MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    02-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2432

    *

    Maandag 2 maart

    Zon 7u26-18u25

    Z Karel de Goede, Graaf van Vlaanderen

    .

    *

    .

    Naast de witte rook voor Paus Franciscus..

    .

    Waren er ook die tekenen van Hierboven….

    *

    INLEIDING

     

    ‘Praktijktesten’ zijn het bewijs van de politiestaat waar we stapvoets met leugens en bedrog, binnengeleid worden. Die dingen vertonen volgens mij meer de kenmerken van ‘uitlokking’. Pootje-lap zou beter zijn. Of voetje zetten.

    Maar ja, wie A zegt, moet ook B zeggen. Eerst laat men die horden sprinkhanen welwillend binnen en dan maakt men de mensen wijs dat ze, alhoewel verhoudingsgewijze zwaar in de minderheid, evenveel rechten moeten toegeschoven krijgen als de veel talrijker groep van eigen volk die dat geld ook goed kunnen gebruiken.

    ‘Dienstenchecks’ en ‘praktijktest’: zie daar twee lapmiddelen in leven geroepen uit onmacht om het land te besturen ‘als goed huisvader’. Typisch Slinx en achterbaks. Men besteelt de belastingbetaler voor meer dan één miljard ’s jaars, om met manna te gooien naar wat zij denken hun ‘achterban te zijn…. Maar U kent toch ook het verhaal van de bedrogen bedrieger?

    Dezelfde valse voorstelling over ‘werkloze jongeren’, die 5 keer meer ‘jongeren met vreemde roots’ tellen. Weeral percentages die niet ‘ponds-podsgerwijze’ (in verhouding) berekend zijn. De koppen tellen, ja dat lukt ze wel, maar terug rekenen naar hun aandeel in de bevolking? Hola! Dat te durven denken is subversief, contraproductief en dus VERBOTEN. Ook dààr zullen ‘praktijktestts’ voor moeten georganiseerd worden. Denkt U wel zoals is voorgeschreven? Mag er ook een tester-ambtenaar ongezien aan huis komen luisteren? Met de deur van de slaapkamer op een kier, zodat wij ook kunnen horen wat U droomt?

    Deze hier kunt U alvast noteren. Dommerikken die als analfabeet de schoolbanken verlaten in een onderwijs waar we ons blauw aan betalen - Slinxe werkwijze want alles moet gratis uit de hemel vallen! – hebben inderdaad veel minder kans op de slavenmarkt-arbeidsmarkt. Kinderen uit achterlijke culturen met een taalachterstand zijn een belediging voor het gastland. Zijn er ook daarvoor test-ambtenaren beschikbaar?

    Och, even iets anders. Laat mij een goede raad geven: schrap die onmogelijke namen die de doorsnee burger niet kan onthouden, niet kan schrijven, niet kan begrijpen, niet kan uitspreken, en geef iedereen die hier langer dan 14 dagen verblijft, bij Wet een Vlaams klinkende voornaam en familienaam. U gaat er vooral de flikken blij mee maken! Doe dan zoals onze voorouders, plak er een lapjesnaam bovenop. Iets in de zin van Faoud Le Fou, zou dan worden (voorbeeld) ‘Zotte Pol’, of ‘Zotte Pier’.

    Wedden dat ze meer kansen op de arbeidsmarkt zouden krijgen? Tenminste als ze ook handen aan hun lijf hebben. En dat is iets waar ‘praktijktesten’ geen baat zullen bij brengen….

    *   

    Het is vechten tegen de bierkaai en onze Overheden Grote Verstanden willen het beetje werk dat er nog is, voorbehouden aan hun lieve vriendjes, de Aanhangers van Het Beest.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    IS(IS)mobiliseert Europese moslims voor opstand en verovering Rome in 2020

    *

    ‘Moslims moeten alliantie aangaan met linkse pro-Palestijnse anti-Israël activisten en de wapens oppakken’ - Egypte zet leger in voor totale oorlog tegen IS(IS) – President Obama blijft grootschalige actie tegen IS(IS) weigeren

    Moslims verwachten met behulp van pro-Palestijnse linkse partijen uiteindelijk de macht in Europa over te kunnen nemen.

     

    Deze maand is er een nieuw boek verschenen met de titel ‘Zwarte vlaggen naar Rome’. Hierin worden moslims in Europa aangemoedigd om zich achter IS te scharen en in opstand te komen. Eind 2014 zouden er al ‘kleine legers van de Islamitische Staat’ in ieder Europees land zijn gevormd, zonder dat de inlichtingendiensten hiervan op de hoogte waren. Volgens het boek zullen vele tienduizenden in Europa woonachtige moslims zich bij deze IS-legers aansluiten en van binnenuit een oorlog beginnen tegen de autochtone bevolking. Een van de hoofddoelen is om in 2020 Rome te veroveren.

     

    De ondertitel van het boek luidt ‘Het verslaan van het Zionisme’: ‘Als u ooit bij een pro-Palestijns / anti-Israël protest bent geweest, ziet u dat er veel activisten zijn die niet eens moslims zijn, maar steunen wat de moslims willen (de val van het Zionisme / Israël). Het is zeer waarschijnlijk dat er contacten worden gelegd tussen moslims en linkse activisten. Een deel van hen zal zich realiseren dat protesten niet effectief zijn, en dat gewapende strijd het alternatief is.’

     

    IS wil Europa overspoelen met vluchtelingen / terroristen

     

    Begin deze maand kondigde IS aan van plan te zijn in één klap minstens een half miljoen bootvluchtelingen op Europa af te sturen. Onder hen zullen zich veel vermomde terroristen bevinden. Zij gaan helpen de in Europa woonachtige moslims te mobiliseren.

     

    IS zal de nieuwe rekruten vervolgens inzetten voor het verzamelen van inlichtingen, geheime operaties en het delen van wapens. Dit moet de weg vrijmaken voor de verovering van Rome, dat in 2020 wordt voorzien. De val van Rome staat symbool voor de machtsovername van heel Europa door moslims, die daarin geholpen zullen worden door linkse partijen.

     

    Straatoorlogen en lokale legers, uiteindelijk totale machtsovername

     

    In het boek worden gedetailleerde beschrijving gegeven hoe Molotov cocktails moeten worden gemaakt en hoe moslims op lokaal niveau kleine legertjes kunnen vormen om te beginnen met ‘straatoorlogen’, om zo Europese stadsdelen, steden en uiteindelijk complete landsdelen te veroveren voor de islam.

     

    Het uiteindelijke doel is de gewapende overname van heel Europa. De bestorming van Rome door vluchtelingen en plaatselijke moslims is een specifiek hoogtepunt, aangezien hier het Vaticaan zetelt, dat in religieus opzicht als de grootste vijand van de islam wordt gezien, samen met het Jodendom. Sinds 2013 is het aantal antisemitische haatmisdaden in Europa met 436% gestegen, vooral door het sterk toegenomen aantal moslims.

     

    Volgens het boek zal het Italiaanse leger worden verslagen, alsmede ook de Russische-Iraanse alliantie die in het Midden Oosten tegen IS wordt gevormd.

     

    Europa en Amerika treden amper op tegen IS

     

    De gevestigde orde in Europa neemt nog altijd ISIS noch de islam serieus, of men kiest er juist bewust voor het allemaal te laten gebeuren. Zo bleek uit een hoorzitting in de Amerikaanse senaat dat het leger geen enkele harde tijdlijn of doelstellingen van de regering Obama heeft gekregen voor de strijd tegen IS. Amerikaanse luchtaanvallen op doelen van IS worden in de media weliswaar enorm uitvergroot, maar zijn in aantal slechts sporadisch, niet meer dan wat speldenprikjes.

     

    Egypte: Totale oorlog tegen IS in Libië; mogelijk luchtaanvallen op Hamas

     

    Uitgerekend in moslimland Egypte weigert men om zoals de Europeanen af te wachten totdat het te laat is. President Abdel-Fatteh El-Sisi heeft besloten een groot aantal commando’s en mariniers in te zetten voor een totale oorlog tegen IS in Libië. De islamitische terreurbeweging Ansar al-Sharia, op 11 september 2012 verantwoordelijk voor de aanval op het Amerikaanse consulaat in Benghazi, is één van de grootste bondgenoten van IS in Libië en zal eveneens het doelwit van de Egyptenaren zijn. (2)

     

    El-Sisi overweegt om ook luchtaanvallen te laten uitvoeren op Hamas in de Gazastrook, omdat de Palestijnen volgens de Egyptische inlichtingendiensten samenwerken met ISIS. Gisteren bestempelde een Egyptische rechtbank Hamas officieel als een terreurbeweging (3). Bizar genoeg deed de EU onlangs precies het omgekeerde, en haalde het Hamas juist van de lijst terreurorganisaties af. 

    Xander

    (1)  Arutz 7
    (2) DEBKA
    (3) Arutz 7

    *

    UITLEIDING

     

    Tja, dat Geheim Leger sluimerende ‘geradicaliseerde’ kansloze of hoogopgeleide jongeren: dat is weeral een volgende ‘ongemakkelijke waarheid’ voor de Overheid. Nu denken ze dat de Poet achter de moord in Moskou zit. Ze deken het, en dus zal het wel zo zijn.

    De tijden veranderen: het is niet meer de liefde bedrijven ‘Sous les pots de Paris’, maar de dood ondergaan boven op de brug in Moskou.

    O Juist: deze moord is heel zeker niet begaan door moslim-extremisten. Wordt ook ge-denkt. Dus is het waar. Onze media willen niet weten van feiten, ze willen die zelf uitvingen, want de wereld staat niet stil. Men is progressief of men is het niet…..

    Het is maar helemaal terloops, hoor! We mogen ons verwachten aan het uitvinden van een vijand-gevoel. Geheime ISIS-agenten onder ons? die instructies krijgen per satelliet? Daar moet iets aan gedaan worden. Resultaat: waar of niet, maar wij zitten meteen ook zonder… Internet. En het zal iets zijn dat uitgelegd wordt als zijnde voor ons bestwil….

    Wie zei daar ook weer dat de tegenstrever altijd met alle middelen moet bestreden worden? Was dat niet de Slinxe Lewie van Leuven, de man die leefde in de vorige eeuw?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

    *








    02-03-2015, 11:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    01-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2431

    *

    .

    *

    .

    Dit is het beeld waar Obama op kickt

    .

    Michelangelo baseerde er zijn Pieta op…..

    *

    INLEIDING

     

    Wat U hierna leest, kadert helemaal niet in de dolle gekte van het wielergebeuren van de dag Kuurne-Brussel-Kuurne. Meer, het staat er zelfs op als een tang op een varken.

    Was dat maar waar, dat van dat varken. Liefst van veel varkens. Van hele kudden varkens. Want daar is Het Beest afkerig van. Zodat het in de komende 3de Wereldoorlog niet zal weglopen met het been waar de twee wereldmachten op zullen vechten….…

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    10 redenen waarom de VS en de EU uit zijn op oorlog

    *

    Het vrije Westen bestaat niet meer. Als Washington en Brussel niet van hun huidige koers afgebracht kunnen worden, dreigt een wereldwijd drama van ongekende omvang.

    De meeste gewone mensen weigeren te geloven dat de globalisten in Washington en Brussel een oorlog met Rusland willen veroorzaken. Iemand met een beetje verstand zou onmiddellijk inzien dat zo’n oorlog alleen maar verliezers kent en onvoorstelbaar veel menselijke leed zal veroorzaken. We hebben het hier echter over politici die letterlijk bereid zijn over lijken te gaan om hun positie van macht in een doodziek, door- en door corrupt en op zijn laatste benen lopend systeem te redden.

     

    ‘Eenvoudige zaak volk mee te krijgen in oorlog’

     

    Nazi kopstuk Hermann Göring legde tijdens de Nürnberg processen na de Tweede Wereldoorlog in slechts enkele woorden uit hoe Duitsland zover kon komen de tot dan toe meest bloederige oorlog ooit in gang te zetten:

     

    ‘Natuurlijk willen de gewone mensen geen oorlog, niet in Rusland, noch in Engeland, en trouwens ook niet in Duitsland. Dat is duidelijk. Maar uiteindelijk zijn het de leiders van het land die het beleid bepalen, en het is altijd een eenvoudige zaak om het volk daarin mee te sleuren, of het nu een democratie, een fascistische dictatuur, een parlement of een communistische dictatuur is. Want stem of geen stem, het volk kan er altijd toe worden aangezet de leiders te gehoorzamen. Dat is makkelijk. Je hoeft hen enkel te vertellen dat ze worden aangevallen, en de vredesstichters te beschuldigen van gebrek aan patriottisme en het blootstellen van het land aan gevaar. In ieder land werkt het zo.’

     

    Görings verklaring kan één op één worden toegepast op de situatie in 2015. In zowel Amerika als Europa staat de politieke en financiële 1% elite al enige jaren onder grote druk. Nog nooit zijn ze met zoveel bedreigingen geconfronteerd die hun monopoliepositie in het vergaren van alle beschikbare macht en welvaart –ten koste van de burgers- ondermijnen.

     

    Complottheorieën

     

    Complotfanaten geven van alle ellende doorgaans de schuld aan één of meerdere machtige –al dan niet ‘geheime’- organisaties en groepen, zoals de Vrijmetselaars, de ‘Illuminati’, Skull & Bones, de ‘neocons’, de ‘banksters’, of –en dat is het oudst denkbare en tevens makkelijkste zwarte schaap dat het altijd goed doet bij de ‘gecontroleerde oppositie’- de Joden of de ‘Zionisten’.

    Keer op keer blijkt echter dat de wereld niet zo zwart/wit in elkaar zit en er niet zoiets bestaat als één heersende klasse die alles onder controle heeft of probeert te krijgen, maar dat het om een groot aantal invloedrijke ‘clubjes’ gaat met soms zeer tegengestelde belangen en doelstellingen. Kijk naar Rusland, dat ook recent weer het verwijt kreeg te hebben gebroken met de ‘Nieuwe Wereld Orde’. Ook de Chinese elite vaart een geheel eigen koers.

     

    Vrije Westen bestaat niet meer

     

    Wat wel klopt is dat het ooit vrije democratische Westen niet meer bestaat. In zowel de VS als de EU is de werkelijke macht stap voor stap in handen van slechts enkelen komen te liggen. In Amerika gaat dat nog via verkiezingen, maar in de EU nemen ze daar zelfs de moeite niet eens meer voor, en worden de heersers in Brussel –à la het Politburo van de voormalige Sovjet Unie- simpelweg benoemd.

    Waarom verzet de burger zich niet?

    Hoe kon het zover komen, zonder dat de burgers massaal in opstand kwamen? Omdat zij via de media murw zijn gebeukt met propaganda en hersenloos vermaak, waardoor de meesten inmiddels dermate apathisch zijn geworden, dat ze de meest schaamteloze leugens en schandalige maatregelen –zoals in eigen land het afbreken van de zorg voor ouderen en chronisch zieken- schouderophalend accepteren.

     

    In tegenstelling tot zoals ze zich doorgaans presenteren is de elite bepaald niet almachtig en alwetend. Dat ze dit wel proberen te worden blijkt uit de politiestaat waarin met name de VS, en op enige afstand ook de EU, wordt omgevormd. Edward Snowden toonde aan dat sommige complottheorieën inderdaad tenminste deels kloppen, en dat burgers die met woord of daad in opstand komen tegen het beleid van de elite, steeds harder worden aangepakt.

     

    Niet kapitalisme, maar socialisme wil totale controle

     

    Met name ‘links’ geeft de schuld aan het kapitalisme, maar dat is een drogreden. Net als de vrije democratie bestaat het vrije kapitalisme namelijk niet meer. Alle beurzen en markten worden gemanipuleerd en onder controle gehouden. Deze vorm van sturing door de overheid is juist tegengesteld aan het kapitalisme, en is één van de belangrijke kenmerken van het socialisme, dat alles en iedereen wil regelen en reguleren.

     

    Denkt u maar even terug aan hoe het er in de ‘Unie van Socialistische Sovjet Republieken’ aan toe ging, en u hebt een goed idee welke kant het opgaat. Het enige grote verschil is dat deze controle en manipulatie in het Westen ten gunste komt van de grote banken en multinationals, die vervolgens hun lakeien in de politiek belonen met allerlei lucratieve baantjes, gunsten en posities.

     

    Alles is propaganda geworden

     

    U bent niets anders dan dom als u er blindelings op vertrouwt dat de overheid en reguliere media u hier eerlijk en objectief over informeren. Alles is propaganda geworden en dient enkel de belangen van deze machtige internationale politici, organisaties, banken en multinationals. Zelfs de gerechtelijk macht zit grotendeels in ‘hun tas’.

     

    Arabische Lente bedrog

     

    Zo werden en worden ons de bloederige ‘Arabische Lente’ revoluties in bijvoorbeeld Egypte, Libië en Syrië verkocht als een ‘rechtvaardige’ strijd voor vrijheid en democratie. Dat deze landen ontaardden in poelen van geweld en chaos, en radicale islamisten juist de macht overnamen of proberen te nemen, deed niet ter zake. Sterker nog, in Libië hielpen we de jihadisten gewoon een handje door het bestaande en stabiele regime weg te bombarderen of te laten fusilleren. Syrië staat al enige tijd op de nominatie hetzelfde lot te moeten ondergaan.

