MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.313

    *

    Zaterdag 16 januari 2016

    Zon 8u38-17u07

    H Marcel I

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    ‘Laat de honden maar blaffen, Sancho, het is een teken dat we in de goede richting gaan’.

    Ha die Cervantes: zou die toen al met die DeWever in zijn hoofd hebben gezeten?   Dan was die toch totaal verkeerd, want de Antwerpse Burgemeester is toch geen Don Quichotte!

    Nee hoor! Ik, Digitalia, kijk bij dat alles geamuseerd toe. Want ben gene hond. Ik blaf niet, maar bijt. Ik vlieg niet naar de keel zoals KaWouter Beke, maar bijt vooral in alle mogelijk kuiten om het te doen vooruit gaan. Don Quichote moet vooral goed uitkijken waar hij komt en naar wat hij eet en drinkt, want een ongeluk zit dikwijls in een klein (rond) gaatje..

    Want dit (zie afbeelding) is de manier waarop de anti-kont-federalisten de zaak zien. Liefst zo ver mogelijk ver van de grond van de zaak. De mensen zouden immers eens kunnen beginnen nadenken. Dus maken we het zaakje maar meteen gewoon belachelijk. Coburgia is al zo klein, en die Partij wil er nu kip-kap van maken, zodat we helemaal niks meer betekenen op… wereldvlak.

    Fijne humor, moet ik zeggen, net zoals we die gewend zijn van goede vaderlanders. Niveau Charlie Hebdo. De onderliggende gedachte doet me denken aan de Waalse Spoorbonden: treinen zijn er voor het goede leventje van de ‘cheminots’, niet om reizigers snel, en comfortabel en vooral stipt naar hun bestemmingen te voeren. Dat laatste het heeft er wel wat mee te zien, maar de Dames en Heren socialisten zien dat anders.

    *

    Terzake het Art 1 van de statuten van de NV-A, de Vlaamse Onafhankelijkheid.

    Daar wilde ik het over hebben en over het begrip ‘Zwartzakken’, dat binnenkort van langs die kant weer zal opduiken. Vooral van de kant van de Partijen die zichzelf verheffen omdat ze ‘Staats-dragend’ zouden zijn. Daar waar in feite die Staat juist al die tijd in de vernieling hebben gereden door altijd maar toe te geven in compromissen van compromissen op compromissen. Daar waar er nu een nieuw weefstuk op ’t getouw gezet wordt.

    ‘Zwartzakken’ dus, het lievelingswoordje van de échte Vaderlanders uit de oorlogsjaren. Toen, pas na meer dan een jaar, die Grote Socialist Hitler met een (verraderlijke) Duitse aanval op hun geliefd Sovjet-Communistisch Regime in Moskou, ze tot inkeer waren gekomen. Die inkeer steeg nog meer, toen bleek dat nà Stalingrad (Januari 1942) de Nazi’s toch niet zo onoverwinnelijk bleken te zijn als ze gevreesd hadden. Met ‘Zwartzakken’ werden vooral de (meestal) Rechtse Bewuste Vlamingen bedoeld, die ook op het verkeerde paard hadden gewed om eindelijk baas te kunnen worden in eigen land. Want precies dàt werd hen door de Führer Aller Germanen in het vooruitzicht gesteld. Uiteraard, dat zou pas iets worden voor nà de oorlog.

    Maar de tijden tussen 1940 en nu worden rijper en rijper. Na de Verkiezingen van Oktober 2014 bleek dat de ‘Zwartzakken’ het in Coburgia wel eens rap voor het zeggen hadden kunnen komen. Consternatie alom en dus hield de Super Strateegse Burgervader uit Antwerpen even de boot af. “Reculer pour mieux attaquer’ heet dat in ’t Fransoos. De volgende Regering, die van Michel en van (met eindelijk!) zonder de Socialisten zou de ‘communautaire discussie’ voor vijf (5) jaar in de frigo zetten. Anders gezegd: de kat voor 5 jaar niet uit de boom kijken, maar ze daar laten zitten.

    Zo ziet er dus naar uit, dat het begrip ‘Zwartzak’ stilaan van kant verandert. Het zijn nu de Slinkxen die konkelfoezen met Vreemde Mogendheden. Ze doen dat, zeker niet om er zelfstandiger door te worden, maar om er meteen heel Europa aan te onderwerpen. Zeker niet ‘de Proletariërs aller Landen hebben zich verenigd’, maar de Elite Aller Landen. Het leverde hen zelfs in Coburgia van Koningswege de adellijke titel op van ‘Graaf’. Enerzijds en ook anderzijds. De totale overlevering aan de Islamisering van onze Beschaving. De Islam neem niet alleen de uitgestoken hand maar de hele persoon.

    En, net als toen, zijn er bij de Zwartzakken voortrekkers en meelopers. De overlevenden van de eerste soort werden nadien tegen de muur gezet, zoals nu heden ten dage nog overvloedig gebeurt in de Volks Republiek China. Nochtans een Beschaafde Natie, spijts de schatplichtigheid aan… het Communisme.

