MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2446

    *

    Zaterdag 7 maart

    Zon 7u15-18u33

    H Felicitas en H Perpetua, patrones van de getrouwde vrouwen

    .

    *

    .

     

    .

    *

    INLEIDING

     

    Als achtergrond bij deze ‘Jodenster’ uit de tijd der Duitse Nationaal Socialisten van toen, had ik graag onze voorouders, ‘De Geuzen’ een ereplaats gegeven, die dat scheldwoord, hen door de Spaanse bezettende Overheid gegeven in de Godsdienstoorlogen, als een eretitel gingen gebruiken. En zo zijn ze ook de Geschiedenis ingegaan.

    *

    Bij http://nageltjes.be/wp/?p=16053#more-16053

    staat nog vlug in verband met 2 Maart een striemende aanklacht tegen de OOIT GEWEZEN VLAAMS NATIONALIST BART DEWEVER – wat toch een kleine nuance is, beste Lucky: de man IS geen Vlaams Nationalist meer en de vraag is maar of hij het ooit geweest is, of zou geworden zijn zonder de betreurde Marie Rose Morel – precies of wij die dag der schande ooit zouden kunnen vergeten of minimaliseren. Zelfs al moest deze vlees geworden pretentie op zijn blote knieën naar Canossa kruipen, we zouden hem nog geen blik waardig gunnen. Want hij heeft wetens en willens de opstanding van ons Volk willen verkloten.

    Verre van in de vergetelheid te geraken, mag 2 Maart 2015 nooit meer worden vergeten, niet in Vlaanderen, maar ook niet overal in gans het Avondland waar de Pegida-Beweging op straat komt. Vandaar, ter attentie van de Internationale Pers, de fluoriderende niet verkeerd te begrijpen Davidster in mijn titel, en het al evenmin verkeerd uit te leggen Kruisvaarders symbool, met nadruk op het feit dat ooit onze voorouders onder dat teken ten strijde trokken.

    Uit de bij ‘Nageltjes’ geposte reacties die U zekerlijk moet lezen, is verder nog te noteren, dat in de eerste plaats de troepen van DeWever zouden moeten beseffen waarmee ze bezig zijn geweest.

    Op deze blog had U reeds kunnen lezen, dat de DeWever-Pegida-lijsten zekerlijk zullen gebruikt worden voor ‘broodroof’ voor de betrokkenen, maar ook dat de man daardoor bloed aan zijn handen had. Een al te voorzichtige hint naar de wraak van Het Beest, die heel zeker deze lijsten in handen zal gespeeld worden door de vriendjes in Het Stadhuis.

    Op deze blog kon U ook al lezen, dat de BDWërs iedere dag meer en meer bewijzen dat ‘le nouveau CVP est arrive’ – maar de Jos heeft gelijk hen de NB-A, de Nieuwe Belgische Alliantie te noemen. Zij verpluimen zich gewoon als de Nieuwe ACWêrs, formaat Wilfried Martens é Vogelkoppeke Van Rompuy. Zelfs de fysieke gelijkenis begint op te vallen!

    Concreet wil ik eigenlijk zeggen: Vlaanderen moet zo vlug mogelijk af van deze Regering Michel I. Iedere dag langer is er een teveel. Wij Vlamingen moeten massaal op straat komen om nieuwe verkiezingen te eisen. Want wat op 2 Maart in A’pen is gebeurd, zal morgen of overmorgen oer gans Vlaanderen gebeuren: lijsten opstellen van wie hen nietr genegen is.

    En we weten allemaal, wat er met dergelijke lijsten gebeurt.

    Ik wacht met een visademke op de eerste klachten bij de Politie, voor schending van de privacy. Dat zou een goed begin zijn, voor de ontmanteling van deze volksverraderlijke kliek profiteurs.

    Rechts Actueel war wachten jullie op? Waar blijven onze Vlaamse Hoogstudenten?

    *

    Moet het serieus nog 25 jaar duren voor er een volstrekte meerderheid is van Vlaams Belangers? Het is as met deze Rechtlijnigen, dat de Onafhankelijkheid en de welvaart zal terugkomen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://nageltjes.be/wp/?p=16053#more-16053

    *

    De Wever, hollerith en Pegida-Vlaanderen.

