MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    12-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3050

    Zaterdag 12 december 2015

    Zon 8u35-16u37

    H Corentin

    *

    Vaststelling v/de dag

    Twee van mijn drie dagdagelijkse kwelduivels (elec. spanning & internet straalverbinding) bleven deze keer weg, maar de derde (computer slechte luim) sloeg als waarschuwing dubbel zo hard toe. Onze moderne tijden is het al lang niet meer de mens die wikt en God die beschikt. De dagelijkse gang van zaken wordt bepaald door de gebreken van het hedendaagse Gouden Kalf der Vooruitgang.

    Als de lezer uit ongeduld die tijd de muren heeft moeten oprijden, wat moet er dan gedacht worden van de schrijver van deze stukjes….

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Ze hangt in de lucht en misschien wel onder de vleugels van een soort Enola Gay die in augustus 1945 die atoomdingetjes dropte op die gekende steden in Japan…. Maar laten we niet op de gebeurtenissen vooruit lopen….

    Zoals de Fransen al sinds 1789 zingen (?!): le jour de gloire est arrivé. De tijd dringt. Maar als daar nu nog de haast vergeten herinnering aan Jeanne D’Arc, de Maagd van Orléans zou kunnen bijgevoegd worden, dan zou ‘la fille ainée de l’Eglise’ na vele jaren haar reputatie definitief opnieuw de nodige luister kunnen bijbrengen. Een bedenking die de Dat-al-Islam zekerlijk zou doen schuimbekken van woede….

    Hierbij past het even terug te komen op het Kerkelijk Feest besproken in vorige blog, om de aandachtige lezer Frans ... te bedanken voor zijn vriendelijke terechtwijzing over ‘Lichtmis’ & ‘OLV Boodschap’ die ik blijkbaar door elkaar heb gehaald. Waarmee meteen bewezen is, dat ik van goede wil zijnde, inderdaad geen Pastoor ben noch enige bevoegdheid ter zake bezit. Tja, het is allemaal al zo lang geleden. En we krijgen er in de actualiteit ook zo weinig over te lezen… De Bijbel is uit. De Koran is in. Zo ongeveer als ‘normaal doen’ uit is, en exotisch in is. Het zit er zelfs dik in, dat de poco-wereld lonkt naar de Blanke Eskimo’s in het Poolgebied vanwege hun racistische klederdracht. Niet omdat zij daarbij uit zijn op blote liefdespartners (wat denkt U wel van hen!) maar om dat per EU-decreet te verbieden. Zodat zij verplicht zijn er net zo bloot bij te lopen, als de Zwartmenschen dat doen aan de Evenaar. Als alle mensen broeders van elkaar willen zijn, moeten zij er ook gelijk uitzien. Zonder onderscheid van rang of stand. Want dat zou discriminerend zijn.

    Trouwens, als overal ter wereld de mensen (m/v) moesten verplicht worden gekleed te lopen zoals in de Arabische landen, dan zou dat de Mensheid toch dichter bij Allah brengen? Op die manier zou het verschil tussen ‘gelovigen’ en ‘ongelovigen’ veel minder opvallend zijn voor de toeschouwer, zodat er minder koppen zouden rollen.

    Een bedenking die mij terugbrengt naar de Pauselijke Tweeling op het Sint Pietersplein in Rome, bij het openen van dit uitzonderlijk Heilig Jaar van de vergevingsgezindheid. Verwijder daar zo vlug mogelijk alle Christelijke symbolen, zet er 4 opvallende minaretten zoals rond de Aya Sofia in Constantinopel (thans Istanbul), en U zult zien, het Christendom is meteen … uit en de Islam is… in.

    En misschien dat dan, als tegenprestatie, de Islam toelaat dat vrouwen zich normaal kleden ipv zich in dwangbuizen te verbergen? Allah kan daar toch niet tegen zijn, want ook op dat gebied is radicalisering… uit, en is tolerantie… in.

    Dat deze evolutie richting Arabische Zomer schril afsteekt tegenover de visie van Filip Dewinter zoals die hieronder als gedoodverfde ‘Leider’ van het VB wordt voorgesteld is mooi meegenomen. Zonder van plagiaat te willen spreken, verdenk ik hem trouwens toch een regelmatig lezer van deze blog te zijn. Let maar eens op de vele gelijklopende punten van overeenkomst. In ieder geval, wat Dewinter vertelt, is noch min noch meer de stelling van iedereen die beweert dan 2 + 2 = 4 zou zijn. Iets wat vanzelfsprekend nooit politiek-correct kan zijn.

    *

    *

    MIDDENSTUK / KAPSTOK.

    (Geplukt bij Xander)

    *

    NA WINST LE PEN: VLAAMS BELANG WIL EUROPESE VERZETSBEWEGING TEGEN MOSLIM IMMIGRATIE

    De Fransen zijn het duidelijk spuugzat dat de gevestigde orde hun stem, belangen en problemen blijft negeren, en hun vrijheid, veiligheid en welvaart door de islamisering in groot gevaar brengt.

