MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    14-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3119

    *

    Donderdag 14 januari 2016

    Zon 8u40-17u04

    H Nina

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    D’r zijn in dit ondermaanse gewoon geen zekerheden meer. Enfin, zo wil men ons voorhouden. Alleen wat we wetenschappelijk kunnen uitleggen, bestaat echt. De rest is pure imaginatie en volksverlakkerij. We moeten leren verder kijken dan de kerktoren.

    Als we niet naar ’t bord kijken, wordt zelfs de Liefde seffens als dusdanig geschrapt en vervangen door ‘date sites’, waar men naar keuze kan samenhokken met wie men wil. Uiteraard vrijblijvend en helemaal zonder verplichtingen. Lijk op de roetsbaan van ‘Iedereen Beroemd’. Waar een yang en een ying in de lucht onderste boven rondjes draaien zonder daarbij noch het hoofd noch het hart te verliezen. Moet kunnen. Uitstappen en met beide voeten weer op de grond staan. ’t Was leuk, echt waar!

    *

    Het gaat dus over de ‘Chrislam’. Ik zou eerder spreken van de Lamchris, want het is het Christendom dat lam geslagen zal zijn. Geweld haalt altijd de bovenhand. Allez, dat hoorde ik meende ik toch te begrijpen van de ‘Agnosten’ in De Afspraak. Het toverwoord dat daar van de 3 monotheïstische godsdiensten op tafel lag, was ‘tederheid’. Deze noodzakelijkheid des Gebods, zou leiden naar ‘verdraagzaamheid’. De Joodse Rabbijn uit het gezelschap was kosmopoliet en anders niet, maar hij had toch vraagtekens bij de para’s voor de deur van zijn Synagoge. De Agnost wist het ook niet, zoals hij ook nergens iets van wist. Er zijn geen zekerheden meer, zelfs niet in de drugsput. De Moslima zat daar te proberen om mooi te zijn, precies of ze zat in een langharige oase van veiligheid bij al dat sjiek volk. ‘Zijn best doen’ was het besluit van de moderator-onnozelaar, want dat deed hij natuurlijk ook. De rest zien we morgen wel weer.

    Tederheid dus. Geen syntex meer, maar plofstof. Geen vliegtuigen meer die van 8.000 meter hoog te pletter storten, maar deze gewoon van het scherm laten verdwijnen. Kan ook. Want voor de passagiers is het resultaat hetzelfde. Net zoals er overal onbeperkt plezier en vermaak kan. Met Tja, dat in het Westen de kerken leeg gelopen waren, ja, dan was dat maar zo. Met copulatie als hoogtepunt. Net zoals men als kind vroeger op de paardjesmolen bij de volgende passage den ‘truis’ kon trekken.

    *

    Wacht ‘ns, dacht ik. Hebben we daar in het Heilig Schrift niet Iemand daarin die de sjacheraars met de zweep uit de tempel verjoeg? De hedendaagse sjacheraars staan nu op straat, en zouden dus de Tempel moeten binnen gejaagd worden.

    *

    Kaap houden en gewoon zoeken wat de Mens het verst heeft gebracht. De Koran of De Bijbel. Zo komt U vanzelf behouden in de juiste Heilige Wijsheid aan.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

     

    Eén-wereld-religie: Paus verklaart dat alle geloven naar zelfde God leiden

     

    Het Catholic News Agency bericht dat paus Franciscus afgelopen dinsdag zijn allereerste videoboodschap met zijn maandelijkse gebedsoproep heeft gepubliceerd. Daarin stelde hij dat ‘velen verschillend denken en voelen over God, hem op verschillende manieren zoeken of ontmoeten. In deze menigte, deze soorten religies, hebben we voor iedereen slechts één zekerheid: we zijn allemaal kinderen van God.’ In de video komen tevens een boeddhist, een Joodse rabbi, een priester en een islamitische leider aan het woord, die allen deze God met hun eigen titels aanspreken: Boeddha, G*d, Jezus Christus en Allah.

    De paus en de andere religieuze leiders in de video zien zichzelf verenigd in hun gemeenschappelijke geloof in ‘liefde’. Franciscus hoopt dat de kijkers van zijn video ‘mijn gebedsverzoek van deze maand, dat oprechte dialoog tussen mannen en vrouwen met verschillende geloven de vruchten van vrede en rechtvaardigheid zullen produceren, zullen verspreiden.’

    Franciscus liet sinds zijn aantreden begin 2013 al veel vaker blijken dat hij de exclusiviteit van het Bijbelse evangelie – enkel verzoening met de enige ware God door Jezus Christus - heeft losgelaten, en grote stappen zet richting het samenvoegen van de grote religies tot een één-wereld-religie. Als eerste zouden het christendom en de islam moeten worden samengevoegd tot wat sommigen al jaren ‘chrislam’ noemen.

