MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    20-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.958 14 OKTOBER : DE HERFST OF DE WINTER

    A.D. donderdag 20 september 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    958 14 OKTOBER : DE HERFST OF DE WINTER

     

    De winter op komst?

     



    Laat het eens goed uitvriezen, dat het ongedierte weg is,

    terug naar de warme landen….

    ***

     

     

    Zij, de Scherpe d’Anvers en de Smalle d’Anvers, hebben samen hand in hand zes jaar lang de mooiste stad van Vlaanderen slecht bestuurd, zo goed als ze konden, en nu het heet begint te worden onder hun achterste, schuiven ze de schuld over alles wat verkeerd liep, op elkaar af. Juist : elkaar de schuld geven, dat is ook de verdediging van misdadigers, als ze voor de Rechter staan.

    De lachende derde (waarschijnlijk niet DeWinter, alhoewel : U weet wel : 5 Tsjeven, 5 Sossen, 1 Blauwe Geschelpte die dan Burgemeester wordt). In dit geval zal de Blauwe wel geen Blauwe zijn, maar een Getaande….mmers, die nu al lacht in hun vuistje… Wie van de twee lichtgewichten (letterlijk en figuurlijk) ook wint, de voorrechten van de getaanden zullen niet alleen bestendigd, maar ook uitgebreid worden…Want die wezensvreemde elementen zullen de weegschaal steeds meer en meer doen doorslaan. Dat is de begin-vorm van de “Onderwerping’, in afwachting dat de 5% excentriekelingen bij hen het helemaal voor het zeggen krijgen….

     

    ***

     

    Ter zake : noem per slot van rekening één stad in het land, waar de zaken anders verlopen dan in Antwerpen, die niet voor niks de hoofdstad van Vlaanderen genoemd wordt. Overal hengelt men naar de stemmen van de ontelbare want geheim gehouden aantallen tafelschuimers die naar hier gekomen zijn, in de vaste overtuiging dat de gebraden kiekens hen hier in de open mond zullen vallen.! De ene laag in de elite al uitdrukkelijker dan de andere, de progressieven op kop.  En wie dat niet doet, is een ‘verzuurde’, een islam-hater en een extreem-rechtse domkop.

    Enfin, zij die dezelfde  “verrijking” door de kruisbestuiving van de invasie der Nat. Socialisten hebben meegemaakt in de jaren ’40, kennen dat fenomeen der meelopers. Net als nu, hadden ze allemaal een reden, om de Nieuwe Orde aan te hangen. Nu is de nieuwe Nieuwe Orde de bezettingsmacht van een ‘geloof’ dat geworteld   is in een 1400 jaar oude woestijn-remigie, waarvan de basis  een soort dierlijke wreedheid is.

    Elders lees ik, dat de woede voor de promotoe-film van de Islam, niet zozeer om de inhoud gaat, maar om het feit dat de Profeet en zijn huisgenoten worden afgebeeld, wat in de Islam streng verboden is. Een bekentenis van formaat, die dan ook zo snel mogelijk onder het tapijt moet geveegd worden. Door o.a. het filmpje als ‘anti-islam’ te benoemen.

    Och mensen, wat zou dat ons eigenlijk moeten kunnen schelen?! Iedereen loopt achterna wat hij of zij zelf wil. Als ze dat maar in eigen land doen : wij overvallen hen in hun land toch ook niet met onze gevoeligheden? JaJa, de ‘gastarbeider’ van den beginne heeft zijn ware aard getoond, en onze Grote Geesten, die zijn er in gelopen… Omwille van de petrol, lijkt men de kat haar hol….

    ***

    Ter zakze :

    .

    Burgemeester Patrick Janssens duwt Bart De Wever in hoek van Vlaams Belang

    ***

     

    'Als de stad niet van iedereen is, moet je een alternatief formuleren. Dan kom je uit bij 'eigen volk eerst' van het Vlaams Belang.' Antwerps burgemeester Patrick Janssens (sp.a) haalt fors uit naar zijn concurrent Bart De Wever (N-VA). 'Laag-bij-de-gronds', reageert die. .

    Wat De Wever nu doet is van deze slogan dezelfde karikatuur maken als Filip Dewinter al jaren doet

    "Ontkennen dat de stad van iedereen is, is de essentie van een stad ontkennen", vindt burgemeester Patrick Janssens. Hij reageert daarmee op de uitspraak van Bart De Wever die de slogan ''t Stad is van iedereen' wil afvoeren omdat die volgens hem niet klopt. Aanleiding daarvoor waren de rellen met allochtone jongeren in Borgerhout van afgelopen zaterdag. De allochtone gemeenschap is op haar tenen getrapt door die uitspraak.

    "Ik vind het in alle eerlijkheid ook onbegrijpelijk dat De Wever dat gezegd heeft", gaat Janssens voort. "Hij heeft daar volgens mij ook al spijt van, want van wie is de stad dan niet? Voor je het weet bezondig je je aan uitsluiting en daar begint de discriminatie. Wat De Wever nu doet is van deze slogan dezelfde karikatuur maken als Filip Dewinter al jaren doet."

    Janssens benadrukt dat in Antwerpen alles zeker niet vlekkeloos verloopt. "Maar als de stad niet van iedereen kan zijn, dan moet je een alternatief formuleren. Dan kom je uit bij iets wat waar we bij voorkeur niet meer aan herinnerd worden: het 'eigen volk eerst'-discours van het Vlaams Belang. Ik kan me niet voorstellen dat het dat is wat Bart De Wever bedoeld heeft."

