MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.947 ALS DE ROOK UIT HUN HOOFD IS VERDWENEN

    A.D. zaterdag 15 september 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    947 ALS DE ROOK UIT HUN HOOFD IS VERDWENEN

     

    Een wervelend Bijbelverhaal vol liefde en vol passie

     



    Uit de Leefwereld v/d Wrede

    ***

     

    Tja, eenmaal zo ver dat de rook uit hun hoofd is verdwenen, kan er inderdaad van alles met die vrijgekomen leegte gebeuren. Opvullen met zagemeel, bijvoorbeeld. Dat zal wel de meest logische oplossing zijn, zolang de Broederschap der Rode Kameraden de dans leidt. Bij de gewelddadige Sovjets heeft het geduurd van de Oktober Revolutie (1917) tot de Val van de Berlijnse Muur (1991) : inbegrepen twee Wereldoorlogen van telkens 4 jaar, zegge en schrijve…nog geen 75 jaar. En na honderden miljoenen doden als ‘colateral damage’.

    Hun Goelags bestonden al na enkele dagen, en geloof me : het waren echt geen virtuele. De Euro-burgers kunnen dus mar beter een vaste horizon voor ogen houden. Als ze maar niet vergeten af en toe over hun schouder te kijken.

     

    ***

    Kroniekje over :

    De echte betekenis van de verkiezingsuitslag

    Posted on 13 september 2012 by E.J. Bron

    (Door: Martien Pennings)

    ***

    Nigel Farage heeft Barosso’s “State of the Union” besproken. Op deze site staat de video:  Farage brengt slecht nieuws voor degenen die hoopten dat de Euro en de EU ineen zouden  storten vóór dat de schade vergelijkbaar zou zijn met wat de Sovjet-Unie in Rusland tot 1991 aanrichtte. Maar Farage ziet het somber in en als de Nederlandse verkiezingsuitslag een graadmeter is, dan vindt de Europese bevolking blijkbaar ook dat er méér EUSSR moet komen. Als  Wilders van de verkiezingen  een referendum over de EU en de islamisering wilde maken, dan is dat mislukt.  Althans: de Nederlandse  bevolking heeft gestemd vóór EU en islamisering. Maar dat heeft die bevolking niet bewust gedaan: ze hebben geen idee van wat er op het spel staat.

    Farage zegt in boven gelinkte video:

    “I have to accept that you [Barosso c.s.] now have the whip hand over the citizens of Europe and I now think that this Euro-crisis will go on for a whole miserable decade. In the end you have to face the reality that even France and Germany cannot survive together in the same economic and monetary Union.” [mijn hoofdletters]

    Hij legt uit dat Barosso’s maatregelen om de democratie van natiestaten kapot te maken en de macht bij de Euro-Sovjet te leggen waarschijnlijk gaan slagen. Barosso, zegt Farage, heeft duidelijk gemaakt  “that he will fight till the last German tax-payer” om de zuidelijke landen in de Euro-Sovjet te houden. Om tenslotte, wellicht pas over tien jaar, erachter te komen dat zelfs Frankrijk en Duitsland té verschillende economieën hebben om één munt te voeren.

    Ik ben bang dat we het van de jeugd ook niet moeten hebben. Een kikker moet je langzaam koken, dan springt-ie niet uit de pan. Dat geldt voor de ouderen. Maar de jeugd wordt in die verhoogde temperatuur geboren. Ze weten niet anders, dan dat het op straat in West-Europa vergeven is van de hoofddoeken en dat er een verre macht in Brussel is die zorgt dat die hoofddoeken zich nog zullen vermenigvuldigen, de bijbehorende mentaliteit propageert en die hen niet alleen cultureel, maar ook materieel steeds armer maakt zonder dat ze het merken. Een boerka wordt heel gewoon gevonden: met zo’n ding kan je gewoon stemmen in Amsterdam. Waarom niet? Femke Halsema en Jolande Sap vinden een boerka ook héél gewoon. Waar maak je je druk over?

