MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    19-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1094 - IK EN MIJN COMPUTER OF MIJN COMPUTER EN IK

    ***

    Woensdag 19 december

    Zon 8u41-16u38

    H. Urbaan

    .

    1094 - IK EN MIJN COMPUTER OF MIJN COMPUTER EN IK

     

    Evolutie-leer : komt er ooit ’n einde aan?

     

    ***

     

    Net zoals de etiquette voorschrijft dat een welopgevoede Heer voor elk vrouwspersoon, aantrekkelijk of niet, de deur open houdt, haar laat voorgaan (niet op een trap naar omhoog, slimmeke!), of zelf de gootkant neem in het straatbeeld, zo moeten er straks regels bepaald worden hoe we moeten handelen tegenover onze computers met menselijke capaciteiten…

    Met huisdieren, honden bijvoorbeeld, wijst dat zichzelf. In normale huishoudens zitten de baasjes in de zetels, en liggen de hondjes op de mat, en niet omgekeerd. Waar bevindt zich dan onze computer in de te verwachten digitale evolutieleer?  De baasjes houden de hondjes aan de lijn, en niet omgekeerd. Quid onze computer? ‘Wie laat wie nu uit?’ Allez, ik bedoel, de uitzonderingen niet te na gesproken, nemen de macho’s de gootkant, met de computer aan hun rechterkant, dichtst tegen de uitstalramen.

    Maar wie moeten we nu eerst begroeten op straat, de baas of de computer? De mindere wacht tot hij door de meerdere wordt aangesproken. Allez : wie geraakt daar nog aan uit?  Hoeden zijn uit de mode, dus die kunnen we niet even oplichten…. Een oplossing zou kunnen zijn, dat elk, man/computer, zijn ‘bytes’ duidelijk zichtbaar op het voorhoofd draagt. Dan weet meteen elk laptoppeke zijn plaats in de wereld, even zo goed als elke eigenaar. Oei Oei! Daar gaat ieders privacy, want er zal natuurlijk een oorzakelijk verband bestaan tussen I.Q. en het aantel bytes.

    Ziet U, het is allemaal niet zo simpel als het eruit ziet.

    Wat ik wel weet, is dat Lernaut & Hauspie ver voor hun tijd door het Groot Kapitaal de kerkdeur zijn uitgewerkt voor het einde van de Mis. Hun spraaktechnologie ingeplant in al onze computers, had, ons aller portemonnee ten goede, de wereld kunnen veroveren. En de FLV (Flanders Language Valley, the holyest spot on earth!) was dan in de koppekes van mijn kleinkinderen blijven hangen onder die wereldschokkende naam, in plaats van ‘Kijk, mannekes, daar op die plaats stond ooit de boerderij van de Familie Comyn, waar Grootva als peuter binst de oorlog, samen met heel het gebuurte, tabak mocht komen naaien. En daar, in die glooiing van de groene weide, in de schaduw van die ene kopwilg, zag hij ooit Grote  Zus, later Tante Nonneke geworden, de liefde afweren van haar Canadese Be(v)rijder...’

    JaJa, daar was eerst van ’14 tot ’18 The Ypres Salient gelegen, met later de haastig toegewerkte bommen-trechters in de weiden, nog later het hoofdkwartier van L & H, en na het faillissement, de hoofdzetel van Weefautomaten Picanol met een sliert van losstaande neven-bouwsels. De speech is intussen al lang gone with the wind….

    Computers zullen dus kunnen horen, ruiken, zien en voelen. Maar kinnekes maken? Dat is iets, verhoop ik, waarvoor speciale vergunningen zullen blijven bestaan. Tenzij ook dat eerstdaags duidelijk wordt. Dan zullen we computer-robotten zien opduiken in het straatbeeld, met een rokje, of met een pantalonneke.  Awel, als Cristine Van Broeckhoven daar werk van mocht maken…..

    ***

     

    Ter zake :

    IBM: computer kan binnen vijf jaar horen, ruiken en voelen

    18/12/12, 16u52  − Bron: AD.nl – DM. Be

    ***

    Terwijl de meeste media op dit moment terugblikken op het afgelopen jaar, maakt technologiebedrijf IBM jaarlijks een lijst van trends die de komende vijf jaar worden verwacht. De voorspelling? Computers kunnen binnen vijf jaar ruiken, horen en voelen. .

    Elk jaar komt IBM met een '5 in 5' rapport, waarin vijf ontwikkelingen worden genoemd die het bedrijf de komende vijf jaar verwacht. Dit jaar ligt de focus op de manier waarop computers in de nabije toekomst informatie zullen verwerken. Dat kunnen ze volgens IBM straks op een manier zoals mensen nu doen met hun zintuigen.

    Volgens Bernie Meyerson, vice-president van IBM, zou dit een totale verandering van de architectuur van de computer betekenen. Bij het programmeren moet alle informatie nu nog steeds, bit voor bit, worden ingevoerd door mensen. 'Maar stel je voor dat een computer straks naar een voorwerp zou kunnen kijken, en op die manier informatie tot zich zou kunnen nemen', zegt hij tegen de Washington Post.

    Het idee is dat mensen en computers eenzelfde soort taal spreken. En volgens Meyerson is dat niet zo bizar als het klinkt. Geur en smaak hebben bijvoorbeeld een chemisch uitgangspunt. Als computers bepaalde moleculen van elkaar zouden kunnen onderscheiden, kunnen ze mensen bijvoorbeeld waarschuwen voor gif of voor voedsel waar zich ziekteverwekkende stoffen in bevinden. En als er uitgebreide geluidsanalyse wordt toegepast, zouden ze het verschil kunnen horen tussen een baby die huilt van ongemak of kraait van plezier. Computers zouden ook het verschil tussen bijvoorbeeld wol en beton kunnen 'voelen' door signalen van vibratie en temperatuur met elkaar te vergelijken. .

     

     

    ***

    Diagonaal doorlezen : ik ben er nog altijd niet helemaal uit : zijn zo’n computers wel mogelijk in de politiek? Moeten wij dan überhaupt nog om de zoveel jaar politiekers gaan kiezen? Met de bytes (of het I.Q) op het voorhoofd, duidelijk zichtbaar voor iedereen, weet het kleinste kind toch dat alle huidige potentaten meteen gezakt zullen zijn? Verder dan hun schoenmaat zullen ze niet komen!

    Voor de lagere I.Q’s zou er vrijstelling van publicatie-plicht moeten komen, zodat deze mensen niet publiekelijk zichzelf te schande maken. Die verplichte I.Q-dracht op het voorhoofd van mens en computer zou vooral in de zakenwereld veel tijd uitsparen. En zoals U weet : (time = money)

    Ook voor de wapen-lobby verschijnen er enorme groeimogelijkheden. Alle zevenschot-modellen met menselijke bediening worden vernietigd, en vervangen door wapentuig die te bedienen valt van op de centrale voor-geprogrammeerde dispatch. Elk individu bepaalt zelf de graden van alarm die hij of zij wenst, en welk gevolg daaraan moet gegeven worden. Zendt een brein bvb Red  01 (misdrijf met levensgevaar) uit, wordt dit in een nano-seconde gecheckt, en bij bevestiging beveelt de dispatch een dodelijke straal af op het gevaar. Alles zal controleerbaar zijn, en kan ten allen tijde seconde na seconde herdraaid worden. In feite het logisch gevolg zoals we zien bij ‘Opsporing Verzocht’ met de thans voorhanden zijnde bewakings-camera’s.

    Denk eens welk enorm werk er zou bespaard worden aan de Rechtbanken, en becijfer bij Uzelf hoeveel onschuldige mensenlevens er zouden kunnen gered worden door deze ogenblikkelijke gecomputeriseerde misdaad-bestrijding.

    Als we de cumul verbieden tussen  de bytes van de man  met die van zijn computer-vriend, zal alle bedrog uitgesloten zijn. We spelen de man, niet de bal. Want religie zal een rode knop zijn die slechts eenmaal (bij de geboorte) zou moeten kunnen bediend worden, en die met het individu mee het graf ingaat.

    Als het ooit zover komt, dan hoop ik, dat er een tweede groene knop zal voorzien worden, die staat voor de taalkeuze van elk individu : naast de moedertaal van zijn keuze, daarnaast wereldwijd, het Esperanto. Met een beetje verbeelding kan er dan een simultaan-vertaling van de ene taal naar de andere geprogrammeerd worden, zodat wij zingend en keuvelend  de wereld kunnen rondreizen.

    Jongens, jongens, dat wordt hier een hemel op aarde!

    ***

    Pssst : Bij het verlaten van deze droom : de uitvinder ervan niet vergeten AUB.

    ***

     

    VnV  (Vrij en Vrolijk)

     

    Pssst : Mijn favoriete partijnaam voor het Vlaams Belang, voor geval dat er een naamsverandering komt, L & O maakt blijkbaar geen kans. Law and Order : het zijn nochtans de fundamenten van deze partij. Misschien maakt de tweede opgave een betere kans?  Minder grimmig, maar grappiger, zegt onze Voorzitter. Vrij en Vrolijk is dus een goede slogan, en de knipoog naar het verleden moet men er maar bijnemen.

    ***

    19-12-2012, 15:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1093 - EEN WEERSPIEGELING VAN DE SAMENLEVING ZEGT U?

    Dinsdag 18 december 2012

    Donkere maand

    Zon 8u41-16u38

    H Winibald

    .

    1093 - EEN WEERSPIEGELING VAN DE SAMENLEVING ZEGT U?

     

    Met een hart

     

    Lijk “n koekebroodje..

    ***

    Mijne Dierbaren,

    Mijn excuses voor deze dagenlange afwezigheid. Hang hier figuurlijk en letterlijk aan het zijden draadje van een straalverbinding. Door ‘hemelse atmosferische perturbaties’ was er enkele dagen geen straal en dus ook geen verbinding., Half Italië is van half december tot half januari half in slaap…. ‘Magniani’, dat is Espagnol, en ‘domani’ is Italiaans, maar betekent wel hetzelfde. D.w.z. ‘Nu niet’. Om U een gedacht te geven : het voelt echt apocalyptisch aan en al helemaal in overeenstemming met het aangekondigde einde v/d wereld op 21 december.

    Zal het nooit meer doen, Meneer de Jugepee, en zend Jef Vermassen nu maar naar huis, want die kan ik niet betalen met mijn klein pensioentje.

    André B.

    ***

    Rommelig, nietwaar, deze ‘samenleving’! Demente oudjes die opfleuren bij de Rozen van Margrietje uit hun jeugd, moeten nu in koor gaan optreden in Het Sportpaleis met teksten waarin ze zingen over  ‘Follow Me’ die ze niet begrijpen en zelfs niet eens kunnen uitspreken. Maar met de aftakeling waarmee ze ons opfleuren, zijn ze een weespiegeling van de maatschappij. Niet zo spectaculair maar veel intenser zou zijn, in elke seniorerie, na de siësta een zangnamiddag met oude schl0lgers en oude door iedereen gekende volksliedjes. Met, als kers op de taart, het gezelschap van de kleinkinderen.

    ‘De boekskens’ schrijven het ons voor : het script van ‘Thuis’ en van ‘Familie’ is levensecht en waterproof uit het leven gegrepen. Wat onze jeugd daar ingelepeld krijgt is de weerspiegeling van de samenleving. Een normaal gezin, 1 vader, 1 moeder, kinderen is ‘ouderwets’ want rondom ons moeten er normale homo’s zijn, normale lesbiennes en normale tussensoorten, moeten 1 man en 1 vrouw zo dikwijls van beroep, van partner en van overtuiging wisselen als van onderbroek. Liefst mèt gebruiksaanwijzing. Het leven is één (bier)feest, werken doen we in ons tussentaaltje met ronkende rrrrr’s in de overblijvende tijd, maar we leven en wonen royaal. Als we niet werke, dan slape we, of schuile we (notabene einde december) voor winterse buie. Tja, wat had U gewild? Dat het lente-buien zouden zijn? Dat kan natte rege zijn, of waaiende waaiende wind. Nooit niet-waaiende wind!

    Een dorp met maar een of twee nationaliteiten is een rariteit, en een stad moet minstens bijna 200 nationaliteiten kennen om ‘van iedereen’ te kunnen zijn. ‘Iedereen inbegrepen’, en als we dood zijn groeit er gras op onze buik….

     

    ***

     

    Ter zake :  Gelukkig is er nog een echte wereld, al wordt die ons zoveel mogelijk verborgen gehouden. De naam Poitiers in Zuid Frankrijk doet altijd een belletje rinkelen. Niet zozeer wegens de militaire overwinning op de legers der Barbaren in 732, maar eerder wegens de redding van onze Christelijke Beschaving.  Maar al die vele honderden jaren, is de aanvalsdrift blijven beuken op de poorten van onze veiligheid. Lukt het niet met geweld, dan wordt er list ingezet.

    En onze Leiders leiden ons niet met helder doorzicht, ze leiden ons in  het verderf, in de overtuiging er zelf beter van te worden. Het kind heeft zelfs een naam : politiek correct volgen en vooral geen eigen mening hebben. Dan komt een bericht als hieronder over als een straaltje lentezon in een donkere uitzichtloze winter.

    We zijn fier volledig achter deze gedachte te staan van de

    Génération Identitaire, die eind oktober de moskee van Poitiers bezette met 60 jongeren en vorige maand te gast was op de Uylenspiegelfeesten van het KVHV, hield afgelopen zaterdag 8 december (Maria Onbevlekte Ontvangenis) met honderden jonge nationalisten een fakkeltocht ter ere van Onze-Lieve-Vrouw van Lyon, beschermheilige van de stad. Prachtig!

    Weggeplukt bij FB

    Robin Vandenberghe Zie http://www.bloggen.be/roeland/

    ***

     

    Heb ik iets tegen moskeeën? Om de dooie dood niet zo lang ik leef : elk vogeltje zingt en bouwt zoals het gebekt is en pootjes heeft. Maar laten we elkaar goed begrijpen : elk ion z’n eigen achtertuint. Ik niet bij mijn buur, en mijn vuur niet bij mij. Want na hun moskeeën, willen ze ook hun wetten.  Ook voor ons. Sharia 4 All. Willen andere volkeren hun eigen eredienst hebben : waar kunnen ze beter zijn dan in eigen rangen?

    ***

    Diagonaal doorlezen :  Marine Le Pen dreigt gerechterlijk vervolgd te worden, omdat ze (bijna) twee bezettings-mogendheden met elkaar heeft vergeleken. Tja, vriendelijk was dat niet, maar die bezettingen, die waren/zijn dat toch ook niet?

    Het is ook niet fair de Duitse Nationaal Socialistische Arbeiter Partei uit dat ene land, te vergelijken met een veelvoud van vreemde mogendheden, die in hoofdzaak maar één gelijkenis hebben, dat is de Arabische taal. Over eenheid van overtuiging of religie  mogen we zelfs niet spreken, want in hun eigen landen moorden ze elkaar uit lijk wilde volksstammen in het regenwoud….

    Die Duitsers waren beulen, maar ze waren tenminste even beschaafd, of zelfs beschaafder dan wij, want het was een volk met een hoogstaande cultuur. Spijtig dat het zo’n bloeddorstige leiders had.

    ***

                 VnV  (Vrij en Vrolijk)

     

     Pssst : Mijn favoriete partijnaam voor het Vlaams Belang, voor geval dat er een naamsverandering komt, L & O maakt blijkbaar geen kans. Law and Order : het zijn nochtans de fundamenten van deze partij. Misschien maakt de tweede opgave een betere kans?  Minder grimmig, maar grappiger, zegt onze Voorzitter. Vrij en Vrolijk is dus een goede slogan, en de knipoog naar het verlelden moet men er maar bijnemen.

    ***

     

     







    18-12-2012, 15:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1091 - ALLAHS VIERDE VREDESTOCHT

    .

    .

    1091 - ALLAHS VIERDE VREDESTOCHT

     

     

     

     

     

    Of het goed is dat ons ‘vijandbeeld’ af en toe ge-updated wordt? Tja, in alle eerlijkheid : als het onze alertheid op peil houdt is dat alleen maar positief. Wie dat anders ziet, heeft volgens mij geen zuivere bedoelingen.

