MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    22-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2412

    Zondag 22 februari

    Zon 7u42-18u11

    Z Isabella van Frankrijk

    Petrus’ Stoel

    Als Sint Pieter zyne stoel plant kommen de oyvaers weer in ’t land

    *

    22/02/1943: Die Weisse Rose: proces en executie dezelfde dag van de leiders van deze geweldloze verzetsbeweging tegen Hitler. Die was toen al druk bezig de oorlog te verliezen. Zie

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Wei%C3%9Fe_Rose

    Het ging om slechts een beperkte groep hoogstudenten met Christelijke inspiratie, die op hun eentje de Kruistocht voor Vrijheid en vrije meningsuiting wilden organiseren tegen het Nazi Beest. Hun beloning was de guillotine, met nadien Eeuwige Roem.

    Diezelfde ‘Witte Roos’ zou na 70 jaar wel eens model kunnen gestaan hebben voor de Pegida-beweging, tegen dat andere Beest, want als symbool tegen de Rode Roos der (Nationaal) Socialisten kan dat tellen….

    De les die dit verhaal echter bevat, is dat geweldloosheid alleen maar leidt tot… décapitatie. In 1943 was dat onder het Nazi Beest nog min of meer beschaafd (!), liggend ergens in de beslotenheid van een of ander achterkamertje. Heden ten dag onder Het Beest van de Wrede, is dat rechtstaand of geknield op een of ander strandje, vriendelijk weg, voor het oog van de camera, gewoon al kervend en snijdend met een bot slagersmes.

    *

     

    Een begrafenis in Kopenhagen aar op de koppen kon gelopen worden….

    .

    Niet vanwege de slachtoffers, maar vanwege de…. dader

    *

    INLEIDING

     

    Zo ver is het dus gekomen met de ‘integratie’ van Het Beest: de omgekeerde wereld.

    Bij http://www.geenstijl.nl/ via E.J. Bron het meest welsprekende artikel ooit gevonden over Het Beest. Het telt (volgens mijn computer) exact 110 woorden en daarmee is àlles gezegd.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/02/dit_straalt_weer_ontzettend_slecht_af_op_d66.html

    *

    Enorme opkomst bij begrafenis Deense Lone Wolf

    *

    Uitsnede van een nieuwsfoto bij de begrafenis van de Deense moslimterrorist Abdel Hamid El-Hussein. Twee lieden staan trots met het islam-vingertje omhoog te priemen. Alsof er iets te vieren valt. De Deens-Bosnische salafist Adnan Avdic (die nog telefonisch contact had met El-Hussein de dag voor de aanslag) heeft een eigen fotograaf meegenomen om zich te laten vereeuwigen bij het naamloze graf van de lone wolf. Hartstikke tof voor in je foto-album!

    Honderden Denen namen afscheid van hun eenzame wolf El-Hussein, die in een mooi wit kistje naar zijn laatste rustplaats bedevaartsoord werd gebracht. U hoort het publiek "Allahoe Akbar" scanderen. Maar dat heeft verder niets met de islam te maken.

    *

    UITLEIDING

     

    Al wie hierna nog blijven zwijgen ten opzichte van onze laffe Leiders Grote Verstanden, zullen we ze binnenkort in onze gebeden moeten gedenken. Er zullen hopelijk nooit geen bomen genoeg zijn om al die last te torsen!

    Zij zijn de medeplichtigheid met volkerenmoord al lang voorbij. Nu gaat het om ons eigen naakte bestaan. En daar bestaat geen wisselgeld voor.

    Alleen jammer, dat onze mensen, die de eerste slachtoffers van Het Beest zullen zijn, onwetend worden gehouden. ‘Ook getest op mensen’ zullen we maar zeggen. Dit weekeind zijn de voetbaluitslagen en de rittenkoers in de woestijn van Qatar weer veel belangrijker! Dat Het Beest ondertussen in onze straat is komen wonen, mag dus niet opvallen. De ‘Reyers Laat’, is niet laat, maar tè laat!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    22-02-2015, 15:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    21-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2411

    *

    .

    Een olympische discipline waar Kris Peeters sterk zou in staan

    .

    Zij gevoeg in de kerk doen, en de heiligen de schuld geven….

    *

    INLEIDING

     

    Sta me toe even uit m’n nek te kletsen. Want dat vriend Guvaal bij Grobbendonk hoort, of bij Kasterlee, bij Bauwel of Herenthout: het zal mij een zorg zijn. Want zijn – kort maar krachtig - werkstukje van vandaag, klinkt in mijn oren als Griegs ‘Morgenstimmung’, vol jeugd en optimisme.

    U krijgt het hieronder doorgeschoven, met de stille bedoeling voortaan geen dag meer te beginnen zonder bij hem te zijn langs geweest.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    Slechte verliezers

       Het consumentenvertrouwen stijgt nu reeds drie maanden na elkaar. Wie zijn geld op de Brusselse beurs gezet heeft, haalde dit jaar al een winst van 10%. Een recente peiling vond dat driekwart van de Vlamingen thuis niet over geld praten, omdat ze er geen problemen mee hebben. Deze krokusvakantie trok een nieuw recordaantal mensen van hieruit weer op vakantie. Waar maken we ons nog zorgen over?

       Wel, als men het nieuws bij onze media hoort en leest, zou men eerder de indruk krijgen dat het hier alleen maar kommer en kwel is. Elk nieuwtje dat uitkomt wordt vergroot en in een slecht daglicht gesteld, of het nu gaat om de woonbonus, de indexering van de huurprijzen, de mantelzorg voor bepaalde categorieën en ga zo maar door (vergeet vooral de indexsprong niet!). En het is allemaal de schuld van de centrumrechtse regeringen, de federale en de Vlaamse wel te verstaan.

       M.i. is de voornaamste reden van dit defaitisme het feit dat de linkse oppositie zich na driekwart jaar nog steeds niet kan neerleggen bij de verkiezingsnederlaag van 25 mei 2014. Zelfs de twee vakbonden die het loonakkoord met de federale regering sloten, waren tegen diezelfde regering al weer aan het ageren nog vóór de inkt van dat akkoord droog was.

       Een tweede reden is dat onze media meer dan ooit linksgezind zijn, alle faits divers uitvergroten en aan heel dat negatieve verhaal hun steentje bijdragen. Vlaanderen heeft meer dan ooit nood aan een minstens neutrale pers, geen zgz progressieve die haar politieke gezindheid niet kan verbergen en het nog steeds niet kan verkroppen dat de socialisten uit de federale en Vlaamse regering zijn verdreven.

    *

    UITLEIDING

     

    Waar de Tsjeven, die halvelings Slinxen zijn, samen met de Heel-Slinxen van de SPA-Groenen, niet alleen slechte verliezers in zijn, is in het camoufleren van de waarheid. Moge thans blijken uit de stilaan openvallende archieven van de Spaanse Fascistische Dictator Franco en zijn verhouding tot het Vorstenhuis der Coburgers. Niet alleen was de vader, Leopold III strontraper op de Obersalzberg, het zoontje, Baldewinus, was dat bij Franco. De daar populaire wurgpalen even buiten beschouwing gelaten.

    Dit is geen fantasie, maar net gehoord op der Coburger Staatstelevisie. Helemaal geen reportage gedragen door Rechts-Extremisten, maar door ‘wetenschappers’ uit de politiek-correcte Slinxe stal. Amaai, en dat amper een paar weken na de dood van de Spaanse Furie.

    Katholiek, tot daar aan toe, maar intens overal met het hoofd onder de beschermde hand van de ‘Regering’, in die jaren bijna homogeen Tsjeef zijnde, nee, Vader Eyskens, dat is een eiland te ver. Dat is niet eens ‘enerzijds’ of ‘anderzijds’, het zit gewoon dwars op alle pistes van zelfrespect.

    *

    Toch curieus dat de waarheid altijd jaren later wordt bloot gelegd. Als alles netjes is ‘verjaard’ en de meeste getuigen naar Pierenland zijn. Dat zoiets vroeger kon, toen berichten nog met paard en kar moesten rond gevoerd worden, is begrijpelijk. Maar nu er, in onze dagen, vanwege Het Beest instructies tot moord en doodslag binnen de minuut opgevolgd worden in Parijs, Verviers of elders, moet het toch mogelijk zijn om overal de mistgordijnen definitief open te trekken? ‘Privacy’ in zaken van Algemeen Belang, dat kan toch niet?

    Welke instructies/akkoorden bestaan er, om het Avondland over te dragen aan Het Beest? Waarom zijn er nog altijd geen rijkdombrengende handelsakkoorden met Rusland? Wie krijgt er de daarvoor de uitgetrokken ‘pots de vin’? Waarom mogen we de Zwarte Dozen van Vlucht MH17 niet weten? Met welke geheime opdrachten is de Roodbonte Os uit Vilvoorde teruggekeerd na zijn schtobbeurt in de Washing Ton? Waarom überhaupt was juist hij naar daar uitgenodigd, en niet bijvoorbeeld de ex-Vlaams Nationalist en Maneblusser met veel betere punten op zijn palmares… Staatsgeheim, natuurlijk, tegen dat man Ministerke kan worden. Wil er daarom op letten, dat hij op het podium zal pronken, naast de nieuwe SPA-drinkende nieuwe voorzitter….

    Ach, allemaal vragen, waar wijlen Toon Hermans had kunnen op antwoorden met zijn oplossing, of dat de Goede Sint nu werkelijk bestond of niet. En waarom de Goedheilig Man meer snoep en mooiere geschenkjes bracht bij rijke kinderen? Waarop het antwoord was, dat zulks een groot mysterie was, die ons wel zou veropenbaard worden naarmate we ouder werden.

    Toon Hermans! Maar die is al vele jaren overleden, en wij, we leven nu! Dus, geen muilentrekkerij meer, maar klare wijn!

    Voor mij een ‘Classico d’Orvieto’, dan zie ik in gedachten weer die vergane plaat marmer aan dat Franciscaner Kerkje op dat nederig pleintje, verscholen in de schaduw van d wereldberoemd Duomo. Daar staat de precieze datum gebeiteld van 1096, de datum waar vanop deze plaats Paus Urbanus II de Eerste Kruistocht uitriep, gezeten op een steigerend vurig wit paard. Net zoals het ooit, lang geleden, stond afgebeeld in onze boek van ‘Gewijde Geschiedenis’. Orvieto is de stad in Latio waar we nu zeer prozaïsch onze boodschappen doen. En telkens parkeren we pal onder deze plaat. Om dan nog 10 of 20 meter verder per pedes apostolorum dat glas Classico te genieten. Met zicht op de klassieke eeuwige schoonheid van de Duomo.

    Ach! A bella Italia! En toch zou ik dikwijls liever in Grobbendonk (of elders) onder vrienden zitten te genieten van een frisse pint.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     








    21-02-2015, 15:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2410

    *

    .

     

    Als het verhaal ten einde loopt….

    .

    *

    INLEIDING

     

    Net als in Maidan (Kiev) over welke kant (wij of zij) die de doden van de sluipschutters daar op hun geweten hebben, gaan hier in onze steden straks de false flag argumenten gaan losbarsten.

    De OCMW’s die uitverkoop houden van hun vast patrimonium: hun uitleg is teneinde te kunnen investeren in nieuwe scholen en rusthuizen. Ha ja? Zijn daar niet een paar andere redenen/oorzaken voor? Zoals bijvoorbeeld de vele infusen richting ‘Verrijkers’? Een zomerse stad in de Antwerpse Kempen maakt bekend nog nooit in geen 150 jaar zoveel ‘inwoners’ te hebben geteld. Wel heeft U er het raden naar, naar deze ‘Nieuwe Belgen’, meestal aanbidders van Het Beest.

    En nieuwe scholen en rusthuizen….waarschijnlijk omdat er een scheidingslijn geëist wordt zoals op de Gemeentelijke Begraafplaatsen, waar aanhangers van Het Beest natuurlijk - wegens hub ‘cultuur - zelfs ondergronds de Meesters willen blijven spelen.

    *

    Allemaal bedenkingen van een ‘xenofoob’ die tegen de vooruitgang is? Antwoord: is een xenofoob niet eerder iemand die de realiteit stelselmatig ontkent om er dingen in te zien die hij/zij er graag in ziet?

    Tiens, tiens! Nu betrap ik er mezelf toch wel op, een bijna perfecte definitie te hebben gegeven over de ware aard van het ‘socialisme’…. Dan wordt de hang naar de weldaden van Het Beest meteen ook duidelijk. Aanbidden wat ge niet hebt, en in naam van ‘de vooruitgang’, vertrappelen wat U heeft groot gemaakt.

    Maar net zoals in Maidan de waarheid over wie het vuur aan de lont heeft gezet, pas veel later zal uitkomen, zullen de gevolgen van de ‘Verrijking’ door Het Beest pas blijken as het te laat zal zijn. Dan kunnen ze zeggen, zoals de ge-denzifieerde Duitsers na de oorlog: ‘Das haben wir nicht gewusst’…

    Zoiets als het Vlaams Blok/Belang voor heeft gehad met haar ’70-Puntenplan’ dat 20 jaar geleden als zwaar racistisch werd bestempeld, maar ondertussen stoemelings en in alle stilte door de Poco’s wel werd uitgevoerd. Door telkens de pit te vullen als het kalf verdronken was.

    Wie zei daar ooit weer, dat regeren de kunst van het vooruitzien was? Daar moet je niet voor ‘in debat gaan’, maar de daad bij het woord voegen. Niet wachten van oplossen tot de problemen zich voordoen, maar die problemen voordien te slim af zijn.

    Tja, dat is inderdaad niet de gemakkelijkste weg! En het brengt ook veel minder op!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/grote-ocmw-s-slijten-massaal-hun-vastgoed-a2226665/

    *

    Grote OCMW's slijten massaal hun vastgoed

    De grootste tien Vlaamse OCMW's hebben de voorbije vijf jaar meer dan 102 miljoen euro verdiend aan de verkoop van historische gebouwen, akkers en bospercelen. Met dat geld willen ze nieuwe rusthuizen en woonzorgcentra financieren. Dat bericht De Tijd vandaag.

    "Ons vastgoed ligt erg goed in de markt", zegt Gents OCMW-voorzitter Rudy Coddens. "De voorbije twee jaar verkochten we niet minder dan 7 hoeves, 20 woningen, 3 hectare bouwgrond en 17 hectare bos en natuur." Ook in de komende vijf jaar willen de tien OCMW's voor minstens 95 miljoen euro goederen te gelde maken.

