MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2033

    ***

    Zaterdag 4 oktober

    Zon 7u47-19u14

    H Franciskus van Assisi,
    patroon van de dierenbeschermers en de milieuzorg

    Sint-Franciskus zaai maar aan, het geeft ons wagens vol met graan

    Vanaf Franciskusdag, de boer zaaien mag

    *

    Vandaag gaat volgens Geert Hoste van de Dierenbescherming Sire de Stramme van Cobueg-land bokken schieten in d’Ardennen. Blijf daar dus weg. Het is daar niet veilig. Daar wordt geschoten en lopen er Moslimmers vrij rond. Altijd een gevaarlijk combinatie! Blijf trouwens vandaag, de Islammerij-dag en het Schapenkeel afsnijden-dag, overal weg, of probeer via ‘Het Ponton’ over de Schelde bij de Noorderburen te geraken. Voor maar 5 Euro moogt U er over, en meteen ook overal binnen in de musea. Vermijd echter Het Joods Museum, want daar vallen er gegarandeerd weer koppen. Geen bokken, maar koppen!. Een unieke gelegenheid om wèl eens binnen te wippen in het Dr. Aug. Borms-museum Volkstraat,30,2000-Antwerpen. Een unieke gelegenheid om U er aan te herinneren (mocht U het vergeten zijn) dat de Vlamingen nog altijd biddend en smekend aan de buitenkant van de poort staan.

    *

    Deel van de Republiek der Lage Landen

    .

    STAATKUNDIG ROMP-VLAANDEREN

    *

    Overlijdensbericht

    .

    Of spoedopname bij terminaal zieke patiënten…

    *

     

    INLEIDING

     

    Dit stukje gaat over de perikelen van een zinkend slagschip, der E.U. dat ooit tewater werd gelaten met dezelfde ambities als de Titanic: onzinkbaar. Voor de bio-crematie, is het echter nog ietske te vroeg. Het zal, tot het zo ver is, dus met een gewone milieu belastende crematie moeten gebeuren. Tenzij men er de voorkeur aan geeft alles meteen diep onder de grond te stoppen, om het nooit meer te hoeven terug te zien. Vabaf 18 meter diepte zouden we de warmte kunnenn oppopen, wat ook goed is tegen de opwarming van de aarde. Omdat dat warm waer slechts trug gegeven wordt als het afgekoeld is. Ziet U deze cyclus van het onttrekken van de eigen lichaamswarmte aan de aarde? Daarvoor zou een mens zelfs een Nobelprijs moeten krijgen.

    *

    Het begin van dit stukje is echter voorbehouden voor de vlees geworden mens-slang, die als een champetter op hoge hakken en zo plat als een vijg, door het Berlaimontgebouw tokkelt. Net alsof ze de uitgelengde en platgewalste Eva Vandongen is uit Flikken Maastrict. Het mens (Christine Lagarde) is tot op de dag van vandaag de intieme vriendin van gangster Bernard Tapie, oplichter buiten categorie en gewezen ‘manager’ van FC Marseille. Dat slangen-mens krijgt er in onderstaande bijdrage bij Xander goed van langs, en dat doet mij plezier. Na haar einde loopbaan bij het ECB (want dat is het monster dat zichzelve opvreet) zal ze zeker en vast een uitloop-jobke krijgen op de Brugse reien. Tussen de overige langhalzen…. Die zullen dan verplicht worden om ook een opvallend halssnoer te dragen.

    Wil ook letten op de stijgende klim van Marine La Plume van het FN, dochter van vader Jean Marie Le Pen. Groter tegenpool voor die Lagarede kan er niet bestaan. La Plume straalt blozende blijheid uit en Lagarde moet niet eens de ogen sluiten om er als gebalsemd lijk uit te zien.

    Veel leesgenot. De zorgen daarnopens zijn voor later….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Diepere crisis eurozone door Frankrijk en Italië; ECB en IMF vrezen totale crash

    *

    Peiling: Driekwart Fransen heeft geen enkel vertrouwen meer in de politiek; 55% denkt dat de democratie heeft afgedaan - IMF eist afbraak sociale zekerheid Europa

     

     

    Marine Le Pen (Front National) wordt steeds populairder, en zou heel goed de nieuwe president van Frankrijk kunnen worden. Dat betekent vrijwel zeker het einde van de eurozone in zijn huidige vorm.