     

     

    ***

     

    Ter zake : '

    Binnen 6 maanden nieuw 9/11'

     

    'Hoge Iraanse Quds-officieren bereiden aanslagen op elektriciteit, communicatie, water en openbaar vervoer voor' - Strijd der beschavingen zal steeds heviger worden Al jaren wordt geschreven dat een nieuw 9/11 slechts een kwestie van tijd is. Volgens bronnen binnen de Amerikaanse inlichtingendiensten zullen er binnen 6 maanden een nieuwe serie mega aanslagen in de VS worden gepleegd. Het land waar de vermoedelijke daders vandaan komen zal geen verrassing zijn: Iran. 'False flag!' zal een groot deel van het 'complot'internet onmiddellijk roepen. En inderdaad, de ervaring leert dat de kans dat het opnieuw om in scène gezette aanslagen gaat aanzienlijk is. We moeten echter niet -zoals in de alternatieve nieuwswereld vaak wordt gedaan- de denkfout maken alsof enkel de VS de kwade genius is en de vijanden van Amerika en het Westen van de prins geen kwaad weten.

    Zo'n 10 hoge officieren van de Iraanse Quds strijdkrachten, die speciaal getraind zijn op het uitvoeren van terreuroperaties in het buitenland, zouden aan het hoofd staan van in totaal 50 terroristen die 1 tot 5 jaar in de VS zijn en aanslagen voorbereiden op het Amerikaanse elektriciteit- en communicatienet, de watervoorziening, het openbaar vervoer en gebouwen van het ministerie van Defensie en het leger. Het plan voor de aanslagen zou al 9 jaar oud zijn en werd geautoriseerd door Ayatollah Khamenei zelf.

    'Geen plek in Amerika zal veilig zijn'

    Volgens een bron dicht bij Khamenei zullen de aanslagen, waar ook al-Qaeda een rol in zal spelen, een grotere impact hebben dan 9/11. Het regime in Teheran zou definitief het licht op groen zetten als Amerika blijft weigeren het Iraanse nucleaire programma te accepteren en de sancties tegen het land, die een grote impact hebben op de economie en de samenleving, niet wil opheffen of verlichten.

    Revolutionaire Garde generaal Massoud Jazayeri, onderbevelhebber van de Iraanse strijdkrachten, verklaarde onlangs dat Iran na een Amerikaanse en/of Israëlische aanval op het nucleaire programma 'verwoestend zal reageren. In dat geval zullen wij niet alleen binnen de grenzen van het Midden Oosten en de Perzische Golf handelen. Geen plek in Amerika zal dan veilig zijn voor onze aanvallen.'

    Val Assad 'rode lijn' voor Iran

    Diverse politieke, militaire en geestelijke officials hebben via de door de staat gecontroleerde Iraanse media herhaaldelijk verklaard dat de val van de Syrische president Assad, Irans grootste bondgenoot, een rode lijn zal zijn. Om dit te voorkomen zouden er 'niet-conventionele' wapens naar Syrië zijn gestuurd die in het geval van nood zullen worden ingezet. De Syrische regering beschuldigt juist de islamistische rebellen van het willen gebruiken van chemische wapens die werden buitgemaaktk tijdens de verovering van een veroverde chloorfabriek bij Aleppo (2).

    'Iraanse raketten kunnen in 2013 VS raken'

    Mashregh, een media orgaan van de Revolutionaire Garde, beweerde eerder dit jaar dat het massavernietigingswapens aan de islamitische terreurbeweging Hezbollah heeft gegeven die in het geval van oorlog met Israël op de Joodse staat zullen worden afgevuurd. In een recent bericht werd beweerd dat Iran 170 raketten met biologische koppen op de regio Tel Aviv, waar ruim 2/3 van de Israëlische bevolking woont, heeft gericht.

    Volgens de Iraanse bron zouden berichten dat Iran nog jaren verwijderd is van een kernbom een hoax zijn. Het land zal al in 2013 de eerste intercontinentale raketten die de VS kunnen bereiken operationeel maken. Ook zou er reeds begonnen zijn met het verrijken van uranium tot 90%, nodig voor de productie van een kernbom, en zou Teheran de hulp van Noord Korea krijgen bij het ontwikkelen van op plutonium gebaseerde atoombommen. (1)

    Informatieoorlog en false flags

    Het is duidelijk dat er een wereldwijde informatieoorlog woedt waar geen land ter wereld aan kan ontsnappen en waar alle partijen aan deelnemen. Omdat er in het verleden vaker berucht geworden false-flag aanslagen werden uitgevoerd (Reichstaggebouw door de Nazi's, Golf van Tonkin / Vietnam door de VS, 9/11) wordt er in alternatieve nieuwskringen al jaren een nieuw 9/11 voorspeld dat 'natuurlijk' weer door de VS zelf zou worden opgezet.

    De valse voorwendselen waaronder president Obama de korte oorlog tegen Libië begon en nu met behulp van vergelijkbare misleidende leugens hetzelfde wil doen met Syrië zijn extra argumenten om extreem voorzichtig en achterdochtig te zijn over wie er werkelijk achter een eventueel nieuw 9/11 zal zitten.

    Westen heeft échte vijanden

    De door sommigen getrokken automatische conclusie dat het op voorhand opnieuw enkel een 'inside-job' zal zijn getuigt echter van kortzichtigheid en onkunde ten aanzien van de doelstellingen van de vijanden van Amerika en het Westen. De in het Westen zo goed als genegeerde Arabische media, islamitische preken en officiële doelstellingen van groepen zoals de in snel tempo steeds machtiger wordende Moslim Broederschap laten er dagelijks geen misverstand over bestaan dat het grote gezamenlijke islamitische einddoel de vernietiging van de Joodse staat Israël en daarna van Amerika en het Westen is, zodat de hele wereld onderworpen kan worden aan de islam en het Kalifaat kan worden opgericht.

    Islamitisch imperialisme

    De geschiedenis wijst uit dat deze haat niet pas is ontstaan sinds de invasies van Irak en Afghanistan, de oprichting van Israël of nog verder terug het Westerse kolonialisme, zoals het 'politiek correcte' establishment zo graag beweert. Integendeel, het islamitische imperialisme dateert van de vroegste begintijd van Mohammeds religie van 'vrede'. Al drie keer probeerden Arabische moslimlegers Europa te veroveren; de eerste keer werden ze pas tegengehouden in Zuid Frankrijk (732), de tweede keer in Zuid Italië (1480) en de derde keer in Oostenrijk (1683). Bovendien maakte geen enkel ander ideologisch systeem zóveel slachtoffers: tot nu toe werden tijdens de circa 1400 jaar dat de islam bestaat zeker 270 miljoen mensen vermoord in naam van Allah (3).

    Geen zwart/wit

    De wereld zit niet zo zwart/wit in elkaar zoals velen denken. Het is niet 'wij goed en zij slecht', maar ook niet andersom. Ook de Russen (Afghanistan, Tsjetsjenië, Georgië), de Turken (Armenen, Koerden) en de Palestijnen (teveel voorbeelden om op te noemen) weten bijvoorbeeld hoe effectief een false-flag aanslag of operatie kan zijn om het eigen volk achter een nieuwe oorlog te krijgen. En hoe vaak hebben de Joden -en sinds 1948 ook hun eigen staat Israël- tot op het krankzinnige af al niet de schuld gekregen van zo'n beetje alles wat er misgaat in de wereld? Zelfs 9/11 werd door sommige groepen weer automatisch met valse feiten aan dit zonder twijfel meest vervolgde volk ter wereld toegeschreven.

    Wereldvrede een illusie

    Op de grens van 2012 en 2013 zijn er wereldwijd verschillende, veelal haaks op elkaar staande ideologieën in hevige strijd met elkaar verwikkeld. Hoeveel mis er ook is met het Westerse kapitalisme - het heeft de bevolking in het nog enigszins vrije deel van de wereld wel met afstand de meeste welvaart en grootste veiligheid gebracht. Het communisme leed daarentegen een forse nederlaag en de islam verspreidT zich enkel door intimidatie, misleiding, onderdrukking, racisme, discriminatie, terreur en massaal bloedvergieten, zowel van 'ongelovigen' als van de eigen geloofsbroeders.

    We kunnen met zijn allen natuurlijk hopen en bidden dat we als redelijke mensen bij elkaar gaan zitten en eindelijk vrede sluiten, maar de realiteit leert - en voor de christenen onder ons ook de eindtijd profetieën in de Bijbel - dat alle pogingen om wereldwijde vrede af te dwingen juist zullen uitmonden in wrede dictaturen en een ongekend verlies aan mensenlevens zullen veroorzaken.

    Derde wereldbrand

    Iedere partij in deze 'strijd der beschavingen' heeft zo zijn eigen 'vuile' tactieken om zijn invloed te behouden of te vergroten. Nieuwe aanslagen -of deze nu false flag, 'echt' of net zoals 9/11 beide zullen zijn- zijn dan ook slechts een kwestie van tijd. Alle goede wensen voor de toekomst ten spijt kan daarom maar één harde conclusie worden getrokken: uiteindelijk dreigen alle conflicten uit te monden in een derde wereldbrand waarin de grote machtsblokken elkaar zowel via proxy's als rechtstreeks op leven en dood zullen bevechten.

    Wanneer begint de finale?

    Nu extremistische, apocalyptische landen zoals Iran de beschikking dreigen te krijgen over kernwapens lijkt het niet lang meer zullen te duren voordat deze grote, door talloze profeten voorzegde finale zal beginnen. Of dat nu nog enkele decennia duurt of nog slechts enkele jaren -of zelfs maanden- valt echter (nog) niet te zeggen. Het is voor u, mij, onze kinderen en geliefden te hopen dat die periode, die door Jezus Christus de ergste ooit werd genoemd (Mat.24:21; Marc.13:19, Opb.7:14), inderdaad slechts korte tijd zal duren:

    'En indien die dagen niet ingekort werden, zou geen vlees behouden worden; doch ter wille van de uitverkorenen zullen die dagen worden ingekort.' (Mat.24:22)

    Xander

    ***

    Diagonaal doorlezen : kunt U zich voorstellen, dat wij in het Westen van dit alles onbekend zouden zijn? Dat wij als onwetende Middeleeuwers al dat vreemd volk als een zwem sprinkhanen rond ons zouden zien arriveren? Dat zij onze straten en pleinen zouden in beslag nemen om daar hun god te aanbidden en ons op die manier in ons gezicht komen uitlachen? Dat zij zonder speciaal op te vallen zomaar onze welstand zouden kaalvreten? In deze moderne tijden kan ons dat niet verborgen gehouden worden. Maar zich dat allemaal bewust te weten wordt dan weer als extreem rechts, racistisch en xenofoob omschreven door de waterdragers van het systeem.….

    Anders gezegd : we worden door dergelijke berichten, met kennis van zaken, naar de slachtbank geleid… Hier en daar ’n onschuldig weer-satelietje met mogelijks een atoomkoppeke in de ruimte laten rondslingeren, daar ’n kwakkelende Arabische Lente supporteren, een lading anti-semitisme voelbaar in de lucht verspreiden : waar zouden we staan zonder ’t Internet!

    ***

    Enne, moest het Vlaams Belang aanstaande zondag zich verpoppen tot de partij van Law & Order : met zijn roep om een ‘Gesloten Centrum’ = gevangenis voor criminele sans papiers (37 plaatsen voor > 8.000 kandidaten) krijgt hij van mij het ere lidmaatschap aangeboden van L & O. In de hemel is er immers meer vreugde om de terugkeer van één verloren schaap dan… U weet wel. Daar moet U zelfs geen STROP voor zijn….

    37 plaatsen voor 8.000 kandidaten, het is niet veel. Maar alle begin is moeilijk. Als het reisagentschap ‘Repatriëring’ vlot zou werken, en op voorwaarde dat de rest zich niet meer laat pakken, zou iedereen binnen de 10 jaar de pijp kunnen uit zijn…

    Toch curieus, dat zelfs een stamboek-socialist lijk de sympathieke Daniël weeral eens een standpunt van het Vlaams Belang moet overnemen…..

     




    L & O

    (Law and Order)

     

    ***

     

     





    13-12-2012, 16:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1089 - IS ‘M DAAR OF IS ‘T DAAR NIE?

    .

    .

    1089 - IS ‘M DAAR OF IS ‘T DAAR NIE?

     

    Van Istendaer

     

    Samen met Benno Barnard, in mond-op-mond beademing van Knack…

    ’t Is maar dat U het weet, zodat U met de feestdagen in het vooruitzicht, tijdig de vinger op de knip kunt houden. De socialisten in ‘Deutschland über Alles’ schreven ‘Kauf nicht bei Juden’, wij zeggen, ‘koop niet bij Joden² van de Roeselaarse Nieuwmarkt’

    Mr Rik De Nolf doet een efforke om de slagzij van de Belgica te pogen te verhelpen. De geschiedenis van ’t Belziekske gaat dus door de passé-vite van zijn reserve-koks. ’t Is straffe winterkost en zal dus nog veel opslaan.

    Kijk, beide heren zijn niet onverdienstelijk voor de Vlaamse zaak, maar ze houden voor de procreatie? Geen denken aan. Wegens de voorkeurstemmen die ze eventueel  kunnen opbrengen, moet men ze ook niet blijven voederen : kijk eens naar die paar honderd voorkeurstemmen die dat ander TV-genie, sportieve Carl Huybrechts in de Koekestad gekregen heeft!

    Enfin, in Knack ‘onlein’ onderstaande flyer. Veel leesgenot.

     

    ***

     

    Ter zake :

    'Ja, De Wever wil de Walen erbij'

    woensdag 12 december 2012 om 04u28

    Geert van Istendael en Benno Barnard schreven samen een boek over België en zijn geschiedenis. In Knack laten ze deze week ook hun licht schijnen over de toekomst van het land.

    U kent ongetwijfeld de Vlaams-nationale stelling dat België in wezen altijd gebleven is wat het bij zijn geboorte was: een monocultureel product van de francité, voor de francité? Zodat België, in deze visie, niet zal kúnnen blijven bestaan, aangezien Vlaanderen daar echt geen zin meer in heeft?

    Van Istendael: België een product van de francité – dat is maar één aspect van het verhaal. Het andere aspect is dat België een product is van het katholieke klerikalisme, tegen de protestantse Hollander Willem I. Maar overigens is het op dit ogenblik toch geen van beide meer? En niets hoeft toch de vorming van nog weer een ánder België in de weg te staan?

    Barnard: Dat is dé vraag natuurlijk. Dat zal moeten blijken. Het is niet geheel onwaar wat de flaminganten die u net souffleerden zeggen, maar – ik heb menig Vlaamsgezind vriend, in diverse gradaties van Vlaamsgezindheid, van het Vlaamse republiekje tot vereniging met Nederland zonder Walen tot Groot-Nederland. Bart De Wever, à propos, behoort tot die laatste strekking, die van de Zeventien Provinciën.

    Van Istendael: Hè? Wil De Wever de Walen erbij?

    Barnard: Ja, de Wever wil de Walen erbij. Maar dan in Groot-Nederlands verband en op basis van vrijwillige toetreding of iets dergelijks.

    Als we uw boek Het Belgisch labyrint goed gelezen hebben, is dat toch ook uw ideaal?

    Van Istendael: Nu ja, kijk, ik vind 1830 een tragische vergissing. Dat had een voetnoot moeten zijn in de geschiedenisboekjes. Maar dat is het dus niet, en ik kan 182 jaar geschiedenis niet terugdraaien. Dit is het land, en we zullen het ermee moeten doen. En als men het wil oplossen als een klontje suiker, in de Europese kop koffie neem ik aan, dan kan men dat maar beter voorzichtig doen, dat we niet onder de koffiespetters komen te zitten.

    Oké, de Tsjechen en de Slovaken hebben het gedaan – misschien kunnen we het doen. Misschien kunnen we dat, ja. Maar ik zou het jammer vinden, want wat mij fascineert aan dit land is dat je altijd rekening moet houden met de ergerlijke andere.

    België is natuurlijk een onwaarschijnlijke constructie. En stel dat het blijft bestaan: dan krijgen we nog méér staatshervormingen, het zal blijven bricoleren en loodgieten om troep uit het verleden toch weer aan de noden van het heden aan te passen. Ik vind dat nog niet zo’n slechte eigenschap van België. Ik vind dat erg humaan.

    Een van de kwalen van deze tijd is dat men de illusie koestert dat men de rotzooi ooit definitief zou kunnen oplossen – een Endlösung, ik weet dat het een zeer beladen woord is. Vergeet het, dat kán niet, dat is een heilloos en totalitair streven. (HJA)

    Het volledige interview met Geert van Istendael en Benno Barnard vindt u deze week in Knack.

    ***

    Peegie van de Roeselaarse Nieuwmarkt

    Diagonaal doorlezen :  bij de jonge Peegie van de Roeselaarse Nieuwmarkt  (Jef Denys) kwam de ene luizetrek na de andere, maar ’t was tenminste leutig en ’t was uit den duim gezogen. Bij Pee den Ouden , zijn vader, was dat erger. Bij Knack is dat errger dan erg, want ’t is gedaan bij klaarlichten dag, met voorbedachten rade en met het oogmerk te schaden.