    *

    UITLEIDING

     

    De problemen oplossen als die zich voordoen… Is dat misschien de fameuze ‘tic nerveux’ bij de Tsjeve? Meneerke Peetrs is o.a. weer met zoiets bezig. Enerzijds zit hij in de Regering, die de Mantelzorg voor werklozen afschaft, en die mee heeft helpen goedkeuren, maar anderzijds wil hij zich sympathiek voordoen, door daar tegen te zijn…. Dat is inderdaad geen ‘spagaat’ ofte spreidstand, maar een vorm van de Macht beoefenen…

    Ikzelf zou dat eerder noemen; uit frustratie maar blijven stokken in de wielen steken. Want er hangen hem en zijn trawabteb nog altijd meer dan 800.000 ARCO zwaarden van Damocles boven het hoofd…

    Wees maar gerust; BDW zit (voor zover hij niet afgeknald wordt), op rozen. Al komt het verkiezingsgevaar voor hem meer van de andere kant. Naarmate de kiezers terugkeren naar de Partij van Filip DeWinter….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    21-02-2015, 13:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2409

    *

    .

    *

    .

    De Hoorn van Afrika

    .

    De achtertuin van Het Beest

    *

    INLEIDING

     

    In Donker Afrika, meestal onder de Hoge Bescherming van Het Beest, kweekt men er als de konijnen. Vergeef me deze uitdrukking, maar ik kan toch niet katholieker zijn dan de Paus.

    Dat van die konijnen komt Het Beest trouwens goed uit, het zijn goedkope maar vooral volgzame slaven en slavinnen, zodat er geen verrijkende ‘werkkrachten’ van elders moeten ingevoerd worden, zoals bij ons. En dat er daar zo goed als ononderbroken altijd wel ergens hongersnood heerst, tja, wat kunnen die pietrolboeren daar aan doen? De menselijke voorraad vee is, dank zij Allah, trouwens zo goed als onuitputtelijk

    Ze kunnen daarmee, met het uitbazuinen van die menselijke ellende, zelfs de graad van naïviteit van het Westen meten. Die springen immers toch altijd overal bij waar hun geld goed kan gebruikt worden. Vooral de Christenen zijn daar gevoelig voor.

    Zoiets heette vroeger in onze Christelijke wereld een ’zonde tegen de H. Geest’. Maar dank zij de progressieve wereldverbeteraars, klinkt zoiets ondertussen gewoon belachelijk. Sta dus toe, dat ik dit soort zonde, dan met andere woorden omschrijf. Het is gewoon zondigen tegen de menselijke natuur, waarin besloten ligt dat deze begripsomschrijving steunt op terzelfdertijd voorkoming en… vergelding. Waarom, zegt een Christen dan daar zo dikwijls bij: ‘ onbegrijpelijk dat de Goede God zo iets toestaat.

    Waarbij het antwoord dan is, dat het even anders ligt. Niet de Goede God laat dit toe, maar de pietrolboeren in dienst van Het Beest. Met het geld van die onuitputtelijke pietrol, zou er in die herkomstlanden zelfs groter welvaart dan in het Westen kunnen geschapen worden. Niet door hen met dat geld de vis zo maar te geven, maar door hen te leren vissen…..

    *

    Kijk, beste mensen, als U uit gewetensnood wilt ‘doneren’ doneer dan dààr waar er viscursussen gegeven worden….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://blog.seniorennet.be/rechts/

    *

    DE WAARHEID CHOQUEERT, MAAR 'T IS TOCH DE WAARHEID !

    *

    Tegenwoordig worden we op alle televisiekanalen

    bestookt met oproepen van de UNESCO betreffende de hongersnood in de Hoorn van Afrika.

    Ik wil iedereen eraan herinneren dat het voornamelijk

    gaat over landen die overwegend islamitisch zijn.

    Hun islamitische broeders zijn in oorlog met andere

    islamieten die opgejaagd worden en zonder enige

    gewetensbezwaren de hongerdood mogen sterven.

    Wat doen de islamitische buurlanden bovendien:

    NIETS ! Maar het is aan ONS om te geven.

    Die landen hebben géén (en niet 2 of 3) miljard Euro's nodig om er bovenop te komen.

    In plaats van zeer luxueuze hotels te bouwen, dure

    4 x 4 's te kopen en ijs-/schaatsbanen aan te leggen

    in de woestijn, zou het beter zijn dat elk van de

    Emiraten zijn geldbeugel zou openen, in plaats van

    aan de werkende mensen van de 'slechte westerse

    landen' (wij dus, de niet-in-Allah-gelovende en

    kapitalistische heidenen) te vragen dat te doen.

    Indien iedere in Europa of elders gevestigde islamiet

    één Euro zou geven voor Afrika, zouden zij na hun

    dood zeker in het Paradijs belanden.

    Reeds tientallen jaren, of zelfs meer, is er enkel

    miserie in die landen en regelmatig worden wij aan

    die situatie herinnerd met verschrikkelijke beelden

    van bevolkingen die zijn voorbestemd om uit te sterven.

    Vrouwen en kinderen worden op de voorgrond gezet opdat wij ons nog schuldiger zouden voelen

    en dit enkel met de bedoeling ons nog meer geld te

    De islamitische vrouwen zetten, ten gevolge van hun geloof (en door hun hitsige mannen onderworpen), een hele reeks kinderen op de wereld (de wil van Allah, die geen geboortebeperking tolereert ?!!!), terwijl ze goed

    weten dat ze die kinderen niet zullen kunnen voeden.

    Weinig mannen te zien in deze reportages ?!

    Waarom zijn deze fokbeesten, die hun harem en jonge pubermeisjes bevruchten, zich niet bewust of verantwoordelijk voor hun eigen waanzin ?

    Tweeduizend jaar achterstand en een blinde godsdienstige overtuiging zijn er de oorzaak van dat deze volkeren voor eeuwig veroordeeld zijn tot onderwerping en godsdienstige dogma's die alleen een kleine groep machtswellustelingen en een superieure kaste ten dienst zijn.

    Denkt u nog steeds dat het onze schuld is en dat wij ons

    moeten verantwoordelijk voelen voor zoveel miserie ?

    Wanneer er in een land meer kogels dan graankorrels zijn, zal er nooit iemand in staat zijn iets te veranderen,

    ondanks alle goede wil en al het geld in de hele wereld.

    Dat is héél triestig maar, helaas, erg reëel.

    Dit is dus géén racistisch, maar wel een realistisch bericht, om de ogen te openen van al wie niet wil zien of horen.

    Een prettige dag voor iedereen en denk hier nog maar eens goed over na !

    De inzender vraagt om dit bericht door te sturen.

    *

    UITLEIDING

     

    Natuurlijk treffen de vroegere ‘Koloniale Mogendheden’ ook veel schuld. Eeuwenlang hebben zij (wij dus) daar de natuurlijke rijkdommen weggeroofd. En ad men geweten van de immense waarde van de voorraden pietrol, Het Beest had nog altijd geen kans gekregen. Ook in die vele honerden jaren heeft men de plaatselijke stammen niet ‘leren vissen’, althans niet voldoende leren vissen. Aks een soort nevenproduct van de Beschaving, werd hier en daar oogluikend wat Christianiseren toegestaan, maar ook niet teveel. Werd alleen naar daar gestuurd, wie hier teveel was…..

    Er is zelfs ooit een Coburger geweest, die er de handen van de zwartjes liet afkappen, als ze niet rap genoeg voor hem werkten in de plantages… Toen de grond onder zijn voeten te heet werd, ‘schonk’ deze filantroop zijn Overzese Gebieden aan de Bevolking. Tot een andere Coburger (1961), die we ‘de Heilige’ zouden moeten noemen, de in vrije verkiezingen gekozen Premier (Lumumba), liet ombrengen wegens diens beledigende toespraak.

    Zeker heeft het W>esten een morele schuld bij de Afrikaanders uitstaan. Maar de verantwoordelijken hiervoor zijn al lang de dans ntspriongen. Het was er goed, tot het geld van de anderen op was. Weeral een voorbeeld, hoe typisch socialistische ideeën als vanzelf uitdoven.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    21-02-2015, 11:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2408

     

    *

    Zaterdag 21 februari

    Zon 7u44-18u09

    H Pepijn van Landen

    .

    *

    .

    .

    *

    INLEIDING

     

    Met ‘Het Beest’ heb ik zekerlijk geen enkele racistische of discriminerende bedoeling, maar een apocaliptische. Het beeld van die verkeerd aangezette poten is ontstaan bij het waarnemen van het gedrag van krokodillen. Dat dier heeft, om nuttig te zijn voor zichzelf, vooral zijn grote kaken, maar met die voorpoten kan het toch niet veel werken. De uitzonderingen bevestigen de regel….

    *

    Elsevier serveerde als orgelpunt van de week, onderstaand instinkertje. Het leest uiterst vlot, is helemaal niet exotisch en na lezing begrijpt U alles over Het Beest.

    Als U even verder doordenkt over die nachtmerrie, dan komt U, net als ik, bij de Washing Ton van Mohbama terecht. Waar die in zijn speech stelt, dat ISIS een belediging is voor Het Beest. Waarmee die Zwarte Ongelukskater naadloos in de redenering zit van de deskundige.

    En zo wordt het allemaal héél simpel: laat Het Beest gewoon zichzelf verslinden! Hoe rapper als die Allah-fighters elkaar uitmoorden, des te rapper zijn wij van ze af…..

    *

    Uit de analyse van de Heer Afshin Ellianis het woord ‘geweld’ onopvallend opvallend aanwezig. Is het niet tegen derden, dan is het tegen zichzelf. Of liefst de twee samen…. Benieuwd wat de uitvinders van het begrip ‘De Kleine of Gematigde Islam’ hierover denken.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    https://dub127.mail.live.com/?tid=cmBKg-ifC45BGecQAiZMF8UA2&fid=flinbox

    *

    Inlichtingendiensten: lees dit stuk om IS beter te begrijpen (en te verslaan)

    Profeet Mohammed vestigde met geweld een staat

    *

    Wat kunnen inlichtingendiensten doen om IS te bestrijden? In deze analyse geeft Afshin Ellian het antwoord.

    De Islamitische Staat (de IS) is pas in juli jarig. Maar nu al lijkt het erop dat het 'kalifaat' lang geleden is opgericht. Al maanden lang beheerst IS de mondiale berichtgeving. Ze zijn succesvol. Eigenlijk is de IS succesvoller dan alle andere islamitische terreurgroepen in de wereld.

    Tijd voor bezinning. De Islamitische Staat heeft gekozen voor een andere politiek theologisch dogma dan moederorganisatie Al-Qa'ida. Deze ideologische omwenteling is van eminent belang voor het begrijpen van de IS en zijn toekomstige strategieën.

    Wanorde

    Al-Qa'ida hanteerde een dogma dat is gebaseerd op de politieke theologie van Ibn Taymiyyah (1263-1328).

     

    Nadat het Abbasiden-kalifaat in 1258 ten val was gebracht door de Mongolen, ontstond chaos en wanorde. Discontinuïteit trad in, in de islamitische geschiedenis.

    Straf

    Hoe kon dat? Was dat een straf van Allah? De eerste vier kaliefen (632-661) behoorden tot de naasten van de profeet Mohammed. Zij zijn heilig. Daarna namen afwisselend twee dynastieën het kalifaat over: de Omayyaden (661-750) en de Abbasiden (749-1258).

    So far so good, omdat beide groepen behoorden tot de stam van de profeet, namelijk Quraish. Er bestond een continuïteit in de vorming en voortzetting van ummah, de islamitische universele gemeenschap als het politiek lichaam van de islam.

    Verwarring

    De val van Abbasiden bracht verwarring en verdeeldheid in de islamitische wereld. Die wereld bestond niet meer. De islamitische wereld kan alleen bestaan als het politieke hoofd letterlijk het politieke lichaam bestuurt.

    De ummah werd onthoofd door wilde stammen uit Mongolië. De ummah was uiteengevallen en daarmee vielen ook de grenzen weg van de Dar al-Islam (het huis van de islam wat per definitie het huis van vrede is).

    Precies in deze periode van ontheemding ontstond de politiek-theologische vraag naar de macht en de vorming van de staat in een wereld zonder het kalifaat.

    Wetten van Allah

    Hoe moest de ummah zijn eenheid en functionaliteit terugvinden, nu de islamitische staat er niet meer was in de vorm van het kalifaat? En wie ging voortaan de wetten van Allah toepassen?

    Langzamerhand ontstond er angst voor vergetelheid. We moeten nooit uit het oog verliezen dat de islam door een universele staat werd gehandhaafd. Dat was tot dat moment de enige ervaring: de profeet Mohammed vestigde met geweld een staat en die werd met geweld gehandhaafd en uitgebreid.

    Imara

    De islam eiste ruimte omdat de islam via politieke ordening tot leven komt. Het maatschappelijke en het religieuze, het politieke en het goddelijke komen samen bij ummah van Mohammed, die een universele ruimte is en door een hoofd wordt geleid.

    'Het is een plicht om een staat (imara) als een religieuze handeling te overwegen, één van de handelingen die ons bij Allah brengt om dichtbij Allah te komen en door de uitoefening van macht Hem en zijn profeet te gehoorzamen. Het is de meest excellente vorm om dichtbij Allah komen,' aldus Ibn Taymiyyah. De sociale en politieke organisatie maakt de uitoefening van de wetten van Allah mogelijk. Een staat voor moslims zonder toepassing van sharia is geen legitieme staat.

    Vorstendom

    Ibn Taymiyyah gebruikt het woord 'imara' en niet kalifaat. Ik heb imara als 'staat' vertaald, maar het kan ook worden vertaald als 'vorstendom'. De toepassing van de wetten van Allah zal in de ogen van Ibn Taymiyyah bij een staat, een lokale staat (imara) de ummah verenigen rond de sharia.

    Als overal imara's de sharia gaan toepassen, en de macht uitoefenen zoals die door Allah is bevolen, dan zal de islamitische universele ruimte tot stand komen ondanks de pluriformiteit van regeringen en staten. De verweesde ummah zal niet langer ontheemd zijn.

    Van siyasa kufriyya (politiek van ongeloof) naar siyasa shairah (politiek van sharia). Deze reformatie van dogmatiek heeft enorme invloed gehad op imam Khomeini bij het bedenken van zijn politieke theologie. Ook Al-Qa'ida is schatplichtig aan deze politieke theologie.

    Mullah Omar

    In de lijn van de politieke theologie van Ibn Taymiyyah werd Mullah Omar, de leider van de Taliban, ook de emir van Afghanistan. En Afghanistan werd een imara.

