MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    27-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5157

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Ja, inderdaad, die Halfweg-Verkiezingen in de (nog altijd stevig) Verenigde Staten, die vooral voor het oog van de wereld voor Trump negatief aangestuurd worden, zijn voor de ganse Vrije Wereld van groot belang. Miesten ze bij ons ook doen.

    Abraham Lincoln

    (1809-1865)

    *

    Trump is, op zijn manier, de voortzetting van de Vrede en Welzijn uit de beginjaren na de verwoestende Burgeroorlog van 1861 tot1865 tussen Zuid & Noord..

    De Hitlary-bende zoals voorheen aan het roer, staat gelijk met opnieuw Oorlog en Ingevoerde Armoede. Zij willen Gode gelijk, het schoon weer maken door de Schepping gewoon te overdoen…

    *

    Wat er ook op 6 November van komt, den Donald blijft nog twee jaar aan zet, zij het met hoogstens wat minder macht, als de Senaat in verkeerde handen van dat ‘ongedierte’ valt.

    Al meerdere keren kon U op deze blog lezen, dat de Amerikanen, na alles, altijd en overal echte Buffalo Bills zullen blijven. Ze zijn tenslotte de directe afstammelingen van de volksverhuizes die sedert de ‘Ontdekking van Amerika’ (1492) op gang zijn gekomen. Ze zijn pas de wereldheersers geworden die we nu in onze dagen kennen, nadat ze Hitler hebben klein gekregen. Om vervolgens (gelukkig voor ons) te gaan lopen met diens nieuwste straffe militaire geheimen. Waardoor ze meteen onoverwinnelijk werden . Om zo, in plaats van de Nazi’s, de wereld te domineren.

    Waar de Indianen, de oorspronkelijke bewoners allemaal heen zijn, daar wordt liever niet meer aan herinnerd..

    *

    Zo willen Democraten Amerika veranderen

    https://www.elsevierweekblad.nl/domein/americandreamers/

    *

    In deze aflevering van de dagelijkse update over ‘de Midterms’ bespreekt Amerika-correspondent Emile Kossen wat de belangrijkste plannen zijn van de twee partijen na de verkiezingen. Verder: Trump gelooft niet in verliezen en een Republikeins zwaargewicht vecht voor haar politieke carrière.

    Het laatste campagnenieuws

    Nancy Pelosi, de Democratische leider in het Huis van Afgevaardigden, heeft woensdag de prioriteiten toegelicht mocht haar partij de controle in het Huis van Afgevaardigden overnemen. Tijdens een speech op Harvard kwam ze met vijf speerpunten: goedkopere zorg, onderhoud van de infrastructuur, verblijfsvergunningen voor Dreamer-immigranten, strengere controles op de verkoop van wapens en meer transparantie in het Congres.

    Een afzetprocedure tegen de president staat niet op de agenda, stelt Pelosi. ‘Alleen het woord “impeachment” in de mond nemen, is al enorm polariserend.’ Ze zegt te willen afwachten wat aanklager Robert Muellers bevindingen zijn. Pelosi is er overigens van overtuigd dat haar partij op 6 november flink gaat winnen. ‘Waren de verkiezingen vandaag, zouden dan we de meerderheid pakken.’

    De Midterms komen snel dichterbij – de eerste keer dat Amerika naar de stembus gaat sinds de verkiezing van Donald Trump. Tot aan 6 november selecteert Emile Kossen vanuit Washington DC dagelijks de hoogte- en dieptepunten van de felle strijd om de kiezer.

    Republikeinen kijken opnieuw naar Obamacare

    Als de Republikeinen de macht over beide kamers van het Congres behouden, willen ze alsnog af van het universele zorgverzekeringsstelsel Obamacare. Dat zei Mitch McConnell, de Republikeinse leider in de Senaat, woensdag. ‘We zijn niet blij met hoe het systeem werkt. Als we de stemmen hebben om opnieuw te beginnen, zullen we dat doen.’

    Het afschaffen van Obamacare was een van de speerpunten van het huidige Congres, maar diverse keren bleek er niet genoeg steun te zijn onder Republikeinen. In peilingen wordt Obama’s zorgverzekeringsstelsel overigens almaar populairder.

    Trump ‘helpt alleen maar’

    President Trump denkt niet dat het aan hem heeft gelegen als zijn partij op 6 november verliezen lijdt. ‘Ik denk dat ik de kandidaten help. Nooit eerder had een president zo’n impact,’ zegt hij in een interview met AP. Trump is optimistisch gestemd dat zijn meest fervente aanhangers ook dit jaar komen opdagen. De afgelopen weken voerde hij zeer actief campagne, vooral door middel van grote rally’s in stadions.

    Campagnespotje van de dag

    Brian Kemp, de Republikeinse gouverneurskandidaat van de staat Georgia, is maar wat trots op zijn conservatieve waarden. Wapens, explosies en grote trucks: alles zit in deze komisch bedoelde reclame.

    De dader van Dallas. Zeker wweten!

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Ook na de moord op Kennedy werd de dader, een onbekende buitenstaander, in de kortste keren bij de kraag gevat. Maar voor er ook maar iets werd opgeklaard, werd die door ‘omstaanders’ neergeknald.

     

    Enfin, na Allerheiligen, volgende week Woensdag, weten we meer.

    Deze keer heet de opgepakte vermoedelijke dader niet Oswald Lee, maar Cesar Sayoc en hij reed rond – volgens CBB - in een witte bestelwagen vol beplakt met Trump-stickers…

    Benieuwd hoe dat zal aflopen….Alhoewel….

    * 









    27-10-2018, 11:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    26-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5156

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    *

    Deze keer op deze blog opnieuw geen twijfelachtige teksten zoals in de show der bom-     pakketten in Amerika door de tegenstanders van Trump. Hieruit blijkt namelijk zonnekaar dat Amerika druk bezig is met zichzelf te vernietigen. In dat interview van The Clinto Wife met CNN van een paar dagen geleden, bleek toen reeds dat, als zij niet meer aan de Macht kon, dat dan Amerika voor haar niet meer moest. Zijzekf zou dan met geweld de burgeroorlog tot stand brengen.

    Als U het mij toestaat: die bommen-show is al zo doorzichtig als lachwekkend. Potlood dunne staafbommetjes met veel loshangende draadjes onder gesloten omslag door de facteur aan hus gebracht! Net alsof het rees 31 Oktober en Halloween zou zijn… Niet verschieten het is maar om te lachen.

    *

    Bij alles wat daarover ook maar in de Leugenpers verschijnt of gezegd wordt, is de ongeloofwaardigheid zelf onder woorden gebracht. Gewoon door de onopvallende opvallendheid waarmee de heksen gepusht worden.. Anderzijds is 6 November ook zo verschrikkelijk dichtbi! Wetende dat ‘Linkse Democ Rats o zo gaarne de zaken gewoon omdraaien. Vandaar de uitdrukking zoals in het bloedrode Gent bij Schild & Vrienden, dat om het even welke schuld van de ‘verdachte’ bij voorbaat vaststaat, tot de onschuld eventueel openbaar moet gemaakt worden. Het omgekeerde dus van wat in elke gezonde Rechtsstaat wettelijk voorgeschreven is.

