MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    17-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1713 - HET WARE GELAAT VAN DE ISLAM: GELUKKIG NOG VER WEG IN DONKER AFRIKA

    **

    Vrijdag 17 januari

    Zon 8u37-17u09

    H Antonius, abt

    Sint-Antonius met zijn verken, vader abt van Kouderkerken,

    is er een die steeds verkiest dat het op zijn feestdag vriest

    *

     

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Ver weg in ‘Donker Afrika’…. Maar wat heet ‘ver weg’ in deze interstellaire reistijden, waar de satellieten de mamma’s van de kleinste busselkinderen hun kleintjes horen mekkeren van de andere kant van de wereld? Jules Verne (°1828) schreef boeken, omdat hij (!) in zijn verbeelding ‘In Tachtig dagen rond de wereld’ zou kunnen reizen, en de bruidjes die in 1945-1946 hun cowboy achterna reisden naar de States, deden daar 3 à 4 weren over. Met de familie naar De Panne mogen meerijden naar zee met een gebuur (1950) was dé gebeurtenis van het jaar. Vroeger kostte het de Islam honderden jaren, om terug op krachten te komen, na weer eens te zijn teruggeslagen. Na beide wereldoorlogen ging dat in steeds sneller tempo, en de laatste jaren is het bijna niet meer bij te houden. Gelijktijdig zitten die overal in heel Europa, en het wachten is alleen nog op de versterking van ‘Eigen Kweek’ van Strijders voor de Profeet ……

    Ja, ik weet het: we vallen met onze laaglitanie op deze blog in herhaling. Moet zo ongeveer dezelfde bedenking geweest zijn, als de mensen rond Graf Stauffenberg die jarenlang zuchtten onder het schrikbewind van de Nazi Democratische Socialen. En hun bekommernis bekochten met hun leven, want zij kwamen bij het handelen hopeloos te laat. Zij eindigden aan vleeshaken in de Berlijnse Spandau-gevangenis. Alleen Stauffenberg zelf kreeg de dag zelf dank zij zijn vrienden, de genadedood, door de dood met de kogel.

    Van het achterlijk Arabisch schiereiland is de Islam, als die niet nogmaals gestopt wordt, goed onderweg om zelf de Eurocraten in Brussel erbij te lappen. In het leger van Obama zijn ze, naar blijkt uit de publicaties van Republiekijs gezinde snuister-journalisten, zelfs al doorgedrongen tot in de hoogste militaire leiderskringen, iets wat in Europa dapper onder de mat geveegd wordt. Niet weet, niet deert!

    Ooit deed Le Roi Albert Premier zijn Vlaamse soldaten aan de IJzer sneuvelen, omdat ze het Frans van hun officieren niet verstonden. Als straks de kromzwaarden tegen ons worden bovengehaald, zal ook deze keer niemand de officieren verstaan, want Arabisch. De bevelen zelf trouwens zullen ze geen zijn om dapper verweer te bieden, maar om zich bij de overmacht neer te leggen. Om het hoofd te buigen, zodat de onthoofding vreedzaam en soepel kan verlopen.

    BASIS v/d INSPIRATIE

     

    In 1990 besloten 24 Afrikaanse landen de vernietiging van het christendom. Het besluit wordt al jarenlang in praktijk gebracht

    (Door: Michael Mannheimer)

    *

    De onderstaande tekst werd 24 jaar geleden gepubliceerd, toen de wereld nog geen idee had van de aanvallen op het World Trade Center of van de terreuraanvallen in Madrid, Frankrijk of Londen. Ook de VN-aanval op Irak was nog ver weg – en in Afghanistan kon de Taliban ongehinderd haar terreurheerschappij doordrukken, terwijl daar tegelijkertijd, onder bescherming van de Taliban, Osama bin Laden zich bezig kon houden met de opbouw van zijn terreurorganisatie Al Qaida. Dus allemaal punten waarvan geen sprake was, die huidige moslims aanvoeren als hun rechtvaardiging voor hun aanvallen op en vervolging van christenen in hun landen en tegen de landen van het Westen. Want de islam heeft zo´n rechtvaardiging helemaal niet nodig.

    Zijn religieuze intolerantie is systematisch: op 2000 plaatsen in de koran en de soenna worden moslims ertoe opgeroepen christenen, Joden en andere “ongelovigen” op te jagen en te doden, totdat op zekere dag de wereld volledig islamitisch is geworden. Dan bestaat datgene wat moslims Dar Al-Islam noemen: de “islamitische vrede”. Maar de zelfbenoemde “religie van de vrede” is in werkelijkheid een “religie van de terreur en de oorlog” tegen niet-moslims.

    September 1990: 24 Afrikaanse landen willen het christendom vernietigen

    In juli 1990 hebben 24 islamitische regeringen in Afrika besloten het christendom en alle niet-islamitische religies in alle vormen te vernietigen. Daartoe werd de “Islam-in-Africa-Organisation” (IAO) opgericht. Volgens het oprichtingsprotocol dienen er geen politieke topfuncties meer met christenen bezet te worden. Verder dient in deze landen het islamitische recht te worden ingevoerd. Men wil westerse rechtssystemen uitroeien.

