MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    23-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3199

    6/1571 * - Gn Internet (1)v- Dragon & Super Nova (2) – Moslim erilla (2) – Soc-Dem =SD (3 – Islam = o/decadentie (4) – Herrenvolk (5) – K & St = lege kerken (5) -

     

    *

    Lucht- en Taalvervuiling zijn twee synoniemen…

    *

    Afgesneden zijn van de buitenwereld, wat doet dat met een mens?

    Naast de vele nadelen, is er minstens toch één goede kant aan, en dat is dat de kleine dingetjes rond U weer levend worden. Somtijds is het mij allemaal teveel. Net zoals bij Hadewijch, zijn ‘alle chdinghe mi te inghe’. Vooral als daar bovenop de regen bij bakken uit de hemel valt, lijk de laatste week. Dan heeft de Gewijde Stilte de plaats geruild voor het lawaaierig gedoe van bonke-bonke muziek. In bed blijven is ook geen optie. Voor de TV liggen dommelen ook niet. Want de oervervelende misbaksels daar zijn nog groter mislukkingen dan ons reuzenscherm-voor-slechtzienden. Want meestal voorgekauwde opgewarmde Amerikaanse rotzooi.

    U moet weten dat alle Internet signalen al meer dan een week luizestil plat liggen. Een mens zou voor minder moorden begaan! De verlatenheid in dit middelpunt van nergens meer: het komt overeen met wat een dode moet voelen die in de onbereikbare verte het leven zònder hem ziet doorgaan. Totdat zelfs de hersenen stilvallen. Oh, als dat iets of wat te luguber overkomt, denk dan aan die onschuldige die 1 jaar in de isoleercel doorbracht, als hij hoort dat hij volgende week vrijkomt.

    Voilà, dat weten jullie nu ook. Over en uit met de zever. Zo lang er leven is, is er hoop. En zonder hoop kun je niet leven!

    *

    Geloof dus niet dat gedurende al die tijd, de verveling zou toegeslagen hebben. Daarvoor is het leven op zichzelf veel te opwindend. Heb bijvoorbeeld eindelijk voldoende tijd gevonden om het dicteer-programma in te oefenen. Is wel even wennen, samen net de ‘vergroting’ van de beelden op het scherm (tot 220%). Die twee geweldige hulpmiddelen zijn zowat hetzelfde effect als de rolstoel voor een lamme. Het maakt de mens a.h.w. met de helft terug jonger. Wat nog niet wil zeggen, dat je meteen over een kerktoren zou kunnen springen.

    O ja, ook gehoord over die Euro Star Londen-Bruxellabad die aan topsnelheid even voorbij de taal- en armoegrens, inreed op een betonbalk die daar toevallig dwars op de sporen lag? 30 cm hoog, 50 cm breed, op een potdicht afgesloten en beveiligd circuit…. Daders? Medeplichtigen bij de NMBS? Stel U even de ravage voor (die er gelukkig niet was): aan snelheden tussen 180 en 323 Km/u, met 450 elite-passagiers aan boord: daarmee vergeleken zou dat ‘treinongeval’ in Duitsland op die brug boven een afgrond klein bier zijn geweest. Ja Ja, er is een onderzoek geopend, dat wel. Waarvan bij voorbaat vaststaat, dat het evenveel zal opleveren als de sabotage in die Nucleaire Centrale van Doel III (of Thihange?) waar 70.000 liter smeerolie werden gelost in de natuur, zonder dat het opviel…. Of de verijdelde ‘tijger-kidnapping’ van die atoom-directeur door Strijders van Allah in de aan gang zijnde Heilige Oorlog tegen ons?

    De luren van Fort Europa wankelen. David Cameron heeft met één hand de Europese ‘fine fleur’ over de streep kunnen trekken. Die zouden hun eigen moeder het vel over de oren halen, om hun imago te redden! Wat niet belet, dat na de 7 vette jaren, nu de 7 magere jaren komen.

    In Coburgia gaat het van kwaad naar erger. Sossen en Tsjeven, de verwekkers van dit doodgeboren kind, noemen zich tot hiertoe bij hun oorspronkelijke naam. SP en CVP met door juweeltjes als & of - ampersanders en deelstreepjes opgeblonken blazoen. Die naderen onderling als een ouder geworden verliefd koppel elkaar steeds meer en meer, onder de gemeenschappelijke naam van ‘Sociaal Democraten’, naar het voorbeeld van dat Clinton Wijf in de Amerikaanse Wastobbe (Washington). Nieuwe naam: de S.D., voorheen beter bekend tijdens het bewind van A.H., onder de afkorting voor ‘Sicherheits Dienst’. Naast de ‘Abwerhr’ en de ‘Gestapo’, een der pijlers van het Nazi-Regime.

    Tijdens die marathon-vergadering daar in het Euro Parlement in de onmiddellijke nabijheid van Manneke Pis, het equivalent van de Parijse Eifeltoren, heeft die zijn reputatie alle eer aangedaan. Door te voorzien dat La Märkelina, de Kanselier in het voetspoor van gezegde A.H., en haar 20-koppig gezelschap van lijfwachten, te voet een tipzakje ‘frieten aus Belgiën’ mocht gaan verorberen aan een inheems frietkraam. De eer van het land gered! Daartoe was de straat ½ uur voordien 200 m ver afgezet door de flikken. Meulebeik, moet U weten ligt daar niet zo heel ver van af.