    Een relatief jeugdige Europarlementariër spreekt Farage na afloop van zijn Barosso-speech belerend toe. Deze Oostenrijkse socialist ziet het allemaal helemaal niet zo somber in als Farage. “Sommige van de oudere mensen geloven u misschien, maar ik niet!”, roept-ie tegen Farage.  Je moet eens leren luisteren, beveelt-ie Farage aan. “Zeg eens iets nieuws”, roept-ie tegen hem. En hij bedoelt: aanvaard deze realiteit van EU en islam toch als een prachtig nieuw gegeven waarmee we idealistisch verder kunnen. Farage antwoordt hem dat juist deze Leichtfried – zo heet de narcist – had moeten luisteren naar de Franse, de Nederlandse en de Ierse bevolkingen die meermalen hebben laten weten géén EU te blieven.

    De verkiezingsuitslag in Nederland wijst er echter op dat de EU-propaganda inmiddels  zijn werk heeft gedaan. Net als de Israël-demonisering en de islam-mooi-praat van de mainstream-media-mono-cultuur de bevolking hebben gehersenspoeld. Het bewustzijn van de Nederlandse bevolking is blijkbaar: EU goed, islam kan best, Israël slecht. Dat is in overeenstemming met de Eurabië-agenda, die sinds de oliecrisis van 1973 bewust gevoerd wordt door onze nep-elite: een krachtig tegenwicht tegen “Amerika” (want stiekem zijn ze “anti-kapitalistisch”), vrije toevloed van olie (tegen 2 euro per liter aan de pomp), vrijwaring van Arabisch-islamitisch-Palestijnse terreur (Madrid!? Londen!?), ruim baan voor Jodenhaat in de vorm van Israëlhaat, socialistische maakbaarheids-tirannie en privileges voor de Europese “nomenklatoera”.

    Het is natuurlijk niet toevallig dat onze onvolprezen webmaster E. J. Bron op deze site vlak onder de speech van Nigel Farage een waarschuwing heeft geplaatst van Vladimir Boekovski, die zeven jaar in Sovjet-strafkampen heeft doorgebracht.

    Boekovski legt uit dat de EU verontrustende parallellen heeft met de voormalige Sovjet Unie. Het Europese parlement lijkt dezelfde machteloze functie te hebben als vroeger de “Opperste Sovjet”, namelijk om af te stempelen wat er in het “Politburo” in casu de “Europese Commissie” wordt besloten. Een dozijn ongekozen functionarissen maakt uit wat voor wetten er komen, zonder ook maar de geringste volksinvloed. Daar omheen zit een enorme bureaucratische bovenlaag, een “nomenklatoera” die, als ze al niet corrupt is in de eng juridische zin, in elk geval uitzinnige salarissen  en zeer veel privileges geniet en dus met hand en tand het instituut zal verdedigen wat hen dat mooie leventje bezorgt: de Europese Unie.

    De vernietiging van de natiestaat en de creatie van een “nieuwe mens”, zegt Boekovski, was het doel van de Sovjet-Unie en ook van de Europese Unie. De propaganda van zowel SU als EU luidde dat er een eind moest komen aan de natiestaat om oorlog te voorkomen. Net als de SU kan de EU alleen maar implodering voorkomen door voortdurend te expanderen, dus door natiestaten op te vreten.

    Een verschil is dat de EU nóg  geen echte strafkampen kent, maar  . . . . virtuele strafkampen wel degelijk! Wie buiten de politiek correcte monocultuur valt en bijvoorbeeld islamkritisch is, kan een carrière wel vergeten. Het “cordon sanitaire” is de omheining van een virtueel strafkamp, van, zegt Boekovski “een intellectuele Goelag”. En ik voorspel: als de islamisering over een jaar of tien nog verder is voortgeschreden, zal “links”, samen met de vertegenwoordigers van het Geloof van de Tolerantie en de Vrede ook echte, materiële strafkampen hebben gebouwd. “Links” en de islamitsche “cultuur” komen  alvast overeen in één noodzakelijke eigenschap voor dit soort dictaturen: het liegen komt van nature. Wist u dat de term “politiek correct” uit het Stalinistische jargon komt?

