MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1710 – HOERA! WE MOGEN DIE VERVELENDE 10 GEBODEN GODS GEWOON SCHRAPEN

    **

    Donderdag 16 januari

    Zon 8u38-17u07

    H Paulus, de Kluizenaar

    *

     

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Het 6de en 9de Gebod (tegen ’vuile manieren’) zijn al een tijdeke zo goed als bij wet vervallen verklaard, het 5de (elkaar niet vermoorden) is, sedert de jaren ’60 en de uitvinding van die ene pil, versoepeld tot op het aagename na), het 4de Gebod, over eerbied voor de eigen ouders, is meestal zonder voorwerp, want welk kind weet vandaag-de-dag nu nog wie zijn echte vader of moeder zijn.

    Gebod N r 1, 2 & 3 gaan over God en Godsdienst-beleving, en die zijn derhalve beledigend voor de Moslimmers onder ons. Ze zijn alle drie onder de controle gebracht van de 4 bestaande CGKR’s, de 3 Gewestelijke en ene overkoepelende Federale, daar ze vallen onder de wetten van de racisme-bestrijding.

    De overige geboden over niet liegen, niet vloeken, en niet afgunstig zijn, zijn voor zover nodig, hernomen in het Burgerlijk Wetboek, maar met een beetje Advocaat hoeft niemand daar last van te hebben.

    Vandaar de gelukzalige glimlach op ieders lippen, bij het lezen van onderstaand hoopgevend verslag. Het opent inderdaad vele opwekkende vooruitzichten, namelijk dat het menselijk ras zonder buitenaardse hulp, er in slaagt zichzelf uit te roeien. Naast deze verschrikkelijke maar legale moorden, is er trouwens de HOLEBI-wereld die de grote verdienste heeft zichzelf met het meeste genot ter wereld, uit te doven.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    1,3 miljard abortussen sinds 1980, dit jaar al ruim 1,5 miljoen

    *

    In de zichzelf beschaafd achtende wereld vindt sinds de jaren '80 een massaslachting onder de meest kwetsbare vorm van menselijk leven plaats, die door bijna alle politieke partijen als één van de grootste verworvenheden van de moderne samenleving wordt beschouwd. Wereldwijd werden de afgelopen 34 jaar bijna 1,3 miljard baby's geaborteerd, waarvan ruim 1,5 miljoen in het nog prille jaar 2014. Even opvallend als schrijnend: in de VS, waar dagelijks meer ongeboren baby's hun leven verliezen dan er slachtoffers vielen bij de aanslagen van 9/11, noemt de ruime meerderheid van de vrouwen die abortus laat plegen zichzelf christen.

    'Verbod op abortus misdaad tegen de menselijkheid'

    Zonder abortus had de wereldbevolking op dit moment 8,5 miljard zielen geteld, en hadden de Verenigde Staten 57 miljoen inwoners meer geteld dan de huidige 314 miljoen. De Chinezen zouden zelfs bijna 350 miljoen inwoners meer hebben dan nu. In ons eigen land zou de teller (sinds 1975) op circa 17,6 miljoen* staan, in plaats van de huidige 16,77 miljoen (* Abortussen van niet in Nederland woonachtige vrouwen niet meegerekend (3)).

    Fantastisch, zeggen velen, want er zouden 'toch al teveel mensen op de wereld' zijn. Dat zijn dezelfde mensen die -terecht- gruwelijke slachtpartijen tijdens oorlogen en conflicten zoals in Syrië fel veroordelen. De dubbele moraal ten aanzien van de waarde van een menselijk leven is echter al dermate gemeengoed geworden, dat er steeds meer stemmen opgaan -zoals in de VN- om voortaan het verbieden van abortus een 'marteling' en een misdaad tegen de menselijkheid te noemen.

    Meeste Amerikaanse vrouwen noemen zich christen

    Hoe u er ook over denkt, we leven in een wereld waarin het in de meeste landen doodnormaal is geworden om een groot aantal potentiële medeburgers het recht op het zien van het levenslicht te ontzeggen. Als we kijken naar de VS, ooit het christelijke land bij uitstek, zijn de cijfers onthutsend: iedere dag worden er meer dan 3000 abortussen (alle vormen bij elkaar opgeteld) gepleegd. In de stad New York eindigt maar liefst 41% van de zwangerschappen in een abortus.

    Echt ontluisterend is het gegeven dat de meeste Amerikaanse vrouwen die een abortus laten plegen, beweren christen te zijn: 42% is protestants, en 27% katholiek. Bijna de helft van alle betrokken vrouwen krijgt minstens 2 abortussen. Van alle Amerikaanse vrouwen van 45 heeft ongeveer één derde ooit een abortus gehad.

    Onder de zwarte bevolking is het abortuspercentage nog veel hoger: 52% van alle 'zwarte' zwangerschappen wordt voortijdig afgebroken. 86% van alle abortussen worden niet uit medische of andere noodzaak verricht, maar enkel omdat de komst van (nog) een kind niet goed uitkomt. Van de vrouwen die een abortus krijgen, is 18% nog een tiener.

    'Zuigeling vermoorden meest genadige daad'

    Margaret Sanger, de oprichter van de 'pro-choice' organisatie Planned Parenthood die sinds de komst van Obama jaarlijks met honderden miljoenen wordt gesubsidieerd, zei ooit letterlijk dat 'het meest genadige dat een gezin één van zijn zuigelingen kan aandoen, is hem te vermoorden.' In 1922 schreef ze in haar boek 'Woman, Morality en Birth Control' dat geboortecontrole uiteindelijk tot een 'zuiverder ras' moet leiden. Haar organisatie verricht in de VS inmiddels meer dan 300.000 abortussen per jaar. In 72% van de gevallen behoren de 'klanten' tot het armere deel van de bevolking.

