MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    01-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIENSTMEDEDELING

    A.D.maandag 1 oktober 2012

    .

    DIENSTMEDEDELING

     

     



    ***

     

     

    De voltallige redactie, aanwezig in de redactie-lokalen aan de Oevers van het Lago Di Bolsena (Italia), hebben in plenaire zitting besloten om het oorlogsverhaal van onze hoogbejaarde schoonvader aan het papier toe te vertrouwen. We, d.i. ikzelf in al mijn glorie, zijn daar nu als een volle batterij typisten, al een volle week mee bezig, en naarmate het Internet wordt geraadpleegd voor een of ander precies detail, stel ik vast dat er daar meer oorlogsverhalen staan dan er mensen zijn die de oorlog werkelijk beleefd hebben.

    Ik heb onder mijn eigen handen de (nutteloze) bunkers van Lorient in Normanie/Bretagne zien groeien, net zoals in de rampzalige mei-dagen ’40 en tijdens en na het Uitbreken van de Vrede in ’44-’45 de kleine man gestalte kreeg op de kapotte daken of in de dakgoten van de Lippenslaan in Knok-le-Zout..

    M”n excuses dus voor het verlaten va het huidige verkiezings-schouwspel. Of, zoals de Tommies zeggen : “First things First!’

     

    ***

     

    Ter zake : volgende week zijn we in het Land van Albert & Paola : groot onderhoud van onze Broeder Ezel. Mijn 3 herdershonden schudden meewarig hun kop, als ze horen dat we pas terug zullen zijn, de 17de of de 18de : zoveel moeite voor niks schijnen ze te zeggen, om BDW te zien afgaan als een lekke gieter. Wat meer is, we zullen (noodgedwongen- in ‘De Metropool’ zijn, de avond van de verkiezing, waarschijnlijk ergens op de Groenplaats. Als U daar een koppel ziet, die met veel toeters en met nog meer bellen de stofwisseling der Tenoren staat toe te juichen : spreek ons gerust aan. En ja, U moogt ons gerust trakteren!

    Ja, wat ik bedoel met ‘stofwisseling’ is gewoon de metafoor die past bij twee tot stof bijeengeveegde ego’s. Filip, beste Filip, wo bist du blieben?

     

     

    ***

    Het wordt, zoals ieder jaar, een Ronde van Vlaanderen : zoveel vrienden, zoveel familie, zoveel af te leggen bezoekjes en schouderklopjes om te volharden….En zoals ieder jaar, zullen wij sakkeren. Op de wegen, op de regen, op de ontelbare pesterijen langs de weg, op de zovele weg-omleidingen en de zovele kapotte koplichten der tegenliggers.

    Alleen op ‘de strange’ ergens aan de Noordzee zullen we ons echt weer thuis voelen. Of deze keer aan ’t varje’ (het kleine vaartje) bij het binnenrijden van Lissewege, aan het eethuisje ‘De Goedendag’. U zegt het maar : want in de auto zal het hele repertorium Vlaamse strijdliederen er weer moeten aan geloven….

    Ach, moet ik het uitleggen, dat Mario Monti hier straks zal moeten lopen, rapper dan de rover uit Boerke Naes? Geen kat die het aangaat bij jullie,, maar bij ons wel. Voor ’t eerst in 10 jaar tijd moeten wij namelijk € 85 neertellen voor een bloed-analyse, die tot hiertoe onder Berlusconi, gratiss was….Zoals U ziet : hier doet men wat aan de overbevolking! Geen bloed-analyse = geen medicatie en geen medicatie = val dood.

    Leve de vooruitgang!

     

     

    01-10-2012, 17:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.965 BELGIE BARST BINNEN DE BABY BOOMERS

    A.D. dinsdag 25 september 2012

    .

    965 BELGIE BARST BINNEN DE BABY BOOMERS

     

    U gelooft er toch ook in?

     




    In waarzeggerij en zwarte magie?

    ***

     

    Onderstaand bericht met ‘gemengde gevoelens’ gelezen.

    Enerzijds opluchting (ik geef U te raden waarvoor…) en anderzijds ergernis omdat deze voorspelling ons gewoon mededeelt, dat we van de regen in de drop zullen komen…..

    Voilà : nu komen we bij de reden waarom waarzeggerij altijd al een reden van bestaan heft gehad : een verwittigd man is er twee waard…. Als er op de kermis voorspeld wordt dat het dak van Uw huis op Uw kap zal vallen, zorgt ge toch dat ge daar weg zijt?

     

    ***

     

    Ter zake :

    De New York Times' ziet België (eindelijk) splitsen

    Door: Sofie Vanlommel − 25/09/12, 06u42  − Bron: De Morgen

    ***

     

    .

    Twintig jaar na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie waagt de krant The New York Times zich aan waarzeggerij: welke nieuwe staten zullen we de komende jaren verwelkomen? België, zo blijkt, zal "eindelijk" uit elkaar vallen, zo schrijft de krant op haar online-opiniepagina's. "Het eens verenigde, door Franstaligen gedomineerde land, stevent al decennia lang op een splitsing af." Zonder Brussel was het er al lang van gekomen, zo zeggen niet nader genoemde 'waarnemers'. Maar deze keer zal Brussel, 'die officieel tweetalige maar voornamelijk Franstalige enclave in het Vlaamstalige noorden', de splitsing zelf faciliteren: "Terwijl Europa verder wordt eengemaakt, zullen nationale grenzen minder belangrijk worden dan culturele en etnische grenzen."

     

    Daarmee past ons landje in de nieuwe geopolitieke tendenzen. Het zal niet langer een groot politiek conflict (zoals de val van de Muur en de Koude Oorlog) of één regio zijn die nieuwe staten baart, 'grenzen zullen verdwijnen zoals kustlijnen eroderen'. Mali, Congo en Somalië kunnen net zoals ons land uit elkaar vallen, Noord- en Zuid-Korea zullen samensmelten, en Jemen en Saoedi-Arabië zullen samen de Arabische Golf Unie vormen. "We staan aan de rand van een nieuwe babyboom, een van nieuwe naties", concludeert de krant. .

     

    ***

    Diagonaal doorlezen : het is precies alsof The New York Times onder één hoedje speelt met de Smalle d’Anvers : die voorspelt al jaren dat het land vanzelf zal vedampen…

     

    ***

    Bah ja, voor een Amerikaander, die so wie so geen cultuur heeft, kunnen de Verenigde Staten van Europa niet rap genoeg een feit worden. En kijk : er is al een Europese vlag, een Europees volkslied en zowaar een Europees President. Wat er niet is, is een Europees volk, maar daar wordt aan gewerkt. De Europese Grondwet, zegt U? Die heeft een beetje vertraging, maar daar wordt ook aan gewerkt….

    Zelfs de mars-richting is bekend, maar die wordt voorlopig geheim gehouden. Is in Allahs handen, en in de handen van diens Grondtroepen….

     





    25-09-2012, 16:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.964 OVER MARX DE BROER VAN MOHAMMED DE WOESTIJNROVER

    A.D.  dinsdag 25 september 2012

    .

    964 OVER MARX DE BROER VAN MOHAMMED DE WOESTIJNROVER

     

    Is er een verband tussen Willem Tell

     





    en het eiland Utöya ?

    ***

     

    Vandaag wordt een stukje proza opgeiend, die velen rauw op de maag zal blijven liggen….

     

    De linksen zijn de primaire infectie en het eigenlijke gevaar

     

     

    Mar neen, het zijn niet de blog-vrienden die moeten overtuigd worden. Maar zij kunnen wel helpen de boodschap door te geven, naar zij die het schoentje moeten passen en aantrekken : de naïeve dromers die nog altijd alle heil verwachten van de traditionele kleurpartijen…..

    Het zijn trouwens diezelfde partijen (blauw, rood en de tussensoort) die verantwoordelijk zijn geweest voor de twee wereldoorlogen die half Europa hebben ontvolkt….

     

     

    ***

     

    Ter zake :

    Wie de islamisering wil stoppen, moet eerst links uit de macht ontzetten

    Posted on 23 september 2012 by E.J. Bron

    ***

    Oriana Fallaci herkende al vroeg het verwoestende potentieel van de islam op Europa. De beroemde Italiaanse journaliste en schrijfster Oriana Fallaci was een van de bekendste islamcritici van Italië en waarschuwde al vroegtijdig – al jaren voor het ontwaken van de wereldwijde islamkritiek – voor het beschavings-ontwrichtende en wereldveroverende karakter van de islam.

    “Moslims nemen de macht in onze landen over. Ze ontwrichten onze waarden, onze wetten en onze culturen” – Oriana Fallaci.

    ***

    Net als alle islamcritici werd ook zij – die als 10-jarig meisje in de ondergrondse tegen Mussolini vocht – door de linkse voorstanders van de islamisering belasterd en met processen wegens zogenaamd racisme en belediging overstelpt. Z|e wendde zich van haar geliefde Italië af en leefde tot haar dood in september 2006 teruggetrokken in New York, waar ze de aanslag op de Twin Towers op 9/11 meemaakte.

     

    De linksen zijn de primaire infectie en het eigenlijke gevaar

     

    Wat ze destijds nog niet duidelijk herkende zoals we nu weten, is, dat de islamisering van Europa niet zonder de handelwijze en het actieve toedoen van de Europese linksen kon beginnen. Hun hegemonie in de media, de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen en in de politiek, hun haat tegen de Europese nationale staten, tegen de christelijk-Joodse wortels van Europa en de Europese burgerstaat is de eigenlijke ziekte, waar ons continent en al die landen aan lijden, die men over het algemeen onder het begrip “westerse wereld” schaart.

    De linksen van nu zijn de eigenlijke primaire infectie van de westerse staatslichamen, als men dit oeroude maatschappijbegrip wil gebruiken. Zij, de linksen, die het Westen niet op de knieën konden krijgen door verwoestende wereldoorlogen of verkiezingen, proberen dit tegenwoordig door de grootste bevolkingsuitwisseling te ensceneren die de geschiedenis ooit heeft gezien.

    Ze proberen hun oorspronkelijke bevolkingen door het binnenhalen van een onvoorstelbaar groot aantal wat betreft cultuur, beschaving en religie niet met het Avondland te verenigen immigranten zo ver “uit te dunnen” (citaat van Joschka Fischer), totdat deze minderheden in hun eigen land geworden zijn en daarmee via verkiezingen door de immigranten-meerderheid van de macht beroofd kunnen worden. Deze tactiek van de linksen is ook de verklaring voor de wereldwijde collaboratie met de islam.

    In deze schandalige collaboratie hebben de linksen een bondgenootschap met de duivel zelf gesloten. De islam haalt immers alles overhoop wat de kern van de linkse ideologie uitmaakt: gelijkheid van alle mensen, gelijkheid van man en vrouw, gelijkheid van alle geslachtelijke oriënteringen, afschaffing van de uitbuiting van de mensen door de mensen – dit alles wordt door de islam bestreden. En desondanks collaboreren linksen met hun ergste vijanden om met hun hulp hun eigen droom van een communistische wereldstaat te realiseren, die ze noch door hun 150-jarige overtuigingsarbeid noch door talloze grote en kleine oorlogen konden bereiken.

     

    De islam is slechts de secundaire infectie

     

    Daarmee is de islamisering van het Westen een door de linksen bewerkstelligde, potentieel dodelijke secundaire infectie, waarachter ze zich heel lang doeltreffend wisten te verbergen. Meer nog: Tegen de terechte kritiek op de islam konden ze zich lange tijd voordoen als schijnbare voorvechters van mensenrechten en beschermers van “religieuze minderheden” en stelden zich beschermend voor mensenrechten-schendingen op, die ze zelf gecreëerd hebben. Erger nog: Schijnheilig gebruikten ze hun misdaden, die voor de opkomst van de islam in de westerse landen nooit in die mate voorkwamen (zoals eermoorden, gedwongen huwelijken, extreme immigranten-criminaliteit) en schoven deze misdaden in de schoenen van de oorspronkelijke Europeanen met het argument dat deze te weinig zouden doen voor de integratie van de hier naartoe gehaalde moslims en dat ze deze zouden buitensluiten uit de samenleving. Maar het was precies omgekeerd: De islam verbiedt iedere vorm van integratie in niet-islamitische landen. De bewijzen daarvoor zijn verpletterend.

     

    Dit infame spelletje is nu afgelopen. De linksen zijn ontmaskerd als de eigenlijke vernietigers van onze liberale en democratische samenleving. Des te erger woeden ze nu in hun media en vanuit de parlementen tegen alle islamcritici, demoniseren deze als nazi´s en islamhaters – en vergeten daarbij dat Marx zelf een van de grootste islamcritici was. Hij vatte deze politieke religie op typische marxistische wijze samen:

     

    “De koran en de op hem stoelende islamitische wetgeving reduceren geografie en etnografie van de verschillende volkeren tot de simpele en gemakkelijke tweedeling in gelovigen en ongelovigen. De ongelovige is ´harby´, d.w.z. de vijand. De islam veracht de natie van de ongelovigen en schept een toestand van permanente vijandigheid tussen moslims en ongelovigen” – Karl Marx

     

    Linksen werken op westerse staatslichamen als HIV-virussen: Ze verzakken hun immuunsysteem

     

    Linksen werken als HIV-virussen op westerse staatslichamen. Het is hun taak het immuunsysteem van het lichaam via de besmetting van een dodelijke indringer te misleiden en het afweermechanisme niet op deze indringer, maar op zichzelf te richten.

    Deze vergelijking zou vermoedelijk ook de Romeinse politicus Cicero gekozen hebben, mits het bestaan van virussen en die van het lichaamseigen afweersysteem in zijn tijd bekend geweest zouden zijn. Want ook hij was zich meer dan bewust van het vernietigende effect van het “verraad van binnenuit”- zoals hij het noemde – op het voortbestaan van een natie. Hij noemde deze interne verraders terecht “de ware pest”:

    “Een natie kan zijn narren overleven – en zelfs haar meest ambitieuze burgers. Maar ze kan het verraad van binnenuit niet overleven. Een vijand voor de poorten is minder gevaarlijk, want hij is bekend en draagt voor iedereen zichtbaar zijn vlaggen.

    Maar de verrader beweegt zich vrij binnen de stadmuren, zijn achterbakse gefluister ruist door alle straatjes en wordt zelfs gehoord in de ruimtes van de regering. Want de verrader treedt niet als zodanig in verschijning: hij spreekt de vertrouwde taal, hij heeft een vertrouwd gezicht, hij maakt gebruik van vertrouwde argumenten en hij appelleert aan de gemeenheid, die diep verborgen in de harten van alle mensen rust.

     

    Hij werkt er naartoe dat de ziel een natie vervuilt. Hij gaat ´s nachts zijn gang – stiekem en anoniem – totdat de pijlers van de natie ondermijnd zijn. Hij infecteert het publieke lichaam van de natie dusdanig, totdat deze zijn verdedigingskrachten is kwijtgeraakt. Wees niet zo bang voor de moordenaar, wees bang voor de verrader. Hij is de ware pest!”

    De linksen hebben handig van de islam gebruik gemaakt om de aandacht van zichzelf af te leiden. Ook wij islamcritici zijn een tijdlang in hun verstopspel gestonken en hebben onze kritiek in het begin uitsluitend tegen de islam gericht – waarbij opgemerkt dient te worden, dat niets van datgene waarvan wij deze patriarchale en totalitaire ideologie met een genocidale oriëntatie beschuldigingen, ook maar een beetje moet worden teruggenomen.

    De linksen hebben zich handig achter de islam verstopt, wiens aanhangers zichzelf in de orde van grootte van 55 miljoen (55.000.000) immigranten Europa binnengesluisd hadden.

     

    De linksen hebben heel handig al diegenen aangevallen die deze toestanden bekritiseerden ( zoals eermoorden, gedwongen huwelijken, de invloed van de sharia in de samenleving, extreem hoge immigranten-criminaliteit, Duitser haat van de kant van islamitische immigranten, etc.), die pas bewerkstelligd werden door deze linksen.

    Gemeen schoven ze de door de islam in de westerse landen gecreëerde burgeroorlogachtige toestanden diegenen in de schoenen die deze bekritiseren en leiden daarbij de aandacht af van diegenen die hiervoor eigenlijk verantwoordelijk zijn: zijzelf.

    Overduidelijk wordt dit linkse afleidingsspel aan de hand van de huidige discussie in de door de linksen beheerste media en bij linkse politici m.b.t. het thema van de Mohammed-video uit de Verenigde Staten. Linkse commentatoren en “terreurdeskundigen” beweren immers allemaal serieus, dat diegenen, die zich opstellen tegenover de islamitische terreur, net zo erg zouden zijn als zij, die de terreur in naam van Allah uitoefenen. Daarmee draaien ze oorzaak en gevolg om en maken slachtoffers van daders en daders van slachtoffers.

    Precies zo functioneert het HIV-virus. We weten wat er aan het einde van een HIV-infectie staat: de dood van de patiënt. Daarom:

     

    Wie de islamisering wil stoppen, moet eerst links uit de macht ontzetten.

     

     

     

    Bron:

     

    http://michael-mannheimer.info/2012/09/23/wer-den-islam-entmachten-will-muss-zuerst-die-linken-entmachten/#more-15215

    Auteur: Michael Mannheimer

    Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

     

    ***

    Wij kunnen deze tekst voor 99,9999£ onderschrijven, maar vrezen dat Mr Breivik op die manier binnenkort weer komt, en als Europese held zal gevierd moeten worden. Een  soort Wilhem Tell, die de bloem van de socialistische jeugd met één gerichte pijl op het hoofd van zijn  zoontje in twee schoot.

    Maar spijtig genoeg is de toestand niet zo simpel….Maar pijlen en geweerkogels zijn altijd de laatste toevlucht : het kies-hokje is een veel machtoer wapen.

    Op 14 oktober krijgen we een 1ste kans om de partij met het onwrikbaar programma vooruit te helpen, als aanloop naar ‘De Moeder van alle Verkiezingen’ : 2014. Want deze keer gaat het niet om peanuts, mar om ons naakte bestaan.

     





    25-09-2012, 10:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.963 OVER COPYCATS EN PREHISTORISCHE STEDEN

    A.D. maandag 24 september 2012

    .

    963 OVER COPYCATS EN PREHISTORISCHE STEDEN

      




    ***

     

    Op een terras in de Antwerpse Zoölogie zitten een kaketoe, een dolfijn en een krokodil een babbeltje te slaan.

    Ik, zegt de kakatoe, ik ben hier weg : ik kan vliegen, m’n vrouw kan vliegen, m’n kinderen kunnen vliegen : we kuisen hier ons schup af.

    Waarop de dolfijn zegt : ik? Ik ben hier ook weg. Ik kan zwemmen. Mijn vrouw kan zwemen. Mijn kinderen kunnen zwemm : wij ook, we zijn hier weg.

    Waarop de krocodil het woord neemt, met de woorden : ik heb een grote muil. Mijn vrouw heeft een grote muil. Mijn kinderen hebben een grote muil : ik blijf, want ik denk dat we hier op onze plaats zijn….

    ***

    Dolf-met-de-Snor, in betere tijden

     

     



    Een typisch socialistische verkiezings-pose.

    ***

     

    In onze kinderjaren lachten we ons krom met ‘De Dikke en de Dunne’, en nu is die rol overgenomen door de Scherpe d’Anvers, en de Smalle d’Anvers. Een ‘Special’ van Elixir d’Anvers! De tijden zijn veranderd, en iedereen moet mee zijn met zij tijd : dit koppel doet niet meer lachen, maar knarsetanden…..

    Stel U voor : “”Patrick” distribueert zwaar kapitalistisch verkiezings-drukwerk, waar het woord ‘socialisme’ of socialist niet eens meer in voorkomt. Uit eerlijke schaamte?  Anders gezegd : Antwerpen moet hem kiezen, omwille van zijn schone ogen. Enne, o ja, omdat hij ’n kleine op de arm houdt….

     

     

    ***

    Ter zake :

    Als antwoord op de rellen met moslimjongeren in Borgerhout, hield het Vlaams Belang vandaag een ludieke protestactie in Antwerpen-Noord. Het lag vooral in onze bedoeling eindelijk klare wijn te schenken, na de non-discussie die Jansens en De Wever deze week over de wollige stadsslogan ‘’t Stad is van iedereen’ voerden. Het Vlaams Belang wringt zich niet krampachtig in allerhande bochten om toch maar bij iedereen op een goed blaadje te komen, maar definieert duidelijk wat wel en niet kan in Antwerpen.

