MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    19-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.956 ORIANA FALLACI MEMORIAL CONFERENCE IN FIRENZE

    A.D.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    956 ORIANA FALLACI MEMORIAL CONFERENCE IN FIRENZE

     

    Firenze is eigenlijk de enige juiste benaming van deze Stad der Steden, ooit het liefelijkste plaatsje ter wereld, waar de oud-gedienden van Julius Cesar hun oude dag mochten doorbrengen. Van een toegifte in maagden, om de tijd tre doden, zoals in de Islammerij, is niets bekend. Het wordt ook Fiorentina genoemd, naam waar doorheen U de hagelblanke lelies ziet schitteren in het milde zonlicht dat van de bergen stroomt. De Florentijnse vrouwen zijn de mooiste ter wereld, en het Firenze van de kunstenaars is de mooiste stad ter wereld, waar sinds Dante Allighieri, de Fiamibghi (de Vlamingen) bijna als huns gelijken worden aangezien. Ik heb wel gezegd de stad van kunstenaars, lijk Rubens en Van Dyck, niet van krabbekokers à la Fabre.

    ***

     



    (Firenze 1929-2006)

    ***

     

    Zij sprak en schreef, toen al, over het Islam-fascisme. Deze Grote Dame, vriendin van quasi de groten der aarde an alle slach en soort, zelfs als kunstenaar zeer inning bevriend met Kardinaal Ratzinger, moet ze wel een groot hart en een grote geest hebben gehad. Haar werken, vertaald in 21 talen, werden uitgegeven bij de Italiaanse geestesgenoot van Uitgeverij Egmont, U weet wel; dè Uitgeverij Egmont, er is er maar één.

    Zij heeft in haar jeugd gediend tégen het Italiaans fascisme(!), dus daarna maakte haar niemand nog wat wijs. Voor haar was het zeer duidelijk : van socialisme naar communisme, fascisme en Islamisme was in haar ogen één en dezelfde.

    Het siert Wikipedia bovenmate dat al dat bovenstaande zonder haat noch wrok gepubliceerd blijft.

     

    ***

     

    Ter zake :

    Oriana Fallaci Memorial Conference begint vandaag in Florence

    Posted on 16 september 2012 by E.J. Bron

    ***

    Mensen zijn in Florence gearriveerd voor de evenementen rond de jaarlijkse Oriana Fallaci Memorial Conferentie. Een ceremonie ter ere van Oriana heeft eerder vandaag al plaatsgevonden bij haar graf op het Cimitero Evangelico degli Allori. De ceremonie werd voorgegaan door Père Samuel, die in juli op onze conferentie sprak in het Europees Parlement.

    Mensenrechten activisten uit de hele wereld zullen aanwezig zijn op een bijbehorende conferentie. De International Civil Liberties Alliance (ICLA) heeft afgevaardigden gestuurd om te helpen het Proces van Brussel te promoten, dat we in juli in het Europees Parlement lanceerden. Vrijheid staat onder toenemende druk, vooral in het hart van de vrijheid – het Westen. Conferenties zoals deze zijn in toenemende mate noodzakelijk om ervoor te zorgen dat belangrijke zaken niet onder het tapijt worden geveegd door die machtige mensen die er een belang bij hebben de belangrijkste zorgen het politieke bos in te sturen.

    Oriana Fallaci was een oudgediende in de zaak voor de vrijheid en was betrokken bij het anti-nazi verzet van Italië tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit weerhield haar critici er niet van om haar een nazi te noemen vanwege haar zorgen over islamitisch extremisme en de verspreiding van de sharia-filosofie, maar die het niet zouden hebben aangedurfd om tegen de echte nazi’s op te staan. Na de 9/11 aanvallen schreef ze twee bestsellers in relatie tot haar zorgen – De Woede en de Trots en De Kracht van de Rede . Ze werd vervolgd voor deze inspanningen op een manier die nu vertrouwd is geraakt voor andere pro-vrijheid activisten in Europa , waar de ware vrijheid van meningsuiting al een verre herinnering lijkt.

    Het is zeer toepasselijk voor mensenrechtenactivisten om in Florence bijeen te komen. In de eerste plaats is het de dag van het tragische overlijden van Oriana (gisteren) – ze was een inwoonster van Florence – en ten tweede is het evenement in een plaats die de hoofdstad van de Renaissance was. De Renaissance was een tijd dat de westerse beschaving haar klassieke wortels herontdekte en enorme artistieke en culturele stappen vooruit maakte. Vandaag is de westerse wereld wanhopig op zoek naar een nieuwe Renaissance na jaren van wanbeleid, moreel relativisme en zelfdestructief, cultureel marxistisch denken. Z’n instellingen zijn ineffectief en corrupt, z’n wetten worden ondermijnd en zijn cultuur wordt bewust gemarginaliseerd. In de afgelopen 500 jaar heeft het Westen nog nooit een grotere behoefte gehad om zichzelf te herontdekken. Die wedergeboorte zou kunnen worden versneld door de inzet van de aanwezigen in Florence.

