MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    22-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3491

     

    6/881 * - 22 Juli 2011: Utøya - Wapenwet Si/No -

    ***

    Woensdag 22 juni

    Zon5u29-22u00

    HH Thomas More en John Fisher

    *

    22/6/2011

    Op het eiland Utøya (Oslo) stierven die dag, 'gruwelijk maar noodzakelijk' tientallen jonge mensen, omdat het ging in de politiek al tientallen jaren niet meer om ‘de strijd tussen socialisme en kapitalisme’, maar om ‘de strijd tussen internationalisme en nationalisme’

    Een accurate theorie die beter op democratische, geweldloze manier à la Wilders had moeten opgevoerd worden, zonder te vervallen in de werkwijze van onze vijanden. Maar of ‘geweldloosheid’ het beste wederwoord is, voor onmenselijkheid, is nog maar de vraag. Wilde dieren eisen een wilde aanpak. Of niet soms?

    *

    *

    Pijl en boog uit de oertijden

    mogen, omdat wij beschaafd zijn, geen modern equivalent hebben

    *

    *

    Ja, waarom ook zou de moderne mens nood hebben aan wapens? De Overheid beschermt ons toch lijk ’n moederkloek? Daar doe je trouwens alleen maar anderen pijn mee. Of erger: ze zijn hun dood. Vandaar dat Obama er tegen is, want bij de gewone wapens als verweer vertragen te zeer de islamoverheersing. Vandaar de polemiek.

    Is ongedisciplineerd vuurwapengebruik inderdaad aangewezen? Mogen steekwapens zo maar in omloop worden gebracht? Wanneer wordt een ‘keukenmes’ een aanvalswapen? Moeten dan ook aardappelmesjes aan banden worden gelegd? Wat met beitels en schroevendraaiers?

    Of als het van de iedereen ‘welkom-lobby’ afhangt die zelfs iedere straat wil ‘geglobaliseerd’ zien op wereldformaat, moet het wapengebruik in exclusiviteit voorbehouden blijven aan de nieuwkomers-verrijkers?

    Hoe, onder de ‘bescherming’ van de Rode Kameraden van de SD, een zekere Cruella Onkelinx in Coburgia, zelf de kleindochter van een Limburgs oorlogsmisdadiger, werd uitgewerkt, lijkt er toch sterk op. Als lammetjes binnen de omheining gejaagd, alleen nog dienstig als schietschijf voor de primitieve instincten der nieuwkomers.

    En nu DT het wapenbezit in Amerika als in kiesbelofte verpakt, dat er ook ‘bullets in te opposite direction’ moeten kunnen vliegen, zit het spel weer op de wagen.

    En toch, in eer en geweten vraag ik me af, wat er verkeerd kan zijn aan het recht om het eigen leven en eigendommen te beschermen, alsmede het leven van de Dierbaren? Wie dat bedreigt, moet weten dat als dan in ieder geval gaat om een risicovolle onderneming, die het eigen leven kan kosten.

    Het is gewon de redenering van het gezond verstand.    

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Amerikaanse Senaat verwerpt beperkingen op wapenverkoop

    *

    De Amerikaanse Senaat heeft maandag het Democratische voorstel verworpen dat de voorafgaande psychiatrische en criminele controles bij verkoop van een vuurwapen moest veralgemenen.

    De Senaat, waar de Republikeinen een meerderheid hebben, stemde over het voorstel acht dagen na de schietpartij in Orlando waarbij 49 doden vielen. Het voorstel werd verworpen met 44 stemmen voor en 56 stemmen tegen.

    Ook een Republikeins voorstel voor een minder verregaande hervorming van het systeem van voorafgaande controle werd verworpen. Het voorstel kreeg 53 stemmen voor en 47 stemmen tegen, terwijl een gekwalificeerde meerderheid van 60 stemmen nodig was.

     

    Ook twee voorstellen die het voor personen verdacht van terroristische banden onmogelijk moesten maken om wapens te kopen, haalden het niet. De Democraten en de Republikeinen konden niet tot een compromis komen over dit politiek erg gevoelige thema.

    *

    *

    De referentietekst in DS hierboven is wel mossel noch vis maar het is toch de aanzet om te geloven dat een geweldloze maatschappij mogelijk is. Als de Overheid maar de wapen- (en messenverkoop?) aan banden legt. Dat in de eerste plaats deuren, vensters en grenzen moeten gesloten worden, komt bij DS niet op. Ze zien zelfs niet (willen niet zien) dat via die open grenzen er voortdurend vijandelijke legers zonder onderbreking binnen stromen. Mèt of zonder wapens, want overal liggen die al klaar in geheime bergplaatsen. Ze worden zelfs in anonieme containers met scheepsladingen tegelijk binnengesmokkeld.

    Maar neen, zegt de Overheid, die af en toe toevallig dergelijk transport op het spoor komt. ‘Als we binnenvallen in 172 garageboxen in Bruxellabla-bla vinden we niets’…. Allemaal dure man-uren voor niets.

    En toch weet elke crimineel, getormenteerde islam-gek of jaloerse echtgenote, waar er aan dat spul geraakt kan worden. Goesting is koop. De prijzen staan zelfs op het Internet. BPost levert zelfs aan huis….

    Allez, nu de BDWërs eindelijk de zaken beginnen kordater aan te pakken (waar ze dat kunnen of mogen) komt er misschien wat … schot in de zaak. In (de jammer genoeg geweigerde) coalitie met die van het Vlaams Belang zou alles veel vlugger kunnen gegaan zijn! Maar ja, de namaak is nooit zo goed als het origineel! In de Regering Michel van ’t is e bikke e Vloms, gingen, zo zegt men, de ‘communautaire problemen’ voor de duur van legislatuur ‘in de frigo’. Maar men vergiste zich van vakje. Het werd de diepvries, en iedereen weet dat na een bepaalde tijd, dat er dan niets meer daarvan op tafel kan komen. Wegens alleen nog goed voor de vuilbak.

     

    Maar moest ‘de handel’ vrij en onbeperkt zijn, met winkeliers die streng en gedisciplineerd in het gelid lopen, zouden zaken als in Orlando veel vlugger… beklonken en ‘abgeschossen’ geweest zijn. Met als gevolg, dat de nagalm van de islamgekte als door een kogelvrij vest, ook veel vlugger zou afgeweerd zijn.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    22-06-2016, 08:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    21-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3490

    9/1948 * - -Professor Giovanni Sartori, een Florentijn van 91 (bijna 92) jaar: de illusie voorbij,– de EU SSR ontmaskerd

    ***

    Dinsdag 21 juni 2016

    Rozenmaand

    Zomerzonnewende

    Zon 5u29-22u00

    H Aloïs Gonzaga, patroon van de jeugd

    *

    De Langste Dag….

    *

    *

    *

    *

    Toch even verduidelijken. Met de afkorting EU SSR is op deze Blog bedoeld de

    SS v/d Europese Bananen Republiek.

    *

    Voilà. Nu dit misverstand is opgeruimd, kunnen we verder.

    Onderstaande bijdrage, binnengewaaid ten huize Digitalia begin dit jaar O.H. 2016, was op een warm plekje dicht tegen mijn hart blijven plakken, omdat het inderdaad heel zwaar op den maag was blijven liggen. Ik vroeg mij af, of de tere zieltjes van mijn lezers dit dubbelloops kanonschot wel zouden kunnen verdragen. Daar stonden namelijk zaken en feiten die ik liever wat meer ‘omfloerst’ had willen brengen. Wetende dat in ieder geval een goed verstaander genoeg heeft aan een half woord. Eerste voltreffer: de onnutte verheerlijking van de wreedaardige islam (zonder hoofdletter). Tweede voltreffer: de EU kwibus-affaire, nog voor de conceptie, al een doodgeboren kind.

    Moeilijk, mensen! Moeilijk dat dat was. Maar de Florentijnse Professor demonteerde deze rebus, net alsof het om een verhaal was over 1 Florentijnse Nachten: even simpel als de Liefde.

    Vandaag herlas ik toevallig in totaal andere omstandigheden, de laatste zin ervan, namelijk hoe het met de islam bij ons zal aflopen. Als U nu direct de laatste zin van onderstaand interview zou willen lezen, dan begrijpt U zonder meer wat ik bedoel.

    We zijn namelijk inderdaad wereldwijd zo ver, dat gefrustreerde ‘martelaars’ zichzelf opblazen om zoveel mogelijk van hun gastheren te kunnen doden. Een illusie de waanzin voorbij!

    Over de EU SSR maak ik hier geen woorden meer vuil. Wie blijft er nu met welgevallen op staan gapen, als 28 gekken samen monstertjes maken?

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    “Wij zijn door een ramp getroffen, want wij hadden de illusie dat wij de islam konden aanpassen”

    *

    Door: Hans den Hollander

     

    Luigi Masseroni interviewt Professor Giovanni Sartori, een Florentijn van 91 (bijna 92) jaar, die als een der grootste experts van de internationale politieke wetenschap beschouwd wordt en die al jaren een aandachtig waarnemer is van de hedendaagse hoofdthema’s: islam en Europa.

    Luigi Mascheroni:

    Professor, hier wordt met onze toekomst gespeeld.

     

    Giovanni Sartori:

    «Hierover worden veel domme dingen gezegd».

    In Frankrijk beginnen linkse intellectuelen hierover als een rechtervleugel te praten. Ze zeggen dat het multiculturalisme mislukt is, dat de migratiestromen uit de moslimse landen onhoudbaar zijn, dat de islam zich niet met het democratische Europa kan assimileren …

    «Dat zijn dingen die ik al tientallen jaren zeg».

    Praat u nu zoals de rechtervleugel?

    «Rechts of links maakt mij niets uit, wat mij interesseert is het gezond verstand. Ik praat uit ervaring want ik bestudeer deze dingen al jarenlang omdat ik de politieke, ethische en economische systemen tracht te begrijpen die de betrekkingen tussen islam en Europa regelen, om oplossingen voor te stellen voor de ramp waarin wij terechtgekomen zijn».

    Welke ramp?

    «Onszelf wijs maken dat men een grote moslimse gemeenschap die trouw is aan een theocratisch monotheïsme dat geen politieke naast de religieuze macht aanvaardt, vreedzaam kan integreren met de westelijke democratische samenleving. Door dit misverstand is de oorlog waarin wij ons bevinden losgebarsten».

     

    Waarom?

    «Omdat de islam die in de laatste twintig-dertig jaar hevig ontwaakt is – opgezweept en klaar om los te barsten, door nieuwe en steeds gevaarlijkere technologieën bijgestaan – is het een islam die niet in staat is om zich te ontwikkelen. Het is een theocratisch monotheïsme dat bij onze middeleeuwen is blijven stilstaan. En het is een islam die met het westelijke monotheïsme onverenigbaar is. Gedurende lange tijd, vanaf de strijd om Wenen en daarna, hebben deze twee realiteiten elkaar genegeerd. Nu zijn zij weer in botsing gekomen».

    Waarom kunnen zij niet samenleven?

    «Omdat de vrije samenlevingen, zoals het Westen, op democratie gebaseerd zijn, d.w.z. op de volkssoevereiniteit. De islam daarentegen baseert zich op de soevereiniteit van Allah. En als de islamieten dit principe in de westelijke landen willen toepassen, is het conflict onvermijdelijk». Zegt u dat de integratie voor de moslim onmogelijk is?

     

    «Ik zeg dat vanaf 630 na Chr. de geschiedenis geen gevallen vermeldt waarin de integratie van islamieten binnen de niet islamitische samenleving geslaagd is. Denk maar aan India en Indonesië».

    Dus als in hun islamitische landen de muzelmannen onder de soevereiniteit van Allah leven, gaat alles goed, maar als …

     

    «… maar als de immigrant bij ons aankomt en dit principe blijft aanvaarden en onze ethisch-politieke waarden blijft weigeren, dan betekent dit dat hij nooit zal kunnen integreren. In Engeland en Frankrijk vinden wij dan ook een derde generatie jonge islamieten die fanatieker en kwaadaardiger zijn dan ooit».

    Maar het multiculturalisme…

    «Wat is het multiculturalisme? Wat betekent het? Het multiculturalisme bestaat niet. De linkervleugel die met het woord multiculturalisme zwaait, weet niet wat de islam is en volgt domme ideeën. U moet er maar eens over nadenken. De chinezen, blijven chinezen ook na tweeduizend jaar en leven rustig met hun tradities en gebruiken in onze steden. Zo ook de Joden. Maar de muslims niet. In het privéleven kunnen en moeten zij hun eigen religie blijven belijden, maar in het politieke leven moeten zij onze regels over de volkssoevereiniteit accepteren, anders moeten zij weggaan».

    Als een conservatief van links u zou horen, zou hij u voor een xenofoob houden.

    «De linkervleugel is schandalig. Het heeft de moed niet om het probleem aan te pakken. Het heeft zijn ideologie verloren en om zijn mooie progressieve figuur te slaan klampt men zich vast aan de funeste zaak van de deuren die voor iedereen openstaan. Solidariteit is goed. Maar het is niet voldoende».

    Wat is er nodig?

    «Regels. De immigratie naar Europa heeft onhoudbare aantallen. Wie er ook binnenkomt, moet een visum hebben, regulaire documenten en een identiteit die zeker is. Wie illegaal in een land woont, moet uitgewezen worden. En wie blijft mag geen kiesrecht hebben, anders stichten de islamieten een politieke partij en krijgen met hun verschrikkelijke geboortecijfers de absolute meerderheid. En wij moeten dan onder de wet van Allah leven. Ik heb dertig jaar in de USA gewoond. Ik had alle rechten, behalve het kiesrecht. En het ging mij uitstekend».

    En het massale aan land gaan van de immigranten voor onze kusten?

    «Elke noodtoestand heeft verschillende crisisstadia. Wij zijn nu aan het laatste, het oorlogsstadium – wij zijn de belaagden, laat dat duidelijk zijn – en in de oorlog verdedigt men zich met alle wapens die ter beschikking staan, vanaf de drones tot het torpederen».

    Wat zegt u?

    «Ik zeg dat in het oorlogsstadium men de territoriale wateren niet respecteert. Men stuurt vliegtuigen naar de Libische kusten en men brengt de schuitjes tot zinken voordat ze vertrekken. Uiteraard zonder de mensen erin. Dat is het enige afschrikkingsmiddel tegen de bestorming van Europa. Twee tot drie zinkingen en ze zien ervan af. En om Europa binnen te komen zullen ze andere wegen moeten zoeken die gemakkelijker te controleren zijn».

    Als één van die intellectuelen volgens wie de schuld altijd bij het Westen ligt u zou horen …

    «Domme intellectuelen en zelfverminkers zijn het. Ik weet ook dat de Inquisitie iets afschuwelijks was. Maar die fase van het fanatisme heeft het westen al eeuwenlang achterhaald. De islam niet. De islam heeft geen evolutiecapaciteit. Het is en zal altijd zijn wat het tien eeuwen geleden was. Het is een onbeweeglijke wereld die nooit in de industriële samenleving binnengedrongen is. Zelfs de rijkste landen, zoals Saoedi-Arabië niet. Zij hebben petroleum en heel erg veel geld, maar ze fabriceren niets en kopen van buiten af ieder eindproduct. Het symbool van hun beschaving is dan ook niet de industrie, maar de markt, de soek».

    Men zegt dat het contact tussen verschillende beschavingen een verrijking voor allebei is.

     

    «Als er wederzijds respect is en de wil om samen te leven, dan wel. Anders is er geen verrijking maar oorlog. Een oorlog waarin het machtigste wapen het demografische is, dat geheel in hun voordeel is».

    En wat doet Europa?