     

    ***

     

    Antwerpen sharia-vrij

     

    Volgens het Vlaams Belang is Antwerpen inderdaad niet van iedereen. Voor moslimextremisten is er in de Scheldestad, maar ook elders in Vlaanderen, geen plaats. Haatimams (volgens de Staatsveiligheid behoort ook de zogenaamd gematigde Nordin Taouil tot deze groep) en leden van sinistere organisaties zoals Sharia4Belgium, die de sharia in de stedelijke getto’s wensen in te voeren, alsook hun baldadige aanhangers, moeten zonder pardon de deur gewezen worden. Voorts stellen wij voor dat in moskees enkel Nederlands wordt gesproken, opdat de controle op haatprediking waterdicht wordt. Het barbaarse en overigens onwettelijke gebruik van het ritueel slachten dient verboden te worden. Het Vlaams Belang blijft de enige garantie voor een stopzetting van de islamisering.

     

    “’t Stad is niet van iedereen”: van wie niet?

     

    De import van de islam(itische cultuur) is een gevolg van de massa-immigratie en de mislukte multiculturele utopie. Veel meer dan welke andere geïmporteerde cultuur ook, zorgt de islamitische cultuur telkens opnieuw voor steeds meer problemen. Vandaag wordt de niet-islamitische wereld voor de zoveelste keer gegijzeld door de islam: de wereld staat in brand als gevolg van de islam, Europese steden in rep en roer als gevolg van de islam. Het moge duidelijk zijn: als gevolg van de massa-immigratie van moslims en de veranderende demografie, islamiseren onze samenleving en onze cultuur.

     

    Daarom zeggen wij ook ‘’t Stad is niet van iedereen’. Dat zegt het Vlaams Belang immers al jaren, en de moslimrellen in Borgerhout hebben bewezen dat we altijd gelijk hebben gehad. Het stadsbestuur oogst wat ze gezaaid heeft, want als de rellen één ding aantonen, dan is het dat de islam een steeds groter wordend probleem vormt. Zeker, er zijn gematigde mensen die zichzelf moslim noemen, maar er is geen gematigde islam. De fundamentalisten van Sharia4Belgium hebben de bronnen van de islam aan hun kant. De fundamenten van de islam staan haaks op die van onze cultuur, onze samenleving, onze democratische rechtsstaat. Het schreeuwen van “Allah Akbar” (“Allah is de grootste”) en de islamitische vlaggen die steeds meer in het straatbeeld verschijnen, zijn een regelrechte afwijzing van onze normen en waarden.

     

    Partijen die nu schaamteloos onze slogan, ‘’t Stad is niet van iedereen’, kopiëren, voeren zoals steeds de vorige strijd. De traditionele partijen en de N-VA komen met andere woorden telkens opnieuw te laat, met alle nefaste gevolgen van dien. Het Vlaams Belang is echter een partij die wél anticipeert. Wij denken aan wat komen zal, wij denken vooruit. Wij zijn een partij die de koe bij de horens vat, de problemen durft te benoemen en adequate oplossingen voorstelt. ’t Stad is niet van iedereen. Uiteraard niet! Maar daar waar de copycats van deze slogan ophouden, gaat het Vlaams Belang weer een stap verder: wij lanceren een initiatief om duidelijk te maken van wie ’t stad wél is, en van wie níet.

     

    Naar aanleiding van de recente moslimrellen en de steeds terugkerende problemen met de islam, richten wij ons daarbij specifiek op de moslimgemeenschap. Moslims die tot onze gemeenschap willen behoren en in onze stad willen wonen, moeten een verklaring ondertekenen. Deze verklaring is een variant op de St. Petersburgverklaring, onderschreven door Ayaan Hirsi Ali en een tiental (ex-)moslims. Wij doen een oproep aan de moslimgemeenschap en zijn respectievelijke vertegenwoordigers, alsook aan de vele imams en islamitische politici in het bijzonder, om deze verklaring met veel overtuiging en enthousiasme te ondertekenen. Moslims die deze verklaring niet wensen te ondertekenen, horen niet thuis in onze stad: “’t Stad is niet van hen!” Aan hen zeggen wij: “’t Stad is niet van A!” U vindt deze verklaring als bijlage.

     

    Tot slot: in sommige Europese steden waar moslims in de meerderheid zijn, doen shariarechtbanken hun intrede (in Londen: 85 shariarechtbanken!) en ontstaan er hele zones waar meer en meer regels van de sharia van kracht zijn, met alle gevolgen van dien voor vrouwen, homoseksuelen, niet-moslims en iedereen die de vrijheid lief heeft. Om onze afkeer te laten blijken van de sharia en zijn vele ge- en verboden die haaks staan op de onze, zullen wij borden plaatsen die een ‘Sharia Vrije Zone’ aanduiden. Wij pleiten daar mee voor een veilige en islamvrije stad zonder halalwinkels, zonder ritueel slachten, zonder gesluierde vrouwen, zonder de taal van de islam - het Arabisch -, en zonder moskeeën en minaretten.

     

    Als bijlage vindt u de volledige tekst van de persconferentie, alsook de verklaring (variant op de St. Petersburgverklaring) die alle moslims zouden moeten ondertekenen.

     

    ***

    Dat van  die Antwerpse krokodil is de laatste versie van een of andere Antwerpse komiek, die binnenwaaide op mijn mail. Ikzelf vind die eerder ongepast en beledigend voor het hagedissen-volk.

    Maar al lang goed : de eerste keer dat ik daar kom, zal ik beter opletten, om te ontdekken waar het vuur smeult die deze rook heeft veroorzaakt… Ik zoek dus een terrasje op de Grote Markt, van waar Het Schoon Verdiep in optimale omstandigheden kan bestudeerd worden….

     





    25-09-2012, 09:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.962 DIEVENBENDES TEISTEREN MEER EN MEER HET LAND

    A.D. maandag 24 september 2012

    .

    962 DIEVENBENDES TEISTEREN MEER EN MEER HET LAND

     

    Oefening baart kunst 




    En : Wie ’t kleine niet begeert,

    Is ’t grote niet weerd….


    ***

     

    “t Beekske, momenteel maar niet meer voor lang, der Tjeven Führer-Voorzitter, is tot de vaststelling gekomen, dat zijn partij echte Tsjeven zijn : de partij, zegt hij, mist duidelijkheid.

    Wacht eens : is dat geen buiten-gerechtelijke bekentenis van onbekwaamheid? Die gasten zijn potverdorie al meer dan 60 aar in hoofdzaak verantwoordelijk voor ’s Lands bestuur!

     

    ***

     

    Ter zake : och, zullen ze in de achterkamertjes gedacht hebben : als we dit bericht publiek maken, zal iedereen daarbij denken : dat kunnen toch deze keer geen allochtonen Jan-m’n-Klotens zijn, maar doodgewone ‘Oude Belgen’. Juist : de doorsnee NMBS-reiziger is immers een ‘forenser’ die dagellijks van huis moeten om de monden open te houden van ... Juist! Ja! Iedereen wordt dus gevraagd in die richting te denken, dat de forensen elkaar bestelen… En dan komt de clou : de dieven beperken zich tot… het verkeer in de hoofdstad van de criminaliteit (Brussel) of tot de lijnen waar er poen meereist : naar Zee of naar Antwerpen. Besluit : de dieven zullen toch weer geen Jan-m”n-Klotens zijn, zeker?

    En nog iets : hoeveel percent diefstallen of pick-pockets zouden er niet aangegeven worden? En vooral : hoeveel gevallen worden er ‘opgelost’ en worden de dieven gevat? Hoog tijd dus dat er eens een (dure) studie uitbesteed wordt, om dit te onderzoeken…. Misschien zelfs dat er zo’n studies bestaan, maar die mogen niet uitkomen : het zou de mensen aan het denken kunnen zetten…..

    Enfin, ik denk dat diefte op treinen een lucratieve ezigheid moet zijn, met weinig of geen risico’s van het vak. Als er daarbij nog ‘zwart’ kan gereden worden, zijn er geen kosten, en is de opbrengst pure winst.

    ***

    Dievenplaag op de trein

    23/09/12, 05u18  − Bron: belga.be

    ***

    In 2011 liepen er bij de NMBS bijna 2.000 meldingen binnen van gauwdiefstallen op de trein, of meer dan vijf per dag. In vergelijking met het jaar daarvoor gaat het om een stijging met zo'n 20 procent. Dat schrijft De Zondag.

    Senator Guido De Padt vroeg de cijfers op bij minister van Overheidsbedrijven Paul Magnette. De vaakst gebruikte technieken door gauwdieven zijn het laten vallen van voorwerpen in de buurt van het slachtoffer, een tikje op de ruit om de treinpassagier af te leiden en rug aan rug zitten met het slachtoffer. Dat gebeurt vooral wanneer treinen stilstaan in het station.

    De meest gevoelige lijnen zijn de noord-zuidverbinding in Brussel en de treinen vanuit de hoofdstad naar Oostende en Antwerpen.

    ***

    Diagonaal doorlezen : och, die trein-diefstallen, dat zijn maar peanuts. Erger is het met de rondtrekkende benden overvallers, ‘Oostblokkers’ zegt men, die zich per auto verplaatsen en een keer hier, dan weer daar, toeslaan en weer weg zijn.  Burenwachters hepen niet, en burgerwachten mogen niet : dat is het werk van Oom Agent, maar die kunnen niet overal tezelfdertijd zijn…. Als er in de Westhoek in één jaar tijd, meer dan 250 car-jackings en/of ramkraken zijn, komt de Ministerin eens kijken, en haar sympathie betuigen… Eindelijk zullen er maatregelen genomen worden : niet te veel en niet te groot, want het geld is op….. Men heeft nu eindelijk ontdekt dat de daders van over de grens komen : het zullen dus Franse Jan-m’n-Klotens zijn die een spelletje kat-en-muis spelen weerskanten de grens. Er dreigt dus over-werk voor de Advocaten, want de kans om procedure-fouten te maken zit er dik in… In eigen land is het al zo moeilijk om geen fouten te maken, laat staan dat er nu een tweede land bijkomt, met andere wetten en een andere taal….

    Het eenvoudigste zou zijn : elke auto-bezitter en iedere handelaar of ambactsman het recht geven op een riot-gun met bijhorende ammunitie, om naast zijn bed te plaatsen, tussen zijn hoofdkussen en het nachtkastje. Al weet men zeker, dat, moest deze wet worden aangenomen, de PS zal eisen dat het geweer, voor dat het aan de eigenaar overhandigd wordt, onklaar moet gemaakt zijn, zodat er niet mee kan geschoten worden. Ha ja! Deden ze dat niet, zouden ze straks zoveel minder kiezers hebben!

    Besluit : de West Vlamingen helpen de Franse Schatkist uit het rood, want de buit die mee gesleept wordt over de grens, verlicht de noodzaak om Franse burgers te bestelen. Waarom zouden Linxe regeringen (Hololande, Di Jeanetto) ook maar één poot uitsteken om dat soort ‘hervedeling’ van de sociale welvaart te voorkomen?

    ***

     

    Uit de bekentenis van Beke kunnen we ook distilleren, dat ‘zachte heelmeesters stinkende wonden maken’ : men is al jaren veel te laks met alle soorten gespuis. Het mag dan ook niemand verwonderen, dat het van kwaad naar erger gaat. Alles is dan ook in een stroomversnelling gekomen, enerijds door de wilde immigratie, en anderzijds door de plaag van de drugs. Geld, geld en nog eens geld, en dat, houden de Linxen en voor, moet ‘gehaald worden waar het zit’.

    Wie opgegroeid is met ‘la peur du gendarme’ begrijpt wat ik bedoel.

    Enne o ja : nog dit ter attentie van ’t Beekske : waarom zegt die daar niet bij, spijt te hebben dat hij geen Vlaams Blokker geworden is? Die hebben al jàààren, van hoog tot laag, een duidelijk en vast omlijnd programma waarvan niet wordt afgeweken. Men moet trouwens niet eens universitair zijn (het mag) om dit te bevatten en te onthouden : eigen welstand in eigen land houden. Maar als dit in slogans moet verwerkt worden, klinkt dat als :’Eigen volk Eerst’ en ‘Stop de wilde immigratie’.

     





    24-09-2012, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    23-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.961 REUZE VERRASSING OMDAT BRUSSEL INEENS TERRORISTEN BLIJKT TE HUISVESTEN

    A.D. zondag 23 september 2012

     

    961 REUZE VERRASSING OMDAT BRUSSEL  INEENS TERRORISTEN BLIJKT TE HUISVESTEN

     

    Op de Brusselse Grote Markt,

     



    Als toerist en in vermomming

     

    ***

     

    De berg heeft een muis gebaard! Waarbij de berg staat voor de Staatsvuiligheid, en de muis voor die paar veel-plegers die bommen leggend en mensen doodschietend, door het leven gaan : het topje van de ijsberg….

    De ovrheidsdiensten die instaan voor onze veiligheid, hebben na 30 jaar of zo omtrent, ineens inspiratie als ’n bliksem-inslag gehad. He zou namelijk wel eens kunnen zijn, dat er gevallen zich voordoen, waarbij er gedacht kan worden, dat er zich onder hun neus rare dingen voordoen. Echt waar : ze gebeurden, en ze konden hun ogen niet geloven!

    Al die brave Jan-m’n-Kloten hadden een dubbele bodem!

    Hallo, Madam de Minister, heeft U mijn boodschap van gisteren goed ontvangen? Gij werkt ook niet voor niks. Ik ook niet. Na vandaag stuur ik U mijn factuur voor het copy-right op de term ‘Jan-m”n-Kloten’ die het begrip “allochtoon’ voortaan zou moetent vervangen..

    Na betaling, kunt U die ad libitum verdelen, waar en hoeveel U maar wilt. Vrijgevig als altijd, krijgt U er nog gratis het recept die in de branche geldt bij om die lieverdjes van een bepaalde plaats weg te houden…..

    Er al aan gedacht, dat de Staatsvuiligheid, zonder al die Jan-m’n-Klotens, dan aan de dop staat? Of dacht U die opnieuw in te zetten tegen de Chhiro-jongens van het Vlaams Belang?

     

    ***

     

    Ter zake :

    Speurders rollen netwerk jihad-strijders op in Brussel

     

    ***

    Brusselse terrorismespeurders hebben een netwerk ontdekt dat jonge moslims uit ons land als jihad-strijders naar oorlogsgebieden als Somalië en Syrië stuurt. In Brussel en Parijs werden zeven aanhoudingen verricht, aldus het federaal parket. De verdachten verschijnen maandag voor de raadkamer. .

    Twee jaar geleden ving het gerecht geruchten op over het bestaan van een dergelijk netwerk in het Brusselse. Vooral de bestemming klonk de speurders nieuw in de oren. Tot dan werden kandidaat-krijgers vooral naar Afghanistan en Irak uitgestuurd. Maar plots ging het richting Somalië.

    Een eerste groep strijders zou in april 2011 vertrokken zijn. Een tweede groep is eerder dit jaar afgereisd. Maar het gerecht was intussen voldoende over het netwerk te weten gekomen om zeven kandidaat-jihadisten te laten onderscheppen. De twee jongste aanhoudingen vonden woensdag in het Brusselse plaats tijdens een reeks van huiszoekingen, schrijven de kranten van Sud Presse.

    Twee mannen werden aan de grensovergang tussen Bulgarije en Turkije aangehouden omdat zij geen geldige papieren konden voorleggen. Een van hen, een Algerijn, had bij ons intussen het statuut van politiek vluchteling gekregen.

    ***

    Diagonaal doorlezen : ach man! Het zal maar beteren de daag dat er grote kuis wordt gehouden aan de top van de Overheid. Zeg nu zelf : is het niet beter Zwitser te wsorden? Daar wordt nu een referendum d.i. volksraadpleging gehouden over het rook-verbod in openbare plaatsen.  Misverstanden zijn niet mogelijk : een openbare plaats is een plaats die voor iedereen toegankelijk is, en het antwoord kan allen Ja of Neen zijn. Bij ons in dit ‘klote-land’ werd het rook-verbod ingevoerd van boven-op, in Sovjet-stijl, zonder inspraak.

    En het gaat maar door! Nu blijkt dat zo’n Jan-m’n-Kloten zelfs is kunnen tewerk gesteld worden in de Ministeries! Fantastisch landje toch, waar de toekomstige beulen en koppen-snellers als Staatsambtenaar kunnen aan de kost komen…..

    Lees en geniet meer :

     

    Het Brusselse kopstuk van Shariah4Belgium heeft nog gewerkt op een ministerieel kabinet. Zo bericht de krant Het Laatste Nieuws. .

     

    Kamal Afettat, die zich nu Abu Abdullah laat noemen, was in 2005 bode voor de toenmalige Vlaamse minister Fientje Moerman. Lang hield de man het niet uit. Hij moest na zijn proefperiode weg omdat hij te eigenzinnig was en weigerde om bevelen van een vrouw uit te voeren.

    Zijn doortocht kwam aan het licht bij een onderzoek van de krant naar de figuren achter Shariah4Belgium. De organisatie telt nu al 400 à 500 actieve volgelingen.

     

    ***

     

    Mientje Foerman!

    Wie had dat ooit kunnen denken dat ze deze eer nog zou te beurt gevallen zijn : als armlastig Bels ministertje, nog de bazin geweest te zijn van de Sharia Sous-Sultan van Bruxellabad!

    Waarschijnlijk weet ze op dit ogenblik nog niet, dat ze precies daardoor recht heeft om Eerste Echtgenote, boven alle andere, te worden, de dag dat de Islam de macht heeft overgenomen….

     

     

    23-09-2012, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.960 DE SOLOVLUCHT DER ALLOCHTONEN IN DE MORGEN

    A.D. zaterdag 22 september 2012

    960 DE SOLOVLUCHT DER ALLOCHTONEN IN DE MORGEN

     

    De Jan-van-Gent naamgever (ten naaste bij) voor de allohtoon

     



    Eist respect, maar geeft er geen, en vliegt er in!

    ***

     

    Waar en hoe de wachtwoorden in die donkere achterkamertjes gegeven worden, en in welke richting, van wie naar wie, zal ons nooit onthuld worden. Is het de Elite die de media heeft gebriefd, of is het de media die in geheim conclaaf het initiatief gestalte heeft gegeven?

    Gods wegen, zei de Pastoor vroeger altijd, zijn  wonderbaar. De Pastoors zijn grotendeels uitgestorven, en nu wordt hun taak om de mensen op het rechte pad te houden, waargenomen door de gazetten. Pastoors waren een stuk geloofwaardiger, omdat ze met zaken schermden die niet te controleren waren. Nu krijgen we de opgewarmde kost, waar niemand noch het begin noch het einde ziet….

     

    ***

     

    Ter zake : wie in heel de discussie in z4n blootje gezet wordt, is ons aller Wikipedia. Daar is men nog altijd druk doende, om zoveel mogelijk rond de pot te draaien, zonder er in te vallen. Ik voel niet de minste sympathie voor Truttemie Onkelinx, of Zurkeltrien Milquette (zie hieronder) maar in hun plaats zou ik aanraden daar eens goed te gaan roefelen. Wie denken ze wel dat ze daar zijn! De Nationaal Socialisten van België, vooral de  PS maar ook de SP-a, eisen stante pede dat het gedaan is. Als dat nog lang duurt, zal ’t rap gedaan zijn!

     

    ***

    Waarom wij, De Morgen, 'allochtoon' niet meer gebruiken

    OPINIE − 20/09/12, 06u28

    ***

    Is 't Stad nu wel of niet van iedereen? Dit is in een paar dagen tijd het onderwerp geworden dat de lokale verkiezingen kleurt. Aan de vooravond van een stemming over het lokale beleid is het noodzakelijk om die vraag naar een hoger niveau te tillen: is dit land van iedereen die er woont, of niet? Bekijken we onze samenleving door een exclusieve of inclusieve bril? En als iedereen erbij hoort, hoe krijgen we dan iedereen mee? Of, als niet iedereen erbij hoort, wie dan niet en waarom? .

    De kernvraag is: kun je per definitie aan goede journalistiek doen met 'allochtoon' als term in de berichtgeving? Goed beseffende dat het stigmatiserend en uitsluitend werktOnze journalisten en fotografen gebruiken woord en beeld om die samenleving, met al haar problemen en successen, in kaart te brengen. En om dat goed te kunnen doen, snijdt uw krant een semantische en vooral lastige discussie aan: het gebruik van de term allochtoon.

    Letterlijk betekent allochtoon 'iemand die van elders afkomstig is' en autochtoon 'van de oorspronkelijke bewoners afkomstig' - het zijn woorden met Griekse roots, afkomstig van allos, wat 'andere' betekent, chtonos, wat 'bodem' betekent en autos van 'zelf'. De terminologie stamt van een Nederlands regeringsrapport uit 1971, voor wie het zou willen weten.

    Los van wat het woord in de huidige praktijk betekent, staat het buiten kijf dat dit een erg uitsluitende, zelfs binaire manier is van mensen labelen: je bent altijd één van de twee, maar nooit beiden. Je kunt niet een beetje allochtoon zijn, het is erbij of er niet bij horen.