    De huidige nieuwe Zwartzakken in spe die nu al dapper collaboreren met de Pietrol Pompers, bezetten in tegendeel bij definitie de hoogste postjes. Iets wat aan hun voorgangers zeker niet gegund was. Dat waren gewone dromerige Idealisten van de soort die nu Geschiedenis wil schrijven.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

     

    *

    Franstalige organisatie beticht De Wever van racisme en stapt naar de rechter

    *

    De Franstalige antiracismeorganisatie MRAX (Mouvement contre le racisme, l’antisémitisme et la xénophobie) kondigt donderdag aan dat het zich bij een onderzoeksrechter burgerlijke partij heeft gesteld tegen Bart De Wever (N-VA), burgemeester van Antwerpen en federaal volksvertegenwoordiger. De organisatie beschuldigt De Wever van “racistische en strafrechterlijk strafbare uitspraken”. Die inbreuken gebeurden volgens MRAX tijdens een uitzending vorig jaar van ‘Terzake’ op Canvas. De burgerlijkepartijstelling gebeurde vorige week vrijdag, meldt MRAX in een persbericht.

    Op 23 maart was N-VA-voorzitter Bart De Wever te gast in Terzake. Hij sprak er over de radicalisering van sommige Belgische jongeren die naar de jihad in Syrië trekken. De Wever wilde het idee ontkrachten dat het racisme een oorzaak van radicalisering is onder de bevolking van buitenlandse origine.

     

    Volgens De Wever is racisme een gevolg - niet een oorzaak - van de problemen in onze samenleving. Hij verwees naar sommige bevolkingsgroepen die volgens hem te weinig de attitude hebben om een opleiding te volgen en werk te zoeken. “We hebben toegelaten de slechte soort migranten te laten komen en nadien te weinig gedaan”, zei De Wever, die stelde dat racisme een “relatief” begrip is en te vaak wordt ingeroepen als excuus voor een persoonlijk falen bij sommigen. “Vooral de Berbers. Dat is een gesloten groep met veel wantrouwen tegenover de overheid, een zwak georganiseerde islam en een groep die zeer vatbaar is voor het salafisme. (...) Ik heb nog nooit een Aziatische migrant ontmoet die zegt slachtoffer van racisme te zijn”, zei De Wever.

     

    Geen publieke verontschuldigingen

     

    MRAX vroeg nadien publieke verontschuldigingen van Bart De Waver, wat hij heeft geweigerd, aldus de organisatie. “Onze beweging kondigt daarom aan dat ze zich burgerlijke partij stelde bij een onderzoeksrechter, wat vrijdag 8 januari is gebeurd.” MRAX zegt verder een klacht te hebben gestuurd naar Nils Mui¸nieks, Commissaris voor Mensenrechten van de Raad van Europa, zodat hij stelling kan nemen over de verklaringen van Bart De Wever.

     

    Verwijzend naar de uitlatingen van De Wever na andere klachten (o.a. van Movement X), vraagt MRAX hem om vanaf vandaag af te zien van zijn parlementaire onschendbaarheid.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Het woord ‘Kont-federalisten’ is zoals U ziet, zwaar stamverwant met de Kont-heffers, d.i. de aanhangers van de Getuigen van Allah. Deze nieuwerwetse soort ‘Getuigen’ heeft op hun beurt, helemaal niets te zien met De Getuigen van Jehovah’. Integendeel, het zijn elkaar antipoden. Getuigen van Jehovah doen geen vlieg kwaad. Getuigen van Allah daarentegen doen alleen vliegen geen kwaad, maar mensen wel. Overal waar ze voorkomen, ontstaat geweld en strijd om Baas boven Baas te zijn.

    *

    En daar gaan onze Kont-federalisten u eens wat aan doen, sè. Ten laatste na het Jaar O.H 2025, als tenminste de Waalscouillons dat niet tegenhouden. Diene Flahaut, die als gewezen Minister van de Défense Nationale alles weet over oorlogsvoering, heeft al voordien een schot voor de boeg gelost. Hij geeft als een der eersten zijn naam weg aan De Wever. Ne vule Sac Noir, ja dat is die. Un Boche du Nord zegt hij, en hij kan het weten want hij is zelf ene.

    Ach Walter, voor mij moet dat allemaal niet, want dan gaat mijn pensioentje nog lager naar beneden. Want als Vlaanderen de enige eigenaar van zijn eigen land wil worden, dan zal het daarvoor lang en onmenselijk veel moeten bloeden.

    *

    Wat ik dan wel zie, Walter? Dat onderhandelde vrijheid niet leidt naar Vrijheid, maar dat dergelijk soort Vrijheid lijdt tot… lijden. De ware Vrijheid bevecht men niet rond de tafel, maar op het Veld van Eer.

    Daarom, met licht ironie, beroep gedaan op de Eeuwige Derde, de Blauwe Riberaren.

    “Vliegt de Blauwvoet, Storm op zee”

    *

    *

    https://youtu.be/aUzFFbFpfok

    *

     












    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!