MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    12-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.725 VONNIS TEGEN VRT MOET UITGEZONDEN WORDEN

    A.D. donderdag 12 april 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    725 VONNIS TEGEN VRT MOET UITGEZONDEN WORDEN


    Al vliegt de waarheid nog zo snel

     


    De leugen achterhaalt hem wel….

    *********************

     

    Gelieve te noteren dat niemand mij voortaan nog ‘nationalist’ mag noemen, want automatisch komt daarbij ‘extreem echts’ in de gedachten, wat een kwalificatie is uit het puurste Linxe vocabularium. Et gedroomde voorwendsel om iemand naar het verdomhoekje te verbannen. Daarnaast komt trouwens ook nog de pejoratieve bijklank, verbonden aan het verwoestende Nationaal Socialisme, wat een voorrecht is die ik liever laat voor de socialisten. Ik hoor liever ‘Traditionalist’, iemand die in de alledaagsheid van elke dag verhangen is aan de voorvaderlijke tradities.

    Men wordt daar zo moe van, van zich in die extreem-rechtse verdomhoek te laten draaien. Voor mijn part zijn de rollen meteen omgedraaid : zij die de stommiteiten van de moderniteit, zoals daar zijn de Leer van Engels, van Marx, en van Mohammed, of een combinatie van een van deze drie, bijna tegen beter weten in, blijven aanhangen, zij zijn de uils die dringend eens bij Pearl moeten binnen lopen. Daar krijgen ze 2 brillen voor de prijs van één…..

    Clair?

     

     

    Kroniekje over een vonnis van de Rechtbank die de V°RT veroordeelt tot 5.000 euro schadevergoeding (+ gerechtskosten?) wegens de truc met de verborgen camera, om de ‘multiculturele verrijking’ te hebben willen forceren. Het is de allerlaatste versie van het sprookje van de bestolen dief…. Of over zij die een put gemaakt hebben voor een ander, en er zelf zijn ingevallen. Dat alles, notabene, op onze kosten!

    We zijn wel benieuwd of er in het vonnis ook een publicatie-verplichting werd uitgesproken. Zo zouden we graag het Minuscule Gelaarsde Katvrouwke terugzien,  de fonkelende zwarte kijkers opgevuld met tranen van machteloze woede, met haar duidelijk in close-up genomen ingetrokken klauwen, zo zien verschijnen op het scherm om aan te kondigen dat zij… voor die ene keer werkelijk en bij hoge uitzondering, een ietsjepietsje te ver zijn gegaan. Dat zij er omzeggens met gesloten ogen zijn ingeluisd. Dat zij  toen leden aan een lichte burn-out depressie, medisch attest in bijlage, dat zij  van de hele reuteeteut in de eerste plaats de grootste slachtoffers zijn geweest, enz, enfin, de gewone rimram van zij die des avonds voor het slapen gaan, nog even in ’t eigen herte kijken of zij iemand hebben pijn gedaan. En of zij, lijk Lieske Nahon, hun armen hebben gewonden, rondom een hoofd dat multicultureel o zo eenzaam was….

    Al had ik bij nader toezien, de toelichting liever gepresenteerd gezien door de advocaat van de winnaar : Mter Coveliers hemzelf in hoogst eigen persoon, die een zekere Youssef Dewitte op handen en voeten, en aan de leiband ten tonele voert, om die te doen opzitten en pootjes geven.

    Maar ik vees dat het laatste woord nog niet gesproken is….Wij herinneren ons immers allemaal een gelijksoortige zaak, maar dan van grotere omvang, die na cassatie voor vrijspraak, voor het Hof van Beroep in Gent diende te worden hernomen. Dat arrest staat nog altijd als een zwart kruis op de voorhoofden van de Vlaams Nationalisten. Immers, de Rechter, een vriend des huizes, was op last van Hogerhand, verplicht geweest een verkracht krachtig signaal te geven. Dat signaal was een niet mis te verstane waarschuwing : de molen van de repressie is niet meer ver af! Jullie time is op! Jullie allemaal die een overdwarse mening verkondigen, en die dus onze van Hogerhand geleide Democratie durven betwijfelen, geraken binnenkort weer tussen de raderen om daar tot gruis te worden vermalen…

    Hallo, Mter Coveliers, bent U nog daar?

    *********************

     

     

    VRT moet schadevergoeding betalen aan uitbater fitnesscentrum

    !

    De VRT moet van de Brusselse rechtbank een schadevergoeding van 5.000 euro betalen aan de uitbater van het fitnesscentrum Better Bodies in Antwerpen. Dat meldt Gazet van Antwerpen.

