MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    13-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1701 - DAS IST ALSO DES PUDELS KERN

    *

    Alleen aandacht door de poedel AUB

     

    De Bulgaren en de Roemenen komen straks.

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Ik wil op deze blog de lezers niet in het ongewisse laten: ik moet deze EU niet. Laat daarover geen misverstand ontstaan.

    Ik geef toe: ook ik, net als zovele brave plichtbewuste burgers, ben er in geluisd door er in te lopen. Met de EU zou er nooit meer oorlog komen tussen de Europese volkeren. Wij, de brave burgers, zouden reizen van Pool tot Evenaar, zonder nog ooit door ook maar één Overheid te worden lastig gevallen. Hebben de criminelen en de landverhuizers rapper gesnopen dan wij. Te meer dat de wetten ter voorkoming daarvan, aldoor versoepeld werden. De EU kegde daar zelfs nog veel geld bovenop, als er maar beweging genoeg kwam. We zouden nooit meer last krijgen van wisselkoersen en vreemde devizen: met de Euro zou zelfs alles spotgoedkoop worden en onze export (naar elkaars buren)) zou stijgen met sneltreinvaart. En zie; telkens we dat niet meer geloofden wegens zienderogen onwaar, werden we wat anders wijsgemaakt. We zouden onze rijkdom veilig stellen door te besparen, door nog meer belastingen te betalen en door heel zeker nog meer aan ‘ontwikkelingssamenwerking’ te doen. Al die eerder primitieve snupper-culturen zouden een verrijking zijn voor ons, we zouden zelfs in alle (godsdienst)vrijheid van op de schoolbanken kunnen kiezen tussen onze Oud- en Nieuw Testamentische Jahwej/Jezeus Christus en de Allah der Islammers. Dat was toch dezelfde niet eens bestaand God! Maar weer bleek dat een leugen, want de Islammers dringen kort nadien aan de hand van bomgordels en ander springtuig, hun ‘Godsdienst’ van de Wrede aan Europa op. Eerst voorzichtig en op afstand, in andere verre landen, straks in onze eigen metro en treinstellen.

    En nu wordt gevraagd straks al die onzin te bekrachtigen, want anders zou er oorlog komen.

    *

    Hebben wij iets tegen Roemenen en Bulgaren? Ik weet alleen dat wij in West Europa beter af zijn met hen, dan met woestijnrovers. Volgens Wikipedia zijn ze ooit, net als wij, een wingewest geweest van de Romeinen. Allez, ze hebben, net als wij, weet van de Romeinse Beschaving. Zij zijn tenminste min of meer beschaafd, overwegend Christelijk Orthodox en zij hebben het langst geleden onder de zegeningen van het Sovjet Arbeidersparadijs. Zij bevolken van ouds het hart van het Oude Europa rond de Donau en ze hadden nauwe banden met het Hitler-regime, of minstens dat ze daar met hopen het vuile werk kwamen opknappen, in de KZ’s en zo. Die waren danig blij om vanonder de ijzeren vuist van Stalin te zijn ‘bevrijd’ door Hitler, dat ze zich bij hem in de hemel voelden en als SS Elite troepen dapper gingen meevechten op zijn slachtvelden…. Een beetje gelijk sommige Vlamingen, om onderuit de knoet der Franscouillons te komen…

    Al-bij-al begrijp ik niet waarom de Eurocraten hen -binnenhalen, en waarom pas nu. Wat is hun verborgen agenda? Onrust ruzie te krijgen tussen beide groepen, oude en vers aangekomenen, zo dat wij, de originelen tussen de twee geplet worden?

    Wat ik wèl weet, is dat we, om het even hoe dat alles verloopt, lang nadien de rekening zullen gepresenteerd krijgen. Dat hoe groter de mixte is, hoe meer geld en hoe meer wetten er moeten komen…. om al die ontheemde volkeren in nieuwe banen te leiden. Kijk, kijk, vandaar dus dat dreigen met oorlog, als we hen, de Eurocraten, niet hun zin zouden geven….

    Goed dat al die dingen uitkomen vòòr de verkiezingen, zodat niemand achteraf kan zeggen, ‘Das haben wir nicht gewusst’.

    Vandaar de bedenking: moet er geen interventiemacht klaar staan, tegen de dag na de verkiezingen? Want wie zal anders de verantwoordelijken ter verantwoording roepen? Als we niet oppassen, valt integendeel die dag de deur achter ons in het slot, en niet achter hen.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    EU eist uitkering voor alle Roemenen en Bulgaren, ook als ze niet willen werken

    Zelfs meer kans op uitkering als immigranten niet op zoek gaan naar werk

    Protest tegen 'Hartz-IV', de samengevoegde Duitse WW/Bijstandsuitkering, die slechts € 382,- per maand bedraagt (exclusief kinderbijslag en huurtoeslag).

