MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    18-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.741 DE MOSLIM BROEDERSCHAP OP DE SCENE GEZET

    A.D. woensdag 18 april 2012

    741 DE MOSLIM BROEDERSCHAP OP DE SCENE GEZET


    Dit Egyptisch Lievenheerbeestje (
    Karaat al-Shater)

     

    Net zoals Nelson Mandela, uit de bak naar de macht

     

    Ho maar! Die Lord Nelson M. was, voor hij de ANC-president werd van Zuid Afrika, een vulgaire communistische bommenlegger en massa-moordenaar. Andres Behring Breivik heeft dus nog mooie vooruitzichten in het vizier… Idem als met Mandela is het aan het gebeuren met de Rât Al Sater in Caïro. Maar ook die zal door het Establishment, U weet wel, de echte élite waar Mr Jambonneau zot van is, met open armen ontvangen worden. Na de Turkey Gull in Holland, straks de Farao Sater in Duitsland….Het zijn dus vrienden onder elkaar : op een eeuwig zwijgen, hé : de Muzeldinges van Gull en Sater, en het Stalinisme van het ANC, twee handen op één vette (onder)buik…..

     

     

    Kroniekje over : de liefelijkheid van de ‘Godsdienst’ van de Wrede. Dit is weer een lezing van Radio Vrijspraak. U weet wel : de Nederlandse website die tot op de dag van vandaag tussen de kogels van het Nederlandse Establishment is kunnen blijven lopen…. Free Speech, in het Metrpolitaans, zou Strepeke  zeggen, moest we hem nog kunnen horen…

     

    Egypte: Tussen Godstaat en militaire heerschappij

     

    Het nieuwe, islamitisch gedomineerde parlement van Egypte is een weg ingeslagen, die in niets onderdoet voor radicaal-islamistische staten. De veruit grootste partij, de Moslimbroederschap, heeft voor de komende presidentschapverkiezingen Karaat al-Shater genomineerd, die al bekendstaat als “ijzeren man” van de Moslimbroederschap en het grootste deel van de afgelopen twintig jaar wegens extremisme in de gevangenis heeft doorgebracht. Dit zou nu echter ook het struikelblok voor zijn kandidatuur kunnen worden. De verkiezingscommissie heeft hem, evenals negen anderen, niet toegelaten. De afgewezen kandidaten hebben twee dagen de tijd om tegen de beslissing in beroep te gaan.

    Al-Shater geldt onder de leiding van de Moslimbroederschap als topfavoriet voor welke politieke functie dan ook. Naar buiten toe komt hij bescheiden over, maar de doelen van de multimiljonair zijn helder: Egypte moet de sharia invoeren – en de grenzen van Egypte vernauwen zijn visioenen niet, want: Op de lange termijn moet de islam zich globaal tot een uniform rijk aaneensluiten.

    Eerst had de Moslimbroederschap aangekondigd geen presidentskandidaat naar voren te schuiven, maar gezien de weigering van de uit het Moebarak-regime overgebleven Militaire Raad om de macht in het land aan het gekozen parlement af te staan, werden de kaarten opnieuw geschud. Andere veelbelovende kandidaten, zoals de voormalige IAEO-chef El Baradei, trokken hun kandidatuur inmiddels in – Al-Shater had tot gisteren de beste kansen op de overwinning. De Moslimbroederschap had echter rekening gehouden met de mogelijkheid van uitsluiting en heeft met Mohammed Morsi een alternatieve kandidaat opgesteld.

    Al-Shater: De mens moet zich onderwerpen aan Allah

    Pas in maart 2011 uit de gevangenis ontslagen, hield Al-Shater al in april een van zijn tot nu toe belangrijkste toespraken, waarin hij niet alleen zijn eigen, maar ook de opvattingen en plannen van de hele Moslimbroederschap voor de regio uitlegde. Nu werd de toespraak met de titel “Eigenschappen van de Nahda: Resultaten van de revolutie en horizonten voor de ontwikkeling” volledig in het Engels vertaald. Het woord “Nahda”, letterlijk ongeveer “opstanding”, staat hierbij voor een reactivering van een islamitisch rijk onder de strenge regels van de koran. Hier enkele citaten uit de toespraak van Al-Shater:

    De Broederschap werkt er overal voor om de islam in zijn allesomvattende idee weer te herstellen in het leven van de mensen. […] Zij denkt, dat alleen via de sterke samenleving kan plaatsvinden. De missie is dus duidelijk: De islam in zijn allesomvattende idee herstellen, de mensen aan Allah onderwerpen, de religie van Allah vestigen, de islamisering van het leven, de volmacht van de religie van Allah, de versterking van de islamitische gemeenschap op basis van de islam mogelijk maken.

     

    Daarna beklaagt Al-Shater de vernietiging en het uiteenvallen van het historische islamitische wereldrijk en legt uit hoe een shariaconforme islamitische samenleving er dient uit te zien:

    Ieder individu moet een islam zijn, een wandelende koran, zijn plichten moeten de koran zijn, zijn geloof, zijn verering, gebruiken, relaties en alles wat met zijn ideeën, gedrag en zijn gevoelens te maken heeft, moeten identiek aan de islam zijn, die Mohammed van Allah heeft gekregen.

    Er is weinig plaats voor vrijheid en tolerantie in dit beeld, om maar te zwijgen van de daarvoor zo bejubelde democratie. De buitensluiting van Al-Shater en andere, deels islamistische, kandidaten, wijst op de spanningen tussen de overgangsregering van de militairen en het nieuw gekozen parlement, waarin de Moslimbroeders domineren

    Bron : E.J. BRON

     

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : de TEEVEE zal ons wel tijdig voorlichten, want al wat in het Midden Oosten gebeurt  dat is hun dada. Ze zijn ervan overtuigd, dat, als ze hun vrienden, de Islammers, steunen, het daar overal wel goed komt. Ze willen niet alleen ons bij voorbaat overtuigen van de zegeningen van het multiculturalisme die onze samenleving zal vlug mogelijk moet toepassen, maar meteen weten ze, als ze het maar luid genoeg verkondigen, dat hun wensen voor waar zullen doorgaan.

    Och, een kinderhand is gauw gevuld….

    Pssst

    Om te bewijzen dat U hier niet bij een racist te gast bent, even dit meegeven : als ik moest kiezen tussen de pest en de cholera, zou ik mijn hart toe doen voor de arme blanke Zuid Afrikaanders en Mandela kiezen : die ziet er, te zien aan zijn geraamte, minder gulzig uit en spreekt, dank zij de Apartheid, ongeveer mijn eigen taal. Als communist is hij trouwens gemakkelijker te bekeren, dan die rabiate Muzelaar!

     

    18-04-2012, 17:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.740 UTOYA CORRECTE BOODSCHAP - VERKEERD MIDDEL

    A.D. woensdag 18 april 2012

    740 UTOYA CORRECTE BOODSCHAP - VERKEERD MIDDEL


    Is nodig : geen Brevik doden,

     

    Maar meer kruistocht-discipline

     

    Ach Ja! Ik weet het! Bovenstaande titel komt voor velen hard over (af en toe directe informatie over de Rechtszaak oppikken zou daaraan kunnen verhelpen) maar de Progressieve Verlichte Geesten die verantwoordelijk zijn ook in Noorwegen voor de massa-immigratie van gelukzoekers, moeten door de vele echo’s van de slachtpartij wel in hun haar beginnen krabben…. In voorkomend geval zich de haren uit het hoofd trekken…. Mochten zij intussen…de vergissingen huns weegs beginnen inzien (quod non), dan… zou Utöya nog enig nut hebben gehad. Maar het zal wel zò zijn, dat al die jonge levens zoals ook alle jonge levens die door oorlogsgeweld werden weggerukt, vergeefs zijn uitgedoofd…..

     

     

    Kroniekje over : hoe thans over heel Europa volop de anarchie meer en meer opgang maakt, zonder dat er efficiënt wordt opgetreden. Inderdaad, wie de goden willen vernietigen, die slaan ze eerst met verdwazing! Hieronder leest U hoe een bende softe terroristen hun wijde omgeving ongestraft mogen teisteren…. De lieverdjes hadden zich inderdaad beledigd kunnen voelen en konden dus ongestoord naar hunne haardsteden terugkeren.

    De Rijkswacht is en blijft Uw vriend….maar niet verkeerd parkeren, zelfs geen 2 minuten, of ze zwieren U een contraventie op Uwe nek!

    ****************************

    Maandagavond heeft de spoorwegpolitie 17 jongeren opgepakt die amok maakten in een trein. De trein kwam bijna drie uur te laat in Brussel-Zuid aan. .Dat schrijft Het Nieuwsblad. De jongeren, allemaal uit het Brusselse, kwamen terug van een bezoek aan Walibi. In de trein op de lijn Luxemburg - Brussel-Zuid vernielden ze zitbanken en trokken aan het alarm. Ze vielen ook een vrouw lastig. De treinbestuurder liet de spoorwegpolitie komen. In de omgeving van het station van Etterbeek werden de jongeren van de trein geplukt. Omdat het niet duidelijk was wie voor welke vernieling verantwoordelijk was, werden ze allemaal vrijgelaten. De trein met ongeveer 700 passagiers aan boord kwam door het incident bijna drie uur te laat aan in Brussel-Zuid. Ook 16 andere treinen liepen vertragingen op tot meer dan twee uur. Een aantal reizigers werd daarom gratis per taxi ter bestemming gebracht.

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : Is er soms iemand die, in de huidige stand van de Rechtsgang, de Spoorwegpolitie ongelijk kan geven, dat ze niemand hebben vastgehouden? Wie minder dan 3 jaar krijgt, gaat toch de gevangenis niet in! Schadevergoeding? Wie sprak daar van schadevergoeding?! We zullen eens nota nemen van diens privé-adres, en per GSM direct onze vriendjes uitnodigen voor een feestje ter plaatse!

     

    Het spoorwegpersoneel getuigt :

    Een veertigtal allochtone jongeren had de controleovergenomen van een aantal rijtuigen, met een ware ravage als gevolg.

    In de rijtuigen moesten ramen het begeven, elektrische verbindingen tussen de rijtuigen werden losgemaakt, brandblussers werden op andere reizigers leeggespoten, zitbanken werden vernield, agressie op reizigers, de treinbegeleider moest zich opsluiten vanwege doodsbedreigingen, en een vrouw werd lastiggevallen en daarna ook nog verkracht.

    ****************************

    Is het U niet opgevallen dat de TEEVEE niets dat van Overheidswege in de doofpot moet, in de doofpot laat, onder een dikke laag nietszeggende verslagen van buitenlandse gebeurtenissen, waarin geen kat is geïnteresseerd?  We zien niet anders dan rook en puin en hysterische mensen die in een ondertitelde onmogelijke taal hun tegengestelde standpunten uit schruwelen.. We zien ook sport, veel sport en zelfs nog meer sport, maar wijzer worden we er niet op. Drie kwartier gewone zwans, en dan, nog tot ergens in juni,  een kwartiertje super-zwans. Om iets later wakker te worden in de verwarde situaties van Thuis, waar niet één normale mens meer in voorkomt… Thuis is, schrijft de Media, de afspiegeling van de maatschappij…

    De RAI geeft ons hier minstens twee films van eigen fabricaat per week, die stuk voor stuk het niveau halen van de meesterwerken van Fredirico Felini…. Echt voor-oorlogse kwaliteit en geen Hollywood glitter! Men hoeft zelfs geen Italiaans te verstaan (zoals ik) goed luisteren met Uw Frans oortje en verder de context van de beelden volgen… Nie neuten, mensen : zitten en proberen!

    Maar ’t zal beteren als er een 3de Net is : eerst wordt er een kuisvrouw aangeworven. Die is er al. Een van elke partij. Dan een bediende, voor de administratie. Dan een chef-de-bureau om alles in goede banen te leiden, waarna er een Algemene Directie moet zijn, want onder tussen hebben al de intellectuele gezagdragers, hoger dan het niveau van kuisvrouw, er een paar secretaressen in dienst genomen. Dan worden er, voor de kleursyndicaten elk één ‘vrijgestelde’ aangeworven, zodat de Ministeres weet met wie ze moet discussiëren. Waarna die ene kuisvrouw –syndicaal meervouw) het voor bekeken houden en zonder boe of bah vertrekt. De dienst echter wordt niet opgeheven, omwille van de tewerkstellingspolitiek van de Regering.

    Ziet U nu met welke gewettigde zorgen de TEEVEE dagelijks worstelt?  Want de organisatie van heel de Reyserslaan FR/NL is gewoon de uitvergroting van de dienst van die verdwenen kuisvrouw(en)….

    De ‘Rijksvoorlichtingsdienst’ bij de Nationaal Socialisten werkte evenzo, maar wel iets geslepener.

     

     

     





    18-04-2012, 17:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    17-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.739 ZE ZIJN ZO LIEF MENEER MOET THEO VAN GOGH GEDACHT HEBBEN

    . A.D. dinsdag 17 april 2012

    739 ZE ZIJN ZO LIEF MENEER MOET THEO VAN GOGH GEDACHT HEBBEN

     

     De Stad Hebron

     

     

     

    Er zijn dus landen, waar ik min eigen huis niet kan verkopen en aan wie ik wil, op straffe van ophanging… Dat moet dus een land zijn waar de Islammerij  de regel is.

    En wij maar liedjes maken over ‘En kwezelke wilde gij dansen?’….

    Juist : precies tegen zo’n toestanden heeft het Westen een harde eerste les gekregen, die 77 mensenlevens heeft gekost aan de Noorse vrienden-beschermers  van dezelfde Islammerij. Of deze eerste les zal volstaan? Spijtig om zeggen, maar ze heeft weinig geholpen tot hiertoe…..  De Isslammerij is nog verhevigd….door o.a. huis-aan-huis bedeling van 25.000.000 Quarans….Wie niet hoort, moet voelen : wat zullen de Noorse Rechters hiervoor doen? Wat doet de Duitse seculiere Regering?

     

     

     

    Kroniekje over : een uiterst vervelende zaak, waar de media over zwijgt. Maar laat ik het zo stellen : als Muzelmannen in onze steden een eigendom willen verwerven, overspoelen ze eerst in golven de straten, tot een blinde van uren ver de verloedering ziet. Afgebladerde verf, vuile gordijnen, rondlummerlende haatbaarden en schichtige schaduwen, hangjongeren en ‘kleien criminaliteit’….Tja, als huurders, toch een beetje normaal? zeker in die cultuur. De vastgoed prijzen tuimelen naar beneden, en zodra de eerste kopen gesloten, is het hek van de dam. De ngo’s stromen toe, de integratie-subsidies nog veel meer en de Overheid houdt dat alles de hand boven het hoofd. Als de oorspronkelijke bevolking maar zo rap mogelijk de plaat poetst….

    Op de Westelijke Jordaan-oever gaat dat er even anders aan toe… Maar laat U niets wijsmaken. Wat in onze steden gebeurt, kunt U dagelijks met eigen ogen vaststellen. Hieronder wordt een tip van de sluier gelicht hoe de Moslims dat oplossen…

    ********************

     

    Arabische verkoper van het ‘Hebron Huis’ ter dood veroordeeld

    Joodse leiders in Hebron hebben opgeroepen tot internationale interventie om de Palestijnse man te helpen, die ter dood werd veroordeeld voor de verkoop van een huis in de buurt van de Grot van de Patriarchen. Een brief namens Mohammed Abu Shahala, een voormalig geheim agent van de Palestijnse Autoriteit, werd ondertekend door David Wilder en Noam Arnon, leiders van de Joodse gemeenschap in Hebron en gericht aan o.a. de secretaris-generaal van de Verenigde Naties, Ban Ki-moon, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Hillary Clinton, de president van de Europese Raad van de Europese Unie, Herman van Rompuy, en de directeur-generaal van het Internationale Rode kruis, Yves Daccord.

    Shahala werd naar verluidt ter dood veroordeeld voor zijn aandeel in de verkoop van wat bekend geworden is als het Machpela Huis aan een groep joden. Hij zou na marteling hebben bekend en werd onderworpen aan een overhaaste rechtszaak, aldus Arutz-7, dat verschillende nieuwsagentschappen citeerde. Palestijnse functionarissen zeiden dat Shahala niet bevoegd was om het huis te verkopen. Volgens de berichten moet het doodvonnis nog worden ondertekend door de Palestijnse president Mahmoud Abbas.

    “De gedachte is ontstellend dat verkoop van eigendom kan worden gedefinieerd als een halsmisdaad en te bestraffen met de dood,” schrijven de joodse leiders in hun brief. “Het feit dat een dergelijke ‘wet’ bestaat in het kader van het Palestijnse rechtssysteem, wijst op een barbaarse en perverse vorm van rechtspraak, die doet denken aan praktijken die werden uitgevoerd in de donkere Middeleeuwen.”

    “Wat zou de reactie op zo’n wet zijn in de Verenigde Staten, Engeland, Frankrijk of Zwitserland, die verbiedt eigendom aan joden te verkopen?” In feite werden minder dan 100 jaar geleden dergelijke handelingen in wetten neergelegd en ook gehandhaafd, bekend geworden als de beruchte Neurenberg Wetten.

    Tenminste zeven joodse families werden eerder deze maand uit het huis verdreven, een week nadat ze het huis op 28 maart betrokken, gewapend met documenten, die verklaren dat ze het huis hadden gekocht van de Arabische eigenaar

    Bron:

    http://www.timesofisrael.com/arab-seller-of-hebron-house-sentenced-to-death/

    Vertaald uit het Engels door:

    vederso  (voor http://ejbron.wordpress.com/)

     

     

     

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : Hebron;… niet direct klaar voor de geest? Dan maar hulp gezicht bij Wikipedia…..Moet U ook eens doen.