     

    Nadat Marine Le Pens Front National de regionale Franse verkiezingen van afgelopen zondag won, zei Filip Dewinter, leider van het Vlaams Belang, bij de anti-islamisering beweging Pegida in Dresden dat alleen een brede verzetsbeweging van de Europese volken tegen de massale moslim immigratie de enige hoop is voor het voortbestaan van onze landen en ons continent.

    Dewinter dankte ‘het weerbare Dresden’ ervoor dat hij ‘een deel van de patriottistische Europeanen tegen de islamisering’ mag zijn. ‘Als de politiek niet wilt luisteren, moet het volk spreken en handelen. Onze verzetsbeweging in heel Europa is de laatste hoop voor een Duits Duitsland en een Europees Europa.’

     

    ‘Massa immigratie moslims is Trojaans Paard’

     

    De aanslagen in Parijs toonden volgens hem nog eens aan het Westen zich in oorlog bevindt met de islam. ‘Helaas hebben wij de vijand door de massa immigratie in onze landen binnengehaald.’ Deze massale immigratie van moslims is in zijn ogen ‘het Trojaanse Paard van de radicale islam.’

    Zijn woonplaats Brussel noemde Dewinter ‘de jihad hoofdstad van Europa’, en het islamitische terrorisme het belangrijkste exportproduct van België. Niet Raqqah in Syrië, maar Brussel is in zijn ogen de echte hoofdstad van ISIS.

    ‘Ze zijn gekomen om ons te domineren en koloniseren’

    De komst van miljoenen moslims naar Europa noemde hij ‘een leger zonder uniformen en zonder wapens’ dat de vijfde pilaar van de islam opbouwt. ‘Ze zijn gekomen om te domineren en te koloniseren – en dat mogen wij nooit accepteren.’

    Het ISIS-terrorisme kan maar op één manier worden gestopt, namelijk door de grenzen af te sluiten. ‘Grenssluitingen betekenen niet dat men de mensen buiten de grenzen haat, maar dat men van de mensen binnen de grenzen houdt.’

    ‘Islam wil Europa veroveren’

    ‘De islam is een veroveringsreligie die daarnaast de democratie probeert te vernietigen en een Sharia-dictatuur wil oprichten,’ vervolgde hij. Het lijdt geen twijfel dat de islam heel Europa wil bezetten. ‘De Europese bevolking veroudert en krimpt, en wordt door de multiculti-predikers bewust misleidt.’ Daarom zijn de Europeanen zulke makkelijke slachtoffers.

    ‘Europa begaat niet alleen in demografisch opzicht zelfmoord, maar wij durven ook niet meer voor onze normen en waarden van ons Avondland op te komen.’ Europa eindigt daar waar multiculti begint. ‘Beste vrienden, de radicale islam heeft ons de oorlog verklaart – niet pas recent, maar al 14 eeuwen lang.’

    ‘Wie Koran zaait, zal jihad oogsten’

    Dewinter noemde de Koran ‘een licentie om te doden’, omdat er openlijk tot een gewelddadige strijd tegen de ongelovigen wordt opgeroepen. Het boek zou zogenaamd de letterlijke woorden van de ‘god’ Allah bevatten, maar lijkt veel meer op een militair handboek dat is gericht op het vernietigen van de ongelovigen. Het gaat daarbij beslist niet enkel om jihadisten en Salafisten. ‘De Koran zélf is het probleem. Wie Koran zaait, zal jihad oogsten.’

     

    Daarnaast herhaalde hij wat tal van moslimleiders, waaronder de Turkse president Erdogan, openlijk hebben bevestigd: de ‘gematigde’ islam bestaat niet. Er is maar één islam, en dat is een imperialistische religie die naar de absolute wereldheerschappij streeft. Daarom is het onze plicht om de derde (maar feitelijk vierde) islamitische invasie van Europa tegen te houden en terug te dringen, vindt Dewinter. Dat wordt de hoogste tijd, want steeds meer delen van Europese steden worden beheerst door fundamentalisten die daar nu al de Sharia afdwingen.

    ‘België centrum van islamisme in Europa’

    Bij de islamisering van Europa staat België in het middelpunt, stelde de leider van het Vlaams Belang. België is het centrum van het Salafisme en Islamisme in Europa (1).

    Vanwege de bekende slogan ‘Eigen Volk Eerst’ wordt de volkspartij door de gevestigde orde in de hoek van ‘extreemrechts’ gezet, maar de echte extremisten bevinden zich in de huidige politieke partijen die hun eigen kiezers verraden door onze landen, culturen, normen en welvaart te vernietigen door het toelaten van miljoenen moslimmigranten.

