MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    18-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1716 - EN MAAR BLIJVEN KLAGEN EN ZAEN DAT DE MEDIA TE LINKS ZIJN *

    *

    Zaterdag 18 januari

    Zon 8u36-17u10

    H Sulpicius van Tongeren

    Geeft Sint-Sulpicius schoon ijs, dan is de lente goed en wijs

     

    We zingen en schrijven het vaneen!

     

    Op 16 Maart e.k. méér dan een gewone

    Maartse Bui…

    *

    WAAROVER HET GAAT

    De Dagelijkse Standaard: oer-Hollands maar evengoed genietbaar voor een open mind Vlaming. Misschien dat daar (om te beginnen) ‘De Stem uit Vlaanderen’ ontbreekt? Later zou er dan een soort Voix du Nord’ kunnen bijkomen, met de Stem van onze volksgenoten van ‘over de Schreve’….. Dat zou een mooi begin zijn voor de Herenigde Vrije Republiek der Lage Landen, zegge en schrive ‘Heel Nederland’…. Later meer daarover. Want de Mietjes en de Pietjes van de Staatsvuiligheid lezen mee…. Hallo! Comment allez-Vous?

    Als een boer vaststelt dat al zijn beesten langs de linkerkant mank lopen, dan krabt die (net las wij nu doen) in zijn haar, hij schuift zijn klak naar achteren (wat vooral de bloggers doen), en hij roept de paardemeester. Voor ons zijn dat de Verkiezingen van Mei 2014. Zoals wij opgewekt en in koor kameraadschappelijk zingen:

    Es geht alles vorüber,

    Es geht alles vorbei.

    Nach jedem Dezembr

    Kommt wieder ein Mai….

     

    Ze zullen van alle duivels huilen in de hel: zo goed geprobeerd, jaren aan een stuk, en dat stom kiesvee doet tòch zijn goesting! Vlaanderen kleurde de vorige keer al gedurfd geel boven de zwarte lijn van de taal & armoe grens (tot afgrijzen van het Establishment), maar dat was nog maar de tere aanzet, een lichte streling van het penseel voor het meesterwerk dat straks van De Panne tot Opgrimbie in heftig geel & zwart zal geschilderd worden.   Dat Establishment zal razend genoeg zijn om in hun tapijten te bijten, en bitter wenen om hun vergane macht. Maar nadien komen ze wel terug om pootjes te geven!

    Hieronder komt een Nederlandse geestesgenoot aan het word. U hoeft alleen wat namen anders te lezen, en daar ligt perfect open en bloot alles wat in Vlaanderen is mislopen.

    Al moet hieraan worden toegevoegd, dat de Noorderburen toch blijkbaar een hogere graad van beschaving bezitten dan onze eigen Elite van Bosjesmannen, die koelbloedig en zonder verpozen andere meningen achter traliehekken vastzetten in een reusachtig cordon sanitaire. Waarbij ze hen opleggen, vooral niemand te discrimineren…..

    De Pastoor sprak vroeger altijd over ‘witgekalkte graven’, maar dit is thans eerder de kwalificatie toepasselijk op de kleurpartijen, iedereen inbegrepen. En dan ben ik nog vriendelijk, want voortgaande op de reuk die ze verspreiden, en op de schandalen die boven komen, had ik eerder moeten denken, niet aan witgekalkte graven, maar aan open liggende graven.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    PvdA'ers lopen de deur plat bij talkshows

    Geplaatst door Frank Verhoef op 16 januari, 2014 –

    *

    Opnieuw keihard bewijs dat de media links zijn.

    Dat de media bevooroordeeld zijn en links van het midden opereren, is al heel vaak beschreven in de afgelopen jaren, wat zeg ik, decennia. En wie De Dagelijkse Standaard de afgelopen jaren heeft gevolgd, heeft met eigen ogen kunnen zien hoe de media te werk gaan. Journalisten leven in een andere wereld, een wereld waarin het heel gewoon is om D66 of PvdA te stemmen. Dat zie je terug in de nieuwsselectie, in de invulling van onderwerpen en in de selectieve verontwaardiging. En ja, ook in de keuze van studiogasten.

    Thomas Boeschoten heeft een zeer interessante analyse gemaakt van de talkshowgasten tussen 1999 en 2013, waarbij hij heeft gekeken naar het partijlidmaatschap van de gasten. Wat blijkt? Het resultaat is niet bepaald verrassend. Ik citeer uit de analyse van Boeschoten: "Nederlandse talkshows bieden veel vaker een podium aan PvdA’ers dan leden van andere partijen, ongeveer twee keer zoveel als VVD en CDA." Kijk maar naar de statistiek in dit plaatje.

       Leden van de PvdA schoven vaker aan in talkshows (782 keer) dan alle leden van de VVD (395) en het CDA (341) samen. Van andere partijen kwam het aantal keer dat een lid aanschoof in een praatprogramma niet boven de 150. Met name Felix Rottenberg (105), Wouter Bos (54), Job Cohen (53), Ronald Plasterk (52) en Maarten van Rossem (49) droegen bij aan de dominantie van de PvdA.

