MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    05-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2036

    ***

    Zondag 5 oktober

    Zon 7u49-19u12

    H Flora, patrones van alle vrouwen die de naam van een bloem dragen

    *

    Kaart uit de tijd dat we binnen de poort ons eigen baas waren….. Zelfs de poort naar Engeland was van ons….

    *

     

    *

    .

    *

     

     

    David Cameron is bezig zo’n wetje te fabriceren, die de indruk geeft dat hij de democratie wil beschermen. Zogezegd tegen de Moslimmerij, onderverzwegen, maar in werkelijkheid tegen alles en iedereen die hem in de weg staat. Dus ook tegen de UKP van Nigel Farage. Echt een idee op maar voor de ganse EurUnie.

    In Zweden is da al in de saccoche. Eenmaal de ‘Wijnmarkten’ daar opgeruimd, is het zo ver. Ondertussen zit men in Duitsland met de handen in het haar. Of moet ik eerder zeggen, met de handen in de baard?!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Duits-Turkse bestseller auteur mogelijk aangeklaagd wegens beledigen moslims

     

    ‘Islam is geen religie, maar een seks- en geweldssekte die geboren mislukkelingen een superioriteitsgevoel verschaft en de seksuele en existentiële zelfbeschikking van de vrouw afbreekt’

    Nog altijd doet de politiek-correcte gevestigde orde voorkomen alsof slechts een klein groepje moslims dit willen. In bijna alle landen waar ze (mede) de baas worden, bewijzen ze echter precies het tegendeel.

     

    Opnieuw een duidelijk voorbeeld voor de almaar sneller gaande islamisering van Europa: onze oosterburen zijn een gerechtelijk onderzoek gestart naar de Duits-Turkse bestseller-auteur Akif Pirincci wegens ‘volksopruiing’, omdat hij de ‘religieuze gevoelens van moslims’ zou hebben beledigd. Zijn Duitse collega Udo Ulfkotte gaat vierkant achter hem staan en zegt dat Pirincci niets anders dan de waarheid over de islam heeft gesproken.

     

    ‘Seks- en geweldssekte’

     

    Hier zijn de moslims en daardoor automatisch ook de politiek-correcte autoriteiten in Duitsland zo boos over:

     

    ‘De islam is geen religie, maar een collectivistische seks- en geweldssekte, die over het algemeen geboren mislukkelingen een superioriteitsgevoel verschaft, maar vooral de seksuele en existentiële zelfbeschikking van de vrouw moet afbreken,’ aldus de in Duitsland geboren Turk.

     

    De islam ‘is volledig aards georiënteerd en ontbeert iedere spiritualiteit. Oprichter Mohammed was in geen geval een profeet zoals wij dat in christelijke of theologische zin verstaan, maar een krijgsheer, massamoordenaar, slimme zakenman en een lustbeest, die onder andere met een 6 jarig meisje trouwde en haar op haar 9e heeft ge***kt. Een pedofiel dus.’

     

    Totale controle individu en samenleving

     

    ‘Alle rituelen, ge- en verboden dienen in de islam het doel om het individu tot in zijn intiemste gebieden te controleren en onmondig te maken, zijn voortplantingsstrategieën door middel van het verhinderen van de vrouwelijke selectie bij de partnerkeuze ten gunste van genetische misvorming te manipuleren, en het in een zowel emotioneel als maatschappelijk bewakingssysteem te dwingen.’

     

    ‘In de laatste 1000 jaar kwam uit niet één islamitisch land een uitvinding of ontdekking die ons leven heeft verrijkt, welvaart heeft gecreëerd, de gezondheid heeft verbeterd, de leeftijd heeft verhoogd en onze Westelijke cultuur noemenswaardig heeft beïnvloed.’

     

    ‘Stop de islam, anders de hel’

     

    ‘Kortgezegd, de islam en zijn volgelingen, die dat demonstratief in het openbaar laten zien en er speciale rechten om eisen, zijn scheiβe en horen eigenlijk ver van onze vrije wereld verwijderd te zijn. Als dat niet gebeurt, dan zullen wij door de demografische overmacht van de zonen en dochters van de islam al binnen enkele jaren in de hel van armoedigheid, beestachtig geweld –vooral seksueel tegen vrouwen-, en adembenemende achteruitgang zoals in de meerderheid van de islamitische landen terechtkomen. Wij zullen hun slaven worden.’

     

    ‘Het zijn de feiten’

     

    Ulfkotte vindt dat Pirincci wat te grof uitlaat, maar is het inhoudelijk verder roerend met hem eens ‘omdat het de feiten zijn’. Zo wijst hij op de Koran (Sura 3:110), waar letterlijk staat dat alleen moslims ‘mensen van eerste klasse’ zijn. Mohammed was inderdaad een massamoordenaar die hoogstpersoonlijk de hoofden van zijn vijanden afhakte, maar is desondanks het lichtende voorbeeld van alle moslims. Daar kan geen officier van justitie iets aan veranderen.

     

    Islam is geen religie maar ideologie

     

    Politiek en media in het Westen proberen nog altijd bijna wanhopig anders te doen voorkomen , maar de islam is niet enkel een religie –zoals bijvoorbeeld het christendom-, maar een ideologie die alle aspecten van het menselijke bestaan regelt: de rechtspraak (Sharia), de politiek (het Kalifaat), de economie en zelfs de meest intieme zaken zoals seksualiteit.

