MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    02-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2432

    *

    Maandag 2 maart

    Zon 7u26-18u25

    Z Karel de Goede, Graaf van Vlaanderen

    .

    *

    .

    Naast de witte rook voor Paus Franciscus..

    .

    Waren er ook die tekenen van Hierboven….

    *

    INLEIDING

     

    ‘Praktijktesten’ zijn het bewijs van de politiestaat waar we stapvoets met leugens en bedrog, binnengeleid worden. Die dingen vertonen volgens mij meer de kenmerken van ‘uitlokking’. Pootje-lap zou beter zijn. Of voetje zetten.

    Maar ja, wie A zegt, moet ook B zeggen. Eerst laat men die horden sprinkhanen welwillend binnen en dan maakt men de mensen wijs dat ze, alhoewel verhoudingsgewijze zwaar in de minderheid, evenveel rechten moeten toegeschoven krijgen als de veel talrijker groep van eigen volk die dat geld ook goed kunnen gebruiken.

    ‘Dienstenchecks’ en ‘praktijktest’: zie daar twee lapmiddelen in leven geroepen uit onmacht om het land te besturen ‘als goed huisvader’. Typisch Slinx en achterbaks. Men besteelt de belastingbetaler voor meer dan één miljard ’s jaars, om met manna te gooien naar wat zij denken hun ‘achterban te zijn…. Maar U kent toch ook het verhaal van de bedrogen bedrieger?

    Dezelfde valse voorstelling over ‘werkloze jongeren’, die 5 keer meer ‘jongeren met vreemde roots’ tellen. Weeral percentages die niet ‘ponds-podsgerwijze’ (in verhouding) berekend zijn. De koppen tellen, ja dat lukt ze wel, maar terug rekenen naar hun aandeel in de bevolking? Hola! Dat te durven denken is subversief, contraproductief en dus VERBOTEN. Ook dààr zullen ‘praktijktestts’ voor moeten georganiseerd worden. Denkt U wel zoals is voorgeschreven? Mag er ook een tester-ambtenaar ongezien aan huis komen luisteren? Met de deur van de slaapkamer op een kier, zodat wij ook kunnen horen wat U droomt?

    Deze hier kunt U alvast noteren. Dommerikken die als analfabeet de schoolbanken verlaten in een onderwijs waar we ons blauw aan betalen - Slinxe werkwijze want alles moet gratis uit de hemel vallen! – hebben inderdaad veel minder kans op de slavenmarkt-arbeidsmarkt. Kinderen uit achterlijke culturen met een taalachterstand zijn een belediging voor het gastland. Zijn er ook daarvoor test-ambtenaren beschikbaar?

    Och, even iets anders. Laat mij een goede raad geven: schrap die onmogelijke namen die de doorsnee burger niet kan onthouden, niet kan schrijven, niet kan begrijpen, niet kan uitspreken, en geef iedereen die hier langer dan 14 dagen verblijft, bij Wet een Vlaams klinkende voornaam en familienaam. U gaat er vooral de flikken blij mee maken! Doe dan zoals onze voorouders, plak er een lapjesnaam bovenop. Iets in de zin van Faoud Le Fou, zou dan worden (voorbeeld) ‘Zotte Pol’, of ‘Zotte Pier’.

    Wedden dat ze meer kansen op de arbeidsmarkt zouden krijgen? Tenminste als ze ook handen aan hun lijf hebben. En dat is iets waar ‘praktijktesten’ geen baat zullen bij brengen….

    *   

    Het is vechten tegen de bierkaai en onze Overheden Grote Verstanden willen het beetje werk dat er nog is, voorbehouden aan hun lieve vriendjes, de Aanhangers van Het Beest.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    IS(IS)mobiliseert Europese moslims voor opstand en verovering Rome in 2020

    *

    ‘Moslims moeten alliantie aangaan met linkse pro-Palestijnse anti-Israël activisten en de wapens oppakken’ - Egypte zet leger in voor totale oorlog tegen IS(IS) – President Obama blijft grootschalige actie tegen IS(IS) weigeren

    Moslims verwachten met behulp van pro-Palestijnse linkse partijen uiteindelijk de macht in Europa over te kunnen nemen.

     

    Deze maand is er een nieuw boek verschenen met de titel ‘Zwarte vlaggen naar Rome’. Hierin worden moslims in Europa aangemoedigd om zich achter IS te scharen en in opstand te komen. Eind 2014 zouden er al ‘kleine legers van de Islamitische Staat’ in ieder Europees land zijn gevormd, zonder dat de inlichtingendiensten hiervan op de hoogte waren. Volgens het boek zullen vele tienduizenden in Europa woonachtige moslims zich bij deze IS-legers aansluiten en van binnenuit een oorlog beginnen tegen de autochtone bevolking. Een van de hoofddoelen is om in 2020 Rome te veroveren.

     

    De ondertitel van het boek luidt ‘Het verslaan van het Zionisme’: ‘Als u ooit bij een pro-Palestijns / anti-Israël protest bent geweest, ziet u dat er veel activisten zijn die niet eens moslims zijn, maar steunen wat de moslims willen (de val van het Zionisme / Israël). Het is zeer waarschijnlijk dat er contacten worden gelegd tussen moslims en linkse activisten. Een deel van hen zal zich realiseren dat protesten niet effectief zijn, en dat gewapende strijd het alternatief is.’