    Hier leest U over het huidige OKW dat de stekels opzet tegen het naar authenticiteit hunkerende Nieuwe Italië. Die EU-commmissaris in kwestie

    Jeroen Dijsselbloem

    (°1966)

    lijkt mij eerder een bijziende bloem te zijn, recht uit de moerassen van het gewezen IJsselmeer. Iemand die ik niet graag tussen donker en klaar op straat zou tegenkomen. Hij is echt het prototype van de gebuisde omhoog gevallen café-politieker. Een man die om het even wat goed tot zeer goed kan uitgelegd krijgen. Als de verloning maar navenant is.

    Komt dat creatuur dan toch wel in de slipstream terecht waar de Formule 1-rijder Mateo Salvini net is voorbij gevlogen.

    *

    Ja, inderdaad, Staatsmannen en Staatsmannen dat zijn twee heel aparte soorten. De Nieuwe Italiaanse Kiezer kent het verschil. Ge moogt gerust zijn, na zoveel decennia heen en weer geslingerd te zijn geweest tussen zakkenvullers en profiteurs. En, als er dan al eens een serieuze figuur zoals Berlusconi de touwtjes had kunnen bemachtigen, dan was daar het Brussels ‘Vogelkoppeke’ om hen af te zetten en te doen vervangen door Mario Monti, een Euro-fundamentalist van het zuiverste allooi..


    *

    EU verklaart Italië de totale financiële oorlog, maar heeft al verloren’

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/10/EU-verklaart-Itali-de-totale-financile-oorlog-maar-heeft-al-verloren

    Meerderheid van 56% Italianen wil EU verlaten – Na rijken sluizen nu ook middenklasse Italianen steeds meer geld weg naar Zwitserland

    Oud NL-minister van Financiën en voormalige president van de Eurogroep

    Jeroen Dijsselbloem

    verklaarde afgelopen vrijdag op CNBC feitelijk de totale financiële oorlog aan Italië. Dat werd met het afwijzen van de Italiaanse begroting vandaag nog eens bevestigd door de Europese Commissie.

    Dijsselbloem dreigde de Italiaanse regering dat een exit uit de eurozone onbespreekbaar is, en loog zelfs toen hij beweerde dat de meeste schulden van Italië binnenlands zijn. Daarbij ‘vergat’ hij klaarblijkelijk de honderden miljarden Italiaanse Target-2 schulden aan met name Duitsland, en in mindere mate Luxemburg, Nederland en Finland. Inmiddels blijkt uit peilingen dat 56% van de Italianen de Britten willen volgen en uit de EU willen treden (3). Het is dan ook

    niet Brussel, maar Rome dat alle kaarten vasthoudt.

    En daar is men vast van plan alleen in de EU te blijven als deze van binnenuit grondig wordt hervormd.

    Analist Tom Luongo haalt wel vaker een voorbeeld uit het dagelijkse leven aan om zijn punt duidelijk te maken. Zo ook nu. Om te zien wie een meningsverschil of ruzie aan het winnen is moet je niet kijken naar wie het hardste schreeuwt, maar wie het meeste dreigt. ‘Want degene die dreigt doet dat omdat hij voelt dat zijn macht op het spel staat... Het maakt niet uit of dat een ruzie met uw kinderen of een groot geopolitiek meningsverschil is. Degene die ‘nucleair’ gaat (= de andere partij(en) bedreigt) is degene die verliest.’

    Luongo schrijft dat hij niet zozeer op president Trump doelt, want die speelt op deze wijze juist zowel vriend als vijand tegen elkaar uit (en al regelmatig met succes). De in de maak zijnde ‘acute crisis’ in Europa is vele malen ernstiger, zo stelt hij. En die crisis wordt geheel en al door Brussel veroorzaakt, en niet door Italië.

     

    56% Italianen wil EU verlaten

    De Italiaanse regering reageert juist met kalme bewoordingen op de dreigementen uit Brussel, en heeft het zelf nog niet officieel over het uittreden uit de eurozone gehad. Waarom Dijsselbloem dit dan toch naar voren haalde is omdat de eurocraten voelen dat ze het op argumenten niet meer kunnen winnen. En meer nog: vanwege de dikke € 1,4 biljoen op de gewraakte Target-2 balansen, waarvan een groot deel bestaat uit Italiaanse schulden.

    Tijdens de Griekse crisis bleef de EU rustig ‘nee’ zeggen tegen de schreeuwende Grieken, en wist men in Brussel dat Athene blufte met het dreigement uit de eurozone te treden. Nu zijn de rollen omgedraaid. Nu is het de EU dat dreigt, maar ‘ze hebben niets om dat kracht bij te zetten. De zogenaamde populisten die in Italië aan de macht zijn weten precies wat ze doen. Ze winnen door te blijven glimlachen. Vijfsterren leider Luigi Di Maio herhaalde afgelopen weekend dat er ‘geen plan B’ is voor het uittreden uit de EU’, wat volgens 56% van de Italianen overigens een goed idee zou zijn (2).

    Salvini: Euro een ‘monstruositeit’ en ‘misdaad tegen de menselijkheid’

     

    Lega leider en minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini is inmiddels populairder dan ooit omdat hij met almaar fellere taal durft op te staan tegen Brussel. Hij noemde de euro al een ‘monstruositeit’ en zelfs een ‘misdaad tegen de menselijkheid’.

    Het doel van de populistische regering, dat de steun heeft van meer dan 60% van het volk, is in eerste instantie niet het verlaten van de eurozone of de EU, maar (eerst) proberen om deze van binnenuit grondig te hervormen. En daarin zijn Di Maio en Salvini duidelijk: Brussel heeft in de loop der jaren veel te veel macht gekregen, en moet weer terug het hok van het faciliteren van vrijwillige Europese samenwerking in. De EU moet weer een soort EG worden, en de nationale soevereiniteit van de lidstaten moet op alle belangrijke terreinen worden hersteld.

    Maar waar een van ieder realiteitsbesef gespeende Dijsselbloem zonder het te beseffen toegaf dat de EU geen plan B heeft, hebben de Italianen dat wel, zo onderstreept Luongo. Want als het echt niet anders kan behoort een Italexit

    (of Italeave)

    wel degelijk tot de mogelijkheden. Dat de complete eurozone en EU hierdoor vermoedelijk totaal in elkaar zal storten is een pistool dat Rome tegen de slaap van Brussel aangedrukt houdt, en niet andersom.