     

    Democratie of andere systemen worden in de islam dan ook niet toegestaan. Democratie, vrijheid van meningsuiting en een open samenleving zijn zelfs totaal onverenigbaar met de islam. Dat bewijzen alle landen waar moslims de baas zijn of een substantiële minderen (beginnen te) vormen.

     

    ‘Tweederangs burger in eigen land’

     

    Daarvoor hoeft u niet langer over de grenzen van Europa te kijken, want ook hier eisen moslims al geruime tijd speciale rechten voor zichzelf op. ‘Ik voel mij vanwege zulke moslims, die hier overal voorgetrokken worden, ondertussen vreemd in mijn eigen thuisland en een tweederangs mens,’ schrijft Ulfkotte. ‘Ook ik vind dat deze eisende moslims, die ons en onze cultuur voortdurend lastig vallen, ver van onze vrije wereld behoren, en absoluut geen ‘verrijking’ voor onze cultuur zijn.’

     

    De Duitser schrijver heeft dit in zijn succesvolle boeken zoals SOS Abendland, Vorsicht Bürgerkrieg en Kein Schwarz, Kein Rot, Kein Gold uitvoerig met feiten onderbouwd en hier duizenden voorbeelden van gegeven.

     

    Bananenrepubliek Duitsland

     

    ‘Veel aanklagers hebben daarom geprobeerd mij vanwege ‘volksopruiing’ te vervolgen... Velen van hen krijgen net als in bananenrepublieken instructies van de politiek, en zijn naar mijn mening daarom afgerichte honden, die de bevelen van hun heren zonder nadenken moeten gehoorzamen.’ Het lukte hen echter niet om Ulfkotte de mond te snoeren, omdat hij al zijn uitspraken met controleerbare feiten en bronnen onderbouwde.

     

    Het beste voorbeeld van de huidige ‘waanzin van de Duitse justitie’ is volgens hem ‘De Duivelsverzen’ van Salman Rushdie. Dat islamkritische boek werd in 1988 een bestseller. Moslims, met de Iraanse ayatollah Khomeini voorop, zetten daarop een prijs op zijn hoofd. Geen Europeaan kwam echter op het idee om het boek dan maar te verbieden.

     

    Islamcritici moeten vluchten

     

    26 jaar later is dat wel anders. Mensen die kritiek leveren op de islam moeten net als destijds Rushdie 24/7 worden beschermd – denk aan Ayaan Hirsi Ali, die enkele jaren geleden naar de VS vertrok, en PVV-leider Geert Wilders. Een collega van Ulfkotte en Pirincci, bestseller auteur Hamed Abdel-Samad (‘Het Islamitische Fascisme’), heeft inmiddels besloten om na 19 jaar Duitsland te verlaten, omdat het er voor hem als islamcriticus en ex-moslim (zoon van een Egyptische imam) niet langer veilig is.

     

    Europa: ‘De islam zal u vrijmaken’?

     

    Ulfkotte: ‘Toen ik in Freiburg rechten studeerde, stond er boven de ingang waar ik iedere dag doorging in rode zandsteen de spreuk ‘De Waarheid zal u vrijmaken.’ Waarschijnlijk zal daar spoedig ‘De Islam zal u vrijmaken’ staan. Dat zou mij niet verbazen, want Duitsland heeft zijn verstand verloren (verwijzend naar Pirincci’s bestseller Deutschland is von Sinnen). Dat bevestigt nu ook iedere aanklager die het op Akif Pirincci en de waarheid heeft gemunt.’

    Xander

    (1) KOPP

     

    *

    UITLEIDING

     

    Voor geval iemand het mij zou kwalijk nemen bovenstaande tekst tot de mijne te nemen, slechts twee voorbeelden van de feiten.

    1° waar Moslims zijn, stellen zij hun woestijn-’cultuur’ van 140 jaar geleden boven onze wetten. Dezelfde wetten die wij, autochtonen tot in de puntjes moeten volgen. Voorbeeld: het on-verdoofd slachten en het vervoeren van de buit in alles behalve hygiënische omstandigheden. Probeer gij maar eens met een volle afgedekte wasmand vol reglementair geslachte kippen in Uw auto een Rijkswachtcontrole te passeren! Met een PV en 1500 Bef boete van de Politierechter kwam ik er indertijd van af. Na inbeslagname van mijn kippetjes!

    2° in Mechelen slaat een 16-jarige Islammer een verpleger verrot in de ‘Spoed’, omdat zijn ‘Geloof’ niet toestaat dat er een vreemde man zijn moeder aanraakt. Uitleg op de Staatszender: de jongen werd nerveus omdat het allemaal te lang duurde….. Hij werd ‘ondergebracht’ in een Jeugdtehuis, maar hij ‘verdween’ daar na nog geen 5 minuten.

    O Ja, en voor saccochen-trekken krijgen ze nu een ‘Gas-boete’ van de Gemeente. Wordt nergens genoteerd, en komt ook niet op hun strafblad. Kunnen ze dus hun beroep van maken en op de opbrengst betaalt men niet eens belastingen!

    *

    Dat is een kant van de medaille. De andere kant is dat zovele van die jongeren geen uitkomst zien. En dan is ‘kleine ‘criminalteit een zaak van overleven.

    Hallo, Dames en Heren Potentaten Grote Verstanden: al eens nagedacht inzake jullie immigratie-politiek naar de ‘UITGANG’, of hebben jullie nog nooit gehoord van de leerling-tovenaars die wat ze met een toverspreuk in gang hadden gezet, niet meer konden stil zetten?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!