MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    13-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2388

    *

    Donderdag 12 februari

    Zon 8u01-17u53

    H Damianus van Alexandrië

    *

    .

    *

    *

    Aan ieder hoek van de wereld stond er een aartsengel die op de bazuin blies om het vuur uit de Hemel te roepen.. Dat was vroeger.

    .

    Nu zijn die vervangen door ‘drones’, made in USA, die kleine nucleaire Paaseitjes komen strooien.

    *

    INLEIDING

     

    Vooraleer U de lectuur aanvat van onderstaand artikel van Xander, even bij Wiki langs geweest voor dat onmogelijk woord armageddonn dat Xander zo maar uit zijn mouw schudt. Omdat er achter mij op mijn weg al zoveel neergeschoten bokken liggen, wil ik deze keer zeker zijn. Ik weet het wel zo half-en-half, maar zie, pas als Wiki mij gelijk geeft, zal ik mij op m’n gemak voelen.

    Voor iemand er aan doodgaat, is het toch normaal dat hij weet aan welke ziekte hij lijdt. En zie!

    Armageddon is ook bij Wiki een verzamel-begrip dat goed past op alles wat niet goed is. Zeg maar dat het synoniem is voor de ‘Eindtijd’, waarvan de Bijbel de mond vol heeft. Algemene ondergang, en volgens de Mechelse Catechismus (!) het Vierde ‘Uiterste’ van de mens. Deze uitersten zijn er ten getale van vier, te weten de Dood, het Oordeel, de Verrijzenis en Het Eeuwig Leven. Opgepast, dat geldt alleen voor Gelovige mensen. Ongelovigen en godloochenaars moeten maar zien hun plan te trekken.

    Hiermee is bewezen dat Digitalia geen (al te grote) dommerik is, integendeel dat hij goed heeft opgelet in de les van catechese. In de tijd van Monseigneur Lamiroy van Brugge, in wiens ‘Bisschoppelijk College’ ik het genoegen heb gesmaakt vele broeken te hebben mogen verslijten….

    Kijk, genoeg over dat ‘armageddon’, in feite een heidens woord voor de Einddtijd uit de Bijbel. Hieronder wordt het in verband gebracht met het kaartenhuisje van de Europese Unie, waar Griekenland nu dreigt onderuit te worden gehaald. Datzelfde Griekenland, dat voor de Bollebozen van Dexia al eens noodlottig is gebleken. Zie ARCO en de schuilnaam ‘beweging.net’ waarachter Leemans van het ACW zich dient te verschuilen. Och, de mensen vergeten zo rap….

    JaJa, armageddons zijn gevaarlijke dingen! Zowel enerzijds als anderzijds.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Financieel armageddon: Ruim € 23 biljoen aan euro-derivaten op het spel bij Grexit

    *

    Griekse minister Financiën: ‘Euro is een kwetsbaar kaartenhuis, als wij eruit moeten, stort alles in’

    De Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis speelt met zijn chantage hoog spel, maar weet dat hij vrijwel zeker zal winnen, omdat Brussel ten koste van alles (= nieuwe miljarden) zal willen voorkomen dat de eurozone instort.

    Wat voor naampje er ook aan gegeven wordt, een nieuwe schuldenkwijtschelding voor Athene is onvermijdelijk, zo heeft de Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis nogmaals benadrukt. Dat met name Duitsland, Nederland en Eurogroep-voorzitter Jeroen Dijsselbloem namens de Troika hebben bezworen dat dit onmogelijk is, doet wat hem betreft niet terzake. Misschien kan Varoufakis zo vol vertrouwen zijn over de uitkomst van de aan de gang zijnde onderhandelingen, omdat hij weet dat er maar liefst € 23 biljoen (23.000 miljard euro) aan euro-derivaten op het spel staan bij een eventuele gedwongen uittreding van Griekenland uit de eurozone (‘Grexit’).

    De tijd dringt, want uiterlijk eind deze maand zijn de Grieken blut en hebben dan nieuw geld nodig om overeind te blijven. De pas aangetreden linkse regering van premier Tsipras speelt hoog spel, en lijkt de eurozone zelfs uit te dagen om Griekenland te laten vallen. In Athene beseft men namelijk heel goed dat daarmee het overleven van de complete eurozone in het geding dreigt te komen.

    Financieel armageddon

    Als Syriza alsnog besluit om de afspraken met de Troika na te komen, dan breekt het daarmee met alle verkiezingsbeloften en is het gebeurd met de kersverse grootste partij van Griekenland. Maar als ze geen compromis willen sluiten, en Europa deze keer niet buigt voor de Griekse chantage, dan wordt het land mogelijk gedwongen om uit de eurozone te treden, wat een waar financieel ‘armageddon’ kan veroorzaken.

    Volgens de ‘centrale bank der centrale banken’, de Bank for International Settlements in Basel, zijn er voor maar liefst $ 26,45 biljoen (ruim € 23 biljoen) aan derivaten –speculatieve financiële producten met een zeer hoog risico- direct verbonden aan de euro. Ter vergelijk: onder president Obama groeide de Amerikaanse staatsschuld van $ 10 biljoen naar $ 18 biljoen. De totale wereldwijde derivaten zeepbel bedraagt overigens een duizelingwekkende $ 700 biljoen.