     

    Italianen sluizen hun spaargeld weg naar Zwitserland

     

    Na de rijken nemen nu ook gewone middenklasse Italianen nemen het zekere voor het onzekere hun spaargeld weg te sluizen naar Zwitserland, in afwachting van de afloop van de financiële oorlog die de EU aan de Italiaanse regering heeft verklaard. Analisten zien overeenkomsten met de bankrun die aan het bijna instorten van het Griekse bankensysteem vooraf ging.

    ‘De mensen zijn bang dat we in dezelfde situatie als Griekenland terecht komen en op een dag voor gesloten banken staan,’ zei Massimo Gionso hoofd van een beleggingsfirma. ‘Dan zouden ze maar € 50,- per dag kunnen pinnen, en dat risico willen ze niet lopen.’

    Gezinnen en families die flink hebben gespaard – tien- tot honderdduizenden euro’s - zetten dat geld op rekeningen in het Italiaans sprekende deel van Zwitserland. ‘De grote spelers hebben hun geld al weggehaald,’ aldus Gionso.

     

    ‘Mijn advies: haal je geld uit Italië’

    Analist Mike Shedlock wijst op het feit dat de negatieve Target-2 balans van Italië tussen juli en augustus met maar liefst € 21,4 miljard toenam tot € 492,5 miljard. En dat was nog voordat de Europese Commissie de Italiaanse begroting afwees, zoals vandaag bekend werd gemaakt (4).

     

    Shedlock: ‘Mijn advies: als je geld op Italiaanse banken hebt staan, haal het dan nu weg, nu dat nog kan. Er komen kapitaalcontroles aan, en het lijkt er steeds meer op dat Italië de eurozone helemaal gaat verlaten.’ (2)

    Xander

    (1) Tom Luongo via Zero Hedge
    (2) MishTalk via Zero Hedge
    (3) Breitbart

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    De Europese Unie van binnen uit hervormen: is dat nu telepathie, puur toeval of het gezond verstand dat kalibers als Zero HedgeenBreitbartprecies hetzelfde denken als ondergetekende lang geleden reeds deed? Of is dat niet eerder een vooruitziende blik op wat in de lucht hangt? Heet is dàt, of WOI III.

    Net zoals een ‘agrariër’ in de lucht kijkt, of hij misschien morgen al-dan-niet mest moet uitvoeren.

    *

    De EU was goed begonnen, tot ze in handen viel van schertsfiguren als het Gentse Liegebeest of Herman Het Vogelkoppeke

    *

    Het begint dus stilaan overal in alle bevliingslagendoor te dringen: we moeten af van deze Nazi²-EU die zich moet herbronnen aan de statuten van haar voorganger, de E.G.K.S. Waar er als grote mensen over de partijgrenzen heen, samengewerkt werd op basis van vrijwilligheid.

    Neen, een tweede Nazi-Rijk wensen wij nu eenmaal niet. Zelfs een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen.

    *










    26-10-2018, 12:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5155

    *

    (*) Over het Pact van Marraketsch, ook wel bekend als hetMarrakesh Agreement, leest U alles op

    https://en.wikipedia.org/wiki/Marrakesh_Agreement

    *

    Type:   multilateral treaty

    The Marrakesh Agreement, manifested by the Marrakesh Declaration, was an agreement signed in Marrakesh, Morocco, by 124 nations, marking the culmination of the 8-year-long Uruguay Round and establishing the World Trade Organization, which officially came into being on 1 January 1995.

    The agreement developed out of the General Agreement on Tariffs and Trade (GATT), supplemented by a number of other agreements on issues including trade in services, sanitary and phytosanitary measures, trade-related aspects of intellectual property and technical barriers to trade. It also established a new, more efficient and legally binding means of dispute resolution. The various agreements which make up the Marrakesh Agreement combine as an indivisible whole; no entity can be party to any one agreement without being party to them.

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    *

    De hedendaagse kakelverse actualiteit in Midden Amerika bewijst het. De om onbegrijpelijke redenen zogezegd plotsklapse op gang gekomen ‘volksverhuizing’ in Zuid Amerika, onderweg naar Noord Amerika, krijgt via Xander de exacte precieze plaats in de dagelijkse portie nieuwsberichten.

    ‘Umvolkung’

    is een verboden woord uit de Hitler-jaen. U leest er weer hier onder alles over. Ik heb er geen woorden voor. Dus laat ik de rest an Uw verbeelding over.

    Georges Soros,

    Hitlary Clinton en Clown Obama, samen met de ‘Liberale’ CNN, staan in ieder geval in the picture. Loud and clear. Dat van die ‘Liberale’ CNN komt van Greet De Keizerlijke, de ‘woordvoerster ter plaatse’ in de Wastobbe (Washington) van VTM

    *

    VN invasie Europa en Amerika met 600 miljoen tot 2 miljard migranten is begonnen

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/10/VN-invasie-Europa-en-Amerika-met-600-miljoen-tot-2-miljard-migranten-is-begonnen

    *

    VN wil immigratie Europa opvoeren tot ruim 25 miljoen per jaar - In 2050 moet driekwart bevolking VS en EU immigrant zijn – Migranten invasie bedoeld om grenzen, soevereiniteit en onafhankelijkheid te vernietigen, zodat er een VN wereldregering kan worden opgericht.

     

    17 jaar geleden stelde de VN in het strategische document ‘Is vervangingsmigratie de oplossing voor verouderende bevolkingen?’ al voor om Amerika en Europa te ‘umvolken’ met honderden miljoenen migranten uit respectievelijk Latijns Amerika en Afrika / het Midden Oosten.

    Volgens het deels van het internet gebande Infowars is die geplande VN ‘invasie’ met minimaal 600 miljoen, maar mogelijk zelfs 2 miljard migranten inmiddels begonnen. Het omstreden Pact van Marrakesh, dat de Nederlandse regering in december 2018 gaat ondertekenen, is bedoeld om deze enkele jaren geleden begonnen ‘invasie’ volledig legaal en tevens onomkeerbaar te maken.

    https://joostniemoller.nl/2017/06/omvolking-verboden-woord/

    *

    Het einde van Nederland, Europa en ook Amerika zoals we dat tientallen jaren hebben gekend is nabij nu de Westerse globalistische elite zonder democratische legitimiteit heeft besloten om de oorspronkelijke bevolking te vervangen door honderden miljoenen voornamelijk islamitische migranten uit Afrika en het Midden Oosten, en in de VS uit Latijns Amerika.

    Vernietigen nationale soevereiniteit moet weg vrijmaken voor wereldregering

     

    ‘As we speak’ is er een door de VN aangestuurde stoet van enkele duizenden migranten via Mexico op weg naar de grens met de VS, aantallen waar we in Europa al jaren aan gewend zijn geraakt. Onafhankelijke media zoals Breitbart en Infowars hebben het letterlijk over een ‘invasie’, of althans het begin daarvan. De komende 30 jaar zullen er onder VN en EU auspiciën constant nieuwe ‘karavanen’ met steeds vele duizenden migranten op Europa en Amerika worden afgestuurd. Zo wordt het VN/EU-Umvolkung plan stapsgewijs uitgevoerd, totdat in 2050 driekwart van de bevolking immigrant of van migranten oorsprong is.