     

    Gevaarlijke staatsgreep Oekraïne

     

    Wat de Westerse elite in Oekraïne heeft gedaan is nog gevaarlijker. Pal aan de grenzen met Rusland en op korte afstand van Moskou werd een smerige staatsgreep georganiseerd, een democratisch gekozen regering afgezet en vervangen door een regime dat schaamteloos drie Amerikanen –waaronder een investeringsbankier- op topposities benoemde. Toen de bevolking van de Krim zijn democratische recht uitoefende en bijna unaniem koos voor aansluiting bij Rusland, werd dit in het Westen een ‘annexatie’ genoemd.

     

    ‘Oorlog is slechts een andere manier om het bestaande beleid voort te zetten’, zei Von Clausewitz ooit. Zijn woorden zijn absoluut van toepassing op de huidige Westerse leiders en al hun speciale belangengroepen, die onschatbaar veel geld en bijna onbeperkte macht hebben weten te verzamelen – om niet te zeggen stelen. Historisch gezien grepen ze heel vaak naar oorlog als laatste redmiddel om hun verworven posities en rijkdom vast te houden.

     

    10 redenen voor WO-3

     

    Probleem is echter dat zelfs een ‘beperkte’ oorlog –als er al zoiets bestaat- heel eenvoudig uit de hand kan lopen en wijd verspreide vernietiging met tientallen miljoenen doden kan veroorzaken, zoals met de eerste twee wereldoorlogen gebeurde. Er zijn 10 redenen waarom de gevestigde orde ondanks alle risico’s toch willens en wetens op een mogelijke Derde Wereldoorlog afstevent:

     

    1. Oorlog betekent crisis, en die kan worden aangegrepen om de schulden verder te laten oplopen en het bijdrukken van nieuw geld onbeperkt te laten doorgaan.

     

    2. Bij een oorlog kunnen de politici anderen –Rusland en China- de schuld geven van het instorten van de dollar en een alsnog uit de hand lopende Amerikaanse en Europese schuldencrisis.

     

    3. De Federal Reserve, de ECB en het wereldwijde centrale bankenkartel hebben de economieën van het Westen verwoest met het onbeperkt creëren van nieuw geld, goedkope kredieten en het tot onvoorstelbare hoogte laten oplopen van de (staats)schulden. Een oorlog stelt ‘onze’ politici in staat om de schuld van het uiteenspatten van deze zeepbel in de schoenen van ‘de vijand(en)’ te schuiven.

     

    4. Door oorlog krijgt de VS de totale controle over de EU, de NAVO en de individuele Europese landen. Ondanks sporadische tegensputteringen volgen alle EU-landen, inclusief Duitsland en Frankrijk, de koers van het Witte Huis richting oorlog met Rusland, zogenaamd om de ‘democratie’ van Oekraïne te verdedigen.

     

    5. Oorlog zal de sterke opkomst van afscheidingsbewegingen in Europa –Spanje, Schotland, Griekenland, Italië- en anti-Brusselse politieke partijen –Frankrijk, Nederland, Groot Brittannië en heel Zuid Europa- een halt toeroepen.

     

    6. Oorlog zal door Washington en Brussel als excuus worden gebruikt om alle oppositie monddood te maken en alternatieve websites als ‘staatsgevaarlijk’ te bestempelen en te blokkeren. Het publiek krijgt dan uitsluitend nog propaganda te lezen en te horen, wat in de reguliere media feitelijk nu al het geval is.

     

    7. Oorlog tegen het olierijke Rusland en Iran zorgt ervoor dat het monopolie van de Arabische moslimlanden op energieleveranties aan het Westen in stand blijft, en daardoor ook de petrodollar –waaraan het overleven van de euro is gekoppeld- zijn status behoudt.

     

    8. Net zoals tijdens WO-1 en WO-2 gebeurde stelt oorlog de heersende elite in staat om alle politieke partijen, groepen en bewegingen die zich verzetten tegen het beleid van deze elite en die tegen oorlog zijn –denk aan het Front National in Frankrijk, de UKIP in Groot Brittannië en de PVV in Nederland-, op iedere mogelijke wijze te elimineren.

     

    9. Een succesvolle oorlog tegen de bondgenoten van China stelt de onvermijdelijke strijd om de wereldmacht met de VS / het Westen weer een aantal jaar uit.

     

    10. Tijdens een oorlog is het voor politici heel eenvoudig om de laatste restjes vrijheid –zoals die van de pers- weg te nemen en de welvaart van burgers en bedrijven (niet-multinationals) in beslag te nemen. Het eerste begon in Amerika reeds na de aanslagen van 9/11, het tweede na het uitbreken van de financiële crisis in 2008, toen de banken met honderden miljarden werden ‘gered’ en de gewone man daar middels keiharde bezuinigingen voor moest betalen. (1)

     

    Alle bezittingen in beslag genomen

     

    Een echte oorlog is het excuus om spaargeld, goud, pensioenen, vastgoed, vermogen en andere bezittingen in beslag te nemen, de sociale zekerheid af te breken, de belastingen fors te verhogen en onze vrijheid van leven en bewegen tot in extreme mate te beperken.

     

    Wie trekt er aan de handrem?

     

    ‘Zij die essentiële vrijheden opgeven om tijdelijk enige veiligheid te verkrijgen, verdienen noch vrijheid, noch veiligheid,’ is wellicht de beroemdste uitspraak van een van Amerika’s ‘founding fathers’, Benjamin Franklin. En dat is dan ook precies wat in de komende jaren dreigen te verliezen: onze vrijheid en onze veiligheid, naast onze welvaart, onze bestaanszekerheid en daarmee onze hele toekomst.

     

    Laten we daarom hopen dat er ergens in Washington, Brussel en Den Haag nog politici te vinden zijn die tenminste zullen proberen aan de handrem van de Westelijke oorlogstrein te trekken.

    Xander

    (1) Zero Hedge

    *

    UITLEIDING

     

    Deze 10 punten staan wel niet op Twee Stenen Tafelen zoals de 10 Geboden Gods, maar als waarschuwing slaan ze de nagel op de kop.

    Verder is het niet aan mij om daarop commentaar te geven. Ik verwijs vooral naar de uiteenzetting van Göring in Nürnberg, en naar de Pieta van de afbeelding hierboven.

    *

    Het grote verschil met de duistere Middeleeuwen, die wat dat betreft, geduurd hebben tot de jaren ’80 van vorige eeuw, is dat we nu sneller met elkaar communiceren. Dat zal dus het eerste zijn, waar er wereldwijd beperkingen zullen opgelegd worden. Enne… als U goed rond kijkt, zult U zien dat zulks al is begonnen, de verrdoezelmachine van de VRT op kop.

    Het mooiste voorbeeld is echter, hoe het Vlaams Belang de mond gesnoerd wordt en hoe men probeert de Pegida-beweging te onderdrukken….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

     

    *

    EINDE

    *

     








    01-03-2015, 17:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2430

    *

    Zondag 1 maart 2015

    Buienmaand

    Zon 7u28-18u23

    H Albinus

    Het is in het begin of op het end, dat maart ons zijn buien zendt.

    *

    .

    *

    .

    Enig verschil met Aanhangers van Het Beest?

    .

    Ja hoor: die zouden haar onderwater houden tot ze niet meer beweegt……

    *

    INLEIDING

     

    Woord vooraf op deze Dag des Heren…..

    Fanatiek geloven, staat voor mij gelijk aan zich ziek eten aan goede dingen, of zich vol gieten met goede wijn, tot men Lazarus is.

    Alles met mate, zei de kleermaker, en hij sloeg zijn wederhelft met de meetstok.

    *

    Tot zo ver ben ik het met Darwn eens: alles is evolutie, zelfs de evolutieleer. Het mini-speeltje een ‘smart phone’ willen noemen daarentegen is geen evolutie, maar een stommiteit op gebied van achterdoenderij. Maar voor nieuwlopers en labiele karakters is exotisch altijd beter. Vooral als het gaat om het aantrekken van een vreemde achterlijke cultuur als een alles bedekkende ‘djellaba’ respectievelijk boerka. En vergeet daarbij zekerlijk niet de Arafat-sjaal. Daarmee bewijzen ze dat ze onze moordenaars sympathiek vinden.

    ‘Geloven’ is iets voor waar aanvaarden, op gezag van een ander die het normaliter beter weet dan U. ‘Getuigen’ is iets aandragen waarover U de ervaring hebt.

    Enfin, ik geef het woord aan Hans Jansen, want niemand beter dan deze Arabist is in staat om de Islammerij en meteen heel Het Beest, in zijn hemd op het potje te zetten.

    Vraag: bestaat er al een Arabische vertaling van deze tekst? Wordt dringend aangeraden.

    Vraag twee: bestaat er een Latijnse vertaling? Deze wordt nog dringender aangeraden, zodat de openingszin van het ‘Symbolum des Geloofs’ kan aangepast worden aan de veranderde tijdsgeest.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/02/hans_jansen_smaadspraak.html

    *

    Hans Jansen - Smaadspraak

    De eerste helft van de islamitische geloofsbelijdenis luidt: ‘Ik getuig dat er geen god is dan Allah’. Voor een geloofsbelijdenis is dat een bevreemdend stukje tekst. De christelijke geloofsbelijdenis begint met ‘Ik geloof in Eén God, de almachtige Vader’, en zo voort. Ook raar natuurlijk, maar het gaat tenminste alleen over wat een christelijke gelovige zelf gelooft, het gaat alleen over zijn eigen zaken. De islamitische geloofsbelijdenis gaat daarentegen over wat andere gelovigen geloven, en deelt ongevraagd mee dat die andere gelovigen er naast zitten. De eerste woorden van de islamitische geloofsbelijdenis gaan over andere godsdiensten dan de islam, en spreken een negatief oordeel uit over die andere godsdiensten. Dat is in de ogen van gelovigen die geen moslim zijn blasfemie, ‘smaadspraak [over God en godsdiensten]’. Gelovigen die geen moslim zijn, worden daarmee toch wel hardvochtig ‘weggezet’ om eens een term te ontlenen aan het Nederlandse debat over ‘bepaalde groepen in de samenleving’. Bestaan er nog meer godsdiensten die hun geloofsbelijdenis beginnen met een hard en negatief oordeel over de concurrentie? Maar er is nog iets vreemds aan de hand met het begin van de islamitische geloofsbelijdenis. Daar staat niet ‘ik geloof’, maar ‘ik getuig’.

    Gaat het om een getuige als bij een rechtbank? In dat geval zouden we toch graag zeker willen weten dat het gaat om een getuigenis op grond van eigen waarneming. Maar het moet haast wel om hearsay gaan. Moslims getuigen dat er geen god is dan Allah omdat ze dat van elkaar gehoord hebben, niet omdat ze dat zelf gezien hebben. Maar je kunt toch geen getuige zijn als je iets alleen maar van horen-zeggen hebt? Zouden rechters in een sharia-rechtbank dezelfde opvatting zijn toegedaan over wat ‘getuigen’ is? Is de islamitische geloofsbelijdenis eigenlijk wel een geloofsbelijdenis? Is het niet eerder een getuigenis? En dan nog wel een getuigenis op grond van horen-zeggen, dat negatief is over alle andere godsdiensten?

     

    Vooraanstaande hedendaagse beroepsmoslims willen, tot op de dag van vandaag, blasfemie graag zwaar bestraffen. Maar wanneer een moderne staat blasfemie verbiedt en strafbaar stelt, pakt dat ongunstig uit voor de islam, want naar de normen van alle godsdiensten die er maar bestaan, is alleen al de eerste helft van de islamitische geloofsbelijdenis een helder geval van blasfemie.

    Op het eerste gezicht is ook wat de koran zegt beledigend, kwetsend en bedreigend voor wie geen moslim is. Maar de koran is ‘een oude en eerbiedwaardige historische tekst’ die je misschien niet zo maar kunt verbieden. De korancommentaren daarentegen die de beroepsmoslims heden ten dage de wereld in sturen, die zijn vandaag de dag geschreven en vallen onder het normale strafrecht van het land waar ze verschenen zijn. Beroepsmoslims die onder het mom van koranuitleg oproepen tot moord, zijn onderworpen aan de gewone wetten en dienen bestraft te worden. Ook de koran bevat, niet alleen op het eerste gezicht maar ook zoals hij door beroepsmoslims wordt uitgelegd, bedreigingen, beledigingen en blasfemie.

    En dan de bijbel. Ook die maakt zich schuldig aan blasfemie en belediging. Elia vraagt de Baälspriesters als hun God zwijgt, of hun God wellicht even is gaan poepen en daarom niet meteen in actie kan komen. De Baälspriesters zouden Elia daarvoor graag bij de Baälsjustitie hebben willen aanklagen, zelfs als er geen voorgedrukte aangifteformulieren klaar lagen bij de Baälspolitie.

     

    Koran en hadiith, en ook de bijbel, bevatten passages die door juristen en door gelovigen van andere godsdiensten wel heel makkelijk als beledigend of bedreigend opgevat kunnen worden. Soms zelfs wordt de grens zo duidelijk overschreden dat er geen hulp van een jurist meer nodig is om je een oordeel te vormen: ‘Doodt elke jodenman die in uw handen valt’, uit de hadiith afkomstig. Anderzijds, aanhangers van een andere richting binnen je eigen godsdienst ‘gepleisterde graven’ noemen, van buiten mooi wit gestuukt maar van binnen rottenis en stank: behoorlijk beledigend. Het bijbelse scheldwoord ‘addergebroed’, kan dat nog wel? ‘Synagoge van de Satan’?

     

    We zijn veranderd, want vroeger, in de bijbel en de koran, en zeker in de hadiith, was een scheldpartij heel gewoon, en bovendien meestal heel verhelderend. Maar tegenwoordig nemen mensen al aanstoot aan een zakelijke term als ‘beroepsmoslim’, en dat terwijl er weinig termen zo verhelderend zijn, en het woord zelfs niet in de buurt komt van schelden.

    Godsdiensten kunnen niet bestaan zonder, althans volgens de normen van andere godsdiensten, beledigende en blasfemische uitingen te doen. Het klinkt als een paradox maar een gelovige die blasfemie verbiedt, verbiedt godsdienst. En een ongelovige die blasfemie strafbaar gesteld wil zien ‘omdat godsdienstkritiek nu eenmaal steeds tegen één bepaalde godsdienst gebruikt wordt’, die deugt niet, of is politicus, of beide. Tenslotte: Beledigen is een stuk minder definitief en ingrijpend dan onthoofden.

    *

    UITLEIDING

     

    Wat me meest bevalt in deze tekst, is de schimmige term ‘beroepsmoslim’. Deze werpt een heel ander licht op het verhaal van Het Beest. Een ‘Beroepsmoislim’ staat als het ware op dezelfde eenzame hoogte als de olifanten-oppasser in de dierentuin. Ook hij staat in voor eten en drinken van dat logge beest. Zonder oppasser, geen Beest.

    Waarbij ik meteen vaststel, dat ofwel onze Overheid ofwel wijzelf nog stommer zijn dan het achtereind van een hele stal ezels. De Overheid wegens dat wat hij doet, en wij omdat we dat blijven slikken.

    Let op: daar gaat mijn bewijs.

    Geen dierentuin, geen olifanten, en geen olifanten = geen oppassers. Speel gewoon met deze zin een taalspelletje, en je begrijpt het! U kunt er echter geen prijs, zoals ‘4 Dagen Ibiza met de vrienden’ mee winnen… U kunt er wel Uw leven mee redden.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    01-03-2015, 09:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    28-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2429

    *

    .

    *

    .

    Uitleg waarom die dingen pijn-en smartphoes heten

    .

    Goed om weten!

    *

    INLEIDING

     

    Aan zijn werken herkent men Het Beest.

    Ergens in Duitsland schrijft een bezorgde vader over aangespoelde jonge mannen – alleen maar jonge mannen dus – die kunnen smijten met geld. Hij begrijpt het maar al te best, maar durft daarbij een bepaalde grens niet te voorbij te denken.

    Voor vele aandachtige lezers, gaat echter het Licht op met wat er tussen de lijnen staat.. Via deze ‘sociale media’ moeten ze ten allen tijde en op alle plaatsen van ’hun Geloof’ in de thuislanden de signalen voor het Uur U kunnen ontvangen.

    Wat er mij doet aan denken, dat gezegd Uur U niet ver af meer kan zijn….Waarbij wij alsnog de kans krijgen, om hen voor te zijn.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    https://ejbron.wordpress.com/2015/02/27/duitsland-asielzoekers-kopen-de-nieuwste-smartphones-e-2-800-als-basisuitzet/#more-83829

    *

    Asielzoekers kopen de nieuwste smartphones! € 2.800,- als basisuitzet in Duitsland?!

