MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2450

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Laat wat hier in Italië gebeurt een waarschuwing zijn voor de Lage Landen (en voor de rest van het Avondland), want over het bruggenhoofd dat Het Beest wil veroveren in de hiel van Italië, zal er daar waarschijnlijk niet veel verschijnen. Zeer typisch voor Coburgland. Daar werkt men naar het woord van de Dikke van Diksia, maar aan de problemen als die zich voordoen. Vooruitziende zijn is er ooit bij geweest.

    Het Beest grijpt meteen zeer hoog, en wil in de stad Lecce, pal naast de eeuwenoude katholieke universiteit, een Islam-universiteit uit de grond stampen. Men zou er hoofdzakelijk ‘theologie’ doceren, wat er op neerkomt dat daar de Koran van achteren naar voren zal moeten van buiten geleerd worden. Want andere leerstof heft de Islam niet, alles staat a in de Koran.

    Wie dan die ‘hoogstudenten’ zouden zijn? Tja, als ik denk aan die ‘jonge moeder’ uit Molenbeek Saint Jean , universitaire, of aan de Koeweitse Jihadi John uit Westminster, dan weet ik het al. Voilà, 4 of 8 jaar univ, ondertussen in de vrije tijd leren piloteren en dan met vliegtuig vol passagiers te pletter vliegen overal waar tegenaan kan gevlogen worden. En in Italië, is dat heel wat!

    Het land houdt dus de adem in dat ISIS hier dezelfde verwoestingen plant als in Mossul met de relieken van de Assyrische Beschaving. Bulldozers en mokerslagen. Overal zijn dat doorneen in de ogen van de ‘Godsdienst’ van de Wrede…

    Maar Italië heeft gelukkig geen BoerSwa die zelf mosketen optrekt en onderhoudt. Hier is de Lega Nord zo waakzaam als een loslopende bandhond op Uw erf: Matteo Salvini, de voorzitter, is overal aan en bij, iets wat het Vlaams Belang in Coburgland nooit zal toegelaten worden, tenzij het de volstrekte meerderheid zou halen.

    Ik zou zeggen: volg ook een beetje de toestand in Italië. Ik zit er, dooromstandigheden, zelf vrijwillig tot over mijn oren in. Ik kan U verzekeren: veel is er niet meer nodig om in opstand te komen!

    Uiteraard is voor Het Beest de zetel van het christendom in handen krijgen, een eerste doelstelling. Temeer, daar dit land het gedroomde opstapje is om de rest van Europa in te palmenn.

    Er staan ons nog veel zweet; bloed en tranen te wachten, maar als het een troost mag wezen; dit land is nog nooit in zijn Geschiedenis overheerst geweest door Het Beest, en is er van overtuigd dat dit zo zal blijven.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Ruzie over islamitische universiteit in Zuid-Italië

    *

    De bevolking in de Zuid-Italiaanse stad Lecce in Apulië is in twee kampen verdeeld, nadat er plannen bekend werden om een islamitische universiteit in de stad op te richten. De initiatiefnemers van het project hopen op deze manier de vooroordelen tegen moslims beter te kunnen bestrijden, terwijl in de bevolking ook stemmen opgaan die een verandering van de stad en bedreigingen door extremisten vrezen.

     

    Giampiero Chalid Palladini, een tot de islam bekeerde zakenman en voorzitter van “Confirme”, een vereniging van mediterrane zakenmensen, is er van overtuigd dat zo´n universiteit in Lecce, dat zich beroept op zijn openheid, een “instrument van de vrede” zou kunnen worden. “We hebben iets nodig dat ertoe kan bijdragen de instelling van de mensen tegenover moslims te veranderen”, zei hij tegenover de internetkrant “The Local”. Aan de universiteit zullen ooit 5000 studenten filosofie, literatuur en theologie studeren.

     

    Andrea Caroppo, regionaal adviseur van de middenrechtse partij Nuovo Centrodesta (“Nieuw rechtsmidden”, een afsplitsing van de Berlusconi-partij “Il Popolo della Libertá”) verklaarde hierover echter dat er nog veel vragen niet beantwoord zouden zijn. “Ik heb gelezen dat men daar theologie en rechtswetenschappen wil doceren. Maar er staat niet in welke taal gedoceerd zal worden en of de universiteit op de een of andere manier door Italiaanse autoriteiten gecontroleerd wordt”, zei hij.

     

    De geplande universiteit dient te worden opgebouwd naar het model van de katholieke universiteit Milaan en dient open te staan voor studenten uit Italië en het buitenland. Terwijl de toestemming van de Italiaanse minister van Onderwijs nog uitblijft, hebben de eerste 50 studenten zich al ingeschreven voor de vakken Arabische taal en islamitische theologie.

     

    Enkele bewoners vrezen dat zoveel studenten in de historische stad in de regio Salento in Apulië, die volgens de sagen al in de 13e eeuw voor Chr. zou zijn opgericht en waarin op dit moment bijna 95.000 mensen wonen, het karakter van de stad fundamenteel zouden kunnen veranderen, schrijft “The Local” verder.

     

    Verleden week zaterdag maakte Palladini bekend dat het plan officieel zou zijn ingediend en dat er al grondstukken aan de rand van Lecce zouden zijn gekocht om daar de campus te bouwen. Ook moeten daar onderkomens, sportvelden en een moskee ontstaan. Maar de burgemeester van de stad, Paolo Perrone, verklaarde vorige week tegenover de lokale krant “Quotidiano di Lecce” dat de stad “op dit moment nog niet klaar zou zijn voor dit plan.”

