MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    20-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3483

    10/1871 * - The Clinton Wife als verzopen Amazone en 5de Wiel aan de wagen der Ruiters v/d Apocalyps -

    ***

    Maandag 20 juni 2016

    Zon 5u29-22u00

    H Silveer

    *

    *

    De Sjeik en zijn recente Verovering.

    *

    *

    Zoals naar gewoonte legt Vriend Xander zeer duidelijk zijn kaarten op tafel, lang voor de discussie losbarst. Waardoor die meteen totaal overbodig wordt… Hij noemt a.h.w. kar, paard maar meteen ook de koetsier. Alleen het eigenlijke besluit van zijn betoog laat hij over aan ieder van ons.

    Bij nader beschouwen, doet deze werkwijze zelf een beetje vreemd aan, want al onze officiële nieuws brouwers doen het compleet anders. Zij serveren geen of zeer weinig controleerbare feiten, omdat zij ‘hun bronnen’ willen beschermen. Ondertussen verkondigen zij wel hun eigen vooraf met de collega’s afgesproken eensluidende meningen. Die we telkens meestal voordien al konden raden. Zij is het Clinton Wife in al hun berichten, de Onbevlekte Maagd, al hoog en droog tronend in Het Witte Huis, als waarschijnlijk een van de 72 Alach-achtige Hemelse Maagden, die Bill the Stripper als voorschot nu al mag over beschikken. Dat stukske Russische President daarentegen is een gemene gluiper die Europa wil afhouden van de verrijkingen van de primitieve Islam Woestijn Cultuur. Alleen maar om hier zijn stinkende pietrol te kunnen slijten. Zodat die arme Ara-Bierkens met hun overschot blijven zitten. Diene Assad moet ten koste van alles daar weg, want Qatar wil via buurland Syrië zijn olie via een nieuw te bouwen pijplijn naar Turkije brengen, en zo verder naar Het Westen. Het is dus deze keer niet van in de eerste plaats ‘Cherchez la Femme’, maar ‘Cherchez le fric’.

    Assad, die lange zwiebel, eenmaal van het toneel verdwenen, kan ISIS het land dan definitief overnemen en als springplank gebruiken voor verdere aanvallen via Libië naar de Hiel van Italië.

    U hebt het al geraden: dienst voor wederdienst. Een beleidsdomein waar ‘Sociaal Democraten’ uit alle ’s Heren Landen, toch o zo sterk in zijn.

    The Clinton Wife, eenmaal op het schild gehesen, zou ze als zwakke versie, de reïncarnatie van de Oppergod Zeus, haar banbliksems kunnen slingeren naar alles wat haar niet bevalt. ‘To be, or not to be, that’s the question’. Dàt is pas een leuze op het lijf geschreven van alle SD-kameraden ter wereld.

    Enfin, U kent evengoed als ik, ook het klappen van de A.H. zweep.

    Laat U dus niet afleiden door de zegetocht der Rode Duivels: de oorlog wacht niet op U. Die komt vanzelf, net als het gat in de Coburger Begroting, en gaat ook vanzelf weer weg.

    Brm Brm Brm. Busje komt zo. Busje komt zo. Komt zo. Komt zo.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Tientallen Amerikaanse diplomaten en officials eisen militaire aanval op Syrië

    *

    ‘Door NAVO gesteunde islamitische terreurgroep gebruikt opnieuw gifgas in Ghouta’ –– Algehele mobilisatie Hezbollah voor groot offensief in Syrië tegen ISIS - Gaan Saudi Arabië en Hillary Clinton de Derde Wereldoorlog tegen Rusland veroorzaken?


    Ongekende wereldwijde vernietiging en bloedvergieten gegarandeerd als de Saudi’s en hun marionet Hillary Clinton hun zin krijgen.

    Volgens de Wall Street Journal hebben meer dan 50 officials en diplomaten van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken een memo aan president Obama ondertekend waarin zij een militaire aanval op Syrië eisen. Sommige analisten hebben het zelfs over een ‘muiterij’ tegen de regering. Hun eisen om de Syrische president Assad met geweld af te zetten om zo ISIS te ‘verslaan’, zijn hoe dan ook bizar, om niet te zeggen krankzinnig. Het is juist het Syrische leger dat met Russische hulp tegen ISIS, het Turks-Saudische proxyleger, vecht. Ondertussen zou de door de VS en de NAVO gesteunde moslimterreurgroep Jaish al-Islam opnieuw gifgas hebben gebruikt in Ghouta (4).

