MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    11-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3110

     

    *

    Maandag 11 januari

    Zon 8u42-16u59

    Verloren Maandag

    H Paulijn

    Op Sint-Paulijn zonneschijn brengt veel koren en veel wijn

    *

    “Verloren Maandag’ heette dat in de vroegere textielstreek rond de Golden River, en het was de tijd dat veel Patroons die dag de volle werkuren van heel hun fabriek, groot of klein, uitbetaalden, zonder dat er een slag gewerkt werd. Integendeel zelfs, na de Mis trakteerden die volop hun werkvolk in de stampvolle staminées van het dorp, die ze op die manier lieten mee genieten van de door henzelf bijeen geweven welstand.

    Syndicaten? Die stonden erbijn en keken ernaar. Als het 5de wiel aan een wagen. Want zij kregen niets.

    Eilacie, samen met de textiel, is voor deze mensen ook de welstand voorbij.

    Net als de vroegere vlasscheven, staan in het landschap nu ook de weverijen te verkommeren. Met ingeslagen ruiten, ingetrapte deuren en geforceerde toegangspoorten. De patroons zijn ofwel failliet, of anderen leven van hun renten in het buitenland.

    Weversmiisdag, of Verloren Maandag, wordt nog in ere gehouden, maar is meer folklore of (voor de ouderen) heimwee naar vroeger. En ‘Mis’ is er al lang niet meer bij bij gebrek aan Pastoors. Wat meer is, de festiviteiten moeten ook gelden voor de ‘anders gelovigen’ die door al dat pastoors gedoe, op hun lange teentjes zouden kunnen getrapt worden.

    ‘Andersgelovigen’ is, zoals U weet, het code-woord voor de laatst toegekomen Bezettingsmacht, die vandaag-da-dag nog niet ‘uit de kast’ zijn gekomen. Eenmaal daar, op het signaal van Mekka uit losgelaten, zal die plaats dan bij Wet worden toegewezen aan de overgebleven ‘vuile honden’ die wij allemaal zijn.

    Ook dàt, die bevolkingshernieuwing, kan mar gebeuren na grondige en algemene euthanasie op al die nutteloze eters. D.W.Z. zij die de Sharia uit de woestijnlanden niet aanvaarden. Of omdat zij oordelen dat weiden als wiegende zeeen of velden van golvend graan niet aan vreemden, maar aan hen, als het erfgoed hunner vaderen toekomt.

    The winner takes it all….. en dat zal de Moslim zich geen twee keer laten zeggen….

    Niet verwonderd doen, hé, want euthanasie, vergassing en crematie, dat zijn toch de ordewoorden van de dag? De ‘Opstanding van de Doden’ en ‘het eeuwig leven. Amen’ dat is toch iets voor achterlijke stommerikken? Reeds van in mijn kindertijd hoorde ik op dagen als vandaag, de zatte Socialisten brallen, ‘als ze door waren, dat er dan gras op hunne buik groeide’, iets waarbij ons Ma dan telkens een groot kruis sloeg van alternatie….

    Ach Moeder! Vertel hen eens waarom ze leven. Want ze zijn het rats vergeten. Teveel naar de voetbal gekeken, en naar de V.T.T, de Vélo Tout Terrain. En als Les Diabbles Rouges nu nog goed mochten scoren, gaan mijn aandelen bij de volgende Couckenbak fors omhoog…

    Celientje uit ‘Den Ijzeren Trap’, of Delfinneke van ‘d’Oude Schire’: nen tournee générale op kosten van Mère Supérieure!

    *

    3110

    *

    Hoe mest en ontbinding….

    .

    .

    Leidt tot mooiere resultaten…

    .

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    De Schots, Scheef en Slinkse Progressievelingen – en daarmee worden niet de Tjeven bedoeld - kunnen net als de Rode Voddendragers bij ons, niet goed verdragen dat ze afgedaan hebben. Dat ze afgaan als gieters. Hopelijk voor altijd, als U het mij vraagt.

    Hun bastion, de Openbare Omroep, hier nogal vaak de OO, of bij uitbreiding de OO.OO genoemd, is in Polen in andere handen geraakt en dus komt dat volk daar op straat, het domein van de enige (zelf verklaarde) democraten. Andere meningen op straat? Dan ‘betogen’ wij die toch weg! Want net als in Coburgia en in hun grote voorbeeld Amerika, horen dat soort Polen veel liever het woord ‘Democraten’ in plaats van ‘Socialisten’. Klinkt inderdaad veel minder beladen, en vooral, precies wat ze willen: verhullend tot op het bot. Zelfs de moderne Arabische Emiraten of de menseneters in de regenwouden van Donker Afrika, zeggen van zichzelf dat ze ‘democraten’ zijn. Ze voeren zelfs dat soort ‘democratie’ door middel van miljoenen ‘vluchtelingen’ in gans Europa in.