    Nochtans is het gebruik van het woord allerminst binair, maar net erg vaag. Hoewel het per definitie mensen zijn die 'niet van hier' zijn, gebruiken we het in de praktijk niet voor Nederlanders, Fransen of Duitsers. Het is een codewoord, een containerbegrip, waar een niet gelimiteerd aantal kwalificaties in passen. Moslim. Laagopgeleid. Kansarm. Arabier. Noord-Afrikaan. Niet-Europeaan.

    Meteen valt op hoe problematisch de non-definiëring is. Een Iraniër is zeker geen Arabier, maar ons buikgevoel zegt dat we hem als een allochtoon zien. Een Filippijn is al een, alweer op buikgevoel, twijfelgeval, een Chinees dan weer niet. Dat is een Chinees, geen allochtoon.

    Tegelijk moeten we erkennen dat 'allochtoon' een handige manier is om een belangrijke minderheid in ons land en zeker in onze steden te duiden. Zelfs zo handig dat het een linguïstisch uniek fenomeen is: in het Engels en Frans bestaat de terminologie gewoonweg niet. Niet dat Frankrijk of Groot-Brittannië geen grote samenlevingsproblemen hebben met hun etno-religieuze minderheden, alleen wordt de groep nooit als één geheel onder hetzelfde afdak benoemd.

    En zo komen we tot de kernvraag: kun je per definitie aan goede journalistiek doen met 'allochtoon' als term in de berichtgeving? Goed beseffende dat het stigmatiserend en uitsluitend werkt. Met een bovendien veel te vage definiëring van het woord in het dagelijks gebruik. Is handigheid geen excuus voor een simplistische, veel te ongenuanceerde labeling van een groep mensen?

    Als antwoord op de eerste vraag, het stigmatiserende: we hebben als taalgebruikers en krantenmakers al een weg afgelegd. We hanteren het woord 'neger' niet meer, terwijl dat in de jaren 50 zonder problemen aanvaard werd. Dat geldt net zo goed in het Nederlands als in het Engels of Frans.

    Wat de problematische definitie betreft: ze is intellectueel oneerlijk. Een Belg van wie de grootouders in Emirdag, Turkije geboren zijn, past zonder problemen in het containerbegrip allochtoon. Zijn kinderen hebben grote kans om ook het label 'allochtoon' te krijgen. Wanneer stop je dan ooit allochtoon te zijn?

    Deze krant kiest ervoor niet langer die terminologie te hanteren. Daarmee willen we de problemen van het multi-etnisch en multireligieus samenleven allerminst onder de mat vegen. Het immigratiedebat verdient in alle hevigheid gevoerd te worden, elke dag opnieuw.

    Het is en blijft relevant om te schrijven dat het groepje mannen dat kortgerokte vrouwen lastig valt in de Brusselse straten van Maghrebijnse afkomst is. Net zoals je moet melden dat de aanstokers van de rellen in Borgerhout extremistische moslims zijn, en de jonge relschoppertjes evengoed moslims. Dat zwakke leerlingen in het onderwijs zwak zijn omdat ze anderstalig zijn, of anderstalige ouders hebben. Of dat we melden dat een succesvolle ondernemer Gentenaar of Antwerpenaar is, of een Turkse Belg.

    Dit impliceert meteen dat we niet de ambitie hebben om het ene containerbegrip te vervangen door het andere. Allochtoon als label verdient net nuancering, geen nieuw etiketje. Daarmee beseffen we maar al te goed dat we aan een lastige oefening begonnen zijn, die ongetwijfeld tot moeilijke en soms zelfs wat geforceerd ogende keuzes zal leiden.

    Nadrukkelijk moet gesteld worden dat wij geen beleidsmakers zijn. We leggen niemand anders iets op. Bronnen die het in onze krant over 'allochtonen' hebben gaan we niet censureren. Wel willen we onze overheid en al haar medewerkers oproepen het debat aan te gaan. De overheid heeft overigens al een weg afgelegd. In 2006 beloofde toenmalig minister van Onderwijs Frank Vandenbroucke om het woord allochtoon door een groepje wetenschappers te laten definiëren, het is er nooit van gekomen. In 2009 schrapte de vorige Vlaamse regering uiteindelijk doelbewust de term uit haar integratiebeleid, net omdat de vlag de landing niet dekte en het gebruik alleen maar contraproductief werkt. Helaas betekent dit niet dat beleidsmakers de terminologie hebben afgezworen.

    Samenleven in onze steden gebeurt vandaag multi-etnischer en multireligieuzer dan ooit. In een paar generaties hebben we een solide blanke, katholiek gedomineerde maatschappij ingeruild voor een bonte mix aan inwoners met andere roots, andere overtuigingen en heel andere leefpatronen. Tegelijk is de sociale en materiële ongelijkheid frappant, onze minderheden zijn lager opgeleid en hebben minder kansen op de hypercompetitieve arbeidsmarkt.

    Dat de instroom van nieuwe burgers niet zonder slag of stoot verloopt, is een open deur intrappen. Net daarom is het niet toevallig dat de discussie rond wie behoort tot 't Stad zo veel mensen beroert. Wij nemen afscheid van 'allochtonen', het Nederlands is rijk genoeg om u veel accurater te informeren over wat er speelt in uw samenleving.

    Wouter Verschelden

    Hoofdredacteur .

    ***

    Het klinkt als een sprookje! En de volgende dag, zo ‘toevallig’ als maar kan, om heel zeker te bewijzen dat het geen doorstoken kaart is, neemt heel de reutemeteut die hele reutemeteut over. Want heel die reutemeteut is heel zeker niet een ‘Widergutmachung” voor de arme zieltjes van de Muzelaars, die door die anti-islamfilm, waar nu eens letterlijk niets aan goed is, tot in het diepste van hun onschuldige moslim-zieltjes zijn geraakt …

    Alle hens aan dek, iedereen inbegrepen : op zoek naar vervangwoordjes. Niemand aan gedacht : als ‘allochtoon’ niet meer mag, wat doet men dan met hun antipoden, de autochtonen? Niet meer over spreken, waarschijnlijk, want die zullen vroeg of laat toch verdwijnen….

    Vooral niet vergeten : Linx denkt vooral, nu het stilaan dringend wordt,’ met de eerstvolgende twee verkiezing(en) : als ze deze keer nu nog de…??? ‘aangespoelde?’ – de  ‘Nieuwelinge’ – de “Nieuwe Belgen?’? - de ????… langs hun kant krijgen, zijn de Flaminganten voor de eeuwigheid in de minderheid. De anti-islam-film is dus een godsgeschenk voor ze geweest. De contracten tussen Hollande in het Zuiden, en en Samsom in het Noorden, worden in Brussel, de Euro-hoofdstad,  in een veilige dubbele Nelson gelegd : het socialisme is begot bijlange nog niet verslagen! Is er nog iemand daar die zich herinnert hoelang de doodstrijd van het Sovjet-rijk heeft geduurd?

    Hop! Over naar De Morgen van vrijdag 21 september….

    ***

    Regering: "Gebruik 'allochtoon' niet meer"

    ***.

    Joëlle Milquet (cdH), minister van Gelijke Kansen in de federale regering, stuurt een brief naar alle Belgische kranten, weekbladen, en radio- en tv-omroepen, inclusief de openbare. Ze vraagt daarin de hoofdredacteurs om het initiatief van De Morgen te volgen en niet langer 'allochtoon' te gebruiken.

    "Een mooi en moedig initiatief." Zo noemt premier Elio Di Rupo (PS) de beslissing die De Morgen gisteren nam. "Niemand heeft mij ooit meneer de allochtone eerste minister genoemd. Waarom zouden andere mensen wel zo'n stempel moeten krijgen? Ik hoop dat het initiatief van De Morgen kan helpen om een mentaliteit te veranderen. De strijd tegen elke vorm van discriminatie is een dagelijks gevecht. De keuze van woorden speelt daarbij een belangrijke rol." Di Rupo, zelf van Italiaanse afkomst, heeft zich naar eigen zeggen evenwel "nooit iets aangetrokken van de manier waarop anderen mij bekeken". "Ik werd wel eens 'macaroni' genoemd, maar daar heb ik nooit onder geleden."

    Binnen de federale regering wordt het initiatief opvallend positief onthaald. Minister van Gelijke Kansen Joëlle Milquet (cdH) had al een tijdje een uitnodiging klaar liggen om de hoofdredacteurs van alle kranten, weekbladen en radio- en televisieredacties samen te brengen. "Ik wil van gedachten wisselen over de rol van de media in de perceptie van minderheden en in de racismebestrijding. Zo kunnen we praten over eventuele nieuwe initiatieven."

    Milquet staat duidelijk niet alleen. Ook vicepremier Vincent Van Quickenborne (Open Vld) wil actie ondernemen. "Ikzelf spreek al jaren van nieuwe Belgen, Vlamingen, Brusselaars of Walen. Dat brengt een andere dimensie. Dat betekent dat die mensen van een andere afkomst zijn maar ook dat ze deel uitmaken van onze maatschappij. Die mensen kunnen een toegevoegde waarde hebben. Ik ben er voorstander van dat we binnen onze regeringscommunicatie nooit nog de woorden allochtoon en autochtoon gebruiken."

    Mentaliteit veranderen

    Vicepremier Laurette Onkelinx (PS) wil zelfs nog verder gaan en alle ambtenaren opdragen om de term te mijden. "Dat zou kunnen lukken via een rondzendbrief", meent ze. "We moeten vooruitgang boeken op dit vlak. Ik vind dat superbelangrijk. Ik wil vechten om een mentaliteit te veranderen. Ik geloof dat woorden dingen kunnen veranderen. Ik ben de moeder van de wet rond de vervrouwelijking van de namen van alle functies. Ik ben ervan overtuigd dat taal een spiegel van de werkelijkheid is. Taal kan helpen om een betere maatschappij uit te bouwen.

    Wat denkt Hendrik Bogaert eigenlijk?"

    Bogaert (CD&V) is als staatssecretaris bevoegd voor Ambtenarenzaken, maar hij tempert toch wat het enthousiasme van zijn collega's. "Ik ben er niet van overtuigd dat een ander woordgebruik iets zal veranderen aan de integratie van nieuwkomers. Ik ga geen ambtenaren verbieden om bepaalde woorden te gebruiken."

    Partijgenoot Steven Vanackere, vicepremier, zit op dezelfde lijn. "Als je overschakelt naar een fase dat iedereen moet volgen, krijg je sowieso tegenreacties. Laat dit nu gewoon zijn wat het is." Een vraag aan andere krantenredacties om te volgen, vindt Vanackere evenmin een goed idee. "Never ever. Er is nog altijd zoiets als persvrijheid. Dat zeg je beter niet." Hij steunt het initiatief van Milquet dus duidelijk niet.

    Anderzijds vindt Vanackere het initiatief "niet dwaas", zo schreef hij ook op Facebook. "Volgens Confucius is het 'herstellen van de waarde van de woorden' de belangrijkste bijdrage aan meer geluk in de samenleving. En 'allochtoon', zeker als zelfstandig naamwoord (en dus als etiket), gaat zo fundamenteel voorbij aan de diversiteit van mensen, dat je er nauwelijks iets zinnigs mee kunt aanvangen."

    Nieuwe Vlamingen

    Opmerkelijk: ook Didier Reynders (MR) die kritisch staat tegenover de integratie van de nieuwe Belgen in Brussel, vindt het initiatief "positief".

    Vlaams minister voor Inburgering Geert Bourgeois (N-VA) ten slotte vindt het heel goed dat dit debat aandacht krijgt. "Ik gebruik al een paar jaar die begrippen niet meer. In beleidsbrieven heb ik het over nieuwe Vlamingen of mensen met een migratieachtergrond. 'Allochtoon' is een containerbegrip, en die zijn niet relevant. Nu, het belangrijkste uiteindelijk zijn niet de woorden, maar het beleid dat je voert."

     

    ***

    Diagonaal doorlezen : de Weledele Hoog Geboren Heer Jozef DeWitte, op deze blog vriedschappelijk-gemoedelijk afgekort tot de ene keer Seppe Weiss, de volgende keer Sepke Weiss, al naar gelang de graad van de uitgekraamde stomiteit, maar vooral wegens zijn band met de werkwijze van de Gestapo  van de Duitse Nationaal Socialisten, zal het niet graag horen, maar de gewone mens beschikt al jaren over een batterij woorden ter vervanging van het woord ‘allochtoon’. Net zoals trouwens de regime-media die heeft. Die spreken over ‘jongeren’ – ‘een man’ – ‘twee mannen’, ‘een ‘inbreker’,  een car-jacker’, ,’Begische jongeren’ ’enz; allemaal omschrijvingen om het gebruik van het woord ‘allochtoon’ te vermijden. Het gewone volk spreekt van ’een tafelschuimer’ – ne bruine’ - ‘een Turk’ – ‘een Marokkaan’ – ‘een neger’, enz, zodat wat de gazetten schrijven als ’een jongere’ in de volksmond automatisch omgezet wordt in ‘een criminele Marokkaan’, enz.

    Waarom de zaken gemakkelijk maken, als moeilijk ook gaat!

     

    ***

    Wat Di Jeanetto hier komt vertellen over de ‘Maccaroni’s’ is van een heel andere orde, en bewijst alleen maar dat hij zich na al die jaren nog altijd als een vreemdeling beschouwt. Wat verdorie nog correct is ook. Temeer daar de criminaliteit in de familie (zijn broers) mee is ‘ingeweken’….

    ***

    Zelf niet van de slimste zijnde, zie ik dat noch Elite, noch Hovaardigheidsbekleder, noch Hoernalist, een vervang-term aanreikt voor het woord ‘allochtoon’ : ik zal het dus maar proberen, zeker? Zou er iets te verdienen zijn, als ’t lukt?

    Alle niet-Europese inwijnkelingen zou ik aanspreken met de troetelnaam Jan-m’n-Kloten of Mie-m’n-Kloten, en dat zonder de minste bijbedoelingen, zoals niemand er erg in heeft te spreken over een vogel, een soort meeuw, die Jan-van-Gent noemt.

    Proef-lancering : een licht getinte dubbele paspoorter Jan-m’n-Kloten met roots in Marokko werd betrapt enz….

     

    Wedden dat Tine Tanghe op de VRT liever zal spreken over een ‘allochtoon’? Maar dat zal dan, bij definitie, al lang na 2013 zijn….

    Het zal dat zijn, of Tine Tanghe, gesluierd van kop tot teen, zal mummel dat er een overval of een inbraak is gepleegd door een Niet-Vlmaing, of een Niet-Waal.

     





    22-09-2012, 18:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.959 NA VERBOD OP VARKENSVLEES NU OOK VERBOD OP RUNDSVLEES?

    A.D. zaterdag 22 september 2012

                                                                                                                                                                        959 NA VERBOD OP VARKENSVLEES NU OOK VERBOD OP RUNDSVLEES?

     

    De koe, heilig bij de Hindoes…

     



    Koe-vlees eten is Hindoes beledigen…

    ***

     

    Zouden Hindoes misschien braver van inborst zijn dat Moslimmers? Niemand heeft die zwaar racistische vraag ooit gesteld, want volgens de Linxe heilsleer van Marx en Engels, ook dapper nagestreefd bij ons, zijn alle mensen gelijk? Zelfs hun kleur speelt geen rol, we hebben allemaal hetzelfde rood bloed, zelfs de blauwbloedigen. Zoals van iedereen de ‘ingang’ langs boven is, en  de ‘uitgang’ langs onder, krek op dezelfde plaats van onze anatomie.

    Het moet zijn, dat de Moslimmers zich iets gelijker voelen dan de anderen, want overal waar zij komen, willen zij dat iedereen zich aan hen aanpast, of anders zit het er tegen.

     

    ***

     

    Ter zake :

     

    Altijd trammelant met Mohammed: Nu ben ik ook een keer beledigd

    Posted on 18 september 2012 by E.J. Bron

    ***

    (Door: Udo Ulfkotte)

     

    De discussie rondom de beperking van de vrijheid van meningsuiting door een verbod op het uitzenden van de islamkritische videofilm “De onschuld van de moslims” heeft in Duitsland tot een heftig debat geleid. Bondskanselier Merkel (CDU) liet doorschemeren sympathie te hebben voor een verbod op de openbare uitzending van de film. Maar wat gebeurt er eigenlijk als we rekening houden met iedereen die zich beledigd denkt te voelen?

    Voor vreedzame gelovige Hindoes is het een diepe religieuze belediging dat wij Europeanen rundvlees eten. Per slot van rekening zijn runderen voor Hindoes heilige dieren. Hebben we ooit ook maar overwogen om de consumptie van rundvlees te staken – alleen maar om de religieuze gevoelens van Hindoes niet te beledigen? Het Hindoeïsme is, in tegenstelling tot de islam, een vreedzame religie. We hoeven niet bang te zijn voor oproepen tot moord of golven van haat als we rundvlees eten. En daarom stoort het ons niet dat we Hindoes elke dag diep beledigen. Heel anders is het bij moslims. Dan buigen we ons zo diep als het maar kan en beven van angst voor hun haat.

    Een simpel filmpje, dat zich bezighoudt met de historisch onomstreden figuur Mohammed, houdt de wereld in spanning. Deze keer werd er noch een koran verbrand noch een moskee geschonden. Een afbeelding van Mohammed, die moslims niet bevalt, was voldoende om de wereld in spanning te houden. Diegenen, die nu snel een verbod op de uitzending van het filmpje in het Duitstalige gebied eisen en veel begrip voor beledigde moslims schijnen te hebben, kennen de koran blijkbaar net zo slecht als die moslims, die vervuld van haat en gewelddadig tegen een film protesteren die ze waarschijnlijk niet hebben gezien. Ze vallen mensen aan, die hen niets hebben gedaan. In soera 5, vers 8 staat in de koran: “O, gij die gelooft, weest oprecht voor Allah en getuigt met rechtvaardigheid. En laat de vijandschap van een volk u niet aansporen, om onrechtvaardig te handelen. Weest rechtvaardig, dat is dichter bij de vroomheid en vreest Allah, voorzeker, Allah is op de hoogte van hetgeen gij doet.” Met rechtvaardigheid heeft het optreden van die moslims, die over de hele wereld rellen schoppen, dus zeer zeker niets te maken. In werkelijkheid gaat het immers ook alleen maar om chantage, waaraan wij niet-moslims (“ongelovigen”) niet moeten toegeven. Zoals altijd. Per slot van rekening geven we immers altijd toe, als moslims maar hard genoeg brullen. Men mag hen zogenaamd niet beledigen. Daarvoor moeten wij zelfs onze vrijheden beperken.

    Maar hoe zit het eigenlijk als wij beledigd worden? Nu ben ik ook een keer beledigd, omdat mijn christelijke religie beledigd wordt. In een Duitse stad zoals München geldt het per slot van rekening als “kunst” om een gekruisigde kikker met een uitgestoken tong en een bierpul in de hand openbaar tentoon te stellen. De religieuze gevoelens van ons christenen werden met deze gekruisigde kikker in het “Huis van de Kunst” in München zeer zeker beledigd. Het blasfemische werk was daarvoor ook al in Bolzano te zien. Een andere kunstenaar, Andres Serrano, heeft een kruis in een bak met urine gezet. Uiteraard moeten christenen ook dat slikken. Hij noemde het kunstwerk “Piss Christ”. De publiekrechtelijke zender ARD verbrandde voor draaiende camera´s een Bijbel – was er toen sprake van een discussie in de regering om de desbetreffende ARD-film niet meer in het openbaar te laten uitzenden, omdat hij zeer zeker christenen beledigde?

    Als jonge moslims in het Duitstalige gebied in het doopvont van een kerk pissen en het altaar met stront besmeuren (bijvoorbeeld in Zwitserland), dan mogen wij christenen niet beledigd zijn. En een vermoedelijk tamelijk achtergebleven en veeleer kleingeestige Brusselse pastoor liet zijn kerk door de Belgische politie te ontruimen, nadat vele Afghanen deze als vanzelfsprekend als openbaar toilet gebruikten. Uiteraard werden de islamitische kerkschenders niet tot een gevangenisstraf veroordeeld, zoals die op individuele titel handelende Duitser, die enkele koranverzen op toiletpapier drukte.

    Moslims verbranden steeds opnieuw heel officieel openlijk honderden christelijke Bijbels. Bijvoorbeeld in de Islamitische Republiek Iran. Dat gebeurt vaak. Moslims zijn er trots op als ze onze christelijke Bijbels verbranden. Hebt u ooit gehoord dat de regering daar tegen protesteerde? Hebben er ooit moslims in het Duitstalige gebied voor gestreden dat in hun landen van herkomst onze religie niet langer meer wordt beledigd? Had je gedacht!

    Die moellahs in Teheran, die onze christelijke Bijbels verbranden, kregen van de Duitse regering een militaire Airbus – ondanks alle sancties. Ik voel me dan door de Duitse regering behoorlijk verneukt – excuses voor het woordgebruik. Maar het is wel de realiteit.