    Vergeet de flauwekul in de reguliere media over het zogenaamde ‘herstel’ en de ‘opleving’ van Europese economie. De echte cijfers bevestigen de negatieve, inmiddels ronduit dramatische trend van de laatste jaren. Het gaat zelfs zo slecht met Frankrijk en Italië – resp. de 2e en 3e economie van de eurozone-, dat nu ook de ECB en het IMF bang zijn dat een totale crash niet meer kan worden voorkomen.

    De ongecontroleerde stijging van de schulden en werkeloosheid in Frankrijk en Italië baren het ECB en de IMF dermate grote zorgen, dat wordt gevreesd dat beide crisislanden binnen afzienbare tijd onregeerbaar worden. Daarmee komt het voortbestaan van de hele eurozone in gevaar.

     

    Recent doorbraken de Franse schulden voor het eerst de grens van € 2 biljoen, oftewel tweeduizend miljard euro. Nog dit jaar stijgen de schulden van buurland Italië naar € 2,14 biljoen. Beide landen verzetten zich in 2011 tegen het door Duitsland en Nederland gewilde fiscale pact. Van dat pact, dat een gezondere financiële huishouding moet bevorderen, is in beide landen inderdaad niets terecht gekomen.

     

    Fransen hebben geen vertrouwen meer in politiek

     

    De ernstige gevolgen van de dankzij het socialistische beleid van president Hollande almaar sneller instortende Franse economie blijven ook op maatschappelijk vlak niet uit; uit een peiling van het gerenommeerde Ipsos-Steria – de op 2 na grootste opiniepeiler ter wereld- bleek dat driekwart van de Fransen geen enkel vertrouwen meer heeft in de huidige politici in Parijs.

     

    55% zei zelfs dat de democratie geen werkzaam systeem meer is om de sociale ongelijkheden te verkleinen. Precies de helft vindt dat het huidige systeem niet de belangen van het gewone volk vertegenwoordigt. Het zal daarom geen verbazing wekken dat het Front National steeds populairder wordt, en Marine Le Pen grote kans maakt om de volgende president van het land te worden. Le Pen wil de eurozone fors hervormen, of desnoods uit de euro stappen.

     

    Maar liefst 74% is van mening dat het volk steeds meer gemanipuleerd wordt door de politiek, mede omdat die vooral voor de elite schijnt op te komen, en de belangen van de gewone man ondergeschikt maakt.

    Italië is financieel drama

    De situatie in Italië is nog erger dan in Frankrijk. De Italiaanse economie kwakkelt al 15 jaar, en zal in 2014 voor het derde opeenvolgende jaar krimpen. De officiële staatsschuld stijgt naar een onhoudbare 137% en in 2016 zelfs naar 150% (1), maar de werkelijke staatsschuld van Italië is door allerlei boekhoudkundige trucs* nog vele malen hoger – met andere woorden: nooit meer terug te betalen.

     

    * Zo worden bijvoorbeeld de torenhoge schulden van de gemeenten buiten de boeken gehouden.

     

    ECB blijft met geld smijten

     

    De ECB gaat ondertussen vrolijk door met onbeperkt met geld smijten, want als hier ook maar enige hapering in komt, is het over en uit voor de eurozone. President Mario Draghi –niet geheel toevallig afkomstig uit Italië- wil opnieuw de waardeloze ‘junk’ schuldpapieren van de Griekse en Cypriotische banken opkopen. Dat is nodig om de door Brussel zo graag gewilde Europese bankenunie niet in gevaar te brengen. (2)

     

    En mocht dat toch gebeuren, dan staat Nederland voor maar liefst € 720 miljard garant. Wat het overeind houden van het failliete Zuid Europa en daarmee de banken in de eurozone zal betekenen voor onze opgebouwde welvaart, behoeft dan ook geen uitleg.

    IMF eist afbraak sociale zekerheid

    Christine Lagarde, hoofd van het IMF, uitte eveneens haar zorgen, niet alleen over Europa, maar over de hele wereldeconomie. De statistieken laten sinds 2012 een almaar groter wordende ontkoppeling tussen de beurzen en de echte economie zien; daar waar de beurzen naar nieuwe hoogtes stegen, gaat het met de reële economie steeds slechter. (3)

    Lagarde eist daarom dat Europa ‘harde maatregelen’ neemt. Dat kan in haar ogen alleen als de sociale zekerheid wordt afgebroken. Echt geloofwaardig is het IMF al jaren niet meer, aangezien alle prognoses van de afgelopen jaren veel te positief zijn gebleken.