     

    Vooral bij De Wereld Draait Door zitten immens veel PvdA'ers (50 procent). Nieuws is het niet, maar het is goed dat er weer een uitgebreide analyse is die bewijst wat door critici al jaren wordt beweerd: de media zijn verschrikkelijk links. Overigens gaat de analyse van Boeschoten alleen maar over een handvol talkshows. Kun je nagaan als al die andere programma's van de NPO (ik noem een Nieuwsuur, een NOS Journaal, etc) eens grondig worden onderzocht op hun linkse bevooroordeeldheid. Of kranten als de Volkskrant, Trouw en NRC.

    Hoewel, is het echt nodig dat er nog meer onderzoeken komen? Wie kritisch kijkt, kan zelf ook wel zien dat er bijna geen rechtse media zijn in Nederland, op De Telegraaf, Elsevier en DDS na. That's it. De linkse media doen toch niets met de kritiek die zij krijgen naar aanleiding van onderzoeken als die van Boeschoten. Ze wuiven de kritiek weg onder het mom dat PvdA'ers gewoon makkelijker ja zeggen op verzoeken van redacties om langs te komen. Hilarisch.

    Zelfkritiek is nog altijd ver te zoeken bij de journalistieke beroepsgroep. De media blijven ook in de toekomst stug doorgaan met het promoten van de agenda van de PvdA. U bent gewaarschuwd.

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Ach en Och! Ik voel me zo dikwijls als ‘ee roepende in de woestijn’. Men luistert (een klein beetje) naar mij en gaat dan over tot de orde van de elke dag. Men ziet de herauten van de partij der ‘Ik zal – Wij zulen’ en vindt dat ze dat weer mooi gezegd gekregen hebben. Altijd in de Toekomende Tijd, en met veel haperingen, ahums, keelgeschraap en gezoek naar woorden die maar niet willen komen. De stuntelende Kris Peeters i daar het schoolvoorbeeld van. Want hij weet dat hij als handelsreiziger van zijn Regering, zijn waar moet aan de man brengen in de Toekomende Tijd. Want in de regeringskabinetten is men in de Tegenwoordige Tijd druk bezig met de dingen te onderhandelen, die al lang verleden tijd hadden moeten zijn.

    In Italië klinkt dat als ‘Sono occupato’, of als de loodgieter weer eens zijn afspraak niet nakomt, hij dan door de telefoon zegt: ’Sono arrivando’. In deftig Vlaams is dat ‘Ik ben bezig’, en’Ik kom er aan’. Maar in ’t West Vlaams is dat simpel en goed: ‘ge kunt de pot op’.

    Al de mooie “zaller’s en ‘zullers’ hangen in de lucht als kleurige lampionnen boven een Vlaamse kermis/ Maar ze maken geen deel uit van het spektakel, ze ZIJN het spektakel, want om ter kleurigst in elkaar geflanst, verborgen voor het zonlicht in donkere achterkamertjes.

    De media, opgefokt in dezelfde kweekbakken als de raddraaiers zelf, juichen dat spektakel toe. Ze bejubelen de kleurenpracht, de combinatie van al die lampionnen die ze notabene grotendeels zelf opgeblazen hebben, terwijl ze, allemaal met de van Hogerhand voorgeschreven volzinnen, hun lezers appels voor citroenen verkopen. En daar bovendien goed voor betaald willen zijn, omdat ze met hun subsidies niet meer toekomen….

    Ja, het is nu eenmaal zo: wiens brood met eet, diens woord men spreekt. De waarheid schrijven, niemand naar de mond praten, zou beter verkopen, maar het probleem is, dat de media dat ook weten, maar het niet durven. Omdat het ruggengraatloze broekschijters zijn die zienderogen mee in de afgrond drijven, omdat ze zich niet durven vast klampen aan de eeuwige en onveranderlijke eigenheden van het eigen volk die hen in leven houdt. En trouwens, mateloos en zonder normen noch moraliteit, de decadentie achterna lopen, is toch veel plezanter! Als het hunne tijd aar duurt!

    De remedie voor beide kwalen (de ‘zallers’ en hun slippedragers) is nochtans zeer eenvoudig : afhaken, elders klant worden, ze raken waar het pijn doet: in hun portemonnee…

    De Vlaming wordt toch gezegd, is een polyglot. Buitenlandse media kosten ook niets (ze sluiten zich trouwens ook niet af voor lezersbrieven…). Blogschrijvers in alle maten en gewichten zijn er de echo’s van. Die media zijn 100 keer beknopter, ze herhalen geen 10 keer hetzelfde, ze zijn betrouwvoller en in het half uurtje dat men daar spendeert, is men meer wijzer geworden dan door al die slippendragers te blijven op een piedestal zetten.

    Als we alleen eens besloten, om voortaan voor de eigen deur te vegen? Dan is straks de hele straat schoon geveegd….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     






    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!