    De Taliban hebben het over het 'Islamitische Imarat van Afghanistan'. De bedoeling was om in alle islamitische landen imara's op te richten met lokale emirs die via de heerschappij van de politiek van sharia verbonden zijn in de jihad tegen het Dar al-Kufr, het huis van het ongeloof. Dat is het westen en Israël.

    Zo zou de continuïteit in de islamitische wereld terugkeren. Zonder din, de religie – en dat is altijd de ware religie, de islam – zou dunya, de wereld een oord van verdoemenis zijn.

    Afstand

    Met de oprichting van een kalifaat en de kalief-verklaring van Al-Baghdadi nemen de erfgenamen van Bin Laden afstand van de kern van de politieke theologie van Ibn Taymiyyah. Er is dan én Allah en één kalief voor de aarde.

    De Islamitische Staat is voorbij Al-Qa'ida en Ibn Taymiyyah. Waar zijn ze nu? Bij de profeet Mohammed en zijn succesvolle opvolgers. En dat is precies de reden dat de islamitische landen IS zo vrezen.

    Inlichtingendiensten

    Als de inlichtingendiensten mijn analyse begrijpen, weten ze nu hoe ze deze bende kunnen uitroeien: zorg nu dat ze elkaar gaan uitroeien en zorg dat discontinuïteit het overheersende gevoel wordt.

    Tot slot: de vraag is nu waarom en op grond waarvan heeft Al-Baghdadi niet voor imara gekozen, maar voor kalifaat? Deze vraag ga ik maandag beantwoorden.

    Inlichtingendiensten: lees dit stuk om IS beter te begrijpen (en te verslaan)

    Afshin Ellian

    Rechtsgeleerde Afshin Ellian blogt regelmatig over uiteenlopende onderwerpen voor elsevier.nl.

    *

    UITLEIDING

     

    Bij deze schokkende en godslasterende taal in het verhaal van de Koran, past het als Christenmens toch even een Kruisteken te slaan. En om, net als die naamloze Koptische Chrisiten een paar seconden voor hij, samen met nog 20 anderen, op het strand in Libië, de keel werd overgesneden door een van die Beesten, prevelde tot zijn God. Niet te vatten voor die Beesten, anders hadden ze er wel voor gezoogd dat dit niet zo uitdrukkelijk in beeld kwam. We zagen hier dat beeld heel even op de Italiaanse Staatszender, de Rai, die tenminste over Het Beest niet hypocriet rapporteert, zo van ‘te schokkend – we besparen het jullie – in de hoop dat het dan ook niet bestaat.

    In de naam van het Onvatbare, die we ‘Onze Vader’ noemen, 2° in de naam van ons allen, de Mensheid van het Vlees geworden Woord, als ‘De Zoon’ van ‘De Vader’ en 3° in de naam van de Geest die ons allen onderling, samen met de Vader en de Zoon, verbindt, en die we de H. Geest noemen. Omdat Hij, net als de Ziel, eeuwig en ongrijpbaar is. Amen.

    Kijk, dat is het universele in het Christendom, waar er geen ziertje veroveringszucht aan te pas komt.

    Met deze gedachte zijn we trouwens als sterfelijke mens, ook meteen op onze plaats gezet in het Universum, de plaats van een nietig stofje in een eeuwige lichtstraal.

     

    Ach, wie het vatten kan, vatte het! Want wie het heeft, moge het koesteren als de grootste schat op aarde. Waar Het Beest al eeuwen lang het nakijken naar heeft en er juist daardoor zo woest over is.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    21-02-2015, 07:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    20-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2407

    *

    .

    *

    .

    .

    *

    INLEIDING

     

    Het is enerzijds nieuws dat zo oud is als Het Beest zelf, en toch is het anderzijds fijn om het nog eens op de voorgrond te brengen: vloeken in de kerk mag niet, maar wie let daar bij ons in het Westen nog op? Als je dat doet, of zelfs als vrouw met de armen een streepje bloot boven de polsen, dan riskeer je lijfstraffen gaande van stokslagen, amputatie van ledematen, langdurige opsluiting in ensonwaardige omstandigheden, tot ophanging, steniging of onthoofding.

    Zo heeft iedereen zijn eigen prioriteiten, maar die van Het Beest zijn natuurlijk superieur.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://blog.seniorennet.be/rechts/

    *

    Dit bericht verscheen NIET in onze kranten

    Quatar is een van de meest extremistische islamitische landen ..

    Voor degenen die er nog niet bewust van zouden zijn, de ambassade van Quatar, in aanbouw in een van onze mooiste lanen in Brussel, Avenue Franklin Roosevelt heeft daar echter ook een moskee met 600 plaatsen voorzien! Dit bericht hebben wij moeten vernemen via het internet.

    Ons ministerie van Buitenlandse Zaken heeft niet alleen geweigerd deze financiering goed te keuren, maar het heeft ook gereageerd op de Islamic Center Tawfiiq " dat het paradoxaal zou zijn en tegen de natuur, fondsen te accepteren afkomstig uit een land dat zelf geen godsdienstvrijheid aanvaardt."

    Dit nieuws wordt nochtans door alle wereldpersbureaus verspreid, maar waarschijnlijk op een frequentie die Europese audiovisuele diensten niet zelf ontvangen.!!!

    Het zou echter volstaan dat u met één verzending van deze e-mail aan vijf personen om in 3 maanden 1 miljoen individuen te informeren en dit aantal kan eventueel zelfs 48 miljoen individuen bereiken in 6 maanden !Dit zou helpen om onze ogen te openen en onze toekomst juist in te zien.

    De Noorse minister van Buitenlandse Zaken Jonas Gahr Støre vertelde: " We konden gewoon nee zeggen, dat het ministerie dit niet goedkeurt maar we namen de gelegenheid te baat om uit te leggen dat de goedkeuring paradoxaal zou zijn. Zouden wij een christelijke gemeenschap in Saoedi-Arabië tot stand willen brengen dan wordt dit daar beschouwd als een misdaad, bestraft met onthoofding" .

    OPMERKING : Een andere moskee is in aanbouw in

    Court-Saint-Etienne Probeer maar een kerk of een seculier centrum te bouwen in het Midden-Oosten en het Islamitische Oosten. Zij eigenen zich het recht toe, alles wat anders is dan de Islam, (christenen, Kopten, boeddhisten of seculiere kernen) in hun land te vernietigen, maar willen in alle westerse landen hun moskeeën en minaretten opeisen.

    *

    UITLEIDING

     

    Misschien zit er een straaltje hoop in de toenadering tussen Merkel en Poetin om eindelijk onderuit het juk van de pietrolboeren van Het Beest te geraken. Wat zeg ik? Een straaltje hoop? Maar mesijes en jongens toch: we zijn elkaars naaste buren. We hoeven zelfs onze voeten niet eens nat te maken om bij elkaar op de koffie te gaan! Doorheen de Geschiedenis hebben het land der Tsaren en de Lage Landen qua handel drijven altijd zeer dicht bij elkaar gestaan. Tot in vladicostok leverden onze voorvaderen daar hun fijnste lakenstoffen, in ruil voor hun fijnste pelswaren. In elke oorlog stonden zij aan onze zijde. Hun laatste grote heldendaad was Bonaparte in Waterloo helpen in de pan hakken. Peter de Grote (1672-1725) uit het beroemde geslacht der Romanovs had de zeemanskunst geleerd in de Lage Landen, en stichtte Sint Petersburg als een getrouwe kopij van de Stad Amsterdam. Aan het Russisch Hof werd toten zelfs Nederlands gesproken! Veel zeevaarttermen in Rusland hebben tot op de dag van vandaag hun oorsprong in het Nederlands.

    Wat meer is: we hoeven geen pot hete patatten naast ons te hebben, noch moeten we door onze neus leren spreken, om elkaar te verstaan, zoals met de koewachters uit Amerika. Daar heerst al vele decennia de omgekeerde Apartheid!

    Als ik nog maar denk aan Tolstoï, aan Dokter Jivaho, of aan Het Zwanenmeer, in vergelijking met de tjingel-tjangel die we dagelijks opgegoten krijgen op onze schermen, dan heb ik goesting om in een hoekje te staan vloeken als een ketter. Het is mij dan een balsem op de ziel, oude of nieuwe Italiaanse of Franse deuntjes te horen die overlopen van levenslust, en niet van verkrampte grootheidswaanzin.

    En die vooruitzichten heb ik daar straks ‘een straaltje hoop’ genoemd?! Ik had beter geschreven dat zoiets een stralende toekomstverwachting moet worden. Want, op het gevaar af van weer maar eens voor ‘Ultramontaan’ te worden uitgemaakt, is Rusland nog altijd, spijts de 70 jaar communistische dictatuur, Orthodox Christelijk gebleven. Een stalen pantser waar Het Beest zijn tanden zal op kapot bijten.

    Als het Westen bij Het Beest dan ook noch gas noch pietrol koopt, zal het rap snakken naar zuurstof en kunnen wij, in plaats van bang te zijn, hen een flinke neus zetten.

    Maar of onze Grote Verstanden in staat zijn, om deze redenering te volgen, is nog maar de vraag. Maar aangezien ze zo graag kletsen over andermans corruptie, zullen ze wel spoedig de nieuwe horizonten verkennen, zeker?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    20-02-2015, 16:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2406

    *

    .

    *

    .

    Deze week in ….

    .

    http://www.eulalie.eu/eula_sch/index.php

    *

    INLEIDING

     

    Tsja, de kruik gaat zo lang te water tot ze breekt….

    We moeten dus vaststellen, dat Europa niet alleen een dikke huid heeft, maar vooral een aartsdomme kop. Och, ’t zal allemaal wel niet zo’n vaart lopen. Onze Grote Leiders, met hun Slimme Koppen, zorgen voor ons. Kijk, ze willen zelfs een eigen interpretatie van de Koran, (met beperkte geldigheidsduur, in afwachting van de originele versie?) waar Pasen en Kerstmis vervangen worden door Het Suikerfeest. Tegen dat de Zondagsmis op de TV zowel als De 7de Dag, vervangen zijn door een 24 uur durende speech van enkele haatbaarden die elkaar opvolgen. Zelfs in onze huiskamers liggen wij mannen dan met de kop tegen de grond, en de kont omhoog. Want Big Brother zal ons zien, zelfs de vrouwen in de keuken….

    Alleen is het Godgeklaagd (!) dat Het Beest zelf daar anders over denkt. Tenminste als we bijgaande tekst van Het Vlaams Belang wel mogen geloven. Die vab het VB zijn immers hun tijd altijd ver vooruit. Het gevaar wordt daar vlugger onderkent. Maar nog vlugger wordt het door de andere partijen onder tafel geveegd. Die van ’t Vlaams Blok/Belang hebben immers geen recht van spreken. Zij zijn geen democraten en horen dus thuis bij de pestlijders.

    Want iedereen die niet denkt zoals de poco’s, hoort achter prikkeldraad te zitten.

    Terzake Het Beest, denkt de poco-wereld in onze plaats. Want zij zijn rotsvast overtuigd, dat het er in elke krokodillenpoel goed is om leven. En voral goed om er te sterven. Het bespaart zelfs een hele slok op de borrel in de gasrekening en de stookkosten.

    Even doordenken, en U zit ook op hun golflengte. Met het voordeel dat Uw nakomelingen geen kosten op het sterfhuis meer zullen hebben. Die Beesten immers ruimen hun troep zelf op!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10993

    *

    IS verklaart oorlog aan Europa

    Islamitische Staat bereidt een invasie van Europa voor via Libië. Dat staat te lezen in een intern document van de terreurgroep.

    Nadat IS afgelopen weekend aankondigde ook Europa te zullen veroveren, lijkt hun plan hiertoe reeds grondig te zijn uitgewerkt. Uit een intern document dat onderschept werd door Libische journalisten blijkt dat IS van plan is Europa te laten overstromen door migranten, door de chaos en het geweld in Libië te vergroten. Met die stroom migranten kan ook IS meereizen Europa. "Vanuit Libië varen er dagelijks 500 vluchtelingen naar Malta, Italië en Griekenland dus moeten wij ook in staat zijn om – eventueel vermomd als vluchteling - daar te geraken en er de hel te ontketenen, " staat te lezen in het IS-document.

    Overvloed aan wapentuig

    Intussen wint IS in Libië fors aan aanhang. De terreurgroep controleert inmiddels een aantal steden en dorpen langs de kust van de Middellandse Zee. Vanuit daaruit is het slechts enkele honderden kilometer naar Kreta.

    In berichten onderschept door de Britse terreurwaakhond Quilliam schetst een vooraanstaande jihadist de voordelen van Libië: het is strategisch gelegen, wordt sinds de revolutie overspoeld met wapentuig en kan als vertrekpunt van tienduizenden vluchtelingen als ideaal platform dienen voor aanvallen op Europese landen en scheepvaartroutes.

    Vijandelijke overname

    Zo mogelijk even verontrustend als de dreiging van IS, is de eeuwigdurende lamlendigheid van Europa dat nalaat zijn grenzen beter te bewaken, laat staan militair op te treden in Libië. Dat een grote terroristische groepering met een enorm wapenarsenaal aan de poorten van het Avondland een vijandelijke overname aankondigt is allicht niet belangrijk genoeg.

    *

    UITLEIDING

     

    Moet dringend worden uitgezocht: loopt Mohbama aan het handje van ISIS, of loopt ISIS aan het handje van Mohbama? Voortgaande op zijn laatste uitlatingen, is hij meer hun wegbereider. Want ik geloof nooit, dat een bende ongeregeld het zou wagen hun Moslimbroeder en Hoogste Leider ook in de Orde van Het Beest, een strobreed in de weg te leggen…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    20-02-2015, 14:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2405

    *

    Vrijdag 20 februari

    Zon 7u46-18u07

    H Amata

    .

    *

    .

    Dit is NIET 6 Juni 1944, D-Day op de Normandische stranden,

    .

    Maar de inval van Het Beest via de monding van de Tiber, in Rome!

    *

    INLEIDING

     

    Sommige gebeurtenissen liggen iedereen nog vers in het geheugen. In 1944 was de landing het begin van onze Bevrijding, nu dreigt deze landing de landing te worden van de Bijbelse voleinding der tijden, De Tijd van Het Beest.

