MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    13-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3081

    *

    Zondag 13 december 2015

    Zon 8u36-16u37

    H Lucia

    Sinte-Lucia met haar kroon zet de winter op zijn troon

    https://youtu.be/qpP7heFjr0g

    *

    *

    .

    https://youtu.be/qpP7heFjr0g

    *

    INLEIDING

     

    De roddelpers heeft uit de vorige oorlogsjaren ’14-’18 van Korporaal Adolf Hitler in de Ieperse frontstreek altijd beweerd dat hij daar, naast prestaties als ‘planton’ (loopjongen), ook nageslacht zou hebben geproduceerd. Buiten de liefde voor het kladschilderen, daar aan het front was er wel de liefde voor zijn hondje, maar niet van de liefde voor de vrouwtjes. Van DNA was toen nog geen sprake en dus blijft zijn stamboom in eeuwigheid onderbelicht. Later terug in München had hij, volgens bronnen die het kunnen weten, een intieme relatie met zijn inwonend veel jonger nichtje, een zekere Angela (Geli) Raubal, dochter van zijn inwonende zuster-huishoudster. Dat kind stapte vrijwillig met behulp van een flinke Lüger uit zijn leven en haar leven. Wegens het opduiken van het boekenmeisje, een zekere Eva Braun, welgekend. Adolf was wel een socialist in hart en nieren, maar van verdere losbandigheid of veelwijverij is verder niets bekend. Hoe erg men daar ook naar gezocht en gefantaseerd heeft. Adolf dronk geen alcohol, hij rookte niet, en was bovendien en Über alles een verwoed vegetariër. Hij was dus helemaal geen rokkenjager of kleerkast snuffelaar. Allemaal hoogst uitzonderlijk voor hoge politiekers, inzonderheid voor Schotse, Scheve en Slinkxe verdedigers van de Werkende Klasse.

    Onze Waalse Waarde Landgenoten echter waren, vòòr dat Hitler de oorlog verloor, nog geen beetje fier, dat een van hen, een zekere Léon Degrelle, geroemd werd als zijnde zijn eigen zoon, moest hij er ooit ene gehad hebben. Woorden uit de mond van de Führer in hoogst eigen persoon! bij het verlenen van Het IJzeren Kruis aan deze, de hoogste Nazi-onderscheiding in oorlogstijd. Nadien zijn ze natuurlijk als goede Coburgers, daarop teruggekomen, en werd, eenmaal veilig in Spanje aangekomen, de man ter dood veroordeeld en werd hem zijn Staatsburgerschap ontnomen.

    Adolf Hitler had, wetenschappelijk bewezen, dus geen ‘Buchstabierte’ bekende nakomelingen van hem, maar blijkbaar zouden er toch veel gekloonde nakomelingen-opvolgers van hem op deze wereld rondlopen. Vooral in de poco-politiek van zijn Nieuwe Orde.

     

    Maar dank zij de EU Verenigde Nazies bestaat blijkbaar nu ook de kans op eerherstel voor Degrelle. Het zit er zelfs dik in, dat die met terugwerkende kracht, tot ereburger van Wallo/Brux wordt benoemd. Vanzelfsprekend met voor diens erfgenamen de daaraan verkleefde financiële voordelen. Denk aan de SNCB en het opscharrelen van zoveel mogelijk voordelen waar men geen recht op heeft.

    Ach, niet alleen is alleen de cirkel rond, maar in zeker opzicht, is de Geschiedenis dat ook. Een soort ‘perpetuum mobile’ dus. Zie de afbeelding van de 2 EU-Pygmeeën hieronder, weerszij de beruchte Nazi Duitse Rijksadelaar. Die Rijksadelaar zal binnenkort met de instemming van Ryad, Teheran en Ankara, in zijn klauwen niet de palmtak der Vrede klemmen, maar de Swastika der Nieuwe Wereld Orde. Het ‘Heil Hitler’ en het hielengeklap zullen uit hun as herrijzen. In Bruxellabad zal het Schuman-plein herdoopt worden tot de Adolf Hitler Platz. Waar de voorziene strafkampen komen is voorlopig nog groot Staatsgeheim. Al leven de Socialisten van Breendonk en van Buchenwald toch wel in blijde verwachting. De uiteindelijke beslissing daarover valt in Washington, waar er ondertussen met Guantánamo de nodige ervaring werd opgedaan.