    *

    Gisteren in de Mediamarkt: op de telefoonafdeling, waar mijn 16-jarige kleindochter haar mobiele telefoon, waarvoor ze het geld had verdiend met een baantje op de zaterdag, uitzocht, zag het letterlijk zwart van de net in Duitsland aangekomen jonge mannen, die de nieuwste smartphones kochten. Er werd contant betaald aan de kassa. Hoe kan dat, vraag ik me af.

    Later in de voetgangerszone vielen mij eveneens grote groepen “gekleurde nieuwelingen” op, allemaal gekleed in merk spijkerbroeken en splinternieuwe merk sportschoenen. Hoe kan dat? Er zijn heel veel autochtone mensen die zich dat helemaal niet kunnen veroorloven. Het viel zelfs mijn kleindochter op dat ze er niet allemaal uitzagen alsof ze door oorlog getraumatiseerd waren, maar ze blaakten allemaal van gezondheid. Vrouwen en kinderen waren nergens te zien. Heel dicht bij ons in de buurt worden op dit moment voormalige kazernes van Franse soldaten volgepropt met asielzoekers. De haren rijzen me te berge. Ik zal mijn voorraad scheldraad alvast uitbreiden om mijn grondstuk te beschermen na de crash.

     

    Ik heb gehoord dat ze per persoon € 2.800,- van de staat krijgen als basisuitzet.

    Bron:
    www.netzplanet.net
    Auteur: Janina

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

     

    Als ik daar straks ivm de wielerklassiekers al duidelijk mijn mening over deze Verenigde Nazi’s heb weergegeven, kan ik daar meer specifiek aan toevoegen, dat de hoofdschuldigen voor deze Islamisering bij de EVP van wijlen Wilfried Martens ligt. Dit natuurlijk in nauwe samenwerking met de (Inter) Nationaal Socialisten, die aldus de fakkel oprapen waar Hitler die uit zijn handen werd geslagen.

    Megalomanie is in de plaats gekomen van ‘small is beautifull’ en als wij niet dringend overgaan tot de daad, zullen we allemaal eindigen zoals Het Beest dat wil: als lichamen met hoofdeloze schouders, en met dat verloern hoofd onder onze armen..

    Guido Gezelle, zaliger gedachte, liet een klein ondeugend meisje zoiets vertellen over het begrip ‘niets’. Het was, zei het kind, als een kouse voeteloos en met geen been er aan. Enfin, iets voor onze Beschaving, eenmaal Het Beest, op uitnodiging van onze Grote Verstanden, zal zijn voorbij gekomen….

    Ter herinnering: eerst Antiochië, dan Alexandrië, dan Constantinopel, en nu rest alleen nog Rome, in de zachte onderbuik van Europa….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    28-02-2015, 16:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2428

    .

    *

    .

     

    .

    *

    INLEIDING

     

    Met ‘er op en er over’ wordt wel degelijk bedoeld datgene wat er staat. Met van die monsters van trekkers in de landbouw is dat een kleine moeite. Wat er achtr blijft eenmaal van onder die wielen, is zo plat als een cent! Als sfeerbeeld zie ik op mijn netvliezen gebrand, in die stoet der tractoren met mestkarren – waarin hopelijk veel mest! – op de slingerwegen in de Vlaamse Ardennen, telkens een metalen kooi op wielen meegetrokken, met daarin de kopstukken van Groen, Slinx en ACW.

    Hang boven hun hoofd een paar jerrycans met pietrol, zodat scherpschutters van op afstand de dreiging kunnen uitvoeren, om bij de minste tegenstand, het spektakel in gang kunnen schieten.

    Het is de werkwijze waarmee Het Beest de wereldpers haalt. En de wereldpers halen, dat is wat onze boeren goed zou uitkomen.

    Een andere mogelijkheid zou er kunnen in bestaan, de teveel geproduceerde stikstof te verzamelen, om die in ‘De Halfronden’ te lossen. Uiteraard bij volle zitting, en met gesloten en verzegelde ramen en deuren.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150227_01553401

    *

    Boeren Vlaamse Ardennen plannen acties tijdens wielerwedstrijden

    *

    De boeren in de Vlaamse Ardennen voeren zaterdag en zondag actie. Op die dagen vinden de openingswedstrijden van het Belgische wielerseizoen plaats: zaterdag de Omloop Het Nieuwsblad en zondag Kuurne-Brussel-Kuurne. Reden van de actie: het recente statuut van rood en oranje, die veehouderijen kregen, waardoor hun vergunningen op de helling komen te staan. Dat melden de Boerenbond en het Algemeen Boerensyndicaat (ABS).

     

    In december vorig jaar kregen 135 veehouders van de Vlaamse overheid te horen dat hun bedrijf te belastend is voor de natuur, vooral omdat ze te veel stikstof produceren. Ze zouden geen vergunningen meer krijgen als ze niets doen aan de code rood die ze opgelegd kregen. Nog eens 1.420 bedrijven kregen een oranje, die staan er iets beter voor, maar ook zij moeten zich aanpassen.

    ‘Brandmerk’

    ‘Het probleem is dermate erg dat in verschillende gemeenten de helft van de landbouwbedrijven dreigen teniet te gaan omwille van dit brandmerk. De verontwaardiging is enorm en de solidariteit onder de boeren is groot’, luidt het bij de beroepsverenigingen.

     

    ‘Niemand met gezond verstand kan aannemen dat familiale, mooie historische bedrijven zomaar van de ene dag op de andere in de weg staan van de ‘natuur’ en moeten afbouwen of stoppen. Wij weigeren mee te gaan in een politiek die ervoor zorgt dat in bosrijke gebieden geen rendabele landbouw meer mogelijk is’, stellen de actievoerders.

     

    Het probleem is dat ons beleid teveel geïnspireerd wordt door het groene gedachtengoed, zegt de Boerenbond. ‘Het begint vanuit Europa, maar het wordt in Vlaanderen geïmplementeerd door extreme groene jongens met oogkleppen, die zweven en elke realiteitszin of relativiteitszin hebben verloren. Hoe kan een maatschappij in tijden van geldschaarste zover gaan dat ze leefbare bedrijven opkoopt, alles om zogezegd meer natuur te ontwikkelen?’

     

    ‘Wij willen de burgers attent maken dat de groene beweging bezig is onze maatschappij te ondergraven. De verenigde boeren van de Vlaamse Ardennen hebben het startschot gegeven van een nieuwe sensibiliseringscampagne en hun voorbeeld zal gevolgd worden in de rest van Vlaanderen’, aldus de landbouworganisaties.

     

    Als start maken de actievoerders gebruik van de wielerkoersen, ‘die zo graag doorheen onze velden rijden en de toeschouwers laten genieten van ons golvend landschap’. Zaterdag voeren ze actie in Leberg en Brakel (Elst), zondag aan de Oude Kwaremont en Kluisbergen.

    *

    UITLEIDING

     

    Ja, natuurlijk riskeren de boeren een zee van GAS-boetes. Stel U voor: zij moeten zwijgen en doodvallen. Dat is het enig mogelijke alternatief. En weer is het Vlaanderen, die opgeofferd wordt, want beneden de taal- en armoegrens is alles koek en ei.

    Als er dan toch teveel stikstof in de lucht is, dat men dan eerst eens begint met de overbevolking aan vreemdelingen-armoezaaiers aan te passen aan wat de natuur kan verdragen.

    Hier reikt de Pegida-beweing de helpende hand naar onze landbouwers die strijden onder het teken van De Mestvork, een niet mis te verstaan symbool.

    Verder is het ook weer toeval zeker, dat de Europese Verenigde Nazi’s hier onder zitten? Vandaar de 3de suggestie: ook het Vlaams Belang moet bij deze voorjaarsklassiekers ‘acte de présence’ geven. De meest geschikte plaats daarvoor is de Kwaremont, want die is het hoogst gelegen. Van daaruit zouden mijn scherpschutters van de jerrycans het beste schootsveld hebben…..

    *

    Wat U hier gelezen heeft, is niet de kat de bel aanbinden, want dan zouden wij geen haar beter zijn dan Het Beest. Laat het dus bij een wensdroom blijven. Waarbij al onze sympathie uitgaat naar wat die dagen staat te gebeuren: waar het werkelijk om gaat!

    Post Scriptum. Voor het spektakel begint, zijn er nog een paar uur. Tijd zat dus om de twee syndicale oproerkraaiers van hun smultafel te gaan weg plukken, om hen als gepluimde kiekens een ereplaats te geven in een der brandkooien. Kip aan ’t Spit, op z’n Vlaams. Kan zelfs opgenomen worden in ‘Dagelijkse Kost’ van Jeroen Meus, die ook o zo graag vertoeft in de vrije natuur….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    28-02-2015, 12:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2427

    *

    Zaterdag 28 februari

    Zon 7u30-18u21

    H Oswald

    .

    *

    .

    Pro Patria & de Mare Nostrum

    .

    Samen sterk voor dneze bijna vergeten begrippenn

    *

    INLEIDING

     

    Van mijnentwege is het, zal je denken, natuurlijk weer inbeelding: maar in de naam Matteo Salvini klinkt er voor mij iets door dat wijst op een zekere voorbestemming. Zoiets als we mogen de Nieuwe Messias binnenkort verwachten!!

    “Salvini’, Il Salvatore als U wilt, ‘De Redder’, lat het gezegd zijn met een zekere zin voor overdrijving. Zoals gebruikelijk in dit - na Vlaanderen - het heerlijkste land ter wereld. ‘Il Cavaliere’, Berlusconi dus, de ridderlijke, heeft zijn tijd gehad, maar is nog niet helemaal aan de horizon verdwenen, of daar is Il Salvatore reeds, als de Prins op zijn witte oaard…. Zo een klein beetje met iets van Marine La Plume, Geert Wilders en Tom VanGrieken samen.

    In dit door Goed en Klein Pierke verlaten landelijk gebied is het bijlange zo erg niet als hieronder beschreven. Uren in de omtrek is er geen industrie, buiten was ambachtelijke olie- en wijnpersen. Heel het de bosrijke hevels die doorlopen tit in Toscane, ja zelfs bijna tot Firenze, is beschermd natuurgebied. ‘Vietato di Caccia’ – Verboden te jaten’ - staat er om de 20 meter… Sedert de crisis van 2008 draait het toerisme er op ralantie en dus is de streek qua bewoners aan het leeglopen. Op de verwaarloosde velden zijn alleen nog hoog-bejaarden aan het werk: de jeugd is er vanonder getrokken, naar de steden in het Noorden. Waarvan ze terugkomen, eenmaal op pensioenleeftijd, om voor de oude mama of de oude papa te zorgen. E, om tussen de vele bijeenkomsten op het dorpsplein, het werk in de velden over te nemen.

    Iedereen is hier even arm. Arm maar proper. En vooral zeer Christelijk gebleven, tot de communistische burgemeester toe, die naar jaarlijkse gewoonte, voorop loopt in de Sacramentsstoet. Hoe zouden de horden op Sisilië aangespoelde bootvluchtelingen hier dan aarden? Hier valt niet te ratten, zelfs de slanen trekken verder naar beneden…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

     

    Over dit nieuw en heerlijk azuurblauw Vaderland:

    Italië is op! Binnenkort ontploft de boel! Probeert de Lega Nord met behulp van de Italianen de regering af te zetten?

     

    *

    Matteo Salvini, de leider van Lega Nord, wil 28 februari proberen om met behulp van de Italianen de regering ten val te brengen. Italië is op! Iedere dag zijn er roofovervallen, gepleegd door illegalen uit Afrika en Roma, Sinti en Roma stelen de stroomleidingen van de spoorwegen om aan het koper te komen. Ze verbranden de leidingen om het isolatiemateriaal te smelten, de dioxine bevattende rook vernevelt dan de grote steden (als je de beelden op de tv ziet ben je sprakeloos).

    Ondernemers staken hun activiteiten, omdat zij meerdere malen werden overvallen, de woningen van Italianen worden regelrecht bezet als ze boodschappen gaan doen. Ze komen terug en treffen Roma, Algerijnen of Egyptenaren in hun huizen aan. De politieagenten mogen niet hard ingrijpen, anders worden ze door de eigen staat aangeklaagd. Ze hebben geen geschikte uitrusting en soms ontbreekt het aan geld om de patrouillewagens vol te tanken met benzine. De regering verandert de wetten ten gunste van de criminelen. Iedere illegale immigrant kan doen en laten wat hij wil. Delicten – let op – “door vreemdelingen” worden niet meer consequent vervolgd, zie bijvoorbeeld ook de laatste voetbalrellen in Rome, zelfs tv-presentatoren zeggen openlijk dat het niet meer lang duurt voordat de boel ontploft en de bevolking is het helemaal zat.

    Lega Nord

    Bron:
    www.netzplanet.net
    Auteur: Mario Panizza

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

     

    Sedert eergisteren is hier het voorjaar ingezet. De paar dagen ‘Maartse Buien’ met de nukkige vlawinden uit de Alpen, hebben we einde vorige week gehad. ‘Primavera, c’è!’ wensen de winkelende huisvrouwen elkaar toe. Van 6 uur in de morgen klinkt rondom rond het vogelenkoor, als wilden ze de zon rapper boven de kim doen klimmen. ‘De Morgenstemming’ van Grief, wilt U zeggen? Ja, inderdaad, dat heeft er iets van weg, maar ook hier is het origineel duizend maal beter dan de kopij….Een mens zou hier heilig worden, voordat hij het zelf weet…. Felix Timmermans kon daar veel beter mee weg. Urbanus zou dat ook kunnen, want die maakte ook zo van die tekeningetjes zoals die leefden in hun verbeelding.

    Uitkijkend over de vallei in de verte beneden, klinkt ’s avonds galm op wedergalm, het zingen van de merelaan.’t Zijn lijk Davids psalmen, ’t is lijk orgeltaal… ‘Sunset’ zeggen de Engelsen, hier spreekt men van de ‘Pendante’, het in de zee zien zakken van de zon … ‘Skol’; zeg ik dan tegen mezelf, bij de 3de Leffe Bruin, nog even voor het slapengaan.

    Iedere morgen komt ze – Laura - weer op, in de ‘Levante’, en dat verwachtingsvolle hangt ook in de lucht met de rijzende hoop van de broederpartij van Het Vlaams Belang. Salvini il Salbatore del’ Pätria….De Pegida-Beweging is hier reeds volop in de praktische uitvoering ervan. Er beweegt iets ten goede, want, om het met de woorden van Eisenhouwer te zeggen, in ‘de zachte onderbuikvan Europa ’… is de dreiging van Het Beest angstwekkend voelbaar.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    28-02-2015, 11:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    27-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2426

    *

    Vrijdag 27 februari

    Zon 7u32-18u20

    H Leander

     

    *

    .

     

    Voor bepaalde politici

    .

    Is de strijd al gestreden…..

    *

    INLEIDING

     

    Eenmaal Burgemeester, zit het er voor de meeste polletiekers dan ook dik op. Ze zijn Minister geweest, of Volksvertegenwoordiger en zijn dus een hel stuk binnen geboerd. De rest is nu ook genieten, lintjes knippen, paraderen in de volksgunst met de driekleur rond de buik, en vooral geen fouten maken.

    BDW is een tacticus buiten categorie en hij heeft voor het eerst in de Geschiedenis van de Parijse Coburgkolonie, de bakens op de juiste plaats gezet. De Vlaamse “Reconquista’ is ingezet. Met tijd en met boterhammen met veel choco kan hij het zelfs nog tot President brengen, moest Geert Wilders het ondertussen met zijn leven hebben moeten bekopen. President van de Herenigde Vrije Republiek der Lage Landen. Het staat veel veel sjhieker op iemands grafzerk dan het nederige AVV-VVK. In afwachting, houdt hij het – met een teken van zijn hand - voor bekeken. De strijd is gestreden en de rest voor de Reinigingsdienst van ’t Stad.

    *

    *MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    https://rechtsactueel.files.wordpress.com/2015/02/verbod-pegida-bart-de-wever.jpg

    *

    Bart De Wever verbiedt PEGIDA-betoging, PEGIDA gaat maandag toch betogen

    *

    Bart De Wever heeft vandaag aan PEGIDA Vlaanderen laten weten dat hun manifestatie van maandag e.k. om 20 uur op het Conscienceplein verboden wordt. Er worden daarvoor een heleboel drogredenen ingeroepen, de ene al gekker dan de andere; zo zou de manifestatie een ‘aantrekkingspool zijn voor tegenmanifestanten’. Ja, dat kan best zo zijn; en wat dan nog? Een vreedzame bijeenkomst kan enkel verboden worden indien er geweld zou uitgaan van de deelnemers zelf, niet omdat mogelijke tegenbetogers zouden kunnen opdagen. Als De Wever daar echt voor vreest, dan moet hij elke kant zijn eigen parcours of plek geven, en dan is het de taak van de politie, elke partij haar eigen plek te geven en beide uit elkaar te houden. Als de Antwerpse politie denkt dat niet te kunnen, dan kan men de reserve van de federale politie te hulp roepen; en als die het niet kunnen, dan kan zelfs het leger ingezet worden.

