MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3047

    Maandag 7 december 2015

    Zon 8u30-16u38

    H Ambrosius, patroon van de imkers en de politie

    Sint-Ambroos, patroon van bijen en spreeuwen,
    houdt van waaien en van sneeuwen

    *

    7/12/1941 : PEARL HARBOUR,

    Thans een mondain havenplaatsje op Hawaï, veilig gewaande ankerplaats van de onoverwinnelijke Amerikaanse Armada. Een naam, terzelfdertijd een begrip en meteen het begin van ‘De Totale Oorlog’ toen het nog nooit verslagen Japanse Keizerrijk, de bondgenoot van Nationaal Socialistisch Hitler-Duitsland, in de strijd meeging. Of liever, zich in de strijd invloog….

    In de vroege morgen van 7 December 1941, toen de basis nog half in slaap was, doken de vliegtuigjes van de vele nader geslopen Japanse vliegdekschepen uit de wolken. De wereld schreeuwde moord en brand voor deze laffe daad, die de Jappen, hoe kon het ook anders, duur zouden bekopen als de tijd zou gekomen zijn. De eerste twee atoombom-aanvallen uit de Geschiedenis (6/8/1945) dwongen dat land op 2 September 1945 tot de onvoorwaardelijke overgave. Dat gebeurde wel met één klap die honderdduizenden onschuldige burgers zou vermoorden of verminken. Voor deze misdaad tegen de menselijkheid werd nooit door niemand verantwoording gevraagd. Integendeel : ook wij kropen later onder deze atoombom-veilige paraplu, veilig (tot de Islam arriveerde) onder de vleugels van de Overwinnaar. Daarop volgde na WO II, ‘De Koude Oorlog’, die vanwege het o zo fijne Communisme, alle leven op deze planeet bedreigde.

    Japan & Duitsland beheersen ondertussen tussen 1941 en 1945 rustig de wereldhandel terwijl Moskou, het centrum van het wereld-communisme, krampachtig probeerde de opgelopen schade te herstellen, en daarbij dapper in de steek werd gelaten oor het Westen. Groot Brittannië, het grote wereldrijk en de Grote Redder van onze Vrijheid in de oorlogsjaren, zal na het avontuur met de EU Verenigde Nazi’s, uiteindelijk teruggevallen op wat het eigenlijk altijd al geweest is: een eiland in volle zee. Grote Broer Amerika probeerde ondertussen tevergeefs het Wereldrijk van Groot Brittannië over te nemen. Terwijl de échte wereldmacht (China) op de achtergrond alleen nog de laatste stuiptrekkingen van het Communisme diende af te werpen, om op het toneel te verschijnen.

    Maar dat is dus allemaal gerekend zonder de waard, de Islam, die grijnzend achter het hoekje, alleen wacht op de gunstige omstandigheden om toe te slaan…

    Of Pearl Harbour, 9/11 en 13/11 jongstleden voor Washinton even zwaar wegen, vraagt U? Ik denk het niet. Want dan waren Mekka & Medina al minstens 3 keer naar de hel ge-atomiseerd. Ook deze vraag is een echte Sinterklaasvraag. Want het antwoord of Sinterklaas al-dan-niet bestaat, zullen we pas veel later, als we groot zijn geworden, en niet meer zo naïef, leren kennen…

    *

    *

    INLEIDING

    *

    We zijn dus zoals U ziet, een kleine 14 dagen over en weer gereden naar ’t ‘Almachtig Mooie Land der Vaderen’. De wegen waren daar nòg slechter geworden, en nòg overvoller dan 6 maand geleden. De auto-radio kon er niet over zwijgen! Blijkbaar was het er, als naar gewoonte zowat alle dagen zo wat overal hetzelfde. Auto’s in de file worden blijkbaar niet meer per stuk, maar in ‘KM’ geteld. En vermaak? We onthouden dat daar ‘de 4de Macht’, (media) volhardt in de boosheid nog meer dan voordien. Die overtreft zelfs in stijgende lijn de 1ste (wetgevende) Macht, de 2de (Uitvoerende) Macht en de 3de (gerechtelijke) Macht.

    Kortom: samengevat komt het over als een georganiseerde orgie rond het Bijbelse zoveelste Gouden Kalf op ’n voetstuk boven op een rokende vulkaan.

    Vandaag maandag, daags na de verpletterende nederlaag van Schots, Scheef en Slinkx in La Douce France, lijken onze EU Grote Verlichte Verstanden er half groggy van te zijn. Al wordt er nog steeds verkondigd, dat de aanhoudende doorleefde Islam-terreur niets heeft te maken met de Islammerij zelf.