     

    IS wil Europa overspoelen met vluchtelingen / terroristen

     

    Begin deze maand kondigde IS aan van plan te zijn in één klap minstens een half miljoen bootvluchtelingen op Europa af te sturen. Onder hen zullen zich veel vermomde terroristen bevinden. Zij gaan helpen de in Europa woonachtige moslims te mobiliseren.

     

    IS zal de nieuwe rekruten vervolgens inzetten voor het verzamelen van inlichtingen, geheime operaties en het delen van wapens. Dit moet de weg vrijmaken voor de verovering van Rome, dat in 2020 wordt voorzien. De val van Rome staat symbool voor de machtsovername van heel Europa door moslims, die daarin geholpen zullen worden door linkse partijen.

     

    Straatoorlogen en lokale legers, uiteindelijk totale machtsovername

     

    In het boek worden gedetailleerde beschrijving gegeven hoe Molotov cocktails moeten worden gemaakt en hoe moslims op lokaal niveau kleine legertjes kunnen vormen om te beginnen met ‘straatoorlogen’, om zo Europese stadsdelen, steden en uiteindelijk complete landsdelen te veroveren voor de islam.

     

    Het uiteindelijke doel is de gewapende overname van heel Europa. De bestorming van Rome door vluchtelingen en plaatselijke moslims is een specifiek hoogtepunt, aangezien hier het Vaticaan zetelt, dat in religieus opzicht als de grootste vijand van de islam wordt gezien, samen met het Jodendom. Sinds 2013 is het aantal antisemitische haatmisdaden in Europa met 436% gestegen, vooral door het sterk toegenomen aantal moslims.

     

    Volgens het boek zal het Italiaanse leger worden verslagen, alsmede ook de Russische-Iraanse alliantie die in het Midden Oosten tegen IS wordt gevormd.

     

    Europa en Amerika treden amper op tegen IS

     

    De gevestigde orde in Europa neemt nog altijd ISIS noch de islam serieus, of men kiest er juist bewust voor het allemaal te laten gebeuren. Zo bleek uit een hoorzitting in de Amerikaanse senaat dat het leger geen enkele harde tijdlijn of doelstellingen van de regering Obama heeft gekregen voor de strijd tegen IS. Amerikaanse luchtaanvallen op doelen van IS worden in de media weliswaar enorm uitvergroot, maar zijn in aantal slechts sporadisch, niet meer dan wat speldenprikjes.

     

    Egypte: Totale oorlog tegen IS in Libië; mogelijk luchtaanvallen op Hamas

     

    Uitgerekend in moslimland Egypte weigert men om zoals de Europeanen af te wachten totdat het te laat is. President Abdel-Fatteh El-Sisi heeft besloten een groot aantal commando’s en mariniers in te zetten voor een totale oorlog tegen IS in Libië. De islamitische terreurbeweging Ansar al-Sharia, op 11 september 2012 verantwoordelijk voor de aanval op het Amerikaanse consulaat in Benghazi, is één van de grootste bondgenoten van IS in Libië en zal eveneens het doelwit van de Egyptenaren zijn. (2)

     

    El-Sisi overweegt om ook luchtaanvallen te laten uitvoeren op Hamas in de Gazastrook, omdat de Palestijnen volgens de Egyptische inlichtingendiensten samenwerken met ISIS. Gisteren bestempelde een Egyptische rechtbank Hamas officieel als een terreurbeweging (3). Bizar genoeg deed de EU onlangs precies het omgekeerde, en haalde het Hamas juist van de lijst terreurorganisaties af. 

    Xander

    (1)  Arutz 7
    (2) DEBKA
    (3) Arutz 7

    *

    UITLEIDING

     

    Tja, dat Geheim Leger sluimerende ‘geradicaliseerde’ kansloze of hoogopgeleide jongeren: dat is weeral een volgende ‘ongemakkelijke waarheid’ voor de Overheid. Nu denken ze dat de Poet achter de moord in Moskou zit. Ze deken het, en dus zal het wel zo zijn.

    De tijden veranderen: het is niet meer de liefde bedrijven ‘Sous les pots de Paris’, maar de dood ondergaan boven op de brug in Moskou.

    O Juist: deze moord is heel zeker niet begaan door moslim-extremisten. Wordt ook ge-denkt. Dus is het waar. Onze media willen niet weten van feiten, ze willen die zelf uitvingen, want de wereld staat niet stil. Men is progressief of men is het niet…..

    Het is maar helemaal terloops, hoor! We mogen ons verwachten aan het uitvinden van een vijand-gevoel. Geheime ISIS-agenten onder ons? die instructies krijgen per satelliet? Daar moet iets aan gedaan worden. Resultaat: waar of niet, maar wij zitten meteen ook zonder… Internet. En het zal iets zijn dat uitgelegd wordt als zijnde voor ons bestwil….

    Wie zei daar ook weer dat de tegenstrever altijd met alle middelen moet bestreden worden? Was dat niet de Slinxe Lewie van Leuven, de man die leefde in de vorige eeuw?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

    *










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!