    «Europa bestaat niet. Men heeft nog nooit een dwazer politiek bouwwerk gezien dan dit Europa. Het is een monster. Het is zelfs niet in staat om de immigratie te stoppen van mensen die voor tien procent van de Europese arbeidskosten werken en de economie van het vasteland verwoesten. Dit is mijn Europa niet».

    Wat is uw Europa dan wel?

    «Een confederaal Europa, dat slechts uit de eerste zes/zeven lidstaten bestaat, wier president tevens het hoofd van de Europese Bank moet zijn zodat hij zowel de politieke als de financieel-economische macht in handen heeft, en een enkel Hooggerechtshof, zoals in de USA. Het Europa van Brussel met 28 landen en 28 verschillende talen is een dode entiteit. Een Europa dat zich wil uitbreiden tot aan de Ukraine…. Belachelijk. Het kan zichzelf niet eens verdedigen tegen het islamitische fanatisme».

    Hoe zal het met de islam aflopen?

    «Als wij de mens-bom bereikt hebben, de martelaar voor het geloof die zich tussen de burgers laat ontploffen, dan betekent dat dat het conflict zijn hoogste graad bereikt zal hebben».

    *

    *

    Zondagmiddag hoorde ik op de TeeVee een NV-A minister openlijk verklaren dat er een einde moest komen aan het systeem waarbij de RVA werklozen aanvaardt en uitbetaalt, die zichzelf via Internet inschrijven. Was daar dan geen controle op, vroeg men zich af. Antwoord: de RVA heeft geen enkel controle-recht. De Wet is zo gemaakt, later zouden er wel ‘uitvoeringsbesluiten‘ komen. Maar die zijn er lekker nog altijd niet.

     

    Ik hoop verkeerd te hebben verstaan. ‘Dop’ zoals oorspronkelijk georganiseerd; is al lang afgeschaft. Zo weet ik uit ervaring toch een paar onmogelijke zaken aan te stippen. Een steuntrekkende werkloze die in Turkije woont en daar een zelfstandige horecazaak uitbaat, vliegt periodisch kort heen en weer naar… Mouscron, om zich te tonen bij haar syndicaat. Ze profiteert van de gelegenheid om een check-up bij al haar dokters te doen.

    Tweede geval. Mijn tuinhulpje, jaren geleden, laatste jaars houtbewerking, vertelde van zijn Turkse schoolvriendjes in Gent, dat die meestal allemaal ‘broertjes’ in Turkije hadden die daar kindergeld kregen als ‘eigen kinderen’, maar dat ze dat alleen op papier waren. Dubbel kiendjesgeld trekken voor buurmans kinderoren, heette dat. Nu zijn die kinderen van toen ook volwassen geworden en de cirkel kiendjes maken en dubbel kiendjesgeld trekken, gaat nog altijd door.

    Radicaal anders gaat het er in Italië aan toe. ’n Jonge Poolse moeder verlaat dievelings hun sociaal flatje om met de 2 kinderen naar Polen te vluchten. De man, Napolitano, zoekt hen enkele dagen, en verdwijnt dan, even spoorloos. Uitgeweken naar Engeland, zegt men. Waarop de Gemeente na 14 dagen de leegstaande flat vaststelt en die meteen doorspeelt naar andere hulpbehoevenden. Redenering: wie geld heeft om 14 dagen op verlof te gaan, heeft als sukkelaar geen hulp meer nodig.

    *

    En wie denkt U, heeft al die Wetten, Wetjes en achterpoortjes gemaakt? Wie heeft het ‘gaan doppen’ afgeschaft?

    Over de controle op de vliegvelden? Welke ‘werkloze’ kan zich zo maar zonder de minste controle over zijn achtergronden per vliegtuig of cruiseboot verplaatsen? Een klein chip op de identiteitskaart zou dergelijke misbruiken onmogelijk maken. Waarbij dient te worden aangestipt, dat vingerafdrukken ook zeer nuttig zouden zijn.

    Anders gezegd: werklozen moeten 24/24 en 7/7 bewijzen dat ze werk zoeken. Op straffe van levenslange uitsluiting. Drommen jonge kinderen in huis? Moet altijd onaangekondigd kunnen gecontroleerd worden. Ook op straffe van levenslange uitsluiting.

    Want de SDërs van de laatste 50 jaar (Sossen en Tsjeven) hebben in die sectoren gezorgd voor wildgroei, die heel onze Sociale Zekerheid heeft leeggezogen. Er moeten wel niet méér controleurs komen, maar de straffen moeten strenger.

    Net als bij de islam-terreurdreigingen: de straffen moeten aan de ribben plakken. Gevolgd door uitwijzing van de hele clan.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    21-06-2016, 20:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3489

    6/926 * - Santa Lucia & Advocate Virginia Raggi van M 5 Stelle succes in Rome (1)– Cassia Rome-Siena met weiden als wiegende zeeën (2) - Over het EK der koloniale waarden (6) - – Lucas VDR kan ’n 2de Wilders worden (6)

    *

    *

    *

    *

    Ik serveer, om dit stukje te beginnen, een opgewekt liefdeslied als stemmingsmuziek bij nog maar eens een poot van dit wangedrocht à la Juncker uitgedraaid, door de Burgemeestersverkiezingen hierin Italië, om er de moed in te blazen.

    https://youtu.be/rgtRQPTsLFU

    *

    En dan gaan we daar. De café-komiek, Beppe Grillo, nog maar eens ‘n ‘populist’ genoemd vanwege zijn succes bij het volk (!) is er de uitvinder van. ‘n Nieuwe soort Mussolini-achtigen, zeggen zijn tegenstrevers, hoogst waarschijnlijk uit penisnijd vanwege de groeiende aanhang bij de Italiaanse Schonen. Zodanig dat er zelfs een vurige aanbidster van hem, een 37-jarige Advocate, gisteren in Rome tot eerste vrouwelijke burgemeester-ster is gekozen.

    Dat is natuurlijk geen wereldnieuws van hetzelfde kaliber als de Brexit Si/No die deze week donderdag uit de bus zal vallen. Maar het knaagt evengoed aan de fundamenten van de Vesting Europa.

    Enfin, Italia is voor ons al vele jaren lang wel degelijk het land geworden van weiden als wiegende zeeën die groenen langs stroom en rivier (moet U maar eens komen nagaan op de cassia, de vroegere heirweg van Rome naar het Noorden, in de omgeving van Siena): U ziet er zelfs de vele welige velden en wouden of vlakten der heide vol rust uit onze kindertijd. Alles fel bekroond door golvende heuvels en plaatsjes met nostalgische namen die aan de geur van heiligheid doen denken.

    Het is zelfs zo erg, dat we er op de lange duur een stukje Vlaanderen beginnen in te zien. Hier vredige dorpjes, daar steden, die rijzen met torens vol zwier.

    En inderdaad, ook hier roert entwat. Want het ‘Nieuw Proletariaat’ slaat hier niet meer aan, dat ziet U aan het verminderend ‘electoraat’. Waarbij ik dan automatisch denk aan Lucas Vander Taelen waarover ik het hier al had, die nu al een heel tijdeke ‘de dwalingen zijns weegs’ heeft ingezien. Commentaar geven is goed, Lucaske, het is de goede weg. Maar het is slechts een schuchter begin. Nu nog, net als die Beppe Grillo hier, de daad bij het woord voegen.

    Want er is werk aan de winkel. Ook Brussel (weet U nog, die stad daar ergens in Vlaanderen die bijna helemaal is ingepalmd door de Franscouillons) verdient een soort maagdelijke Virginia Raggi die de teugels houdt met vaste hand. Maak er, naar het idee van Jan Jambon d’Ardennes, een eengemaakte stad van die het Oude Rome als Leider van de Wereld kan opvolgen.

    Bedenk daarbij dat deelnemen belangrijker is dan winnen.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Rome kiest Virginia Raggi tot eerste vrouwelijke burgemeester

    *

    Virginia Raggi, de kandidate van de oppositiepartij Movimento Cinque Stelle (M5S), is gisterenavond in de tweede ronde van plaatselijke verkiezingen in Italië verkozen tot eerste vrouwelijke burgemeester van Rome. Dat blijkt uit exitpolls, die de 37-jarige advocate allemaal uitroepen tot winnaar met meer dan 60 procent van de stemmen.

     

    Raggi wint dus met een grote voorsprong van Roberto Giachetti, haar tegenstander van de centrumlinkse Partito Democratico (PD) van premier Matteo Renzi. Giachetti heeft ondertussen, iets voor middernacht, zijn nederlaag toegegeven. "Ik ben verantwoordelijk voor deze nederlaag", zei hij in een toespraak. "Het is duidelijk dat Rome een burgemeester zal hebben van de Movimento Cinque Stelle, die Virginia Raggi zal heten."

     

    In de eerste ronde haalde Raggi 35 procent van de stemmen, terwijl Giachetti 24 procent van de stemmen verzamelde.

     

    Beppe Grillo

    De populistische M5S is de grote winnaar van de verkiezingen in 126 gemeenten in Italië, ten koste van de PD, voor wie de verkiezingen een belangrijke test waren. De M5S van komiek Beppe Grillo staat bekend om haar eurosceptische en tegen de traditionele partijen gerichte discours.

     

    Volgens exitpolls wint de Vijfsterrenbeweging ook verrassend in Turijn, terwijl de PD-kandidaat volgens sommige peilingen zou winnen in Milaan. In Bologna, een historisch bolwerk van links, zou PD de burgemeesterssjerp eveneens behouden, terwijl de partij niet eens in de tweede ronde belandde in Napels, waar uittredend burgemeester Luigi de Magistris, een atypische linkse kandidaat en een grote vijand van premier Renzi, met een ruime voorsprong werd herverkozen.

    *

    *

    Het Europa van de Oude Gewaden loopt op zijn einde. En we moeten ook af van de poging om die Oude Gewaden te zien vervangen worden door woestijnkledij.

    Landen als Noorwegen en Zwitserland moeten en zullen navolging vinden in Schotland, Catalonië, Baskenland, Vlaanderen, allemaal ‘deelgebieden’ van de kunstmatige constructies die bedacht werden door de machthebbers uit de jaren 1800, de oud-kolonisatoren voor wie wij nu de rekening in hun plaats worden voorgelegd. Zij hebben in al hun Overzeese Gebieden gespeeld en verloren, waardoor ze hun mandaatgebieden hebben moeten verlaten als een hond die wegvlucht van zijn stront.

    Kijkt U maar naar de spelers op het voetbalveld bij de Europese kampioenschappen: de ploegen die alleen uit blanken bestaan, zijn de Noordelijke Europese landen. Met Spanje en Italië als de spreekwoordelijke uitzonderingen die de regel bevestigen. Bedenk daarbij dat het meteen ook twee landen zijn die aan den lijve ‘ervaringen’ zat zijn van gekleurde indringers.

    *

    Oei Oei! Heb ik daar ineens veel te veel tegendraads geschreven. Daar is het nog veel te vroeg voor. Want, net als Lucas Vander Taelen, zal ik weer uitgemaakt worden voor ‘Blokker’. Ik, die namelijk nog niet één duimspijker bij Blokker heb gekocht!

    (Get) Digitalia

    *

    *

    21-06-2016, 13:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3488

    6/1071 * - Bourgeois zit aan de Iftar terreurcel-moskee in Kortrijk (2) – Sint-Jans kerk (4) - Egmont en Hoorne achterna? (5) -

    *

    *

    *

    *

    *

    De Grote Moslimvriend uit de Izegemse ‘Zwartzakken’-wereld waarvan ik als kind nog de uitlopers heb mogen meemaken! Als volwassene voelde ik mij er zelfs goed bij, omdat zij de Vlaamse kleuren verdedigden. Stel U voor. Weeral van de soort dus die omwille van het smeer, likt de kandeleer. Liever vuiligheid slikken, dan hoger te mikken! Wat ik hem wens? Met schâ en schand’ belaân, dient hij, de handen op de rug gebonden, de woestijn te worden ingestuurd. Bij zijn vrienden, namelijk, in de thuislanden van de woestijnrovers die zich hier ongenodigd maar naar blijkt, als 5de Colonne, zijn komen vestigen.

    “Heulen met de vijand”, zoals zoveel van zijn vrienden die ooit door de Coburger wetten met terugwerkende kracht tegen de muur werden gezet, of op zijn minst gebroodroofd werden. Dat was toen, zoals nu nog altijd, landverraad. Zij werden achteraf daarvoor aangepakt, maar deze man heult van lang voordien met de vijand samen. Ieder zinnig mens weet al jaren dat de Islam in oorlog is met ons, en dat onze Vlaamse mensen juist daarom dagelijks beduveld worden. Zodat zij op hun beurt toch maar niet de wapens opnemen.

    De NV-A is juist daarom niet alleen de Nieuwe Vlaamse Arrogantie, maar de Derde Nieuwe Vlaamse Collaboratie generatie. De eerste twee, waarover het laatste woord nog niet is gezegd, die van beide wereldoorlogen, deden zich voor tijdens de opeenvolgende Duitse overrompelingen en zijn nog enigszins te begrijpen omdat van die kant de Vlaamse Onafhankelijkheid misschien wel had kunnen bekomen worden. Maar bij deze openlijke collaboratie gaat het er om, dat door de islamisering Vlaanderen totaal en voor altijd zal vernietigd worden.

    Is het daarom niet aangewezen, dat Bourgeois, en velen met hem, voordien hun terechte straf ondergaan???

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Minister-president nuttigt iftarmaaltijd in 'staatsgevaarlijke' moskee Atakwa

    *

    Stefaan Sintobin: "Geert Bourgeois ontpopt zich tot slippendrager van de islam en negeert zelfs negatief advies staatsveiligheid."

    Net als vorig jaar zal Geert Bourgeois opnieuw ter gelegenheid van de ramadan deelnemen aan een islamitische iftarmaaltijd. De iftar is de maaltijd die de moslims gedurende de ramadan nuttigen na zonsondergang. Vorig jaar woonde de Vlaamse minister-president de iftar bij een Gentse moskee, overigens uitgerekend op 11 juli, de Vlaamse feestdag. Ditmaal is het de Kortrijkse moskee Atakwa die Bourgeois uitnodigde voor een iftarmaaltijd op 20 juni.

    Voor Vlaams parlementslid Stefaan Sintobin is de deelname van de minister-president aan een islamitische iftarmaaltijd in een moskee absoluut niet te pruimen: “Bourgeois wil door de deelname aan deze iftar allicht andermaal bevestigen dat de islam deel uitmaakt van onze Vlaamse samenleving. Voor het Vlaams Belang is het echter duidelijk dat de islam de vijand is van onze beschaving en onze vrijheid. In geen enkel moslimland worden de fundamentele vrijheden of mensenrechten gerespecteerd. Ook in ons land heeft de verspreiding van de islam nog geen enkele meerwaarde opgeleverd, integendeel. Dat Bourgeois zich ontpopt als een slippendrager van de islam is dan ook meer dan betreurenswaardig.”

    Het zit Sintobin bovendien dwars dat Bourgeois uitgerekend in Atakwa een iftarmaaltijd zal bijwonen: “Atakwa is een moskee die niet erkend is door de Vlaamse regering. Sterker nog, in Vlaanderen zijn er tot op heden zes moskeeën waarvan de erkenningsaanvraag niet gehonoreerd werd omdat de staatsveiligheid een negatief advies afleverde. De moskee Atakwa is er één van. De moskee kreeg in 2009 een negatief advies. Dat wil zeggen dat de staatsveiligheid oordeelde dat deze moskee een gevaar betekent voor onze democratische rechtsorde. Atakwa staat overigens ook niet op een nieuwe lijst van 45 moskeeën die minister Homans wil laten erkennen en subsidiëren en waarvoor de erkenningsprocedure loopt. Dat Geert Bourgeois precies in deze moskee aan tafel schuift, is stuitend.” Ook vanuit Kortrijk vertrokken vijf ‘geradicaliseerde’ moslims naar Syrië om te vechten aan de zijde van terreurgroep Islamitische Staat.