    De Renaissance werd voor een groot deel mogelijk gemaakt als gevolg van de migratie van vluchtelingen na de val van Constantinopel in 1453 , mensen die wilden ontsnappen aan de ongelijkheid en vernederingen van de sharia. Net als diegenen die vandaag de dag de vrijheid liefhebben, wilden die vluchtelingen niet leven onder het juk van de sharia. Diezelfde liefde voor de vrijheid is wat mensen vandaag bij elkaar heeft gebracht in die grootse stad.

    Vandaag is het niet de val van een belangrijke stad die mensen naar Florence heeft gebracht, maar een krachtige politieke aanval op de filosofische hoeksteen van onze beschaving – de vrijheid van meningsuiting. Dit keer zijn het niet de Ottomaanse Turken die de vrijheid aanvallen, maar het is de Organisatie van de Islamitische Samenwerking (OIC), die in plaats van het gebruik van de Grote Turkse Bombard om de muren van de vrijheid te slechten, gebruik maakt van het Istanboel-proces. De muren zijn misschien beschadigd, maar zijn nog niet gevallen – er is nog tijd.

    Het Proces van Brussel is het tegengif voor het Istanboel-proces, maar het vereist dat alle verdedigers van de vrijheid samenkomen en samenwerken tegen de OIC en diens pogingen om de naleving van de sharia af te dwingen. Het Proces van Brussel heeft tot doel:

    1) Onderwijs en informeer het publiek om ervoor te zorgen dat de wetten die onze vrijheden ondermijnen worden ingetrokken en wetten die deze juist versterken worden aangenomen.

    2) Laat zien dat de naleving van de sharia tegen de mensenrechten indruist en niet omarmd zouden moeten worden als beslissingen m.b.t. de mensenrechten worden genomen.

    3) Stimuleer mensen die zich bezighouden met mensenrechten om uitspraken, zoals die door het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in 2003 zijn gedaan te overwegen; dat zegt dat de sharia niet verenigbaar is met de democratie.

    4) Maak een kader voor individuen en organisaties om op te staan ​​en de vrijheid te beschermen tegen de bedreiging door de sharia.

    U hoeft niet direct samen te werken met ICLA om betrokken te zijn bij het ​​proces, maar ICLA zou met u samen willen werken als u onze waarden deelt. U hoeft zich alleen maar in te zetten voor vreedzaam verzet tegen de inspanningen van de OIC om de mensenrechten te ondermijnen.

    Bron:

    http://www.libertiesalliance.org/2012/09/15/oriana-fallaci-memorial-events-begin-today-in-florence-italy/

     

    Auteur: Aeneas.

    ***

    Diagonaal doorlezen : van beklijvende symboliek gesproken : Firenze is inderdaad de hoofdstad van de Renaissance, waar het Middeleeuws Europa geconfronteerd werd met de Klassieke Oudheid e het Humanisme, in feite met zijn eigen ontstaan. Tot op de huidige dag (en hopelijk tot in lengte van jaren) wordt ons Hoger Onderwijs ‘de Humaniora” genoemd, in weerwil van alle nieuwsoortige benamingen die men probeert op te dringen, A.S.O., om er maar één te vermelden… Waar we verder naartoe moeten met ‘Bachelors’ en met ‘Masters’ mag de duivel weten, maar het is zeker geen wedergeboorte (re-naissance) maar eerder een oudewufs-kerkgang. Het moet zo ver en zo vreemd mogelijk zijn, en liefst Amerikaans, of anders blijven we ’n onderontwikkelde ‘Afgevaardigd Bestuurder’ onder de kerktoren (die op een eerlijke manier zijn brood verdient), in plaats van CEO te worden van een Multi-National die gewoon waait waarheen de wind wil.

     

    ***

    Wat de Vlaamse Beweging bezielt, is mij een raadsel….Nog niet zo heel lang geleden liep men nog te wapen tegen de Franse benamingen en de Franse taal in het algemeen, of men gooit alles overboord, en grijpt naar een derde vreemde taal….

    Zou er echt in de jongere generatie geen soort Oriana Fallaci opstaan, die de Vlamingen, net als in de Renaissance, weer de voet naast de Fiorentijnen doet zetten? Iemand die bijvoorbeeld de lijn ziet lopen van het ontstaan der Tempeliers in hartje West Vlaanderen, over de herauten van de Renaissance bij ’t begin der Nieuwe Tijden, tot nu, op onze dagen, waar er met het Geloof van het Kwaad, een worsteling van wereld-formaat staat aangekondigd?

    “Ooit leefde hier een groot volk”… blijft dat spijtig genoeg voor altijd alleen de taal van dichters en schrijvers?

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!