    Net als DeWever zijn ze de Vlaamse Beweging, ja zelfs de Vlaamse Gedachte, liever kwijt dan rijk.

    ’t Is maar dat ge ‘t weet!

    ***

     

    L & O

    (Law and Order)

     

    ***

     

     





    12-12-2012, 18:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1088 - NU WEER OVER NAAR ITALIE NAAR DE ECHTE STRIJD DER TITATANEN

    .

    .

    1088 - NU WEER OVER NAAR ITALIE NAAR DE ECHTE STRIJD DER TITATANEN

     

     

     

     

    Tot spijt en nijd der Progressieve Wereldkerk van zakkenvullers, krijgen we hier in het warme Zuiden, een hete strijd van een Cavaliere die op z’n eentje rijker is dan de Iraliaase Staatskas. Ge moet dus niet vragen dat z’hem gaarne zien komen!  Een kwinkslag tussen  zuurpruimen, dat smaakt toch naar nix!

    Wat meer is : het is niet eens een wit konijn zoals in de Stad aan de Stroom, dat bij nader toezien een bruin kernijntje blijkt te zijn uit een broodjeszaak. Hier gaat het om een oud konijn, dat in  vele jaloerse geschriften met lelijke woorden, als een konijnen-vader wordt omschreven.

    De man geniet, moest U dat nog niet geraden hebben, mijn sympathie. Rijker kan hij niet meer worden, beroemder ook niet, hij heeft er de jaren voor om te gaan leven als Cresus Jr, en toch betreedt hij, als een jonge gladiator, nogmaals de arena waar er gestreden wordt op leven en dood.

    Zijn tegenstrevers zullen hem bekampen zelfs over de dood heen, want in de jaren dat hij de macht veroverde en die dan ook consequent uitoefende, heeft hij de crypto-communisrten van zijn lang genadeloos in de vernieling gereden. De EU-bonobo’s kunnen zijn bloed wel drinken.

    ***

     

    Ter zake : Kandidatuur Berlusconi lijkt kansloos

    UPDATE De Italiaanse politieke partij Lega Nord weigert opnieuw een coalitie te vormen als Silvio Berlusconi de kandidaatpremier wordt van zijn centrumrechtse partij PDL. Dat staat te lezen in de krant la Repubblica. Daarmee lijkt de kandidatuur van Berlusconi volstrekt kansloos.

    Berlusconi heeft zonder de Lega nooit een meerderheid gehad en nooit zonder de Lega geregeerd. Zijn PDL staat in een recente peiling op 13,8 procent, de laagste score ooit. Grootste partij is de PD van oud-communisten en progressieve katholieken met rond de 30 procent. De vervroegde parlementsverkiezingen in Italië worden naar verwachting in februari gehouden.

    Communisten

    De 76-jarige Berlusconi had zaterdag bekendgemaakt dat hij opnieuw regeringsleider wil worden. Volgens la Repubblica brak daarop een opstand uit binnen de Lega. De separatistische Noord-Italianen zijn bang "een lawine aan stemmen te verliezen", als zij in zee gaan met de mediamagnaat. Ook binnen zijn eigen partij reageerden velen negatief, evenals buitenlandse media en buitenlandse politici.

    De Lega-top deelde Berlusconi de weigering mee tijdens een ontmoeting gisterenavond laat in Palazzo Grazioli, de privéwoning van de zakenman in hartje Rome. Berlusconi had gehoopt dat de Lega hem opnieuw zou helpen te voorkomen dat "de communisten" aan de macht komen.

    Schandalen

    De door seks- en fraudeschandalen geplaagde Berlusconi moest in november 2011 opstappen als premier. Hij had het vertrouwen van de financiële markten verloren, zodat het voor Italië vrijwel onmogelijk werd de enorme staatsschuld voor een aanvaardbare rente te herfinancieren. President Giorgio Napolitano schoof daarop de hoogleraar economie Mario Monti naar voren als premier van een zakenkabinet met brede steun in het parlement. Vorige week trok de PDL haar steun aan Monti in.

    Berlusconi was eerder goed voor verrassingen. Hij kwam in 1994 voor het eerst aan de macht met zijn partij Forza Italia (Hup Italië), die hij binnen luttele maanden vanuit het niets groot had gemaakt. Dat kon mede omdat hij de meestbekeken commerciële tv-zenders van Italië bezit.

    ***

     

    L & O

    (Law and Order)

     

    ***

     

     





    12-12-2012, 18:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1087 - BLOCKERS EN SOLIDE REKENKUNDE

    ***

    Woensdag 12 december

    Zon 8u36-16u37

    Z Koenraad

    .

    1087 - BLOCKERS EN SOLIDE REKENKUNDE

     

    Al op de speciale datum van vandaag gelet? Twaalf Twaalf Twaalf  : 12/12/12. Meer  nog, deze middag (12 u), is die half om half!  Het wordt dan 12/12/12 Twaalf en half

    Om er in een dichterlijke bui, een versje aan te wijden!

    ***

    Dr. Maggie Deblock

     

    Had best tot de partij der Blokkers kunnen behoren

    ***

     

    Daniel, heeft gesproken. Lees hieronder. Heel de wereld zou moeten luisteren, maar doet dat niet. Ook het applaus blijft uit. Och, Gent is ook niet meer die trotse stede die  koningen  deed beven…..

    U hebt het al geraden :Gent, Termont Daniel en de Sossen, dat  zijn vier synoniemen van elkaar. Geen wonder dus dat de meesten een beetje gegêneerd de andere kant opkijken.

    Ja, er is een probleem in Gent, ‘Eigen schuld, dikke bult’ maar naar Sossen-gewoonte, begint men vlug-vlug over iets anders, om op Maggie DeBlock te kunnen schieten. Niet moeilijk, men kan er onmogelijk naast schieten!

    ***

    Maar leest U eerst gerust wat De Morgen daarover weet. Eerst zij, en dan weer aan mij.

    By the way : wat zou U ervan denken moest ik Mevrouw DeBlock het ere-lidmaatschap aanbieden van (zie embleem onderaan) de L & O partij?  Het moet geen lachertje zijn voor haar om in de Vlinder Regering van Di Jeanetto op Law and Order te moeten passen!

     

    ***

     

    Ter zake :

    "Maggie De Block viseert liever gezinnen dan gangsters"

    Tim F. Van der Mensbrugghe − 12/12/12, 06u21

    ***

    "Kinderen zonder papieren worden van de schoolbanken geplukt en op het vliegtuig gezet, maar illegale gangsters blijven vrij rondlopen." Dat verwijt Gents burgemeester Daniël Termont staatssecretaris voor Asiel en Migratie Maggie De Block.

    Het zijn altijd dezelfden achter de inbraakgolf die zo veel ellende veroorzaakt bij zeer veel mensen. Dat men daar niets aan doet, is onbegrijpelijk. Zo is het dweilen met de kraan open voor de politie

    Daniël Termont Criminelen zonder papieren zijn kwaaie klanten. Doordat ze geen vaste verblijfplaats hebben, zijn ze moeilijk op te sporen. "Men slaagt er niet in om illegale misdadigers van straat te houden", stelt Daniël Termont (sp.a). "Die mensen liegen over hun nationaliteit, waardoor ze niet uitgeleverd kunnen worden. In negen van de tien gevallen laat de Dienst Vreemdelingenzaken ze weer lopen, zelfs als ze zware misdaden hebben gepleegd. Ik begrijp niet dat de staatssecretaris die verantwoordelijk is voor de Dienst Vreemdelingenzaken daar niets aan doet."

    Daarmee richt Termont zich rechtstreeks tot Maggie De Block (Open Vld). "Kinderen zonder papieren worden van de schoolbanken geplukt en op het vliegtuig gezet, maar gangsters blijven vrij rondlopen. Dat aanvaard ik niet. Zoiets maakt mij kwaad."

    Net als Patrick Janssens, aftredend burgemeester van Antwerpen, pleit Termont ervoor om illegale misdadigers vast te houden in een aparte instelling. "Illegale inbrekers zou men onmiddellijk moeten opsluiten in afwachting van hun uitwijzing. Als je ze laat lopen, plegen ze dezelfde dag nog een nieuwe inbraak. Het zijn altijd dezelfden achter de inbraakgolf die zo veel ellende veroorzaakt bij zeer veel mensen. Dat men daar niets aan doet, is onbegrijpelijk. Zo is het dweilen met de kraan open voor de politie", merkt Termont op. "Als ik staatssecretaris was, zou ik me focussen op de criminelen en niet op de zwakkeren. Maar gezinnen zijn nu eenmaal veel gemakkelijker om op te pakken en uit te wijzen."

    De uitval van Termont komt er naar aanleiding van de opmerkelijke acties van het STROP-team, dat bestaat uit agenten die na hun reguliere diensturen de Gentse probleemwijken opkuisen. In een jaar tijd werden bij STROP-acties 979 mensen opgepakt. Het team nam ook 240 wapens en ruim 5 kilo drugs in beslag.

    "De laatste twee jaar werden nogal wat feiten gepleegd door een kleine groep illegale veelplegers. Die mensen hebben vaak geen vast verblijf, waardoor ze moeilijk op te sporen zijn. Daarom zijn we actief gaan kijken wie er allemaal op straat loopt", legt Manuel Mugica-Gonzalez, woordvoerder van de Gentse politie, uit.

     

    "Daders weten nooit wanneer we opdagen, zodat het lijkt alsof we er altijd zijn. Onze hoofdbedoeling is de daders met een onveiligheidsgevoel opzadelen, zodat ze in Gent voortdurend bang zijn om gepakt te worden", stelt commissaris Rico Descendre, die de STROP-acties coördineert. "Zoals in elke grootstad is er ook in Gent een vaste groep illegale veelplegers. Soms duurt het maanden voor we via de Dienst Vreemdelingenzaken kunnen achterhalen vanwaar die mensen zijn."

    Staatssecretaris De Block wenste niet te reageren op de uithaal van Termont

     

    ***

    Diagonaal doorlezen : kinderen zonder papieren?! Die zijn ook zonder asiel-misbruik hier gekomen?  Meegekomen met de Klokken van Rome? Naar mijn bescheiden mening is dit -, naast asiel-misbruik, ook kinder-misbruik.

    We kunnen die ouders wel begrijpen, die voor hun kinderen het beste wensen, in ieder geval dat beter worden dan zijzelf. Maar moeten wij dan blijven dergelijke verkeerde signalen uit te zenden? Ik zou eerder denken, dat het hele verhaal opgezet spel is, en dat mensenhandelaars hier grof geld aan verdienen.

    ***

    Elders las ik, in een ander verband, goede cijfers voor ons maggie : 2.500 minder leefloners,  sedert haar aantreden. Een beetje een contrarie verhaal  t.o.v. den Daniël.

    Daar genoteerd : 105.000 leefloners, al-dan-niet illegaal,  die een zogezegd bestaansminimum optrekken van € 755,- per maand komt neer op een kleine  € 80.000.000 per maand. Naar Europese normen zou dat € 1.000 per maand moeten zijn, bedrag waarvoor ons land eerstdaags hoopt veroordeeld te worden?

    Jaarlijks vloeit dus ongeveer 1 miljard naar liefdadigheid, voor naar hier gelokte nutteloze vreemdelingen, daar waar een veelvoud van het eigen volk die dat moet ophoesten, in de kou blijft staan. JaJa, meer solidariteit dan tot op het bloot vel, dat is pas ware sociaal democratie. Ik heb daar een ander woord voor, maar als ik dat durf nog maar durf denken, ben ik een vuile ranzige extreem-rechtse racist.

    Het voelt aan, alsof we ons appeltje voor de dorst (pensioen) waarr wij heel ons leven voor gewerkt hebben, onder doodsbedreiging  worden afgenomen. Dat zijn dus de redders der mensheid, die voeger zeiden “houdt gij ze dom, ik hou ze krom”

    ***

    JaJa, er zijn ’t allenkante voedselbanken, en daarbij, de oudjes moeten maar (recept Freya) naar de ‘senioreries’ gaan : het OCMW vordert de kosten toch terug op de kinderen, wat hen op de koop toe nog een fiscaal voordeel oplevert. Ondertussen zien we op TV een Franse Hopge Piet van de Politie verklaren,  dat ze de ‘speciiale wijken’ van Lille, Toercoing, Roubaix met al dat vreemd tuig van de richel, niet durven benaderen, uit vrees het vuur aan de lont te steken, dat heel Frakrijk zou kunnen in brand zetten.

    Diene gast moet ook niet veel kees gefret hebben van ‘Law and Order’….Misschien dat Tante Cruella  aan iedereen in de Westhoek nu een zevenschot moet cadeau doen?

    ***

     

     

    L & O

    (Law and Order)

     

    ***

     





    12-12-2012, 15:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    11-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1086 - DE BROODDRAAGSTER OF AAN DE VRUCHTEN HERKENT MEN DE BOOM

    .

    .

    1086 - DE BROODDRAAGSTER OF AAN DE VRUCHTEN HERKENT MEN DE BOOM

     

      

    ***

     

    Dat van die Brooddraagster is een oud verhaal  uit de tijd van Het Lucifer-meisje’. U weet wel : dat bedel-meisje dat in de straten van Parijs, bij de voorgaande hongerjaren bij vrieskou lucifers liep te verkopen. In de bioscopen draaide toen de film ‘Gejaagd door de Wind’, en  onze grootmoeders lazen ingebonden feuilletons bijeengespaard uit de gazetten, allemaal geschreven door ene Courts Mahler. En op de tafel in de beste kamer  stond een koekendoos met rouwfoto’s van Koning Astrid. Ja Ma, ik zie het nog zò voor mijn ogen.

    Ach die koekendoos-romantiek van die dagen, toen! Niemand precies wist waar Marokko lag.

    De dag van vandaag zou die brooddraagster Schepene van Jeugdzaken zijn geworden in de Stad aan de Stroom, nadat ze als Marokkaanse Moslima 7de stond op de lijst van de Averechtsen.

     

    Iedereen doet het (Kif Kif )

    Nu is de Sp.a lang niet de enige partij die de stem van Antwerpenaars met een moslimachtergrond hoopt te strikken met een naam in plaats van met een programma. Elke partij heeft haar alibi-ali’s en excuustruusjes. Zelfs de NVA die ooit deelname aan spelprogramma’s beneden haar waardigheid vond tot Bart De Wever zelf eens werd uitgenodigd, vond ooit ook dat kandidaten bedreven moesten zijn in de politiek voor ze op een lijst zouden komen te staan. Tot de burgemeesterssjerp in een uiterst diverse stad op het spel stond. Dan werd het plots niet erg om iemand die zelf toegeeft niets af te weten van politiek, zoals Nabila Aït-Daoud, een verkiesbare 5de plaats aan te bieden. (Nieuwsblad 31/5/2012)

     

    Hoewel Aït Daoud zelf beweert geen “excuusallochtoon” te willen zijn, maken haar gebrek aan ervaring en kennis van het politieke spel nu al duidelijk wat haar rol zal zijn. Iemand die – wanneer de NVA het nodig vindt – omwille van haar Marokkaanse afkomst de Marokkaanse gemeenschap zal moeten schofferen in naam van de partij. Samen met Zuhal Demir zal Nabila Aït Daoud de persoon worden die moet verkondigen dat de hoofddoek de neutraliteit schendt en dus terecht verboden is en dat ook zal blijven (hoewel de NVA haar in 2006 niet nodig had toen ze het verbod mee goedkeurde). Zij zal diegene worden die moet beweren dat de meeste vreemdelingen criminelen zijn en dus hard moeten worden aangepakt. Zij zal diegene zijn die beweert dat discriminatie niet zo’n groot probleem is want wie echt zijn best doet, vindt wel werk. En nog zoveel meer.

     

     

     

     

    Terzake :

    De Nieuwe Schepen hebben een gezicht

    De namen van het nieuwe Antwerpse schepencollege zijn bekend. De N-VA vaardigt onder meer Liesbeth Homans en Ludo Van Campenhout af. Marc Van Peel en Philip Heylen (CD&V) behouden hun bevoegdheid. Voor Open VLD wordt Claude Marinower schepen.

    •Machiavelli in Antwerpen

    •Peter Mertens: "IJskoud en hardvochtig akkoord"

    Dat Liesbeth Homans (N-VA) in het college zou zitten, kan niet echt een verrassing genoemd worden. De rechterhand van Bart De Wever wordt schepen van Sociale Zaken en voorzitter van het OCMW. Haar partijgenoot Ludo Van Campenhout (ex-Open VLD) wordt schepen van Openbare Werken, Personeelszaken en Sport.