    Als bijlage vindt u de uitnodiging voor de iftarmaaltijd met Bourgeois, alsook het antwoord van minister Homans op een schriftelijke vraag van Chris Janssens waarin bevoegd minister Homans bevestigt dat Atakwa niet erkend werd omwille van een negatief advies van de staatsveiligheid.

    *

    *

    Dat ‘Gebedshuis’ in het Kortrijkse, even achter het hoekje van het parkje met de onlangs gerestaureerde maar nu langs binnen lege St-Janskerk was vroeger een buurt van rijke burgers. Dat is het nog, behalve voor de rest van de omgeving, richting Zwevegemstraat, voorheen de armere volksbuurt, thans het Islamtisch Gheto war je liefst, zonder politiebescherming, niet meer komt. Niet bij dag, en zeker niet bij nacht.

    De St-Janswijk is eerder een residentiële buitenwijk van Kortrijk, de Groeninghestede, maar ook de Tsjevenstad van Wolleke Stefaan Declercq die onlangs gelukkig in handen is gevallen van Donkerblauwe Quickie. Het is namelijk ook precies de plek waar in 1302 de Vlamingen het tij van de Franse Overheersing voorgoed deden keren. Een beetje belangrijker bijna dan de historische verdienste van BDW om de Rode Kameraden hopelijk voor altijd de buitenwacht te hebben gegeven.

    Op bezoek bij vrienden, daar in dat hoekappartementje, 1ste verdiep, zagen wij dikwijls tot onze ontzetting van uit alle aansluitende straten, straatjes en pleintjes, de mierenhoop van haatbaarden voor het ‘Vrijdag Gebed’ afzakken naar de Moskee juist achter het hoekje. Het was een horrorfilm die zich iedere vrijdagnamiddag onder onze ogen afspeelde. Alle luiken waren neer, er waren nergens geparkeerde auto’s meer en naarmate de troep aanschoof, daalde de stilte lijk op een dodenakker vol golvende bewegingen. Schuw, gehaast, zwijgend sloten zich de rangen.

    En daartussen zal de Hoogste Vlaamse Leider zich in het hol van Het Beest wagen.

    Neen, ik kan niet meer volgen. Denk alleen maar aan Alva de Spaanse Bloedhond, en aan het tragische lot van de Graven Egmont en Hoorne. Zij, deze 2 edellieden-weerspannigen, belandden toen als met een gongslag, op 5 Juni 1568 van aan de tafel van de Hertog op het schavot op de Grote Markt in Brussel.

    Ook Filips de Schone van Frankrijk, de non-held van 1302 bakte de laatste maar immens rijke Grootmeester der Tempeliers dezelfde soort poets. Naar Parijs komen om te onderhandelen, klonk het en prompt ontwaakten ze de volgende morgen in de dodencel en een paar dagen later op de brandstapel.

    Maar wat wilt U, dik verdienende landverraders weten nu eenmaal alles beter…. Enfin, voorlopig toch.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    21-06-2016, 12:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    20-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3487

    4/581 * - Lege dure reuskoffers in Brussel Centraal: oorzaak en gevolg (1) – Waar is God? Waar is de islam (3) –Uitwijzen is de enige goede remedie (4) -

    *

    *

    Lege lockers en lege koffers?

    *

    *

    Over die twee koffers bij de lockers in Brussel Centraal, twee zaken.

    De kandidaat-moordenaars met hun lege dozen vol met zonder bommen verkneukelen zich ongetwijfeld, zoals geniepige Islammers dat kunnen. Ze kletsen op hun dijen van het lachen, ofwel lachen ze zich een bult vanwege de gratis publiciteit. Maar worden er lessen uit getrokken? Misschien wel minder bij de Overheid (slimme camera’s en zo), maar in ieder geval door die gekleurde bandieten die in Bruxelabla-bla even talrijk lijken te zijn als de zandkorrels op het strand.

    Maar ere wie ere toekomst: anders dan onder de vroegere SF-Regeringen die jarenlang de soep schepten, doen de NV-A mandaatdragers veel beter hun best. Het resultaat mag er dan ook al een beetje zijn.

    De daders worden zoals trouwens overal in het Avondland, niet alleen gekoesterd als zeldzame kostbaarheden, maar de aanvoertroepen worden met volle scheepsladingen aangeleverd uit de Moslimlanden. Waar ze elkaar voortdurend blijven uitroeien. En die levenswijze ook bij ons willen invoeren als zijn hun ‘Geloof’..

    Rubberbootjes beveursten het huis en de stal. Boven die vodden zijn blommen gesprongen, blommen van buiten en blommen van bin’…

    Ach: Meester Gezelle, U bent jaren en jaren te vroeg geboren! We missen U toch zo.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Brussel-Centraal vrijgegeven na vondst twee verdachte koffers

    *

    Het station Brussel-Centraal en het Eurokruispunt aan het station zijn deze namiddag door de politie en het leger ontruimd. Er werden twee achtergelaten reiskoffers gevonden vlakbij de lockers en de politie wilde geen enkel risico nemen. Het treinverkeer was even onderbroken. Het station is ondertussen vrijgegeven.

    De ontmijningsdienst van het leger, DOVO, kwam ter plaatse om de reiskoffer te onderzoeken. Niemand mocht het Centraal Station in of uit.

    *

    *

    Moest het ooit zo ver komen, dat de Mechelse Catechismus een heruitgave kent, dan zou de vraag van ‘Waar is God’ – ‘God is in de hemel, op de aarde en in alle plaatsen’ moeten vervangen worden door…

    ‘Waar zit de Moslim-dreiging’? “ De Moslim dreiging zit in de lucht, onder de grond, op het water en op alle andere plaatsen, overal en nergens, want onvindbaar tot de specifieke ontploffing weerklinkt’.

    De gewone Burger realiseert zich dat al lang, maar de SD-Overheid keek fluitend en welgezind, de andere kant op. Ze pakte de problemen alleen maar aan als ze die zagen. Zonder ze tot op het bot uit te mesten. Het is precies ‘deswegen’, dat de Slinkxen deze Regering die weet van aanpakken, proberen omver te staken.

    Opgepast, Lieve Lezer: er staat deze Regering die weet van aanpakken. Lees dus niet ‘aanpappen’, wat er dus niet staat.

    En als er al eens eentje gesnapt werd, dan is die in de kortste keren weer op vrije voeten. Want onschuldig bevonden. Want, al zeggen ze het zelf, het zijn allemaal gasten die nog geen appel zouden stelen die niet van hen was.

    De remedie? Die is zeker niet dezelfde als van Boer Bavo: in het donker knijpen, maar vooral niet te hard knijpen.

    Iedereen die ook maar een beetje verdacht is, met wortel ‘de voorgaande generaties’ en tak ‘de nieuwe generaties’, gedwongen uitwijzen, nadat eerst de grenzen weer potdicht afgesloten werden. Want zij, de SD-potentaten leren het nooit.

    (Get) Digitalys

    *

    *

    20-06-2016, 14:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3486

    4/613 * - Gaan in Rio de Olympische Wereld Spelen wel door? (1) – Geen geld en het Zika virus: is het dat daar wel gezond? (3) -

    *

    *

    *

    *

    Ja, het is een muzikaal airke uit de Tijd van ‘Toen’, zeg maar de oude doos, maar ik hoor het nog altijd liever dan al die moderne hip-hop en kattegejank recht uit de oerwouden van Zuid Amerika..

    https://youtu.be/nQlYMUw9QzE .

    *

    De miljoenenstad Rio de Janeiro, die zonder mij en vele mensen daarvan te verwittigen, een Onafhankelijke Stad-Staat schijnt te zijn geworden, die heeft, net als onze diep betreurde liedjeskweler Louis Neefs... ja ja, die had ook ‘ho-ho zorgen en dat speet hem zeer’. En het waren zorgen die niet konden wachten tot morgen.

    De boodschap, helemaal van deze tijd, is anders wel duidelijk. Willen we die wereldberoemde spelen met al die daaraan verbonden gouden medailles behouden, dan moet er afgedokt worden. En nog geen klein beetje. Meer zelfs dan de Islam ons jaarlijks kost. Enfin, U heeft er al van gehoord, en ik voel mij serieus niet geroepen om mijn tijd te verbeuzelen om daarover Moeders Slimste te willen spelen. Al ken ik natuurlijk, zonder er veel over te weten, de typische omstandigheden daar. Ze doen ’n beetje denken aan Olio di Poepo en de PS in WalloBrux, ttz, Francofonia. Maar verduveld, die sukkelaars daar in Zuid Amerika hebben geen Flandriens als buur om op terug te vallen. Ook daar worden de natuurlijke rijkdommen en het menselijk vernuft van ter plaatse liever bewaard tot ‘Meerder Nood’ komt. Liever lui zijn dan moe heeft zo te zien ook z’n voordelen.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Financiële noodtoestand in Rio om Olympische Spelen

    *

    De staat Rio de Janeiro, waarin de gelijknamige stad ligt, heeft vrijdag de financiële noodtoestand uitgeroepen. Volgens de Braziliaanse autoriteiten is er extra geld nodig om te zorgen dat overheidsdiensten tijdens de Olympische Spelen in augustus kunnen blijven draaien.

    De staat zegt in een verklaring dat de noodmaatregelen bedoeld zijn om een "totale instorting in publieke veiligheid, gezondheid, onderwijs, transport en milieudiensten" te voorkomen. De staat Rio de Janeiro leunt zwaar op de olie-industrie en is in de afgelopen jaren veel inkomsten misgelopen door de lage olieprijzen.

    De burgemeester van Rio zei op Twitter dat de noodtoestand op geen enkele manier bouwprojecten voor de Spelen beïnvloedt. Vanaf 5 augustus verwacht Brazilië zo'n 500.000 buitenlandse bezoekers voor de Olympische Spelen.

    *

    *

    *

    Naast enerzijds een lege en dus onzichtbare Staatskas, zijn er anderzijds de barstensvolle hospitalen met door het Zika virus besmette menigten zo ver het oog reikt. .

    Hoe kan er dan nog plaats gevonden worden voor een spetterend vertoon van de allerbeste sportmensen ter wereld voor het vermaak van de best begoede burgers van over de hele wereld? Is dat niet spelen met het Olympisch Vuur der Goden?

    En dan is er nog het gevaar voor wraak aanslagen door aanhangers van de Islammerij. Een acuut gevaar, veel acuter dan dat Zika-virus. Dreigender dan ooit bij om het even bij welke volkstoeloop. Zo kom ik tot mijn basisgedachte in deze zaak. Is al dat sport-gedoe namelijk allemaal wel echt nodig? Is het nog wel van deze tijd?, waar we het minste ‘terrasje-doen’ al voldoende is om met kogels doorzeefd in een of ander mortuarium te belanden?

    Aan U de keuze: deelnamen aan een of andere ‘Iftar’, d.i. een overvloedige ‘Halal’-avondmaal tijdens de Ram Madam tijd (met kans op een gratis verblijf voor 2 personen in Mekka), of helpen zorgen dat er eindelijk ook ‘ns ’n kogel in de andere richting vertrekt?

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    20-06-2016, 13:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3484

    5/789 * - Duivels voetbalkoning (1) - Stad Luik sluit terreur-moskee (2)– De in extremis verijdelde aanslag op het Rogierplein (3) – Lucas Vander Taelen Groen-revisted (3)-

    *

    *

    *

    *

    Zaterdag namiddag speelde de Coburgse Nationale Ploeg zich met 3-0 in de kijker tegen Ierland. Opvallend: de lippen bleven op elkaar geklemd toen in Bordeaux de Bravezeun in het stadium weerklonk, en er bleek nog maar één speler (Meunier) in Coburgia zelf in 1ste Klasse te spelen in de gewone Competitie. De rest waren gelegenheid-belgen. Ze deden de 3-0 van Spanje tegen de Turkey’s na, maar dan totaal zonder glans en zonder eer.

    Dezelfde dag kon de 5de Colonne der Islamitische Vijandelijke Voorhoede op het Rogierplein in Bruxellabla-bla op het laatste nippertje onschadelijk gemaakt worden. Meer dan 40 nachtelijke aanhoudingen, 37 van seffens weer vrijgelaten, met excuses vanwege de hoofdcommissaris, en 175 garageboxen buitenste binnen gekeerd. Geen wapens, geen explosieven gevonden. Want de aanslag was gepland met jeukpoeder en niesspray. Anders zouden er toch bomgordels moeten gevonden geweest zijn? De drie schuldigen hadden al weken in de nor moeten zitten vanwege hun vroegere strapatsen, gewapende overvallen en Kalsjnikov-dekkingsvuur, in plaats van met de handen in de broekzakken rond te toeren in al die no gone zones daar. De toegestroomde supporters waren al die tijd dus gered, zonder het te weten.

    In Luik heeft men dus (eindelijk) lont geroken, en werd er, na overleg met de tegenpartij, in een klap opgetreden. De boel gaat dicht. Maar er wordt niemand opgesloten. Verder krioelt het in gans het land van datzelfde soort gespuis, maar telkens weer worden we wijs gemaakt dat het alleen maar gaat m ‘gematigde’ kandidaat moordenaars. En dat die zich nu in de toekomst wel tweemaal zullen bedenken.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Luik sluit radicaal islamitisch centrum

    *

    Willy Demeyer (PS), burgemeester van Luik, heeft de sluiting bevolen van het radicaal islamitisch centrum Markaz Attawhid in zijn stad. Dat gebeurt omwille van verstoring van de openbare orde in verband met de terreurdreiging.

    Dat heeft hij zaterdag bevestigd. De sluitingsprocedure werd een tiental dagen geleden opgestart nadat de Luikse autoriteiten kennis hadden gekregen van een rapport van het parket van Luik. Vier wegens terrorismefeiten veroordeelde personen bezochten het centrum, zo bleek. De verantwoordelijken van de moskee werden op 15 juni gehoord, maar dat leverde geen bijkomende of geruststellende elementen op.

    De verantwoordelijken van het centrum kunnen tegen de beslissing van de stad wel nog in beroep gaan bij de Raad van State.

     

    Markaz Attawhid stond drie weken geleden al in het oog van de storm toen de stad Luik het centrum had gesloten wegens veiligheids- en gezondheidsredenen. De eigenaars hadden niet de nodige werken uitgevoerd en hadden de brandweer de toegang verhinderd.

    *

    *

    Toevallig kregen we hier een van ‘de boekskes’ uit Coburgia onder ogen, met daarin o.a. een boekbespreking van een lijvig boek, geschreven door Lucas Vander Taelen, verschenen bij Hautekiet. Absoluut aanbevolen. Meer zelfs: warm aanbevolen. Neen, zotteke, niet ‘PRIMO’, maar dat boek zelf: ‘De Grote Verwarring’.

    Grosso modo staat daar te lezen wat iedereen dagelijks (gratis) op deze Blog kan lezen. Maar uit de mond van een ex-Groene Excellentie, klinkt dat toch dubbel aangenaam. Het zijn de woorden van een ‘ervaringsdeskundige’ die nu ‘verbrandt wat hij ooit aanbeden heeft, en aanbidt wat hij ooit verbrand heeft’. In één woord: het gaat over de sluipende Islamisering, gespekt met voorbeelden bij de vleet, die alleen iemand van uit het veld zelf kan weten.

    Het woordje ‘Halal’ dat men tegenwoordig overal vindt, was 20 jaar geleden totaal onbekend, zelfs in de ‘Marokkaanse Gemeenschap’ van toen. Waar er zelfs in die tijd nergens hoofddoeken te vinden waren…

    Ja Ja, Vander Taelen illustreert op een magistrale wijze de vooruitgang van de achteruitgang. Reden waarvoor hij trouwens uit de Partij werd gezet. Of er ontslag uit nam, ik weet het ook niet. Ziet U trouwens al ons Myriam al ‘in debat gaan’ met de logica zelf?