     

    Het grote doel is het wereldwijd opheffen van alle grenzen en het vernietigen van nationale soevereiniteit en onafhankelijkheid, zodat er een VN-wereldregering kan worden opgericht. Om daar de weg voor vrij te maken is het nodig dat de Westerse beschaving ten onder gaat. De huidige bevolking van Europa en Amerika mag niets in de gaten krijgen, en daarom wordt steevast beweerd dat massa immigratie ‘noodzakelijk’ is om onze economie en welvaartsstaat in stand te houden.

    In het document uit 2001 worden gigantische aantallen genoemd. Voor de VS ‘is tussen 1995 en 2050 een aantal van 593 miljoen migranten noodzakelijk, een gemiddelde van 10,8 miljoen per jaar. In 2050 heeft de VS dan een totale bevolking van 1,1 miljard, waarvan 775 miljoen, of 73%, immigranten van na 1995 en hun afstammelingen zijn.’

     

    Tot 1,4 miljard migranten voor Europa gepland

     

    Voor Europa zijn de VN plannen nog monstrueuzer: tot 2025, dus slechts over iets meer dan 6 jaar, is het de bedoeling om ‘minstens 159 miljoen’ migranten hierheen te brengen. In het ‘worst case scenario’ wordt gesproken over het duizelingwekkende aantal van 1,4 miljard migranten tot 2050, oftewel 25,2 miljoen per jaar, waardoor de bevolking op ons continent stijgt naar 2,3 miljard, waarvan 1,7 miljard, eveneens bijna driekwart, migranten zijn.

    Omdat het sinds 2001 bij lange na nog niet gelukt is om deze gigantische aantallen te realiseren, zal het aantal migranten dat jaarlijks moet worden binnengehaald nog veel hoger moeten zijn om de VN doelstellingen in 2050 te behalen.

     

    Als bedacht wordt dat er nu al zoveel problemen zijn met migranten en hun nakomelingen, en integratie ondanks miljarden investeringen goeddeels is mislukt, dan is zelfs maar het uitvoeren van 10% van dit plan een gegarandeerd recept voor enorme maatschappelijke onrust, opstanden, een instorting van de sociale orde, het wegvallen van de welvaart, en uiteindelijk opstanden, (burger)oorlogen en massaal bloedvergieten.

     

    Maar misschien is DAT wel het echte uiteindelijk doel van de VN: forse bevolkingsreductie door volken met onverenigbare culturen en normen bij elkaar te brengen en te dwingen dicht op elkaar te gaan leven –en tegelijkertijd onder valse klimaatvoorwendselen hun welvaart af te breken-, zodat ze elkaar vanzelf gaan afmaken?

    Xander

    (1) Infowars
    (2) Infowars

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Ik weet niet of het bouwen van metershoge muren aan grenzen, of omheiningen zetten, desnoods onder hoogspanning en met wachttorens om de tien meter, zin heeft. Zelfs mijnenvelden zijn maar tijdelijk. Het zijn, met het Pact van Marrakesh voor ogen, alleen kosten op het sterfhuis. Weten we nu…

    Eindelijk wordt er op de zogezegdd ‘Sociale Media’ een tipje van de sluier gelicht waarom President Trump doe muren aan de grens met Mexico wèl wilde, en dat nog wel op dergelijke dringende grote schaal dat het bijna geloofwaardig leek. Clown Obama was daar trouwens – uit oogverblinding? - mee begonnen.

    In ons collectief geheugen hangen immers flarden van (wilde) nomaden volkeren uit de Oost Aziatische steppen, die rond 495 na X ganse continenten zijn doorgetrokken. Tot het water van de oceanen hen tegenhield. Om zich tenslotte – onder leiding van Attila de Hun, in onze landen tot in Italië toe, te her-vestigen.

    *

    Via het word ‘umvolkung’ komen we op die manier terecht bij de slogan van Mutti dat Deutschland ‘es schafft’. Het verschijnsel van de hedendaagse omvolking is het sterkst onder woorden gebracht in de Duitse bestseller

    Deutschland schafft sich ab

    van Tilo Sarrazin. Ook in Nederland en Vlaanderen is de term ‘omvolking’ inmiddels veel gebruikt, leert Google. Vandaar dat er ook hier, net als in Duitsland, een Wikipediapagina voor werd aangemaakt. Maar die pagina staat nu, zoals dat dan heet bij Wikipedia, ‘genomineerd voor verwijdering.’

    Via deze ten zeerste aangeraden ‘link’ komt de lezer in het oog van de storm terecht.

    https://joostniemoller.nl/2017/06/omvolking-verboden-woord/

    Latere generaties kunnen nog altijd uitwijken naar Mars…

    *






    26-10-2018, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    24-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5154

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    *

    Tijdens het spel de spelregels in het eigen voordeel veranderen: dat kan misschien wel in een bananenrepubliek, maar niet in een Rechtsstaat. En a   al zeker niet in een ‘Rechtsstaat’ die andere ‘Rechctstaten’, ja zelfs President Trump van Amerika, de les wil lezen. Om het slachtoffer tenslotte totaal machteloos te ‘onderwerpen’. Waarbij het woord ‘onderwerping’ het Nederlandse woord is voor de wreedheid van de islammerij.

    Typisch iets voor al wat Links en progressief denkt. Of erger. Denk daarbij aan het Nationaal Socialisme en aan de transporten in beestenwagens – onder het alziend oog van de
    Vrije Wereld – naar de uitroeiingskampen. Een droomwereld voor de ‘Democ Rats’ in Amerika, de – met de medeplichtigheid van de Navo - als wereldleiders zelfs Ruisland en China zouden willen ‘vernichten’ om deze namens de islammerij, te onderwerpen aan jet kromzwaard.

    *

    Anders gezegd: en gezwegen: wij hopen dat de val van de ene meteen de val is voor de anderen. Het Hitlary-systeem in de States is er geweest, en nu dreigt, traag maar zeker, dezelfde val voor de artificiële Super Constructie die de E.U in wezen is. Met Hoofdzetel in Broekberlino, de Hoofdstad van die andere artificiële Mini-Constructie uit 1830 die Coburgia tenslotte is.

    *

    Aanvraag voor het Europees Gerechtshof: Hongarije accepteert “rechtsstaatprocedure” niet

    *

    https://ejbron.wordpress.com/2018/10/22/aanvraag-voor-het-europees-gerechtshof-hongarije-accepteert-rechtsstaatprocedure-niet/#more-199501

    *

    Hongarije accepteert de zogenaamde “rechtsstaatprocedure” niet, die de EU tegen het land is begonnen. Hongarije heeft bij het Europees Gerechtshof een aanvraag tot opheffing van het besluit van het Europees Parlement ingediend, die in de “rechtsstaatprocedure” tegen Hongarije voorziet. Boedapest argumenteert dat de stemming in het Europees Parlement niet volgens de regels gegaan zou zijn.