    PEGIDA laat dan ook vandaag in een persbericht weten, dat het toch zal manifesteren:

    “Vandaag werd aan Pegida Vlaanderen officieel gemeld dat de betoging van 2 maart op het Conscienceplein te Antwerpen wordt verboden. Dit reeds voor de derde keer op rij!

     

    De argumentatie van het stadsbestuur omvat, kort gezegd, dat er teveel gevaarlijke groepen zouden onderdeel uitmaken van onze manifestatie en dat dit eveneens een aantrekkingspool zou zijn voor moslimextremisten en links-radicalen. Ze vinden het risico op confrontaties te groot.

     

    Pegida Vlaanderen vindt dit een belediging aan het adres van onze organisatie en aanvaardt bijgevolg de weigering niet!

    Wij willen en zullen vreedzaam demonstreren, ook al is er nu dit verbod. We zullen daarbij elke confrontatie met mogelijke tegenbetogers consequent uit de weg gaan.

     

    Het argument dat we een aantrekkingspool zijn voor extremisten uit links-radicale of islamitische hoek lijkt ons nogal evident. Daardoor bestaat onze organisatie juist: omdat we weigeren ons te onderwerpen aan de islam of aan het linkse multicultureel dogma. Ons verbieden deze mening te uiten, juist omdat ze mogelijks weerstand oproept vanuit die hoek is, ons inziens, een bewijs dat ons stadsbestuur, met Bart De Wever op kop, bang zijn van de islam en van links.

    Zij bewijzen op overtuigende wijze dat Pegida Vlaanderen gelijk heeft, waarvoor nu reeds onze dank!

     

    Ondanks dit verbod zullen we toch blijven oproepen om de betoging van 2 maart om 20 uur op het Conscienceplein te laten doorgaan.

    Pegida Vlaanderen wijkt niet voor de islam en zal, vreedzaam en beschaafd, zijn mening uiten.

     

    We weten wat de risico’s zijn, maar arrestaties en boetes zullen ons niet weerhouden om op te komen voor de vrije meningsuiting en tegen de islamisering. Tevens zullen we strijdvaardig blijven opkomen voor het behoud van onze Europese waarden, normen en tradities.

     

    WIJ ZIJN HET VOLK!

    Rudy Van Nespen, Namens Pegida Vlaanderen”

    *

    UITLEIDING

     

    Dat de Heer Burgervader nu bij het horen van deze beslissing, niet verwonderd doet: hij heeft mogen spreken, en nu is het weer onze beurt. Er kome er van wat wil, want we weten: de wereld kijkt naar ons.

    Doodgezwegen worden is wel het ergste wat vrijheidsstrijders kan overkomen. We zullen dus doorgaan en verder ‘radicaliseren’.

    Het zijn nu eenmaal de tijden waar er naar hartenlust kan ‘geradicaliseerd’ worden. Het Beest wordt daarvoor zelfs nog dik gesubsidieerd, al blijkt het bij nader toezien zekerlijk niet te gaan om ‘kansloze jongeren’. Cultuur kapot kloppen, koppen knippen: het is allemaal in naam van hun ‘Geloof’. Want beelden van meer dan 3.000 jaar oud, blijken bla-bla-bla ineens afgoderij te zijn. We sturen er, op veilige afstand, zelfs een 30-40 tak boiuffers op af! Want voor ‘ontwikkelingshulp’ zijn er centjes zat!

    In gans het Avondland bewijst Pegida op een zeer aanschouwelijke wijze dat onze Grote Verstanden Europese Natie(Nazi?)-Leiders geregeerd hebben tegen de wil van het Volk. Niettegenstaande de verkochte media daar alles aan doen om de zegeningen van de ‘verrijking’ uit te dragen.

    Daarvoor deze oproep. Wij willen ons kunstpatrimonium niet te zien in stukken slaan met voorhamers. Wij willen onze vrouwen als wandelende sieraden in de straten zien. Wij willen, terwijl we een pintje drinken op een terrasje, niet in elkaar geklopt worden door een wrokkige Rammadammer. Wij willen geen ‘zedenpolitie’ die overal speurt naar ‘godslasteringen’ om hun executie-spektakels te illustreren. Wij willen onze kerken niet veranderen in festival-bijeenkomsten voor drugs en drank. Wij willen geen kontheffers zien in oonze straten en op onze pleinen, kop tegen de grond in aanbidding voor Het Beest. Wij willen rustige steden, waar het goed is om leven, en wij wensen nog meer een platteland waar het nog beter is.

    En neen, ook wij zien zekerlijk niet zo graag de para’s zo opzienbarend paraderen in de straten, wetend dat en vrezend dat ze op ieder moment kunnen bezwijken onder een regen van kogels van de rondsluipende Beesten. Of de lucht ingaan door een achteloos achtergelaten bomauto. Wij willen integendeel dat dagelijks volle charters opstijgen in Melsbroek, de militaire vlieghaven, bestemming Sahara Centraal voor zij die willen op dieet gaan, en met bestemming een van de 2 Polen, om daar de opwarming van de aarde te gaan verhelpen door consumptie van de teveel door hen geproduceerde schadelijke uitstootgassen.

    O Dio Mio! Konden ze maar door veel te schelden zichzelf oplossen in de stratosfeer!

    *

    Pegida wil gewoon de zekerheid, dat we ons eigen land voor onze eigen mensen kunnen houden. Zodat de werkloosheid grotendeels opgelost kan worden. Wij willen geen exotische ‘verrijkingen’ van alle kleuren en slach, want Vlaanderen heeft in het verleden genoeg bewezen genoeg rijkdom te bzitten, zodat die zelfs kon/kan geëxporteerd worden. Daar dienen de ‘transfers’ voor, en daar hebben de Missionarissen bij de Zwartjes hun leven aan opgeofferd…. Materiele zowel als spirituele rijkdom in overvloed!

    En wie het anders ziet, mag zich gerust inschrijven als ‘reisleider’ bij die chartervluchten.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    27-02-2015, 10:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    26-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2425

    *

    .

    *

    .

    .

    Willen de Heren even bij de les blijven, AUB?

    *

    INLEIDING

     

    Minister Muykers (!): zou die werkelijk zo krap bij kas zitten? Het kost toch maar enkele Euro’s om een deftige naam te kopen. Muiten is een slecht voorbeeld. Muiken ook. Een Crembo hebben we al, maar een Muiltiko moet nog kunnen!

    Heel de situatie rond die ‘dienstenchecks’, ‘maaltijdchecks’ of andere checks: dat is toch pure valsmunterij en fiscale muilentrekkerij?

    Vroeger hadden we bankbriefjes, in exclusiviteit uitgegeven door de Nationale Bank met daarop gedrukt; ‘De namaker wordt door de Wet met dwangarbeid gestraft’. Vroeger ook dansten de sydicaten van de ene voet op de andere, dat alle verloning met geld diende te worden vergoed, en niet bijvoorbeeld met broodbonnen uitsluitend bestemd voor de bakkerij van de patroon. Iedere werkgever, groot of klein, diende een sociale boekhouding te voeren voor de loonberekening, met daarop de individuele RSZ-afhouding en de bedrijfsvoorheffing op de lonen/ Dat was allemaal relatief eenvoudig, en sociale secretariaten bestonden nog niet. Ik weet drommels goed waarover ik spreek.

    Nu mag zelfs een hond met een hoed op geld, lees dienstenchecks drukken en verkopen met sterk gereduceerde op helemaal geen afhoudingen. Integendeel: dat soort ‘bezoldiging’ moet niet eens meer worden aangegeven bij de Belastingen, maar de ‘aankoop’ van die dingen mag wel van bij de ‘werkgever’ van zijn belastbaar inkomen worden afgetrokken.

    Anders gezegd: mits een hele rompslomp aan administratie, is alle zwart werk nu wit geworden. Maar dan in ’t naamloze wit, ongezien, ongekend, in ’t zwart dus! Maar ’t is ‘Copy Right’, ‘Imprematur’ en politiek zeer correct….

    Komt daar nu bij, dat de Islamisering op die manier stoemelings kan doorgedrukt worden. ’n Beetje foefel met de leefloon, ’n beetje foefel met het kiendjesgeld, en veel foefel met de dienstenchecks! Cobrgland is het Land van hun toekomst. De nicab? De boerka? De hoofddoek? Alles is, van de wiedg tot het graf, kwestie van wennen!

    Dus worden er Gestapo-praktijken ingezet: de uitlokking. Kan de burger, de ondernemer, nog handelen in volle vrijheid? Maar man toch! Dat is iets voor boskabouters. We doen lekker wat Big Brother wil, en daarmee doef!

    En daarmee houdt onze Vlaamse Regering zich onledig! Peren moeten we vreten, terwijl we verzot zijn op appelen. We vragen brood en de Overheid geeft ons stenen!

    En wat als ze de lucht nu eens volhingen et drones? Een blanke kuisvrouw zien binnengaan bij een oud vrouwtje. Seffens alarm op den buro bij de Muitiko, de twee partijen met loeiende sirenes gaan oppakken, en in speciale daartoe op te richten werkkampen opsluiten.

    Een prachtig systeem, dat zelfs nauw aansluit bij de ruilhandel die opnieuw ingang vindt in Denemarken. Dank zij die geweldige Euro en de witte neger van de negatieve ineresten, moeten de bedrijven nu betalen om hun facturen door hun klanten bij een bank te laten betalen. Vandaar de overstap: bedrijf I verkoopt 100 afgewerkte producten aan Groothandel II, tegen vergoeding van 25.000 Kgr bintjes 1ste kwaliteit. Bedrijf I verkoopt die dan met winst aan Kleinhandelaar III, IV en V, tegen weer een ander product, handdoeken op kookpotten bijvoorbeeld, waarmee ze dan hun personeel kunnen betalen. Dat systeem is eeuwenoud, en heeft altijd goed gewerkt!

    Alleen in de wereld van Het Beest was dat niet nodig. Daar beroofde en vermoordde Bedrijf I, al de volgende stappen, en het personeel, dat waren slaven, en die hoefden niet te worden betaald…

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10997

    *

    Heksenjacht tegen ‘discriminerende’ dienstenchequebedrijven

    *

    Tom Van Grieken maakte gisteren in het Vlaams Parlement duidelijk dat hij niet wil weten van de plannen van de Vlaamse regering om vermeende ‘discriminatie’ bij dienstenchequebedrijven aan te pakken via praktijktests.

    Uit een anonieme rondvraag van het (door de Vlaamse regering gul betoelaagde) Minderhedenforum bij 251 bedrijven die met dienstencheques werken, zou blijken dat twee op de drie dienstenchequebedrijven gevolg geven aan een vraag van klanten om geen 'allochtone poetsvrouw' te sturen. Gisterennamiddag werd hierover in het Vlaams Parlement gedebatteerd.

     

    Praktijktests

    Na publicatie van de resultaten van de rondvraag in de kranten toonden alvast drie partijen (SP.a, Groen en Open VLD) zich meteen voorstander van de organisatie van zogenaamde ‘prakijktests’ door de Vlaamse overheid . Prakijktests komen erop neer dat via anonieme telefoontjes (‘mysterie calls’) gecontroleerd zou worden of de firma’s inderdaad bereid zijn om in te gaan op een dergelijke vraag van hun cliënteel. CD&V en N-VA stonden aanvankelijk op het standpunt dat weliswaar werk moet worden gemaakt van een aanpak van discriminatie, maar dat het eerder de sector zelf was die aan ‘zelfregulering’ moet doen. CD&V herriep op de dag van het debat in het Vlaams Parlement echter dit standpunt door een persbericht eveneens anonieme controles te bepleiten. Ook N-VA bleek tenslotte op de kar te springen van de heksenjacht tegen vermeende ‘discriminatie’. Tijdens het debat in het Vlaams parlement kondigde minister Philippe Muyters (N-VA) immers aan dat “we krachtdadig moeten optreden tegen discriminatie” en dat hij zou laten onderzoeken of praktijktests juridisch mogelijk zijn.

    Stasi

    Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken reageerde scherp op de houding van Muyters en de andere partijen: “Partijen, die in andere gevallen steeds voorstander zijn van meer preventie en meer sensibilisatie, zelfs als het gaat over de aanpak van de meest barbaarse moslimterroristen, roepen nu plots in koor om anonieme controles. Ze willen een soort van spionnen of Stasi, die moeten nagaan of een bepaald bedrijf toch maar niet zou discrimineren. Een bedrijfsleider die gewoon de voorkeur van een klant voor een bepaalde schoonmaakhulp inwilligt, die moet keihard worden aangepakt, maar haatpredikers die de wapens willen opnemen tegen ons, het Westen, die moeten een brochure krijgen. Ik vind het allemaal te gek voor woorden. Ik heb wél alle begrip voor oude dametjes die een poetshulp van hier prefereren, kwestie van ook eens een babbel te kunnen slaan of samen een koffie te drinken. ”

    Klant koning

    “Noem me ouderwets”, zei Tom Van Grieken, “maar thuis hadden we een bescheiden winkel, en daar gold de regel dat de klant koning is. Een bedrijf dat ingaat op de wens van de klant, wat de beweegreden ook moge zijn, doet gewoon zijn job. Als een klant een appel wil en geen peer, moet dat bedrijf dan zijn klant verplicht een peer aanbieden?

    Dat zou absurd zijn, en dat geldt eens te meer als het een poetshulp betreft, want in onze ogen moet een Vlaming gewoon baas blijven in zijn eigen huis.”

    *

    UITLEIDING

     

    Zouden de Dames & Heren Verlichte Grote Verstanden nog niet doorhebben, dat blanke kuisvrouwen ook graag ’n centje bijverdienen? Dat nu niet langer de vreemden, maar het ‘Eigen Volk’ zal gediscrimineerd worden? Sorry, alleenstaande moeder met twee kindjes, kilometers onder de armoegrens, maar ik moet van de Muitiko dat schepsel daar gedrapeerd in lakengoed, met misschen wel daar onder de klassiek geworden bommenbordel, man of vrouw? voorrang geven.

    Mag ik tot slot nogmaals, voor de tweede maal in dezelfde week, de hoofdtoon belichten van de Italiaanse pers over de dingen des levens die werkelijk belangrijk zijn? En neen, het gaat ook deze keer NIET over de Italianen die (met reden) vandaag Rotterdam zouden kunnen teisteren. Zie dus nu, voor U afsluit, de afbeelding hier bovenaan Om de ondertitels te begrijpen, moet U niet eens Italiaans verstaan….

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    26-02-2015, 17:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2424

    *

    Donderdag 26 februari

    Zon 7u34-18u18

    H Machteld

    *

    .

    .

    Onze dagelijkse ochtelijke oefening: yoga is good for you!

    *

    INLEIDING

     

    Net als bij de Jos – schrijft hij toch, maar ik geloof hem niet – wil ‘Broeder Ezel’ bij mij ook zo goed niet meer mee als hij pleegde, in Het Licht van Vroeger Dagen…..

    Franciscus van Assisi, die ooit voor de vogeltjes redevoeringen afstak in de eeuwig zingende bossen van Assisi, was nog maar half zo oud al ondergetekende, en was al tot op de draad versleten. Hij is nochtans een man naar mijn hart, al ware het maar voor zijn voetreis en al zingend en bedelend naar Rome, samen met een tiental van zijn volgelingen. Zij gingen naar de Paus, om erkenning te vragen voor hun Orde van de Kleine Man. Maar in het Vaticaan trokken ze hun neus op voor het rare luchtje dat opsteeg uit hun ruwe paardenharen pijen. Hadden ze de nacht tevoren, om niet onder de sterren te moeten slapen, toch wel doorgebracht in een varkensstal, tussen de varkens, want geld voor de ‘albergo’ hadden ze niet. En elders was er ook geen plaats voor hen.

    Lang geleden, heel lang geleden, in de tijd bijna toen de dieren nog spraken, konden wij dat ook hé, Jos, wat die juffrouw van die afbeelding hierboven demonstreert. Nu zou het onze dood zijn, tenzij wij de inname van de dagelijkse dosis drugs drastisch zouden doordrukken.

    Ik hoop maar, dat er bij aankomst bij Sinte Pieter,, geen drugscontrole gebeurt. Anders zouden wij heel zeker alletwee gebuisd zijn!. Tenzij wij van nu voort beginnen oefenen met De Peer van Pollentier…..

    *

     

    *

     

    UITLEIDING

     

    Ik rook al jaren niet meer. Ik drink met mate en naar de vrouwen lopen was nooit ’n specialiteit in huis. De dagen, de tragen, gaan steeds rapper en die beperking tot 24 uur is er gewoon teveel aan. Ik wil een syndicaat oprichten, om er niet langer 240 maar 48 van te maken. Zo dat er een nachtje bijkomt om te slapen, zonder dat ik niet moet dromen van een pannenkoek die dwarsdoor gebakken en gemoslimiseerd, terug tuimelt in de brandend hete koekenpan.

