MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    26-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3201

    7/1322 * - in Iran/Syrië, Islam & Terruer, NAWO-complot, Rusland, VS

    **

    Vrijdag 26 februari

    Zon 7u34-18u17

    H Machteld

    *

    Deze dagelijkse Dagklapper doet er mij iedere dag weer aan denken, dat bijna 2.000 jaar vroeger dan de Linkse ‘Planetaire Nieuwe Wereld Orde’ met al die te herdenken heiligen, er al een Rechtse Universele en Behoudsgezinde organisatie bestaat. Die ‘Wereldmacht’ van de Liefde werd door de ‘Scheiding van Kerk en Staat’ van de leiding verdrongen, en vecht in onze landen voor haar voortbestaan op leven en dood. Na het Verdrag van Rome (1957) is de haat van Slinkx, dank zij vooral de Islam, veel bloediger geworden. Het is dus goed er voortdurend aan te herinneren, dat de 9de Kruistocht ondertussen al bijna 800 jaar geleden bevochten werd. Grote afstanden zouden onze Kruislegers niet moet afleggen. Ze zouden kunnen beginnen met de straten van onze eigen Steden en Gemeenten schoon te vegen.

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Allez! Ziet dat aan! Duitsland en Turkije! De ‘Wapenbroeders’ van precies 100 jaar geleden staan nog maar eens, schouder aan schouder, in ’t geweer. Al zou ‘The 2 Partners in Crime’ als vlag misschien wel beter de lading dekken. Het is niet eens nodig de geheugens op te frissen. Het woord ‘genocide’ zegt genoeg. Die twee Staten zijn geen meren, maar landen des doods. Toen in 1916 was het Willem II van Gross Deutschland samen met de Turkse Ottomanen, nu is het Merkel samen met Erdogan. Met die twee is het lijk op de kermis in een schietkraam: altijd prijs.

    Op de voorgrond spelen zelfs de Armeniërs mee. Tenminste zij die het overleefd hebben.

    In WO II waren het nog de trage “Stuka’s” die met huilende sirenes uit de wolken doken met precisie bombardementen die hun tijd ver vooruit bleken. Nu gaat het om onbemande GPS-gestuurde raketten die van op grote afstand indien nodig een speldenkop kunnen raken. De beelden van de inslagen gaan de wereld rond. En wat meer is, meestal is alles wat schiet, van Amerikaanse makelij. Zowel ter zee, te land als in de lucht. Het kanonnenvlees beneden op de begane grond verschilt geen haar van dat van 1916 of van 1940. Toen waren het arme drommels, en nu zijn ze dat ook. En wie niet weg is (gevlucht), is gezien.

    Drie keer prijs voor één goed gericht schot. De wapenfabrieken brengen goed op, het bevolkingsaantal wordt in toom gehouden, en tot slot is er de wederopbouw die fortuinen zal laten verdienen. Daar zal voortaan de democratie heersen, en de Sharia verboden. Strooi meteen wat gezouten varkensribbetjes in de open wonden. Dien het geheel op als een soort Marchall-Plan en de hele wereld zal U dankbaar zijn.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Turkse raketten naar Syrische grens; Russische MiGs naar Turkse grens

    Xander 21-02-2016 19:26-

    Turken verwijzen na raadselachtige bomaanslag naar 9/11 voor toekomstig beroep op NAVO-verdrag

    Bij een raadselachtige bomaanslag afgelopen woensdag in Ankara zouden 28 Turkse militairen om het leven zijn gekomen. De Turkse regering verwijst inmiddels openlijk naar 9/11 voor een eventueel beroep op het NAVO verdrag.

    De strijdende partijen in Syrië zouden nog steeds inzetten op een wapenstilstand en permanente vrede in het land. Zoals we al veel vaker hebben geschreven hebben zij daar ieder zo hun eigen ideeën en vooral ook eisen bij, waardoor er nog altijd gewoon keihard doorgevochten wordt. Turkije gaat bijvoorbeeld verder met het voorbereiden van een eventuele massale invasie, en heeft raketten naar de Syrische grens gestuurd, waarmee vijanden tot 100 kilometer diep in Syrië kunnen worden bestookt. Rusland stuurt ondertussen gevechtsvliegtuigen naar Armenië, een gezworen vijand van Ankara. De toestellen worden op slechts 40 kilometer afstand van de grens met Turkije gestationeerd.

     

    De Turken stellen TR-122 ‘Sakarya’ en TR-300 ‘Kasirga’ op, met een bereik van resp. 40 en 100 kilometer. Hasan al-Hasan, een Syrische veiligheidsexpert, is ‘ervan overtuigd dat de VS Turkije in een oorlog wil trekken. De Amerikanen gebruiken Turkije. Dat is geen land dat een zelfstandig buitenlandbeleid voert.’

     

    Luchtafweerraketten voor islamitische terreurgroepen

     

    Charles Lister, Midden Oosten specialist bij de Financial Times, is het met hem eens, en zegt dat de Turken niet zonder Amerikaanse toestemming Syrië zullen binnenvallen. ‘Syrië wordt oncontroleerbaar. De gebeurtenissen in het noorden zouden het verloop van de oorlog kunnen veranderen.’ Sinds september 2015 kregen de rebellen nieuwe wapens van het Westen, waaronder luchtafweerraketten. ‘Het eigenlijke doel is de Russen een hoge prijs te laten betalen. Maar het is lastig te zeggen hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen.’