    Mitteleuropa

     Het Europees Parlement had op 12 september in Straatsburg voor het opnemen van een zogenaamde Artikel 7-procedure tegen Hongarije gestemd. Daarvoor was een twee derde meerderheid in het parlement nodig. Vóór het opnemen van de procedure stemden 448 parlementariërs, 197 stemden tegen, 48 onthielden zich van stem. Om tot de noodzakelijke meerderheid te komen, werden de stemonthoudingen niet meegerekend.

    Boedapest argumenteert dat dit echter volgens het huishoudelijk reglement van het Europees Parlement in deze bijzondere stemming wel zou hebben moeten gebeuren, omdat voor een Artikel 7-procedure een “specifieke meerderheid” nodig zou zijn. Wanneer de stemonthoudingen ook meegerekend zouden zijn, dan zou de noodzakelijke twee derde meerderheid niet tot stand zijn gekomen.

    Ook de Oostenrijkse FPÖ had de rechtmatigheid van het besluit van het EU-parlement betreffende een strafprocedure tegen Hongarije betwijfeld.

    Bron:
    http://zuerst.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Valsspelen is inderdaad van alle tijden, maar altijd wordt daar een of ander crimineel voordeel mee betracht. Als de eigen Overheid dat doet, is het einde meteen in zicht.

    De Europese Unie, als sluitstuk van de E.G.K.S. had zo mooi en vooral zo welvarend kunnen zijn. Tot ‘Links’ zich in de kaas kwam nestelen.

    Sedert het zaakje aan de Overkant van de Grote Plas verkeerd is beginnen lopen, zijn al die mooie E.G.K.S-vooruitzichten in verkeerde handen gekomen. Handen die in een nog niet zo ver verleden, met bloed en Zyclon B zijn besmeurd.

    De USSR was erg, maar ver van ons bed Het Nationaal Socialisme was, dichterbij, veel korter maar veel erger. En nu is deze E.U. dapper onderweg om beide duivelse samenlevingssystemen over te nemen en te vervolmaken.

    Net op tijd echter is overal de dwingende volkswil herboren. De stormklok wordt geluid. Het is nog niet te laat om deze hellegang af te stoppen.

    Hongarije heeft ondertussen de eerste stappen gezet op weg naar de heropleving van het gezond verstand..

    Bij ons in Vlaanderen staat de TGV vertrekkensklaar op de rails. Goed onder stoom. Klaar voor het vertreksignaal door de Kiezer.

    Samen met de dichter Wies Moens, het grote voorbeeld uit mijn studententijd, besluit ik deze bijdrage met deze beklijvende versregels van deze Grote Vlaming.

     

    De oude gewaden zijn afgelegd. Naar Tabor klimt, loveren zwaaiend, een nieuw geslacht. In mijn land dat ligt tussen de Zee en de Schelde…

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Wies_Moens

    *










    24-10-2018, 11:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5153

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    *

    De Oude Garde sterft maar geeft zich net over. Dat is ziaks uedereen weet, een historisch gegeven uit de wereld der Antieke Oudheid. Maar een ‘garde’ die zijn eigen Stad, Land en Volk zonder slag of stoot uitlevert aan de vijand, daar zijn geen woorden voor.

    In de Late Middeleeuwen (8ste Eeuw) was daar het Roelandslied, over de volksheld die met het zwaard in de vuist in Ronceval de aftocht van get verslagen leger dekte. Zou den Ouden Versleten Toebackzak dat verhaal misschien niet kennen? Of juist wel? Misschien kwam daar in de plaats, lijk bij Judas, en met het Agusta-schandaal in het achterhoofd, een ferme greep zilverlingen aan te pas?

    Wat ’n roemloos einde voor deze Grote Leider. Temeer daar die als Bendeleider én als gewezen Minister van zowat van alles waar veel poen rond zweefr, wel degelijk het klappen van de zweep moet kennen.

    *

    *

    Louis Tobback eist excuses van VRT

    *

    burgemeester Louis Tobback (SP.A) eist excuses van de VRT voor de uitzending van ‘Iedereen kiest’ met beelden over Leuvense huisjesmelkers. ‘Dit was Fox News op zijn best, maar dat kan niet voor een openbare omroep.’

     

    In de uitzending van ‘Iedereen kiest’ op woensdag 10 oktober werden de vier Leuvense lijsttrekkers net voor de verkiezingen geconfronteerd met beelden van schrijnende wantoestanden in enkele oude studentenkoten, waar vaak erg arme mensen of asielzoekers wonen.

     

    ‘Dat men in de uitzending iemand laat verklaren dat Leuven op de hoogte is van dergelijke wantoestanden zonder een weerwoord te vragen aan het stadsbestuur is absoluut ondeontologisch. In de uitzending werden enkele dagen voor de verkiezingen bovendien schepenen voor schut gezet die hiervoor niet eens bevoegd zijn. Dit was pure sensatiezucht in een poging om Leuven in een slecht daglicht te zetten. Dit was Fox News op zijn best, maar dat kan niet voor een openbare omroep’, aldus Louis Tobback.

     

    Volgens Tobback is Leuven al meer dan twee decennia bezig met allerlei initiatieven om woningen veiliger te maken. Enkele jaren terug werd de dienst woontoezicht nog met een tiental personen uitgebreid om alle koten systematisch te controleren. ‘Er is geen enkele stad in ons land die deze problematiek in overleg met andere instanties zoals de KU Leuven en het parket op een dergelijke manier aanpakt. Ons kotreglement werd reeds door verschillende steden waaronder Antwerpen opgevraagd’, aldus Tobback.

    Indien de excuses er niet komen zal hij tegen de VRT klacht neerleggen bij de Raad voor Journalistiek.

     

    Het parket is ondertussen wel met een onderzoek gestart naar de wantoestanden in Leuven.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Liever het totaal veramde Calabrië (in de teen van Italië) dan als student in een overjaarse schoendoos te moeten leven op de Grote Markt van Leuven.

    Voor zover als nuttig, kan U bij deze verklapt worden, dat in Calabrië (het home-land van een zekere Paola Rufo di Calabria), de Lega druk doende is om die massa aangespoelde avonturiers die daar de verlaten dorpjes hadden bezet, aan het Kärcheren is.

    Wat in het achterlijke arme Zuiden kan, moet ook in het Rijke Noorden kunnen. Des re meer, daar het Kärcheren straks overal in Europa ingang zal vinden.