    Goed :ik verwittig U : na een uurtje bloemlezen over het voor en het tegen, besluit ik dat wat op Utöya gebeurd is, klein bier is : deze voor Joden en Christenen heilige stad (David werd daar tot koning gekroond…) zijn de Muzeldinges daar in 1280 komen vertellen dat zij er feitelijk de baas waren. Dat de streek al Joods eigendom was van de 14de Eeuw vòòr Christus, telt even niet mee. Met ups en downs leefde men daar vervolgens geurende vele eeuwen samen. Tot, na de hervestiging van de Joodse Staat door de Grote Mogendheden in 1948, in de Zesdaagse Oorlog (1967), waar de gehele Arabische gemeenschap de Joden in zee wilde jagen om ze daar als ratten te verdrinken. Maar het het dubbeltje rolde op de andere kant en het werd een schandelijke nederlaag want na 6 dagen was Israël over gans de lijn overwinnaar. Vanaf dan lopen de interpretaties over ‘Gaza’ uiteen. Feit is, dat Israël bepaalde plaatsen niet meer wilde ontruimen o.a. Hebron, waar het oude stadscentrum werd opgeëist. Daar woont en werkt nu een kleine minderheid Joden, tussen de Muzelmannen. Deze ‘kolonialisten’ worden wel 24/24 en 7/7/ beschermd door 2000 tot de tanden gewapende Joods militairen…. Het leven is er een hel, voor beide partijen…..

    Enne O ja… als die Palestijnse sukkelaar moet rekenen op de hulp van de Natte Dweil : hij zal al jaren bij Allah zijn, eventueel zelfs gestorven in zijn bed, als het Vogelkopje de zaak nog aan het onderzoeken is…..

     

     

    17-04-2012, 17:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.738 ELIO EN FRANÇOIS WEER KOPPEL VOOR DE CO-HABITATION

    A.D. dinsdag 17 april 2012

    738 ELIO EN FRANÇOIS WEER KOPPEL VOOR DE CO-HABITATION

     

    Verlovingsfeest in Rijsel (Parijs?)

     

    Di Rupo/Hollande op Dinsdag 17 april 2012

    ------------------------

     

    Zeg nu niet dat uit deze vriendschap geen echte ‘herenliefde’ kan groeien. Twee socialistische voormannen ziek in ’t zelfde bedje! Het samenwonen (la cohabitation) moet nog ’n beetje uitgesteld worden : het liefdesnestje op het Elysée is ook nog in bespreking met andere kandidaten, die de Itliaanse belg of Belgische Italiaan liever kwijt dan rijk zijn. Trouwens, het huis is nog steeds bezet door Donna Carla met haar Hongaarse graaf…. En Marine Le Pen? Van die mag ‘Le Petit Belge’ nog niet eens de vuilbakken buiten zetten! En gelijk heeft ze! De Franse Ambtswoning is zoal genoeg bordèl geweest. Et alors?

     

     

    Kroniekje over : een aangekondigde nederlaag, die ten allen prijze moet afgewend worden. Als het van de Parti Scandale afhangt (en dus van La Cour/Het Hof) zijn ook in Frankrijk de verkiezingen overbodig. Volgens hen is François Hollande de rechtmatige troonopvolger van Louis XIV, en al wie het anders zegt, is een vuile racist!

    O ja, U zult hieronder lezen dat de MR vlijtig protesteert tegen deze vaudeville. Niet tegen de oplopende kosten ervan : ’t is toch de Vlaming die betaalt! Zij, de Belgen uit Noord-België? Wij horen alleen een oorverdovend stilzwijgen. Kabouter Beekske van F.C. Les Champions? Die mg zijn mond niet opendoen van de vakbonden  Quickie van ’t Kortrijks Blauw Fabriekske? Die zit te blokken op zijn cursus ‘Français pour Dummies’ want hij voorziet na de Anscluss om Burgemeester van Rijsel te worden. Den Cleynen Toeback? Die durft in Rijsel niet meer binnen, sedert zijn rampzalig bezoek aan de ‘Huitrière’, dat gerenommeerd 5-sterren restaurant, waar hij als wereldvermaarde socialist, dacht van niet verlicht te zijn te betalen, toen hij incognito was wezen tafelen.

    Wel is het onvoldoende bekend, dat Le Prince Hériitier de Belgique de delegatie zal leiden. Terwijl uiteraard, Mattil moet tuis blijven om op de kiendjes te passen…. Hij heeft, volgens zijn verklaring, de missie alleen aanvaard om zijn Frans te oefenen. Certainemant pas pour les jolies filles!

    Bart DeWever, eveneens aanwezig, deed dat om dezelfde reden, en ook om aan te tonen dat la Belgique était une et indivisible…

    *************************

    Di Rupo ondanks kritiek toch naar meeting Hollande

    Bron De Morgen (diep in de zorgen, bijna zo diep als de GV Janssnes, die onder de 80.000 is geduikeld (dixit ‘tSCHELDT, op een eeuwig zwijgen)

    dm UPDATE Premier Elio Di Rupo gaat morgenavond naar de verkiezingsmeeting van de Franse socialistische presidentskandidaat François Hollande in Parijs. Di Rupo zal er wel niet spreken, hij laat de publieke steunbetuigingen over aan zijn partijvoorzitter Thierry Giet.

    PS-voorzitter Thierry Giet zal namens de Belgische Franstalige socialisten het woord voeren.

    Sommige regeringspartners zijn niet gelukkig met de demarche van de premier. "Zo'n partijdige daad komt de sereniteit binnen de meerderheid niet ten goede", zegt MR-kamerlid Denis Ducarme.

    "François Hollande is een vriend van Elio Di Rupo en de princiepsbeslissing (om naar Rijsel te gaan, nvdr) is al enkele weken terug genomen", zegt een van Di Rupo's woordvoerders.

    Geen publieke verklaringen


    De Belgische premier zal geen publieke verklaringen afleggen. Samen met Di Rupo trekt een hele PS-delegatie onder leiding van voorzitter Thierry Giet naar Rijsel. Giet zal namens de Franstalige socialisten van België wel het woord voeren.

    MR-Kamerlid Denis Ducarme vindt dat Belgische premier van een coalitie waar zowel linkse al rechtse partijen in zetelen zich ver van het politieke gewoel moet houden. "Ik moet vaststellen dat hij deel wil nemen aan een buitenlandse politieke campagne. Daarmee laat Di Rupo alle Belgen die geen socialist zijn verstaan dat hij nog altijd een politieke tegenstander is".

    Ducarme is niet van plan om de zaak op te blazen in het parlement, maar hij merkt wel op dat er "minder enthousiasme zal zijn om een premier te steunen die zo'n partijdige demarche onderneemt

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : om Mgr Léonard te plezieren, hoofd van de Rooms Katholieke Kerk in België, en om oecumenische redenen absoluut niet vijandig tegenover de Muslums, is het koppel Elio-François akkoord om voorlopig niet meer in het openbaar te verschijnen als verliefd koppel, hand in hand.  Deze Vlaming-hater (eenmaal de benoeming binnen) is thans niet meer zo zeker dat aids, tengevolge van herenliefde het emanente  gevolg is van iets dat hij zich niet meer zo goed herinnert. Wij moeten het hem vergeven, want de man wordt ouder….. Door onze russenkomst bij onze buurman, de Heer Ratzinger is het ‘Heraus!’ al onderweg

    O ja….Op de receptie wordt champagne geserveerd Dom Périllon met oesters  van L’Île de Ré. Daarna vertrekt het bruidspaar naar dat Grieks eiland, waar Prins Bier en Maxima een buitenverblijfje hebben gekocht….

    Zoals U kunt merken, heb ik een rotte dag achter de rug!

     

    17-04-2012, 16:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.737 OVER KOEKOEKSJONGEN VAN DE VLAAMSE BEWEGING

    A.D. dinsdag 17 april 2012

    737 OVER KOEKOEKSJONGEN VAN DE VLAAMSE BEWEGING


    Geert Lambert

     

    Derk-Jan Eppink: 'Als er ooit een Nobelprijs voor Kazakdraaiers komt, kan Lambert rekenen op een kansrijke nominatie'

    (TSCHELDT)

    Update over allerlei uitval en uitschot uit de Vlaamse Beweging van Judassen, die sedertdien in de kleuren-politiek de Grote Jan zijn gaan uithangen. Ik behandel alleen de Grote Jans, over de kleine Jannen niks. Die zijn de moeite niet waard!

     

    Kroniekje over : de Heer Andres Behring Breivik, die gisteren de eerste dag voor zijn Rechters stond. Ach, die jongen kan in het tolerante Noorwegen (?), het land van Quisling, de collaborateur wiens naam synoniem is in vele talen van collaboreren, nog ongeboeid verschijnen. Mooie coup de théatre, zowel van de Rechtbank (kijk ‘ns an hoe humaan en onbevooroordeeld wij wel zijn) als van de verdachte : met gebalde vuist (is dat de nieuwste versie) tonen hoe hoog de sneeuw lag…. Kijk, als die man met zijn geweten overweg kan, en de Noorse Justitie bestraft hem na 2,5 maanden van Openbare Zitting, naar recht en billijkheid, dan is er nog het Oordeel van de Eeuwigheid.  Ikzelf oordeel niet, ook al om niet veroordeeld te worden. Ik wil alleen maar zeggen : een soort Breivik in Vlaanderen zou normaler zijn geweest dan in het tolerante Noorwegen : als iemand decennia lang het spreken ontzegd wordt, en afgezonderd wordt in een ‘cordon sanitaire’ : dat zoiets op de duur leidt tot frustraties die bij een zieke geest de stoppen kan doen doorslaan. Wij, Vlamingen, schieten niets of niemand overhoop. Gelukkig zijn wij, Vlamingen, een kalm en dom volkje….

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : Och! De koekoeksjongen van de Vlaamse Beweging zijn geen unicum. Ze doen, sedert hun uitstap, alleen dapper mee aan de heersende graaicultuur. U weet wel : imwille van het smeer, likt de kat de kandeleer….Uit het uitgebroed nest van het legsel van Hugo Schiltz  zijn volgende jongen uitgevlogen : Bart Somers, voorheen V.U., Burgemeester bij de gratie van Verhofstadt van Mechelen. Vincent Van Quickelborneetje , ex V.U. : rijzen de kerstster van het Blauwe Fabriekje. Bart Tommelein, e V.U.: clown van datzefde Fabriekje in Oostende. En, last but not the smallesyt, Bert Ansjovis, ex V/U., ex Spirit, ex nog een en ander en nu voorlopig beland bij de Bloedrode Broeders van Liefde rond Caroline Jene(ver)vat.

    Allemaal hebben ze goed geboerd – maar top of the bill is toch wel de Heer Jan Jamboneau, ex VB, thans NV A, fractieleider en woordvoerder. …. Waarmee bewezen is, dat men het in het Vlaams Belang ver kan schoppen : van meeloper tot Tweede in Bevel….

    Kijk, de man is zeker niet alleen (daar trekken we zelfs een strepeke onder) : carrière-jagers vinden nu eenmaal overal hun weg naar de top. Denk maar aan Nonkel Siegheil Bracke… Dat al dat hip-hoppen ook naar nergens kan leiden, bewijzen de leerrijke avonturen van de Meneer bovenaan dit stukje, de uitgetreden, maar dan ook grondig uitgetreden Geert Lambert. Die moet zeer goed opgelet hebben bij Zt Harmonica in de Bewaarklassen : liever blode Jan dan dode jan….

    Laat het een vingerwijzing zijn voor sommige andere zwaarlijvige politici die abdominabel afvallen door het kuren : Geert Lambert is beginnen met afvallen, en hij is geëindigd met…wegvallen…..

    Pssst

    Bruno Valkeniers verwijt de NA A een traditionele partij te zijn. Story, Heer Voorzitter : als naar gewoonte bent U weer veel te zacht. De NV A is veel meer dan dat : de NV A is een koevoet-partij, die zich door de anderen laat gebruiken om het Vlaams Front af te breken. U zou de meeste van Uw leden een plezier doen, om deze partij voortaan niet de ex VU-partij, niet de VU, maar de JU-partij te noemen : JU, de afkorting van JUDAS.

    Het ultieme bewijs?

    Dat zal geleverd worden in de coalitie in Antwerpen na de Gemeenteraadverkiezingen : noch DeWever noch Janssens zullen kunnen burgemeester worden zonder steun van de ander. DeWinter laat hen geen andere keus, door nu al te gewagen van zijn ‘gedoogsteun’ voor de NV A. De ambitie tan BDW is zeker niet zijn carrière te beginnen met de tweederangs-functie van Burgemeester van Antwerpen. Een klein kind weet dat daar geen eer mee te behalen is! Die functie is trouwens alleen goed voor staatsmannen met fin-de-carrière plannen. Zie den Ouden Toeback in Leuven, zie Somers in Mechelen, zie de zovele anderen. Bartje aast op de positie van de Natte Dweil : via het opstapje van de succesrijke Eerste Minister van het Unitaire Belgique de Papa (nà Rupo-de-Vlinderaar : de man is dan tussen de 45 en de 50, en in de kracht van zijn mannenjaren), zal hij werken om de Grote Wijze Man van Europa te worden. Iemand die met groot gemak naast de Groten der Aarde zal mogen staan. God bezag zijn verken en zag dat het al vel was.

    Ik wil er mijn kop voor verwedden, dat die man ’s nacht droomt van zijn standbeeld op de Grote Markt in Antwerpen, in de plaats van Brabo, de held van Hand Werpen. Bart weet zeker dat hij daar zal staan stoer en sterk, afgebeeld met de losse bronzen hand van Brabo, half weggemoffeld in zijn broekzak. Ikke Hand Terugpak… Dat zijn de woorden die half slapend nog in zijn hoofd rondyollen, als hij de loopband opstapt om nòg lichter te worden….

     

     

    17-04-2012, 13:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    16-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.736 DE AJUINEN EERST PELLEN EN DAN (de Vlamingen) STOVEN

    A.D. maandag 16 april 2012

    736 DE AJUINEN EERST PELLEN EN DAN (de Vlamingen) STOVEN


    Met de NV A

     

    Perpetuum Mobile

     

    ---------------------------

     

    Nog precies een half jaar te gaan voor de bolletjeskermis van 14 oktober. Naarmate deze partij zich ontbolstert en blootgeeft, blijkt ze even ‘staatsdragend’ te zijn als de oude kramakige CVP die het land 60 jaar lang mee bestuurd en naar de knoppen geholpen heeft. De Heer Jamboneau die U hieronder bezig hoort, houdt niet eens rekening met de uitslag zelf van het Vlaams Belang : voor hem is het genoeg zichzelf te beluisteren

    His Masters Voice…..

     

    Kroniekje over : het pellen der ajuinen, waarbij na iedere rok, zoals die dingen heten, de ware ondergrond bovenkomt : de Staatsmannen in spe willen voortdurend dat de Franscouillonse Meesters van het Land overtuigd raken van hun goede bedoelingen : wij zijn de nieuwe en betere CVP. Geen wonder, dank zij de âssage van Leterminator in coalitie met The Lion King : de daar opgedane ervaring draagt nu haar vruchten. . Wie bij de hond slaap; vangt zijn vlooien…

    Voorlopig gaat men bij de NV A(verechts) er nog van uit, dat de Franscouillons er geen drama van zullen maken, dat hun partij door ergens weer een Raad van Europa, onlangs geclassificeerd werd als extreem-rechts en dus even verwerpelijk als het Vlaams Belang. Als eenmaal echter de tijd zal rijp zijn….

    Let even hoe de Tsjeven-praat reeds ingeburgerd is bij deze ex-coalitiepartner: ze willen de index-zotterij behouden, maar beperken, ttz niet laten doorwegen op de lonen…. Te verstaan : mensen geloof ons, verleen ons regeringsmacht, en wij zorgen ervoor dat er witte negers zullen bestaan!

    Ach Meneer Jambonneau, net als De Morgen doet U aan zelf-hypnose…. Daar verscheen vandaag een venijnig artikel, waar bewezen werd dat er in Amerika niet eens meer verkiezingen moeten komen : de H. Barack Houssein Obama, Afro-American, is stukken beter dan de Mormoon Mitt Romney. Want die Romney heeft standpunten waar zelfs een windhaan duizelig van wordt….

    Val nu dood! Dat artikel vond ik maar niks, buiten deze laatste steengoede zin. Perfect op het lijf geschreven van de NV A(verechts)…

    ********************

     

    'N-VA zal nergens akkoorden sluiten met Vlaams Belang'

    Bron : De SchandValsaard

    -------------------------

     

    De N-VA zal na de gemeenteraadsverkiezingen nergens coalities sluiten met het Vlaams Belang. Dat zegt Jan Jambon in een interview met De Zondag. N-VA komt bij de gemeenteraadsverkiezingen op met zowat 280 eigen lijsten. Jambon hoopt dat de N-VA in zoveel mogelijk gemeenten kan meebesturen. "Want N-VA is een beleidspartij."

    Coalities met Vlaams Belang sluit het N-VA-kopstuk echter uit.  "Als we dat in één gemeente zouden doen, krijgen we problemen in andere gemeenten. We zullen dus geen akkoorden sluiten met die partij. Vlaams Belang heeft een vijand gemaakt van één bevolkingsgroep, namelijk van iedereen die de islam aanhangt. En wij geloven niet in dat maatschappelijk beeld", aldus Jambon in de zondagskrant.

    Jambon haalt in het interview ook zwaar uit naar de regering Di Rupo. "Dit is ook een Franstalige belastingsregering, zoals wij vreesden. De saneringsinspanning is gebaseerd op drie vierde nieuwe inkomsten via belastingen en op één vierde structurele besparingen. Het hoofdaccent had op de besparingen moeten liggen," aldus Jambon.