     

    Afgelopen vrijdag kondigde Saudi Arabië aan dat het luchtafweerraketten aan diverse islamitische terreurgroepen wil leveren. Daarmee kunnen zij Russische toestellen die ISIS bombarderen gaan bedreigen. Het door de VS gesteunde Al-Nusra (/ Al Qaeda) is door de Russische aanvallen in grote problemen gekomen, reden waarom de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry keer op keer aandringt op een Russisch staakt-het-vuren.

     

    Kremlin stuurt MiGs naar Armenië

     

    Het Kremlin houdt echter vast aan het even simpele als duidelijke standpunt dat alle moslimgroepen die tegen het officiële Syrische regeringsleger vechten uit terroristen bestaan, en daarom legitieme doelwitten blijven.

     

    De Russen sturen tevens enkele MiG-29 jagers en bommenwerpers naar een basis in Armenië, op slechts 40 kilometer afstand van Turkije. De grens tussen beide landen is al sinds 1993 gesloten, mede omdat de Turken blijven weigeren hun – door alle niet-Turkse historici bevestigde-genocide op zo’n 1,5 miljoen Armenen tijdens de Eerste Wereldoorlog te erkennen. (1)

     

    Bomaanslag Ankara komt Turken goed uit

     

    Ondertussen worden de Koerden dagelijks bestookt door Turkse artillerie en bommenwerpers. Amerika, dat de Koerdische YPG wapens heeft geleverd, roept de Turkse president Erdogan tot nu toe vergeefs op zijn strijd tegen hen te staken. De Syrische Koerden benadrukken niets te maken te hebben met de grote bomaanslag afgelopen woensdag in Ankara, die inmiddels door de Turks-Koerdische beweging TAK is opgeëist, als vergelding voor Erdogans uitroeiingsoorlog tegen de Koerden (2).

     

    Bij de bomaanslag kwamen 28 Turkse soldaten om het leven. De bus waarin zij zaten explodeerde op het terrein van het Turkse luchtmachtcommando en de generale staf, waardoor journalisten er niet bij konden komen. Op vrijgegeven foto’s was een zwaar beschadigde, maar lege bus te zien.

     

    Bovendien wist Turkije al na een paar uur met absolute zekerheid te melden dat de Koerden verantwoordelijk waren voor deze raadselachtige aanslag, die volgens onafhankelijke analisten vooral bedoeld lijkt om militair ingrijpen in Syrië te rechtvaardigen. (3)

     

    NAVO betrokken bij Turkse-Saudische invasie?

    Premier Davutoglu beschuldigde onder andere de Koerdische PYD, wier leider Salih Muslim echter ontkende iets met de aanslag te maken te hebben. ‘Deze beschuldigen houden duidelijk verband met de Turkse pogingen voor een interventie in Syrië.’ (4) Ook wijzen de Turkse leiders op de aanslagen van 9/11, waarna de VS een beroep deed op het NAVO verdrag waarin alle leden zichzelf verplichten om een aangevallen lidstaat te hulp te schieten. Het lijkt er dan ook sterk op dat Turkije van plan is hetzelfde te doen, waardoor de NAVO direct in een oorlog tegen Rusland kan worden gestort.

     

    De timing van de bomaanslag kwam de Turken uitermate goed uit, mede omdat er tal van berichten naar de media waren gelekt dat Turkije samen met Saudi Arabië een Islamitische Militaire Alliantie aan het vormen is, en in maart of april met 350.000 soldaten Syrië zou willen aanvallen.

    Xander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) NOS
    (3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (4) Arutz 7

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    *

    Als U de kansen voor toetreding tot de EU van de Poet en Erdogan vergelijkt met een wipplank, dan zit Erdogan hoog, en de Poet laag elk aan de tegengestelde kant.

    Allez, dat is toch de bedoeling. Maar lichtgewichten en zwaargewichten in het veld reageren anders dan op papier.

    *

    Frans de Nederlander (François Hollande), de dwerg-platbroek met Slinxkse roeping voor het zakkulorum, schijnt in paniek de maskers te hebben afgelegd. Met, via de camera’s, de hele wereld als getuige. Iedereen die niet denkt zoals hij en zijn kornuiten, wordt voor eeuwig van deelname aan de Macht uitgesloten. En bovendien, ook voor eeuwig, de woestijn ingestuurd.

    Bij vriend Xander staat meer daarover. Met als triest voorbeeld wat Oostenrijk in 2004 is overkomen toen de op een overwinning afstevende Jörg Haider ’s nachts door een geheimzinnig tuig uit zijn rijdende wagen werd gekapulteerd. Er waren geen getuigen, maar het rond gat in het dak van zijn auto sprak boekdelen. Te meer daar de kracht van de ontploffing van binnen naar buiten scheen te hebben gelopen….

    De Bazin van het FN is nu wel geen pluimgewicht, maar toch moet Marine La Plume goed uit haar doppen kijken. Idem dito voor Geert Wilders en voor Filip DeWinter.

    Een kat die in nauwe schoentjes zit: U weet wel, hé!!!!!

     

    *

    *

     

     












    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!