     

    Paus: Moslims aanbidden de enige god

     

    Om dat te bereiken gaf hij al snel toestemming voor islamitische gebeden en het voorlezen uit de Koran in het Vaticaan, iets wat nog nooit eerder was gebeurd. Tijdens zijn laatste bezoek aan de VS maakte hij in de St. Patrick Kathedraal in Manhattan heel duidelijk dat hij gelooft dat christenen en moslims dezelfde God aanbidden:

     

    ‘Ik wil graag twee gevoelens voor mijn moslimbroeders en -zusters uitdrukken. Ten eerste groet ik hen vanwege de viering van het offerfeest. Ik zou graag hebben gezien dat mijn groet warmer had kunnen zijn. In het licht van de tragedie in Mekka (het omkomen van vele moslims tijdens de hadj – X.) druk ik mijn gevoelens van nabijheid uit, en zeg ik dat ik zeker voor jullie zal bidden. Ik verenig mijzelf met jullie allen in een gebed tot ‘almighty god, all merciful’ – de Engelse vertaling van een van de bekende aanspreektitels van Allah.

     

    Met dezelfde bewoordingen had de paus Allah al tijdens zijn eerste oecumenische concilie aangesproken: ‘Ik groet u allen en dank u vanuit mijn hart, beste vrienden van de andere religieuze tradities: ten eerste de moslims, die de enige god, levend en genadig, aanbidden, en hem in hun gebeden aanroepen... Ik zie een tastbaar bewijs van de wil om te groeien in wederzijds respect en samenwerking voor het gemeenschappelijke goed van de mensheid.’

     

    Eén-wereld-religie in wording

     

    Ook katholieken kunnen nu nauwelijks meer ontkennen dat paus Franciscus werkt aan de totstandkoming van een één-wereld-religie. Daarin zal ook volgens zijn eigen woorden echter geen plaats zijn voor christelijke fundamentalisten, die hij ‘een ziekte’ noemde. In het christendom worden gelovigen en kerken die vasthouden aan de al genoemde exclusiviteit van het Bijbelse evangelie inmiddels tot deze ‘fundamentalisten’ gerekend, en dat terwijl de Katholieke Kerk zelf eeuwenlang hetzelfde standpunt heeft verdedigd.

     

    Eind vorig jaar predikte de leider van het Vaticaan nog de uiterste sombere boodschap dat de kerst van 2015 wel eens de laatste zou kunnen zijn die de mensheid zal vieren, omdat de wereld een jaar later ‘onherkenbaar veranderd’ kan zijn door grote oorlogen, opstanden en instortingen. Zijn gewenste één-wereld-religie past dan ook precies in zijn pleidooien voor de snelle oprichting van een Marxistische Nieuwe Wereld Orde onder leiding van een soort VN-wereldregering.

    Xander

    (1) End of American Dream (via Infowars)

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    De zee verheft haar woeste baren en stuurt die te pletter op de rotsen die de vloedlijn beschermen tegen erosie. En effectief, wat zien we? Dat na eeuwen en eeuwen de rotsen verpulverd werden tot fijnkorrelig zee-zand. Zand dat op zijn beurt wegstuift in de wind.

    Ha ja, zegt de Agnosticus, ik heb altijd geweten dat niemand iets weet. Tijd om elkaar zoals bij De Afspraak, de vrede van de slaapkamer te wensen….

    *

    PS

    Dat ‘De Mechelse Catechismus’ afgedaan heeft, wordt voorgesteld als een vooruitgang. Ja, in zekere zin is dat terecht. Er moest inderdaad al lang een herziene en verbeterde druk gekomen zijn. Maar het ergste is, dat de INHOUD zelf gewoon overboord werd gekipt. Of vervangen door de neutrale ‘Zedenleer’. Noch mossel noch vis. Op ‘Boet- en Vrijdag vlees ontberen’, of ‘Vasten’ is ouderwets om daar over te spreken. Da’s vierkant uit. Madammen Rammen, da’s in. En voor de gewone mens daarvan zijdelings overdag den ambetanteriken helpen uithangen. Uit sympathie voor die bezettingstactiek van dat andere ‘Geloof’ waarvoor vooral op de ‘werkvloer’ de Syndicaten ijveren.

    Nee, jong, de wereld draait niet door. Hij is integendeel al lang gewoon helemaal doorgedraaid…. Zo doorgedraaid als de wekker van ons Ma, als ze die ‘overwonden’ had tot de veer gesprongen was.

    *

     

     












    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (2)

    24-01-2021
    Lord Bubuza is een God op aarde
    Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we stopten met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Op een dag deed ik wat onderzoek naar relaties op Google toen ik talloze getuigenissen zag van mensen die getuigden over Lord Bubuza Miraculous spreuk. Ik heb nooit in betovering geloofd, maar ik was diepbedroefd, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies en het was een schok voor mij, want 14 uur nadat Lord Bubuza zijn betovering had uitgesproken, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te nemen. Lord Bubuza is een God op aarde die problemen met zijn betovering oplost. Zijn spreuk is avondmaal actief en 100% gegarandeerd.. Neem contact met hem op via WhatsApp:: +1 505 569 0396 via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    24-01-2021, 23:50 geschreven door Ann Van Vugt


    Lord Bubuza is een God op aarde
    Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we stopten met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Op een dag deed ik wat onderzoek naar relaties op Google toen ik talloze getuigenissen zag van mensen die getuigden over Lord Bubuza Miraculous spreuk. Ik heb nooit in betovering geloofd, maar ik was diepbedroefd, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies en het was een schok voor mij, want 14 uur nadat Lord Bubuza zijn betovering had uitgesproken, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te nemen. Lord Bubuza is een God op aarde die problemen met zijn betovering oplost. Zijn spreuk is avondmaal actief en 100% gegarandeerd.. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    24-01-2021, 23:50 geschreven door Ann Van Vugt


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!