MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    13-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1091 - ALLAHS VIERDE VREDESTOCHT

    .xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    .

    1091 - ALLAHS VIERDE VREDESTOCHT

     

     

     

     

     

    Of het goed is dat ons ‘vijandbeeld’ af en toe ge-updated wordt? Tja, in alle eerlijkheid : als het onze alertheid op peil houdt is dat alleen maar positief. Wie dat anders ziet, heeft volgens mij geen zuivere bedoelingen.

     

     

    ***

     

    Ter zake : '

    Binnen 6 maanden nieuw 9/11'

     

    'Hoge Iraanse Quds-officieren bereiden aanslagen op elektriciteit, communicatie, water en openbaar vervoer voor' - Strijd der beschavingen zal steeds heviger worden Al jaren wordt geschreven dat een nieuw 9/11 slechts een kwestie van tijd is. Volgens bronnen binnen de Amerikaanse inlichtingendiensten zullen er binnen 6 maanden een nieuwe serie mega aanslagen in de VS worden gepleegd. Het land waar de vermoedelijke daders vandaan komen zal geen verrassing zijn: Iran. 'False flag!' zal een groot deel van het 'complot'internet onmiddellijk roepen. En inderdaad, de ervaring leert dat de kans dat het opnieuw om in scène gezette aanslagen gaat aanzienlijk is. We moeten echter niet -zoals in de alternatieve nieuwswereld vaak wordt gedaan- de denkfout maken alsof enkel de VS de kwade genius is en de vijanden van Amerika en het Westen van de prins geen kwaad weten.

    Zo'n 10 hoge officieren van de Iraanse Quds strijdkrachten, die speciaal getraind zijn op het uitvoeren van terreuroperaties in het buitenland, zouden aan het hoofd staan van in totaal 50 terroristen die 1 tot 5 jaar in de VS zijn en aanslagen voorbereiden op het Amerikaanse elektriciteit- en communicatienet, de watervoorziening, het openbaar vervoer en gebouwen van het ministerie van Defensie en het leger. Het plan voor de aanslagen zou al 9 jaar oud zijn en werd geautoriseerd door Ayatollah Khamenei zelf.

    'Geen plek in Amerika zal veilig zijn'

    Volgens een bron dicht bij Khamenei zullen de aanslagen, waar ook al-Qaeda een rol in zal spelen, een grotere impact hebben dan 9/11. Het regime in Teheran zou definitief het licht op groen zetten als Amerika blijft weigeren het Iraanse nucleaire programma te accepteren en de sancties tegen het land, die een grote impact hebben op de economie en de samenleving, niet wil opheffen of verlichten.

    Revolutionaire Garde generaal Massoud Jazayeri, onderbevelhebber van de Iraanse strijdkrachten, verklaarde onlangs dat Iran na een Amerikaanse en/of Israëlische aanval op het nucleaire programma 'verwoestend zal reageren. In dat geval zullen wij niet alleen binnen de grenzen van het Midden Oosten en de Perzische Golf handelen. Geen plek in Amerika zal dan veilig zijn voor onze aanvallen.'

    Val Assad 'rode lijn' voor Iran

    Diverse politieke, militaire en geestelijke officials hebben via de door de staat gecontroleerde Iraanse media herhaaldelijk verklaard dat de val van de Syrische president Assad, Irans grootste bondgenoot, een rode lijn zal zijn. Om dit te voorkomen zouden er 'niet-conventionele' wapens naar Syrië zijn gestuurd die in het geval van nood zullen worden ingezet. De Syrische regering beschuldigt juist de islamistische rebellen van het willen gebruiken van chemische wapens die werden buitgemaaktk tijdens de verovering van een veroverde chloorfabriek bij Aleppo (2).

    'Iraanse raketten kunnen in 2013 VS raken'

    Mashregh, een media orgaan van de Revolutionaire Garde, beweerde eerder dit jaar dat het massavernietigingswapens aan de islamitische terreurbeweging Hezbollah heeft gegeven die in het geval van oorlog met Israël op de Joodse staat zullen worden afgevuurd. In een recent bericht werd beweerd dat Iran 170 raketten met biologische koppen op de regio Tel Aviv, waar ruim 2/3 van de Israëlische bevolking woont, heeft gericht.