    Nabila Ait Daoud (N-VA) wordt schepen voor Jeugd. Haar naam komt als een verrassing. "Ik ben relatief nieuw in het vak, maar ik ga heel hard werken om dat waar te maken. Ik weet dat ik het kan", zei ze in een eerste reactie.

    Koen Kennis (N-VA) wordt schepen van Financiën. Hij is momenteel kabinetschef van Vlaams minister Geert Bourgeois. Rob Van de Velde (N-VA) - in een vorig leven lid van Lijst Dedecker - wordt schepen van Ruimtelijke Ordening en Middenstand. Hij zal over drie jaar vervangen worden door een Open VLD-schepen.

    De N-VA maakte ook de nieuwe fractieleider in de Antwerpse gemeenteraad bekend. Die post is weggelegd voor André Gantman.

    De twee CD&V'ers Marc Van Peel en Philip Heylen behouden hun bevoegdheden. Ze blijven respectievelijk schepen van Haven en schepen van Cultuur.

    Open VLD gooit Claude Marinower in de strijd. Hij wordt schepen van Onderwijs. Deze portefeuille was jarenlang in handen van de socialisten. In een eerste reactie zegt hij dat het plaatstekort in de Antwerpse scholen een van zijn prioriteiten wordt. Hij wil ook iets doen aan de grote groep leerlingen die hun schoolcarrière niet afmaken. "We willen niemand en cours de route achterlaten."

    ***

    Diagonaal doorlezen :  och, sprak de wever, toen hij voor het getouw stond, laten we beginnen : het is een avontuur. Agge mo leut êt.

    Tot daar, beste lezertjes, het vertelselke van vandaag. Morgen is er weer een ander verhaal. Dan gaan we misschien eens samen als grote mensen naar  Oslo, en kunnen we daar misschien de schotels wassen van het Euro-banket waar er nog een paar overschotjes van de Nobelprijs voor de Vrede aan plakken. Het zit er zelfs dik in, dat we van aan deze kant der Alpen heugelijk nieuws hebben over Goldman Schas in de clinch met Berlusconi, Il Cavaliere. Maar in ieder geval mogen we op beide oren slapen : de Belgica maakt wel slagzij, maar ze drijft nog altijd….

     

    ***

    L & O

    (Law and Order)

     

    ***

     







    11-12-2012, 18:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1085 - DE RODE DRAAD VAN A NAAR B

    Dinsdag 11 december 2012

    Donkere maand

    Zon 8u35-16u37

    H Damasus.

    .

    1085 - DE RODE DRAAD VAN A NAAR B

     

     

    ***

     

    Noyt Gedaght (*) dat ik als Flamingant deze dag die een Hoogdag voor Vlaanderen had moeten zijn, zou ingeleid hebben met de woorden van Generaal De Gaulle in Quebec (Canada) “Je Vous ai cimpris”.

    Als toehoorder van de Union of the State of Antwerp ‘Respect voor A’, en een beetje later van de Union of the State door de Leiders van de EU in Oslo, met ‘Ich bin ein  Europaier’ van Haiku Herman, kon ik niet anders.

    ‘Ich bin ein Berliner’ van John Kennedy, ‘Je vous ai cimpris’ van De Gaulle, en dan als klap op de vuurpijl, op z’n Antwerps : ‘Liefste, Hou toch van mij’.

    ***

    Hij geniet dus ‘het voordeel van de twijfel’. Veel is dat niet, hé!, Hoe moeten wij de kansen inschatten van een ‘challenger’ die met deze pronostiek de ring ingaat? 

    Bartolo Il Magnifico deed gisteren hetzelfde, maar dan op z’n Wevers , met de hem eigen onderkoelde humor van de beroeps treiteraar, wijzend op de speld op zijn revers : wie van de A houdt, zal ook leren van de B (van Bart) leren houden.

    Ja, inderdaad : een bloed-rode draad doorheen het verhaal….

     

    (*) Noyr Gedaght : dat was het merk van de schaatsen waarmee een buitenstaander de wedstrijd won voor de neus van de specialisten terzake. Naar Godfried Bomans, een N-Nederlands penneridder, die op z’n eentje 10 Brusselmansen, 10 Hugo Clausen en wel 20 Tom Lannoye’s waard is, zelfs zoveel jaar na zijn overlijden Een pure diamant van 200 Karaat, in vergelijking met een paar rondslingerende krijtjes in ons taalgebied.

     

    ***

     

    Ter zake :

    De Wever: "Ik blijf zeker zes jaar"

    Door: Steven Samyn (DM) − 11/12/12, 06u40

    ***

    Bart De Wever (N-VA) blijft minstens zes jaar burgemeester van Antwerpen. Dat maakte hij duidelijk bij de voorstelling van het bestuursakkoord. De coalitie met N-VA, CD&V en Open Vld gaat voor continuïteit, maar legt tegelijk enkele duidelijke rechtse accenten. .

    Niets dan glunderende gezichten gisterennamiddag bij de voorstelling van het Antwerpse bestuursakkoord in het MAS. Bart De Wever - geflankeerd door onderhandelaars Liesbeth Homans (N-VA), Marc Van Peel (CD&V) en Annemie Turtelboom (Open Vld) - benadrukte de inhoudelijke en menselijke samenhang tussen de centrumrechtse coalitiepartners. Dat werd meteen beaamd door Van Peel. "Als je mensen beter leert kennen nemen de vijandbeelden en karikaturen af."

    Het 68 pagina's tellende document 'Respect voor A' bouwt duidelijk voort op het werk van de vorige burgemeester. Waar Patrick Janssens (sp.a) over 'voor wat hoort wat' sprak, heeft zijn opvolger het over 'normen en waarden'. De continuïteit werd geïllustreerd door De Wever die voor het eerst een pin met het stadslogo, de stralende 'A', droeg. De nieuwe burgemeester wil op die manier naar eigen zeggen symboliseren dat hij niet alles gaat uitwissen wat in het verleden goed werkte.

    Tegelijk komen er een aantal duidelijke rechtse accenten. Het leefloon is een tijdelijke opvang voor wie het echt nodig heeft. Een sociale woning kan slechts een tussenstation zijn. Wie er woont moet Nederlands leren of zal gesanctioneerd worden. Er komen een hele reeks nieuwe GAS-boetes en meer camera's. Het aantal parkeerplaatsen wordt niet verminderd. Er komt meer opvangcapaciteit voor de detentie van minderjarige criminelen en de stad wil een gesloten centrum voor criminele illegalen.

    Al werden de scherpste kantjes van zijn formateursnota, die de breuk forceerde tussen CD&V en sp.a, duidelijk afgerond. Toch waart de geest ervan nog door een aantal van de 450 voorstellen uit het akkoord. Vlaams Belangvoorzitter Gerolf Annemans gaf de coalitie op Terzake (Canvas) zelfs het voordeel van de twijfel.

    De Wever drukte meteen alle mogelijke speculaties de kop in dat hij na de federale en Vlaamse verkiezingen van 2014 't Schoon Verdiep zal verlaten. Hij benadrukte expliciet de volle zes jaar burgemeester van Antwerpen te willen blijven en zo mogelijk er een tweede termijn bij te doen.

    De N-VA-voorzitter blijft zijn partij wel tot na de verkiezingen van 2014 leiden. Dat hij daarna in Vlaanderen, net zoals in zijn stad, een centrumrechtse coalitie op de been wil brengen, staat in de sterren geschreven. .

    ***

    Diagonaal doorlezen : deze keer is de man toch al (bijna) begonnen. De vorige keer weigerde hij zelfs te starten : het mandaat dat hij van de kiezer gekregen had, schoof hij als een hete patat de volgende dag door naar Di Jeanetto. Hij had de sleutel van het Koninkrijk in handen, en  weigerde die, om nu de sleutel van ‘tStadt te grijpen. Waarlijk een man met ambitie. Om voor waterdrager te spelen?

    Ben gisteren nog begonnen met zijn ‘beleidsnota’ te lezen, 3 bladzijden van de 52, maar dacht in een verkiezings-pamflet van ‘Groen’ te zijn terecht gekomen. Heb er dan maar ’n spreekwoord tegen aan  gegooid : holle vaten klinken het luidst.

    En nu eens zien wat het vat inhoudt….

    ***

    Ho! Ik hoor dat de voorgaande burgemeester (hoe heette die ook weer?) een slecht verliezer is. Dat wordt met plezier genoteerd. Maar wilt dat dan zeggen, dat de winnaar meteen een goed winnaar is?  Het verschil van de differentie is dat de eerste het al bewezen heeft, en dat de tweede het nog moet bewijzen. Han wat juist dat hij moet bewijzen?

    Tja, het verhaal van de Man die met 5 broden en evenveel vissen een ganse menigte op de picknick kreeg, is Christus oud. Niemand heeft het helm ooit nagedaan, en toch hangt dààr de klepel! Want koken kost geld. Chris Morel wee”t het, met alle geweld.

    L & O

    (Law and Order)

     

    ***





    11-12-2012, 12:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1084 - WACHTEN OP BART GODOT

    ***

    Maandag 10 december

    Zon 8u34-16u37

    H Eulalie

    .

    1084 - WACHTEN OP BART GODOT

     

     

    Gaat hij nu al weg? Of komt hij net toe?

    ***

     

    Is er iets gebeurd? Heb ik iets gemist?

    Er was ons een persconferentie beloofd om 14u30 en anderhalf uur later heb ik er nog geen woord over gevonden. Of zou dat iets nieuws zijn? Het eerste mirakel va   n zijn Besuur : een besloten persconferentie, niet bestemd voor publicatie….

    Heeft Bartje ook deze keer zijn bord weggetrokken, zodat de schep bruine bonen op tafel is terecht gekomen?

    Is Liz-a-Bed reeds opgedoken? Als dat tenminste geen te suggestieve vraag is.

    Zeg dat ’t niet waar is dat het Spook van de Opera terugkomt….

    ***

     

    L & O

    (Law and Order)

    ***

     





    10-12-2012, 17:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1083 - DEPARDIEU BINNEN DECLEIR BUITEN

    .

    .

    1083 - DEPARDIEU BINNEN DECLEIR BUITEN

     

     

     

     

    Di Jeanetto, Premier de Belziek, vraagt zich op dit ogenblik waarschijnlijk af, wat hij zijn goede vriend, François Hollande, Premier van Vrankrijk, misdaan heeft, om zo gestraft te worden met diens onwillige onderdanen. Nog een nietsnut bij, die leeft op de kap van anderen, moet hij gedacht hebben. En de Bolrinage leeft al zo bangelijk!

    Als loyale onderdaan, wil ik aan onze teer beminde Eerste Minister de suggestie aan de hand doen, om de ene lelijkaard uit te wisselen tegen de andere. Depardieu binnen = Decleir buiten. Nu de sossen zo goed als weggevaagd zijn, en dat al helemaal zijn in Antwerpen, zijn diens vooruitzichten toch uitermate beperkt.

    Enfin, ik bedoel : armoezaaiers naar Vrankrijk, en rijke stinkerds naar bij ons. Laat maar komen.

    Zoude geloven dat ik die François Hollande begin gaarne te zien?!

     

    ***

     

    Ter zake :

    Het regent grappen op Twitter over verhuis Depardieu naar België

    10/12/12 - 07u23  Bron: Le Parisien

    ***

    Le Soir bracht vorige maand al aan het licht dat de 64-jarige Gérard Depardieu een huis op het oog had in Néchin, een deelgemeente van Estaimpuis nabij Doornik in de provincie Henegouwen. Ondertussen heeft hij het huis ook gekocht en is hij er nu ook officieel ingeschreven. Dat heeft burgemeester Daniel Senesael bevestigd. Om van de gunstige belastingregels voor grote fortuinen te genieten, moet je officieel in België wonen zonder daarom ook Belg te worden.

    27 procent Fransen

    Néchin ligt op amper een kilometer van de grens en is populair bij heel wat Franse miljonairs die willen ontsnappen aan de rijkentaks van president François Hollande. Ook de familie Mulliez, eigenaar van de warenhuisketen Auchan, woont officieel in Néchin. Weinig kans dat Depardieu ook echt in ons land zal komen wonen, al is de burgemeester wel in de wolken met zijn komst. "Wij zijn de meest Franse gemeente van België, want 27 procent van onze inwoners zijn Fransen", zegt Senesael. "Vrijdag is Gérard Depardieu zich hier komen inschrijven. Hij vertelde met dat hij het landelijke karakter van onze gemeente erg op prijs stelde."

    Everzwijnen

    Onze zuiderburen hebben zich al verlekkerd in een reeks grapjes over de verhuis. Om maar enkele voorbeelden te citeren: 'Nain Portekoi' zegt dat er niet meteen een brain drain (letterlijk hersenvlucht) aan de gang is bij de fiscale vlucht van de vele Fransen. 'AndréNaline' zegt dat alle everzwijnen uit angst voor Depardieu op de vlucht geslagen zijn naar Frankrijk, wellicht verwijzend naar de rol van Obelix die Depardieu vertolkte in de film 'Asterix'. Tanguy Pastureau vindt het dan weer uitstekend nieuws voor de verkeersveiligheid in Frankrijk, want Depardieu was niet meteen een voorbeeldchauffeur. Onlangs had hij nog een scooterongeval in dronken toestand. En als klap op de vuurpijl vindt Nathalie De Nancy de verhuis van Depardieu oneerlijke concurrentie met onze legendarische Manneken Pis. Daarmee verwijst ze naar het plasincident op een vliegtuig waarmee Depardieu het wereldnieuws haalde.

    ***

     

    L & O  (Law & Order)

     

    ***  

                 

     

     





    10-12-2012, 15:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    09-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1082 - WILDERS WINT EN KNACK KNAPT AF

    .

    .

     1082 - WILDERS WINT EN KNACK KNAPT AF

     

     

    “t Is zondagavond en ’t is rustens recht….

    ***

     

     

    Die twee, Wilders en Knack, zijn zowat de illustratie van de Wet van Actie en Reactie. Hoe hoger de raket van Wilders stijgt, des te dieper zakt de Knack. tEen heeft niets te zien met ’t ander, maar ’t doet plezier daar eens te kunnen over schrijven. Zo maar.

    Als de Meester spreekt, spreekt het al een taal dat leeft. ’t Lijzigste gefluister, ook een taal en teken heeft. Baren in de stroomen kouten met elkaar gezwind. Blâren van de boomen klappen luide en welgezind… Wind en wee en wolken, weeglen van Gods heiligen voet, talen en vertolken, ’t diep gedoken woord zo zoet. Als de ziele luistert…

    Zou Elveebee al contact genomen hebben met Bruno Valkeniers? Verder doe ik er het zwijgen aan.

    Een verstandig man weet wanneer hij best zwijgt.

     

    ***

     

    Ter zake :

    Vandaag, zondag, krijg je bij de bakker niet alleen het gratis reclameblaadje De Zondag (in het leven geroepen omdat er te veel stickertjes tegen brievenbussen hangen bij mensen die al oud papier genoeg hebben), ook nog een gratis exemplaar van... Knack-Magazine! 

    Wat ooit het vlaggenschip was van de nieuwsmagazines in Vlaanderen, is thans verschrompeld tot waardeloos broodbeleg.

    Door de steriele koppigheid om ook deze uitgave een extreem-linkse koers te doen varen, zegden meer dan 6.000 abonnees hun abonnement op; sommigen die al betaald hadden, vroegen (en kregen) zelfs hun geld terug. Het effect op de dalende losse verkoop is nog niet gekend, maar dat Knack-Magazine voortaan wekelijks meer dan 10.000 exemplaren minder aan de man brengt, is een nog voorzichtige schatting. Dat is zowat 10% van de eerder verkochte oplage.

    Op zich is dat nog niet het ergste. Veel erger snijdt de reactie van de adverteerders die ook niet meer geloven in het blad en vanzelfsprekend 10% minder willen betalen omdat de beloofde doelgroep niet meer bereikt wordt.

    Advertenties (de zwakke plek van grote baas 'Mijnheer Rik' De Nolf) houden Knack-Magazine - zeg maar heel Roularta - in leven. Vandaar de wanhoopsdaad om een magazine dat de lezer niet meer wil, dan maar gratis uit te delen. Bij de bakker.

    Ongetwijfeld zullen die gratis exemplaren via een of ander boekhoudkundig trucje worden meegeteld in het aantal 'verkochte exemplaren' als volgend kwartaal de CIM-cijfers worden bekend gemaakt.

    Boerenbedrog, heet dat.