    Voor wie gisteren na Terzake, al die oudjes heeft bezig gehoord over de Meidagen van ’40: mij hebben die geen goed gedaan. Als kind heb ik ook staan glarieogen naar de zingende en stappen dreunende rijnen frisse jonge mannen, die wilden ‘gegen Engeland, Engeland, fahren’. Natuurlijk moest er ‘gevaren’ worden, wilden ze aan de overkant van Het Kanaal geraken, lachten we toen onder elkaar. Als het maar dàt was. Ik was die dagen bijna vergeten, maar inderdaad, er werd snoep en chocolade uitgedeeld, waarvan men zei dat die vergiftigd waren, wat helemaal niet waar bleek te zijn. Als “Hümmelchen’, drager van een langs vooraan als een schuurdeur openklappende knielange broek, mocht ik zelfs op hun schouder paardje rijden!

    Dat soort zacht-droevige herinneringen, verdrongen door ordeloos gemaskerd gespuis die zwaaiend met zware wapens weer een paar honderd Koerdische Christenen heeft gevangen genomen, zijn in deze nachtmerrie versmolten om een eigen leven te gaan leiden.

    Bij de morgenkoffie, maar nog in pyjama en dus zonder yoga, zat ik na te denken: hadden we nu maar zo’n aantal flink gedisciplineerde kolonnes zingende soldaten achter de hand die niet ‘gengen Engeland’, maar ‘tegen Het Beest’ wilden gaan vechten, dan had ik mij deze morgen geen slappe pannenkoek hoeven te voelen….

    Maar zie, het doet me plezier te zien dat de Jos z’n dple al heeft overwonnen. ’n Hele kerel, die Jos! Het Beest is nog niet klaar met ons!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    26-02-2015, 11:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2423

    *

    .

    *

     

    Mummmies zijn een eenmalige kost

    .

    Daarna stoppen de dotaties……

    *

    INLEIDING

     

    Natuurlijk is er geen crisis in Laken. Ze slapen daar in warme donsdekens, niet in koude lakens.

    Het soevereine volk echter, nota bene in een der rijkste gouwen ter wereld, leeft met de broeksriem tot tegen de ruggengraat aangetrokken. Alleen de politiekekers en ja, natuurlijk ook de ‘jet set’ leeft er op los. Na ons de zondvloed is beider leuze!

    Ik zie onze oerdegelijke Christelijke Beschaving als een pannenkoek wentelen in de lucht, handig opgevangen door de zwart gemaskerde kok in groene chirurgenkledij, om totaal omgekeerd terug in de pan terecht te komen. Van smeuïge vloeibare deeg met de gekende ingrediënten, tot zachte ronde schoenzolen met harde gebakken randen, stuk na stuk opgediend voor de neus van mensen die snakken naar diepgang en cultuur.

    Straks liggen we als man allemaal – verplicht onder de sharia – met onze kont omhoog en wordt de tijdrekening van 2015 teruggedraaid naar ergens het Allahhu Akbar Jaar 1400 en centiemen.

    In Laken echter zullen de feestjes wel blijven doorgaan. Maar dan zonder de obligate Kardinalen en andere Hovaardighedisbekleders, want die zullen al lang vervangen zijn door Sjeiks, Sultans en Kaliefen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10996

    *

    Geen crisis in Laken

    Dat de koninklijke familie de belastingbetaler handenvol geld kost via de royale dotaties wist u al. Nu blijkt bovendien dat de familie Saksen-Coburg ook aan Defensie jaarlijks zo’n 2,2 miljoen euro belastinggeld kost.

     

    Barbara Pas die de cijfers bij Defensieminister Vandeput (N-VA )opvroeg, kwam te weten dat de koninklijke familie zich laat bijstaan door 34 militairen, van wie 9 officieren. Zo worden zowel de ‘secretariaten’ van prins Laurent en prinses Astrid als het jacht van Albert bemand door militairen en worden de chauffeurs van de koninklijke familie betaald door Defensie.

     

    Opvallend is dat er een forste stijging waar te nemen is in de kostprijs van al dit personeel. Waar in 2013 de jaarlijkse kost 2.073.000 euro bedroeg, steeg dat in 2014 tot 2.250.000 euro. Een stijging van bijna 10 procent dus. “Terwijl de regering de lonen bevriest door een indexsprong, kan de pret in Laken blijkbaar niet op”, reageert Barbara Pas.

     

    Broeksriem

     

    Pas wijst bovendien op de enorme dat het Hof alleen al via de Koninklijke dotaties een enorùme kostprijs heeft. Zo ontvangt Koning Albert nog steeds jaarlijks 931.000 euro zakgeld en wordt prins Laurent jaarlijks 300.00 euro toegestopt. Maar ook Filip en Mathilde zullen de broeksriem niet moeten aanhalen: Zijne Majesteit ontvangt jaarlijks 11.55 miljoen euro om zijn koninklijke plicht te vervullen.

     

    “In plaats van de belastingbetaler via indexsprongen en BTW-verhogingen nóg verder uit te melken, wordt het hoog tijd dat de geldstroom naar dit koninklijk circus definitief wordt stopgezet. Dat hiermee zowat het laatste bindmiddel van deze kunstmatige staat verdwijnt, is mooi meegenomen,” besluit Pas.

    *

    UITLEIDING

     

    Er is maar één manier om ondeer uit die bedreigingen en die koekendoosromantiek te geraken, en dat is hetzelfde als er kort na 1789 met het Fran se koningenspaar gebeurde. Alles wat toen goed was voor het Volk, is dat nu ook nog.

    Hierna zal de Koninklijke Crypte wel volzet zijn, en kan de volksdevotie omgeleid worden van de levenden naar de doden. Af en toe kaarsjes branden zal heel wat minder kosten dan dotaties toedragen. En het schept toch ook n band?!

    Hun kastelen en paleizen zouden moeten afgebroken worden. Anders bestaat het gevaar, dat ze door de familie Van Rompuy in beslag worden genomen….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    26-02-2015, 07:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    25-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2422

    *

    .

    *

    .

    Exhibitionisme onder de Sharia

    *

    INLEIDING

     

    Het eigenaardige van onze drie geweldige Duitse Herders is, dat ze gevaren horen en zien, waarvan wij meestal totaal onbewust zijn. Zo liggen er twee buiten in die vliegende storm, maar de sterkste ligt als een teddybeer aan mijn voeten. Hij slaapt, met de ogen wijd open. En af en toe spitsen zich zijn oren nog iets meer dan normaal. Veel later hoor ik dan ook de zoveelste lijnvlucht, die net boven ons hoofd, de daling naar Rome inzet. Waarop de hond met zijn ogen naar mij uitzendt: ‘alles is rustig’, zoals De Nachtwacht doet op dat beroemde schilderij van Rembrandt. In absolute stilte. Bedoeld voor de goede verstaander.

    Doen die honden aan voorspellingen? Zou het niet weten, want dat zijn dingen die alleen leven in de hondenwereld. Daar zijn wij, mensen, op een paar uitzonderingen na, niet voor uitgerust.

    Hieronder is er, bij monde van E.J. Bron, zo eentje met van die speciale antennes aan het woord. JaJa, dat lijnvliegtuig onzichtbaar hoog in de lucht, zou wel eens in stukken uiteen gespat, op onze kop kunnen vallen. Omdat precies op dat toestel die uit Istanbul in Turkije, het buurland van Syrië, teruggekeerde Beest zat, met in zijn onderbroek een kurkdroge lading syntex, die dus deze keer geen dienst weigerde. Een ongeluk zit soms in een klein gaatje, en de menselijke anus is daar best geschikt voor….

    Of vegen we gewoon ons g*t aan dat soort waarschuwingen?

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    De Derde Wereldoorlog – de voorspellingen van de zieners komen uit.

    *

    Strijders van de terreurmilitie “Islamitische Staat” hebben zich nu ook in Libië genesteld en richten zich nu op het oude continent. Dat werd afgelopen weekend door de persbureaus gemeld. Wat mij daarbij vooral zorgen baart: daarmee is opnieuw een van de voorspellingen betreffende de Derde Wereldoorlog uitgekomen:

     

    Nu paraderen de ISIS-strijders met Toyota-konvooien met brandende koplampen ook door Libië. Hun duivels geënsceneerde strandvideo van de massale onthoofding van christelijke Egyptische Kopten was een boodschap aan Europa: “Wij zullen Rome veroveren”, verkondigde een van de gemaskerde mannen en wees met zijn dolk in de richting van de zee.

     

    Zeven maanden nadat de zelfbenoemde kalief Ibrahim alias Abu Bakr al-Baghdadi in Mosul zijn “islamitisch kalifaat” uitriep, staan zijn aanhangers nu aan de zuidelijke Middellandse Zeekust. Hen scheiden nog slechts enkele honderden zeemijlen van het oude continent.

     

    Een ISIS-piraterij op de Middellandse Zee zoals die voor de kust van Somalië is denkbaar. “snelle boten zouden vissersboten, cruiseschepen, kleine handelsschepen of de kustwacht kunnen aanvallen om gijzelaars te nemen en losgeld te vragen”, waarschuwt het Italiaanse ministerie van Defensie.

     

    Wat mij echter verontrust, is dat plotseling een voorspelling van zieners heel dichtbij is gekomen, die tot voor kort gold als uitwas van fantasten: Rome wordt veroverd, burgeroorlog in Italië, de paus vlucht.

    Daarbij moet ik opmerken dat ik voor mijn boek “Aan de vooravond van de Derde Wereldoorlog” ongeveer 500 voorspellingen van zieners heb geanalyseerd en daardoor een afloop van de gebeurtenissen, die tot de Derde Wereldoorlog leiden, heb geschetst. Ik wil hier graag kort aandacht besteden aan enkele van deze voorspellingen:

     

    Voor het uitbreken van de Derde Wereldoorlog zullen volgens de zieners de volgende gebeurtenissen plaatsvinden: Duitsland wordt herenigd. Het communisme in de Sovjet-Unie mislukt. De strijdkrachten van de VS en de USSR trekken zich terug. Het Duitse leger wordt gereduceerd. Zware onlusten op de Balkan, vooral in Joegoslavië. Economische crisis in het Westen en een wereldwijde beurs- en bankencrash (2008/2009). Spanningen en oorlogen in het Midden-Oosten. Tot zover is alles uitgekomen.

     

    Dan volgen: Burgeroorlog in Italië en Frankrijk. Straatgevechten in Parijs, de stad staat in brand. In Rome komt het tot de vervolging van en de moord op priesters, de vlucht van de paus. Mijn vraag luidt dus: Is ISIS hier de acteur die ervoor zorgt dat de voorspellingen uitkomen?

     

    Hieronder nog een kort overzicht van hoe het volgens de zieners verder zal gaan:

     

    . Er vindt een Midden-Oostenconflict onder betrokkenheid van de VS plaats

    . Als wraak wordt het centrum van New York met meerdere kleine bommen atomair verwoest

    . Korte tijd voor de wereldoorlog zal de macht vast in handen zijn van radicaal links

    . Bijna direct voor de zullen binnen korte tijd miljoenen vreemdelingen uit het oosten en het zuidoosten onze landen overspoelen

    . Op het hoogtepunt van de Italiaanse burgeroorlog marcheren de russen door Oostenrijk naar Italië. Vooral Karinthië is hiervan de dupe. Door de bezetters wordt het vee van de boeren afgepakt. Nog geen grotere gevechtshandelingen

    . Op dat moment heftige burgeroorlogen in Italië en Frankrijk. Brute vervolging van alle geestelijken, massamoorden, gewelddadige plunderingen. Bedreigde gebieden: Karinthië, Tirol, Vorarlberg; alle gebieden van Zwitserland

    . Rome en Parijs zullen in het kader van revolutie en oorlog verwoest worden

    . Russische troepen trekken Duitsland binnen en Derde Wereldoorlog

    Bron:
    http://info.kopp-verlag.de
    Auteur: Peter Orzechowski

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

     

    Natuurlijk wordt de soep niet zo warm gegeten als ze wordt opgediend. Maar dat belet niet, dat men het altijd weer probeert met van langs om kokender soep. .

    En op een goede keer (!) krijgt men de kokende bouillon op zijn schoot. En moet men op de blaren zitten…. Met kokende soep gaat dat nog. Men gaat er niet aan dood en men verliest er de kop niet bi. Met Het Beest op de schoot, zoals nu, zijn de risico’s heel wat groter.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    25-02-2015, 17:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2421

    *

    .

    *

    .

    Ravage op een Joodse Begraafplas?

    .

    Is heel zeker het werk van ‘Extreem Rechts’.

    Zeg dat Hollande dat gezegd heeft!

    *

    INLEIDING

     

    We maken het allemaal dagelijks mee: het demoniseren in de media van al wat niet Slinx is. Dat moet grotendeels de schurkenstreken toedekken van de ‘vriendjes’. Zie ‘De Mosselpot’ van daarstraks: windmolens en mosselbanken, om er zelf beter van te worden.

    U leest hieronder hoe Fançois Hollande op zijn bek zou moeten gaan, maar dat juist niet doet, omdat de rest van het verhaal doodgezwegen wordt.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.bloggen.be/roeland/

    *

    De grafschennis van Sarre-Union (Elzas) en anderen.

    *

    De grafschennis van Sarre-Union (Elzas) en anderen.xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    In de nacht van 12 op 13 februari jl. krijgt het joods kerkhof van Sarre-Union (Elzas) het bezoek van vandalen. Ze vernielen naar hartenlust de zerken van een 300-tal joodse overledenen.

    Alle politiekcorrecte registers werden opengetrokken. Een onderzoek was zo goed als overbodig, want de daders waren sowieso in de rechts-nationalistische hoek terug te vinden.

    Met de snelheid van het licht waren Hollande (PS) en Valls (PS) erbij om de ‘antisemitische’ (lees: extreemrechtse) barbarij aan te klagen. Philippe Bies, de niet onbesproken socialistische volksvertegenwoordiger voor de Bas-Rhin, kon niet nalaten een groot deel van de plaatselijke bevolking a priori te stigmatiseren: “Het kan een toeval zijn, maar hier stemmen 41% van de kiezers voor het Front National”! Enfin, de man wist vanwaar de wind kwam.

    Enkele dagen later gaat het gerecht over tot de aanhouding van vijf minderjarigen uit de gemeente, kinderen en kleinkinderen van enkele plaatselijke notabelen. Uit de eerste verklaringen blijkt dat ze uit louter ‘plezier’ handelden en dachten dat het kerkhof niet meer in gebruik was.

    Gisteren kwam de waarheid dan aan het licht. De aangehouden jongeren - tussen 15 en 17 jaar - zijn geen sympathisanten van de man met het snorretje, wel van de extreemlinkse ANTIFA. De 17-jarige ’ leider van de band’ - kleinzoon van de plaatselijke prefect - wist zijn antisemitische gevoelens niet onder controle te houden.

    ‘l'Alliance Générale contre le Racisme et pour le respect de l'Identité Française et chrétienne’( l’Agrif), van de gewezen FN-volksvertegenwoordiger Bernard Anthony, heeft dan ook een klacht voor racisme ingediend. L’Agrif verdedigt de belangen van alle Fransen - ongeacht hun geloofsovertuiging - en is al meer dan twintig jaar actief in de identitaire beweging. En het FN vraagt het ontslag van de socialist Philippe Bies, die de partij ten onrechte met de vinger wees.

    In vele geesten leeft nog altijd de perceptie dat het voornamelijk joodse en islamitische graven zijn die worden geschonden. Dat komt uiteraard omdat de leugenpers sommige toestanden uitvergroot, andere minimaliseert of doodzwijgt. Denk maar aan de wansmakelijke vertoning rond het joodse kerkhof van Carpentras (1990).

    De daders van vernielingen van christelijke graven blijven meestal buiten schot. Dat deze meestal plaatsvinden in de zogenaamde ‘quartiers sensibles de France’, zegt niet alles, wel veel.

    ‘Is de samenleving dan zo verloederd dat ze nu ook aan de doden moeten raken?’, is een vraag die veel normale mensen zich stellen. Inderdaad, hoe kan men zich zo verlagen? Om de twee dagen wordt er in Frankrijk een kerkhof door vandalen aangepakt. In 2014 was dat zelfs om de 1,6 dagen. Hallucinant!

    Doden laat men in vrede rusten. Zo werden we tenminste opgevoed. Blijkbaar deelt niet iedereen die mening.

    *

    UITLEIDING

     

    Hoe gaat elke socialist in de aanval? Door de ogen te sluiten, en te wijzen naar de anderen. Vooral als er geld mee gemoeid is, en dat geld voornamelijk het geld is van de anderen. Want het is gemakkelijker een hond voorbij een saucissenkraam te loodsen dan een socialist voorbij een bokaal muntjes.

    Allemaal een hoop afgezaagde uitdrukkingen, loutr uit frustratie omdat ze stelen en liegen als de eksters, en er nog mee wegkomen ook.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    25-02-2015, 16:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2420

    *

    Woensdag 25 februari

    Zon 7u36-18u16

    H Walburgis

    Regen in Sint-Walpurgisnacht, heeft steeds de kelders vol gebracht

    .

