merkel af willen.

    Piet van Nieuwvliet

    *

    AAB DE VRUCHTEN KENT MEN DE BOOM

    … leven er in Duitsland momenteel (einde 2017) 10.800 personen die tot de salafistische stroming behoren…

    Het is een cijfer dat met chirurgische precisie is berekend. Als ’n ’n puntig taartstuk uit een immense koeienvlaai. Is gerust te vermenigvuldigen met twee, en te verhogen met eenzelfde cijfer voor de gelukkigen die ondertussen in de bajes zitten.

    Anders gezegd met een uitdrukking waarop patent rust, we weten het niet, want ze dragen geen uniform zoals gebruikelijk in oorlogstijden En neen, het zijn zeker niet allemaal slechterikken. Daar zullen, net als er onder de oorlog ’40-‘45 ook brave Duitsers rondliepen, brave huisvaders die zorgden voor vrouw en kroost.

    We hoeven dus gene bang te hebben… We leven maar één keer, en ons leven kan dan ook slechts één keer verkeerd aflopen.

    Waarom zouden we ons ongerust maken? Die soort kweekt lijk wilde konijntjes en toch loopt ons geboortecijfer achteruit. Wij, autochtonen, met zegen van de Wet, transgenderen liever. En dus moet het nageslacht wel van elders komen…

    *

     






    04-01-2018, 17:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    03-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4386

    IEDER VOLGELTJE ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS

    Slechte karakters zijn er in dit ondermaanse tranendal altijd al en overal geweest. Maar ze zijn des te slechter, eenmaal op een voetstuk verkozen en aan de Macht geraakt. Denk daarbij (met in het achterhoofd The Clinton Wife) aan de Boze Heks uit Wit Sneetje. Volgens haar spiegeltje aan de wand was ze niet langer de schoonste van het land want overtroffen door de jeugd van haar opgroeiend huisgenootje. Vandaar dat doodvonnis en de twee daarbij horende moordpogingen. Eerst door omkoping van een boswachter (de ledia whatcher) met een groot kapmes, en daarna door die bllinkende rode appel.

    U kunt het geloven of niet, maar dromerige sprookjes zijn in feite een soort met ballonnen versierd spiegelbeeld van de rauwe werkelijkheid.

    Waarmee ik maar bedoel, dat Ridder Donald toch beter goed uit zijn doppen zou kijken voor het gevaar van rood fruit in het mandje. Waarbij Turks Fruit uit de moslimlanden nog het gevaarlijkste is.

    Ach, ja. Eerst was het, in de beginjaren van Moh-Bama de ozon, daarna CO² en zo kan dat nog even doorgaan. De Tafel van Mendeljef telt veel mogelijkheden, maar die hangen niet zomaar allemaal in de lucht.

    Groene elite zet in 2018 volgende stap naar afbraak welvaart gewone man

    *

    De linksgroen-liberale elite maakt heel handig gebruik van de onkunde, onbenulligheid en slaafse volgzaamheid van dit soort actiegroepen, om de gewone man zover te krijgen zijn welvaart en toekomst op te geven voor een in realiteit niet-bestaand CO2/klimaatprobleem.

    Naast een opkomende EU-superstaat met nog meer massa immigratie en islamisering is er nog een ander groot gevaar dat ons in 2018 bedreigt: de groene elite, die inmiddels ook een voormalige rechtse partij als de Nederlandse VVD in zijn greep heeft gekregen. Dit jaar worden namelijk de volgende grote stappen gezet om de welvaart van de burgers, de gewone man, u en ik, uit te hollen en uiteindelijk compleet af te breken – en dat onder het mom van de grootste wetenschappelijke en financiële hoax die ooit werd verzonnen: door mensen veroorzaakte ‘global warming’.

    Onlangs beloofden 225 grote financiële instellingen om het ‘klimaat’akkoord van Parijs af te gaan dwingen door de veronderstelde grootste vervuilers in de industrie verantwoordelijk te houden voor hun emissies. Dit ‘Climate Action 100+’ blok beheert zo’n € 22 biljoen aan ‘assets’, wat het equivalent is van iets meer dan één derde van de gehele wereldeconomie.

    Daar zit ’s werelds grootste asset manager BlackRock –met nog eens € 5 biljoen onder beheer- nog niet eens bij. BlackRock nam de rol van ‘Eco Stasi’ op zich door zo’n 120 bedrijven in de energie-, transport- en industriële sector op te dragen om de ‘gevaren voor het klimaat’ die zij veroorzaken, te rapporteren (en in hun prijzen te gaan verwerken).

