MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    05-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2442

    *

    .

    *

    .

     

    Hitler in Bruly-de-Pêche (Frankrijk)

    .

    Foto uit de ‘Wochen Schau’ val eind Juni 1940 in de Duitse bioskopen…

    Wikipedia vertelt er U alles van!

    *

    INLEIDING

     

    Het is een onvergetelijk beeld: juni 1940, de Füjrer, te velde, na de siësta op wandel in de bossen van Bruly-de-Pêche, die zich op de dijen kletst van plezier, bij het vernemen van de onvoorwaardelijke overgave van de Franse legers. Tableau. Over naar Rad, Lente 1015.

    Zo moeten in de Arabische wereld, de pietrolboeren van ’s morgens tot ’s avonds rondlopen, onderweg van de ene harem naar ede andere. Stel U voor: die stomme Westerlingen (wij dus) betalen zich te pletter om zoveel mogelijk van hun moordenaars een gouden toekomst aan te bieden. Zie het Labour-troeteldier, de hoog opgeleide computer-specialist, die dè specialist in onthoofding is geworden: Juhad John, Koeweitenaar van origine, maar in Westminster groot geworden.

    (zijn laatste onthoofdings-scène staat nu, ingelijst, voor de wijzerplaat van de overge-erfde Westminster schouwgarnituur, die ooi vee generaties lang in mijn schoonfamilie om het uur de BIG Ben heeft laten luiden. Ik wil namelijk de herinnering aan deze oude glorie in ere houden….)

     

    Ooit werden wij – zo wordt ons verweten - een volk van ‘Kruisvaarders’ genoemd, waarbij onze Vlaamse voorouders een aanzienlijke rol in speelden. Dat moeten blijkbaar toen uit een ander soort hout zijn gesneden, want met ‘Apatische Burgemeesters’ (of is het A-typische Burgemeesters?) als vaandeldragers lukt dat nooit.

    Eerst moet het Vlaams Belang de volstrekte meerderheid verwerven, om dan vervolgens de totale onafhankelijkheid uit te roepen….. Bestemming naar waar Cyriel Verschaeve ooit dichtte, dat w’er geen kleinheid konden ontwaren….

    Weet U nog de ’10 Plagen van Egypte’, bij Goddelijke opdracht bevolen om de Joden uit dat land te laten wegtrekken? Ene daarvan was, dat de Engel des Doods in het geheim uitging, om de deuren te markeren, waar ‘s nachts de dood moest toeslaan?

    Met het subsidie-verhaal van Jihad John nog vers in het geheugen, en na lezing van onderstaande lijnen, zou er misschien morgen eden soortgelijk bericht in de gazetten kunnen staan, ongeveer als volgt de vraag: ‘op voordeuren Islammers overal rare tekens gevonden. Niemand weet wat die betekenen’……

    Veel is daarvoor niet nodig. Vijf minuten politieke moed volstaan.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    80% moslims Europa heeft uitkering’; Oostenrijk verbiedt preken en Koran in het Arabisch

    *

    Al 50 miljoen moslims in Europa – Abu Zakariya: ‘Moslims moeten eerst ophouden elkaar af te slachten, pas dan kunnen we Amerika aanvallen’

    Enkele moslims in Oostenrijk protesteerden tegen de nieuwe maatregelen omdat ze vinden dat de staat geen enkel recht heeft de islamitische religie te controleren.(3)

    Met dank aan alle hardwerkende Europeanen kunnen 80% van alle moslims in Europa geheel op kosten van de overheid leven. Een populaire truc die de volgelingen van Mohammed vaak uithalen is te scheiden van hun vrouw of vrouwen, zodat deze een eigen woning krijgen, waarna de vrouw doodleuk weer bij haar man intrekt en de ‘vrij’gekomen woning illegaal wordt onderverhuurd. Instanties doen hier nauwelijks iets tegen omdat ze bang zijn te worden beschuldigd van ‘discriminatie’.

    ‘Het is een gewoonte voor de in (Europese) moskeeën prekende sjeiks geworden om te praten over de ‘infiltrerende Westerse ongelovige’ en het ‘Europese kruisvaarders Westen’, legt moslim TV-presentator Yahya Abu Zakariya uit. ‘Ze spreken van ‘de plek van de ongelovigen’ en ‘de plek van de islam’.’

    ‘Europeanen betaling belasting voor uitkeringen moslims’

    ‘Ik heb bewijs geleverd dat de moslims in Andalusië (Spanje) overspel, homoseksualiteit en losbandigheid begaan. Als je vandaag naar het Westen gaat en door Europa reist, waar 50 miljoen moslims wonen, zijn 80% van hen bedelaars, levend van Westerse uitkeringen. Met andere woorden: de Europeanen betalen belasting, en de staat geeft dit geld aan moslims om voedsel te kopen. De moslim in het Westen verdient niet zijn dagelijkse brood. Hier in de islamitische wereld zou hij sterven, want hier kunnen we zelfs de koeien en geiten niet voeden.’

    Fraude met subsidies en scheidingen

    ‘80% van hen is dus werkloos. Neem Zweden: daar zijn 500 islamitische organisaties, en slechts één Joodse. In iedere moskee in Europa wordt gestolen. Volgens de Europese wet voor de steun voor religies en culturele verscheidenheid financiert de staat de moslims. De managers van deze moskeeën stelen deze fondsen. Soms kom je een imam tegen die zijn vrouw als vloerdweiler in dienst heeft, maar haar opdraagt om thuis te blijven.’

