MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.951 ZE WILLEN ZIJN INGEWANDEN VOOR HUN HONDEN

    A.D. zondag 16 september 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    951 ZE WILLEN ZIJN INGEWANDEN VOOR HUN HONDEN

     

    Opgepakt maar weer vrij : de man heeft niets misdaan…

     




    © reuters. Een ongeïdentificeerde persoon wordt uit het huis van Nakoula Bassily Nakoula geleid.(*)

    ***

    Er klopt iets niet in heel het verhaal! 1° die man kan om het even wie zijn, en 2° Mo-Simerds hebben geen honden, want dat zijn voor hen, even hun eigen hygiëne terzijde gelaten onreine dieren..

    Wat ze dan wel zinnens zijn met de man, moesten ze hem in handen krijgen, laat zich gemakkelijk raden. In reepjes trekken, zoals de oude vrouw in die trailer van ‘Innocense of Muslims’ op YouTube : elk been met een lange koord aan elk een poot van twee kamels die opgepord worden om te lopen. Echt enig hoe amusant dat is!

     

    ***

     

    Ter zake : eigenlijk zijn de meeste Mo Slimmerds lijk wilde roofdieren, als daar zijn leeuwen, panters, tijgers lynxen en hyena’s. De materie om er normale dieren van te maken is aanwezig, maar Darwin is nog niet zover gekomen dat er iets deftigs mee kan gebeuren. De meesten leven in hun oer-staat in on-ontwikkelde gebieden, terwijl er ettelijke miljoenen over het Vasteland zijn uitgezwermd als voorhoede voor een invasie-leger. Die hebben zich enkele jaren gedeisd gehouden, maar nu wordt de druk door hun aantal, stilaan opgevoerd. Meestal zijn het prachtige schepsels, elk individu apart, en op afstand. Er een huisdier en mensenvriend van maken, gaat niet vanwege hun vooraf geprogrammeerd zijn. Het doden, zelfs nutteloos, zit hen nu eenmaal in de genen. Natuurlijk niet bij ieder exemplaar : er zijn ook dieren die een bepaalde graad van intelligentie laten zien. Denk aan de circus-dieren, die in doorsnee niet vijandig staan tegenover de mensen. Waarmee meteen bewezen is, dat er sedert het Aards Paradijs tot nu, nog een hele weg is te gaan. Al zijn er altijd uitzonderingen die de regel bevestigen. Het heeft inderdaad wat minder lang geduurd dan met de overige roofdieren, om van wolven herdershonden te maken. ….JaJa, Darwin wist het al : de wetten van de Evolutie-leer zijn niet zo simpel als twee plus twee….

     

    ***

    Amerikaanse politie verhoort maker anti-islamfilm

    Bewerkt door: redactie − 15/09/12, 11u38  − Bron: rtr

    ***

    De man die achter de geruchtmakende anti-islamfilm 'Innocence of Muslims' zou zitten, is in Los Angeles door agenten meegenomen voor verhoor. De 55-jarige Egyptenaar Nakoula Bassily Nakoula werd door federale agenten begeleid naar een politiebureau. Hij heeft mogelijk de voorwaarden geschonden van een eerdere voorwaardelijke vrijlating. .

    Nakoula Bassily Nakoula werd in 2009 veroordeeld voor oplichting van banken. Bij zijn vervroegde vrijlating was bepaald dat hij vijf jaar geen computer of internet mocht gebruiken. Dat heeft hij mogelijk toch gedaan, door de film op YouTube te zetten.

    De Egyptische Kopt Nakoula werkt voor de religieuze groep Media for Christ. Sinds de onrust over zijn film bivakkeerde hij in zijn woning in Cerrito bij Los Angeles. Hij gaf alleen een interview aan Radio Sawa, een Arabische zender van de Amerikaanse regering. "Ik ben degene die de veertien minuten film op internet heeft gezet en ik denk erover de hele film uit te geven'', zei Nakoula, die zich eerder voordeed als de Israëlisch-Amerikaanse Jood Sam Bacile.

    De tamelijk amateuristische film is geregisseerd door Alan Roberts (65), die eerder softpornofilms regisseerde. De film leidt wereldwijd tot grote betogingen door islamieten, omdat hun profeet Mohammed erin wordt bespot. .