    CO2 hoax doet uw energierekening exploderen

    Je zou zeggen dat al deze bedrijven iets bijzonder schadelijks voor de mensheid en de planeet moeten produceren: giftig afval, schadelijke chemische gassen, kankerverwekkende deeltjes. Maar nee, de almaar strengere regels die het Westen invoert tegen ‘vervuiling’ zijn vrijwel uitsluitend gericht tegen CO2, niet alleen een volkomen onschadelijk gas, maar ook nog eens cruciale brandstof voor de meeste gewassen.

    Na zoveel jaren dezelfde hoax te hebben verspreid is er echter nog steeds geen flintertje wetenschappelijk bewijs dat CO2 een ongekende ‘catastrofale’ opwarming van het klimaat veroorzaakt. Die zogenaamde opwarming is alleen realiteit in de al lang ontkrachte computermodellen van een handjevol gepolitiseerde wetenschappers wier onderzoeksresultaten volledig afhangen van de hoogte van overheidssubsidies. Meer dan 31.000 klimaat- en energie experts hebben zich inmiddels verenigd in hun verzet tegen de schaamteloze opwarmingsleugen van de groene elite in het Westen (2).

    *

    Tegelijkertijd zien we dat de honderden miljarden kostende Duitse ‘Energiewende’ totaal is mislukt, dat Spanje geen geld meer heeft voor ‘duurzame’ subsidies, en de Amerikaanse president Trump zich uit ‘Parijs’ heeft teruggetrokken, waarmee hij de Amerikaanse industrie en bevolking een last van biljoenen dollars bespaart. De tendens is dus dat bepalende landen de CO2-reductiedoelen beginnen los te laten – maar natuurlijk niet Nederland, altijd het braafste jongetje van de linksgroen-liberale klas, die zijn zinnen lijkt te hebben gezet op de ontmanteling en vernietiging van de Westerse welvaart en beschaving.

     

    Banken en grote bedrijven profiteren, burgers betalen

     

    Waarom zoveel grote bedrijven, banken en financiële instellingen dan toch achter de klimaatagenda staan? Het antwoord is even simpel als voor de hand liggend: geld.(Her)verzekeraars kunnen onder het mom van klimaat’gevaar’ hun premies verhogen; de industrie kijkt verlekkerd naar de miljardenorders en –subsidies die regeringen met het belastinggeld van de burgers financieren om de ‘energie transitie’ te bewerkstelligen, en investeringsfondsen veranderen de klimaatnonsens in het zoveelste pyramide schema waarmee enorme winsten kunnen worden gemaakt.

     

    Degenen die de rekening van dit met afstand kostbaarste bedrog ooit moeten betalen zijn u en ik. De komende jaren gaat de energiebelasting fors omhoog, waardoor onze energierekening over een paar jaar vele honderden euro’s hoger zal uitvallen. Waarschijnlijk is dat echter nog maar het begin, want we krijgen nu al te horen dat de ‘klimaatdoelstellingen’ hiermee niet gehaald kunnen worden. Dat betekent vermoedelijk al op de korte termijn nog veel forsere belastingen op energie, brandstof en consumptie. Hierdoor zal er een grote maatschappelijke onderklasse ontstaan met energie- en vervoer armoede.

     

    ‘Laatste kans om van de groene elite af te komen’

     

    Vaste Breitbart klimaatjournalist James Delingpole ziet de verkiezing van Donald Trump dan ook als de ‘laatste en enige kans om de stevig zetelende links-liberale elite omver te werpen, omdat die helemaal niets geeft om de levens en aspiraties van gewone mensen; een links-liberale elite die zijn positie gewoonweg misbruikt om zichzelf vet te mesten.’

     

    Net als de megabanken die ‘too big to fail’ waren, die ten koste van de samenleving met honderden miljarden belastingeuro’s en –dollars werden ‘gered’, zo is ook het klimaat-industriële complex een manifestatie van de zoveelste aanval van deze elite op de welvaart en toekomst van de gewone man.