    *

    Zo’n ‘Kruistocht’ zoals bedoeld in de titel, is een drijfjacht, bedoeld om alle Beesten terug naar hun eigen habitat te drijven. Meestal was dat ‘Kruis’ er maar bijgezet als façade, want de drijvers hadden vroeger vooral andere motieven. Als daar zijn: land, roem, weelde, avontuur, enz, maar het kind moest toch een naam hebben…. Als men leest welke vetes er toen onderling tussen concurrenten in de Lliefde, tussen koningen, kardinalen, baronnen, hertogen, enz, onderweg uitgevochten werden, dan blijkt het verwonderlijk dat ze – meestal - hun doel bereikten.

    *

    In Amerika vielen ze bijna omver toen ze hoorden dat wij ‘Belgen’, al 380 strijders hadden bij ISIS, quasi het hoogste cijfer ter wereld. Met dank natuurlijk aan alle partijen die als één pot nat de laatste 100 jaar het land hebben kapot geregeerd. Enerzijds waren ze daar dik tegen, maar anderzijds stonden ze toch ook voor hun postje, dicht bij de vetpotten. Ze regeerden tegenin de wil van Het Volk der Vlamingen. Vraag: daar in de USA ook het verwijt gehoord, dat we die arme Beesten van Jihadisten liever werk, aanzien en hun goesting zouden geven?! Dat is het Grote Beest nu eenmaal ten voeten uit, het is altijd andermans schuld als zij woest beginnen doen!

    En wat, denkt U dat er zal gebeuren als die tot aan de rand gevulde en volgeladen boten op ons afstevenen? Juist! ISIS staat – ISIS loopt –ISIS vaart, in de militaire betekenis van het woord, op amper een paar honderd kilometer ten Zuiden van Rome…..

    Hun esbattementen zijn niet eens meer menswaardig, en daarom juist een typische werkwijze van Het Grote Beest. Na 9/11 had ik gehoopt dat een goed gemikt bommetje Mekka van de aardbodem zou weg geveegd hebben. Want een oorlogsdaad wordt toch beantwoord met een tegen-oorlogsdaad? Enfin, dat was toen in 1945 met Japan toch het geval?! En hier was de aanval van Al Quada niet minder laf dan die op Pearl Harbour…. Maar het ziet er stilaan andersom uit… Isis in de straten van Rome? Daar gooit de Moslimbroeder uit Amerika dan de lang verwachte bommetje toch daar…. Net zoals hij il doen in Die Joekreen: zware wapens leveren, met bijhorend personeel voor de bedioining.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    ISIS wil in één klap half miljoen bootvluchtelingen op Europa afsturen

    *

    Hoe reageert Europa als er tegelijkertijd vele honderden van dit soort boten afgeladen met vluchtelingen –en als zodanig vermomde terroristen- op ons af worden gestuurd?

    Inlichtingendiensten hebben brieven en telefoongesprekken onderschept waaruit blijkt dat ISIS van plan is om Europa in één klap met een half miljoen immigranten te ‘bestormen’. De immigranten, waaronder een groot aantal als vluchtelingen vermomde terroristen, zouden gelijktijdig met boten vanuit Libië naar Italië gaan varen. ISIS ziet dit als een effectief ‘psychologisch’ wapen om de Europeanen ervan te weerhouden opnieuw militair in te grijpen in Libië, iets dat Italië op dit moment serieus overweegt.

    Hoewel veel boten de Italiaanse kust niet zullen halen, waardoor een aanzienlijk aantal ‘vluchtelingen’ zullen verdrinken, zal de massale ISIS-‘invasie’ de Europese autoriteiten voor immense opvangproblemen stellen, waardoor er in grote steden rellen kunnen uitbreken.

    Gadaffi voorspelde ‘zee van chaos’

    De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Angelino Alfano verklaarde maandag dat Libië een ‘absolute prioriteit’ is en er voor de internationale gemeenschap ‘geen minuut te verliezen is’ om in te grijpen. ‘Als de milities van het Kalifaat sneller oprukken dan de besluiten van de internationale gemeenschap, hoe kunnen we het vuur in Libië dan blussen en de migratiestromen tegengaan? We lopen het risico op een ongeëvenaarde exodus.’

    Vorig jaar arriveerden ruim 170.000 immigranten uit Noord Afrika per boot in Italië. Sinds afgelopen vrijdag werden er bijna 4000 op zee gered. De met hulp van de NAVO afgezette en vermoorde Libische leider Muammar Gadaffi voorspelde exact wat er in zijn land is gebeurd: militante islamisten zouden strijden om de macht, en de Middellandse Zee zou in ‘een zee van chaos’ veranderen.

    Ook Soefistische islam zeer gevaarlijk

    De brieven met de ISIS plannen zouden zijn ontdekt door Quilliam, een organisatie die tegen het Westen doet alsof het tegen extremisme strijdt, maar in werkelijkheid tegengestelde doelstellingen heeft. Directeur Haras Rafiq richtte namelijk samen met de Turkse sjeik Hishma Kabbani de Soefi Moslim Raad op. Kabbani’s leermeester was een andere sjeik, Nazeem Kibrisi, die in 1994 in België een toespraak hield waarin hij pleitte voor de wederoprichting van het Ottomaanse Rijk. Dat de huidige president van Turkije, Recep Tayyip Erdogan, daarbij op de eerste rij zat, zal geen verbazing meer wekken. (1)

    De Soefistische islam wordt in het Westen ten onrechte als de meest vreedzame en daardoor meest onschuldige variant van Mohammeds ideologie beschouwd. Het is juist de meest gevaarlijke, aangezien het exact hetzelfde nastreeft als de meest radicale moslimterroristen –namelijk de hele mensheid onderwerpen aan de islam-, maar dit op een veel gehaaidere wijze doet door het Westen voortdurend zand in de ogen te strooien met termen zoals ‘dialoog’, ‘co-existentie’ en natuurlijk ‘vrede’.

    Xander

    *

    UITLEIDING

     

    Als zijn haring niet braadt in Die Joekreen, battert Mohbama dan maar op de rug van de bevechters van Het Beest. Stel U voor: Frau Merkel verklaart zonder omwegen, dat ze de Pöet verkiest Boven hem, en, tussen de lijntjes door, dat zij Europa niet wil meesleuren in zijn buitenlandse politiek. Die is er inderdaad alleen maar, om de Amerikaanse binnenlandse problemen te verdoezelen.

    Ho maar, reageert Het Zwarte Monster, met een spraakwaterval van maar liefst 40 minuten, die zelfs Hans de Bonte Os bijna in een delirium brengt, als dat zo zit, dan gebruik ik de ISIS-affaire om wereldwijd de goede kanten van Het Beest in de verf te zetten.

    En de wereld, met de ogen toe, loopt daar in!

    Er zal dus geschieden wat Mohbama wil: stop het verketteren van ISIS, die jongens bedoelen het goed. Het is dat fascistisch Westen dat hen verkeerd begrijpt. ISIS = WREDE….

    Als die ‘ongelovige honden’ dat mar eens wilden begrijpen!

    *

    Spaar ons Heer, en bekeer de zielen

    Die door het ongeloof,

    door ’t vermaak misleid

    *

    Dit is een flard van een lied uit de tijd van de H.Hartebonden, samen gezongen door al de aanwezigen, zo hard en zo dreunend, dat het kerkgewelf bijna inviel. Dat was kort voor de Landing in Normandië, want ik herinner mij toen angstig omgekeken te hebben naar de schaars verlichte kerk, want als misdienaar zaten wij toen geknield op de trappen van het altaar. Boven de stemmen dreunde het orgel, en de Pastoor stond met schuin opgeheven hoofd, te luisteren als had hij een glimp van de Hemel gezien. Dat lied moet toen ook in Duitsland gekend geweest zijn, want de paar aanwezige Duitse soldaten stonden luidkeels mee te zingen….

    Moest het zo zijn, dat dit lied binnenkort terug wordt opgediept, zal er waarschijnlijk, voor het is uitgezongen, door de vijand, in plaats van mee te zingen, al geschoten worden.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    20-02-2015, 11:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    19-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2404

    *

    .

    *

    .

     

    Het laatste bolwerk dat in 1227 werd opgegeven

    .

    In opdracht van Het Beest werd het manueel onder meters aarde bedolven door verslagen en gevangen genomen Kruisvaarders.

    Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Akko_%28stad%29

    *

    INLEIDING

     

    Toen, van 1096,de 1ste tot 1227, de 9de Kruistocht werd en ook veel gepalaverd maar het Beest werd per slot van rekening in zijn hol gehouden. Om dat nu te herhalen, is het – zonder naar mirakels te vragen - waarschijnlijk al veel te laat. De roep om ‘sterke Leiders’…..

    Sterke leiders!!!!! Maar dat is toch klinkklare onzin! We moeten gewoon leven zoals2404 de Zwarte Ongelukskater uit de USA dat ziet: helemaal niet ‘at war’ willen zijn met geen enkele religie, vooral niet met de zijne, maar gewoon de excessen zoveel mogelijk minimaliseren, en als ’t werkelijk al eens niet anders ka, deze dan een heel klein beetje….beloven te bestrijden. Ach ja, ze staan even ten Zuiden van Rome, juist. Et alors? Rome is niet het einde van de wereld!

    Zou die kunstenmaker zich soms realiseren, dat er te vroeg en teveel brutaal geweld wordt gebruikt? Dat de wereld er nog niet rijp genoeg, maar vooral nog veel te sterk voor is? Uit zijn boodschap is alleen te onthouden, dat we gewoon onze zwakke leiders moeten om vooral veel bla-bla-bla te verkopen. Dan komt het vanzelf wel goed. Ondertussen niet vergeten hun geheime informatie door te spelen naar Big Brother.

    Maar dank zij Pegida is de enig juiste geest uit de fles.

    De Nieuwe Realist, http://joostniemoller.nl/ is een collega die gelukkig (ook) geen blad voor de mond neemt. ‘Samen Sterk’ zullen we maar zeggen, zodat die twee beginletters ‘Gedundenes Fressen’ zijn voor onze attente doodsvijanden, de poco Moh Bama vriendjes.

    Ik schrijf opzettelijk ‘doodsvijanden’, want dat is gewoon realistisch-EUSSR gedrag van onze Grote Verstanden in hun Ivoren Torens. Dergelijk gedrag is tot nader order, uniek in de Geschiedenis der Mensheid.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://joostniemoller.nl/2015/02/hoogste-tijd-voor-nieuwe-sterke-europese-leiders-tegen-isis/

    *

    Hoogste tijd voor nieuwe sterke Europese leiders tegen ISIS

    Door Joost Niemöller

    *

    Wie de berichten van de afgelopen dagen volgt, ziet dat ISIS in Irak kennelijk niet onder de indruk is van de bombardementen van ‘de coalitie.’ Ze zijn een offensief westwaarts begonnen richting de stad Erbil, waar zich ook Nederlandse militairen bevinden. Meer zuidelijk, op vijf mijl afstand van een enorme Irakese legerbasis, waar zich ook honderden Amerikaanse trainers zouden bevinden, heeft ISIS 45 mensen levend verbrand, als teken van hun macht, en als afschrikking. Ik hoor niets over tegenaanvallen. Het is de vraag hoe sterk de Koerden zijn. Over de kracht van het Irakese leger, dat zich zo makkelijk liet overlopen, hoeven we ons al helemaal geen illusies te maken.

    Men lijkt zich in Irak angstig in te graven en af te wachten tot ISIS een fout maakt.

    Nog veel ernstiger is de situatie in Libië.

    Italië vreest van daaruit een invasie, maar lijkt nauwelijks over de militaire middelen te beschikken iets tegen ISIS in Libië te doen.

    Er is een intern document uitgelekt waaruit blijkt dat ISIS van plan is Europa te laten overstromen door migranten, door de chaos en het geweld in Libië te vergroten. Met die migranten kan ook ISIS meereizen Europa in.

    Eerste doel: Rome.

    Er wordt nogal eens gezegd dat ISIS militair niet veel voorstelt. De laatste berichten wijzen daar niet erg op. Ondanks de tegenslagen die ISIS geboekt heeft in Kobani, na maandenlange strijd, lijken ze nog niets aan slagkracht verloren te zijn. ISIS heeft geen tanks of vliegtuigen nodig. Met het aanjagen van angst, verspreid door berichten over steeds meer onvoorstelbare wreedheden, en de doodsverachting van hun strijders komen ze al een heel eind. Wat ze vooral ervaren is de zwakte van het Westen.

    Het Westen durft niet openlijk te spreken over de islamisering in Europa, over de aanhang onder moslims in Europa voor ISIS, en lijkt al helemaal geen plannen lijkt te hebben om ISIS te verslaan. Waar bleef die bijeenkomst op hoog EU niveau toen ISIS zwoer op te trekken naar Europa? Als één man achter Italië? Waar was Merkel? Waar was Hollande? Europa heeft zwakke, weifelende leiders, dat is het grote probleem nu. Eerlijk gezegd jaagt dat me veel meer angst aan dan ISIS zelf met hun horrorfilms.

    *

    UITLEIDING

     

    Niet Merkel en Hollande op kop, maar Marine La Plume met Geert Wilders: dat zou pas effect sorteren. Een beetje zoals de BDWërs ’s Lands Bestuur gans ‘anders’ zijn gaan aanpakken. Zonder revolutie, zonder bloedvergieten, zonder straatgeweld en dus ook bijna zonder resultaat. De PS eindelijk en hopelijk voor altijd buiten spel, met de Kleine Croo en de gezellige (zeer bekwae) Maggie die de MR lijk een oude knol achter zich aan de teugel meevoeren. ‘C’est honteux’ volgens Laurette Mitraillette, maar het werkt.

    Nu nog een wetteke of twee er door duwen, die de syndicaten ontbinden, tenzij zij de rechtspersoonlijkheid aanvaarden, en we zijn goed onderweg om Vlaanderen zelfstandig te maken. Iets dat alleen zal lukken, als de Rechtlijnigen mogen meespelen. Niet ener- of anderzijds, maar recht door zee. Klinkt het niet, zo botse het!

    Enne, van zodra de Geert President wordt van Holland, Friesland, Zeeland, en al de overige Lage aden, kunnen we nog ne keer klappen. Er schijnt sedert 1839 in Coburgland een soort Wet te bestaan, dat er in alle eeuwen der eeuwen – Amen -geen Oranje meer Koning mag spelen in dit land. Geen probleem dus, want deze keer gaat het om een vrij verkozen President en niet om een telg die in de juiste wieg is geboren. Prins Bier en zijn sympathieke Argentijnse troela zullen wel een ander bestaan vinden: ze zijn er rijk genoeg voor.

    Zodat ‘Minder! Minder! Minder’ uiteindelijk kan vervangen worden door Geen! Geen! Geen! Wat misschien niet mooi is, maar zeer lucratief….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    19-02-2015, 17:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2403

    *

    .