    Jambon wil ook het index-debat opnieuw op tafel leggen. "Wij willen dat mechanisme niet afschaffen, maar wel corrigeren zodat we onze concurrentiekracht tegenover onze omliggende landen niet verliezen. "

    Omdat minister van Economie Johan Vande Lanotte (SP.A) niet wil raken aan het indexmechanisme, moeten de liberalen en christen-democraten volgens Jambon tonen dat ook zij wegen in de regering Di Rupo.

    Ten slotte antwoordt Jambon ook op de kritiek dat zijn partij geen alternatieven biedt. "Wij hebben wel alternatieven, maar we leggen die uiteraard niet op tafel wanneer de regering klaar is met haar plannen. Dan moet het debat gaan over die begroting en niet over ons alternatief. De regeringspartijen, en dan vooral de liberalen, proberen de aandacht te vestigen op ons alternatief omdat zij beschaamd zijn over hun plan," aldus Jambon.

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : we mogen vooral niet uit het oog verliezen, dat deze partij als Art. 1 in haar Statuten de onafhankelijkheid van Vlaanderen  eist, maar dat artikel in werkelijkheid zoveel mogelijk tegenwerkt. Komt dus nu ineens daarbij, dat het water naar het Vlaams Belang veel te diep is, omdat deze partij tegen de Islam is.

    Ja kijk, dat is tenminste duidelijk! Zij zijn voor!

    Willen wij vooral daaraan denken, voor geval de NV A samen met de huidige regeringspartijtjes naast de PS aan de macht komt, dat tegen volgende verkiezingen in 2014, er naast ieder stemlokaal, misschien wel een nieuwe, door ons betaalde Moskeet zal staan?

    Duidelijk gesteld : als VB-lid ben ik niet, niet, niet tegen de Islammerij, maar alles op z’n eigen plaats, hé!

    De Heer Jamboneau is nog slechter voor Vlaanderen dan De Schandaard. Beiden zijn vergeten dat AVV-VVK eens hun eigen leuze is geweest. Van de K uit die leuze zo maar in de armen vallen van Mohammed, daar wordt een windhaan niet duizelig van, neen, daarvan draait hij van zijn stokje en valt hij naar beneden!

     

    *************************

    Maar ziet! Daar is het al! De tijd verslindt de steden, geen tronen blijven staan…Pas is dit stukje zo goed als afgewerkt, of daar komt al het eerste schot voor de boeg. Polkim  slaat de trom en ik volg : zie http://www.unionbelge.be/

    waar U aangenaam veerrast zult wezen door de overheersende tricolore-strepen die het geheel inkaderen…Mignone, n’est-ce pas? Daar eist men onomwonden dat de Niveanen buiten de Wet worden gesteld!  Dat ziet er goed uit! Ontbreekt alleen het Grootlint in de Leopoldsorde!  De tonen van de Bravezeun zijn weggelaten, omdat telkens rechtstaan zo vermoeiend is……

     

    SHARIA4 BELGIUM ET LA N-VA – SHARIA4 BELGIUM EN DE N-VA

    14/04/12

     

    C’est donc surtout la N-VA, qui menace l’existence de l’Etat belge, qui devrait être interdite. Bien évidemment, ce constat vaut également pour le VB. Dans d’autres pays, comme l’Allemagne, des partis qui veulent renverser l’ordre constitutionnel sont également prohibés.

    Men kan dus met recht en rede stellen dat vooral de staatsgevaarlijke N-VA – en deze vaststelling geldt ook voor het VB – verboden zou moeten worden. In andere landen, zoals Duitsland, zijn partijen die de grondwettelijke orde willen omverwerp ook verboden. Lees Meer – Lire

     

    125 min 45 = 80 Kgr.

     

    Is dit nu Spiessens of DeWever?

    ----------------------------

     

    Vriend Ray van Angeltjes legt de vinger op de open wonde, door te verwijzen naar het verpoppen van de wijlen de Volksunie van Flamingant tot belgicistisch. Hugo Schitz schoot wel de hoofdvogel af met de woorden :’We zijn Flamingant maar we zwijgen er over…..

    Ja, diens discipelen zijn uitgezwermd naar de regionen waar poen viel te rapen : Somers, Quickie,en de Oostendse woderboy van de PVV, wiens naam ik liever vergeet, want hij is de schande van de familie, om vooral die drie niet te vergeten….

     

    Oef!  Heb moeten op mijn tanden bijten om niet heel dat epistel hier over te nemen. De Ray heeft veel kwaliteiten, zo wordt alom gezegd, maar nu heeft hij toch zichzelf overtroffen! Ik zou BDW eens willen horen over het democratisch gehalte van het Euro-parlement! En dat moet dan de vervanging zijn van de fameuze ‘verdampte Belgische Staat’…..Vijf (5) Minuten politieke moed spreektijd, zonder wederwoord : waarlijk, zelfs in de hardste Stalinistische tijden was er meer ‘democratie’ in het Russisch Parlement!…..

    Ach, Bardje Le Tisserand, ween van spijt en werp Uw kroon naar Ceyssens Spiessens!

     

    16-04-2012, 12:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.735 MOHAMMED BEI DAS GROSSE HAUSHALTMÜHL GESETST

    A.D. Montag, 16. April 2012

    735 MOHAMMED BEI DAS GROSSE HAUSHALTMÜHL GESETST

     

     

     

    Feel story for my Klufen Kappers Deutsch, aber habe zuviel Spass um schweigen zu können…..

     

     


    Kroniekje over : al dat Quran rondstrooien, dat heeft vooral één onnoemelijk nadeel : het Heilig boek van de Muzels zal meestal in het keukenafval terecht komen….. (ik durf het bijna niet zeggen…) maar het feit dat er in de hersencellen van bepaalde Muzels schief ist gelaufen, kan toch niet meer geloochend worden. Ik durf zelf de vergelijking doortrekken, naar een inbreker, die, eenmaal binnen, aan de reactie van omstaanders merkt dat die na enig nadenken, tot de vaststelling zijn gekomen komt dat hij met iets raars bezig is…

    Vooral niet chockeren, want de Heren hebben lange tenen. Denk aan de Deense cartoons! Vooral daar het Salfisten zijn, dat zijn de meer gezouten exemplaren van die heerlijke ‘Godsdienst’ van de Wrede…..

    Me dunkt dat ze met de hint van de Ongelovige Hond  aldaar, voldoe,de zijn voorgelicht om in Mekka en Medina een revolutie te ontketenen : doen wij het, of doen wij het niet, that’s the problem…..

    Geniet even mee van de situatie op het veld….

    **********************

     

    Waarom is de politiek bang voor de uitdeling van de koran? (+ video)

    Posted on by E.J. Bron

    Volker Kauder, de fractiechef van de CDU in het Duitse parlement, liet gisteren in het nieuws de kat uit de zak waarom de politiek bang is voor de uitdeling van korans door Salafisten. Als het boek massaal gratis uitgedeeld zou worden, zou men moeten vrezen, dat het ook weggegooid en bij de vuilnis terecht zou komen – met alle gevolgen van dien. Zie Afghanistan! Zover is het al gekomen in onze Taliban-republiek. Berlijn is net Kaboel!

    We zullen er dus niet onderuit komen om op staatskosten extra koranvuilnis detectives in te huren, die in alle afvalbakken van het land op zoek gaan naar weggegooide exemplaren van het heilige boek, deze eruit vissen, kussen, poetsen, met rozenolie besprenkelen en in een plechtige bidprocessie naar de dichtstbijzijnde Salafistenmoskee brengen. Daar zullen de ontwijde korans onder diepe buigingen, knievallen, duizend verontschuldigingen en het verzoek om vergeving aan de imam overhandigd om dan verder shariaconform gerecycled te worden. Just wait and see!

    http://www.tagesschau.de/inland/koranverteilung100.html

    http://www.pi-news.net/2012/04/warum-hat-politik-angst-vor-koran-verteilung/

    Vertaald uit het Duits door:

    E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : zou de milde schenker van die 25 miljoen Qurans somtijds onderduims alleen op sensatie uit zijn? Ik hoop van niet, anders is de lol er af.

    Stel U voor : U bent op de markt in Hamburg, of in Darmstadt, of in Kaiserslautern, om het even waar, en er wordt zo’n druksel in Uw handen gestopt door een verzameling haatbaarden of dik van kop tot teen ingebusselde figuren. Het eerste wat U doet, is rond spieden naar de verborgen camera. Vervolgens verhaast U zich naar de dichtst bijzijnde Moskeet (ha ja, hé, U weet maar nooit!), om aan Allah te geven wat aan Allah toekomt. U weet natuurlijk niet dat U daar wordt gefilmd….

    Of “s morgens vindt U zo’n ding in de brievenbus….en U weet : aandacht voor de verborgen camera’s. U laat Uw koffie direct koud worden, en spoedt U naar ‘Bei Mohammed’, waar U natuurlijk ook niet weet dat U gefilmd wordt…

    Het kan ook zijn, dat Uw kleine zo’n ding meeheeft van school. Hop! Terug aan afzender bij Allah, en vanzelfsprekend weet U natuurlijk niet dat U gefilmd werd…

    Als dat zowat 25.000.000 keer gebeurt (want iedereen kent Allahs vloek voor oneerbiedigheid, denk aan Theo Van Goh!) wordt er een film-montage naar de Verenigde Naties gestuurd, als onloochenbaar bewijs dat er 25.000.000 bekeerlingen bij de Muzelelarij zijn bijgekomen. De fim wordt omgedraaid vertoond, zodat het blijkt dat U met die Quaran onder de arm de Moskeet verlaat…. Er wordt een Top bijeen geroepen van de G100, waar er beslist zal worden, dat Deutschland über Alles, maar noch überder dan dat, gekozen heeft voor de Onderwerping.

    Simpel, toch?

    Ofwel gooit men dat ding  in hoofdzaak in de vuilbak (staat gelijk met revolutie voor belediging van hun Heilig Boek!) ofwel wordt het bewijs vanzelf geleverd, dat Duitsland gereed is voor de saria…..

    Ach Ja, my Sarie Mareis, daar onder bij die Mooir Rivier : de tekst zal te herbronnen vallen voor iets in de zin van Miy Saria auf Reisn hasst man immer Preis…..

    Probeer het maar eens uit : met neuriën lukt het opperbest, en….het kan een goede oefening zijn tegen dat het bij ons ook zover komt…..

    Spijtig toch dat Stevaert gesneuveld is onder de talons van een Marokkaanse schone : niemand beter dan deze man wist dat het socialisme en aanverwanten, gezellig moest zijn….

    Wat het echter wordt als de uitdeling van Quarans bittere ernst mocht zijn…. Hoe het Bei uns in Deutschland wordt, weet ik niet, maar bij ons is de NV A(verechts) inzake de Oslammerij, tot alles bereid. Daarover meer in volgende stukje…..

    16-04-2012, 10:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.733 ALLE JODEN AAN HZET GAS

    A.D. zondag 15 april 2012

    733 ALLE JODEN AAN HZET GAS


    Een strijd geleid door….vrouwen?

     

    Dat stemt tot nadenken!

    --------------------------

     

    Mijn excuses aan het Joodse volk en aan iedere medemens die zich aan deze woorden in mijn titel …dood ergert. Het zegt veel zo niet alles over de uitvinders van deze slogan, die feitelijk op ieder ogenblik klaar staan om het beulenwerk van de crematoria over te nemen. Laat daar AUB niemand verwonderd over doen, ze leven onder ons : het eerste gebod in hun ‘godsdienst’ doorheen de eeuwen, is en blijft : doodt met Uw eigen handen elke ‘Ongelovige’in Uw nabijheid. Kan het niet onmiddellijk door geweld, doe het dan met list.

     

     

    Kroniekje over de listigheid waarmee de Muzelmanse intocht in Europa met vlag en wimpel ingelepeld wordt. In het Brussels establishment is een bom gevallen die door de eigen mensen werd gelanceerd. Zie de verborgen camera van de RTBF in de Grote Moskeet van Anderlecht. Als deze de preek van een Immam die zich verspreekt, onherroepelijk vastlegt, wordt dit zijn ondergang. Niet omdat hij het gezegd heeft, maar door de commotie die dat meebrengtlater wordt hem de toegang tot de Moskeet ontzegd. Kijk eens aan : de toehoorders in de Moskeet hadden volgens hun verklaring helemaal iets anders gehoord… Maar aan de uitgang op de beeldbuis geconfronteerd zijnde met de uitspraken, veinsden ze, van de eerste tot de laatste, de grootste verwondering. Neen : dat had de Haatbaard niet gezegd, of ze hadden het zo niet zo begrepen… En die uitspraken over die goddeloze ‘Vrouwendag’ waren niet eens in ’t Arabisch geweest, maar gewoon in de taal van Marianne… Hun gezichten spraken boekdelen! Haat, beeld en klank gevolgd door komedie : het ging in één trok het land rond.:

    Dat de gezagsdragers hun eurocent gevallen was, werd nog in de gauwte verfilmd, maar of ze zich dat morgen nog zullen herinneren? De Moskeet, 7 verdiepingen hoog, spiksplinternieuw, bevatte zelfs een ‘school’ en een ‘sportlokaal’ waar we de gevechtssport in volle ornaat zagen beoefenen door gastjes van max, 12 jaar…De gelijkvloers was de (poepchieke) gebedsruimte voor de Heren der Schepping, die der vrouwen mochten we niet zien. Zo ook niet de (verondertelde) was en douche-ruimten voor de dodencultus, en al zeker niet de ruimten voor de administratie. We zagen wel de badplaatsen waar de vrome gelovigen zich konden ‘reinigen’ voor het gebed. En dat was heel wat meer dan een kruisje slaan met wijwater! O ja, de zaak was wel afbetaald (hoe?), maar er werd toch ferm gerekend op verdere subsidies….Ik hoop dat het gezicht van de MR-burgemeester, bij het aanschouwen van al dat heerljks, voor het nageslacht mag bewaard blijven. N”est-ce pas, Monsier Van Goidsenhoven?

    Mr Deborsu kan later een reportage maken hoe onze voorvaderlijke kathedralen en kerken vervallen en leeglopen, en de Grotten van Ali Baba en de 40 Rovers als paddestoelen uit de grond rijzen. Titel van het meesterwerk : New Mekka s/Zenne.

    **********************

     

    100-tal Belgen en Fransen geweerd van vliegtuig naar Israël

    Bewerkt door: Ellen Provoost − 15/04/12, 08u43  − Bron: belga.be

    Bron De Morgen (diep in de zorgen)

    ---------------------------

    Minstens 60 Belgen en bijna 40 Fransen met een geldig ticket die wilden deelnemen aan de tweede internationale missie 'Welcome to Palestine', zijn vanochtend niet aan boord mogen gaan van de vliegtuigen richting Tel Aviv. In de vertrekhal van Brussels Airport hebben een 150-tal mensen hiertegen geprotesteerd aan de incheckbalies van Brussels Airlines, Swissair en Lufthansa. De federale politie pakte zes actievoerders op. .

    "Zowat 80 mensen die geboekt hadden via Brussels Airlines, zijn niet mogen vertrekken alsook een vijftiental anderen die met Lufthansa en Swissair naar Israël wilden vliegen. We eisten dat deze mensen wel mochten meereizen, maar dat werd uiteraard niet toegelaten.

    Ingreep politie
    De federale politie heeft vanochtend minstens zes actievoerders opgepakt die het te bont maakten omdat deelnemers van de internationale missie 'Welcome to Palestine' niet naar Israël mochten vertrekken. Dat is vandaag ter plaatse vernomen rond 8 uur.

    Diefstal
    De zes werden opgepakt voor diverse inbreuken op de luchtvaartwet. Behalve wegens het blokkeren van de incheckbalies en de balie voor de identiteitscontrole werd ook iemand ingerekend voor het stelen van materiaal. Een van de actievoerders werd intussen al vrijgelaten, klinkt het.

    Meewerking regering
    Israël heeft deze luchtvaartmaatschappijen duidelijk onder druk gezet en spijtig genoeg heeft de Belgische regering hieraan meegewerkt", zei Jan Dreezen van Palestina Solidariteit, een van de initiatiefnemers van de 'Welcome to Palestine'-missie, op Zaventem.

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : hoe ik er eigenlijk toe kwam, via het gas van de de Holocaust, van die gestrande Palestina-aanbidders af te wijken naar de RTBF-reportage van Deborsu? Nogal logisch! Omdat de opgevoerde sympathisanten waarschijnlijk in hoofdzaak dezelfden zijn. Ze leven zelfs onder ons, grotendeels op kosten van onze Sociale Kassen….

    Verre van mij om Israël te willen afschilderen als een doetje of een zorgenkindje, weet ik dat het een Tijger is. Ze hebben inderdaad bij Adolf geleerd hun rug te rechten onder het Hitler-regime en kunnen dus als voorbeeld dienen voor ons om onderuit te komen van het Franscouillons imperialisme.

    Het zijn de ‘gestranden’ op Zaventem die oorlogsstoker spelen : de oproepen van Hamas en andere rabiate oorlogzuchtigen opvolgen, om in massa de grenzen van Israël te bestormen met de bedoeling zoveel mogelijk verweer uit te lokken. Dan vallen er ‘burgerslachtoffers’ en ‘vrouwen’ en ‘kinderen’ zodat er telkens weer gehuil en gekrijs kan opstijgen uit Muzel-kelen overal ter wereld…Realiseren die Hotttentotten zich niet dat zij de gindse oorlog naar hier overbrengen?

    En het gaat verder, alhoewel de regime-pers probeert het ofwel te verzwijgen, ofwel compleet tegengesteld voor te stellen. Bij E.J. Bron wordt, in de mate van het mogelijke, hier en daar een tip van de sluier gelicht. Israël in discrediet brengen, men doet het te land, ter zee en in de lucht. Maar het is deze keer géén spelletje…..