     

    De massa-media manipulatie, de ‘wetenschappelijke’ leugens, de oneerlijke –om niet te zeggen illegale- belastingen, zijn allemaal meer dan genoeg reden om de verantwoordelijken achter slot en grendel op te bergen, maar omdat het in de naam van ‘het klimaat’ wordt gedaan, met steun van de overheid, wordt dit gedrag niet alleen goedgekeurd, maar ook nog eens op de hoogste politieke en financiële niveaus gepromoot.

    Delingpole besluit: ‘Het Groene Blok (lett. ‘Vlek’ of ‘Klodder’) is de essentie van het moeras dat Donald Trump beloofde droog te leggen, en moet in 2018 totaal worden vernietigd.’ (1) Helaas hebben wij Nederlanders vorig jaar in het stemhokje een grote kans laten liggen om voor onze eigen toekomst hetzelfde te doen.

    Xander

    (1) Breitbart
    (2) Natural News

    *

    AAB DE VRUCHTEN KENT MEN DE BOOM

    Bij nader toezien denk ik dat zowel

    de Gebroeders Gromm (1863)

    als de filmstudio Walt Disney, in verband met die appel, kleurenblind moeten zijn geweest. Want die appel was/is niet ROOD, maar BLAUW met zware HEL-RODE strepen die langs binnen doorlopen tot i jet klokhuis..

    *

    Vooral ook niet te vergeten, dat er in het verhaal van die lelijke toverheks, verkleed ‘as the old small Clinton Wife’, er ook nog Zeven Dwergen in het verhaal voorkomen. Zeven is ’n Heilig Getal, dat in faite geldt als ‘oneindig veel’. Waarvan de ene al meer dan de andere razend is op de gifmengster die hun schitterende toekomst in gezelschap van dat mooie Sneeuwwitje bijna vergald had. Gelukkig kwam daar dan Prins Donald op weg naar Het Witte Huis, in volle galop aan op zijn sneeuwwitte schimmel.

    Maar omdat sprookjes alleen maar verzinsels zijn en helemaal geen aarde aan de dijk brengen, dus even met beiede voeten op de grond komen.

    Niet alleen bij de Noorderburen, ook in Coburgia had onze voorkauwende pers door zuurstofgebrek en fijn stof bijna geen adem genoeg om voor de voeten van den The Donald hun gal uit te spuwen. In de valse overtuiging dat die keikop daarin zou koppeke ondergaan. Van zo’n grote omvang was hun haat dat diens ganse leefwereld daarin zou kunnen verdrinken.

    Maar wie een put graaft om voor een ander met gal te worden gevuld, valt daar meestal zelf in. Komt daarbij, dat de rood-groen/blauwe elite het gewoonlijk niet houdt bij maar één put maken Putten maken, namelijk, is nu eenmaal de voornaamste bezigheid van al wat Slinx, Schots en Scheef is.

    *

     






    03-01-2018, 12:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    02-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4385

     

    Nota vooraf

    Hoe er in Coburgia voortdurend het licht van de zon geloochend wordt! ‘Vlaanderen Boven’ is toch de evidentie zelf!

     

    De letter ’V’ van Vlaanderenkomt toch ook vòòr de letter ‘W’ van Wallonië….

     

    Onvergefelijk dat indertijd de Vaders des Vaderlands (en de moeders) daar niet aan gedacht hebben, om te eisen dat het alfabet herschikt diende te worden.

    ***

    IEDER VOLGELTJE ZINGT ZOLAS HET GEBEKT IS

    Zijn die arme Francofonen toch altijd misdeeld. Te hee genen noam!

    Zie maar noch Broekzèl, noch Namur, noch Liège hebben ooit van de Vlamingen de door de Francofonie zo begeerde diepzeehaven als Antwerpen, Zeebrugge of Oostende mogen hebben. Geen wonder dat Wallo/Brux thans dreigt koppeke onder te gaan. Het zijn Zeevarende Naties op zwaer zand zaad geworden!

    *

    ‘Pompen of verzuipen’:

    Maar in Francofonia kennen ze dat spreekwoord., daar in dat luilekkerland niet eens Verre van, om een van die twee werkwoorden in de praktijk om te zetten. Om niet te verhongeren steekt dat soort bedelaars niet de handen uit de mouwen maar ze steken die gewoon vooruit. ‘Kijk maar’, zeggen die daarbij, ‘er blijft helemaal niets meer aan mijn vingers plakken, mijn buik is zo plat als een vijg en de kom met transfers is op de tweede dag van het Nieuwe Jaar weeral helemaal leeg’.