    De man, Lucas VDT, niet de Lucas uit het Evangelie is volgens mij nog altijd een licht dat onder de korenmaat schijnt. Totaal anders dan Geert Wilders, die ook uittrad bij zijn vroegere partij, om zelfstandig en (oorspronkelijk) helemaal alleen als een Engel der Wrake, met de Machten der Helde de strijd aan te gaan.

    Wat houdt er Vander Taelen trouwens tegen om hetzelfde te doen? Een nieuwe Partij oprichten hoeft niet eens.

    Er zal bij Het Vlaams Belang meer vreugde zijn om één schaap dat de schaapstal terugvindt, dan om de 100 die de stal nooit hebben verlaten. Het is zelfs een feit, dat de verkoop van Lidkaarten voor Het Vlaams Belang, loopt als een TGV.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    20-06-2016, 13:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3483

    10/1871 * - The Clinton Wife als verzopen Amazone en 5de Wiel aan de wagen der Ruiters v/d Apocalyps -

    ***

    Maandag 20 juni 2016

    Zon 5u29-22u00

    H Silveer

    *

    *

    De Sjeik en zijn recente Verovering.

    *

    *

    Zoals naar gewoonte legt Vriend Xander zeer duidelijk zijn kaarten op tafel, lang voor de discussie losbarst. Waardoor die meteen totaal overbodig wordt… Hij noemt a.h.w. kar, paard maar meteen ook de koetsier. Alleen het eigenlijke besluit van zijn betoog laat hij over aan ieder van ons.

    Bij nader beschouwen, doet deze werkwijze zelf een beetje vreemd aan, want al onze officiële nieuws brouwers doen het compleet anders. Zij serveren geen of zeer weinig controleerbare feiten, omdat zij ‘hun bronnen’ willen beschermen. Ondertussen verkondigen zij wel hun eigen vooraf met de collega’s afgesproken eensluidende meningen. Die we telkens meestal voordien al konden raden. Zij is het Clinton Wife in al hun berichten, de Onbevlekte Maagd, al hoog en droog tronend in Het Witte Huis, als waarschijnlijk een van de 72 Alach-achtige Hemelse Maagden, die Bill the Stripper als voorschot nu al mag over beschikken. Dat stukske Russische President daarentegen is een gemene gluiper die Europa wil afhouden van de verrijkingen van de primitieve Islam Woestijn Cultuur. Alleen maar om hier zijn stinkende pietrol te kunnen slijten. Zodat die arme Ara-Bierkens met hun overschot blijven zitten. Diene Assad moet ten koste van alles daar weg, want Qatar wil via buurland Syrië zijn olie via een nieuw te bouwen pijplijn naar Turkije brengen, en zo verder naar Het Westen. Het is dus deze keer niet van in de eerste plaats ‘Cherchez la Femme’, maar ‘Cherchez le fric’.

    Assad, die lange zwiebel, eenmaal van het toneel verdwenen, kan ISIS het land dan definitief overnemen en als springplank gebruiken voor verdere aanvallen via Libië naar de Hiel van Italië.

    U hebt het al geraden: dienst voor wederdienst. Een beleidsdomein waar ‘Sociaal Democraten’ uit alle ’s Heren Landen, toch o zo sterk in zijn.

    The Clinton Wife, eenmaal op het schild gehesen, zou ze als zwakke versie, de reïncarnatie van de Oppergod Zeus, haar banbliksems kunnen slingeren naar alles wat haar niet bevalt. ‘To be, or not to be, that’s the question’. Dàt is pas een leuze op het lijf geschreven van alle SD-kameraden ter wereld.

    Enfin, U kent evengoed als ik, ook het klappen van de A.H. zweep.

    Laat U dus niet afleiden door de zegetocht der Rode Duivels: de oorlog wacht niet op U. Die komt vanzelf, net als het gat in de Coburger Begroting, en gaat ook vanzelf weer weg.

    Brm Brm Brm. Busje komt zo. Busje komt zo. Komt zo. Komt zo.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Tientallen Amerikaanse diplomaten en officials eisen militaire aanval op Syrië

    *

    ‘Door NAVO gesteunde islamitische terreurgroep gebruikt opnieuw gifgas in Ghouta’ –– Algehele mobilisatie Hezbollah voor groot offensief in Syrië tegen ISIS - Gaan Saudi Arabië en Hillary Clinton de Derde Wereldoorlog tegen Rusland veroorzaken?


    Ongekende wereldwijde vernietiging en bloedvergieten gegarandeerd als de Saudi’s en hun marionet Hillary Clinton hun zin krijgen.

    Volgens de Wall Street Journal hebben meer dan 50 officials en diplomaten van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken een memo aan president Obama ondertekend waarin zij een militaire aanval op Syrië eisen. Sommige analisten hebben het zelfs over een ‘muiterij’ tegen de regering. Hun eisen om de Syrische president Assad met geweld af te zetten om zo ISIS te ‘verslaan’, zijn hoe dan ook bizar, om niet te zeggen krankzinnig. Het is juist het Syrische leger dat met Russische hulp tegen ISIS, het Turks-Saudische proxyleger, vecht. Ondertussen zou de door de VS en de NAVO gesteunde moslimterreurgroep Jaish al-Islam opnieuw gifgas hebben gebruikt in Ghouta (4).

     

    In de memo verlangen de 50+ officials dat het Amerikaanse leger zo snel mogelijk begint met luchtaanvallen op het Syrische leger. Van de eerder dit jaar overeengekomen wapenstilstand is niets meer over, omdat de door de Saudi’s gesteunde terroristen deze weigerden te respecteren. In plaats van te stoppen met schieten, lanceerden ze juist een nieuw offensief.

    Ook wil men de steun voor de ‘gematigde’ rebellen in Syrië opvoeren. Zoals u inmiddels weet zijn die ‘gematigde’ moslimrebellen niets meer dan een propagandistisch verzinsel van het Westen. De NAVO steunt in werkelijkheid Al-Nusra/Al-Qaeda en andere jihadgroepen, die door Saudi Arabië, de Arabische Golfstaten en Turkije worden gefinancierd. Hillary Clinton is eveneens voorstander van Amerikaans militair ingrijpen in Syrië om Assad te verwijderen. (1)

    ISIS moest Assad verslaan; nu moet Assad weg om ISIS te verslaan?

    Met andere woorden: meer dan 50 topdiplomaten willen dat Amerika Assad van het veld ruimt zodat ISIS kan worden ‘verslagen’ – hetzelfde ISIS dat enkele jaren geleden –ook volgens het Pentagon- door de VS, de Turken en de Saudi’s werd gecreëerd om Assad te elimineren. Want weet u het nog, het gelekte Pentagon document van enige jaren geleden, waarin de opkomst van ISIS niet alleen werd ‘voorspeld’, maar actief werd gestimuleerd en zelfs werd toegejuicht?

    Critici zien het bericht van de WSJ als een poging om president Obama als een soort ‘pacifist’ neer te zetten, die al jaren zou weigeren om militair betrokken te raken bij de vele conflicten in het Midden Oosten en Noord Afrika. Niettegenstaande de ongeveer 1 miljoen mensen die sinds zijn aantreden in 8 landen omkwamen omdat diezelfde ‘vredespresident’ besloot dat het tijd was om stabiele seculiere regimes te vervangen door extremistische islamisten, en hierdoor een aantal nieuwe ‘failed states’ te creëren.

    Hezbollah start groot offensief tegen ISIS

    Om de chaos nog groter te maken: andere officials van de regering zouden opnieuw hebben gewaarschuwd dat een aanval op Assad een direct militair conflict met Rusland en Iran kan veroorzaken. Hezbollah, dat in Syrië samen met Iran aan de kant van Assad vecht, heeft afgelopen week een algemene mobilisatie afgekondigd voor een nieuw en ongekend groot offensief tegen ISIS in de vallei van de Eufraat, die het oosten van Syrië verbindt met het westen van Irak. Hierdoor ontstaat de bizarre situatie dat Hezbollah en pro-Iraanse milities in Irak worden gesteund door de Amerikaanse luchtmacht, en in Syrië door de Russische (3).

    De Russen zijn in de ogen van Washington en Brussel natuurlijk weer de boosdoeners. Zij zijn echter de enigen die op uitnodiging van de legaal gekozen Syrische regering in het land tegen ISIS en andere islamitische terreurgroepen opereren. Assad heeft dus geen enkele reden om te buigen voor de enorme druk van de Amerikanen en Arabieren.

    Gaan Saudi Arabië en Hillary de Derde Wereldoorlog tegen Rusland veroorzaken?

    In de memo maken de diplomaten dan ook gewag van het groeiende ongeduld van de Arabische bondgenoten met de regering Obama. Met name Saudi Arabië, Qatar en NAVO-lid Turkije dringen al jaren aan op een massale militaire aanval op Syrië. Gisteren berichtten we over de miljoenen dollars steun die Hillary Clinton uit onder andere Saudi Arabië en de Golfstaten ontvangt. Van Clinton wordt verwacht en gevreesd dat ze Obama’s agressieve oorlogsbeleid zal uitbouwen, en al snel een oorlog met Rusland zal veroorzaken, of dat nu in Syrië, Oekraïne, of beide landen gebeurt.

    Ter herinnering: diezelfde Clinton was er volgens de onderzoeksjournalist Seymour Hersh direct voor verantwoordelijk dat er Libisch gifgas aan de Syrische rebellen werd geleverd voor de false flag aanval in 2013 in Ghouta, waarbij zo’n 1000 burgers om het leven kwamen.

    Op Zero Hedge wordt dan ook geconstateerd dat ‘als de VS inderdaad toegeeft en begint met militaire aanvallen, oftewel een complete invasie en oorlog tegen Assad, het voor de zoveelste keer Saudi Arabië zal zijn dat het Amerikaanse buitenlandse beleid bepaald, en Amerika tot een open oorlog met Rusland aanzet. We kunnen enkel hopen dat het Amerikaanse volk wakker wordt en dit circus stopt voordat Saudi Arabiës favoriete kandidaat tot president wordt gekozen.’

    De conclusie kan nauwelijks anders zijn dan dat als Obama of zijn gedoodverfde opvolger Clinton ‘toegeeft’ aan de druk van de Saudi’s en Turken, de Derde Wereldoorlog binnen hooguit enkele jaren een feit zal zijn. Een oorlog, die het Westen volgens alle simulaties van onder andere het Pentagon kansloos zal verliezen, en vooral Europa volledig in de as zal leggen.

     

    Xander

    (1) Infowars
    (2) Zero Hedge
    (3) DEBKA
    (4) Konjunktion / YouTube



    *

    *

    De Muzelmannerij was, toen WO II over en uit was, een nietig privé-clubje die, om redenen die we best kunnen raden, plotsklaps de beste maatjes wilde zijn met de Victorie-kraaiers die voortaan de wereld zouden beheersen. In die zaken hoort natuurlijk altijd het ene voor het andere. Geven en nemen, heet dat. Zoals op de vogeltjesmarkt. Of bij de boer die zijn kalveren dikbil wil verkopen.

    En onze Europese Verlichte Grote Verstanden zagen, omdat zij konden mee profiteren (Het Marchall Plan) daar niet eens graten in. Neen, natuurlijk, op die manier hoopten zij die verdomde Christelijke Waarden uit onze Beschaving te kunnen weg-cultiveren. Om er, natuurlijk en zelfs in de eerste plaats, zelf beter van te worden. Of er zelfs in hun geboortedorpje een leuk standbeeldje voor te krijgen na hun dood.

    En onze Geestelijke Functionarissen? Die huilden mee met de wolven in het bos. Werd Paus Pius XII, Eugenio Pacelli, na de oorlog niet de Hitler-Paus genoemd? Kwam dit tot een proces vanwege Het Vaticaan? Maar de opzet slaagde. Door Hem te verguizen, hadden de Linkxen twee keer prijs: post factum, en dus eenmaal het gevaar geweken: Hitler bashen, en meteen de Kerk beschadigen. Wat al even ongevaarlijk was, wegens die tweede reserve wang om die voor nieuwe slagen aan te bieden.

    De Kerk zelf? Gewoon. Zij leed als nooit tevoren. Geen sprake van verweer of tegenspraak. Zelfs niet toen haar kerken leeg liepen, en velen ontwijd omgevormd werden tot timmermans atelier, tot concertzaal voor volksvermaak of tot Openbare Bibliotheek. Soms zelfs tot Vreet Tempels, zoals de Antwerpse Jane Doze. Waar de slogan in het hoogkoor, waar sedertdien de keuken op draait, luidt, dat vreten hun religie is.

    Zal ik U eens wat zeggen, Walter?

    De tijd van mijn kinderjaren zie ik ooit wel eens terugkomen. Waar in de kroegen gelald werd over de generaties die toen uitgeweken waren naar Amerika. Het ging als volgt, en wij, kwajongens, brulden (als Moeder het niet hoorde) het mee:

    Wie gaat er mee naar Amerika,

    daar moeten we nie werken.

    Eten en drinken op ons gemak,

    Slapen gelijk ne verken….

    En dat wier eindeloos herhaald, tot hun vrouwen hun zatlappen van straat kwamen plukten.

    Ondertussen is het wel zo geworden, dat er zelfs niet meer naar Amerika moet uitgeweken worden om te vreten, te zuipen en te slapen gelijk de varkens.

    Hoog tijd dat dat soort ‘weldoeners’ eindelijk zal uitgestorven geraken. Zodat onze jeugd, vrij en onbevangen, hun eigen weg kan gaan. Tonen de peilingen inderdaad niet aan, dat in alle West Europese Landen de Vrijheidspartijen, vooral gesteund door de Jeugd, terrein winnen?

    Ze gaan de weg die het Vlaams Belang al jaren, en sinds korte tijd zelfs met TVG-snelheid aflegt. Wij, ouderen met niet meer te verkrijgen kwaliteiten van vòòr de oorlog, kijken gespannen toe, hoopvol wensend dat wij het nog zouden kunnen beleven. En dat op alle torentransen, de Leeuwen dansen. En dat vooral tegen die tijd, de échte Amerikaanse burger zijn gezond verstand zal herwonnen hebben.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    20-06-2016, 12:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    19-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3481

    5/748 * - Magnette countert DeWever – Linkxe non argumentatie -

    *

    *

    *

    *

    Eenmaal iemand deze School doorziet, kunt U er niet meer naast kijken.

    Voorbeeld. Vraag van de interviewer: is Paul Magnette akkoord dat 2+2 = vier is, maar dat 6-2 ook vier is?

    Antwoord Paul Magnette: helemaal niet akkoord, want wij van de PS willen dat 2 + 2 misschien wel gelijk aan 40 zou zijn. Maar wij, Rode kameraden kunnen helemaal niet rekenen met inleveren, wij willen dat er voldoende lenigen worden aangegaan om overal in Francofonia nieuwe SNCF-stations te bouwen zoals in Luik en Mons/Bergen, die 3 keer zoveel kosten dan in Mechelen. Luik en Mons krijgen dagelijks nog geen 1/4de over de vloer van de reizigers van Mechelen, maar Mechelen dat is in Vlaanderen, en wij, in Francofonia, hebben recht op het allerbeste en het allermooiste. Want wij zijn het neusje van de zalm. Gewoon omdat onze moedertaal dezelfde is als die van de Parijzenaars.

    Interviewer:

    Mr Magnette, de vraag was alleen maar om na te gaan in hoeverre Francofonia nog vatbaar was voor het gezond verstand en U neemt van direct de ‘Cheminots’ in bescherming. Als 4 van hen voldoende zijn om een bepaalde job uit te voeren, waarom wilt U er dan 40?

    Magnette: dat is tendentieuze vraag waarop ik niet wens te antwoorden.