     

    Achtergrond: Het nieuwe antichristelijke initiatief van de islamitische fundamentalisten is het meest radicale tot nu toe. De discriminatie van christenen en andere confessies beheerste de politiek van deze landen in de politieke praktijk, maar nu wordt deze tot “recht” verklaard. Daartoe behoort ook, dat bij verkiezingen in het vervolg alleen nog maar moslims mogen kandideren. Tot de 24 lidstaten behoren Soedan, dat zijn uitroeiingoorlog tegen de christenen en animisten in Zuid-Soedan voortzet, en Nigeria, met bijna 100 miljoen inwoners het meest bevolkte land, dat met 35 miljard Duitse Mark de uitbreiding van de islam financiert om zo “aan de hele wereld te laten zien dat Nigeria een echte islamitische natie is.” Ongeveer 49% van de Nigerianen is christen en slechts 36% is moslim.

     

    Over dit onderwerp schreef Helmut Matthies, de chef-redacteur van de informatiedienst van de Evangelische Alliantie (Idea) op 13-09-1990 in een commentaar:

     

    “Wat de 24 islamitische regeringen van Afrika in naam van hun religie besloten hebben, werd door de nationaalsocialisten in naam van een rassenideologie tegenover de Joden uitgevoerd. Sindsdien is er veel geklaagd over het zwijgen in Duitsland over deze misdaad, maar ook in veel andere landen. Nu hebben 24 landen de uitroeiing van een religie besloten, waartoe in deze landen tussen de 70 en 100 miljoen christenen behoren. En hoewel deze melding al in juli werd verspreid, zwijgt tot nu toe iedereen: de Wereldraad van Kerken, de Lutherse Wereldbond, het ministerie van Buitenlandse Zaken in Bonn evenals in andere landen, de VN.

     

    Daarover bestaat niet alleen maar één parallel met het Derde Rijk. Na 1945 heeft men de vervolging van christenen in de communistische landen niet waar willen hebben. De Wereldraad van Kerken ontkende deze vervolging jarenlang net zoals niet weinig West-Duitse en Oost-Duitse kerkleiders. Westerse christenen, die er desondanks steeds op wezen, werden bestempeld als onverbeterlijke anticommunisten. Nu weet men beter…

     

    Natuurlijk mag er geen haat tegenover moslims ontstaan. Maar het wereldwijde islamitische offensief moet zo snel mogelijk als een van de grootste uitdagingen worden opgepakt: het aantal moslims is sinds 1900 verzesvoudigd tot 1,2 miljard. Daarbij moeten vooral de fundamentele verschillen tussen christendom en islam niet langer genegeerd worden. De voortdurende poging van kerkelijke islamreferenten om deze verschillen weg te wissen, moet gestopt worde

    http://www.das-graue-tagebuch.de/html/1090138-24_staaten_afrikas_wol.html

    Bron:
    http://michael-mannheimer.info
    Auteur: Michael Mannheimer

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

     

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Over Afrika blijven onze media het maar hebben over ‘reelen’ en ‘opstandelinen’, zodat ze nergens of toch bijna nergens, de Isam dienen te vermelden. In Afrika en elders in de wereld speelt men met bomauto’s en bomgordels als op een kraam met bollo smitto in de Vlaamse kermissen van weleer. De verslaggeving over dat alles gebeeut trouwens in dezelfde stijl als het vroeger volksvermaak.

    Ondertussen helot en dapper mee, om de eigen stellingen zo goed mogelijk af te breken. De ‘Verenigde Naties’ dagvaarden nu Het Vaticaan wegens het vermeende kindermisbruik. Gewoon om daarover nogmaals te kunnen berichten. Geen kat die er aan denkt, dat de meeste van die zaken al lang verjaard zijn, of pas aan de oppervlakte gekomen zijn, als de vermeede dadrs al lang overleden zijn. E ‘de Prisen der Kerk’ van bij ons; hebben die boter op hun hoofd, of zijn ze hun tong verloren?

    Trouwens,; die ‘Verenigde Naties’: het is toch algemeen geweten dat die onder leiding en gezag staan van een Muzelmanse meerderheid?! Waarom verschijnen er dan nergens vlammende protesten tegen deze sfeervergiftiging?

    Ocj ja, natuurlijk! Net als die miljoenen brave Duitsers ook Hitler en zijn trawanten lieten begaan, bange hazen dat ze waren, en misschien lijk nu, ook wel grondig verslaafd waren aan en in slaap gewiegd door de voetbalcompetitie, de festivals en de cyclocross. Ze waren misschien half gehypnotiseerd of in slaap gewiegd door die Marlène Dietrich, die met zwoele stem onder een lantaarn voor de kazernepoort stond te sachten naar hare soldaat. Zonder te weten dat die al gesneuveld was ergens in de steppen van het onmetelijke Rusland. Later zou ze zingen, om zich af te vragen, ‘wo die Gräber sind’. Kunnen onze meisjes zich beter nu al beginnen afvragen….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!