    En wat leren we hiervan? Laat de omstreden Mohammed-film in zijn volledige lengte op de publiekrechtelijke zenders zien, net zoals ze ook trots de verbranding van een christelijke Bijbel lieten zien. En tegelijkertijd verbieden we de consumptie van rundvlees om de Hindoes niet langer te beledigen. Of we worden weer normaal en leven in de realiteit. Dan echter zouden we respect voor onze eigen cultuur moeten hebben en niet alleen voor moslims.

    ***

    Diagonaal doorlezen : nu we ongeveer aan den lijve ervaren hebben wat de ‘integratie’ van Moslimmers inhoudt, kunnen we voortaan gerust een koe een koe noemen : geen Hindoe die ons daarom scheef zal bezien. Integratie wil dus zeggen, de rekenkundige gelijkschakeling van gans de bevolking van een  bepaald land volgens het principe van het grootste gemeen veelvoud. Dat is de geleerde omschrijving van : wie de grootste muil opzet (zoals de Moslim-heethoofden die heeft het voor het zeggen. ’n Speciale soort democratie dus. Maar omdat we over heel de wereld horen roepen en tieren, dat Moislimmers geen democratie willen, maar de ‘scharia’ en ‘de godsdienst’, vrezen we dat stilaan gaan naar iets anders. Net zoals in de jaren ’30-’40 wordt er geroepen op ‘iets nieuws’. Toen was dat geroep omdat men ‘een sterke leider’ wilde, nu wil men hetzelfde, onder een andere naam…..

     

    ***

    De Overheden, hier op deze blog gewoonlijk zeer vriendelijk aangesproken met onze ‘Grote Geesten’ omdat ze al jaren regeren van vandaag op morgen, proberen ons wijs te maken, dat ze ‘de Islam zullen ‘verzachten’ tot die aaibaar is.

    Voorwaar een nobele bedoeling, ware het niet dat de feiten totaal tegengesteld zijn : de Islam wilt altijd bovenkraaien, boven alles en iedereen, en lukt dat niet meteen, dan gaat men onderhuids werken. Tot de gelegenheid tot geweld zich voordoet : een domme spotprent over de Profeet bijvoorbeeld…..Het is sterker dan henzelf, en het is daarenboven een punt van hun ‘Geloof’.

    En wij, de  Vlamingen? We zijn, laten we dat niet verten, een groot en fier volk. Gaan we mee die mallemolen in van de ‘ondererping’, of hoe kunnen we eraan ontsnappen? Ik weet het ook niet, maar zeker niet door onze kop in het zand te steken. Een betere ‘Overheid’ kiezen zou al een goed begin zijn….

     

     





    22-09-2012, 16:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    20-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.958 14 OKTOBER : DE HERFST OF DE WINTER

    A.D. donderdag 20 september 2012

    958 14 OKTOBER : DE HERFST OF DE WINTER

     

    De winter op komst?

     



    Laat het eens goed uitvriezen, dat het ongedierte weg is,

    terug naar de warme landen….

    ***

     

     

    Zij, de Scherpe d’Anvers en de Smalle d’Anvers, hebben samen hand in hand zes jaar lang de mooiste stad van Vlaanderen slecht bestuurd, zo goed als ze konden, en nu het heet begint te worden onder hun achterste, schuiven ze de schuld over alles wat verkeerd liep, op elkaar af. Juist : elkaar de schuld geven, dat is ook de verdediging van misdadigers, als ze voor de Rechter staan.

    De lachende derde (waarschijnlijk niet DeWinter, alhoewel : U weet wel : 5 Tsjeven, 5 Sossen, 1 Blauwe Geschelpte die dan Burgemeester wordt). In dit geval zal de Blauwe wel geen Blauwe zijn, maar een Getaande….mmers, die nu al lacht in hun vuistje… Wie van de twee lichtgewichten (letterlijk en figuurlijk) ook wint, de voorrechten van de getaanden zullen niet alleen bestendigd, maar ook uitgebreid worden…Want die wezensvreemde elementen zullen de weegschaal steeds meer en meer doen doorslaan. Dat is de begin-vorm van de “Onderwerping’, in afwachting dat de 5% excentriekelingen bij hen het helemaal voor het zeggen krijgen….

     

    ***

     

    Ter zake : noem per slot van rekening één stad in het land, waar de zaken anders verlopen dan in Antwerpen, die niet voor niks de hoofdstad van Vlaanderen genoemd wordt. Overal hengelt men naar de stemmen van de ontelbare want geheim gehouden aantallen tafelschuimers die naar hier gekomen zijn, in de vaste overtuiging dat de gebraden kiekens hen hier in de open mond zullen vallen.! De ene laag in de elite al uitdrukkelijker dan de andere, de progressieven op kop.  En wie dat niet doet, is een ‘verzuurde’, een islam-hater en een extreem-rechtse domkop.

    Enfin, zij die dezelfde  “verrijking” door de kruisbestuiving van de invasie der Nat. Socialisten hebben meegemaakt in de jaren ’40, kennen dat fenomeen der meelopers. Net als nu, hadden ze allemaal een reden, om de Nieuwe Orde aan te hangen. Nu is de nieuwe Nieuwe Orde de bezettingsmacht van een ‘geloof’ dat geworteld   is in een 1400 jaar oude woestijn-remigie, waarvan de basis  een soort dierlijke wreedheid is.

    Elders lees ik, dat de woede voor de promotoe-film van de Islam, niet zozeer om de inhoud gaat, maar om het feit dat de Profeet en zijn huisgenoten worden afgebeeld, wat in de Islam streng verboden is. Een bekentenis van formaat, die dan ook zo snel mogelijk onder het tapijt moet geveegd worden. Door o.a. het filmpje als ‘anti-islam’ te benoemen.

    Och mensen, wat zou dat ons eigenlijk moeten kunnen schelen?! Iedereen loopt achterna wat hij of zij zelf wil. Als ze dat maar in eigen land doen : wij overvallen hen in hun land toch ook niet met onze gevoeligheden? JaJa, de ‘gastarbeider’ van den beginne heeft zijn ware aard getoond, en onze Grote Geesten, die zijn er in gelopen… Omwille van de petrol, lijkt men de kat haar hol….

    ***

    Ter zakze :

    .

    Burgemeester Patrick Janssens duwt Bart De Wever in hoek van Vlaams Belang

    ***

     

    'Als de stad niet van iedereen is, moet je een alternatief formuleren. Dan kom je uit bij 'eigen volk eerst' van het Vlaams Belang.' Antwerps burgemeester Patrick Janssens (sp.a) haalt fors uit naar zijn concurrent Bart De Wever (N-VA). 'Laag-bij-de-gronds', reageert die. .

    Wat De Wever nu doet is van deze slogan dezelfde karikatuur maken als Filip Dewinter al jaren doet

    "Ontkennen dat de stad van iedereen is, is de essentie van een stad ontkennen", vindt burgemeester Patrick Janssens. Hij reageert daarmee op de uitspraak van Bart De Wever die de slogan ''t Stad is van iedereen' wil afvoeren omdat die volgens hem niet klopt. Aanleiding daarvoor waren de rellen met allochtone jongeren in Borgerhout van afgelopen zaterdag. De allochtone gemeenschap is op haar tenen getrapt door die uitspraak.

    "Ik vind het in alle eerlijkheid ook onbegrijpelijk dat De Wever dat gezegd heeft", gaat Janssens voort. "Hij heeft daar volgens mij ook al spijt van, want van wie is de stad dan niet? Voor je het weet bezondig je je aan uitsluiting en daar begint de discriminatie. Wat De Wever nu doet is van deze slogan dezelfde karikatuur maken als Filip Dewinter al jaren doet."

    Janssens benadrukt dat in Antwerpen alles zeker niet vlekkeloos verloopt. "Maar als de stad niet van iedereen kan zijn, dan moet je een alternatief formuleren. Dan kom je uit bij iets wat waar we bij voorkeur niet meer aan herinnerd worden: het 'eigen volk eerst'-discours van het Vlaams Belang. Ik kan me niet voorstellen dat het dat is wat Bart De Wever bedoeld heeft."

    De N-VA-voorzitter reageert ontstemd. "Zo'n intentieproces had ik van Janssens niet verwacht. Laag-bij-de-gronds is dat." Te meer omdat ik niets nieuws gezegd heb, aldus De Wever. "Ik vertel dit al jaren in de gemeenteraad. Ik heb ook altijd de indruk gehad dat Janssens het met me eens was: het gaat om een verhaal van rechten en plichten. En een alternatief voor de slogan heb ik nog niet. "'Iedereen is van 't Stad' is wel een leuke", maar de Antwerpenaren mogen altijd voorstellen doen."

    Politicoloog Dave Sinardet (UA) meent hoe dan ook dat het niet de slimste zet is van de N-VA-voorzitter. "Hij dreigt tussen twee stoelen te vallen: voor allochtonen en progressieven gaat hij te ver, voor Vlaams Belangers blijft hij een hypocriete kopie van Filip Dewinter."

    De campagne is nu in ieder geval echt begonnen, vindt ook N-VA. Alleen hadden ze niet verwacht dat Janssens dat op deze manier zou doen. "Het is een groot teken van zwakte dat de burgemeester zijn campagne eindelijk inzet met een aanval op mij. Nu, ik vertel mijn verhaal, als Dewinter en Janssens ook de hele tijd over mij willen praten, dat ze maar doen."

    Janssens, die gisteravond de toer van de tv-zenders deed terwijl De Wever in Londen is, spreekt tegen dat zijn campagne al begonnen is. "Zaterdag was daarvan het beste bewijs. Was mijn campagne al gestart, dan zou ik toen flyers uitgedeeld hebben en had ik mijn werk in de commandokamer niet kunnen doen als hoofd van de politie." .

    ***

    Ondertussen worden we dagelijks overspoeld door berichten die niet door de censuur zijn geraakt van de politiek-correcte filter. Er is inderdaad de vrijheid van menings-uiting, en die kan niet beperkt worden, buiten het aanzetten tot geweld (zie de boodschap van dit kleine kopvodden-kind) uiten mag men die zoveel men wil, maar men moet de consequenties aanvaarden. Iets dat  de Allahtonen niet aanstaat, kan U de kop kosten. Anex uitstapje met Uw dood lichaam voortgesleept door de straten van de stad, wat ooit eens een Amerikaans diplomaat voorhad, sipel door aanwezig te zijn op het verkeerde ogenblik, op de verkeerde plaats. Als er geen Allahtoon in de buurt is, zal U van Overheidswege gediscrimineerd, gebroodroofd of als parioa behandeld worden. Of, wat Theo Van Gogh die ene keer is overkomen : eindigen met doorsneden keel in de goot. Eigen schuld, dikke bult! Had maar in de goot moeten lopen, in plaats van Allah te beledigen

     

     





    Onthoofd iedereen die de profeet beledigt!

    ***

     

    Op de ‘Muslims Rise’ conferentie pleitte een 8-jarig meisje voor de ‘heilige oorlog’. Ruqaya prees de opstanden in de Arabische wereld en riep moslimjongeren wereldwijd op om te vechten voor de ‘umma’, een islamitisch kalifaat. Een mondiale moslimregering gebaseerd op de wetten van de sharia. Australië reageert geschokt.

     “De liefde van de umma is de jihad. Kinderen zo jong als ikzelf gaan mee de straten op tijdens de opstanden. Ze riskeren hun leven om voedsel, water en medicijnen naar hun gewonde familieleden te brengen. Sommigen van hen keren nooit meer naar hun moeder terug. Maar voor deze Heilige Oorlog is niemand te jong”, riep de 8-jarige Ryqaya.

    Beangstigend. Maar de gewelddadige betoging tegen de omstreden film roept nog meer verontwaardiging op. De socialistische premier van Australië Julia Gillard noemt het hallucinant dat in de betoging borden met haatboodschappen gedragen werden door jonge moslimkinderen. Slogans als “Onthoofd iedereen die de profeet beledigt” of “Onze doden zijn in de hemel, die van jullie in de hel.”

    Het politieke establishment in Australië heeft heel lang het sprookje van de multiculturele verrijking gekoesterd. Na dit weekend is Sydney met een fikse kater wakker geworden.

    Bron: Vlaams Belang

     

    ***

     

    Dat is de wereld van kleine meisjes in de Islam-wereld. Onbeschermd in het moordend vijandelijk vuur gejaagd worden, die de ‘strijders voor Allah’ hebben uitgelokt. In hun wereld van de volwassenen hebben ze geen andere keus. Het is dat, ofwel ‘uitgehuwelijkt’ worden aan een of andere ‘brave nonkel’l. Dat ‘uit-huwelijken’ mag in de Islam, vanaf 8 jaar. Alleen, als hete onder onze ogen gebeurt, mag er niet over gepraat worden : de ouders zouden uit hun ouderlijke macht ontzet worden, en de onbaatzuchtige ‘nonkel’ en trouw moskee-ganger  zou voor jaren achter de tralies gaan. Bij ‘hen’ mag dat officieel : de Imam kan zelfs (tegen een kleine vergoeding, uiteraard) zo’n ‘tijdelijke huwelijken’ inzegenen. Al naar gelang de hoogte van de ‘gift’, kan dat zijn voor een of meerdere dagen, zelfs weken. Wij noemen dat kinder-prostitutie….

    Beide kemphanen in Antwerpen verbinden nu                        hun lot aan dergelijke ‘religie’. Moge de duivel hen halen!

     





    20-09-2012, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.956 ORIANA FALLACI MEMORIAL CONFERENCE IN FIRENZE

    A.D.

    956 ORIANA FALLACI MEMORIAL CONFERENCE IN FIRENZE

     

    Firenze is eigenlijk de enige juiste benaming van deze Stad der Steden, ooit het liefelijkste plaatsje ter wereld, waar de oud-gedienden van Julius Cesar hun oude dag mochten doorbrengen. Van een toegifte in maagden, om de tijd tre doden, zoals in de Islammerij, is niets bekend. Het wordt ook Fiorentina genoemd, naam waar doorheen U de hagelblanke lelies ziet schitteren in het milde zonlicht dat van de bergen stroomt. De Florentijnse vrouwen zijn de mooiste ter wereld, en het Firenze van de kunstenaars is de mooiste stad ter wereld, waar sinds Dante Allighieri, de Fiamibghi (de Vlamingen) bijna als huns gelijken worden aangezien. Ik heb wel gezegd de stad van kunstenaars, lijk Rubens en Van Dyck, niet van krabbekokers à la Fabre.

    ***

     



    (Firenze 1929-2006)

    ***

     

    Zij sprak en schreef, toen al, over het Islam-fascisme. Deze Grote Dame, vriendin van quasi de groten der aarde an alle slach en soort, zelfs als kunstenaar zeer inning bevriend met Kardinaal Ratzinger, moet ze wel een groot hart en een grote geest hebben gehad. Haar werken, vertaald in 21 talen, werden uitgegeven bij de Italiaanse geestesgenoot van Uitgeverij Egmont, U weet wel; dè Uitgeverij Egmont, er is er maar één.

    Zij heeft in haar jeugd gediend tégen het Italiaans fascisme(!), dus daarna maakte haar niemand nog wat wijs. Voor haar was het zeer duidelijk : van socialisme naar communisme, fascisme en Islamisme was in haar ogen één en dezelfde.

    Het siert Wikipedia bovenmate dat al dat bovenstaande zonder haat noch wrok gepubliceerd blijft.

     

    ***

     

    Ter zake :

    Oriana Fallaci Memorial Conference begint vandaag in Florence

    Posted on 16 september 2012 by E.J. Bron

    ***

    Mensen zijn in Florence gearriveerd voor de evenementen rond de jaarlijkse Oriana Fallaci Memorial Conferentie. Een ceremonie ter ere van Oriana heeft eerder vandaag al plaatsgevonden bij haar graf op het Cimitero Evangelico degli Allori. De ceremonie werd voorgegaan door Père Samuel, die in juli op onze conferentie sprak in het Europees Parlement.

    Mensenrechten activisten uit de hele wereld zullen aanwezig zijn op een bijbehorende conferentie. De International Civil Liberties Alliance (ICLA) heeft afgevaardigden gestuurd om te helpen het Proces van Brussel te promoten, dat we in juli in het Europees Parlement lanceerden. Vrijheid staat onder toenemende druk, vooral in het hart van de vrijheid – het Westen. Conferenties zoals deze zijn in toenemende mate noodzakelijk om ervoor te zorgen dat belangrijke zaken niet onder het tapijt worden geveegd door die machtige mensen die er een belang bij hebben de belangrijkste zorgen het politieke bos in te sturen.

    Oriana Fallaci was een oudgediende in de zaak voor de vrijheid en was betrokken bij het anti-nazi verzet van Italië tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit weerhield haar critici er niet van om haar een nazi te noemen vanwege haar zorgen over islamitisch extremisme en de verspreiding van de sharia-filosofie, maar die het niet zouden hebben aangedurfd om tegen de echte nazi’s op te staan. Na de 9/11 aanvallen schreef ze twee bestsellers in relatie tot haar zorgen – De Woede en de Trots en De Kracht van de Rede . Ze werd vervolgd voor deze inspanningen op een manier die nu vertrouwd is geraakt voor andere pro-vrijheid activisten in Europa , waar de ware vrijheid van meningsuiting al een verre herinnering lijkt.

    Het is zeer toepasselijk voor mensenrechtenactivisten om in Florence bijeen te komen. In de eerste plaats is het de dag van het tragische overlijden van Oriana (gisteren) – ze was een inwoonster van Florence – en ten tweede is het evenement in een plaats die de hoofdstad van de Renaissance was. De Renaissance was een tijd dat de westerse beschaving haar klassieke wortels herontdekte en enorme artistieke en culturele stappen vooruit maakte. Vandaag is de westerse wereld wanhopig op zoek naar een nieuwe Renaissance na jaren van wanbeleid, moreel relativisme en zelfdestructief, cultureel marxistisch denken. Z’n instellingen zijn ineffectief en corrupt, z’n wetten worden ondermijnd en zijn cultuur wordt bewust gemarginaliseerd. In de afgelopen 500 jaar heeft het Westen nog nooit een grotere behoefte gehad om zichzelf te herontdekken. Die wedergeboorte zou kunnen worden versneld door de inzet van de aanwezigen in Florence.

    De Renaissance werd voor een groot deel mogelijk gemaakt als gevolg van de migratie van vluchtelingen na de val van Constantinopel in 1453 , mensen die wilden ontsnappen aan de ongelijkheid en vernederingen van de sharia. Net als diegenen die vandaag de dag de vrijheid liefhebben, wilden die vluchtelingen niet leven onder het juk van de sharia. Diezelfde liefde voor de vrijheid is wat mensen vandaag bij elkaar heeft gebracht in die grootse stad.

    Vandaag is het niet de val van een belangrijke stad die mensen naar Florence heeft gebracht, maar een krachtige politieke aanval op de filosofische hoeksteen van onze beschaving – de vrijheid van meningsuiting. Dit keer zijn het niet de Ottomaanse Turken die de vrijheid aanvallen, maar het is de Organisatie van de Islamitische Samenwerking (OIC), die in plaats van het gebruik van de Grote Turkse Bombard om de muren van de vrijheid te slechten, gebruik maakt van het Istanboel-proces. De muren zijn misschien beschadigd, maar zijn nog niet gevallen – er is nog tijd.

    Het Proces van Brussel is het tegengif voor het Istanboel-proces, maar het vereist dat alle verdedigers van de vrijheid samenkomen en samenwerken tegen de OIC en diens pogingen om de naleving van de sharia af te dwingen. Het Proces van Brussel heeft tot doel:

    1) Onderwijs en informeer het publiek om ervoor te zorgen dat de wetten die onze vrijheden ondermijnen worden ingetrokken en wetten die deze juist versterken worden aangenomen.

    2) Laat zien dat de naleving van de sharia tegen de mensenrechten indruist en niet omarmd zouden moeten worden als beslissingen m.b.t. de mensenrechten worden genomen.

    3) Stimuleer mensen die zich bezighouden met mensenrechten om uitspraken, zoals die door het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in 2003 zijn gedaan te overwegen; dat zegt dat de sharia niet verenigbaar is met de democratie.

    4) Maak een kader voor individuen en organisaties om op te staan ​​en de vrijheid te beschermen tegen de bedreiging door de sharia.

    U hoeft niet direct samen te werken met ICLA om betrokken te zijn bij het ​​proces, maar ICLA zou met u samen willen werken als u onze waarden deelt. U hoeft zich alleen maar in te zetten voor vreedzaam verzet tegen de inspanningen van de OIC om de mensenrechten te ondermijnen.

    Bron:

    http://www.libertiesalliance.org/2012/09/15/oriana-fallaci-memorial-events-begin-today-in-florence-italy/

     

    Auteur: Aeneas.