    Interviewer. Als Mr Magnette dan zonder omwegen wil zeggen waaraan hij dan wel belang hecht?

    Magnette:

    Wel nonde nonde van hier en nonde van daar. No nie compris? Nous voulons le fric des Flamands, comme depuis des siècles. En

    als wij dat nie krijg, ‘t is wij dat komen haal’.

    (Met stemverheffing)

    Allons enfants de la Patrie, aux armes Citoyens, le Jour de Gloire est arrivé’.

    Vive le Roi et son Femme. A bas les culottes !!!

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Magnette kaatst bal terug naar De Wever: "Show me the money, Bart"

    *

    PS-kopstuk Paul Magnette haalt in een gesprek met Het Laatste Nieuws scherp uit naar N-VA-voorzitter Bart De Wever. Volgens Magnette begrijpt De Wever de Waalse psychologie niet en zien de Walen alleen een federale regering die niet marcheert.

    "De regering-Michel is een totale mislukking. Budgettair is het een puinhoop. Negen miljard komen ze tekort. (...) Vandaag kaats ik de vraag terug: 'Show me the money, Bart'", zegt Magnette.

    In een opgemerkt interview maakte De Wever deze week een analyse van de politieke toestand in Franstalig België. Antwoordend op de vraag of het De Wever zal lukken de PS zelf om confederalisme te doen vragen, zegt Magnette dat hij daar niet in zal slagen. "Ik vrees dat hij de Waalse psychologie niet begrijpt. De Walen zien vandaag alleen een regering die niet marcheert. De regering-Michel is een totale mislukking. L'échec complet. Budgettair is het een puinhoop. Negen miljard komen ze tekort."

    Knoeiboel

       'Als de regering-Di Rupo zo minnetjes had gepresteerd als de regering-Michel vandaag, dan zou ze uitgejouwd zijn'

    Magnette herinnert zich een veelbesproken debat dat hij in de aanloop naar de verkiezingen van 2014 met De Wever voerde. "Hij riep mij toe: 'Wel, waar zijn ze, de miljarden die u heeft bespaard? Show me the money! ' Vandaag kaats ik de vraag terug: 'Show me the money, Bart.'" De huidige regering is volgens Magnette een echte knoeiboel. "Als de regering-Di Rupo zo minnetjes had gepresteerd als de regering-Michel vandaag, dan zou ze uitgejouwd zijn."

    Volgens Bart De Wever bewezen de recente stakingen in Wallonië dat de N-VA gelijk heeft en dat België uiteenvalt in twee democratieën. Magnette: "Altijd komt De Wever tot de conclusie dat de werkelijkheid hem gelijk geeft. In de psychiatrie hebben ze daar een naam voor. Hij is karakterieel niet in staat om zichzelf in vraag te stellen." Als dat een kwestie van zelfbewustzijn is, is dat een kwaliteit, zegt Magnette. "Is het van niet anders kunnen, dan heeft hij een psychologisch probleem."

    *

    *

    Die Magnette, nochtans, en is geen uil. Hij weet als de beste, dat zijn lied is uitgefluit. Hij en de zijnen gaan voor jaren koppeke onder. En ja, dat zet kwaad bloed. Te weten dat men geteld, gemeten, en ... te licht is bevonden.

     

    Maken wij daar toch niet langer woorden aan vuil. Die artificiële ineen gebokste kunststaat Coburgia immers is al jaren de weg van Fabeltjeskrant gegaan en nu kom er een varken met een lange snuit, en het fabeltje is uit.

    *

    (Get) Digitalia

    *


    *

    19-06-2016, 15:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3480

    3/521 * - De laatste terreur cel zit achter de tralies in een eigen cel -

    *

    *

    *

    *

    Onze terreurcellen hebben nog maar eens, met doodsverachting en op leven en dood, hun leven geriskeerd, om wat onkruid, netels en distels te wieden uit de Tuin van Mouraux & Cie. Dat er meteen meer zuurstof gegeven wordt aan nieuwe veelplegers, is alleen voer voor etymologen, niet voor de politie of politiekers. De Politie mankeert daarvoor de nodige mankracht en de politiekkers lopen mekaar in de weg. De Politie mist ook de poen, terwijl de politiekers dezelfde poen reserveren om te kunnen investeren in nieuwe generaties veelplegers, zoals Amerika en de EU-SSR dat wensen.

    En zo blijft de wereld draaien. Met een vleugje romantiek….

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Nieuwe terreurcel opgerold: 12 verdachten opgepakt die aanslag beraamden tijdens match Rode Duivels

    *

    Afgelopen nacht hebben terrorismespeurders een nieuwe terreurcel opgerold. Dat bevestigt het federaal parket. Bij een 40-tal huiszoekingen in zestien gemeentes zijn twaalf verdachten opgepakt. Er werden 152 garageboxen doorzocht. Wapens of explosieven werden niet gevonden. De verdachten zouden onder meer van plan geweest zijn een aanslag te plegen op het Rogierplein in Brussel tijdens de match van de Rode Duivels deze namiddag. Dat werd bevestigd aan VTM Nieuws.

    De politie viel tijdens de grootscheepse antiterreuractie vannacht binnen in veertig huizen in 16 gemeentes: in Brussel, Sint-Jans-Molenbeek, Schaarbeek, Anderlecht, Koekelberg, Sint-Agatha-Berchem, Evere, Vorst, Watermaal-Bosvoorde, Ganshoren, Zaventem, Ninove, Wemmel, Fleurus, Tubize en Luik. Veertig personen werden meegenomen voor verhoor. Twaalf van hen werden gearresteerd. De onderzoeksrechter zal in de loop van de dag beslissen over hun eventuele verdere aanhouding.
    Het parket stelt dat een "onmiddellijke tussenkomst genoodzaakt was", maar wil verder geen informatie vrijgeven. Volgens VRT kwamen de speurders in actie na een telefoontap van verdachten die in de buurt van het Rogierplein rondreden. "Tijdens die gesprekken bespraken ze hoe ze het zouden aanpakken ... Ook al is naam van Rogierplein niet genoemd"
    Er is volgens het federaal parket geen verband met het terreuralarm voor vier topministers en hun familie die allen politiebescherming krijgen. Ook zou er geen directe link zijn met de aanslagen van 22 maart in Brussel. Onder de verdachten zitten wel kennissen van terroristen Mohammed Abrini en de broers El Bakraoui.

    *

    *

    Over de middag was dit heugelijk nieuws, in geuren en kleuren, op de RAI=Bruxellabla-bla de capîtale, van de wereldwijde Muzelman-terrorisme. Wat meebracht o.a. dat op ons terrasje onze Italiaanse dorpsgenoten ons meteen groot gelijk konden geven dat wij daar ‘from little Belgium’ waren weggevlucht.

    Dat terrasje? Was gewoon de bar-ristorante van een van de vele campings waar veel Oostenrijkers komen. Daarstaat bij het binnenrijden, midden een enorm grasveld, een veldkapelletje zoals in onze kindertijd.

    En neen, mirakels gebeuren er niet. Iedereen loopt of rijdt er voorbij, maar moet toegeven dat het er heerlijk verblijven is. Want niet bepaald aantrekkelijk voor bruine of zwarte ‘verrijkers’ die hier zouden proberen hun brol aan de man te brengen.

    Als er hier al bommen rondlopen, zijn het... met dit zomerweer, wel seks-bommen zijn.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    19-06-2016, 13:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3479

    4/677 * - Privé pakjesdienst, na de uitvinding van het warm water, een nieuwe Antwerpse Uitvinding van de Eeuw’ -

    *

    *

    Er opent zich een enorme markt voor nieuwe brievenbussen: het Amerikaans Model, ‘Made in A.’

    *

    *

    Neen, geen ‘Zelfrijzende Bloem’, maar ‘Zelfreizende Thuis Bestemmingen’.

    De mens blijft altijd voort zichzelf uitvinden. Het begon bij onze verre voorvader die zijn wederhelft bij de haren uit het bos sleepte om voor het gezin te wassen, te koken en te plassen, een systeem dat later door suffragettes en Dolle Mina’s werd bijgestuurd, om uiteindelijk te komen tot pakjes en bestellingen die zich zelve thuisbrengen.

    En het stopt niet. Het ‘Iedereen even Arm’ van de Nieuwste Wereld Orde biedt iedereen zo maar een (belastingvrije) vrije taxidienst aan op elk uur van de dag of de nacht, in een ambtsgebied dat zich ge-Globaliseerd uitstrekt van Pool tot Evenaar. Warme broodjes en pizza’s vliegen van achter de toog tot op Uw bord door de lucht zoals in de onwerkelijkheid van een verzonnen kindersprookje, en nog weigeren we dat toe te geven.

    Van door paarden getrokken Postkoets tot de vriendelijke playboy die, in de hoop te mogen aanschuiven, bij die eenzame ziel die met dat doel bestelde pateekes aan huis brengt.

    Ja Ja, de Gouden Tijden van het Bijbelse Aards Paradijs komen terug. Een win-win-win situatie voor zowel bPost als voor de eindgebruiker en alles en iedereen daartussen in. Met daarbij het voordeel voor goedgelovigen, dat morgen reeds de scheerbeurt gratis zal zijn…..

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

     

    Bpost lanceert dienst waarbij iedereen pakjes kan rondbrengen

    *

    In het Antwerpse start bpost binnenkort met een proefproject 'Bringer', dat het voor elke burger mogelijk maakt om pakjes rond te brengen. Wie een bepaalde verplaatsing maakt, kan dus tegelijk een pakje op de bestemming brengen en daar een centje aan bijverdienen.

    Bpost haalde voor het 'deelplatform' de mosterd bij diensten zoals Uber en Airbnb. Wie een pakje wil versturen meldt dat op Bringer, waarna iedereen die dat wil, tegen vergoeding dat pakje aflevert bij de geadresseerde. Het gaat enkel om verzendingen tussen particulieren. De vergoeding die de brenger krijgt, is afhankelijk van de afstand, het gewicht en de omvang van het pakje dat wordt vervoerd.

    De prijs voor de consument zal hoger liggen dan wanneer je het pakje verstuurt via de klassieke, maar tragere pakjesdienst van bpost. Maar lager dan wanneer het door een snelle koerierdienst wordt behandeld. De afrekening gebeurt tussen klant en vervoerder via het deelplatform, met een kleine commissie voor bpost dat het onlineplatform beheert. In een eerste fase gaat het om een proefproject in het Antwerpse. Is het succesvol, dan wordt het later uitgerold over het hele land.

    *

    *

    De keerzijde van deze medaille is, dat er naast een markt voor Brievenbussen, een enorme toekomst wenkt voor de criminaliteit in alle maten en alle gewichten: de te roven schatten liggen, ofwel in de niet afgesloten brievenbus ofwel aan de voordeur, dus ter beschikking van Jan en Alleman.

    Oei, de bel gaat: oei, oei, zegt het bejaarde Dametje of het stokoude Heertje, daar zullen mij broodjes zijn voor de morgenkoffie, en het blijkt de getinte buurjongen te zijn in zijn gewone ‘geklede’ trui met opgezette kap, die hen naar de keel grijpt. En om geld vraagt, veel geld, zonder daarvoor iets in de plaats af te geven….

    Daarom zou het nuttig zijn, een speciale ‘Begeleidings Eenheid’ in het leven te roepen, die de wacht optrekt bij ieders brievenbus of deurbel. Al zou er, net als met de plakkertjes van ‘Geen reclame AUB’ op klep in de voordeur of op de brievenbus in de hall, ook te voorzien in zelfklevers richting pakjesdienst. Iets in de zin van ‘Serieux s’abstenir’ of zo, zoals in dat vroegere TeeVee programma op France Un.

    Kijk, op deze blog wil ik niet doen aan broodroof, en dus ware het wenselijk dat er een wedstrijd zou worden uitgeschreven voor het beste ontwerp. Eerste prijs: een pijp.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    19-06-2016, 12:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3478

     

    5/789 * - Gay Pride verboden in Istanbul Juni 2016 – Homoseksualiteit bij Kamer Nl (Wilders) - – E.K. Spanje-Turkije rammeling -

    ***

    Zondag 19 juni 2016

    Zon 5u29-21u59

    H Romuald

    *

     

    *

    Dit is hoe Beschavingen zelfmoord plegen…..

    *

    *

    De verboden Turkse ‘Vreugde Parade’! Erg, hé, beste mensen! Wat zijn die getikTe Halve Manen toch onvolwassen. En waar in ’s hemelsnaam hebben Islammetjes van die soort Europees leren voetballen? Met maar liefst 3-0 door de Katholieke Spanjaarden ingeblikt worden! Het heeft gene naam, zoals ze zeggen in de Stad van A. Hi Hi: de Reconquista in een modern voetbalshirt gestoken. Helemaal naar Nice (Nizza in Italiano, want de stad is oorspronkelijk Italiaans) reizen om daar een pandoering van jewelste te krijgen. Helemaal op maat van die geitenneukers-staat: de Turkse Sultan zal er weer niet kunnen om lachten. En zeggen dat sport de zeden verzacht!

    En nu weer al die Openbare Overdreven Uitzinnige Uitingen van Vreugde omwille de nieuwe Islamfobie. Niet vanwege wat U zou denken, maar uit vrees voor nog maar eens nieuwe terreur-golven in Coburgia. En dàt uitgerekend vanwege het Land dat een ferme aanhanger is van de Ideologie der Wrede. Het zit zo:

    De Openbare zedenverwildering, die tegenwoordig al een heel tijdeke, in mooi Amerikaans, als de ‘Gay Pride’ wordt verkocht, wordt er verboden. Voor naïeve mensen die het Franse woordje ‘gaie’ (vreugde) kennen, klinkt dat zo ’n beetje als de ‘Vreugde Parade’ die daar verboden wordt.

    Dat kan nu toch niet! Antwerpen heeft zo’n Parade, Bruxelabla-bla heeft er ‘n grote, Boston heeft het, New York heeft het, en zelfs Parijs blijft niet achter. Af en toe vallen er wel doden, maar ja, ’n kermis, dat is toch ’n geseling waard? Af en toe ’n paar bommel-dingen (bom-meldingen?): die brengen toch wat leven in de brouwerij.

    Na de Zeven Vette Jaren van ‘Turks Fruit’, volgen nu de Zeven Magere Jaren van Turkse Miserie….

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Istanbul verbiedt Gay Pride

    *

    De gouverneur van Istanbul heeft de pride parade van volgende week zondag in Istanbul verboden. Als reden geeft hij dat hij de veiligheid van de deelnemers, alsook de openbare orde niet kan garanderen.

    De parade van 26 juni wordt naar verluidt afgelast uit vrees voor aanvallen door Islamitische Staat en Koerdische militanten. Ook de extreemrechtse groepering Alperen Hearts had woensdag gewaarschuwd dat een dergelijke parade ‘immoreel’ was. Indien de autoriteiten niets zouden doen, zouden ze ‘het’ zelf doen, klonk het bij groepsleider Kursat Mican. De spreuk waarop de leider zich baseerde, klonk als volgt: ‘Als je niet uit ervaring leert, leer je wel uit een rammeling’.

    Homofobie

    Homoseksualiteit is in tegenstelling tot bij andere islamitische landen, geen misdaad in Turkije. De pride parade was er dan ook de grootste in het Midden-Oosten. Maar homofobie blijft er een issue. Na de aanslag op de nachtclub in Orlando van 12 juni, wil de overheid geen risico nemen.

    Ook vorig jaar werd de parade in Istanbul verboden. Dat hield duizenden mensen niet tegen om toch io straat De politie van Istanbul voelde zich toen genoodzaakt om waterkanonnen en traangas in te zetten tegen de demonstranten.