    Geplaatst op 06/03/2015 door Lucky 9

    *

    Voor het uit de publieke belangstelling verdwijnt moet het geschreven en gezegd worden dat Bart De Wever en zijn voltallig bestuur met vuur speelden toen ze opdracht gaven op 2 maart 2015 islam-kritische betogers te laten oppakken en/of hun identiteit te laten registreren. Afgezien van het feit dat een GAS-boete uitdelen aan deelnemers van een vreedzame betoging totaal verwerpelijk is of zou moeten zijn, is er zo veel meer aan de hand dat elke rechtgeaarde democraat zou moeten walgen van afschuw en trillen van nauwelijks te beheersen woede.

    Dat uitgerekend de Vlaams-nationalist De Wever op deze manier een groep islamcritici in kaart liet brengen tart elke verbeelding. Uitgerekend hij zou als historicus moeten weten dat collectieve registratie, door mensen te laten oppakken en tot identiteitscontrole van een groep over te gaan, niet thuis hoort in een rechtsstaat en al zeker niet in een vrije Vlaamse stad zoals Antwerpen. Niet islamcritici zijn de vijand van de bevolking maar de islamitische jihadisten en al de met hen sympathiserende moslims volgens recente studies zo’n slordige 60 procent onder hen.

     

    In essentie gaat het hem niet over het onrechtmatig karakter van eventueel uitgedeelde gasboetes want, zoals een opmerkzame lezer opmerkte, hoe gaat men bewijzen wie deelnam aan de betoging, wie daar was als toeschouwer, als toerist of gewoon geïntrigeerd passant?

    Hierbij laten we de slaafse volgzaamheid van onrechtvaardige rechters die benoemd werden en gecontroleerd worden door het regime even buiten beschouwing. Natuurlijk is het dreigen met een financiële sanctie, die in dit geval gewoon in alle opzichten kan beschouwd worden als onwettelijke jizya of belasting op niet-moslims, buitengewoon laf en onverantwoord maar er kleeft meer stront aan de knikker.

     

    Dat de zogenaamde harde kern van de volgens burgemeester De Wever ‘heethoofden’ opgepakt werd betekent sowieso dat hun identiteit geregistreerd werd. Dat de vele anderen die niet opgepakt werden toch naar hun identiteit werd gevraagd om te registreren teneinde het uitdelen van een gasboete mogelijk te maken is nog erger omdat er nu onrechtmatig lijsten van werden gemaakt. Deze lijsten zouden moeten worden vernietigd alvorens ze in handen vallen van diegenen onder de ‘heethoofdige’ moslims die hier verblijven en waar de burgemeester van Antwerpen zo’n schrik voor heeft.

     

    Omdat we als Vlamingen er niet mogen van uitgaan dat ons niets kan overkomen en we ook niet immuun zijn voor de verschrikkingen van de islam en haar jihadistische terreur, deze bijdrage. Een niet gedefinieerde groep kan men niet vervolgen, niet systematisch laten oppakken, niet samenbrengen in interneringskampen, niet in een gevangenis opsluiten.

     

    Daarvoor is niet alleen een systeem nodig maar ook, net zoals nu op kleine schaal gebeurd is in Antwerpen, een “collectieve registratie”.

    Hollerith wat is dat? hoor ik U al vragen. Welnu dat waren ponskaartlezers van IBM die het de nazi’s mogelijk maakten alle Joden te lokaliseren en te registreren, ook tijdens de oorlog met medeweten en actieve medewerking van de top van IBM in New-York overigens.

    Het duurde tot 2001 tot de sluier over deze verbijsterende waarheid eindelijk werd opgelicht en aan de wereld bekend geraakte (IBM en de Holocaust, Edwin Black uitgeverij Kosmos, ISBN 9021598124) Ga maar na.

