MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    14-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2390

    *

    Zaterdag 14 februari

    Zon 7u57-17u57

    H Valentijn

    Valentinus

    De oude Romeinse martyrologie, het handboek over martelaren in Rome, noemt voor deze dag twee martelaren uit de derde eeuw met de naam Valentinus (Valentijn), maar vermoedelijk gaat het hier om één en dezelfde persoon. De een wordt vermeld als priester in Rome, de ander als bisschop van Terni. De eerste genas de dochter van een prefect en bekeerde het hele gezin tot het christendom, de tweede staat bekend om zijn gaven als wonderdoener. Beiden waren het slachtoffer van chris-tenvervolgingen en zijn gemarteld en begraven in Rome.
    (Bron: Heiligen, uitg. Roularta Books. Overgenomen bij ‘Tscheldt)

    *

    Dooi op Valentijn, geeft goede wijn

    *

    .

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    het is al langer bekend, en het ligt elkendeen zo gemakkelijk in de mond: ‘de wereld ‘wil bedrogen worden’. En daar maakt het Slinxere deel der mensheid gretig gebruik van. Niet moeilijk: het brengt goed op, en de andere helft der mensheid bestaat trouwens alleen maar uit doetjes…. Maar soms loopt het, zoals met de Poet, zo’n beetje verkeerd…..

    Oei Oei! Onze Verlichte Zéér Grote Verstanden zijn momenteel net als straatbengels, die betrapt worden met de hand nog in de koekjestrommel…. Benieuwd naar de reactie van deze raddraaiers.

    *

    Mag ik (mits U geen intieme tegenprestaties verwacht!) het zeggen, Walter? Ze gaan gewoon verder doen en iets anders uit de mouw schudden. Zo bijvoorbeeld ‘n beetje paniek zaaien over de ‘kilometerheffing voor camions’ waarmee de Regering zich onledig zou houden. Simpel toch, het gaat fundamenteel om dienstverlening voor de overheersing van de vriendjes uit Amerika. En om de steun door de Pietrol-boeren uit de meest achterlijke landen ter wereld. Het gaat om het braden van elkaars wederzijdse haring; OIL FOR IMMIGRATION… Want zij vrezen, dat vroeg of laat, Poetin hier alles zal leveren in de plaats van Amerika, en dat dus de Islammerij terug in zijn hol wordt gejaagd…

    De ‘Lutte Finale’ om het Avondland is dus ingezet, al vanaf de dag dat in Straatsburg zoals gezegd de overeenkomst werd getekend (1975) Oil for Immigration.

    Aan het imperialisme van de Amerikaanse cowboys komt geen einde. Begonnen in WO II, toen het imperialistische Duitse Keizerrijk al begon te wankelen, een beetje geschrokken van zichzelf, moest Hitler eerst uit de weg worden geruimd voor de ware aard van het beestje boven kwam. Die tussenkomt was Iets dat Europa maar al te graag om vroeg, want het was toen bijlange nog iet rijp om de Verenigde Staten van Europa te worden….

    “Dhie Joekrien” is alleen maar de trukendoos van de Zwarte Ongelukskater uit de Steets. Zijn termijn loopt bijna af, en dus ook de gelegenheid om op kap van de Poet als wereldleider te eindigen.Dus is de Poet de Gebeten Hond….

    Moge de duivel dat Zwarte Neest halen. Afvoeren! Liefst met sneltreinvaart en per ‘Direct’, richting Allah hu Akbar.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Betrapt: Regime Kiev geeft Amerikanen valse foto’s van Russische tanks in Oekraïne

    *

    Crisis Oekraïne: BBC en OVSE bevestigen dat Westen liegt en Rusland niet

    ‘Russische tanks in ons land!’ beweerden Oekraïense parlementariërs. Het bleek echter een vervalste foto te zijn van Russische tanks die in 2008 reageerden op de Georgische aanval op Zuid Ossetië.

    De Britse BBC en de secretaris-generaal van de OVSE (Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa) hebben onafhankelijk van elkaar bevestigd wat we al sinds begin vorig jaar schrijven, namelijk dat de Westerse politiek en media liegen over wat er werkelijk gaande is in Oekraïne, en de Russen (in ieder geval grotendeels) de waarheid spreken. Zo onthulde de BBC in een documentaire dat de beruchte slachtpartij op de Maidan is begonnen door sluipschutters van de oppositie, en niet van de afgezette president Yanukovitsch. De voorzitter van de OVSE erkent dat er géén Russische troepen in Oekraïne actief zijn.

    De BBC, die erin slaagde één van de schutters te identificeren en te interviewen, is nog wel voorzichtig en houdt het bij ‘minstens één schot’, maar we hebben het afgelopen jaar al vaker geschreven dat er meer dan voldoende bewijs is dat de Maidan ‘revolutie’ in gang werd gezet door meerdere, door de CIA aangestuurde sluipschutters. De nieuwe regering in Kiev zal bepaald niet blij zijn met de onthullingen, want die hebben consequent de gevluchte Yanukovitsch verantwoordelijk gehouden voor de dood van zo’n 50 tot 80 demonstranten op het Maidan plein. (1)

    Van een echte onthulling is overigens geen sprake, want al twee weken na het drama werd een telefoongesprek afgeluisterd waarin de Estlandse minister van Buitenlandse Zaken Urmas Paet de toenmalige EU Buitenlandchef Catherine Ashton erop wees dat er aanwijzingen waren dat de dodelijke schoten afkomstig waren van personen die verbonden waren met de oppositie, dus de huidige coalitie.