    *

    *

    Denkt U ook niet (om even terug te komen op “De Afspraak” tussen die 2 VRT Hoernalisten-wereldverbeteraars en die 2 min of meer erudiete Geleerden – respectievelijk de minst erudiete, de Imam en de meest erudiete Joodse Rabbijn) dat egoïstische op zichzelf gerichte ego-seksualiteit best te vermijden is door op de gepaste (en dus jonge) leeftijd het jonge volkje gecontroleerd binnen te leiden in de wereld der volwassenen, waar al die dingen zich als vanzelf wijzen? ‘Behandel de dieren met zachtheid’, is een terechte slogan. Behandel dan ook de menselijke natuur met dezelfde soort zachtheid.

    En dan moet er mij nog iets van het hart.

    De manier waarop de Linkxse wereldverbeteraars ingaan op de Islamitische denkwereld om gelijktijdig zowel de homoseksualiteit als het Christelijk Geloof als vijand te bekampen. Anders gezegd: we worden ingelepeld dat ons Christelijk Geloof, of men het nu graag hoort of niet, de gehele Westerse Beschaving heeft voortgebracht, in één en dezelfde adem wordt vernoemd met die kunstmatig opgefokte gentische afwijking die de homowereld tenslotte toch is.

    Zelf Geert Wilders gaat daar niet tegenin, als hel dat hem voor de voeten wordt geworpen. Zo ver is onze Beschaving dus reeds afgeweken, dat we klakkeloos ingaan op de denkwereld van onze bezetters.

    Zie https://www.youtube.com/watch?v=f5LK8c_aGv4

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    19-06-2016, 09:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    18-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3477

    3/383 * - Trump bezit de ware Leiderscapaciteiten: desnoods klaart hij de klus op z’n eentje - Wisselwerking tussen de kwaliteiten van Trump en Hits mogelijk? -

    *

    *

    Gode wijn behoeft geen krans.

    *

    *

    Hij, den Amerikaansen Superman, gaat er desnoods alleen voor, als de Partij-Bonzen hem afvallen. Hij slaat ze dus recht voor de raap. Noch enerzijds, noch anderzijds, recht op de man af. Iedereen is dus gewaarschuwd.

    Anders gezegd: het wordt voor hem en voor velen met hem, alles of niets. We leven mee, maar houden, wetende dat de wonderen de wereld niet uit zijn, toch maar voor alle zekerheid, ons hart vast.

    Ons Lieven Heerken-Zoete, maak toch AUB dat onze verkopers van bedrukt gazettenpapier ondertussen niet helemaal tuurluut worden…. Dat ze ondertussen de objectiviteit compleet vermoorden, is al erg genoeg.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Trump: ‘Als het moet, doe ik het wel alleen’

    *

    De kloof tussen Donald Trump en het partijbestuur van de Amerikaanse Republikeinen lijkt zich te verdiepen. De vermoedelijke presidentskadidaat van de partij dreigt er publiekelijk mee zijn verkiezingsstrijd desnoods alleen voort te zetten.

    ‘De Republikeinen moeten bij elkaar blijven, anders doe ik het gewoon op eigen houtje. Ik zal het erg goed doen. OK? ‘, zei Trump in Atlanta. ‘Vele mensen denken overigens dat het beter is dat ik alleen verder doe’.

    Solist

    Trump legde niet uit hoe hij zich zijn weg als solist voorstelt. Een presidentiële campagne is zonder de logistieke en financiële steun en de ervaringen van een partij nauwelijks succesvol te realiseren.

    Trump zei dat de leiders van de partij te zwak zijn. Ze zouden beter op de achtergrond blijven. ‘Wees gewoon stil’, zei hij. ‘Stop met praten’.

    Bezorgdheid

    Vele Republikeinen zien met groeiende bezorgdheid naar de slechte resultaten van Trump in de peilingen. Ze laken vooral de uitlatingen van de politieke nieuwkomer na de aanslag van Orlando als verdelend, discriminerend en in tegenspraak met hun waarden.

     

    Eind juli beslist de partijconventie in Cleveland definitief over de presidentskandidaat.

    *

    *

    Is er dan geen milligram goed aan het Clinton Wife? Och, ik heb het hier al meerdere keren de woorden van een of andere Franse Verlichte Despoot geciteerd tegenover zijn bemoeizieke Koningin, namelijk Soit belle et tais-toi’. Dit Wild West Scharminkel van Hoge Goesting, meer goesting dan smaak, bereden door de mare, (duivels uit de Hel) en dus van geen kanten te vertrouwen, moet dat ook kunnen. Zitten en zwijgen. Meer moet dat niet zijn. De Signarenmaker aan haar zij zal z’n harintg wel laten braden bij de Lewinsky’s van deze wereld. Mits the Clinto Wife een jarenlange gezondheidstherapie ondergaat, liefst in de meest verlaten bergen van de Rocky Mountains.

    Toemaatje

    Voor zij die op de TeeVee het interview gezien heeft met Fernand Hats van de Katoen Natie en zijn Madame, nog even het volgende verweijten dat hijij (de ondernemer, succesvol tot en met), terug wilde naar ‘Moeer aan de Haard’. Nog even het volgende.

    Een wens eigenlijk.

    Dat die Trumpie toch AUB een klutske charismatica à la Fernand Huts mocht beginnen aankweken om zodoede zijn kwaliteiten te bewijzen. Als er dan, als tegenprestatie bij Fernad Huts de ambities van den Donald mocht overnemen, hij dan in voorkomend geval wel een betere kandidaat voor het Hoogeste Amerikaanse Albt zou kunnen zijn.

    En begot, ik meen dat. Mr Hits heeft meer dan wat katoen, een volle tanker gas nodig.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    18-06-2016, 16:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3476

    3/433 * - Labour Senatrice als een gongslag vermoord door ‘verwarde’ Amerikaanse Brexit-fan -

    ***

    Zaterdag 18 juni 2016

    Zon 5u29-21u59

    H Gregoor

    *

    *

    The dday after:

    De Hemel, opgeklaard de 24ste Juni?

    *

    *

    Er worden voor dat alom gevreesde Brexit zelfs moorden gepleegd. Helemaal niet het ‘Verzet’ zoals bedoel door Geert Wilders van het Nederlands Belang, zoals hij dat nu begint te zeggen, of door het Vlaams Belang van bij ons: democratisch en geweldloos. Het is een ‘Verzet’ met een ranzig Moslim-kantje aan. En het blijft maar duren! Eerst, onmiddellijk na de feiten, stond in de gazetten op het Internet, dat de Dame op straat was willen tussenbeide komen toen twee ‘mannen’ waren beginnen vechten.

    Toen de opgelopen verwondingen van de EU SSR-gezinde Dame nadien dodelijk bleken te zijn geweest, roken de volksmisleiders ineens overal bloed. Het slachtoffer werd algauw gewoon door een ‘man’ belaagd die, voortgaande op zijn uiterlijk (?), een vulgaire neo-nazi bleek te zijn. Meteen grote doe-doe en het gedroomde excuus om de Brexit-campagne, die dreigde faliekant (end sus juist goed) af te lopen, af te blazen. In de hoop dat dit de kansen zou doen keren? Een dag later was de dader zelfs al in Bristol geboren en werd het woord ‘Amerika’ overal weggelaten. Al werd erbij gezegd, dat de ‘vermoedelijke’ dader eerder ‘verward’ overkwam. Het kan dus nog alle richtingen uit. Hij wordt ’n held, als de Brexit slaagt, maar een duivel als de EU SSR wint. Dear Old England beslist daar over op een souvereine wijze,, als tenminste de EU SSR niet regulariserend tussenbeide komt.

    Enfin en contre-enfin, fundamenteel is dat hele gedoe vulgaire lijken-pikkerij op kap van een dode (die toch geen opheldering of commentaar meer kan geven), of is het gewoon een soort Goebeliaanse ‘Hinein Interpretierung’ van een onvoorzien fataliteit die ze, de media, zo maar in de schoot werden geworpen?

    Kies dus, na lezing van onderstaand weeral uiterst objectief verslag in DS, de interpretatie van Uw persoonlijke voorkeur. Voor mezelf besluit ik, dat politiek bedrijven, voor of tegen de Allernieuwste Nieuwe Wereld Orde inderdaad een zeer risicovolle bezigheid is.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Vermoedelijke moordenaar Brits parlementslid was een neonazi-aanhanger'

    *

    De vermoedelijke moordenaar van het Britse Labour-parlementslid Jo Cox (41) was een toegewijd aanhanger van een neonazibeweging uit de Verenigde Staten, zo heeft een burgerrechtenorganisatie donderdag gezegd.

     

    Volgens het Southern Poverty Law Centre was de dader, die door de Britse media als Thomas Mair werd geïdentificeerd, al lange tijd aanhanger van het blanke nationalisme.

     

    Volgens archieven waarop het centrum de hand kon leggen, was Mair een toegewijd lid van de National Alliance, tientallen jaren de belangrijkste neonazibeweging in Amerika. Mair zou voor meer dan 620 dollar (550 euro) boeken hebben gekocht van de beweging, die onder meer opriep tot de oprichting van een exclusief blanke natie en tot de vernietiging van het Joodse volk.

     

    De 41-jarige Jo Cox is donderdag bezweken aan steek- en schotwonden, nadat ze aangevallen werd in het Noord-Engelse Birstall. De politie pakte de vermoedelijke dader op, maar over zijn motieven is nog niets Britain First’Britainbekend. Volgens getuigen zou hij “Britain first” geroepen hebben, wat erop zou kunnen wijzen dat de man de pro-Europese standpunten van Cox niet deelde.

    *

    *

    Na eliminatie van de in het DS-artikel weergegeven onwaarschijnlijkheden, blijft over: voor of tegen de EU-SSR; er wordt over lijken gegaan. Samengevat: een Amerikaan die schietend en stekend nog de tijd heeft om ‘Britain First’ te roepen zonder dat iemand tussenbeide komt: is dat niet van het goede een beetje teveel?

    Te bedenken

    De Eerste Grote Wereldoorlog in 1914 begon ook met de moord in Serajewo. En de o zo grote en vooral goede Franse Revolutie begon ook met de overval door het gepeupel om de Bastille te veroveren. Waar, geschiedkundig bewezen, er op dat ogenblik nog maar één enkele gevangene verbleef. ’n Ordinaire moordenaar uit de betere stand op de koop toe.

    Maar dat wisten we al, en met die Jeroen Picqeur onlangs in het felle licht van de schijnwerpers geschopt, werd het nogmaals ten overvloede bewezen.

    Was het trouwens die Voltaire niet, die ander zoon van de Franse Revolutie, die ons de voordelen van het liegen en het blijven liegen aan de hand deed?

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

     

    *

    18-06-2016, 11:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    17-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3475

    5/880 * - Sexuele Diversität und kein Ende -

    *

    *

    Dit zijn de m/v symbolen van de twee menselijke geslachten met al hun variëteiten.

    *

    *

    De meeste mensen zijn van nature uit monogaam, ze houden het levenslang bij één en dezelfde levenspartner en kiezen aldus voor vrede en veiligheid.

    Heb ook nog nooit gehoord van homo-hanen: die ene bonjoert de andere er uit, en wil alleen baas zijn in het kiekenkot. Tenminste, zo lang die haan niet begint te kijken naar ‘De Afspraak’. Want daar zou hij zelf aangepraat worden om te leren omgaan met kalasjnikovs, zoals U zich ongetwijfeld herinnert.

    ‘Partnertrouw is in de plaatst gekomen van ‘Huwelijkstrouw’: de begrippen zijn door elkaar gehaald, omdat men ons wijs heeft gemaakt, dat ‘genot’ het enige criterium moet zijn. Ja Ja, liever lui dan moe, zeg ik dan. Het is een kwalijke gewoonte die stilaan heel ons leven moet bepalen om ‘in’ te zijn. Nergens verantwoordelijkheid nemen. Doen zoals de bie-tjes met de bloemen. Back to the nature.

    En fladder nu maar….

    Het is lijk neuspeuteren. Zeer onbehoorlijk in andermans bijzijn, maar het neemt de irritatie weg.

    De carrière van die twee schobbejakken van De Afspraak die ten aanzien van hun gelijksoortigen, getracht hebben te scoren op de rug van twee geëvolueerde Geestelijken, is nu wel definitief gestart. Tenminste, zo lang die rode Burcht nog niet is neergehaald.

    U zult hieronder merken, dat de Rabijn die twee goed op hun plaats heeft gezet. Maar dom en gedreven als ze zijn, ze verstonden het niet. Homo IS men niet: men WORDT het.

    Allez Walter, ‘k zal het eens op een andere manier zeggen. Die twee ‘hoernalisten’ stelden het voor, als zou de kat de melk nooit kan weerstaan. Gevaarlijke redenering, want de meeste mensen denken hetzelfde als de kat. Punt gescoord voor de hoernalisten, zult U zeggen. Maar mis, Poes, dit is mis en totaal fout. Eerstens: katten zijn geen mensen en hebben dus geen menselijke intelligentie, en tweedens de sexualiteit is geen plas botermelk, maar een lichamelijke eigenschap zoals eten, drinken, slapen: allemaal zaken waar ‘te’ niet goed is. Uitgenomen ‘tevreden’ en thuis’.

    Bij goed, met mate en degelijk gebruik stemt dat tot… tevredenheid.

    Allez, Walter, verstade ’t nu? ‘t Is met seks lijk bij de Flaminganten: het origineel is altijd beter dan de namaak.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Imam en rabbijn met de mond vol tanden: "Wat zou u doen als uw zoon homo zou zijn?"

    *

    Gisteravond kreeg Bart Schols in 'De afspraak' rabbijn Aaron Malinski en imam Brahim Laytouss over de vloer. Hij kaartte bij hen de moeilijke relatie tussen homoseksualiteit en religie aan. Bij één welbepaalde vraag hadden beide mannen het wel heel erg moeilijk om een duidelijk antwoord te formuleren.

    Oze kinderen gaan niet naar discotheken, ze worden niet in de verleiding gebracht'

    Aaron Malinski

    Schols vroeg de religieuze leiders hoe ze zouden reageren als hun zoon homo zou zijn.

    Rabbijn Malinski ontweek de vraag door meteen te verwijzen naar de joodse opvoeding, waarin jongeren zoveel mogelijk weg van verleidingen worden gehouden. "De joodse gemeenschap heeft het hele familiale traject behoorlijk goed georganiseerd. Bijvoorbeeld, bij het meest vrome deel van de gemeenschap worden jongeren op relatief jonge leeftijd uitgehuwelijkt", zei hij. Hij achtte de kans dan ook "bijzonder klein": "Onze kinderen gaan niet naar discotheken, ze worden niet in de verleiding gebracht."

    Schols bleef aandringen op een antwoord en ook Chris Dusauchoit probeerde de mannen tot een helder antwoord aan te zetten. Dat lukte niet: "Ik kan niet antwoorden. Het is niet wit of zwart, het is grijs."

    Imam Laytouss gaf uiteindelijk toe dat hij het wel zou accepteren: "Uiteraard, het blijft uw zoon", zei hij. Seksuele diversiteit is een uitdaging binnen de moslimgemeenschap, merkte hij ook op.

    "Vat dit niet een beetje het probleem samen, dat jullie zoveel moeite hebben om op een heel eenvoudige vraag te antwoorden?", merkte Schols op.

     

    *

    *

    Als iemand de heersende moderne trend wil volgen, mij niet gelaten, maar dan liefst met een beetje consequentie, hé. Als er op al die ‘genotslurperij’ dan geen maat meer mag staan, waarom beperkt men zich dan tot zijns gelijken? Zij chimpansees, gorilla’s of brulapen dan niet wel genoeg? Pas op, dat kan al eens Aids meebrengen en zo, maar dat is nooit behoorlijk bewezen. Hetzelfde met malaria, dat met bewijzen erbij, veroorzaakt wordt door steekmuggen en niet door klokken-of vioolspel, zoals bij ons Tante Veronica met haar harmonika.