     

    In de memo verlangen de 50+ officials dat het Amerikaanse leger zo snel mogelijk begint met luchtaanvallen op het Syrische leger. Van de eerder dit jaar overeengekomen wapenstilstand is niets meer over, omdat de door de Saudi’s gesteunde terroristen deze weigerden te respecteren. In plaats van te stoppen met schieten, lanceerden ze juist een nieuw offensief.

    Ook wil men de steun voor de ‘gematigde’ rebellen in Syrië opvoeren. Zoals u inmiddels weet zijn die ‘gematigde’ moslimrebellen niets meer dan een propagandistisch verzinsel van het Westen. De NAVO steunt in werkelijkheid Al-Nusra/Al-Qaeda en andere jihadgroepen, die door Saudi Arabië, de Arabische Golfstaten en Turkije worden gefinancierd. Hillary Clinton is eveneens voorstander van Amerikaans militair ingrijpen in Syrië om Assad te verwijderen. (1)

    ISIS moest Assad verslaan; nu moet Assad weg om ISIS te verslaan?

    Met andere woorden: meer dan 50 topdiplomaten willen dat Amerika Assad van het veld ruimt zodat ISIS kan worden ‘verslagen’ – hetzelfde ISIS dat enkele jaren geleden –ook volgens het Pentagon- door de VS, de Turken en de Saudi’s werd gecreëerd om Assad te elimineren. Want weet u het nog, het gelekte Pentagon document van enige jaren geleden, waarin de opkomst van ISIS niet alleen werd ‘voorspeld’, maar actief werd gestimuleerd en zelfs werd toegejuicht?

    Critici zien het bericht van de WSJ als een poging om president Obama als een soort ‘pacifist’ neer te zetten, die al jaren zou weigeren om militair betrokken te raken bij de vele conflicten in het Midden Oosten en Noord Afrika. Niettegenstaande de ongeveer 1 miljoen mensen die sinds zijn aantreden in 8 landen omkwamen omdat diezelfde ‘vredespresident’ besloot dat het tijd was om stabiele seculiere regimes te vervangen door extremistische islamisten, en hierdoor een aantal nieuwe ‘failed states’ te creëren.

    Hezbollah start groot offensief tegen ISIS

    Om de chaos nog groter te maken: andere officials van de regering zouden opnieuw hebben gewaarschuwd dat een aanval op Assad een direct militair conflict met Rusland en Iran kan veroorzaken. Hezbollah, dat in Syrië samen met Iran aan de kant van Assad vecht, heeft afgelopen week een algemene mobilisatie afgekondigd voor een nieuw en ongekend groot offensief tegen ISIS in de vallei van de Eufraat, die het oosten van Syrië verbindt met het westen van Irak. Hierdoor ontstaat de bizarre situatie dat Hezbollah en pro-Iraanse milities in Irak worden gesteund door de Amerikaanse luchtmacht, en in Syrië door de Russische (3).

    De Russen zijn in de ogen van Washington en Brussel natuurlijk weer de boosdoeners. Zij zijn echter de enigen die op uitnodiging van de legaal gekozen Syrische regering in het land tegen ISIS en andere islamitische terreurgroepen opereren. Assad heeft dus geen enkele reden om te buigen voor de enorme druk van de Amerikanen en Arabieren.

    Gaan Saudi Arabië en Hillary de Derde Wereldoorlog tegen Rusland veroorzaken?

    In de memo maken de diplomaten dan ook gewag van het groeiende ongeduld van de Arabische bondgenoten met de regering Obama. Met name Saudi Arabië, Qatar en NAVO-lid Turkije dringen al jaren aan op een massale militaire aanval op Syrië. Gisteren berichtten we over de miljoenen dollars steun die Hillary Clinton uit onder andere Saudi Arabië en de Golfstaten ontvangt. Van Clinton wordt verwacht en gevreesd dat ze Obama’s agressieve oorlogsbeleid zal uitbouwen, en al snel een oorlog met Rusland zal veroorzaken, of dat nu in Syrië, Oekraïne, of beide landen gebeurt.

    Ter herinnering: diezelfde Clinton was er volgens de onderzoeksjournalist Seymour Hersh direct voor verantwoordelijk dat er Libisch gifgas aan de Syrische rebellen werd geleverd voor de false flag aanval in 2013 in Ghouta, waarbij zo’n 1000 burgers om het leven kwamen.

