MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1708 - OVER POEPCHIEKE WERK- EN ANDERE SEX *

    *

    Donderdag 16 januari

    Zon 8u38-17u07

    H Paulus, de Kluizenaar

     

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Telkens ik Zuster Harmonica in beeld krijg, slaan bij mij mijn veiligheidsstoppen door. Dan slaat haar seks-appiel in die open gaten dan telkens stoppen in, waardoor alle checks uit haar verlicht brein, bij mij als seks geregistreerd worden. Voor Niet-West Vlamingen is dit misschien Hogere Toegepaste Spraakkunst, maar elke Westflûtenaar zal mij gelijk geven, met zo’n Dames (Gekrulde Haren, gekrulde Zinnen) is het opletten geblazen, als ze over ‘checks’ of seks’ beginnen. Iets dat in hun leefwereld nogal dikwijls synoniem van elkaar is…

    Kijk, dat is ons Sociaal-Democraties Moniekske ten voeten uit. Geleerd door aan het handje te lopen van Pètriek van die Stralende “A”…. De leerstelling was daar: als een sporter niet over de lat geraakt, leggen we gewoon de lat wat lager, en hopskee, weg ermee! Als een op kosten van de samenleving ‘afgestudeerde’ nog even achterlijk is op ’t einde als bij ’t begin, dan betaalt de bedrijfswereld gewoon verder tot het einde van diens dagen…..Want zoiets, dat is toch zuiver de schuld van de Vlaams Belagers! Alles wat verkeerd loopt, is immers hun schuld. Vlaams Belangers, dat zijn immers de sterkhouders van de bedrijfswereld. Er zouden volgens de Sossile Heilaskeer al lang geen bedrijven meer zijn, moesten die lelijke nationalisten weg zijn!

    De Sossen zitten inderdaad bijna op de bodem van hun historische terugval, en daar moet Zuster Harmonica met haar ‘werk-seks’ wat wasverzachter tegenaan gooien, om aldus door het verkregen schuim wat aandacht af te leiden van de Ajuiinenstad, waar de Sossialen daar elkaar uit de partij zwieren. Echt geen schot in de roos, maar een salvo in eigen voet.

    Al die ‘cheques’ zijn volgens mij het zuiverste bewijs dat ons geld, de Euro, niets meer waard is. Ooit was het zò, dat wie geld ‘namaakte’, door de Wet met dwangarbeid werd bestraft. Dat was in de tijd van de goudstandaard, waar ieder bankbiljet een bepaald aandeel aan goud vertegenwoordigde. Echt waar! Die goudvoorraad lag toen opgeslagen, voor wie dat geloofde, in de kelders van de Nationale Bank in Brussel. Maar sedert de USA heel Europa kwam ‘bevrijden’ van diene smerige Duits, ligt al dat goud van al die Europese landen, daar nu veilig en safe opgeslagen in de kelders van Fort Knox, ergens in Amerika. Dat is de pure waarheid, of toch dar zo omtrent, om De Witte van Zichem te parafraseren.

    Dus draaien sedertdien de persen voor de bankbiljetten op verhoogd toerental op commando van het kernkabinet.. En als zelfs dàt niet meer volstaat, of gelimiteerd wordt door de Eurocraten, dan gebruikt men maar, lijk de eerste de beste valsmunters, de lapmiddelen. Eerst waren er de ‘maaltijdcheques’ om de thesaurie te vervangen bij het aanschaffen van de zaken van eerste levensbehoefte, later volgden de ‘dienstencheques’ om diensten te kopen en de Staat te doen meebetalen, en nu straks dus de ‘werkcheques’ om, om het even waar en hoe, ‘werk’ aan te kopen.

    De nevenbedoeling is, dat de Overheid een graantje komt meepikken in het zwartwerk, en hiermee meteen het bedje spreidt voor een wereld van overkoepelend niet-officiële arbeid, waarin een kat haar jongen niet meer terugvindt.Het zoveelste lapmiddeltje om de krakkemakke Belgica in de vaart te houden!

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Werkcheque moet 15.000 jongeren aan job helpen

    dm UPDATE Werkgevers kunnen binnenkort laagopgeleide jongeren aannemen met een soort dienstencheques. Dat is het plan van minister van Werk Monica De Coninck (sp.a). Ze stelt voor de bestaande Activa-maatregel, waardoor een werkgever 1.000 euro korting per maand krijgt op de loonkostenfactuur voor een jonge en laaggeschoolde werknemer, om te vormen tot een werkcheque. Dat meldt de krant De Tijd.

    Doordat het systeem eenvoudiger wordt, zullen meer bedrijven er gebruik van maken.

    De hervorming moet 15.000 jongeren aan een baan helpen. Het doel van de huidige Activa-regeling is het indijken van de jeugdwerkloosheid. Door de korting komt het brutoloon van een jonge laaggeschoolde werknemer ongeveer gelijk te liggen met het nettoloon. Dat maakt het voor bedrijven interessant om hen aan te nemen.

    "Het is een goede maatregel, waarvan zowel de jongeren als de bedrijven profiteren. Maar hij is te complex", stelt De Coninck. "Bedrijven die de korting willen, moeten heel wat paperassen invullen."