    *

    .

    De Italiaanse Pers:

    (in vrije vertaling)

    .

    Libië samen met Italia richting UNIO: we zijn er klaar voor om de rol van voortrekkers op te nemen…..

    *

    INLEIDING

     

    De Pers van het Thuisland, bij monde van http://www.vandaag.be/ met veel bla-blbla maar zoals altijd met de    handen in de broekzakken, rapporteert. Verder gaan kunnen ze niet, want dat zou racistisch zijn…. Het kan dus vriezen of het kan dooien, of altijd nog erger. De Beesten stellen vast, dat er met al die afgesneden koppen geen zaad in ’t bakske komt. Dus zijn ze – voor zover Beesten daartoe in staat zijn – even gaan nadenken. Ze zoeken het nu wat in lagere regionen. Inwendige onderdelen om bevriende lijken weer tot leven te wekken. Is een veelbelovende branche met goede vooritzichten.

    Waarschijnlijk verhandelen die ook, met het oog op het in stand houden van hun getalsterkte, bepaalde voortplantingsorganen m/v van hun gevangenen. Die hebben dat niet meer nodig.

    De Duitse socialisten uit de Nazi-tijd hadden een vergelijkbaar proefproject, o.a. met de beruchte Dr. Mengele. Maar dat was een enkeling die louter handelde uit wetenschappelijke motieven, om de mensheid te helpen. Hij was dus geen Beest, maar een geleerde, wat voor de slachtoffers een wereld van verschil was.

    Al die Frankensteins treden op in het teken van Het Beest. Al is het deze keer toch merkwaardig, dat het juist Iran is, een ander land van het Beest, die de kat de bel moet aanbinden. Dat wil zeggen, dat een belangrijk onderdeel van het Beest partij kiest tegen Het Beest. Net een krokodil met haar eigen staart in de wijd opengesperde kaken.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vandaag.be/buitenland/157910_irak-beschuldigt-is-van-organenhandel.html

    *

    Irak beschuldigt IS van organenhandel

    *

    ‘Terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) verdient geld met illegale handel in organen’, zegt de Iraakse VN-ambassadeur Mohammed Ali al-Hakim in New York op de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties.

    Volgens de ambassadeur hebben de extremisten artsen gedood die geweigerd hadden met hen samen te werken. ‘De Iraakse regering heeft massagraven ontdekt met lijken, waarvan organen waren weggehaald.’

    ‘Enkele van de lijken die we gevonden hebben, waren verminkt, enkele lichaamsdelen ontbraken’, verklaarde de ambassadeur. ‘Dat is een andere vorm van financiering.’ De voorbije weken zouden minstens tien artsen om het leven zijn gebracht, die geen organen hadden willen verwijderen. Hij beschuldigde de militie ervan archeologische goederen het land uit te smokkelen, eveneens als bron van financiering.

    De Veiligheidsraad besliste een resolutie om de financiële bronnen van IS en andere radicale groepen in Irak en Syrië op te drogen. De extremisten halen hun geld onder meer uit de handel in olie, losgeld voor gijzelaars en giften uit het buitenland.

    *

    UITLEIDING

     

    Zou het echt kunnen, dat de krijtlijnen voor de vernietiging van Het Beest, samen door Libië en Italië getrokken worden? Sedert Mussolini had dit heerlijk land hier aan de overkant der Alpen eindelijk ook zijn eigen kolonie. Pal aan de overkant van de Mare Nostrum, een minuscuul deeltje van het vroegere enorme Regnum Romanum. Sedertdien werd deze kolonie – voor zo ver als mogelijk - opgetrokken in de vaart der volkeren. Zelfs onder Khadafi werd er wederzijds een handel gedreven die in de rest van Europa alleen maar na-ijver kon wekken. Vrienden betonen in dik en dun elkaar raad en bijstand.

    Of ze de Verenigde Nazi’s nu achter zich zullen krijgen om zich tegen Het Beest teweer te stellen? In de vraagstelling ligt het antwoord besloten.

    De UNO, de Nato, de EUSSR, zullen hierover internationale colloquia organiseren om het probleem ten gronde te ontleden. Misschien lost het in die tussentijd wel zichzelf op.

    Zou het inschakelen van Pegida tegen He Beest geen betere suggestie zijn? Die kunnen op korte tijd een échte Tiende en Laatste Kruistocht op poten zetten, die naadloos aansluit bij de 9de en laatste Middeleeuwse Kruistocht. Die bloedde toen uit in 1272 met De Val Akko. Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Negende_Kruistocht

    Akko in ’t Fransoos is Acoz, en op die roemruchte naam heeft Filip de Laatste van Coburgland via zijn Mattil d’ Hoedekem d’ Acoz beslag gelegd.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    19-02-2015, 16:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2402

    *

    .

    *

    Je bent jong, en je wil wat….

    .

    (L) De Belgische militair, bij ons intensief opgeleid om te doden….

    *

    INLEIDING

     

    Wacht, even de titel hierboven verduidelijken. Vuur is niet gevaarlijk, de eenzame brandweerman is dat wel. Ziet U trouwens zeer duidelijk ook op de foto van de twee door Het Beest gebeten moordenaars na het commando ‘Presenteer Geweer’ zoals we dat kunnen horen op iedere 21ste Juli.

    Slinxe logica, of anders gezegd: de logica van Het Beest zelf, in een van zijn vele gedaanten.

    O, en dat een ex-boeffer van den Armee Bels met 2 jaar arktijklessen met alle soorten wapens, die van uit Syrië of zo, op het scherm staat te zwaaien met een slagersmes en daarbij schruwelt dat hij wraak wil nemen: wie kan daar tegen zijn, buiten enkele fanatieke rechts radicalen? Een alleen staand geval, zegt U? Geen ideologische achtergrond? Juist! ’t Zijn wij die een slag van de molen hebben.

    Niemand die het ooit gedacht heeft van dat soldaatje: het was toch een verstoten jongere die een betere kans verdiende. Tot hij die zocjt en vond in het afkappen van de handen die hem groot gebracht hadden.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/02/linkse-fossielen-in-actie-tegen-geert-wilders/

    *

    Radicale islam gevaarlijk? Welnee. Wilders, die is pas gevaarlijk!

    *

    Welkom in de wereld van de linkse fossielen die maar één doel in het leven hebben: het bestrijden van Geert Wilders en de PVV.

    Een Comité van Waakzaamheid tegen Herlevend Fascisme wil de oppositie tegen extreem rechts in Nederland bundelen om de democratie te beschermen.

    Het Comité bestaat uit “een groep intellectuelen en activisten uit het hele land” (plus Anja Meulenbelt). Nou, dan weet je het wel. Volgens de oprichter van het speciale Waakzaamheidscomité, politicoloog Kees van der Pijl, is Wilders een “neofascist die een burgeroorlogklimaat propageert”, en is de dreiging van de radicale islam complete onzin. Tegen The Post Online zegt hij:

    “De dreiging waar steeds over gesproken wordt is voor een groot gedeelte fictief. We leven in een autoritaire samenleving. De angst die momenteel regeert is absoluut disproportioneel. De aanslag in Parijs was verschrikkelijk en de demonstraties daarna indrukwekkend, maar er is ook een nationale zwetstoestand door ontstaan. Er werd gelijk gesproken over islamitische strijders en vervolgens ontstond er een enorm theater.”

    Sterker nog, we kunnen beter gewoon thee gaan drinken met de moslimterroristen:

    “In het huidige systeem is het zo dat mensen die maar half-half meedoen in de maatschappij snel het verkeerde pad opgaan. Dat heeft helemaal niets te maken met de gevaren waar Wilders steeds op hamert. Steeds naar de moslims wijzen is de strategie van de spanning, het gebruik van angst en desinformatie. Er bestaat een fabel dat je met terroristen niet moet onderhandelen, maar volgens mij is communiceren nog altijd beter dan mensen zomaar weg te zetten als duivels.”

     

    Sneu, sneuer, sneust. Het zijn toch echt radicale moslims die de aanslagen hebben gepleegd in Brussel, Parijs en Kopenhagen. Maar Wilders, die juist waarschuwt voor de gevaren van moslimterroristen, moet worden bestreden? In welke sprookjeswereld leven die linkse fossielen eigenlijk? Man, man, man. Als ik links was, zou ik meteen afstand nemen van de kletspraat van deze ouwe hippies.

    *

    UITLEIDING

     

    Ja, die ‘Power Flower’, wanneer zullen die ‘flowers’ ooit eens helemaal verwelkt zijn en klaar voor het stort?! Of, anders gezegd, de door Het Beest Bezetenen, die met slagersmessen onze koppen beloven te snijden, zij zijn de goeden en wij die ons daartegen verzetten, zijn de slechten…. Mao, Stalin, Hitmer, die waren maar heel kleine Beestjes, in vergelijking met Het legendarische Beest dat nu op ons afkomt.

    Waar naartoe Slinxe logica toch kan leiden! Communisme, socialisme, fascisme enz, waren nog niet erg genoeg. Het ergste moet nog komen.

    Wedden dat er op dat ogenblik veel kerken zullen te kort zijn?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    19-02-2015, 07:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2401

    *

    Donderdag 19 februari

    Zon 7u48-18u06

    H Bonifaas

    *

    .

    *

    .

    *

    K.Z. Lager Mauthausen,

    .

    Afbeelding v/d dood, tot zijn eenvoudigste vorm herleid

    *

    INLEIDING

     

    Het moet niet altijd over Auschwitz, Treblinka of Buchenwald gaan: ook in een soort ‘bij-kamp’ als Mauthausen (Oostenrijk) is de dood nog altijd voelbaar aanwezig. Al stierven er daar heel wat minder.

    De be-wegwijzering aan de rand van de autostrade leidt eerst naar een gezellige dorpsstraat met terrasjes vol keuvelende ‘Gemutlichkeit’, even verder staat de richting aangeduid ‘Vorheriges Konzentratioonslager’ en rijd je de parking op, net als bij een pretark vol dagjesmensen. Links en wat lager, de riante landelijke villa voor de bewakers, met zwempool, en rechts de lange muur met de sombere toegangspoort. De luidsprekermuziek is tactvol, voelbaar afwezig…

    Hier geen geweerkolven die de massa binnendrijven, maar een vriendelijk loketfraulein in typsche klederdracht, dat toegangstickets verkoopt.

    Even slikken en doorspoelen: de tegenstelling kan niet groter zijn.

    *

    Met deze reisherinnering in het achterhoofd en dus met een glimp van herkenning, las ik de titel van onderstaand opstel bij E.J. Bron. Om vast te stellen, dat het bijna weer zo ver is. Deze keer niet ‘Hier spricht man Deutsch’, maar in onleesbare spagetti-slierten, tegendraads van rechts naar en Slinx: hier spreekt men Arabisch. Met de Halve Maan, waarin die Rote Rose.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    “Onderbuikgevoelens”

    *

    Als je naar bijv. Duitsland kijkt dan slaat de schrik je om het hart. Vooral nu het weet dat zij het volk niet helemaal voor idioot kan blijven houden. Kijk, zo’n burgemeester van Dresden die er een extra bedrag van de burgerij, ook van de Pegida-aanhangers dus, voor uitgetrokken heeft om die mensen te bestrijden. Al eerder betaalde ze de Antifa´s, de stoottroepen van de politiek, om tegenstanders te dwarsbomen, een toontje lager te laten zingen. Deze keer waren het € 105.000,- die de gemeente Dresden uit de gemeentekas greep. Dit noemen we oneigenlijk gebruik ofwel diefstal om degenen die dat geld opbrengen mee te bestrijden.

    Misschien begrijpt u nu waarom er al direct na de Tweede Wereldoorlog zowel in West- Duitsland als ook in Nederland acties van tegenstanders/bestrijders van de vrijheid door de belastingbetalers financieel werden gesteund. Tot op de dag van vandaag wordt hen geen strobreed in de weg gelegd, integendeel!

    In Nederland werd en word het, als je op verkeerde ontwikkelingen in de EUSSR wijst,   aanvankelijk afgedaan als onderbuikgevoelens, toen kwam daar ook nog de aanzwellende import bij dan was je fascist, racist en noem het maar op. Voor mij was dat het bewijs dat je gelijk had. Vandaag de dag zien we wie er gelijk had en nog altijd heeft. Helaas!

    Socialisme

    In welke vorm dan ook; communisme, maar ook Groen, zgn. links-liberalen, linksen of nationaalsocialisten of onder welke naam zij ook opereren, zijn er op uit om de beschaving op te ruimen. De mens zal en moet een eenheidsworst worden, allemaal in een vormloos bijpassend jack. Zoiets als een Mao-kostuum. Iedereen zo gehersenspoeld dat de mens alles doet wat het systeem van hem wil, al dan niet met chip.

    Reeds eerder zijn sterrenhotels aangewezen als onderkomst voor “cultuurverrijkers”. Eerder gebeurde dat al met particulieren, niet alleen in Oostenrijk en Zwitserland, maar in Duisburg en Dortmund. Die moesten hun huizen uit om plaats te maken voor gelukzoekers waarvan velen met meerdere identiteiten, dus evenzoveel uitkeringen. Nu weer een vakantiekolonie in NRW. Gewoon gevorderd voor cultuurvernietigers die ons weer bergen geld en veel last gaan bezorgen.

    Veel te laat

    In Duitsland is een massabeweging genaamd Pegida ontwaakt die de politiek door heeft, maar die moet zo snel mogelijk uitgeschakeld worden. Men deinst er zelfs niet voor terug om de speciale Antifa-stoottroepen van de linkse politiek in te schakelen en de gemeentekas aan te spreken, nota bene het geld dat door o.a. de mensen van Pegida werd opgebracht.

    Wij moeten eerst Brussel slopen, dat betekent namelijk de ondergang van Europa. We kunnen en mogen niet wachten tot het hele zootje van ellende in elkaar stort. Als trotse Europeaan staan wij boven de Midden-Oostencultuur waaraan de EU-adepten/profiteurs ons hebben uitgeleverd. Moeten wij het onderspit delven voor een doodscultuur die in de 7e eeuw is blijven stilstaan, wier enige ‘cultuur’ het uitmoorden van volkeren is die zich niet bij haar aansluit? Eerst Joden, maar die verdedigen zich tenminste, daarna de homo’s en vervolgens de christenen. En daarna zijn onze wanbestuurders aan de beurt, tenzij ze de tent respectievelijk jurk aantrekken.