    Als Farage het goed ziet, dan heeft de islamofiele nep-elite met haar Eurabië-agenda de catastrofe met een aantal jaren uitgesteld. Boekovski voorspelt een enorme chaos als de EU ineenstort en met dit uitstel-van-ineenstorting zal de chaos alleen nog maar groter worden.  “Ik heb in uw toekomst geleefd”, zegt Boekovski, “en het werkte niet.”

    Althans de Nederlanders hebben met deze verkiezingen duidelijk gemaakt dat ze de kelk tot op de bodem willen leegdrinken, de totale chaos willen zien uitbreken op een moment -  over een paar jaar –  dat de verrotting nog veel verder zal zijn voortgeschreden. Ik zag dat de overheersende duiding van deze verkiezingen in de mainstream-media luidt: de Nederlander wilde rust en stabiliteit. Dat zal wel kloppen, dat “de Nederlander” denkt daarvoor gekozen te hebben. En ze denken dat dankzij diezelfde mainstream-media.  Maar ik heb nieuws voor “de Nederlander” en zijn media : ze hebben gekozen voor voortgaande islamofilie, Israëlhaat, verarming, tirannie en tenslotte de totale chaos en misschien de burgeroorlog.

    Zal ik eens niet té somber eindigen? Ik weet dat Mark Rutte veel meer een normaal denkende vent is dan een idiot savant als Diederik Samsom. Geen ideologisch bevlogen halve gek, deze Mark Rutte. En intelligent genoeg om serieus genomen te worden door een buitenlands staatshoofd met  een MAVO-diploma. Maar het voornaamste is dit: ik weet dat Mark Rutte als privépersoon een groot fan is van Israël. En dan kan iemand nooit zo’n totale baviaan zijn als het gros van onze nep-elite

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : een zo gezegde bevoorrechte levende getuige die de Sovjet-tijd heeft overleefd : is het wel politiek-correct die man te citeren, want dat is zowat gelijk aan urineren tegen de spiegelruiten van het Systeem. Vergeten we AUB nooit, dat de technocraten van de Euro-Unie de Nieuwe ‘Hofmeiers’ zijn, de knappe verstanden die ongevraagd diep in de vette kaas zijn gedrongen, omdat de verkozen leiders met teveel andere dingen bezig zijn. Met de 2 laatste van de 3 G’s bijvoorbeeld, die ik hier niet nogmaals wil opnoemen, om deze blog proper te houden.

    He doet er mij aan denken, en het is een geheugensteuntje moest U het vergeten zijn : de stelregel van BDW (de Smalle d’Anvers), is altijd geweest dat België zal verdampen in Europa. Wat dus wil zeggen, dat hij de Belgische structuren ziet blijven bestaan, inclusief alle voordelen en prebenden voor de Elite (6 regeringen, 6 parlementen, 6 keer een hoop ministers en 6 keren de overtalrijke kabinet-medewerkers), maar daar boven-op, een Super Staat, met nog meer van dat alles. Kortom, de bovenlaag van Europa, de 25% on-productieven, moeten de mond open gehouden worden door de overige 25% die nog werkbekwaam zijn. De overige 50% zijn zuigelingen of ouderen…..

    Ja, kijk, U hebt gelijk : het is een beetje “n tendentieuze uitleg, maar heeft U BDW in zijn discours één keer de Vlaamse Onafhankelijkheid horen vernoemen, dat nochtnas nog altijd Artikel 1 is van de Statuten van de Niveanen! 

    ***

    De middenste van die 3 G’s wordt toevallig vandaag op een propere manier uit de doeken gedaan (!) door onze vriend Guido, op http://blog.seniorennet.be/guvaal/   Moet U toch eens gaan zien : werkt zeer verhelderend. Een dodelijke torpedo midscheeps het ACW-vlagggenschip van de Tsjeven! Nog één of twee zo’n voltreffers, en de CD & V zakt nog dieper weg dan hun Hollandse collega’s van de CDA : in 2003 nog 44 zetels, in 2012 nog… 13

     

    ***



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!