    ***

    Diagonaal doorlezen : van beklijvende symboliek gesproken : Firenze is inderdaad de hoofdstad van de Renaissance, waar het Middeleeuws Europa geconfronteerd werd met de Klassieke Oudheid e het Humanisme, in feite met zijn eigen ontstaan. Tot op de huidige dag (en hopelijk tot in lengte van jaren) wordt ons Hoger Onderwijs ‘de Humaniora” genoemd, in weerwil van alle nieuwsoortige benamingen die men probeert op te dringen, A.S.O., om er maar één te vermelden… Waar we verder naartoe moeten met ‘Bachelors’ en met ‘Masters’ mag de duivel weten, maar het is zeker geen wedergeboorte (re-naissance) maar eerder een oudewufs-kerkgang. Het moet zo ver en zo vreemd mogelijk zijn, en liefst Amerikaans, of anders blijven we ’n onderontwikkelde ‘Afgevaardigd Bestuurder’ onder de kerktoren (die op een eerlijke manier zijn brood verdient), in plaats van CEO te worden van een Multi-National die gewoon waait waarheen de wind wil.

     

    ***

    Wat de Vlaamse Beweging bezielt, is mij een raadsel….Nog niet zo heel lang geleden liep men nog te wapen tegen de Franse benamingen en de Franse taal in het algemeen, of men gooit alles overboord, en grijpt naar een derde vreemde taal….

    Zou er echt in de jongere generatie geen soort Oriana Fallaci opstaan, die de Vlamingen, net als in de Renaissance, weer de voet naast de Fiorentijnen doet zetten? Iemand die bijvoorbeeld de lijn ziet lopen van het ontstaan der Tempeliers in hartje West Vlaanderen, over de herauten van de Renaissance bij ’t begin der Nieuwe Tijden, tot nu, op onze dagen, waar er met het Geloof van het Kwaad, een worsteling van wereld-formaat staat aangekondigd?

    “Ooit leefde hier een groot volk”… blijft dat spijtig genoeg voor altijd alleen de taal van dichters en schrijvers?

     





    19-09-2012, 11:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.956 ORIANA FALLACI MEMORIAL CONFERENCE IN FIRENZE

    A.D.

    956 ORIANA FALLACI MEMORIAL CONFERENCE IN FIRENZE

     

    Firenze is eigenlijk de enige juiste benaming van deze Stad der Steden, ooit het liefelijkste plaatsje ter wereld, waar de oud-gedienden van Julius Cesar hun oude dag mochten doorbrengen. Van een toegifte in maagden, om de tijd tre doden, zoals in de Islammerij, is niets bekend. Het wordt ook Fiorentina genoemd, naam waar doorheen U de hagelblanke lelies ziet schitteren in het milde zonlicht dat van de bergen stroomt. De Florentijnse vrouwen zijn de mooiste ter wereld, en het Firenze van de kunstenaars is de mooiste stad ter wereld, waar sinds Dante Allighieri, de Fiamibghi (de Vlamingen) bijna als huns gelijken worden aangezien. Ik heb wel gezegd de stad van kunstenaars, lijk Rubens en Van Dyck, niet van krabbekokers à la Fabre.

    ***

     

    (Firenze 1929-2006)

    ***

     

    Zij sprak en schreef, toen al, over het Islam-fascisme. Deze Grote Dame, vriendin van quasi de groten der aarde an alle slach en soort, zelfs als kunstenaar zeer inning bevriend met Kardinaal Ratzinger, moet ze wel een groot hart en een grote geest hebben gehad. Haar werken, vertaald in 21 talen, werden uitgegeven bij de Italiaanse geestesgenoot van Uitgeverij Egmont, U weet wel; dè Uitgeverij Egmont, er is er maar één.

    Zij heeft in haar jeugd gediend tégen het Italiaans fascisme(!), dus daarna maakte haar niemand nog wat wijs. Voor haar was het zeer duidelijk : van socialisme naar communisme, fascisme en Islamisme was in haar ogen één en dezelfde.

    Het siert Wikipedia bovenmate dat al dat bovenstaande zonder haat noch wrok gepubliceerd blijft.

     

    ***

     

    Ter zake :

    Oriana Fallaci Memorial Conference begint vandaag in Florence

    Posted on 16 september 2012 by E.J. Bron

    ***

    Mensen zijn in Florence gearriveerd voor de evenementen rond de jaarlijkse Oriana Fallaci Memorial Conferentie. Een ceremonie ter ere van Oriana heeft eerder vandaag al plaatsgevonden bij haar graf op het Cimitero Evangelico degli Allori. De ceremonie werd voorgegaan door Père Samuel, die in juli op onze conferentie sprak in het Europees Parlement.

    Mensenrechten activisten uit de hele wereld zullen aanwezig zijn op een bijbehorende conferentie. De International Civil Liberties Alliance (ICLA) heeft afgevaardigden gestuurd om te helpen het Proces van Brussel te promoten, dat we in juli in het Europees Parlement lanceerden. Vrijheid staat onder toenemende druk, vooral in het hart van de vrijheid – het Westen. Conferenties zoals deze zijn in toenemende mate noodzakelijk om ervoor te zorgen dat belangrijke zaken niet onder het tapijt worden geveegd door die machtige mensen die er een belang bij hebben de belangrijkste zorgen het politieke bos in te sturen.

    Oriana Fallaci was een oudgediende in de zaak voor de vrijheid en was betrokken bij het anti-nazi verzet van Italië tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit weerhield haar critici er niet van om haar een nazi te noemen vanwege haar zorgen over islamitisch extremisme en de verspreiding van de sharia-filosofie, maar die het niet zouden hebben aangedurfd om tegen de echte nazi’s op te staan. Na de 9/11 aanvallen schreef ze twee bestsellers in relatie tot haar zorgen – De Woede en de Trots en De Kracht van de Rede . Ze werd vervolgd voor deze inspanningen op een manier die nu vertrouwd is geraakt voor andere pro-vrijheid activisten in Europa , waar de ware vrijheid van meningsuiting al een verre herinnering lijkt.

    Het is zeer toepasselijk voor mensenrechtenactivisten om in Florence bijeen te komen. In de eerste plaats is het de dag van het tragische overlijden van Oriana (gisteren) – ze was een inwoonster van Florence – en ten tweede is het evenement in een plaats die de hoofdstad van de Renaissance was. De Renaissance was een tijd dat de westerse beschaving haar klassieke wortels herontdekte en enorme artistieke en culturele stappen vooruit maakte. Vandaag is de westerse wereld wanhopig op zoek naar een nieuwe Renaissance na jaren van wanbeleid, moreel relativisme en zelfdestructief, cultureel marxistisch denken. Z’n instellingen zijn ineffectief en corrupt, z’n wetten worden ondermijnd en zijn cultuur wordt bewust gemarginaliseerd. In de afgelopen 500 jaar heeft het Westen nog nooit een grotere behoefte gehad om zichzelf te herontdekken. Die wedergeboorte zou kunnen worden versneld door de inzet van de aanwezigen in Florence.

    De Renaissance werd voor een groot deel mogelijk gemaakt als gevolg van de migratie van vluchtelingen na de val van Constantinopel in 1453 , mensen die wilden ontsnappen aan de ongelijkheid en vernederingen van de sharia. Net als diegenen die vandaag de dag de vrijheid liefhebben, wilden die vluchtelingen niet leven onder het juk van de sharia. Diezelfde liefde voor de vrijheid is wat mensen vandaag bij elkaar heeft gebracht in die grootse stad.

    Vandaag is het niet de val van een belangrijke stad die mensen naar Florence heeft gebracht, maar een krachtige politieke aanval op de filosofische hoeksteen van onze beschaving – de vrijheid van meningsuiting. Dit keer zijn het niet de Ottomaanse Turken die de vrijheid aanvallen, maar het is de Organisatie van de Islamitische Samenwerking (OIC), die in plaats van het gebruik van de Grote Turkse Bombard om de muren van de vrijheid te slechten, gebruik maakt van het Istanboel-proces. De muren zijn misschien beschadigd, maar zijn nog niet gevallen – er is nog tijd.

    Het Proces van Brussel is het tegengif voor het Istanboel-proces, maar het vereist dat alle verdedigers van de vrijheid samenkomen en samenwerken tegen de OIC en diens pogingen om de naleving van de sharia af te dwingen. Het Proces van Brussel heeft tot doel:

    1) Onderwijs en informeer het publiek om ervoor te zorgen dat de wetten die onze vrijheden ondermijnen worden ingetrokken en wetten die deze juist versterken worden aangenomen.

    2) Laat zien dat de naleving van de sharia tegen de mensenrechten indruist en niet omarmd zouden moeten worden als beslissingen m.b.t. de mensenrechten worden genomen.

    3) Stimuleer mensen die zich bezighouden met mensenrechten om uitspraken, zoals die door het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in 2003 zijn gedaan te overwegen; dat zegt dat de sharia niet verenigbaar is met de democratie.

    4) Maak een kader voor individuen en organisaties om op te staan ​​en de vrijheid te beschermen tegen de bedreiging door de sharia.

    U hoeft niet direct samen te werken met ICLA om betrokken te zijn bij het ​​proces, maar ICLA zou met u samen willen werken als u onze waarden deelt. U hoeft zich alleen maar in te zetten voor vreedzaam verzet tegen de inspanningen van de OIC om de mensenrechten te ondermijnen.

    Bron:

    http://www.libertiesalliance.org/2012/09/15/oriana-fallaci-memorial-events-begin-today-in-florence-italy/

     

    Auteur: Aeneas.

    ***

    Diagonaal doorlezen : van beklijvende symboliek gesproken : Firenze is inderdaad de hoofdstad van de Renaissance, waar het Middeleeuws Europa geconfronteerd werd met de Klassieke Oudheid e het Humanisme, in feite met zijn eigen ontstaan. Tot op de huidige dag (en hopelijk tot in lengte van jaren) wordt ons Hoger Onderwijs ‘de Humaniora” genoemd, in weerwil van alle nieuwsoortige benamingen die men probeert op te dringen, A.S.O., om er maar één te vermelden… Waar we verder naartoe moeten met ‘Bachelors’ en met ‘Masters’ mag de duivel weten, maar het is zeker geen wedergeboorte (re-naissance) maar eerder een oudewufs-kerkgang. Het moet zo ver en zo vreemd mogelijk zijn, en liefst Amerikaans, of anders blijven we ’n onderontwikkelde ‘Afgevaardigd Bestuurder’ onder de kerktoren (die op een eerlijke manier zijn brood verdient), in plaats van CEO te worden van een Multi-National die gewoon waait waarheen de wind wil.

     

    ***

    Wat de Vlaamse Beweging bezielt, is mij een raadsel….Nog niet zo heel lang geleden liep men nog te wapen tegen de Franse benamingen en de Franse taal in het algemeen, of men gooit alles overboord, en grijpt naar een derde vreemde taal….

    Zou er echt in de jongere generatie geen soort Oriana Fallaci opstaan, die de Vlamingen, net als in de Renaissance, weer de voet naast de Fiorentijnen doet zetten? Iemand die bijvoorbeeld de lijn ziet lopen van het ontstaan der Tempeliers in hartje West Vlaanderen, over de herauten van de Renaissance bij ’t begin der Nieuwe Tijden, tot nu, op onze dagen, waar er met het Geloof van het Kwaad, een worsteling van wereld-formaat staat aangekondigd?

    “Ooit leefde hier een groot volk”… blijft dat spijtig genoeg voor altijd alleen de taal van dichters en schrijvers?

     





    19-09-2012, 11:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.955 FONS WANNEER IS ‘T AAN ONS ?

    A.D. maandag 17 september 2012

    955 FONS WANNEER IS ‘T AAN ONS ?

     

    “De amokmakers konden teruggedrongen worden tot op de Drink, waar ze administratief werden aangehouden", zegt woordvoerder Fons Bastiaenssens”, aldus de regime media.

    ***

    Weggeplukt uit de media….

     



    ’n welgedane Sharia-prediker uit Antwerpen

    ***

     

    Bart De Wever na de rellen: 'Antwerpen is niet van iedereen'

    N-VA,  SP.A en Open VLD betreuren de rellen in Borgerhout bij protesten tegen de anti-islamfilm 'The Innocence of Muslims'. 'Antwerpen is niet langer het stad van iedereen,' zegt Bart De Wever.

    Na de rellen in Borgerhout die uitbraken bij protest tegen de anti-moslimfilm trekt kandidaat-burgemeester Bart De Wever (N-VA) een duidelijke conclusie voor het volgende stadsbestuur. "De leidraad kan niet langer zijn dat het stad van iedereen is. Voor de N-VA is de stad alleen van die mensen die een inspanning leveren om ertoe te behoren."

    Pssst : de anti-Islamfilm : die film is integendeel pro-Islam, want hij beschrijft op een ludieke manier het WARE leven van de Profeet, dat inderdaad maar zo zo is geweest…..

     

    ***

     

    De Smalle d’Anvers heeft, dank zij de opstoot van de Muzelmannerij, het warm water weer eens uitgevonden. Het ventje zit nu met de warme pies, want het ziet nu ineens waarvoor Filip DeWinter al gewaarschuwd heeft van toen het ventje nog in korte broek rondliep :  de Stad moet gezuiverd worden van het gespuis.

     

    ***

     

    Ter zake : d’er zal nog evenveel water door ’t Scheld stromen, de O.L. Vrouwtoren hoog boven ’t Vlaamse land zal nog altijd half afgewerkt op maar één been staan en het verkeer zal nog altijd even strop zitten in en rond de stad, want er zal met de Smalle d’Anvers geen jota veranderen aan de huidige situatie. Zolang men niet met de luizenkam door al dat aangespoeld addergebroed gaat, zal Antwerpen verder verloederen. Het is lijk op een bob-slee de berg af roetsen! Men heeft het Arabisch, het Berbers, het Koeterwaals, enz, toegelaten, en het zullen de Antwerpenaren zijn die zich zullen moeten aanpassen. Tot ze op Sint Anneke in de rij mogen gaan staan om de kop te worden afgekapt.

    Conversatie in de rij die aanschuift tussen een geboeide en geblinddoekte buurman en de Opperflik : “Zeg Fons, wanneer is ’t nu aan ons?”

    ***

     

    Leden Shariah4Belgium naar protest Amsterdam

    16/09/12, 15u53  − Bron: anp

    ***

     

    De radicale beweging Shariah4Belgium roept op de website mensen op om zondag te gaan protesteren bij het Amerikaanse consulaat op het Museumplein in Amsterdam.

    'Protest ter verdediging van onze geliefde profeet' staat er te lezen, en 'Wees massaal aanwezig!'.

    Enkele tientallen mensen hebben zich tot nu toe verzameld op het Museumplein, zo meldt de politie. Er is ook politie te paard aanwezig op het Museumplein. Vooralsnog verloopt de demonstratie zonder incidenten, zegt een woordvoerder.

    De islamitische organisatie zit ook achter de rellen in Borgerhout van gisteravond. Daar werden 230 mensen opgepakt bij een betoging tegen de omstreden film.

    Het Antwerps parket onderzoekt of de radicaalislamitische organisatie zich schuldig maakt aan terrorisme. Shariah4Belgium zou via het internet jongeren ronselen voor de islamistische strijd in bijvoorbeeld Jemen, Somalië of Afghanistan. Tegen de beweging loopt al een onderzoek wegens het aanzetten tot haat. Ons land overweegt de omstreden beweging te verbieden. Onlangs werd leider Fouad Belkaçem tot 6 maanden cel veroordeeld, omdat hij zich onder meer schuldig maakte aan het aanzetten tot haat en geweld.

    Ook in Nederland doet de organisatie geregeld van zich spreken. Anderhalve week geleden verstoorden aanhangers een verkiezingsbijeenkomst in de Badr Moskee in Amsterdam. Vorige jaar bekogelden enkele tientallen aanhangers de Canadese schrijfster en activiste Irshad Manji, die voor modernisering van de islam pleit, met eieren.

    De Nederlandse afdeling heeft onder meer PVV-leider Geert Wilders impliciet met de dood bedreigd.

    ***

    Diagonaal doorlezen : het is weer van Bla – Bla – Bla : er wordt nog eens wat afgeblèird. Maar nagels met koppen slaan? Iets in de plaats geven voor hun maandwedde? De handen uit de mouwen steken? Ach man! Het is allemaal zo ingewikkeld en ze zijn ondertussen met zo velen! Jonge Muzel-broeders, die elders in den vreemde een jaar specialisatie in moorden en verkrachten gaan volgen : is dergelijke verplaatsing voor de Staatsvuiligheid dan staatsgeheim? De internationale vluchten, van om het even waar buiten Europa, moeten toch boekdelen spreken? De boekingen moeten een spinnekop-netwerk van reisschema’s van en naar de 72 maagden-hemel zijn….

    Nu heeft de Antwerpse politie 230 namen van kandidaat-criminelen genoteerd, door ze op te pakken zonder het minste respect voor hun ‘provacy’. Hun ‘onmogelijke) namen staan geboekstaafd in alle soorten data-bestanden : al iets gehoord van ‘mathes’ wegens elders al geseind? Geziocht door buitenlandse politie? Zouden de Heren gevangenen toegestaan hebben om foto’s te nemen (face and pill?) Werd er DNA genomen? Vinger-sporen? Wie weet zit daar geen schat aan informatie voor vroegere en toekomende identificaties….

    O Ja, en dan de Hoge Heren! Weet U, net voor WO II stonden de kopstukken van de Duitse Abwehr (Canaris) en de Belgische Staatsvuiligheid (Ganshof) voorturend met elkaar in verbinding, helemaal tot na de val van het Derde Rijk. Het waren vrienden geworden! Andere tijden, andere zeden, zegt U? Niet naïef zijn, hé! Het filmke van die flik in Oslo met zijn excuses in de moskee niet gezien bij E.J. Blog? En U acht de Fons daartoe niet in staat? Man, man, man! Wist U dan niet dat de vis bij de kop begint te stinken?

    Als men dat verhaal in Oslo zo ziet, zou men Breivik dan niet stilaan een beetje beter beginnen begrijpen? Hoe luidt die term ook alweer? Een aandrang waaraan niet was te weerstaan?

     

    ***

    Nu de relschoppers, correctie, de terroristen blijkbaar zelfs bij ons zo vlot met elkaar in contact staan, net als in de Prachtanden waar de Lente eerst is uitgebroken, is er volgens mij geen verder bewijs nodig dat ze de invasie vaste vorm willen beginnen geven. In hun hoofdkwartieren worden onze reacties grondig geanalyseerd en besproken. Het wachten is alleen tot er zich ’n nieuwe gelegenheid voordoet. Tot ze dan zo geweldig kunnen tekeer gaan, dat wij en onze politie-macht niet meer durven buitenkomen. Dan zullen de bloesems van de Arabische Lente uit de hemel neerdalen. Dan zal de ‘dhimitude’, de Onderwerping, ook in onze landen, een feit zijn. Inch Allah!

     





    17-09-2012, 15:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.954 ALWAYS LOOK AT THE BRIGHT SIDE OF LIFE

    A.D. maandag 17 september 2012

    954 ALWAYS LOOK AT THE BRIGHT SIDE OF LIFE

     

    Monty Python's Life of Brian

     

     


    Zijn de Christenen toen toch wel ‘vergeten’ zeker, wereldwijd te gaan keet schoppen.

    ***

    Somtijds kan De Morgen echt koddig doen. Zo ook door de publicatie van onderstaand artikel.

    O! U denkt dat ‘koddig’ geen Algemeen Beschaafd woord is? Uit de West Vlaamse krabbenmand, denkt U? Wel, hoe moet ik het zeggen!? “Koddig” : daarin zit het woordje “kodde”’ verwerkt; en wat dat wil zeggen, zoekt U best zelf eens uit. Ik wil het hier zo proper mogelijk houden,, ziet U….

     

    ***

     

    Dit is niet 'The Life of Brian'

    OPINIE − 16/09/12, 09u45

    ***

    Jef Lambrecht: Hoe een kwartiertje film het Midden-Oosten kan doen ontbranden. Lambrecht is journalist en Midden-Oosten- kenner. Hij is de auteur van De Arabische Revolutie en De heilige wereldoorlog.

    In Caïro gaan betogers aan de haal met een beschadigd politievoertuig na rellen in de buurt van de Amerikaanse ambassade. Meer nog dan de aanslepende chaos in Libië opent de dood van ambassadeur Christopher Stevens de ogen voor de ongewenste gevolgen van de NAVO-operatie die Kadhafi ten val bracht. Om het te zeggen met generaal Michael Hayden, tot 2009 directeur van de CIA: "We gingen naar Libië om redenen die zeer overtuigend schenen, maar zonder een ernstige inschatting van de gevolgen." Het ging om verdrukking, maar er waren ook andere verhaallijnen, Oost tegen West, tribale tegenstellingen, en dat het oosten van het land, waar de revolutie begon, de bakermat is van de terroristische Libische Islamitische Gevechtsgroep. Het resultaat is "controleverlies, draagbare luchtdoelraketten, wapens waarmee het noorden van Mali is veroverd op een regering die een vriend is van de Verenigde Staten. VN-resolutie 1973 ging nooit alleen om humanitaire bijstand, ze diende om het regime omver te werpen."