    Le Pen wint verkiezingen; ‘Nieuwe Franse revolutie kwestie van tijd’

     

    Het Front National van Marine Le Pen werd afgelopen weekend met vergelijkbare standpunten bij regionale verkiezingen in Frankrijk voor het eerst de grootste. De grote verliezers, de socialisten en republikeinen, bezwoeren met elkaar te zullen samenwerken om Le Pen ook in de toekomst van de macht te houden.

     

    Tal van commentatoren in Frankrijk denken echter dat het te laat is, dat het Franse volk eindelijk is opgestaan tegen een elite die al jarenlang hun stem, belangen en problemen negeert, en hun land mede dankzij de islamisering op de rand van de afgrond heeft gebracht. Sommigen denken zelfs dat een nieuwe revolutie dan ook een kwestie van tijd is (2).

    Xander

    (1) Epoch Times
    (2) Quer-Denken.tv

    *

    UITLEIDING

    PEGIDA VLAANDEREN, zo maar in het leven roepen, zonder de leiginggevende stem van eenervaren academisch gevormde historicus: is dat wel verantwoord? Wat in Amerika, het Land der Onbegrende Mogeliijheden, met Donald Trump schijnt te lukken, lukt daarom nog niet in het kleine onderdrukte en door eigen ‘Leiders’ klein gehouden Vlaanderen.

    Vlamingen zeggen wel dat ze geen vreemden tot meesters in het land dulden, maar ze doen niets anders. Misschien dat ze hulp moeten vragen aan die van Dresden, waar Pegida ondertsussen vaste voet aan de grond heeft gekregen. Al moet ik hiervoor toch waarschuwen. De Zwarte Leeuw op Gouden Vlag is tot tweemaal toe de Duitse Adelaar gevolgd, in de overtuiging daardoor bevrijd te worden van hun ketenen, maar de Leiders van toen eindigden na elke oorlog met de rug tegen de muur en oog in oog met 11 Rijlswacht-geweren. En bij kom mij niet af met de slogan van wijlen Gaston Geens, dat alles wat we zelf doen, beter gedaan is. Want dat is buiten de Antwerpse textielfabriant en historicus gerekend. Die wil zelfs het licht van de zon verloochen, als hij daarmee maar de concurrentie treft. Helemaal de stijl van Obama tov Donald Trump

    Alhoewel het er de laatste tijd toch nogal bruin gebakken begint uit te zien vor alles wat Schots, Scheef en Slinkx (en hun tussensoorten) neigt, wordt het stilaan vechten tegen de bierkaai.

    Ps

    Wij, als Vlamingen, zouden ook nog altijd op de kar kunnen springen van het Franse Front National. In de hoop weliswaar dat het klassieke Franse imperialisme ons als Volk niet met huid en haar verslindt. Of ons opzadelt met Filip de Coburger als Onderkoning ….

    Dan nog veel liever op eigen poten onder de Vlag van Oranje, of, beter nog Iemand uit de omgeving van het Italiaanse Huis van Savoye die wij in de Lage Landen ooit ook al eens gehad hebben. Indien positief bevonden, dan bouwen wij daarna geen verdere luchtkastelen meer, maar bouwen wij een luchtbrug tussen Brugge, het Venetië van het Noorden, en het échte Venetie¨waar verliefde koppels door bedreven gondeliers naar de toekomst gegondeld worden.

    O Mare lucida – astro d’argento –placid’è l’onda –proespero il vento – O Santa Lucia, Sante Lucia…..

    Doe uzelf een plezier. Voel de culturele en commerciële roep die Vlaanderen verbindt met Italië. Tik op https://youtu.be/qpP7heFjr0g en via de stem van de onvergetelijke Mario Lanzo bent U zò uit het koude Noorden bij de vissers van Capri die zich op een lauwe zomernacht na een rijke vangst op hun snelle bootjes, godzalig gestuwd door de wind, terug haasten naar hun Geliefden.

    O moet U hier ook aanvoelen hoe Filip Dewinter, Geert Wilders, Marine Le Pen, kortom de Pegida-betogers ‘aller landen’ samen met zoveel anderen, de Koran-aanbidders lik op stuk hebben gegeven… Zodat het luchtruim boven Rome, na Constantinopel de enige nog resterende Hoofdstad van het Christendom, niet wegens terreurdreiging moet gesloten worden, telkens er op het Sint Pietersplein een openlucht bijeenkomst wordt gehouden.

    Moeten wij echt nog lang wachten tot Mekka en Medina, net als Hiroshima en Nagasaki, weggeveegd zullen worden? Of zijn de woorden van Donald Trump, net als die inzake de toegezegde Vlaamse Onafhankelijkheid van die ene partij, alleen maar kiezersbedrog?

    *

    PS

    Alhoewel niet helemaal in lijn met onderhavige onderwerpen, had ik graag verwezen naar http://blog.seniorennet.be/guvaal/ omdat daar inzake de Coburger vermolmde structuren eens temeer nagels met ferme koppen worden geslagen.

     

    In eer en geweten, maar vooral in houwe trouwe:

    (Get) Digitalia

     

    *

    .

    *

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!