    OVSE: Geen Russische troepen in Oekraïne

    Secretaris-generaal Lamberto Zannier van de OVSE verklaarde vandaag dat de separatisten in het oosten van Oekraïne niet worden gesteund door Russische troepen, zoals het Westen voortdurend beweert. Wel hebben Russische vrijwilligers zich bij hen aangesloten, maar dat is iets dat het Kremlin nooit heeft ontkend. (3)

    Het omgekeerde, namelijk dat Europeanen samen met het Oekraïense leger tegen de separatisten vechten, zou volgens EU-Raadspresident Donald Tusk eveneens niet zijn bewezen. Tusk reageerde daarmee op de uitspraken van de topdiplomaat uit EU-lid Kroatië, die juist erkende dat vrijwilligers uit zijn land zich bij de troepen van Kiev hebben aangesloten. (4)

    Betrapt: Parlementariërs geven valse foto’s Russische tanks

    Oekraïense parlementariërs zijn betrapt toen ze de Amerikaanse senator Jim Inhofe foto’s overhandigden die zouden bewijzen dat er Russische tanks in Oekraïne actief zijn. De foto’s werden in december door een Oekraïense delegatie aan het Amerikaanse parlementaire Comité Gewapende Diensten getoond. Nadat de foto’s waren gecheckt, bleken ze echter afkomstig te zijn uit 2008, toen een Russische strijdmacht reageerde op de Georgische aanval op Zuid Ossetië.

    ‘De Oekraïense parlementariërs die ons deze zogenaamd net genomen foto’s hebben gegeven hebben zichzelf een slechte dienst bewezen,’ gaf senator Inhofe als commentaar. ‘Ik was woedend toen ik hoorde dat een van deze foto’s een vervalsing van een AP-foto uit 2008 is.’ Desondanks hield hij vol dat er ‘genoeg ander bewijs is’ dat er Russische T-72 tanks in Oekraïne actief zijn. Inhofe moet deze leugen wel volhouden, omdat dit het officiële standpunt van het Witte Huis en het Congres is. (5)

    Xander

    1) Sputnik News (voorheen Voice of Russia)
    (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (3) Sputnik News
    (4) Russia Today
    (5) Russia Today

    *

    UITLEIDING

     

    Vergeten we vooral niet, dat er, lang voor en vooral tijdens elk conflict, er een propaganda-oorlog woedt. De leugens stapelen zich op boven de onwaarheden en verdwijnen dan weer tussen de verzinsels.

    Mijn Oekraïnse vriend hier, net als wij aangespoeld in Centraal Italië, is radeloos. Is ergens rond Downesk in Oost Oekraïne opgegroeid onder het Communisme. Heeft dus veel zowel zwarte als witte sneeuw gezien. Hij had zo graag gezien, dat ‘Kiev’ zich afkeerde van de Russen, want het gaat er bij hem niet in dat Amerika van zijn dromen, juist NIET het land is, waar er in plaats van fruit aan de bomen, er daar gebraden kiekens hangen. Zijn kop er af, als zijn thuisland niet krioelt van de Russische tanks!

    Eigenlijk is de Oekraïne voor ons net als de achterkant van de maan, even onbekend. Zo was er onlangs het bericht overgewaaid (skype) dat zijn grootvader, 98 jaar geworden, in zijn slaap was overleden en zelfs al begraven. God hebbe zijn barmhartige ziel, want gans de familie was en is nog altijd, ook hier, authentiek Russisch-Orthodox. Een overtuiging waar wij als Christen nog dikwijls een puntje kunnen aan zuigen. Ik had moeite het hele levensverhaal te slikken. Krijgsgevangen in Italië tijdens WO I, als huurling (?) in het Hongaars-Oostenrijks leger. Na de oorlog te voet teruggekeerd, 5.000 Km ver. Tijdens WO II als partizaan tegen de Duitsers gevochten. Nooit ziek geweest. Berep: houthakker in de “eeuwig zingende bossen’ die van niemand en van iedereen zijn, , tot de avond voor zijn dood….

    Onze moeizame conversatie verloopt in (wederzijds) gebroken Italiaans, dikwijls dichtbij het computerscherm, omdat ik zijn Russisch niet versta, en hij niet mijn Engels. Via Google wordt dan elk probleem opgelost. Over Oekraïners als ‘helpers’ in de Duitse concentratiekampen, bijvoorbeeld. “Mi dispiace multo’ (Het spijt me zeer) is zijn reactie. Maar in zijn Slavische ziel staat de dood evengoed bij het leven. De man is Burgerlijk Ingenieur met Russisch diploma en werkt voor den brode hier als handarbeider bij een marbrist. Zijn wederhelft is ‘waitress’ in een chick restaurant. Het koppel werd hier oorspronkelijk liefdevol opgevangen door een kinderloze Italiaanse Mama & Papa…

    Het is een raar volk, die Oekraniniërs. Hondstrouw, loyaal en altijd bereid zich de naad uit de broek te werken. Zijn droom is ooit Cornwall in Zuid-West Engeland te zien, waar op de rotskust de golven beuken van de Oceaan, waar aan de overkant het Beloofde Land zou moeten liggen.

    Is een beetje mijn schuld, want daar droom ik ook soms van. Dromen, nooit in Oostelijke, maar altijd in Westelijke richting. Is dat soms ook niet de richting waarin de zon draait: van Oost naar West. Al over het veel te hete Zuiden.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!