MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    18-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.741 DE MOSLIM BROEDERSCHAP OP DE SCENE GEZET

    A.D. woensdag 18 april 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    741 DE MOSLIM BROEDERSCHAP OP DE SCENE GEZET


    Dit Egyptisch Lievenheerbeestje (
    Karaat al-Shater)

     

    Net zoals Nelson Mandela, uit de bak naar de macht

     

    Ho maar! Die Lord Nelson M. was, voor hij de ANC-president werd van Zuid Afrika, een vulgaire communistische bommenlegger en massa-moordenaar. Andres Behring Breivik heeft dus nog mooie vooruitzichten in het vizier… Idem als met Mandela is het aan het gebeuren met de Rât Al Sater in Caïro. Maar ook die zal door het Establishment, U weet wel, de echte élite waar Mr Jambonneau zot van is, met open armen ontvangen worden. Na de Turkey Gull in Holland, straks de Farao Sater in Duitsland….Het zijn dus vrienden onder elkaar : op een eeuwig zwijgen, hé : de Muzeldinges van Gull en Sater, en het Stalinisme van het ANC, twee handen op één vette (onder)buik…..

     

     

    Kroniekje over : de liefelijkheid van de ‘Godsdienst’ van de Wrede. Dit is weer een lezing van Radio Vrijspraak. U weet wel : de Nederlandse website die tot op de dag van vandaag tussen de kogels van het Nederlandse Establishment is kunnen blijven lopen…. Free Speech, in het Metrpolitaans, zou Strepeke  zeggen, moest we hem nog kunnen horen…

     

    Egypte: Tussen Godstaat en militaire heerschappij

     

    Het nieuwe, islamitisch gedomineerde parlement van Egypte is een weg ingeslagen, die in niets onderdoet voor radicaal-islamistische staten. De veruit grootste partij, de Moslimbroederschap, heeft voor de komende presidentschapverkiezingen Karaat al-Shater genomineerd, die al bekendstaat als “ijzeren man” van de Moslimbroederschap en het grootste deel van de afgelopen twintig jaar wegens extremisme in de gevangenis heeft doorgebracht. Dit zou nu echter ook het struikelblok voor zijn kandidatuur kunnen worden. De verkiezingscommissie heeft hem, evenals negen anderen, niet toegelaten. De afgewezen kandidaten hebben twee dagen de tijd om tegen de beslissing in beroep te gaan.

    Al-Shater geldt onder de leiding van de Moslimbroederschap als topfavoriet voor welke politieke functie dan ook. Naar buiten toe komt hij bescheiden over, maar de doelen van de multimiljonair zijn helder: Egypte moet de sharia invoeren – en de grenzen van Egypte vernauwen zijn visioenen niet, want: Op de lange termijn moet de islam zich globaal tot een uniform rijk aaneensluiten.

    Eerst had de Moslimbroederschap aangekondigd geen presidentskandidaat naar voren te schuiven, maar gezien de weigering van de uit het Moebarak-regime overgebleven Militaire Raad om de macht in het land aan het gekozen parlement af te staan, werden de kaarten opnieuw geschud. Andere veelbelovende kandidaten, zoals de voormalige IAEO-chef El Baradei, trokken hun kandidatuur inmiddels in – Al-Shater had tot gisteren de beste kansen op de overwinning. De Moslimbroederschap had echter rekening gehouden met de mogelijkheid van uitsluiting en heeft met Mohammed Morsi een alternatieve kandidaat opgesteld.

    Al-Shater: De mens moet zich onderwerpen aan Allah

    Pas in maart 2011 uit de gevangenis ontslagen, hield Al-Shater al in april een van zijn tot nu toe belangrijkste toespraken, waarin hij niet alleen zijn eigen, maar ook de opvattingen en plannen van de hele Moslimbroederschap voor de regio uitlegde. Nu werd de toespraak met de titel “Eigenschappen van de Nahda: Resultaten van de revolutie en horizonten voor de ontwikkeling” volledig in het Engels vertaald. Het woord “Nahda”, letterlijk ongeveer “opstanding”, staat hierbij voor een reactivering van een islamitisch rijk onder de strenge regels van de koran. Hier enkele citaten uit de toespraak van Al-Shater:

    De Broederschap werkt er overal voor om de islam in zijn allesomvattende idee weer te herstellen in het leven van de mensen. […] Zij denkt, dat alleen via de sterke samenleving kan plaatsvinden. De missie is dus duidelijk: De islam in zijn allesomvattende idee herstellen, de mensen aan Allah onderwerpen, de religie van Allah vestigen, de islamisering van het leven, de volmacht van de religie van Allah, de versterking van de islamitische gemeenschap op basis van de islam mogelijk maken.

     

    Daarna beklaagt Al-Shater de vernietiging en het uiteenvallen van het historische islamitische wereldrijk en legt uit hoe een shariaconforme islamitische samenleving er dient uit te zien:

    Ieder individu moet een islam zijn, een wandelende koran, zijn plichten moeten de koran zijn, zijn geloof, zijn verering, gebruiken, relaties en alles wat met zijn ideeën, gedrag en zijn gevoelens te maken heeft, moeten identiek aan de islam zijn, die Mohammed van Allah heeft gekregen.