    De N-VA-voorzitter reageert ontstemd. "Zo'n intentieproces had ik van Janssens niet verwacht. Laag-bij-de-gronds is dat." Te meer omdat ik niets nieuws gezegd heb, aldus De Wever. "Ik vertel dit al jaren in de gemeenteraad. Ik heb ook altijd de indruk gehad dat Janssens het met me eens was: het gaat om een verhaal van rechten en plichten. En een alternatief voor de slogan heb ik nog niet. "'Iedereen is van 't Stad' is wel een leuke", maar de Antwerpenaren mogen altijd voorstellen doen."

    Politicoloog Dave Sinardet (UA) meent hoe dan ook dat het niet de slimste zet is van de N-VA-voorzitter. "Hij dreigt tussen twee stoelen te vallen: voor allochtonen en progressieven gaat hij te ver, voor Vlaams Belangers blijft hij een hypocriete kopie van Filip Dewinter."

    De campagne is nu in ieder geval echt begonnen, vindt ook N-VA. Alleen hadden ze niet verwacht dat Janssens dat op deze manier zou doen. "Het is een groot teken van zwakte dat de burgemeester zijn campagne eindelijk inzet met een aanval op mij. Nu, ik vertel mijn verhaal, als Dewinter en Janssens ook de hele tijd over mij willen praten, dat ze maar doen."

    Janssens, die gisteravond de toer van de tv-zenders deed terwijl De Wever in Londen is, spreekt tegen dat zijn campagne al begonnen is. "Zaterdag was daarvan het beste bewijs. Was mijn campagne al gestart, dan zou ik toen flyers uitgedeeld hebben en had ik mijn werk in de commandokamer niet kunnen doen als hoofd van de politie." .

    ***

    Ondertussen worden we dagelijks overspoeld door berichten die niet door de censuur zijn geraakt van de politiek-correcte filter. Er is inderdaad de vrijheid van menings-uiting, en die kan niet beperkt worden, buiten het aanzetten tot geweld (zie de boodschap van dit kleine kopvodden-kind) uiten mag men die zoveel men wil, maar men moet de consequenties aanvaarden. Iets dat  de Allahtonen niet aanstaat, kan U de kop kosten. Anex uitstapje met Uw dood lichaam voortgesleept door de straten van de stad, wat ooit eens een Amerikaans diplomaat voorhad, sipel door aanwezig te zijn op het verkeerde ogenblik, op de verkeerde plaats. Als er geen Allahtoon in de buurt is, zal U van Overheidswege gediscrimineerd, gebroodroofd of als parioa behandeld worden. Of, wat Theo Van Gogh die ene keer is overkomen : eindigen met doorsneden keel in de goot. Eigen schuld, dikke bult! Had maar in de goot moeten lopen, in plaats van Allah te beledigen

     

     





    Onthoofd iedereen die de profeet beledigt!

    ***

     

    Op de ‘Muslims Rise’ conferentie pleitte een 8-jarig meisje voor de ‘heilige oorlog’. Ruqaya prees de opstanden in de Arabische wereld en riep moslimjongeren wereldwijd op om te vechten voor de ‘umma’, een islamitisch kalifaat. Een mondiale moslimregering gebaseerd op de wetten van de sharia. Australië reageert geschokt.

     “De liefde van de umma is de jihad. Kinderen zo jong als ikzelf gaan mee de straten op tijdens de opstanden. Ze riskeren hun leven om voedsel, water en medicijnen naar hun gewonde familieleden te brengen. Sommigen van hen keren nooit meer naar hun moeder terug. Maar voor deze Heilige Oorlog is niemand te jong”, riep de 8-jarige Ryqaya.

    Beangstigend. Maar de gewelddadige betoging tegen de omstreden film roept nog meer verontwaardiging op. De socialistische premier van Australië Julia Gillard noemt het hallucinant dat in de betoging borden met haatboodschappen gedragen werden door jonge moslimkinderen. Slogans als “Onthoofd iedereen die de profeet beledigt” of “Onze doden zijn in de hemel, die van jullie in de hel.”

    Het politieke establishment in Australië heeft heel lang het sprookje van de multiculturele verrijking gekoesterd. Na dit weekend is Sydney met een fikse kater wakker geworden.

    Bron: Vlaams Belang

     

    ***

     

    Dat is de wereld van kleine meisjes in de Islam-wereld. Onbeschermd in het moordend vijandelijk vuur gejaagd worden, die de ‘strijders voor Allah’ hebben uitgelokt. In hun wereld van de volwassenen hebben ze geen andere keus. Het is dat, ofwel ‘uitgehuwelijkt’ worden aan een of andere ‘brave nonkel’l. Dat ‘uit-huwelijken’ mag in de Islam, vanaf 8 jaar. Alleen, als hete onder onze ogen gebeurt, mag er niet over gepraat worden : de ouders zouden uit hun ouderlijke macht ontzet worden, en de onbaatzuchtige ‘nonkel’ en trouw moskee-ganger  zou voor jaren achter de tralies gaan. Bij ‘hen’ mag dat officieel : de Imam kan zelfs (tegen een kleine vergoeding, uiteraard) zo’n ‘tijdelijke huwelijken’ inzegenen. Al naar gelang de hoogte van de ‘gift’, kan dat zijn voor een of meerdere dagen, zelfs weken. Wij noemen dat kinder-prostitutie….

    Beide kemphanen in Antwerpen verbinden nu                        hun lot aan dergelijke ‘religie’. Moge de duivel hen halen!

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!