    Dat laatste is zeker niet het standpunt van ondergetekende. Al verkondigt de Zwarte Ongelukskater in de Wastobbbe (Washing Ton), zelf Moslim zijnde, als wereldleider, juist deze stelling. Algemeen gekend zijnde dat Amerika, als de Enige Echte Overwinnaar van beide wereldoorlogen uit vorige eeuw, in de hele wereld wil blijven domineren, moeten wij ons daarbij gewoon neerleggen. Liefst met de keel bloot. Feiten zijn feiten. Het wordt ons voorgezegd. Want de Planetaire Nieuwe Wereldorde moet uiteindelijk in ieder geval kunnen gevestigd worden. Een Nieuwe Orde, waarbij Adolf Markel inderdaad de draad van haar voorganger moet opnemen. Naast Amerika: ‘Deutschland über Alles’.

    Daartoe worden de volkeren en hun landen ge-uniformiseerd, zodat de kleuren (blank, zwart, geel, groen of rood), de rassen, de eigen talen, de zeden, de normen en waarden, universeel gestroomlijnd kunnen worden. Als eenmaal alle mensen gelijk aan elkaar zijn, is binnen het Mensdom meteen iedereen broeder (of zuster) van elkaar. Geen arbeiders, ministers of presidenten meer: in De Nieuwe Orde is iedereen gelijk. Ze eten hetzelfde, ze leven gelijk, de ene niet beter dan de andere. In eeuwigheid. Amen.

    En in de huidige, door Het Opperwezen geschapen wereld, verbeterd door De Mens in hoogst eigen persoon, tot de volmaaktheid, moeten onze kinderen en kleinkinderen leren proberen te overleven. Tot meerdere eer, glorie en rijkdom van de Rijke Oom uit Amerika.

    Hey, Tura, draai daar de plaat van ‘Hoop doet Leven’ nog eens op af. Gezondheid, en ‘Scholl’, beste mensen.

    *

    Ieder Wijze Uil is tenslotte ooit ook als uilskuiken begonnen

    *

    UITLEIDING

    *

    Goed om weten.

    De wegen in Italië, zwitserland, Luxemburg, ja zelfs in ’t Fransche, zijn stukken beter dan die in het kramakkelijke Coburgia. Laat daar geen twijfel over bestaan. Want daar in dat haastig bijeengeflanst artificieel land leven immers vele duizenden overbetaalde straat-criminelen, die hun eigen belangrijkheid illustreren door overal langs de wegen burgertje-pest te spelen. Onverwachte ‘as-verleggingen’, verwaarloosde ‘bloembakken’ in vervangging van een witte stippellijn, overdwarse niet te vermijden dodelijke verkeersdrempels als ‘bultroggen’, daar aanbesteed bij een bevriende aannemer, te pas en te onpas. Zogezegd om de snelheid te beperken, niettegenstaande de bordjes met 30 Km/uur, om de paar meter afwisselend tot 50, 70 of 90 Km/uur al naar gelang de luim van de dag bij de ‘Verantwoordelijke’ Ambtenaar. Ja, inderdaad, alle middelen zijn goed om de Gemeentekas te spijzen. Is meteen ook zeer politiek bevorderlijk als werkverschaffing aan de plaatselijke politiekorpsen. Waardoor gelijktijdig die zekerheid ontstaat geen tijd meer hebben, om de o zo noodzakelikle job van de alleswetende wijkagent over te nemen.

    Resultaat: kleine, kleiner en zeer kleine criminaliteit, naast grote, ja zelfs grote en nog grotere criminaliteit. Onder de slogan ‘Iedereen heeft recht op een comfortabel leven zonder werken’. Alle respect dus voor de verantwoordelijke politie-vakbonden, die bezorgd zijnde voor de persoonlijke veiligheid van hun leden, voor het vuile werk liever beroep doen op Het Leger.

    Verder nieuws uit de eerste hand? In ons knusse kerkje in dat piepkleine gemeentje in de Vlaamse Ardennen was er die zondag juist de afscheidsviering (?) van de laatste beschikbare Priester, een afgefeefde en kreupel geschopte ex-missionaris van 80 jaar, die in zijn 12 jarige ambtstermijn het kerkje weer had doen vollopen. In zijn preken beschreef hij de Leer van de Zachtmoedige, getoetst aan de onfrisse realiteit van elke dag. Stukken beter dan ‘Koppen’ of enig ander praatprogramma op de TV. Hij is (was) zijn hele leven een man van weinig woorden, maar van veel daden. Alles met volle inzet en zonder het minste persoonlijk eigen belang. Het is daarom verwonderlijk, dat hij niet, zoals zijn Grote Baas, niet aan het Kruis genageld moest eindigen. Het kerkje gaat nu voor de eeuwigheid onherroepelijk dicht. En dat voor het eerst sinds vele honderden jaren. Maar het blijft, uiteraard tegen betaling, ter beschikking voor somptueuse huwelijksvieringen. Want nergens in de wijde omtrek kunnen mooiere trouwfoto’s gemaakt worden. Dat op die plaats ooit heksenverbrandingen gebeurden, is, dank zij een of ander kunstwerk, mooi meegenomen. Maar concreet is het Schepencollege er nog niet aan uit, of het gebouw heropend wordt als biblilotheek, jeugdhuis of sportzaal. Misschien brengt het voor de Gemeentekas zelfs méér op, als een of ander keukenheilige daar een restaurant of bistro van maakt. Als concurrentie voor dat ander 4 à 5 sterrengeval daar in de sreek.