    <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/9djSfuaagTw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

    Men hoeft niet te denken dat na de half mislukte “March to Jerusalem,” die desondanks een paar doden en vele gewonden tot gevolg had, de propagandamachine van de Palestijnse Autoriteit, Iran of van Anja Meulenbelt c.s. tot stilstand is gekomen. Op alle mogelijke fronten wordt er verder gestreden, o.a. door de Iraanse Press TV, waar Tariq Ramadan aan verbonden was of is en waar Livingstone, kandidaat voor het burgemeesterschap van Londen, als Labourkandidaat zich ook mee inlaat. Naast de “March” en de “Fleettylla” is er ook de zogenaamde “Flytylla” als actiemiddel om de aandacht op zich te vestigen en om opnieuw de Israëlische staat in zogenaamd diskrediet te brengen.

     

     

    15-04-2012, 16:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.732 TURKIES ZIJN GEEN KERSTKALKOENEN

    A.D.zondag 15 april 2012

    732 TURKIES ZIJN GEEN KERSTKALKOENEN

     

    Onze croissant, heerlijke, maar vergeten herinnering

     

    Aan de nederlaag der Turken in 1683

    voor de poorten van Wenen….

    ---------------------------------

     

    Als de Turkse Opper-Kalkoen straks volgens Elsevier (zie hieronder) naar Holland komt, kan er misschien op de vlieghaven, als hij weer vertrekt, navraag gedaan worden hoe hun leger in 1683, na het beleg van Wenen, ooit weer is thuis gekomen. Is waarschijnlijk eenzelfde verhaal als dat van Napoleon over de vervroren Russische steppe, onderweg naar de overtocht over de bevroren Berenzina….Om op die manier eindelijk de uitleg te krijgen wat ze daar eigenlijk waren komen zoeken. Van Napoleon weten we het : hij voerde oorlog om de vrede te verzekeren. Maar wat kwam en de Turky’s doen in Wenen? Leergierigheid naar de Westerse Walsen zal jet wel niet geweest zijn…. Die vragen mogen pas op het vliegveld bij het vertrek gesteld worden, omdat dan de nodige marechaussees daar zijn, om de veiligheid te garanderen, wetende dat Turken en kromzwaarden nooit ver uit elkaar zijn. Uiteraard, begrijp me niet verkeerd : altijd met de beste bedoelingen!

     

     

    Kroniekje over : Muzelmanse krijgskunst, ook wel eens verkeerdelijk Turkse diplomatie genoemd…. En Trix, dat Koninklijk Dom Kanon, zal er weeral eens inlopen. Benieuwd hoe het zal zitten met het schudden van de handjes….

    In 1683 waren de Turken te vuur en te zwaard doorgestoten tot voor de poorten van Wenen, omdat ze wisten door hun diplomatie dat Oostenrijk toen verzwakt was en dus een gemakkelijke prooi. De gelijkenis met de hedendaagse situatie valt dus niet op….. O Neen, want nu zijn de Turken min of meer beschaafd en het zijn onze vrienden geworden. Willen of niet….Als ze nu nog Griekenland annexeren, ook uitgeput en op sterven na dood (zoals trouwens ook Spanje..) is Turkije meteen onrechtstreeks meteen lid van de Europese Unie. Met de ene grijper op Hellas en de andere op Andalous, staat het dan wijdbeens over de Mare Nostrum, als een tang op de nek van een varken….

    ************************

    Turkse president Gül: Europese islamofobie is gevaarlijk

    zaterdag 14 april 2012 09:33 ELSEVIER

    Voorafgaand aan zijn bezoek aan Nederland heeft de Turkse president Abdullah Gül gewaarschuwd voor de opmars van 'islamofobie'. 'Ik vind dat gevaarlijk.'

    Wilders: Er valt niets te vieren
    Wilders wil niet dat Nederland de vierhonderd jaar betrekkingen met Turkije viert. President Gül is wat hem betreft niet welkom.

    Wilders tegen viering vriendschap Nederland-Turkije

    'Vijandigheid tegen een bepaald ras of een bepaalde religie en xenofobie zijn ziekten die tot zeer slechte gevolgen kunnen leiden,' zegt hij in een interview met de Volkskrant. 'Kijk naar wat er in Europa is gebeurd in de Tweede Wereldoorlog.'

    Viering
    Gül is komende week in het land voor de viering van vierhonderd jaar diplomatieke betrekkingen
    tussen Nederland en Turkije.

    Hij zegt de 'islamofobie' te zien als zelfontkenning van Europa, 'want het is een continent dat gebaseerd is op pluralisme. En dat van oudsher ook trots is op dat pluralisme. Het is triest de huidige achteruitgang te zien.'

    'Gül is hypocriet'
    Volgens hem gebruiken Europese politici
    angst voor de islam
    om stemmen te trekken. 'Maar ze spelen daarmee een gevaarlijk spel.'

    Hij zegt wel van PVV-leider Geert Wilders te hebben gehoord, maar wil niet ingaan op individuele politici. 'Ik ben niet heel precies op de hoogte.'

    Wilders laat zaterdag in een reactie weten dat hij Gül hypocriet vindt. De PVV'er noemt hem een 'christen-pester, Koerden-mepper, Hamas-vriend en islamist'. 'En dan klagen over tolerantie

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : wat onze Noorderburen best zouden doen als begroeting, is aan zoveel mogelijk ramen een affiche ophangen met daarop de croissant, de gebakjes in halve maan die de Weense pasteibakkers lanceerden om de overwinning op de Turken te vieren. Gewoon ’n paar heerlijke, geurende  croissants uitbeelden, met daarop de datum 13 JULI 1683…. Misschien dat er een vertaling van de woorden ‘Halve Maan’ in Toerks spaghetti-schrift kan? Vinden  ze misschien zelfs sympathiek. Want net zoals de Tommies in September ’44, slim waren die mannen niet! Toch niet volgens den Habschar…..

    Dat ondertussen de croissant door de Fransen als nationale ontbijtkoek werd  gekaapt, maakt de situatie er alleen maar spannender door…..

     

    15-04-2012, 11:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.731 NOG EEN ETHISCHE VERWORVENHEID DIE WE NIET MOGEN MISSEN

    A.D. zondag 15 april 2012

    731 NOG EEN ETHISCHE VERWORVENHEID DIE WE NIET MOGEN MISSEN


    De Duitsche Meloenen

     

    Zetten in op… Inzest.

    --------------------------

     

     

    Het artikel over ‘incest’ hieronder is doodeenvoudig het weigeren van de goede bedoelingen van deze Duitsche Melone. Ziehier de uitleg. We weten allemaal dat vele nakomelingen van de in vitro fertilisatie maar al te dikwijls dezelfde vader hebben. Spijts al de chamotage met ‘medisch geheim’ en diergelijke, is gebleken dat o.a.één enkele ‘donor’ tot 300 nakomelingen had. Sommige ouders kiezen uit het aanbod de jongens, de anderen dan weer kiezen de meisjes. Eenmaal volwassen, worden die in veel gevallen verliefd op elkaar. HiHi! Bloed trekt, hé!….

    Welnu, om niet achter de feiten te moeten aaholllen, wil die Deutsche Grünen hic et nunc de bloedschande uit het Strafwetboek halen. Er wordt alleen nog naar het gepaste meer aantrekkelijke begripsomschrijving gezocht. Maar met die vele vrijgevochten Linxe Geniën mag dat slechts een kwestie zijn van enkele weken. Wat had U gedacht van ‘kinderliefde’?

     

     

     

    Kroniekje over het venster op de wereld die de Meloenen ons bieden. Al is het waarschijnlijk geen spek meer voor de bek van Moe Boem! Boem! Vogels. Zo gauw Wouterke Van Besien aan de macht komt, is dat een van de Achtergebleven Gebieden die onverwijld moeten ontgonnen worden. Eens te meer geven de Duitschers het goede voorbeeld. Een mens zou op de lange duur nog spijtig zijn dat we ze hier ooit weggejaagd hebben!

    Zijn ze verdreven, er zijn toch een paar verworvenheden die de progressieven van hen hebben overgenomen. De lijkverbranding bijvoorbeeld. Is proper en goed voor het milieu. Ook zo de ‘genade-dood’ die wel onder een minder suggestieve naam ingang heeft gevonden. Euthanasie klinkt inderdaad heel wat intellectueler dan doodspuiten.

    Stel U even de conversatie ten huize Hugo Claus voor : ‘Ach zo! U wilt doodgespoten worden’ in vergelijking met ‘Ach zo, U wilt de euthanasie-behandeling starten. Goed. We beleggen de nodige afspraken’… - ‘En wat had U vervolgens gewenst? ‘Den oven in’?’ of : ‘Crematie, zeker? De tarieven zijn actueel zeer gunstig en de ziekenbond draagt omzeggens alle kosten’.

    Ha Ja! Het kan niet geloochend worden dat U na deze ‘Sonderbehandlung’ finaal nooit nog de CM zult nodig hebben. U wordt trouwens als cliënt geschrapt! Ze zijn uit de kosten met U….

    Wie trouwens herinnert zich nog de tijd van het ‘Sacrament der Stervenden”, later ook al vervriendelijkt tot ‘sacrament der Zieken’ : de Pastoor bracht U ‘het lichaam des Heren’ onder belgerinkel, en Uw lichaam werd gezalfd met H.Oliesel. Daar bestaan in de literatuur en in de schilderkunst pakkende voorstellingen van. Denk maar aan ‘De Boer die sterft’ van Karel Vande Woestyne. En vergeet de versregel niet uit een ander gedicht :’En toen gij stierft, wat late zin op Uwen baard’…. Weet U nog, dat ons lichaam in die tijd een beetje bombastisch ‘De tempel van de H. Geest’ werd genoemd?

    Kijk : daar hebt U het weer : de mens is ziel (geest) én lichaam. Hij is een God in ’t diepst van zijn gedachten geweest, een stukje van de Eeuwigheid. En daarom past het, nu zowel als vroeger, dat het dode lichaam met respect behandeld wordt. Ja, het is pure nostalgie : in de sterfkamer  een crucifix tussen twee brandende kaarsen en een palmtakje in een glas wijwater. Eerbiedige stilte. Heden ik, morgen gij….. Kon men nog jarenlang aan herinnerd worden op Allerzielen door de bloemenweelde op de grafzerken.

    Tja….efficiënt is dat allemaal niet meer! Kort en  goed de kist en het vuur in : zo komt er meer tijd vrij voor leukere dingen, en op termijn gezien, komt het nog veel goedkoper uit ook.

    *******************

     

     

    Ströbele (72) wil incest toestaan

    Nadat het Europese Gerechtshof voor de Mensenrechten het Duitse incestverbod niet als mensvijandig beschouwde, was er kritiek in het land. Zo eiste de voormalige ondersteunder van de Rote Armee Fraktion (RAF) en politicus van De Groenen Hans-Christian Ströbele (72), dat seks tussen broers en zussen toegestaan zou moeten zijn! In Turkije zou het toch ook toegestaan zijn, waarom dus niet in zijn Turkse kieskring Berlin-Kreuzberg. In Egypte en bij de Azteken, aldus Ströbele verder, zouden bovendien complete dynastieën de broeder-zuster liefde zelfs hebben voorgeschreven.

    Ströbele is niet de enige idioot. In de ZEIT bijvoorbeeld zet Parvin Sadigh, een Iraanse moslimduikboot, zich ook voor incest in en de lezers discussiëren hier ijverig over. In de Süddeutsche Zeitung pleit ene Helmut Kerscher voor de bloedschande, de STERn en anderen mogen niet ontbreken. Een feit is, dat er ook zonder incest tamelijk veel geestelijk gehandicapten in de kwaliteitspers werken! Hebben we echt geen andere zorgen?

    Positief, als het klopt, zou de melding in de Tagesschau zijn, waar een ARD-blondje becommentarieerde, dat het Europese Gerechtshof zich niet meer zo veel zou willen bemoeien met nationale wetgeving, omdat er steeds meer kritiek op het gerechtshof zou komen. Daarom ook dit incestvonnis. Een feit is, dat de rechters vanuit Italië vanwege het kruisenvonnis sterk onder vuur waren genomen en de Britse pers vuurt ook bij iedere gelegenheid op deze supranationale instelling.

    Bron:

    http://www.pi-news.net/2012/04/strobele-72-will-inzest-erlauben/#more-249092

    E.J. Bron (www.ejbron.wordpress

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : Ons Lieven Heerken zal mij wel vergeven, hoop ik, maar die Lynxe kwiestenbiebels kunnen twee stenen doen vechten! Allez! Nu ik toch bezig ben met astrant doen, kan het volgende er ook nog maar bij.

    De Lynxe wereldverbeteraars zijn lijk beroemde chef-koks in de fijnste restaurants, die U de prachtigste schotels voorspiegelen, om ze U op Uw bord op te dienen nadat deze hun eigen spijsverteringsstelsel zijn gepasseerd. Als U begrijpt wat ik bedoel!

    Vive le Roi et son femme!

     

     

    15-04-2012, 10:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.730 ALS DE MENS DE NATUURWETTEN NAAR ZIJN HAND ZET

    A.D. zaterdag 14 april 2012

    730 ALS DE MENS DE NATUURWETTEN NAAR ZIJN HAND ZET

     

      

    Les in de Frankenstein-Discipline

    **********************

     

    Kroniekje over het mooiste nieuws dat een halve blinde man ooit in heel zijn leven kan binnenkrijgen is : wegens de op het front geboden voordelen (!) zijn er inplantaat-ogen/lenzen in elkaar geknutseld die, alles wat voor het menselijk oog komt, buiten de eigen visuele waarneming, opneemt en doorgeeft als een camera. Het staat er niet, maar ik wil dat het tussen de lijnen staat : het oog registreert zelfs zonder dat er noch hersenen noch oog-onderdlen en/of oogzenuwen aan te pas komen. Anders gezegd : de opgenomen beelden kunnen op elk bestaand beeldscherm ‘gezien’ worden. Kom, zit neer als duizelt ge nog!

    Enfin, er is weer een stuk eeuwig leven voor de mens geboren!

    ***********************

     

     

     

    Amerikaanse soldaten krijgen superzicht met futuristische lenzen

    Door: Stig Geukens − 13/04/12, 21u21  − Bron: The Daily Mail

    (De Morgen), diep in de zorgen

    © Innovega.

     

    De Terminatorbril die Google eerder deze week voorstelde mag dan spectaculair geweest zijn, dit stuk speelgoed is minstens zo speciaal. Het Pentagon heeft een bestelling voor speciale contactlenzen geplaatst, waarmee soldaten uitgerust kunnen worden. De lenzen hebben een ingebouwde monitor waarmee ze livebeelden en data projecteren terwijl de soldaten zich in de frontlinie bevinden.

    © Innovega.

    De kleine schermen zijn ingebouwd in de lenzen. Omdat ze geen elektriciteit nodig hebben om te werken, kunnen ze rechtstreeks op het oog rusten en is er geen nood aan brilmonturen die het zicht kunnen belemmeren. Wat de soldaten te zien krijgen, kan vergeleken worden met een televisie van 240 inch die vanop een afstand van 3 meter bekeken wordt, in 3D, en volledig doorzichtig.

    "Soldaten moeten sowieso over hun volledige zicht beschikken wanneer ze zich in de frontlinie bevinden", aldus Innovega, de maker van de lenzen. "Op hetzelfde moment wordt er echter een gigantische hoeveelheid informatie verzameld, die op een of andere manier tot bij de soldaat moet komen. En daar is deze lens voor gemaakt. Het houdt trouwens niet op bij grafieken of cijfer- en tekstmateriaal. Er kunnen zelfs livebeelden van observatiecamera's of drones afgespeeld worden", aldus het bedrijf nog.

    Innovega werkt samen met DARPA, het experimentele onderzoekslab van het Amerikaanse leger. Veel van de projecten van DARPA worden uiteindelijk nooit in het echt gebruikt, maar anderen hebben het leven drastisch veranderd. Zo werden de eerste 'virtual reality'-toestellen er ontwikkeld, alsook een van de voorgangers van het huidige internet.

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : wil dat nu zeggen dat er straks geen verschil meer zal zijn tussen de virtuele en de echte wereld? Dat boeken in braille zullen afgedaan hebben? Dat ik zelf straks alles dat bedrukt of beschreven papier is niet meer onder de lees-automaat moet leggen om het te laten voorlezen? Zal ik dan deze dure apparatuur als ‘ex voto’ aan de voeten mogen leggen van welke multinationale heilige?

    Het zijn echte gelukzakken, die mariniers die aldus met ogen³D uitgerust, in de vuurlinie mogen gaan : zelfs in hun body bags zullen ze de Generaals in het Hoofdkwartier nog van ide nodige nlichtingen kunnen voorzien.

    Nog even doorbijten, daar in de oorlogs-laboratoria : blijft nog te gaan : het gehoor, de tastzin, de smaak, de schedelinhoud, de inwendige en de uitwendige anatomie, enz. Enfin, alles wat iedere mens bij zijn geboorte heeft meegekregen en die hem of haar gelijk maakt aan God, want wij zijn een evenbeeld van Hem.  

    Net als de dichter Jacques Perk van De Zeventigers het zei : hij was een Goed in ’t diepst van zijn gedachten…

    Stel U voor : dokters en verpleegkundigen mogen de witte jas aan de wilgen hangen, om straks een blauwe overall aan te trekken zodat ze met Engelse sleutel en schroevendraaier aan de lopende band kunnen gaan staan.

    Als door dat gefoefel wij maar niet allemaal Frankensteins worden!