    En realiseert men zich terdege, hoe dicht we op deze manier onze Moslims Broeders en dito Zusters benaderen? Die zijn ook niet vervaard van ’n goed stuk schapen- of geitenvlees met stoppelbaard. Er zijn zelfs cartoonisten die tot op zekere hoogte de paringsdaad uitbeelden tussen een kameel en een op de sociale ladder opgeklommen… nomade…

    De multiculti heeft dus voorgoed toegeslagen. Alleen spijtig dat de meeste Muzelmannen homo’s gelijkstellen met overspelige vrouwen bij hen. Die laatsten stenigen ze, maar homo’s, zeg de Koran, die worden met het hoofd voor van de hoogste gebouwen gesmeten.

    Maar dat heikele punt raakten de hoernalisten, naar goede Slinkxe gewoonte, voorzichtigheidshalve, niet aan. Bang om ter plaatse, zonder daarvoor verzekerd te zijn, met het blote mes te worden afgemaakt?

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    17-06-2016, 16:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3474

    5/684 * - concrete terreurdreiging: nie pleuje – het tegengestemde van import is export -

    *

    *

    Waar is der Oud’ren fierheid nu gebleven.

    *

    *

    En nieuwe zeer precieze Moslim-terreurdreiging? Wabliefter U astublieft? Nog erger dan het al is? De nu weer gevreesde zware feiten zijn, zoals ons altijd verzekerd werd, niet Moslimistisch. Onze Moslims zijn van de goede soort, van het goê jaar zelfs, want ‘gematigd’, zoals ze zelf zeggen. Wat we dus gaarne geloven. We moeten wel. We kunnen niet anders. Voorlopig toch niet.

    Maar zoals in het volksliedje, waar zoon kikvors naar zijn vader vraagt. Waarop moeder antwoordt dat die met huid en haar opgefret is door de ooievaar. Waarop de historische woorden vallen: ‘Wacht maar even af. Als ik groot en sterk zal wezen, zal ik op z’n cloten slaan’….

    Overschakelen naar ‘Scherp staan’. Waar is dat goed voor? Wat brengt het op? Vooral gene bang hebben. Maar niets doen, hé! Vooral niets doen. Want het minste verzet plegen zou een averechts effect hebben. Goed uit Uw doppen kijken. Vooral kalm blijven. En nog vooraller: geen AUB wapenvertoon, want daardoor zouden alle Moslims zich ‘beledigd’ voelen. En Moslims die zich beledigd voelen, zijn tot alles in staat.

    ‘En zo draait de wereld verder. Met een vleugje romantiek’’.

    De Pers? Vooral geen slapende honden (de gewone Burger) wakker maken. Doen alsof we niet bang zijn van de donder. Of van den donkeren. Fluiten helpt, dat is algemeen geweten.

    *

    Héla, wacht ‘ns ’n beetje…. Heeft onze rijke Vlaamse Woordenschat daar geen versje voor? Ja, Nonkel Miele, dat heeft ze zeker. En dat luidt: ‘Wie bang is krijgt ook slaag’.

    Persoonlijk zou ik zeggen: niet wachten tot het kalf verdronken is om de put te vullen. Alle gespuis d’er uit. Zodat Brussel weer het goede landje wordt dat het altijd al is geweest in een klein lief stadje dat Belgium heet te zijn.

    *

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Iedereen op scherp

    *

    Een nieuwe terreurcel viseert drie nieuwe doelwitten in ons land

    De oproep van IS om tijdens de ramadan slachtoffers te maken in Europa, zet onze diensten op scherp. Zéker nu gedetailleerde info onderschept is over drie Belgische doelwitten. In Brussel vraagt de korpschef alvast dat alle agenten hun wapen mee naar huis nemen.

    De politiezone Brussel-Hoofdstad-Elsene hield gisterochtend crisisoverleg, nadat maandagavond vlak bij Parijs twee agenten thuis vermoord werden door een IS-aanhanger. "Agenten aanvallen in hun privéleven: dat is weer een stap verder", zegt korpschef Guide Van Wymersch. Hij vraagt zijn 2.600 mensen om extra waakzaam te zijn. En alle 2.000 van hen die een wapen hebben, nemen dat best mee naar huis, zegt hij. De ruime meerderheid doet dat intussen ook effectief.

    Intussen heeft een Belgische terreurdienst informatie onderschept waaruit blijkt dat anderhalve week geleden een groep gewapende Syriëstrijders naar Europa vertrokken is. De speurders noemen zelfs drie doelwitten in ons land: een Brussels winkelcentrum, een niet nader genoemd Amerikaans fastfoodrestaurant en een politiecommissariaat. Het OCAD heeft de tip onderzocht, maar zegt dat een verhoging van het terreurniveau voorlopig niet aan de orde is.

    *

    *

     

    Neen, natuurlijk wordt het gespuis, zoals de Duitse socialisten het ons voordeden, niet afgevoerd met beestenwagons. Wij zijn geen wilden, hé! Wij willen de aarde niet ‘globaliseren’ in de Nieuwste Wereld Orde van het ogenblik. Wij willen alleen ons voorvaderlijk erfgoed voor ons en onder achter-achter kleinkinderen zo oorspronkelijk mogelijk bewaren. Zonder dat ieders omgeving vol steekt met vaderlandloze bastaarden en avonturiers. De exodus moet dringend (met een beetje hulp op gang komen), juist zoals die begonnen is: langzaam maar zeker.

    Hen het ‘leefloon’, dat noch min noch meer de verloning is omdat ze ons door hier te komen overleven, ons land komen afnemen, afschaffen. Dat is gewoon de toepassing van ‘Wie niet werkt, moet niet eten’. De honger zal hen dan wel de beste saus doen opzoeken….

    ‘Niet versagen’: we willen gewoon elk jaar onze Eigen Lente terug, en nooit meer nog ’n Arabische waaruit het bloed bij beken stroomt.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    17-06-2016, 16:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3473

    6/1178 * - Optima Global Estate: we zijn vertrokken – Oude zaak Parisis -

    ***

    Vrijdag 17 juni 2016

    Zon 5u29-21u59

    H Alena van Dilbeek

    *

    *

    Logo Global Esttate

    De Orde v/d Blauwe Geschelpte

    *

    *

    Het Spook van de Gentse Opera, het schandaal Parisis, zo’n 35 jaar geleden waart weer rond in de Stroppenstede en doet de Coburger ruiten rinkelen van de medeplichtigheid.

    En zie, zoals gebruikelijk in de krokodillenwereld, beginnen ze weer elkaar te verslinden. De Limburgse Van Pelt ‘SP-a eist volledige Gerechtelijke Opheldering over het wangedrag van zijn collega’s. Of, als U wilt, hij springt ze bij, de vlucht vooruit. En Termontie is, net als Willy Claes destijds, alles… vergeten. Herinnert U zich nog de verkiezingsaffiche van Het Blauwe Konijn met de Godin Freya VDB gezellig op een bankje in het park, die zich naar de camera achter hun rug draaiden, om als uit één mond te zeggen ‘dat het goed geweest was’. Zo dubbelzinnig als het groot was, want er werd te kennen gegeven dat de kiezer de voorgaande keer wel degelijk goed gestemd had. Rood & Blauw: het ideale koppel, voor de volgende de duivelsverbintenis. De tijd heeft het ons duidelijk gemaakt.

    En nu, met de Optima Globale Zomer in het verschiet, staan er ons nog rare tijden te wachten. Want indertijd bij Witse, de geniale Commissaris van Halle, hebben we het meegemaakt: betrapte criminelen schuiven, net als politiekers, de Zwarte Piet altijd naar ‘de ander’ door.

    Dat is iets dat de meesten van ons zich nog herinneren uit de Kleuterschool.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Grotere implosie dreigt bij Optima

    Er dreigt een grotere implosie bij Optima dan tot nu toe werd aangenomen. Het vastgoedbedrijf is volledig afhankelijk van de klanten van de failliete bank en is niet klaar om op eigen benen te staan. Bij de bank zelf zouden schijnzelfstandigen het sociaal passief flink kunnen opdrijven.

     

    De drie curatoren die de rechtbank gisterenochtend heeft aangesteld, Matthias Gesquière (Portelio), Geert Defreyne en Hans De Meyer, probeerden gisteren koortsachtig zicht te krijgen op de situatie bij Optima Bank. Het dossier dient zich aan als bijzonder complex. Er is het onderzoek naar strafrechtelijke inbreuken bij het gerecht, er is de slag om het privévermogen van Jeroen Piqueur, er zijn de 8.000 klanten die moeten worden vergoed én er is de onduidelijkheid over de omvang van het sociaal passief.

     

    Insiders vrezen dat er behalve het faillissementsluik en het gerechtelijke luik een derde luik bijkomt: arbeidsrechtelijke misdrijven en inbreuken op de sociale wetgeving. Met name veel commerciële mensen die voor Optima aan de slag waren, hadden het statuut van zelfstandige. De topverkopers waren allen zelfstandigen met zeer hoge vergoedingen. Die dreigen door het faillissement met lege handen achter te blijven.

     

    Pessimisme

     

    De ontevredenheid bij die groep is groot. Ingewijden verwachten ‘met grote zekerheid’ dat de curatoren geconfronteerd zullen worden met een dossier van schijnzelfstandigen die in de praktijk bedienden waren. De vergoeding die ze kregen, zou dan als netto-vergoeding beschouwd worden, waarop nog sociale­­zekerheids­bijdragen verschuldigd zijn, aan te vullen met vakantiegeld en dertiende maand.

     

    ‘Als u dit schrijft, maakt u de bevoorrechte schuld groter en wordt de te verdelen koek voor de overige partijen alleen maar kleiner’, waarschuwde een ingewijde gisteren. Hoeveel die zaak zou kunnen kosten, is onduidelijk. Waarnemers worden steeds pessimistischer over wat nog gerecupereerd kan worden. De zusterinstelling Optima Global Estate (OGE) is tot nu toe gevrijwaard maar voor hoelang?

     

    ‘De meerderheid van de personen die vastgoed kochten, waren vermogende klanten van de bank. Zonder die aanbreng heeft OGE een probleem.’

     

    Optima Global Estate stelde trouwens een samenwerkingscontract op met de bank waarbij de bank jaarlijks op aanbrengvergoedingen kon rekenen

    *

    *

    Heeft U er op gelet, dat deze groep van Socialisten, specialisten ter zake als ze toch beweren te zijn (de kleine man, en zij die ze moeten beschermen), juist o.a. de Sociale Zekerheid hebben opgelicht?

    Vooral het zinnetje, dat schuldeisers het slachtoffer zullen zijn van deze nieuw-ontdekte bevoorrechte schuldeisers, de RSZ (voor de ontdoken patronale + individuele bijdragen), de Belastingen (voor de niet ingehouden voorheffingen op lonen en wedden), allerlei ondergeschikte sociale stelsels die precies het verschil uitmaken tussen loontrekkenden en zelfstandigen.

    Het grootste slachtoffer zal uiteindelijk ‘de kleine man’ zijn. Want geen individuele RSZ-bijdragen betaald, sociale bijdragen als zelfstandigen betaald die ze kwijt zijn, enz. Om nog maar te zwijgen van hun situatie tegenover de BTW, die ze, als puntje bij paaltje komt, samen met hun werkgever, opgelicht hebben.

    Te onthouden

    Het Logo van de (Beloofde) Globale Zomer, de Global Estate, zijnde de vastgoed-link naar de Rode Manitoe’s zelf, is een verstrengeld opgezwollen lint zonder begin en zonder einde. Heel zeker zijn ze, samen met dat andere logo, het venster op de goede werking: het had de klanten moeten kunnen waarschuwen.

    Optimale Ge-Globeliseerde Zomer? Ik zou eerder zeggen een scenario van hetzelfde formaat als de Divinia Comedia van Dante Allighueri, altijd maar diepere spiralen, tot op de bodem van de Hel.

    *

    Bij ‘tScheldt las ik vandaag iets over die oude zaak Parisis. Reden om eens te Googelen, en om de informatie te toetsen aan mijn persoonlijke herinneringen. En warempel, dat Parisis-schandaal was toen een bom die splinters sloeg tot zelfs in mij eigen klantenbestand. Het fijne ervan ben ik (gelukkig) vergeten, maar ik herinner mij nog zeer goed dat ene geval, dicht bij de vriendenkring van Krul Declercq. De textiel groothandel de dag zelf gesloten en alle bedienden op straat. Waar de concierge me zegde dat de Patroon nergens nog te vinden was. Toen ik als ‘vertrouwenspersoon’ hem toch op zijn privé ging opzoeken, kreeg ook ik daar de wind van voor. De fiere Gentse aristocraat wilde van zijn ladder niet afkomen, waar hij de dakgoten van zijn prachtige maar zwaar gehypnotiseerde villa eigenhandig stond te schilderen. Bij het aanbellen, om Mevrouw te kunnen spreken, kreeg ik ouder gewoonte geen kop koffie aangeboden, maar een hoop verwensingen. Op bureau wist men mij achteraf mede te delen, dat MR J. al bijna twee jaar zijn facturen niet meer betaald had.

    Maar dit terzijde.

    Op mijn zoektocht rond Optima Bank kwam ik nog de BBI tegen (Zaak aanhangig voor de Rechtbank, net als die van Kareltje De Gucht ook al vanwege de BBI), ik botste op het Gerechtelijk Onderzoek tegen de Dendermondse Politie Commissaris Glen Audenaert, zelfs de strapatsen van het (met een beetje hulp?) verongelukte Kareltje Van Miert, die toch wel en dan nog dodelijk uit zijn eigen kriekenboom is gevallen, toen hij helemaal alleen thuis was, ook al ’n Hoge Major Domus geweest van de SP, verder Zeuneke Tobback, Djonne Krombeen, en last but not least de kwade genius in het spel , U raadt het nooit, van dien Picqueur en de band naar Parisis.

    Zelf heb ik wel belangrijker zaken te doen, (in de zon te gaan zitten bvb) maar hier is de link waar ik mijn zoektocht begon

    http://www.openbarebank.be/argumentatie

    *

    Opmerking

    Dit is waarschijnlijk nog niet het einde van Coburgia. Maar het is wel een stap in de goede richting die de volgende stappen geenszins in de weg staat…..

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    17-06-2016, 15:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    16-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2472

    5/857 * - De volgende lading elite-slagers zijn onderweg: gene bang hebben: het kietelt een klein beetje, maar het duurt niet la,ng -

    *

    *

    Apocalyps now

    Op Invitatie van de Overheid

    *

    *

    Niet alle Moslims zouden enerzijds geen geboren massa-moordenaars zijn. Maar anderzijds is het is wel zo, dat alle massa-moordenaars Moslims zijn. Dat is, als puntje bij paaltje komt, het verschil van de differentie.

    Wie daar vandaag nog niet van overtuigd is, zou, nadat hij/zij eerst Arabisch heeft geleerd, een paar keer moeten als een vliegje op het plafond, gaan luisteren in de ‘Gebedshuizen’ waar ze elke week als een leger mieren, uit alle hoeken en kanten samenkomen voor het ‘Vrijdag Gebed’.

    Onze Westerse Beschaving kwam ooit iedere zondag samen, om zich samen op De Dag des Heren het Vaderlijk Opperwezen te herinneren en meteen te danken voor wijn en brood (spijs en drank) maar vooral voor de Vrede in onze dagen. Dat gebruik is jammer genoeg in onmin geraakt door het egoïsme van de moderne tijd waar de Mens vooral begaan is met zijn eigen slimmigheid.