    In Den Haag beweren 'onze' politici dat het met de invasie van Roemenen en Bulgaren wel meevalt, en dat ze sowieso niet onmiddellijk in aanmerking komen voor een uitkering. Mis, zegt Brussel. De Duitsers, die hadden geregeld dat werkloze immigranten uit Roemenië en Bulgarije niet vanzelfsprekend een uitkering krijgen, werden daarvoor door de EU op de vingers getikt. Dat betekent dat ook Nederland, altijd het braafste jongetje van de euroklas, verplicht is om uitkeringsaanvragen van alle Roemenen en Bulgaren serieus in behandeling te nemen, zelfs als ze helemaal niet willen werken.

    Juristen van de EU Commissie oordelen dat de bepaling in de Duitse wet over het beperken van het verstrekken van uitkeringen aan immigranten uit andere EU-landen strijdig is met het Europese recht. In Nederland kennen we soortgelijke wetgeving, die massaal uitkeringstoerisme uit Oost Europa moet voorkomen.

    Daar zetten de Brusselse juristen nu een streep door. Hun oordeel baseren ze op een klacht van een 24 jarige werkloze Roemeense vrouw, die sinds 2010 in Duitsland woont en zowel kinderbijslag als een levensonderhoudtoeslag ontving, maar geen 'Hartz-IV' WW/Bijstandsuitkering (in Duitsland samengevoegd). Na het oordeel van de EU-Commissie maken immigranten nu zelfs meer kans op een uitkering als ze niet op zoek gaan naar werk. (1)

    De stapsgewijze ondermijning, afbraak en uiteindelijke vernietiging van onze sociale zekerheid door Brussel gaat dus in onverminderd snel tempo door. Dat gebeurt met volledige medewerking van het VVD-PvdA kabinet Rutte, dat niets substantieels onderneemt om de stabiliteit en welvaart van de Nederlandse samenleving te beschermen tegen de antimaatschappelijke Brusselse demagogen. Eerlijk is eerlijk: het grootste deel van de oppositie steunt het kabinet hierin, om over de antidemocraten van D66 maar te zwijgen, want zij zien de Verenigde Staten van Europa liever vandaag dan morgen worden opgericht.

    Xander

    Xander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

     

    PERSOONLIJKE BENADERING

    De volksverhuizing ‘Versie 21ste Eeuw’, de grootste sedert de Hunnen uit het Oosten kwamen en onze verre voorouders bijeendreven op een stukje laagvlakte aangedrukt tegen de zee, draait op volle toeren. Deze keer niet door de druk van langs buiten, maar door de aanzuigkrachten van binnen in. Zo tegennatuurlijk als maar kan.

    Maar wat wilt U?! Vroeger bestond er geen Brusselse Elite die dergelijke mensenmassa kon manipuleren, het gebeurde allemaal los uit het vuistje. En wat was het resultaat? Een lappendeken van stammen en volkeren, van talen, tradities, folklore en zeden, met als gevolg de ene veroveringsoorlog van de enen tegen de anderen. Ariërs tegen niet-Ariërs, Roomsen tegen Luthersen of Calvinisten. Het Zuiden (Spanje) tegen het Noorden of het Noorden (De Vinkingen) tegen het Zuiden. Één kakofonie van op verovering beluste keizers, Koningen zn Hertogen.

    En dat is dus wat de Eurocraten willen: onder hun leiding en tegen royale betaling voor hun goede leventje, dergelijke chaos vermijden. Dank zij hen zal er een gestroomlijnde eenmaking ontstaan, waarbij alle neuzen verplicht zullen wijzen naar het Nieuwe Rome, waterhoofd Brussel. Daar zullen, in hoge wolkenkrabbrs, miljoenen technocraten aan de hendels zitten, om alles in goede banen te leiden. En laag bij de grond, verspreid over de Europese vlaken, zal een leger va nijvere hersenloze mieren de zaadjes aanslapen om hen te voeden. De Unie van Europese Geestesarbeiders zal zorgen voor het geestelijk en stoffelijk welzijn van de sociaal democratische Untermenschen.

    En, o Ja, als U dat niet wilt aanvaarden, kunt U nog altijd (voor Uw eigen welzijn) opgenomen worden in een van de vele over het hele land verspreide psychiatrieën waar U Uw eigen einde kunt plannen in stappen van drie : euthanasie, crematie en uitstrooing.

    Voornamelijk Vlaanderen zal herschapen worden in één grote onafzienbare strooiweide, in plaats van weiden als wiegende zeeën. Met daar midden-in, de memorial voor 25 Mei 2014, de dag dat wij allemaal zo lang we leven, nooit meer zullen vergeten….

    Omdat het de dag is, dat we bovenstaande nachtmerrie samen met het ACW en de Natte Droom van de Natte Opneemvol zullen begraven hebben.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!