    Gruwelmoorden op ongeborenen dagelijkse praktijk

    Vorig jaar besteedden we aandacht aan de rechtszaak tegen Kermit Gosnell, die op ongekend gruwelijke wijze nog levende geaborteerde baby's vermoordde. De media deden alsof hij een uitzondering was, maar diverse bronnen bevestigden dat zijn methoden, die Joseph Mengele jaloers zouden maken, dagelijkse praktijk zijn in de Amerikaanse abortusklinieken.

    Tegenstanders van abortus kunnen echter beter hun mond houden over deze gelegaliseerde Holocaust, want in januari 2012 kenmerkte het ministerie van Homeland Security hen als potentiële terroristen. Ook in andere overheidsrapporten worden anti-abortusactivisten een bedreiging voor de nationale veiligheid genoemd.

    Verkrachting en incest minder dan 1% van totaal

    Voorstanders noemen nogal eens het begrijpelijke argument van verkrachtingen en incest. Zwangerschappen die op zo'n afschuwelijke wijze ontstaan vormen echter een buitengewoon klein percentage van het totaal. Dit jaar werden er wereldwijd al 1,5 miljoen abortussen gepleegd, waarvan ruim 45.000 in de VS. In 439 gevallen ging het in Amerika om een verkrachting of incest, nog geen 1% van alle afgebroken zwangerschappen (2).

    Xander

     

    PERSOONLIJKE BENADERING

    In de fameuze ‘Eindtijd’ die in alle godsdiensten ter wereld, de beschaafde zowel als de andere, door de Profeten voorspeld wordt, is er altijd en overal sprake van buitenaardse tussenkomsten.

    Allemaal larie en apekool : de mensheid gelooft daar niet aan, en verkiest liever zelf de hand aan de ploeg te slaan. Door bijvoorbeeld te gaan leven zonder God noch Gebod. Og, beter gezegd, ‘Lijk God in Frankrijk’ met du vin, les mômes et de la danse. La Douce France wordt in de Geschiedenis niet voor niets ‘La Fille Ainée de l’Eglise’ genoemed.

    Moest dit niet rap genoeg gaan, dan is er nog altijd de directe methode, voor het eerst massaal in toepassing gebracht door de Duitse Socialen in de jaren ‘30-’40 van vorige eeuw.’Ein frischer fröhlicher Krieg’ en wat Zyclon B daar boven op: iedereen content. Zowel wapensmeden als Krupp (en Herstal), en chemie reuzen als Bayer, Höchst zn IG Farben. Die laate produceerde eerst het doordeweekse Zyclon B, maar gig alras over tot het gevreesde Sarin, waarvan de klanen meestal de pietrolboeren uit het Oosten waren. Zoals die Assad uit Syrië, die de verouderde stocjs van de Saoudi’s overkocht.

    En toen kwam in Syrië de burgeroolog, Moslimmers onder elkaar en allen samen tegen de Cristenen, en het Sarin deed zijn intrede op het wereldtoneel. Nergens werd over de herkomst (de wae schuldigen) gerept, alleen over de gebruikers. Allemaal Stoute Meneren!

    En toen kwam de Nonkel uit Amerika op het toneel. Zuiver uit menslievendheid zou die de knoeiboel oplossen. Einde verhaal.

    Niemand van de Belgische Verkochte Gazetten, noch de TV, repte er met één woord over. Maar de NOS wel. Want de NOS is NL, en NL is een dagreis verder verwijderd van het Hoofdkwartier van de EURO en de achterliggende aankomende wereldmacht van de Nieuwe Nazi-bazen in Broekzele.

    Op de Nos zagen we gisteren, 15 januari 2014, een reportage van dat Amerikaans oorlogsschip, geweldiger van afmetingen dan elke cruise-schip, die de eerste lading Sarin had opgenomen om te verwerken, d.i. de chemische bstanddelen ervan uit elkaar te filteren(?!). Die dan in vaten werden overgeladan op gewone schepen, die deze herwonnen grondstoffen afvoerden naar de kopers ervan, in Duitsland….

    Redenering; men kan niet voorzichtig genoeg omspringen met grondstoffen, en secondo: het is niet meer dan gewone handel drijven… om zodoende de tewerkstelling te behouden.

    *

    Wat ik hiermee probeer te bewijzen? Dat er wereldwijd een nieuw complot gesmeed wordt, dat deze eer veel accurater zal moeten werken dan het eerste, dat op posten gesteld werd door een geniale fantast die op het einde zelfmoord moest plegen.

    Doden hebben immers de goede gewoonte van niet meer te praten. Dat ondervond ook zijn maatje in Italië, geliquideerd op bevel van Stalin himself en dat ondervond de rest van de Nazi Staf in Neurenberg. Alleen der Stellvertreter van de Führer, de ‘krankzinnig geworden’ Rudolf Hess, die omdat hij bleef zwijgen, mocht blijven leven tot hij in de gevangenis bijna 100 jaar mocht worden.

    En deze keer zal De As van het Kwaad niet de As Rome-Berlijn zijn, maar de As Brussel-Berlijn.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!