     

    Hollerith-IBM-24-26-en-56-ponskaartmachines. De hollerith-steekkaartenmachines waren de voorlopers van de computers en onontbeerlijk om WOII te beginnen en te beëindigen, voor de heropstanding van Europa nadien, maar helaas ook voor de meedogenloze uitroeiing van 6 miljoen Joden en (echte) verzetsmensen op een industriële en beestachtige manier. Tegenwoordig bezit zelfs een klein politie-computerke overigens al meer geheugen en rekenkracht dan toen alle ‘hollerithts’ wereldwijd samen.

     

    Dus als De Wever onder valse voorwendselen lijsten laat opmaken van vredelievende betogers die niets vernield en ook niets gekwetst hebben, behalve het ego van burgemeester De Wever, was hij niet goed bij zijn verstand en bezig op een uiterst gevaarlijke en fascistische manier gelijkaardig aan de modus operandi van de nazi’s. Wanneer gaat het Vlaams belang en de Joodse gemeenschap eisen dat De Wever al de betrokken lijsten laat vernietigen alvorens ze gekopieerd werden door een van de tentakels van de ondergrondse Antwerpse Jihad? Voor wie het nog niet zou weten Jihad is oorlog tegen niet-moslims nota bene.

     

    Mocht een van de op bevel van De Wever geregistreerden ooit het slachtoffer worden van islamitisch geweld, en laat ons eerlijk zijn deze mogelijkheid is vandaag de dag verre van denkbeeldig, leidt het spoor onvermijdelijk en rechtstreeks naar de medeplichtige burgemeester van Antwerpen anno 2015. En deze medeplichtigheid is alsdan niet alleen in de brede zin bewezen maar ook in de enge zin, behalve als hij bevel geeft de in zijn opdracht opgemaakte lijsten te vernietigen.

     

    Indien dat niet gebeurt is het de vaderlandse plicht van alle Antwerpse politiemensen dit te doen als ondergrondse daad van verzet tegen de collaboratie van een islamofiel en gevaarlijk individu.

    *

    UITLEIDING

     

    In onze Christelijke cultuur duikt, achter de rug van DeWever, de duistere figuur van de meest bekende van de 12 Apostelen op. Judas Iskariot. Voor zijn verraad kreeg hij van de toenmalige Overheid een beurs met 30 zilverlingen, maar die gooide hij nadien ver van zich af, ging heen en weende bitter, zegt het Evangelie. Enkele uren later hing hij te bengelen in de wind…..

    In datzelfde Stichtelijk Verhaal lezen we ook, dat de haan geen driemaal zou moeten kraaien, voor het verraad een feit was. Die kraaide de eerste keer, toen Petrus bij het krieken van de dag, aan de dienstmeid verklaarde de Meester niet eens te kennen, laat staan bij Hem te horen. Voor DeWever was dat moment toen hij de Vlaamse Ontvoogdingsstrijd verloochende, omdat die, dank zij hem en zijn acolieten, reeds gewonnen was. Weg met de Vlaamse Leeuw en met de Vlaamse strijdliederen! Petrus hoorde kort daarop nogmaals de haan kraaien, toen dezelfde mei met hem over hetzelfde onderwerp ‘in debat wilde’ gaan. Pas op dat ogenblik herinnerde Petrus zich het Woord van de Meester ‘Voor de haan driemaal zal gekraaid hebben, zult gij Mij driemaal verloochend hebben’.

    Met deze scène uit Het Lijdensverhaal, druk ik hier en nu de wens uit, dat bij het komende ‘debat’ in de stemhokjes tussen hem en het Vlaams Belang, de man eveneens ‘bitter zal wenen’ om vervolgens ergens op een stil plekje in de wind te gaan bengelen. Waarna staatsbegrafenis in Brusellabad in de Moskee van Koekelberg. Is voorzien dat de lijkkist waarop de tricolore, op het einde van de Dienst ontploft met vele tientallen slachtoffers bij zijn achterlopers. Zodat zijn heengaan niet onopgemerkt voorbij zou gaan. Met de groeten van Het Beest.

    Psssst

    Waarom Het Beest best bestreden wordt onder het sylbool der Kruisvaarders? Kent U een ander, een duidelijker of een beter?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!