    Maar laat mij niet vooruitlopen: misschien ‘geniet’ U straks van mijn geschreven frustraties die vanuit deze omgeving zullen gepost worden. Want aan het zo intens beleefde Italiaans intermezzo komt er binnenkort spijtig genoeg een einde aan. Vooral na de recente Front National-storm van Marine La Plume en van David Cameron, die in Engeland beloofde de Brexit’-campagne persoonlijk te leiden. Vooral daar de Antwerpse Bart Tisserand meer en meer de taal van Geert Wilders en van het Vlaams Belang begint te imiteren.

    Ja, hé. ’t Is waar. Hoop doet leven! En wie weet: beleven we dan daarop volgend ‘De Dag der Dagen’, als Vlaanderen eindelijk het Franscouillons Coburger-juk afwerpt en weer, zoals in vroeger tijden, de eigen rijkdom in eigen handen kan houden. Als solidariteit eindelijk (om het met koninklijke woorden te zeggen) geen bewimpeling van meer vulgaire diefstal wordt.

    *

    Net als bij de twee officiële nieuwszenders waar de Vlaamse mensen het mee moeten doen, eindig ik met een weerpraatje. Vlaanderen (en de weg naar en weer terug) was wisselvallig met veel kans op winterse neerslag, met hier en daar een klad zon. Wat normaal is voor de tijd van het jaar. Laten we daarom vooral goed in onze buidel tasten, om (zonder daarom een Rode Neus-Syndroom tot gevolg) ‘de opwarming van der aarde’ en heel de bataclan tegen te houden.

    In Italia, vooral in deze achtergebleven gebieden, is het eten niet warm, maar arm. De mensen zijn er werkzaam. Ze zijn tevreden en vriendelijk. De zon schijnt er elke dag. En zelfs de autostradebouwers hebben er meer gevoel voor esthetica in hun kleine teen, dan alle beleidsgeniën uit Coburgia samen in hun gezwollen kop. Dàt, naast snelheid en accuraatheid in wegenbouw door berg en dal. Al houdt de verbruining hier ook erg kot, in afwachting dat de wredelievende Islammerij het Vaticaan, net als het Syrische Palmyra, met inhoud en al de lucht inblaast.

    Mag ik er U trouwens terloops aan herinneren, dat het Romeinse Rijk van de Oudheid ooit is ten onder gegaan door de onstuitbare invasie van massa’s on-ontwikkelde halve wilden? Wat moet het dan niet worden met onze Beschaving, in onze dagen, als die invasie van ‘blijvelingen’ uit alle ’s Heren windstreken, gehersenspoeld zijn als zombies met ‘godsdienstige’ dwang-neurosen?

    Duizend bommen en granaten! Stop de voetbalgekte, stop de drugverslavfende jeugd-festivals en de gehoorstoornissen. De moderne Kruistochten, ons door de treiterende Moslimmers opgedrongen, gaan niet om de herovering van Het Heilig Graf in Jeruzalem, zolas 1.000 jaar geleden. Ze gaan verdomme om ons doodsimpele bestaan zelf.

    Weiger de verdere blinddoek ons opgedrongen door de Leugenpers als de 4de Macht. Wij, HET VOLK, zijn de eerste en de enige Eerste Macht. Zoals de kapitein in volle zee op zijn schip: Meester na God, zoals het spreekwoord zegt.

    PS

    De avond van 5 december, na de vermoeidende terugreis smaakten de zelf gemaakte frietjes (van uit Vlaamse grond meegebrachte papatten) en de Zeeuwse mosslen van de Brugse Lidl (meegesmokkeld in de frigo-box) net als het spreekwoord ‘Oost West, Thuis best’. Dat dit ging ten koste van een viertal Leffe Bruin (meegebracht uit de Colruyt) spreekt vanzelf.

    Goede vaart lieve Vlaamse mensen, en behouden thuiskomst, in de hoop dat niemand ondertussen gedwongen en voortijdig naar het Hiernamaals moet, uiteengereten door een loslopende Islam-geradicaliseerde drugverslaafde.

    Wees gegroet Maria, en verder natuurlijk ook alle flinke gezellige Tinnekes van Heule uit de kennissenkring. Ad fundum!

    *

    Get) Digitalia

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!