     

     

    14-04-2012, 16:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.729 HOE EEN BALLONKOP KAN LEEGLOPEN

    A.D. zaterdag 14 april 2012

    729 HOE EEN BALLONKOP KAN LEEGLOPEN

     

     

    ****************

    Kroniekje over een nagespeeld verhal uit des Führers glorietijd, toen in Amerika Charlie Chaplin, vermomd als Hitler, vermomd als dansende ‘arlequino’, een opgeblazen wereldbol door de kamer shotte, als spot met de Duitse megalomanie. Hieronder gaat het om een  genie uit van de Noordzeekust, om een politieke ballonkop opgevuld met zeeschuim uit Oostende, die rond geshot wordt door een ex judo-coach. Die man in dit verhaal had een onmogelijk lange naam waarvoor hier op deze blog, naarmate zijn bokkensprongen escaleerden, telkens een nutteloos geworden voorzetsel wegviel : zijn figuur met ongeschoren stoppelbaard werd er alleen maar valer en magerder door. Eerst was het, volgens het doopregister (want van ’s mans ouders valt niets verkeerds te zeggen – slechte vrienden, ziet U…) voluit geschreven en gezegd : Vandelanotte. Dan, de Van weg, werd het Delanotte, maar dat was nog altijd langer dan ’s mans capaciteiten. Het moest dus, de De weg, La Notte worden, wat dan weer veel en veel te veel verwijfd klonk. Onze  Excellentie is wel  liefhebber van veel en afwisselend vrouwelijk schoon, maar toch niet overdrijven, hé! Waarschijnlijk ook om geen avances uit te lokken bij Elio, de verkeerd gedraaide chef van de Waalse zusterpartij, werd er dan maar gekozen voor zonde de La, voor Notte, tout court.

    Nu wilt het toch wel lukken zeker, dat de alom gekende Oostendse brulboei, spijtig genoeg door Morelleke-Forelleke ooit weggehouden uit het Vlaams Blok/Belang, beginnen voetbal spelen met de ballonkop van zijn stadsgenoot! Een tijdje terug trapte deze koene ridder – want Jean Marie is een nobele Blauwe Vechtjas - tegen Notte’s zwevende wereldballon-bol, lijk Charlie Chaplin dat deed met Hitlers domme kop, dat de stukken eraf vlogen. Dat was toen hij de ontelbare tripotages met de vele schijn-vennootschappen van de Rode Lantaarn aan het licht bracht. Ik zeg ‘Rode Licht’, omdat Notte wel de laatste der gestitutionneerde dieven zal zijn.

    Op staande voet werd hier op deze blog toen nog een strepeke gas terug genomen, en werd Notte, gewoon Te. Wat bewijst dat Zijne Excellentie, dank zij die ellenlange naam, als een slang niet door één enkel gat te vangen was.

    Wat het na vandaag wordt, na de Open Brief van JMDD aan Zijne Belgische Hovaardigheids bekledende Excellentie, over de opgevoerde kolder rond Electrabel, durf ik bijna niet te zeggen. Als ook nog de de Te .moet wegvallen, blijft er nog alleen over…punt aan de lijn, Amen en Uit. Geluidloos in de coulissen verdwenen, Steve Stunt achterna…

    Ik zou zeggen Tien Kleine Negertjes, waarvan den Baard hopelijk wel de allerlaatst zal zijn….

    Bekentenis.

    Eerwaarde Biechtvader, ik spreek om U te bekennen dat ik weer heb afgekoken (*) bij Angeltjes, want ik vond die brief (hieronder) van Zean Marie zo goed, dat ik hem in zijn plaats had willen herschrijven….Maar zij, (de Zean Marie en de Ray) zijn alletwee zoveel slimmer, dat ik het bij afkijken heb gelaten, want ik kan het niet laten om Den Baard wegens zijn zeerovers-bakkes alleen al, nog eens flink in zijn kruis te trappen.

    Een beetje de ontlading na het pesten gisteren avond door ‘Terzake’ van onze Fluppe. Spijts het getreiter, is die toch wel weer als overwinnaar ui het strijdperk getreden!

    ***********************

     

    Beste Johan,

    In de Standaard van 7 april zeg je dat ik je haat. Niets is minder waar, Rode Kameraad. Integendeel . Ik heb een grenzeloze bewondering voor uw hoog Davidgehalte, die het zonder schroom opneemt tegen Electrabel, de Goliath onder de elektriciteitsboeren. Alhoewel. Behalve vergissing mijnentwege ben jij het toch, die samen met jouw paarse spitsbroeder Guy Verhofstadt Electrabel verkwanseld heeft aan de Fransen voor een appel, een ei en een Golden Share. In welke wijngaard dit Gouden Aandeel gedijt is tot op heden een goed bewaard geheim.

    Beste Johan, de elektriciteitsfactuur steeg met gemiddeld 34 % sedert 2007. Negentig procent daarvan is op conto van de overheid te schrijven. Eerlijkheidshalve zou je ook moeten zeggen dat onze energieprijzen uit 3 componenten bestaan. Amper één derde van de elektriciteitsprijs is productiekost en komt in de zakken van Electrabel terecht. Een tweede derde zijn taksen en lasten. Zowat 13 verschillende soorten belastingen op gas en elektriciteit worden aan de verbruiker doorgerekend. Als minister, Beste Johan, zou je toch een paar taksen kunnen afschaffen. Maar populistisch de schuld van het graaibeleid alleen maar in de schoenen van de Franse monopolist schuiven  is electoraal blijkbaar veel lonender. Pas op, ik heb het niet voor Electrabel. Het is een melkkoe die onze weiden afgraast en in Parijs gemolken wordt, maar jij hebt hen de uiers wel in hun handen gegeven. Hoewel in Frankrijk betaalt de verbruiker maar 13,37 eurocent per KWh, tegen 20,93 eurocent in Vlaanderen. In Nederland is dat 17,34 eurocent en in Groot-Brittannië 14,42 eurocent!”

    Een laatste derde van de elektriciteitsprijs zijn de zogenaamde transportkosten. Deze netwerkbeheerders en distributiemaatschappijen zijn eigenlijk grotendeels in handen van de overheid en dito intercommunales. Volgens de Creg hebben netbeheerders een zeer hoge ” pay-out ratio” d.w.z. dat Elia en de distributienetbeheerders 90% van hun winsten uitkeren aan hun aandeelhouders, de steden en gemeenten, en Fluxys 75%.
    Een simpel telefoontje van een machtig man als jij , Rode Kameraad, naar politici als Geert Versnick ( waterdrager van Verhofstadt en baas van Eandis) of naar je partijgenoot Daniël Termont  van Fluxys zou al een serieuze duit kunnen doen terugvloeien naar het zakje van de verbruiker. Maar uw politieke vrienden hebben zopas nog hun prijs verhoogd omdat ze teveel moeten betalen voor de groenestroomcertificaten, die ze dan op hun beurt wel doorrekenen aan de verbruiker. Niemand beter dan jij, Beste Johan, kent het mechanisme van de groenestroomcertificaten. De prijs ervan werd telkens bepaald (en verhoogd) door jezelf of door ministers van socialistische pluimage, om Freya Vandenbossche en Paul Magnette maar niet te noemen.

    De zonnepaneelrage heeft de SP.a bijvoorbeeld geen windeieren gelegd. Ze verkocht haar groene ziel aan VZW Curieus die overal te lande met ministers als handelsreizigers de samenaankoop van zonnepanelen bij het bedrijf Ecostream promootte met een financiering door Delta Lloyd Bank er bovenop. De fiscale achterpoortjes stonden zelfs in de sp.a. –brochure. “ Bij een bestelling van hoger dan 9000 euro biedt Ecostream een uitstel van betaling tot het begin van het volgende jaar voor het bedrag boven 9000 euro. Daardoor kan je tweemaal genieten van het belastingsvoordeel dat de Federale Overheid je biedt bij het plaatsen van zonnepanelen.” De oversubsidiëring van zonnepanelen heeft niet alleen een gat geslagen in de schatkist maar ook in de portemonee van de verbruiker. Er wordt beweerd dat je kernenergie zogezegd haat omdat groene energie je geen windeieren legt, maar dit is volgens mij kwaadsprekerij.

    Maar er is meer, Beste Johan. Op 12 juli 2003 werd je naast Vice –premier ook onze allereerste Minister van de Noordzee. Met je huisvriend Steve Stevaert van Interelectra en met Turbowinds en Dregdging International werd C-power opgericht, het allereerste windmolenpark voor de Noordzee. Tijdens de ministerraden van 21 januari en 27 mei 2005 werden door jou toch 2 belangrijke beslissingen genomen om het project betaalbaar te krijgen op de kap van de verbruiker-belastingbetaler.

    1. De aankoopverplichting van groenestroomcertificaten voor netwerkbeheerders werd van 10 jaar verlengd tot 20 jaar. VERDUBBELD!
    2. De groenestroomcertificaten voor windenergie op zee werden opgetrokken van 90 euro per megawattuur(MWh) tot 107 euro MWh voor de eerste 216 megawatt. Waarom 216 megawatt? Omdat dit in 2005 het door C-power voorziene geïnstalleerd vermogen van hun windmolenpark was. Er komen 7 windmolenparken op zee. In 5 daarvan heb je zelf de hand gehad. Volgens de CREG (De Commissie voor de Regulering van de Elektriciteit en het Gas) zullen die 7 geplande windmolenparken gemiddeld 300 megawatt groot zijn. Elk van de 7 windmolenparken zal volgens de CREG 100 miljoen euro per jaar kosten aan groenestroomcertificaten.  Dit betekent zo’n 700 miljoen euro extra per jaar voor de consument. De concessies zijn daarenboven gegeven voor een periode van twintig jaar met een vaste prijsgarantie. De windmolenboeren zullen dus – zegge en schrijve – 14 MILJARD EURO  groenestroomcertificaten op zak steken de komende twee decennia en dit bovenop de normale elektriciteitsprijs. De consument betaalt tweemaal, éénmaal voor groenstroomcertificaten en éénmaal voor de elektriciteit.

    Beste Johan, je beweert dat het uitbrengen van je fiscale constructies met managementvennootschappen het werk is van machtige vijanden zoals Electrabel. Laat me toe daaraan te twijfelen. Voor de concessie van het zevende windmolenpark op zee heb je samen met Electrabel een heuse constructie opgezet: THV Mermaid. Eerst werd op 21 januari 2011 OTARY RS NV opgericht, een consortium van bedrijven met jezelf als voorzitter. Het consortium bestaat uit Electrawinds Offshore NV 12,5 %, Aspiravi Offshore NV 12,5 %, DEME NV 12,5 % en zijn dochterbedrijven Rent a Port Energy NV 12,5 % en
    Power@sea NV 12,5 %, Z kracht NV 12,5 % ( Nuhma met Jo Geebelen intimus van Steve Stevaert), SOCOFE NV 12,5 % (de investeringsmaatschappij van het Waalse gewest o.l.v. PS’er Jean-Claude Marcourt)en SRIW Evironnement NV 12,5 %( o.l.v. geestesgenoten, de P.S.’er Vanderijst Olivier & Claude Grégoire). Vervolgens richtten je vrienden (Otary RS) samen met Electrabel de tijdelijke Handelsvereniging Mermaid op. Door de machtsverhouding binnen Mermaid van 65 % Otary RS tegenover 35 % Electrabel heb jij de touwtjes toch stevig in handen. Electrabel had samen met baggeraar Jan De Nul in het verleden reeds tweemaal door jou invloed de boot gemist voor een domeinconcessie op de vlakte van Raan en éénmaal voor een domeinconcessie op de Zone tussen Blighbank en Bank Zonder Naam. Maar nu Electrabel z’n huik naar de wind van je vaste compagnon DEME gehangen heeft, heb je een machtig wapen in handen om de laatste domeinconcessie binnen te rijven. Een krachtiger hefboom om Electrabel de duimschroeven aan te zetten kun je toch niet hebben. Dus, doen Johan!

    Je schizofrene houding in dit debat, Beste Johan, is voor velen moreel onaanvaardbaar. Enerzijds weiger je de belastingen op elektriciteit te verminderen om de verbruiker geld te besparen, anderzijds zijn jij en je socialistische kameraden de oorzaak van de stijging van de elektriciteitsprijs door het optrekken van de subsidies via groenestroomcertificaten voor uw vrienden windboeren, en ten derde weigert u de netbeheerders, die in handen zijn van de overheid, prijsverlagingen op te leggen. Belastingen op elektriciteit,  gas en distributietarieven verlagen heeft de politiek zelf in handen. U kan dit nu onmiddellijk doen en daardoor zou de klant vanaf volgende  maand 10 tot 20% minder betalen op hun energiefactuur. Waarom doe je dit niet Beste Johan? Je oorlogje met Electrabel is blijkbaar een schijngevecht om het wanbeleid te verdoezelen.

    Als voorzitter van de Haven Oostende, een politiek mandaat dat je te danken hebt aan de Oostendse kiezer, en als Minister van de Noordzee, plaatste je jezelf bovenaan de Vlaamse windmolenindustrie. Over je rol als voorzitter van Electrawinds schrijf ik je een volgende keer. Als voorzitter van het door u opgerichte commercieel bedrijf Otary RS NV zou je de windmolenparken van Norther, Seastar en Rentel bouwen. Als voorzitter van het door jou opgerichte commercieel bedrijf REBO nv verhuur je vervolgens de havenfaciliteiten voor de bouw van windmolenparken. Vestzak – broekzak  in’t kwadraat.  Op 23 januari 2012 stapte je uit Otarys RS nv en op 6 maart 2012 uit Rebo nv. Of men daar je stoeltje warm houdt tot je terug minister af bent, zal later blijken. Het is toch Vanderijst Olivier, ex-kabinetchef van Onkelinx die daar nu het voorzittershamertje hanteert? Kwatongen beweren dat je gebruik maakte van je politieke mandaten om jezelf aan het hoofd van die bedrijven te hijsen en de lasten af te schuiven op de belastingbetaler, zoals de betaling van de kabelverbinding vanuit zee tot op het land. Ik durf dit niet te geloven.

    Vandaar mijn steun in je ongelijke strijd tegen het  machtige Electrabel. Maar links zure oprispingen krijgen voor deze elektriciteitsboer en er rechts zoete broodjes mee bakken noemt men aan ’t zeetje tjevenstreken.

    Om het licht te laten branden, Beste Johan, hebben we bewindslui nodig die het licht zien ipv het eigenbelang.

    Hoogachtend,
    Jean Marie Dedecker.

    vrijdag 13 april 2012

     

     

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : ja, ik stel het vast, samen met U : met wie men verkeert, wordt men vereerd….Dat komt ervan, door bij de hond te slapen, vangt men zijn vlooien!

    Mijn trouwe wederhelft, die meestal mee leest, zegt het ook : ‘Jongen’, zegt ze, ‘geef U toch niet af met dat volkske!’ waarmee ze natuurlijk Den Baard bedoelt, wat had U wel gedacht! ‘Ge zoudt U beter, zegt ze, ‘wat meer bezig houden met de presentatie van uw blog’. Waarop ik zeg ‘Wa wilde-gie daamee zegg’n’? Waarop ze antwoordt : ‘Kiekt ne kee nog joen marges, en naa joen fond’…..  Ik wet het zeker, aan mijn marges scheelt er nikske, aan die van mijn blog misschien wel iets. Af en toe. Maar mijn “fond’, dat is afzien!

    Juist mensen, ik doe geweldig mijn best, maar die stomme computer heeft bij momenten gewoon zijn loeten, en dan geef ik het op. Die doet dan lijk nen auto in silpstream op ijzelgladde wegen in de winter. Niks helpt. Noch remmen, noch tegenstuur geven.

    Juist, en op zo’n momenten wens ik heel m’n werkstukje gewoon naar …de maan. Goede reis!

     

    (*) Afgekoken :is het verleden deelwoord van de samentrekking tussen afkijken en spreken.

     

    14-04-2012, 16:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.728 DE PRIJS STIJGT NAARMAATE DE EURO DAALT

    A.D. zaterdag 14 april 2012

    728 DE PRIJS STIJGT NAARMAATE DE EURO DAALT

     

    Kroniekje over de alledaagsheid der dingen…

     

    VOORAL NIET VERGETEN :

    VIA UW UITLAAT BENT U BLOEDGEVER

    VAN DE BELGISCHE STAAT

     

     

     

    Gekopieerd uit ‘TSCHELDT

     

     

    14-04-2012, 08:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.727 GEKRULDE HAREN IS GEKRULDE ZINNEN

    A.D. vrijdag 13 april 2012

    727 GEKRULDE HAREN IS GEKRULDE ZINNEN


    Al fantaseren over herinneringen en vlaggen

     

    Komt men zelfs in Zeeland terecht…

    **********************

     

    Een eindje geleden kreeg ik hier een boek toegestuurd van een amateur-heemkundige, een dame met klasse, die als inwijkelinge in St-Jan-Hoge-Zieken, gefascineerd was door de geschiedenis en door de mensen. Of liever door een combinatie van die twee. Daar stonden veel oude foto’s in, o.a. eentje van een klasje schoolbengels anno 1942 op de trappen van een van de vele oorlogsmonumenten in het Ierperse. ‘k Had het direct herkend : dat was het Brits Memoriaal op ’t Wieltje en onderaan stonden de namen gepresenteerd lijk we op die foto stonden. Curieus : ineens herinnerde ik mij die dorstige snikhete namiddag en zag ik mezelf inderdaad zitten, armen en benen gekruist tussen al die anderen. En wat mij opviel was… die half dicht geknepen ogen tegen het felle zonlicht onder een weelde van zwarte krullen. Mijn kloefen vielen niet op, want iedereen droeg er. ’t Was oorlog, schaarse tijd, en schoenen waren er niet te krijgen. Ons Vader leefde toen nog, dat weet ik zeker, want de foto was het eerste studiejaar bij Meester Deschoolmeester (op de foto) die kort daarop gestorven is….