     

    Draghi nerveus

     

    De mogelijkheden van de ECB en het IMF om de financiële crisis te beteugelen lijken daarom uitgeput. Gemanipuleerde positieve prognoses en valse beloften werken niet meer. Na de ECB-zitting in Napels afgelopen week reageerde Draghi nerveus en onzeker op vragen van journalisten. De banken willen nog steeds geen kredieten verlenen en de gewenste inflatie komt maar niet van de grond, waardoor het vertrouwen in zijn beleid zienderogen afbrokkelt.

     

    Eén journalist durfde zelfs te vragen of hij niet bezorgd is dat de eurosceptici in bijna alle landen steeds sterker worden, zelfs in Duitsland. Zijn antwoord: dat ligt niet aan de ECB, maar aan de landen die weigeren om zijn beleid te volgen. Zo heeft Frankrijk inmiddels aangekondigd de regels voor het begrotingstekort overboord te gooien. (4)

     

    ‘Feestje centralisten komt ten einde’

     

    ‘Draghi en Lagarde huiveren. De wind blaast in hun gezicht. Ze merken dat ze ondanks alle manipulaties hun enige echte bezit zijn verloren: het vertrouwen,’ wordt op de onafhankelijke Duitse financieel-economische site DWN geconcludeerd. ‘Het feestje van de centralisten loopt op een einde. De burgers roepen: ‘Bevrijd ons van de ECB!’ Deze roep zal sterker worden, en meer burgers zullen ermee instemmen. Het is de aanzwellende zwanenzang van een systeem dat zichzelf verteert.’

     

     

     

    UITLEIDING

     

    Eigenlijk is de ondergang van deze EU ingezet met de Titanic-ondergang van de Tsjevenbank Dexia. Het waterhoofd dacht een wereldspeler te zijn, omdat haar kopstukken overal mochten meespelen op het wereldtoneel waar er een frankske viel bij te verdienen met Likx marcheren. . Hadden ze maat tijdig gesnopen dat ze alleen mochten mee doen   ls ‘domme kracht’ om er zo kaal mogelijk gepluimd te worden. Dat deze gevallen hoogmoed ’s Lands einde betekent, en dus op termijn het einde van de Europese droom, is er de enige goede kant aan.

    Het ergste is vooral dat ze de Vlaamse portemonnee mee de dieperik hebben helpen insleuren. Neen, met deze EU komt het nooit meer goed, zelfs als de sociaal-democraten er overal uit gegooid worden. Want, inderdaad, ‘alle macht behoort aan het Volk’, en niet aan de Poptentanten Grote Verstanden die van zichzelf denken dat ze het warm water hebben uitgevonden.

    Gelukkig staan de opvolgers klaar in de coulissen. U kent ze ook, en stuk voor stuk zijn ze vòòr het eigen land en tégen de massa-immigratie.

    Ooit werd op deze blog de terugkeer van Silvio Berlusconi geclaimd, want als 3de industrieland van Europa wordt Italië altijd en overal als het kleine broertje beschouwd. Hierover slechts één voorbeeld: herinnert U hoe Haiku Herman naar hier kwalm om Il Cavaliere, het verkozen staatshoofd om zo te zeggen, gewoon wandelen te sturen en om hem te vervangen door een zekere Mario Monti, Bankier uit de stal van GoldmanSachs. Die haalde bij de daarop volgende vrije verkiezingen de formidabele score van 4%. Waarna hij langs de achterdeur weer verdween naar de bankwereld…..om Italië in Linxe wanorde achter te laten, zonder Berlusconi

    Kortom (op het gevaar af van vervelend te worden): de Tsjeven hebben niet allee het land kapot geregeerd, in hun hoogmoed hebben ze ook de toekomst van Europa in groot gevaar gebracht. De huidige vaudeville in Bruksèl om deze keer geen regering te (willen?) vormen, is daar tenslotte misschien het sluitstuk van.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!