    Enfin, we zien wel. De nieuwe Regering van Recht & Rechtvaardigheid, twee zaken waar dat soort ‘Democraten’ zo hard op gebeten zijn, is nog maar pas aan zet. In Coburgia is ze dat al 1 ½ jaar en de wereld is nog altijd niet vergaan, hoe hard ook ze hun best hebben gedaan. En er is ook door deze ‘Centrum-Rechtse Regering nog niet het minste begin gemaakt aan het uitmesten van de heksenketels van de ‘Progressieve’ Wereldverbeteraars.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

     


    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Protesten in Polen tegen beleid rechtse regering: "Free media, free minds"

    *

    Tegenstanders van de nieuwe rechtse Poolse regering demonstreren zaterdag in verschillende Poolse steden, omdat ze vinden dat het beleid van de 'Recht en Rechtvaardigheid'-partij (PiS) de democratie en persvrijheid in Polen bedreigt.

    Duizenden demonstranten zwaaien met de Poolse vlag en die van de Europese Unie (EU) in verschillende Poolse steden. In Warschau verzamelden de demonstranten zich voor het gebouw van de Poolse publieke omroep, vertelt Volkskrantjournalist Arie Elshout vanuit de Poolse hoofdstad. 'Ik kan slecht inschatten hoeveel mensen hier zijn, maar het plein staat wel vol. De sfeer is gemoedelijk, er wordt zelfs gezongen', zegt Elshout.

    Ook in Wroclaw, Krakau, Katowice en Lodz wordt geprotesteerd. De demonstranten vrezen vooral dat de omstreden mediawet die afgelopen vrijdag in werking trad, de persvrijheid in gevaar zal brengen. 'Mensen houden spandoeken vast met teksten als 'free media, free minds'', vertelt Elshout.

    De nieuwe wet zorgt ervoor dat de publieke omroep onder controle van de regering komt te staan. Die mag voortaan mensen bij de publieke omroep benoemen. Direct werd Jacek Kurski, een rechtse politicus en journalist, aangewezen als hoofd van de publieke televisie.

    De demonstraties van zaterdag zijn georganiseerd door de Commissie voor de Bescherming van Democratie, die de afgelopen maand al vaker duizenden Polen wist te mobiliseren voor protest.

     

    De regering van de PiS-partij is sinds november 2015 aan de macht in Polen. Verschillende wetswijzigingen hebben geleid tot grote zorgen bij onder meer top van de EU. De Duitse Eurocommissaris Günther Oettinger zei vorige week dat hij wil dat het mogelijk wordt om Polen haar stemrecht in Brussel te ontnemen.

    Actie van Brussel

    Maar moet Brussel wel actie ondernemen tegen de omstreden wetten die de Poolse regering invoert? Hoewel de demonstranten het beleid van de conservatieve regering zien als antidemocratisch en er flink tegen demonstreren, zijn de meningen over die kwestie verdeeld, zegt Elshout.

     

    'Het is niet zo dat elke demonstrant die ik hier heb gesproken, zegt: 'laat Brussel de druk maar opvoeren en maatregelen nemen tegen de Poolse regering'. Nee, niet iedereen wil direct naar de EU kijken. Sommigen vrezen dat de regering hen dan te gemakkelijk kan wegzetten als anti-patriottisch, of als verraders.'

     

    Of de protesten wezenlijk iets zullen veranderen, is zeer de vraag. De regering van de PiS-partij zit met haar absolute meerderheid stevig in het zadel. 'De tegenstanders willen vooral aandacht vragen voor de situatie in Polen en hun zorgen over de democratie', legt Elshout uit. 'Polen is op dit moment diep verdeeld.'

     

    Morgen staat een volgende demonstratie op de planning. Dan zullen mensen zich verzamelen voor het gebouw van het constitutionele hof. De regering heeft ook de wetten aangepast die gaan over de benoeming van rechters bij dit hof.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    In de meest recente Geschiedenis zijn er twee frappante - ja, frappant, dat is het juiste woord – voorbeelden te citeren van ‘democratische’ volksopstanden, met het doel de Oude Potentaten te vervangen door Nieuwe. Hierbij beperk ik mij tot Europese toestanden, want hoe primitief-barbaarser de bevolking is, des te bloediger zijn daar die omwentelingen. Denk in die zin vooral richting de zandwoestijnlanden die hun ‘martelaren’ bij ons droppen, die onze Leiders tot ‘Gematigden’ zullen omswitchen, want zij brachten ons de ‘Arabische Lente’.

    Die twee Europese Omwentelingen die ik bedoel, zij die van 1789 in Frankrijk, en van 1917, die der Russische Bolsjewieken, beiden elk afzonderlijk de grondleggers van het Socialist Communisme, of moet ik eerder zeggen het Communistisch Socialisme.

    Zeker, ze hadden inderdaad ook zeer beperkte voordelen. Die er trouwens ook zouden gekomen zijn zonder al dat bloedvergieten.

    Zo kan ik dit Europa best vergelijken met een patiënt die door zijn dokters is opgegeven, maar die, na het overwinnen van het keerpunt in zijn ziekte, weer recht krabbelt. Dit tot grote verwondering van zijn heelmeesters, die daarover maar blijven in hun haar scharten.

    *

    Die crisis overwinnen? Hebben we allen samen in de handen. Door in het stemhokje op een vreedzame manier de huidige bedriegers te verwijzen naar een mooi plekje om hoog en droog in de wind te hangen bengelen, om in plaats mensen aan te duiden met het hart op de rechte plaats. Alles is goed, als dat maar niet LINKS is, maar daar waar Moeder Natuur het heeft ingeplant.

    *

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!