    Ja, inderdaad, heel m’n jeugd werd ik achtervolgd met ‘krulhaar is dul haar’, ‘dul’ in de zin van nijdig en agressief, de gevreesde vechtjas die zelfs gene bang had van de sterkste vlegel uit de hoogste klas die bijna dubbel zo oud was als hij. Ja, dat krulhaar, hoe heb ik dat heel mijn opgroeien moeten meeslepen!. Samen met mijn ‘oren lijk zeepschotels’, zoals ons Moeder lachte toen ze me moest schrobben na weer eens met blutsen en builen te zijn thuisgekomen.

    Na de Plechtige Communie naar ’t College in Ieper, en O wonder : daar maakte ik kennis met de echte Vlaamse Leeuw en met de Blauwvoeterij. Zij het in afgezwakte vorm, want Mgr Lamiroy, de toenmalige Bisschop van Brugge, stond erop dat zijn colleges allemaal goede belgen afleverden….. Tegen dat ik de Humaniora had afgelopen waren leeuwenspeldjes op onze revers al geen uitzondering meer. Mijn voorlopig laatste uitbarsting van de juiste Vaderlandsliefde was in Everberg, bij de proeven voor het ingangexamen van de officieren-school  : als Vlaams Nationalist mijn volk dienen. Het werd meteen de strafkolonie in de Naamse Straat in Leuven, en de dreiging ‘naar Duitsland te vliegen’, wat  gelukkig is kunnen afgewend worden door beroep te doen op het goed hart van het ABL : ‘als kostwinnende zoon’…..was ik een sociaal geval…..

    Toen kwam het werk, de liefde,de kinderen, de strijd voor de boterham, en toen ik tijd had om nogmaals in de spiegel te kijken, zag ik dat er niets veranderd was. Buiten mijn voorhoofd, dat een heel eind opgeschoven was naar boven.

     

     

    Kroniekje over vlaggen van naties : het zijn meestel inspiratieloze strepen, dikke of smalle, horizontale of verticale, halve, hele of gekruiste, maar het zijn allemaal strepen. Soms ook sterren, sterretjes, de zon, de maan, en alle  andere hemellichamen. Toppunt van gebrek aan inspiratie is dan nog ze de naam te geven van ‘Star and Stripes’. Of van De Halve Maan. Of de Rijzende Zon. Een paar enkelingen halen hun mosterd uit de plantenwereld, ja zelfs uit de dierenwereld, maar altijd zijn het afbeeldingen in combinatie met rondtollende sterren in een flets blinkend blauw firmament of banieren met zwaarden, stokken, ja zelfs met heiligenbeelden. Er zijn ooit zelfs vlaggen geweest met handwerktuigen als hamers en sikkels op, of met een gebalde vuist,  die een rode roos omklemt. Dat is het symbool van wij persen U uit tot er alleen nog een bloem voor in ons knoopsgat overblijft.

    Kortom : gestreepte vlaggen is gestreepte zinnen. Net zoals gekrulde haren gekrulde zinnen zijn. Naarmate er nieuwe staten bijkomen, komen er nieuwe inspiratieloze vlaggen bij, die allemaal moeten gegroet en bejubeld worden. Enfin, tijdelijk toch. Voor wanneer een vlag met de lijnen van als notenbalken, met vooraan de Sol-sleutel, gevolg door lange rijen dansende noten volgens de nationale hymne?  Zou nuttig én aangenaam zijn, vooral in ontwikkelingslanden, waar men meteen rustig analfabeet kon blijven….

    Één vlag heb ik niet genoemd : de klauwende zwarte leeuw op gouden veld. Even oud bijna als het volk zelf. Even onveranderlijk. Overal even herkenbaar in weer en wind. Ook even duidelijk, meteen : hij verdedigt met scherpe klauwen wat van hem is, maar achter zijn rug is het veilig….

    Aan de bek of de klauwen van deze leeuw kleeft geen bloed. Dergelijke afbeeldingen zijn die van een verre neef, de belse gedegenereerde variant die als een groot geworden koekoeksjong, het volk misleidt. Een andere nog engere variant, is de gecastreerde (gestyleerde) klauwende leeuw, ten onrechte nog recht op de achterpoten opgevoerd. Het gouden veld en de weelde die hij moet verdedigen, is ook al weggelaten. Als vooruitblik op wat het wordt, beroofd van alle welstand. Men heeft alleen nagelaten het beest te presenteren, op de rug liggend, niet als een dreigende leeuw, maar als een pluchen speelgoed teddybeer.

    Oeps! Bijna vergeten : ik wilde ook een video presenteren met Marine Le Pen, die ik gevonden heb bij

    http://agriffon.blogspot.it/

    Er was een debat aangekondigd tussen kandidaten in de run voor het Presidentschap, maar Marine Le Pen, eenmaal op de set, werd geconfronteerd met een zekere Mélenchon, Linxe hyena pur-sang, die al geruime tijd uit de koers verdwenen was, beladen met schâ en schnad’, en alleen maar beledigingen kon uitbraken.  Enfin, een werkwijze waarin de V°RT in harmonie met Le Soir, natuurlijk uitblinkt. Nederlandse zenders laten trouwens ook geen gelegenheid liggen om Vlaams Belangers te kleineren. Maar sneppan die Mietjes en Pietjes dan niet dat ze stilaan dapper bezig zijn hun eigen ruiten in te smijten?

    Er is in de video ook sprake van een zekere Robert Brassillach, schrijver en journalist, die Generaal De Gaulle in 1945 liet fusilleren wegens ‘intellectuele misdaden’.  Het dossier Brassilach is altijd een controversieel dossier geweest! ‘Crime intellectuel’ is een begrip dat in Brussel ook dapper werd toegepast, zij het anders geformuleerd. Parijs is ook minder Tsjee-achtig dan Brussel : men zegt er de zaken meer zoals ze zijn. Maar wees gerust, met Onkelynx aan de macht, krijgen wij straks ook het ‘délict d’opinion’ in ons strafwetboek. Als tenminste ‘Euorpa’ ons niet voor is!

    <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/SPEBkGAatik" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> 

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : Mevrouw Marine Le Pen, die zo erg voorstander is van ‘referendums’ zal in mijn ogen pas genade vinden als Présidente van Frankrijk (wat ik haar zeker toewens, alleen al op rationele gronden), als zij in L’Alsace en in Lorraine, die oorspronkelijk Duitse gebieden waren, referenda toestaat om de hedendaagse burgers te laten kiezen of ze bij Frankrijk wensen te blijven, of misschien liever terugkeren ‘Heim ins Reich’……Me dunkt dat de uitslag een dubbeltje op zijn kant zou zijn, gezien het verschil op economisch gebied tussen beide laden. En als men dan toch bezig is : dan ook graag een referendum in Vlaanderen-in-Frankrijk?  Tja, blijven dan op hun honger :  de Bretoenen en de Normaniërs in het Noorden, en de Basken in het Zuiden….. Waarnat van Frankrijk alleen nog het waterhoofd Parijs overblijft….. Daar amen we dan de Europese hoofdstad van verwijfdheid van maken….

    Heb ik hiermee als amateur-filosoof de oplossing gevonden om uit de Euro-crisis te geraken? De oude ‘staten’ opheffen, al die Grote Geesten die ze geleid hebben, verbannen naar een onbewoond eiland, en nieuwe grenzen trekken, waar ieder volk zich dan de luxe kan veroorloven om zich driegend op te richten en met open muil te roepen :’Eigen volk Eerst’….. Als iedereen zich daaraan houdt, en de andere gerust laat, kunnen er toch geen ongelukken meer gebeuren?

     

     

     

     





    13-04-2012, 18:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.726 WAARMEE BEMOEIEN DIE DUITSCHERS ZICH ?

     

    A.D.vrijdag 13 april 2012

    726 WAARMEE BEMOEIEN DIE DUITSCHERS ZICH ?

     

    De kopstukken der Tjeven in actie

     


    Voor de veiligheid in Bruksèl Capitale de l’ Europe.

    *****************

     

    Toch  ff  voorafgaandelijk Uw aandacht gevraagd voor deze Vrijdag de 13de …Misschien dat in Den Haag in Het Catshuis vandaag de muis gevangen wordt? Is anders ook een memorabele dag om de eigen ‘Gouvernement Papillon’ een zo onaangenaam mogelijke buiklanding toe te wensen?

     

     

    Kroniekje over toch nog  ff  iets anders, namelijk het politiek-correcte versluierd taalgebruik. We stellen vast dat naast de muntontwaarding, ook de betekenis der woorden niet alleen versluierd is, maar in veel gevallen ook ontaard. Na de ‘Entartete Kunst’ (Ontaarde kunst), nu ook d ‘ontaarde taal(?  Toch niet weer iets dat van ‘dienen smerigen Duits‘  is overgenomen? Heeft onze Witte Brigade na de oorlog zo hard gevochten, zoveel vrouwen kaal geschoren, zoveel vrouwen verkracht, zoveel Vlamingen gebroodroofd, om 70 jaar later, verstoken van de intellectueel hoogstaande Franse taal, te moeten vaststellen dat hun zwoegen allemaal tevergeefs is geweest?

    Omfloerste standpunten die omfloerst onder woorden gebracht worden in een gazet die noch mossel noch vis is : kan het Tsjeef-achtiger?

    De Rechtlijnigen zouden zeggen : méér flikken op straat is een goed begin, maar met ingang van direct de criminelen zelf zeer hard aanpakken is beter…. Het Vlaams Belang heeft weeral gelijk op alle vlakken, maar er wordt gewacht om dat toe te geven, tot het kalf verdronken is…

    Heb ik daar toch nu in die laatste zin met een paar woorden de exacte diagnose gesteld van de Belgische Ziekte? Me dunkt niet alleen van de ziekte, maar nog veel meer de genezing!

    ************************

     

    'Veiligheidssituatie in bepaalde Brusselse wijken zeer ernstig'

    Bron De Schandaard, ten voeten uit.

    ***********

    BRUSSEL - Walter Vandenbossche (CD&V), ondervoorzitter van het Brusselse parlement, is geschokt na de eenzijdige benadering van de Brusselse veiligheidsproblematiek in een reportage op de Duitse zender ZDF. Anderzijds moet voor hem de waarheid gezegd worden: 'de veiligheidssituatie in bepaalde wijken in Brussel is zeer ernstig.' Dat zei hij in het duidingsprogramma Terzake op Canvas.

    Volgens Vandenbossche stelt zich in de hele westkant van Brussel een zeer ernstig probleem inzake veiligheid. De ondervoorzitter van het Brusselse parlement denkt hierbij vooral aan Molenbeek en een aantal wijken in Anderlecht zoals Kuregem. De problemen concentreren zich vooral rond een aantal ontmoetingspunten, zoals in- en uitgangen van de metro.

    Ontkennen dat er zich 'een zeer ernstig probleem stelt zou zinloos zijn', zegt Walter Vandenbossche. De problemen in Brussel zijn volgens Vandenbossche vanuit politieke hoek te lang beter voorgesteld dan de realiteit. 'Zeker in de periode dat het Vlaams Belang een sterke rol had in Vlaanderen en in Brussel was de goede houding dit te vergoelijken.'

    Volgens de ondervoorzitter van het Brusselse parlement kampen de lokale politici met een tweespalt die het midden houdt tussen machteloosheid tegenover veiligheidsproblemen en het behouden van de politieke macht op lokaal niveau. 

    400 extra agenten: goede zaak, maar ruim onvoldoende

    Het inzetten van 400 extra politieagenten vindt Vandenbossche een goede zaak, maar hij vreest dat de geweldproblematiek hier enkel mee zal verschuiven. 'Deze maatregel is natuurlijk goed maar ruimschoots onvoldoende, en zal binnenkort de Brusselse samenleving met andere vormen van crimineel gedrag confronteren.'

    Vandenbossche pleit 'al jaren voor twee fundamentele maatregelen, één op het vlak van het individu en één op het vlak van het bestuur.' Via opvoeding en begeleiding moeten mensen volgens Vandenbossche in een normaal integratieproces terechtkomen. 

    De tweede oplossing situeert zich volgens de ondervoorzitter op het niveau van het bestuur. 'In Kuregem werd hij geconfronteerd met elf bestuurslagen die hun fiat of hun steun moeten geven aan een bepaald project.... Hier moet, zoals in Nederland, het alert bestuur worden ingevoerd.'

    Als men de directe veiligheid kan garanderen, als er maatregelen ten gronde worden genomen, als er opvoedingsbijstand en alert bestuur worden georganiseerd, en als het drugprobleem in de stad wordt aangepakt, dan kan men volgens de ondervoorzitter op zijn minst perspectieven bieden voor de toekomst. Of dat de problemen ook daadwerkelijk oplost, dat kan ook de ondervoorzitter van het Brusselse parlement niet voorspellen

     

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

     

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : storry, beste mensen, voor al die gele markeringen hierboven die misschien wel Uw ogen hebben pijn gedaan, wat ook de bedoeling was. Op dezelfde manier blokt de student ook voor zijn examen : die gele markeerstift heeft de rol overgenomen van de hamer, waarmee iets in hun koppen werd getimmerd.

    Die Meneer Vandenbossche (Tsjeef) is de perfecte vertolker van de Vlaamse aanwezigheid in Bruksèl : hij speelt overal de tweede viool en mag als knecht van de Franscouillons (*) meteen het vuile werk opknappen, door o.a. de hansworst te komen uithangen bij de clowns van TGerzake. Dat hij in zijn onderdanige naïviteit impliciet toegeeft dat het Vlaams Blok/Belang de juiste oplossing in huis had en heeft, blijkt uit deze woorden waarvoor hij door het Establishment nog zwaar al gestraft worden :

    'Zeker in de periode dat het Vlaams Belang

    een sterke rol had in Vlaanderen en in Brussel

    was de goede houding dit te vergoelijken

     

    In ’t Vlaams gezegd zou dit eigenlijk moeten zijn : wij waren/zijn verkeerd bezig, maar vallen liever dood dan er iets aan te doen. De man zegt : moest het onmogelijke kunnen gedaan worden (de onderste steen boven gehaald), dan zou zoiets misschien perspectieven openen….

    Toch erg, dat het weer de Duitsers moeten zijn om bij ons orde op zaken te stellen!

    (*) Franscouillon : er komen de laatste tijd veel vragen binnen waar begot dat woord vandaan komt. Ne ‘couillon’  is het scheldwoord dat de Walen naar het hoofd van de Vlamingen slingeren, als ze ‘klootzak’ willen vertalen.  Het klinkt beleefder als er gezegd wordt ‘un con’, wat in ’t Vlaams ‘nen kloot’ is, wat ook op-en-top West  Vlaams, maar al heel wat minder vulgair klinkt. Niettegenstaande er niets aan de evidentie gewijzigd wordt. Het is en blijft een vulgair scheldwoord, maar in ’t Frans klinkt het heel beschaafd. Zeg dus nooit kortweg ‘couillon’ tegen een Franskiljon, maar toon dat Gij Uw wereld kent.  Het is gewoon ne ‘Franscouillon’….

    Uit mijn legerdienst  Stamnummer 55 53 173 in een gemengde straf-comagnie N/F in de ‘Gerbe de Blé’-kazerne in de Naamse Straat in Leuven  heb ik voor het eerst kennis gemaakt met het ‘patois’ van de Waalse taal. Toen ik om de vertaling vroeg van al dat koeterwaals, werd er alleen gegrinnikt. Nen Vlomse intellectueel  (omdat ik boeken las) had daar geen affaires mee! Het was dus zò erg! En nog altijd weet ik het niet. Het ging om de onderbuik van een of andere volksheld, op z’n Frans, die in volle actie gestorven was. Het was er ene met een legendarische ‘grosse quette’, en hij werd begraven onder de steen, waarop gebeiteld stond :’Ci git une grosse quette, La La Minette, La La Minou. Et on s’en fou, des femmes des femmes, et on s’en fou des femmes qui n’ont pas d’trou’… Waarop telkens een Indianen-gehuil opsteeg ui de hoek der Wallonnkes.

    Misschien dat Mevrouw Joëlle 1.000quette  iets meer weet? Als ze dat wil, kan ze me altijd in versluierd taalgebruik de exacte betekenis van haar naam beschrijven?  Misschien dat die zelfd teruggaat naar een voorvader met homerische eigenschappen?

    Enne, zeer tusssen ( ) : Merci aan de Sire voor dat prachtig woordje ‘verbloemd’ en ‘versluierd’ in zijn TEEVEE-speech, daar waar door de Vlaamse verzuchtingen feitelijk bedoeld werd dat hij en zijn Sibbe naar de pomp konden lopen.

     

     

    13-04-2012, 12:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.725 VONNIS TEGEN VRT MOET UITGEZONDEN WORDEN

    A.D. donderdag 12 april 2012

    725 VONNIS TEGEN VRT MOET UITGEZONDEN WORDEN


    Al vliegt de waarheid nog zo snel

     


    De leugen achterhaalt hem wel….

    *********************

     

    Gelieve te noteren dat niemand mij voortaan nog ‘nationalist’ mag noemen, want automatisch komt daarbij ‘extreem echts’ in de gedachten, wat een kwalificatie is uit het puurste Linxe vocabularium. Et gedroomde voorwendsel om iemand naar het verdomhoekje te verbannen. Daarnaast komt trouwens ook nog de pejoratieve bijklank, verbonden aan het verwoestende Nationaal Socialisme, wat een voorrecht is die ik liever laat voor de socialisten. Ik hoor liever ‘Traditionalist’, iemand die in de alledaagsheid van elke dag verhangen is aan de voorvaderlijke tradities.

    Men wordt daar zo moe van, van zich in die extreem-rechtse verdomhoek te laten draaien. Voor mijn part zijn de rollen meteen omgedraaid : zij die de stommiteiten van de moderniteit, zoals daar zijn de Leer van Engels, van Marx, en van Mohammed, of een combinatie van een van deze drie, bijna tegen beter weten in, blijven aanhangen, zij zijn de uils die dringend eens bij Pearl moeten binnen lopen. Daar krijgen ze 2 brillen voor de prijs van één…..