    *

    .

     

    ’t Landuyt op de mosselschuit

    .

    Met Van de La La Liere als grootste schavuit…..

    *

    INLEIDING

     

    De ‘Belgica-mossel’ tegen de Vlaamse mossel: neen, die twee criminelen van de afbeelding hierboven, die zijn het niet. Die zijn gewoon twee Coburger mosselen buiten categorie!

    Ik moet dus verwijzen naar het artikel in HLN hieronder, daaraan toevoegend Van het Westelijk Mosselfront geen Nieuws. Terzake gaf gisterenavond, raar toch, de schuld aan die beide ex top-ministers: zou het dan toch waar zijn, dat ze alle twee gewoon kunnen doorgaan voor vallende sterren aan het Rode firmament? Dat de Slinxen voor vele lichtjaren ver, verwijderd zijn van de vetpotten?

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/943/Consument/article/detail/391975/2008/08/23/Juridische-stappen-tegen-Vlaamse-mosselen.dhtml

    *

    Juridische stappen tegen Vlaamse mosselen

    De producent van de giftig gewaande Belgicamosselen kondigt juridische stappen aan om de Vlaamse mossel uit de rekken te laten halen. Dat meldt De Morgen.

    De Vlaamse mossel, een product van de overheidsdienst SDVO, een concurrent van de Belgicamossel, komt dinsdag op de markt. Het was de SDVO die een staal naar het laboratorium bracht dat leidde tot het verbod op de verkoop van de Belgicamossel. Uit het analyseverslag dat De Morgen kon inkijken, blijkt dat er in de mosselen DSP-azaspiracide "aanwezig" was, maar het lab liet na te meten in welke concentratie. De EU laat 160 microgram azaspiracide toe per kilo mosselen. De vernietigde oogst bleek achteraf kerngezond.

     

    De producenten van de Belgicamossel broeden nu op een juridische procedure om ook de Vlaamse mossel zo snel als mogelijk uit de rekken te laten halen. Ze spreken van concurrentievervalsing. (belga/sps)

    *

    UITLEIDING

     

    Wie zou het niet meer weten, dat kinderliedje van De Mosselman?

    Via deze link zit U er meteen midden-in:

    http://youtu.be/8Ow_TUDRcFQ

    De prerogatieven van beide SPA-ministers gaan nu over naar die andere Oostendenaar, de John Crombez. Die zal dus vòòr Jueplees zijn, al was het maar om Den Cleynen Toebackzal dwars te zitten, want die is er tegen.

    Het Oost Ende is het West Ende niet, want Middel Kerke houdt de kerk in het midden.

    Let op mijn woorden, nu beide Grote Excellenties naar de vergeetputten sukkelen, zal straks heel de provicie West Vlaanderen verloren gelopen zijn in het duinengebied.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    25-02-2015, 16:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2419

    *

    .

    *

    .

    .

    *

    Onze eigen bondgenoten, de Engelsen en de Amerikanen blijken nu – iets dat we al lang vermoed hadden - ook de beschermers te zijn van Het Beest met de vele opengesperde muilen. Zij bevoorraden de ISIS in het geheim met wapens en voorraden, in plaats van hen uit te hongeren.

    Je kan niets achterlikers bedenken. En de werkelijkheid is nog veel erger. De komedie gaat terug tot deze twee schurkenstaten de dictator Sadam Houssein – tussen haakjes de man die ons nooit iets misdaan had – in Irak zijn gaan vernietigen. Sadam was niet eens een partj voor hen!

    Natuurlijk draait in elke oorlogstijd de geruchtenmolen aan een duizelingwekkende snelheid. Zelfs met de inzet van coloradokevers als geheim wapen. Met ofwel neergehaalde burgervluchten waarvan iedereen de schuld op de ander steekt, terwijl de werkelijkheid, doe iedereen vermoedt, geheim gehouden blijft. Neergeschoten militaire vrachtvliegtuigen met wapens en voorraden voor ISIS kunnen echter niet zomaar geloochend worden. Dus wordt er als de dood over… gezwegen….

    Het klinkt natuurlijk wel zeer ouderwets, maar daar waar de Bijbel verhaalt, dat Jahweh door de zondvloed de mensheid heeft willen vernietigen, winnen steeds aan geloofwaardigheid. Wegens hun doortrapte slechtheid, kreeg Hij spijt hen te hebben geschapen. Zou Darwin dat over het hoofd hebbe gezien? Alleen Noach met de zijnen vond genade in Zijn ogen.

    De Fabeltjeskrant, zegt U?

    Gewoon een beetje snuisteren in de overleveringen bij alle volkeren, waar ook ter wereld: overal is de herinnering aan deze ramp in het collectief geheugen geprent. Er moet dus wel iets van aan zijn. En nee, dat is weer geen bij het haar gesleept Godsbewijs, maar wel het bewijs van een collectief schuldbewustzijn.

    In de Apocalyps staat hetzelfde met andere woorden. Met de voorspelling dat het mensdom zou hervallen. Aan U de keuze: vergaan door het water of door het vuur. Al wijst de executie door het vuur, opgesloten in een ijzeren kooi, verdacht veel op de werkwijze van Het Beest uit de Apocalyps. Alleen de engelen met bazuinen aan de vier hoeken van de wereld ontbreken bij ISIS.

    Maar allez, we zijn allemaal terug van de eerste ski-vakantie van het jaar 2015, de kinderen zijn na het krokusverlof terug naar school bij de Moslim-leraar, en het wordt als vanzelf iedere morgen weer dag. Straks beginnen zelfd de ‘voorjaarsklassiekers’ en is er weer stof om urenlang aan de toog te blijven plakken.

    Zodat onze Overheden ons rustig verder kunnen verlappen voor een bord pietrol-linzensoep.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Irak schiet Britse vliegtuigen neer met wapens voor ISIS’

    *

    Obama blokkeert militaire hulp aan Koerden, die strijden tegen ISIS

    Volgens de voorzitter van het Iraakse parlementaire comité voor Defensie, Hakim al-Samili, heeft het Iraakse leger twee Britse vliegtuigen neergehaald die volgeladen waren met wapens voor ISIS in de al-Anbar provincie. Talrijke Westerse vliegtuigen zouden met de regelmaat van de klok grote pakketten vol met wapens boven ISIS-gebied afwerpen. Dit bevestigt wat we al geruime tijd schrijven, namelijk dat ISIS heimelijk wordt gesteund door de regering Obama, en dat de spaarzame Westerse bombardementen op doelen van de jihadisten enkel voor de show zijn, zodat de bevolking in Europa en Amerika effectief een rad voor de ogen wordt gedraaid.

    Het Iraakse parlement heeft uitleg geëist van de regering in Londen over de wapenleveranties, die volgens Samili aantonen dat het Westen niet wil dat de rust in de provincie Anbar terugkeert, omdat men de ISIS-crisis om politieke redenen wil laten voortduren. Westerse toestellen die eigenlijk ISIS zouden moeten aanvallen, gooien in plaats van bommen voedsel en wapens naar beneden.

    De voorzitter van de provinciale raad voor Anbar, Calaf Tarmus, verklaarde dat er in door ISIS-gecontroleerd gebied wapens zijn gevonden van Amerikaanse, Europese en Israëlische makelij. ISIS zou zelfs enkel nog kunnen bestaan dankzij Amerikaanse en Europese steun.

    ‘Internationale coalitie beschermt ISIS’

    Een Iraaks onderzoekscomité constateerde dat de VS doelbewust wapens afwerpt boven ISIS gebied, en vervolgens met de smoes komt dat men niet precies zou weten waar de terroristen zich bevinden. In een tijdperk van drones en satellieten is het echter nauwelijks geloofwaardig dat de VS niet precies weet waar de stellingen van ISIS zich bevinden.

    ‘De internationale coalitie is slechts een voorwendsel om ISIS te beschermen en de terreurgroep met uitrustingen en wapens te helpen,’ aldus de Shi’itische partij van Muqtada al-Sadr. ‘De centrale stellingen van ISIS in Irak zijn door de coalitie niet in het vizier genomen.’

     

    ‘Amerika wil militaire bases Irak behouden’

     

    Een andere parlementariër zei dat er bewijs is dat de Amerikanen ook in andere provincies –zelfs iets ten noorden van Baghdad- wapens en voorraden leveren aan ISIS. ‘Terwijl ze de technische macht hebben om ISIS binnen een maand te vernietigen,’ verklaarde Madjid Al-Gahrawi, eveneens lid van het comité voor Defensie en Nationale Veiligheid. Volgens hem rekt de VS de strijd tegen ISIS uit om de Amerikaanse militaire bases in Mosul en Anbar te kunnen behouden.

    De Amerikanen zouden alleen boven gebied waar ook de Koerdische Peshmerga actief is precisiebombardementen uitvoeren. Op andere plaatsen zouden de bombardementen veel minder nauwkeurig zijn.

    Obama blokkeert militaire hulp aan Koerden

    Vorig jaar oktober beschuldigde een Iraanse generaal de VS er al van ISIS heimelijk te steunen. Washington beweerde toen dat het enkel een ‘vergissing’ was geweest dat pakketten met wapens en voedsel in de handen van ISIS waren gevallen, en dat ze eigenlijk voor de Koerden waren bedoeld (1). De Amerikaanse president Obama heeft echter nadrukkelijk alle militaire hulp aan de Koerden, die daar strijden tegen ISIS, verboden.

    Daarentegen besloot het Witte Huis vorige week om 1200 jihadisten, zogenaamd behorende tot de ‘gematigde’ Syrische oppositie, te gaan trainen om ‘tegen’ ISIS te gaan vechten. Waarom zou Obama wel besluiten om Syrische islamisten, die voornamelijk president Assad willen afzetten, te steunen, maar niet de Koerden, die geen interesse hebben in het verwijderen van Assad, maar wel in het tegenhouden van ISIS?

    Steun aan ISIS helpt Turkije en herstel Ottomaanse Rijk

    Het antwoord moge duidelijk zijn: de Irakezen hebben gelijk. Obama doet alsof hij tegen ISIS vecht, maar geeft hen in werkelijkheid de steun die ze nodig hebben om hun gruwelijke terreur te kunnen voortzetten. En dat past allemaal weer precies in het door ons al vaak besproken ‘masterplan’, waarin Turkije –dat actief ISIS steunt, traint, beschermt en bewapent- straks het in totale chaos gestorte Syrië kan binnenvallen, en een begin kan maken met het herstel van het Ottomaanse Rijk. De korte Turkse militaire operatie eerder deze week vlak over de grens in Syrië (3) was daar een voorbode van.

    Xander

    (1) KOPP
    (2) Aranews (via Shoebat)
    (3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    *

    UITLEIDING

     

    Colombus had beter in zijn broek gedaan, dan Amerika te ontdekken. Woonden de Indianen daar nu nog altijd gezellig in stamverband in hun wigwams, en zaten de Azteken of de Maya’s nu al op Jupiter!

    Anno Domine 1492, zo goed als dezelfde tijd als de oplevering van het Antwerps stadhuis, maar dat is tenminste een sieraad die ze ons, het nageslacht, hebben nagelaten. Dat, terwijl Amerika met de dag een grotere nachtmerrie dreigt te worden.

    Het doet er mij aan denken, dat die Amerikaanse cowboys niet aan het begin zijn van hun fratsen. Zie de genocide op de Indianen. Iets wat ze nu proberen over te doen met de Europeanen…. namelijk door WO III weer langs onze kanten te laten uitvechten!

    Hopelijk doen ze dat niet voor Vande La La Liere, samen met die andere Hoge Pieten-Sosser ’t Land Uit, hun gerechte straf hebben gekregen voor de mosselfraude met EUSSR-geld. Ze zijn het goede voorbeeld, wat Hoge Sossers kunnen met het geld van anderen! Niet alleen het volk, de mensen dus, wilden ze in een keurslijf dwingen, maar ook de schelpdieren in de Noordzee! Nu de EUSSR eist dat het boeltje moet terugbetaald wordden, stelen zdie twee grijnzende smoelen nu de schuld op hun aangestelden. Ook typisch Slinx!

    Geef mij dan maar liever Kuifje in Afrika: die smeert dat soort profiteurs inderdaad geen zeep aan hunne baard. Zo’n Croo-tje zou zelfs welkom zijn als kaderlid bij Het Vlaams Belang!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     








    25-02-2015, 06:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    24-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2418

    *

    .

    *

    .

    .

    *

    INLEIDING

     

    Wat wij nu meemaken – de Islamisering – is naar mijn gevoel het best te vergelijken met de aardappel plaag van de colorado-kever onder de Bezetting. Niemand wist hoe die er ineens van de ene dag op de andere, waren, en zij die het wisten, zwegen als verloord. De oogsten gingen quasi totaal verloren, en de mensen leden honger. Want de helden van de Witte Brigade staken ook – uit vaderlandsliefde - de oogsten van de boeren ’s nachts in brand. De plaag kwam – het woord zegt het zef – van over de Grote Plas, maar dat mocht toen niet geweten worden.

    In de Lagere School (1943) werden wij met z’n alen hele dagen in de velden gestuurd, om deze viezigheid in lege conservendozen (met deksel, zodat wegvliegen niet meer kon) te verzamelen, die dan met pietrol overgoten, in brand werden gezet. Die veelvraten kleefden zichzelf altijd vast aan de onderkant der bladeren, zodat we ’s avonds dubbeltoe gebogen naar huis konden. Het was vechten tegen de bierkaai, want na korte tijd magen alle velden er toch kaalgevreten bij….

    Later bleek het om een maatregel te gaan, die de bedoeling had, de bevolking tegen de Bezetter in het harnas te jagen. Door uithongering!

    Nog later hoorde ik van de buurman in de Vlaamse Ardennen, dat de dag na de dropping, de velden vol liepen met hoge Duitse militairen, die niet wisten wat ze zagen, en al zekerlijk niet hoe dat malheur diende bestreden te worden.

    Ondertussen, toen de oorlog gedaan was, had men al vlug ontdekt dat er verdelgingsmiddelen bestonden. Zodat de plag kon ingedijkt worden. Aan dat blauw goedje, meestal verneveld door middel van een op de rug gedragen spoeier van 10 liter was er voor de drogisteen een goede cent te verdienen….

    Ziet U waar ik het verhaal vandaan heb, van overgoten worden met pietrol om te worden in brand gezet? Dat, spijtig genoeg, doet Het Beest nu met ons. Terwijl zij, als uit de lucht geparachuteerd in onze laden als coloradokevers gedoopt worden….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Opwaartse trend zet door: De rechtse Italiaanse partij Lega Nord staat op 16%

    *

    De resultaten in de peilingen van de rechtse Italiaanse partij Lega Nord stijgen voortdurend, sinds Matteo Salvini in december 2013 de leiding van de partij heeft overgenomen. De afgelopen maand kon de partij er opnieuw 2% bij winnen.

    Stond de partij volgens verschillende opinieonderzoeksbureaus nog op 13 tot 13,7% van de stemmen, nu stijgt Lega Nord naar een recordhoogte. Het instituut Euromedia Research kwam onlangs uit op 13,9%, EMG/Acqua op 15,5%. De hoogste score vermeldde het Instituto Piepoli: die zag de partij zelfs op 16% van de stemmen. Partijchef Salvini is van plan om op de lange termijn het versplinterde kamp rechts van het midden onder zijn leiding te verenigen en verandert daarvoor de Lega Nord van een voormalige partij van het noorden in een partij voor heel Italië.

    Bron:
    http://zuerst.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

     

    De Lega Nord, het FB, de PVV, het Vlaams Belang, de Pegida-bewegers: allemaal evenveel bestrijders van Het Kwaad.

    De overeenkomst tussen de coloradokever en Het Beest is overduidelijk: ze zijn telkens uitgestuurd door zij die ons moeten beschermen? In de oorlog waren dat de Yankees en nu zijn ze het weer…..Ook toen deden ze het voor ons eigen welzijn….. want zie: op die manier konden wij ons in de Bezette Gebieden, tegen de Bezetter keren, want die was de schuld van het onheil.

    Daar moet een mens, om dat te bedenken, toch dubbel en dwars misdadiger zijn?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    24-02-2015, 18:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2417

    *

    .

     

    Nuovo minace contro l’Italia

    *

    INLEIDING

     

    Intermezzo ÉÉN

    Een alarmbericht op de Italiaanse MSN, waarvan geen enkele bevestiging elders. Wel wordt er geschreven over een andere bedreiging, waarin gesteld wordt dat Italië zal ondergaan in een zee van bloed. Getekend: Het Beest.

    Dat Beest zou op dit ogenblik bezig zijn Italië binnen te vallen. De Regering Renzi wil Hollande en Merkel vragen om de vlotte toegang te regelen. Net als in Libië zullen de mensen spontaan vluchten voor het oorlogsgeweld, en in tentenkampen gaan wonen over de grenzen.