    Met welke bedoeling is men in ’s hemelsnaam een partner- en vriendschapsverband aangegaan met zo´n een satanscultuur? Ik heb u dat al diverse keren uitgelegd, maar zal niet nalaten dat te blijven doen: GENOCIDE op de etnische Europeaan en daarvoor is Brussel een vriendschap met ongelimiteerde import van barbaren met deze doodscultuur aangegaan. Hitler had zijn gaskamers, de EUSSR haar islam.

    Om de kwaadaardigheid van de EUSSR nog eens te onderstrepen, lazen we vandaag dat het monster, blankenhater Mugabe, van de EU € 234 miljoen krijgt. Jarenlang heeft hij stelselmatig het volk onderdrukt en de blanken, de steunpilaar van Zimbabwe, vernederd en verjaagd.

    Wees niet blind en trek uw conclusie!

    “WIE SLAAPT IN DE DEMOCRATIE, WORDT WAKKER IN DE DICTATUUR”

    Door:
    “Peter Selie”
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    UITLEIDING

     

    De Duitse Natio,aal Socialisten dodden in het verborgene. Ze verzamelden hun slachtoffers, om ze later ergens in een bosrijke omgeving en met ‘Deursche Geuntlichkeit’ zu ‘vernichten’. De Nazi’s doodden om ze kwijt te zijn. Het Beest echter, doden om het plezier van het doden. Daar zijn we nu al, een stuk voor het onze beurt is, van verwittigd met de meest moderne ‘sociale media’…

    *

    Wij moeten dus ons verdedigen waar we staan. Anders breekt Het Beest los en zal Satan het vuur bij hem in de hel kunnen stoken met onze afgekloven knoken.

    *Het is al een heel eind over tijd om in het verweer te kruipen. Uno, Nato, of hoe we verder ook mogen heten, bijna onbetaalbare instrumenten om ons te beschermen, roeren niet.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    19-02-2015, 06:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    18-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2400

    *

    .

    *

    .

    *

    Er bestond toch al een 6de Gebod?

    .

    Maar blijkbaar niet auteurrechterllijk beschermd…

    *

    INLEIDING

     

    Waar of niet; het stond vandaag in De Frut: de Riberaren willen via de Rechter het zwerfvuil de grens over! Nie neuten! Gene zever! Het moet zelfs gaan via vonnissen met kracht van gewijsde! Met de dwingende tussenkomst van Internpol.

    *

    Heb altijd al een boontje gehad voor de Quickie. Alleen al omdat hij in Kortrijk, de vlasstad en Tsjevenburcht, de Tsjeven na de laatste Gemeenteraadsverkiezingen, een hak heeft kunnen zetten. Wolletje Declercq, de vroegere Burgemeester, speelt nu ergens een ondergeschikte rol op zijn maat bij de Lotto.

    Crimineel zwerfvuil – ook hier geboren? – het land uitzetten: wie gaan ze hiervoor meebrengen?

    O, ik zie het al: ze gaan die stationeren 10 cm over de grens, zodat we in de kortste keren omringd zullen zijn door (nog meer) criminelen….

    Me dunkt (me tinke, me ziere, zei ons Ma): Quickie, dat U één woordje hebt gemist: de bestemming van die uitwijzing naar het thuisland. Uitwijzen: so far so good, maar met verplichte (en terugbetaalde?) verplaatsingskosten?

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.gva.be/cnt/dmf20150218_01535354/open-vld-wil-zesde-straf-invoeren-verwijdering-uit-belgie

    *

    Open Vld wil zesde straf invoeren: verwijdering uit België

    *

    Open Vld wil dat rechters de keuze krijgen om als enige straf op te leggen dat iemand België moet verlaten. Illegale drugsdealers of dieven zouden daardoor niet meer eerst langs de gevangenis moeten.

    Bij het opleggen van een straf heeft een rechter vandaag vijf keuzes: een geldboete, een gevangenisstraf, elektronisch toezicht, een werkstraf of een voorwaardelijke straf (probatie). Daar zou binnenkort een zesde keuze bij kunnen komen: de verwijdering van het grondgebied, voor criminele vreemdelingen zonder papieren. Dat staat in een wetsvoorstel van Carina Van Cauter, Sabien Laha­ye-Battheu en Vincent Van Quickenborne, die alle drie voor Open Vld in de Kamer zetelen.

    In geval van heel zware misdrijven, zoals moord of kindermisbruik, kan de verwijdering van het grondgebied niet als autonome straf worden uitgesproken. Dat moet wel kunnen voor kleinere misdrijven, zoals drugsdelicten, geweld of diefstallen: feiten waarvoor net veel criminele vreemdelingen tegen de lamp lopen. Als rechters hen kunnen verplichten om het grondgebied te verlaten, hoeven die vreemdelingen niet eerst meer hun straf hier uit te zitten (om pas nadien te worden gerepatrieerd).

    Van Cauter zegt dat de verwijdering van het grondgebied als straf, opgelegd door een rechter, niet hoeft in te druisen tegen de mensenrechten. ‘Andere landen hebben ook al een verwijderingsstraf. Uiteraard moet er rekening worden gehouden met bijvoorbeeld het recht op een gezinsleven.’

    *

    UITLEIDING

     

    Vindt U ook niet, dat men – de Regering – er niet al te los op af gaat?

    Dat 6de Gebod, dat van Quickie & C°, moet en er niet eerst met al die landen van herkomst, een soort ‘bilaterale overeenkomsten’ gesloten worden, dat zij de vonnissen van onze Rechters moeten aanvaarden? Anders gezegd: dat de Rechters bij iedere uitwijzing, ook zeker zijn van de boter bij de vis?

    Zou te mooi zijn om waar te zijn.

    Net zo met de aangekondigde invoering van de ‘kilometerheffing voor camions’: hoe denkt men dat te flikken voor de buitenlanders die massaal onze wegen kapot rijden? Zullen er aan alle, maar dan ook aan alle grensovergangen, bij manier van spreken zelfs aan de voetwegeltjes, check-punten instellen? Een soort GRENSBEWAKING??????

    Ook dàt zou te mooi zijn, om waar te zijn.

    *

    Nu moet ik toch even slikken. Om meteen mijn lodderig oog te laten vallen op decennia-lange alle de voorgaande elfendertig regeringen die we vroeger hebben ondergaan. Wat hebben die, voor zover ze nog in leven zijn, daarop te zeggen?

    Kan ik het helpen, dat bij mij spontaan op de achtergrond van mijn gedachten, het beeld oprijst van bengelende lichamen die als wasgoed aan de lijn, heen en weer waaien in de wind? Ze zouden wel voordien de tijd moeten gehad hebben, om bij hun Notaris de nodige schikkingen te treffen ivm. hun persoonlijk bij elkaar gestolen nalatenschap dat aan de beslagname is ontsnapt.

    *

    En wat zou U zeggen, als ons taalgebruik zo een beetje zich zou aanpassen, weg van de politieke correctheid en de rond de pot draaierij, aan de droge werkelijkheid. Als nu zelfs al meisjes van 15-16 jaar blijken te zijn ‘geradicaliseerd’ om te gaan vechten in Syrië. Dan heeft dat meer weg van razernij, van bezetenheid. Want stel U voor: in de USA vindt men als oplossing voor dit probleem: hen pamperen met nog kostelijker pampers. Zie ‘De Avonturen van Bonte in Amerika’.

    Duidelijker zou dus zijn, het te hebben over de Bezetenen van Het Beest. Niks ‘radicaliseren’, maar een vijs kwijt in het hoofd. Zelfs meerdere vijzen! Alleen dat hofd amputeren, zoals bij ISIS, helpt.

    *

    Vooruit, Quickie; ne neuten!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    18-02-2015, 16:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2399

    *

    Woensdag 18 februari

    Aswoensdag

    Zon 7u50-18u04

    H Bernadette Soubirous

    *

    18/02/1546 Overlijden Maarten Luther Geboren 10/11/1483, die met reden, op dat ogenblik katholieker wilde zijn dan de Paus. Waar op dat ogenblik het celibaat alleen nog van toepassing was op de lagere geestelijkheid, niet op de Kerkelijke Hovaardighiedsbekleders. Die leefden van de verkoop van aflaten (vluggere toegang tot de Hemelse Zaligheid!) als koningen en keizers, omringd door alle mogelijke praal en pracht. Vandaar dat Luther het leergezag van de toenmalige Kerk verwierp en hij zich uitsluitend baseerde op de eenvoud van de Bijbel, als zijnde het Woord van God, waardoor hij meteen de mening van het overgrote deel der bevolking vertolkte.

    Vooral in de Lage Landen had deze broedertwist rampzalige gevolgen, omdat het politiek gedwongen, partij most blijven kiezen voor Rome en hierdoor verstoken bleef van de welvaart die De Gouden Eeuw meebracht voor het ondernemende protestantse Noorden.

    Deze toestand va   n slaafse onderdanigheid smeet vervolgens voor vele eeuwen over de Zuidelijke Nederlanden een verstikkende deken van uitbuiting en leegroof, die duurt tot de huidige dag. Even is er, tot twee keer toe, een kleine hoop geweest dat de twee wereldoorlogen daar verandering zouden in gebracht hebben, maar die hoop werd weggeschoten door de vele vuurpelotons achteraf. Maar heden ten dage zijn er vele volkeren in Europa die op het punt staan hun ketenen te verbreken en van die mogelijkheid moet Vlaanderen profiteren om eindelijk, na meer dan 500 jaar, weer aansluiting te krijgen met de oude fierheid der Vaderen. De landkaart kleurt al geel, sedert 2007, zij het nog met ranzige roze-rode-groene kantjes. 2014 werd het jaar waarover in de Geschiedenis zal geschreven staan, dat de mensen die toen leefden, terug aansluiting hadden gevonden met hun glorieus verleden, zodat dit verleden eindelijk herboren en nieuw als nooit tevoren, terug kan herleven

    *

    .

    *

    Italiaanse Pers vandaag: de UNO

    .

    … moet er op los gaan!

    *

    INLEIDING

     

    Dit artikel hierna zegt dat ze hem ‘aan de tand voelt’. Beter zou het zijn hem in de ballen te knijpen, net zo lang tot hij overgaat tot de daad. Zoals de Pers in Italia het ziet. Zie afbeelding.

    Dit van die ‘trekstoel’ klinkt iets of wat dubbelzinnig - maar het is hier de VRT niet - met ‘de Daad’ bedoel ik niets onwelvoegelijks, maar wel de volle charters richting alle windstreken. Die 250 levenslange vreters die gemakkelijk in een enkele Boeing 747 gaan, hier houden kost namelijk heel wat meer dan de chartervlucht zelf.

    Dat ‘Uitwijzingsbevel’ is inderdaad een authentieke Belgenmop van het zuiverste karaat. Een mes tussen Uw ribben krijgen door zo’n eeuwige over-tijd-zijnde uitgewezen sacoche trekker, heeft namelijk precies hetzelfde effect als het mes van een ‘geradicaliseerde’ aanhanger van Het Beest.

    Wat kan toch de bedoeling zijn? Als wij als brave Vlaamse burger een verkeersboete oplopen wegens verkeerd parkeren, en deze niet vlug genoeg betalen, staat de volgende week de deurwaarder aan de deur voor het dubbele. Wetten zijn er om gerespecteerd te worden. Dat is een deel van onze cultuur! Niet zo voor vreemdelingen. Die reizen zelfs met het openbaar vervoer het land door in alle richtingen, zonder betalen. En wee de vermetele kaartjesknipper die durft zijn hand uit te steken om te ontvangen! Seffens wordt hij omringd door een bende ‘kansloze jongeren’ met dreigende taal. En dan is een mes vlug getrokken, moet U toch bedrijpen!

    Wiens schuld dat is? Die van de eigen ‘Overheid’ die door Slinx en Groen gehersensoeld is, om tolerant te zijn….

    Wat er dus met typen als Francken Theo van de Partij der Verandering, moet gebeuren, nu blijkt dat hij maar een heel klein beetje beter is dan zijn voorgangers? Die moet plaats maken voor een échte buitenwipper, een kleerkast van een vent, zoals je die vindt aan de toegang van dancings. Wie deze opdracht heeft ‘verkloot’ moet eindigen aan een stevige tak, de voeten lichtjes van de grond….

    Want de UNO… die is er alleen voor als het niet meer nodig zal zijn….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    https://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://www.vlaamsbelang.org/

    *

    Exodus vanuit Kosovo bereikt ook ons land

    Barbara Pas: “Van een effectief uitwijzingsbeleid is in dit land nog steeds geen sprake”

    Sinds enkele maanden zetten Kosovaarse Albanezen in toenemende mate koers richting West-Europa. Ondertussen waarschuwde de Duitse ambassade in Pristina voor “een massa-exodus” vanuit het Balkanland. Volgens de ambassade zijn dan ook dringende maatregelen nodig - zoals het organiseren van “mediagenieke terugkeervluchten per charter” – om de toestroom te stoppen.

    In eigen land worden de berichten over een toenemende instroom vanuit Kosovo in ieder geval bevestigd door de cijfers van het Commissariaat-Generaal voor de Vluchtelingen en Statenlozen. Daaruit blijkt namelijk dat Kosovo in december 2014 en januari 2015 tot respectievelijk de zesde en de vierde plaats in de ranglijst van asielaanvragen opklom. Dat is een opmerkelijke evolutie, zeker gezien het feit dat Kosovo eerder werd opgenomen op de zogenaamde lijst van veilige landen.

    Een en ander toont nogmaals aan dat het niet volstaat om illegalen en afgewezen asielzoekers het fameuze ‘bevel om het land te verlaten’ – ondertussen wereldwijd bekend als het Belgische vodje papier – in de hand te drukken. Vlaams Belang-Kamerlid Barbara Pas: “Zolang een uitwijzingsbevel niet wordt gevolgd door een effectieve repatriëring blijft zich via ‘radio trottoir’ het bericht verspreiden dat België het land is waar men, eens voet aan wal gezet, ook kan blijven.”

    Een bericht dat overigens nog eens werd bevestigd door de recente aankondiging van staatssecretaris Francken dat slechts 10 procent van de illegalen effectief wordt gerepatrieerd, wat betekent dat 90 procent in het land blijft. Veel meer dan als een open uitnodiging aan heel de wereld om zijn geluk in dit land te komen beproeven, kan deze uitspraak niet worden geïnterpreteerd.

    Kamerfractievoorzitter Barbara Pas heeft dan ook aangekondigd de bevoegde staatssecretaris ter zake aan de tand te zullen voelen. “Hoe men het ook draait of keert: de achilleshiel van elke geloofwaardige immigratie- en asielpolitiek is een effectief en efficiënt uitwijzingsbeleid. Daarvan is tot op heden helaas geen sprake,” besluit Pas.