    Maar in het besef deze bedelaar Franstalig is komt daar niet eens een smekende stem bij te pas, maar een harde commando-stem en en gebalde vuist.

    *

    Het nieuwe jaar ligt als het Kerstkindeke nog in de kribbe, en reds zijn de poppetjes aan het dansen. Vuurwerk aan het Atomium? Vollen bak in Het Neuws Acht auto’s in brand gezet door ‘verrijkt afval’?

    Ssst, verdorie. Niet over spreken, want de is-lammerds zouden zich wel eens kunnen beledigd voelen. Met als spijtig gevolg er te willen van onder trekken!

    Stel U voor zeg! Dat Francken Theo wel eens recht in z’n schoenen zou kunnen staan, en dat die gewoon de bindende internationale afspraken inzake Soedan zou hebben nageleefd. Zie bvb

    https://www.tijd.be/opinie/column/De-Khartoem-afspraak/9967920

    *

    En wie ontmoeten we in die context? Toch weer niet

    Gerard Deprez

    van de Waalse vleugel der Tjeven, thans in de pluimen van een Blauwe Geschelpte. Als ik hierover lieg, is dat liegen in onder aanneming, want ik verwijs hiervoor naar Vriend Guvaal.

    Men komt ze toch overal tegen, die ‘vreemde Meesters in ’t Land’…. En het is daarenboven godgeklaagd dat ze daarbij nog alarm slaan!

    *

    Na Kerstmis de politieke ondergang

    *

    *

    Wellicht is de wanneer-vraag belangrijker dan de of-vraag. Want wie durft nog één cent inzetten op de politieke toekomst van Elio di Rupo, sterke man van de PS sinds twee decennia? De druk om hem te ‘verwijderen’ bestaat op alle niveaus, toch zijn de meer ‘lokale’ moeilijkheden waarmee hij kampt de meest miskend.

    Voor geen enkele PS-voorzitter zal 2017 een prettig jaar geweest zijn, en beslist niet voor Di Rupo. De schandalen van Samusocial en Publifin, het verdwijnen van de partij uit de Waalse regering, verlammende interne afrekeningen, een PTB die op de linkerflank met grof geschut uithaalt en, als kers op de taart, desastreuze peilingen. In Wallonië zou de PS onder de kaap van 20 procent zakken, veel minder dan de meer dan 40 procent die ze tijdens de jaren van ‘Dieu’ Spitaels haalde.

    Duidelijke boodschap

    De stemmen die voor een toekomst zonder Di Rupo pleiten worden talrijker, klinken luider, en komen meer en meer ook van hooggeplaatsten binnen de socialistische zuil. Onlangs kwamen de zwaargewichten Bodson en Labille met een niet mis te verstane boodschap naar buiten. De eerste is secretaris-generaal van het Waalse FGTB, de andere is baas van de

    socialistische mutualiteiten. Als dergelijke figuren met een eensluidende boodschap naar buiten treden, dan is het menens. Zonder het expliciet te vermelden, is het voor hen een uitgemaakte zaak dat de voormalige premier plaats moet ruimen voor Paul Magnette. Wie wat afstand neemt en het palmares van Di Rupo in een breder tijdsperspectief plaatst, vindt wel wat argumenten à décharge. Formeel is hij voorzitter sinds 2001, maar de facto is hij de sterke man van de partij sinds 1999. Electoraal deed hij het al bij al zo slecht nog niet. Hij weigerde ook altijd de partij te laten opschuiven naar een soort derde weg à la Tony Blair. Vanuit intellectueel oogpunt zou dat verdedigbaar zijn, maar politiek draait nu eenmaal rond perceptie en – jammer genoeg – waan

    ideeën, en vaak een combinatie van beide.

    De kogel

    Toch zou de fatale kogel wel eens van elders kunnen komen. Want toen Di Rupo partijvoorzitter werd in 2001, omgordde hij ook formeel begin dat jaar de burgemeesterssjerp van Bergen. En ook daar rommelt het. Zo is er André Ceuterick, een PS-apparatsjik en organisator van een plaatselijk filmfestival. De klachten tegen die man stapelen op, tot seksuele aanranding toe. Maar Di Rupo blijft hem steunen, misschien wat gemotiveerd door zijn eigen ‘moeilijkheden’ in de jaren negentig. Er is ook de zaak-Lafosse. Lafosse is een plaatselijke PS-schepen

    die in een louche vzw-kwestie verwikkeld is. Werknemers van de organisatie zouden voor plaatselijke