    Waarna voor de Eeuwigheid op alle Openbare Gebouwen de Swastika zal verschijnen, bekroond met de wredevolle Wassende Halve Maan.

    Maar dat wordt pas zo, als de exodus der originele Europeanen op gang (richting de 2 eenzame Pool-gebieden), zal gekomen zijn. In omgekeerde mars-richting dan de huidige ‘blijvelingen’ van over de ganse onbekende wereld….. President Trudeau van Canada beet van deze omwenteling de spits af. Hij noemde deze gang van zaken in zijn land de Nieuwe Canadezen-intocht. Volgende generaties Canadezen worden niet meer intern gewoon bijgemaakt om in eigen land lang en gelukkig te leven. Nee hoor! Ze worden gewoon van overal ingevoerd uit het buitenland!

    Lees hierna wat Xander hierover te vertellen heeft. http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/12/Financial-Times-EU-gaat-met-eigen-grensmacht-lidstaten-dwingen-grenzen-te-openen-voor-migranten

    *

    *

    MIDDENSTUK / KAPSTOK

    .

    Geplukt door Digitalia bij


    *

    EU gaat met eigen grensmacht lidstaten dwingen grenzen te openen voor migranten

     

    Volgende stap naar totaal uitwissen grenzen en Europese Superstaat heel dichtbij – Als Brussel zijn zin krijgt bestaat Nederland (en Coburgia) vanaf 2016-2017 alleen nog maar op papier Dus tòch Het Vierde Reich in oprichting. (Afgebeeld: EC-president Jean-Claude Juncker (links) en ER-president Donald Tusk).

    *

    .

    *

    Een verbijsterend bericht, niet vanuit de alternatieve media, maar nota bene van de Financial Times: de eurocraten in Brussel zouden het plan hebben om een Europese grensmacht op te richten die de controle over de buitengrenzen overneemt, zelfs als de betrokken lidstaten daar tegen zijn. Dit houdt in dat alle EU-landen de soevereiniteit over hun eigen grenzen definitief kwijtraken. Opgeteld bij de Brusselse eis om de komende jaren nog vele miljoenen moslimmigranten over de EU te verdelen, betekent dit dat de nieuwe grensmacht ook kan worden ingezet om de interne ‘Schengen’ grenzen gedwongen –en desnoods met geweld- voor migranten te openen.

    Grenzen worden definitief uitgewist

    ‘De maskers zijn gevallen. De EU en Frontex (Europese grensbewaking) willen hand in hand de nationale soevereiniteit opheffen en onder de mom van het ‘veiligstellen van de Schengen grenzen’ de controle over de grenzen overnemen. Ze gebruiken controversiële claims over Griekenland als voorbeeld van wat spoedig ook ‘in het grensgebied in uw eigen buurt’ kan gebeuren. En het plan is volledig Duits,’ werd onlangs op de bekende Engelstalige Griekse blog Keep Talking Greece geschreven.

     

    Zero Hedge vroeg de Griekse collega’s of dit inderdaad de zoveelste bevestiging is dat de eurozone iedere almaar groter wordende en gefabriceerde crisis gebruikt om zijn macht over de soevereiniteit van de afzonderlijke Europese staten vast te leggen, en de culturele en religieuze grenzen die de versmelting van Europa in een door Brussel, Berlijn en Frankfurt gecontroleerde superstaat voorkomen, uit te wissen.

    Het antwoord is bevestigend en kwam nota bene van de Financial Times, die letterlijk constateert dat het overnemen van alle grenzen door Brussel ‘de grootste overdracht van soevereiniteit sinds de invoering van de eenheidsmunt (de euro) is.’