    *

    UITLEIDING

     

    Voor universitairen, die onze Leiders Grote Verstanden toch meestal zijn, zou er een reglement moeten bestaan, dat ze eerst een bepaalde werktijd moeten doorlopen, als stagiair in de onderhoudsploeg. Niet met 14 dagen minder betaald verlof per jaar, maar met helemaal geen. Waar ze leren dweilen als de eerste de beste kuisvrouw, die moedwillig weigert overal het kraantjeswater af te sluiten. Nu dweilen ze met de kraan open…..

    Eenmaal met vrucht die stage doorlopen kunnen ze aan de slag. Tot er ergens weer iets begint te druppelen. Dan vliegen ze het land uit, om hun kennis bij te schaven bij een of ander neger-konig.

    Om de vinger op de wonde te leggen: onze polletiekers, eenmaal in de pluche, gedragen zich als hongerige katers: omwille van het smeer, likken ze des Konings kandeleer. Als een cameleon veranderen ze van N. Vlaamse Alliantie naar N. Belgische Alliantie in het teken van Het Beest.

    Zij zweren in de eerste plaats de eed om de wetten van het Belgische volk te respecteren – een volk namelijk dat alleen in de verbeelding bestaat – en dan gaan ze er op los, al naar gelang de inspiratie van het ogenblik. Altijd in de zekerheid dat hun broodje gebakken zou zijn.

    Na deze diagnose, volgt noodzakelijkerwijze de remediëring… Een betere weg dan hierboven geschetst, bestaat er niet. Al kan er wel ietwat worden afgeweken van de gestelde hoogte van de tak waaraan ze zullen bengelen. Als de voeten maar van de grond zijn…..

    Wedden dat de kieslijsten de volgende keer zo goed als leeg zouden zijn? Met alleen maar kandidaten van mannen van de daad, die van het Vlaams belang!

    Psssst

    Denk nu niet dat ik veranderd ben van gedacht over BDW & C°. Het zijn zeker niet mijn beste vrienden, maar dat ze, voor langere of kortere tijd de regering van dit apenland kunnen leiden, moet men hen toegeven. Zó slecht kunnen ze dus niet zijn!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *








    18-02-2015, 15:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    17-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2398

    *

     

    *

    .

    *

    De hoofdtoon van de Italiaanse Pers?

    *

    *

    Tegen-terreur, nog net niet. Kinderen in de brandkooi.

    .

    • ‘Brave Moslims’ reageren gepikeerd op de gebruiken van hun gestoorde geestesgenoten…

    *

    INLEIDING

     

    Na jaren twijfelen vanwege de lichtgeraaktheid om de dingen bij naam te noemen bij de Islammerij, wordt vanaf vandaag, op deze blog alleen nog gesproken van Het Beest.

    Eerst had k gedacht van te spreken over het afgodsbeeld van Het Gouden Kalf uit Mozes’ tijd; maar kalveren bijten niet en ze vermoorden zekerlijk geen onschuldige kinderen.

    Ik geef gaarne toe, dat er ook brave beesten bestaan, maar die blijven alleen braaf tot zol0lg de net-brave hun beer ontbinden. Wolven huilen altijd samen en in groep, alleen zijn ze veel te laf. Daar komt op de VT binnenkort de zoveelste aflevering van, van Dieren in Nesten.                              

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    IS waarschuwt christendom voor een aanstaande ‘zee van bloed’

    *

    ‘... en ik zag de zielen van hen die onthoofd waren om het getuigenis van Jezus en om het woord van God, en die noch het beest noch zijn beeld aanbeden hadden...’

    Inzet: beeld van de ISIS-video waarop 21 Egyptische christenen worden onthoofd door volgelingen van het beest.

    ‘Waarschuwing: Een boodschap ondertekend met bloed, aan het volk van het kruis – komt spoedig’, is de titel van een nieuwe video gemaakt door ISIS. Op de achtergrond van de banner zijn bloedrood gekleurde golven te zien. De jihadisten maken hiermee duidelijk dat hun massale slachtpartijen op christenen in het Midden Oosten –en daarna ook daarbuiten- verder zullen worden opgevoerd. In het Westen houdt men zich echter liever bezig met de kleinschalige aanslagen in Parijs en Kopenhagen, en zelfs die zijn voor de meeste Europeanen al nauwelijks te bevatten – laat staan de op stoom komende islamitische holocaust in het Midden Oosten en Afrika.

    ISIS voegde de daad onmiddellijk bij het woord door 21 Koptische christenen uit Egypte op een strand in Libië te onthoofden. Op de video van de gruweldaad is te horen hoe de christenen met het mes tegen hun keel gezamenlijk ‘Ya Rabbi Yasou’ (O Mijn Heer Jezus) roepen. Begeleidende tekst van ISIS: ‘ze hielden vol om ongelovig te blijven’. Met andere woorden: ze hadden de keus gekregen om zich tot de islam te bekeren en te blijven leven, maar ze kozen er allen voor om tot de dood trouw te blijven aan hun Meester. (4)

    Egypte bombardeert doelen ISIS in Libië

    De Egyptische president El-Sisi, die zich de afgelopen maanden enkele malen fel uitliet over de islam als religie –en niet enkel over ‘extremisten’-, gaf zijn luchtmacht vandaag het bevel om als vergelding van de massamoord doelen van ISIS in Libië – dat enkele jaren geleden zogenaamd ‘bevrijd’ werd door de NAVO, waarna het land in totale chaos verviel- te bombarderen. Daarbij zouden zo’n 40 tot 50 terroristen zijn gedood. Ook kondigde hij zeven dagen van nationale rouw af.

    Egypte wordt zowel vanuit Libië als de Sinaï belaagd door aan ISIS gelieerde moslim terreurgroepen. Caïro heeft daarom besloten om offensieve actie te ondernemen door te proberen de opmars van de jihadisten naar de Libische hoofdstad Tripoli te blokkeren, en de islamistische bolwerken in Benghazi en Darnah uit elkaar te slaan.

    Sinds het met behulp van het Westen afzetten en vermoorden van de Libische leider Gadaffi worden er met steun van de CIA en Turkije enorme hoeveelheden wapens vanuit Libië naar Syrië, Irak, Jordanië en de Gazastrook gesmokkeld. Andersom zijn er een groot aantal ISIS-strijders van Irak naar Libië gereisd (2).

    God belooft Egyptische gelovigen uitredding

    Op deze video is te zien hoe christenen in Egypte, waar 90% van de bevolking moslim is, moedig de straat op gaan vanwege hun vele verdrukkingen, en tijdens hun diensten God smeken om in te grijpen. In Jesaja 19, dat handelt over de tweede komst van de Messias, staat voorzegd dat dit inderdaad zal gaan gebeuren:

    ‘En dit zal tot een teken en tot een getuigenis wezen voor de Here der heerscharen in het land Egypte. Wanneer zij tot de Here roepen vanwege verdrukkers, dan zal Hij hun een verlosser en een strijder (SV: Heiland en Meester) zenden, die hen zal redden.’ (Jes.19:20)

    De onthoofdingen van gelovigen door volgelingen van het beest (Allah) zijn eveneens voorzegd:

    ‘... en ik zag de zielen van hen, die onthoofd waren om het getuigenis van Jezus en om het woord van God, en die noch het beest (Allah) noch zijn beeld (de Ka’aba steen in Mekka) hadden aangebeden en die het merkteken niet op hun voorhoofd en op hun hand ontvangen hadden; en zij werden weder levend en heersten als koningen met Christus, duizend jaren lang.’

    Meeste westerse christenen blind voor identiteit van ‘het beest’

    Terwijl het beest steeds woester tekeer gaat in het Midden Oosten en Afrika, zijn de meeste Westerse christenen echter nog altijd blind voor zijn identiteit en de tijd waarin wij leven; de protestanten, omdat voor hen de eindtijd altijd nog minstens 100 jaar in de toekomst ligt, en de evangelische- en pinksterchristenen, omdat zij nog altijd denken dat niet de islam, maar het Vaticaan ‘Antichrist’ is, en dat een toekomstige paus in de toekomst bevel zal geven om christenen massaal te laten onthoofden.

    Waar ze overigens naar hun stellige overtuiging toch niet bij zullen zijn, omdat Jezus hen vóór dit alles zou ‘opnemen’ in de hemel – een theologie die door niet één Bijbelvers rechtstreeks wordt ondersteund, maar enkel is gebaseerd op enkele zeer twijfelachtige vertalingen en dito verklaringen van totaal uit hun verband gerukte teksten. Dat is meteen de belangrijkste reden waarom ze nauwelijks waarde hechten aan het lijden van hun medegelovigen in Egypte en talloze andere door moslims beheerste landen; omdat het niet past in hun eindtijdvisie, wordt het gemakshalve genegeerd, gebagatelliseerd of weggeredeneerd.

    Miljoenen christenen afgeslacht

    Zoals we al vaak uitgebreid hebben laten zien voldoet de islam als enige ideologie aan alle Bijbelse kenmerken van ‘Antichrist’, compleet met ‘valse profeet’, tekenen op voorhoofd en arm, aanbidding van een ‘beeld’ (de zwarte steen in Mekka die uit de hemel zou zijn gevallen) en het onthoofden van christenen. Westerse gelovigen kunnen daar maar beter zo snel mogelijk hun ogen voor open doen, want ‘Antichrist’ zal niet stoppen, ook niet als straks miljoenen christenen in het Midden Oosten en Afrika zijn afgeslacht in de naam van Allah en zijn profeet Mohammed.

    Xander

    (1) Shoebat
    (2) DEBKA
    (3) Arutz 7
    (4) Shoebat

     

    UITLEIDING

     

    Hebben wij dan iets tegen dat Beest in Mekka? We hebben er, om maar iets te zegge, evenveel bang van als van een paar miljoen wilde krokodillen rond onze deur.. Mits wij deze – uit voorzorg – naar de achterkant va de maan konden sturen. Dat is gewoon het logisch gevolg van de bedreiging die ze uitmaken.

    In vrede met hen leven, lukt alleen ‘pribatie’ in een soort overgangsmaatregel, in afwachting dat de kaken toeknappen. Zie Libië, waar de steden Benghazi, Tripoli e.a. met een zeker heimwee doen terugdenken aan Erwin Rommel, de Woestijnvos. De heerser daarna, Kadafi, was zeker niet de ideale schoonzoon, maar het bleef er 30-40 jaar rustig. Tot Sarkozy absoluut wat wilde gaan bombarderen… En Bush Sr even later kon triomferen met de kreet ‘We got him’ En ter voorkoming van elke onbescheidenheid, werd de man kort nadien aan een stuk koord gehangen.. We zagen dat zelfs van uit onze luide zetel… Erg, hé!!!!

    *

    Ik begin stilletjes te denken, dat Montgomery in de strijd tegen Rommel, beter in zijn broek had gedaan dan Rommel in Noord Afrika buiten te borstelen. De wereld keek toen als gebiologeerd naar dat ‘Afrika Korps’, op safari tussen de wilden, dat door de felle hitte, zijn eitjes kon bakken op de motorkap van hun 4 x4. Rommel was daar in Afrika, onderweg naar Alexandrië, geland met een handvol taks. Die liet hij echter n dat havenstadje gewoon rondjes rijden. Zodat de Geallieerden vol schrik en beven nar huis rapporteerden, dat Rommel daar geland was met een onmetelijke troepenmacht…Het duurde tot ERl Alamein, een jaar later, voor ze doorhadden, dat de sukkelaar zelfs geen pietrol meer had om nog één meter verder te rijden.

    Het waren toen heroïsche tijden, maar van dat Beest had toen nog niemand gehoord…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     










    17-02-2015, 15:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2397

    *

    Dinsdag 17 februai 2015

    Sprokkelmaand

    Sluiterkensdag voor de jongens

    Zon 7u52-18u02

    H Alexis

     

    *

    .

    *

    17/02/1934 Marche-les-Dames. Koning Albert I, de Ridder-Soldaat van ’14-’18 (*) valt uit het bed (van de wederhelft) van die hoge legerofficier (met pistool) en het dode lichaam wordt terug gevonden de volgende avond aan de voet van een 40 meter hoge rots. Was daar toch wel op die koude, winderige febrrari-nacht helemaal alleen aan bergbeklimming gaan doen.

    Heel het Land en omliggende werelddelen geloofde dat van die val, en, alhoewel de Vorst na die val, hoogst ongewoon, nog steeds zijn bril op had (!) werd de eerreddende versie van La Cour/Het Hof gretig aangenomen. Zodat een lijkschouwing overbodig was. De Vorst werd met de nodige eer begraven, en van het officierskoppel werd nooit nog iets gehoord.

    Einde goed, alles goed. Tenminste, tot met de troonopvolger in Kussnacht (Zwitserland) weer van dadde was, deze keer met de arme Astrid…. Toch wel ’s mirgens om 9 uur pardoes in een ravijn gereden, zeker! Eenmaal thuis, werd Lepold III getroost door een zekere Liliane, waarmee hij toen al een geheime relatie had.

    Besluit; de Seks- en Coburgers hebben iets met rotsen….

    (*) Ridder-Soldaat: die eretitel werd hem toegekend door het Hof, omdat hij, voor het schieten begon, aan de Vlamingen gevraagd had om dapper te strijden voor hem, dan zouden zij, na de Overwinning op de troepen van zijn Neef, de Duitse Keizer, gelijke rechten bekomen als de Franstaligen. Was hij toch zeker glad vergeten, na de oorlog! Integendeel, wie kon gevat worden, o.a. Dr. August Borms kreeg de doodstraf. Had zich al te ijverig opgesteld om inzake de voordelen voor de Vlamingen, het einde van de oorlog niet af te wachten. Zo ook de dichter René Declercq (Deerlijk) maar die kon ontkomen naar Holland. Daarmee was er een einde gekomen aan de 1ste Raad van Vlaanderen, maar ook aan de (beperkte) autonomie.

    Moge beide helden zalig rusten, in afwachting dat hun en onze dromen vervuld worden.

    *

    *

    Met deze man wordt alles nieuw,

    .

    De hemel en de aarde….

    *

    INLEIDING

     

    Na de afbeelding hierboven, even terug met beide voeten op de grond….