    Volgens de Iraanse bron zouden berichten dat Iran nog jaren verwijderd is van een kernbom een hoax zijn. Het land zal al in 2013 de eerste intercontinentale raketten die de VS kunnen bereiken operationeel maken. Ook zou er reeds begonnen zijn met het verrijken van uranium tot 90%, nodig voor de productie van een kernbom, en zou Teheran de hulp van Noord Korea krijgen bij het ontwikkelen van op plutonium gebaseerde atoombommen. (1)

    Informatieoorlog en false flags

    Het is duidelijk dat er een wereldwijde informatieoorlog woedt waar geen land ter wereld aan kan ontsnappen en waar alle partijen aan deelnemen. Omdat er in het verleden vaker berucht geworden false-flag aanslagen werden uitgevoerd (Reichstaggebouw door de Nazi's, Golf van Tonkin / Vietnam door de VS, 9/11) wordt er in alternatieve nieuwskringen al jaren een nieuw 9/11 voorspeld dat 'natuurlijk' weer door de VS zelf zou worden opgezet.

    De valse voorwendselen waaronder president Obama de korte oorlog tegen Libië begon en nu met behulp van vergelijkbare misleidende leugens hetzelfde wil doen met Syrië zijn extra argumenten om extreem voorzichtig en achterdochtig te zijn over wie er werkelijk achter een eventueel nieuw 9/11 zal zitten.

    Westen heeft échte vijanden

    De door sommigen getrokken automatische conclusie dat het op voorhand opnieuw enkel een 'inside-job' zal zijn getuigt echter van kortzichtigheid en onkunde ten aanzien van de doelstellingen van de vijanden van Amerika en het Westen. De in het Westen zo goed als genegeerde Arabische media, islamitische preken en officiële doelstellingen van groepen zoals de in snel tempo steeds machtiger wordende Moslim Broederschap laten er dagelijks geen misverstand over bestaan dat het grote gezamenlijke islamitische einddoel de vernietiging van de Joodse staat Israël en daarna van Amerika en het Westen is, zodat de hele wereld onderworpen kan worden aan de islam en het Kalifaat kan worden opgericht.

    Islamitisch imperialisme

    De geschiedenis wijst uit dat deze haat niet pas is ontstaan sinds de invasies van Irak en Afghanistan, de oprichting van Israël of nog verder terug het Westerse kolonialisme, zoals het 'politiek correcte' establishment zo graag beweert. Integendeel, het islamitische imperialisme dateert van de vroegste begintijd van Mohammeds religie van 'vrede'. Al drie keer probeerden Arabische moslimlegers Europa te veroveren; de eerste keer werden ze pas tegengehouden in Zuid Frankrijk (732), de tweede keer in Zuid Italië (1480) en de derde keer in Oostenrijk (1683). Bovendien maakte geen enkel ander ideologisch systeem zóveel slachtoffers: tot nu toe werden tijdens de circa 1400 jaar dat de islam bestaat zeker 270 miljoen mensen vermoord in naam van Allah (3).

    Geen zwart/wit

    De wereld zit niet zo zwart/wit in elkaar zoals velen denken. Het is niet 'wij goed en zij slecht', maar ook niet andersom. Ook de Russen (Afghanistan, Tsjetsjenië, Georgië), de Turken (Armenen, Koerden) en de Palestijnen (teveel voorbeelden om op te noemen) weten bijvoorbeeld hoe effectief een false-flag aanslag of operatie kan zijn om het eigen volk achter een nieuwe oorlog te krijgen. En hoe vaak hebben de Joden -en sinds 1948 ook hun eigen staat Israël- tot op het krankzinnige af al niet de schuld gekregen van zo'n beetje alles wat er misgaat in de wereld? Zelfs 9/11 werd door sommige groepen weer automatisch met valse feiten aan dit zonder twijfel meest vervolgde volk ter wereld toegeschreven.

    Wereldvrede een illusie

    Op de grens van 2012 en 2013 zijn er wereldwijd verschillende, veelal haaks op elkaar staande ideologieën in hevige strijd met elkaar verwikkeld. Hoeveel mis er ook is met het Westerse kapitalisme - het heeft de bevolking in het nog enigszins vrije deel van de wereld wel met afstand de meeste welvaart en grootste veiligheid gebracht. Het communisme leed daarentegen een forse nederlaag en de islam verspreidT zich enkel door intimidatie, misleiding, onderdrukking, racisme, discriminatie, terreur en massaal bloedvergieten, zowel van 'ongelovigen' als van de eigen geloofsbroeders.