    De VRT wou aantonen dat er allochtonen geweigerd werden in het fitnesscentrum wegens hun huidskleur. Ze schakelden daarom een student uit Mol in die alles zou filmen, terwijl enkele proefpersonen, een allochtoon en een autochtoon de fitnesszaak probeerden binnen te stappen.

    'De allochtoon mocht niet binnen, maar dat kwam omdat hij eerder al voor lawaai uit de zaak was gezet', zegt Hugo Coveliers, de advocaat van de uitbater van de fitnesszaak. 'De VRT deed dit onderzoek bij deze fitnesszaak na een tip van een lid van de spoorwegpolitie, dat vroeger ook al eens uit de zaak werd gezet, nog voor hij bij de politie werkte, wegens problemen met andere mensen uit de zaak.'

    De beelden werden op 14 en 15 december 2005 uitgezonden en het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding besloot om naar de burgerlijke rechtbank te stappen en later naar de strafrechter. Dat leidde uiteindelijk tot niets.

    'Er waren verschillende allochtonen lid van de fitnesszaak. Ook gesluierde vrouwen kwamen er langs en burgemeester Patrick Janssens meldde dat er geen problemen waren met deze fitnesszaak. Er was dus helemaal geen sprake van racisme', aldus Coveliers, die een schadevergoeding wou.

    'Ensceneren'

    De burgerlijke rechter uit Brussel zegt nu dat de VRT een onderzoek met proefpersonen mag 'ensceneren' met een verborgen camera, maar dat dergelijke onderzoeken niet lichtzinnig mogen gebeuren. Daar was volgens de rechtbank wel sprake van.

    'De VRT heeft op basis van een klacht en zogenaamde geruchten besloten om de scène op te zetten en te filmen. Dit gebeurde in een geïsoleerde reportage alleen over deze club. Die club was herkenbaar in beeld zonder dat de uitbater onmiddellijk aan het woord werd gelaten en zonder zin voor nuance door bijvoorbeeld de ledenlijst te raadplegen of te filmen in de fitnesszaal', staat er te lezen in het vonnis.

    Op 10 april 2007 richtten verschillende jongeren ravage aan in de fitnesszaak. De rechtbank meent dat dit gebeurde door de VRT-uitzending. Er wordt ook morele schade toegekend omdat zowel de uitbater als de club zich geviseerd voelden door de reportage. Daarom werd beslist om de uitbater een schadevergoeding van 5.000 euro te geven

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : een mooie gelegenheid voor vandaag, de verjaardag van de moord op 12 APRIL 1946 door de Belgische Staat op Dr. August Borms. Misschien dat Terzake als boetedoening een reportage kan wijden aan het leven van deze martelaar voor Vlaanderen? Een mooie gelegenheid trouwens om nogmaals uit te leggen dat de collaboratie een gegeven geweest is in alle omringende landen. Maar waar kort na de Duitse Overgave (8 Mei ’45) overal amnestie werd verleend. Er was collaboratie bij de Walen zoals bij de Vlamingen, een collaboratie die we mogen omschrijven als de collaboratie met handen en voeten. Alleen bij de Vlamingen was er ook de collaboratie met het hoofd. Misleid als ze waren door valse hoop maar vooral door de verkeken oorlogskansen. Ze hadden gegokt en verloren.

    Als de belgicisten (dezelfden als nu) nog min of meer konden leven met de collaboratie van met de handen of de voeten, kon den ze dat absoluut niet met de intellectuele collaboratie. In april 1946 was de oorlog de facto reeds bijna 2 jaar gedaan, de jure ook al bijna 1 jaar, zodat moord op de eigen burgers een rechtsstaat onwaardig was. En toch moest Dr. Borms, op een stoel gebonden want krank en bijna stervend, voor het vuurpeloton gebracht worden.

    Zijn misdaad? O Neen, geen hand- en spandiensten aan de vijand, geen verraad van landgenoten, geen ‘instellingen van de Staat aan het wankele, gebracht’ door mandaten op te nemen voor de vijand. Neen! Zijn naam was Borms en daarom moest hij dood!

    Hij had voor Vlaanderen een betere toekomst gewild, en dat, voor de belgicisten, was een zware belediging.

    Een heel mensenleven lang, van 1946 tot nu, is er nog niets veranderd. Integendeel, om de Vlamingen er pas helemaal onder te krijgen, heeft men de toevloed van vreemde tafelschuimers beginnen organiseren…. Hoe kan men dan beweren dat deze multicul geen onderwerping, maar een verrijking zou zijn!

    En kom mij niet af met Europese spelregels! Als die voor de PS inzake de begroting geen bindend karakter hebben, maar een ‘aanbeveling’, dan is open armen-politiek ook maar een vrijblijvende aanbeveling! Ofwel is het land nu een kolonie van Europa, de Super Staat, ofwel dulden wij voortaan geen vreemde meesters meer in ’t land!

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!