    Maar buiten dit kleine ‘fait divers’ is er geen vuiltje aan de lucht. Obama heeft de wereld immers verzekerd dat deze slingerapen in ieder geval niets te maken hebben met Het Beest.

    Hun invasietroepen zijn geland op Sicilië, zouden daar een kerk in de vlammen doen opgaan, en honderden gijzelaars genomen.

    Intermezzo TWEE

    Daarvoor geef ik het woord aan Xander, met de bedenking ‘si non è vero, è ben trovato’

    Steller deze is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Amerikanen hebben 4 mini-kernbommen naar Oekraïne gesmokkeld’

    Om de door Washington geplande Derde Wereldoorlog met Rusland in Europa te ‘redden’ zouden de Amerikanen in november 2014 in het diepste geheim vier mini-kernbommen naar de Oekraïne hebben gesmokkeld. Dat beweert althans de Russisch-Oekraïense militaire analist Alexander Zhilin op basis van informatie van Duitse en andere inlichtingendiensten. Mocht hij de waarheid spreken, dan is de grote vraag of en wanneer de Amerikanen deze bommen tot ontploffing gaan brengen, om daar vervolgens Rusland de schuld van te geven.

    ‘Amerikanen hebben niets meer te verliezen’

    Eén van de ‘koffer atoombommen’ zou naar het door de rebellen veroverde Debaltseve zijn gebracht. Deze plaats is van groot strategisch belang.

    ‘Klaarblijkelijk hebben de Amerikanen niets meer te verliezen nadat Duitsland en Frankrijk de gelederen hebben doorbroken en samen met Rusland aan tafel zijn gaan zitten voor vredesbesprekingen,’ schrijft een redacteur van het Schweiz Magazin.

    Rusland zal schuld krijgen van nucleaire false-flag

    Volgens Zhilin zouden er in november 2014 vier tactische ‘mini nukes’ naar het militaire vliegveld Ivano-Frankovsk in het westen van Oekraïne zijn gevlogen. Deze bommen zouden zijn bedoeld voor een of meerdere nucleaire ‘false flag’ aanslagen, waar Rusland verantwoordelijk voor gesteld zal worden. Dit zal vervolgens aangegrepen worden voor direct militair ingrijpen van de NAVO in Oekraïne, wat vrijwel zeker de Derde Wereldoorlog zal ontketenen. (1)

    Onlangs werd een enorme ontploffing in een chemische fabriek in Donetsk, die door een granaat van het leger werd geraakt, aangezien voor een kernexplosie. De Westerse media besteedden hier echter nauwelijks aandacht aan, hoogstwaarschijnlijk omdat het niet goed paste in de eenzijdige misleidende anti-Russische propagandaverhalen die vrijwel dagelijks over de grotendeels naïeve Westerse burgers worden uitgespuugd.

    Ontketent Obama WO-3?

    We schrijven al sinds 2008 dat de Amerikaanse president Barack Obama op oorlog met Rusland zal aansturen, en als hem dat lukt daarbij Europa zal opofferen. Met Europa en Rusland grotendeels in puin –en dus ook economisch uit de weg geruimd- blijft er voor de VS nog maar één tegenstander van formaat over: China.

    Xander

    (1) Schweiz Magazin

    *

    UITLEIDING

     

    Volgens de Corriere de la Sera zou er in Kenia weer een supermarkt overvallen zijn, met doden en gewon den. Iets over terug te vinden in de media? Neenie, hoor, de mensen mogen niet nodeloos ongerust gemaakt worden!

    Ondertussen is Bloedworst Peeters bijna van zijn voetstuk getuimeld, met de inperking van de voordelen voor ‘Mantelzorgers’, waarover Kawouter Beke zegt, dat het om het even is wie dat voorstel heeft ingediend. Namelijk Peeters zelf, die om de Regering te tergen er nu tegen is…. Mooie illustratie van de ingewikkelde werking van ‘enerzijds’ en ‘ anderzijds’.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    24-02-2015, 11:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2416

    *

    Dinsdag 24 februari 2015

    Sprokkelmaand

    Zon 7u38-18u14

    H Mathias

    Na Sint-Mathijs waagt niemand zich nog op het ijs

    *

    .

     

    Dit is de Engelse versie

    .

    Bij ons had het AVV-VVK moeten zijn. Of

    ‘Nooit meer oorlog’, wat op hetzelfde neerkomt.

    *

    INLEIDING

     

    Maar dat AVV-VVK, dat nochtans op de graftombe prijkt, van Vader DeWever, is door de zoon, eenmaal aangestoken door de Koorts der Kobolden, naar het Rijk der Fabelen verwezen. De vooruitgang heeft zijn rechten, ziet U.

    Even de puntjes op de i. Om onze wervende mening uit te dragen staan wij van Het Vlaams Belang, echter moedermens alleen. De waarheid is veel te kwetsend, ziet U.

    O, maar zeggen de poco’s, het is toch normaal dat als de Kerken gesubsidieerd worden, wij alle andere ‘obediënties’ laten genieten van eenzelfde manna. Daar mag geen discriminatie zijn, ziet U.

    JaJa, maar dat wij ons belastinggeld zelf toedragen om Het Beest te vertroetelen, is dat ook normaal? Joden, Brhamanen, Hndoes, Boedhisten doen niemand kwaad, dus zouden zij in verhouding ook moeten beloond worden. Das toch normaal, ziet U.

    Men zou tenminste van dat Moslimgeld de kosten mogen in mindering brengen van de tgerreur-bestrijding.

    Ja? Dan vraag ik mij af, als ieder religie gelijk moet behandeld worden, waarom de Staat dan niet begint met terug te geven aan de Katholieken wat er na de Franse Revolutie bij hen gestolen is geworden. Het moet terug te vinden zijn in de archieven, maar ik denk dat de RKK dan zelfbedruipend zou zijn. Want de Kerkelijke schatten waren hemelhoog! Maar dat is een al te ongemakkelijke waarheid, ziet U.

    Och, ik hoor het Il Terminatore nog zeggen: ‘Vij minuutes politieke moed’, meer is er niet nodig om correct te zijn. Verbied gewoon lichaamsvreemde gebedshuizen waar er in een onverstaanbaar koeterwaals iedere vrijdag tegen onze samenleving gepredikt wort. De goeden moeten het dan aar bekopen met de slechten. Geloven is een zaak voor de huiskamer.

    Maar het Christendom, dan?

    Zeer simpel: we kunnen in onze samenleving toch niet een van de veiligste fundamenten laten verzwakken of wegnemen, alleen al omdat excentrieke vreemdelingen dat zouden willen?

    Als we morgen gekolonialiseerd worden door een kolonie slingerapen, moeten wij dan ook in de bomen gaan hangen? Als U het mij vraagt, zie ik werkelijk geen verschil tussen een slingeraap en een geitenneukende woestijnbewoner.

    Zij de deze laatsten naar hier genodigd hebben, moeten nu aar op de blaren zitten….Wij,n de anderen, hebben er buik van vol.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/persberichten/2382

    *

    In 2014: € 900.000 Vlaamse subsidies voor moskeeën: een derde meer dan in 2013

    *

    Chris Janssens: "60% subsidies gaat naar Turkse staatsmoskeeën. Moskeesubsidies leiden duidelijk niet tot 'Vlaamse' islam"

    In antwoord op een schriftelijke vraag van Vlaams parlementslid Chris Janssens (Vlaams Belang) deelde Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Liesbeth Homans de bedragen mee die de door de Vlaamse overheid erkende moskeeën in 2014 aan subsidies ontvingen. Uit het antwoord van de minister blijkt dat 24 erkende moskeeën in 2014 samen in totaal 898.528 euro subsidie ontvingen. De minister deelde ook mee dat 4 andere erkende moskeeën in 2014 geen subsidie ontvingen omdat ze “geen meerjarenplan 2014-2019 hebben ingediend”.

     

    Tegenover 2013 steeg het totale subsidiebedrag dat in Vlaanderen aan moskeeën werd toegekend met meer dan een derde (34,8%). Het bedrag van de moskeesubsidies blijkt inderdaad jaar na jaar te stijgen. In 2012 bedroeg dit 575.312 euro, in 2013 666.628 euro en nu dus al bijna 900.000 euro.

     

    Precies de helft van de gesubsidieerde moskeeën is in Limburg gevestigd. Per provincie bedraagt het aantal gesubsidieerde moskeeën: Limburg: 12; Antwerpen: 5; Oost-Vlaanderen: 5; Vlaams-Brabant: 2; West-Vlaanderen: 0.

     

    De Top 5 van de moskeeën die het grootste subsidiebedrag ontvingen is: 1. Hicret Camii (Sint-Niklaas): 74.148 euro, 2. Tevhid Camii (Gent): 57.186 euro, 3. Yunus Emre (Genk): 56.232 euro, 4. Al Ihsaan (Leuven): 55.004 euro en 5. Mevlana Camii (Genk): 52.360 euro

     

    Opvallend is dat het leeuwendeel van de subsidies (60% van het totale subsidiebedrag aan moskeeën) terecht komt bij moskeeën die geleid worden door de zogenaamde “Diyanet”, het Turkse ministerie van Religieuze Zaken. Het gezag over deze Diyanet-moskeeën berust bij de Turkse overheid die er tevens de imam aanstelt. Deze imam mag overigens maar tijdelijk op post blijven teneinde integratie in de gastsamenleving te vermijden.

     

    Chris Janssens: “Dit laatste maakt duidelijk dat de theorie van de Vlaamse overheid dat men via moskeesubsidies wil komen tot een soort van Vlaamse of Europese islam kant noch wal raakt. Het is niet omdat Vlaanderen centen geeft, dat men daarmee de loyauteit van de betrokken moskee koopt. Drie andere gesubsidieerde moskeeën zijn overigens eigendom van – eveneens Turkse – radicaal-islamitische organisatie Milli Görüs. Terwijl de Vlaamse regering beweert de radicalisering te bestrijden, subsidieert zij via moskeesubsidies anderzijds het radicaal-islamitische gedachtegoed. Het Vlaams Belang kant zich overigens fundamenteel tegen de financiering van moskeeën met Vlaams belastinggeld. Moskeeën propageren immers de islam, waarvan de voorschriften op meer dan één punt haaks staan op de fundamentele principes van onze Europese vrije samenleving. Dit wordt overal in de wereld waar de islam het voor het zeggen heeft dag na dag bewezen.”

     

    Wim Van Osselaer

    Perswoordvoerder fractie Vlaams Belang

    *

    UITLEIDING

     

    Het probleem van het afschaffen zit hem natuurlijk meer in het niet willen, dan in het niet kunnen. Om dit te begrijpen, volstaat het de kieslijsten te overlopen. En de personeelslijsten van ‘Defensie’, van ‘Binnenlandse Zaken’, van ‘Buitenlaandse Zaken’, van het CGKR, van de kabinetten, enz. En niet te vergeten, de steden met Slinxe burgemeesters, de zes regeringen die ons land rijk is, en wat nog al meer.

    Dit is geen kolonisering meer van slingerapen in een verre toekomst, dat is een selfie van dit moment.

    Daarom moet er burgerlijk verzet komen, met organisatoren die de kieslijsten voor het Vlaams Belang tegen volgende keer bevolken. Geen bla-bla-bl maar Boem! Boem! Boem! Mannen met ballen waar het hoort, die vreemde manipulatoren manu miliari een trap onder het achterwerk verkopen. Zoals men honden verjaagt uit een kegelspel. Na de volgende verkiezingen moet de nachtmerrie stoppen.

    D’er is plaats genoeg om onderdak te vragen bij de collega-slingerapen.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

     

     

     








    24-02-2015, 10:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    23-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2415

    .

    *

    .

    .

    *

    INLEIDING

     

    Eigenlijk zou Mohbama de Nederlandse Elsevier op een piedestal moeten zetten. Of minstens tussenbeide komen in de kosten. Want van hen krijgen we de bevestiging, dat ISIS niets te maken heeft met Het Beest.

    Islamitische Staat is gewoon de nieuwe staat in wording die alle andere staten zal opslokken om deze te verstaten…. Simple comme bonjour! Maar alleen werkelijk Grote Verstanden kunnen dat begrijpen! Een beetje gecompliceerd, maar verder zo klaar als een klontje kandij.

    Wie en wat dat precies is, vertelt de Heer Afshin Ellian hieronder. Zijn eerder theologische explicatie, gaat lichtjes mijn petje te boven. Ik onwaar in het streven van die Islamitische ‘eenhedsworst’ veel gelijkenissen met de Verenigde Europese Naz’s. Zij het met enige nuance inzake de toegepaste geweldplegingen.

    Volgens mij kunnen die twee theorieën kort samengevat worden als volgt: met bedriegelijke middelen, zoveel mogelijk macht verwerven en deze daarna met geweld zo lang mogelijk behouden. Enfin, Marx ten voeten uit.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2015/2/Waarom-IS-geen-terreurgroep-maar-een-staat-in-wording-is-1711600W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2015-02-23|%27Waarom_IS_geen_terreurgroep_is,_maar_een_staat_in_wording%27

    *

    Waarom IS geen terreurgroep is, maar een staat in wording

    IS-leiders willen in de stijl van de eerste en tweede generatie moslims via jihad een staat vormen

    door Afshin Ellian 23 feb 2015

    *

    De Islamitische Staat (IS) wees in de zomer van 2014 een kalief aan. ISIS was er vanaf dat moment niet meer. Met de kaliefsaanwijzing publiceerden ze ook de landkaart van IS: een terugkeer naar wat ooit gedurende de eerste eeuw van de islam werd veroverd.

    Ook zijn op hun kaart andere gebieden te vinden die later geïslamiseerd zijn. Deze koerswijziging was niet het resultaat van een wilde beweging. IS heeft voor een ander politiek theologisch dogma gekozen. Welk?

    Ummah

    Eerder werd uitgelegd dat IS afstand heeft genomen van de kern van de politieke theologie van Ibn Taymiyyah aangaande de vorming van de macht. Imam Khomeini (een sjiiet) en Osama bin Laden (een soenniet) pasten de politieke theologie van Ibn Taymiyyah toe: de vereniging van de universele ummah door de wet. Eigenlijk de wetten van Allah.

    De toepassing van de sharia in diverse islamitische vorstendommen zou de ummah met elkaar verbinden doordat ze onder dezelfde wetten voor moraal, recht en politiek leven. De leiders van de IS verwerpen nu de jure de statelijke pluriformiteit van de ummah.

    Eenheid

    IS vindt dat de ummah van Mohammed juist in problemen is gekomen door de statelijke pluriformiteit. Er moet dus een volledige eenheid tot stand komen tussen de autoriteit, de staat en de wet.

    Hierna leest u mijn interpretatie van deze koerswijziging: in de geest van IS. Wel een waarschuwing vooraf: de politieke vijand kan niet worden begrepen zonder een minimale vorm van respect en zelfs bewondering voor hun successen.

    Zodra de vijand wordt begrepen, breekt de tijd aan om ze met propaganda, wapens en politieke middelen te demonteren, en desnoods uit te schakelen. Dit is niet een morele maar een klinische tekst.

    Verlichting

    De statelijke pluriformiteit heeft alleen maar problemen opgeleverd voor de eenheid van de ummah. Dankzij deze pluriformiteit is sinds de zestiende eeuw een sterke sjiitische staat opgericht in Iran, die op zich een aantasting is van de eenheid van de ummah.

    Daarnaast duikt in de moderne tijd, vooral na de Verlichting en kolonisatie, het begrip 'watan' op. Het Arabische woord 'watan' betekende oorspronkelijk de geboorteplaats of de verblijfplaats. In de negentiende eeuw werd dit woord door de Verlichte Ottomanen gebruikt als vaderland. Een vaderland moet ook een natie hebben. Er zullen dan verschillende vaderlanden zijn.

    Nationalisme

     

    IS ziet in de natievorming een drang naar het nationalisme dat door de toepassing van sharia en islamitische leer niet zomaar ongedaan gemaakt kan worden. Een goed voorbeeld hiervan is het nationalisme in Iran of het Pashtunisme bij de Taliban.

    De ummah wordt zodoende door diverse vorstendommen teruggebracht tot het nationalistische denken of het stammen-denken. Maar het regiem dat de profeet Mohammed wilde vestigen, was alles behalve een regiem gebaseerd op stammen.

    Europese Unie

    Eigenlijk kunnen we zeggen dat de profeet een kosmopolitische en imperialistische leider was. Wie dan kosmopolitisch en imperialistisch denkt, moet een organisatie nastreven, die voorbij de stammen en naties opereert. Ja, u denkt nu aan de Europese Unie. Dat hadden lang geleden de moslims opgericht en het heeft perfect gefunctioneerd, totdat de Mongolen er een einde aan hebben gemaakt.

    De unie existeerde dan met een kalief (het hoofd), met vele lokale vertegenwoordigers emiers (de ogen van het hoofd), en een universeel lichaam (de ummah). Ze beschikten ook nog over de noodzakelijke statelijke instrumenten: een gemeenschappelijk munt (Dirham), een gemeenschappelijk leger (het leger van de kalief) en vele lokale legers (de legers van verschillende emiers, sultans et cetera).