    partijactiviteiten zijn ingeschakeld. Nu, de naam Lafosse is niet onbekend in het Henegouwse Bergen. In 1988 greep Di Rupo, ondanks een monsterscore, naast het burgemeesterschap van zijn stad. Die functie was weggelegd voor ene Maurice Lafosse, vader van. Idyllisch is de band tussen Di Rupo en Lafosse nooit geweest, maar er zijn nu eenmaal evenwichten die gerespecteerd moeten worden. Over de generaties heen. Vooral Georges-Louis Bouchez (MR), zowat het exclusieve gelaat van de oppositie in de stad, blijft hierop hameren. “Als je lang genoeg aan de appelboom blijft schudden, zal er ooit wel eens wat uit vallen”, is zijn motto.

    Kijkt men een niveautje hoger, dan stelt men vast dat ook op provinciaal niveau zich moeilijkheden en schandalen voordoen. Er is de of-vraag.

     

    Ook de wanneer-vraag die er wellicht meer toe doet. Maar misschien is er nog wel een derde boeiende vraag: de van waar-vraag. Uit welke hoek komt de kogel van een exit die in de sterren geschr

     

    anneer-vraag belangrijker dan de of-vraag. Want wie durft nog één cent inzetten op de politieke toekomst van Elio di Rupo, sterke man van de PS sinds twee decennia? De druk om hem te ‘verwijderen’ bestaat op alle niveaus, toch zijn de meer ‘lokale’ moeilijkheden waarmee hij kampt de meest miskend.

    *

    AAB DE VRUCHTEN KENT MEN DE BOOM

    *

    En neen, vlgens mij is dat geen Shekespeare-iaanse tragedie, met Brutus als honorable man’, maar eerder het einde zoals beschreven in een vulgair stationsromannetje uit vroegee jaren.

    Niemand die nog spreekt over ’s mans verwijfd voorkomen, noch over de prioriteten die daaree verband houden. De broeken bliven toe en de monden blijven gesloten. Want diene Olio was ’n vriend des Konings.

    Mannen weten waarom…

    *

     

     

     






    02-01-2018, 16:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4384

     

    IEDER VOLGELTJE ZINGT ZOLAS HET GEBEKT IS

    Vreed’ op aard’ aan alle mensen die van goeden wille zijn.

    Dit werd de lieve lezeres en den lieven lezer reeds toegewenst rond de voorbije Kerstdagen. Nu komen daar nog bij, de Beste Wensen voor ’n traditioneel Zalig en Gelukkig Nieuwjaar. Graag gedaan en zelfs nog grager als toemaatje ’n flinke schouderklop en als ’t even kan, dat Kruiske ‘uit lang vervlogen dagen, toen ik hakkelde, ongeriefd van woorden nog, beide handjes samaen: Vader, Moeder, geef m’een kruiske AUB’…

    *

    O Ja, nog over het traditionalisme zoals het hier in deze schrijfsels bedoeld wordt.

    Traditionalisme is ’n gedachtengoed dat steunt op zowel de goede als de slechte kanten van ons gezamenlijk verleden. Zonder daarbij de ogente sluiten voor de opportunisten van de toekomst. Het is gewoon de toepassing van het gezegde, dat voor wie het verleden miskent, er ook geen toekomst wenkt. Het ‘verleden’ en de ‘toekomst’ worden dan gescheiden door het ‘heden’, een dagelijks ’Carpe Diem’, een begrip geleend bij de Ouderen.

    Op de gezondheid! Maar let er op dat U de wensen naar RECHTS hedt….

    *

    Beste wensen dus, met vooral de nadruk op een goede gezondheid. Voor nog vele jaren zonder kleerscheuren (of erger) door – Allahy Akbar ter ere - rodeo rijdende trucks, door rondvliegende bomscherven of kogelvlagen uit Kalasjnikov-snelvuuerwapens.

    Van de weldaden der ‘verrijkers, Spaar ons Heer.

    Van de woede der is-lammdeds, Spaar ons Heer.

    Van de doodrijders per snel-fietsers,

    Spaar ons Heer.

    Geef snelheid in onze dagen in plaats van monster-files.

    Verhoor ons Heer.