    Maar Kärcheren is de taak dat bij ons op de plank ligt voor nà de Parlementsverkiezingen van Mei 2019. Hoop doet leven. Onze Grootsteden tot op het bot uitmesten, dat is wel degelijk

    *

    PS

    Over hoeveel paspoorten zou de Nieuwe van Leuven beschikken? En over hoeveel eigendommen hem en zijn familie in zijn thuisland Marokko wel beschikken?

    24-10-2018, 06:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    22-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5152

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    ‘Gods molen maalt langzaam, maar hij maalt zeker’. Deze woorden van ons Ma Zaliger klinken mij nog steeds in de oren, luid en helder.

    ‘Vluchten kan niet meer’, aldus een populaire schlager uit die tijd. Althans dat is de mening van Zero Hedge en van Xander en die zijn geloofwaardig. Eerstens omdat ik, in tegensteling tot de ‘Gevestigde Media’ ze nog nooit op ook maar één leugen heb betrapt, en ten tweede omdat ze altijd de feiten en hun bronnen vermelden. Het staat iedereen vrij al-dan-niet aandacht te besteden aan deze Vrije Meningsuitingen.

    Eenmaal de Grote Kuis in Amerika achter de rug is, kan er in Europa begin gemaakt worden aan de opkuis van hun trawanten Mertkel, Macroni en de raddraaiers van de Europese Unie.

    Hé Hé, wat doet het goed zich dat te kunnen voorstellen. Dat er op zekere dag voor enkele dagen geen TeeVee meer zal zijn, of geen gazetten. Omdat ondertussen alle Redacties zullen moeten uitgezuiverd, aangehouden en vervangen worden. Om daarna louter en alleen nog objectieve meningen te horen of te zien. Zo’n wereld benadert volgens mijn het Aards Paradijs waar een propere Nieuwe Wereld kan uit voortkomen.

    *

    Federale rechter geschokt over leugens Obama officials om Hillary te beschermen

    Xander 19-10-2018 15:09

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/10/Federale-rechter-geschokt-over-leugens-Obama-officials-om-Hillary-te-beschermen

    Als twee (criminele) handen op één buik, en nog steeds beschermd door ‘Deep State’ officials. (Afbeelding: Getty Images (2)).

    *

    Het net lijkt zich dan toch langzaam te sluiten rond het wetteloze gedrag van de toenmalige regering Obama, in dit geval rond de verwoede pogingen om voormalige minister van BuZa Hillary Clinton te beschermen tegen gerechtelijke vervolging vanwege haar misbruik en lekken van staatsgeheimen via haar privé-server naar een buitenlandse entiteit, en tevens haar dubieuze handelingen omtrent de terreuraanval op

    **

     

    het Amerikaanse consulaat in Benghazi, Libië, in 2012.

    *

    Een federale rechter toonde zich ‘geschokt’ dat officials van de regering Obama ‘mij duidelijk valse informatie’ hebben gegeven en ‘hebben gelogen’.

    De burgerrechten organisatie Judicial Watch klaagde in 2014 Clintons ministerie van BuZa aan nadat de regering had geweigerd om in het kader van de FOIA (de Amerikaanse Wet Openbaarheid Bestuur) documenten over de Benghazi terreuraanslag te overhandigen. In andere rechtszaken eiste Judicial Watch inzage in informatie over Clintons server, waar het bestaan van werd ontdekt tijdens de eerste procesvoering.

    ‘Officials ministerie hebben tegen mij gelogen’

    Het ministerie vroeg de federale rechter Royce Lamberth om de aanklacht af te wijzen, maar die weigerde dat. Vandaag verklaarde hij dat hij blij was dat hij destijds dat besluit heeft gemaakt, omdat officials van het ministerie hem opzettelijk blijken te hebben misleid door belangrijke documenten niet aan hem te overhandigen.

    ‘Het was mij duidelijk dat hooggeplaatste officials van het ministerie van BuZa valse verklaringen tegen mij hebben afgelegd,’ aldus de rechter. ‘Dat werd nog duidelijker na de ontdekking dat de informatie die mij werd gegeven zonder twijfel vals was... waarvan wij nu weten dat dit om het email systeem van de minister ging.’

    De rechter vervolgde ‘niet te begrijpen’ waarom ‘deze hoge officials valse verklaringen’ aan hem hebben overhandigd. ‘Maar ik ben erg opgelucht dat ik ze niet heb geaccepteerd.’ Hij beschuldigde jurist Robert Prince van het ministerie zelfs van misleiding (lett. ‘dubbelspraak’) en ‘dezelfde woordspelletjes die Clinton gebruikte.’ ‘Dat was niet waar,’ was zijn reactie op de beëdigde verklaring dat alle relevante documenten waren overhandigd. ‘Dat was een leugen.’

    Rechter ‘geschokt en met stomheid geslagen’

    Rechter Lamberth toonde zich ronduit ‘geschokt’ en ‘met stomheid geslagen’ toen hij ontdekte dat de FBI tijdens het onderzoek naar Hillary Clintons server immuniteit heeft verleend aan Cheryl Mills, haar voormalige stafchef. ‘Ik had zelf ontdekt dat Cheryl Mills meineed heeft gepleegd en onder ede heeft gelogen... Ik was daarom erg geschokt te ontdekken dat haar door het ministerie van Justitie immuniteit werd verleend in deze email-kwestie.’

    Vandaag voegde hij daaraan toe dat hij dat pas ontdekte toen hij het rapport van de inspecteur-generaal inzag, en daarin las dat Hillary door Mills werd begeleid tijdens de mondelinge hoorzitting hierover (waar Hillary Clinton overigens zelf ook glashard loog over de geheime emails op haar privé server).

    ‘Email schandaal doofpot is misbruik van macht en het Amerikaanse volk’

    Judicial Watch president Tom Fitton roept het Witte Huis dan ook op om snel duidelijkheid te scheppen. ‘President Trump zou moeten vragen waarom zijn ministerie van BuZa nog altijd weigert om fundamentele vragen over Clintons emailschandaal te beantwoorden,’ aldus Fitton. ‘Het in de doofpot stoppen van dit email schandaal door Hillary Clinton en het ministerie komt neer op misbruik van de FOIA, de rechtbanken, en het recht van het Amerikaanse volk om dit te weten.’

    Op Zero Hedge vraagt men zich af of de ‘Deep State’ rond de Clintons en Democraten achter de coulissen nog steeds de scepter zwaait, aangezien onlangs ook de aangekondigde vrijgave van geheime documenten over het Rusland onderzoek niet werd uitgevoerd (hoogstwaarschijnlijk omdat ook uit die documenten blijkt dat dit onderzoek naar zogenaamde samenzwering tussen Trump en Rusland één grote hoax is en enkel om politieke redenen tegen Trump werd opgestart).

    Xander

    (1) Zero Hedge
    (2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Op Sinte Maartens Avond gaat de toore mee naar Gent. En als ons Moeder koeken bakt, dan zit ik zo geerne omtrent….