    Nog even geduld, en de eerder zeldzame Zondagsmis op Teevee zal algemeen vervangen worden door Het Vrijdag Gebed, een dodenwake bij de ontzielde lichamen van de Ongelovige Honden, slachtoffers die de voorbije week werden opgeruimd. Joelende benden ‘kansloze jongeren’ zullen de Dienst begeleiden, terwijl een ‘geradicaliseerde’ Immam voorleest uit ‘De Apocalyps’ zoals beschreven door Johannes in zijn Laatste Evangelie.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Politie extra waakzaam: IS-strijders op weg naar ons land

    *

    De politiezones in ons land hebben een waarschuwing gekregen voor ‘imminente’ aanslagen op het winkelcentrum City 2 in Brussel, hamburgerrestaurants en politiecommissariaten. In Brussel heeft de korpschef zijn manschappen gevraagd extra waakzaam te zijn, schrijft Het Nieuwsblad. Agenten wordt aangeraden hun dienstwapen mee naar huis te nemen.

     

    De waarschuwingsmail van­wege de Terro-afdeling van de federale politie werd gisteren rondgestuurd naar alle Belgische politiezones en bevat heel concrete informatie. “Strijders zijn van Syrië naar hier onderweg”, klinkt het. “Ze zijn anderhalve week geleden vertrokken om via Turkije en Griekenland in Europa te raken. De reis gaat per boot, de strijders hebben geen paspoorten bij.”

     

    Eenmaal in Europa zou de groep zich in tweeën splitsen. “Eén komt naar België, de andere zal naar Frankrijk gaan. Ze zouden in duo’s aanslagen willen plegen op verschillende plaatsen tegelijk waaronder winkelcentrum City 2, een hamburgerketen en een commissariaat. De personen zouden reeds over de nodige bewapening beschikken en de actie zou imminent zijn.” Met andere woorden: het kan elk moment gebeuren.

     

    Brusselse agenten aangeraden om dienstwapen mee te nemen

     

    Na de IS-moord op een politiekoppel in Parijs moet voortaan elk politielid in Frankrijk zijn dienstwapen mee naar huis nemen. Bij de politie van Brussel was er gisteren meteen crisisoverleg. "Wij raden onze mensen aan hetzelfde te doen", zegt korpschef Guido Van Wymersch woensdag in De Morgen en Het Laatste Nieuws.

     

    De conclusie van het spoedoverleg bij de Brusselse politie: dat de 2.000 gewapende agenten beter hun dienstwapen mee naar huis nemen. Ze moeten het thuis wel afzonderlijk van de munitie opbergen in een afgesloten kast. Het woon-werkverkeer vraagt de korpsleiding ook in burger in plaats van in uniform af te leggen.

     

    "Eigenlijk doen we dit allemaal al sinds de verijdelde aanslag vorig jaar in Verviers", zegt Van Wymersch. "Veel meer kunnen we ook niet doen. We hebben onze mensen nu nogmaals gevraagd extra waakzaam te zijn. Maar dat zijn ze al lang. De naburige politiezones in Brussel doen hetzelfde." Een dienstwapen mee naar huis nemen, is in principe verboden. "Het is ook zeker geen verplichting", zegt Van Wymersch nog. "Het voordeel ervan is wel dat politiemensen dan ook een wapen dragen als ze in hun privétijd pakweg naar de supermarkt gaan. Als er dan iets gebeurt, kunnen ze ingrijpen."

    *

    *

    De Dood komt als een dief in de nacht. Dit is een zeer oud spreekwoord, maar het past wonderwel in deze tijd. Eenzame Oude Moedertjes van 92 jaar worden voor de eigen haard overvallen door ‘donkere’ snotapen van amper 16 jaar die niet eens het woord ‘geld’ in de Landstaal kunnen uitspreken. Mannen worden gewoon omver gestoken. Sportvedetten worden in de rug gestoken omdat ze Evan of Joke heten. Niemand waagt zich nog zonder zich zorgen te maken in grote massa’s. Niemand neemt nog onbezorgd een vliegtuig of de metro. Iedere winkelier of vrije beroeper schrikt als de bel van de voordeur rinkelt.

    Maar het is niet politiek-correct om daarover te ‘communiceren’. Het zijn allemaal potjes die moeten gedekt blijven.

    En het maakt de aanvallers aldoor maar driester. Fanatiekelingen, die bij hun opleiding hebben leren omgaan met wapens, worden nu uitgestuurd om als ‘vluchtelingen’ vermomd, zich onder ons te mengen. Ze hebben het zelf geleerd met eigen handen iemand te wurgen. En daarbij vooral niet vergeten te vermelden, zoals ze zijn opgefokt, dat ze dat doen in naam van hun God.

    Och, zeg maar dat ze dat als goede soldaten, doen voor opdrachtgevers, die zich alleen verschuilen achter dat Opperwezen om andere landen en volkeren te onderwerpen. Niet ‘Zijn Rijk ons toekome’, maar ‘ons rijk hen toekome’

    Een uitdrukking op het lijf geschreven van de Islammerij.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    16-06-2016, 16:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3471

     

    4/699 * - Wat is de verboden en wat is de toegelaten richting van de ANTI discriminatie Wet? -

    *

    *

    Het discrimnatie verbod

    Werkt als dit verkeersbord

    *

    *

    Een nieuw Jaarrapport? Ja of neen? Natuurlijk niet, want het C.G.K.I., het vroegere Centrum ter Bevordering van de Islam, bestaat niet meer. Het werd al enkele tijd gelden vervangen en ver-Vlaamst door het

    Unia

    *

     

    In hun Jaarrapport 2015 (dus vòòr de aanslagen in Brussel en in Zaventem van 22/3/2016, lang voor de massamoorden in Orlando (Florida) en dus ook nog langer voor de recente messen-moorden op een Franse Commissaris van Politie en zijn vriendin (voor de ogen van hun 3-jarig zoontje), roepen die collaborateurs v/d ‘Globalisatie’ moord en brand omdat de gewone Burger begint klaar te zien. Hieronder een sterk vooringenomen stukje uit DS, de gazet die niet alleen meehuilt met de wolven in het bos, maar er alles aan doet om de discriminatie van het Eigen Volk aan te moedigen.

    Vroeger kregen we te horen dat ‘La Belgique sera Latine ou ne sera pas’ en nu is , maar heel stiekem, dat Coburgia Muzelman zal zijn of niet zijn. That’s the question.

    Hieronder vindt U een klein uittrekseltje uit dat zeer uitgebreid artikel, juist voldoende om U ervan te overtuigen dat DS grotendeels draait op subsidies van de al even medeplichtige Overheid.

    Wie ‘discriminatie’ zegt, denkt ‘naastenliefde’. Zoals de Oostenrijkers het zeggen: naastenliefde begint bij Uw naasten, en dat zijn per definitie niet alle mogelijke horden vreemde luizen uit verre contreien. Die worden hier met name ingevoerd door de Verenigde Oorlogsvloten van de Navo-landen om in recordtijd de grootste volksverhuizing aller tijden te realiseren, omdat de tijd dringt om, voor de mensen het zich realiseren, van de Nieuwe Wereld Orde een feit te maken.

    De ‘Oude’ Nieuwe Orde, die van de genaamde A.H., werd inderdaad reeds in Mei 1945 afgevoerd. Ze wordt nu, opgeblonken en verfrist, onder een Overzeese Leiding, opnieuw opgedrongen. Het zand in de ogen strooiende Clinton Wife is daar de veruitwendiging van.

    In Hamelen, zo vertelt het sprookje, was er ooit een fluit-spelende rattenvanger die erin slaagde de ratten zichzelf te doen van kant helpen. Dat verzonnen verhaal dreigt zich nu opnieuw onder onze ogen in werkelijkheid af te spelen. En we staan erbij en kijken er naar. De meesten totaal onverschillig, sommigen zelfs in de handen klappend.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    *

    Islamofobie zit in de lift

    *

    Unia, het voormalige Interfederale Gelijkekansencentrum, heeft haar jaarrapport voor 2015 uitgebracht. Er waren vorig jaar minder meldingen, maar juichen kunnen we nog niet. Discriminatie van moslims is al sinds 2010 in stijgende trend. ’Samenleven op scherp’, noemt Unia het rapport.

    De aanslagen op Charlie Hebdo in januari en verschillende plaatsen in Parijs in november en de vluchtelingencrisis waren vorig jaar de voedingsbodem voor stigmatisering en haat, vindt het centrum. Maar het aantal klachten over discriminatie vanwege geloof is al jaren in stijgende trend. Vorig jaar behandelde Unia zo 330 dossiers, waarvan er 301 of maar liefst 91% over moslims gingen. Er worden over hen steeds meer haatboodschappen verspreid via sociale media, een feit dat Unia toeschrijft aan de terroristische aanslagen.

    *

    *

    Om terug op DS te komen: naast de opgedrongen integratie van ons Eigen Volk in de Moslim-wereld en vooral naast al de andere bladvulling, is er nog de aangehouden onderwerping van Vlaanderen aan de Francofianen (op dictaat van Parijs?), waarvoor zelfs de overgelopen NV-A, de Nieuwe Vlaamse Arrogantie plat op de buik gaat.

    Curieus dat voornoemd C.G.K.R. Bis het nooit dààrover heeft in een of ander Jaarverslag. Dat zou inderdaad niet politiek-correct zijn en daarom is het hoog tijd dat Het Vlaams Belang door het Volk afgevaardigd wordt om orde op zaken te stellen. Moedig, slim, doortasten en vastberaden, in de zin zoals DT voornoemd als kandidaat President van het ware Amerika het stelt in zijn aanpak van de Islam-beheersing.

    A.H. noemde ooit de Joden (uit afgunst?) ‘UNTERMENSCHEN’, maar het ziet er naar uit dat die (volgens de jonge Kennedy) aller-slimste mens aller tijden, zich van kant vergist heeft.

    Belangrijk:

    Als op afspraak waarschuwt GVA vandaag voor een nieuwe ‘imminente’ aanvalsgolf in Frankrijk en Coburgia. IS-strijders (camouflage-naam voor de benden woeste woestijn-moordenaars) zouden al onderweg zijn. Zie volgend stukje….

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    16-06-2016, 15:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3470

     

    5/845 * - Potins reactie op Navo spierrollen in de Baltische Zee -

    *

    *

    *

    *

    Terwijl Vlaanderen momenteel een spiksplinternieuwe Vlaamse Sociale Zekerheid, naast de Coburger mand zonder gat op het getouw zet, past het even onder de aandacht te brengen, dat voor ziekte en ongeval, elke Amerikaan op zichzelf aangewezen is. Dit in het Jaar 2016 na X. De Obama Care, die daaraan heeft willen verhelpen (niet oplossen) is een doodgeboren kind gebleken. En dat is dan De USA die de hele wereld lessen wil geven. Wat weeral een heel tijdeke in de Baltische Zee gebeurt, in wezen een binnenzee omsloten door land en voor Rusland de poort naar de open oceanen, is noch min noch meer bedoeld om te Russische Beer uit zijn hol te lokken.

    En wij doen daar gewoon aan mee. Erger: onze Pers juicht het toe!

    Wil de Zwarte Ongelukskater uit de USA misschien zoals alle Groten der Aarde met een paukenslag afscheid nemen van de Absolute Macht? Of is het eerder een soort speculatie, dat in geval van oorlog, de ‘zittende’ President gevraagd wordt zijn mandaat verder te zetten, tot de dreiging is opgelost? Ik meen mij te herinneren dat dit nog wel eens zou gebeurd zijn. Met Slinkxe raddraaiers weet men maar nooit welk vlees men in de kuip heeft, en al helemaal niet Slinkxe Rad-draaiende Moslims.

    (Zucht)

    Trammelant in het Hoge Noorden, trammelant in het Oosten (Turkije), trammelant in het Zuiden (leegloop van Donker Afrika) , trammelant in Centraal Europa (Oekraïne), met Cuba die in een economischer knoop dreigt te slaan, met de Moslim 5de Colonne die zich àl te uitdagend begint te roeren:‘Mein Liebchen was wollst du noch mehr’?

    Maar to-morrow is an other day. En als de nood het hoogst is, is de redding nabij.

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Poetin zet leger op scherp na militaire NAVO-oefening

    *

    De Russische president Vladimir Poetin heeft vandaag plotseling de strijdkrachten bevolen hun paraatheid te testen. De oefening duurt acht dagen. Het is volgens de voorzitter van de defensiecommissie van het Russische parlement, Vladimir Komojedov, geen reactie op de westerse militaire oefening in de Baltische staten, die gisteren begon in Estland.

    De VS en NAVO-landen zijn tot 21 juni met 10.000 militairen uit dertien landen met de manoeuvres in de weer. Ze heten Saber Strike (Sabelslag) en worden jaarlijks gehouden. De Baltische staten zijn bang weer door Rusland te worden opgeslokt.

    De Russische minister van Defensie, Sergej Sjojgoe, heeft gezegd dat de betrokken militaire attachés op de ambassades in Moskou op de hoogte worden gehouden van de Russische oefeningen.

    Anakonda-2016

    Vorige week veroordeelde Rusland nog de grote NAVO-oefening die in Polen werd gehouden. Aan deze oefening, Anakonda-2016, nemen soldaten van Polen, de VS en nog 17 andere NAVO-lidstaten deel. De tiendaagse operatie is de grootste van zijn soort in het voormalige Oostblok sinds de val van de Sovjet-Unie.

    De woordvoerder van president Poetin zei dat de oefening, waaraan 31.000 soldaten meedoen, "niet bijdraagt aan de sfeer van vertrouwen en veiligheid" die nodig is in Europa.

     

    Rusland heeft de afgelopen maanden ook geïrriteerd gereageerd op NAVO-oefeningen in de Baltische Zee en luchtmachtoefeningen van de VS met diverse NAVO-lidstaten.

    Moskou beschouwt de aanwezigheid van zoveel NAVO-troepen dicht bij de westelijke Russische grens als een bedreiging. Vorige maand kondigde Moskou aan dat drie nieuwe divisies gelegerd zullen worden in het grensgebied met de NAVO-lidstaten.

    *

    *

    Zielig hoe er klakkeloos wordt na ge-papegaaid door onze Lügenpresse, en altijd maar weer de nadruk gelegd wordt op het feit dat Rusland nog altijd niet met hangende poten in zijn hol terug kruipt.

    De waanzin voorbij is dat allemaal.

    Nog negen keer slapen, en dan is het verdict al gevallen of wat er nog rest van het Britse Gemenebest zich al-dan-niet terugplooit in zijn ‘Splendid Isolation’.

    Als het dat doet, en de Verenigde Staten Europa verlaat, is het alleen om dichter aan te schurken bij de Verenigde Staten van Amerika. Of de nu 90-jarige Queen, die als kind de Hitlergroet leerde demonstreren, samen met Oom Georges, die toen niet alleen Koning was maar ook sympathisant van A.H. die wissel zal overleven weet ik niet maar vrees ervoor.

    U moet weten, dat Dear Old England in de jaren ’30 Muzelman-vrij was en er een clevere doortastende man toen aan het bewind kwam: Winston Churchill. Ik zie David Cameron nog zo rap niet diens plaats in te nemen. Maar met Nigel Farage op de achtergrond? Ja Ja, dat zit er dik in, moest de hedendaagse ‘Sitzkrieg’ nogmaals overslaan in een ‘Blitzkrieg’.

    Samengevat: als de USA uit is om de confrontatie met de enige Natie die hen kan weerstaan, Rusland dus, dan rest hen niet veel tijd meer.

    Want de Vlad en de Donal DT! die zullen, misschien wel met Il Cavaliere erbij, grote vriendjes zijn. Misschien kraken die weer eens gezamenlijk een goed flesje Krim-wijn van 200 jaar oud.

    En ja, waarom niet. Zenden ze gezamenlijk een ruiker rode rozen bepareld met arsenicum, naar the Clinton Wife….

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    16-06-2016, 14:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!