    Op Zero Hedge wordt dan ook geconstateerd dat ‘als de VS inderdaad toegeeft en begint met militaire aanvallen, oftewel een complete invasie en oorlog tegen Assad, het voor de zoveelste keer Saudi Arabië zal zijn dat het Amerikaanse buitenlandse beleid bepaald, en Amerika tot een open oorlog met Rusland aanzet. We kunnen enkel hopen dat het Amerikaanse volk wakker wordt en dit circus stopt voordat Saudi Arabiës favoriete kandidaat tot president wordt gekozen.’

    De conclusie kan nauwelijks anders zijn dan dat als Obama of zijn gedoodverfde opvolger Clinton ‘toegeeft’ aan de druk van de Saudi’s en Turken, de Derde Wereldoorlog binnen hooguit enkele jaren een feit zal zijn. Een oorlog, die het Westen volgens alle simulaties van onder andere het Pentagon kansloos zal verliezen, en vooral Europa volledig in de as zal leggen.

     

    Xander

    (1) Infowars
    (2) Zero Hedge
    (3) DEBKA
    (4) Konjunktion / YouTube



    *

    *

    De Muzelmannerij was, toen WO II over en uit was, een nietig privé-clubje die, om redenen die we best kunnen raden, plotsklaps de beste maatjes wilde zijn met de Victorie-kraaiers die voortaan de wereld zouden beheersen. In die zaken hoort natuurlijk altijd het ene voor het andere. Geven en nemen, heet dat. Zoals op de vogeltjesmarkt. Of bij de boer die zijn kalveren dikbil wil verkopen.

    En onze Europese Verlichte Grote Verstanden zagen, omdat zij konden mee profiteren (Het Marchall Plan) daar niet eens graten in. Neen, natuurlijk, op die manier hoopten zij die verdomde Christelijke Waarden uit onze Beschaving te kunnen weg-cultiveren. Om er, natuurlijk en zelfs in de eerste plaats, zelf beter van te worden. Of er zelfs in hun geboortedorpje een leuk standbeeldje voor te krijgen na hun dood.

    En onze Geestelijke Functionarissen? Die huilden mee met de wolven in het bos. Werd Paus Pius XII, Eugenio Pacelli, na de oorlog niet de Hitler-Paus genoemd? Kwam dit tot een proces vanwege Het Vaticaan? Maar de opzet slaagde. Door Hem te verguizen, hadden de Linkxen twee keer prijs: post factum, en dus eenmaal het gevaar geweken: Hitler bashen, en meteen de Kerk beschadigen. Wat al even ongevaarlijk was, wegens die tweede reserve wang om die voor nieuwe slagen aan te bieden.

    De Kerk zelf? Gewoon. Zij leed als nooit tevoren. Geen sprake van verweer of tegenspraak. Zelfs niet toen haar kerken leeg liepen, en velen ontwijd omgevormd werden tot timmermans atelier, tot concertzaal voor volksvermaak of tot Openbare Bibliotheek. Soms zelfs tot Vreet Tempels, zoals de Antwerpse Jane Doze. Waar de slogan in het hoogkoor, waar sedertdien de keuken op draait, luidt, dat vreten hun religie is.

    Zal ik U eens wat zeggen, Walter?

    De tijd van mijn kinderjaren zie ik ooit wel eens terugkomen. Waar in de kroegen gelald werd over de generaties die toen uitgeweken waren naar Amerika. Het ging als volgt, en wij, kwajongens, brulden (als Moeder het niet hoorde) het mee:

    Wie gaat er mee naar Amerika,

    daar moeten we nie werken.

    Eten en drinken op ons gemak,

    Slapen gelijk ne verken….

    En dat wier eindeloos herhaald, tot hun vrouwen hun zatlappen van straat kwamen plukten.

    Ondertussen is het wel zo geworden, dat er zelfs niet meer naar Amerika moet uitgeweken worden om te vreten, te zuipen en te slapen gelijk de varkens.

    Hoog tijd dat dat soort ‘weldoeners’ eindelijk zal uitgestorven geraken. Zodat onze jeugd, vrij en onbevangen, hun eigen weg kan gaan. Tonen de peilingen inderdaad niet aan, dat in alle West Europese Landen de Vrijheidspartijen, vooral gesteund door de Jeugd, terrein winnen?

    Ze gaan de weg die het Vlaams Belang al jaren, en sinds korte tijd zelfs met TVG-snelheid aflegt. Wij, ouderen met niet meer te verkrijgen kwaliteiten van vòòr de oorlog, kijken gespannen toe, hoopvol wensend dat wij het nog zouden kunnen beleven. En dat op alle torentransen, de Leeuwen dansen. En dat vooral tegen die tijd, de échte Amerikaanse burger zijn gezond verstand zal herwonnen hebben.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!