    Wat nogal sterk opviel, was het versluierd taalgebruik van Kawouter Beke die voor de camera bedremmeld weg kwam uitleggen, dat het niet mooi was van die 28 opgepakte asiel-vinders die met elkaar om de vuist waren gegaan in ‘zijn’ AZC. Pas op, ook hier, net als in de letters CD&V, heeft de letter ‘C’ niets meer te zien met ‘Christelijk’. Maar dat wist iedereen al lang, tot ze het zelf beginnen vertellen zijn. Daar liefst geen aandacht meer besteden. Want binnenkort zullen die van de CVP dus bijna automatisch de SD-ërs heten. Ook het Algemeen Christelijk Werkersverbond ACW is ondertussen beweging.net geworden, en wie spreekt daar nu nog over? Ook daar dus, om nergens op lange teentjes te treden, de ‘abortus provocatus’ voor alles wat naar Christelijkheid zou kunnen ruiken. Zoek daar vooral niets anders achter want alle ‘coöperanten-spaarders’ zullen ooit vergoed worden via de Belastingbetaler. Via U en ik dus. Zand er over. Veel zand. SD-zand, net zoals bij ’t Clinton Wijf over die Monica Lewinsky.

    De taal is al lang niet met woorden weergeven wat in de hersenen leeft. Taal moet nu eerst door het vergiet van de politiek-correcte censuur geraken. Zeg dus nooit meer ‘ Steve Stunt heeft zelfmoord gepleegd’, of ‘hij heeft zich verdaan’, ‘hij is in ’t Kanaal gesprongen’, want politiek niet correct. Zeg, denk en schrijf, dat ‘S.S. uit H. ‘uit het leven is gestapt’. Het komt weliswaar op hetzelfde neer, maar dat tweede is pure progressiviteit van het zuiverste karaat. ‘Zelfmoord’ is te frustrerend voor de overgebleven partijgenoten. De 4de en Grootste Inval der Moslims in onze landen, mag nooit als dusdanig als een invasie benoemd worden, maar als een ‘verrijking’. Men spreke dus verder over ‘vluchtelingen’, daar waar ‘blijvelingen’ als niet-politiek-correcte vertaling zou voorbehouden blijven voor Pegida. Je doet dus alsof de uitgestuurde moordenaarsbenden inderdaad, net als Christenen, het fundamenteel mensenrecht hebben op hun eigen ‘Geloof’. Daar waar zelfs een oppervlakkige kennismaking met die sekte duidelijk stelt dat ordinaire roofzucht er de drijfveer van is. Betuig dus luidkeels Uw instemming, dat de Staatskas, die al leeg was, nog leger geplukt wordt, niet om de eigen bevolking te ondersteunen, maar om de minden en de zakken van die indringers open te houden. Amerika wil dat zo. Die zijn hier binnengeraakt wegens tal van drogredenen die wij met de dood zouden bekopen, moesten wij dat in hun landen durven riskeren. Eerst veinzen ze opluchting bij hun aankomst en ze houden zich gedeisd. Maar ze sluipen ondertussen gestaag binnen in onze inrichtingen. In vakbonden, bijvoorbeeld. In schepenambten. In atoomcentrales. In seinhuizen. Ze voeren de druk op. Verschijnen op onze schermen. Met hoofddoek. Als stil symbool van wat ons te wachten staat. Overal ontstaan aparte ‘Gemeenschappen’. De Turkse, de Marokkaanse, de Afghaanse, enz. Fier als een gieter wordt beklemtoond dat er tot 200 verschillende ‘nationaliteiten’ in onze Grootsteden aanwezig zijn. De etniciteiten daarvan liggen veel hoger, maar die vermelding, nochtans essentieel, is niet po-co. Dus schluss damit! ’s Maul halten! Maar de Vlaamse Gemeenschap wordt van Overheidswege gewoon verdoezeld. In plaats van onze eigen herkomst te respecteren, worden we geforceerd om samen met de Rode Duivels en de Coburg Clan, dit apenland te steunen. Dit land moet de Numero Uno worden in de wereld. Niet door cultuur, kunst of intellectuele prestaties, maar door het shotten tegen het Gouden Kalf van de bal.

    De decadentie komt dus nooit alleen…. Ze is alleen de voorbode van de onderwerping.

    Onze Leiders-Grote-Verstanden hebben overduidelijk een geheime agenda. Daarvan is, naast hun eigen persoonlijk profijt, als moderne Darwins, de Schepping van een geëvalueerd nieuw mensenras, zonder herinnering, zonder wortels en dus zonder doel. Die ze naar believen blindelings kunnen inzetten om de rest van de wereld buiten Eurazië te domineren. Rusland, China, Indië, enz. De ¨Planetaire Nieuwe Wereld Orde, honderden keren groter dan De Nieuwe Orde van het ’Herenvolk’ waarvan A.H. droomde.

    Eerst werd door de Franse Revolutie de Kerk onderworpen, onder de politiek-correcte benaming van ‘Scheiding van Kerk en Staat’. De Kerk liet zich zonder noemenswaardig protest van al haar in vele honderden jaren bijeen gespaarde eigendommen en rijkdommen beroven. Waarbij de voorvaderlijke tradities overvleugeld werden door een kruiperige onderdanigheid ten opzichte van de nieuwe heersers. Dat daarbij, zoals in Coburgia, regelrecht altijd de partij tegen het Volk gekozen werd, staat historisch vast. Met als resultaat, dat als lege mosselschelpen, onze Kerken thans staan te verkommeren…..

    *

    In de komende weken en maanden zal de veerkracht van ons Volk moeten blijken. Al wij de Pegida-optocht in Gent van zondag 21 februari dat voordien de kaap van de burgeroorlog zal dienen te worden genomen. De SD (Sichterheits Dienst), de Coalitie en het Leger aan de ene kant, het Volk aan de andere kant. Tenzij de oorlog die onbarmhartig buiten en binnen dit Europa woedt, tijdig met Gods hulp kan beëindigd worden.

    Want ‘De Staat’ heeft nu wel zijn onmacht bewezen.

    *

     

    *

     

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!