    De meeste analisten verwachten dan ook dat er een compromis uit de bus zal rollen, die er echter op neer zal komen dat de eurozone opnieuw miljarden aan Griekenland geeft, hoogstwaarschijnlijk door een vorm van schuldenkwijtschelding met een ander, voor de rest van Europa aanvaardbaarder stickertje (2), waarbij ‘onze’ politici bij hoog en bij laag zullen volhouden dat van een kwijtschelding ‘geen sprake’ is.

    Alan Greenspan: ‘Politieke unie, of Grieken uit de euro’

    Alan Greenspan, van 1987 tot 2006 voorzitter van de Amerikaanse Federal Reserve, zei enkele dagen geleden dat het slechts een kwestie van tijd is voordat Griekenland uit de eurozone zal moeten treden. ‘Het probleem is dat ik niet zie hoe de euro kan voortgaan, tenzij en totdat alle lidstaten politiek geïntegreerd worden. Zelfs fiscale integratie zal het probleem feitelijk niet oplossen.’

    Dat is exact wat de eurocraten in Brussel willen: een fiscale, financiële en politieke unie, een federaal Europa, een Verenigde Staten van Europa zo u wilt. In ons eigen land is D66 de grootste voorstander van het ontmantelen van onze democratie en ons zelfbeschikkingsrecht ten gunste van een EU-regering.

    ‘De euro is een kaartenhuis en zal zonder ons instorten’

    ‘De euro is kwetsbaar, als een kaartenhuis. Als je de Griekse kaart eruit haalt, dan zullen de anderen instorten,’ zo verklaarde minister Varoufakis tegen het Italiaanse station RAI. ‘Ik waarschuw iedereen die overweegt Griekenland strategisch te amputeren van Europa. Dat is zeer gevaarlijk, want wie zal na ons de volgende zijn? Portugal? Wat gebeurt er als Italië ontdekt dat het onmogelijk is om in de dwangbuis van bezuinigingen te blijven zitten?’

    De Wall Street Journal berichtte dat de Britse regering niet voor niets serieuze noodmaatregelen voorbereidt voor het geval Griekenland inderdaad uit de euro treedt en er daardoor wereldwijde chaos en paniek uitbreekt op de financiële markten.

    Stel dat het inderdaad misloopt, dan zullen de genoemde derivatenverliezen zó gigantisch zijn, dat de gevolgen voor de wereldeconomie onberekenbaar dramatisch dreigen te worden. Zo kunnen grote megabanken dan in één klap instorten.

    Grieken zullen opnieuw winnen

    Het alternatief is zoals we al vaker schreven opnieuw toegeven aan de Griekse chantage, en tot in lengte van jaren en zelfs decennia jaarlijks miljarden blijven overschrijven naar Athene en diens internationale schuldeisers, wat permanent ten koste zal gaan van de welvaart van de grootste crediteuren in de eurozone, met name Duitsland en Nederland.

    Onze verwachting is dat de Grieken opnieuw zullen winnen, en ook het kabinet Rutte net als de rest van de eurozone weer zal buigen en slikken. Nu al wordt in Den Haag driftig gewerkt aan verklaringen voor de media, waarmee de slechte boodschap voor ons volk in een zo mooi mogelijk papiertje zal worden verpakt, zodat de meesten van bu er waarschijnlijk nog blij mee zullen zijn ook.

    Xande

    1) The Economic Collapse
    (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    *

    UITLEIDING

     

    Na de bijeenkomst van de laatste kans van gisteren van alle 18 Ministers van Financiën in Bruxellabad (tiens, was dat geen kolfje voor het IMF, of voor de ECB?) moet er nog steeds goed worden na-gerekend, en vooral goed nagedacht. Of wat had U gedacht? Dat het allemaal zo simpel is? Het NL-blad Elsevier berichtte mij, dat er in Den Haag vlijtig wordt gewerkt aan het bijeenharken van uitleg om alles te kunnen… uitleggen. Uiteraard naast te kwestie Geen kwijtschelding, maar…. Uitstel, dat misschien wel afstel zal worden. Want het publiek vergeet o zo rap. De instructies van de Troïka zullen worden gerespecteerd, als daaronder wordt verstaan… Enfin, Den Haag heeft tijd gevraagd tot maandag, om met behoedzame onwaarheden, de honger van de burger daarnopens te stillen…. Onder het motto dat een kinderhand gauw gevuld is.

    “Onze” Renzi in Italia kijkt met bezorgde blikken naar Athene. Als die slagen, waarom hij dan niet? Ze zijn toch buren! Want hij voelt de warme adem van de Lega Nord in zijn nek….. Tenzij hij doet zoalss de Grieken: de Leiders van De Gouden Dageraad zonder de minste formaliteit achter slot en grendel draaien. Uitschot zijn ze, net als de Leiders van Pigida Dresden!

    Zeg dat de Slinxe Elite het gezegd heeft!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!