     

    ***

     

    Diagonaal doorlezen : eigenlijk had mijn titel moeten zijn : rap een stok gevonden om de hond te slaan, maar als honden-liefhebber (**) mag ik er niet aan denken, dat m’n trouwe vrienden zouden geslagen worden met in de gauwte bijeen geraapte stokken! De reden van hun honden-haat is volgens mij dezelfde al die waarvoor de Tempeliers op de brandstapel werden gezet : waar de KAT klant is aan huis (om ongedierte buiten te houden) is de hond niet gewenst. Ratten en muizen zijn dragers van de pest-bacil, en dat wisten de Tempeliers langs voor Marie Curie dat in de karen 1800 ook ontdekte. Bedenking : in de harems de horden katten steriliseren is gelijk aan de pest binnenbrengen. Ik wil niemand op slechte gedachten brengen, maar er zit stof in voor een nieuwe best-seller : De Wraak va de Laatste Tempelridder. Op het proces tegen de Tempeliers in Parijs (1307) stond o.a. de beschuldiging dat ze, net als de Egyptenaren, de kat als afgod aanbaden. Onderhand weten we waarvoor ze zo’n katten-vereerders zijn geweest. Filips de Schone, hun aanklager, had er dan ook geen flauw benul van als hun laatste Abt, net voor zijn dood op de brandstapel op l’Isle de France in Parijs, de pest over Europa afriep, en dat zowel de Koning als de Paus binnen het jaar zouden sterven….Een belofte die hij dan ook is nagekomen….

    Wat had de wereld helemaal anders kunnen zijn, moest Mo de Barmharige, Wrede zij met hem, de Bijbel natuurgetrouw hebben overgenomen? Niet à la Marc Dutroux of de Bende van Nijvel er op los te moorden. Nu is hij, naast roverhoofdman, vrouwenversierder en serie kinder-verkrachter, ook nog ’n vulgaire achterdoender. Een wieltjes-zuiger. Allemaal met permissie gezegd, want het is de historische waarheid en hij heeft het zelf laten neerschrijven in de Koran.. Dat boek dus toch maar verbieden?

    Eenvoudig voorgesteld : de Zachtmoeige heeft, als engel, een duivel aan het achterwiel gekregen.

     

    ***

    Natuurlijk is het anderzijds goed dat het Leven van de Profeet, Wrede zij met hem, zoveel mogelijk bekend raakt. Dab hebben de mensen tenminste iets waarover ze kunnen oordelen. Iedere eredienst zou op dezelfde manier moeten kunnen doorgelicht worden, zodat de beste moge winnen.

    Spijtig dat Artikel Één van de meest verbeide godsdiensten immer en altijd stipuleert dat er maar één God is, en dat is de hunne. Precies alsof de zoekende mens, die iets of wat geciviliseerd is, niet altijd als vanzelf bij de Zachtmoedige uitkomt…

     

    ***

    (*) op volgende Blog N° 952 (De Onderwerping v/d Islam) gaat het over de Reddingshonden van 9/11 op ‘Ground Zero” overgenomen van de onmisbare E.J. Blog. Alvast een voorsmaakje van de 3 Duitse Herders die hier bij ons liefdevol instaan voor de beveiliging…

    Hun beloop is ½ Ha, netjes van de buitenwereld afgesloten siertuin, met moestuin-hoekje, kippen-ren en een waterpartij waar de baasjes kunnen zwemmen. Niet de hondjes : ze werden dat nooit gewend gemaakt en kijken zelfs met een beetje minachting naar die heerlijke koelte. Liever helpen ze met de beregening of met de tuinslang. U vindt ze vaakst ergens in de koele lommer, of bij aanhoudende hittegolf lijk deze zomer, in de relatieve koelte van de huiskamer.

    De kleinste, Obi (helemaal onderaan), hoort alles, ziet alles, en wat hij zelf niet direct verstaat, wil alles uitgelegd krijgen, niet zo maar, maar tot hij er de logica van inziet. Handelt dan daar ook naar. Elk bezoek bekijkt hij van op afstand en neemt daar alle tijd voor. Wil zijn menu bediend worden in huis, buiten het zicht van de concurrentie….