    Elveebee

    ***

    Mr Nolf zijn dood en zoek ik niet. Mr Nolf z’n brood en lust ik niet. Mr Nolf zijn lied is uit. Straks groeit er gras op Mr Nolf zijnne buik. Tenzij hij natuurlijk zijn Knackskes zelf opeet.

    Ja, Ma, ik weet dat ge van mij een wel opgevoede jongen hebt willen maken, en ge zijt daar volgens mij nog goed in gelukt ook. Maar aan alles zijn er grenzen.

    Kijk, ik zal eerlijk zijn. Die Nolf is inderdaad nog van de heel slechtsten niet. Zie Trends. Als hij dat geknakt riet stopt, zal ik geen vuile liedjes meer zingen. Want dan is Mr Nolf weer een grote Meneer, en geen dode Meneer. Ha Ja, hé!

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Franscouillonse Domineerders

     

    ***                 

     

     





    09-12-2012, 18:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1081 - ANNEMANS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    .

    .

    1081 - ANNEMANS

     

    Plus est en Nous

     

    De Averechtsen zijn verwittigd!

    ***

     

    Mag ik het in ’t Fransoos zeggen, Walter?

    Les jours se suivent, mais ne se ressemblent pas”. Ge verstaat dat toch, hé Walter ! Ik denk zelf dat ge me een goed punt meer moet geven, omdat ik het kon schrijven zonder fouten…. Hoop ik toch. Eindelijk een nieuwe wapenspreuk, zo tussen neus en lippen in het forum gestrooid : daar moet men Annemans voor zijn…..

    Twee keer prijs,  gisteren. Ik moet er nog van bekomen! . Eerstens omdat er ergens in ’t Antwerpse een louche figuur uit het zicht verdwijnt. Was vandaag zelf te beschaamd om lintjes te knippen : de De Keyserley kan het stellen zonder zijn genie! Maar al sla je me dood, ik weet zijn naam niet meer. Compleet vergeten. Ik heb trouwens wel ander dingen te doen. Want : Allelulia! Alleluia! Annemans is in beeld gekomen. En hoe!

    Bart Stinckman heeft ’n brief geschreven naar Sinterklaas!  En ’t is waar, want ’t stond in De Schandaard! Naamsverandering, zegt den Annemans? Prima. OKee voor mij. Mag ik ook ‘n suggestie doen, Walter? Zo maar uit de mouw geschud en modern op de hoop toe. Wat zou U zeggen van

    Vlot & Vrij, uit te spreken als VnV.

    Zou nogal ’n buis geven, hé Walter! In “n haai en ’n draai zouden de jaren ’30 daar terug zijn! Brengt (proper) leven in de brouwerij.

    Verder heb ik hier zelfs bijna geen tijd om de Jos te bedanken voor de tekst van het interview. Dedju, ook ik zal voortaan mijn woorden moeten gekuist & gekoeld opdienen!

    Dat is toch nooit geen achterbakse kop-drol om het lezersbestand van die gazet auf zu kricken? Mê hiel Antwârpe, mor nie mê mâ’!!!’

     

    ***

     

    Ter zake :

    Veranderen van naam? Waarom niet?'

    Gerolf Annemans hanteert zelf de bezem bij Vlaams Belang

    zaterdag 08 december 2012, 03u00

     

    Auteur: Bart Brinckman,Foto's Dieter Telemans

    ***

    Toekomstig voorzitter van Vlaams Belang Gerolf Annemans: 'Ik heb niets liever dan dat men me onderschat. Dan scoor ik het best'.

    ‘We moeten onze armoede met trots dragen.' Met de komst van Gerolf Annemans start Vlaams Belang een nieuwe tijdrekening. ‘De kiezer dacht dat de radicalen het hadden overgenomen. Mijn ambitie luidt: plus est en nous.'

    Straks viert hij zijn zilveren jubileum in de Kamer. Als geen ander verpersoonlijkt Gerolf Annemans (54) het ancien régime bij Vlaams Belang. Toch gaf de partijraad hem een mandaat om als opvolger van voorzitter Bruno Valkeniers dat bewind op te kuisen en de vernieuwing voor te bereiden. Aan ironie of zelfs cynisme heeft de toekomstige voorzitter, die volgende zaterdag nog het fiat moet krijgen van een congres, een broertje dood. Gerolf Annemans: ‘Ik ga het echt anders doen. Nu wordt het my way, zonder dat ik oog in oog sta met the final curtain.'

     

    Critici vinden u net als Valkeniers een stroman van Filip Dewinter. Alleen kunt u de waren beter verkopen.

    ‘Ik ben altijd blij als mijn tegenstanders zich vergissen.'

    Verkoopt u dan even slecht?

    (brede grijns) ‘Ik ga echt niet met een stelletje cynici of verzuurden de analyse van het verleden maken. Ik heb niets liever dan dat men mij onderschat. Dan scoor ik het best. Het vormt de rode draad in mijn politieke carrière.'

    ‘Het beeld dat ik als specimen van het oude regime me aan een job vastklamp, klopt niet. Er komt echt een nieuw regime. De teamvorming met de jongeren Barbara Pas en Chris Janssens symboliseert dat zeer goed. Het is echt de bedoeling dat ze vanaf 2014 kunnen overnemen. Als mijn fractie even meewil, wordt Pas straks al de nieuwe fractieleider. Ik heb een mandaat voor vier jaar. Maar als ik hier in 2016 nog zit, ben ik mislukt.'

    ‘Ik hield van het Vlaams Belang, ik houd nog steeds van die partij. Het blijft een vehikel dat zich qua idealen helemaal anders in de markt zet dan de andere partijen. Het zou voor mij makkelijker geweest zijn om in een stoel te blijven zitten, rustig in te dommelen en mijn prepensioen aan te vragen. Ik zou me bepaald een lafaard hebben gevoeld mocht ik niet hebben geprobeerd om de situatie recht te trekken.'

    De partij zag u als consensuskandidaat.

    ‘Dat was dus een fabeltje. Vlaams Belang verkeerde echt in shock. Dat leverde met Bart Laeremans, Philip Claeys en mezelf drie profielen op. Het debat verliep heel open, maar wel intern. We zijn de Open VLD niet. En ik ga niet ontkennen dat mijn ervaring met politiek management wellicht een rol heeft gespeeld. We staan een goed jaar voor de verkiezingen. Er valt heel wat werk te verzetten: de lijstvorming, het hertekenen van het imago, nieuwe thematieken, nieuwe structuren... Het moet allemaal snel en doortastend gaan. Maar het was geen doorgestoken kaart. Dat maakt de uitslag ook duidelijk.'

    In de laatste ronde haalde u 55 procent, tegen 44 procent voor Philip Claeys. De partij lijkt verdeeld.

    ‘Helemaal niet. Met het vallen van de beslissing raakte ook de eensgezindheid hersteld. En mijn uitslag was een stuk beter dan die van Barack Obama. Die mag zelfs de Verenigde Staten leiden.'

    U draait als ‘oude dj' geen belegen hits, zoals de jongeren schreven over Filip Dewinter tijdens de jongste campagne.

    ‘Ik praat niet over het verleden, ik sta voor het nieuwe Vlaams Belang. Ik meen dat ook, het is echt te belangrijk.'

    ‘Ik heb nooit anders gehoord dan dat ik een andere stijl had dan Dewinter. Ik was zogezegd de goede, Dewinter was dan weer het probleem. Maar we zijn solidair. Samen hebben we de partij groot gemaakt. (heel brede grijns) Als de partijraad oordeelde dat ze het tijdverlies rond het creëren van een nieuw imago kon beperken door een nieuw imago te kiezen in de vorm van Gerolf Annemans, dan had ze wellicht gelijk.'

    Dewinter hanteert de voorhamer, u het scalpel.

    ‘Ik vergelijk het liever met een zwaard en een floret. Jarenlang ging het om een wonderformule. Zo spraken we niet alleen radicale kiezers maar ook de middengroepen aan. Het leverde veertien opeenvolgende overwinningen op. Misschien kan deze formule in de toekomst opnieuw renderen. Maar eerst moeten we het evenwicht herstellen. Dat is weggezakt. Bij de publieke opinie leeft de overtuiging dat de radicalen het hebben overgenomen. Mijn ambitie luidt: plus est en nous.'

    ‘Of ik in werkelijkheid de man met de ijzeren arm ben die nooit een compromis wil sluiten? Ach, ze zeggen maar. U denkt toch niet dat ik 25 jaar binnen deze partij kan overleven zonder in staat te zijn om een compromis te maken? Ik pas echter mijn doelstellingen niet aan om aan de macht te komen.'

    Daarom zit uw partij tegen het glazen plafond aan. U ziet wat er gebeurt, maar u mag nooit participeren.

    ‘Die opmerking hoor ik wel meer. Vlamingen stemden voor Vlaams Belang omdat ze onze authenticiteit elders niet vonden. Wij waren de good guys. Die passie moeten we heroveren. We zijn dat onderweg kwijtgeraakt. De automatische piloot moet af.'

    ‘Dat cordon hindert de kiezer niet, zolang onze geloofwaardigheid en de kracht van onze overtuiging dit kon compenseren. Maar we moeten af van de indruk dat we dat cordon koesteren. Dit laat immers de tegenstander toe om de rollen om te draaien, om te laten uitschijnen dat we zelf om dat cordon hebben gevraagd. Iedereen die over dat cordon begint moet voortaan belachelijk worden gemaakt. Nu is dat niet zo. En dat is onze schuld.'

    Die kiezer liep bovendien over naar de N-VA.

    ‘Dat is nu eenmaal de loop van de geschiedenis. Zo werden de inwoners van Antwerpen even afgeleid. Plots ging het enkel over het buitengooien van de sossen. Onze campagne over veiligheid sloeg helemaal niet aan, het ging godbetert over parkeerplaatsen. Vroeg of laat staan onze thema's echter weer bovenaan.'

    ‘We kunnen het ons niet veroorloven om op de essentie van ons programma terug te vallen. Dat keurslijf van de drie v's — veiligheid, Vlaanderen en vreemdelingen — moeten we openbreken. Laten we bijvoorbeeld over Europa, over ons socio-economisch programma of over vrijheid praten. Onlangs was Salman Rushdie in Brussel. Hij praatte met veel humor over de islam. We kunnen de islam vanuit het aspect vrijheid bekampen, niet vanuit het aspect godsdienstbeleving. Zelfs agnosten willen niet dat de vrijheid van godsdienst ter discussie wordt gesteld. We moeten af van het etiket dat we godsdienstwaanzinnigen zouden zijn.'

    Hoe zou dat komen?

    ‘Wat kwam er eerst, het kip of het ei? Ik wil af van de gedachte dat we het zelf hebben gezocht. Ik ben geen extremist. Ik voel me niet zo. Zo wil ik ook niet zijn.'

    Koen Dillen, zoon van de legendarische stichter Karel Dillen, vergelijkt Vlaams Belang met prins Friso. Alleen de baxter van de partijfinanciering houdt jullie in leven.

    ‘What a shame for his father. We gaan weer overwinningen tegemoet. Ik ben optimistisch.'

    ‘Minder grimmig, meer grappig', zo vatte u samen.

    (geïrriteerd) ‘Ach, dat is weer zo'n reductio.'

    Moet het Vlaams Belang vuil genoeg blijven voor het volk?

    ‘Nog zo'n citaat dat me haast tien jaar achtervolgt. Het Vlaams Belang zal proper genoeg zijn om van de partij opnieuw een winnaar te maken. Ik sluit echt niks uit, zelfs een big bang niet.'

    Straks verandert de partij nog van naam.

    ‘Waarom niet? Dat debat zullen we intern voeren.'

    De vraag was ironisch bedoeld.

    ‘Alles is mogelijk. Maar in plaats van erover te praten ga ik het gewoon uitvoeren. Men mag echt niet denken dat ik als voorzitter ga doen alsof er niets is gebeurd. Ik ga dit ook niet op de markt bespreken. Wie meer wil weten moet maar naar het partijbestuur komen.'

    Volgens Dillen werd Vlaams Belang het slachtoffer van interne verdeeldheid en arrogantie.

    ‘Ik ga Dillen niet als norm nemen voor mijn denken. Het woord arrogant zou ik ook niet gebruiken. Maar het klopt dat we af moeten van een zekere overwinningstoon, die zit er nog altijd een beetje in. Tot nader order is dat definitief verleden tijd. We moeten een stemming vinden waarbij we onze armoede met trots dragen.

    Een beetje zoals Bart De Wever dat ooit deed toen hij met zijn

    N-VA'ke startte. (grijns) Zijn nederigheid heeft hij tegenwoordig verleerd. Ik stel voor dat we via een kruisbestuiving zijn stijl van toen overnemen.'

    ‘Vlaams Belang heeft een erg droevige periode achter de rug. Van een diaspora zou ik niet durven spreken, uiteindelijk zijn de meeste gebleven. Een partij blijft een kwetsbaar kantwerkje. Sommigen gingen daar bijzonder driest mee om. In die zin was ik niet verrast door het feit dat mensen vertrokken. Eenheid getuigt van grote discipline en respect, zelfs bij mensen die het tegengestelde denken. Mijn leermeester Karel Dillen heeft daar altijd voor gewaarschuwd. Hij ondervond aan den lijve wat onenigheid binnen de Vlaamse beweging allemaal kon aanrichten.'

    Soms dreef het cordon mandatarissen in de armen van de N-VA. Hebt u daar echt geen begrip voor?

    ‘Sinds wanneer is een schepenambt in een middelgrote stad, zoals dat van Karim Van Overmeire, een valabel alternatief voor de kracht van een overtuiging? Als ik echt had gewild, dan had ik wel wat meer binnengehaald. Ik ben altijd radicaal geweest. Daarom koos ik van meet af aan voor het Vlaams Belang, zelfs al ging het aanvankelijk om een uit de hand gelopen grap. Mijn enige obsessie blijft de onafhankelijkheid van Vlaanderen. Ik kan niet functioneren in een partij die zich neerlegt bij een hervormd België. Al dat confederalisme. Waar slaat dat allemaal op? Vlaanderen verdient independencia.'

    In 't Pallieterke noemde Bruno Valkeniers de jongste verkiezingsuitslag ‘catastrofaal'. Hij kijkt erg bitter terug op zijn voorzitterschap. Wellicht stopt hij in 2014.

    ‘Heeft hij dat woord echt gebruikt? De uitslag was een stuk slechter dan we hadden verwacht, of beter: dan we hadden gehoopt. Maar soms moet je in de afgrond durven kijken. Dan weet je tenminste waar het ravijn ligt.'

    ‘Voor de melancholie van Bruno heb ik veel begrip. Toch beschouw ik hem als een historische voorzitter. Hij heeft er voor gezorgd dat de partij niet in twee brak, zoals elders in Europa met gelijkaardige partijen wel is voorgevallen. Bruno heeft de ruïne verhindert. Hij heeft als voorzitter weinig glorie gekend. Gezien de onenigheid die hij moest overzien, kan dat ook niet verwonderen. Toch wil ik hem uitdrukkelijk danken. '

    Van zijn ambitieus project kwam niets in huis. Het middenveld wil van jullie niet weten, de N-VA wil met jullie niet samenwerken, het cordon bleef onverkort gehandhaafd.

    ‘Ik was het met hem niet altijd eens. Hij wilde van Vlaams Belang een radicale beleidspartij maken. Dat lijkt me een contradictio in terminis. Een beleidspartij blijft in mijn optiek een partij die er alles aan doet om deel te nemen aan de macht. Dan kan je moeilijk radicaal zijn. Al heeft Vlaams Belang in het verleden wellicht te veel de indruk gewekt dat we niet willen of kunnen besturen. Ook in zijn Forza Flandria-gedachte, een samenwerking tussen N-VA, Vlaams Belang en Lijst Dedecker heb ik nooit geloofd. Maar eigenlijk heb ik al te veel over het oude Belang verteld.'

    ‘De geschiedenis heeft haar loop gehad. Soms draagt de partij daar geen enkele verantwoordelijkheid voor. Enkele jaren geleden hadden we contacten met het middenveld. Die akker is door toedoen van de N-VA helemaal ondergelopen. Niet dat wij een Voka-partij waren, maar tegenwoordig zijn ze helemaal een met de N-VA. Geen slecht woord over de ondernemers hoor, maar als politieke overlopers slaan ze in Vlaanderen alle records.'

    ‘Dat Vlaams-nationalisme mag best ook sociale accenten hebben, in tegenstelling tot wat de N-VA suggereert. Daar maken we toch het verschil. Vlaanderen moet meer zijn dan een regio met lage belastingen. De fiscale druk houdt een sociale zekerheidsysteem in stand, iets wat Europa uniek maakt. Daarom moeten we naar een totale hervorming, op Vlaamse leest geschoeid. Wij vinden niet dat een werkwillige 50-plusser zo maar uit de werkloosheid moet worden gegooid. Die man heeft zoiets niet verdiend.'