    Clair?

     

     

    Kroniekje over een vonnis van de Rechtbank die de V°RT veroordeelt tot 5.000 euro schadevergoeding (+ gerechtskosten?) wegens de truc met de verborgen camera, om de ‘multiculturele verrijking’ te hebben willen forceren. Het is de allerlaatste versie van het sprookje van de bestolen dief…. Of over zij die een put gemaakt hebben voor een ander, en er zelf zijn ingevallen. Dat alles, notabene, op onze kosten!

    We zijn wel benieuwd of er in het vonnis ook een publicatie-verplichting werd uitgesproken. Zo zouden we graag het Minuscule Gelaarsde Katvrouwke terugzien,  de fonkelende zwarte kijkers opgevuld met tranen van machteloze woede, met haar duidelijk in close-up genomen ingetrokken klauwen, zo zien verschijnen op het scherm om aan te kondigen dat zij… voor die ene keer werkelijk en bij hoge uitzondering, een ietsjepietsje te ver zijn gegaan. Dat zij er omzeggens met gesloten ogen zijn ingeluisd. Dat zij  toen leden aan een lichte burn-out depressie, medisch attest in bijlage, dat zij  van de hele reuteeteut in de eerste plaats de grootste slachtoffers zijn geweest, enz, enfin, de gewone rimram van zij die des avonds voor het slapen gaan, nog even in ’t eigen herte kijken of zij iemand hebben pijn gedaan. En of zij, lijk Lieske Nahon, hun armen hebben gewonden, rondom een hoofd dat multicultureel o zo eenzaam was….

    Al had ik bij nader toezien, de toelichting liever gepresenteerd gezien door de advocaat van de winnaar : Mter Coveliers hemzelf in hoogst eigen persoon, die een zekere Youssef Dewitte op handen en voeten, en aan de leiband ten tonele voert, om die te doen opzitten en pootjes geven.

    Maar ik vees dat het laatste woord nog niet gesproken is….Wij herinneren ons immers allemaal een gelijksoortige zaak, maar dan van grotere omvang, die na cassatie voor vrijspraak, voor het Hof van Beroep in Gent diende te worden hernomen. Dat arrest staat nog altijd als een zwart kruis op de voorhoofden van de Vlaams Nationalisten. Immers, de Rechter, een vriend des huizes, was op last van Hogerhand, verplicht geweest een verkracht krachtig signaal te geven. Dat signaal was een niet mis te verstane waarschuwing : de molen van de repressie is niet meer ver af! Jullie time is op! Jullie allemaal die een overdwarse mening verkondigen, en die dus onze van Hogerhand geleide Democratie durven betwijfelen, geraken binnenkort weer tussen de raderen om daar tot gruis te worden vermalen…

    Hallo, Mter Coveliers, bent U nog daar?

    *********************

     

     

    VRT moet schadevergoeding betalen aan uitbater fitnesscentrum

    !

    De VRT moet van de Brusselse rechtbank een schadevergoeding van 5.000 euro betalen aan de uitbater van het fitnesscentrum Better Bodies in Antwerpen. Dat meldt Gazet van Antwerpen.

    De VRT wou aantonen dat er allochtonen geweigerd werden in het fitnesscentrum wegens hun huidskleur. Ze schakelden daarom een student uit Mol in die alles zou filmen, terwijl enkele proefpersonen, een allochtoon en een autochtoon de fitnesszaak probeerden binnen te stappen.

    'De allochtoon mocht niet binnen, maar dat kwam omdat hij eerder al voor lawaai uit de zaak was gezet', zegt Hugo Coveliers, de advocaat van de uitbater van de fitnesszaak. 'De VRT deed dit onderzoek bij deze fitnesszaak na een tip van een lid van de spoorwegpolitie, dat vroeger ook al eens uit de zaak werd gezet, nog voor hij bij de politie werkte, wegens problemen met andere mensen uit de zaak.'

    De beelden werden op 14 en 15 december 2005 uitgezonden en het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding besloot om naar de burgerlijke rechtbank te stappen en later naar de strafrechter. Dat leidde uiteindelijk tot niets.

    'Er waren verschillende allochtonen lid van de fitnesszaak. Ook gesluierde vrouwen kwamen er langs en burgemeester Patrick Janssens meldde dat er geen problemen waren met deze fitnesszaak. Er was dus helemaal geen sprake van racisme', aldus Coveliers, die een schadevergoeding wou.

    'Ensceneren'

    De burgerlijke rechter uit Brussel zegt nu dat de VRT een onderzoek met proefpersonen mag 'ensceneren' met een verborgen camera, maar dat dergelijke onderzoeken niet lichtzinnig mogen gebeuren. Daar was volgens de rechtbank wel sprake van.

    'De VRT heeft op basis van een klacht en zogenaamde geruchten besloten om de scène op te zetten en te filmen. Dit gebeurde in een geïsoleerde reportage alleen over deze club. Die club was herkenbaar in beeld zonder dat de uitbater onmiddellijk aan het woord werd gelaten en zonder zin voor nuance door bijvoorbeeld de ledenlijst te raadplegen of te filmen in de fitnesszaal', staat er te lezen in het vonnis.

    Op 10 april 2007 richtten verschillende jongeren ravage aan in de fitnesszaak. De rechtbank meent dat dit gebeurde door de VRT-uitzending. Er wordt ook morele schade toegekend omdat zowel de uitbater als de club zich geviseerd voelden door de reportage. Daarom werd beslist om de uitbater een schadevergoeding van 5.000 euro te geven

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : een mooie gelegenheid voor vandaag, de verjaardag van de moord op 12 APRIL 1946 door de Belgische Staat op Dr. August Borms. Misschien dat Terzake als boetedoening een reportage kan wijden aan het leven van deze martelaar voor Vlaanderen? Een mooie gelegenheid trouwens om nogmaals uit te leggen dat de collaboratie een gegeven geweest is in alle omringende landen. Maar waar kort na de Duitse Overgave (8 Mei ’45) overal amnestie werd verleend. Er was collaboratie bij de Walen zoals bij de Vlamingen, een collaboratie die we mogen omschrijven als de collaboratie met handen en voeten. Alleen bij de Vlamingen was er ook de collaboratie met het hoofd. Misleid als ze waren door valse hoop maar vooral door de verkeken oorlogskansen. Ze hadden gegokt en verloren.

    Als de belgicisten (dezelfden als nu) nog min of meer konden leven met de collaboratie van met de handen of de voeten, kon den ze dat absoluut niet met de intellectuele collaboratie. In april 1946 was de oorlog de facto reeds bijna 2 jaar gedaan, de jure ook al bijna 1 jaar, zodat moord op de eigen burgers een rechtsstaat onwaardig was. En toch moest Dr. Borms, op een stoel gebonden want krank en bijna stervend, voor het vuurpeloton gebracht worden.

    Zijn misdaad? O Neen, geen hand- en spandiensten aan de vijand, geen verraad van landgenoten, geen ‘instellingen van de Staat aan het wankele, gebracht’ door mandaten op te nemen voor de vijand. Neen! Zijn naam was Borms en daarom moest hij dood!

    Hij had voor Vlaanderen een betere toekomst gewild, en dat, voor de belgicisten, was een zware belediging.

    Een heel mensenleven lang, van 1946 tot nu, is er nog niets veranderd. Integendeel, om de Vlamingen er pas helemaal onder te krijgen, heeft men de toevloed van vreemde tafelschuimers beginnen organiseren…. Hoe kan men dan beweren dat deze multicul geen onderwerping, maar een verrijking zou zijn!

    En kom mij niet af met Europese spelregels! Als die voor de PS inzake de begroting geen bindend karakter hebben, maar een ‘aanbeveling’, dan is open armen-politiek ook maar een vrijblijvende aanbeveling! Ofwel is het land nu een kolonie van Europa, de Super Staat, ofwel dulden wij voortaan geen vreemde meesters meer in ’t land!

     

     

    12-04-2012, 16:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AUGUST BORMS 12 APRIL 1946




    Opdat wij nooit zouden vergeten
    wie de vijand van ons volk is





    12-04-2012, 12:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.724 OVER DE WARE AARD VAN HET BEESTJE

    A.D. donderdag 12 april 2012

    724 OVER DE WARE AARD VAN HET BEESTJE


    Honingbijen kunnen ook

     

    Dodelijk zijn..

    **********************

     

    Nog nooit het ongeluk gehad om in een bijennest te trappen? Nog nooit zo’n klein lief beestje op Uw arm gehad die afkwam op Uw lichaamsgeur? Nog nooit en angel gevoeld met brandend zuur?

    Nog nooit gehoord van die ‘hete pootjes’ van zon mooi diertje? Helemaal onderaan staat zo’n verhaaltje

     

    Kroniekje over een fundamenteel nuttig insect, dat nochtans, in grote zwermen, zeer schadelijk voor de gezondheid kan zijn. De meeste mensen kennen het onderscheid niet tussen bijen en wespen : daar heeft de natuur voor gezorgd bij het modelleren van hun voorkomen. Om het verschil te ontdekken, volstaat het de ene keer een bij en de volgende keer een wesp op Uw de rug van Uw hand te laten landen.

    Bijen en wespen zijn allebei vlijtig, zij het dan met andere resultaten. Zonder de werkkracht en het genie van de bijen zouden er alras geen bloemen of vruchten meer zijn, en bleef het mensdom verstoken van die heerlijke honing. Kan men niet zeggen van wespen…. Als die al nuttig zijn in het verhaal van de bloemetjes en de bijtjes, is dat eerder namaak. En zoals U weet, is het origineel altijd beter.

    Nu is het zo, dat een paar namaak-bijen, of wespen, in Uw omgeving geen grote last veroorzaken. Zo dom zijn die diertjes nu ook weer niet. Maar zodra er meerdere soortgenoten bijkomen, verhogen de risico’s. Dat duurt tot ze machtig genoeg zijn om door hun aantal, eisen aan hun omgeving te stellen tot die omgevormd is naar hun smaak.

    Nogmaals : het dierenrijk zit veel vernuftiger in mekaar dan het mensdom. Zult U nogmaals vaststellen door de inhoud van deze inleiding te vergelijken met de inhoud van het overgenomen artikel uit de poco-media.

    O Ja! Voor ik het vergeet : wat moeten wij nu geloven : salafisten zijn extreme moslims, maar ze propageren de Muzelmitische vredes-boodschap via de Koran…. Zullen het niet eerder gewone Muzelmannen zijn die frontaal in de aanval gaan? Ik voor mij heb al lang mijn mening gevormd, maar om geen last te krijgen met Oom Agent, hou ik die binnensmonds. Want…

    Jullie hebben toch ook gelezen dat er 6000 nieuwe agenten zullen bijkomen?! Geloof mij, dat is niet om die vele kansarme jongeren in toom te houden, maar om de groeiende ‘menings-delecten’ te beteugelen….Door de vele trubbels rondom de Brusselse MIVB was de tijd rijp  om dat door onze strot te duwen.

     

     

    *****************************

     

    Duitsers bezorgd over miljoenen gratis korans

    11/04/12, 17u57  De Schandaard

    ***************************

     

    De politiek en een geheime dienst in Duitsland hebben bezorgd gereageerd op het voornemen van salafisten om 25 miljoen gratis korans uit te delen. Zegslieden van bondskanselier Angela Merkels christendemocratische CDU/CSU spraken vandaag over een "agressieve actie" die gestopt zou moeten worden.

    Het salafisme is een fundamentalistische stroming binnen de islam. In Duitsland is het salafisme de snelst groeiende richting van de radicale islam. De binnenlandse veiligheidsdienst BFV vreest dat de actie een poging is om meer jongeren te werven voor de radicale islam.

    Tijdens de paasdagen is in 35 steden een begin gemaakt met de verspreiding van 300.000 exemplaren. Initiatiefnemer van de actie "Lies!" (Lees!) is de van oorsprong Palestijnse zakenman Ibrahim Abou Nagie. Het Openbaar Ministerie in Keulen begon vorig jaar een onderzoek tegen hem omdat hij op internet had opgeroepen tot geweld tegen mensen van een ander geloof.

    ************************

    Diagonaal herlezen

     

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : natuurlijk is dit, in het land van die andere Koran, gewoon een provocatie. Als Mein Kamf, de Koran van de Nationaal Socialisten daar verboden is, waarom zou die nieuwe versie dan wel mogen?

    Persoonlijk ben ik de mening toegedaan, dat de Koran, net als een pakje sigaretten, mits dezelfde waarschuwing op de verpakking (Kan de gezondheid schaden) , vrij in de handel mag komen. Beiden zijn immers schadelijk voor de samenleving en ze zijn daarenboven verslavend, d.w.z. als men tenminste de eerste weerzin heeft kunnen overwinnen. Het volstaat dus, om het verbruik te doen dalen, om de weerzin minstens in stand te houden, zo niet te verhogen….

     

     

    HETE POOTJES (G. Gezelle)

    Een schalkaard had een bie gevaân
    en hield ze bij heur vleren:
    "Komt hier! - hij zag een jongske staan! -
    komt hier mijn knappe kerel!
    Hier heb ik zulk een schoon fatsoen
    van beestje, ik wil ‘t u geven:
    past op maar van ‘t niet dood te doen,
    en laat het beestje leven.
    Kom aan; jen hand; doet toe, ‘t vliegt weg;
    doet toe want ‘t gaat ontsnappen!"
    ‘t Kind hield zijn handje toe: "Nie' waar,
    hoe schoon dat is, hoe lieflijk!"
    Ha! ‘t kindje wierd te laat gewaar
    hoe schoon en hoe bedrieglijk.
    Het liet het beestje los, en ‘t loeg
    de traantjes uit zijn oogskes,
    en zei ‘t: "Het beestje is schoon genoeg,
    maar ‘t heeft zulke hete pootjes."

     

     

     





    12-04-2012, 10:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    11-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.723 WAAR BLIJFT DE STEM UIT LONDEN ?

    A.D. woensdag 11 april 2012

    723 WAAR BLIJFT DE STEM UIT LONDEN ?


    Moet men daarvoor historicus zijn? 
     



    Of kan men het ook proefondervindelijk vaststellen?

    ***************************

    Het zal zo wat 10 jaar geleden zijn, dat we Roger Simons, de stem uit London, met zijn radiopraatje op de BRT, niet meer horen. Ruim 40 jaar was hij de vertrouwde stem die deed denken aan de spreekwoordelijke directheid en betrouwbaarheid van de BBC. Ach : beiden zijn maar een verre herinnering meer. Ondertussen is de hersenspoeling bij de Snullen van de 4 Nullen zo ver gevorderd, dat er maandenlang gemekkerd wordt over de pedofilie in de Kerk, terwijl aan de overkant van het Kanaal honderden Marc Dutroux’s vrij rondlopen maar het zijn Muzelnamen, en dus grotendeels onschendbaar. Het zoveelste verhaal dus bij de volksmisleiders, van de balk in het oog bij de vrienden en de splinter in het oog van de vijanden….

     

    Weet men trouwens niet, dat even primitief als het oorlogsrecht, ook het recht is van de overwinnaar om zich de vrouwen toe te eigen van de overwonnenen? Ze beseffen het ginder nog niet, maar Great Old England is al lang verslagen door de ianvasie-legers van de islam? Vae victis! Zoals onze beroemde historicus zo graag zou zeggen!

    Dat het in Brittannië grotendeels meteen om revanche gaat door de nakomelingen van de vele vroegere koloniën, is waarschijnlijk wel meer dan een voetnoot in de Geschiedenis?

     

     

    Kroniekje over de post-koloniale wedervaardigheden van een zeevarende natie, die weliswaar het Nationaal Socialisme van Hitler heeft verslagen, maar uiteindelijk bezweken is onder dezelfde Nieuwe Orde zoals die wordt uitgedragen door het Internationaal Socialisme onder de Hoge Bescherming van de Islam. We kunnen dus kort zijn : de feiten spreken voor zichzelf.

    Er zijn nochtans grote gelijkenissen tussen Het Monster van Sars-la-Buissière en de Engels-Muzelmanse serieverkrachters : ze leefden in hoofdzaak van ‘vervangingsiinkomens’, van sociale fraude en van diefte : Dutroux had tot lang na zijn arrestatie een maandinkomen van 80.000 BEF  (werklozensteun en invalidengeld) en hij kon zich, als werkloze, de gelukkige eigenaar noemen van maar liefst 7 huizen. Één groot verschil nochtans : Dutroux zit vast, en in Engeland lopen de meesten nog vrij rond…

    Gregorius Nekschot werd op een mooie dag ’s morgens vroeg door 15 man van de Veiligheidspolitie van zijn bed gelicht. Hoe lang denkt U dat E.J.Bron nog ongestoord kan werken? Zijn werk op het Net moet dodelijk zijn voor het Establishment….

    Wij geven zijn site dus zo lang het nog kan, zoveel mogelijk door….

    http://ejbron.wordpress.com/

     

    *****************************

    Moslimpedofielen, feministes en de toekomstige burgeroorlog

    (Door Paul Weston)

     

    De afgelopen weken zijn nieuwe gevallen van moslim “loverboys  en souteneurs” bendes bijna dagelijks in de Britse media verschenen. In zijn laatste essay heeft Paul Weston eens kritisch gekeken naar wat er aan de hand is en wat het betekent voor de maatschappelijke samenhang in Groot-Brittannië.

    De Britse politie maakt zichzelf iets minder te schande dan zij een paar jaar geleden deed. In het recente verleden was er maar weinig berichtgeving over autochtone Britse meisjes die in onze steden werden gedrogeerd, door loverboys misbruikt, verkracht en vermoord door bendes mannelijke moslims.