    ‘Zeg maar dag tegen uw soevereiniteit’

    De Europese Commissie doet volgende week het voorstel om Frontex te vervangen door een permanente grensmacht en kustwacht. Het eerste proefkonijn wordt natuurlijk Griekenland, het land dat zijn financiële soevereiniteit al is kwijtgeraakt aan Brussel. Vanuit daar zal de Brusselse controle zich over heel de EU verspreiden. Daar wordt al 15 jaar over gepraat, maar juist omdat dit het opgeven van de soevereiniteit over het eigen grondgebied betekent, stuitte dit doorgaans op fel verzet van veel lidstaten.

    Maar na ‘Parijs 13-11’ lijkt Europa rijp om in ruil voor ‘veilige’ grenzen toch de controle aan Brussel over te dragen. Volgens de Financial Times krijgen de lidstaten zelfs niet meer de mogelijkheid om het inzetten van de grensmacht door Brussel te voorkomen. ‘’Zeg maar dag met je handje tegen soevereiniteit,’ aldus Zero Hedge. ‘En dat alles om de eindeloze woeste aanval van Syrische vluchtelingen, die ironisch gezien juist werd geopend om Europa zijn gas uit Qatar in plaats van Rusland te kunnen laten krijgen, te stoppen.’

    Grensmacht wordt ook zonder instemming lidstaten ingezet

     

    De direct door de Europese Commissie aangestuurde toekomstige Europese grensmacht zal ‘op verzoek’ ook buiten de EU worden ingezet, zoals in Servië en Macedonië, belangrijke doorvoerlanden voor de miljoenen moslimmigranten vanuit het Midden Oosten en Afrika. De nieuwe organisatie krijgt in tegenstelling tot Frontex ook de bevoegdheden om te bepalen wie wel en wie niet in Europa mag blijven.

    En aangezien het plan om nog minimaal 500.000 extra Syrische migranten gedwongen over Europa te verdelen, inclusief het ‘onwillige’ Oost Europa, beslist geen verzinsel van de Hongaarse premier Viktor Orban bleek, zoals ‘onze’ nationale soevereiniteitsvernietiger Frans Timmermans beweerde, kunnen wij eenvoudig 1+1 bij elkaar optellen en concluderen dat Brussel zijn eigen bewapende grensmacht hoogstwaarschijnlijk ook – en misschien zelfs wel vooral - gaat inzetten om de Oost Europese landen te dwingen hun grenzen te openen voor de door de EU gewenste islamisering. Want daar draait het uiteindelijk om.

    Europese Superstaat en einde Nederland nu heel dichtbij

    In 2008 voorspelde het inmiddels teloor gegane AIG in een berucht geworden presentatie exact wat Brussel in de jaren daarna zou gaan doen om stap voor stap de totale macht over de lidstaten over te nemen:

    * onder het mom van ‘het klimaat’ / ‘het milieu’ de lidstaten ertoe brengen de controle over te dragen aan een wereldwijde autoriteit (denk aan de huidige klimaatconferentie in Parijs, waar besloten wordt tot de complete verarming van de Westerse bevolking d.m.v. torenhoge energie- en klimaatbelastingen);

    * ‘terrorisme’ gebruiken om de politie en gerechtelijke macht in de lidstaten in de greep te krijgen, en tevens de controle over de samenleving en de burgers (camera’s, electronische overheid, smart meters, cashloze samenleving, etc.) te vergroten;

    * de ‘financiële crisis’ aangrijpen om de vrije markt economieën te vernietigen ten gunste van een alomvattend (Marxistisch-socialistische) financiële wereldautoriteit (inclusief een virtuele en later misschien wel ‘harde’ nieuwe wereldmunt);

    * een crisis in de EMU (/ eurozone) creëren als voorwendsel om een “Europese Economische Regering’ op te richten.

    Ruim 7 jaar later blijken al deze zaken grotendeels of volledig door Brussel te zijn geïmplementeerd. Zelfs AIG kon echter niet vermoeden dat de eurocraten al zo snel zo brutaal zouden worden door de controle over al onze eigen grenzen compleet te willen afpakken. (1)

    Maar dat gaat vanaf het komende jaar dus wèl gebeuren. En daarmee zal Nederland (en Coburgia) alleen nog maar in naam bestaan, maar niet meer als soevereine, onafhankelijke en vrije democratische rechtstaat. Vanaf 2016-2017 zullen we – met medewerking van de regering Rutte en bijna alle politieke partijen in Den Haag - worden geregeerd door een totalitair neomarxistisch en pro-islamitisch regime in Brussel.