    De tragische dood van de ambassadeur en drie van zijn medewerkers in Benghazi, de gelijktijdige bestorming van de ambassade in Caïro, de doden in Sana'a, de steekvlam van Marokko tot Bangladesh... tonen hoeveel goodwill het Westen met zijn steun aan de Arabische revoluties heeft opgebouwd. Uit een peiling van Gallup twee maanden geleden bleek dat de interventie in Libië door de Arabieren werd afgewezen. Alleen in Libië zelf was een kleine meerderheid voor. Over de filmtrailer die de aanleiding is voor het onheil zei Hayden: "Daden hebben gevolgen en wie zo'n cascade van gebeurtenissen in werking stelt, draagt een zekere verantwoordelijkheid. Daar staat het fundamenteel recht op vrije meningsuiting tegenover dat hier op de proef wordt gesteld."

     

    Die vrije meningsuiting is voor de nieuwe regimes geen prioriteit. Zelfs in Turkije is ze in de verdrukking. Er is een onverenigbaarheid van sommige westerse waarden met gevoeligheden en tradities in de moslimwereld. Wanneer de Egyptische salafisten, goed voor een kwart van de kiezers, maatregelen eisen van de Amerikanen bedoelen ze dat we hun respect voor Mohamed tot het onze moeten maken. President Morsi zei hetzelfde in Brussel: "We beschouwen al wie onze profeet beledigt als een vijand." In Caïro riepen de moslimbroeders in het Arabisch op om te betogen en tweetten in het Engels naar de Amerikaanse ambassade, doelwit van het protest, hun 'opluchting' dat iedereen daar ongedeerd was. De ambassade antwoordde dat ze ook de Arabische tweets van de broeders las. Kritische stemmen in Egypte kennen de dubbelhartigheid van hun nieuwe leiders, maar Washington heeft wat dat betreft evenmin krediet.

    De broederschap was ook bij de eersten om de kopten te betichten en goot daarmee olie op het vuur. Dat een koptische veroordeelde oplichter uit Californië, die zich uitgaf voor een jood, achter Innocence of Muslims steekt, en het een kopt was die de bedenkelijke, in het Arabisch gedubde trailer van de film bekendheid gaf via zijn blog, is koren op de sektarische molen. Geen paus in Libanon kan de verdere stille exodus van miljoenen christenen uit het Midden-Oosten nog stoppen. Ze vertrekken met bitterheid en wrok.

    De dood van de ambassadeur toont nog maar eens aan dat enkele minuten op het vrije internet volstaan om sluimerende haatgevoelens te doen oplaaien. En ook dat haatgevoelens gevaarlijke beelden voortbrengen die zich als een virus verspreiden. Moet men ze daarom verbieden? En wankelt dan de heilige vrijheid? Is dat het wat 'de moslims' in de nieuwe wereldorde beogen en zullen ze niet rusten voor ze onze vrijheid hebben beknot? Is dat de essentie van het wereldomspannend kalifaat dat volgens dokter Jacques Beres, medestichter van Artsen zonder Grenzen en net terug uit Aleppo, de heilige strijders in Syrië begeestert? Het zijn vragen die rijzen nu de politieke islam de winnaar is van de omwentelingen.

    Sterven voor vrijheid

    Aan de vrijheden wordt plichtmatig herinnerd door westerse leiders. Ook nu, na Benghazi. Tegelijk beleeft het Westen een identiteitscrisis en lopen die vrijheden gevaar. De herinnering aan de Koude Oorlog en die tegen de nazidictatuur vervaagt. Censuur ligt bijna een halve eeuw achter ons. Vrijheid is vanzelfsprekend en niet meer iets waar men desnoods voor wil sterven. Zo'n bereidheid is er bij een voorhoede aan de overkant wél. De aanslag in Benghazi was niet 'spontaan', maar werd waarschijnlijk gepleegd door twee terreurcommando's na een oproep, enkele uren tevoren, van al-Zawahiri, de leider van Al Qaida. Een jaar geleden, tijdens de hoogtijdagen van de revolutie, werd de terreurorganisatie door westerse commentatoren dood verklaard. Vandaag is ze ineens overal. Men blijft moedwillig blind voor de vaststelling dat al dertig jaar elk westers avontuur in dit kruitvat van de wereld faliekant afloopt.

    "Waartoe dienen onze zinnen als ze niet geprikkeld mogen worden?", vroeg professor Nagel op een van de laatste grote censuurprocessen in Nederland. Enkele jaren later, in 1968, werd Gerard Reve vrijgesproken voor Nader tot U, waarin hij de liefde bedrijft met God in de gedaante van een 'eenjarige muisgrijze ezel'. Vrienden moslims, alles went. Volksgenoten, niets is onwrikbaar verworven. Waartoe dient de vrijheid als ze geen werkwoord is?

     

    ***

     

    Ter zake : curieus, hé, die 30 jaar dat het Vlaams Belang al heeft gewaarschuwd voor wat heden ten dage iedereen erkent, komen zowat overal voor. Perfecte timing, zo een kleine maand voor de verkiezingen, zou ik zeggen. Al kan het natuurlijk ook zo worden, dat men vandaag kiest voor wat morgen een ramp blijkt te zijn, zoals bij onze Noorderburen. Daar heeft men de kaarten zodanig geschud, dat alleen het kaf is overgebleven (Blauw en Rood) een formule die wij, Vlamingen, al minstens 20 jaar naar de hel hebben verwezen. Het is een formule gebleken, die haast dodelijk is geweest voor het Eigen Voplk, en er alleen voor gezorgd heeft, dat Europa nu opgezadeld zit met Verhofstadt, de godvader van al dat “Paars”.

    In Amsterdam zal de doorsnee ‘Kees’ zondag ook al een voorsmaakje gekregen hebben : hopla met de beentjes, en leve de Multi-Culti! Wat vuurwerk, hier en daar wat gebroken ruiten, enkele tientallen auto’s gemolesteerd, hier en daar wat winkels geplunderd, echt het gedroomde  frisse briesje van de Arabissche Revolutie in Nederland, en voilà : de poen van ons pensioen zit in the pocket van Mohammed.

    Ach Ja! Voor ik het vergeet! Amsterdam, dat was de stad van Job Cohen. Die was zodanig bekwaam, dat hij een andere job heeft moeten zoeken. Neen, bij het Kremlin wilde men hem niet en voor het Pentagon bleek hij een paar maten te klein. ‘Brussel’ zou nog wel iets voor hem in petto hebben, maar eerst moet zijn archie-slecht imago een beetje gesleten zijn in de collectieve memorie. ‘Brussel’ is inderdaad the place to be, voor alle gesjeesde en aan de kant gezette nationale helden.

    Voorlopig komt Diederik Samsom (niet dezelfde als de Samsom van Gerd, al had dat best gekund) niet erg in beeld, en we zijn al een week ver. Deze Samsom zal dus een laat-bloeier zijn. Of die moet eerst nog bij de Grote Baas in Parijs op colsult, samen met Di Jeanetto, om de Linxe violen te stemmen : de As v/h Kwaad waar rond Vlaanderen weer onnozel zal gedraaid worden.

    Nu vlug, Markske, voor de domme Burger het doorheeft, een paar tientallen miljardjes opzij geschoven voor “Brussel”, de nachtmerrie van Gert Wilders, en dan : zonder vaar noch vrees, de pees op de Kees!

     

    ***

    Diagonaal doorlezen : Eigenlijk feitelijk zouden we Mgr Bonny van Hand-worpen  als specialist ter zake en wat meer is, van ter plaatse,  moeten raadplegen : is deze vernedering van een symbool, zoals op het toneel met rotte tomaten gooien naar de Gekruisigde Christus, Kunst met grote K, of amusante heiligschennis? Is de schokkende maar waarachtige weergave van het leven van een ‘Profeet’ erger of minder erg?

    Wacht eens, Mgr : mogen we effe die 2 levens naast elkaar leggen? Heeft de Man van Nazareth geroofd? Heeft hij gemoord? Heeft hij..(ik wil niet voortdurend in herhaling vallen) : heeft Hij dat alles ook gedaan, en is hij er verdorie nog prat op gegaan om alles op schrift te bewaren?

    Monseigneur, waarom zwijgt U als vermoord, en waarom zwijgen al Uw gemijterde collega’s? In de dierenwereld blijft de herder bij zijn kudde : spreekt men daarom van het dierenRIJK en van het mensDOM?

    Monseigneur, heeft U misschien (zo lang dat nog kan : een ongeluk, met Islammers, zit soms in een klein gaatje…) nog niet als probatie Uw licht opgestoken bij ‘de wilden’ van het Vlaams Belang? Zeker doen, moest ik in Uw plaats zijn. U Weet nooit hoe een haas en koe vangst….

     

    ***

    “Koddig” zegt men ook van een peuter die met de pamper tusse de knietjes, zig-zag zijn eerste pasjes drentelt, weg uit Mama’s beschermende armen : ziet het lopen! Precies een waggel-eedje op blote pootjes….

     





    17-09-2012, 14:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.953 OM DIT TE VOORSPELLEN MOEST U GEEN PROFEET ZIJN

    A.D. maandag 17 september 2012

    953 OM DIT TE VOORSPELLEN MOEST U GEEN PROFEET ZIJN

     

    Borgerhout, 15/16 September 2012 : we zijn ingehaald 




    Door zowel het verleden als door de toekomst

    ***

     

     

    Zaterdag-nacht op zondag is de Overheid in de Koekestad de toestand amper meester gebleven : het was dan ook maar een test om te zien hoever die geestigaards ver konden gaan zonder te ver te gaan. Leuk zeg! We hebben ervan genoten. Voortaan zijn in Antwerpen alle betogingen toegelaten, omdat ze niet specifiek verboden zijn. Goed nieuws voor TAK en Voorpost!

    De omstandigheden zaten inderdaad goed : goed weer, veel onschuldige feestvierders, een verboden manifestatie, een leger flikken in volle ornaat, en vooral : in alle wereldsteden dezelfde hopsa tra la la : ons leven veil voor het vel van de Profeet!

     

     

    ***

     

    Ter zake : de Antwerpenaren zelf? Die stonden er bij, één hoog en keken er naar. Of op straat deden ze het in de broek! Of riepen ze op hun moeder. De flikken moesten het maar oplossen. Die worden daarvoor betaald. Als die er van langs krijgen, is dit een kleine weerwraak voor de vele PV’s voor hun ‘Burgertje Pesten’…. De verantwoordelijken van ’t Stad, vraagt U? Die zaten, nagelbijtend, veilig verschanst op t Schoon Verdiep, biddend tot de H. Brabo, de hand-werpende, op het plein voor hun raam : werp AUB dat ding zo ver mogelijk van ons weg! Of beter : stop daarmee, want seffens brengt gij, heilige man uit een ver verleden, die gasten nog op verkeerde gedachten! Het zijn namelijk van nature uit met hun scherpe messen, hand-en voeten-kappers. Want die kappen zij, op beval van hun Profeet, altijd af bij wie hen in…handen valt. Vooral voor Stads-graaiers, die jatten rond hun oren, zijn die mannen gevaarlijk! Die verdragen inaelijk geen concurrentie!

    Allez, zeg! Hoe is da naa meugelik? Seffens moeten die Hoge Heren nog beroep doen op de hulp van de Vlaams Belangers, die niet beter vragen, niet om die graaiers te bevrijden, maar om heel ’t Stad te bevrijden van die gekleurde overweldigers

    Enne, iemand al iets gehoord van ons wereldberoemde Spionnen Centrum? Heeft de Bevolking al bericht gekregen van de Staatsvuiligheid? Heeft het Hof al gecommuniceerd? Is er al een ‘Gebedswake’ voorzien in Koekelberg? Hoe zit het met de ‘Gestelde Lichamen’? Wat denkt Di Jeanetto van al die flink gebouwde heethoofden? Mais enfin! ’t Ies mijne harinck niet zal bradèn want homo niks koet voor Muslims. Spijtik!

    Allemaal vragen, die na twee dagen totaal onopgelost blijven. Want de wereld houdt de adem in…..Misschien moet er eerst een bom ontploffen in het Midden Oosten?

     

    ***

    Diagonaal doorlezen : mijn schoonmoeder, God hebbe haar godvruchtige ziel, had voor dergelijke gelegenheden een kort maar duidelijk versje, dat nog stamde uit de goede oude tijd van voor de Tweede Wereldoorlog. Het is iets of wat plat, want het mens heeft een half mensenleven onder de koeien gezeten, en daarom wist ze meer dan de meeste mensen. “Die Grote Pieten”, zei ze, want van de koe bij de stier ‘doen’ wist ze alles, “dronken een glas, ze plasten een plas en lieten alles gelijk het was”.

    ***

    Zeg eens : wie weet er raad? Ik wil de auteursrechten van dit gezegde wel doorverkopen aan de Smalle d’Anvers, maar verdorie, die vent kent mijn banknummer niet!

     

    ***

    Ach die lieve schoonmoeder! Het was een echte grote Dame voor wie het wilde zien. De dorpsschone, waar voor in haar jeugd menig jonkheid gaarne de helft van zijn fortuin had weggegeven! Krom gewerkt, dat wel, en met handen die stijf stonden van de reuma. Ze kon, met één oogopslag, in haar laatste levensjaren, zò uit het gedicht “Moederken’ van Guido Gezelle zijn weggestapt…. Ik weet er alles van, want ik was vele jaren met een van haar vele dochters getrouwd….

    U krijgt nog een toe-maatje, die ik onthouden heb uit de tijd dat ze haar boerenkeuken aan de noodwendigheden van de moderne tijd wilde aanpassen. Want geld had ze wel.

    De timmerman had een k-klein spraakgebrek, was niet van de rapste, was voortdurend zijn bril kwijt, enz, maar dat kwam alleen de kwaliteit van zijn werk ten goede. Moeder foeterde dan, halvelings ook voor hem bestemd “Pas en meet, dan vergeet, sigaretje ontsteek, weer pas en meet, en dan weer vergeet”….

    Ach Moeder! Waarom leven wij!

     





    17-09-2012, 12:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.952 DE ONDERWERPING VAN DE ISLAM

    A.D. zondag 16 september 2012

    952 DE ONDERWERPING VAN DE ISLAM

     

    De Kampioen 2012

     




    Zonhoven

    ***

    (Geen poot willen vragen? Met de man kunt U nog ruzie zoeken. Niet met de hond….)

    .

     

    Niet te geloven : onderstaand artikel is al zeven lange jaren oud! De tijd vliegt snel, gebruik hem wel. Maar of onze ‘Grote Geesten’ dat ondertussen gedaan hebben, de tijd goed gebruikt? De beroering in Borgerhout verleden nacht, dat was slechts een ‘generale repetitie’ voor wat nog komen moet. Nu hebben de opstandelingen (moordenaars en verkrachters?) zich met een paar honderd nog laten inrekenen, wat van hen helden heeft gemaakt bij de Broedes v/d Wrede. Ze droegen geen (zichtbare) wapens, maar het system van mobiliseren per SMS heeft perfect gewerkt. Hun namen zijn ingevoerd in het data-systeem van de flikken en daarmee is het incident gesloten. Wrede zij met ons!

    Volgende keer beter. Alhoewel de omstandigheden gunstig waren voor meer : de hele wereld bijna in de fik! Allah zal daarboven in zijn handen zitten wrijven, omwille van miljoenen doden die in aantocht zijn.

     

    ***

     

    Ter zake :

    De onderwerping van de islam

    Posted on 14 september 2012 by E.J. Bron

    (Door: Dr. Jack Wheeler)

    ***

     

    (De originele versie hiervan verscheen in 2005)

     

    Op 11 september 2012 herdachten we de elfde verjaardag van een dag van de islamitische schande. Een dag die een onuitwisbare morele vlek blijft op de islamitische religie en een acute morele schande voor de hele wereld van de moslims. De gruwelijkheid van 9/11 werd uitgevoerd in hun naam en opgeëist door de daders als zijnde gerechtvaardigd door Allah.

     

    Stel je voor dat een groep van terroristische christenen zich een afschuwelijke wreedheid van soortgelijke omvang op een moslim bevolking  in de naam van Jezus Christus zou hebben gepleegd . De christelijke gemeenschap over de hele wereld zou een explosie van afkeer beleven. Er zou niemand dansen in de christelijke straten, er zouden geen pogingen tot verontschuldigen of rechtvaardigen worden ondernomen, maar er zou niets anders dan een totale afwijzing worden getoond voor de walgelijke claim dat Jezus een dergelijke handeling zou rechtvaardigen.

     

    Christenen over de hele wereld zouden mee doen aan de jacht op zoek naar de verantwoordelijke christelijke terroristen en alles doen wat in hun macht lag om hen voor het gerecht te brengen.

     

    De wereld moslimgemeenschap heeft zoiets niet gedaan met betrekking tot Al Qaida. Er zijn individuele moslims die dit hebben gedaan en er zijn moslim groepen die deden alsof. Maar er gebeurde in de islamitische wereld niets dat vergeleken kan worden met wat er zou gebeuren in de christelijke wereld.

     

    Ja, er zijn tal van “gematigde” moslims. De vragen die zij aan zichzelf zouden moeten stellen zijn: Waarom zou ik deelnemen aan een geloof dat aan zijn volgelingen, zoals Osama Bin Laden, toelaat het tot schande te zijn, het te beledigen en te vernederen? Is dit een geloof van een machteloze verliezer of gewoon eentje die geen zorgt draagt voor haar aanbidders? Hoe kan de islam vandaag nog een geloof zijn dat waardig is tot aanbidding?

     

    Het moet duidelijk worden gemaakt dat zoals die thans is, de islam niet langer een toekomst heeft. Hij is uitgewerkt als een wereld die in staat is het Westen uit te dagen. Dat is de reden waarom de meeste moslims dromen van de oude islamitische glorie eeuwen geleden…

    ***

    Van de reacties bij E.J. Blog neem ik de twee pâkkendste over, om met aandrang te vragen de link met de reddingshonden op Ground Zero te openen. 

     

    G.Deckzeijl zegt: 14 september 2012 om 21:37

    Niemand reageert maar ik kan ze niet vergeten en ik weet verdomd goed waar ik het over heb!!

    http://www.barenakedislam.com/2012/09/11/911-the-canine-first-responders/

     

     E.J. Bron zegt: 14 september 2012 om 21:40

    Heb het gelezen GD. Ik snap je donders goed. Had zelf een Mechelse herder…Tanja

    ***

    Diagonaal doorlezen : waren de Verkiezingen in de USA al maar achter de rug. Dan hadden ‘de wapens’ misschien al gesproken, en lag Iran & C° ondertussen terug gecatapulteerd naar het Stenen Tijdperk, waar het trouwens thuis hoort. Het zal dat zijn, of de aangekondigde wereldbrand, of misschien wel allebei. Men weet waar elke oorlog begint, maar niet waar hij eindigt…..

    Klinkt oorlogszuchtig, zegt U? En onmenselijk wreed voor de gewone Iranees die mee het gelach (!) zal betalen? Kijk, iets moet er gebeuren, anders zitten straks alle ‘brave’ Iraniërs in Europa en loopt het ginder leeg. Iedereen zou toch moeten weten : het is zij, of wij. Pompen of verzuipen. De Islammerij wil de wereld overheersen binnen niet zo heel lange tijd meer. En wij willen zelf blijven overheersen in onze eigen landen. Het zal dus hard tegen onzacht worden, of onzacht tegen hard.

    Geen militarist zijnde, weet ik alleen uit de lessen ‘Vaderlandswche Geschiedenis’ dat de aanval de beste verdediging is. De Islammerij neemt sedert Mohammed, de Wrede zij met hem, altijd maar uitbreiding door, waar ze ook komen, te vuur en te zwaard hun ‘Geloof’ op te dringen. Gaat het niet direct met bommen en granaten, dan wordt de ‘list’ uitgeprobeerd, zoals voorgeschreven door de Koran.

    Het zal dat zijn, of leven in de goot!

    ***

    Ik hoop dat U het YouTube-filmpje met de Reddingshonden heeft gezien. Ik wil geen onheils-profeet zijn, maar van dergelijke ervaring kan eenieders leven op zeker ogenblik afhangen….

    Ik maak van de gelegenheid gebruik om de “Hondenschool’ in Uw eigen buurt aan te raden voor een bezoekje, of, beter misschien, achteraf bij de flikken  navraag te doen of en waar U eens een training of een wedstrijd met de flikken-honden kunt beleven. Veel ‘Nieuwe Belgen’ zult U daar niet vinden!  Vraag direct naar de Commissaris, dan ziet die dat het U, als vrije burger, menens is.