    *

    Als eenmaal de Vuurwerkfeesten weer voorbij zullen zijn, zal iedereen net als De Dag v/d Lege Portemonnee na de Getnsche Fieste, weer aan de slag moeten gaan. Geen ‘Viva Bomma’ meer, mar bezorgd nadenken over de slinkende spaarrekening waarvoor U heel Uw leven gewerkt hebt.

    *

    “Knop voor kernwapens staat klaar”, luidt Nieuwjaarsboodschap aan VS van

    van Kim Jong-un

    *

    Mensen bekijken de speech van Kim Jong-un in een station in Seoul, Zuid-Korea.

    Het schiereiland Korea, de Zuidelijke appendix van reus China, geraakt regelmatig ontstoken. Dat soort aanhangsels in de onderbuik waartegen niet chirurgisch wordt ingegrepen, zijn zoals alle appendices op korre tijd, dodelijk voor het eigen lichaam, maar meestal ook voor hun verre en nabije buren..

    *

    De Verenigde Staten kunnen nooit meer een oorlog beginnen tegen Noord-Korea, nu dat land de mogelijkheid heeft om het gehele vasteland van de VS te bereiken met nucleaire wapens. Dat heeft de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un maandag in zijn nieuwjaarstoespraak op de Noord-Koreaanse televisie gezegd."

    “De gehele Verenigde Staten liggen binnen bereik van onze nucleaire wapens en de knop staat klaar op mijn bureau. Dat is geen dreiging, maar een feit”, zei Kim Jong-un. “We zullen de wapens alleen inzetten als onze veiligheid in het geding is.”

     

    Noord-Korea waarschuwt wereldleiders: “Wij gaan ook in 2018 verder met nucleair programma”

     

    Hoewel de Noord-Koreaanse leider benadrukte dat het van belang is om de spanningen in de regio terug te dringen, kondigde hij aan dat het land zich het huidige jaar zal richten op de productie van kernkoppen en ballistische raketten “voor inzetbaarheid.”

    https://www.hln.be/nieuws/buitenland/-knop-voor-kernwapens-staat-klaar-luidt-nieuwjaarsboodschap-van-kim-jong-un-aan-vs~a65621f3/

     

    *

    AAB DE VRUCHTEN KENT MEN DE BOOM

    Als twee honden vechten om een been (Naro-Poetin), loopt de derde hond (China) er mee heen.

    Ik mag er niet aan denken!

    Moest ‘de kleine man’ het voor het zeggen hebben (da ziede van hier!) ze zouden elk ’n been krijgen. Waarmee er meteen gedrukt en geschreven staat, dat het hemdeke (ons zelven) nog altijd nader draagt dan het rokje.

    Even over de maten gesproken van elks grondgebied. Gewoon om de grootste mond te mogen roeren….

    China =groot

    Rusland = groter

    Nato = grootst

    *

    Gisteren nog schotelde ik, via een oud NRC-artikel de lezers voor, dat reeds op 13 oktober 1999. de Amerikaanse Senaat de productie van nucleaire splijtstof wereldwijd uit handen had gegeven. Dat men dus nu niet begint vrwonderd te doen, dat er kapers op de kust zitten.

    Onnodig te schamperen met spreekwoorden als ‘de bestolen dief’. De USA had immers samengaand met de verplettering van Het Rijk van Nonkel Dolf, via Operatie Paper-Clip, alle technische geheimen, de wetenschappers daarfvan, de prototypen, van Hitlers ‘Vergeltungs Waffe’ massaal naar de Was Ton mee gerititt. Het Pentagon meende hierdoor de Grote Baas over de hele wereld te kunnen spelen.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Operatie_Paperclip

    *

    U moogt twee keer raden wie op dat ogenblik President was in Amerika. Niemand minder dan Billy Boy Clinton van de Democraten.

    Goed hé!

    Na eerst zelf volgevreten te zijn overal ter wereld atoomwapens zo goed als gratis ter beschikking stellen, o.a. ook in Coburgia!!, overal ter wereld ‘atoom-schilden’ op te stellen (Kassa Kassa!) en als iedereen, God en Klein Pierke, verdrinkt in het nucleair materiaal, beginnen tergen rond hun oren.

    Wie zijn nu de oorlogs-lovers?

    Nog ’n geluk dat de Amerikaanse kiezer via Donald Trump daar ’n stokje heeft voor gestoken…

    *

    Hallo, jongens en meisjes van de Verkochte Media, zijn jullie daar nog? Er is werk aan de winkel!

    *

     

     

     

     

    02-01-2018, 06:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!