    Valkeniers leek wat verloren te lopen in de partij.

    ‘Hij was een atypische Vlaams Belanger. Maar ik heb ook veel goeds gehoord over hem. En op commentaren van buiten de partij reageer ik niet. In elk geval was hij gedragen door de partij, inclusief degenen die ons ondertussen hebben verlaten.'

    Valkeniers was toch geen man van het volk zoals Dewinter dat kan belichamen?

    ‘Die kritiek laat ik voor uw rekening. Valkeniers corrigeerde het beeld van een partij met alleen maar Tattoo Johnny's. Onlangs organiseerde ik een colloquium over de toekomst van Europa. Tussen de 300 aanwezigen viel hij niet uit de toon.'

    Steekt het als Bart De Wever beweert dat hij het Vlaams-nationalisme van zijn ranzige kant heeft gered?

    ‘Dat etaleert zijn vulgaire kantje. Hij kan gemeen handelen wanneer hij eigenlijk grootmoedig moet zijn. Zijn opmerking dat hij de keel van het Vlaams Belangmonster wilde oversnijden, vond ik er flink over. Ik heb er geen probleem mee dat een partij stemmen wil afpakken van een ander. Maar dansen op het graf gaat te ver. Hij trapt na. Zelf zal ik dat nooit doen. De Wever vraagt van de traditionele partijen een dankjewel omdat hij stemmen van ons heeft afgepakt. Zo'n onzin heb ik nooit uitgekraamd. Dit alles licht een tipje van de sluier op die nog altijd over zijn persoon hangt. Ik weet vrij goed wie hij is. De Vlaming duidelijk nog niet. Een van mijn taken bestaat er in hem te ontmaskeren. Veel van onze kiezers hebben ons voor hem verlaten. We willen ze terughalen.'

    ‘Door nergens met ons een coalitie te willen aangaan, maakt hij er een politieke vendetta van. Dom, dom, dom. We leven tenslotte in een democratie. Mag het even beschaafd blijven? Ik fixeer me niet op de N-VA, voor mij is het een partij als een ander. Al voel ik me mentaal misschien wat meer verwant met hen omdat zij ook het Vlaams-nationalisme als inspiratiebron hebben. Maar ze hebben niet het recht om het monopolie te claimen.'

    Hij verwijt Vlaams Belang etnisch nationalisme.

    ‘Wat een larie toch. Ik weet niet eens wat dat is, laat staan dat ik mezelf als een etnisch nationalist beschouw. Mijn nationalisme blijft geënt op de Vlaamse identiteit, op niks anders. Vlaams Belang heeft toch het recht om er een ander programma op na te houden zonder dat het daarvoor beledigd moet worden. Zo eisen we van vreemdelingen duidelijke signalen dat ze zich in onze samenleving willen integreren, in plaats van dat lauwe inburgeringsbeleid van de N-VA. Maar eigenlijk viseren we de vreemdelingen niet. Ze zijn ook maar het slachtoffer van het migratiebeleid dat de andere partijen gedurende jaren hebben gevoerd.'

    ‘De N-VA haat ons echt. Haat is mij vreemd. Ik haat geen enkele politieke tegenstander. De Wevers Calimerogedrag blijft ondertussen ongezien. Plots spreekt hij over Antwerpen als een verdeelde stad. Dat kan je toch enkel aan zijn vermoeidheid of aan zijn amateurisme als historicus toeschrijven? Er was ocharme een debatje in Terzake met Kristien Hemmerechts over dat voorstel om het Pieter De Coninckplein om te dopen naar de gestorven dichter Herman De Coninck. Wat hebben wij niet allemaal meegemaakt? Grote affiches die ons vergeleken met de kuisploeg van Adolf Hitler, de gestrekte arm incluis. Of dat groot concert op de Zuiderdokken in 2006 met hoe heet hij ook weer...'

    Tom Barman.

    ‘Juist. Die hetze sleept al jaren aan. Daar kan De Wever nog lang niet aan tippen.' ‘Onlangs wijdde de stad op Linkeroever een nieuw plein in: het Belgicaplein, naar een idee van N-VA-schepen Ludo Van Campenhout. Ik had gerust vanuit mijn living op het Herman De Coninckplein willen kijken. Hij klonk weliswaar een beetje melig, maar ik las hem graag.'

    U bent een belezen man. Frustreert het niet dat de politieke wereld u niet echt serieus neemt?

    ‘Ach, dat valt wel mee. Men neemt mij wel serieus. Maar dat cordon steekt. Niet omdat ik dan geen schepen kan worden, wel omdat ik het intellectueel oneerlijk vind. Vlaams Belang wordt met drogargumenten vernederd.'

    'Wij zijn aan de kant van de paria's terechtgekomen. Dat vind ik onverdiend

     

    ***

     

     

    Die naamsverandering geraakt niet uit mijn hoofd! Met in m’n achterhoofd de absolute noodzaak aan internationale uitstraling zou ook  L & O ’n goede naam zijn.  Er zit al op voorhand een flinke dosis naambekendheid in (denk ferr’s), met die & is men meteen in de mode (denk CD &V), Law and Order is wereldwijd verstaanbaar : zeg nu eens eerlijk, wie kan daar tegen zijn, tegen Wet & Orde? Maar vooral : het weerspiegelt perfect het partij-programma, zij het via – aan de Koning geleerd – een ietwat versluierd woordgebruik

    Ik zeg dat L & O perfect uitstraalt waarvoor het Vlaams Belang staat, maar nog vooraller is dat de partij niet meer uitsteekt boven het maaiveld. Bye Bye cordon sanitaire en mediatiek tralie-werk. De partij wordt een partij zoals al de andere, tussen al de gewone democratische partijen, zonder ook maar één komma aan het uiteindelijke streefdoel te wijzigen : baas worden in eigen land. Wij willen geen oorlog, maar die er wel wil, kan er krijgen!

    Stel U eens Yvan de Adder in de 7de Dag voor bij ons Barbaraatje : jullie programma wil dus zeggen, dat alle andere partijen niet staan voor Wet & Orde? Antwoord : kijk rond U, en zeg waarom wij niet zouden mogen bewijzen daaraan iets te kunnen verbeteren. Vraag : jullie gaan het vreemdelingen-probleem nog altijd oplossen met beestenwagens?  Antwoord : de Duitse socialisten hebben die piste uitgetest en hebben verloren, voor jullie kan dat desnoods ’n denkpiste zijn, maar wij denken dat geen enkele ziekte als bij toverslag kan genezen worden. Het wordt een werk van lange adem, de genezing is problematisch, maar met de juiste medicatie maken we dit zieke lichaam weer gezond.

    Denkt U niet dat men onze mensen eindelijk eens zal laten uitspreken?

    En als Bartje braaf is, krijgt hij dan geen troep bruine bonen opgeschept, maar mag hij rustig aan tafel blijven zitten tussen de anderen, in plaats van zijn bord weg te trekken, zodat alles op tafel terecht komt en hij als straf buiten gestuurd wordt.

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Franscouillonse Domineerders

     

    ***                 

     

     

    09-12-2012, 17:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1080 - EEN ZWALUW VLOOG OVER HET KOEKKOESNEST

    ***

    Zondag 9 december

    H Leocadia

    Sint-Leocadie houdt haar water nie

    .

    1080 - EEN ZWALUW VLOOG OVER HET KOEKKOESNEST

     

     

    ***

     

     

    Oja, zeer terloops : er viel wel een dode in het ‘incident’ bij de Slotenvaarters, anders was er nix verkeerd. Nu durven de piemeltjes niet meer buiten komen, want gottekes toch, de goegemeen te is kwaad op ze!

    Genoteerd hoe die ene dode, als een vroege zwaluw binnenkort ook bij ons de Arabische Lente kan binnenbrengen? Een bitje duw, een bitje trek, en klaar is Kees! Me dunkt, daar is in A’dam niet veel meer nodig om de vlam uit de raketstaart in de pan te doen slaan. Wedden dat het weeral de schuld van Geert Wilders zal zijn, en, op een kleintje na, de schuld van de extremisten van het Vlaams Belang!

    Die gastjes schoppen inderdaad iemand dood, louter uit schrik voor de witte kuif van de Geert!

     

    ***

     

    Ter zake :

    Leden Nieuw Sloten bedreigd vanwege dood grensrechter

    zaterdag 8 december 2012 09:12 ELSEVIER

    ***

    Bestuursleden, trainers en spelers van de Amsterdamse voetbalvereniging Nieuw Sloten zijn de afgelopen dagen uitgescholden en bedreigd. Vier spelers van de club zitten vast op verdenking van mishandeling van de maandag overleden grensrechter Richard Nieuwenhuizen.

    Volgens De Telegraaf zijn leden van de club op straat en op internet uitgescholden, bespuugd, belaagd en gepest.

    'Wij willen niet bagatelliseren wat er is gebeurd, daarvan zijn wij ook geschrokken,' benadrukt vrijwilliger Ron Grevink. 'Maar de haat die ons nu treft, is niet de manier om naar de toekomst te kijken.'

    Traumatisch

    Volgens Grevink zijn de afgelopen dagen voor leden van Nieuw Sloten 'traumatisch' geweest. 'Kinderen in de leeftijd van zes tot veertien jaar, die tot vorige week trots waren bij Nieuw Sloten te voetballen, werden opeens op school, op straat en binnen hun vriendenkring uitgescholden en zelfs bespuwd en geslagen.'

    Volgens hem zit een jong lid 'doodsbang thuis' nadat op school tegen hem was gezegd 'we zullen die "k-kop" van jou eens lekker in elkaar trappen'.

    Arrestatie

    Nieuw Sloten zal de komende twee weekenden niet voetballen. Volgende week wil de club gesprekken voeren met leden over het tragische incident.

    Donderdagavond heeft de politie een vierde verdachte aangehouden vanwege de dood van Nieuwenhuizen. Eerder waren al drie jongens opgepakt.

    ***

     

    Het recept ligt duidelijk voor :via broekventjes zoveel mogelijk onrust zaaien, en als het zogezegd per abuus eens uit de hand loopt, de pasgeboren onschuld uithangen.

    Kort en goed : wie volwassen misdaden begaat, moet als volwassen misdadiger worden berecht. Liefst met de straffen die gelden in hun thuislanden, waar op het stelen van een appel reeds amputatie van ledematen is voorgeschreven, door middel van het zwaard. Is de koeltoer, en de wil van Allah.

    Neen, die dingen hoeven niet noodzakelijk hier te lande te worden uitgevoerd. Er kan altijd een TV-ploeg worden uitgestuurd, om aan de hand van een beeldverslag, de zaken ‘live’ op de …voet te volgen. Weet  U : woorden wekken, maar voorbeelden trekken!

    En met kut-Marokkaantjes kan er nooit genoeg getrokken worden! Ze zijn immers allemaal BTK-jochies : Born to Kill, en de voorraad is quasi onuitputtelijk!!!!!

    Noteer dat er na gisteren, zaterdag 8 november, een luimige wind opsteekt bij de partij. Ik denk zelf dat ik de zedelijke kwotering (A ja, waar is die tijd toch gebleven!) van de categorie Domineerders van die domme Vlamingen met herzien. De categories ‘Inheemse dominerders’ en ‘Born to Kill-domineerders’ zouden moeten versmelten, zodat niemand meer valt over de kleine verschillen die hen scheidt. De twee overige categories, ‘de Parijse Emperialisten en de Euro Potentaten in een parte klasse worden voorlopig behouden, omdat, als het regent in Parijs, het voorlopig og altijd maar druppelt in Brussel.

    Vriendelijk verzoek nota te nemen, dat er voortaan op deze blog maar één soort Inheemse Domineerders zal blijven bestaa : lijk bij de geliefde bieren : Leffe blond en Leffe bruin.

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Franscouillonse Domineerders

     

    ***                 

     

     





    09-12-2012, 13:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1079 - LETERMINATOR VAN DE BIECHTSTOEL NAAR DE BANK DER BESCHULDIGDEN

    .

    .

    1079 - LETERMINATOR VAN DE BIECHTSTOEL NAAR DE BANK DER BESCHULDIGDEN  

     

    Leterminator, met onze centjes

     

    Onderweg naar de Place Pigalle

    ***

     

     

    DeHaene hield zijn manoeuvres rond het slijk der aarde wat meer ondergronds. Leterminator scharrelt waar hij kan, zelfs door geld te vragen voor het bekend maken van zijn eigen stommiteiten.

    Zijn geldzucht is inderdaad groter dan zijn domheid, want wie geeft nu openlijk toe, als regeringsleider stelselmatig de wetten van het eigen land te hebben verkracht? O ja, he was uit heerkracht, en in ’s lands belang!

    De man is er fier op, stelselmatig de Wetten te hebben aan zijn laars gelapt, liever dan toe te geven dat het Land de facto om zeep was. Het is het verhaal van de dief, die aan de Rechter toegeeft een touw te hebben gestolen, waaraan dus jammer genoeg ook ’n koe hing….

     

    ***

     

    Ter zake :

    Leterme bekent: "Regering lopende zaken oversteeg ver verantwoordelijkheden"

    08/12/12, 07u17  − Bron: belga.be

    De regering van lopende zaken heeft beslissingen genomen "die onze verantwoordelijkheid ver overstegen". Dat heeft toenmalig premier Yves Leterme toegegeven in Het Nieuwsblad. .

    Met een regering in lopende zaken nam België deel aan de oorlog in Libië, werd een sociaal akkoord doorgevoerd zonder instemming van de sociale partners en was België voorzitter van de Europese Unie.

    "Dat was not done en ik word er nog altijd over aangesproken in het buitenland. We zijn zeer ver gegaan, maar, in alle bescheidenheid, we hebben het land wel door een verschrikkelijke storm gesleurd", stelt Leterme.

    De huidige topman van de Oeso, die ook een interview aan De Tijd gaf, erkent voorts dat zijn ontslag als regeringsleider vermeden had kunnen worden. "Dat was een inschattingsfout. Ik had moeten weten dat de Kamer niet volwassen genoeg was om dat op een open manier te bespreken", zo kijkt hij terug op de brief waarin hij open kaart speelde over de contacten tussen zijn kabinet en het gerecht in de Fortis-zaak.

    Leterme blijft ook de reddingsoperatie van Dexia verdedigen. "Ik blijf overtuigd dat die deal goed onderhandeld is en dat de verhoudingen in de borgstelling correct zijn. De Franse regering krijgt net de omgekeerde vraag: of ze zich niet hebben laten rollen door de Belgen". .

    ***

     

     

    Leterminator is natuurlijk geen uitzonderlijk geval. Er is ook nog duizend keer erger, de Overwinnaar van de daarop volgende verkiezingen, die uit pure lafheid geweigerd heeft de verantwoordelijkheid over te nemen, maar ons integendeel opzadelde met Di Jeanetto. Opdat het nooit vergeten worde : eerst had Leterme (ACW) uit berekening de Vlaamse kaart getrokken, en met de gekregen 700.000 voorkeurstemmen deed hij net het omgekeerde van wat hij beloofd had. Bij de volgende verkiezingen richtten de mensen zich op DeWever, maar die was te laf om bij de Koning de rol van regerings-formateur op te eisen, met als consequentie, dat als de Franstaligen dwars bleven liggen, een noodregering samen te stellen om de boedelscheiding in  te leiden. In de taal van de overwinnaar. Om het even wat die man nog bereikt, die schandvlek is nooit meer uit te wissen!

    Maar neen! De Heren zagen dat even anders! Leterminator, in opdracht van het ACW, was ondertussen bezig met de ‘Haure Finance’, wat inhield de versluizing van het spaargeld der Vlamingen naar Parijs (Dexia, Fortis) en DeWever zette zijn boontjes te weken op de Antwerpse driekleuren-sjerp : een goed betaald jobke met solide vooruitzichten en later een goed pensioen, met misschien zelfs een lintje in de Leopoldsorde.

    De eigen mensen? Konden de pot op! Place Pigalle is leuk, geen mens kent hen daar, de ontelbare mademoisellekes de Paris zijn er jolie, (Paris rijmt op juolie) en over du fric om hen op de rug te krijgen  is ‘pas de problème’’, de Oeso betaalt goed en ’t vrouwke is verweg! Vive le vie!

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Franscouillonse Domineerders

     

    ***                 

     

     





    08-12-2012, 16:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1078 - DE RAMPÜY FUIK GAAT STILAAN DICHT

    .

    .