    Nog eenvoudiger is langs gaan bij http://www.vvdh.be/  waar U de VVDH (Vereniging voor Duitse Herders) in l haar glorie ontmoet. Sorry voor het onverwacht opduiken van een reclame-driekleur. Dat is nu eenmaal voorlopig nog altijd de prijs om zich ‘Koninklijk’ te mogen noemen….

    Een echte hérder is geen hond, maar een vriend….Of, anders gezegd : waren alle vrienden maar lijk herdershonden!

     





    16-09-2012, 14:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.951 ZE WILLEN ZIJN INGEWANDEN VOOR HUN HONDEN

    A.D. zondag 16 september 2012

    951 ZE WILLEN ZIJN INGEWANDEN VOOR HUN HONDEN

     

    Opgepakt maar weer vrij : de man heeft niets misdaan…

     




    © reuters. Een ongeïdentificeerde persoon wordt uit het huis van Nakoula Bassily Nakoula geleid.(*)

    ***

    Er klopt iets niet in heel het verhaal! 1° die man kan om het even wie zijn, en 2° Mo-Simerds hebben geen honden, want dat zijn voor hen, even hun eigen hygiëne terzijde gelaten onreine dieren..

    Wat ze dan wel zinnens zijn met de man, moesten ze hem in handen krijgen, laat zich gemakkelijk raden. In reepjes trekken, zoals de oude vrouw in die trailer van ‘Innocense of Muslims’ op YouTube : elk been met een lange koord aan elk een poot van twee kamels die opgepord worden om te lopen. Echt enig hoe amusant dat is!

     

    ***

     

    Ter zake : eigenlijk zijn de meeste Mo Slimmerds lijk wilde roofdieren, als daar zijn leeuwen, panters, tijgers lynxen en hyena’s. De materie om er normale dieren van te maken is aanwezig, maar Darwin is nog niet zover gekomen dat er iets deftigs mee kan gebeuren. De meesten leven in hun oer-staat in on-ontwikkelde gebieden, terwijl er ettelijke miljoenen over het Vasteland zijn uitgezwermd als voorhoede voor een invasie-leger. Die hebben zich enkele jaren gedeisd gehouden, maar nu wordt de druk door hun aantal, stilaan opgevoerd. Meestal zijn het prachtige schepsels, elk individu apart, en op afstand. Er een huisdier en mensenvriend van maken, gaat niet vanwege hun vooraf geprogrammeerd zijn. Het doden, zelfs nutteloos, zit hen nu eenmaal in de genen. Natuurlijk niet bij ieder exemplaar : er zijn ook dieren die een bepaalde graad van intelligentie laten zien. Denk aan de circus-dieren, die in doorsnee niet vijandig staan tegenover de mensen. Waarmee meteen bewezen is, dat er sedert het Aards Paradijs tot nu, nog een hele weg is te gaan. Al zijn er altijd uitzonderingen die de regel bevestigen. Het heeft inderdaad wat minder lang geduurd dan met de overige roofdieren, om van wolven herdershonden te maken. ….JaJa, Darwin wist het al : de wetten van de Evolutie-leer zijn niet zo simpel als twee plus twee….

     

    ***

    Amerikaanse politie verhoort maker anti-islamfilm

    Bewerkt door: redactie − 15/09/12, 11u38  − Bron: rtr

    ***

    De man die achter de geruchtmakende anti-islamfilm 'Innocence of Muslims' zou zitten, is in Los Angeles door agenten meegenomen voor verhoor. De 55-jarige Egyptenaar Nakoula Bassily Nakoula werd door federale agenten begeleid naar een politiebureau. Hij heeft mogelijk de voorwaarden geschonden van een eerdere voorwaardelijke vrijlating. .

    Nakoula Bassily Nakoula werd in 2009 veroordeeld voor oplichting van banken. Bij zijn vervroegde vrijlating was bepaald dat hij vijf jaar geen computer of internet mocht gebruiken. Dat heeft hij mogelijk toch gedaan, door de film op YouTube te zetten.

    De Egyptische Kopt Nakoula werkt voor de religieuze groep Media for Christ. Sinds de onrust over zijn film bivakkeerde hij in zijn woning in Cerrito bij Los Angeles. Hij gaf alleen een interview aan Radio Sawa, een Arabische zender van de Amerikaanse regering. "Ik ben degene die de veertien minuten film op internet heeft gezet en ik denk erover de hele film uit te geven'', zei Nakoula, die zich eerder voordeed als de Israëlisch-Amerikaanse Jood Sam Bacile.

    De tamelijk amateuristische film is geregisseerd door Alan Roberts (65), die eerder softpornofilms regisseerde. De film leidt wereldwijd tot grote betogingen door islamieten, omdat hun profeet Mohammed erin wordt bespot. .

     

    ***

     

    Diagonaal doorlezen : eigenlijk had mijn titel moeten zijn : rap een stok gevonden om de hond te slaan, maar als honden-liefhebber (**) mag ik er niet aan denken, dat m’n trouwe vrienden zouden geslagen worden met in de gauwte bijeen geraapte stokken! De reden van hun honden-haat is volgens mij dezelfde al die waarvoor de Tempeliers op de brandstapel werden gezet : waar de KAT klant is aan huis (om ongedierte buiten te houden) is de hond niet gewenst. Ratten en muizen zijn dragers van de pest-bacil, en dat wisten de Tempeliers langs voor Marie Curie dat in de karen 1800 ook ontdekte. Bedenking : in de harems de horden katten steriliseren is gelijk aan de pest binnenbrengen. Ik wil niemand op slechte gedachten brengen, maar er zit stof in voor een nieuwe best-seller : De Wraak va de Laatste Tempelridder. Op het proces tegen de Tempeliers in Parijs (1307) stond o.a. de beschuldiging dat ze, net als de Egyptenaren, de kat als afgod aanbaden. Onderhand weten we waarvoor ze zo’n katten-vereerders zijn geweest. Filips de Schone, hun aanklager, had er dan ook geen flauw benul van als hun laatste Abt, net voor zijn dood op de brandstapel op l’Isle de France in Parijs, de pest over Europa afriep, en dat zowel de Koning als de Paus binnen het jaar zouden sterven….Een belofte die hij dan ook is nagekomen….

    Wat had de wereld helemaal anders kunnen zijn, moest Mo de Barmharige, Wrede zij met hem, de Bijbel natuurgetrouw hebben overgenomen? Niet à la Marc Dutroux of de Bende van Nijvel er op los te moorden. Nu is hij, naast roverhoofdman, vrouwenversierder en serie kinder-verkrachter, ook nog ’n vulgaire achterdoender. Een wieltjes-zuiger. Allemaal met permissie gezegd, want het is de historische waarheid en hij heeft het zelf laten neerschrijven in de Koran.. Dat boek dus toch maar verbieden?

    Eenvoudig voorgesteld : de Zachtmoeige heeft, als engel, een duivel aan het achterwiel gekregen.

     

    ***

    Natuurlijk is het anderzijds goed dat het Leven van de Profeet, Wrede zij met hem, zoveel mogelijk bekend raakt. Dab hebben de mensen tenminste iets waarover ze kunnen oordelen. Iedere eredienst zou op dezelfde manier moeten kunnen doorgelicht worden, zodat de beste moge winnen.

    Spijtig dat Artikel Één van de meest verbeide godsdiensten immer en altijd stipuleert dat er maar één God is, en dat is de hunne. Precies alsof de zoekende mens, die iets of wat geciviliseerd is, niet altijd als vanzelf bij de Zachtmoedige uitkomt…

     

    ***

    (*) op volgende Blog N° 952 (De Onderwerping v/d Islam) gaat het over de Reddingshonden van 9/11 op ‘Ground Zero” overgenomen van de onmisbare E.J. Blog. Alvast een voorsmaakje van de 3 Duitse Herders die hier bij ons liefdevol instaan voor de beveiliging…

    Hun beloop is ½ Ha, netjes van de buitenwereld afgesloten siertuin, met moestuin-hoekje, kippen-ren en een waterpartij waar de baasjes kunnen zwemmen. Niet de hondjes : ze werden dat nooit gewend gemaakt en kijken zelfs met een beetje minachting naar die heerlijke koelte. Liever helpen ze met de beregening of met de tuinslang. U vindt ze vaakst ergens in de koele lommer, of bij aanhoudende hittegolf lijk deze zomer, in de relatieve koelte van de huiskamer.

    De kleinste, Obi (helemaal onderaan), hoort alles, ziet alles, en wat hij zelf niet direct verstaat, wil alles uitgelegd krijgen, niet zo maar, maar tot hij er de logica van inziet. Handelt dan daar ook naar. Elk bezoek bekijkt hij van op afstand en neemt daar alle tijd voor. Wil zijn menu bediend worden in huis, buiten het zicht van de concurrentie….

    De liefste, het grote knuffelbeest, de Julio Cesare, bekijkt met kennis van zaken het bewakings-werk van zijn twee broers voor hem in onder-aanneming instaan voor de bewaking. Houdt zich altijd liefst een beetje gedeisd, om ergens, liefst van op een muurtje, een goed overzicht te hebben. Een echte veldheer!

    De felste, Nerone houdt zich liefst op in de onmiddellijke nabijheid van de Baasjes, zelfs ’s nachts. Is wel de bedrijvigste en wil altijd autootjes van op de straat bijeensprokkelen, mocht hij ze te pakken krijgen.

    Buiten olijf-gaarden en wijngaarden, hebben wij  ergens verloren in de velden enkele buren, en het is hier vaste gewoonte om serieuze waakhonden rond het huis te hebben. En anti-diefstal alarm, dat, louter toevallig, hé, regelmatig weerklinkt als…oefening. Camera-bewaking (echt of fake, wie zal het zeggen?) wordt overal goed zichtbaar aangeplakt….Van die mechanische concurrentie moeten de hondjes echter niet veel weten! Zijn ze veel te fijn-gehorig voor!

    Elk bezoek hebben ze binnen de 5 mini-seconden getaxeerd en meestal ook goedgekeurd. Bezoek die te dicht bij baasje naar hetzelfde scherm komt kijken, de technieker of zo, die moet minstens één gezonde honden-snuit tussen hem en het baasje verdragen. Die 2 intelligente ogen volgen dan voortdurend elke beweging, van de vingers naar de gezichten, zogezegd uit interesse voor de conversatie, maar het hondenverstand wil alleen zeker zijn, elke eventueel verkeerde beweging in de kiem te kunnen smoren.

    Is Nerone toevallig elders belet, dan neemt een van de broers spontaan die taak over : we hebben hen dat nooit aangeleerd : ze moeten dat (die beurt-rol) bij hun moeder geleerd hebben!

    Iedereen die hier ooit geweest is, staat gebrand op hun vaste schijf : van elk een of twee welkomst-blafjes, wat gewriemel om de eerste te zijn, een vluchtige snuit tegen een hand : de vriendschap is bezegeld. De gekrulde staarten als vlaggen in de lucht, gaan ze verder spelen. Van leurders en deur-aan-deur verkopers of bedelaars hebben wij weinig last : drie leeuwen-muilen met blinkende dolken bedreigen het geheel, van zo’n 2 meter boven de toegangs-poort beneden op straat-niveau. Ze blijven spontaan op veilige afstand, de drie koppen naast elkaar, met de voorpoten op het muurtje. Tot aa de poort komen ze alleen mee als de baasjes bvb de briefdrager moet zien of spreken. Is het aangekondigd bezoek (’n stielman of zo) dan volstaat ’n kort bevel en de poort kan open zwaaien : het ontvangst-comité begeleidt hem of haar met alle égards tot aan de voordeur en moet ook mee binnen….. Als ’t wat lang duurt, wil de een na de andere buiten en weer binnen : ze kennen hun job en “oortjes’ hebben ze niet nodig!

    Wat wij voor hen doen? Ze graag zien. En hoe meer genegenheid wij ze geven, hoe meer genegenheid we terugkrijgen…

    Er is maar één fout aan heel de zaak : dat ze zoveel minder lang leven dan de mens…..

    De 3 Broers





     

    Aangenaam. Ben Julio Cesare, de liefste



    *** 






    Aangenaam. Ben Nerone, de grootste





    .

    Aangenaam. Ben Obi, de slimste.



    ***

     

    Psssst : wijlen Theo Van Gogh had mar één moordenaar. Deze man zal er veel hebben, waar ook ter wereld waar hij onderduikt. Want het ‘Geloof van de Wrede’ kent geen spot : wie over de Profeet, (Wrede zij met hem), ook maar één woord verkeerd durft te denken, verdient de dood. Neen, niet als straf, maar om hem te beschermen tegen de woede van de overige Wrfede-brengers. Heil Allah!

    ***

    16-09-2012, 12:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.950 DE ARABISCHE LENTE BEGINT VRUCHTEN TE DRAGEN

    A.D. zaterdag 15 september 2012

    950 DE ARABISCHE LENTE BEGINT VRUCHTEN TE DRAGEN

     

    Hun buit, de dode Amerikaanse Ambassadeur Chris Stevens 





    Triomfantelijk meegesleept in de straten van Benghazi

    ***

    Och! Altijd die spreekwoorden! Maar ze zijn meestal veel duidelijker dan bladzijden uitleg. Zo begrijpt iedereen gemakkelijk wat het wil zeggen :”Aan de vruchten herkent men de boom”.Wacht, toch nog even verduidelijken voor zij die ‘dur’ zijn ‘de comprenur’ : van een giftige struik plukt men geen zoete errbezen. Een beetke ingewikkeld, vindt U? Ziehier dan mijn laatste poging : een doornstruik in woestijn-zand moet zo vlug mogelijk het vuur in.

     

    ***

    Kroniekje over :

    Nuttige idioten voor een islamitische revolutie

    Het beeld van het levenloze lichaam van de Amerikaanse ambassadeur Chris Stevens in de straten van Benghazi, Libië, moet het nieuwe logo worden van de zogenaamde “Arabische Lente,” een multi-state politieke ramp die Stevens’ bazen in het Witte Huis financieel hebben gesteund en aangemoedigd. De “Arabische Lente” brengt de landen in het Midden-Oosten in een nieuwe Middeleeuwen van islamitische tirannie die naar ik verwacht zal eindigen in oorlog met Israël.

    In mei zei president Obama over de “Arabische Lente”, dat “na decennia van het aanvaarden van de wereld zoals hij is in de regio, we een kans hebben om een wereld na te streven zoals hij zou moeten zijn” en het zal “het beleid van de Verenigde Staten zijn om hervormingen te stimuleren in de hele regio.”

    “Hervorming” betekent het vervangen van wat sommigen zouden noemen brutale, maar relatief goedaardige seculiere dictaturen door instabiele, gevaarlijke toestanden onder de heerschappij van de radicale islam.

    Tijdens de Koude Oorlog werden linkse mensen die het Sovjet Imperium bewonderden of verontschuldigden “nuttige idioten” voor de Kremlin-propaganda genoemd. Helaas lijkt het erop dat de misleide ‘linksen’, net zoals de armen, altijd bij ons zullen zijn. De regering Obama en de leden van het Congres zijn nuttige idioten geworden voor een gevaarlijke islamitische revolutie.

    En gooi ook de voormalige president George W. Bush in de bak met deze groep. Bush prees de Arabische lente in mei en zei dat de VS geen angst zouden moeten hebben voor de verspreiding van “vrijheid.” Bush heeft kostbare levens en schatten verspild aan oorlogen op basis van zijn Wilsoniaanse dwaasheid dat “alle mensen in vrijheid willen leven.”

    Ze willen zeer zeker niet allemaal vrijheid. Sommigen willen gewoon een betere levensstandaard en een flatscreen-tv. Sommigen willen dat hun vijanden sterven. In het Midden-Oosten willen velen een islamitische theocratie, die nooit democratisch kan zijn.

    Ik zat begin dit jaar in een halal restaurant in een groezelig deel van Antwerpen, België en wordt gedoceerd door de islamitische radicale Fouad Belkacem (Belkacem is inmiddels veroordeeld voor haat zaaien en veroordeeld tot gevangenisstraf). Belkacem predikte datgene waarvoor veel critici van de islam het label “islamofoob” opgeplakt krijgen door te zeggen dat de koran en democratie volstrekt onverenigbaar zijn en dat gematigde moslims, die geloven in democratie en door het Westen worden gevierd als een prachtige nieuwe vorm van moslim, volgens de koran geen “ware moslims” zijn.

    Het zou een hoop Amerikaanse levens sparen als we een regering zouden hebben die begreep dat de koran en democratie onverenigbaar zijn. Maar in deze tijd van waanzin, waarin ´s werelds supermacht excuses tweet naar de islamitische wereld voor onze vrijheid van meningsuiting, is dat waarschijnlijk te veel om op te hopen.

    ***

    Diagonaal herlezen : samengeteld en gedeeld door twee : het ziet er naar uit, dat  Amerika, waarschijnlijk onder de leiding van de concurrente van Monica Lewynski (U kent haar wel, dame Hilary Clinton, de hoorndraagster), maar op bevel van de stamboek Muzelman Barack Houssein M-Obama, de film met de poëtische weergave van het bandieten-leven van de ‘Profeet’ zou willen verbieden. Nou Moe : Fitna van Geert Wilders was een stuk braver, en de Hollandse Muzel-Griezels wilden die toch ook verbieden, en de maler er van aan de galg. In feite kan men wereldwijd geen poot meer verzetten, zonder de goedkeuring van de Leergang van de Wrede. JaJa, laten we het vooral niet vergeten : Islam will dominate the World, werd er gerzegd, en we lachten eens!

    ***

     

    Witte Huis contacteert YouTube over anti-moslimfilm

    YouTube: "Film valt binnen de regels en blijft online"

    Het Witte Huis heeft gisteren contact opgenomen met YouTube over de anti-islamfilm 'Innocence of Muslims'. De film is sinds begin juli op de videowebsite te zien en leidde de afgelopen dagen tot rellen in verschillende islamitische landen.

    De Amerikaanse regering heeft YouTube "gewezen op de video en gevraagd te kijken of die in strijd is met de regels van de site". Zo verklaarde een woordvoerder van het Witte Huis.

    Google, eigenaar van YouTube, heeft de aansporing afgewezen. "We hebben de toegang tot het filmpje beperkt in landen waar het illegaal is, zoals India en Indonesië, en ook in Libië en Egypte, gezien de gespannen situatie in die twee landen." Eerder verklaarde het bedrijf dat de film binnen de regels van de site valt en daarom online blijft.

    Pakistan en Afghanistan hebben YouTube geblokkeerd om te voorkomen dat burgers de film over Mohammed kunnen bekijken. De Amerikaanse regering noemde de film eerder "walgelijk" en "verwerpelijk".

     

    ***

    Als het Vrije Westen niet drastisch optreedt, lopen wij straks in eigen land in de goot en mogen wij niet meer op de tram, de trein, de bus, de cinema of op restaurant. Ik denk dat de bordjes ‘Only Muslims’ in de magazijnen reeds kant en klaar liggen, met daaronder, in spageti–slierten, hetzelfde in de taal der kemels : het Arabisch,. En onze ‘Leiders’ maar ‘leiden’, altijd rechtdoor, de dieperik in. Geeft niet voor hen, denken ze. Want zij zullen na de Overwinning tot de Vrienden v/d Islam gerekend worden, met ook voor hen, elk 72 kakelverse maagden als dagrantsoen in alle eeuwen der eeuwen. Amen.

     Ach ik wenste dat ik met verf en penseel zo handig was als de grote P.P. Rubens!. Dan ‘lichtdruk-maalde’ ik het tafereel met Tsjeven Vanacre, mals in het vlees en vlezig omarmd door 144 malse armen die hem tegen hun meest malse lichaamsdelen trekken, als wilden zij hem daar begraven….Heerlijk!

    Da Vinci borstelde op die manier ‘Het Laatste Avondmaal’ en verwierf eeuwig roem met  het uitbeelden van 12 + 1 magere filosofen. Wat zhad het dan niet kunnen worden, als rond elk van 72 Rubensiaanse maagdekes op roze wolkjes zweefden!

     

    ***

    15-09-2012, 15:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.949 DE NIEUWSTE TIJDEN DIENEN ZICH NU AL AAN

    A.D. zaterdag 15 september 2012

    949 DE NIEUWSTE TIJDEN DIENEN ZICH NU AL AAN

     

    The Drol of the Euro Union is nog warm

     



    Of daar begint het al….

    ***

    The Drol of the Union van Barbarosso is, ik weet het, een flut- vertaling, maar een schitterende vertolking van de gevoelens van de meeste burgers. Zo dacht ik. Tot ik de kop van de nieuwe Mussolini van de Pee v/d A zag.  Neen, zo dacht ik : de reïncarnatie van het Kwaad, dat kan niet! De meeste burgers hebben dus gekozen voor ‘het zal nog wel onze tijd meegaan’, en ‘laten wij mar de kop in het woestijnzand steken”. En zie : Vlaanderens schande is daar al als eerste met de Nieuwste Tijden : de Islammerij als warme choco tussen de boterham.