    Inderdaad het kinderfeest van 11 November uit mijn kinderjaren wordt hier ten huize die avond weer opgevoerd.

    Maar hier wil ik gaarne mijn verspreking van een paar dagen terug, rechtzetten. Zes December is Sinter-KlaasAvond met Zwarte Piet, die lachende nikker; de helper van Sint Maarten is Sinte Nicodemus. Vandaar die contaminatie in blijde verwachting voor de nederlaag der

    Democ rats

    in de Nieuwe Wereld. Waarna die Partij uit haar as kan herrijzen, met ander en beter volk. Wat op zijn beurt kan inwerken op de snelle hervorming van de verlopen politieke partijen bij ons in De Oude Wereld.

    Wat er ook van aan is, op Sinte Maartens Avond van 10 November zal er bij ons leute en plezier heersen. Want die uren vallen minder dan VIER dagen na de Senaatsverkiezingen in Amerika, die Trump zo goed als onsterfelijk zullen kunnen maken. Als voor het oog van de hele wereld voor het eerst in de Geschiedenis Hitlary en Clown Obama in de boeien zien weggeleid worden…

    *








    22-10-2018, 15:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5151

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Allemaal harde woorden mijnerzijds voor zij die liever verder aanmodderen met dit apenland. Erger dan in een bananenrepubliek zijn de bijvoorbeeld de taalwetten een aanfluiting voor het gezond verstand. Niet minder dan acht (8) jaar na de treinramp in Buizingen in Vlaams Brabant, moet het metershoge dossier in het Fransoos worden overgezet. Met de ‘middelen’ die daarvoor bij Vlaanderen worden weg gestolen. Ook dàt is een typisch Arrest van het Hof van Beroep. De Verjaring komt rap in zicht en de slachtoffers (zowel Walen als Vlamingen) blijven ondertussen op hun honger zitten. Omdat de ‘Rechten’ van die ene Franstalige dader moeten ‘beschermd’ worden.

    Voor wanneer is nu die 7de en Laatste Staatshervorming die eindelijk ook dàt elementair Mensenrecht van ieder Volk in ere herstelt?

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Treinongeval_bij_Buizingen

    *

    Dit hier besproken Arrest, deze keer in het voordeel der Vlamingen, kan geen toeval zijn en het zet, m.i. een oneindig aantal weefgetouwen op ‘HOLD’.

    *

    Vooral in de Koekestad, waar de Hoofdwever via Jambers en de VRT op het punt staat met Groen in zee te gaan. Dat is, weer m.i. deze keer de Kemel van de Eeuw. En meteen het einde van de politieke carrière van deze geslepen politicus. Wat zeg ik? Het einde van een bevolgen politicus? Neen, die zal gewoon tussen de plooien van de Geschiedenis vallen. En naar een standbeeld als Artevelde mag die fluiten.

    Groen, dat is (niet toevallig weer in Duitsland) de partij die opnieuw concentratiekampen wil invoeren.

    Bartje zal nu wel – in ’s Lands Belang - verplicht zijn ‘te bidden voor bruine bonen’. Of hij mag de deur achter hem en zijn partij in het slot trekken…

    *

    Of misschien eerst nog even tijd vrijmaken om ‘Schild en Vrienden’ op de koffie te vragen. Al zou ik hem aanraden eerder ‘Schuld en Boete’ te vragen. Maar dat kan niet, want de schrijver ervan, Dostojefski, is al vele jaren geleden dood en begraven.

    *

    *

    Rechter vindt Vlaams Belang niet racistisch: Van Grieken dient klacht in tegen Almaci

    https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/10/19/vlaams-belang-klacht-almaci.app/

    *

    19 Oktober 2018 om 06:51 door bbr, jvh - https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20181019_03857455

     

    Met de hulp van een opmerkelijk arrest dient Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken een klacht in tegen Groen-voorzitster Meyrem Almaci. Tijdens het Kopstukkendebat van afgelopen maandag op Eén bestempelde Groen-voorzitster Meyrem Almaci het programma van Vlaams Belang als ‘fundamenteel ondemocratisch en racistisch’.

    Tom Van Grieken beschouwt de uitspraken als ‘gratuit en lasterlijk’. Hij diende gisteren een klacht in wegens smaad en laster en eerroof.

     

    Van Grieken grijpt voor zijn argumentatie terug naar een opmerkelijk arrest dat afgelopen maandag door al het verkiezingsgeweld wat tussen de plooien viel. Daarbij kregen Boek.be en de Groep Algemene Uitgevers (GAU) over de volledige lijn ongelijk in hun poging om Uitgeverij Egmont buiten de deur van de Boekenbeurs te houden. Het arrest leest als een kaakslag voor de uitgeefwereld.

     

    Met een veroordeling in beroep wegens discriminatie werd een jarenlang dispuut tussen de organisatoren van de Boekenbeurs en Vlaamse Belang, de partij achter Uitgeverij Egmont, beslecht. Net als vorig jaar mag Egmont een stand op het boekenfeest bemannen. Ook in de toekomst lijkt de aanwezigheid verzekerd.

     

    "Geen acties"

     

    Het advies van advocaat-generaal Frans Slachmuylders, dat het arrest voorafging, bevat een opmerkelijke passage. Zo be-argumenteerden Boek.be en GAU de uitsluiting van Uitgeverij Egmont met een verwijzing naar Vlaams Belang, een partij die volgens de organisaties vloekt met de statuten van GAU. Die stelt dat de leden geen "rechtstreekse of onrechtstreekse discriminatie op grond van geslacht, ras, huidskleur, afkomst, nationale of etnische afstamming, seksuele geaardheid of religieuze overtuiging" mogen propageren.

     

    "Deze rechtvaardiging kan echter niet aanvaard worden nu het helemaal niet bewezen is dat de politieke overtuiging (van Vlaams Belang, red.) racistische of discriminerende tendensen zou vertonen", repliceert Slachmuylders. "(...) Tot op heden zijn er geen acties opgestart tegen Vlaams Belang welke toelaten die partij te kwalificeren als een partij met een racistisch gedachtegoed. Alle overwegingen met betrekking tot het verleden over de politieke partij genaamd Vlaams Blok (...) zijn niet ter zake."

     

    Het arrest neemt de redenering volledig over en merkt op dat de organisaties gerust acties kunnen ondernemen tegen boeken die als racistische en discriminerend worden bestempeld, maar niet tegen de uitgeverij zelf.

     

    De tevredenheid van Vlaams Belang ligt voor de hand. Nadat in 2004 de rechter enkele satellieten rond het Vlaams Blok als racistisch had gebrandmerkt – waardoor het Vlaams Blok van naam moest veranderen – vertelt een rechter nu het tegenovergestelde. Wie de partij bewust als racistisch neerzet, mag een juridische reactie verwachten.