    We kunnen met zijn allen natuurlijk hopen en bidden dat we als redelijke mensen bij elkaar gaan zitten en eindelijk vrede sluiten, maar de realiteit leert - en voor de christenen onder ons ook de eindtijd profetieën in de Bijbel - dat alle pogingen om wereldwijde vrede af te dwingen juist zullen uitmonden in wrede dictaturen en een ongekend verlies aan mensenlevens zullen veroorzaken.

    Derde wereldbrand

    Iedere partij in deze 'strijd der beschavingen' heeft zo zijn eigen 'vuile' tactieken om zijn invloed te behouden of te vergroten. Nieuwe aanslagen -of deze nu false flag, 'echt' of net zoals 9/11 beide zullen zijn- zijn dan ook slechts een kwestie van tijd. Alle goede wensen voor de toekomst ten spijt kan daarom maar één harde conclusie worden getrokken: uiteindelijk dreigen alle conflicten uit te monden in een derde wereldbrand waarin de grote machtsblokken elkaar zowel via proxy's als rechtstreeks op leven en dood zullen bevechten.

    Wanneer begint de finale?

    Nu extremistische, apocalyptische landen zoals Iran de beschikking dreigen te krijgen over kernwapens lijkt het niet lang meer zullen te duren voordat deze grote, door talloze profeten voorzegde finale zal beginnen. Of dat nu nog enkele decennia duurt of nog slechts enkele jaren -of zelfs maanden- valt echter (nog) niet te zeggen. Het is voor u, mij, onze kinderen en geliefden te hopen dat die periode, die door Jezus Christus de ergste ooit werd genoemd (Mat.24:21; Marc.13:19, Opb.7:14), inderdaad slechts korte tijd zal duren:

    'En indien die dagen niet ingekort werden, zou geen vlees behouden worden; doch ter wille van de uitverkorenen zullen die dagen worden ingekort.' (Mat.24:22)

    Xander

    ***

    Diagonaal doorlezen : kunt U zich voorstellen, dat wij in het Westen van dit alles onbekend zouden zijn? Dat wij als onwetende Middeleeuwers al dat vreemd volk als een zwem sprinkhanen rond ons zouden zien arriveren? Dat zij onze straten en pleinen zouden in beslag nemen om daar hun god te aanbidden en ons op die manier in ons gezicht komen uitlachen? Dat zij zonder speciaal op te vallen zomaar onze welstand zouden kaalvreten? In deze moderne tijden kan ons dat niet verborgen gehouden worden. Maar zich dat allemaal bewust te weten wordt dan weer als extreem rechts, racistisch en xenofoob omschreven door de waterdragers van het systeem.….

    Anders gezegd : we worden door dergelijke berichten, met kennis van zaken, naar de slachtbank geleid… Hier en daar ’n onschuldig weer-satelietje met mogelijks een atoomkoppeke in de ruimte laten rondslingeren, daar ’n kwakkelende Arabische Lente supporteren, een lading anti-semitisme voelbaar in de lucht verspreiden : waar zouden we staan zonder ’t Internet!

    ***

    Enne, moest het Vlaams Belang aanstaande zondag zich verpoppen tot de partij van Law & Order : met zijn roep om een ‘Gesloten Centrum’ = gevangenis voor criminele sans papiers (37 plaatsen voor > 8.000 kandidaten) krijgt hij van mij het ere lidmaatschap aangeboden van L & O. In de hemel is er immers meer vreugde om de terugkeer van één verloren schaap dan… U weet wel. Daar moet U zelfs geen STROP voor zijn….

    37 plaatsen voor 8.000 kandidaten, het is niet veel. Maar alle begin is moeilijk. Als het reisagentschap ‘Repatriëring’ vlot zou werken, en op voorwaarde dat de rest zich niet meer laat pakken, zou iedereen binnen de 10 jaar de pijp kunnen uit zijn…

    Toch curieus, dat zelfs een stamboek-socialist lijk de sympathieke Daniël weeral eens een standpunt van het Vlaams Belang moet overnemen…..

     




    L & O

    (Law and Order)

     

    ***

     

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!