     

    ***

    Ere wie ere toekomst, die Diederik Samsom is inderdaad geen uil. Want wie had dat gedacht, dat de partij die Job Cohen aan de grond had gebracht, zo rap zou herpakken. Eens zien wat het wordt, nu er moet geregeerd worden. De man is jong, en hij wil wat. Maar ik vrees met grote vrese dat naast Rutte in de pas lopen, er voor deze Ex-Greepieser niet in zit.

     

    Die typische Duce-kop :

    De carrière van Mussolini startte ook als een trein….

    ***

    Kroniekje over :

    Eerste presentatrice met hoofddoek op de Vlaamse televisie

    vrijdag 14 september 2012, 13u52B Bron De Schandaard

    ***

    .De digitale zender Life! tv introduceert op 17 september een presentatrice met een hoofddoek op de Vlaamse televisie. De presentatrice, Farah, zal drie programma’s van de zender dagelijks aankondigen, zo werd vrijdag vernomen van Gert Van Mol, de CEO van Life! tv Broadcasting Company.

    ‘Life! tv start met een aantal nieuwe initiatieven. Zo zullen programma’s onder meer aangekondigd worden door presentatrices’, aldus Van Mol. ‘Farah is de eerste.’

    Concreet zal de nieuwe presentatrice ‘generieke’ aankondigingen voor drie programma’s voor haar rekening nemen. Dat betekent dat bij elke aflevering van een programma dezelfde aankondiging te zien zal zijn. Omdat de programma’s regelmatig opnieuw uitgezonden zijn, zal Farah vijf tot zes keer per dag te zien zijn, luidt het.

    Life! tv is een ‘breed georiënteerde zender die mikt op een mannelijk publiek’, omschrijft Van Mol de zender. Life! tv werd in 2005 opgericht door Wim Weetjes en Stefan Ackermans en is te bekijken via Telenet of op internet. (www.lifetv.eu)

    Missie

    Het is een zender waarvan niet meteen verwacht wordt dat hij een lans breekt voor integratie. Maar het is wel wat Gert Van Mol voor ogen heeft.

    Hij zegt: 'Iedereen weet dat op 17 september de zogenaamde TV oorlog losbarst. Op die dag lanceert een spin-off van de VRT twee concurrerende kanalen. Er zal geen beter TV najaar zijn dan het TV najaar van 2012, maar eigenlijk doet dat er niet toe. Hoe goed het entertainment ook zal zijn, hoe groot het aantal nieuwe tv series en formaten, er ontwikkelen zich momenteel zeer belangrijke stromingen in onze maatschappij die niet uit het oog mogen verloren worden.'

    Meer nog: 'Het is nu het moment om als grote TV zenders de maatschappij in de eerste plaats ten dienste te zijn en mede te analyseren welke stromingen zich in onze maatschappij ontwikkelen. Het is aan de grote TV zenders om de kijkers te helpen begrijpen wat er zich in onze buurten afspeelt, en het is aan de grote TV zenders om ons te helpen beslissen waar we met deze maatschappij naar toe moeten. Entertainment maken, hoe briljant ook, is eenvoudig weg niet meer genoeg.'

    En daarom vindt hij dat het tijd is om een presentatrice met hoofddoek op een Vlaamse zender te introduceren.

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : ik hoop dat hun wensen onvervuld blijven! Het is al erg genoeg dat we op de kop van Tine Tanghe moeten kijken, zonder dat daar nu nog haar wasvrouw bij komt.      We kunnen met de jongens en meisjes van TAK altijd een gerichte commando-raid utvoeren op de set, maar in de sprookjes is dat ook zo : voor iedere  slechterik die de kop wordt afgekapt, komen er twee in de plaats.

     

    ***

    Een paar dagen geleden bracht ik op deze blog ded foto van een (zeer mooie) Egyptische nieuwslezerers, voor en na de Arabishe Lente : ze was veranderd van lief snoetje naar een appel-blozende nonnenkop, voor wie zelfs de man met de meeste testosteron in het blod, al gauw een blokje zou omlopen. Vandaar m’n vraag : kan die Egyptische troela niet ingehuurd worden met een contract van onbepaalde duur? ’t Mens is de moeite van het bekijken waard, en is warschijnlijk die kopvodden al lang beu. Ze zou hier ter plaatse les kunnen geven over de voordelen van gezonde haardracht voor normale mensen. Misschien ka ze zelfs wisselen met Tine Tanghe?

     

    ***

    15-09-2012, 15:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.948 EEN STOM ONGEVAL GELUKKIG ZONDER BROKKEN

    .D.zaterdag 15 september 2012

    948 EEN STOM ONGEVAL GELUKKIG ZONDER BROKKEN

     

    De P1 van Kabouter Peulemans






    Dacht onderdoor de tram te rijden…

     

    ***

     

    Het kan met iedereen gebeuren, met de stomsten eerst en met de slimsten meest. Nu weet ik niet bij welke categorie ’t Kabouterventje-met-de-grote-mond geklasseerd moet worden, feit is dat deze leasing-wagen (?!) geen eigendom is en dat het hem dus allemaal niet vel kan bommen. Naturellement, buiten de majesteits-schennis voor het dooreen schudden van Zijne Excellentie. De man (zonder chauffeur) kan dus gerust daar bij die onverwachte halte zijn overgestapt : het was de tram voor De Panne/ La Panne, waar veel Walenkoppen samen komen. Dat zijn, zoals U weet, de vrienden des Kabouters. Die tijden, net zoals Kaboutermans zelf, gratis met de kusttram.

     

    ***

     

    Kroniekje over :

    Wagen Jan Peumans (N-VA) aangereden door kusttram in Oostende

    donderdag 13 september 2012 om 15u13 Krant van W Vlaanderen

    ***

     

    Oostende - In Oostende is de wagen van Jan Peumans donderdag aangereden door de kusttram. De voorzitter van het Vlaamse parlement was onderweg van de doop van het onderzoeksschip Simon Stevin in Oostende naar een andere afspraak. Er vielen gelukkig geen gewonden.

    Het ongeval deed zich voor om 13.30 uur. Peumans kwam van de doop van het nieuwe onderzoeksschip Simon Stevin in de Oostendse haven en had nog afspraak in Fort Napoleon. Zijn chauffeur reed van Oostende naar Bredene toen hij plots zag dat hij links moest afslaan. Op dat moment was het groen om rechtdoor te rijden, maar rood op af te slaan. De chauffeur zag de lichten niet meer, sloeg links af over de tramsporen en merkte de tram niet op. De auto werd linksachteraan gegrepen door de tram. Jan Peumans en zijn chauffeur kwamen er met de schrik vanaf. De wagen maakte wel een draai van 360°. Het tramverkeer verliep een tijdlang op een spoor.

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : de vraag is maar, of iedereen zo maar met een P1-plaat mag rijden, als die kleiner is dan 1,50 m. Die wagen past gewoon niet bij dat figuurtje. Waarom stelt de man zich niet tevreden met een Fiatje 500, zoals Paola dat al jaar en dag doet? In zo’n bolhoedje  zou men het Parlements-Voorzitterke tenminste zien zitten, nu komt zijn koppeke met moeite tot de onderkant van het raam. Neen, van zo’n bolhoedje niets dan goed. Het zou de man helemaal typeren : klein en vin ig. Het leent zich trouwens wonderwel om geschilderd te worden in de Vlaamse kleuren : goudgeel rondom, met een zwart dak en zwarte kussens. Als er dan nog op de voorste spatborden aan weerskanten een Leeuwenvlaggetje zou prijken, dan krijgt het geheel, wagentje-met-inhoud, de allures ven de presidentiële ceremonie-wagen in Plopsa-land.

    Waarlijk, zo’n wit-grijs minuscuul Vlaams Leeuwke in zo’n grote wagen, da’s geen zicht!

    ***

    Wat ik aan mijn 3 Duitse herders niet uitgelegd krijg (en het zijn nochtans zeer snuggere beesten) is dat een notoir Sasnculotten-vriendje zo maar een hoge positie met eer en aanzien en vooral veel geld kan krijgen en behouden in de Vlaamse Parochieraad. Schijnen ze met hun drieën eensgezind te zeggen : in onze honden-wereld zou dat gene waar zijn! Als ze de uitleg krijgen, dat zulks het zuiverste bewijs is van een doorstoken kaart, zie ik in hun ogen dat ze het beginnen begrijpen : de Vlaamse Parochieraad is gewoon een onderafdeling van de Brusselse moederkoek waar Grijp en Graai de crème au beurre van mogen proeven. “Ach so”, zegt de snuggerste (laat het alarm slaan ook altijd over aan de 2 andere : hij kijkt alleen telkens goedkeurend toe): “Habe verstanden!” knipoogt hij met beide ogen : “so clötet man den Frederik”….

    JaJa, hun Deutsche Grammatik kennen ze wel!

     

    ***

    15-09-2012, 14:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.947 ALS DE ROOK UIT HUN HOOFD IS VERDWENEN

    A.D. zaterdag 15 september 2012

    947 ALS DE ROOK UIT HUN HOOFD IS VERDWENEN

     

    Een wervelend Bijbelverhaal vol liefde en vol passie

     



    Uit de Leefwereld v/d Wrede

    ***

     

    Tja, eenmaal zo ver dat de rook uit hun hoofd is verdwenen, kan er inderdaad van alles met die vrijgekomen leegte gebeuren. Opvullen met zagemeel, bijvoorbeeld. Dat zal wel de meest logische oplossing zijn, zolang de Broederschap der Rode Kameraden de dans leidt. Bij de gewelddadige Sovjets heeft het geduurd van de Oktober Revolutie (1917) tot de Val van de Berlijnse Muur (1991) : inbegrepen twee Wereldoorlogen van telkens 4 jaar, zegge en schrijve…nog geen 75 jaar. En na honderden miljoenen doden als ‘colateral damage’.

    Hun Goelags bestonden al na enkele dagen, en geloof me : het waren echt geen virtuele. De Euro-burgers kunnen dus mar beter een vaste horizon voor ogen houden. Als ze maar niet vergeten af en toe over hun schouder te kijken.

     

    ***

    Kroniekje over :

    De echte betekenis van de verkiezingsuitslag

    Posted on 13 september 2012 by E.J. Bron

    (Door: Martien Pennings)

    ***

    Nigel Farage heeft Barosso’s “State of the Union” besproken. Op deze site staat de video:  Farage brengt slecht nieuws voor degenen die hoopten dat de Euro en de EU ineen zouden  storten vóór dat de schade vergelijkbaar zou zijn met wat de Sovjet-Unie in Rusland tot 1991 aanrichtte. Maar Farage ziet het somber in en als de Nederlandse verkiezingsuitslag een graadmeter is, dan vindt de Europese bevolking blijkbaar ook dat er méér EUSSR moet komen. Als  Wilders van de verkiezingen  een referendum over de EU en de islamisering wilde maken, dan is dat mislukt.  Althans: de Nederlandse  bevolking heeft gestemd vóór EU en islamisering. Maar dat heeft die bevolking niet bewust gedaan: ze hebben geen idee van wat er op het spel staat.

    Farage zegt in boven gelinkte video:

    “I have to accept that you [Barosso c.s.] now have the whip hand over the citizens of Europe and I now think that this Euro-crisis will go on for a whole miserable decade. In the end you have to face the reality that even France and Germany cannot survive together in the same economic and monetary Union.” [mijn hoofdletters]

    Hij legt uit dat Barosso’s maatregelen om de democratie van natiestaten kapot te maken en de macht bij de Euro-Sovjet te leggen waarschijnlijk gaan slagen. Barosso, zegt Farage, heeft duidelijk gemaakt  “that he will fight till the last German tax-payer” om de zuidelijke landen in de Euro-Sovjet te houden. Om tenslotte, wellicht pas over tien jaar, erachter te komen dat zelfs Frankrijk en Duitsland té verschillende economieën hebben om één munt te voeren.

    Ik ben bang dat we het van de jeugd ook niet moeten hebben. Een kikker moet je langzaam koken, dan springt-ie niet uit de pan. Dat geldt voor de ouderen. Maar de jeugd wordt in die verhoogde temperatuur geboren. Ze weten niet anders, dan dat het op straat in West-Europa vergeven is van de hoofddoeken en dat er een verre macht in Brussel is die zorgt dat die hoofddoeken zich nog zullen vermenigvuldigen, de bijbehorende mentaliteit propageert en die hen niet alleen cultureel, maar ook materieel steeds armer maakt zonder dat ze het merken. Een boerka wordt heel gewoon gevonden: met zo’n ding kan je gewoon stemmen in Amsterdam. Waarom niet? Femke Halsema en Jolande Sap vinden een boerka ook héél gewoon. Waar maak je je druk over?

    Een relatief jeugdige Europarlementariër spreekt Farage na afloop van zijn Barosso-speech belerend toe. Deze Oostenrijkse socialist ziet het allemaal helemaal niet zo somber in als Farage. “Sommige van de oudere mensen geloven u misschien, maar ik niet!”, roept-ie tegen Farage.  Je moet eens leren luisteren, beveelt-ie Farage aan. “Zeg eens iets nieuws”, roept-ie tegen hem. En hij bedoelt: aanvaard deze realiteit van EU en islam toch als een prachtig nieuw gegeven waarmee we idealistisch verder kunnen. Farage antwoordt hem dat juist deze Leichtfried – zo heet de narcist – had moeten luisteren naar de Franse, de Nederlandse en de Ierse bevolkingen die meermalen hebben laten weten géén EU te blieven.

    De verkiezingsuitslag in Nederland wijst er echter op dat de EU-propaganda inmiddels  zijn werk heeft gedaan. Net als de Israël-demonisering en de islam-mooi-praat van de mainstream-media-mono-cultuur de bevolking hebben gehersenspoeld. Het bewustzijn van de Nederlandse bevolking is blijkbaar: EU goed, islam kan best, Israël slecht. Dat is in overeenstemming met de Eurabië-agenda, die sinds de oliecrisis van 1973 bewust gevoerd wordt door onze nep-elite: een krachtig tegenwicht tegen “Amerika” (want stiekem zijn ze “anti-kapitalistisch”), vrije toevloed van olie (tegen 2 euro per liter aan de pomp), vrijwaring van Arabisch-islamitisch-Palestijnse terreur (Madrid!? Londen!?), ruim baan voor Jodenhaat in de vorm van Israëlhaat, socialistische maakbaarheids-tirannie en privileges voor de Europese “nomenklatoera”.

    Het is natuurlijk niet toevallig dat onze onvolprezen webmaster E. J. Bron op deze site vlak onder de speech van Nigel Farage een waarschuwing heeft geplaatst van Vladimir Boekovski, die zeven jaar in Sovjet-strafkampen heeft doorgebracht.

    Boekovski legt uit dat de EU verontrustende parallellen heeft met de voormalige Sovjet Unie. Het Europese parlement lijkt dezelfde machteloze functie te hebben als vroeger de “Opperste Sovjet”, namelijk om af te stempelen wat er in het “Politburo” in casu de “Europese Commissie” wordt besloten. Een dozijn ongekozen functionarissen maakt uit wat voor wetten er komen, zonder ook maar de geringste volksinvloed. Daar omheen zit een enorme bureaucratische bovenlaag, een “nomenklatoera” die, als ze al niet corrupt is in de eng juridische zin, in elk geval uitzinnige salarissen  en zeer veel privileges geniet en dus met hand en tand het instituut zal verdedigen wat hen dat mooie leventje bezorgt: de Europese Unie.

    De vernietiging van de natiestaat en de creatie van een “nieuwe mens”, zegt Boekovski, was het doel van de Sovjet-Unie en ook van de Europese Unie. De propaganda van zowel SU als EU luidde dat er een eind moest komen aan de natiestaat om oorlog te voorkomen. Net als de SU kan de EU alleen maar implodering voorkomen door voortdurend te expanderen, dus door natiestaten op te vreten.

    Een verschil is dat de EU nóg  geen echte strafkampen kent, maar  . . . . virtuele strafkampen wel degelijk! Wie buiten de politiek correcte monocultuur valt en bijvoorbeeld islamkritisch is, kan een carrière wel vergeten. Het “cordon sanitaire” is de omheining van een virtueel strafkamp, van, zegt Boekovski “een intellectuele Goelag”. En ik voorspel: als de islamisering over een jaar of tien nog verder is voortgeschreden, zal “links”, samen met de vertegenwoordigers van het Geloof van de Tolerantie en de Vrede ook echte, materiële strafkampen hebben gebouwd. “Links” en de islamitsche “cultuur” komen  alvast overeen in één noodzakelijke eigenschap voor dit soort dictaturen: het liegen komt van nature. Wist u dat de term “politiek correct” uit het Stalinistische jargon komt?

    Als Farage het goed ziet, dan heeft de islamofiele nep-elite met haar Eurabië-agenda de catastrofe met een aantal jaren uitgesteld. Boekovski voorspelt een enorme chaos als de EU ineenstort en met dit uitstel-van-ineenstorting zal de chaos alleen nog maar groter worden.  “Ik heb in uw toekomst geleefd”, zegt Boekovski, “en het werkte niet.”

    Althans de Nederlanders hebben met deze verkiezingen duidelijk gemaakt dat ze de kelk tot op de bodem willen leegdrinken, de totale chaos willen zien uitbreken op een moment -  over een paar jaar –  dat de verrotting nog veel verder zal zijn voortgeschreden. Ik zag dat de overheersende duiding van deze verkiezingen in de mainstream-media luidt: de Nederlander wilde rust en stabiliteit. Dat zal wel kloppen, dat “de Nederlander” denkt daarvoor gekozen te hebben. En ze denken dat dankzij diezelfde mainstream-media.  Maar ik heb nieuws voor “de Nederlander” en zijn media : ze hebben gekozen voor voortgaande islamofilie, Israëlhaat, verarming, tirannie en tenslotte de totale chaos en misschien de burgeroorlog.

    Zal ik eens niet té somber eindigen? Ik weet dat Mark Rutte veel meer een normaal denkende vent is dan een idiot savant als Diederik Samsom. Geen ideologisch bevlogen halve gek, deze Mark Rutte. En intelligent genoeg om serieus genomen te worden door een buitenlands staatshoofd met  een MAVO-diploma. Maar het voornaamste is dit: ik weet dat Mark Rutte als privépersoon een groot fan is van Israël. En dan kan iemand nooit zo’n totale baviaan zijn als het gros van onze nep-elite

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : een zo gezegde bevoorrechte levende getuige die de Sovjet-tijd heeft overleefd : is het wel politiek-correct die man te citeren, want dat is zowat gelijk aan urineren tegen de spiegelruiten van het Systeem. Vergeten we AUB nooit, dat de technocraten van de Euro-Unie de Nieuwe ‘Hofmeiers’ zijn, de knappe verstanden die ongevraagd diep in de vette kaas zijn gedrongen, omdat de verkozen leiders met teveel andere dingen bezig zijn. Met de 2 laatste van de 3 G’s bijvoorbeeld, die ik hier niet nogmaals wil opnoemen, om deze blog proper te houden.

    He doet er mij aan denken, en het is een geheugensteuntje moest U het vergeten zijn : de stelregel van BDW (de Smalle d’Anvers), is altijd geweest dat België zal verdampen in Europa. Wat dus wil zeggen, dat hij de Belgische structuren ziet blijven bestaan, inclusief alle voordelen en prebenden voor de Elite (6 regeringen, 6 parlementen, 6 keer een hoop ministers en 6 keren de overtalrijke kabinet-medewerkers), maar daar boven-op, een Super Staat, met nog meer van dat alles. Kortom, de bovenlaag van Europa, de 25% on-productieven, moeten de mond open gehouden worden door de overige 25% die nog werkbekwaam zijn. De overige 50% zijn zuigelingen of ouderen…..

    Ja, kijk, U hebt gelijk : het is een beetje “n tendentieuze uitleg, maar heeft U BDW in zijn discours één keer de Vlaamse Onafhankelijkheid horen vernoemen, dat nochtnas nog altijd Artikel 1 is van de Statuten van de Niveanen! 

    ***

    De middenste van die 3 G’s wordt toevallig vandaag op een propere manier uit de doeken gedaan (!) door onze vriend Guido, op http://blog.seniorennet.be/guvaal/   Moet U toch eens gaan zien : werkt zeer verhelderend. Een dodelijke torpedo midscheeps het ACW-vlagggenschip van de Tsjeven! Nog één of twee zo’n voltreffers, en de CD & V zakt nog dieper weg dan hun Hollandse collega’s van de CDA : in 2003 nog 44 zetels, in 2012 nog… 13

     

    ***

    15-09-2012, 13:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!