    ‘Dan heb je nog de nepscheidingen. Een moslim scheidt op papier van zijn vrouw, en als de sociale dienst haar dan een woning geeft, neemt hij zijn vrouw terug en verhuren ze het huis op de zwarte markt.’

    ‘Moslims trots op slachtpartijen is verdorven gedrag’

    ‘Vroeger bezocht ik in het Westen moslim gevangenen. Deze drugdealers en verkrachters vertelden me dat ik tegen de bewakers moest zeggen om halal voedsel aan hen te geven, want ze wilden hun vlees op de islamitische wijze geslacht hebben. Ik zei dan tegen hen: zelfs als je varkensvlees zou eten, zou dat jou verwerpen. Je verspreidt drugs in de naam van Mohammed en islam, maar toch beweer je dat je tot de pure islamitische beschaving behoort.’

    ‘De bomaanslagen in Londen, Madrid en overal zorgden voor het Westerse beeld dat moslims trots zijn op hun slachtpartijen, dat de ene moslim met een lange baard een andere onthoofdt en ‘Allahu Akbar’ schreeuwt. Wat verwacht je van het Westen als ze worden geconfronteerd met zulk verdorven gedrag? Het gewoon negeren en hen vrijpleiten?’

     

    Als hij dan kritiek krijgt van zijn toehoorder, haast Zakariya zich uit te leggen dat hij het niet opneemt voor Europa en Amerika, maar vindt dat de moslims ‘eerst het slachten onder elkaar moeten stoppen. Pas dan kunnen we Amerika aanvallen.’ (1)

     

    Oostenrijk verbiedt preken en Koran in het Arabisch

     

    In Oostenrijk begint nu ook de politiek langzaam door te krijgen waar de islam echt voor staat. De coalitie van de Sociaal Democratische Partij en de Volkspartij heeft de zogenaamde ‘islamwet’ uitgebreid met een verbod op imams om in het Arabisch te preken. Zij worden verplicht Duits te (s)preken. Daarnaast mag alleen nog maar de Duitse versie van de Koran worden gebruikt. Bovendien is het voortaan verboden dat islamitische organisaties in Oostenrijk vanuit het buitenland worden gefinancierd.

     

    De Turkse president Erdogan reageerde woedend op de Oostenrijkse maatregelen. Zijn minister voor de EU, Volkan Bozkir, beloofde dat ‘wij alles in het werk zullen stellen om moslims in Oostenrijk, vooral Turkse, te beschermen... Wij kunnen niet accepteren dat moslims schade lijden door deze wet.’ (2)

     

    Er zit overigens een onbedoeld (?) addertje onder het gras van de Oostenrijkse wet: de Duitstalige Koran is –evenals bijvoorbeeld de Nederlandstalige en Engelstalige- in sterke mate speciaal aangepast aan het in het Westen gecreëerde valse beeld van een ‘vreedzame’ islam. In de islamistische wereld heeft maar één Koran gezag, en dat is de Arabische. Talloze haatteksten die in het Arabisch oproepen Joden, christenen en andere ongelovigen uit te roeien zijn in de Westerse versies verzacht en verdraaid.

    Xander

    1) YouTube (MEMRI tv) via Shoebat
    (2) Reuters via Shoebat
    (3) YouTube

    *

    UITLEIDING

     

    Er zal waarschijnlijk nog veel water naar de zee stromen, voor we ooit weer eens terug baas worden in eigen land. Om vervolgens grote kuis te houden. We moeten dus elke strohalm grijpen die we kunnen en dat is voorlopig alleen de Pegida-Beweging.

    Vandaar ook, dat ‘de Elite’ die met alle middelen wil onderdrukken. Want ze weten: als de geest eenmaal uit de fles is, zoeken de Europeanen dan misschien wel steun bij het Land van Dr Zjivago. Rusland was, uitzondering gemaakt voor de jaren van het Communisme, altijd de partner van het christelijk Avondland. Napoleon & Hitler braken er hun tanden op stuk en de Gorby is zelfs samen met Bush Sr een verjaardagsfeest van ‘Boer Clercq’, de textielmagnaat, komen meevieren in Wielsbeke. Als dàt geen vriendschapsbanden schept!

    Wedden, dat Russisch gas en Russische olie heel wat beter van geur en smaal zouden zijn dan die bocht uit de woestijnondergrond, van juist boven het deksel van de Hel, waaronder Het Beest zich schuil houdt?

    Het deksel van de Hel! Als peuter had mijn ouder broertje, toen ongeveer 10 jaar oud, mij schrik aangejaagd, om zo geen diepe putten te maken in de hoop zenders en asse in de hoek van ons speeltuintje. We schreven toen zowat zomer 1941-’42 en onze Pa wilde daar nog assesenen van maken voor een nieuw kippenhok. Want, nog even dieper, en ik zou stoten op ‘d’hulle van d’helle’, en die zou openvliegen, en Hitler zou daaruit springen, om mij mee in het vuur te trekken….Ik heb toen vele avonden niet willen alleen gaan slapen, uit vrees dat Hitler onder mijn bed zou zitten….

    *

    Als de Poet, bij het opmaken van de inventaris van zijn nucleaire voorraden, een paar van die dingetjes eventueel zou teveel hebben…. De brave man mag mij – tijdens de kantooruren van 9 tot 12 - altijd opbellen voor een goede tip….

    Meer zelfs, voor hem staat hier altijd… de Bokma klaar. En met zijn veiligheid moet hij ook niet inzitten: de Lega Nord kan wel 10 van die Zwarte Ongelukskaters de baas!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!