    Xander

    (1) Zero Hedge

    *

    UITLEIDING

    *

    Het is maar een kleine stap op deze blog, maar een grote voor de Mensheid. Na Angela Raubal, de machtsovername door Angela Merkel, de nieuwe Dolcenea van alle losgebroken nieuwe Hitler-klonen.

    Hoor ik daar meteen iemand de naam prevelen van August Vermeylen, stichter van het vrijzinngige Vereylen Fonds, concurrent van het toen nog Christelijke Davidsfonds? Ook heb ik met hem gedweept, eerst als college-leerling en laterals Vrij Beroeper bij de eerste levenstekenen van de E.E.G. De leuzen ‘Vlaming zijn om Europeë te worden’ hing jarenlang als klever met de blauwe sterrenvlag overdadig tegen de wanden van de lift in onze kantoren….

    Maar nu lijkt het alsof ik mij daarvoor zou moeten schamen. Want de latere EU, de opvolger van de EGKS is een mensenetend onding geworden. Vermeylen zou kunnen aangevuld worden met de slogan ‘Europeeër worden om als uitstervend ras op de schroothoop der Geschiedenis te belanden’.

    Ja Ja, de bedoeling, oorspronkelijk was misschien nobel en goed, ja zelfs edelmoedig, maar helaas, eenmaal in de klauwen van dat soort Pygmese Hottentotten waarmee ‘de socialen’ van zowel Slinkx als Rechts ons bedacht hebben, is het helemaal verkeerd gelopen.

    Wat helemaal niet wil zeggen dat Het Volk, de Vrije Burgers, moeten berusten. Als Europese Patriotten leidt Pegida de dans. In afwachting dat de het orkest kunnen overnemen, om een Europa der Volkeren te vormen. Waar inderdaad de oude vermolmde 18de Eeuwe natie-structuren aangepast worden aan de natuurlijke werkelijkheid. Zodat taalgebieden a.h.w. de natuurlijke habitant van een volk uitmaken. Een volk dat, spijtig om zeggen, zoveel mogelijk in zijn oorspronkelijke samenstelling moet hersteld worden. Leeuwen bij leeuwen. Luizen bij luizen. Olie-fanten bij olie-fanten (!) met pietrol-pompers ver uit de buurt. Zodanig dat die, in plaats van hun buren, zichzelf kunnen uitroeien en elkaar onderling de kop kunnen afsnijden.

    Wij, het Vrije Westen, hebben geen nood aan een tweede God naast de onze, daar waar de eerste zelfs zoveel mogelijk geweerd wordt uit reden dat Hij niet zou bestaan. Herinnert U zich nog het versje, dat Meester Guido Gezelle van een klein meisje kreeg als antwoord op de vraag wat NIETS nu eigenlijjk voorstelde. ‘NIETS’ is, zei dat kind, ‘als een kous, een voeteloos ding met geen been daaraan’.

    *

    Er rest ons niet veel tijd meer, om orde op zaken te stellen. We moeten ons haasten, voordat er ons, dank zij Assad en Poetin, dwars door Syrisch grondgebied aardgas helemaal uit Qatar geleverd wordt. Vooraleer er nog meer blijvelingen onze landen overspoelen met Strijders voor De Heilige Oorlog der Moslims, hier ten onrechte verdoezeld om de mensen dom te houden, tot zogezegde ‘Jihad-striijders’ waarbij volgens mij, de kortste weg tussen twee punten, de rechte lijn is, en waarbij twee steden in Saoudi Arabia hetzelfde lot ondergaan als dank zij Amerika, die twee overbekende steden in Japan…. De korte pijn dus. Want op die manier zou niet de Halve Maan, maar een halve sok het zinnebeeld kunnen zijn van wat dan nog resteert.

    *

    In eer en geweten, maar vooral in houwe trouwe:

    (Get) Digitalia

    *

     

     

     

     












    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!