    Deze muur van stilzwijgen werd opgetrokken in het belang van de  ‘maatschappelijke samenhang’, een moderne, mooi bedachte term, die is uitgevonden door onze liberale elites, die geloven dat het beter is dat de autochtone bevolking niet op de hoogte wordt gebracht van het afgrijselijke misbruik dat wordt uitgevoerd door Britse moslims. Heel begrijpelijk, omdat als men zich hiervan bewust is, dan zou zelfs het grootste warhoofd van de liberalen de voordelen van de massa moslimmigratie naar de liberale democratie die Groot-Brittannië  eens was, in twijfel trekken.

    Ik veronderstel dat dit één manier is om hun historische zwijgen te verklaren. Het feit dat het huwelijk van Mohammed met de zes jaar oude Aisha werd geconsumeerd toen zij pas negen was, kan ook een rol spelen in de hele onverkwikkelijke affaire, tezamen met het feit dat mannelijke moslims vrouwelijke moslims  beschouwen als  tweederangsburgers – om maar niet te spreken van ongelovige vrouwen.

    Maar nu het liberale zwijgen is doorbroken, blijken we te lijden aan een totale epidemie van moslimpedofilie en misbruik. Dewsbury, Leeds, Blackburn, Blackpool, Derby, Rochdale, Birmingham etc. etc. Al deze steden  lijken hun geheel eigen islamitische enclaves van ‘bendes-die-minderjarige-kinderen-verkrachten’ te hebben, met de recente toevoegingen van Oxford en Glasgow. Het moet worden gezegd dat de groeiende voordelen van het multiculturalisme, waarvan ons voortdurend wordt verteld dat wij die moeten vieren, zeker geografisch goed vertegenwoordigd zijn.

    Als dit een situatie zou zijn waarin bendes blanke mannen jonge moslim meisjes zouden verkrachten, dan zou dit al lang geleden volop in het nieuws zijn geweest, maar helaas zijn de autochtone Britten nu in hoge mate tweederangs burgers in hun eigen geboorteland. In het perverse multiculturele tijdperk waarin wij leven zijn alle culturen gelijk, behalve die van ons.

    Als de BBC en Germaine Greer het de komende dagen niet te druk hebben, dan zouden zij misschien commentaar kunnen geven op deze kwestie.  Als de eeuwige omhelzers van het feminisme zou het niet meer dan rechtvaardig zijn als zij dat deden. Als zij toch bezig zijn, dan zouden zij het misschien ook fijn vinden om aandacht te besteden aan de 17.000 gevallen van    moslim eerwraak die gerapporteerd zijn door de Independent, samen met een recent rapport dat meedeelt dat één op de vijf moslims denkt dat het toegestaan is om bij vrouwen die hun familie onteren fysiek geweld te gebruiken. (Een van die eigenaardige facetten van het multiculturalisme is dat zo’n ontering ook zou kunnen plaats vinden door verkering te hebben met een autochtone Brit.)

    Maar ook al heeft de Britse politie eindelijk voldoende moed bijeen geraapt om de pure verschrikking van op een nare kinderachtige manier te worden uitgescholden te boven te komen en doen ze nu, wel laat, daadwerkelijk iets om onze kinderen te beschermen tegen moslim verkrachters en pedofielen, het kan wel enige tijd duren voordat de Britse feministen en de BBC ook zoveel moed verzamelen.

     

    De linkse ideologie denkt nog steeds aan moslims als aan een minderheid die beschermd moet worden met het oog op de meedogenloze, niet aflatende onderdrukking door de autochtone Britten. Maar hoe een alleenstaand meisje van dertien jaar, na te zijn gedrogeerd, of via wodka in een comateuze toestand te zijn gebracht door een bende volwassen bebaarde mannen, hen zou kunnen onderdrukken, is een van die niet geheel en al incidentele vragen die de BBC feministes en mevrouw Geer zichzelf werkelijk zouden moeten afvragen.

    En het is belangrijk dat zij dit doen. Wij zijn in Groot-Brittannië al in de beginfase van een religieuze burgeroorlog, welwillend toegestaan door het immigratie- en verzoeningsbeleid van de GEHELE politieke landverraders klasse. De verkrachting van onze kinderen door moslims blijkt nu een drijvende kracht te zijn voor wat in de komende jaren tot een onvermijdelijke burgeroorlog zou kunnen voeren.

    Als u denkt dat dit een overreactie is, leest u dan alstublieft de volgende alinea’s die uit een recent artikel van de Independent over blanke onlusten in Rochdale komen: “Wij zijn onschuldige mensen en trouw aan de gemeenschap”, verkondigden de posters die de ramen van het ‘Tasty Bites’ afhaalrestaurant gisteren opsierden. “Als wij schuldig zijn, waarom heeft de politie ons dan niet gearresteerd? Waarom werken wij dan nog steeds? Waarom is onze zaak nog steeds open?”

    Maar op maandag werden afhaalrestaurants in het gebied Heywood van Rochdale genoemd in berichtgeving door de media over een criminele groep van elf Aziatische mannen die  terecht staan voor de strafrechter in Liverpool.  Raciale spanningen hebben van toen af aan gesmeuld en op donderdagavond ontvlamden die, toen een demonstratie, die klaarblijkelijk georganiseerd was via de modernste communicatiemiddelen als protest tegen de beschuldigingen, ontaardde in geweld.

    Tegen de 150 mensen – velen van hen waren kinderen – gingen de straat op, terwijl sommigen met racistische spandoeken zwaaiden. ‘s Avonds  begon het gepeupel de politie met  stenen te bekogelen en ze richtten zich tegen afhaalrestaurants in de belangrijkste winkelstraat, voordat zij door ME busjes uit elkaar werden gejaagd. Taxibestuurders werden bedreigd en een Aziatische pizza bezorger werd in zijn voertuig aangevallen. Een politieman liep blauwe plekken op en twee mensen, waaronder een 14-jarige jongen, werden gearresteerd.

    Hoewel meneer Ahmed en zijn familie  niets van doen hebben met de rechtszaak of met de veronderstelde gebeurtenissen, waarvan men zegt dat die hebben plaatsgevonden voordat hij de zaak kocht. Vanaf maandag heeft hij geen middelen van bestaan meer. “Ik ben – ongelogen – al mijn klanten kwijtgeraakt. We lijden hieronder. Gisteravond spookten  ze van alles uit  – terwijl ze schreeuwden:  ‘Naar buiten met de verkrachter’ en ‘Pedofiel’. Nogal beledigende woorden.

    “De politie was maar met een zeer beperkt aantal aanwezig en zij vroegen ons om onze zaak te sluiten. Het zal wel vijf jaar duren voordat ik de zaak opnieuw heb opgebouwd. We hebben zoveel beledigende telefoontjes gekregen en allerlei bedreigingen; zelfs om de zaak plat te branden.”

     

    Vier mensen werken bij ‘Tasty Bites’ en meneer Ahmed heeft een hypotheek op zijn huis genomen om zijn schoonzoon Ammir Rafiq in staat te stellen een eigen zaak op te zetten.

    Ieder van hen werkt zeven dagen per week tot tenminste 1 uur ‘s nachts.

    Maar gisternacht niet. Net zoals de andere Aziatische zaken in deze overwegend blanke gemeenschap, deden zij de rolluiken al vroeg naar beneden, terwijl de politie opriep tot kalmte en een ‘doortastende’ benadering beloofde om verdere problemen te voorkomen.

    Vermengd met de geruchten die her en der in de stad rondgaan, is er de vrees dat ultra rechtse elementen zich mogelijk klaarmaken om de spanningen uit te buiten.  Er zijn al oproepen geweest om een mars van de Engelse Defence League die in de naburige stad Hyde zal plaats vinden te verbieden, na een veronderstelde aanval op een blanke teenager door Aziatische jongeren eerder deze maand.

    Maar niemand weet wat in Heywood  gaat gebeuren, dat tot nu toe ontsnapt is aan het soort ongeregeldheden dat de nabije buren van Oldham, Burnley en Bradford de afgelopen jaren zo getekend hebben.

     

    Het gevoel van onheil was tastbaar. Bij Eagle Cars 2000 (een taxibedrijf), waar de chauffeurs overwegend Aziatisch zijn, gingen de meesten vroeg naar huis, omdat er problemen oplaaiden. Eén chauffeur vertelde me dat zij honkbalknuppels gezien hadden en dat zij de stad verlieten. Zij zijn bang, net zoals iedereen. “Het vaste personeel was bang, ik was ook bang,” zei manager Katie Turner.

    Darren Taylor, de manager van ‘Domino’s Pizza’, zei dat een van zijn chauffeurs omsingeld was. “Zij sloegen en trapten op de auto en ze noemden hem een pedo en een Paki”, zei hij.

    Ondertussen drong de politie er bij de ouders op aan om zich ervan op de hoogte te stellen waar de jonge mensen zich de komende dagen zouden ophouden. Inspecteur Chris Hankinson van de politie van Greater Manchester zei: “Degenen die proberen  gebruik te maken van de huidige situatie in Liverpool om hun racistische agenda verder uit te voeren zullen stevig worden aangepakt.”

    De ongeregeldheden werden door vooraanstaande mensen uit de gemeenschap veroordeeld. Mohammed Shafiq, algemeen directeur van de in Manchester gevestigde Ramadhan Foundation, zei: ”Herrieschoppen of zelf het recht in de hand nemen is niet de manier waarop wij onszelf gedragen in dit land.” Colin Lambert, het hoofd van de gemeenteraad van Rochdale, zei: “Laten we de samenhang bewaren. Het gaat hier om de bescherming van families en kinderen.”

    Deze collaborerende politieagenten en hoofden van gemeenteraden zijn een beetje te laat. Een memo naar inspecteur Hankinson: “Wij proberen niet om onze racistische agenda verder ten uitvoer te brengen, maar wij protesteren tegen racisme dat tegen ons wordt uitgevoerd”. En een memo naar het hoofd van de gemeenteraad Lambert: “Er is geen samenhang die bewaard moet worden, jij halve zool!”

    En jullie zijn veel te laat  om de  schaamteloze brutaliteit te hebben om te praten over het beschermen van gezinnen en kinderen in Rochdale, terwijl jullie de autochtone Britse families en kinderen binnen jullie grenzen al verraden hebben door jullie politiek correcte zwijgen.

     

     

     

     

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

     

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : nogmaals het bewijs dat in gans Europa het vuur smeult onder de asse. De Overheid lost nergens de problemen ten gronde op, integendeel, de Overheid IS het probleem. Men wacht misschien tot na het winterseizoen, zoals thans in Griekenland ook in het Westen de lang verwachte en o zo geroemde Arabische Lente doorbreekt?

    Als er ondertussen maar nergens ‘lone wolves’ opduiken, die, eenmaal de stoppen doorgeslagen lijk bij Adres Behring Breivik in Noorwegen, het startsein geven voor de 3de Wereldbrand…..

    In het perverse multiculturele tijdperk waarin wij leven zijn alle culturen gelijk, behalve die van ons.

    Deze zin komt uit het artikel hierboven. Gaarne hoc et nunc  een directe lijn met de Hemel, om te vragen van de gevolgen hiervan bewaard te blijven!

     

     

     

     

     





    11-04-2012, 18:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.722 MELDPUNT SMELTPUNT OF KOOKPUNT ?

    A.D. woensdag 11 april 2012

    722 MELDPUNT SMELTPUNT OF KOOKPUNT ?


    Wat het volk wil (gerechtigheid)

     

    Dat is voor de media te zuur

    *****************

     

    Kroniekje over het gebrek aan schedel-opvulling bij De Schandaard (zie onderstaand artikel) : hun slaafse verknochtheid aan het regime neemt er al zoveel plaats in, dat daar niemand nog in staat is om de werkelijkheid waar te nemen. Ook zo de V°RT, waar de haat afdruipt van het scherm, als er  (zo negatief dat het niet meer mooi is) moet bericht worden over wat er in het volk leeft : de bestrijding van illegaliteit en criminaliteit. Het meldpunt van de partij is illegaal : het is een GESTAPO-kliklijn, maar er wordt zedig gezwogen (dit is het verleden deelwoord van de samentrekking zwijgen en liegen) over de hunne bij het CGKR.

    Om tot het begrip ‘smeltpunt’ te komen : zwijgen is instemmen, de Overheid gevolgd door de media moedigen de illegaliteit aan = negatieve lading. De bevolking, bij monde van hen die de nek durven uitsteken verkiezen de traditionele waarden (Eigen Volk Eerst) = positieve lading.

    Tussen de twee tegengestelde ladingen moet er altijd een ‘plomb’ (zekering) zitten, die bij overspanning kan wegsmelten, om erger te voorkomen…. Als het meldpunt illegaliteit nu maar geen smeltpunt illegaliteit wordt, met kortsluiting tot gevolg….

    Dat De Schandaard van zijn eerste leugen niet gebarsten is, moge blijken uit het feit, dat deze morgen, woensdag, het VB-Meldpunt perfect bereikbaar is. Wie mij niet gelooft, probere het zelf….

    http://meldpuntillegaliteit.be/

    ************************

     

    Meldpunt Vlaams Belang lag dinsdagavond plat

     

    Het meldpunt illegaliteit dat het Vlaams Belang dinsdag openstelde voor het grote publiek, ligt tegen de avond al plat. Volgens het onlinemedium DeWereldMorgen is dat het gevolg van een stortvloed van onzinmeldingen, na een oproep op Facebook.

     

    Reeds in de loop van de namiddag was de website www.meldpuntillegaliteit.be al even onbereikbaar omdat de beschikbare bandbreedte werd overschreden. Rond 21.00 uur verscheen dan het bericht 'Fout bij het maken van de databaseconnectie' en 'Website onbereikbaar' wanneer er naar de site werd gesurft. Ook om 23.30 uur kan nog steeds geen verbinding gemaakt worden.

    Eerder op de dag was op Facebook de oproep verschenen om de website te overladen met meldingen over de illegaliteit van de site zelf. Honderden burgers bestookten volgens DeWereldMorgen de website met meldingen die de spot dreven met het initiatief en met het Vlaams Belang.

    De webmaster van de partij trachtte de toeloop in te tomen en de actie te ontmoedigen door het meldingsformulier te voorzien van een 'captcha', een onderwerpregel toe te voegen en alle velden verplicht te maken.

     

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : Doet de Overheid iets wezenlijks aan de illegaliteit in het apen-land B.? Juist : een te verwaarlozen percentage van de illegale gelukzoekers kom - indien ze dat zelf willen – omdat ze op zeker ogenblik niet meer weten waarin of waaruit – omdat ze hun advocaat niet meer betalen - in een ‘gesloten centrum’ terecht, waar ze zo binnen en buiten lopen. De politie? Die valt zelf in slaap bij snelheids-controles! De proppensvolle gevangenissen worden… gewoon onbewoonbaar verklaard en het Openbaar Vervoer in de Hoofdstad van de Criminaliteit, dat bij normaal functioneren al een ramp is, ligt dagenlang plat omdat de Heren Vakbonden wel willen maar niet kunnen : hun achterban, net als de rest van het land, gelooft de politiekers niet meer.

    Als een bokser in de ring half groggy loopt te zwijmelen, dan is er een scheidsrechter die de kamp afsluit. De Vlaamse Regering zou scheidsrechter kunnen spelen, maar die kijkt de andere kant op, stilletjes hopend en biddend dat er een mirakel gebeurt. Meneerke Peeters, het fijn uitgeborsteld chefke, is veel te druk bezig met zijn persoonlijke toekomst. En uitdager DeWever?

    Well… Al vergeten hoe de grote Nederlandse schrijver Anne De Vries ooit zijn Bartje voor het voetlicht bracht? Het is natuurlijk al een tijdje geleden maar ‘Bartje lust geen bruine bonen’ is een verhaal dat onze Bijna Slimste Mens ter Wereld op het lijf geschreven staat. Het snugger ventje, dat achter zijn vader aanliep, net als hem met de handen in de broekzakken, is volwassen geworden, maar is even nukkig gebleven als toen hij zijn bord wegsnokte toen zijn moeder hem een pollepel bruin bonen wilde opscheppen, zodat alles op tafel kwakte…. In zijn studententijd geraakte deze Bart tot over de oren verliefd op een porre, maar hij kon ze niet krijgen. Beiden afgestudeerd als historicus zijnde, verliet die dame zelfs de politieke partij waarbij Bartje zich had aangesloten : ze ging kordaat bij de concurrentie. Voor haar katafalk stond Bartje toen later zijn emoties uit te snikken, zodat hij ’s anderendaags vele honderden supporters aan zijn palmares kon toevoegen. Ja dat was inderdaad een mooie romance… maar of de vlam van de liefde voor de dode Roos via haar ooit had kunnen overslaan naar haar partij? Men had het gehoopt, maar…tussen droom en daad stonden wel geen wetten in de weg, maar wel de praktische bezwaren die een afgewezen minnaar maar bijeen kan gemokt hebben…..

    Wat meer is : het kadert in Bartjes ogen allemaal zo wonderwel bij elkaar : de Tsjeven in zijn partij zien dat niet zitten, en de hele partij wenst zich  als ‘staatsdragend’ bij het Establishment aan te dienen. Kaarsjes gaan branden bij de H. Rita van Hopeloze Zaken zou nuttiger zijn… De Franscouillons zeggen : dat Weverken tot daar, ça va, maar geen blok aan ons been….

    Herinnert U zich ook plotsklaps het verhaal van de vos, die de druiven te zuur vond, omdat hij er niet bij kon? “Opsporing Verzocht met de video-beelden van de smoelen der criminelen op de TV”, Meldpunt Illegaliteit : het zijn allemaal zaken die de media bij ons te zuur vinden…. U moogt 3 keer raden waarom….

     

     

     





    11-04-2012, 17:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!