     1078 - DE RAMPÜY FUIK GAAT STILAAN DICHT

     

    Wat wil die man worden :

     

    De nieuwe Stalin of de nieuwe Hitler?

    ***

     

    Ja? War hij precies naartoe wil, dat hangt in grote mate af van Barbarosso, de Mao-Marxist, en van de kameel; waarop zij zich denken te verplaatsen. De reuzen die de 20ste Eeuw beheerst hebben (Engeland, Duitsland, Frankrijk) hebben in 2 opeenvolgende wereldoorlogen onderling hun hand overspeeld, en nu ziet de Moslim-Groen Rood Progressieve Wereldmacht zijn kans.

    Het Utopia dat luistert naar de naam ‘Europa’ is de fuik, en het woord ‘democratie’ is de koord waarmee de fuik wordt dicht getrokken. Net zoals democratie, is de koord principieel een nuttig voorwerp, tot men er zich mee verhangt… of ermee naar de slachtbank wordt geleid.

    Zo ook deze Europese ‘democratie’ ons opgelegd door nooit door niemand verkozen machthebbers.

     

    ***

     

    Ter zake :

    EU-document: nationale parlementen schaden de EU en moeten van hun macht beroofd worden

    Posted on 7 december 2012 by E.J. Bron

     

     

    In zijn nieuwe document wil Herman Van Rompuy nu de nationale parlementen te lijf: zij handelen niet in het belang van de EU en moeten daarom duidelijk in betekenis worden teruggedrongen.

    De EU wil gebruikmaken van de actuele crisis om het Europese parlementarisme te hervormen. De nationale parlementen mogen dan van nut zijn voor hun landen, voor de EU zijn ze eerder lastig. Daarom wil de Europese Commissie, dat in de toekomst alle belangrijke begrotingsbeslissingen niet meer in de landen worden genomen, maar door het Europese Parlement. Dit verlangen is niet verwonderlijk: juist de jongste ruzie om de begroting van de Europese commissie heeft laten zien dat het Europese Parlement een tandeloze tijger is en naar believen door de EU geringeloord kan worden (hier).

    De basis ziet de voorzitter van de Europese Raad Herman Van Rompuy in de feitelijke machtsverhoudingen: in het hoofdstuk over democratische legitimering schrijft Van Rompuy dat beslissing daar gelegitimeerd moeten worden waar ze ook daadwerkelijk worden genomen. Voor Van Rompuy is dit niveau de EU en al lang niet meer de nationale staten.

    De EU wil in de toekomst graag een beslissend woordje meespreken als het om de nationale begrotingen gaat. Van Rompuy zou vooral graag willen bepalen welke landen hervormingen moeten doorvoeren.

    Daarom is de Europese Commissie van plan om ieder land een bindend verdrag met de EU te laten ondertekenen, waarin het zich verplicht tot bepaalde richtlijnen.

    Van Rompuy wil echter niet helemaal alleen de nationale parlementen afschaffen: ze moeten het met hun afschaffing eens zijn door het verdrag tot zelfopheffing formeel te ondertekenen.

    Wat dit betreft kunnen de jaknikkers bijeenkomsten m.b.t. het ESM als een eerste, succesvolle proef worden gezien. Het Nederlandse parlement heeft zich hier al voor de nieuwe democratiepolitieke Euro-liga gekwalificeerd.

    Bron:

    ***

     

    Om uit de gespannen fuik terug te zwemmen, is er in de landen met volkeren die in aanmerking komen  om de nieuwe Leiders te vormen, een afweer-reactie gekomen die niet meer terug te draaien is. Het zijn allen vollkeren die binnen hun huidige staatsgrenzen gedomineerd werden door hun eigen landgenoten : de Catalanen en de Basken in Spanje (en Frankrijk), de Schotten in Engeland, de Bretoenen in Frakrijk als de bijzonderste. Wij Vlamingen verkeren in een beschamende situatie, want in eigen land in de meerderheid, die bijna 200 jaar lang onderdrukt en uitgezogen worden door hun Fransdolle landgenoten die smachten om te mogen dansen naar de pijpen van de Parijse nomenclatura.

    En precies NU zien we de collaborateurs van de Vlaamse Parochieraad weer platte broodjes gaan bakken ter plaatse bij de Franscouillons, om toch maar de eenheid van het land niet te verstoren. De Unie van Tjeven met de PS : een monsterverbond om de eigen mensen te bedotten.

    Een klein vraagje, ingegeven uit praktische overwegingen : in wiens moedertaal werd er daar onderhandeld? Het ging (zo maakt men ons wijs) in hoofdzaak over…de Plantentuin van Meise. Maar daar was toch 10 jaar geleden al een overeenkomst voor!? Jamaar, is Uw antwoord : de Franscouiilons zijn die niet nagekomen…..

    Zeg eens, broebelaars : met wat zijn jullie bezig? En op wiens kosten?

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Franscouillonse Domineerders

     

    ***                 

     

     





    08-12-2012, 12:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1077 - ALI ZIET WILDERS NIET GRAAG : HOE ZOU DIT KOMEN ?

    ***

    Zaterdag 8 december

    Zon 8u32-16u37

    Hoogdag Maria Onbevlekt Ontvangen (*)

    .

     1077 - ALI ZIET WILDERS NIET GRAAG : HOE ZOU DIT KOMEN ?

     

     

    Bron Trends

    ***

    Binnen gekomen bericht :

    Hier kunnen we wat van leren. Héérlijke reactie van de AVRO  

    De Marokkaanse gemeenschap in Nederland heeft geklaagd dat er te weinig Marokkanen op TV te zien zijn en eisen dat dit zal verbeteren naar de toekomst toe.

    Reactie van de AVRO:

    We zullen vanaf volgende week “Opsporing verzocht” 2x per week uitzenden. We hopen dat we hiermee tegemoet komen aan jullie eisen!! 

     

     

     

     

     

    ‘Rappen’ is volgens mij de theater-vorm van saccochen-trekken. Het doet er mij in ieder geval geweldig aan denken : korte snokjes, gejaafde ademhaling, beweging van de ellebogen als van iemand die wegrent, jankende geluiden als van een brommer die paniekerig wegscheurt : tja, de gelijkenissen zijn te manifest om niet op te vallen. En dan zeg ik nog niets over dezelfde afstamming van de uitvoerders van beide disciplines….

    De laatste en tevens grootste overeenkomst is, dat de muziekboeren er ook rijker door worden. Dat om redenen die Seppe Weiss van het Spionnencentrum niet graag zal horen, en die ik derhalve hier niet aan de openbaarheid wens prijs te geven. Het heeft gewoon te zien met de Wet op de Communicerende Vaten, en meer zeg ik niet!

     

    ***

     

    Ter zake :

    Wie is Ali B. dat hij durft te zeggen dat Wilders moet stoppen met haatcampagne?

    Posted on 6 december 2012 by E.J. Bron

    ***

    Ali B. heeft vechtersinstinct. ’Die wereld daarbuiten, hij is tegen je gekeerd of is het de harde waarheid die het leven je heeft geleerd en kan het ook allebei zijn´ zegt hij. Heeft hij de harde waarheid van zijn ouders geleerd, van straatvrienden, of zijn de Nederlanders weer eens schuld hieraan? Ali B. is Rapper. Als hij rapt met zijn teksten die rijmen, luisteren de mensen beter naar hem dan wanneer hij gewoon praat.

    Kan hij dan gewoon praten..? Daarom geeft rappen hem een lekker gevoel en hij kan er ook nog wat mee zeggen. Iets mee zeggen, nu, hij kan beter zijn mond houden.

     

    Ali B: De eerste zinnen van een rapper zijn meestal “ik ben altijd cool, je begrijpt wat ik bedoel, want het geeft me een goed gevoel en ik speel een potje pool”, weet je, dat is op een gegeven moment  niet meer voorspelbaar. “Ik maak geen grappen en ik kom je slopen, je krijgt veel klappen…”. Wie krijgt klappen, zijn vrouw, de kinderen of grensrechters bij een eerlijk potje voetbal..?

    “en dat mag je hopen, en dat is een upper en een oper, dat is een upper en een oper”, weetjewel? Dus dat is weer een andere manier van rijm, dus je moet telkens laten zien, dat je heel technisch bent.

    Ali schrijft zijn eigen teksten. Ali B was in het verleden geen braverik. Hij was een vechtersbaas en verslaafd aan gokken. Die tijd heeft hij achter zich gelaten. Ali B rookte 5 á 6 jointjes per dag zo zegt hij tegen Rick Nieman in het programma Kwestie van Kiezen. “Ik haalde ‘s nachts vrienden of kennissen uit hun bed om een joint te roken.”

     

    De rapper, die voluit Ali Bouali heet, vertelt ook over zijn verslaving aan gokken. “Het hield mekaar allemaal in stand. Als ik probeerde te stoppen met gokken dan ging ik blowen, maar dan was ik zo stoned dat ik vergat dat ik was gestopt met gokken. En als ik zo depressief was van het gokken dan ging ik blowen.”

    Op de vraag van Rick waarom Ali dat deed, antwoordt hij: “Het is bijzonder, de spanning de kick en de liefde die je krijgt uit de fruitautomaten, als je het goed deed ging die voor je zingen, wie doet dat nog?”

    Ali dealde ook: “Ik verkocht wiet en cocaïne. Ik was het actiefst op mijn zestiende en negentiende.” De rapper laat weten dat hij al voor zijn zestiende drugs dealde.

     

    Dus ook een rotmarokkaantje.

     

    Ook zijn opvliegende karakter probeert de rapper in toom te houden, maar dat lukt helaas niet altijd. In het blad vertelt hij dat hij een akkefietje kreeg op het voetbalveld. “Op een gegeven moment tik ik hem op zijn schouder en hij doet zo van: wat moet je nou? Toen haalde ik ineens uit. Ik vergat helemaal dat we aan het voetballen waren, ik dacht alleen: hij wil vechten, en mijn instinct was me voor.”

     

    EN DEZE PERSOON ZEGT DAT WILDERS OP MOET HOUDEN MET HAATZAAIEN..?

    Wie HIJ is hebt u net kunnen lezen.

    Aan jullie het oordeel.

    Door: Martha

    ***

     

    Het is een kenmerk van de Progressieve Kerk : draai gewoon de regels van de logica om. De meeste mensen lopen daar blindelings in. Ali is een brave jongen, en toch ziet die Geert Wilders hem niet graag.

     

    (*) Feestdag Maria Onbevlekt Ontvangen : is in onze gewesten, een ‘afgeselde heiligendag’, een Hoogdag in de Leer van de Katholieke Kerk die werd afgeschaft, deze keer waarschijnlijk nog niet onder druk van de Muzelmannen. Afschaffen van Feestdagen is een zorg voor later, als ze tenminste maar, zonder werken, betaalde dagen blijven… Omdat veel lolbroeken de ‘Onbevlekte Ontvangenis’ altijd in verband brengen met de H. Geest en de vroeg-geboorte van het Kindeke Jezus, even een paar rechtzettingen. Primo : die korte dracht Primo : van 8 tot 25 decemer zegt meer over de rekenkunde en de kennis over de menselijke voortplanting van de lolbroeken dan over mirakels. Secundo  (maar dat wordt wel een beetje ingewikkeld voor de meeste lolbroeken) :  de Moeder Gods (Maria) werd geboren zonder de erfzonde, waarmee volgens de Leer van Rome, elke mens geboren wordt. Lolbroeken die het Duifke daarbij betrekken, zijn  ietwat achterlijk van begrip, namelijk een hele generatie.

    Voilà : nu weten ze waarom ze beter niet meer spotten want het illustreert alleen hun eigen onwetendheid.

    In Italië is dit een van de grootste feestdagen van het jaar. Dan gaat, bij manier van spreken, zelfs de communistische burgemeester van de Gemeente naar de Biecht en ter Communie.

    JaJa : iets over gelezen in de media dat de H. Mario Monti in het Parlement bijna gemolesteerd werd? Er werd luidkeels om Berlusconi gescandeerd : In Broekselle moeten de ore,n getuit hebben van Hailu Herman! Zou wel eens kunnen dat Monti nog rapper gewipt wordt dan Morsi…..

    Dàt zou nog eens een reden zijn om De Klokken van Rome te doen luiden!

    ***            





    08-12-2012, 12:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    07-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1076 - NIX BOERKA BOMGORDELS MOETEN OPEN EN BLOOT GEDRAGEN WORDEN

    .

    .

    1076 - NIX BOERKA BOMGORDELS MOETEN OPEN EN BLOOT GEDRAGEN WORDEN

     

    Meer blauw op straat?

     

    ***

     

    On,s ‘Hoogste Rechtsorgaan’ weet wel zijn moment uit te kiezen! Komt het nu toch wel ‘grondwettelijk’ te verklaren, dat de boerka alleen biinnenshuis mag gedragen worden. Wat totaal gene zin heeft : daar kent iedereen iedereen en de vrouwelijke bekoorlijkheden (als die er al zijn) liggen daar niet te kust en te keur voor de man in de straat.

    Wat erger is : daar bommengordels  verbergen heeft ook gene zin. Want daar zijn geen opblaasbare doelwitten aanwezig.

    Kortom : waar moeten onze Muzelaars naartoe, om hun ongenoegen over weer eens een onthullende documentaire over hun Grote Roerganger? Zonder hun Grote Roerganger is de Islam verleden tijd. Geen Is-lam, maar was-lam : dat gaat toch niet!  Daar is de Minister van Binnenlandse zaken hier helemaal binnenste buiten van, het mens.

    Allez, Joëlleke, maak het niet moeilijker dan het is. Wie hier de plaatselijke bevolking hindert omdat ze een of andere documentaire niet graag zien, toon hen dan gewoon het gat van de timmerman.  Le trou du menuisier, in Uw en hun taal. Met een ticketje enkele reis, desnoods op kosten van de Vlaamse Parochieraad. Weg is weg, en buiten is voor de deur!

     

    ***

     

    Ter zake :

    Boerkaverbod is niet in strijd met Belgische grondwet

    donderdag 06 december 2012 om 18u09

    ***

    Het Grondwettelijk Hof oordeelt dat het boerkaverbod niet in strijd is met de Belgische grondwet.

     

     

    De wet van 1 juni 2011 over het boerkaverbod verbiedt 'het dragen van kledij die het gezicht volledig of gedeeltelijk bedekt op openbare plaatsen zodat men niet herkenbaar is'. © Belga

    Het boerkaverbod is niet in strijd met de grondwet, maar mag niet toegepast worden in "plaatsen voor erediensten" (zoals moskeeën). Dat zegt het Grondwettelijk Hof in een arrest.

     

    Het gaat om de wet van 1 juni 2011, het zogenaamde "boerkaverbod". Die wet verbiedt "het dragen van kledij die het gezicht volledig of gedeeltelijk bedekt op openbare plaatsen zodat men niet herkenbaar is". Wie het verbod toch aan zijn laars lapt, riskeert een geldboete en/of een celstraf tot 7 dagen.

     

    Een aantal vrouwen, de vzw Justice and Democracy en de Liga voor Mensenrechten en zijn Franstalige pendant (als tussenkomende partijen) trokken naar het Grondwettelijk Hof om het verbod aan te vechten. Hun beroepen om de wet te vernietigen, werden verworpen.

    Gezicht moet herkenbaar zijn

    Zo stelt het Hof dat de godsdienstvrijheid niet geschonden wordt. De godsdienstvrijheid is namelijk "niet absoluut" en de redenen waarom het parlement haar in dit geval inperkt zijn "legitiem". De drie redenen die het parlement had aangehaald, zijn "de openbare veiligheid, de gelijkheid tussen man en vrouw en een zekere opvatting van het 'samen leven' in de maatschappij".

    Volgens het Hof is het verbod ook geen inbreuk op het recht op vrijheid van meningsuiting. Het is voor de "individualiteit" van iedereen in een democratische samenleving belangrijk dat zijn/haar gezicht herkenbaar is. Door het gezicht te verbergen, verdwijnt die "individualisering". "Het verbod beantwoordt derhalve aan een dwingende maatschappelijke behoefte in een democratische samenleving", luidt het.

    Zelfs als de boerka vrijwillig gedragen wordt, dan nog is het verbod te verantwoorden omdat het gaat om "een gedraging die niet te verzoenen is met het beginsel van gelijkheid tussen man en vrouw".