     

    De instelling van de bewoners tegenover de islam wordt beïnvloed door de toenemende angst voor bedreigingen door extremisten. Om onder deze omstandigheden nog meer moslims de stad binnen te halen, zou de spanningen in Lecce nog verder kunnen verhogen.

     

    De secretaris-generaal van de partij “Lega Nord”, Matteo Salvini, aan wiens oproep tot een demonstratie in het centrum van Rome tegen de immigratiepolitiek van de Italiaanse regering afgelopen weekend door duizenden mensen gehoor werd gegeven, wijst het plan om een islamitische universiteit in Lecce te bouwen eveneens af.

     

    “Ik maak me zorgen wegens het fanatisme van een religie, een bepaalde interpretatie van de islam, die de enige religie met deze ´fundamentalistische´ vorm is”, zei hij en benadrukte dat hij de oprichting van een dergelijke universiteit “categorisch” zou afwijzen.

     

    Severo Martini, een gemeenteraadslid van de afdeling stadsplanning, had vorige maand de aanvraag van Palladin om een voormalige tabaksfabriek te verbouwen en te renoveren tot zetel van de universiteit, afgewezen. Hij verklaarde dat het plan vooral tegen de achtergrond van de moordaanslagen door radicaalislamitische extremisten op het redactiekantoor van het Franse satirische tijdschrift Charlie Hebdo in Parijs twee maanden geleden onder de inwoners de “alarmbellen hadden doen rinkelen”.

     

    Na de moorden had de burgemeester van de Italiaanse stad Padua verklaard geen bouwvergunningen meer af te geven voor de bouw van moskeeën in de stad.

     

    Bovendien blijft de vraag naar de financieringsbronnen voor het plan open: “Een andere onbeantwoorde vraag die ons zorgen baarde, betrof de financiering. Hierover bestond geen transparantie.”

     

    Palladini had tot nu toe geen helderheid van zaken geven voor wat betreft de financiering en de herkomst van het geld, maar alleen verklaard dat het geld voornamelijk afkomstig zou zijn van private donoren uit Arabische landen, waaronder ook Qatar en Koeweit. Hij zou al toezeggingen hebben voor de schenking van de noodzakelijke 45 miljoen euro voor de bouw en de inrichting evenals voor de eerste exploitatie van de universiteit hebben.

     

    In Europa wordt gevreesd dat de financiering van moskeeën door landen uit het Nabije en Midden-Oosten zou kunnen leiden tot een “verborgen stimulering” van radicaalislamitische tendensen. Daarom had Oostenrijk in februari de buitenlandse financiering van moskeeën verboden.

    Bron
    http://info.kopp-verlag.de
    Auteur: redactie KOPP-Verlag

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com

    *

    UITLEIDING

     

    Onderaan elk stukje stond op deze blog al enkele dagen het Kruisvaardersymbool der Ridders van Malta, omdat ik nog niet klaar was met het verhaal van de Tempeliers.

    Enkele dagen geleden las ik op een bevriende blog, dat in horizontale toestand, de menselijke hersencellen beter zouden werken. Weinig wetenschappelijk, maar correct. Ook bij werkt dat meestal. Als enthousiast West Vlaming kwam ik vroeger zeer dikwijls in Het Houtland voorbij in Ruddervoorde tussen Torhout en Brugge, en vaagweg was er iets blijven hangen in ergens een piepklein hersencelletje van mij. En zie, middenin de nacht ging plots het licht aan: ooit was er een Tempelridder geweest met een zeer hoge functie in het H. Land.

    In mijn jongere jaren had mij dat altijd gestoord, want als Ieperling was ik overtuigd (had daar veel over gelezen) dat de Tempeliers bij de Eerste Kruistocht in 1096 hoofdzakelijk Vlamingen waren uit het Ieperse en uit Veurne Ambacht. Godfried van Boullon was eigenlijk Godfried van Boonen (Boulogne) in wat nu al 300 jaar Frans Vlaanderen is. Ieper is de Kattenstad, waar er sinds onheuglijke tijden levende katten van de halletoren in de menigte werden gegooid, en katten ware; volgens de Franse Koning, die van 1302 die later de Tempeliers uitroeide, de afgoden der Paters. Want die uil wist niet, dat Egyptische katten de ratten en ander ongedierte weg hielden uit de omgeving der mensen. Ratten bleken pas in de jaren 1800 (Mme Curie) de overbrengers te zijn van de pestbacillen. Dat er pest zou komen, was dan ook een zeer logische voorspelling door de laatste Grootmeester der Orde, op de brandstapel in Parijs. Vandaar dat katten het tot op de huidige dag in Ieper moeten ontgelden…..

    Voilà, mijn verhaal is rond. Het wapenschild van Gerard van Ruddervoorde, 10de Grootmeester der Tempeliers, sneuvelde op 1 Oktotber 1181 bij het beeg van Akko is de perfecte omschrijving voor elke hedendaagse rechtgeaarde Vlaming. Zonder woorden. De rest vindt U op Wikipedia, op

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Geraard_van_Ruddervoorde

    °°°°°°°°

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *














    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!