     

    Dit alles wordt via de islam en vooral de sharia bij elkaar gehouden: de koran, hadith en sharia vormen de draad van de islamitische politieke rozenkrans die alle stukjes aan elkaar verbindt. Nu bent u echt beland in het hoofd van de leiders van de IS.

    De werkelijke eenheid van hoofd en lichaam bracht islam een snelle en ongekende overwinning voort. Futuh betekent de opening, maar ook de overwinning. Futuhat, de overwinningen, verwijst naar de snelle opmars van het leger van de islam sinds Umar de tweede kalief besloot om ook de wereld buiten het Schiereiland Arabië te onderwerpen aan de islam. De Perzische supermacht werd ten val gebracht. De andere supermacht, het Byzantijnse Rijk werd verkleind en uiteindelijk ook ten val gebracht.

    Hypothetisch gesprek

     

    Hier vraagt Al-Baghdadi in een hypothetisch gesprek aan Bin Laden: wat heeft de statelijke pluriformiteit voortgebracht? Bin Laden zou daarop zeggen: ons en Taliban. Al-Baghdadi zou zeggen: inderdaad een terreurbeweging en een stammenbeweging. Beide kunnen worden vernietigd door het westen, aldus Al-Baghdadi in een hypothetisch gesprek.

     

    In waarheid bestaat er nog geen voorbeeld van de eenheid van de ummah via de statelijke pluriformiteit. Al-Bagdhadi heeft gelijk. Wel bestaat een krachtig voorbeeld van het kalifaat dat met succes eeuwenlang de grote delen van de wereld heeft kunnen islamiseren: 'Wie de profeet gehoorzaamt, gehoorzaamt Allah' (de koran 4:80).

    In een hadith zegt de profeet: 'De joden werden geregeerd door profeten, ieder keer als een profeet doodging, werd hij opgevolgd door een andere profeet, maar na Mohammed komt geen profeet meer. Er zullen Khulafah (meervoud van kalief) zijn.'

     

    U ziet het maar dat de IS-leiders goed hebben nagedacht. Zij willen in de stijl van de eerste en tweede generatie van moslims via jihad een staat vormen: snelle en effectieve overwinningen. IS is geen terreurbeweging maar een staat in wording.

     

    Ooit hadden de supermachten, Perzië en het Byzantijnse Rijk de opkomst van het jihadleger onderschat. Ze zijn er niet meer. IS mag niet worden overdreven, maar ook niet onderschat. IS is een grote dreiging voor het voortbestaan van een aantal islamitische landen en een ernstige dreiging voor de interne veiligheid van Europa.

    *

    UITLEIDING

     

    Het afschuwelijk mooie in dit alles is, dat we het mogen onder ogen zien gebeuren. Net zoals in de jaren ’20-‘3 van vorige eeuw, de Duitsers onder het Nazj-juk geraakten: al slapedne.

    En in die zin, is het goed dat de Zwarte Ongelukskater uit de uSA, door zijn vliegende grootspraak, ons de ogen heeft geopend. ISIS is inderdaad geen terreur, het is gewoon Het Beest zelf in weer eens een van zijn andere gedaanten.

    *

    En nu we dan toch bezig zijn Elsevier in de bloemetjes te zetten, even terugkomen op de ‘ Kring voor de Wrede’ van Oslo. Waar 1.000 Beesten dewake vrmden rond een synagoge: hetbeken er 20 te zijn, dat is 1000 met twee nulletjes minder. De andere 990 waren louter ‘wishfull thinking’….Elsevier liep eerst ook i de grap, maar zette het subiet recht. De hoernalisten in onze ‘Pers’? Die zijn hun hersenen nog aan hetleepersen om een uitleg te verzinnen….

    Wat wel curieus is, dat deze keer het woord ‘Moslim’ is gevallen. Deze keer waren het geen ‘jongeren’, maar Moslim-jongeren…..Maar neen, de VRT is niet vooringenomen!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    23-02-2015, 16:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2414

    .

    *

    .

    *

    Alexandrië, de stad van Cleopatra

    .

    Sedert 641 de stad van Het Beest

    *

    INLEIDING

     

    Alexandrië, Antiochië, Constantinopel: Arabist Hans Jansen doet ’n boekje open over de bijna vergeten rooftochten van Het Beest. Allen in het nadeel van de Westerse wereld en van het Christendom. De laatste stad viel al in 1453, een eeuwigheid geleden, na een bloedige strijd, maar vooral door de onenigheid in het Westerse kamp. Alexandrië (Egypte) de Stad van Alexander de Grote, viel reeds in 641, om zo te zeggen nog in Mohammeds tijd. En Antiochië (Turkije) viel in handen van Het Beest in 636. Telkens op de manier die we nu meemaken met ISIS…. Want ISIS is inderdaad geen terreurbeweging, maar de totstandkoming van een nieuwe Staat met uitlopers tot aan de Noordelijke Poolcirkel.

    Voor filmliefhebbers klinkt de naam van Cleopatra van Egypte bekend. Voor mis-gangers klinkt de naam Antiochië dan meer bekend, omdat in onze kerken nog altijd veel ‘Epistels’ voorgelezen worden voor de eerste Christenen, uit De Handeingen der Apostelen. Slechts weinigen brengen deze teksten in verband met het vernietigend optreden van Het Beest. Het is allemaal ook zo lag geleden! Wt meer is: er wordt heden ten dage dapper gewerkt aan een… Europese Islam, een soort soft-versie op maat van kafirs.

    Dat zal misschien ten goede veranderen, als ook Rome zal gevallen zijn…. Als de getaande buurjongen uit Uw straat, met een sjaal om zijn hoofd, en vergezeld van zwarte vlaggen, bij U zal aankloppen, met de AK47 in aanslag, want het is tijd voor de wekelijke groeps-onthoofding op het pleintje met de platanen, waar ooit de parochiekerk stond.

    Nee, neen dat is geen terreur, met heel zeker geen ideologsiche achtergrond. Het is gewoon de prijs van de vooruitgang.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/02/hans_jansen_rome.html

    *

    Hans Jansen - Rome

    ‘Welke stad wordt als eerste veroverd, Constantinopel of Rome?’. Daarop antwoordde de Gezant Gods, Gods heil en vrede zij over hem: ‘De stad van Heraclius’. Is dit dialoogje nieuw voor u? Dan bent u bijna zeker geen moslim. De vraag en het antwoord zijn de kern van een langere zogeheten hadiith, dat is ‘een stuk tekst over een aan Mohammed toegeschreven uitspraak’. De Heraclius die hier wordt genoemd, was keizer van Constantinopel van 610 tot 641, wat ruwweg samenvalt met de periode dat Mohammed als profeet en krijgsheer werkzaam was in Mekka en Medina, 612-632. De dynastie van Heraclius heeft het, als heersers over het Oost-Romeinse rijk, ongeveer een eeuw uitgehouden. In de ogen van de eerste moslims was Constantinopel dan ook ‘de stad van Heraclius’. Het rijk van Heraclius strekte zich ook uit over Groot-Syrië, Palestina en Egypte. Daarom was het een van de eerste prooien waarop de islamitische jihad zich gericht heeft. Kort voor 670 hebben de moslims zelfs, weliswaar vanuit de zee, de stad Constantinopel voor het eerst aangevallen. Dat is vroeg. Waarmee zou zo vroeg al Constantinopel de agressie van de moslims hebben weten op te roepen?

    Er waren aan de vooravond van de opkomst van de islam vier christelijke metropolen: Rome, Constantinopel, Alexandrië en Antiochië. De islamitische krijgsheren begeerden die alle vier te veroveren. De twee laatstgenoemde steden hadden ze al voor 645 ingenomen. Constantinopel daarentegen valt pas 800 jaar later in handen van de moslims, in 1453, door toedoen van een Turkse sultan. Diens dynastie, de Ottomanen, zou het kalifaat gaan bekleden. Pas Atatürk maakt een einde aan dit ‘Ottomaanse’ kalifaat, in 1924. Misschien heeft Mohammed inderdaad zoals de islam overlevert, voorspeld dat Constantinopel als eerste zou vallen. Maar het is ook mogelijk dat vrome moslims de troepen die rond 670 in gammele bootjes naar Constantinopel overstaken, moed hebben willen inspreken door aan te komen zetten met deze uitspraak van Mohammed, die wordt overgeleverd door de vrome kanonieke overleveraars Ahmad ibn Hanbal en Al-Darimi. Jihad-fundamentalisten citeren deze hadiith veel en graag. Ook de moordenaars van Sadat, jaren tachtig vorige eeuw, zagen het als een gewichtige uitspraak. De eerste aanvallen op de vierde christelijke metropool, Rome, volgen vanaf 800. Ze richtten veel schade aan.

    Moslims geloven, of horen te geloven, dat hun profeet Mohammed heeft voorzegd dat Rome na Constantinopel aan de beurt zou komen. De Arabieren hebben in de 7de eeuw Antiochië en Alexandrië veroverd, de Turken Constantinopel in de 15de. Als de huidige Islamitische Staat Rome weet te veroveren, is niet alleen het bewijs geleverd dat Mohammed gelijk had, maar ook dat de kalief van de nieuwe Islamitische Staat een waardige opvolger is van de grote kaliefen uit het verleden. De islamitische bevlogenheid zal uitdijen als nimmer tevoren.

    Er komen, binnengesleept door de organisatie Frontex van de Europese Unie, duizenden moslims Italië binnen, via Lampedusa en Sicilië. Frontex is een EU-agentschap dat is opgezet om de grenzen van de EU te bewaken, maar Frontex ontpopt zich als een facilitator van de oversteek naar Europa. Sinds Frontex haar menslievende werk doet (voorkomen dat de gammele migrantenscheepjes schipbreuk lijden) zijn de prijzen die mensenhandelaren berekenen, gehalveerd – en is de toestroom verdubbeld.

    De IS droomt nu hardop van de verovering van de stad Rome, die zich zelfs tegen de onbewapende dronken Feyenoord-supporters niet verdedigen kon. Als maar een deel van de islamitische migranten voor de IS wil vechten, hebben de oorspronkelijke bewoners van Italië en het Vaticaan een probleem. De hoop op de herrijzenis van het kalifaat en op de verovering van Rome door de islam kon nog wel eens voor verrassingen zorgen.

    Hoe zouden de Paus en zijn kardinalen zich op het schavot gedragen wanneer ze verbrand of onthoofd worden? Even waardig als de mensen die dat de laatste maanden overkomen is? Hoeveel losgeld betaalt de kerk voor een Paus? Heeft Italië genoeg landmacht paraat om een IS-opmars tegen te houden? De berichten hierover zijn niet bemoedigend.

    De kruistochten zijn begonnen na een oproep van Paus Urbanus II, gedaan in Clermont in 1095. De toestand in Italië leek toen wel een beetje op wat er nu op ons afkomt. In 1095 waren er Arabische islamitische krijgsheren in Sicilië en in heel Zuid-Italië, tot vlak bij Rome, tot in de achtertuin van het Vaticaan. Toen, bijna vijf eeuwen na het begin van de jihad-oorlogen, heeft Europa zich vermand en gereageerd: de kruistochten. Dat betekende uitstel van de islamitische verovering van Europa, maar geen afstel.

    Wereldwijd weeklagen politieke bovenbazen en policor-media dat er brutaaltjes zijn die de expansie van de Islamitische Staat als ‘onderdeel van een godsdienstoorlog willen zien’. Hoe blind kan je zijn. Wie aanvalt, bepaalt de aard van het conflict.

    Hans Jansen | 21-02-15 | 16:59

    *

    UITLEIDING

     

    Vergeet niet, dat er deze avond, maandag, weer de gewone avondwandeling is in Dresden. Het kan stilaan niet meer doodgezwegen worden, dus zullen er wel ‘schermutselingen’ zijn met door de Overheid uitgestuurde tegenbetogers.

    Het Beest is inderdaad in staat om alle soorten vormen aan te nemen. Liegen echter, is daar een vaste constante van.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    23-02-2015, 14:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2413

    *

    Maandag 23 februari

    Zon 7u40-18u13

    Z Odilla van Mombeek

    *


    .

    http://nieuws.thepostonline.nl/2015/02/22/isis-paradeert-opnieuw-met-koerdische-strijders-kooien/

    *

    INLEIDING

    had men bij ons, als er sterke drank in Uw boodschappentas stak, een ‘passavant’ vandoen. Dat was een bewijs van aankoop, waar en hoe en binnen een bepaalde tijd moest men

    De Amerikaanse volgeling van de Profeet, Mohbama, isooit gelauwerd als vredebrenger. Het is een beetje in de vergeethoek geraakt, maar die vredebrenger, Houssein Barack Mohbama heeft ooit, nog voor hij goed en wel was begonnen, de Nobelprijs voor de Vrede gekregen. Iets wat hem later zekerlijk nooit meer zou zijn gelukt. Integendeel, het zit er zelfs dik in, dat hij die zal mogen teruggeven na de ‘Top’ van de voorbije week over de wereldwijde terreurbestrijding.

    Deze keer echter heeft hij bij dat pokerspel zijn hand overspeeld door te loochenen wat iedereen dagelijks ziet en hoort. Een andere mogelijkheid heeft hij niet meer. Hij moet die prijs aan Koning Nibel teruggeven.

    Iedereen weet toch, dat terreur altijd een oorzaak heeft. Zodat het logisch is dat eerst de oorzaak bestreden moet worden, dan verdwijnen de symptomen als vanzelf.

    Het is bijna kinderlijk naïef te denken zoals hij, maar dat is nu eenmaal de manier waarop alle Slinxen op hoge posten redeneren, als ze geen argumenten meer hebben: naast de kwestie of met geweld. Daarom gaan socialisme en Het Beest zo goed samen, het zijn gewoon twee muilen die gemaakt zijn om te verslinden.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10995

    *

    Obama ontkent licht van de zon

    Volgens Amerikaans president Obama heeft de islamitische terreur die grote delen van Afrika, Europa, de VS en het Midden-Oosten treft, niets te maken met de islam.
    Nog liever het licht van de zon ontkennen dan een ongemakkelijke waarheid te verkondigen moet Obama afgelopen week gedacht hebben. In zijn toespraak op de terrorismetop in Washington stelde Obama dat we niet in oorlog zijn met de islam. “Geen enkele religie is verantwoordelijk voor terrorisme, mensen zijn verantwoordelijk voor terrorisme”, aldus Obama.
    Hoeveel mensen die boodschap nog ernstig nemen is nog maar de vraag. De Amerikaanse krant ‘The New York Post’ pakte daags nadien uit met een veelzeggende cover waarop Obama geblinddoekt is. Het onderschrift luidt: “Moslimterrorisme? Ik zie het niet.

    Complexe denkoefening
    Volgens de krant danst het Amerikaans staatshoofd zo rond de waarheid heen. Obama is hiermee overigens niet aan zijn proefstuk toe. Ook na de executie van de 250 Syrische soldaten en het uitmoorden van duizenden Jezidi’s en Christenen in Irak, bleef Obama de kop in het zand steken door de rol van de islam te ontkennen. “We vechten tegen terreur, niet tegen de islam”, klonk het toen. Dat beiden iets met mekaar te maken zouden kunnen hebben blijkt voor Obama een veel te complexe denkoefening.
    Ware het niet dat deze man de belangrijkste veiligheidsmacht ter wereld in handen had, zou men om een dergelijke blindheid nog kunnen lachen. Maar dat is dus niet het geval.

    *

    UITLEIDING

     

    De man van de ‘Change’ heeft woord gehouden. Niets is er nog zoals het voordien was. Overal sedert zijn aantreden, war de Yankees komen, breekt kort nadien de chaos van de ‘Arabische Lente’ uit, telkens gedragen door Het Beest.

    In ‘Die Joekrien’ echter, braadt zijn haring niet. Omdat daar geen Muzelmannen voorkomen? Of omdat Merkel protestant is, en Poetin Russisch Orthodox?

    Ik begin zo stilletjes overtuigd te geraken, dat buiten het Christendom niets of niemand ooit Het Beest heeft kunnen stuppen, ook deze keer niet. Enr als dat zo is, dan heeft het Westen dank zij het socialisme, zijn eigen ruiten ingegooid. Want de Kerk is sedert WO II, in hoofdzaak door de druk van Slinx, de publieke vijand Numero Uno geweest. En van naam veranderen, zoals het medeplichtige ACW naar ‘Beweging.Net’ is geen witter dan wit operatie!

    Pssst

    Het Beest niet de enige oorzaak van de terreur? Misschien kan Mohbama nog andere godsdiensten vernoemen, die war ook ze voorkomen, hun omgeving afslachten?

    Ach, kom! Die man heeft gewoon zichzelf een attest van onbekwaamheid gegeven. Al zal Het Beest daar wel anders over denken. Want dank zij de Obama ‘Change’ staat het op de voorgeschreven mistige wijze, het punt ons allemaal en zelfs onze kinderen te verslinden.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    23-02-2015, 13:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!