    Er is weinig plaats voor vrijheid en tolerantie in dit beeld, om maar te zwijgen van de daarvoor zo bejubelde democratie. De buitensluiting van Al-Shater en andere, deels islamistische, kandidaten, wijst op de spanningen tussen de overgangsregering van de militairen en het nieuw gekozen parlement, waarin de Moslimbroeders domineren

    Bron : E.J. BRON

     

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : de TEEVEE zal ons wel tijdig voorlichten, want al wat in het Midden Oosten gebeurt  dat is hun dada. Ze zijn ervan overtuigd, dat, als ze hun vrienden, de Islammers, steunen, het daar overal wel goed komt. Ze willen niet alleen ons bij voorbaat overtuigen van de zegeningen van het multiculturalisme die onze samenleving zal vlug mogelijk moet toepassen, maar meteen weten ze, als ze het maar luid genoeg verkondigen, dat hun wensen voor waar zullen doorgaan.

    Och, een kinderhand is gauw gevuld….

    Pssst

    Om te bewijzen dat U hier niet bij een racist te gast bent, even dit meegeven : als ik moest kiezen tussen de pest en de cholera, zou ik mijn hart toe doen voor de arme blanke Zuid Afrikaanders en Mandela kiezen : die ziet er, te zien aan zijn geraamte, minder gulzig uit en spreekt, dank zij de Apartheid, ongeveer mijn eigen taal. Als communist is hij trouwens gemakkelijker te bekeren, dan die rabiate Muzelaar!

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    04-05-2015
    nike air max pas cher
    adidas stan smith Flight nike air max 90 essential pas cher. La semelle intercalaire et semelle camo comme multicolore propose le schéma de couleur rouge et blanc.You peuvent se attendre voir le nike sb janoski max Crazy Light 2015 de devenir disponibles partir de Aot avec un prix de détail de 130 $, 10 $ de moins que le fou d'origine prix de détail de chaussure Lumire. Cette collab me rappelle beaucoup du projet Chanel x Reebok Insta Nike Free 3. Ce type de haut sera présenté sur un modle Jordan Retro sein de la série de laboratoire ainsi . Personnellement, je adore le look de libération la fois sneakers. Le Lazzarini est peut-tre la plus pure démarrage du patrimoine sur le marché aujourd'hui, avec un cuir de kangourou ultra souple supérieure, une semelle PU avec crampons coniques dans un modle traditionnel, et une construction entirement cousu.Two qui débutera la libération venir de nike air max 90 femme noir et rose et classiques 'Away' couleurs, quelque chose que nous ne avons pas vu depuis un moment. Il est, selon ESPN, le plus gros contrat de l'histoire de licence sportive.

    - je oublie souvent, je ai même lorsque vous portez des chaussures nike air max sur ces chance pour un tournage facile autour, etc.Images Via AK Ahead de la 2015 final le dimanche, nike shox nz lance aujourd'hui leur 'Forever ou jamais' filmer la célébration de la l'Allemagne contre l'Argentine historique affrontement au adidas stan smith femme blanche pas cher, mais ici, nous avons une grande qualité. Ces baisse de 16 Aot 2015, certains comptes Reebok comme Hanon. Il est limité à la tasse noire vu dans la bonne photo ci-dessus la semelle intermédiaire et reste cette hauteur tout le chemin sous le médio-pied. Enfants ont vraiment se tournent vers les athlètes professionnels et beaucoup d'entre eux ne sont pas dans une situation la chance d'être en mesure d'obtenir beaucoup de nike free 4. Sound off dans les commentaires below. pouvez consulter la revue de la performance de l'équipe Jordan 1.Ceci est rapporté pour être juste un échantillon à partir de maintenant, mais un coloris comme ce sera probablement le faire à retail.

    nike air force 1 blazer All-rouges sont un peu joué certains, mais je ne les dérange. air max thea print safari Pas Cher 20 est un modèle simple pour un prix de $ 70. Fait dans presque tout blanc, ce coloris Aero Jam a une ambiance super OG. studio danse de sport de Derrick Rose, noir et rouge évident le long de la partie supérieure. chaussure nike free run pas cher Doernbecher'.Click sur l'un des détaillants suivants pour l'achat de la Chaussure: Hommes: chaussure nike free run pas cher . Eastbay Le temps est enfin venu, la chaussure nike free run pas cher est disponible dès maintenant. La nike sb janoski max gauche est conçu avec des couleurs vives et divers modèles, y compris une conception de rose qui symbolise l'amour d'un joueur de la game. Via Nike Shox Femme est actuellement disponible maintenant dans 5.

    http://www.nikeairmaxvipmall.com/

    04-05-2015, 10:28 geschreven door nike air max pas cher


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!