    Minder paperassen

    De Coninck wil via de werkcheque de administratieve rompslomp de wereld uit krijgen. "Doordat het systeem eenvoudiger wordt, zullen meer bedrijven er gebruik van maken", meent ze.

    Momenteel zijn zo'n 30.000 jongeren met de regeling aan de slag. De cheque zal 10 euro kosten. Een werkgever kan daarmee een uur arbeid betalen. Hij moet wel enkele voorwaarden respecteren. De werknemer mag geen diploma middelbaar onderwijs hebben, moet jonger dan dertig zijn en moet minstens zes maanden ingeschreven zijn als werkzoekende.

    Kleine bedrijven

    De hervorming moet ook kleine bedrijven aansporen de Activa-maatregel te benutten. "Grote bedrijven laten door een sociaal secretariaat uitzoeken welke loonkostenkortingen ze kunnen krijgen", stelt De Coninck. "Kleine ondernemingen kunnen het zich echter niet permitteren om met zo'n secretariaat te werken en weten dus vaak niet dat ze recht hebben op de korting of passen omdat het hen allemaal te ingewikkeld is."

    Het is wel nog niet duidelijk wie de cheque moet uitbetalen of wie de achterliggende berekeningen doet. Als het voorstel groen licht krijgt op het kernkabinet, gaat De Coninck met de sociale partners bekijken hoe dat precies ingevuld moet worden.

    *

    Bron: alle 12 Vlaamse gazetten, met zo goed als woordelijk identieke uitleg, waar de hoera-stemming zo van af druipt.

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Het is waarschijnlijk bedoeld als verkiezingsstunt, maar het wordt wel de grap van de eeuw. Of anders gezegd; een systeem op de maat van samenlevingen zoals deze onder de arme-grens, waarin Vlaanderen beetje-bij-beetje wordt meegesleurd.

    In een normale gezonde economie zijn de zaken klaar als pompwater. Arbeid is gewoon een essentieel deel van de kostprijs, en die wordt vergoed volgens vraag en aanbod. Goede arbeid = goede verloning, en de politiek moet daar met zijn poten van af blijven.

    Maar gans ons productie-proces, elk minuscuul onderdeeltje ervan, is al decennia lang door de betuttelende Overheid ingepalmd via allerlei wetten, wetjes en voorschriften, waarvan het Grote Voorbeeld was, de ‘geleide economie’ van wijlen het Sovjetrijk U weet wel: ‘Eigendom is diefstal’, die onzin heeft nooit lang stand gehouden. Zie China, waar na De Grote Sprong Voorwaarts van Mao, privé-eigendom stilaan weer wordt toegelaten. Zelfs de ‘kinderplanning’ heeft men daar in dat ‘geleid systeem’ moeten loslaten….

    Waar ligt dus het begin van een oplossing om niet verder af te zakken naar het non-niveau van de Zuiderse hangmat-landen, maar om vuist en voet de vane omtrent, onze voet naast die van de Noordelijke Voorspoed-landen te zetten? ? In het ‘ontvetten’ van de Staat, zoals de BDW-ers zeggen? Daar is het hopeloos te laat voor, de kanker is te ver uitgezaaid. Zo lang Vlaanderen geen baas is in eigen huis, geen zeggingsmacht heeft over het Arbeidsbeleid, de Sociale Zekerheid en de Fiscaliteit, zonder stiefmoederlijke bemoeiingen van de Fransdolle potverteerders, is het pompen en toch verzuipen.

    De Nieuwe Tijd voor Vlaanderen moet zo vers en helder zijn als weeral… vers en helder pompwater. Aanzienlijk Hogere Netto Lonen (4 x hoofdletter) in elk huishoudzakje, en minder niet-te-betalen overheidsinmenging bij de patroons, met als resultaat een stabiel gegeven in de kostprijsberekening. Dàt, samen met de spreekwoordelijke intelligente aanpak van onze Bedrijfsleiders, groot en vooral klein, is de waarborg voor een welvarend Vlaanderen. Diezelfde klare taal van de kant van Het Vlaams Belang, wordt meer en meer beluisterd : de failliete boel ordelijk opdelen en herstarten met een nieuwe lei, dat is de inzet van de volgende verkiezingen.

    En dan voor hangmat-burgers, bedorven door het Belgisch systeem: een doorgedreven wederopvoeding uittekenen, desnoods in de leegstaande legerkazernes, onder militaire tucht.

    Voor wie dan nog uitvalt, misschien die dwangarbeid’ weer invoeren waarmee men vroeger de namaker van onze bankbiljetten bestrafte. Moest het (door de schuld van de Duitse Socialisten!) zo geen beladen term geworden zijn, ik zou zeggen: leidt ze binnen onder poorten met daar boven ‘Arbeit macht Frei’, en zorg dan dat die sukkelaars daar leren werken, zodat ze ooit inderdaad weer vrij kunnen komen.

    Kijk, en dat gezgde, ‘door arbeid bevrijd worden’, heb ik in het gezonde platteladsleven in mijn kinderenjaren anders belffd. Daar zeiden onze mensen gewoon ’Wie niet werkt, moet ook niet eten’….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!