     

    Groen niet onder de indruk

     

    In het geval van Almaci gaat het in de eerste plaats om symboliek. Als Kamerlid geniet de Groen-voorzitster parlementaire onschendbaarheid voor uitspraken die ze in haar functie binnen en buiten het halfrond doet. Haar partij is dan ook niet onder indruk van de klacht. “We gaan ons altijd blijven verzetten, in woord en daad, tegen racisme en discriminatie. Een klacht van het Vlaams Belang verandert daar niets aan”, reageert de partij. De groenen wijzen er ook fijntjes op dat “de partij die altijd schermt met vrije meningsuiting nu iemand aanvalt die haar vrije mening verkondigt”.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    De versmeltong tussen de weef-techniek en de échte poli-tecniek zal, weeral m.i., dringend moeten ingeleid worden. Want de Slag om de Grote Verkiezingen van Mei 2019 is al ingezet en moet alleen nog gestreden worden..

    Inderdaad, Zondag 25 Mei 2019 is maar precies 7 maand ver meer en ‘zevenmaandekens’ zijn in principe perfect levensvatbaar.

    Het doet mij denken aan dat ene vers van de ter dood veroordeelde René Declercq, in ballingschap geschreven in de jaren ’20 van vorige Eeuw. De Dood met de kogel was zijn straf om zijn Land en Volk bovenal lief te hebben gehad.

    Er ligt een Staat op sterven.

    Ik zal op d’uitvaart zijn….

    *








    22-10-2018, 15:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5150

    ****

    vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    ‘Eigen Volk Eerst’…

    De essentie van de menselijke soort is inderdaad (in elk normaal gezin) om in de allereerste plaats te zorgen voor zichzelf. Het hemdje is immers altijd nader dan het rokje. Zorg voor de zijnen is niet alleen een ‘Mensenrecht’ maar het is gewoon eigen aan al wat leeft.

    **

    *

    Maar als die 1ste stelregel voor een wolkeloze sterrenhemel, in de verkeerde handen valt, wordt die net als zoveel andere zaken bij Links, ‘Neutraal’ of ‘Onafhankelijk’ gewoon 180° omgedraaid. Moedwillig omgedraaid en op de kop gezet. Totaal verkeerd gepropageerd. Met de meer dan doorzichtige bedoeling het ‘bedotten’ van de samenleving. Gewoon om deze in te passen in hun verplicht gestelde bloedrode denkwereld.

    Indoctrinatie is het juiste woord…

    *

    Tegenwoordig gebeurt dat zelfs op het scherp van de snede vel het kromzwaard. Of van het beenhouwersmes. Voor eigen gewin, eigen eer en glorie, tot in het absurde toe. In   alle eeuwen der eeuwen. Amen.

    Zoals President Trump het kort maar krachtig uitdrukt ‘Amercia First’. zo wil ‘Eigen volk Eerst’ niet zeggen dat er geen ‘Werken van Barmhartigheid’ meer zouden bestaan. Er zijn er, in de Christelijke Leer, niet één, maar liefst zelfs ZEVEN. Na zoveel jaar is er zelfs geen kat meer die dat nog weet. Laat staan    ernaar te leven.

    Daarom is het goed, dat Wikipedia ad vitam aeternam en in de plaats van de Almachtige deze ter beschikking houdt. En neen, er zijn geen Pastoors meer die dat in hun Zondagspreek nog weten te herhalen. Na de Lijdende Kerk, de Strijdende Kerk, eindelijk terug naar de Zegevierende Kerk….

     

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Zeven_werken_van_barmhartigheid

    Via deze link krijgt de lezer een opwaardering van deze eeuwenoude Wijsheden. Wijsheden die er trouwens al vele eeuwen waren, voor Links die had ‘her-uitgevonden.

    Voor wie zich de moeite ontziet, ze zijn heel eenvoudig om onthouden

    **

    De hongerigen spijzen

    De dorstigen laven

    De naakten kleden

    De vreemdelingen herbergen

    De zieken verzorgen

    De gevangenen bezoeken

    De doden begraven

    *

    Zo weet U inderdaad meteen waar Links de mosterd haalt. Maar ook in deze zaak, is het origineel beter dan de oude…

    *

    Nadoen, kopiëren, is een ‘spécialité de Maison’ niet alleen voor Links. Zelfs de ons opgedrongen ‘Religie’ van de Wrede is een smakeloze kopie uit het Jaar O.H. 632 van nà Jezus Christus. Maar wel met veel radicaal andere klemtonen. Met klemtonen die druipen van de verdrukking, van het bloed. Die vooral ingegeven zijn door louter hebzucht. En vooral persoonlijk egoïsme van de Elite.

    Egoïsme die altijd voort verschoven en verweten wordt richting ‘de anderen’.

     

    *

    Eerst onze mensen

     

    Met de aftrap van onze campagne ‘Eerst onze mensen’ komen we tot de essentie, onze bestaansreden. Het is een gezond principe dat tot het dna behoort van onze partij. Net zoals een ouder het welzijn van zijn of haar kind op de eerste plaats zet, dient de overheid dat te doen voor haar burgers.

     

    Dat heeft niets te maken met egoïsme, maar alles met de instandhouding van ons cultureel, maatschappelijk en sociaal zekerheidsmodel. Vandaag worden ‘onze mensen’ nog te vaak vergeten. Terwijl de ‘gekleurde armoede’ en de asielzoekers alle aandacht krijgen, blijft een steeds groter wordende groep Vlamingen in de kou staan.

    Jeanneke

    Zo gingen we afgelopen maand langs bij Jeanneke. Een 89-jarige kranige dame die moet rondkomen met een pensioen van amper 800 euro. Veel te weinig om haar basisvoorzieningen betalen. Dat de opvangkost van een asielzoeker intussen oploopt tot 2.255 euro per maand doet de tenen krullen. Die manifeste onrechtvaardigheid bekampen, is en blijft dé hoofdreden van ons politiek handelen.

    Dat geldt eens te meer op 14 oktober! In ons programma, waar u verder in dit blad alles over leest, reiken wij tal van maatregelen aan die lokale besturen kunnen nemen om te doen wat elke overheid zou moeten doen: onze mensen op de eerste plaats zetten.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Ach ja, het zal wel weer niet mogen, maar rond dat verhaal van ‘dat Jeanneke’, hangt de denkwereld van de Griekse Gouden Dageraad. Waar deze door Links verketterde partij, samen met de Pope van het dorp, al jaren gratis maaltijden verschaft aan de in armoede levende oorspronkelijke bevolking.

    Ondertussen is men in Europa overal ‘gekleurde armoede’ aan het invoeren, met scheepsladingen tegelijk. Dat is niet de koe bij de horens vatten, maar bij de staart. Beter ware het die arme sloebers daar ter plaatse te gaan helpen. Nadat er eerst korte metten zou gemaakt worden aan alle plakkende vingers onderweg. Zodat de hulp terecht komt bij wie die bedoeld is.


     





      

    N

     

     

    22-10-2018, 14:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!