    Na het voorwoordje over ‘Marche-les-Dames’ – ja, ’t is waar, ook deze Coburger marcheerde en beklom gaarne en veel - les Dames, the far Ladies, zogezegd… - zal deze Inleiding de kortste ooit worden. Een verstandig man weet wanneer het zwijgen welsprekender wordt dan woorden in de wind…

    U hebt het ook gehoord? ‘Ze’, onze bloedeigen moordenaars, staan even ten Zuiden van Rome….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150216_01531591

    *

    Mensensmokkelaars bedreigen Italiaanse kustwacht

    *

    Zondag zijn tijdens een grote reddingsoperatie nabij het Italiaanse eiland Lampedusa meer dan 2.100 migranten op twaalf boten gered. Dat heeft het Italiaanse nieuwsagentschap Ansa gemeld. Zondag was nog sprake van 1.000 vluchtelingen.

    Aan de operatie op zowat 160 kilometer van de kust van Lampedusa namen Italiaanse en Maltese reddingsschepen deel. De bootvluchtelingen waren ondanks de slechte weersomstandigheden in Libië vertrokken. De 2.164 vluchtelingen werden naar Italië gebracht.

    Mensensmokkelaars

    Bij het 'afzetten' van de vluchtelingen, waren het afgelopen weekend heel wat agressieve mensensmokkelaars aanwezig op de boten. Zij bedreigden de Italiaanse kustwacht, die als de bliksem alle verzwakte en uitgehongerde vluchtelingen van boord moest halen, waarna ze terugkeerden met hun lege boot.

    Dreiging in Libië

    Zaterdag had de Italiaanse kustwacht al 600 vluchtelingen op zes schepen gered en een IJslands schip dat deelnam aan een EU-missie, nam 184 mensen aan boord.

    Zondag had de Maltese premier Joseph Muscat er nog voor gewaarschuwd dat de snel verslechterende veiligheidsomstandigheden in Libië zouden kunnen leiden tot een nog grotere toevloed van vluchtelingen die met de boot Europa willen bereiken. Vorige week kwamen ruim 330 mensen om het leven tijdens de oversteek.

     

    *

    UITLEIDING

     

    In de voornacht op Rai Uno over bootvluchtelingen heel weinig gehoord. Wel was er – zeer uitgebreid een uitgesponnen - een reportage-confrontatie tussen voor- en tegenstanders van de… prostitutie in dit Land. Is wettelijk 100% OK. De wansmakelijkheid ten top, al hadden de ‘onderzoekshoernalisten’ hun uiterste best gedaan om het cijfermateriaal. Van slach en soorten, alle getallen van de regenboog gehoord. Maar het totaal van dat soort ‘dames’ was indrukwekkend. Er zouden er meer zijn dan 400.000, de bijklussende huisvrouwen niet meegerekend.

    Net nog niet zoveel als er Islammers zijn in dit Land. Waaruit de Italianen dan kunnen besluiten ‘no problemi’ - besluiten; ‘Tout va bien, Madame La Marquise….

    U vraagt het mij niet, mar liever eten geve aan 400.000 dames van lichte zeden, dan aan 400.000 potentiële Islam-moordenaars.

    En die drenkelingen? Ach sukkelaar! Die zijn niet eens familie van ons! Het zijn niet onze kinderen, of onze vrouwen. En al zekerlijk niet onze zonen, want die staan bij manier van spreken, in eigen land aan den dop.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    17-02-2015, 08:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    16-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2396

    .

    *

    .

    *

    *

    .

    *

    de Kruistochten! Toen was er tenminste actie! Zelfs bijna gedurende 250 jaa, met wisselend succes, maar we konden ze buiten Europa houden.

    *

    De ISIS-feuilleton, waarin er gedood wordt à volonté, maar nooit uit ideologische motieven. Het is wel even wennen aan dat soort massa-vertoningen. Om de paar dagen, weken, maanden, één is veel gruwelijker om mee geconfronteerd te worden, en in die zin moet ik Stalin gelijk geven: één dode is drama, 1 miljoen doden zijn ‘n statistiek. Waar de Islammerij woedt, is het slechter dan oorlog. Gewoon omdat er ooit wel eens ‘n einde komt aan die oorlog, maar nooit aan de Islam.

    Het waren maar Koptische Kristenen, en dat maakt de zaken lekker heel wat eenvoudiger. Die vechten zelden terug, maar bieden gewoon, zoals hen is voor getoond door de Zachtmoedige, de andere wang aan.

    En nog hebben onze ‘Leiders’, de Verlichte Grote Verstanden van de As Parijs/Bruellabad, de traag op gang komende oorlogsmachine, het nog niet door: de ISIS nodgt gewoon ten dans! De beruchte ‘Dace Macabre’, waar om middernacht op alle kerkhoven de doden (op zoek naar gezelschap) hun graven openen. Juist daarom wordt dat 1.000 jaar oude woord – KRUISTOCHT - voor verzet tegen de Islam uit de kast gehaald. Wat goed is, want de Leiders in Europa hadden dat woord voordien nooit gehoord. Van Geschiedenis weten ze namelijk niks van af. Ze staan daarboven, en weten dus niet dat de Geschiedenis zich voor de zoveelste keer herhaalt. Nu zal minstens hun nieuwsgierigheid geprikkeld zijn. Even Goochelen en ze zullen klaar zijn voor het debat onder elkaar.

    Al aan gedacht, wat optrekken onder het teken van Het Kruis beteknt! Daar moeten lange en vele discussies aan voorafgaan. Er moet eerst in debat gegaan worden, met het gevoel dat er geen tijd mag verloren gaan. Er moet dus ten gronde ‘gedebatteerd’ worden tot het een frank effen is.. Of tot het niet meer nodig is, omdat iedereen toch dood is.

    Wat is dan het probleem? Het kruis-embleem is een groot probleem. Een probleem dat zekerlijk moet ‘benoemd’ worden. Want op de tanks en andere voertuigen van Herr Hitler stond op de flank ook een kruis, en daar mogen zeker geen misverstanden over ontstaan.

    *

    Zodat het moorden rustig nog even kan blijven doorgaan. Tenzij de Pegida-Doenders ondertussen het heft in eigen handen zouden nemen. Om er met de grove borstel door te gaan. Kruis of munt: ook hier bestaat het ‘Voorrecht van Rechts’. En dat moet daarom niet eens in de bebouwde kom zijn! Rechts heeft altijd voorrang!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/index.dhtml

    *

    "IS staat voor onze deur": Italië wil troepen sturen naar Libië

    "Europa, word wakker! We moeten nu ingrijpen"

    *

    "IS staat voor de poort van Europa, de internationale gemeenschap moet tussenkomen om de toekomst van de Westerse wereld veilig te stellen", dat verklaart Angelino Alfano, de Italiaanse minister van binnenlandse zaken in de krant La Repubblica. Italië is bereid om duizenden soldaten naar Libië te sturen om IS te bekampen.

    Libië bevindt zich niet alleen dichtbij Egypte en Algerije, enkel de Middellandse zee scheidt het land van Europa. Het toenemende geweld drijft duizenden vluchtelingen naar Italië. IS heeft al meermaals Rome genoemd in haar expansiedrang. Voldoende reden voor Italië om aan de alarmbel te trekken. Het land wil het voortouw nemen in een internationale coalitie tegen IS in Libië.

    Brand blussen

    "We hebben geen minuut meer te verliezen", zegt Alfano. "De troepen van het Kalifaat rukken sneller op dan dat de internationale gemeenschap beslissingen neemt. Hoe kunnen we dan de brand in Libië blussen en de migratiestromen stoppen?"

    Exodus

    "We riskeren een exodus die oncontroleerbaar wordt. De situatie is dermate urgent dat we nu moeten ingrijpen." De minister sluit ook niet uit dat jihadi's vermomd als vluchtelingen het land zullen binnenkomen om aanslagen te plegen in Italië.

    Risco imminent

    Ook premier Matteo Renzi en minister van defensie Roberta Pinotti hebben zich de afgelopen dagen al in die zin uitgelaten. "Het risico is imminent", aldus Pinotti. "Langer wachten is uitgesloten. "We kunnen niet dulden dat de landen aan de andere kant van de Middellandse Zee gerund worden door een terroristisch Kalifaat."

    Wakker worden

    Premier Matteo Renzi verklaarde op de openbare omroep dat Rome bereid is om te interveniëren en riep op tot een VN-missie. "We vragen aan Europa en de internationale gemeenschap om wakker te worden. Italië is klaar om haar rol te vervullen en onze vrijheid te verdedigen."

    Trainingskampen

    Sinds het regime van Kadhafi werd omvergeworpen in 2011 valt het land ten prooi aan gevechten tussen milities. Wanneer die onrust blijft voortduren, kan IS daarvan profiteren om gebieden in Libië te veroveren. Nu al zijn er trainingskampen van de terreurorganisatie in het land.

    Voet aan de grond

    Gisteren nog verspreidde IS een gruwelijk filmpje waarop 21 Egyptische koptische christenen werden onthoofd op een Libisch strand. Hiermee maakte de terreurorganisatie nogmaals duidelijk dat ze ginder voet aan de grond hebben. "We staan ten zuiden van Rome", zei een beul.

    Als reactie heeft het Egyptische leger verschillende doelwitten van IS in Libië gebombardeerd. Volgens de Libische luchtmacht namen ook eigen toestellen aan de raids deel. Egypte pleit net zoals Italië voor een stevige interventie.

    *

    UITLEIDING

     

    In de Italiaanse Pers is het lijstje (met foto) verschenen dat bij USUS de ronde doet, om dringend te worden vernietigd. Ze staan al ten Ziden van Rome! Overal op die plaatsen staat van alarm: Firenze – Pisa – Venetië – Roma – Assisi en nog vele andere. U moogt twee keer raden welke soort monumenten op dat lijstje voorkomen. Zeer hoopgevend voor de Italiaanse Kustwacht om, met gevaar voor het eigen leven, honderden drenkelingen uit zee op te vissen voor de kust van Lampedusa…. De Premier is hal-over-kop nzzr Brixellabad gevogen voor…overleg en om de rekening te presenteren. Net als bij de buren, de Grieken, is het geld op.

    Zie afbeelding hieronder: Premier Renzi moppert over de UNO – balbo0Keje voor het openingsbal van ISIS – ergens op het strand van Libië, hun vroegere kolonie…. De waanzin is niet meer ver weg!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *








    16-02-2015, 17:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2395

    *

    Maandag 16 februari

    Zon 7u54-18u00

    H Juliana

    *

    .

    *

    *

    Dat is was ‘em

    .

    Sorry voor ’t schenden van zijn privacy

    *

    INLEIDING

     

    Heel even over dat recente ‘fait divers’ in de Deense hoofdstad. Och, laten we daar vooral niet al te zwaar aan tillen. Het kan iedereen overkomen (als slachtoffer bedoel ik) met als voordeel dat je, alhoewel piepe-dood, toch op slag wereldberoemd geraakt.

    Een geboren Noor, zogezegd een Boor Noor, met die ietwat exotisch klinkende naam van Omar Abdel Hamid El-Hussein. Geen familie van die andere Hussein, die fameuze El-Obama uit de Wastobbe (Washing Ton). Het kon de langs her geboren kansloze ‘jongere’ geweest zijn, die naast U was komen zitten op tram 24. Al is er meer kans dat het ’n universitair was, die in plaats van op aarde zijn medemens te willen dienen, de voorkeur gaf aan het consumeren van de hem toegezegde 72 kakelverse maagden in de Hemel.

    Gods wegen zijn wonderbaar!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/2/Deense-politie-weet-wie-schutter-Kopenhagen-was-1706657W/?masterpageid=158493&cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2015-02-15|Deense_politie_weet_wie_schutter_Kopenhagen_was

    *

    Identiteit schutter Kopenhagen vrijgegeven

    El-Husseun werd zondagochtend vroeg door de politie doodgeschoten

    De Deense politie geeft de naam vrij van de man die dit weekend in Kopenhagen aanslagen pleegde op een cultureel centrum en een synagoge. Het gaat om de 22-jarige Omar Abdel Hamid El-Hussein

    Aanvankelijk weigerde de Deense politie de naam van de dader vrij te geven. Maar volgens Deense media gaat het om de 22-jarige crimineel Hamid El-Hussein. Hij was een bekende bij de politie vanwege zijn gewelddadige verleden.

    De in Denemarken geboren El-Hussein had een strafblad waarop meerdere geweldsdelicten en lidmaatschap van een criminele organisatie stonden.

    Charlie Hebdo

    Volgens bronnen bij de Deense veiligheidsdiensten was de jonge Deen 'geïnspireerd geraakt' door de aanslagen op Charlie Hebdo. Die 'inspiratie' moet hij in de gevangenis hebben opgedaan. Want El-Hussein was net twee weken vrij na een celstraf vanwege een steekpartij.

    El-Hussein zou zijn daden alleen hebben uitgevoerd. Toch arresteerde de politie zondagavond twee personen tijdens doorzoekingen in een internetcafé.

    Slachtoffers

    Eén van de twee dodelijke slachtoffers van de terroristische aanslagen in Kopenhagen is de Deense filmmaker Finn Nørgaard. De filmmaker werd van dichtbij doodgeschoten bij een cultureel centrum in de Deense hoofdstad. Dat heeft het Deense filminstituut zondag bevestigd.

    Nørgaard, die in 1991 afstudeerde aan de filmacademie in Kopenhagen heeft een lange staat van dienst als fotograaf, cameraman, producer en filmmaker. In 1992 was hij assistent-cameraman in de Duitse film Die Terroristen. Ook werkte Nørgaard geruime tijd voor de Deense publieke omroep.

    Nørgaard was zaterdag aanwezig bij een bijeenkomst over de vrijheid van meningsuiting in een cultureel centrum in Kopenhagen. Hier werd hij door een schutter van dichtbij met een automatisch geweer doodgeschoten. Drie andere personen raakten gewond.

    *

    UITLEIDING

     

    De ‘goedmenschen’ zitten dus weer met een nieuw probleem. Het zit hen namelijk niet mee, om in dit geval van de dader het slachtoffer te maken, en de schuldigen met de vinger te wijzen tussen de slachtoffers. Al ligt de oplossing binnen handbereik. De daad was (de daden waren) van een criminele enkeling. Heeft helemaal niets te maken met een of andere ideologische achtergrond.

    Zeg nu zelf: als een koe geen koe mag genoemd worden, dan moet men wel rond de pot draaien. Benieuwd of we ooit nog iets zullen horen over wat er bij de ‘zoeking’ aan ‘belastend materiaal’ zou gevonden zijn. Waarschijnlijk heiligenbeeldjes en een fles Lourdeswater…..

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    16-02-2015, 10:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!