    Boerkaverbod geldt niet in plaatsen voor erediensten

    Het Hof preciseert wel dat het verbod niet mag gelden in "plaatsen bestemd voor erediensten" (bijvoorbeeld moskeeën). Het verbod daar toepassen zou wel afbreuk doen aan "de vrijheid om zijn geloofsovertuiging te uiten". (Belga/INM)

    ***

    Het Grondwettelijk Hof had ook een ‘gemengd oordeel’ kunnen vellen. Half-om-half om zo te zeggen. Bovenkant bloot, onderkant bedekt, of omgekeerd, maakt niet uit. Voordeel : vrouwen zouden er een gevoel van openheid aan overhouden, mannen zouden zich niet meer kunnen vermommen als vrouw door een boerka om te doen.  Droeve tijden dus voor de Stanneke Crets van die kanten. Ook zou de Staatsvuiligheid van meters ver de bommengordels kunnen vaststellen, zodat er gevoelig zou kunnen bespaard worden op de onderzoekings-kosten.

    Enfin, ik denk dat dat Hof zwaar onder druk stond van de cosmetica-lobby. Of eventueel van de new age rage. Uit is in. Aan is uit. Toon Hermans heeft het al gezegd en dat was zulk ne brave mens!

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Franscouillonse Domineerders

     

    ***                 

     

     





    07-12-2012, 18:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1075 - MET EEN VINGERKNIP HAALT HIJ HET GELD VAN ACHTER ONZE OREN

    .

    .

    1075 - MET EEN VINGERKNIP HAALT HIJ HET GELD VAN ACHTER ONZE OREN

     

     

     

     

    Zou de specialist in de fiscale materie van de PS, die meewerkte aan het labeur van de Vlinderende Jeanetten, onderstaand voorbeeldje mee ingecalculeerd hebben?  Buiten een beetje fraude, waarvoor hij van Financiën werd weggestuurd, zou hij nog andere woestijnkemels hebben geschoten?

     

    ***

     

    Ter zake :

    Nieuwe berekeningswijze

    Volgens de meest recente cijfers zijn er in ons land ruim 187.000 gezinnen die het belastingkrediet genieten. De regering-Di Rupo heeft in het voorjaar gesleuteld aan de berekeningswijze om het eenvoudiger te maken, maar uit berekeningen van fiscalist Jef Wellens van uitgeverij Kluwer blijkt nu dat niemand van de begunstigden beter wordt van de nieuwe berekeningswijze.

    De groep met een zeer laag inkomen of met veel kinderen verliest zelfs aan inkomen. Een alleenstaande of een feitelijk samenwonende ouder met een brutoloon van ongeveer 1.700 euro per maand (belastbaar inkomen 21.580 euro) en vier kinderen ten laste gaat er bijvoorbeeld 557 euro per jaar op achteruit.

    ***

     

    Oei! Weer ’n erreurke die nie zjust is! Een misverstand waarschijnlijk, zoals die Beroeps Inkomsten van onze geliefde artiesten, die dreigden 25 ipv 15% bevrijdende roerende voorheffing te moeten betalen. Hun verdiensten worden namelijk belast als opbrengst van het beetje kapitaal dt ze hebben : hun hersenen. Veel kan het dus niet zijn.

    En de Ti Ta Tovenaar van de Vlinder Regering maar tateren en uitleggen dat ze goed bezig zijn…. Het komt mij voor, dat de Media hier weer eens een kans gemist hebben om de Vlaamse Beweging te demoniseren, die het lamenteren om een bagatel niet kunnen laten.

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Franscouillonse Domineerders

     

    ***                 

     

     





    07-12-2012, 14:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1074 - NA DE KRAAIEPOTEN OP HET PLEINTJE NU HET FIJNERE WERK

    ***

    Vrijdag 7 december

    Zon 8u31-16u37

    H Ambrosius, patroon van de imkers en de politie

    Sint-Ambroos, patroon van bijen en spreeuwen,
    schei uit met waaien en sneeuwen

    .

    1074 - NA DE KRAAIEPOTEN OP HET PLEINTJE NU HET FIJNERE WERK

     

    Het Belgisch Beest

     

    Maakt zich klaar voor de aanval in de media

    ***

     

     

    Kraaienpootjes op het Deconinckplein voor de wielen van een tank (BDW) strooien is het werk van stomkoppen van het niveau van Tom Lanoye, maar dat zijn daarom nog geen sluipmoordenaars, veel eerder zijn het sluip-sukkelaars.

    De ‘auteur’ hieronder houdt van het fijnere werk. Hij gebruikt het rapier van de snijdende retoriek die het brein van zijn lezer verlamt. Enfin, dat is de (doorzichtige) bedoeling. Of het lukt, laat ik aan U over. Onderaan dit blogje vindt U daarnopens mijn pretentieloze persoonlijke prestatie.

    Om er dichterlijk bij te worden, al die ronkende volzinnen.

     

    ***

     

    Ter zake :

    Het wij-zijdenken zet alles om in pestcampagnes van 'zogenaamd progressief links'

    OPINIE − 06/12/12, 08u42

    ***

    dm column Jeroen Olyslaegers is auteur. Zijn column verschijnt elke donderdag in M, in De Morgen. .

     

     

    Alles zal worden onthuld, o lezer. Het is gewoon een kwestie van tijd. U weet toch waarom de roerende voorheffing op auteursrechten dan toch niet werd verhoogd? Di Rupo heeft dat gedaan zodat alle zogezegde intellectuelen en de op ons kap subsidieslurpende artiesten uit dankbaarheid hun pijlen zouden blijven richten op Bart De Wever, maar lang zal dat spelleke niet duren, tot 2014 om exact te zijn, want daarna is het gedaan met al dat Vlaams geld in een bodemloze put.

    Iemand die krantenfora leest zal deze parafrase van toon en argumentering niet onbekend zijn. De tragische ironie van het Vlaams-nationalisme en haar nu weer groeiende aanhang is dat zij zich steeds verbeeldt de wil van het volk uit te drukken, zelfs zonder op dat moment al een meerderheid te hebben. Wat je op sommige kranten- of tijdschriftenfora kan lezen zijn de strijdbare aanklachten van hen die zich samen een bezet volk wanen. Binnen dit denken zijn artiesten collaborateurs met het regime omdat ze subsidies krijgen, is er geen enkele gazet die echt van 'ons' is, lijkt België alsnog in stand gehouden door een paar lachwekkende samenzweringen en is het uur van de wraak nakende. Wat er ook gebeurt tot 2014; het zal altijd binnen deze context worden geïnterpreteerd.

    Het probleem met dit wij-zijdenken is dat het alles weet om te zetten in geheime manoeuvres, pestcampagnes van 'zogenaamd progressief links' en wanhoopspogingen om het onafwendbare alsnog af te wenden. In deze wereld heeft iedereen met een andere mening zijn kans gemist om zijn mond te houden. De ironie die deze geopende doos van Pandora met zich meebrengt is dat niemand nog veilig is na 2014, en dan vooral zij niet die deze doos mee geopend hebben. Bart de Wever moet en zal de wraakengel zijn van deze culturele contrareformatie. Met een vlammend zwaard zal hij voor het volk de schade moeten herstellen van zo veel decennia culturele en maatschappelijke bezetting, het juk van de Waal zal in minder dan vijf minuten politieke moed worden afgeworpen, etcetera.

    Mocht dit alsnog niet lukken, is hij de verrader. Want zo werkt wraak, en zo werkt het in een land waar wij met al onze welvaart vergeten zijn wat het is om een gemeenschap te zijn, zij het Belgisch of Vlaams. En nee, dit los je niet op met meer haat ten opzichte van al dan niet vermeend nakend fascisme. Dit los je ook niet op door aan de overheid te vragen om meer te doen voor tolerantie. Diezelfde overheid wordt immers door velen niet meer of minder geminacht. Zelf uit de zetel komen, zelf bouwen aan een gemeenschap, vanuit de basis warmte in diezelfde gemeenschap pompen zonder te letten op wat voor gezindheid ook, zelfs niet op hen die menen dat haat een oplossing is. Want iedereen heeft hier boter op zijn hoofd. Een Europese gemeenschap die blind en roekeloos het ene na het andere democratische deficit heeft geschapen. Een overheid die zich heeft laten uitverkopen door kortetermijndenken. Een hoop media die zich laten gijzelen door adverteerders en die nog steeds menen dat cynisme en ironie de kortste wegen zijn naar ieders hart. En u en ik, die warmte beperken tot wat gekeuvel aan de kersttafel en bij het uitdelen van nog steeds dure cadeaus aan elkaar, niet aan een ander. Twee voor twaalf. Want na het uur van de wraak rest ons ruzie maken op puinhopen, met het geraas van een steeds roekelozer wordende wereld op de achtergrond.

    ***

     

    Diagonaal doorlezen : een olieslager is geen gewone slager, en  een olieslager die niet in vleeswaren doet, maar handel drijft in een woordenkraam om zijn dagelijks brood te verdienen : zo’n man is dubbel gevaarlijk. Pas op : hij kent niets van textiel, het wordt dus nooit ’n goede wever. Misschien eens navragen bij Bruno Valkeniers, zo gauw die iets is begonnen in de media?

    ***

     

    Het is dus bij de I-D Belgen alle hens aan dek. Ze zijn Antwerpen verloren, en ze weten dat wie die stad regeert, ook het land regeert.  Willen zij verder hun landgenten, wij dus, domineren dan moeten zij met alle middelen in de aanval gaan. In het demoniseren van radicale Vlaams Nationalisten hebben zij de nodige ervaring opgedaan, we kennen dus de strategie.

    Het is natuurlijk een feit, dat de Averechtsen gesleten gladjanussen zijn die uit het bed van de Tjeven komen. Iedereen weet dat hun Vlaamse overtuiging weliswaar blinkt als opgepoetst echt goud, maar dat het maar ‘plaque’ is van de tweedehandsmarkt.

    Wat we dus zien, is de voorbereidende fase van het zichzelf opblazen. Denk aan de kikker in de sloot die op die manier dacht zo imposant te kunnen worden als de koe in de wei.

    Och, ze doen maar. Te meer dat het slechts de kopij is beschadigd wordt, zodat de mensen gaan verlangen naar het origineel.

    Of het Vlaams Belang nu stemmen wil afnemen van de NV-Averechts, vroeg Linda DeWin in Villla Politica aan de kersverse voorzitter Gerolf Annemans. Zijn antwoord ”Wie niet” deed haar naar adem snakken!! Ja, mijn beste Zwarte Cobra : de partij van Annemans is geen plaque, maar 18 Karaats echt goud! .

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Franscouillonse Domineerders

     

    ***                 

     

     





    07-12-2012, 14:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1073 - IS ER GEEN BELET MAG IK EVEN BINNENKOMEN ?

    .

    .

    1073 - IS ER GEEN BELET MAG IK EVEN BINNENKOMEN ?

     

    Moeten wij nog twijfelen?

     

    Islam = Oorlog.

    Waarom denkt U dat er tanks oprukken in Caïro tegen een president die amper een paar maand aan is?

    ***

     

     

    Bij deze wordt U een niet politiek-correcte boodschap onder de deur geschoven. Omdat het de simpele waarheid is, worden wij daarvoor ‘extreem rehts’ genoemd, en worden wij – Allez, voorlopig nog zo erg niet – opgesloten achter symbolische prikkeldraad onder hoogspanning.

     

     

    ***

     

    Ter zake :

    TER HERINNERING

     

    Een man van wie de familie behoorde tot de Duitse aristocratie was voor WO2 eigenaar van verschillende grote landgoederen en fabrieken. Hem werd gevraagd hoeveel Duitsers echte nazi's waren, en zijn antwoord kan u helpen om uw houding tegenover fanatisme te bepalen.

    "Heel weinig mensen waren echte nazi's" zei hij, "maar heel veel Duitsers waren blij met de terugkeer van de Duitse fierheid, en nog veel meer hadden het veel te druk om er ernstig over na te denken. Ik was een van diegenen die dachten dat de Nazi's niet meer dan een bende gekken was. En voordat wij er erg in hadden waren zij baas over ons en was het einde van mijn wereld gekomen. Mijn familie verloor alles, ik belandde in een concentratiekamp en de geallieerden vernietigden mijn fabrieken."

    Vandaag blijven experts ons maar de oren van het hoofd zagen met de boodschap dat de islam een godsdienst van vrede is, en dat de grote meerderheid van de moslims alleen maar vragen om in vrede te kunnen leven.

    Alhoewel deze ongenuanceerde bewering misschien wel waar is, is ze totaal irrelevant. Het is slechts meningsloze dons, bedoeld om ons een goed gevoel te geven en om het spook van de - in de naam van islam - wereldwijd oprukkende fanatici te verdoezelen.

    Het zijn inderdaad de fanatici die oprukken. Het zijn de fanatici die betrokken zijn in alle 50 open oorlogen die momenteel woeden op deze planeet. Het zijn de fanatici die in Afrika systematisch christenen en ganse volksstammen afslachten en het continent in een islamitische vloedgolf overspoelen. Het zijn de fanatici die bommen leggen, mensen voor het oog van camera's onthoofden en eremoorden plegen. Het zijn de fanatici die de ene moskee na de andere overnemen. Het zijn de fanatici die met zelotische ijver het stenigen van verkrachte vrouwen en homoseksuelen verspreiden. De harde waarheid is dat de "vredelievende en stille meerderheid" geïntimideerd is en zwijgt. Communistisch Rusland was vol van Russen die ook slechts in vrede wilden leven, maar toch zijn de Russische communisten verantwoordelijk voor de moord op 20 miljoen mensen. De vredelievende meerderheid was van nul en generlei tel. De grote massa van de enorme Chinese bevolking was ook vredelievend, maar de Chinese communisten zijn er och in geslaagd om een duizelingwekkende 70 miljoen mensen om te brengen.

    De gemiddelde Japanner van voor WO2 was geen op oorlog kickende sadist. Maar Japan moordde en slachtte wel zijn weg door Zuid-Oost Azië in een bloedige orgie waarbij 12 miljoen Chinezen het leven lieten. De meesten stierven door het zwaard, de schop en de bajonet. En wie kan de slachtpartijen in Rwanda vergeten? Zou men niet kunnen zeggen dat de grote meerderheid van de Rwandezen "vredelievend" was?

    De lessen uit de geschiedenis zijn heel dikwijls ongelooflijk eenvoudig, op het botte af, maar ondanks al ons redeneervermogen missen wij maar al te dikwijls de meest in het oog springende waarheid: Vredelievende moslims zijn irrelevant geworden door hun zwijgen. Vredelievende moslims worden onze vijanden als ze de kiezen op elkaar blijven houden, want net zoals mijn vriend uit Duitsland zullen ze op een goede morgen ontwaken om vast te stellen dat de fanatici de zaak hebben overgenomen, en dat het einde van hun wereld begonnen is.

    Vredelievende Duitsers, Japanners, Chinezen, Russen,

    Rwandezen, Serviërs, Afghanen, Irakezen, Palestijnen, Somali's, Nigerianen, Algerijnen en vele anderen zijn gestorven omdat de vredelievende meerderheid haar mond niet open heeft gedaan tot het te laat was. En wij, die deze ontwikkeling voor onze ogen zien gebeuren, moeten meer aandacht schenken aan de enige groep die echt meetelt: de fanatici want zij zijn het die onze manier van leven bedreigen. En tot slot, en met het risico van beledigend over te komen, iedereen die twijfels heeft over de ernst van de toestand en deze email zonder meer verwijdert, draagt bij tot de algemene passiviteit en laat het probleem alleen maar groeien.

    Draag bij tot de bewustwording, zend dit bericht door en blijf het doorzenden. Laat ons hopen dat duizenden over de ganse wereld het zullen lezen, erover zullen nadenken en hem weer zullen doorzenden.

    Wat geweest is komt niet weer !

    MAAAAAAR de geschiedenis herhaalt zich !

    Hartelijke groetjes

    ***

     

     

    Bovenstaand bericht heeft iets van een verlangen, een uitzien naar een referendum : het leeft onder de brede massa, maar wie het MOET lezen, leest het niet, of wil het niet lezen.

    Onze Bestuurders hebben een ontzaggelijke verantwoordelijkheid op zich geladen. Zal nog niet zijn zeker,, want zij zijn de hoofdschuldigen, dag na dag  na dag, net zoals de oude Hindenburg de hoofdschuldige is geweest, de dag dat hij Hitler als zijn opvolger tot Kanselier heeft aangesteld : een veldmaarschalk die opgevolgd werd door een korporaal…..

    Maar wat erger is : wij, het volk, geven jaar na jaar na jaar, deze politici die duivelse macht telkens en telkens weer in handen. Waarna wij, jaar na jaar na jaar als lammeren ter slachtbank worden geleid.

    De redding zit hem dus in het doorbreken van de ketting. Liefst in het stemhokje, en niet door oorlog.

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Franscouillonse Domineerders

     

    ***                 

     

     





    06-12-2012, 16:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!