    De liefste, het grote knuffelbeest, de Julio Cesare, bekijkt met kennis van zaken het bewakings-werk van zijn twee broers voor hem in onder-aanneming instaan voor de bewaking. Houdt zich altijd liefst een beetje gedeisd, om ergens, liefst van op een muurtje, een goed overzicht te hebben. Een echte veldheer!

    De felste, Nerone houdt zich liefst op in de onmiddellijke nabijheid van de Baasjes, zelfs ’s nachts. Is wel de bedrijvigste en wil altijd autootjes van op de straat bijeensprokkelen, mocht hij ze te pakken krijgen.

    Buiten olijf-gaarden en wijngaarden, hebben wij  ergens verloren in de velden enkele buren, en het is hier vaste gewoonte om serieuze waakhonden rond het huis te hebben. En anti-diefstal alarm, dat, louter toevallig, hé, regelmatig weerklinkt als…oefening. Camera-bewaking (echt of fake, wie zal het zeggen?) wordt overal goed zichtbaar aangeplakt….Van die mechanische concurrentie moeten de hondjes echter niet veel weten! Zijn ze veel te fijn-gehorig voor!

    Elk bezoek hebben ze binnen de 5 mini-seconden getaxeerd en meestal ook goedgekeurd. Bezoek die te dicht bij baasje naar hetzelfde scherm komt kijken, de technieker of zo, die moet minstens één gezonde honden-snuit tussen hem en het baasje verdragen. Die 2 intelligente ogen volgen dan voortdurend elke beweging, van de vingers naar de gezichten, zogezegd uit interesse voor de conversatie, maar het hondenverstand wil alleen zeker zijn, elke eventueel verkeerde beweging in de kiem te kunnen smoren.

    Is Nerone toevallig elders belet, dan neemt een van de broers spontaan die taak over : we hebben hen dat nooit aangeleerd : ze moeten dat (die beurt-rol) bij hun moeder geleerd hebben!

    Iedereen die hier ooit geweest is, staat gebrand op hun vaste schijf : van elk een of twee welkomst-blafjes, wat gewriemel om de eerste te zijn, een vluchtige snuit tegen een hand : de vriendschap is bezegeld. De gekrulde staarten als vlaggen in de lucht, gaan ze verder spelen. Van leurders en deur-aan-deur verkopers of bedelaars hebben wij weinig last : drie leeuwen-muilen met blinkende dolken bedreigen het geheel, van zo’n 2 meter boven de toegangs-poort beneden op straat-niveau. Ze blijven spontaan op veilige afstand, de drie koppen naast elkaar, met de voorpoten op het muurtje. Tot aa de poort komen ze alleen mee als de baasjes bvb de briefdrager moet zien of spreken. Is het aangekondigd bezoek (’n stielman of zo) dan volstaat ’n kort bevel en de poort kan open zwaaien : het ontvangst-comité begeleidt hem of haar met alle égards tot aan de voordeur en moet ook mee binnen….. Als ’t wat lang duurt, wil de een na de andere buiten en weer binnen : ze kennen hun job en “oortjes’ hebben ze niet nodig!

    Wat wij voor hen doen? Ze graag zien. En hoe meer genegenheid wij ze geven, hoe meer genegenheid we terugkrijgen…

    Er is maar één fout aan heel de zaak : dat ze zoveel minder lang leven dan de mens…..

    De 3 Broers





     

    Aangenaam. Ben Julio Cesare, de liefste



    *** 






    Aangenaam. Ben Nerone, de grootste





    .

    Aangenaam. Ben Obi, de slimste.



    ***

     

    Psssst : wijlen Theo Van Gogh had mar één moordenaar. Deze man zal er veel hebben, waar ook ter wereld waar hij onderduikt. Want het ‘Geloof van de Wrede’ kent geen spot : wie over de Profeet, (Wrede zij met hem), ook maar één woord verkeerd durft te denken, verdient de dood. Neen, niet als straf, maar om hem te beschermen tegen de woede van de overige Wrfede-brengers. Heil Allah!

    ***



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!